Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milos Teodosic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Air and King
QUOTE(PARISINOS @ Feb 3 2010, 19:23 ) *
Οι κανονες ειναι διαφορετικοι στην ευρωπη και ευνοουν τα χαρακτηριστικα των ευρωπαιων. Δεκτο.
ΑΛλα το ιδιο ισχυει και για το ΝΒΑ. Μπορω να σου πω οτι εχουνε μεγαλυτερο γηπεδο για να ευνοουν οσους δεν εχουν τεχνικη και ντριπλα και εχουν περισσοτερα αθλητικα προσοντα, ο οτι εχουν το defensive 3 sec στην αμυνα γιατι να μπορουν να περνουν φορα και να μπουκαρουν οι παιχτες, μιας και πολλοι δεν εχουν καλο σουτ.
Στο ΝΒΑ παιζουν οι 30-40 καλυτεροι παιχτες στον κοσμο, αλλα δεν σημαινει οτι το να πετυχεις στο ΝΒΑ , σε κανει αυτοματα καλυτερο απο οποιονδηποτε δεν παιζει. Οπως ειπα ο μονος ευρωπαιους που ηταν καλυτερος του μποντιρογκα ηταν ο ντιρκ , αντε και ο τζινομπιλι.



Το να πετυχεις στο ΝΒΑ , επαναλαμβανω δεν σημαινει τιποτα για την ευρωπη. Ο τζενιγκς εχει 18 ποντους μεσο ορο στο ΝΒΑ, αλλα πριν τρεις μηνες ηταν στην εξεδρα της ρομα. Διαφορετικο μπασκετ το ενα, διαφορετικο το αλλο.

Οπα Parisine ενα λεπτο.....Συγνωμη κιολας αλλα τωρα ειδα την κουβεντα......Παλι τα ισοπεδωνεις ολα......

Ειναι δυνατον Parisine να λες αυτο το πραγμα για το ΝΒΑ οταν ισχυει εδω και χρονια....Αν ειναι δυνατον!

Ειδικα αυτο που λες """"Μπορω να σου πω οτι εχουνε μεγαλυτερο γηπεδο για να ευνοουν οσους δεν εχουν τεχνικη και ντριπλα και εχουν περισσοτερα αθλητικα προσοντα,""""
Αυτο δεν υπαρχει αντικειμενικα δηλαδη σε κανενα Κοσμο....Αν ειναι δυνατον!

Ρε Parisine Τεχνιτες και Ατεχνοι παιχτες υπαρχουν παντου...
Και στο ΝΒΑ και στην Ευρωπη και στο πρωταθλημα της Αργεντινης και στην Κινα(που πηγε να παιξει και ο Μαρμπουρι τρομαρα του).....
Τον Βασιλοπουλο οχι σε γηπεδο Ευρωπης οχι σε γηπεδο ΝΒΑ αλλα μεχρι και σε γηπεδο Ραγμπι να τον βαλεις δεν ξερει να βαζει την μπαλα στο παρκε ουτε να ντριμπλαρει....Τουλαχιστον στο Ραγμπι θα μπορει να τρεχει χωρις να σκαει την μπαλα!

Αυτο δεν υπαρχει στο λεω ειληκρινα ειναι τελειως αστοχο ποσο μαλλον οταν συμβαινει χρονια!Ενω τα τρια δευτερολεπτα στην Αμυνα ναι μεν βοηθαν αλλα ειναι ειδικα στα Πλειοφ τοσο καλη η αμυντικη κινηση και κυριως τα γρηγορα ποδια που εχουν οι Αμερικανοι παιχτες που ειδικα στην Ποστ Σιζον δεν φαινεται καν!



Οσο για τον Τζενινγκς νεο λαθος παραδειγμα γιατι:

Δεν λεει τιποτα αυτο ουτε αντικατοπτριζει την αληθεια μια η δυο περιπτωσεις.....Αλλωστε ο Τζενινγκς προτιμησε να παει να παιξει στο "αλλα ΝCAA" Eυρωπαικο μπασκετ καθως μοιαζουν με το ΝCAA και ειναι και στα 2 πρωτα ο Προπονητης και μετα ο παιχτης σε αντιθεση με το ΝΒΑ που πρωτα ειναι ο παιχτης(δοξα το Θεο) και μετα ο προπονητης.....και θα μπορει να κανει πιο ελευθερα του κεφαλιου του παρολο που ο Σκαιλς ειναι αυστηρος προπονητης......

Ο Τζενινγκς λογικο ηταν να μην πετυχει στην πρωτη του χρονια στην Ευρωπη καθως αντι να παει να παιξει στο κολλεγιο με συνομιληκους του αυτος ηρθε στην Ευρωπη για τα λεφτα και αντιμετωπησε επαγγελματιες και αφησε την χωρα του πιτσηρικας......ερχομενος απο το λυκειο!Σιγουρα στην Ευρωπη τα βρηκε σκουρα παραπανω απο οτι περιμενε αλλα αυτο για ενα 19 χρονο που δεν ειχε ουτε καν επειρια απο κολλεγιο ειναι λογικο!

Αυτος παιχτης καποια στιγμη ισως να συζητιεται ακομα περισσοτερο το οτι ηρθε στη Ευρωπη 18-19 Χρονων καθως εχει προδιαγραφες για καλη καριερα στο ΝΒΑ......

Δεν μπορει να δινεις ως παραδειγμα λοιπον αυτο για να καταληξεις εκει που θες γιατι π.χ το 1981 που ο Τζορνταν βγηκε απο το Λυκειο το Λανει στα 18 του οντας καρα-αγουρος και αντι να παει στο Νορθ Καρολαινα να τον περηλαβει ο Γκουρου-Ντιν Σμιθ(που ειναι ο μονος προπονητης που υπο τις οδηγιες του ο Τζορνταν δεν ειχε ποτε πανω απο 20 ποντους μεσο ορο) ερχοταν στην Ευρωπη για ενα χρονο ακομα και αν τοτε υπηρχε και στην Ευρωπη το One Man show θα πετυχεναι?Με τιποτα η για να μην απολυτος μιας και ειναι υποθετικο πολυ δυσκολα!

