Γεια σας παιδια και απο εμενα..
2η αγωνιστικη, ακομα δεν εχουμε εικονα για τον ομιλο, αλλα για να δουμε..
ΡΟΥΦ 80 - ΑΟ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 2 (πολυ δυσκολο παιχνιδι, δεν εχω καμια ιδεα για το Ρουφ,αλλα και το οτι κερδισε 15 ποντους εκτος το Νικηφορο δε μου λεει τιποτα, το Περισσο τον εχω δει, δε ξερω βεβαια πως θα αντιδρασει στα εκτος, αλλα για συναισθηματικους λογους πονταρω στην πρωιν ομαδα μου)
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1 (νομιζω οτι θα ειναι πολυ ευκολος ασσος)
ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 2 (αλλο ενα παιχνιδι που δεν εχω ιδεα για τις ομαδες αυτες, αλλα θα παω με τον Αριωνα γιατι εχω ακουσει καποια καλα λογια και μονο γι'αυτο)
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΑΣ ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 (δυσκολα τα πραγματα εδω, αλλα λογω του φιλου μου Αλεξη και μονο γι'αυτο, καθως δεν τις ξερω τις ομαδες, θα πονταρω στον ασσο)
ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΑΟ ΚΩΦΩΝ 1 (και εδω νομιζω οτι θα εχουμε εναν ευκολο ασσο)
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 2 (ευκολα ή δυσκολα διπλο, αν θελουμε να λεμε οτι παμε για κατι καλο φετος δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο τη νικη σε τετοιου ειδους παιχνιδια)
ΑΕ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ - ΡΕΠΟ (δυσκολο ματς, το Ρεπο εχω μαθει οτι εχει ενισχυθει αρκετα, πασο)
Νωρις ακομα και καθε προγνωστικο ειναι καθαρα στη τυχη..Καλη αγωνιστικη να εχουμε και ελπιζω σιγα σιγα να ανεβαινουν και οι συμμετοχες στο forum..Απο καθε ομαδα πιστευω υπαρζει καποιος που διαβαζει το συγκεκριμενο site, ειναι πλεον πολυ γνωστο και δε νομιζω οτι θα κανει κακο να ανταλλασουμε αποψεις και να γραφουμε αναλυσεις και προγνωστικα..Να ειστε ολοι καλα..