QUOTE(j-kidd13 @ Apr 1 2012, 21:23 )
Δεν εχω σκοπο να προκαλεσω,ο Ολυμπιακος αξιζε βασει συνολικης παρουσιας το πρωταθλημα,αλλα το αν το πηρε δικαια δεν ξερω γιατι αν στα παιχνιδια Παο-Παοκ και Αεκ-Παο,περναμε τα πεναλτι που επρεπε,πιθανοτατα θα ειχαμε αλλη εκβαση στο πρωταθλημα και θα πηγαιναμε μπροστα στο ντερμπι....
Ξανατονιζω οτι δεν αμφισβητω τον Ολυμπιακο φετος,αξιζε και το πηρε,ουτε λεω οτι ευνοηθηκε ουτε τιποτα τετοιου στυλ....
Το πέναλντι που ζητάτε στο 1ο λεπτό ένος αγώνα δεν μου λέει κάτι σε μια διεκδίκηση σε ένα κόρνερ που τέτοιες φάσεις γίνονται άπειρες σε κάθε ματς.Δηλαδή μετά στα υπόλοιπα 89 λεπτά θα κερδίζατε για πλάκα με αυτή την ομάδα έναν ΠΑΟΚ που είναι σοβαρή ομάδα σε άδειο γήπεδο?Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα...
Το πέναλντι στο Χριστοδουλόπουλο με την ΑΕΚ επίσης δεν είναι ξεκάθαρο.Έχω ακούσει οπαδούς διαφορετικής αποχρώσεως από κόκκινο και πράσινο ότι δεν είναι.Ότι καθόταν μετά και έσκουζε αδιαφορώ...Μόνο για το γκολ της ΑΕΚ έχετε δίκιο.
Λογικό είναι να έχετε τέτοιες απόψεις όταν ο ίδιος σας ο προπονητής ασχολιόταν περισσότερο με το τι έγινε π.χ. στο 1ο λεπτό παρά στα υπόλοιπα 89 λεπτά...Ούτε καν να σκεφτεί τι λάθη έχει κάνει ο ίδιος και η ομάδα του.Ο ΠΑΟ έχασε στη Λειβαδιά και 3 ματς συνεχόμενα και έφταιγε η διαιτησία?Μάλιστα...
Αν θέλετε να πιστεύετε ότι δεν το πήρε δίκαια ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα δικαίωμα σας...
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 1 2012, 21:23 )
Δεν εχω σκοπο να προκαλεσω,ο Ολυμπιακος αξιζε βασει συνολικης παρουσιας το πρωταθλημα,αλλα το αν το πηρε δικαια δεν ξερω γιατι αν στα παιχνιδια Παο-Παοκ και Αεκ-Παο,περναμε τα πεναλτι που επρεπε,πιθανοτατα θα ειχαμε αλλη εκβαση στο πρωταθλημα και θα πηγαιναμε μπροστα στο ντερμπι....
Ξανατονιζω οτι δεν αμφισβητω τον Ολυμπιακο φετος,αξιζε και το πηρε,ουτε λεω οτι ευνοηθηκε ουτε τιποτα τετοιου στυλ....
Μόνο που γράφεις το μπολνταρισμένο πώς δεν το αμφισβητείς;
Φάσκεις και αντιφάσκεις.
QUOTE(Nuntius @ Apr 1 2012, 21:31 )
Και να μην ευνοήθηκε φέτος, έχει ευνοηθεί τόσο στο παρελθόν.
Αυτό τώρα που κολλάει?Άλλο το φετινό πρωτάθλημα άλλο το πρωτάθλημα του 75 ή του 2000 π.χ....