QUOTE(suspect @ Sep 28 2009, 16:10 )
μερικα σχολια απο μενα
1. αρχικο μεγαλο ξενερωμα με μολις εναν ελληνα στην 11αδα
2. η ΑΕΚ ηθελε αλλα δεν μπορουσε. Μικραινει η ομαδα μας ειτε με μετριους παικτες ειτε μηδεν παικτες σε καιριες θεσεις και μικραινει επισης...
3. ....γιατι δεν μπορει να τρως το χειρουργειο με τον ολυμπιακο και καπακι με τον παναθηναϊκο και σε 3 ειδησεογραφικα σαητς που μπηκα, να μη γραφει κανεις ουτε για το πατημα του καντε στον καφε ουτε για το γκολ του σαλπιγγιδη που ξεκινα απο καταφανες επιθετικο φαουλ
4. Και τον σερ Αλεξ να φερεις στον θρασυβουλο, θρασυβουλος θα παραμεινει. Δεν μου φταιει σε τιποτα ο Μπαγεβιτς ( δεν θελω να φανταστω εποχη Δωνη ) οταν δεν εχει παικτες.
το θέμα είναι πως η αεκ μικραίνει , γιατί ενω να δουν οι οπαδοί της τους πραγματικούς λόγους που δεν παίζει η ομάδα τους μπάλα, κάθονται και ασχολούνται με δήθεν σφαγές και δεν ασχολούνται με το πως έπαιξε η ομάδα , απλά να πιαστούμε από κάποια φάση για να πούμε ότι σφαχτήκαμε.
Αν λέμε ότι και το πάτημα του καντε είναι πέναλτυ και πως το φάουλ του σαλπιγγίδη φταίει που χάνει η αεκ τότε δεν πρόκειται να μεγαλώσει η αεκ ποδοσφαιρικά ( εννοώ να παίξει καλύτερη μπάλα, μην παρεξηγηθώ. δεν λέω πως η αεκ δεν είναι μεγάλη ομάδα ) .
Αν δεν σου φταίει ο μπάγεβιτς που ψάχνει να βρίσκει αφορμές σε κάθε ματς για να πετάξει έξω τους καλύτερούς του παίχτες , νεμεθ και σκόκο , σου φταίνει οι διαιτητές ? Φταίει και ο μπάγεβιτς σε αυτό που παρουσιάζει η αεκ μέχρι τώρα. Αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει άλλος ο οποίος να ξέρει πως να διαχειριστεί την αεκ σε τέτοιο κρίσιμο σημείο εκτός αυτού. Θα ήταν σφάλμα να τον διώξει.
QUOTE(Marciulionis @ Sep 28 2009, 17:44 )
Παιδιά βλέπετε το κλαδί και χάνετε το δάσος... Ο λόγος που ασχολούμαστε τόσο με τη διαιτησία είναι επειδή δεν παίζεται ποδόσφαιρο, άλλα κάτι που μοιάζει με ποδόσφαιρο... 2 από τις καλύτερες ομάδας της Ελλάδας παρήγαγαν 3 φάσεις σε 90 λεπτά...
Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γίνεται κάθε χρόνο και χειρότερο, με αρρωστημένη νοοτροπία, κακές επιλογές παικτών τύπου Σισέ, μέτριους στη καλύτερη προπονητές, παίκτες κολυμβητές/περιπατητές που πιο πολύ ώρα σέρνονται στο χορτάρι ή περπατάνε αντί να τρέχουν, ομάδες σα το ΠΑΟΚ που είναι το χαρακτηριστικότερο δείγμα της ποδοσφαιρικής παρακμής (πάλι 0-0? έλεος...).
Εν τω μεταξύ η απόσταση από τις υπόλοιπες χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Τουρκία, για να μην πω Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία έχει χτυπήσει λιμιτ-απ και είναι μεγαλύτερη από ποτέ με προοπτική να μεγαλώσει κι άλλο... Απορώ για πιο λόγο καθόμαστε και ασχολούμαστε κι ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε μπάλα...
Σοβαρά διαιτητικά λάθη δε γίναν πάντως. Εκτός ίσως από το πέναλντι πάνω στο Σάλπι στην αρχή του μάτς που δε δόθηκε
Εγώ αναρωτιέμαι και πώς να παιχτεί ποδόσφαιρο όταν οι διαιτητές σφυράνε τόσο πολύ στα παιχνίδια ?? Μήπως αφήνουν και καθόλου τα παιχνίδια να αποκτήσουν ρυθμό. αλλά σου λένε , από το να μου λέει μετά ο καθένας ότι δεν σφύριξες εκείνο , δεν έδωσες αυτό θα τα σφυράω όλα να πάω σπίτι μου ήσυχος. Φοβούνται κιόλας , αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. πρέπει να αφήσουν τα ματς να πέρνουν ρυθμό.