Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Weekendman
Το πιο σοφό, είναι να αποκτηθει παίκτης, όχι μόνο για να αποφύγουμε καταπόνηση περιφερειακών παικτών, αλλά και γιατι το να περάσουμε 2 μήνες το λιγότερο ,με δεύτερο πλέι-μεικερ τον Μάντζαρη η τον Αθηναιου, και να χαραμίζουμε τον Λότζε περισσότερο απο όσο πρέπει σε δημιουργία, δεν θα είναι καλό για τα νεύρα μας, ακόμα και αν ερχόταν ο παιχταράς στο 4 και 5, ως αντίδοτο!

troll_ey
Καλά στην α1 μπορεί να βοηθήσει και ο τολιόπουλος
Zephyr
QUOTE(troll_ey @ Dec 10 2016, 15:18 ) *
Καλά στην α1 μπορεί να βοηθήσει και ο τολιόπουλος


Στην Α1 ναι αλλά στην Ευρώπη? Η απώλεια του Χάκετ είναι απίστευτα κακή για την ομάδα γιατί χάνουμε ένα defencive stopper και ένα παίχτη που αν και πεσμένος στο σκοράρισμα φέτος, είναι πάντα απρόβλεπτος και μας έχει ξεκολλήσει πολλές φορές. Κρίμα και γιατί είναι πουλέν και γιατί δεν βλέπω να αναπληρώνεται εύκολα το κενό του. Εσωτερικά δεν γίνεται να καλυφθεί, πρέπει να γίνει μεταγραφή.
ΥΓ. Ιδανικός αντι-Χάκετ θα ήταν ο Μαρντικώλης αλλά αφενός οι Ρώσσοι δεν παίζει να τον δώσουν, αφετέρου μετά από συνεχόμενες καλές χρονιές το κασέ του δεν θα είναι της πλάκας.
Reggie Miller #31
Πραγματικά κρίμα ρε γαμώτο.Όχι μόνο για τον τραυματισμό,αλλά γιατί ήρθε σε ένα ματς που είχε κριθεί,1.09 πριν λήξει ο αγώνας,ο Χάκετ είχε βγει λίγο νωρίτερα αλλαγή και είχε αποθεωθεί,σε μια περίοδο που η ομάδα ήταν αρκετά καλά,που έβγαζε μια υγεία προς τα έξω(ειδικά όταν κάνεις συγκρίσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα)...Τι να πεις...

Ο Χάκετ θα χάσει τουλάχιστον 12 ματς Ευρωλίγκας.Αυτό σημαίνει πως υπάρχει καθαρό play maker ο Μάντζαρης και ο Αθηναίου.
Αν ο κόουτς όντως πιστεύει στον Αθηναίου,τότε θα πρέπει να τον στηρίξει εμπράκτως και να πάρει ρόλο και λεπτά,όχι να παίζει μόνο σε ματς της Α1 που έχουν κριθεί και να μπαίνει αλλαγή στα τελευταία 5 λεπτά.
Αν λοιπόν θεωρεί πως έχει θέση στο ροτέισον,τότε δεν χρειάζεται να κινηθούμε άμεσα για άσσο και να δούμε πως θα πάει το πράγμα.

Αν όμως δεν ισχύουν αυτά τότε θα χρειαστούμε ενίσχυση σίγουρα,αλλιώς ο Μάντζαρης θα παίζει τουλάχιστον 25-30 λεπτά,λογικά θα αυξηθεί κι άλλο ο χρόνος του Σπανούλη και προφανώς και του Γκριν,που θα παίρνει αρκετό χρόνο με τον Σπαν.Χάνουμε έναν παίκτη που δίνει ενέργεια,βοηθάει σε πολλά πράγματα,παίζει φοβερές άμυνες και φυσικά οργανώνει.Ειδικά έτσι όπως είναι δομημένος ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα μια σημαντική απουσία.

Ο Παπαπέτρου όσο περνάει ο καιρός έχει σταθεροποιήσει αυτά που προσφέρει στην ομάδα και έχει αυξηθεί και χρόνος του,αυτό παράλληλα ότι ο Πρίντεζης παίρνει ανάσες και δε θα σκάσει(αν ισχύουν οι χρόνοι του eurohoops χθες έπαιξαν ακριβώς 20 λεπτά ο καθένας biggrin.gif ).Αν μπορέσει να κάνει το ίδιο και ο Αγραβάνης,να μπορεί να προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα σε σταθερή βάση,έστω για 7-8 λεπτά στην αρχή,αλλά να ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του,τότε η γνώμη μου είναι πως η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και θα γίνει ακόμα καλύτερη,περισσότερες λύσεις από περισσότερους παίκτες και φυσικά θα καλυφθούν τα κενά στους ψηλούς,είτε στο 4 είτε στο 5,μέχρι να επανέλθει πλήρως(wink.gif ο Γιανγκ.

Θεωρώ πως η βελτίωση και η παρουσία Παπανικολάου και Αγραβάνη είναι το πιο σημαντικό για τη συνέχεια και για τους στόχους της ομάδας...

back2back
Γκριν και Λοτζέσκι που γκρίνιαζαν ότι παίζουν λίγο τώρα θα έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Τώρα για μεταγραφή μπορεί να πάρει τον Λανγκφορντ που "αυτοπροτάθηκε" tongue.gif

QUOTE
Εξέτασα την πιθανότητα να παίξω στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό πέρυσι. Εδώ που τα λέμε γιατί να μην θέλει κάποιος να παίξει σε αυτές τις ομάδες; Προφανώς και έχω συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν αλλά έχοντας δει και τις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο σαν παίκτη που Ολυμπιακού, παρά του Παναθηναϊκού
Tesla
Η καλυτερη του Σφαιροπουλου αυτο με τον Χακετ.Του λυνει τα χερια να μην εχει και μουρμουρα γιατι δεν τον βαζει να παιξει.. Θα φαμε Μαντζαρεικο στην μαπα φουλ τωρα. Το μονο θετικο οτι θα εχει ισως μια ευκαιρια ο Αθηναιου που τον ψιλοπιστευω προσωπικα. Απο το τμημα αποκαταστασης της ομαδας παντως τους 2 μηνες τους μεταφραζουμε σε 4 κλασικα. Σαν την γυναικα που το ενα τεταρτο ειναι μια ωριτσα ενα πραγμα.. biggrin.gif
RipCity
Ας το εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον για την ανανέωση του Ιταλού.
back2back
QUOTE(RipCity @ Dec 10 2016, 19:44 ) *
Ας το εκμεταλλευτούμε τουλάχιστον για την ανανέωση του Ιταλού.


