QUOTE(1911971 @ Nov 21 2009, 12:55 )
Καλημέρα σε όλους σας,
κερδίσαμε λοιπόν χθες αλλά βλέπω ότι υπάρχουν παράπονα...και μάλιστα ότι μας σπρώχνουν κιόλας. Ωστόσο, θα ήθελα να βάλω τα πράγματα και από μία άλλη διάσταση...
- το γεγονός ότι κάποιος τραυματίζεται είναι πάντα άσχημο, ανεξάρτητα αντιπάλου. Δυστυχώς σε έναν τραυματισμό, δεν υπάρχει επιλογή μεταξύ πχ βασικού πενταριού ή αναπληρωματικού δυαριού. Οπως κάλλιστα αυτό θα μπορούσε να συμβεί όταν στην τελευταία περίοδο, στην ίδια φάση, με την ομάδα του Ερμή στην επίθεση, έφυγαν δύο παίκτες (11 & 13) προς τις άκρες του γηπέδου από τα σπρωξίματα του ίδιου παίκτη (10), ο οποίος έπαιζε ψηλός και στο κέντρο της ρακέτας στην ζώνη που άπαιζε ο ΑΟ Κωφών για 3 περιόδους. Αυτό σημαίνει ότι ο ψηλός ήταν μπροστά στον κάτω διαιτητή. Να θεωρήσω εξίσου ότι αυτές οι κινήσεις δεν ήταν εσκεμένες ή αντιαθλητικές....
- δεν ξέρω αν ο Βλαχονάτσιος μιλούσε μέσα στο παιχνίδι και προς κάποιους αντιπάλους, και θα σε πιστέψω ότι το έκανε. Αν αυτό όμως είναι κατακριτέο, θα ήθελα την γνώμη σου όταν το 7 της ομάδας σου έβρισε την κερκίδα τρεις φορές μπροστά κιόλας στον διαιτητή. Εκεί να δεις γλώσσα....και δεν υπήρχε ούτε παρατήρηση...λες και ο διαιτητής ήταν κολλητός του.
- δεν μπορεί να λες ότι κάποιος να έχει την ανωτερότητα σε όλο τον αγώνα, να έχει καλά στοιχεία σαν ομάδα, να κερδίζει δίκαια και να λέμε ότι τον σπρώχνει κιόλας ο κάθε διαιτητής... θα ήθελα να μου πεις τις φάσεις που θεωρείς ότι αδικήθηκες κατάφορα έτσι ώστε να υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος.
- η διαιτησία είναι μεγάλο θέμα που το έχουμε ξανασυζητήσει. Αν δέχεσαι κατ' ελάχιστο αυτά που είπα παραπάνω, καταλαβαίνεις ότι οι διαιτητές είναι πάντα μία άλλη διάσταση στο παιχνίδι. Θα σε παρακαλούσα όμως να μην ακούγονται περίεργα λόγια σε σχέση με την ομάδα μας για την διαιτησία. Το θέμα είναι τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε μέσα στον αγώνα με μία καλύτερη όπως λες ομάδα...καλό θα είναι να μην ανιχνεύουμε την εύκολη λύση του "μας έσφαξαν".
Ειλικρινά εύχομαι περαστικά στο παλικάρι που χτύπησε. Επίσης Ηλία μπράβο για την προσπάθειά σου χθες...νομίζω ότι ήσουν ότι καλύτερο για την ομάδα σου. Μπράβο επίσης για την ειλικρίνειά σου. Αλλά σε παρακαλώ, μην καταφεύγεις σε εύκολες λύσεις.
Νίκος Μπενίσης
1ον, τα σπρωξιματα αυτα που λες τα εκανα εγω...με το νουμερο 13, και ζητησα συγγνςμη μετα γιατι ητανε πανω στα νευρα μου..και ηταν αντιαθλητικα φαουλ και τα 2, αρα επρεπε να αποβληθω...
2ον, ζωνη παιξαμε στη 2η περιοδο και μετα σε ολο το 2ο ημιχρονο γιατι ο ενας ψηλος μας ητανε στο νοσοκομειο με ραμματα και ο αλλος αποβληθηκε για ειρωνεια στο διαιτητη...χωρις ψηλους και φορτωμενοι με φαουλ μονο με ζωνη θα τη βγαζαμε, αν και αυτο δεν εχει πλυ σχεση με το υπολοιπο ποστ
3ον, σε εμενα μιλαγε...ρωτησε τον να σου μεταφερει ακριβως...
4ον, το 7 ναι εκανε αυτο που λες, αλλα ο κακομοιρης ειχε φαει αγκωνια στα δοντια...αγκωνια στο σαγονι...παει να σωσει τη μπαλα και ακουγεται ενας θορυβος μεχρι το γκαζι απο το χερι που τον κοπανησε...μπροστα ακριβως στη γραμματεια και στο διαιτητη...δεν τον δικαιολογω, αλλα ειχε τα νευρα του και αυτος...απλα αντεδρασε λιγο χειροτερα απο μενα...
5ον, να κατσω τωρα να μιλαω για φασεις δεν υπαρχει λογος...δες το βιντεο του αγωνα που τραβαγε στη γωνια του γηπεδου μια γυναικα, λογικα απο τον ερμη και πες μ...αν ειναι να σταθω σε 1 φαση, αυτες ειναι οι 3 βολες που δοθηκανε για φαουλ του 15 που εχει κατω τα χερια και δεν ακουμπαει καν τον παιχτη του ερμη...ααα και στην επομενη φαση τον αποβαλλουνε κιολας για διαμαρτυρια...στο 24 ολα αυτα...
6ον, οπως εγραψε και ο katsman4 αυτο που τονιζω στο ποστ μου ειναι το οτι "δε με αφησαν να διεκδικησω τη νικη" και "οι κοποι μου πηγανε χαμενοι".
Γραφω 2 χρονια εδω και παντα λεω οτι δε θελω να ασχολουμαι με τη διαιτησια γιατι παντα θα υπαρχουνε παραπονα και απο τις 2 ομαδες...αλλα επειδη παντα γραφω αυτο που σκεφτομαι και πιστευω, ενιωσα μειονεκτικα χτες απο την αντιμετωπιση της διαιτησιας...μπορει να κανω λαθος...αλλα αυτο πιστευω...
τι να το κανω που μου βγηκε καλο παιχνιδι, τζαμπα ετρεχα...χασαμε και παλι...πηγαμε στο 1-4...
συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα!