QUOTE(Butcher_7 @ Oct 31 2010, 10:23 )

H φαση του γκολ ειναι οφσαιντ ειτε ακουμπαει ο Σισε την μπαλα(που το κανει) ειτε οχι.Και αυτο διοτι επηρεαζει την φαση,οντας μπροστα απο τον Χριστοδουλοπουλο μπερδευοντας ετσι τον αμυντικο του Οσφπ συνεπως γκολ δεν επρεπε να υπαρξει.Επισης για μενα πεναλτι δεν ηταν.
Αυτο που θα ηθελανα τονισω ομως,ειναι οτι ματς και "ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ" σαν το χθεσινο μονο σε καχυποψιες μπορουν να μας βαλουν..Ο Παο με Ρουμπιν και Κοπεγχαγη εχει 1 ποντο,ξαφνικα μεσα σε 40 λεπτα εβαλε 2 γκολ και το γυρισε..Επισης και στα 2 γκολ οι παικτες του παο "ευνοηθηκαν" απο 2 ωραιες γκελες αμυντικων του Οσφπ και βγηκαν τετ α τετ..Την μια με το τσαφ του Τοροσιδη και την αλλη με τον Αβρααμ να ερχεται σαν καθυστερημενη πτηση της Ολυμπιακης..Επισης στο μαιμουδενιο του Παο 2ο γκολ ΟΥΔΕΙΣ κοκκινος δεν διαμρτυρυθηκε...
Πριν λιγες μερες εν τω μεταξυ τα επιναν για πολλοστη φορα οι Προεδροι των 2 Α.Ε. (ανωνυμων εταιριων) Παο - Οσφπ σε ταβερνα στο μικρολιμανο...Ε ρε κατι γελια που θα ριχνουν σημερα..
Αυτα απο εμενα και χαιρομαι που δεν χανω πλεον τον πολυτιμο χρονο μου και τα χρηματα μου για καραγκιοζιλικια σαν το χθεσινο..
Mαγκες
τη στιγμη που η μπαλα φευγει απο το ποδι του Χριστοδουλοπουλου
καλυπτονται και ο Σισε και ο Γκαρσια. Αν στην συνεχεια ο Σισε ειχε ακουμπησει μπαλα θα ειχε βγαλει τον Γκαρσια offside. Δεν την ακουμπησε ομως και η φαση ειναι καθαρη. Ξαναλεω τη στιγμη που φευγει η μπαλα απο το ποδι του Λαζαρου φαινεται πεντακαθαρα απο ΟΛΑ τα replay οτι καλυπτονται και οι δυο (Σισε και Γκαρσια).
Σε θεωριες συνομωσιας εγω δεν μπαινω. Αλλα σιγα την φοβερη ανατροπη που εγινε. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκανε ανατροπη στον ΟΣΦΠ, οχι στην Ρεαλ ή στην Barca.
Απλα πολλοι φιλοι του ΟΣΦΠ εχουν καταπιει το παραμυθακι της ανικητης ομαδας του Ερνεστο. Βεβαια ξεχνουν οτι ο ΟΣΦΠ εχει 5 νικες με τα εξης θηρια: Κερκυρα, Σερρες, Τριπολη, Βολο, Ξανθη και μια νικη (εντος) επι του Αρη.
Συμφωνοι ο ΟΣΦΠ παιζει καλυτερο ποδοσφαιρο απο ολους τους αλλους, δειχνει σαφως σε καλυτερο δρομο αλλα ως εκει. Δεν εχει δοκιμαστει (μεχρι χτες) ουτε σε δυσκολα εκτος εδρας ματς, ουτε σε ντερμπι. Επισης πολυ παιχτες του ειναι σαφως υπερεκτιμημενοι. π.χ. Φετφατζιδης, ταλενταρα αλλα σαφως ανετοιμος για υψηλο επιπεδο, Ριερα μεγαλη καριερα αλλα στην ουσια 1 χρονο εκτος γηπεδων, Ιμπαγασα φοβερος αλλα μονο για 30 λεπτα, Αβρααμ φιλοτιμος, μαχητικος αλλα ως εκει... Και παει λεγοντας.
