QUOTE(Air Kef @ May 1 2008, 03:17 )
- Αχαρακτήριστος Μπενιτεθ. Αφησε τον απίστευτα τραγικό Κάουτ για 120 λεπτα εντός,και απεσυρε τον Τόρες των 31 γκολ φέτος,τον Τορες που στην δευτερη φαση που πηρε την μπαλα σωστά την εκανε γκολ. Αποσύρει τον Μπεναγιούν που εκανε πολυ καλη ενεργεια στο 1-1 για να βάλει τον Πέναντ! Ο σελληνιασμενος εδω και ενα μηνα Κραουτς δεν πατησε γήπεδο.
100% Τελειως ακυρες και λανθασμενες οι αλλαγες του, IMO too.
- Νομίζω πως στο 3-1,αρχες β ημιχρονου παράτασης,η φαση που ο Χιπια εχει την μπαλα στην περιοχή της Τσελσι μετα απο κορνερ,τα μαρκαρισματα που δεχεται ειναι για πέναλτυ.
Τα 2 πρωτα μαρκαρισματα δεν ηταν τιποτα απολυτως. Το 3 ομως μπορουσε ανετα να δωθει.....
Ειπες παιζει ποδοσφαιρο μικρής ομαδας.
Δεν ειπα ακριβως αυτο αλλα ακομα και ετσι, αυτο συνεπαγεται οτι ειναι μικρη ομαδα?
Οχι.
Ναι. Και; Απαγορευεται να βαζει μια ομαδα πανω απο 5 γκολ σε εναν αγωνα;
ΟΧι απλα αυτο που λεω ειναι οτι απο το αποτελεσμα ενος αγωνα δεν μπορουμε και δεν πρεπει να συμπεραινουμε πραγματα γενικοτερα. Πχ το οτι εβαλε 8 γκολ σε εναν αγωνα δεν σημαινει κατι για την συνολικη ικανοτητα της επιθεσης της.
Βεβαια σε αυτην την περιπτωση, η επιθεση της ηταν πραγματι πολυ καλη αφου εβαζε γκολ γενικα ευκολα.
QUOTE(jois21 @ May 1 2008, 06:50 )
Η τσελσι δικαια περασε. Ντρογμπα και τσεχ τεραστια κλαση. Μπαλακ πολυ καλος, λαμπαρντ αφαντος αλλα τουλαχιστον προσευχηθηκαν πολλες χιλιαδες για τη ψηχη της μανας του χτες.
Απο λιβερπουλ, τζεραρντ αφαντος πριν, μετα και ακομα πιο μετα απ' τον τραυματισμο μου. Ο κουιτ ειναι παιχτης για να παιζει σε ολα τα λεπτα, ολοι οι αλλοι ειναι αφισβητισιμοι για μενα.
Με αυτα που ακουω απο πολλους(οχι μονο μεσα απο φορουμ) απορω και αναρωτιεμαι αν ειδα τον ιδιο αγωνα!
Ο Λαμπαρντ αφαντος?
Ο Τζεραρντ αφαντος????????????
Ο Λαμπαρντ χθες μπορει να μην ηταν φοβερος, ουτε καν πολυ καλος, αλλα ηταν αρκετα καλος. Μοιρασε το παιχνιδι αρκετα καλα, μαρκαρε πολυ καλα και γενικα ετρεξε πολυ καλυπτωντας πολλα κενα. Δεν ηταν ο γνωστος Λαμπαρντ αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να χαρακτηριστει μετριος ποσο μαλλον αφαντος.
Εγω νομιζω οτι κοιτατε μονο τις επιθετικες ενεργειες καποιου παικτη, το αν φανηκε μπροστα, αν εκανε ευκαιριες κλπ, για αυτο λετε αυτα τα πραγματα περι του οτι ηταν φαντασμα(οπως μου ειπε καποιος αλλος), αφαντος(οπως ειπες εσυ), κλπ.
Για τον Τζεραρντ μια απο τα ιδια αλλα σε πολυ μεγεθυμενο βαθμο! Ο Τζεραρντ χθες, παντα κατα την γνωμη μου, ηταν απο τους καλυτερους του γηπεδου! Αν και οχι ο καλυτερος. Και ηταν πολλοι οι διακριθεντες, ηταν πολλοι δηλαδη αυτοι που ηταν πολυ καλοι. Και ο Τζεραρντ ενας απο αυτους, αν και οχι ο καλυτερος ξαναλεω.
Μοιραζε και εφτιαχνε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ το παιχνιδι της Λιβερπουλ με εξαιρετικες πασες, με τη μια κυριως και παντα προς την "σωστη πλευρα" του γηπεδου. Μαρκαρε οπως παντα σχεδον αψογα ετρεξε πολυ και το παθος του ηταν μεγαλο, πραγματικος αρχηγος.
Επιθετικα να κανει μονος του πραγματα(πχ τα γνωστα σουτ) δεν μπορεσε να κανει τιποτα ιδιαιτερο, αλλα αυτο δεν σημαινει και παλι πολλα πραγματα Ναι, θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο καλος, αλλα ως εκει.
Οσο για τον Καουτ, δεν ξερω γιατι λες οτι πρεπει να παιζει σε ολα τα λεπτα. Ναι ο ανθρωπος τρεχει συνεχεια και τις περισσοτερες φορες ειναι παραγωγικο το τρεξιμο, μαρκαρωντας συνεχεια και δημιουργωντας και ευκαιριες επιθετικα, αλλα χθες ενω μεν ετρεξε και παλι παρα πολυ δεν εκανε τιποτα επιθετικα ενω ουτε αμυντικα ηταν και τοσο καλος.
Επρεπε να βγει! ΙΜΟ παντα. Τον Τορες δεν τον βγαζεις για τον απλουστατο λογο οτι ειναι τεραστια απειλη.....