Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Milos Teodosic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
KingCrimson
QUOTE(LFO @ Dec 11 2010, 17:06 ) *
2εκ. χωρις κουπα? Ευχαριστουμε για την συνεργασια και αντιο...και καλο δρομο ειτε προς μαδριτη ειτε προς οακα....

Δεν εχετε καταλαβει οτι αλλαξανε τα πραγματα...no coupes, no party. Χωρις εξαιρεσεις....κοντες ή ψηλες!!!


Ακριβως αυτο! Στο μελλον θα υπαρχει αμεση σχεση παραγωγικοτητας και υψους αποδοχων, στη βαση των στοχων που θετει η καθε ομαδα, κοινως τα χρηματα που θα παιρνει η καθε παικτης θα εχουν αμεση σχεση με αυτα που μπορει να τους φερει πισω στα ταμεια ως καποια μορφη προβλεψης.
Πρεπει να γινει κατανοητο οτι ο επιχειρηματιας που βαζει τα λεφτα του σε καθε ομαδα δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα και ουτε ειναι υποχρεωμενος να ανεχεται τα ναζακια και τους εγωϊσμους του καθε wannabe παικταρα! Δεστε τρανο παρ. το Σοφο φετος, το τι αποψη εχει διαμορφωσει ο καθε παικτης στο μυαλο του για την αγωνιστικη του αξια, μερικες φορες απεχει αρκετα απο την πραγματικοτητα βασει των στατιστικων του και της εν γενει συμπεριφορας του μεσα σε μια ομαδα και του κατα ποσο τελικα εχει βοηθησει την ομαδα του να πραγματοποιησει τους αγωνιστικους της στοχους, θεματα που συνηθως υπαρχουν πολυ πιο εμπειρα ματια να τα κρινουν.
Τελος σε καμοια περιπτωση δεν αποτελει διαπραγματευτικο χαρτι το γεγονος, οτι επειδη ο Σπανουλης ή ο Μπουρουσης πηραν τοσα..πριν 1 -2 χρονια, θελω τωρα και εγω τοσα..επειδη σαφως και μιλαμε για budget διαφορετικων ετων, που δημιουργηθηκαν κατω απο διαφορετικους οικονομικους στοχους και συνθηκες.
PAKMAN
Κανένας τίτλος η νόμος της εγχώριας αγοράς δεν καθορίζει την τιμή ενός μεγάλου παίκτη. Ούτε καν οι συναισθηματισμοί και οι φιλίες. Καλά γιά φανέλα ούτε καν το συζητάω. Η ΜΟΝΗ παράμετρος που καθορίζει την τιμή νός παίκτη είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης. Και είναι απόλυτα λογικό. Ο παίκτης θά κάνει το πρώτο του μεγάλο συμβόλαι γύρω στα 25 και το τελευταίο στα 30-31 άρα έχει το πολύ 6 χρόνια να κάνει την μπάζα του. Μετά ξέρει ότι μάλλον θα είναι πάλι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Άρα αυτά που λες γιά τον Τεό και τον Ολυμπιακό και αν του αρέσει δεν ισχύουν όσο υπάρχουν Ρεαλ, Μπαρτσα Παο και Τσσκα η ακόμα και οι Τουρκικές που έχουν μπεί χοντρα στο παιχνίδι rolleyes.gif

Και ξεχνάς πως ο Σπαν πήρε τα 2,4 εκ ΦΕΤΟΣ. smiley.gif
lamar
QUOTE(PAKMAN @ Dec 12 2010, 21:59 ) *
Και ξεχνάς πως ο Σπαν πήρε τα 2,4 εκ ΦΕΤΟΣ. smiley.gif


Ο Σπαν εχει παρει και ενα καραβι τιτλους. Ας παρει και ο Μιλος κανα πρωταθλημα και εχει ο θεος. Αλλιως και αυτα που παιρνει μια χαρα ειναι..
Germany96
Νομίζω ότι η συζήτηση για τον Teodosic έχει επικεντρωθεί στα σημεία που έχουν λιγότερο σχέση με το άθλημα.

Συζητάμε για τον μισθό του, τον φετινό, αυτόν που θα πρέπει να έχει του χρόνου, τον μισθό του Παπαλουκά, του Σπανούλη κ.ο.κ. Αυτό που λέει ο PAKMAN είναι το απλούστερο, ότι θα εξαρτηθεί από τους νόμους της προσφοράς και της ζήτησης όταν έρθει η ώρα να συζητήσει με την διοίκηση του ΟΣΦΠ και των άλλων ενδιαφερομένων ομάδων. Προς το παρών είναι μια κουβέντα που ούτε εμάς αφορά ιδιαίτερα (αφού δεν θα τα βάλει κανείς από την τσέπη μας) κι ούτε τον ίδιο θα έπρεπε, αφού είναι μάλλον μακρινό το χρονικό σημείο στο οποίο θα αρχίσουν συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό που λογικά ενδιαφέρει τον ίδιο είναι να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις για να κερδίσει διαπραγματευτικά ατού, γιατί δε νομίζω ότι είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι αν πάει στην διοίκηση και τους δείξει τα βιντεάκια που τραγουδάει συνθήματα στα μπουζούκια θα τον πάρει κανείς στα σοβαρά, άντε να προκαλέσει κάνα δυο χαχανητά αλλά για επαγγελματία αθλητή τον θέλει ο ΟΣΦΠ, επαγγελματίες οπαδούς έχει προσφορά του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους βγάζει και στην τηλεόραση να τους καμαρώνουμε (γιατί στο ΣΕΦ δεν πολυσυχνάζουν).

Λέμε επίσης ότι καβάλησε το καλάμι μετά από μόλις μία σεζόν καλού μπάσκετ. Συγνώμη αλλά με το καλάμι του τον πήραμε και δεν το καβάλησε στον Πειραιά, οι ψωνισμένες του δηλώσεις (κι ας αποδείχτηκαν αληθινές, παραμένουν τέτοιες) ξεκίνησαν από την μέρα που υπέγραψε το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει παίξει δευτερόλεπτο υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Μερικοί άνθρωποι απλά έτσι είναι, ούτε εμένα μου αρέσει η αλαζονεία που βγάζει πολλές φορές αλλά αυτό είναι κάτι που το δείχνει εδώ και χρόνια κι όχι για πρώτη φορά φέτος.

Συζητάμε επίσης για την (πολλές φορές ανύπαρκτη) άμυνα του. Εδώ την φάγαμε στην μάπα όταν ήταν άγουρος ακόμα και δεν μπορούσε να προσφέρει ούτε επιθετικά, τώρα θα μας πειράξει που καθιερώνεται ως top παίκτης και του’ χει βγει η γλώσσα να παίζει ασταμάτητα τριαντάλεπτα.

Αυτό που θέλω να πω δεν είναι πως δεν έχουν βάση τα παραπάνω, ίσα ίσα που έχουν και παραέχουν κι εννοείται πως χρήζουν βελτίωσης, αν όμως ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση δεν θα μας ενδιέφεραν τόσο πολύ όπως δεν μας ενδιέφεραν και πέρυσι.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεται στα περσινά του standards απόδοσης. Λέμε ότι τον έχει ευνουχίσει οργανωτικά ο Σπανούλης, αλλά εγώ βλέπω πως πολύ περισσότερες μπάλες παίρνει φέτος όπως και πολύ περισσότερες προσπάθειες, ενώ ο δείκτης των assists προς λάθη είναι στα ίδια (εξαιρετικά) επίπεδα με πέρυσι παρ’ ότι φέτος οι συμπαίκτες του επιθετικά είναι μερικές κλάσεις χειρότεροι. Λέμε ότι έχει αισχρό shot selection αλλά και πέρυσι τραβηγμένες προσπάθειες έπαιρνε με το κιλό αλλά τι να κάνουμε που πέρυσι έμπαιναν ενώ φέτος τα ποσοστά του είναι πεσμένα. Αν είχε καλύτερους συμπαίκτες ή ο προπονητής του έδειχνε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες, δεν θα έπαιρνε αυτός το εξωπραγματικό 37% των προσπαθειών του ΟΣΦΠ για τρεις πόντους κι εκεί η αναλογία "λογικών" προσπαθειών με "παράλογων" θα ήταν καλύτερη όπως και τα ποσοστά του. Προς το παρών κι αυτός κι ο Σπανούλης προσπαθούν να τα κάνουν όλα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κι απ’ τους δύο μεγάλα διαστήματα μέσα στα παιχνίδια που καταλήγουν αρνητικοί κι αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα αλλάξει άμεσα.
vastravoud
Θα συμφωνήσω πάντως ότι τα πάντα ανάγονται σε προσφορά και ζήτηση. Ο Σπανούλης αν δεν υπήρχε το ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ θα έκλεινε απλά και όμορφα στον Παναθηναϊκό για 1.6/1.8 μύρια, όπως και αντίστοιχα ο Σάτο θα έκλεινε για λιγότερα χρήματα σε εμάς φέτος αν δεν είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός. Ο Βασιλόπουλος παλιά φούσκωσε τις απολαβές του λόγω του πραγματικού(wink.gif ενδιαφέροντος του ΠΑΟ, κλπ.

