Conan1982
Feb 4 2019, 10:51
QUOTE (Zephyr @ Feb 4 2019, 10:26 )
Δεν είναι τυχαίο που ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς πήρε τον γιο του Τρίσταν άρον άρον και έφυγε για Ρεάλ. Ο άνθρωπος τόσα χρόνια μπάσκετ έπαιζε και είδε τι δουλειά (δεν) γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Χάσαμε έτσι ένα από τα (θεωρητικά πάντα) καλύτερα ταλέντα τις νέας γενιάς. Συγχαρητήρια ελληνικό μπάσκετ
Πάντως μου κάνει εντύπωση, πες οι διάφορες ακαδημίες έχουν ως σκοπό τα αποτελέσματα και να αρπάξουν τις συνδρομές. Όμως ακαδημίες ομάδων όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν νομίζω να έχουν τόσο ανάγκη τις συνδρομές, λογικά θέλουν να βγάλουν παίκτες για την πρώτη ομάδα. Σ' εμάς ας πούμε γιατί δεν δουλεύουν σε σωστές βάσεις;
Zach Doganos
Feb 4 2019, 11:04
QUOTE (pan24 @ Feb 3 2019, 20:50 )
Οι δημοσιογραφοι ειναι κολλημενοι με τους Ελληνες παικτες και με αυτο που ονομαζουν σκεπτομενο μπασκετ*
Με τον Μπλατ ολοι οι Ελληνες περαν του Πριντεζη και του Παπανικολαου παιζουν λιγοτερο απο αυτο που επαιζαν με τον Σφαιροπουλο ενω κι ο Σπανουλης πλεον δεν ειναι ο βασικος κι αναντικαταστατος που ειναι θεσφατο οτι θα παιρνει την τελευταια επιθεση
Ειναι κι οτι δεν τους δινει πληροφοριες/δεν εχουν επαφες ατομα του περιβαλλοντος του για να παρουν πληροφοριες και με ολα αυτα μαζι βγαζουν σπυρακια
Το κολλημα με τους Ελληνες παικτες αλλοι το εχουν απο αποψη για το μπασκετ αλλοι απο πατριωτισμο αλλοι λογω φιλικης σχεσης με καποιους παικτες και ισως αλλοι επειδη παιρνουν χαρτζιλικι απο καποιον μανατζερ για να προμοταρουν τους παικτες του
Ο Μπλατ και η φιλοσοφια του ερχεται σε συγκρουση με ολα οσα ειχαν μαθει.Και απο αποψη στυλ παιχνιδιου και απο αποψη σημασιας Ελληνικου κορμου τον οποιο εχουν κανει καραμελα
Ο Μπλατ σωστα βαζει να παιζουν αυτοι που ειναι καλυτεροι,δεν στηνει ροστερ και 5αδες στην λογικη να παρουν τον περισσοτερο χρονο οι Ελληνες επειδη ειναι δικα μας παιδια
Ο καλυτερος παιζει
Ειμαι σιγουρος οτι αν ο Τιμμα επαιζε οπως ηλπιζε οταν τον απεκτησε,σαν τον Τιμμα της Ζενιτ δηλαδη,δεν θα ειχε κανενα προβλημα να υποβιβασει τον Παπανικολαου σε ρολο 10-15 λεπτων
Ο Τιμμα δεν πηρε το μεγαλυτερο συμβολαιο ξενου μαζι με τον Μιλουτινοφ για να παιζει στα ρεπο του Παπ...
*Κανονικα χαρακτηριστικα παραδειγματα σκεπτομενου μπασκετ ειναι αυτο που παιζουν οι Ζαλγκιρις,Φενερ που διαβαζουν σε κλασματα δευτερολεπτου την αντιπαλη αμυνα,παιρνουν οτι τους δινει και ωρες ωρες ειναι σαν να κατευθυνει ρομποτ την επιθεση δεν λεγεται σκεπτομενο μπασκετ το βαζω μεσα πενταδα αποτελουμενη κυριως απο παικτες που υστερουν στα βασικα του αθληματος και επειδη δεν μπορουν να πανε ψηλα επιθετικα προσπαθουν να κρατησουν τον αντιπαλο στους 60 ποντους
Eξαιρετικό ποστ, πραγματικά..
QUOTE(Conan1982 @ Feb 4 2019, 10:51 )
Πάντως μου κάνει εντύπωση, πες οι διάφορες ακαδημίες έχουν ως σκοπό τα αποτελέσματα και να αρπάξουν τις συνδρομές. Όμως ακαδημίες ομάδων όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού δεν νομίζω να έχουν τόσο ανάγκη τις συνδρομές, λογικά θέλουν να βγάλουν παίκτες για την πρώτη ομάδα. Σ' εμάς ας πούμε γιατί δεν δουλεύουν σε σωστές βάσεις;
Χωρίς να έχω άποψη μιας και ποτέ δεν πέρασα από ακαδημίες, δεν πρέπει να υπάρχει το know how του εξωτερικού (βλ. πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες & χώρες πρώην ΕΣΣΔ). Και να υπήρξε κάποια στιγμή, δεν υποστηρίχτηκε για να προωθηθούν οι "ημέτεροι". Όλοι διδάσκουν είναι σχολής "Ιωαννίδη" και το δήθεν σκεπτόμενο μπάσκετ διδάσκεται με το κιλό. Δεν υπάρχει καν διάθεση για να αλλάξουν και να δείξουν κάτι διαφορετικό, φαίνεται εξάλλου και στην νεώτερη γενιά προπονητών που δουλεύει αυτή την στιγμή στην Α1. Ένας Μπαρτζώκας μόνο ξέφυγε από αυτό το στυλ.
Είναι τυχαίο που παίχτες σαν τον Πρίντεζη και τον Παπαλουκά δεν έμαθαν ποτέ να βάζουν βολές σταθερά? Είναι τυχαίο που δεν έχουμε βγάλει σοβαρό παίχτη με σταθερά καλό σουτ από την εποχή του Αλβέρτη? Ακόμα και οι Σπανούλης και ΔΔ χτίστες ήταν στην αρχή με όλη την σημασία της λέξεως. Άλλο που αυτοί δούλεψαν
ατομικά, βελτιώθηκαν και έφτασαν εκεί που έφτασαν. Πλέον τα ταλέντα ούτε καν ατομικά δεν δουλεύουν βλ. όλη την γενιά παιχτών από 2000κάτι και μετά.
