QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Aug 30 2009, 03:48 )
Αν δεν ηθελε να ερθει ο Κουαρεσμα τι να εκαναν δηλαδη???
Να τον εφερναν με το ζορι???
Και ο Ντιογκο τετοιος παιχτης ηταν και ο Λετο.
Αγνωστος σε ολους.
Περσι εδωσε 20 για Ντιογκο, Ντουντου, Οσκαρ, Γκαλιτσιο, Παπαδοπουλο.
Φετος 8 μεχρι στιγμης...
Μελμπεργκ 2,5+0,5 = 3,0
Ματ 3,5
Μαρεσκα 1,5...... συνολο 8,0
και αν δωσει και 4 τωρα.... =12.
Τσιγγουνης......
Αυτά για το ότι αν δεν ήθελε ο κουαρέσμα και λοιπά είναι απλά δικαιολογίες... το ξέρει όλος ο κόσμος.
Μην ξεχνάς όμως αυτά που θέλεις ..θύμισέ μου λίγο πόσα πήρε από τα έσοδα του τσ.λ. για την είσοδο πρόπερσι.. θύμισέ μου το μπόνους για τους 16.. κάνε και έναν υπολογισμό πόσα πήρε από λουα-λουα και νούνιες .. και ξαναπές μου πόσο τσιγγούνης είναι
και να σου θυμίσω κ εγω κάτι. Για ποιόν λόγο έφυγε ο λουα από την ομάδα ?? Έλα μωρέ σιγά μη δώσουμε το μπόνους της κατάκτησης του συμβολαίου στην ομάδα τώρα... ( πόσο ήταν ?? αν θυμάμαι καλά 500.000 ) .. αλλά σόρρυ ξέχασα , ο λούα ήταν κακό παιδί στις προπονήσεις και δεν τον θέλαμε μας χάλαγε το κλίμα,
Ο λεντέσμα γιατί έφυγε ?? Σιγά μην του κάνουμε αύξηση συμβολαίου μωρε τώρα αυτού του ανύπαρκτου παίχτη... αλλά ξέχασα είχε τραυματισμούς πολλούς το παιδί..
Ο λούα μας πείραζε που έκανε τα αποδυτήρια ανω κάτω με τα τερτίπια του , αλλά ο λέτο μωρέ το καλό παιδάκι δεν πειράζει που κλοτσάει μπάλες στον προπονητή, μικρό παιδί είναι θα μάθει... ε μην πληρώσουμε και εκεί την μη συμπλήρωση συμμετοχών του λέτο στην ομάδα. πέτα αγόρι μου μπάλες στον προπονητή, καλό σου κάνει.
και τέλος γιατί κούρασα , την έχω ξαναγράψει κάπου την σούπερ ατάκα του προέδρου, " σιγά μην πληρώνω 200.000 ευρώ για τις ακαδημίες της ομάδας "
αυτά τα περί μη τσιγγουνιάς του προέδρου.
επειδή όμως δεν θέλω να ανοίξουμε κουβέντα πάνω σε αυτό γιατί κουράζει γενικά , το θέμα είναι το εξής αυτή τη στιγμή. Πήρε 18 μιρια από την είσοδο και η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ αριστερό χαφ. αυτό είναι το θέμα μας τώρα. υπήρχαν τόσοι παίχτες που μπορούσε να πάει να πάρει κάλλιστα. τελος πάντων , ας δούμε τι θα γίνει τώρα γιατί αν δεν πάρουμε θα πάμε με το σταυρό στο χέρι...