Αντίστοιχα, ούτε το συμβόλαιο του Σπανούλη θα παίξει ρόλο, ούτε τίποτα. Εκτιμώ ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει να δώσει γύρω στο 1,5-1,7 μύρια καθαρά, αλλά ίσως ενδιαφερθούν και 2-3 άλλες ομάδες στα χρήματα αυτά, οπότε θα πρέπει ίσως να ανέβει.
kolokotronis
Πάντως, λόγω της κρίσης κυρίως και άλλων συγκυριών, άλλοι παίκτε στάθηκαν πολύ τυχεροί, όσον αφορά τα συμβόλαιά τους, ενώ ορισμένοι άλλοι όχι και τόσο.

Ο Παπαλουκάς πχ αν έκανε το συμβόλαιο στον οσφπ το καλοκαίρι που μας πέρασε, και ας είχε και τότε πρόσφατες τις επιτυχίες του με την τσσκα , θα έπαιρνε 3,5 το χρόνο?
οΥτε στον ύπνο του.

Ο Βασιλόπουλος αν δεν υπέγραφε την εποχή ου έρρεε το χρήμα, θα έπαιρνε 1,8 το χρόνο?
Αποκλείεται.

Ο Σπανούλης, αν δεν ήθελαν οι Αγγελλόπουλοι να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο θα έκλεινε στα 2,4?
Ούτε με σφαίρες.

Ο Τεόντοσιτς αν είχε ξεπεταχτεί 1-2 χρόνια πριν, θα έπαιζε τώρα με ψίχουλα?
Δε νομίζω.

Πάντως η περίπτωση του Μίλος είναι μία πρώτηξς τάξεως ευκαιρία για του Γιαννακόπουλους να πάρουν τη ρεβάνς για τον ?Σπανούλη.
Φέτος δε λήγει το συμβόλαιό του?
vastravoud
Όπως αντίστοιχα κι εμείς πληρώσαμε εξωφρενική υπεραξία στον Σάρας, με χρήματα που δε φανταζόταν ούτε στο όνειρο του.
lamar
QUOTE(kolokotronis @ Dec 13 2010, 08:52 ) *
Πάντως η περίπτωση του Μίλος είναι μία πρώτηξς τάξεως ευκαιρία για του Γιαννακόπουλους να πάρουν τη ρεβάνς για τον ?Σπανούλη.
Φέτος δε λήγει το συμβόλαιό του?


Το καλοκαιρι του 12.
vastravoud
Φανταστικό deal από πλευράς Ολυμπιακού λοιπόν.
Zephyr
Όπως είπε και ο φίλος Γερμανός παραπάνω, ο Μίλος ΠΟΤΕ δεν έπαιζε άμυνα. Πολύ χλωμό το βλέπω να αρχίζει να παίζει τώρα αφού ούτε ο Ντούντα τον έβαλε σε τέτοιο καλούπι. Έκαστος στο είδος του, τι να κάνουμε? Ας βελτιώσει όλα τα υπόλοιπα και αυτό είναι το τελευταίο που μας απασχολεί. Ας βάζει τα σουτ που παίρνει (πως γίνεται να χάνει τα ελεύθερα και να βάζει τα... εξωπραγματικά δεν το καταλαβαίνω), ας επικεντρωθεί σε πιο ώριμες πάσες και όχι τύπου Magic Johnson, και στην άμυνα απλά ας προσπαθεί. Αν έπαιζε και άμυνα για σεμινάριο, μάλλον θα ήταν ξώγαμο του Στιβ Νας και θα διεκδικούσε θέση στους Σανς smiley.gif !
il postino
θα συμφωνησω με τη λογικη του LFO, οσον αφορα τη συσχετιση προσφορας νεου συμβολαιου απο τη διοικηση του οσφπ με την κατακτηση τιτλων.

πλεον οι αγγελοπουλοι ειναι καμμενοι με το θεμα αυτο. εχουν δωσει συμβολαια υψηλα σε παικτες που δεν τα εχουν φερει πισω! σε οποιον εδωσαν μεγαλο συμβολαιο η αποδοση του ηταν κατωτερη του αναμενομενου. αν δειξει ο μιλος οτι μπορει να παρει την ομαδα επανω του επιτυχημενα τοτε οι αγγελοπουλοι, δε νομιζω, να διστασουν να του προσφερουν αναλογο συμβολαιο. σε αντιθετη περιπτωση, ισως να μην ασχοληθουν καν σοβαρα με την περιπτωση του μιας και ο σερβος θα θελει να εξασφαλιστει (περιπτωση πριντεζη)!

απο κει και περα, εννοειται οτι οποτε και να βγει στην αγορα ο σερβος θα εχει καλες προτασεις. ολα ομως εξαρτωνται απο τη διοικηση του οσφπ! αν ειναι ικανοποιημενη τοτε θα του κανει μια προταση που θα τον κρατησει στην ελλαδα. αν δεν ειναι ικανοποιημενη τοτε τον βλεπω να μας αφηνει για ισπανια ή τουρκια! οσο για τον παο, δε νομιζω οτι οι γιαννακοπουλοι εχουν τη δυνατοτητα και την επιθυμια να ξανακανουν στο μελλον μεγαλα συμβολαια!

να προσθεσω οτι,

ο τεοντοσιτς πρεπει να βελτιωθει σε ολα τα κομματια του παιχνιδιου. ακομα και καλος να παρουσιαστει για τα δικα του στανταρντς και φετος, θα εχει παλι αδυναμιες και τρωτα σημεια που παντα θα εκμεταλλευονται οι αντιπαλοι του. εκει διαφωνω με τον germany. δεν αρκει να ξαναπιασει την περσινη αποδοση του!

οσο κατι ανυπαρκτοι τυποι σαν τον σερχιο ροντριγκεθ κανουν παρτι απεναντι στον σερβο τοτε θα υπαρχει θεμα, ακομα και αν μπροστα βαζει 30π σε καθε ματς!!!εκτος και αν εχει διπλα του παικτες που μπορουν να τον καλυψουν. προσωπικα ομως εναν ξερω σε ολοκληρη την ευρωπη που παιζει για να καλυπτει τις αδυναμιες αλλων wink.gif
rchos
QUOTE
Ο Βασιλόπουλος αν δεν υπέγραφε την εποχή ου έρρεε το χρήμα, θα έπαιρνε 1,8 το χρόνο?
Αποκλείεται.


ειναι οφ τοπικ αλλα δεν αντεχω να μην το πω.
το συμβολαιο του βασιλοπουλου με το περασμα των ετων αποκτα μια μυθικη αξια.
καθε χρονο που το συζηταμε τα ποσα που προβλεπει το συμβολαιο γινονται και πιο πολλα.
ειναι λες και εχει κυμαινομενο επιτοκιο το οποιο με τα χρονια μεγαλωνει ολο και περισσοτερο.


φανταζομαι σε δεκα χρονια να συζηταμε για τον πανο οτι τοτε ειχε κανει το ντιλ της ζωης του παιρνοντας 10 εκατομυρια ευρω το χρονο.
ασε που σε καμια σαρανταρια χρονια θα λεμε πλεον οτι οι αγγελοπουλοι τον εκαναν συνεταιρο στις επιχειρησεις τους για να τον κρατησουν στον ολυμπιακο.