Αν θέλει να ανανεώσει με 500 χιλιάρικα ναι, γιατί όχι cool.gif
Quincy
QUOTE(mixalisgate7 @ Dec 10 2016, 13:11 ) *
Να μας χαμολεγάσει μια φορά η τύχη και τι στον κόσμο.


Εντάξει, δεν μπορούμε να μιλάμε για ατυχία όταν άλλες ομάδες έχουν χάσει πολύ σημαντικότερους παίκτες, ούτε ήταν φυσιολογικό να πάμε μέχρι το Μάιο χωρίς τραυματισμούς. Ουσιαστικά 3 δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε να δώσουμε χωρίς τον Χακετ. PAO, Fener, Baskonia. Το πρόγραμμα γενικά είναι ψιλοεύκολο το επόμενο δίμηνο.
john wick
το πρόγραμμα του Ολυμπιακού δυσκολεύει προς το τέλος , όταν και τα 5/8 είναι εκτός έδρας.
Μεγάλη παρακαταθήκη οι νίκες επί της Μπασκόνια , Παναθηναικού και Νταρουσάφακα....
RipCity
QUOTE (back2back @ Dec 10 2016, 18:47 ) *
Αν θέλει να ανανεώσει με 500 χιλιάρικα ναι, γιατί όχι cool.gif


Ναι γιατί αν πάρει παραπάνω θα πέσει έξω το μπάτζετ μας.
nikolas12
Μεγάλη ξενέρα ο τραυματισμός του Ιταλού. Και το έλεγα ο γρουσούζης όταν ήμουν στο γήπεδο "Τι τον βάζεις τον Dani για 2 λεπτά μέσα, άσε τον Green" και τελικά τραυματίστηκε. Σε άλλες χρονιές θα έλεγα να μην πάρουμε παίκτη, τώρα θεωρώ ότι σε Ελλάδα και Ευρώπη που έχει εβδομάδες με διπλά παιχνίδια, δε γίνεται να πάμε με Σπανούλη 30 λεπτά σε όλα και τέταρτο γκαρντ τον φιλότιμο Αθηναίου να παίζει πολλή ώρα. Και πέμπτο γκαρντ τον Τολιόπουλο που για Ελλάδα πρέπει να πάρει ευκαιρίες, αλλά για Ευρώπη όχι ακόμα. Πρέπει να έρθει ένας άσος που να κάνει τα βασικά έστω με δίμηνο συμβόλαιο όπως πήγε ας πούμε ο Holmes στην Barcelona. Δε γίνεται να ρισκάρουμε την κώπωση των άλλων γκαρντ μας για 2 μήνες.
mixalisgate7
QUOTE(Quincy @ Dec 10 2016, 22:14 ) *
Εντάξει, δεν μπορούμε να μιλάμε για ατυχία όταν άλλες ομάδες έχουν χάσει πολύ σημαντικότερους παίκτες, ούτε ήταν φυσιολογικό να πάμε μέχρι το Μάιο χωρίς τραυματισμούς.


Ναι μπορούμε με βάση αυτά που έχουμε δει στην εποχή των Αγγελόπουλων. Σχεδόν σε κάθε σεζόν έχουμε κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Αυτό δεν έχει γίνει σε κάποια άλλη ομάδα. Ο τραυματισμός του Χάκετ δεν ήταν λόγω κούρασης (που εκεί δεν μπορείς να πεις για ατυχία) αλλά λόγω γλιστρίματος στο διαφημιστικό.
SteveNashidis
Επειδή ξέρουμε πως θα κινηθούν οικονομικά οι πρόεδροι , αν είναι να έρθει κανένας παίκτης τύπου Mardy Collins που θέλει αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί , προτιμώ να ριχτούν στο παρκέ οι πιτσιρικάδες , μετά την ενεργοποίηση του Αθηναίου.
Δε ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι αλλά ένα μοντέλο προσεκτικής χρησιμοποίησης για άμυνες και κατέβασμα μπάλας , όπως κάνει ο Βαγγέλης o Mάντζαρης δηλαδή , μπορούμε να το αντέξουμε.

Και όταν χρειαζόμαστε σουτ , μυαλό ή τα πράγματα δυσκολεύουν, παπανικολάου και παπαπέτρου θα μεγαλώσουν το χρόνο συμμετοχής τους , άρα πρέπει να είναι πιο έτοιμοι όταν μπαίνουν , με τον Αθηναίου να κολλάει τα τρίποντα σαν ένας άλλος Carroll , των φτωχών shot.gif
RipCity
Το πρόβλημα είναι περισσότερο η αμυντική λειτουργία. Επιθετικά ο Αθηναίου μια χαρά είναι, ίσως δημιουργήσει καλύτερα κι από τον Χάκετ, αλλά αμυντικά θα υπάρχει θέμα. Αφήστε που λογικό είναι σε δύο μήνες ένα μικροπροβληματάκι να αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος περιφερειακός, τι γίνεται τότε? Για εμένα, αφού είπαν τουλάχιστον δύο μήνες, πρέπει να αποκτηθεί παίκτης κι οτιδήποτε διαφορετικό δε θα είναι στήριξη υλικού, αλλά λάθος και αχρείαστο ρίσκο. Δε θα βρεις παικταρά φυσικά, αλλά κάποιον να μπορεί να δώσει άμυνα κι ένα αξιοπρεπές 10-15λεπτο.
Quincy
QUOTE(RipCity @ Dec 11 2016, 16:08 ) *
Για εμένα, αφού είπαν τουλάχιστον δύο μήνες, πρέπει να αποκτηθεί παίκτης κι οτιδήποτε διαφορετικό δε θα είναι στήριξη υλικού, αλλά λάθος και αχρείαστο ρίσκο. Δε θα βρεις παικταρά φυσικά, αλλά κάποιον να μπορεί να δώσει άμυνα κι ένα αξιοπρεπές 10-15λεπτο.


