QUOTE(rchos @ Nov 18 2009, 17:12 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
θα παραθεσω καποια στοιχεια που θα αποδειξουν οτι ειμαι πολυ καλυτερος ως τωρα μα ειμαι τραγικα γκαντεμης γιαυτο και δεν ειμαι πρωτος.
ψαχνοντας τους μεσους ορους σκορ του καθενος απο μας βρηκα οτι:
psycho samuries: 34,569
white niggaz: 30,193
benchwarmers: 31,682
san fran spartans: 34,674
rchos monkeys: 36,052
astoria gemista: 31,059
spysta(variomoun): 29,544
san antonio spurs: 29,771
high voltage: 29,692
los angeles lazers: 28,368
benchers: 30,298
sapakia: 30,416
overcoats: 26,855
sfakianikos: 30,766
periergoi tipoi: 25,933
οπως βλεπετε ειμαι σαφως καλυτερος και οι πολλοι τραυματισμοι μου στερουν την πρωτη θεση.νιωθω ηθικα δικαιομενος και πιστευω οτι σιγα σιγα η γκαντεμια θα φυγει και η ομαδα θα βρεθει εκει που της αξιζει!
ηδη απο χτες η τυχη γυρισε(τραυματισμος νελσον)
ειναι φοβερο πως με 10 και πανω λιγοτερα παιχνιδια απο ολους τους ανταγωνιστες μου(πλιν αρη) βρισκομαι τοσο κοντα.οταν γυρισουν ολοι ζητω που καηκατε!
ηρθε η ωρα να αρχισει το attitude era που θα λεγε και ο twism.
Μη μου λες εμενα για attitude era, γιατι θα αρχισω τους μονολογους που θα εβγαζε το avatar μου και θα σας στειλω ολους για ψυχαναλυση με τις ασυναρτησιες που θα γραφω!
Ενω παντως εχεις ενα καλο επιχειρημα με αυτα που γραφεις, υπαρχει και αλλη μια παραμετρος. Να σου δωσω ενα παραδειγμα απο τη δικη μου ομαδα που την ξερω για να καταλαβεις τι εννοω. Δε μετραει μονο ποσοι τραυματιζονται, αλλα και ποιοι, σωστα? Εμενα πχ οταν μου τραυματιζεται ο Devin Harris και μενει για 3 βδομαδες εξω, πρεπει να τον αντικαταστησω. Στη θεση του μπαινει ενας υπο φυσιολογικες συνθηκες παγκιτης, στην προκειμενη περιπτωση ο Αντονι Παρκερ. Προφανως βγαινω χαμενος και το καταλαβαινει οποιοσδηποτε αυτο. Ομως οι μεσοι οροι που γραφεις πιο πανω επηρεαζονται κι αυτοι(πεφτουν). Ετσι ομως δημιουργειται η εντυπωση οτι οι παιχτες μου δεν αποδιδουν και ο μεσος ορος της ομαδας πεφτει κι αυτος.
Το στοιχειο που αναφερεις εχει σημασια για τους τραυματισμους που συμβαινουν μεσα στην εβδομαδα και δεν μπορεις να τους αναπληρωσεις. Οταν ομως καποιος παιχτης μεινει εκτος για περισσοτερο απο μερικες μερες και τον αντικαθιστας με αλλον χαμηλοτερης αποδοσης και ειδικα οταν σου λειπει και δευτερος παιχτης, τοτε χανεις και στους συνολικους ποντους και στους μεσους ορους.
Το αποτελεσμα που βγαζεις θα μπορουσε να αλλαξει, αν ειχες τη δυνατοτητα να υπολογισεις το μεσο ορο της ομαδας και με αλλο τροπο. Υπολογιζοντας το average του καθε παιχτη που εχεις με τον ιδιο συντελεστη και οχι βασει των αγωνων που εχει παιξει, ωστε να φυγει τελειως η επιδραση των τραυματισμων. Αυτο θα γινοταν αθροιζοντας μεσους ορους και διαιρωντας με τον αριθμο των παιχτων. Μονο που αυτο ειναι αδυνατο, γιατι προυποθετει να ξερεις για καθε ομαδα ποτε ειχε χρησιμοποιησει τον καθε παιχτη, να ψαξεις ποτε ο καθε παιχτης εγινε ανταλλαγη, ποτε ηταν στη βασικη ομαδα και ποτε στον παγκο και τι ποντους εδινε σε καθε εβδομαδα. Ετσι ομως θα μπορουσες να δεις τι δινει στον καθενα μας ο καθε παιχτης του κατα μεσο ορο, οποτε τον εχει στο ροστερ και να διωξεις την επιδραση των τραυματισμων.