δεν εχει να κανει με σενα αυτο kolokotroni.απο την πρωτη μερα που υπεγραψε το ρημαδοσυμβολαιο ο βασιλο του προσθετουν παραπανω λεφτα.ακομη και να μην ξερεις κατι με το πες πες απο ολους σου μενει.

αν δεν κανω λαθος το φετινο συμβολαιο του βασιλοπουλου προεβλεπε αρχικα 1,5 εκατομυρια ευρω.με τις προηγουμενες χρονιες τα λεφτα να ειναι λιγοτερα.το καλοκαιρι ομως το συμβολαιο του βασιλοπουλου μειωθηκε οπως και ολων σχεδον των παιχτων της ομαδας τουλαχιστον 20%.αρα τουλαχιστον στα 1,2.οχι οτι ειναι λιγα για οσα εχει προσφερει.κυκλοφορει δε και η φημη οτι ο ιδιος ζητησε φετος οσο χρονο δεν παιζει να μην τον πληρωθει.αυτο φυσικα δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει.απλα το μυθικο της υποθεσεις ηθελα να αναφερω.


Υ.Γ. κραταω μονο μια πισινη μηπως εννοουσες τον μπουρουση και οχι τον βασιλοπουλο.παντως ακομη και ετσι το θεμα με το συμβολαιο του βασιλοπουλου ειναι πανω κατω οπως το περιγραφω.
Zephyr
QUOTE(il postino @ Dec 13 2010, 10:17 ) *
προσωπικα ομως εναν ξερω σε ολοκληρη την ευρωπη που παιζει για να καλυπτει τις αδυναμιες αλλων wink.gif


Δεν τον θέλουμε, δεν τον θέλουμε blech.gif blech.gif blech.gif
Παίζεις και συ με τον καημό μας...!
il postino
QUOTE(Zephyr @ Dec 13 2010, 11:20 ) *
Δεν τον θέλουμε, δεν τον θέλουμε blech.gif blech.gif blech.gif
Παίζεις και συ με τον καημό μας...!

απλα επισημαινω οτι μονο μια περιπτωση υπαρχει προκειμενου ο τεοντοσιτς να συνεχισει αυτη την αγωνιστικη συμπεριφορα (φουλ επιθεση, αδιαφορια στην αμυνα) και να εχει και επιτυχιες στο μελλον, να αποκτησει παικτες ή παικτη που θα παιζει και γι αυτον!! σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, το μελλον αγωνιστικα ειναι προδιαγεγραμμενο για μενα!

ο σπανουλης ειναι φοβερος παικτης αλλα δε θα παιξει για κανεναν αλλον πλην του εαυτου του! δεν του αρεσει το περιθωριο!ο παπαλουκας, ο οποιος θα μπορουσε να παιξει καλλιστα αυτο το ρολο, δεν εχει τις αντοχες να τρεχει δεξια αριστερα να μπαλωσει τρυπες!
Zephyr
QUOTE(il postino @ Dec 13 2010, 11:56 ) *
απλα επισημαινω οτι μονο μια περιπτωση υπαρχει προκειμενου ο τεοντοσιτς να συνεχισει αυτη την αγωνιστικη συμπεριφορα (φουλ επιθεση, αδιαφορια στην αμυνα) και να εχει και επιτυχιες στο μελλον, να αποκτησει παικτες ή παικτη που θα παιζει και γι αυτον!! σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, το μελλον αγωνιστικα ειναι προδιαγεγραμμενο για μενα!

ο σπανουλης ειναι φοβερος παικτης αλλα δε θα παιξει για κανεναν αλλον πλην του εαυτου του! δεν του αρεσει το περιθωριο!ο παπαλουκας, ο οποιος θα μπορουσε να παιξει καλλιστα αυτο το ρολο, δεν εχει τις αντοχες να τρεχει δεξια αριστερα να μπαλωσει τρυπες!


Καλά δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά δεύτερο ΔΔ που να βρει κανείς? Εκτός αν λόγω οικονομικής κρίσης το ρίξουν οι αιώνιοι στο παιδομάζωμα (ήδη έχει αρχίσει μου φαίνεται...) ψάχνοντας μεταξύ Μάτζαρη, Κατσιβέλη και Καραμαλέγκου τον νεό Διαμαντίδη!
il postino
QUOTE(Zephyr @ Dec 13 2010, 13:13 ) *
Καλά δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά δεύτερο ΔΔ που να βρει κανείς? Εκτός αν λόγω οικονομικής κρίσης το ρίξουν οι αιώνιοι στο παιδομάζωμα (ήδη έχει αρχίσει μου φαίνεται...) ψάχνοντας μεταξύ Μάτζαρη, Κατσιβέλη και Καραμαλέγκου τον νεό Διαμαντίδη!

O μαντζαρης αν κατσει 1-2 χρονια ακομα στο περιστερι να εχει πραγματικα γεματες χρονιες τοτε θα κανει μεγαλη καριερα!!!!

το καλυτερο που εχουν να κανουν οι αιωνιοι ειναι να τον αγορασουν και να τον αφησουν στο περιστερι δανεικο!!το πιστευω πολυ αυτο το παιδι, εν αντιθεσει με το βασικο ποιντ στις μικρες εθνικες , το σλουκα!
kseplenhs
QUOTE(Germany96 @ Dec 13 2010, 00:27 ) *
Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκεται στα περσινά του standards απόδοσης. Λέμε ότι τον έχει ευνουχίσει οργανωτικά ο Σπανούλης, αλλά εγώ βλέπω πως πολύ περισσότερες μπάλες παίρνει φέτος όπως και πολύ περισσότερες προσπάθειες, ενώ ο δείκτης των assists προς λάθη είναι στα ίδια (εξαιρετικά) επίπεδα με πέρυσι παρ’ ότι φέτος οι συμπαίκτες του επιθετικά είναι μερικές κλάσεις χειρότεροι. Λέμε ότι έχει αισχρό shot selection αλλά και πέρυσι τραβηγμένες προσπάθειες έπαιρνε με το κιλό αλλά τι να κάνουμε που πέρυσι έμπαιναν ενώ φέτος τα ποσοστά του είναι πεσμένα. Αν είχε καλύτερους συμπαίκτες ή ο προπονητής του έδειχνε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες, δεν θα έπαιρνε αυτός το εξωπραγματικό 37% των προσπαθειών του ΟΣΦΠ για τρεις πόντους κι εκεί η αναλογία "λογικών" προσπαθειών με "παράλογων" θα ήταν καλύτερη όπως και τα ποσοστά του. Προς το παρών κι αυτός κι ο Σπανούλης προσπαθούν να τα κάνουν όλα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κι απ’ τους δύο μεγάλα διαστήματα μέσα στα παιχνίδια που καταλήγουν αρνητικοί κι αυτό είναι κάτι που δύσκολα θα αλλάξει άμεσα.


νομίζω πως εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης.
σε παίχτες με τα χαρ/κα του τεόντοσιτς,δείχνει να μετραει πολύ η ποιότητα των συμπαιχτών.

φέτος βλέπουμε τον μίλος να είναι ένα απο τα πρώτα βιολιά στο σκοράρισμα και την ομάδα να δείχνει χειρότερη απο πέρσι.
μια εκ των συνεπειών είναι τα αρνητικά του τεόντοσιτς να μεγεθύνονται σε βαθμό που να δείχνει μέχρι και αδιάφορος.

εγώ προσθέτω πως και πέρσι ο ίδιος τεόντοσιτς ήταν στην άμυνα.φέτος το στυλ παιχνιδιού της ομάδας γενικά δεν αρμόζει σε ομάδα πρωταθλητισμού.είναι κλεφτοπόλεμος.

πάντως βλέποντάς το πιο ψύχραιμα,κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι παίχτες που αγοράστηκαν θα πρέπει να δείξουν τι μπορούν και όχι να ζουν στη σκιά των εκάστοτε σουπερ σταρ που αλλάζουν κάθε καλοκαίρι γιατί αυτό είναι πανευκολο.σίγουρα μετά τη φετινή χρονιά δεν θα μπορούν να πουν πως κάποιος τους αδίκησε γιατί και τις ευκαιρίες τους πήραν αλλά και η ομάδα δείχνει να πληρώνει το τίμημα αυτών των ευκαιριών.

αυτοί οι παίχτες πρέπει να δείξουν πρωτίστως τι ψάρια πιάνουν και τι ευθύνες μπορούν να επωμιστούν.ο τεόντοσιτς πάνω-κατω τις έχει δείξει τις ψαριές του.

QUOTE(vastravoud @ Dec 13 2010, 09:41 ) *
Φανταστικό deal από πλευράς Ολυμπιακού λοιπόν.

το ίδιο σχεδόν deal έγινε και με τον έρτσεγκ.οπότε εξαρτάται πως το βλέπει κανεις...

QUOTE(il postino @ Dec 13 2010, 10:17 ) *
!εκτος και αν εχει διπλα του παικτες που μπορουν να τον καλυψουν. προσωπικα ομως εναν ξερω σε ολοκληρη την ευρωπη που παιζει για να καλυπτει τις αδυναμιες αλλων wink.gif


και εμείς έχουμε.τον βασιλόπουλο.
αλλά μετά χρειάζεται και ένας παίχτης για να καλύψει τις γκάφες του μπαναώτη tongue.gif
LFO
QUOTE(apkat @ Dec 11 2010, 19:03 ) *
Ε Γιωργο θεωρω οτι δεν θα γινουν τα πραγματα οπως τα λες..Δεν κρινω ως σωστη η λαθος αυτην την σταση αλλα δεν θεωρω οτι υπαρχει 1% οι Αγγελοπουλοι να αφησουν τον Μιλος να φυγει για ενα τετοιο ποσο..


αγαπητε apkat, αν δεν παρει ο Ολυμπιακος πρωταθλημα ή ευρωλιγκα φέτος , ξεκιμα προετιμασια γιατι σε βλεπω αντι-Τεοντοσιτς....
vastravoud
QUOTE(kseplenhs @ Dec 13 2010, 16:31 ) *
το ίδιο σχεδόν deal έγινε και με τον έρτσεγκ.οπότε εξαρτάται πως το βλέπει κανεις...


Αυτό που κάνει το deal του Τεοντόσιτς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δεν είναι τα χρήματα μόνα τους, αλλά το value for money. Δηλαδή αν πάρεις με 7 μύρια το χρόνο τον Κόμπε(λέμε τώρα), προφανώς θα είναι η μεγαλύτερη μπίζνα του αιώνα.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο Ολυμπιακός έκανε μια εκπληκτική μεταγραφή(Τεοντόσιτς) και μια πατάτα(Έρτσεγκ). Προσωπικά θεωρώ ότι το πρόσημο είναι θετικότατο.
Anaz
QUOTE
Αυτό που θέλω να πω δεν είναι πως δεν έχουν βάση τα παραπάνω, ίσα ίσα που έχουν και παραέχουν κι εννοείται πως χρήζουν βελτίωσης, αν όμως ήταν σε καλή αγωνιστική κατάσταση δεν θα μας ενδιέφεραν τόσο πολύ όπως δεν μας ενδιέφεραν και πέρυσι.
Eγω δεν πολυσυμφωνω σε αυτο. Μπορει να μην μας ενδιεφερε ιδιαιτερα περσυ που η ομαδα επαιζε αλλο μπασκετ, αλλα φετος μας ενδιαφερει. Ο Μιλος ποτε δεν ηταν κανας καλος αμυντικος, οντως, αλλα προπερσυ ας πουμε θυμαμαι οτι ειχε δειξει αισθητα σημαδια βελτιωσης. Φετος ΠΑΡΑειναι κακος.
Και γενικα οπως ειπα, για μενα αν δεν βελτιωθει να γινει τουλαχιστον αξιοπρεπης, TOP-TOP επιπεδο δεν θα φτασει.
kseplenhs
QUOTE(vastravoud @ Dec 13 2010, 17:54 ) *
Αυτό που κάνει το deal του Τεοντόσιτς ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δεν είναι τα χρήματα μόνα τους, αλλά το value for money. Δηλαδή αν πάρεις με 7 μύρια το χρόνο τον Κόμπε(λέμε τώρα), προφανώς θα είναι η μεγαλύτερη μπίζνα του αιώνα.

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, ο Ολυμπιακός έκανε μια εκπληκτική μεταγραφή(Τεοντόσιτς) και μια πατάτα(Έρτσεγκ). Προσωπικά θεωρώ ότι το πρόσημο είναι θετικότατο.



ναι απλά θέλω να πω πως το μοτίβο ήταν συγκεκριμένο.δεν έκανε διάκριση μεταξύ της πατάτας και του διαμαντιού.

το οτι ένας αποδείχτηκε ψιψίνος και ο άλλος παιχταράς είναι συμπτωματικό.καλλιστα θα μπορούσαν να είναι και οι 2 ψιψίνοι ή και οι 2 παιχταράδες.οι πιθανότητες ίδιες ηταν για κάθε περίπτωση.

και λέω πως είναι συμπτωματικό γιατί ώς προς τη συμπεριφορά του ολυμπιακού,τους αντιμετώπισε σαν να είναι ίδιας κατηγορίας παίχτες
Germany96
QUOTE(il postino @ Dec 13 2010, 10:17 ) *
...ο τεοντοσιτς πρεπει να βελτιωθει σε ολα τα κομματια του παιχνιδιου. ακομα και καλος να παρουσιαστει για τα δικα του στανταρντς και φετος, θα εχει παλι αδυναμιες και τρωτα σημεια που παντα θα εκμεταλλευονται οι αντιπαλοι του. εκει διαφωνω με τον germany. δεν αρκει να ξαναπιασει την περσινη αποδοση του!...

Μπα δεν διαφωνούμε, εννοείται πως έχει χτυπητές αδυναμίες ο Teodosic ακόμα και σε top φόρμα κι εννοείται πως είναι δουλειά του να βελτιωθεί σ’ αυτές, όμως επίσης δουλειά μιας ομάδας είναι να καμουφλάρει τις αδυναμίες που έχει ο κάθε παίκτης της. Η περίπτωση του Navarro στην Barca είναι χαρακτηριστική, ο Ισπανός (εκτός των άλλων αδυναμιών του) είναι κακός αμυντικός, αντί να περιμένουν στην Βαρκελώνη πότε θα βελτιωθεί στην άμυνα (γιατί στην ηλικία που είναι, η απάντηση θα ήταν μάλλον ποτέ), έχτισαν την καλύτερη περιφερειακή αμυντική γραμμή της Ευρώπης, μαζεύοντας ένα σωρό παίκτες που (μέσα στ’ άλλα) είναι ικανοί αμυντικοί, ώστε να μοιράζονται καλύτερα οι χρόνοι και να είναι όλοι τους ξεκούραστοι και να μην πέφτει το επίπεδο της αμυντικής έντασης, επίσης διατηρώντας τον ως πρώτο βιολί επιθετικά, του αφαίρεσαν ένα μέρος των αρμοδιοτήτων του και τον χρησιμοποιούσαν σε πολύ λογικούς χρόνους.
QUOTE(Anaz @ Dec 13 2010, 17:58 ) *
Eγω δεν πολυσυμφωνω σε αυτο. Μπορει να μην μας ενδιεφερε ιδιαιτερα περσυ που η ομαδα επαιζε αλλο μπασκετ, αλλα φετος μας ενδιαφερει. Ο Μιλος ποτε δεν ηταν κανας καλος αμυντικος, οντως, αλλα προπερσυ ας πουμε θυμαμαι οτι ειχε δειξει αισθητα σημαδια βελτιωσης. Φετος ΠΑΡΑειναι κακος...

Έχεις δίκιο για την αλλαγή του αγωνιστικού στυλ της ομάδας, αλλά και πέρυσι εγώ θυμάμαι εξοργιστικές αμυντικές παραστάσεις του Teodosic που καλύπτονταν από τον επιθετικό του οίστρο και το γεγονός ότι η ομάδα κέρδιζε λόγω διαφοράς κλάσης
QUOTE(Anaz @ Dec 13 2010, 17:58 ) *
...Και γενικα οπως ειπα, για μενα αν δεν βελτιωθει να γινει τουλαχιστον αξιοπρεπης, TOP-TOP επιπεδο δεν θα φτασει.