Αμφιβάλλω ότι μπορεί να βρεθεί guard που να προσφέρει άμεσα ένα 10λεπτο. Επίσης είναι κρίμα να μη δοθεί έστω μια ευκαιρία στον Αθηναίου. Τα επόμενα δύο παιχνίδια προσφέρονται γι αυτό.
Conan1982


Και ως τώρα έπαιζαν συνήθως μαζί Σπανούλης-Μάντζαρης, όπως το βλέπω όταν δεν είναι μέσα ο Σπανούλης θα πρέπει να κατεβάζει την μπάλα ο Μάντζαρης και να κατεβάζει αντίστοιχα την μπάλα ο Σπανούλης μεγάλα διαστήματα. Άρα πάμε σε διαφορετικά δίδυμα για κάποια διαστήματα. Και νομίζω ότι ο Αθηναίου 5-6 λεπτά θα παίζει όλα κι όλα, ο παραπάνω χρόνος θα καλυφθεί από το ξαναμοίρασμα θέσεων και χρόνου ανάμεσα σε Λοτζέσκι-Παπανικολάου-Παπαπέτρου.
Για τον Λοτζέσκι και τον Παπαπέτρου μπορεί να είναι και καλό βέβαια αυτό.
Stojako
Ο Ντεντμον δεν εμεινε ελευθερος απο Γαλατα?Βεβαια περισσοτερο θα μπλεξει τα πραγματα απο'το να δωσει κατι αμεσα.
pan24
QUOTE (Stojako @ Dec 11 2016, 19:31 ) *
Ο Ντεντμον δεν εμεινε ελευθερος απο Γαλατα?Βεβαια περισσοτερο θα μπλεξει τα πραγματα απο'το να δωσει κατι αμεσα.

Ο ντετμον ειναι περισσοτερο 2 παρα 1,ευρωλιγκα θα μπορει να παιξει σε ενα μηνα και ειναι καφενειο(+ ενα μελομακαρονο σε οποιον βρει ποιο θα ειναι το ροτεισον οταν γυρισει ο χακετ)
Pass...
RipCity
Καλά από τέτοιους παίκτες μακριά, καλύτερα Αθηναίου. Κάτι σε αμυντικογενές, όχι άσουτο, κλασικό pg θα ήταν το ιδανικό. Prigioni θα ήταν perfect tongue.gif
rankin
Δεν υπαρχει λόγος διατάραξης της χημείας.
Μια χαρά είμαστε. Θα παιξει παραπάνω ο Αθηναίου. Θα κατέβει ο Λότζο για λίγο στο 2. Θα βγει η δουλειά.
Φυσικά θα λείψει ενας εξαιρετικός -κατ εμε- παίχτης, αλλά δε βλεπω λόγο για πειράματα.

benchwarmer
QUOTE(rankin @ Dec 11 2016, 21:56 ) *
Δεν υπαρχει λόγος διατάραξης της χημείας.
Μια χαρά είμαστε. Θα παιξει παραπάνω ο Αθηναίου. Θα κατέβει ο Λότζο για λίγο στο 2. Θα βγει η δουλειά.
Φυσικά θα λείψει ενας εξαιρετικός -κατ εμε- παίχτης, αλλά δε βλεπω λόγο για πειράματα.


Ετσι να ξεχωριζουμε οι παλιοσειρες του φορουμ, που εχουμε περασει και εποχη coach dragon cool.gif
Anaz
Ως χαμαλης πολυτελειας χρησιμοποιουνταν ο Χακετ. Αυτον τον ρόλο τον κάνει κι ο Αθηναιου μια χαρα. Κανενας λόγος μεταγγραφης.
jazz thrilos
Έλα...κονομήσαμε...κουτί μας ήρθε, πάνω στην κατάλληλη ώρα, να έπαιζε και λίγο άμυνα ρε γμτ....

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-anantoloy-efes
RipCity
Τι σου αρέσει από τον Κότον? Κοντός, έλλειψη τακτικής παιδείας, ασταθής και κακός αμυντικός.
Conan1982
QUOTE (jazz thrilos @ Dec 12 2016, 11:48 ) *
Έλα...κονομήσαμε...κουτί μας ήρθε, πάνω στην κατάλληλη ώρα, να έπαιζε και λίγο άμυνα ρε γμτ....

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-anantoloy-efes


Πιο πολύ τον Γκριν θυμίζει παρά τον Χάκετ, δεν νομίζω να κινηθούμε σε καμία περίπτωση γι' αυτόν.
basket72
QUOTE (RipCity @ Dec 11 2016, 18:08 ) *
Το πρόβλημα είναι περισσότερο η αμυντική λειτουργία. Επιθετικά ο Αθηναίου μια χαρά είναι, ίσως δημιουργήσει καλύτερα κι από τον Χάκετ, αλλά αμυντικά θα υπάρχει θέμα. Αφήστε που λογικό είναι σε δύο μήνες ένα μικροπροβληματάκι να αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος περιφερειακός, τι γίνεται τότε? Για εμένα, αφού είπαν τουλάχιστον δύο μήνες, πρέπει να αποκτηθεί παίκτης κι οτιδήποτε διαφορετικό δε θα είναι στήριξη υλικού, αλλά λάθος και αχρείαστο ρίσκο. Δε θα βρεις παικταρά φυσικά, αλλά κάποιον να μπορεί να δώσει άμυνα κι ένα αξιοπρεπές 10-15λεπτο.



Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι καλύτερα θα είναι να κοιτάξουμε για παίκτη κι ας είμαι για πρώτη φορά -μετά τα περσινά- αρκετά διστακτικός στο να παρθεί παίκτης μεσούσης της χρονίας... π.χ στην περίπτωτη του Γιανγκ δίνω δίκαιο στην ομάδα για τους χειρισμούς της.
Όμως εδώ μιλάμε για περιφέρεια και δη του Ολυμπιακού που υποτίθεται ότι είναι και το ατού του, προεξάρχοντος βέβαια του Σπανούλη και μιας και ο λόγος στον αρχηγό, ας έχουμε υπόψη ότι το τελευταίο που θέλουμε είναι να επιβαρυνθεί κι άλλο ο Σπανούλης με περισσότερα λεπτά κι ευθύνες.
Μια πρώτη σκέψη που έκανα ήταν ο Μάρντυ ο Κόλλινς biggrin.gif ψάχνοντας παίκτες που είτε να έχουν περάσει από την ομάδα έιτε έστω από το Ελληνικό πρωτάθλημα προκειμένου να ενταχθούν στην ομάδα το γρηγορότερο δυνατό.... και η αμέσως επόμενη ήταν ο Λαφαγιέτ,,,όσο το σκεφτόμουν τόσο φαινόταν σαν την καλύτερη δυνατή λύση για ει δυνατόν άμεση αντικατάσταση του άτυχου Χάκετ. Ξέρει την ομάδα, τον κοουτς,, έφτασαν μέχρι τελικό F4 μαζί, παίζει άμυνα καλή στο 1 με 1, θα δώσει και λίγο σκορ, η Μάλαγα δεν νομίζω ότι θα ζητήσει και τα μαλλιοκέφαλα της, οπότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον πιο ταιριαστό δεδομένων των συγκυριών.
rankin
Αντε και τα σκας και παίρνεις Λαφαγιέτ
Μετά απο 2-3 μηνες που θα επιστρέψει ο Χακετ, τι τον κάνεις; Τον ευχαριστείς για τη προσφορά του (τον Λαφαγιετ) και τον διώχνεις;
Ο Χακετ θα επιστρέψει λογικά κάπου αρχες Μάρτη. Ελπίζουμε και νωρίτερα.
Ως τότε βαζεις τον Αθηναίου, βάζεις το Λοτζο να κατέβει στο 2, παίζει παραπάνω ο Γκριν. Μοιράζεις τους χρόνους. Τα εχω ηδη γράψει. Παίχτες και βάθος στο πάγκο, δόξα το θεό, έχουμε...
Το σημαντικότερο, δεν δημιουργείς μουρμουρες οπως περσι με τον Οντομ. Που ηρθε και χάλασε ο ρυθμός της ομάδας.
Αν δηλαδή στον Αθηναίου, που δεν ειναι 20 χρονών σαν τον Τολιόπουλο, δεν δώσεις χρόνο ουτε τώρα, τι σκ@τ@ τον κρατάς στην ομάδα;

Ειλικρινά μιλάω, δε ξέρω τι θα προσφέρει η απόκτηση ενος αμερικάνου τυπου Μαρντι ή Λαφαγιετ ή οποιουδήποτε άλλου τώρα.
με βαση δε το περσινό πάθημα, είμαι σχεδόν βέβαιος οτι ο Σφαιρόπουλος δεν θα την πατήσει ξανά.

Η συζήτηση αυτή έχει νόημα μόνο αν ο Χακετ έχει σοβαρό πρόβλημα και χάνει ολη τη σεζόν.
Με βαση τα οσα εως τώρα ειναι γνωστά, θα πρέπει να συνεχίσουμε ως έχουμε.
Ταυτόχρονα, οπως ήδη γράφτηκε, μια πρόωρη νύξη στον Ντανιέλο για ανανέωση, δε θα ηταν κακή ιδέα.
Ομοίως, θα έπρεπε να γίνει νύξη και στον Λοτζο που νομίζω οτι λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
Weekendman
Μπορείς εάν δεν κάνεις μεταγραφή , να καλύψεις το κενό του Χάκετ, με Μάντζαρη και Παπανικολάου σε χωριστές πεντάδες να αναλαμβάνουν τον καλύτερο επιθετικό όπλο της αντίπαλης ομάδας, να χρησιμοποιούνται μαζί Παπαπέτρου και Παπανικολάου , για να εναλλάσσονται αμυντικά χωρίς να υπάρχει διαφορά π.χ. στο μαρκάρισμα των αντίπαλων τριαρίων και τεσσάριων. Και να ελπίζεις ότι ο Γιανγκ θα κάνει το αμυντικό καθήκον στην θέση 5 όπως ο Birch περίπου, για να βουλώσουν και εκεί μερικές τρύπες, όπως π.χ. στις προσπάθειες των αντιπάλων κοντά στο καλάθι.

Όμως το κρέας ψάρι δεν γίνεται όσο και να θέλουν μερικοί. Και ακόμα και αν ο Γκριν προσπαθεί να ακολουθήσει τις επιταγές του σκεπτόμενου Ελληνικού μπάσκετ, επιχειρώντας να μην καταναλώνει μόνο την ενέργεια του στην επίθεση. Το έργο το έχουμε δει ξανά με τον Λο, και το να βάζουμε Γκριν, Αθηναιου, Σπανούλη να κάνουν την δουλεία, όπως τότε τον Σλούκα κτλ, δεν δείχνει ότι μάθαμε από το πάθημα. Όταν ήδη ,με Χάκετ στην ομάδα, και μια από τις καλύτερες στατιστικά άμυνες της διοργάνωσης, υπήρχε ένα πρόβλημα στην αντιμετώπιση του περιφερειακού σουτ. Γιατί απλά παραβλέπουμε την πραγματικότητα, Όπως για τον ρόλο του Αθηναίου. Αφού πολύ απλά ο Αθηναίου, είναι ο παίκτης, που αν ένας παίκτης λείψει μερικές μέρες η εβδομάδες, θα μπορεί να μπει, και να δώσει επικουρικά μερικά πράγματα. Δεν τον φέραμε, για να κάνει τον αντι-Γκριν, Σπανούλη, Χάκετ αν αυτοί τραυματιστούν πιο σοβαρά όπως έγινε τώρα με τον Ιταλό.