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειχε δικιο ο Μαλκοβιτς που μιλωντας για τον prime-Τζορνταν ειπε οτι δεν θα εκανε τιποτα στην Ευρωπη.....Αν ειναι δυνατον!


Σορρυ για το Οφ Τοπικ αλλα οπως λεει και παραπανω ο Pierce21 oυτε εγω ξερω που να τα μεταφερω καθως το ενα θεμα φερνει το αλλο!
pete7
http://www.fibaeurope.com/coid_5WjdyY4BJKg..._frontpage.html
Τρίτος στην ευρώπη ο Τεόντοσιτς
lamar
QUOTE(pete7 @ Feb 15 2010, 20:50 ) *
http://www.fibaeurope.com/coid_5WjdyY4BJKg..._frontpage.html
Τρίτος στην ευρώπη ο Τεόντοσιτς

Ευτυχως φιλε που υπαρχουν και τα διεθνη site και ενημερωνομαστε, γιατι αν περιμανε απο τα Ελληνικα, η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο.
Τεταρτος λεει ο Τεοντοσιτς και τριτος ο Σπανουλης!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

ΘΕΟΙ !!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Air Kef
http://www.sport-fm.gr/article/217702 blink.gif

την παλεύει;
lamar
QUOTE(Air Kef @ Feb 15 2010, 21:52 ) *


Mε εξαιρεση ενα site ολα τα αλλα εγραψαν το συγκεκριμενο πραγμα, αλλα στην πορεια το αλλαξαν, αφου επεσε το αναλογο κραξιμο με email.
Air and King
Μια επιβραβευση για τον Μιλος σιγουρα!

Το σημαντικοτερο ειναι οτι συνεχιζει να ειναι εξαιρετικος σε συλλογικο επιπεδο καθως το Εθνικο επιπεδο και τα τουρνουα των 2 Εβδομαδων κρυβουν παγιδες...

Ο Τεοντοσιτς αν μεινει προσγειωμενος και συνεχισει να δουλευει θα αφησει εποχη στο Ευρωπαικο Μπασκετ!
Reggie Miller #31
Είμαι από τους ένθερμους υποστηρικτές του και πιστεύω πολύ ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα πλέι μέικερ της Ευρώπης όλων των εποχών...
Θέλω λοιπόν το Σάββατο να κάνει ένα τεράστιο παιχνίδι...Στα μεγάλα ευρωπαικά δεν κρύβεται και τραβάει την ομάδα,έτσι θέλω όμως κι εδώ να κάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και με τον Βάζελο σε τελικό...Θα κάνει κυρίως καλό σε αυτόν ψυχολογικά...
RED 90'S
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 18 2010, 12:40 ) *
Είμαι από τους ένθερμους υποστηρικτές του και πιστεύω πολύ ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα πλέι μέικερ της Ευρώπης όλων των εποχών...
Θέλω λοιπόν το Σάββατο να κάνει ένα τεράστιο παιχνίδι...Στα μεγάλα ευρωπαικά δεν κρύβεται και τραβάει την ομάδα,έτσι θέλω όμως κι εδώ να κάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και με τον Βάζελο σε τελικό...Θα κάνει κυρίως καλό σε αυτόν ψυχολογικά...

Ο ανθρωπος ειναι ο νεος ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ της εθνικης σερβιας του '95 τι να λεμε τωρα.. Μονο που αυτος υπερεχει κατα πολυ στην οργανωση του παιχνιδιου και στις ασιστ. Σε αυτο εχει παιξει ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρολο ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ο οποιος "ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ" τον ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ και τον εκανε ενα μειγμα ΨΥΧΡΟΥ ΣΟΥΤΕΡ και αψογου ΟΡΓΑΝΩΤΗ.
Germany96
QUOTE(RED 90'S @ Feb 18 2010, 13:43 ) *
Ο ανθρωπος ειναι ο νεος ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ της εθνικης σερβιας του '95 τι να λεμε τωρα...

Οταν κρινει τελικο Euroleague και ντερμπυ εθνικου μισους με καρμπον τριποντα buzzer-beater ή βαλει 41 ποντους σε τελικο Eurobasket με 9/12 τριποντα ξανασυζηταμε αν ειναι ο νεος Djordjevic, προς το παρων μια τετοια συγκριση αδικει τον μικρο που ακομα δεν εχει κατακτησει τιποτα στην καριερα του. Το μπασκετικο του στυλ του παντως ουδεμια σχεση εχει με του Sasha. Δε λεω οτι ως το τελος της καριερας του ο Milos δεν μπορει να εχει ξεπερασει τον Djordjevic αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για να το κρινουμε αυτο. Ως τωρα και τις ικανοτητες δειχνει να εχει αλλα και τα κοτσια για παρομοια ανδραγαθηματα με του Aleksandar αλλα μεχρι να τα πραγματοποιησει δεν μπορουμε να τα θεωρουμε και δεδομενα.
rchos
νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο παντως.ηδη οι εμφανισεις του το καλοκαιρι και ειδικα στον ημιτελικο δεν ειναι εμφανισεις ενος απλα καλου παιχτη.δειχνουν κατι ιδιαιτερο και ξεχωριστο.
η εμφανιση του στον ημιτελικο με την σλοβενια ηταν εμφανιση τεραστιου παιχτη.
δεν θεωρω παραλογο να λενε καποιοι οτι μιλαμε για τον νεο τζορτζεβιτς γιατι δεν λεγεται αυτο στο αγωνιστικο τους στυλ μα στο οτι πιθανοτατα η σερβια να βρηκε στον ασσο εναν παιχτη που μετα τον τζορτζεβιτς δεν ειχε.δεν ειναι απαραιτητο να κανει παιχνιδι σαν του τζορτζεβιτς οπς αναφερεις.μπορει να μην κανει ποτε τετοια ματς και να γινει μεγαλυτερος παιχτης γιατι πολυ απλα παιζεται αλλιως το μπασκετ σημερα.το ιμπακτ του παντως στην εθνικη του μπορει να γινει τεραστιο(ηδη ειναι βεβαια).
Germany96
QUOTE(rchos @ Feb 18 2010, 14:50 ) *
...δεν θεωρω παραλογο να λενε καποιοι οτι μιλαμε για τον νεο τζορτζεβιτς γιατι δεν λεγεται αυτο στο αγωνιστικο τους στυλ μα στο οτι πιθανοτατα η σερβια να βρηκε στον ασσο εναν παιχτη που μετα τον τζορτζεβιτς δεν ειχε...

