Καλά οι ευθείες του νόβα είναι για να'χαμε να λέγαμε.
Βάζει την ευθεία στην θέση που βρίσκεται το πόδι του αμυντικού που είναι τελευταίος.
Δηλαδή αν κάποιος έχει μεγάλο άνοιγμα ποδιών ή κάνει μεγάλο βήμα θα τοποθετήσει την ευθεία πολύ πίσω.
Στο οφσάιντ όμως μετράει κυρίως το σώμα στο αν καλύπτει τον άλλο ή όχι.
Και στη φάση του Σισέ νομίζω κάτι τέτοιο παίζει με τη γραμμή.Απλά το είδα σε streaming στο ίντερνετ και δεν
έχω την καλύτερη δυνατή άποψη για τη φάση.Δηλαδή νομίζω ότι δεν καλύπτεται από το σώμα του αμυντικού.
ΥΓ:Θα νομίζετε ότι αυτά που γράφω είναι αρλούμπες αλλά αν κάποιος έχει προσέξει ο ίδιος αυτά που γράφω
θα καταλάβει.
Βάζει την ευθεία στην θέση που βρίσκεται το πόδι του αμυντικού που είναι τελευταίος.
Δηλαδή αν κάποιος έχει μεγάλο άνοιγμα ποδιών ή κάνει μεγάλο βήμα θα τοποθετήσει την ευθεία πολύ πίσω.
Στο οφσάιντ όμως μετράει κυρίως το σώμα στο αν καλύπτει τον άλλο ή όχι.
Και στη φάση του Σισέ νομίζω κάτι τέτοιο παίζει με τη γραμμή.Απλά το είδα σε streaming στο ίντερνετ και δεν
έχω την καλύτερη δυνατή άποψη για τη φάση.Δηλαδή νομίζω ότι δεν καλύπτεται από το σώμα του αμυντικού.
ΥΓ:Θα νομίζετε ότι αυτά που γράφω είναι αρλούμπες αλλά αν κάποιος έχει προσέξει ο ίδιος αυτά που γράφω
θα καταλάβει.

Και μονο που συζηταμε για ευθειες, ποδια, ανοιγματα, μικρα ή μεγαλα, δειχνει ποσο οριακη ειναι η φαση. Και επισης δειχνει αυτο που εγραψα χτες οτι στην Ελλαδα (αντιθετα με τις οδηγιες FIFA και UEFA) η αμφιβολια δινεται υπερ του αμυντικου. Το μονο θετικο ειναι οτι ειχαμε ιδια αντιμετωπιση και για τους δυο μεγαλους και μαλιστα εναντιον "μικρων αντιπαλων"

Μην κολλαμε ομως σε αυτη την φαση. Το προβλημα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν ειναι η διαιτησια αλλα η αγωνιστικη του εικονα. Και χαιρομαι ιδιαιτερα που ακομα και οι οπαδικες πρασινες εφημεριδες δεν ασχολουνται καθολου με αυτη την φαση (τουλαχιστον στα πρωτοσελιδα τους). Απλα εθιξα το θεμα ελπιζοντας οτι αφου και δυο μεγαλοι ειχαν την ιδια αντιμετωπιση σε παρομοια φαση θα αποφευγαμε τις γραφικοτητες. Δυστυχως εκανα λαθος. Γιατι αλλο να σχολιαζεις μια φαση και να λες αδικηθηκα και αλλο να το κανεις 1ο θεμα με τεραστια γραμματα με τα γνωστα επακολουθα...