Σε αυτό όμως που συμφωνώ με τους όψιμα Αθηναιοφιλούς, είναι ότι το να φέρεις έναν δεσμευμένο παίκτη δεν είναι τόσο εύκολο. Και ακόμα πιο δύσκολο είναι να αφήσουν μια καλή ομάδα, όπως οι Λαφαγιετ και Κόλινς, για να πάνε στην Ερυθρόλευκη αβεβαίοτητα. Ακόμα και ο Άλμπισι, που είναι ανερχόμενος, και ήταν κάποτε από τε μεγάλα ταλέντα της Γαλλίας, θα προτιμούσε μάλλον την Ανδόρα σε αυτήν την φάση. Όποτε Θα πρέπει να βρεις έναν παίκτη που π.χ. δεν την παλεύει σε χώρες με κρύο κλιμα(Ρωσία) ,παίζουν σε ομάδες που δεν πληρώνουν η έχουν χαμηλό μπαι-αουτ όπως καλή ώρα ο Σον Τζειμς. Προσωπικά αν έπρεπε να ψάξω σίγουρη και δεσμευμένη λύση, θα στρεφόμουν προς τον Κλιφ Χάμοντς της Λούνβισμπουργκ. Που έχει εμπειρία Ευρωλίγκας, πιέζει πολύ καλά πάνω στην μπάλα, και ανταποκρίνεται στα μις-ματς με τους ψηλούς, μοιράζει ασσιστ, και δεν έχει παίξει ποτέ σε ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού, κάτι που ίσως τον δελέαζε, ακόμα και με προσωρινό ορίζοντα. Υπάρχουν φυσικά και οι ελεύθεροι , όπως ο Τζαμον Λούκας* που είχα αναφέρει πιο πριν, και ο Μακνιλ, που ακόμα κάθεται , και όταν π.χ η Μπάγιερν πήρε , εν μέση της σαιζον, τον Νικ Τζόνσον, που συνδυάζει επιθετικό ταλέντο και αμυντικούς επαίνους. Τότε υπάρχουν σε αυτόν τον μεγάλο μπασκετικό πλανήτη, κάτι τέτοιες λύσεις, που να την παλεύουν στην άμυνα, και να ίσως είναι πιο κλασσικοί πλέι-μεικερ από τους 2 τελευταίους. Αν και στην πράξη ο Σφαιρόπουλος δεν πήρε το μέγιστο από τον Χάκετ ως ποιντ-γκαρντ.

Βέβαια έτσι και αλλιώς τα προσεχή 4-5 ματς, θα τα βγάλεις με αυτήν την ομάδα, ακόμα και αν ερχόταν μεταγραφή αύριο. Και το πρόγραμμα είναι διαχωρίσιμο, όποτε σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα πιθανόν να συζητάμε τζάμπα!


*δεν ξέρω αν είναι υγιής,
Anaz
Αμα φερεις Αμερικανο αντικαταστατη που πραγματικά να προσφερει, μετά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αφησει ελευθερο τον Χακετ ο Σφαιρόπουλος.. 19.gif
Εγω στηρίζω ξεκάθαρα Αθηναίου. Παρόλ'αυτα αν είναι ελεύθερος ο Μακνιλ, ειδικά γι'αυτόν μπορεί να έκανα μια εξαίρεση. tongue.gif
qspock
H oμαδα θελει καλο ασσο. Τον ηθελε και με Χακετ. Απο εκει ξεκινουν κι εκει τελειωνουν τα προβληματα αναπτυξης παιχνιδιου και εκμεταλευσης των πλαγιων φοργουορντ οι οποιοι δεν παιζουν οσο μπορουν και φετος. Καλα για το οτι δεν ταιζεται ψηλος ουτε με αιτηση ειναι γνωστο αλλωστε... Οταν κλεινεται ο Σπανουλης πρεπει να βρισκονται αλλες λυσεις. Αυτες δεν μπορει να τις βρει κανενας απο τους περιφεριακους του Ολυμπιακου, ουτε ο τραυματιας Χακετ, αφου κανενας δεν ειναι καλος δημιουργος.

Η μονη δημιουργια της ομαδας ερχεται απο τον Σπανουλη κι εξαρταται αποκλειστικα απο τις ορεξεις του. Αμα παει ντουγκρου μεσα για σκορ και τον κλεισουν, βλεπουμε αυτο που ειδαμε με Μακαμπι.

ΠΑΡΤΕ ΚΑΛΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ, απο τον Εισι Λο εχουμε να δουμε εναν να τρεξει και λιγο την ομαδα, να αλλαξει ρυθμο κλπ

Ο τραυματισμος Χακετ ειναι μιας πρωτης ταξης ευκαιρια να λυθουν πολλα προβληματα οπως το προβλημα δημιουργιας στην επιθεση και η περιφερειακη αμυνα, αλλα δε ξερω ποσο γατα ειναι ο κοουτς και αν θα τολμησει κατι. Προσωπικα, δε το βλεπω.
benchwarmer
Σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε ότι ο τραυματισμός είναι χειρότερος από ότι φοβόμασταν. Σε αυτήν την περίπτωση φυσικά αλλάζουν τα πράγματα και θα χρειαστούμε παίκτη. Ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί διατηρώντας τις ισορροπίες και το ύφος της ομάδας, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που κυκλοφορούν ελεύθεροι είναι ας πούμε καλοί επιθετικοί αλλά κακοί αμυντικοί και team players... Που με ήδη υπάρχοντες Σπανούλη και Γκριν, σαφέστατα δεν χωράει άλλος κακός αμυντικός...