Zach Doganos
Feb 4 2019, 11:29
QUOTE (Zephyr @ Feb 4 2019, 11:11 )
Χωρίς να έχω άποψη μιας και ποτέ δεν πέρασα από ακαδημίες, δεν πρέπει να υπάρχει το know how του εξωτερικού (βλ. πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες & χώρες πρώην ΕΣΣΔ). Και να υπήρξε κάποια στιγμή, δεν υποστηρίχτηκε για να προωθηθούν οι "ημέτεροι". Όλοι διδάσκουν είναι σχολής "Ιωαννίδη" και το δήθεν σκεπτόμενο μπάσκετ διδάσκεται με το κιλό. Δεν υπάρχει καν διάθεση για να αλλάξουν και να δείξουν κάτι διαφορετικό, φαίνεται εξάλλου και στην νεώτερη γενιά προπονητών που δουλεύει αυτή την στιγμή στην Α1. Ένας Μπαρτζώκας μόνο ξέφυγε από αυτό το στυλ.
Είναι τυχαίο που παίχτες σαν τον Πρίντεζη και τον Παπαλουκά δεν έμαθαν ποτέ να βάζουν βολές σταθερά? Είναι τυχαίο που δεν έχουμε βγάλει σοβαρό παίχτη με σταθερά καλό σουτ από την εποχή του Αλβέρτη? Ακόμα και οι Σπανούλης και ΔΔ χτίστες ήταν στην αρχή με όλη την σημασία της λέξεως. Άλλο που αυτοί δούλεψαν ατομικά, βελτιώθηκαν και έφτασαν εκεί που έφτασαν. Πλέον τα ταλέντα ούτε καν ατομικά δεν δουλεύουν βλ. όλη την γενιά παιχτών από 2000κάτι και μετά.
Πολύ σωστό. Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι παίκτες, πέρα από την τρομερή δουλειά που έχουν ρίξει για να βελτιώσουν τους επιμέρους τομείς του παιχνιδιού τους, είχαν και generational talent σε έναν επιμέρους τομέα, στην πάσα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως η ικανότητα αυτή είναι απόρροια της ελληνικής παραγωγικής διαδικασίας. Άντε να δεχτώ ότι λόγω ελληνικής προσέγγισης έμαθαν να διαβάζουν το παιχνίδι.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα της ελληνικής σχολής αποτελούν παιδιά όπως ο Παπανικολάου και ο Παπαπέτρου. Ψηλά παιδιά για τη θέση τους με πολύ καλά αθλητικά προσόντα που, ειδικά στην περίπτωση του Παπαπέτρου που στα 19 του ήταν τεχνικά άρτιος για τη θέση και την ηλικία του, κρίθηκε προτιμότερο να μετατραπούν σε 3 & D (το 3 ελέγχεται ειδικά για τον Παπαπέτρου) και ας μην μπορούν να τριπλάρουν όυτε κώνο, να εκμεταλλευτούν σωστά μια close out κατάσταση, να πάνε μέχρι το καλάθι, να μπορούν να σουτάρουν αξιοπρεπώς μετά από ντρίπλα. Και μετά βλέπεις τον Λοτζέσκι, με τόσους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, όταν είναι σε αξιοπρεπή σωματικά κατάσταση να θερίζει στην αδύνατη πλευρά και αναρωτιέσαι γιατί.
G-arenas
Feb 4 2019, 11:44
δεν ειναι μονο θεμα προπονησης που κανουν οι προπονητες μας. εγω θεωρω οτι ειναι θεμα νοοτροπιας και φιλοσοφιας περισσοτερο. και του ελληνικου μπασκετ αλλα και ατομικα. οταν σαν φιλοσοφια μπασκετ εχεις εσυ μονο την νικη και οχι την βελτιωση ατομικα των παικτων, ε οπως και να το κανεις οταν ανθρωποι που ζουν μονο απο το μπασκετ σαν προπονητες ακαδημιων προσαρμοζονται σε αυτο.
αν π.χ η δουλεια ενος ανθρωπου ειναι να παιρνει μονο τον μισθο του σαν προπονητης αντε συν κατι παραπανω σαν γυμναστης καπου, τοτε σιγουρα θα προσαρμοστει στην φιλοσοφια που υπαρχει: νικες με καθε τροπο αλλιως απολυεσαι.
οποτε σιγα μην κατσει ο καθε κοουτς να μαθει να σουταρει και να πασαρει ο παικτης. παιζει ζωνη, μαθαινει τακτικη κλπ κλπ στα παιδια ωστε να νικησει.
ολοκληρωτικη αλλαγη της φιλοσοφιας και της νοοτροπιας θελουμε και δειτε οτι θα αλλαξει και ο τροπος που προπονουμε τους παικτες μας. δηλαδη οι σερβοι εχουν ως σκοπο την βελτιωση ή τα μεταλλια και τα πρωταθληματα? μαλλον το 1ο.
ενα αλλο ειναι και το ατομικο. γενικα οι ελληνες ειμαστε τεμπεληδες. δεν προπονουμαστε οπως οι ξενοι. ειδικα οπως οι σερβοι. ειδικα η νεα γενια με τους μανατζερς και τα πολλα λεφτα και συμβολαια που εχουν απο μικρα, δεν βρισκουν και τοσο κινητρο να παιξουν. εξασφαλισαν την ζωη τους οποτε σιγα μην κατσει ο αλλος 8 ωρες την μερα να προπονηθει. θα κανει 2-3 ωρες και αραγμα μετα.
αν δεν κατσεις μονος σου να πεθανεις στην προπονηση δεν θα κανεις τιποτα. σιγουρο αυτο.
golitog7
Feb 4 2019, 11:56
Βγήκε καμιά ανακοίνωση για Μιλουτίνοφ να πάει η καρδιά μας στη θέση της;
QUOTE(G-arenas @ Feb 4 2019, 10:44 )
δεν ειναι μονο θεμα προπονησης που κανουν οι προπονητες μας. εγω θεωρω οτι ειναι θεμα νοοτροπιας και φιλοσοφιας περισσοτερο. και του ελληνικου μπασκετ αλλα και ατομικα. οταν σαν φιλοσοφια μπασκετ εχεις εσυ μονο την νικη και οχι την βελτιωση ατομικα των παικτων, ε οπως και να το κανεις οταν ανθρωποι που ζουν μονο απο το μπασκετ σαν προπονητες ακαδημιων προσαρμοζονται σε αυτο.
αν π.χ η δουλεια ενος ανθρωπου ειναι να παιρνει μονο τον μισθο του σαν προπονητης αντε συν κατι παραπανω σαν γυμναστης καπου, τοτε σιγουρα θα προσαρμοστει στην φιλοσοφια που υπαρχει: νικες με καθε τροπο αλλιως απολυεσαι.
