Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2007-08 2ος ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
dirk10
BASKETIKE EXEI DIKIO O PRESIDENT GIA TO MATS APOLLWN-IWNIKOS.OPOIA OMADA EINAI PIO POLU OMADA AYTH EINAI POU THA PAREI KAI THN NIKH.DEN TO XEI DEIKSEI AYTO H NIKAIA KAI GI AUTO EXEI ASXHMH THESH.FAINETEIA NA EXOUN ALAKSEI KAPOIA PRAMATA KAI ELPIZW NA TA DOUME AYRIO.POLOI ANAFERESTE STO MPATZET KAI TI ROLO PAIZEI.SIGOURA EXEI SIMASIA ALLA AUTO POU METRAEI EINAI AGAPH GIA TO ATHLIMA H XHMEIA TWN PAIKTWN KAI PWS THA DETHOUN.NA THIMISW TO THAUMA TOU FALIROU PRIN 2 XRONIA STHN B ETHNIKH.TA LEFTA APLA S DEINOUN THN DUNATOTITA NA EXEIS PERISSOTERES EPILOGES..GIA THN KALUTERH OMADA TI NA PW ME VASI TO ULIKO EINAI H IERAPETRA MOU ARESEI KI OLAS.H ELEUSINA EINAI <<OMADA>>KAI AUTO THN KRATAEI PISTEUW.O OFH 4 PAIKTES.O ZWGRAFOU POU TON EIDA PERIMENA KATI KALUTERO VEVAIA TA PAIDIA PAIZOUN KAI DINOUN TO 110% .ARDHTTOS POLU SOFT KAI GI AUTO APOGOITEUEI.FILATHLITIKOS DOULEMENH OMADA.META APO TIS KATW OMADES H PIO MEGALH APOGOHTEUSH EINAI O IWNIKOS.DEN EPREPE NA HTAN EKEI POU VRISKETE.OI ALLES OMADES PANW KATW IDIES EINAI AN EKSAIRESIS DIAGORA XALKIDA
leonkalf
Αύριο λέω να πάω να δω το Κρόνος-ΟΦΗ.
Νομίζω θα γίνει πολύ καλό ματς.