Οντως δειχνει να ειναι κατι τo ξεχωριστο ο Milos αλλα το "νεος Djordjevic" μου φαινεται κακοηχο. Ειναι σαν να ελεγαν στην αρχη της καριερας του O'Neal οτι ειναι ο νεος Jabbar, επειδη ηταν center, Αμερικανος και φαινοταν κι αυτος παικτης ξεχωριστου ταλεντου. Για πολλους μπορει και να τον ξεπερασε τον Kareem αλλα νεος Jabbar δεν εγινε ποτε.
QUOTE(rchos @ Feb 18 2010, 14:50 ) *
..το ιμπακτ του παντως στην εθνικη του μπορει να γινει τεραστιο(ηδη ειναι βεβαια).

Οντως οι εμφανισεις του Teodosic με την Σερβια το καλοκαιρι, ειδικα αν συνυπολογισουμε την ηλικια του, ηταν καταπληκτικες και το impact του σε αυτη την εθνικη ισως και να γινει πολυ μεγαλυτερο απο αυτο του Djordjevic στην Γιουγκοσλαβια. Σε αυτη την Σερβια ομως ειναι συγκλονιστικα ευκολοτερο να ξεχωρισει ενας παικτης απ' οτι στην ξεχειλη απο ταλεντο Γιουγκοσλαβια των 90's. Οπως και αντιστοιχα το επιπεδο των αντιπαλων της Σερβιας στο περυσινο Eurobasket δεν εχει καμια σχεση με αυτο της Κροατιας, της Λιθουανιας και λοιπων ατυχων που ειχαν βρεθει κατα καιρους στο διαβα του Sasha.
QUOTE(rchos @ Feb 18 2010, 14:50 ) *
...δεν ειναι απαραιτητο να κανει παιχνιδι σαν του τζορτζεβιτς οπς αναφερεις.μπορει να μην κανει ποτε τετοια ματς και να γινει μεγαλυτερος παιχτης γιατι πολυ απλα παιζεται αλλιως το μπασκετ σημερα...

Τα κρισιμα τριποντα που ανεφερα του Djordjevic φυσικα και μπορει να τα βαλει ο Milos, ισα ισα που δειχνει να το απολαμβανει να παιρνει τετοιες προσπαθειες, απλα τα ματς στα οποια τα εβαλε ο Sasha ηταν πολυ ειδικων συνθηκων και σε τετοια δεν εχουμε δει ποσο κρυο ειναι το αιμα το Teodosic, δεν πειραζει εχει μια ολοκληρη καριερα μπροστα του για να το αποδειξει.

Για την 40αρα σε τελικο Eurobasket εχεις δικιο πως ειναι δυσκολο να επαναληφθει λογω της αλλαγης του τροπου που παιζεται το αθλημα μεσα σε αυτα τα χρονια. Αν κι ενας λογος που εχουν γινει τοσο σπανιες οι 40αρες ειναι γιατι πλεον στις ομαδες δεν υπαρχουν ενας- δυο σκορερ κι οι υπολοιποι να ειναι νεροκουβαλητες οπως στα 90's, ομως η Γιουγκοσλαβια τοτε ηταν μια ομαδα με πολυ ταλεντο σε ολες τις θεσεις και συνηθως οι προσπαθειες μοιραζονταν σε πολλους παικτες οπως γινεται και στις περισσοτερες ομαδες της εποχης μας. Για να θεωρησω ιδιου επιπεδου καποια εμφανιση του Teodosic σε τελικο Eurobasket θα πρεπει να περιλαμβανει κατι στο στυλ των 20+ ποντων και 10+ ασσιστ.

Οχι οτι ειναι ολα αυτα απαραιτητα για να ξεπερασει εν τελει των Djordjevic αλλα οπως και να το κανουμε αν δεν οδηγησει σε τιτλους τις ομαδες του με ηγετικες εμφανισεις οπως ο Sasha δεν θα δικαιουται να λεει οτι τον ξεπερασε ποσο μαλλον οτι ειναι ηδη εφαμιλλος του.
RED 90'S
QUOTE(Germany96 @ Feb 18 2010, 16:54 ) *
Οχι οτι ειναι ολα αυτα απαραιτητα για να ξεπερασει εν τελει των Djordjevic αλλα οπως και να το κανουμε αν δεν οδηγησει σε τιτλους τις ομαδες του με ηγετικες εμφανισεις οπως ο Sasha δεν θα δικαιουται να λεει οτι τον ξεπερασε ποσο μαλλον οτι ειναι ηδη εφαμιλλος του.

Κοιτα νομιζω οτι την σερβια την πηγε μεχρι τον τελικο του ευρωμπασκετ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟΣ του.Να νικησει ομως την σημερινη ΙΣΠΑΝΙΑ η σημερινη ΣΕΡΒΙΑ σε ματς νοκ -ααουτ και ιδιαιτερα σε τελικο, δεν μπορει ουτε με ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ...Οποτε οι εμφανισεις απο μονες τους + του οτι την πηγε μεχρι τον τελικο νομιζω τον δικαιολογουν απολυτα Ως ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ Η ΑΝ θες ως τον νεο ηγετη της σερβιας και ειναι ΗΔΗ πολυ μεγαλα επιτευγματα ιδιαιτερα στην ηλικια που ειναι.


Θυμησου μονο τι συμπαικτες ειχε διπλα του ο τζορτζεβιτς...NTANILOBITS- REBRACA - DIVAC - Bodiroga - PASPALIE...
και συγκρινε τους με αυτους του ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ στην πολωνια... Δεν ειναι τυχαιο το οτι βγηκε 3ος στην ΕΥΡΩΠΗ πισω απο ΓΚΑΣΟΛ και πανω απο τον 4ο και "ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟ" πρωταθλητη ευρωπης και πολυπειρο σπανουλη...
Germany96
Δεν ειπα να οδηγησει τις ομαδες του σε τιτλους ...χθες, εχει πολλα χρονια μπροστα του και με την Σερβια οταν θα πλαισιωθει με καλυτερο υλικο και με τον Ολυμπιακο και με οποιον αλλο συλλογο (αν και οταν) επιλεξει να συνεχισει την καριερα του, θα εχει τις ευκαιριες του. Εχει κανει μια καταπληκτικη εκκινηση στην καριερα του αλλα αυτο μονο προιδεαζει και δεν εξασφαλιζει τιποτα, η καριερα ενος αθλητη περισσοτερο μοιαζει με δρομο αντοχης παρα με κατοσταρι οπου μια καλη εκκινηση ισως να ειναι και η μιση νικη.

Το γενικοτερα χαμηλο επιπεδο του Eurobasket μπορει και να ξεγελαει, για να το πω εντελως υπερβολικα και χοντροκομμενα, ενας παικτης επιπεδου Α1 θα ξεχωρισει ευκολοτερα αναμεσα σε συμπαικτες επιπεδου Α2 και θα επιβληθει ευκολοτερα σε αντιπαλους επιπεδου Α2. Δε λεω οτι ηταν τετοιες οι διαφορες το καλοκαιρι που μας περασε, το σκεπτικο μου προσπαθω να εξηγησω. Στις φετινες εξαιρετικες του εμφανισεις ειναι που δινω μεγαλυτερη βαρυτητα που ειναι και σε βαθος χρονου και σε υψηλοτερο επιπεδο ανταγωνισμου.
Air and King
Ο Τεοντοσιτς για την ηλικια του εχει πετυχει πολλα απλα στην Ελλαδα αν δεν ειναι καποιος σουπερ απο τα 20 του τον βγαζουμε αχρηστο και σαπακι!Αυτα μονο στην Ελλαδα ακουγονται!

Θελαμε εδω και τωρα να γινει ο Στιβ Νας(τον οποιο αμφιβαλλω ποσοι τον ηξεραν το 94 στο Μουντομπασκετ με την Εθνικη του Καναδα).......

Ο Μιλος ειναι ενα "διαμαντι" για τον Ολυμπιακο αλλα και για το Σερβικο μπασκετ στην προσπαθεια του να ξαναβγαλει μεγαλους παιχτες και να γινει παλι Υπερδυναμη!

Εχει τα φοντα να ξεπερασει(η οχι) και τον Τζορτζεβιτς και τον Μαρτσουλιονις και τον Σαρας και τον Παπαλουκα και τον Διαμαντιδη κ.α.....Στο παρκε και στην διαρκεια φαινονται αυτα!Τα φοντα τα εχει σιγουρα!
RED 90'S
QUOTE(Air and King @ Feb 18 2010, 21:05 ) *
Ο Τεοντοσιτς για την ηλικια του εχει πετυχει πολλα απλα στην Ελλαδα αν δεν ειναι καποιος σουπερ απο τα 20 του τον βγαζουμε αχρηστο και σαπακι!Αυτα μονο στην Ελλαδα ακουγονται!

Θελαμε εδω και τωρα να γινει ο Στιβ Νας(τον οποιο αμφιβαλλω ποσοι τον ηξεραν το 94 στο Μουντομπασκετ με την Εθνικη του Καναδα).......

Ο Μιλος ειναι ενα "διαμαντι" για τον Ολυμπιακο αλλα και για το Σερβικο μπασκετ στην προσπαθεια του να ξαναβγαλει μεγαλους παιχτες και να γινει παλι Υπερδυναμη!

Εχει τα φοντα να ξεπερασει(η οχι) και τον Τζορτζεβιτς και τον Μαρτσουλιονις και τον Σαρας και τον Παπαλουκα και τον Διαμαντιδη κ.α.....Στο παρκε και στην διαρκεια φαινονται αυτα!Τα φοντα τα εχει σιγουρα!

Συμφωνω οτι εχει το ταλεντο και τα φοντα για να γινει ακομα καλυτερος στο μελλον. Αυτο που θελω να επισημανω ομως ειναι οτι λιγο πολυ οι "ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΞΙΕΣ"
ειναι και λιγο υποκειμενικο θεμα κατα καποιο τροπο..Για παραδειγμα ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ που αναφερεις και τον οποιο τον εχω μεσα στους 3 αγαπημενους μου παικτες στο προφιλ μου, ειχε διπλα του οπως προειπα ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ...ΠΑΣΠΑΛΙΕ-ΝΤΙΒΑΤΣ-ΝΤΑΝΙΛΟΒΙΤΣ κτλ..Το ιδιο και με τον ΜΑΡΤΣΟΥΛΙΟΝΙΣ που και αυτος ειχε διπλα του οχι απλα καλους παικτες, αλλα ΑΣΤΕΡΙΑ οπως ο ΣΑΜΠΟΝΙΣ. Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ παλι, αν και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που ειμαι τον θεωρω ως εναν
ΑΚΡΩΣ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΚΤΗ... Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ παλι που ειναι ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ο ανθρωπος, εαν ειχε εναν αλλο προπονητη και επαιζε σε μια αλλη ομαδα, τοτε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ την εξελιξη που εχει τωρα...Θυμησου οταν επαιζε στον ΗΡΑΚΛΗ στην ηλικια του ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ και συγκρινε ΜΠΑΣΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ... wink.gif

Θελω να πω δηλαδη οτι η ΕΞΕΛΙΞΗ που σημαινει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ στον αθλητισμο και ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑΛΕΝΤΟ και ΑΞΙΕΣ αλλα ειναι θεμα ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ. Το αν ο ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ κατακτησει το ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ με την χωρα του Η αν δωσει ΜΙΑ ΜΠΑΤΣΑ ΣΤΑ μουτρα του γιαννακη και παει δανεικος στον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ την αξια του και το ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ.

Οπως και ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ που εχει τιμηθει πιο πολυ (μετα τον ΓΚΑΛΗ) απο ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, δεν θα γινει ΠΟΤΕ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.
st_07
Τι να πει κανείς για τον Τεόντοσις φέτος... Απλά καταπληκτικός!!! Και το σημαντικότερο, δείχνει ώριμος από τα 20!!! Έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε μέχρι που θα φτάσει αυτός ο παίκτης στα 26-28 του χρόνια. 77.gif
Reggie Miller #31
Γι΄αυτό Κλέιζα και Τεό είναι μεγάλοι παίκτες...Ακόμα κι όταν δεν είναι στη βραδιά τους,δε θα κολλήσουν και θα πάρουν τα σουτ που πρέπει να πάρουν και δε θα το σκεφτούν ούτε δευτερόλεπτο...Ψυχροί και με αρχ........
Δείτε ότι κανείς από τους δυο σήμερα δεν είχε καλά ποσοστά...
ReDragon
Ο Θοδωρής είναι ο καλύτερος Έλληνας οργανωτής όλων των εποχών και αυτο θεωρώ οτι είναι αδιαμφισβήτητο και το έδειξε και χθές και δεν ειναι καθόλου υπερεκτιμημένος και δεν το συζητώ καν.

Δεν είναι για one man show και για αυτό ενοχλούν τα χρήματα που παίρνει, ειναι ο παικτης που ανεβάζει την ομάδα στο σύνολο και η δικαίωση στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να έρθει μεσα απο τις επιτυχίες της ομάδας, γιατι τα χρήματα είναι όντος πολλά, αλλά για να φτάσει να παίρνει αυτά τα χρήματα έχει πετύχει ήδη αρκετά, τώρα ήρθε και το κύπελο και έφυγε ενα βάρος, αλλά και για την άνοδο του Μιλος συμαντικό μερίδιο ευθήνης εχει ο Θοδωρής και μέσα στο παιχνίδι, αλλά και στις προπονήσεις αυτα που προσφέρει και αυτά που έχει να προσφέρει στον Μίλος είναι πάρα πολλά.

Θεωρώ επισης οτι ο ΔΔ δεν είναι τόσο καλος οργανωτής οσο ο Παπ και ο Σάρας και θεωρώ οτι αυτο φένεται στον φετινό παο σε σχέση με τον περσινό.
LFO
http://www.youtube.com/watch?v=PeusuUH8RlE






den yparxeis re file....
Reggie Miller #31
Ένας καταπληκτικός φίλος του μπάσκετ,ο οποίος ξέρει πάρα πολλά για το μπάσκετ,είναι λάτρης του,αντικειμενικός,πέρσι τον απολαμβάναμε στην κρατική τηλεόραση,φέτος έχουμε τη χαρά να τον ακούμε και να τον βλέπουμε στο ΣΚΑΙ(δεν καταδέχομαι να λέω ούτε το όνομα του)είχε πει (ο άθεος)ότι κάποια στιγμή στην Ευρώπη συζητούσαν για 2 τεράστια ταλέντα και μάλιστα μέχρι ένα σημείο υπήρχε το δίλημμα για το ποιος είναι καλύτερος.Αργότερα βέβαια ξεχώρισε ο ένας από τους 2 και μάλιστα με διαφορά.Ο λόγος είναι για τους Φώτση και ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ.Αυτό που λέω έχει συμβεί και το έχει πει σε ζωντανή μετάδοση αγώνα(νομίζω της εθνικής).Τα σχόλια δικά σας....

Και αναρωτιέμαι...Αν ο Μίλος έπαιζε στον ΠΑΟ θα έλεγε το ίδιο για Μίλος και Ρούμπιο;

Είμαι κακός και ασχολούμαι με τυχαία τυπάκια(δημοσιογράφους),απλά μου ήρθε τώρα που βλέπω μπάσκετ...
LFO
Γιατί φέτος οταν μιλάει ο Μίλος , εχω την αισθηση οτι καποιες στιγμες ειναι σαν να ακουω τον Γιαννακη??
tzagasdog
εδω μιλουσε ο Κλειζα και ελεγε για αμυνα και υπομονη και τα σχετικα...

Αυτο ειναι επιτευγμα Γιαννακη και δειχνει οτι τον σεβονται οι παιχτες
ee4649
Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να μην σέβεται μια απο τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού αθλητισμου?
Εχει περάσει το στίγμα του στην ομάδα κ οι παίχτες ανταποκρίνονται απόλυτα...
Συνεχίζουμε γερά για τους 2 εναπομήναντες στόχους
rchos
ποιος γιαννακης μωρε!αυτος εχει χασει τον ελεγχοστην ομαδα!δεν τον σεβεται κανεις.παιρνει ταιμ αουτ και αντι να ακουνε οι παιχτες τις οδηγιες του κοιτανε αλλου.δινει οδηγιες και οι παιχτες τον γραφουν και κανουν τα δικα τους!
αφου τα ξερουμε τωρα αυτα.τα παν και οι δημοσιογραφοι! icon_drunk.gif

πως αλλαζει ο καιρος.
frenchman7
rolleyes.gif Καλησπέρα σε όλους! Είναι το πρώτο μου post, αν και σας διαβλάζω καιρό τώρα!
Συγχαρητήρια για το ώραίο forum και για το παρεάκι σας!

Στο θέμα μας τώρα:

http://www.redplanet.gr/html/ent/010/ent.266010.asp
rankin
QUOTE(frenchman7 @ Mar 17 2010, 14:51 ) *
rolleyes.gif Καλησπέρα σε όλους! Είναι το πρώτο μου post, αν και σας διαβλάζω καιρό τώρα!
Συγχαρητήρια για το ώραίο forum και για το παρεάκι σας!

