QUOTE(RED 90'S @ Feb 23 2010, 13:33 )
STEFAN. Σμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να΄ναι συμπτωση. Ο ΠΑΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ επιθεση που δεχεται ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ(ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ) ΜΥΡΙΖΕΙ ΓΚΟΛ... Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.. Αρα οι πιθανοτητες να λερωθει το διχτυ ειναι αυξημενες δραματικα...Τι να την κανω την κατοχη ΟΤΑΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ και με οποιονδηποτε τροπο το γκολ πλησιαζει επικινδυνα..? Εγω αυτο το ονομαζω ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ.. Οπως και για την ομαδα μου που μετα το 60' χρειαζεται νοσοκομειακη και ιατρικη υποστηριξη για να βγαλει τον αγωνα.. Επαναλαμβανω οτι ο παο πλην ΣΙΣΣΕ-ΛΕΤΟ-ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ-ΝΙΝΗ?, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ. Εν ολιγοις απο το κεντρο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Σε σχεση με τον οσφπ τωρα,ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΜΩΣ τεχνικα και σαν μοναδες, ο οσφπ εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. Σαν ομαδες ομως και οι 2 χρειαζονται πολλες προσθηκες η μια(παο), πολυ προπονηση η αλλη(οσφπ)..
Τελικα δεν το γλιτωνουμε το τρελοχαρτο εδω μεσα.Θα το παρουμε στα σιγουρα.
Εσυ προχθες στο παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ,ειδες μια ομαδα χαλια επειδη ΦΑΓΑΜΕ 2 ΓΚΟΛ(να φωναξω για να ταιριαζουμε)
απο μια στημενη φαση που κανει λαθος ο Τζορβας και απο μια γιομα που κανει λαθος ο Σαριεγγι?Αυτο σου εδειξε εσενα?
Kαι στην τελικη ρε ψηλε,εμεις που ξερουμε οτι η ομαδα μας δεν εχει καθολου αμυνα εχουμε φαει 16 γκολ.Εσυ που εχεις
και Μελμπεργκ εχεις φαει 14 και ο Νικοπολιδης σε ολο το πρωταθλημα εχει κανει τις διπλασιες επεμβασεις απο τον Τζορβα.
Αρα και σε σενα η περιπτωση να λερωθει το διχτυ ειναι εξισου πιθανη?Η' και αυτο δεν θες να το παραδεχτεις?
Οπως εσυ λες για την κατοχη μπαλας οτι δεν σου λεει κατι,ετσι και εγω μπορω σαν τρελος να σου πω οτι τι να την κανω
την τεχνικη που (λες) οτι εχουν οι παικτες σου??Να την παρεις την τεχνικη και να πας σε διαγωνισμο για φαουλ και τρικ.
Εγω χωρις τεχνικη(οπως λες),εχω και παραπανω γκολ απο εσενα αλλα και συντριπτικη διαφορα στις τελικες φασεις.
Αλλα και παλι δεν θα δεχτω επειδη προσπαθεις να το περασεις εσυ οτι δεν εχω ομαδα απο το κεντρο και πισω.Ημαρτον.
Επειδη υπερτερεις σε αμυντικο διδυμο αυτο δεν σημαινει οτι οι Μαρεσκα-Λεντεσμα-Στολτιδης ειναι καλυτεροι απο το δικο
μας κεντρο.Ακομα και στα χειροτερα τους παιχνιδια οι Ζιλμπερτο-Κατσουρανης-Καραγκουνης μπορουν να κανουν πολλα
περισσοτερα απο το περπατανε μετα το 60'.Τωρα αν δεν το βλεπεις αυτο,δικο σου προβλημα.
Οσο για τον μεταγραφικο σχεδιασμο που εβγαλες μονος σου,οι πολλες προσθηκες που βλεπεις για εμας ειναι 3 και
υπο συνθηκες 4.Στοπερ,δεξι μπακ,δεξι χαφ και ισως ο αντικαταστατης του Σαλπιγγιδη(καθαροαιμο δεξι εξτρεμ).
Αλλα για πες μας λιγο και για την ομαδα σου.Εκτος απο προπονητη μηπως θα χρειαστεις και κανα παικτη να παρεις?
Γιατι λογικα ο Ντατολο σταματαει ο δανεισμος,ο Νικοπολιδης σταματαει το καλοκαιρι ενω και στο κεντρο κατι παιζει,
αφου ο Στολτιδης απο του χρονου θα μπορει να παιζει μονο με φιαλη οξυγονου ενσωματωμενη πανω του.Αρα??