Θα είναι κάποιος άλλος εκεί?
dirk10
GIA TOUS PAIKTES POLU KRINETE ME VASI TO SKORARISMA.TO KSERW AYTO EINAI POU <<POULAEI>> .OPOTE ME VASI TA DIKA MOU KRITIRIA(TAXYTIKA DYNAMH TSAMPOUKA PATHOS AMUNA OMADIKOTITA E NA MPAINEI KAI H MPALA STO PLEKTO....XEXEXE) THA PW TON KSENAKH APO THN IERAPETRA M ARESE POLU KAI O TEILOR(KALOS ALLA EPITHETIKA EPITHETIKA STO ANOIKTO GUPEDO KURIOS).TSAKIRIDHS EIPA EINAI POLITELIA GIA THN KATIGORIA.DEDES EINAI ENA PAIDI POU TON VOHTHAEI KAI H OMADA OPOU VRISKETE POLLES PROSPATHIES VEVAIA GIA NA VAZEIS SIGOURA EXEIS DUNATOTITES KAI TO PAIDI PREPEI NA EXEI.AN DIAFWNEI KAPOIOS PERIMENW APANTHSH... smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kop-13
QUOTE(manager1981 @ Jan 12 2008, 13:59 ) *
14η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας
13/01/08 18:00 ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1
13/01/08 17:00 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
13/01/08 17:00 ΔΙΑΓΟΡΑ ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 2
13/01/08 18:00 ΔΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΟ ΑΡΔΗΤΤΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ 1
13/01/08 18:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α0K 1
13/01/08 12:00 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡ 1
13/01/08 18:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗ - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑ 1
ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ??? cool.gif cool.gif cool.gif
Ολυμπιακός
Είμαι της άποψης πως τον παιχτη τον κανει η ομαδα και ο παικτης την ομαδα. Δεν μπορουμε δηλαδη για το Δεδε να ισχυριστουμε πως δεν ειναι καλος παιχτης. Βεβαια και ειναι και εχει ικανοτητες. Αλλα ειναι εγωιστικο να αναφερομαστε μονο σε εκεινον οταν μιλαμε για τον Απολλωνα. Οι υπολοιποι συμπαικτες του δηλαδη τι κανουν? Ισως αν δεν ηταν αυτοι να μην εκανε τη καλη ομολογουμενως χρονια που κανει ο παικτης. Και ισως αν ηταν σε αλλη ομαδα με αλλους συμπαικτες να μην ηταν το ιδιο παραγωγικος. Και κατι αλλο. Προτιμω ενα παικτη που για παραδειγμα σκοραρει λιγοτερο, κανει λιγοτερα λαθη αλλα η ομαδα του ειναι ψηλα στη βαθμολογια παρα ενα παικτη που αναμφισβητητα εχει εφεση στο σκοραρισμα, κανει ομως την ομαδα του να παιζει μονο γι αυτον με αποτελεσμα η ομαδα να μην πηγαινει τοσο καλα και οι νικες να ερχονται δυσκολα.
Ολυμπιακός
Και μιας και ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα, , και εχω παρακολουθησει σχεδον ολες τις ομαδες , να πω την γνωμη μου για τις ομαδες αν μου επιτρεπετε:
[b]ΟΦΗ
: Εκπληκτικοι παικτες αλλα λιγοι. Για την γνωμη μου το οτι με 6-7 παικτες που εχει μεχρι στιγμης βγαλει τη χρονια ο προπονητης της ομαδας η πορεια της ειναι ακτως ικανοποιητικη. Αν ολα πανε καλα και ανεβουν 3-4 μεταγραφες ειναι απαραιτητες. Μεγαλα συμβολαια, πιστοι φιλαθλοι, εξυπνος προπονητης, εμπειροι παικτες, το πιο δυσκολο προγραμμα απ' ολους. Μενει να δουμε αν τα καταφερουν.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Σημερα και την αλλη Κυριακη κρινεται κατα 70% αν θα ειναι μεσα στο κολπο μεχρι το τελος της σεζον. Ομαδα που δεν κανει τιποτα λιγοτερο απο αυτο που χρειαζεται για νικησει. ΟΜΑΔΑ ΜΕ Ο κεφαλαιο. Οταν αποφασισει να παιξει αμυνα πανικοβαλλει τους αντιπαλους και τους οδηγει σε πολλα λαθη, γι αυτο κιολας εχει παρει τις νικες. Εχει προβλημα αν τους παιξεις κλειστα. Κατα την γνωμη μου εχει τα καλυτερα ασσο-δυα και τον καλυτερο προπονητη της κατηγοριας. Φαινονται να ειναι πολυ διαβασμενοι σε καθε ματς.