Επιτέλους κατάλαβα ποιος είσαι.
Πρώτον τα φιλάκια που λες οτι έστειλε ο παίχτης σου τα μπερδεύεις με τα α...δια του που έδειξε στην κυρία!
Δεύτερον και εσείς όρθιοι ήσασταν με τον Ζαφειρόπουλο να μοιράζει απειλές.
Τρίτον τα χέρια που είδες ανοιχτά τα μπερδεύεις με την αγκαλιά που με είχε πάρει ο παίχτης σας ο οποίος μου ζήτησε και συγνώμη.
Τέταρτον μάθε τους κανονισμούς, όταν κάνεις φάουλ πριν την επαναφορά είναι αντιαθλητικό εξ' ορισμού.
Πέμπτον το επιθετικό ριμπάουντ το πήρα πάνω από τον παίχτη σου που δε μπορούσε να πηδήξει και έκανε βουτιά μπας και σωθεί απο τον διαιτητή.
Έκτον το πόσο αδιάφοροι ήρθατε το ακούσαμε στα διαφορα πηγαδάκια σας στο τέλος του αγώνα..''Βάλτο να πάμε στη παράταση να τους γα...με τους μα...κες''
Τέσπα, ευτυχώς που έχω τον πρώτο αγώνα σε dvd και ευχαριστως να τον δούμε παρέα να αναλύσουμε τις φάσεις!
Πρώτον τα φιλάκια που λες οτι έστειλε ο παίχτης σου τα μπερδεύεις με τα α...δια του που έδειξε στην κυρία!
Δεύτερον και εσείς όρθιοι ήσασταν με τον Ζαφειρόπουλο να μοιράζει απειλές.
Τρίτον τα χέρια που είδες ανοιχτά τα μπερδεύεις με την αγκαλιά που με είχε πάρει ο παίχτης σας ο οποίος μου ζήτησε και συγνώμη.
Τέταρτον μάθε τους κανονισμούς, όταν κάνεις φάουλ πριν την επαναφορά είναι αντιαθλητικό εξ' ορισμού.
Πέμπτον το επιθετικό ριμπάουντ το πήρα πάνω από τον παίχτη σου που δε μπορούσε να πηδήξει και έκανε βουτιά μπας και σωθεί απο τον διαιτητή.
Έκτον το πόσο αδιάφοροι ήρθατε το ακούσαμε στα διαφορα πηγαδάκια σας στο τέλος του αγώνα..''Βάλτο να πάμε στη παράταση να τους γα...με τους μα...κες''
Τέσπα, ευτυχώς που έχω τον πρώτο αγώνα σε dvd και ευχαριστως να τον δούμε παρέα να αναλύσουμε τις φάσεις!
Το ποιος ειμαι το γνωριζει ο Διαχειριστης -φαινεται καθαρα απο το e-mail μου ,εφ οσον εχεις και το dvd μπορεις να δεις στο τελος το Νο 15 να εχει τα 2 χερια του στο στομα του και να στελνει φιλια -πολυ αντιαθλητικο αυτο-
Ο παγκος οφειλει βασει κανονισμου οχι γιατι το λεω εγω,να ειναι κοσμιος ενεργος μεν αλλα κοσμιος ,τωρα την στιγμη που αρχιζεται να πιεζεται να φωναζει ολος ο παγκος "αααα ου ου ου" "μπαλα μπαλα μπαλα" κτλ απαγορευεται ,για αυτο μιλησα
Οπως ειπα και στον φιλτατο Διαχειριστη ,συμφωνω απολυτα οτι κακως ο Ζαφειροπουλος ανοιγε διαλογο με τον παγκο σας ,σκεψου ομως μηπως ηταν αποτελεσμα-αντιδραση- στην προκλητικη συμπεριφορα του παγκου σας
Παιζοντας μια παθητικοτατη ζωνη για 39,30" ειχαμε περισσοτερα φαουλ εις βαρος μας απο οτι εσεις που πιεζατε ολο το γηπεδο για 40λεπτα -απλα το αναφερω- ,αποφασισαμε να σε παιξουμε αρνηση ενω ειμαστε 4 ποντους μπροστα απλα για να καθυστερησουμε το να παρεις την μπαλλα ,η φαση εγινε μπροστα στον παγκο μας την ειδα καθαρα ,εσυ σπρωχνεις -για να ξεμαρκαριστεις- το Νο 10 και τον πετας επανω στον σκρηνερ ,ο διαιτητης ειπε οτι ειδε τραβηγμα στην συγκεκριμενη φαση ,και εδειξε αντιαθλητικο -σωστα - εφ οσον ετσι ειδε ,η ενσταση μου παλληκαρι μου δεν ειναι για το αντιαθλητικο η οχι -δεν τιθεται λοιπον θεμα για το εαν καποιος γνωριζει η οχι τους κανονισμους - αλλα για το εαν υπηρξε παραβαση .
Το οτι εσπωξες -και καλα ξηγηθηκες- για να παρεις το ρημπ δεν αποτελει προσωπικη μομφη η κατι τετοιο ,λεμε πως τα εβλεπε ο διαιτητης τα τελευταια 30" και ενω εισασταν 4 ποντους πισω
Εμεις ειμαστε αδιαφοροι -και χωρις προπονηση - απο το παιχνιδι με τον Περισσο ,ηρθαμε 6 παικτες (εξι) ,ποσο πιο αδιαφορη δηλαδη μπορει να παρουσιαστει μια ομαδα; Απο εκει και μετα ειναι και θεμα ικανοτητας .Αυτο που λες -και δεν λες ψεματα - ειπωθηκε αφου ειχε κανει το απιθανο ο διαιτητης ,απο το Νο 15
Θα κλεισω εδω ,γραφοντας για ακομη μια φορα -στο εχω πει και κατ`ιδιαν στον αγωνα του πρωτου γυρου που δεν επαιξες- το ποσο σε εκτιμω και σαν αθλητη και σαν χαρακτηρα ,και σου ευχομαι τα καλυτερα για εσενα και την ομαδα σου στην προσπαθεια των μπαραζ
ΥΓ @str Καλως τον