Στο θέμα μας τώρα:

http://www.redplanet.gr/html/ent/010/ent.266010.asp

Και χθες το βράδυ συζητούσα με ένα φίλο και λέγαμε
"ρε συ, τι να γίνεται αυτή η ψυχή ο Τζούροβιτς;"
Και τσουπ, σήμερα σκάει συνέντευξη του μουστακαλή για τον Μίλος! ohmy.gif
Γεια σου Βλάντο μεγάλε!!!!
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Mar 17 2010, 15:11 ) *
Και χθες το βράδυ συζητούσα με ένα φίλο και λέγαμε
"ρε συ, τι να γίνεται αυτή η ψυχή ο Τζούροβιτς;"
Και τσουπ, σήμερα σκάει συνέντευξη του μουστακαλή για τον Μίλος! ohmy.gif
Γεια σου Βλάντο μεγάλε!!!!



νομίζω πως όλοι οι μπασκετικοί είχαμε αυτή την απορία κάποια στιγμή στη ζωή μας...
SoKRaM
icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Manu7
Είναι απίστευτο το πώς ο συγκεκριμένος παίχτης με έχει κάνει να τον γουστάρω τόσο πολύ
μέσα σε ένα χρόνο.Απο κει που πέρσι λέγαμε όλοι άντε να μπει ο Παπαλουκάς να στρώσει
η ομάδα οργανωτικά τώρα κάθε φορά που κολλάει λέμε που είναι ο Μίλος.
Το παληκάρι πλέον σου εμπνέει σιγουριά.Έχει περιορίσει τα λάθη του.
Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι και στην άμυνα το παλεύει?
Προσπαθεί να στηθεί σωστά για φάουλ,χώνεται παντού για το κλέψιμο,πάει και για τάπα αμα λάχει.
Η πάσα που βγάζει στον αέρα πίσω από την πλάτη στον Μπουρούση εχτές είναι ποίημα.
Αλλά για την οξυδέρκεια έχουμε βαρεθεί να τον παινεύουμε.Το θέμα είναι πια ότι ο Μίλος
έχει αλλάξει νοοτροπία,ξέρει τι θέλει.Και σ'αυτό βοήθησε τόσο ο Ίβκοβιτς όσο και ο Γιαννάκης.

ΥΓ:και παίζει μέσο ώρο 30 και λεπτά.Μεγάλη υπόθεση.
Reggie Miller #31
Ο Τεό είναι ιδιοφυία τελείωσε.Μπορεί να γίνει καλύτερος και του Μποντιρόγκα και άλλωναν συνεχίσει έτσι.Στο χθεσινό TOP5 στο νούμερο 1 η πάσα πίσω από την πλάτη,απολαύστε υπεύθυνα...!

http://www.sport24.gr/html/ent/766/ent.352766.asp
Germany96
QUOTE(Manu7 @ Mar 31 2010, 17:21 ) *
...Το παληκάρι πλέον σου εμπνέει σιγουριά.Έχει περιορίσει τα λάθη του...

Κομβικο σημειο για τη σεζον του ηταν ο τραυματισμος του Παπαλουκα τον Γεναρη, οπου ο ηδη αναβαθμισμενος ρολος του Milos εγινε ακομα σημαντικοτερος και τα νουμερα του εκτοξευτηκαν.

Απο το παιχνιδι με την Efes κι επειτα, σκοραρει 15 ποντους μ.ο. με 92% στις βολες (οαση στον φετινο ΟΣΦΠ), 60% στα διποντα και 46% στα τριποντα, οπου δεν αρκειται σε ασφαλεις επιλογες, αλλα παιρνει 3.6 προσπαθειες ανα παιχνιδι με τις περισσοτερες απο αυτες να εχουν υψηλο συντελεστη δυσκολιας. Τα 2.6 rebounds δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο σαν νουμερο αλλα οι 7 assists ανα παιχνιδι ειναι απιστευτο και γινεται ασυληπτο αν συνυπολογισουμε οτι εχει assists/turnovers ratio της ταξης του 4.3 κι ολα αυτα δοκιμαζοντας συχνοτατα πασες υψυλου ρισκου και σπανιας εμπνευσης.

Οι εμφανισεις του μεσα στο 2010 ειναι επιπεδου MVP της Euroleague, το ranking του ειναι 21.73 και παρ' οτι εγω δεν το θεωρω απολυτως αξιοπιστο σαν μεσο εξαγωγης συμπερασματων (αν και στην συγκεκριμενη περιπτωση συμβαδιζει ακριβως με αυτο που βλεπουμε στο παρκε), η διοργανωτρια αρχη το παιρνει πολυ σοβαρα αφου σε αυτο βασιζει τις βραβευσεις της.
QUOTE(Manu7 @ Mar 31 2010, 17:21 ) *
...Αλήθεια έχετε παρατηρήσει ότι και στην άμυνα το παλεύει?
Προσπαθεί να στηθεί σωστά για φάουλ,χώνεται παντού για το κλέψιμο,πάει και για τάπα αμα λάχει...

Εχει ανεβασει την διαθεση του σε αυτον τον τομεα κι εχει υπαρξει βελτιωση αλλα δυσκολα θα ξεπερασει ποτε του την μετριοτητα, αφου παρ' οτι ειναι 1.95 που του δινει καποια πλεονεκτηματα, εχει αργα ποδια κι αδυναμο κορμι.

Στα κλεψιματα οντως δεν παει καθολου ασχημα, με 1.82 μ.ο. στο διαστημα που εξεταζω αλλα πολλες φορες κυνηγωντας το κλεψιμο, χανει τον παικτη του.

Αν κι εσυ το αναφερεις μαλλον σαν θετικο, εμενα το συνεχες flopping στο οποιο επιδιδοταν ειδικα την πρωτη του σεζον στον ΟΣΦΠ, με εκνευριζε εντονως, ποσο μαλλον που ηταν και τελειως αναποτελεσματικο. Πλεον και το εχει περιορισει και στηνεται σωστοτερα αλλα και παλι υπαρχουν αρκετες φορες που καταληγει αυτος ξαπλα κι ο αντιπαλος του με ελευθερο διαδρομο.