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Πολυ πληρεις σε σχεση με περσυ. Γεματη ομαδα με απειρες λυσεις. Παιχτες εμπειροι, ταλαντουχοι και αθλητες. Ενας ψηλος ακομα δεν θα εβλαπτε. Εχει κανει 2 κακες ηττες που αν τις ειχε αποφυγει θα ηταν σουπερ. Κακο προγραμμα με ολα τα ντερμπυ εκτος. Αν περασουν απο Ελευσινα συνεχιζουν με καλη ψυχολογια και τα δινουν ολα με ΟΦΗ που ειμαι περιεργος να δω πως θα αντιδρασει ο κοσμος σε αυτο το ματς.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Ομαδα οπως ο Πανελευσινιακος. Τρομεροι αθλητες οι οποιο ομως εξαιρωντας τους 5 πρωτους ολοι αλλοι ειναι ρολιστες. Πιεζουν ασφυκτικα ολο το παιχνιδι αλλα αν τους διαβασεις καλα και παιξεις εξυπνα δεν τους κανεις ζημια. Μου αρεσει πολυ η φιλοσοφια τους και η αφοσιωση που εχουν στο παιχνιδι, την ομαδα και τον προπονητη τους. Ο ΟΦΗ την πατησε γιατι τους υποτιμησε? Ισως. Χρειαζονται μερικους μπασκετικους, εμπειρους και λιγοτερο αθλητες-μηχανακια παικτες αν θελουν να ανεβουν την κατηγορια.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Καλυτεροι απο οτι τους περιμενα, καλο μπασκετ, καλες νικες. Διαβασμενοι σχετικα σε καθε παιχνιδι με καλους και φιλοδοξους-διψασμενους για μπασκετ παιχτες. Νεος προπονητης. Τα τελευταια παιχνιδια δειχνουν να μην εχουν φρεσκαδα και να μην παιζουν το ιδιο καλα με το ξεκινημα. Η τεταρτη θεση ειναι εξασφαλισμενη.
ΑΡΔΗΤΤΟΣ: Καλη ομαδα, εμπειροι και παιγμενοι παικτες. Καλυτεροι εκτος εδρας παρα εντος. Σχετικα λιγες ποιοτικες λυσεις ειδικα στους ψηλους που ειναι μονο 2 οι αξιοπιστοι παικτες. Εχουν ισως τον καλυτερο αμυντικο περιφερειακο της κατηγοριας (Κυπριτζογλου).
[/b]ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ[/b]: Ομορφο μπασκετ, καλη αμυνα με παγιδες στους ψηλους που οδηγουν σε λαθη. Τεραστιο πληγμα η απωλεια του ψηλου τους.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. : Προσωπικα για μενα ειναι η απογοητευση του πρωταθληματος. Πολυ καλο και γεματο ροστερ, πολυ εμπειροι και καλοι παικτες, σταθερη διοικηση. Ξεκινησε με υψηλους στοχους που δεν δικαιωσε ποτε. Αν δεν μπορεις να νικησεις το Διαγορα και την Χαλκιδα (ας με συγχωρεσουν οι φιλοι) με ανεση με τετοιο υλικο τοτε καλυτερα να αναπροσαρμοσεις τις φιλοδοξιες σου. Μεγαλο προβλημα? Οι μεγαλοι σε ηλικια παιχτες χωρις κινητρο και φιλοδοξιες για επιτυχιες.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Σοβαρη ομαδα, δεν την εχω δει παρα μονο σε ενα ματς, παιζει οτι μπορει και οταν ειναι σε καλη μερα παιζει καλα και περνει τις νικες που χρειαζεται.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Ξεκινησε καλα, διαθετει καλη πενταδα αλλα μετριο προπονητη. Σταθερη αξια και ανταγωνιστικη σε ολα τα ματς. Εχουν κανει τραγικα λαθη και εχουν χασει παιχνιδια στο τελος που δεν χανονται.
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ :Μπασκετικα παιδια, κανουν οτι μπορουν και τους δυσκολευουν ολους και μεσα και εξω απο το Σχηματαρι. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν συμβαλλει στην ξεφρενη πορεια της ΑΓΕΧ απο τα τοπικα στην Α2. Προσωπικα μου αρεσουν.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : Ομαδα χωρις πειθαρχια δεν ειναι ομαδα. Του περιμενα καλυτερους. Προλαβαινουν να αλλαξουν την κατασταση και να σωθουν.
ΧΑΛΚΙΔΑ: Το παλευουν καθε ματς
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καταδικασμενοι αλλα προσπαθουν
Ολυμπιακός
Λογω της πολης που διαμενω εχω παρακολουθησει σχεδον ολες τις ομαδες και εχω μερικη αποψη για καποιους παιχτες παραθετω λοιπον και εγω την ιδανικη 10αδα:

1. Αβραμιδης Δ. - Ζακυνθινος

2. Τσακιριδης - Στεφανακης

3. Κυπριτζογλου - Μπαλαφας

4. Θεος - Τσιουμπης

5. Μπαρμπαρης - Σολωμος
tiramolas
Έχοντας δει όλες τις ομάδες του ομίλου, θα παραθέσω και εγώ την ιδανική 10άδα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Επίσης σύντομα θα κάνω και εγώ μια μικρη ανάλυση για όλες τις ομάδες του ομίλου , όπως έκανε και ο φίλος "olympiakos" , με τον οποίο συμφώνω πάντως στα περισσότερα από όσα έγραψε.

1. Ζακυνθινός - Αβραμίδης Δ.

2. Τσακιρίδης - Ξενάκης (αν θεωρήσουμε τον Ξενάκη δυάρι,γιατί κυρίως σε αυτή τη θέση παίζει φέτος)

3. Δέδες - Τέιλορ

4. Θέος - Τσιουμπρής

5.Σολωμός - Χριστόδουλος
snoop
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 13 2008, 11:50 ) *
Είμαι της άποψης πως τον παιχτη τον κανει η ομαδα και ο παικτης την ομαδα. Δεν μπορουμε δηλαδη για το Δεδε να ισχυριστουμε πως δεν ειναι καλος παιχτης. Βεβαια και ειναι και εχει ικανοτητες. Αλλα ειναι εγωιστικο να αναφερομαστε μονο σε εκεινον οταν μιλαμε για τον Απολλωνα. Οι υπολοιποι συμπαικτες του δηλαδη τι κανουν? Ισως αν δεν ηταν αυτοι να μην εκανε τη καλη ομολογουμενως χρονια που κανει ο παικτης. Και ισως αν ηταν σε αλλη ομαδα με αλλους συμπαικτες να μην ηταν το ιδιο παραγωγικος. Και κατι αλλο. Προτιμω ενα παικτη που για παραδειγμα σκοραρει λιγοτερο, κανει λιγοτερα λαθη αλλα η ομαδα του ειναι ψηλα στη βαθμολογια παρα ενα παικτη που αναμφισβητητα εχει εφεση στο σκοραρισμα, κανει ομως την ομαδα του να παιζει μονο γι αυτον με αποτελεσμα η ομαδα να μην πηγαινει τοσο καλα και οι νικες να ερχονται δυσκολα.

Φιλε μου καταρχας καλησπερα συμφωνω απολυτα οτι η ομαδα τον βοηθαει πολυ! Αλλα και περσι στην πολυ καλη πορεια του μαρκοπουλου ηταν στους 5 πρωτους σκορερ της κατηγοριας!! Στοχος του απολλωνα φετος ειναι να σω8ει και πηγε εκει για να βοηθησει την ομαδα στους στοχους της! Επειδη παρακολου8ω αρκετα φετος απολλωνα λογω γειτονιας να σε ενημερωσω οτι ναι παιρνει καποιες τραβηγμενες προσπα8ειες αλλα μπορεις να του πεις κατι αφου τις βαζει?? ΟΧΙ! Και να ενημερωσω επισης οτι τελειωνει κα8ε εγωνα εκτος απο μερικες εξαιρεσεις με παρα πολυ καλα ποσοστα! Και ειναι μολις 23!!
Ολυμπιακός
Πολυ σωστα αυτα που λες. Ειναι ολα σωστα και λογικα. Αυτο που εννουσα και δεν το διατυπωσα σωστα εναι πως πρεπει να τον δουμε να παιζει σε ομαδα με ποιοτικοτερους συμπαικτες και στοχους πρωταθλητισμου. Μονο ετσι μπορουμε να τον κρινουμε και να που με οτι οσο εκανε σε μαρκοπουλο και απολλωνα μπορει να τα κανει σε μεγαλυτερες ομαδες.
panosak
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 13 2008, 12:44 ) *
Λογω της πολης που διαμενω εχω παρακολουθησει σχεδον ολες τις ομαδες και εχω μερικη αποψη για καποιους παιχτες παραθετω λοιπον και εγω την ιδανικη 10αδα:
1. Αβραμιδης Δ. - Ζακυνθινος
2. Τσακιριδης - Στεφανακης
3. Κυπριτζογλου - Μπαλαφας
4. Θεος - Τσιουμπης
5. Μπαρμπαρης - Σολωμος

ASXETO ALLA EIDA OLYMPIAKOS

1. ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ - ΜΠΛΑΚΝΕΥ
2. ΜΑΤΣΑΣ - ΓΚΡΙΡ
3. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - ΓΟΥΝΤΣ
4. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
5. ΤΖΑΚΣΟΝ - ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,ΣΕΪΜΠΟΥΤΙΣ,ΚΑΥΚ
Σ,ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ??????