οποτε σιγα μην κατσει ο καθε κοουτς να μαθει να σουταρει και να πασαρει ο παικτης. παιζει ζωνη, μαθαινει τακτικη κλπ κλπ στα παιδια ωστε να νικησει.
ολοκληρωτικη αλλαγη της φιλοσοφιας και της νοοτροπιας θελουμε και δειτε οτι θα αλλαξει και ο τροπος που προπονουμε τους παικτες μας. δηλαδη οι σερβοι εχουν ως σκοπο την βελτιωση ή τα μεταλλια και τα πρωταθληματα? μαλλον το 1ο.
ενα αλλο ειναι και το ατομικο. γενικα οι ελληνες ειμαστε τεμπεληδες. δεν προπονουμαστε οπως οι ξενοι. ειδικα οπως οι σερβοι. ειδικα η νεα γενια με τους μανατζερς και τα πολλα λεφτα και συμβολαια που εχουν απο μικρα, δεν βρισκουν και τοσο κινητρο να παιξουν. εξασφαλισαν την ζωη τους οποτε σιγα μην κατσει ο αλλος 8 ωρες την μερα να προπονηθει. θα κανει 2-3 ωρες και αραγμα μετα.
αν δεν κατσεις μονος σου να πεθανεις στην προπονηση δεν θα κανεις τιποτα. σιγουρο αυτο.
Πολύ σωστά. Θυμάμαι μία πρόσφατη συνέντευξη του Ντανίλοβιτς που έλεγε ότιν τον κορόιδευαν οταν πήγε στην Ιταλία επειδή προπονιόταν σαν "ζώο".
basket72
Feb 4 2019, 12:11
Νομίζω ότι το χειρότερο είναι όλο αυτό που γίνεται στις μικρές ηλικίες με την τακτική και τα μετάλλια να είναι σε πρώτο (κι αποκλειστικό) πλάνο έναντι της μάθησης των βασικών. Ο Βασιλακόπουλος να είναι καλά κι οι αυλοκόλακες του.
Αναφέρθηκε η Λετονία ως παράδειγμα μικρής χώρας. Είναι και οι χώρες της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.
Είναι και τα χάλια της Εθνικής μας ομάδας την τελευταία δεκαετία....
Κι επειδή είμαστε στα του Ολυμπιακού να θυμίσω όσα τραγελαφικά κι εξόχως άδικα έγιναν την τελευταία διετία/τριετία με τον Σφαιρόπουλο να καβατζώνεται (προκειμένου να μείνει στην ομάδα )πίσω από τους Έλληνες παίκτες με τη βοήθεια των δημοσιογράφων που έβγαζαν "λίγους" ή αντιεπαγγελματίες τους ξένους που αυτός διάλεξε ξοδεύοντας ποσά κοντά στο εκατομμύριο, μάλιστα.
Θυμόμαστε τον Χάκετ, τον Γκριν, τους ξένους που δεν κλαίνε
κι άλλα ωραία. Ακόμα- ακόμα και τον Ρόμπερτς που είναι άλλος παίκτης με τη Μάλαγα.
Νομίζω ότι δεν αξίζει καν να ασχολούμαστε με τα πεπραγμένα του Σφαιρόπουλου στην ομάδα αλλά και με τα όσα γράφουν τύποι σαν τον μετά χριστόν προφήτη υμνητή της φέτας και του ελληνικού μπάσκετ ή τον άλλο με τα κείμενα όπου τα υστερόγραφα είναι ογκοδέστερα του κυρίως άρθρου. Κοινό τους σημείο; Δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους. Κι αν παραδεχθούν κάποιο θα είναι μετά από πολύ καιρό όταν θα έχει καταλαγιάσει ο όποιος θόρυβος.
Επιπλέον ο Παπαδογιάννης σαν να μην ενημερώνεται ούτε για τα στοιχειώδη πια.
Πάμε παρακάτω, ειλικρινά τώρα...
stefkorner
Feb 4 2019, 12:48
μια ασχετη παρεμβαση , αλλα με βαση καποια σχολια που πηρε το ματι μου εδω !
ειδικα του φιλου basket72 ,που εκτιμω πολυ,αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σοι αντιπαθεια ειναι αυτη για Παπαδογιαννη!
υπονοειτε οτι ο συγκεκριμενος γλυφει ασυστολα Ελληνες παικτες (διαβασα και κατι αλλα περι μπασκετικου εθνικισμου-λολ)
γενικα οτι λειτουργει στρατευμενα και στοχευμενα για να κανει την δουλιτσα του ..!
αν ειναι ετσι τοτε δωστε μου μια εξηγηση παρακαλω ,πως ο Παπαδογιαννης κατα καιρους εχει επιτεθει ευθεως προς ολο τον πσακ !συγκεκριμενα για περιστατικα που χριζαν καταδικης ρατσιστικων περιστατικων , τα εβαζε με την συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων Καλαθοσφαιριστων που δεν αντιδρουσαν δημοσια ,οπως οι συναδελφοι τους στο nba για παραδειγμα !
πως γινεται απο την μια να τους κανει πλατες και απο την αλλη να τους επιτιθεται ανοιχτα ?ρωταω γιατι πραγματικα προσπαθω να καταλαβω,πως εχει προκυψει ολο αυτο το μενος για Παπαδογιαννη
QUOTE (Conan1982 @ Feb 4 2019, 09:42 )
Είναι τα 2 κομμάτια που λέγαμε, στην Σερβία ας πούμε που είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα έχουν και τα 2, και μεγάλο μέρος των μικρών ασχολείται με το μπάσκετ από μικροί και γίνεται σωστή δουλειά και μαθαίνουν παραπάνω από ικανοποιητικά τα βασικά του μπάσκετ.
με τη διαφορα οτι στη σερβια το μπασκετ το δουλευουν κοντα ενα αιωνα τωρα ...αρκει να δεις τι γινεται στα γηπεδακια κατω απο το καστρο του Βελιγραδιου αλλα και σε αλανες , ξαναζεις ενα καλοκαιρι του 87 που οτιδηποτε ηταν στρογγυλο καιψηλα ειχε μετατραπει σε μπασκετα ...εδω δυστυχως βλεπεις οτι δουλεια μεν γινεται αλλα σε λαθος βαση ... δεν γινεται οποιο παιδακι εχει υψος πανω απο 1,75 να μπαινει να παιξει σεντερ και να μην εχει μια στοιχειωδη τριπλα πχ
Zach Doganos
Feb 4 2019, 13:11
QUOTE (stefkorner @ Feb 4 2019, 12:48 )
ειδικα του φιλου basket72 ,που εκτιμω πολυ,αλλα πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σοι αντιπαθεια ειναι αυτη για Παπαδογιαννη!