Τα κοψιματα δεν ειναι ουσιαστικο μερος του παιχνιδιου του και το 60% αυτων που εχει κανει φετος στην Euroleague ειναι απεναντι στον βραχυσωμο McCalebb.
Reggie Miller #31
Βέβαια και η άμυνα είναι θέμα θέλησης και εγωισμού.Δεν είναι μόνο αν έχεις γρήγορα πόδια.Αφού δίνεις στοιχεί αριθμούς,υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και πόσα φάουλ κερδίζει ανά αγώνα;

Αυτό που μου αρέσει στην προσωπικότητά του είναι ότι θα πάρει τις προσπάθειες που πρέπει να πάρει ακόμα και τις τραβηγμένες κι ας μην είναι στη μέρα του ή εύστοχος,κάτι που δεν κάνουν Παπαλουκάς και Βασιλόπουλος.Ας θυμηθούμε τον τελικό κυπέλλου που είχε 5-6 άστοχα τρίποντα πριν βάλει τα 2 πιο κρίσιμα.Ψυχρός με μπλαζέ ύφος,μόλις ξύπνησα και βαριέμαι και πολλές φορές κάπως ειρωνικό. smiley.gif Είναι φοβερός...

Μεγάλη υπόθεση ότι ο Γιαννάκης του έδειξε εμπιστοσύνη και τον άφησε να κάνει που και που τα τρελά του,έτσι για να ξεσπάει λίγο,άλλωστε μικρό παιδί είναι!
Germany96
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Apr 1 2010, 19:17 ) *
Βέβαια και η άμυνα είναι θέμα θέλησης και εγωισμού.Δεν είναι μόνο αν έχεις γρήγορα πόδια.Αφού δίνεις στοιχεί αριθμούς,υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και πόσα φάουλ κερδίζει ανά αγώνα;

Φυσικα και ειναι θεμα και θελησης αλλα αν σε περιοριζουν τα φυσικα σου προσοντα ειναι δυσκολο να ξεπερασεις καποια standards, ποσο μαλλον οταν και πολλα λεπτα αγωνιζεται καποιος (με αποτελεσμα να κουραζεται) αλλα και στο επιθετικο κομματι ειναι τοσο ενεργος οσο ο Teodosic.

Για τα εντεκα παιχνιδια του 2010 εχει μ.ο. τεσσαρων κερδισμενων φαουλ ανα αγωνα.
il postino
o μιλος πλεον εχει μπει για τα καλα στο δρομο εκεινο που οδηγει καποιους παικτες στο να χαρακτηριστουν "μεγαλοι παικτες". στο παρκε πλεον κανει τα παντα! και οργανωνει και εκτελει και αμυνα παιζει ( καμια σχεση με προηγουμενες χρονιες) και ηγετης ειναι και θεαμα προσφερει και καλυτερους κανει τους συμπαικτες του.

το μειζον θεμα με τον τεοντοσιτς ειναι να δουλεψει το μυαλο του και γενικοτερα την πνευματικη του κατασταση! αν ο μιλος μενει συγκεντρωμενος 100% στα λεπτα συμμετοχης του τοτε ολοι οι φιλοι του ολυμπιακου πρεπει να νιωθουν ασφαλεια! απλα πρεπει να βελτιωσει λιγο τη διαρκεια στην αποδοση του και να συνεχισει να προσπαθει στην αμυνα! ολα ειναι στο χερι του και ειμαστε ευτυχεις ολοι μας (ανεξαρτητα απο τι ομαδα υποστηριζουμε) που τον βλεπουμε στα μερη μας καθε εβδομαδα να κανει τα δικα του!

jim 3
http://www.youtube.com/watch?v=hD9jUiYfIXc
http://www.youtube.com/watch?v=34lXOpjLJqM

δυο βιντεο για τον μοναδικο υπερπαικτη 77.gif (Χ 85.000 φορες)
ellhzoi
Αφού συμφωνούμε για την ποιότητα του milos, ας του δώσουμε την ψήφο μας στο επίσημο site της διοργάνωσης,όχι τίποτε άλλο,απλά να περάσει και τον Rubio. Μπορείτε να στέλνετε την ψήφο σας κάθε 24 ώρες έως τις 12 Απριλίου.
Visit this Website
Consultant
Πρωτη φορα στη ζωη μου βλεπω τετοια βελτιωση απο μεσα σε λιγοτερο απο μια χρονια.Μιλαμε για all time most improved player...

Τελικα επιβεβαιωνεται περιτρανα ο Παπαλουκας οταν ελεγε οτι αυτα που εκανε ο Τεοντοσιτς στη προπονηση δεν τα εχει ξαναδει ποτε στη ζωη του..Fact!

Ε,ρε,τι εχουμε να δουμε τα επομενα χρονια απο αυτον τον παικταρα ολκης
jim 3
που ψηφιζουμε ellhzoi;
pete7
http://euroleaguequiz.euroleague.net/votin...ll_eteam_10.htm
Εδω ψηφιζουμαι
Reggie Miller #31
Η Ευρωλίγκα έκανε ένα αφιέρωμα για Τεόντοσιτς,Παπαλουκά και κάνει αναφορά επίσης στον Πεν,Χαλπερίν και Μπέβερλυ.
Για όλους λέει και από μια καλή κουβέντα,ακόμα και για τον Χαλπερίν...! rolleyes.gif

http://www.sport24.gr/html/ent/554/ent.356554.asp
kseplenhs
πήρα το εναυσμα.ετοιμαστείτε για παραλλήρημα α λα kef tongue.gif

mvp της διοργάνωσης λοιπόν ο άστεγος.

ποιος?το απειρο σερβάκι,ο ασταθής,ο ανίκανος να οδηγήσει μια ομάδα,το γατάκι.

να φύγει να έρθουν ο ομαρ ο κουκ,ο τζει αρ,...ακόμα και ο νικ ο καλάθης

δεν πας πουθενα με play maker ένα σερβάκι 23 ετών.άμεση αντικατάσταση πριν καν λήξει η χρονιά!!
Air Kef
Καλά ο JR αντί Σκούνι δεν μας χάλαγε, αλλά τέλος παντων, καλά τα λες. 71.gif
Manu7
Milos ο Θεός
Μilos ισχυρός....

Α ρε παιχτούρα!!!
spysta
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 20:59 ) *
να φύγει να έρθουν ο ομαρ ο κουκ

(συνεχιζοντας στο πενυμα του Kef )
kseplenhs ΜΗΝ λες τιποτα για τον Ομαρ .. γιατι το κοβω ΠΟΛΥ πιθανο να τον βλεπουμε με τα κοκκινα του χρονου στην θεση του Πεν.
Και θα το ηθελα εξαλλου .. γιατι ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ παικτης smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ May 8 2010, 23:59 ) *
πήρα το εναυσμα.ετοιμαστείτε για παραλλήρημα α λα kef tongue.gif

mvp της διοργάνωσης λοιπόν ο άστεγος.

ποιος?το απειρο σερβάκι,ο ασταθής,ο ανίκανος να οδηγήσει μια ομάδα,το γατάκι.

να φύγει να έρθουν ο ομαρ ο κουκ,ο τζει αρ,...ακόμα και ο νικ ο καλάθης

δεν πας πουθενα με play maker ένα σερβάκι 23 ετών.άμεση αντικατάσταση πριν καν λήξει η χρονιά!!


Το πρόβλημα φίλε κσεπλένη είναι ότι αυτά του τα σούρνανε οι οπαδοί της ομάδας σας (κατά συντριπτική πλειοψηφία). Οι οποίοι (όπως και όλων των ομάδων) χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. α) Σ αυτούς που ξέρουν λιγο ή πολύ μπάσκετ και διαμορφώνουν μόνοι τους άποψη (που είναι και οι λιγότεροι μακράν) και β) σ αυτούς που είναι περαστικοί και κάνουν browsing τα αθλητικά sites. Τα αθλητικά sites που λέγαν όλα αυτά τα επιχειρήματα διαμόρφωσαν μόνα τους άποψη; Ότι είχαν, είχαν. Αλλά μήπως έβαλε το χεράκι του και ο Γιαννάκης μέσω συναδέλφου τους μιας και ήθελε να τον διώξει τον άστεγο;

ΥΓ. Αν έρχονταν ο Νικ Καλάθης θα έρχονταν στη θέση του Μπέβερλι. Πέρα από το ότι είναι Έλληνας (είναι ανέκδοτο ο Μπέβερλι να πιάνει θέση αμερικάνου) είναι και καλύτερος παίκτης. Όχι μόνο στο μέλλον. Εδώ και τώρα.
GMlls
και επίσημα mvp της ευρωλίγκα 77.gif
nickomcbr
QUOTE(colonel gomelsky @ May 9 2010, 01:13 ) *
Το πρόβλημα φίλε κσεπλένη είναι ότι αυτά του τα σούρνανε οι οπαδοί της ομάδας σας (κατά συντριπτική πλειοψηφία). Οι οποίοι (όπως και όλων των ομάδων) χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. α) Σ αυτούς που ξέρουν λιγο ή πολύ μπάσκετ και διαμορφώνουν μόνοι τους άποψη (που είναι και οι λιγότεροι μακράν) και β) σ αυτούς που είναι περαστικοί και κάνουν browsing τα αθλητικά sites. Τα αθλητικά sites που λέγαν όλα αυτά τα επιχειρήματα διαμόρφωσαν μόνα τους άποψη; Ότι είχαν, είχαν. Αλλά μήπως έβαλε το χεράκι του και ο Γιαννάκης μέσω συναδέλφου τους μιας και ήθελε να τον διώξει τον άστεγο;

ΥΓ. Αν έρχονταν ο Νικ Καλάθης θα έρχονταν στη θέση του Μπέβερλι. Πέρα από το ότι είναι Έλληνας (είναι ανέκδοτο ο Μπέβερλι να πιάνει θέση αμερικάνου) είναι και καλύτερος παίκτης. Όχι μόνο στο μέλλον. Εδώ και τώρα.


Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού ανέκαθεν συμπαθούσε τον Μίλος. Το τεχνικό team έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασής του. Αν έχεις κάποια πιο έγκειρη πληροφόρηση....

Έχει 1-2 καλά ανέκδοτα το υστερόγραφό σου... ;-)
colonel gomelsky
QUOTE(nickomcbr @ May 9 2010, 11:20 ) *
Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του Ολυμπιακού ανέκαθεν συμπαθούσε τον Μίλος. Το τεχνικό team έχει δηλώσει ότι ποτέ δεν είχε τεθεί θέμα αντικατάστασής του. Αν έχεις κάποια πιο έγκειρη πληροφόρηση....

Έχει 1-2 καλά ανέκδοτα το υστερόγραφό σου... ;-)


Για το πρώτο σκέλος άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου.

Αν διαβάσεις καύτερα το ΥΓ. θα δεις ότι δεν αποκαλώ τον Μπέβερλυ ανέκδοτο. Το ότι πιάνει θέση αμερικάνου κρίνω. Το ίδιο πράγμα θα έλεγα και για τον Καλάθη αν έπιανε θέση αμερικάνου στον ΠΑΟ,
nickomcbr
QUOTE(colonel gomelsky @ May 9 2010, 13:29 ) *
Για το πρώτο σκέλος άσε με να έχω τις αμφιβολίες μου.

Άλλο αμφιβολίες, άλλο δηλώσεις, άλλο πληροφορίες από τον έτσι του έτσι που του είπε ο μπατζανάκης του ότι ο Γιαννάκης δεν ήθελε τον Μίλος.

QUOTE(colonel gomelsky @ May 9 2010, 13:29 ) *
Αν διαβάσεις καύτερα το ΥΓ. θα δεις ότι δεν αποκαλώ τον Μπέβερλυ ανέκδοτο. Το ότι πιάνει θέση αμερικάνου κρίνω. Το ίδιο πράγμα θα έλεγα και για τον Καλάθη αν έπιανε θέση αμερικάνου στον ΠΑΟ,

Το ανέκδοτο ήταν ότι το παρόν και το μέλλον του Νικ (θα) είναι καλύτερα από του Πατ...
giorgos_g7
Εγώ προσωπικά δεν περίμενα ότι θα τον έβγαζαν και MVP της χρονιάς αλλά επίσης δυσκολεύομουν να βρω κάποιον άλλο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.