* Μάρντυ, μετανοείτε, κλπ κλπ...
jazz thrilos
Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν γκαρντ με τις αμυντικές αρετές του Χάκετ, τουλάχιστον ας πάρουμε κάποιον με έφεση στην επίθεση ώστε αυτά που θα χάσουμε στην άμυνα να τα κερδίσουμε στο εύκολο σκοράρισμα. Πάντως πολύ δυσάρεστη η κατάσταση με τον Χάκετ. Ότι είχε αρχίσει να ανεβαίνει, είναι ένας παίχτης που δίνει ρυθμό και παίζει για την ομάδα. Μακάρι οι πρόεδροι να τον καλέσουν για ανανέωση σύντομα γιατί και χρειάζεται στην ομάδα τα επόμενα χρόνια και καλό θα κάνει στην ψυχολογία του μια πρόταση εν μέσω τραυματισμού.
rankin
Αν τελικά τα πράγματα είναι χειρότερα..... καλά κρασιά...
Παίχτες τέτοιου επιπέδου δε βρίσκεις στα μέσα της σεζόν...
Ας ελπίσουμε οτι τα πράγματα δεν θα ειναι χειρότερα και ο παίχτης όντως σε 2-2,5 μηνες θα επιστρέψει
RipCity
Όπως και να χει δε γίνεται να περιμένουμε, εδώ ούτε το ιατρικό τιμ (ως συνήθως βέβαια) δεν ξέρει τι γίνεται με Χάκετ. Σε αυτή την περίπτωση δε ρισκάρεις τη χρονιά, παίρνεις παίκτη και τέλος. Αν γυρίσει ο Ιταλός νωρίτερα ας το δούμε ως bonus, αλλά μην υπολογίζουμε σε αυτό.

Όπως ανέφερε κι ο weekendman ο Αθηναίου είναι για να ξεκουράσει κάποιον ή να καλύψει μια απουσία δεκαημέρου, δυο βδομάδων κτλ. Δε γίνεται να βγάλεις χρονιά με Αθηναίου, Μάντζαρη στον άσο.
Άσε που ξαναλέω, αν αυτή τη στιγμή κάποιος τραυματιστεί και χάσει δυο εβδομάδες, τι κάνεις? Και λέω για κάτι απόλυτα φυσιολογικό, αφού αποκλείεται να μην υπάρξει ένας μικροτραυματισμός. Ήδη ο Μάντζαρης έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή κι αν ζοριστεί μπορεί να βγει οφ.
ranaoutis
ο Τζερελς που εχει αναγεννηθει στο Ισραηλ μετα την κακη περσινη χρονια θα ταν μια καλη περιπτωση
Αλλα θελει κι αυτος μια μπαλα μονος του δε ξερω πως μπορουν να συνυπαρξουν με τον Γκριν και το Σπανουλη
TAKIS7
QUOTE (ranaoutis @ Dec 13 2016, 12:32 ) *
ο Τζερελς που εχει αναγεννηθει στο Ισραηλ μετα την κακη περσινη χρονια θα ταν μια καλη περιπτωση
Αλλα θελει κι αυτος μια μπαλα μονος του δε ξερω πως μπορουν να συνυπαρξουν με τον Γκριν και το Σπανουλη


Αν μπορεί να πας σε λύση Λαφαγιέτ ή Κόλλινς που ξέρεις τι χαρακτηριστικά έχουν και ξέρουν και την ομάδα καλά θα ήταν. Ειδικά για τον Μάρντι μπορεί να είναι και μία προσωπική ρεβάνς.
troll_ey
Ας ελπίσουμε να μην εξελιχθεί σε law και η περίπτωση του ιταλού.Κρίμα πάντως.Είναι απ τους ξένους που θες να μείνουν χρόνια στην ομάδα σου.
SteveNashidis
Μία ο Law και τώρα ο Hackett. Γιατί; sad-smiley-009.gif
mixalisgate7
QUOTE(Voyager @ Dec 13 2016, 16:37 ) *
Μία ο Law και τώρα ο Hackett. Γιατί; sad-smiley-009.gif


Γιατί μας κυνηγάει η γκαντεμιά.
Tesla
Παντως για οποιον δεν πιστευει σε βουντου,θρησκειες,κακοτυχιες κλπ κλπ, υπαρχει και η εξηγηση της υπερκοπωσης, της κακης προπονησης, της αμπαλοσυνης του προπονητη να βαζει διαρκως τους βασικους ακομη και σε ασημαντα παιχνιδια, το κακο ιατρικο επιτελειο και το επιτελειο αποκαταστασης, αλλα και η πιθανοτητα καθαυτη του να τραυματιστει ενας σου παικτης κατα την διαρκεια μιας μεγαλης σεζον. Εχεις ομαδα, εχεις ροστερ τα υπερνικας ολα. Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες κατ'εμε.

Οσο για τον Χακετ, θα επρεπε να ειχε ηδη ανανεωσει πακετο με τον Λοτζεσκι χθες.. Φοβαμαι πως αυτο το καταραμενο μοντελο τυπου ακαδημιας που εχουμε θα συνεχιστει με αποτελεσμα οποιος αξιολογος παικτης περναει με το που γινει και λιγο γνωστος ή που θα ζηταει αυτα που αξιζει θα χαιρεταει.
T.W.Is.M.
QUOTE(Tesla @ Dec 13 2016, 17:03 ) *
Παντως για οποιον δεν πιστευει σε βουντου,θρησκειες,κακοτυχιες κλπ κλπ, υπαρχει και η εξηγηση της υπερκοπωσης, της κακης προπονησης, της αμπαλοσυνης του προπονητη να βαζει διαρκως τους βασικους ακομη και σε ασημαντα παιχνιδια, το κακο ιατρικο επιτελειο και το επιτελειο αποκαταστασης, αλλα και η πιθανοτητα καθαυτη του να τραυματιστει ενας σου παικτης κατα την διαρκεια μιας μεγαλης σεζον. Εχεις ομαδα, εχεις ροστερ τα υπερνικας ολα. Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες κατ'εμε.

Οσο για τον Χακετ, θα επρεπε να ειχε ηδη ανανεωσει πακετο με τον Λοτζεσκι χθες.. Φοβαμαι πως αυτο το καταραμενο μοντελο τυπου ακαδημιας που εχουμε θα συνεχιστει με αποτελεσμα οποιος αξιολογος παικτης περναει με το που γινει και λιγο γνωστος ή που θα ζηταει αυτα που αξιζει θα χαιρεταει.