υπονοειτε οτι ο συγκεκριμενος γλυφει ασυστολα Ελληνες παικτες (διαβασα και κατι αλλα περι μπασκετικου εθνικισμου-λολ)
γενικα οτι λειτουργει στρατευμενα και στοχευμενα για να κανει την δουλιτσα του ..!
αν ειναι ετσι τοτε δωστε μου μια εξηγηση παρακαλω ,πως ο Παπαδογιαννης κατα καιρους εχει επιτεθει ευθεως προς ολο τον πσακ !συγκεκριμενα για περιστατικα που χριζαν καταδικης ρατσιστικων περιστατικων , τα εβαζε με την συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων Καλαθοσφαιριστων που δεν αντιδρουσαν δημοσια ,οπως οι συναδελφοι τους στο nba για παραδειγμα !
πως γινεται απο την μια να τους κανει πλατες και απο την αλλη να τους επιτιθεται ανοιχτα ?ρωταω γιατι πραγματικα προσπαθω να καταλαβω,πως εχει προκυψει ολο αυτο το μενος για Παπαδογιαννη
Δεν είπε κανείς ότι ο Παπαδογιάννης είναι εθνικιστής overall. Απλά ο άνθρωπος έχει μια ανεξήγητη εμμονή με τον ελληνικό τρόπο παιχνιδιού(σκληρή άμυνα, χαμηλό τέμπο, διάβασμα στην επίθεση προσεκτικά χωρίς αιφνιδιασμούς και τέτοιες αηδίες), συχνά ισχυρίζεται ότι το NBA δεν είναι καν μπάσκετ και αποθεώνει όποια ομάδα κερδίζει με στυλ μπάσκετ που παίζει με ιδεατό κατά τον ίδιο τρόπο. Τον θυμάμαι χαρακτηριστικά να λέει μετά το διπλό στο Παλαού στον πρώτο γύρο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να θέλει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού αλλά σήμερα κέρδισε με συνταγή Σφαιρόπουλο και άλλα τέτοια τραγελαφικά. Επίσης, διακατέχεται από μια ακόμα μεγαλύτερη εμμονή για την εθνική ομάδα, ακόμα και τώρα,9 χρόνια μετά, όπου σταθεί και όπου βρεθεί πετάει την μπηχτή του στον Διαμαντίδη(κυρίως), ενίοτε στον Παπαλουκά, επειδή δε συνέχισαν μέχρι τα 40 τους όπως π.χ. ο Γκασόλ. Ακόμα και για τον Αντετοκούνμπο έχει γράψει κατά καιρούς διάφορε αηδίες,ειδικά πέρυσι το καλοκαίρι μετά την αποχώρησή του πριν το Eurobasket.
Κατά τα λοιπά να πω ένα μπράβο στο φίλο basket72 για το ποστ του και κυρίως για τα λεγόμενα του για τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Ούτε ο Τσίπρας τόση εμμονή να διατηρηθεί στην καρέκλα. Απλά γλοιώδης με την αντιμετώπιση προς τους Έλληνες(Μάντζαρης έπαιζε περισσότερο από Χάκετ, πού να το λεγες και να σε πίστευαν) και κατά καιρούς εμετικός στα λεγόμενά του... Ακόμα θυμάμαι εκείνο το και με 51 πόντους αμά κερδίζω εγώ θα είμαι ευχαριστημένος και εκνευρίζομαι, μου ανάβουν τα λαμπάκια μιλάμε.
stefkorner
Feb 4 2019, 13:14
QUOTE (Zach Doganos @ Feb 4 2019, 20:11 )
Κατά τα λοιπά να πω ένα μπράβο στο φίλο basket72 για το ποστ του και κυρίως για τα λεγόμενα του για τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Ούτε ο Τσίπρας τόση εμμονή να διατηρηθεί στην καρέκλα.
αυτο το πολιτικο σχολιο εδω τι ακριβως εξυπηρετουσε... ;
Zach Doganos
Feb 4 2019, 13:42
QUOTE (stefkorner @ Feb 4 2019, 13:14 )
αυτο το πολιτικο σχολιο εδω τι ακριβως εξυπηρετουσε... ;
Σόρρυ έχεις δίκιο, δεν ήταν σκοπός η πολιτική κριτική, απλά όταν η συζήτηση έρχεται στο Σφαιρόπουλο συγχίζομαι..
stefkorner
Feb 4 2019, 13:48
QUOTE (Zach Doganos @ Feb 4 2019, 20:42 )
Σόρρυ έχεις δίκιο, δεν ήταν σκοπός η πολιτική κριτική, απλά όταν η συζήτηση έρχεται στο Σφαιρόπουλο συγχίζομαι..
κανενα προβλημα ,πραγματικα ! απλα εφοσον επιτρεπονται τα πολιτικα σχολια με αφορμη τα μπασκετικα ,να ξερω και εγω να κανω για Μητσοτακη-Αδωνι πχ,καθε φορα που συγχιζομαι οπως εσυ !ομως μην μου την πεσει μετα εμενα κανας μοντ ,γιατι θα επικαλεστω την συγκεκριμενη περιπτωση !ξηγημενα πραγματα
RipCity
Feb 4 2019, 14:00
Το πρόβλημα με τον Παπαδογιάννη είναι πως τα γραπτά μένουν και δείχνουν πως ο άνθρωπος το έχει "χάσει". Άλλα έλεγε το καλοκαίρι, άλλα λέει τώρα και τονίζει συνεχώς πως τα έλεγε από το καλοκαίρι. Μιλάμε για τρέλα.
john wick
Feb 4 2019, 14:09
Μια χαρα εινσι ο Μιλου...ληξη συναγερμου
stefkorner
Feb 4 2019, 14:11
QUOTE (john wick @ Feb 4 2019, 21:09 )
Μια χαρα εινσι ο Μιλου...ληξη συναγερμου
ωραια !γιατι εκτος των αλλων το χρειαζομαστε κ εμεις το διπλο του Ολυμπιακου ,στο Τελ Αβιβ!