Αυτό μάλλον εξαρτάται απ’ το τι ορίζει κάποιος ως TOP TOP επίπεδο, για μένα η περασμένη χρονιά του Σέρβου ήταν τέτοιου επιπέδου αν κι εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε μιας μελλοντικής μορφής απολογισμό της συνολικής του καριέρας και κατά πόσο στο σύγχρονο Ευρωπαϊκό μπάσκετ θα μπορέσει να σταθεί με τέτοιες κραυγαλέες αμυντικές αδυναμίες. Είναι αρκετά υποθετικό δηλαδή το σενάριο και είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, πάντως όσα χρόνια παρακολουθώ το άθλημα σε Ευρώπη και ΝΒΑ, πάντα υπήρχαν (λίγοι) χαρισματικοί παίκτες που παρ’ ότι κάτω του μετρίου στο αμυντικό κομμάτι αναπλήρωναν και με το παραπάνω με την επιθετική τους συνεισφορά.
kseplenhs
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...;pubid=96544662

εντάξει δεν μας ενδιαφέρει ο διαμαντίδης και φαντάζομαι μετά τη χρονιά που έκανε πέρσι, ούτε αυτούς εκτός αν έχουν ο σκουντής με τον παπαδογιάννη δικαίωμα 3000 ψήφων έκαστος tongue.gif

νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε σημασία επιτέλους στον φλώρο τον γκασόλ που έχει τον κόμπι και τον φίσερ να του φοράνε δαχτυλίδια και φέτος να πάει το βραβείο εκεί που πρεπει 56.gif

θα είναι μια μεγάλη νίκη ολυμπιακοφροσύνης.που ψηφίζουμε?
Air and King
QUOTE(PARISINOS @ Dec 11 2010, 05:51 ) *
Ωστοσο θα ειμαι και παλι απο τους πρωτους που θα πω οτι ΑΝ δεν βελτιωσει την αμυνα του, δυσκολα τον βλεπω να περνει πολλες ευρωλιγκες.

Και οταν μιλαμε για αμυνα, πολλοι φερνετε για παραδειγμα τον σαρας, αλλα ξεχνατε οτι ο σαρας αρχισε να παιζει μπασετ πριν καμια δεκαπενταετια. Αλλο το μπασκετ τοτε, αλλες οι απαιτησεις τωρα.



Οι κοιροι δεν επιτρεπουν πλεον σαρας. Πλεον υπαρχουν μεχρι και στην ευρωπη στις τοπ ομαδες κατι σπαν, γκορντον , μαικ ινταιρ , αλλα μεχρι και ψηλοι λιγο πιο αργοι πλευ σαν τον μητσο η τον ρουμπιο, που αν σε βρουν μποσικο , θα σου βαλουν καπου 35 ποντους στην κεφαλα ανα ματς (ποντοι +ασσιστ ) ....

Διαφωνω οτι οι καιροι δεν επιτρεπουν πλεον Σαρας...
Οι καιροι παντα θα επιτρεπουν Σαρας και Τεοντισιτς εκτος και αν καποια στιγμη παιζουν μπασκετ ο Iron man και ο Flash Gordon..
Ο Τεοντοσιτς ποτε δεν θα γινει Τοπ αμυντικος οπως δεν εγινε και ο Σαρας..Πρωτον δεν ειχαν ποτε την διψα για να παιξουν αμυνα(ο Τζορνταν ελεγε καποτε οτι για να παιξεις καλη αμυνα πρεπει να το διασκεδαζεις οπως οταν επιτιθεσαι) και δευτερον δεν εχουν τα ποδια για κατι τετοιο...
Ομως παντα θα ειναι οι καλυτεροι η απο τους καλυτερους στην επιθεση.Οπως ειναι και ο Νας στο ΝΒΑ οπως ηταν και ο Μπερντ..Μετριοι αθλητες,μετριοι αμυντικοι(αν και ο Μπερντ ηταν υποτιμημενος ως αμυντικος και μαλλον καλυτερος απο αυτο που πολλοι πιστευουν).
Θα χαραμισεις τα παντα για να εχεις στην ομαδα σου τον Τεοντοσιτς και τον Σαρας ακομα και στο 2030..Να εχεις παιχτες που μπορουν να σκοτωσουν ειτε με το σουτ ειτε με την πασα ειναι σπανιο στο επιπεδο που το εχουν αυτοι ακομα και αν ειναι τρυπα στην αμυνα.
KingCrimson
QUOTE(Air and King @ Dec 16 2010, 17:34 ) *
Θα χαραμισεις τα παντα για να εχεις στην ομαδα σου τον Τεοντοσιτς και τον Σαρας ακομα και στο 2030..Να εχεις παιχτες που μπορουν να σκοτωσουν ειτε με το σουτ ειτε με την πασα ειναι σπανιο στο επιπεδο που το εχουν αυτοι ακομα και αν ειναι τρυπα στην αμυνα.


Kαταλαβαινω αυτο που λες..αλλα ειναι γεγονος οτι στο μπασκετ του 2010, χτυπαει πολυ πιο ασχημα να βαζεις ενα μπροστα και να τρως ενα πισω, σε σχεση με πριν 20 χρονια π.χ.
benchwarmer
QUOTE(KingCrimson @ Dec 19 2010, 00:27 ) *
Kαταλαβαινω αυτο που λες..αλλα ειναι γεγονος οτι στο μπασκετ του 2010, χτυπαει πολυ πιο ασχημα να βαζεις ενα μπροστα και να τρως ενα πισω, σε σχεση με πριν 20 χρονια π.χ.


Η μεγαλη διαφορα σε σχεση με πριν 20 χρονια (προ κοινοτικων δηλαδη), ειναι οτι τοτε υπηρχαν πενταδατοι παιχτες σχεδον σε καθε ομαδα που δεν σκοραραν ουτε με αιτηση, οποτε ενας κακος αμυντικος κρυβοταν ευκολα. Τωρα δεν ισχυει αυτο σιγουρα, αλλα συμφωνω κι εγω οτι παντα θα επιτρεπει το μπασκετ εναν Σαρας η εναν Τεοντοσιτς..
il postino
ειναι μπασκετικα αφελες να πιστευει κανεις οτι παιζοντας μονο επιθεση καποιος εν ετει 2010 μπορει να κανει μεγαλη καριερα!

οσο ο μιλος παιζει αμυνα ορθιος θα χει προβληματα και δε θα καταθετει στο παρκε αυτα που δινουν οι μεγαλοι παικτες γιατι πολυ απλα δε θα υπαρχει το αισθημα της ασφαλειας και της εγγυησης στους συμπαικτες και προπονητες του οτι οσο θα ναι αυτος στο γηπεδο ολα θα βαινουν καλως!!

τα one man show πεθαναν....
Razorblade Fish
QUOTE(il postino @ Dec 19 2010, 15:12 ) *
ειναι μπασκετικα αφελες να πιστευει κανεις οτι παιζοντας μονο επιθεση καποιος εν ετει 2010 μπορει να κανει μεγαλη καριερα!

οσο ο μιλος παιζει αμυνα ορθιος θα χει προβληματα και δε θα καταθετει στο παρκε αυτα που δινουν οι μεγαλοι παικτες γιατι πολυ απλα δε θα υπαρχει το αισθημα της ασφαλειας και της εγγυησης στους συμπαικτες και προπονητες του οτι οσο θα ναι αυτος στο γηπεδο ολα θα βαινουν καλως!!

τα one man show πεθαναν....