Ο συγκεκριμενος τραυματισμος ηταν απλα μια κακη στιγμη. Ουτε κουραση, ουτε λαθος του προπονητη να βαλει τον παιχτη σε τελειωμενο ματς(με ποιον θα τελειωνε δηλαδη, με το Σπανουλη;;;), ουτε κακη προετοιμασια.
Ο Χακετ λοιπον ειναι το αντιστοιχο του Μαντζαρη του 2013. Για αντικαταστατη θα ηθελα οποιονδηποτε μπορει να γινει μια μικρογραφια του Γουοναμεικερ. Εναν τετοιο γκαρντ θα ηθελα με καλυτερη αμυνα. Το κακο ειναι οτι δυσκολα βρισκεις ελευθερο παιχτη που να μπορει να προσφερει πολλα και να μη θελει διαστημα προσαρμογης στην Ευρωλιγκα.
john wick
QUOTE (Tesla @ Dec 13 2016, 15:03 ) *
Παντως για οποιον δεν πιστευει σε βουντου,θρησκειες,κακοτυχιες κλπ κλπ, υπαρχει και η εξηγηση της υπερκοπωσης, της κακης προπονησης, της αμπαλοσυνης του προπονητη να βαζει διαρκως τους βασικους ακομη και σε ασημαντα παιχνιδια, το κακο ιατρικο επιτελειο και το επιτελειο αποκαταστασης, αλλα και η πιθανοτητα καθαυτη του να τραυματιστει ενας σου παικτης κατα την διαρκεια μιας μεγαλης σεζον. Εχεις ομαδα, εχεις ροστερ τα υπερνικας ολα. Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες κατ'εμε.

Οσο για τον Χακετ, θα επρεπε να ειχε ηδη ανανεωσει πακετο με τον Λοτζεσκι χθες.. Φοβαμαι πως αυτο το καταραμενο μοντελο τυπου ακαδημιας που εχουμε θα συνεχιστει με αποτελεσμα οποιος αξιολογος παικτης περναει με το που γινει και λιγο γνωστος ή που θα ζηταει αυτα που αξιζει θα χαιρεταει.





Οι ελλ ομάδες πλέον δεν μπορούν να πληρώσουν υπεραξία.
Ο Λοτζ γνωρίζει ότι αν βγει στην αγορά , μπορεί κάλλιστα να βρει συμβόλαιο 1 εκατομμυρίου. Για ποιο λόγο να ανανεώσει στον Ολυμπιακό με τα μισα? εσύ θα το έκανες?
pan24
QUOTE (Tesla @ Dec 13 2016, 17:03 ) *
Παντως για οποιον δεν πιστευει σε βουντου,θρησκειες,κακοτυχιες κλπ κλπ, υπαρχει και η εξηγηση της υπερκοπωσης, της κακης προπονησης, της αμπαλοσυνης του προπονητη να βαζει διαρκως τους βασικους ακομη και σε ασημαντα παιχνιδια, το κακο ιατρικο επιτελειο και το επιτελειο αποκαταστασης, αλλα και η πιθανοτητα καθαυτη του να τραυματιστει ενας σου παικτης κατα την διαρκεια μιας μεγαλης σεζον. Εχεις ομαδα, εχεις ροστερ τα υπερνικας ολα. Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες κατ'εμε.

Οσο για τον Χακετ, θα επρεπε να ειχε ηδη ανανεωσει πακετο με τον Λοτζεσκι χθες.. Φοβαμαι πως αυτο το καταραμενο μοντελο τυπου ακαδημιας που εχουμε θα συνεχιστει με αποτελεσμα οποιος αξιολογος παικτης περναει με το που γινει και λιγο γνωστος ή που θα ζηταει αυτα που αξιζει θα χαιρεταει.

Το ιατρικο επιτελειο μπορεις να το κατηγορησεις ως προς το θεμα της αποκαταστασης αλλα οχι για το οτι προκυπτουν μυικα προβληματα
Ειδικα στην περιπτωση του χακετ δεν υφισταται ουτε σεναριο υπερκοπωσης
Αν πρεπει να αναζητηθουν καπου αιτια ειναι στην προπονηση και στο τιμ αποκαταστασης
Θυμαμαι στο ποδοσφαιρο ο παοκ περσι εκανε πανευρωπαικο ρεκορ στις θλασεις,φετος αλλαξε επιτελειο και τροπο αποκαταστασης και εχει τα λιγοτερα προβληματα απο ολους στην ελλαδα

Σε αυτη την σεζον ολοι θα εχουν σοβαρους τραυματισμους.Οπως η φενερ εμαθε να παιζει χωρις μπογκντανοβιτς,η τσσκα χωδις τεοντοσιτς/ντε κολο και ο παναθηναικος χωρις γκιστ ετσι και ο ολυμπιακος θα μαθει χωρις χακετ
Αφου φαινεται οτι χανει την χρονια+το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι αν θες να σκασεις λεφτα με παικτη που θα κανει την διαφορα και φετος και θα μεινει και του χρονου ακομα και ως βασικος εχεις την λυση
Πληρωνεις πανακριβο μπαι αουτ σε ζενιτ ή βαλενθια και παιρνεις stefan markovic ή antoine diot
Γνωμη μου το να παρεις κανενα κοτον ή κανεναν απο το nbdl δεν προσφερει κατι
Η αλλη περιπτωση ειναι ως αλλος καλαθης ο μαντζαρης να αρχισει τα 30λεπτα και βοηθητικα στον ασσο να παιζουν και γκριν-αθηναιου
Αν η ομαδα δεν μπορει να πληρωσει αυτο ειναι η καλυτερη λυση
benchwarmer
Από την επίσημη σελίδα της ομάδας:

"Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικεφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα και για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του συνίσταται χειρουργική αντιμετώπιση η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών."


Οπότε τον ξεχνάμε για φέτος και προφανώς πλέον κοιτάμε για παίχτη. Προσωπικά πιστεύω πως είναι ευκαιρία να του γίνει και πρόταση για ανανέωση με ένα λογικό ποσό.