και χαλαλι ..που θα παιξει στον ημιτελικο κυπελλου
Zach Doganos
Feb 4 2019, 14:18
QUOTE (stefkorner @ Feb 4 2019, 13:48 )
κανενα προβλημα ,πραγματικα ! απλα εφοσον επιτρεπονται τα πολιτικα σχολια με αφορμη τα μπασκετικα ,να ξερω και εγω να κανω για Μητσοτακη-Αδωνι πχ,καθε φορα που συγχιζομαι οπως εσυ !ομως μην μου την πεσει μετα εμενα κανας μοντ ,γιατι θα επικαλεστω την συγκεκριμενη περιπτωση !ξηγημενα πραγματα
Εκεί να δεις σύγχυση, άστα να πάνε.. τέσπα προχωράμε, διπλό στο Τελ-Αβίβ!
golitog7
Feb 4 2019, 14:30
QUOTE(RipCity @ Feb 4 2019, 13:00 )
Το πρόβλημα με τον Παπαδογιάννη είναι πως τα γραπτά μένουν και δείχνουν πως ο άνθρωπος το έχει "χάσει". Άλλα έλεγε το καλοκαίρι, άλλα λέει τώρα και τονίζει συνεχώς πως τα έλεγε από το καλοκαίρι. Μιλάμε για τρέλα.
Οι άνθρωποι γράφουν κείμενα κάθε βδομάδα μετά από κάθε ματς.Αυτό είναι εκ των πραγμάτων ασόβαρο. Παίζουμε καλά και κερδίζουμε, γράφουν διθυράμβους. Παίζουμε χάλια και χάνουμε, κράζουν παίκτες, προπονητες, προεδρους κτλ κτλ. Ή θα πρέπει να γράφει κάποιος μια φορά το μήνα ούτως ώστε να έχει μια πιο ολοκλήρωμένη εικόνα για την φόρμα και την απόδοση της ομάδας ή να εμαναλμβανει τα ίδια. Δεν έχουμε υπομονή και ωριμότητα ως λαός και είμαστε συναισθηματικά κυκλοθυμικοί. Την μία στιγμή αποθεώνουμε κάποιον και στην επόμενη τον σταυρώνουμε. Εκεί ακριβώς πατάει ο Παπαδογιάννης και ο κάθε Παπαδογιάννης (δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο) και γράφει τις αρλούμπες του κάθε βδομάδα. Δίνει δλδ ακριβώς αυτό που ζητάει ο κόσμος. Εμένε η ένστασις μου είναι η εξής:
γιατί τον διαβάζετε?
Coach Periklis
Feb 4 2019, 14:58
Αυτός τι λέει ρε παιδιά
https://www.thrylos24.gr/dimosieymata-gia-p...-kai-olympiako/Αριστερόχειρας και καλός χειριστής (θέλουμε Acie Law εξάλλου χαχαχα) σε καλή σεζόν . Βέβαια άλλο επίπεδο και είναι και του 1995
Ελπίζω να είναι ρεπορτάζ να χαμε να γράφουμε
stefkorner
Feb 4 2019, 15:02
QUOTE (Coach Periklis @ Feb 4 2019, 20:58 )
Αυτός τι λέει ρε παιδιά
https://www.thrylos24.gr/dimosieymata-gia-p...-kai-olympiako/Αριστερόχειρας και καλός χειριστής (θέλουμε Acie Law εξάλλου χαχαχα) σε καλή σεζόν . Βέβαια άλλο επίπεδο και είναι και του 1995
Ελπίζω να είναι ρεπορτάζ να χαμε να γράφουμε
ειναι πολυ ανερχομενο παικτακι και νομιζω κατα βαση ασσο ψαχνετε,οποτε μοιαζει αρκετα πιθανο να ισχυει!αλλωστε υποτιθεται μιλαμε για μια οικονομικη περιπτωση !αν και κραταω αστερισκο σε αυτο ,γιατι απ οτι ειδα αρχες της σεζον φετος ,του εγινε επεκταση συμβολαιου μεχρι το καλοκαιρι του 20 ,ενω το συμβολαιο του εληγε το 19
Coach Periklis
Feb 4 2019, 15:07
QUOTE (stefkorner @ Feb 4 2019, 15:02 )
ειναι πολυ ανερχομενο παικτακι και νομιζω κατα βαση ασσο ψαχνετε,οποτε μοιαζει αρκετα πιθανο να ισχυει!αλλωστε υποτιθεται μιλαμε για μια οικονομικη περιπτωση !αν και κραταω αστερισκο σε αυτο ,γιατι απ οτι ειδα αρχες της σεζον φετος ,του εγινε επεκταση συμβολαιου μεχρι το καλοκαιρι του 20 ,ενω το συμβολαιο του εληγε το 19
Θενξ γιατί δεν έχω εικόνα
Πολύ μικρός δεν είναι για παίκτη που θέλουμε να προσφέρει (θεωρητικά) γρήγορα;;;
Κι εγώ διάβασα στα γρήγορα για σπουδαία σεζόν αλλά ανεβαίνει επίπεδο αυτός παίζοντας σε μεγάλο όνομα ευρωλιγκας. Δεν είναι πάντα εύκολο
Τεσπα, θεωρητικά μιλάμε εξάλλου
RipCity
Feb 4 2019, 15:24
Αν κατέληξαν στον Lee αναρωτιέμαι αν το μπάτζετ 60-70κ που ακούστηκε ήταν ανά μήνα ή ανα χρόνο.
Καλα αν παρουμε γκαρντ 1,80 για να παιζει αμυνα θα γελανε και τα σκυλια,το αποκλειω..Ο μπλατ ειπε για καλο φαγητο!
Νομιζω ο διαμαντοπουλος ειπε για ντιαντε γκαρετ, ο οποιος εμενα δεν μου κανει και για καμια τρομερη περιπτωση αλλα εχει αναλογα στατιστικα με αυτα του γκος και ειναι και ψηλος.
basket72
Feb 4 2019, 18:36
QUOTE (stefkorner @ Feb 4 2019, 12:48 )
Σχετικά με τον Παπαδοτζόν νομίζω ότι έχει χάσει την μπάλα τα τελευταία χρόνια.
Και ναι, μπορείς του προσάψεις έναν ιδιότυπο "μπασκετικό εθνικισμό". Τα εισαγωγικά γιατί είναι λίγο αδόκιμος ως όρος.
Γενικά, να ευλογάμε τα γένια μας ένα πράγμα.
Σε κάθε περίπτωση το βρίσκω unfair να περιμένουν τον Μπλατ στη γωνία όταν δεν έχει ολοκληρώσει καν τον πρώτο του χρόνο.
Πόσο μάλιστα όταν έχει την ομάδα σε θέση διεκδικήτριας (σε μια Ευρωλίγκα
σαφώς δυσκολότερη από πέρσι και πρόπερσι
) ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται ακόμα η πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό να έχει το ντέρμπι του βγύρου στο ΣΕΦ.
Στα υπόλοιπα του γραπτά όντως ψέγει τον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία κι είμαι μαζί του.
Στο μπάσκετ όμως έχει μείνει πίσω και γίνεται κι άδικος.