Εμενα απο την αλλη πολυ πιο αφελη μου φαινονται οσα υποστηριζεις σε αυτο σου εδω το ποστ.Διαφωνω με το επιχειρημα περι ασφαλειας και εγγυησης,αλλα και με εκεινο για τα one man show....Ειδικα απο τη στιγμη που τα παραδειγματα παιχτων που δεν φημιζονται για τις αμυντικες τους επιδοσεις και παρ'ολα αυτα κανουν μεγαλη καριερα ειναι παμπολλα...Και οσο αφορα τα one man show τα πεπραγμενα του Μουντομπασκετ ειναι τοσο προσφατα και η φετινη Ευρωλιγκα ειναι γεματη απο μεγαλες επιδοσεις,γεγονοτα που σε διαψευδουν πανηγυρικα...
il postino
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 19 2010, 23:43 ) *
Εμενα απο την αλλη πολυ πιο αφελη μου φαινονται οσα υποστηριζεις σε αυτο σου εδω το ποστ.Διαφωνω με το επιχειρημα περι ασφαλειας και εγγυησης,αλλα και με εκεινο για τα one man show....Ειδικα απο τη στιγμη που τα παραδειγματα παιχτων που δεν φημιζονται για τις αμυντικες τους επιδοσεις και παρ'ολα αυτα κανουν μεγαλη καριερα ειναι παμπολλα...Και οσο αφορα τα one man show τα πεπραγμενα του Μουντομπασκετ ειναι τοσο προσφατα και η φετινη Ευρωλιγκα ειναι γεματη απο μεγαλες επιδοσεις,γεγονοτα που σε διαψευδουν πανηγυρικα...

παμπολλα?

εδω ενα παραδειγμα εχετε και αυτο ειναι του σαρας, που ουτε σαρας προλαβε να γινει ο τεοντοσιτς και που ο μεγαλος λιθουανος αναγκαστηκε στα 33 του να παιξει αμυνα (να προσπαθησει τουλαχιστον) υπο τις εντολες του ζοτς!!!!

εδω ειμαστε και θα τα δουμε ολα wink.gif

πες μου μονο, τι εννοεις με αυτο με τη φετινη ευρωλιγκα?

υ.γ αλλο δε θυμιζομαι για τις αμυντικες μου επιδοσεις και αλλο πεταω χαρταετο!!!!
Razorblade Fish
QUOTE(il postino @ Dec 19 2010, 23:56 ) *
παμπολλα?

εδω ενα παραδειγμα εχετε και αυτο ειναι του σαρας, που ουτε σαρας προλαβε να γινει ο τεοντοσιτς και που ο μεγαλος λιθουανος αναγκαστηκε στα 33 του να παιξει αμυνα (να προσπαθησει τουλαχιστον) υπο τις εντολες του ζοτς!!!!

εδω ειμαστε και θα τα δουμε ολα wink.gif

πες μου μονο, τι εννοεις με αυτο με τη φετινη ευρωλιγκα?

υ.γ αλλο δε θυμιζομαι για τις αμυντικες μου επιδοσεις και αλλο πεταω χαρταετο!!!!

Ναι,παμπολλα ειναι.Εκτος αν οι Ναβαρο,Βουισιτς,Ρακοσεβιτς,Στογιακοβιτς,Κλ
ειζα,Τελετοβιτς κανουν καριερα μεσα απο την αμυνα τους και δεν το ξερω.Και υπαρχουν τοσοι και τοσοι ακομα.

Προφανως και ειναι αλλο το δεν φημιζομαι για τις αμυντικες μου ικανοτητες και αλλο το πεταω χαρταετο.Αυτο ακριβως ενοχλει φετος με τον Μιλος,οτι δεν εχει διαθεση να παιξει αμυνα.Και περσι δεν ηταν αμυντικος εξολοθρευτης ουτε ποτε θα γινει!Η διαθεση και η προσπαθεια ειναι το ζητουμενο.

Αυτο που σου ειπα για το Μουντομπασκετ και την Ευρωλιγκα ηταν το επιχειρημα μου οτι τα one man show δεν πεθαναν,αντιθετως δειχνουν να επανερχονται δειλα-δειλα και στο Ευρωπαικο μπασκετ(γιατι στο ΝΒΑ ζουν και βασιλευουν...)
il postino
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 20 2010, 00:13 ) *
Ναι,παμπολλα ειναι.Εκτος αν οι Ναβαρο,Βουισιτς,Ρακοσεβιτς,Στογιακοβιτς,Κλ
ειζα,Τελετοβιτς κανουν καριερα μεσα απο την αμυνα τους και δεν το ξερω.Και υπαρχουν τοσοι και τοσοι ακομα.

Προφανως και ειναι αλλο το δεν φημιζομαι για τις αμυντικες μου ικανοτητες και αλλο το πεταω χαρταετο.Αυτο ακριβως ενοχλει φετος με τον Μιλος,οτι δεν εχει διαθεση να παιξει αμυνα.Και περσι δεν ηταν αμυντικος εξολοθρευτης ουτε ποτε θα γινει!Η διαθεση και η προσπαθεια ειναι το ζητουμενο.

Αυτο που σου ειπα για το Μουντομπασκετ και την Ευρωλιγκα ηταν το επιχειρημα μου οτι τα one man show δεν πεθαναν,αντιθετως δειχνουν να επανερχονται δειλα-δειλα και στο Ευρωπαικο μπασκετ(γιατι στο ΝΒΑ ζουν και βασιλευουν...)

μονο στο μπολνταρισμενο συμφωνουμε!!!!

σκεψου κατι ακομα! αν οι προσδοκιες σου/μας οσον αφορα την εξελιξη του τεοντοσιτς φθανουν μεχρι στο να γινει ενας ρακοσεβιτς τοτε τσαμπα ανοιχτηκε το τοπικ! αντιθετως, οι προσδοκιες ολων ειναι πολυ υψηλες και εκει ενισταμαι, οτι με την αδιαφορια-ανικανοτητα στο αμυντικο κομματι το μονο που θα καταφερει ειναι να γινει απλα ενας καλος παικτης, απο τον οποιο δε θα εξαρταται ποτε μια υψηλου επιπεδου ευρωπαικη ομαδα.

κλνχ φιλε.
KingCrimson
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 20 2010, 00:13 ) *
Ναι,παμπολλα ειναι.Εκτος αν οι Ναβαρο,Βουισιτς,Ρακοσεβιτς,Στογιακοβιτς,Κλ
ειζα,Τελετοβιτς κανουν καριερα μεσα απο την αμυνα τους και δεν το ξερω.Και υπαρχουν τοσοι και τοσοι ακομα.


H μικρη διαφορα εδω περα ειναι οτι αυτοι ειναι-ηταν κορυφαια επιθετικα ταλεντα....τωρα πως γινεται να συγκρινεις Στογιακοβιτς και Κλειζα με Τεοντοσιτς...μονο εσυ το ξερεις!
Razorblade Fish
QUOTE(KingCrimson @ Dec 20 2010, 00:21 ) *
H μικρη διαφορα εδω περα ειναι οτι αυτοι ειναι-ηταν κορυφαια επιθετικα ταλεντα....τωρα πως γινεται να συγκρινεις Στογιακοβιτς και Κλειζα με Τεοντοσιτς...μονο εσυ το ξερεις!

Απο την αλλη βεβαια το πως γινεται να διαβαζεις ενα ποστ και οχι μονο να μην καταλαβαινεις τι λεει,αλλα να το διαστρεβλωνεις κιολας το ξερεις μονο εσυ!
KingCrimson
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 20 2010, 00:26 ) *
Απο την αλλη βεβαια το πως γινεται να διαβαζεις ενα ποστ και οχι μονο να μην καταλαβαινεις τι λεει,αλλα να το διαστρεβλωνεις κιολας το ξερεις μονο εσυ!


Και απο την αλλη το να μη καταλαβαινεις εσυ τι γραφεις ειναι παλι αλλο θεμα biggrin.gif
Razorblade Fish
QUOTE(il postino @ Dec 20 2010, 00:20 ) *
μονο στο μπολνταρισμενο συμφωνουμε!!!!

σκεψου κατι ακομα! αν οι προσδοκιες σου/μας οσον αφορα την εξελιξη του τεοντοσιτς φθανουν μεχρι στο να γινει ενας ρακοσεβιτς τοτε τσαμπα ανοιχτηκε το τοπικ! αντιθετως, οι προσδοκιες ολων ειναι πολυ υψηλες και εκει ενισταμαι, οτι με την αδιαφορια-ανικανοτητα στο αμυντικο κομματι το μονο που θα καταφερει ειναι να γινει απλα ενας καλος παικτης, απο τον οποιο δε θα εξαρταται ποτε μια υψηλου επιπεδου ευρωπαικη ομαδα.

κλνχ φιλε.