Τα υπόλοιπα πλέον στο τόπικ των μεταγραφών....
qspock
Μετα και το προηγουμενο με τον Γιανγκ, ειναι λογικο να συμπερανουμε οτι ο καλαθοσφαιριστης Χακετ εχει τελειωσει για την ομαδα.
Κι επειδη οταν περσυ τραυματιστικε ο Γιανγκ ελεγα οτι πρεπει να βρουν αντικαταστατη και να μην τον κρατησουν πεσανε καποιοι να με φανε, ας πουν τα ιδια αν ειναι και για Χακετ. Απλα τωρα δεν υπαρχει συμβολαιο για του χρονου γιατι τραυματιστικε στη 2η χρονια οποτε...

Τωρα αν καποιοι νομιζουν οτι ο Ολυμπιακος θα τον ανανεωσει χωρις να εχει επανελθει στο παρκε, μαλλον θα πεσουν εξω.

Αμεσα αντικαταστατης και μαλιστα καλος με προοπτικη για του χρονου. Ουτως η αλλως ο Χακετ επαναλαμβανω δεν ηταν αυτο που χρειαζοταν η ομαδα, τουλαχιστον στην επιθεση-οργανωση.

Ο Λαφαγιετ ειναι πολυ καλη περιπτωση γιατι γνωριζει και την ομαδα και τον κοουτς, ειδικα τη δεδομενη στιγμη. Και μαλιστα θα δωσει κατι που ο Χακετ δεν ειχε, το σκοραρισμα. Τωρα αμα θελουμε να παιζει και την αμυνα του Χακετ, νομιζω δε θα το βρουμε, τη δεδομενη χρονικη στιγμη και με τα χρηματα που διαθετει η ομαδα. Στη αμυνα κακος δεν ειναι ο Λαφαγιετ, δε ξερω ομως αν ειναι ελευθερος.

Μια αλλη περιπτωση ειναι ο Ποποβιτς, φαινομενικα ειναι αδυναμος στην αμυνα, αλλα εχει γρηγορα ποδια, κατι που λειπει απο την περιφερεια του Ολυμπιακου. Ειναι βεβαια πολυ κοντος... καμια σχεση με Χακετ. Και σε προχωρημενη ηλικια.

Τωρα αμα κρινουμε απο το τι διαλεξε περσυ ο κοουτς, βλεπω παλι κανεναν αμπαλο να ερχεται...
SteveNashidis
Επειδή διάβασα συγκρίσεις με την περίπτωση του Young, ο τραυματισμός απόσπασης τένοντα μοιάζει με αυτόν του χιαστού στο γόνατο ή λανθασμένα συμπεράνουμε ότι πλέον τελείωσε σαν παίκτης;;;;
Ρωτάω γιατί μπορεί να μην υστερήσει σε αθλητικά προσόντα μετά την αποκατάσταση στον συγκεκριμένο τραυματισμό.

Για μένα αν τον ανανεώσουμε τώρα, θα τον δέσουμε για τα καλά στην ομάδα γιατί η κίνηση θα είναι συμβολική και για τις δύο πλευρές, αναγνωρίζοντας την αξία του και την προσφορά του στην ομάδα. Πολλαπλά οφέλη είναι το όχι τόσο απαιτητικό συμβόλαιο από πλευράς ομάδας και την μελλοντική 100% αφοσίωση , από πλευράς του παίκτη.
Weekendman
Το ότι ο Λαφαγιετ έχει εως πλεονεκτημα σε σύγκριση με τον Χάκετ, το σκοράρισμα, είναι ένα εξαιρετικό ανέκδοτο, όσο και αν είμαι γνωστός υποστηρικτής των τιμιών Ντρειπερολαφαγιέτηδων, Μάντζαρη, Μάρκοβιτς και των λοιπών παρόμοιων παικτών. Γιατί Σίγουρα υπάρχει λόγος που ο Χάκετ παίρνει αρκετά περισσότερο λεφτά απο τον Όλιβερ. Όπως ότι έχει μεγαλύτερα φόντα πρωταγωνιστή. Και μην ξεγιελόμαστε απο το μπάσκετ του Σφαιρόπουλου, που μπορεί να κάνει τον Γκριν, να μην φαίνεται τόσο καλός σκόρερ μερικές φορές, η που μπορεί να έχει τον Λότζέτσκι, και στο ευρωπαικό τέλος της περίοδου 2014-2015, να παίρνει ελάχιστα απο το σουτ του Βελγοζαβανέζου, απο τα προημιτελικά και μετά, με εξαίρεση τον τελικό μόνο.

Τώρα συγκεγκριμένα για τον Λαφαγιετ, είναι κίνηση, που μπορεί να σου εξασφαλίσει μια καλή θέση στην κανονική περίοδο, κοντά η μέσα σε θέσεις Final Four. θα μπορούσε να ζήσει και η Μάλαγα χωρίς αυτόν, μια και με τους 5 ενεργούς γκαρντ ο Πλάθα χρησιμοποιεί το χρονόμετρο. Αλλά με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με Χάκετ, κανονικά θα πρέπει να βρεθεί κάτι καλύτερο, το αν μπορείς να το έχεις είναι άλλο θέμα!
natouralistis
'Οταν ήρθε στον Ολυμπιακό ο Χάκετ, ένα μεγάλο ερωτηματικό υπήρχε.

"Θα καταφέρει ο καλός μεν, άναρχος δε Χάκετ, να κουμπώσει στην ομάδα;"

Η απάντηση με το πέρας του χρόνου έδειξε πως όχι μόνο κούμπωσε αλλά έβαλε τον εαυτό του κάτω από την ομάδα, αναλαμβάνοντας έναν ρόλο χαμάλη-ρολίστα χωρίς να δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Σε αντίθεση με άλλους, ονόματα δεν λέμε. Κουράγιο να χει να επιστρέψει υγιής, να του πάνε όλα καλά με την επέμβαση και την αποθεραπεία και όταν έρθει η ώρα να μιλήσουν για του χρόνου, θα παίξουν πολλά το ρόλο τους. Νομίζω πως δικαιούται να μείνει.
RipCity
Χωρίς να είμαι κανάς ειδικός δε νομίζω πως αυτός ο τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το μέλλον του παίκτη. Δεν είναι παίκτης στυλ Young που να βασίζεται 90% στα αθλητικά του προσόντα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.