Καλό μας απόγευμα καλέ μου Στεφ.
QUOTE(RipCity @ Feb 4 2019, 15:24 )
Αν κατέληξαν στον Lee αναρωτιέμαι αν το μπάτζετ 60-70κ που ακούστηκε ήταν ανά μήνα ή ανα χρόνο.
Ανά χρόνο και το ΙΚΑ πληρωμένο κανονικά. Τι θέλουνε και περισσότερα
?
RipCity
Feb 8 2019, 10:42
Το πρόβλημα δεν είναι πως έχει κλείσει το rotation, αλλά πως παραμένει αρκετά ανοικτό. Δε γίνεται να παίζουν σε σημαντικό παιχνίδι 12 παίκτες, αυτά είναι χαζομάρες. Και βλέπουμε κιόλας πως όσοι έπαιξαν 5-7 λεπτά πλην Μπόγρη ήταν ανύπαρκτοι. Αν ο παίκτης δεν είναι ποιοτικός δεν μπορεί να μπει 5 λεπτά και να σου κάνει δουλειά.
Red.Emerald
Feb 8 2019, 12:41
Ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες ένα ακόμα παιχνίδι από την Macabbi (65-64) όπως με CSKA (69-65), Fenerbahce (72-73) και Darusafaka (79-75). Με το δεδομένο πως η ομάδα είναι σε μεταβατική περίοδο και προσπαθεί να αναδείξει τους νέους της πρωταγωνιστές (Goss, Leday) και τον αυξημένο ανταγωνισμό στη φετινή Euroleague το ρεκόρ 12-10 με 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της Regular Season με 4 εντός (CSKA, Bayern, Zalgiris, Darusafaka) και 4 εκτός (Efes, Buducnost, Armani, Gran Canaria) λογικά θα τον οδηγήσει στις 16-18 νίκες. Παρόλα αυτά οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι – και απαιτούν περισσότερα! Ας είμαστε ρεαλιστές όλα θα κριθούν σε μια σειρά Play Off τον Απρίλιο και όλα τα υπόλοιπα είναι παρορμητισμοί των οπαδών της νίκης.
akratacity
Feb 8 2019, 12:57
Μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της σεζόν πάντως θα δείξουμε αν όντως έχει γίνει διαφορετική διαχείριση της ομάδας φέτος.
Τα δύο προηγούμενα χρόνια με τον Σφαιροπουλο στον πάγκο το φίνις της κανονικής περιόδου ήταν τραγικό. Βέβαια είχαμε την πολυτέλεια να μην πιεστουμε για επιπλέον νίκες. Όμως ήταν φανερό ότι αυτό δεν έγινε βάση προγραμματισμού αλλά όντως η ομάδα είχε ξεμείνει από δυνάμεις.
Φετος έχουμε ένα σχετικό καλό πρόγραμμα στο τελείωμα της ρεγκιουλαρ. Με αρχή το ματς με την Εφες στην Πόλη που θα μας δείξει για ποια θέση θα παλέψουμε έως το τέλος. Με νίκη θα είμαστε στο κόλπο ακόμα και για πλεονέκτημα. Ήττα σημαίνει ότι θα πρέπει να ζοριστουμε για να κρατήσουμε την 6η θέση.
Σε κάθε περίπτωση πιο σημαντικό από την τελική κατάταξη θα είναι να αποδειχθεί ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός για να είναι η ομάδα σε καλύτερη κατάσταση στο τέλος της χρονιάς.
basket72
Feb 8 2019, 13:01
QUOTE (Red.Emerald @ Feb 8 2019, 12:41 )
Ο Ολυμπιακός έχασε στις λεπτομέρειες ένα ακόμα παιχνίδι από την Macabbi (65-64) όπως με CSKA (69-65), Fenerbahce (72-73) και Darusafaka (79-75). Με το δεδομένο πως η ομάδα είναι σε μεταβατική περίοδο και προσπαθεί να αναδείξει τους νέους της πρωταγωνιστές (Goss, Leday) και τον αυξημένο ανταγωνισμό στη φετινή Euroleague το ρεκόρ 12-10 με 8 αγωνιστικές πριν το τέλος της Regular Season με 4 εντός (CSKA, Bayern, Zalgiris, Darusafaka) και 4 εκτός (Efes, Buducnost, Armani, Gran Canaria) λογικά θα τον οδηγήσει στις 16-18 νίκες. Παρόλα αυτά οι οπαδοί δεν είναι ευχαριστημένοι – και απαιτούν περισσότερα! Ας είμαστε ρεαλιστές όλα θα κριθούν σε μια σειρά Play Off τον Απρίλιο και όλα τα υπόλοιπα είναι παρορμητισμοί των οπαδών της νίκης.
Η ομάδα έχει τα προβλεπόμενα σκαμπανέβασματα που κάποιοι από εμάς τα θεωρούσαμε δεδομένα.
Μέσα στα πάνω- κάτω έχει δείξει ότι μπορεί να παλέψει (κι ας μην περάσει) την ΤΣΣΚΑ με μειονέκτημα έδρας.
Αν το καταφέρει όντως αυτό, η χρονιά θα είναι σίγουρα πιο πετυχημένη μετά το περσινό κάζο όπου στους "8" θα μπορούσε να αποκλειστεί κι από ομάδες Γιούροκαπ.
Να δούμε επίσης και το θέμα με τους τραυματισμούς (με τη νοοτροπία " από τη μύγα ξύγγι" κι "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα") και την εικόνα μας στους τελικούς.
Γιατί 2 συνέχομενες σεζόν, έφτανε ο Μάης και μοιάζαμε με ομάδα παλαιμάχων.
Zach Doganos
Feb 8 2019, 13:07
Εμένα προσωπικά με προβληματίζει περισσότερο η τωρινή εικόνα παρά η βαθμολογία καθεαυτή. Με 2 νίκες στα 2 επόμενα ματς, το οποίο δε θεωρώ απίθανο, μπορεί να λέμε πάλι ότι κυνηγάμε το πλεονέκτημα. Απλά η ομάδα αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν πείθει ότι μπορεί να το κάνει. Η διακοπή,πάντως, έρχεται στο καλύτερο σημείο για εμάς. Είναι ευκαιρία για ανασύνταξη. Να βρουν λίγο ρυθμό οι τραυματίες, να ενσωματωθεί ο Γουέμπερ, πιθανόν να γίνει και μια μίνι αναδιανομή ρόλων. Σίγουρα ορισμένοι εκεί μέσα πρέπει να αλλάξουν μυαλά με προεξέχοντες τους 2 Λετονούς. Ωστόσο, εξακολουθώ να ελπίζω, δεν είμαστε τόσο κακή ομάδα όυτε το ρόστερ τόσο φτωχό overall. Ίσως να χρειαζόμαστε απλά μια μεγάλη νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία. Οψόμεθα...
