Καταρχήν εγώ δν ειπα ρε σεις οτι η Λιβερπουλ ειναι υπερομάδα,ούτε οτι το αξιζε 100% το 2005.
Το άρχισα αυτό λόγω του οτι ειπες πως "ειναι καθε μερα του Αι Γιάννη" "με τον Κράουτς και τον Μπέλαμι θες και κούπα" κτλ.
αμφιβαλεις οτι ενας ανθρωπος που εχει βαλει 42 γκολ στο τσου λου μεσα σε μια δεκαετια που αγωνιζεται συνεχως σε υψηλο επιπεδο ειναι ενας πολυ μεγαλος παιχτης?
και λεφτα απο φετος τον χειμωνα εχεις αρκετα. οποτε θα δουμε τα αποτελεσματα απο το χρονου.
επισης ξεχνας οτι η μιλαν εχει να κανει μια σοβαρη μετεγγραφη ,ουτε εγω δεν θυμαμαι απο ποτε, και εχει φετος επαιζε με 1,5 επιθετικο ολη τη χρονια αφου ο αγαπητος ουκρανος προτιμησε τα αγνωστου προελευσης δολλαρια τηςς ρωσικης μαφιας
Ωραια.Και επαναλαμβάνομαι.Πως θες ρε φιλε κούπα με 1,5 επιθετικο ολο το χρονο και χωρις μια σοβαρη μεταγραφή εδώ και χρόνια;
Ειναι καλύτερος ο Κοκό απο τον Φίναν(προσωπικα μου αρέσει πολυ,αλλα αναφέρθηκε) ή είχα λιγότερο καλο κεντρο απο την στιγμή που ο Τζέραρντ,ο Μασεράνο(ταυτότητα Κακά,μολις βγήκε αυτος έβγαλε την ασσιστ στον Πιπο) και ο Αλόνσο στάθηκαν τουλάχιστον το ιδιο καλα οσο και οι Πιρλο-Κακα-Γκατούσο;
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις η Λίβερπουλ είναι ο έκτος πλουσιότερος σύλλογος του κόσμου. Απλώς ο Ισπανός Μάλκοβιτς έχει κόμπλεξ με τις βεντέτες, γι'αυτό άλλωστε έδιωξε και τον Όουεν. Το έχω ξαναγράψει, αν περιμένεις τώρα που ήρθαν οι Αμερικάνοι να δεις μεγάλες μεταγραφές θα απογοητευτείς.
Και για να το πάρουμε κι'άλλιώς, πόσα λεφτά έχει ξοδέψει ο Βενγκέρ τα τελευταία χρόνια στην Άρσεναλ, η οποία παρουσιάζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Αγγλία; Δε νομίζω περισσότερα από τη Λίβερπουλ.
Η Αρσεναλ εχει ενα προπονητη εδω και 10 χρόνια και θεωρήται ετοιμη ομάδα.Εμεις ξεκινησαμε απο τα συντριμια του Γαλλου και χτίζουμε εδω και 3 χρονια.Μεσα σε αυτά εχουμε παει 2 τελικους τσλ και το πηραμε μια.Επισης 1 FA και 1 League Cup + 1 Charity Shield.Μια χαρά δν νομιζεις για μια ομάδα που χτίζεται;
Επίσης το καλοκαιρι η Λίβερπουλ θα πάρει τουλάχιστον εναν παίκτη παγκόσμιας κλάσσης,ακριβώς επειδη αυτο εχει προαναγγελθει πολύ καιρο.Ελπιζω τουλάχιστον.Οι ιδιοι ξερουν οτι με αυτη την ομαδα Πρωτάθλημα δν πέρνουμε.
Και με την λογικη που λες για βεντέτες του Μπενιτεθ,επρεπε να εχει διωξει και τον Τζέραρντ και τον Κιούελ κτλ.
Δηλαδή εσύ θα χαρακτήριζες τα κείμενα και τις μεταδόσεις τους αντικειμενικές; Εσύ πως θα αποκαλούσες τους δύο εν λόγω κύριους όταν μετά το ματς λένε ότι ο διαιτητής σφύριξε σα να ήταν μέλος της Μίλαν;(για το γκολ-οφσάιντ ούτε λόγος βέβαια)
Εσένα σου άρεσε ο Βερνίκος που μόνο που δεν τραγούδησε τον ύμνο της Λίβερπουλ;
Μήπως παρατήρησες ότι και οι συνάδελφοι τους, τους τα έχωσαν άγρια τις τελευταίες μέρες για την προπαγάνδα τους;
Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να προσπαθούν να του ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ μία άποψη;
Διαβασα σήμερα Σωτηρακόπουλο απο περιέργια.Έδινε μπράβο στη Μιλαν και ελεγε ακριβως οτι και εσύ,πως η αδικια του 2005 διορθωθηκε χθες.Τα υπολοιπα δν τα ξερω και γιαυτο δν τα σχολιάζω.
Για Βερνικο ξαναδιάβασε πλιζ τι λεω.
Έχω επιλέξει και ενημερώνομαι σχεδον αποκλειστηκα απο το Ιντερνετ και οτι δω στην τηλεόραση τυχαια.Στα δύο αυτά μέσα,δν εχω δει καμια κοκκινη προπαγάνδα,και δν ειδα σήμερα καμια τετοια στα πρωτοσέλιδα των εφημεριδων.
Η Μίλαν έχει μια ιστορία την οποία κανείς δεν προσπαθεί να εξωραίσει. Αντίθετα με τη Λίβερπουλ που κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τελικά αυτή ήταν το θύμα στα γεγονότα του Χέιζελ και ότι υπήρχε συνομωσία των Ιταλο-Γερμανο-Γάλλων οι οποίοι ζήλευαν την κυριαρχία της στο Πρωταθλητριών(άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Σωτηρακό να λέει αυτά τα πράγματα).
Δν ημουν εκει και δν ξερω τι εγινε.
Όχι οτι εχω δωσει σημασια στο ποιος το εκανε,αλλα επειδη ο Σωτηρακοπουλος ήταν εκει,θα του εδινα μια σημασια παραπάνω.Στα γενικά αρθρα του που εχει αναφερθει σε αυτο το γεγονος δν το εχω διαβασει ποτέ αυτό,βασικά μονο απο σενα το ακούω πως λενε οτι δν το εκαναν Αγγλοι αλλα αλλοι που τους ζήλευαν.
Δεν είμαι με καμία ομάδα. Τη Λίβερπουλ απλώς δεν την πάω λόγω του στυλ της και φυσικά λόγω των εν Ελλάδι οπαδών της.
Τουλάχιστον ξεκαθαριστηκε αυτό.Να ξέρω οτι μιλάω με καποιον που απλα αντιπαθει τη Λίβερπουλ.