ΘΡΥΛΟΣ IS BACK - 10 YEARS ARE ENOUGH.
free
QUOTE(panosak @ Jan 13 2008, 16:32 ) *
ASXETO ALLA EIDA OLYMPIAKOS

1. ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ - ΜΠΛΑΚΝΕΥ
2. ΜΑΤΣΑΣ - ΓΚΡΙΡ
3. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - ΓΟΥΝΤΣ
4. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ - ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
5. ΤΖΑΚΣΟΝ - ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ,ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ,ΣΕΪΜΠΟΥΤΙΣ,ΚΑΥΚ
Σ,ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ,ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ??????

ΘΡΥΛΟΣ IS BACK - 10 YEARS ARE ENOUGH.



Μόνο Άσχετο; Λάθος foroum panosak!!
panosak
EΠΑΝΑΦΟΡΑ
ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΕΡΜΗΣ : ΕΙΧΑΜΕ 0/21 ΤΡΙΠΟΝΤΑ (ΡΕΚΟΡ??) σεν παιξαμε καλα
ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ . ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΞΕΝΑΚΗΣ-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ.
ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΟΦΗ παμπαίδες , μπορειτε να ρωτησετε τους παρευρισκομενους Ηρακλειώτες
για το κλιμα.
free
Πεταχτηκα και ειδα Κρονος - ΟΦΗ. Τα συμπερασματα μου ειναι:
1. Ο Κρονος θα παλεψει για να μην πεσει
2. Ο ΟΦΗ δεν αξιζει την ανοδο. (υπαρχουν πολυ καλυτερες ομαδες, οπως Ελευσινα - Ιεραπετρα - Φιλαθλητικος - Ζωγραφου)
3. Ο ΟΦΗ πρεπει να εχει πολυ μεγαλο δοντι στην ΟΔΚΕ. (προσωπικα κρινω οτι η διαιτησια σημερα ηταν τουλαχιστον 70 - 30 υπερ του ΟΦΗ.)
4. Μαλον πρεπει να υσχυει το οτι γινονται οργια στο Ηρακλειο. (διαφορετικα γιατι η ομαδα του ΟΦΗ φροντισε να συνοδευτει απο περιπολικα και ισχυρη αστυνομικη δυναμη στο γήπεδο; τι φοβηθηκεwink.gif
5. Ο ΟΦΗ εχει οργανωμενους φιλαθλους ποδοσφαιρικου στυλ μεν, με πολυ βοηθεια προς την ομαδα τους δε.
panosak
QUOTE(free @ Jan 13 2008, 20:03 ) *
Πεταχτηκα και ειδα Κρονος - ΟΦΗ. Τα συμπερασματα μου ειναι:
1. Ο Κρονος θα παλεψει για να μην πεσει
2. Ο ΟΦΗ δεν αξιζει την ανοδο. (υπαρχουν πολυ καλυτερες ομαδες, οπως Ελευσινα - Ιεραπετρα - Φιλαθλητικος - Ζωγραφου)
3. Ο ΟΦΗ πρεπει να εχει πολυ μεγαλο δοντι στην ΟΔΚΕ. (προσωπικα κρινω οτι η διαιτησια σημερα ηταν τουλαχιστον 70 - 30 υπερ του ΟΦΗ.)
4. Μαλον πρεπει να υσχυει το οτι γινονται οργια στο Ηρακλειο. (διαφορετικα γιατι η ομαδα του ΟΦΗ φροντισε να συνοδευτει απο περιπολικα και ισχυρη αστυνομικη δυναμη στο γήπεδο; τι φοβηθηκεwink.gif
5. Ο ΟΦΗ εχει οργανωμενους φιλαθλους ποδοσφαιρικου στυλ μεν, με πολυ βοηθεια προς την ομαδα τους δε.

ΑΞΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΟΦΗ ΜΑΛΛΟΝ Θ'ΑΝΕΒΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓ.ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ.
panosak
mpasketikos
perimeno enimerosi
basketikos
Nικη για τον Ιωνικο εκτος εδρας - κερδισαμε τον Απολλωνα 57-61.