tuareg
Feb 10 2019, 19:21
δε ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα εχει κυκλοφορησει εδω και καμμια ωρα
Εξαλλος ο Πρίντεζης με τους Αγγελόπουλους: «Aυτό είναι κοροϊδία, δεν υπάρχει σάλιο, δεν συνεχίζω»
https://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis...dw5fMTRGkcjqp-I
stefkorner
Feb 10 2019, 19:27
QUOTE (tuareg @ Feb 11 2019, 02:21 )
δε ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι αλλα εχει κυκλοφορησει εδω και καμμια ωρα
Εξαλλος ο Πρίντεζης με τους Αγγελόπουλους: «Aυτό είναι κοροϊδία, δεν υπάρχει σάλιο, δεν συνεχίζω»
https://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis...dw5fMTRGkcjqp-I17/1 το ματς με Χιμκι,αρα βρεθηκε σαλιο και κατεβηκε (εκανε κ καλο ματς btw )
κολπο γκροσο παντως απο το newsbomb του dpg
G-arenas
Feb 10 2019, 19:38
QUOTE (stefkorner @ Feb 10 2019, 19:27 )
17/1 το ματς με Χιμκι,αρα βρεθηκε σαλιο και κατεβηκε (εκανε κ καλο ματς btw )
κολπο γκροσο παντως απο το newsbomb του dpg
ναι λεει πληρωθηκε εναντι
τωρα τι ισχυει και τι οχι δεν το ξερει κανεις. αν και η φωνη ηταν του πριντεζη. ας ελπισουμε να μην ισχυει.
Coach Periklis
Feb 10 2019, 19:41
Πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ από σαητ ομίλου DPG
stefkorner
Feb 10 2019, 19:44
QUOTE (G-arenas @ Feb 11 2019, 02:38 )
ναι λεει πληρωθηκε εναντι
τωρα τι ισχυει και τι οχι δεν το ξερει κανεις. αν και η φωνη ηταν του πριντεζη. ας ελπισουμε να μην ισχυει.
ακομα περισσοτερο ζουμι ,στο ερωτημα για το πως μπορει να διερρευσε αυτο το ηχητικο του Πριντεζη προς τους συμπαικτες του
QUOTE (Coach Periklis @ Feb 11 2019, 02:41 )
Πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ από σαητ ομίλου DPG
επεσες απο τα συννεφα ?
Coach Periklis
Feb 10 2019, 19:47
QUOTE (stefkorner @ Feb 10 2019, 19:44 )
επεσες απο τα συννεφα ?
Χαχαχα ουτε από τον Γιαννακοπουλο ούτε απ τους Αγγελόπουλους που 10 χρόνια δεν έχουν δείξει καμία ικανότητα να προστατεύσουν την ομάδα από τέτοια σκηνικά
kotzito
Feb 10 2019, 19:49
Πάντως δεν ξέρω αν απλά άλλα ήθελε να πει κι άλλα είπε τελικά, όμως αν διαβάσει κανείς την δήλωση του Πρίντεζη, δεν φαίνεται να διαψεύδει πουθενά ότι τα είπε αυτά στο ηχητικό.
Τώρα το ποιος και γιατί το διέρρευσε (αν είναι αληθινό), είναι άλλο θέμα. Δεν πιστεύω ότι θα το έκανε κάποιος συμπαίκτης του για να εκθέσει τον Πρίντεζη
Coach Periklis
Feb 10 2019, 19:59
Βέβαια, προς το παρόν, δεν είμαστε σε θέση ούτε να το αμφισβητησουμε ούτε να το αποδεχτούμε. Και είναι κακό αυτό
Θέλω να περιμένω να δω μαγική διαχείριση του σωματείου
Απο τις δηλωσεις του Πρι φαινεται οτι οντως ισχυει,το οτι βγηκε τωρα προφανως ειναι σκοπιμο..Δεν περιμενα απο τον Γιωργο να λεει οτι δεν ξαναπαιζει μεχρι να πληρωθει,λες και δεν εχει να φαει και περιμενει το μηνιατικο...Τωρα σιγουρα θα του φορτωσουν οτι γιαυτο δεν παιζει και καλα..Απο την αλλη,ειναι ξεκαθαρο οτι οι Αφοι την εχουν παρατησει την ομαδα και τα χειροτερα ερχονται.
Future7
Feb 10 2019, 20:15
Οποίος το διέρρευσε ήξερε τι έκανε πριν το ντέρμπι. Προφανώς αυτο ηταν σε καποια ομαδική συνομιλία. Να το διέρρευσε κάποιος παίχτης μας δυσκολο. Να το έβγαλε ο Τολιοπουλος? Να χε ξεμείνει δηλ στην ομαδική. Να ταν μέσα ακόμα ο Παπαπετρου και να το έδωσε αυτος?
Παντως οκ καθυστερήσεις στις πληρωμές πάντα υπήρχαν αλλα όχι σε τετοιο σημείο. Δε γινεται ο Πριντεζης να κλαίει που ανανέωσε και μετά να λεει δε παίζω.
Εγώ θα έπαιζα ΤΖΑΜΠΑ αν η ομάδα που αγαπώ με είχε ανάγκη.
john wick
Feb 10 2019, 20:17
Προσωπικα δεν πιστευω τπτ,,,
Ειδικα για Πριντεζη ,που εχει λυσει το οικονομικο πρόβλημα κ των 3σεγγονων του αλλα κλ ογω χαρακτηρα....
Σπαταλησα κ απο περιεργεια ενα κλικ στο σαιτμπομπα.....
Προφανως υπαρχουν καθυστερήσεις,οπως υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις ομαδες..
Παραμονες ντερμπυ ειναι αηδια να βγαινουν τετοιες"ειδησεις".....
Γουσταρω να ερθει ο Πριντ να μας βαλει στα καλαθια μεθαυριονα δω το θα γραφουν...ε νυσαφι πια..
eddiedimitris
Feb 10 2019, 20:20
Πάντως ο Πριντεζης δεν διέψευσε το ηχητικό απλά είπε ότι βγήκε παράνομα...
