QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 23 2009, 19:54 )
Διαβάζοντας τα ποστ σου φίλε μου στο ποδοσφαιρικό τόπικ έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα. Είσαι ένας Ολυμπιακός παγιδευμένος στις σκέψεις των περισσοτέρων Παναθηναϊκών. Κακώς για μένα τα βλέπεις όλα μαύρα όπως κάνουν πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι ο Ζαϊρί ως εναλλακτική λύση είναι μια χαρά για κάθε μεγάλη ομάδα... Ο Ραούλ Μπράβο δεν πιστεύω να πιάσει αν και την κλάση αναμφίβολα την έχει... Ας περιμένουμε να δούμε μην κρίνουμε από φιλικά.
βασικά φαίνομαι μίζερος γιατί μου την έχει σπάσει η στασιμότητα.και η νοοτροπία αυτής που μεταφράζεται απο το 90% των ολυμπιακών στη φράση "ξέρει ο πρόεδρος"...
εγώ πιστευω πως ο ολυμπιακός θα μπορούσε και να είχε πάρει τα πρωταθλήματα αλλά και να ήταν πιο υπολογίσιμος ευρωπαικά αν κοιτούσε την συνεχή βελτιωσή του.αντ'αυτού κοιτάει πάντα να είναι ένα σκαλοπάτι πάνω απο τον βασικό του αντίπαλο.αν χειροτερεύσει ο βασικός του αντίπαλος θα χειροτερευσει και ο ολυμπιακός.ε αυτό δεν μπορώ να το καταπιώ...
όπως δεν μπορώ να χωνέψω και την "επίδειξη μαγκιάς" του κόκκαλη απέναντι στους προπονητές.αντί να είναι ο προιστάμενός του,φαίνεται προς τα έξω πως είναι ο νο1 εχθρός τους.και φυσικά ο ιδιος το περνάει επικοινωνιακά αυτό.
πέρσι ο ολυμπιακός είχε τον καλύτερο για τα μέτρα του προπονητή που είχε ποτέ.καλύτερο τηρουμένων των αναλογιών και απο τον μπάγεβιτς και ιδανικό για να τον εμπιστευτείς για το χτίσιμο μιας ομάδας που θα πήγαινε ουσιάστικά βήματα μπροστά.
ε αυτό μας την έσπασε και φτάσαμε στο τέλος να δείχνουμε πως όχι απλά δίκαια τον διώξαμε αλλά και "πολύ τον κρατήσαμε"...
φυσικά ο ίδιος έκανε άλμα στην καριέρα του τώρα στην βιγιαρεάλ και επειδή είναι και σοβαρός αλλά και κύριος,πάντα λέει τα καλύτερα λόγια για τον ολυμπιακό...
βέβαια μέσα στον όλο μηδενισμό μου είπα πως φέτος ο ολυμπιακός μεταγραφικά είναι πιο ουσιαστικός απο ποτέ.πάγια τακτική του κόκκαλη τους τυχάρπαστους προπονητές που φέρνει να τους στηρίζει μεταγραφικά.
αλλά θέλουμε ακόμα 2 παίχτες και αν δεν τους πάρουμε θα υπάρχει πρόβλημα.μου αρέσει ο σοιλέδης αλλά ας μην γελιόμαστε,ολόκληρη σεζόν δεν βγάζει.και όσο αποτελεσματικός και να είναι ο νταρμπισάιρ,σίγουρα θα θέλει ένα τουλάχιστον ισάξιο μπακ απ του μιας και ο ντιόγκο πάει για δευτερος επιθετικός φέτος.
ο μήτρογλου είναι άμπαλος και κριάρι...μην ψαρώνετε....