Μα ο Τεοντοσιτς ειναι ηδη καλος παικτης.Και δεν ξερω αν θεωρεις τον Ολυμπιακο ευρωπαικη ομαδα υψηλου επιπεδου,αλλα ο Ολυμπιακος εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το Τεοντοσιτς...Εκτος αν διαφωνεις και σε αυτο...
il postino
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 20 2010, 00:29 ) *
Μα ο Τεοντοσιτς ειναι ηδη καλος παικτης.Και δεν ξερω αν θεωρεις τον Ολυμπιακο ευρωπαικη ομαδα υψηλου επιπεδου,αλλα ο Ολυμπιακος εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το Τεοντοσιτς...Εκτος αν διαφωνεις και σε αυτο...

εδω ακριβως ηθελα να καταληξω!!

κακως εξαρταται λοιπον και αν συνεχισει ετσι , γνωμη μου φυσικα, δε θα συνεχισει να το κανει και στο μελλον.
Anaz
Να διευκρινισω παντως οτι απο πλευρας μου τουλαχιστον δεν τιθεται αμφιβολια για το αν ειναι μεγαλος παιχτης κι αν θα κανει μεγαλη καριερα. Αυτα τα θεωρω δεδομενα αν ολα κυλησουν φυσιολογικα (βγαζοντας εξω δηλαδη εξω-μπασκετικους παραγοντες που μπορει να προκυψουν).
Εγω μιλαω για TOP-TOP επιπεδο. Επιπεδο Ναβαρο/Διαμαντιδη δηλαδη ή Τεο/Σαρας στα prime τους. Αν δεν αρχισει να παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπη αμυνα, για μενα δεν πιστευω οτι πιανει αυτο το επιπεδο.
LFO
QUOTE(Anaz @ Dec 20 2010, 10:59 ) *
Να διευκρινισω παντως οτι απο πλευρας μου τουλαχιστον δεν τιθεται αμφιβολια για το αν ειναι μεγαλος παιχτης κι αν θα κανει μεγαλη καριερα. Αυτα τα θεωρω δεδομενα αν ολα κυλησουν φυσιολογικα (βγαζοντας εξω δηλαδη εξω-μπασκετικους παραγοντες που μπορει να προκυψουν).
Εγω μιλαω για TOP-TOP επιπεδο. Επιπεδο Ναβαρο/Διαμαντιδη δηλαδη ή Τεο/Σαρας στα prime τους. Αν δεν αρχισει να παιζει τουλαχιστον αξιοπρεπη αμυνα, για μενα δεν πιστευω οτι πιανει αυτο το επιπεδο.



Ενταξει για ΔΔ αλλα και τον Ναβαρο δεν τον λες και αμυντικο ογκολιθο...ουτε καν πετραδακι αμυντικο...

Anyway , εξαρταται που θα παει και το μπασκετ στο μελλον. Ζησαμε μια δεκαετια που η αμυνα ήταν το πιο σημαντικο στοιχειο. Μπορει τα επομενα χρονια να "ανοιξει" το παιχνιδι και να διακρινονται πιο πολυ οι φυσει επιθετικοί παικτες
Reggie Miller #31
http://sport24.gr/Basket/EuropeBasket/sthn...iza.733341.html

Το ότι επιλέχθηκε ο Κλέιζα αντί του Καιμακόγλου είναι σκάνδαλο! smiley.gif
spysta
η μετρια σεζον που εχει μεχρι στιγμης ο Μιλος ειναι απολυτως λογικη κατα την αποψη μου.Το πιθανοτερο μαλιστα ειναι οτι θα συνεχιστει μεχρι τους τελικους το καλοκαιρι .. εκει πιστευω οτι θα δουμε τον καλο Μιλος

1)εχει αναλαβει το ρολο του σκορερ .. ο Μιλος δεν ειναι τετοιος.Ειναι παικτης που θα δημιουργησει καλυτερα παρα θα εκτελεσει .. απλα οταν χρειαστει με την τρελα του και το πλουσιο ταλεντο θα το μπουμπουνησει.Ακομα και στην Σερβια το ρολο του σκορερ τον εχει εξολοκληρου ο Νεναντ και ο Βελιτσκοβις.
2)περυσι οι περισσοτερες πασες του κατεληγαν σε ασσιστς γιατι υπηρχαν οι Κλειζα Τσιλντρες.Φετος οι περισσοτερες πασες του γυριζουν παλι σ αυτον μετα απο τον δισταγμο για σουτ του πχ Νιλσεν .. και εν τελλει ο Μιλος κανει ενα off balance σουτακι που καταληγει στο σιδερο
3)ειναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.φαινεται ,ειναι ξεκαθαρο,βγαζει ματι
4)η αποσταση του τριποντου μεγαλωσε .. οι αμυνες ανεβηκαν πιο ψηλα .. ο δρομος για το lay up εγινε μακρυτερος .. και τα αργα ποδια του Μιλος φανηκαν περισσοτερο
kseplenhs
QUOTE(spysta @ Jan 21 2011, 01:23 ) *
η μετρια σεζον που εχει μεχρι στιγμης ο Μιλος ειναι απολυτως λογικη κατα την αποψη μου.Το πιθανοτερο μαλιστα ειναι οτι θα συνεχιστει μεχρι τους τελικους το καλοκαιρι .. εκει πιστευω οτι θα δουμε τον καλο Μιλος

1)εχει αναλαβει το ρολο του σκορερ .. ο Μιλος δεν ειναι τετοιος.Ειναι παικτης που θα δημιουργησει καλυτερα παρα θα εκτελεσει .. απλα οταν χρειαστει με την τρελα του και το πλουσιο ταλεντο θα το μπουμπουνησει.Ακομα και στην Σερβια το ρολο του σκορερ τον εχει εξολοκληρου ο Νεναντ και ο Βελιτσκοβις.
2)περυσι οι περισσοτερες πασες του κατεληγαν σε ασσιστς γιατι υπηρχαν οι Κλειζα Τσιλντρες.Φετος οι περισσοτερες πασες του γυριζουν παλι σ αυτον μετα απο τον δισταγμο για σουτ του πχ Νιλσεν .. και εν τελλει ο Μιλος κανει ενα off balance σουτακι που καταληγει στο σιδερο
3)ειναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.φαινεται ,ειναι ξεκαθαρο,βγαζει ματι
4)η αποσταση του τριποντου μεγαλωσε .. οι αμυνες ανεβηκαν πιο ψηλα .. ο δρομος για το lay up εγινε μακρυτερος .. και τα αργα ποδια του Μιλος φανηκαν περισσοτερο


συμφωνώ σε όλα.

για το μπολνταρισμένο έχω να πω απλά πως πότε θα κάνει θεωρητικά καλό παιχνίδι ο φετινός τεόντοσιτς?Αν κάνει 8/10 τρίποντα?
Είναι τέτοιες οι προτεραιότητές του στον φετινό ολυμπιακό που με τέτοιου επιπέδου θαυματα μπορεί να θεωρηθεί καλός σε κάποιο ματς.Πράγματα δλδ που και παίχτης επιπέδου λεμπρόν τζέιμς να είναι,θα κάνει 2-3 φορές στην καριέρα του.


Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα.Ο προπονητής που ουσιαστικά τον έβγαλε απο τα αζήτητα και τον έβαλε στο τοπ επίπεδο,τώρα τον ευνουχίζει ανελέητα και επαναλαμβανόμενα.Επίτηδες το κάνει...?!
spysta
QUOTE(kseplenhs @ Jan 20 2011, 23:31 ) *
συμφωνώ σε όλα.

για το μπολνταρισμένο έχω να πω απλά πως πότε θα κάνει θεωρητικά καλό παιχνίδι ο φετινός τεόντοσιτς?Αν κάνει 8/10 τρίποντα?
Είναι τέτοιες οι προτεραιότητές του στον φετινό ολυμπιακό που με τέτοιου επιπέδου θαυματα μπορεί να θεωρηθεί καλός σε κάποιο ματς.Πράγματα δλδ που και παίχτης επιπέδου λεμπρόν τζέιμς να είναι,θα κάνει 2-3 φορές στην καριέρα του.


Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα.Ο προπονητής που ουσιαστικά τον έβγαλε απο τα αζήτητα και τον έβαλε στο τοπ επίπεδο,τώρα τον ευνουχίζει ανελέητα και επαναλαμβανόμενα.Επίτηδες το κάνει...?!

εε κοιτα ρε μαν .. στο ματς με τον ΠΑΟ πχ χωρις να βαλει 8/10 .. ηταν καλος.Απλα φανηκε αυτο γιατι τραβηξαν και οι υπολοιποι στο τελος (Τεο,Ρασο,Ζοραν).
Αλλα κατα τ αλλα --> ΝΑΙ .. οταν θα κολλαει επιθετικα ο ΟΣΦΠ και ο Μιλος θα ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ πολλες φορες να παρει κατι σκοτωμενο σουτακια .. αυτος θα βγαινει ως ο χειροτερος της βραδιας.Εχει επομιστει το ρολο του σκορερ .. και ειναι κατι που ΔΕΝ του ταιριαζει.ο ρολος του leader του ταιριαζει .. οπως ηταν περυσι με Λινας Τσιλι να καθαριζουν επιθετικα και τον Σερβο να μην εχει το αγχος του σκοραρισματος.
Για φετος δεν θα αλλαξει κατι ..ετσι οπως ειμαστε θα συνεχισουμε !!
για του χρονου ομως χρειαζεται παικτης που να σκοραρει με ευκολια (πχ Κριστιτς)
xristos_metal
QUOTE(spysta @ Jan 21 2011, 01:23 ) *
3)ειναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.φαινεται ,ειναι ξεκαθαρο,βγαζει ματι


Κουρασμενος απο τι? Μιλαμε για παιδι 23 ετων!!! Αλλα ειναι τα προβληματα του Τεοντοσιτς...η κουραση σιγουρα οχι.
Ginobili
QUOTE(spysta @ Jan 20 2011, 23:23 ) *
3)ειναι ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ.φαινεται ,ειναι ξεκαθαρο,βγαζει ματι

Δεν είναι κουρασμένος,αγύμναστος είναι.Το βασικό μειονέκτημα για μένα του Μίλος που τον κρατάει πίσω..και δεν τον αφήνει να εξελιχθεί σε αυτό που πραγματικά τον προορίζει το ταλέντο του.
Πρέπει να κάνει ειδική προπόνηση,για να αποκτήσει έκρηξη στα πόδια,ταχύτητα και καλύτερη αντοχή.Στο σύγχρονο μπάσκετ αυτές οι ελλείψεις είναι καθοριστικές για τοπ κλας παίκτες σε αυτή την θέση.
Σίγουρα δεν μπορεί να γίνει Σπανούλης,ούτε Χουέρτας...ούτε Σέρχιο Λούλ σε αυτά τα προσόντα,δεν είναι τέτοιο το σουλούπι του και η κατασκευή του.Μπορεί όμως και οφείλει να βελτιωθεί σημαντικά σε αυτόν τον τομέα.
kseplenhs
QUOTE(spysta @ Jan 21 2011, 01:38 ) *
εε κοιτα ρε μαν .. στο ματς με τον ΠΑΟ πχ χωρις να βαλει 8/10 .. ηταν καλος.Απλα φανηκε αυτο γιατι τραβηξαν και οι υπολοιποι στο τελος (Τεο,Ρασο,Ζοραν).


τωρα να είμαστε ειλικρινείς,αν χάναμε,πάλι στον τεόντοσιτς θα τα χώναμε.Θα λέγαμε πάλι πως σούταρε 8 τρίποντα και τα περισσότερα σκοτωμένα.

τον χρησιμοποιεί έτσι ο ντούντα που σε περίπτωση ήττας ή κακής εμφάνισης,ο πρώτος που τα χώνουμε είναι ο τεόντοσιτς.Ε αν είναι έτσι και φταίει ο τεόντοσιτς για όλα γιατί δεν τον διώχνει?Φοβάται να πάρει την ευθύνη?

ο κόσμος αν βλέπει τον περσινό mvp να βαράει 10 τρίποντα ανα παιχνίδι και κατα κανόνα να τα σπάει,λογικά θα φορτώσει και όσο και να τον συμπαθεί κάποια στιγμή θα αρχίσει τα μπινελίκια.Οταν αυτό γίνεται συνέχεια ρε πστη μου και ΑΔΙΟΡΘΩΤΑ δεν γίνεται να συνεχίσουμε να τα χώνουμε στον ίδιο.Ειναι εξώφθαλμο πως ότι του λένε κάνει.
Ο ίβκοβιτς πρέπει να καταλάβει πως το μόνο που καταφέρνει είναι να τον κάνει λουκά βυντρα του μπάσκετ έτσι.Καποια στιγμή θα σκάσουν μύτη και οι γραφικοί που πήγαιναν 2 χρόνια πίσω απο τον πάγκο για να κράξουν τον γιαννάκη.Μόνο που αυτή τη φορά θα ψυχαγωγούνται με τον μίλος...
spysta
o ginobili εχει δικιο .. αγυμναστος ειναι !!και αυτο συμβαλλει ΠΑΡΑ πολυ στην μεγαλη κουραση που νιωθει παρα το γεγονος πως ειναι μονο 23 ετων.

στην σειρα
--Ευρωμπασκετ ως το τελος οπου γινεται το δικο του ΜΠΑΜ
--μεγαλη σεζον με ΟΣΦΠ που αντιστοιχη δεν ειχε ξανακανει ..
--μουντομπασκετ ως το τελος
--μεγαλες ευθυνες πλεον στο ΟΣΦΠ .. μεγαλυτερη πιεση και κουραση.

ειναι λογικο ενας παικτης με την σωματοδομη του Τεοντοσιτς να νιωθει ΠΟΛΥ κουρασμενος τωρα.Βεβαια ακομα και ενας πολυ πιο γυμνασμενος παικτης θα κουραζοταν με αναλογο προγραμμα την τελευταια 2ετια ..
Manu7
Ωχ...Βασικά φταίει ο Γιαννάκης...









smiley.gif
Zephyr
O Μίλος την έχει δει Κόμπι και νομίζει ότι μπορεί να σουτάρει όσα τρίποντα θέλει και απ' όπου θέλει. Όσο η κατάσταση αυτή δεν μοντάρεται, η προσπάθεια να μετατραπεί ο Μίλος σε shooting guard είναι απλά η αποτυχία της χρονιάς. Μπορεί ο Σπαν να παίζει καλύτερα το pick&roll αλλά το να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο ο Μίλος είναι σφάλμα. Και βέβαια σφάλμα του Ντούντα.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Zephyr @ Jan 21 2011, 09:53 ) *
O Μίλος την έχει δει Κόμπι και νομίζει ότι μπορεί να σουτάρει όσα τρίποντα θέλει και απ' όπου θέλει. Όσο η κατάσταση αυτή δεν μοντάρεται, η προσπάθεια να μετατραπεί ο Μίλος σε shooting guard είναι απλά η αποτυχία της χρονιάς. Μπορεί ο Σπαν να παίζει καλύτερα το pick&roll αλλά το να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο ο Μίλος είναι σφάλμα. Και βέβαια σφάλμα του Ντούντα.



η προσωπικη μου αποψη ειναι πως φερει μεγαλη ευθυνη ο ιβκοβιτς οσον αφορα την αγωνιστικη συμπεριφορα του τεοντοσιτς.αφου βλεπει πως το σουτ δεν του παει συνεχιζει και πυροβολει ασυστολα μονο που ειναι απελπιστικα αστοχος...1/10...2/9...1/8 και παει λεγοντας... 68.gif 68.gif 68.gif
Role Model
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να πάρει τα πάνω του ο Μίλος; Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, δεν είναι σκόρερ κι αυτό φαίνεται ακόμη περισσότερο φέτος που έχουν μεγαλώσει οι αποστάσεις και το τρίποντο έχει πάει πιο μακριά...
Σύμφωνοι...
Να δημιουργήσει επίσης δεν μπορεί από τη στιγμή που δεν έχει που να δώσει την μπάλα...
Σύμφωνοι και με αυτό...
Η λύση ποια είναι, να γυρίσει ο Κλέιζα και ο Τσίλντρες ή να αλλάξουμε πάλι τους κανονισμούς; help.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.