Κρίμα για την ομάδα...Αν οι πρόεδροι δεν μπορούν να βγουν να το πουν και ας παίξουμε με τους εφήβους,Ας το πουν όμως.
stefkorner
Feb 10 2019, 20:20
QUOTE (Future7 @ Feb 11 2019, 03:15 )
Οποίος το διέρρευσε ήξερε τι έκανε πριν το ντέρμπι. Προφανώς αυτο ηταν σε καποια ομαδική συνομιλία. Να το διέρρευσε κάποιος παίχτης μας δυσκολο. Να το έβγαλε ο Τολιοπουλος? Να χε ξεμείνει δηλ στην ομαδική. Να ταν μέσα ακόμα ο Παπαπετρου και να το έδωσε αυτος?
Παντως οκ καθυστερήσεις στις πληρωμές πάντα υπήρχαν αλλα όχι σε τετοιο σημείο. Δε γινεται ο Πριντεζης να κλαίει που ανανέωσε και μετά να λεει δε παίζω.
Εγώ θα έπαιζα ΤΖΑΜΠΑ αν η ομάδα που αγαπώ με είχε ανάγκη.
ε να κανε τετοια γκαφα ο Πριντεζης και να ειχε ακομα σε ομαδικη τον Παπαπετρου και να μην το σκεφτηκε ; τοσο γκαφατζης ρε φιλε ; δεν νομιζω!
ασε που δεν τον εχω για τετοιο χαρακτηρα τον Παπαπετρου,για ρουφιανιλικι στον προεδρα μας !
Τολιοπουλος πιο πιθανο..! αν και ειχε φυγει κ αυτος αρκετα πριν το ματς με Χιμκι !
διαφορετικα εβαλε το χερακι του καποιος μανατζερ,που εχει παρε-δωσε και με τον dpg ! παικτης να ειδοποιησε μανατζερ για την κατασταση και ο μανατζερ να μην εχασε την ευκαιρια !με το αζημιωτο φυσικα ! πληρωνει χρυσα κατι τετοια ο dpg
Ο Πριντεζης δεν το διεψευσε το βιντεο.Το μονο που ειπε ειναι οτι απαγορευεται να βγει στην δημοσιοτητα. Παντως αν προσθεσεις και την περιπτωση Ρομπερτς μονο τυχαια δεν ειναι αυτα.Δεν μου αρεσαν παντως τα οσα ειπε.
stefkorner
Feb 10 2019, 20:22
QUOTE (john wick @ Feb 11 2019, 03:17 )
Προσωπικα δεν πιστευω τπτ,,,
Ειδικα για Πριντεζη ,που εχει λυσει το οικονομικο πρόβλημα κ των 3σεγγονων του αλλα κλ ογω χαρακτηρα....
Σπαταλησα κ απο περιεργεια ενα κλικ στο σαιτμπομπα.....
Προφανως υπαρχουν καθυστερήσεις,οπως υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις ομαδες..
Παραμονες ντερμπυ ειναι αηδια να βγαινουν τετοιες"ειδησεις".....
Γουσταρω να ερθει ο Πριντ να μας βαλει στα καλαθια μεθαυριονα δω το θα γραφουν...ε νυσαφι πια..
σε χαρηκα Τζον
θα ερθω να σε βρω την Τεταρτη γηπεδο ! αλλα μην μας ακουσουν φανατικοι προεδρικοι να λεμε τετοια πραγματα,γιατι την βαψαμε
john wick
Feb 10 2019, 20:23
Δλδ τι δεν σου αρεσε απ αυτα που ειπε;;;;
Nikolaos Zervas
@ZervasNikolaos
8m8 minutes ago
More
To θέμα που αναφέρεται στο περίφημο ηχητικό έχει λυθεί εδώ και ένα μήνα μεταξύ της διοίκησης και του Πρίντεζη. Το ζήτημα πλέον είναι ο ρουφιάνος συμπαίκτης του που το έδωσε & κυκλοφόρησε κάτι αυστηρά οικογενειακό.
Το οτι ειναι αληθεια δεν νομιζω να υπαρχει αμφισβητηση πλεον.. Το ποιος ειναι ψαχνουμε,αν και λογικα ξερουν οι παιχτες...Ποιος ελληνας παιζει να το εκανε?Γιατι στο whats up αν ηταν και ξενοι μεσα θα τα ελεγε στα αγγλικα,το πιο πιθανο ειναι να τα εβγαλε ο τολιο..Θα φανει απο το με ποιον παιχτη δεν θα εχουνε πλεον καλες σχεσεις.
Coach Periklis
Feb 10 2019, 20:29
QUOTE (shaq7 @ Feb 10 2019, 20:25 )
Το οτι ειναι αληθεια δεν νομιζω να υπαρχει αμφισβητηση πλεον.. Το ποιος ειναι ψαχνουμε,αν και λογικα ξερουν οι παιχτες...Ποιος ελληνας παιζει να το εκανε?Γιατι στο whats up αν ηταν και ξενοι μεσα θα τα ελεγε στα αγγλικα,το πιο πιθανο ειναι να τα εβγαλε ο τολιο..Θα φανει απο το με ποιον παιχτη δεν θα εχουνε πλεον καλες σχεσεις.
αουτς
δεν περίμενα τόσο προβληματικό περιβάλλον στον ΟΣΦΠ
μάλλον έχουμε φάει πολύ σανό εμείς οι φίλαθλοι . Γιατί δεν είναι και ανήκουστο να συμβαίνουν τέτοιες "βρωμιές" στον επαγγελματικό αθλητισμό
Πρέπει οπωσδήποτε να βγει στη σέντρα αυτός που έκανε τόσο μεγάλο κακό στην ομάδα και στα αποδυτήρια της . Καμία ανοχή
άποψη μου
stefkorner
Feb 10 2019, 20:30
QUOTE (shaq7 @ Feb 11 2019, 03:25 )
αν στην ομαδικη ηταν ακομα μεσα ο Τολιο ,τοτε δεν υπαρχει θεμα ! τον εχουν βρει ηδη πες !
αν διαπιστωθει ομως οτι δεν ειναι και δεν ηταν τοτε (πριν το ματς με Χιμκι ) τοτε εχει ριξει μπομπα ο dpg στα αποδυτηρια σας ,γιατι ολοι θα ειναι υποψηφιοι ρουφιανοι..!η σχεδον ολοι
john wick
Feb 10 2019, 20:33
QUOTE (stefkorner @ Feb 10 2019, 17:22 )
σε χαρηκα Τζον
θα ερθω να σε βρω την Τεταρτη γηπεδο ! αλλα μην μας ακουσουν φανατικοι προεδρικοι να λεμε τετοια πραγματα,γιατι την βαψαμε
Στεφ τα εχω παρει ασχημα με τον πολυχρονεμενο προεδρο μας....
Κατα μεγαλο ποσοστο θα ειμαι την Τεταρτη μεσα ,εχω να παω πριν απ τα Χριστούγεννα....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.