QUOTE(panos75 @ Jan 15 2010, 15:47 )
Παραλήρημα.
Η αξία του Μπεν Αρφά είναι γνωστή σε όσους δεν έχουν οπαδικές τσίμπλες στα μάτια, ή άλλα υστερόβουλα κίνητρα.
Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν άλλωστε βασικός και αναντικατάστατος σε Λυών και Μαρσέιγ. Φέτος δεν παίζει πολύ λόγω της κόντρας του με τον Ντεσάν. Αυτός είναι άλλωστε και ο κύριος λόγος που η ομάδα του τον έβγαλε στο σφυρί.
Φαντάζομαι πως ο Σαμοθράκης και ο Παπαδάκος παρέλειψαν να αναφέρουν αυτές τις λεπτομέρειες όταν έστειλαν το δελτίο τύπου με τον τίτλο "Μπεν Αρφά, το παλτό".
Κι'επειδή το λινκ δε δουλεύει ας παραθέσω αυτούσια τη δήλωση του πρόεδρου της Μαρσέιγ, Ζαν-Κλοντ Ντασιέ:
«Ο Μπεν Αρφά δεν θα φύγει από την ομάδα αυτόν τον Ιανουάριο», είπε πως η Ολιμπίκ δεν δέχτηκε καμία πρόταση για τον παίκτη: «Μέχρι τώρα δεν έχουμε δεχτεί καμία προσφορά».
Και στη συνέχεια έριξε τη... βόμβα:
«Αν πάντως ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης μάς έδιναν 45 εκατομμύρια ευρώ, θα το σκεφτόμασταν! Σήμερα είναι εδώ, αύριο ποιος ξέρει...»Eπιμέλεια: Δήμητρα Σώκου
Παρεμπιπτόντως, αν θέλουμε όντως να επιβεβαιώσουμε μια είδηση υπάρχει ένα καινούργιο θαυματουργό σάιτ που μπορεί να βοηθήσει πολύ.
http://www.google.comΤο παραλήρημα συνεχίζεται.
Δηλαδή αν ο Σώκρατες φέρει στον Ολυμπιακό τον Καναβάρο, που είναι έτοιμος για τα ΚΑΠΗ, όσοι βγούνε και πούνε ότι δεν είναι πια ο μεγάλος αμυντικός του παρελθόντος θα είναι κωλοτούμπες;
Η αξία του Λού Λούα δεν αμφισβητείται από κανέναν, εκτός ίσως από τα φαντάσματα που κατοικούν στα παρανοϊκά, οπαδικά μυαλά.
Εκείνο που αμφισβητείται είναι η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται μετά από ενάμιση χρόνο ουσιαστικής απραξίας.
Δεν είμαι μέσα στο μυαλό του kseplenh.
Όμως αυτό που καταλαβαίνω εγώ από το ποστ του είναι ότι ο ίδιος πάντα ήθελε και εκτιμούσε τις επιτυχίες στην Ευρώπη. Κάποιοι άλλοι είναι που έκαναν κωλοτούμπα. Είναι οι γνωστοί κολλημένοι που μίλαγαν ειρωνικά για τις πορείες του Παναθηναϊκού, λέγοντας ταυτόχρονα πως μόνο οι κούπες μετράνε, αλλά τώρα καμαρώνουν σα γύφτικα σκεπάρνια επειδή πέρασε η ομάδα τους στους "16".
Αυτό ήταν το νόημα ων γραφόμενων του για όποιον
ήθελε να καταλάβει.
Τώρα αν κάποιους τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει, δικό τους πρόβλημα.
Και ο Ντιογκο συμφωνα με τα ιδια σαιτ περσι ειχε 25εκ αλλα....................
Υπομονη ομως και θα δουμε το καλοκαιρι ποσο κοστιζει ο Μπενουλης.
Βεβαια στο γεγονος οτι τον αγορασε 12εκ η Μαρσειγ δεν σε ειδα να απαντας.
Μονο σε οτι σε συμφερει ατιμουλικο.......
Οταν θα αποφασισετε τελικα τι θελετε, το λετε και σε μας.
Την μια φταιει ο Κοκκαλης επειδη η ομαδα παιρνει μονο το πρωταθλημα,
την αλλη φταιει επειδη παει καλα στην ευρωπη, αλλα ειναι 2ος στην ελλαδα.
Δεν σας πιανει κανεις πουθενα
Ειναι γνωστη αλλωστε η τακτικη καποιων σαν κι εσενα....... ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ.
Βλεπω παντως οτι εχεις πολυ μεγαλο μισος και κομπλεξ με τον Θειο.
καλο θα ειναι να το κοιταξεις αυτο.
ΥΓ...... μα ειναι δυνατον να θελει να παρει τον Ντατολο???????
αυτος εχει ποζαρει σε γκει περιοδικο, τι σημασια εχει που παιζει στην εθνικη αργεντινης
να φυγεις ρε Κοκκαλη που δουλευεις τον κοσμο.
