QUOTE (aegeansheed @ Feb 14 2019, 18:43 )
Το "καλό"... Σώσε Κύριε τον λαό σου και ευλόγησον την κλη-ρο-νο-μί-αν-σου.
Το καλό της ομάδας αυτής?
Το καλό του ελληνικού μπάσκετ?
Το καλό που σου θέλω... (και συνεχίζεται με απειλή)?
Δε θα πάνε μέχρι το τέρμα, θα πάνε μέχρι εκεί που τους παίρνει να γαυγίζουν, όπως αντίστοιχα έκανε και ο άλλος πριν λίγο καιρό με τον Μπερτομέου. Όπως σωστά σχολιάστηκε, υπάρχουν συμβόλαια, ρήτρες και νομικές δικλείδες που κάνουν την όποια απόφαση πιο δύσκολη από ένα απλό ενθουσιώδες "σηκώνομαι και φεύγω" σε έναν αγώνα, απόφαση που πέραν της υστεροφημίας δεν έχει οικονομικά κανέναν αντίκτυπο στην ομάδα.
Όχι δε βλέπω κάποιο καλό από αυτή την ιστορία. 50 χρόνια πίσω πηγαίνουμε, αλλά αυτό αξίζει σε κάτι άναρχο και ανοργάνωτο, όπως είναι οι ελληνικές διοργανώσεις μπάσκετ. Έτυχε και χάζευα και το ωλ-σταρ γκέημ τις προάλλες και δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ πιο αδιάφορο κοινό σε αθλητικό αγώνα ομαδικού σπορ. Ζούγκλα.
Ακριβώς αυτό. Το θέμα τους δεν είναι η κάθαρση για το καλό του αθλήματος ή για το καλό του ΟΣΦΠ, το θέμα τους είναι να δημιουργούν εντυπώσεις για να τους υποδέχονται ως ήρωες στο ΣΕΦ οι κάφροι της 7. Αν ήθελαν όντως να κάνουν κάτι, είχαν τόσες ευκαιρίες να φύγουν στο ημίχρονο αγώνων που προηγούνταν και η αντιμετώπιση των διαιτητών δεν ήταν ίση. Τώρα απλά έφυγαν εκ του ασφαλούς σε ένα ματς που ήξεραν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν. Έχουν φτάσει το επίπεδο γραφικότητας του DPG. Αν και με πιο συγκαλυμμένο τρόπο για μένα η ουσία είναι η ίδια.
QUOTE (rankin @ Feb 14 2019, 21:59 )
Ο Ολυμπιακός θα κατεβάσει το εφηβικο και λυθηκε το θέμα.
Εγω δε καταλαβαίνω γιατι δεν ανοιγει η συζήτηση για ξένους διαιτητές. Γιατί ενοχλεί; Γιατι δεν κάνει ενα βημα πισω ο πολυχρονεμένος προεδρος, για το καλό του αθλήματος;
Αυτη δεν ειναι η αποστολή του;
Εχει γινει το προσωπο ανώτερο της θέσης που υπηρετεί και του ρόλου αυτής;
Για να παρω και θέση για τα χθεσινα, ορθως αποχώρησε ο Ολυμπιακός.
Και οσοι λυπούνται για το άθλημα, ας κάνουν κάτι για να το προστατέψουν
Ο Βασιλακόπουλος δεν ορίζει, δε βάζει καν σε κλήρωση, τους Έλληνες διαιτητές Ευρωλίγκας, θα βάλει και ξένους?
QUOTE (Derozan @ Feb 14 2019, 22:34 )
Μπορείς να φτιάξεις ομάδα και να μην κρύβεις τις αδυναμίες σου πίσω απο δήθεν "σφαγιαστικές" διαιτησίες,όπως κάναμε κι εμείς πέρυσι στην Ευρωλιγκα σε μεγάλο βαθμό.Το γεγονός ότι έκανες 3 φάουλ σε 1 λέπτο θα έπρεπε να σε προβληματίζει για την άμυνα της ομάδας σου,που ήταν μια ταχύτητα πίσω.
Καλά σοβαρολογείς τώρα? Εγώ δεν είμαι καθόλου απ' αυτούς που τα ρίχνουν στη διαιτησία, ήμασταν τραγικοί προχτές δεν αξίζαμε προφανώς κάτι παραπάνω. Αλλά σε πόσους αγώνες έχεις δει στο πρώτο δεκάλεπτο με τους παίκτες φρέσκους, να σφυρίζονται 3 φάουλ σε 25 δεύτερα ανεξάρτητα αν είναι ή δεν είναι φάουλ? Ειλικρινά δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο...