QUOTE(laclipers @ Sep 5 2009, 05:53 )
Στο καυτατζογλειο ο ηρακλης μπηκε πολυ καλυτερα ενω εχασε το αχαστο ο ρουμανος.στη μεγαλυτερη δειαρκια ποιο καλως ηταν ο ηρακλης.Τωρα για 4αδα θα παιξουν οι 3 Ηρακλης,παοκ,αρης.Ο αρης θελει οπωσδηποτε στοπερ.Καλα στην επιθεση να δουμε παλι ποιοι θα παιζουν ομως κ σιγα τους εχεις υπερεκτιμησει τους φορ σου.
Καταρχάς το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει και μπραβο στην αυτονομη θυρα 10 που τα καταφερε. Πέραν από αυτό, ο ηρακλης ξεκινησε καλυτερα, αλλα μετα το γκολ που βαλαμε ειχαμε ευκαιρια να το καθαρισουμε. οπως και μετα το δευτερο που ειχαμε δοκαρι. εσεις παλι εκτος απο τη φαση του πολωνου δεν κανατε τπτ. ενα σουτ μονο του παπαστεριανου στην αρχη. στη μεγαλυτερη διαρκεια ηταν πιο καλος ο ηρακλης και το ειπαν ολοι αυτο. ο αρης εχει το 2ο καλυτερο στοπερ στην ελλαδα, μετα τον μελμπεργκ, τον νασουτι. ο λεκι μπορει να ηταν παικταρας αλλα την προηγουμενη σεζον ηταν χωρις ομαδα και στο πρωτο γκολ του καμπορα φταιει κιολας αφου πηγε πισω και του εδινε χωρο. στην επιθεση εχω τοσους παικταραδες. τους εχω υπερεκτιμησει? πλακα κανεις? απο το κεντρο και μπροστα εχω γκρατσιαν, κοκε, αμπρεου, καμπορα, καλβο, χαβιτο και τον παλιό δικό σας τον πίτου γκαρσία, ας ειχε αλλη ομαδα στην ελλαδα τετοια πληροτητα και τα λεμε. ο ηρακλης εκτος απο τον ντικα αλλο μεγαλο παικτη απο την μεση και μπροστα δεν εχει, εκτος αν βαλει τον νταλα μπονα πισω απο τους επιθετικους. αλλα που θα βαλει τον ντικα. τωρα οι αλλοι δυο που εχει ο ηρακλης δεν υπαρχουν.
QUOTE(apkat @ Sep 5 2009, 19:19 )
Δεν σε τσιγλαω ρε φιλαρακι..Εγω τον Αρη τον βλεπω κατω απο 6αδα φετος...Ο Ηρα ηταν μια κλαση πανω στο ντερμπι αναμφισβητητα...
Εσυ με λες τωρα οτι εχετε καλη ομαδα;;θα με τρελανεις τελειως;;
Ρ
QUOTE(apkat @ Sep 5 2009, 19:19 )
Δεν σε τσιγλαω ρε φιλαρακι..Εγω τον Αρη τον βλεπω κατω απο 6αδα φετος...Ο Ηρα ηταν μια κλαση πανω στο ντερμπι αναμφισβητητα...
Εσυ με λες τωρα οτι εχετε καλη ομαδα;;θα με τρελανεις τελειως;;
Ρε καρντάση, αλήθεια. Κάτω από εξάδα γιατί? Ο ηρακλής που ήταν κλάση πάνω? Εξήγησέ μου αν θες με επιχειρήματα γιατί το λες αυτό. Δεν θα σε τρελάνω. Εχω Σηφάκη (εξαιρετικός γκολκίπερ), νέτο (αξιόπιστος), αράνο (το ίδιο), Νασούτι (το δεύτερο καλύτερο στόπερ στην Ελλάδα), Ρονάλντο (αξιόπιστος), ναφτί (παικταράς το δείχνει η καριέρα του), νάτσο γκαρσία (σταθερός), γκρατσιάν (το καλύτερο δεκάρι καθαρό στην ελλάδα), κάλβο (εξτρέμ πολύ καλό), χαβίτο (το ίδιο), Κάμπορα (γκολτζης), Αμπρέου (τεράστιο όνομα), Κόκε (δεν θέλει συστάσεις) και πήραμε και τον πίτου γκαρσια για εναλλακτική λύση. Για να μην συγκρίνω το ρόστερ με το ποκ, από τις ομάδες της θεσσαλονίκης είναι με διαφορά καλύτερο. και αν θελετε γραψτε μου και των αλλων ομαδων