QUOTE(stefan @ Jan 15 2010, 17:14 )
Πας καλα χριστιανε μου?Τι ειναι αυτα που λες?
Σου ειπε κανενας ρε Λυκε οτι ειμαστε τιποτα πουθεναδες που δεν ασχολουμαστε με το ποδοσφαιρο?
Ποιος ακριβως ηταν ο 4ος φορ της Μαρσειγ?Θα μας τρελανεις?
Δεν εχεις παρακολουθησει ουτε μια φορα στην ζωη σου την Μαρσειγ και εχεις και γνωμη κιολας?
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε αγορι μου.Μας εχεις τρελανεις τελειως.
Να δω μεχρι που μπορεις να φτασεις για να δικαιολογησεις τον Κοκκαλη
αλλα και για να κραξεις ολους οσους περνανε απο τον Παναθηναικο.
Επειδη μαλλον εσυ δεν βλεπεις καθολου Μαρσειγ, μαθε οτι επειδη
δεν τον υπολογιζε κανεις τον εδωσαν δανεικο στην Σαντερλαντ
και φετος μολις ηρθε η προσφορα του ΠΑΟ του εβαλαν μια κορδελιτσα και τον εστειλαν.
Αν ηταν τοσο καλος, θα τον κρατουσαν στην Αγγλια, αλλα...........
QUOTE(kseplenhs @ Jan 15 2010, 17:42 )
ε τότε να πάρουμε τον ζάχοβιτς πίσω,τώρα που δεν χρειάζεται να δώσουμε πάλι 8 εκ. ευρώ στην πόρτο.τζάμπα θα είναι και αυτός.
ο λουα λουα έχει να παίξει μπάλα 2 χρόνια.φακτ.
επομένως οι όποιες αμφίβολίες(όπως και στην περίπτωση του καστίγιο ο οποίος έχει αντίστοιχα παίξει ένα 90λεπτο σε 3 χρονια συνολικά) είναι δικαιολογημένες.απο εκεί και πέρα όλα θα αποδειχτουν στο γήπεδο.αλλά ξέρω...αν δεν παίξουν θα φταίει ο προπονητής...
τώρα με αυτά που λες για τον "οραματιστή κόκκαλη" που εξαιτίας του βαλβέρδε δεν καθιερώθηκε στους 16 του τσου λου,για απάντα μου ρε μάστορα...γιατί όσους προπονητές τον πηγαίνουν καλά στην ευρώπη τους διώχνει?
τον λεμονή τον έδιωξε μέσα στη χρονιά κλωτσηδόν(δεν νομίζω πως ζοχάδιασε που δεν απέκλεισε την τσέλσι...
)
τον ζίκο τώρα θέλει να τον ξεφορτωθεί και έχει βάλει οργανωμένους και λοιπά τσιράκια να εκτοξέυουν λάσπη μπας και φύγει μόνος του
(μέχρι και δημοσίευμα υπήρξε που έλεγε οτι υποδεχτηκε τον μάνατζερ του μπεν αρφά με τα σώβρακα.και εμέσως του καταλογίζουν πως με την εικόνα του χάλασε τη μεταγραφή...
)
πρέπει να καταλάβετε όλοι οι γαυροι πως προσπαθώντας να εξηγήσετε τα βίτσια του κόκκαλη εκτίθεστε γιατί πολύ απλά μιλάμε για βίτσια.δεν υπάρχει λογική πίσω απο αυτά.
και μην μου κάνεις άθλο το φετινό τσου λου τώρα που σε έναν όμιλο 2 ομάδων κατάφερες και βγήκες δευτερος.δεν είναι κακό να το παραδεχτούμε.τόσα χρόνια βγαζαμε κωλόφαρδο τον παο με τις κληρώσεις του....
με τον σισέ επιβεβαιώνεται το ότι πληρώνεις παίρνεις.ο παο τον πλήρωσε συνολικά 10 μύρια(για την πρώτη σεζον) και μόνος του τον οδηγεί στο νταμπλ.τόσο απλά...
και μην ακούσω για τα 10 μύρια του ντιόγκο.σιγά μην έδωσε 10 μύρια και σιγά μην είναι βραζιλιάνος ο πακιστανός καραγκούνης τώρα...
Τελικα μεγαλη μπουκια φααε μεγαλη κουβεντα μην πεις.......
εκτος αν δεν σου κανει και ο Ντατολο. Και επεται συνεχεια με Σκοκο οπως φαινεται.
Τον Λεμονη τον εδιωξε γιατι κοντεψαμε να χασουμε το πρωταθλημα απο τους ανυπαρκτους.
Τον Ζικο αν ηθελε να τον διωξει δεν ειχε αναγκη να βαλει κανεναν να τον κραζει.
Ενα τηλεφωνημα θα εκανε στον Χρυσικο και αντε γεια Ζικο.
Με Λουα, Καστιγιο και Ντατολο η ομαδα ανεβαινει 2 ταχυτητες μπροστα.
ΥΓ. Αληθεια ο ΠΑΟ ποιες μεταγραφες εκανε?????/