Απο την αλλη υστερα απο την χτεσινη εμφανιση της ΑΕΚ δεν θελω να ξαναδιαβασω διαφορους δημοσιογραφους-ηγετικα στελεχη του Ντεμοτεχνειου(ΚΟΣ,ΠΑΛ) να καταγγελουν τις διαφορες Μιλαν και Λιλ για σκευωρια κατα της αγαπημενης τους ομαδας με σκοπο να την αφησουν εκτος απο το Τσο λου η λοιπες διοργανωσεις.
καλά ειδικά της ξάνθης ήταν στεγνό στήσιμο (και τα άλλα δλδ,απλά αυτό έκανε περισσότερο μπαμ)
Τόσα ξέρετε, τόσα λέτε... Αν πιστευέτε ότι είναι το ίδιο τότε τι να πω... Όντως η χαζομάρα είναι αμέτρητη. Εξηγείστε μου λοιπόν μάγκες και οι 2 σας που το πιάσατε αμέσως το νόημα (αν και έχουν ξανα ειπωθεί):
1. Γιατί ο ΠΑΟΚ δε νίκησε τον Πανιώνιο 3 αγωνιστηκές πριν; Και αυτός 3 δεν έφαγε;
2. Γιατί θα πρέπει να απαιτήσουμε από την ΑΕΚ, να πάει εκτός έδρας σε ένα τόσο μα τόσο αδιάφορο παιχνίδι για αυτήν αλλά τόσο μα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον Πανιώνιο, να πάρει τη νίκη;
3. Σύνθεση ΑΕΚ: Χιώτης, Καφές, Κυριακίδης, Μαντούκα, Πλιάτσικας (67’ Κονέ), Λάκης, Έμερσον, Λυμπερόπουλος, Καμπάνταης (67' Παληγεώργος), Τόζερ, Ζούλιο Σέζαρ. Οι ελλείψεις ήταν τόσες πολλές που έπαιξαν κεντρικά μπακ οι Έμερσον, Κυριακίδης και αριστερό μπακ ο Τόζερ.
Και οι συγκρίσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού με το Μίλαν-Λιλ είναι τουλάχιστον αστείες. Πιάσε ένα φίλαθλο της Μίλαν και ρώτα τον πως αισθάνεται που η "ομαδάρα" του των 6 πρωταθλητριών διασύρθηκε με τέτοιο εξεφτελιστικό τρόπο από κάποια Λιλ με κατεβασμένα τα σώβρακα και πιάσε μετα και ένα φίλαθλο της ΑΕΚ και ρώτα τον πως αισθάνεται για την ήττα από τον Πανιώνιο. Επειδή εγώ μπορώ να απαντήσω τη 2η ερώτηση θα σου πω "στα π@π@ρι@ μου".