Απο την αλλη η ομαδα μου εχει μεγαλυτερα προβληματα. Δεν θυμαμαι ποτε ο Τζορβας εκανε πραγματικα ενα μεγαλο ματς σε ελληνικο ντερμπι, ο Κατσουρανης ειναι πρωην ποδοσφαιριστης, ο Γκοβου αν δεν ειχε αυτη την τεραστια καριερα θα ειχε φυγει κλοτσηδον, ο Σιλβα φαινεται οτι δεν εχει πλεον δυναμεις, ο Καντε λιγος, ο Νιοπλιας φοβισμενος και η ομαδα απροπονητη και σε σχεση με τον ΟΣΦΠ εμφανως αδουλευτη.
Αντι οι φιλοι του ΟΣΦΠ λοιπον να βλεπουν διαιτητικα (και πασης φυσεως) φαντασματα ας αναρωτηθουν γιατι πραγματικα εχασε η ομαδα τους στο ντερμπι. Μηπως γιατι ο Νιοπλιας στο β' μερος με τις αλλαγες του μας εκανε κανονικη ομαδα και ο Βαλβερδε ροχαλιζε? Μηπως γιατι ο ΟΣΦΠ σε ολα σχεδον τα ματς στο β' μερος ξεφουσκωνει? Μηπως γιατι μολις κλαταρει ο Ιμπαγασα τελειωνει ολος ο ΟΣΦΠ?
Υ.Γ.: Ας μην μας επηρεαζουν τοσο πολυ τα οπαδικα media και ας σχηματιζουμε γνωμη πρωτα απο αυτα που βλεπουμε και μετα απο αυτα που ακουμε...
QUOTE(Butcher_7 @ Oct 31 2010, 10:43 )

Επειδη βλεπω οτι καποιοι αναρωτιουνται για το αν μετραει η ΜΗ επαφη η οχι του Σισε στην φαση,και για το αν πρεπει η οχι να σφυριχτει οφσαιντ εχω να πω το εξης.Αν ξαναδειτε την φαση του 2ου γκολ του παο,ο αμυντικος του ΟΣΦΠ αρχικα παει να μαρκαρει τον Σισε που ειναι στην τροχια της μπαλας και ο οποιος ειναι οφσαιντ,ο οποιος ομως ουσιαστικα κανει σκριν στον Χριστοδουλοπουλο αφηνοντας πονηρα την μπαλα να παει σε αυτον,μπερδευοντας ετσι τον Αμυντικο του οσφπ που μετα παει να τον μαρκαρει.Αυτο παιδια ειναι ΟΦΣΑΙΝΤ ειτε ακουμπαει την μπαλα ειτε οχι.
Π.χ. οταν ενας παικτης ειναι πισω απο τους αμυντικους της αλλης ομαδας, μπροστα απο εναν τερματοφυλακα και του κλεινει το οπτικο του πεδιο η τον παρεμποδιζει,και ειναι στην τροχια ενος σουτ απο συμπαικτη του που καταληγει στα διχτυα,αυτο ειναι ΟΦΣΑΙΝΤ.Σας το λεω με παση σιγουρια γιατι ειδικα αυτο το θεμα το εχω ψαξει και προσωπικα αλλα και το εχω ακουσει απο διαιτητες στην τηλεοραση.
Κατα τα αλλα για εμενα ισχυουν αυτα που εγραψα πριν και που με κανουν χαρουμενο που δεν ασχολουμαι τοσο ενεργα με το ποδοσφαιρακι οσο παλιοτερα..
Φιλε μου στο ΞΑΝΑΛΕΩ: τη στιγμη που η μπαλα φευγει απο το ποδι του Χριστοδουλοπουλου καλυπτονται και ο Σισε και ο Γκαρσια. Αν στην συνεχεια ο Σισε ειχε ακουμπησει μπαλα θα ειχε βγαλει τον Γκαρσια offside. Δεν την ακουμπησε ομως και η φαση ειναι καθαρη. Ξαναλεω τη στιγμη που φευγει η μπαλα απο το ποδι του Λαζαρου φαινεται πεντακαθαρα απο ΟΛΑ τα replay οτι καλυπτονται και οι δυο (Σισε και Γκαρσια).
Τοσο δυσκολο ειναι δουμε και να καταλαβουμε τα αυτονοητα? Τοσο πολυ μας τυφλωνει το παθος?
Δεν ασχολεισαι αλλα βγαζεις τη φαση του 2ου γκολ offside επειδη το ειπε ο Μπαμπης, ο Νικολακοπουλος και ο Καραπαππας. Που να ειχες ασχοληθει κιολας...