Ο Ιωνικος ξεφυγε 25-42 , 8,20'' πριν την ληξη του γ δεκαλέπτου. μετα εφαγε 17 ποντους στην σειρα και εγινε 42-42, πριν κλήσει το δεκαλεπτο 42-44. Στο δ δεκαλεπτο ο Ιωνικος συνεχισε χωρις σχεδιο, και βρεθηκε πίσω 50-52. Μετα παιξαμε παλι σοβαρα για 3 λεπτα και κερδισαμε.
(Οι διαμαρτυρια του προπονητη του Απολλωνα για ενα κρισιμο φαουλ 45'' πριν την ληξη νομιζω οτι ηταν αδικαιολόγητη- υπηρχε φαουλ απο την αρχή της φασης αλλά οι διαιτητες αργησαν να το σφυριξουν για να μην παμε σε βολες αλλά δεν τους βγηκε η φαση.).

Εντυπώσεις:
Ο Ιωνικος ηταν καλος ως το 23 - 'λογικο μπασκετ θα ελεγα με την μπαλα να περνα στο καλαθι. Οταν ηρθε η τρικυμια .... μιλαμε για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Αυτα, γιατι μετρά η Νικη και μονο αυτη (αλλιως θα τρεχαμε). Εχουμε πια βαθμολογικο αβανταζ σε σχεση με τον Απολλωνα, αν και ελπίζω να μην χρειασθει. για κανεναν. Εμείς εχουμε 7 ματς στην εδρα μας και ελπίζω να τα παρουμε ολα - οπως και αυτα με Διαγορα/Χαλκιδα εκτος.

Ο Απολλωνας μου αρεσε γιατι παλεψε ακομα και οταν ηταν 'στο πουθενά΄. Οργανωμένα με καλη διαχειρηση υλικού (και ας μην ειναι ολοι σπουδαιοι ή εστω 'μπασκετικές φιγούρες"). Δεν ειναι η Ομαδα του Δεδε, και ειναι κακο να το γραφουμε αυτο - το παιδι ειναι μπασκετικο, το εδειξε και σημερα.

ΥΓ. Δεν εγραψα ποτε οτι ειναι Δεδες vs. Πρινεα - με παρεξηγησατε.
dirk10
MEGALO DIPLO O IWNIKOSMES STON APOLLWNA!!!!!!2PROSWPA GIA ALLH MIA FORA EIXE H NIKAIA ENA POLU DUNATO PRWTO HMIXRONO NEKROSE META STO TRITO DEKALEPTO KAI STO 4 FANIKE OTI EXEI PSUXH H OMADA KAI OTI MPOREI NA KATAFEREI POLLA.AN MPORESI NA PERIORISEI AYTA TA NEKRA SHMEIA POU EXEI THA PAEI KALA...KSEREI KANEIS APOTELESMATA APO TA PAIXNIDIA?OSO GIA TO FAOUL STON DRAKOPOULO POU FWNAZOUN EINAI PENTAKATHARO KAI MALISTA EPREPE NA TO EIXAN DWSEI POLU PIO MPROSTA!!!EFAGE 3 GONATIES!!!!AS PEI KAPOIOS APOTELESMATA.PAME IWNIKARA GERAAAAAA
elefsinios
Α.Ο. ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ 74 - 69

Μπράβο στα παιδιά του Ζωγράφου γιατί νομίζω πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι από τους δικούς μας παίχτες.Δεν πειράζει όμως τίποτα δεν κρίθηκε.Συνεχίζουμε και ότι βγεί.
41.gif 41.gif 41.gif
Spap
QUOTE(dirk10 @ Jan 13 2008, 20:58 ) *
MEGALO DIPLO O IWNIKOSMES STON APOLLWNA!!!!!!2PROSWPA GIA ALLH MIA FORA EIXE H NIKAIA ENA POLU DUNATO PRWTO HMIXRONO NEKROSE META STO TRITO DEKALEPTO KAI STO 4 FANIKE OTI EXEI PSUXH H OMADA KAI OTI MPOREI NA KATAFEREI POLLA.AN MPORESI NA PERIORISEI AYTA TA NEKRA SHMEIA POU EXEI THA PAEI KALA...KSEREI KANEIS APOTELESMATA APO TA PAIXNIDIA?OSO GIA TO FAOUL STON DRAKOPOULO POU FWNAZOUN EINAI PENTAKATHARO KAI MALISTA EPREPE NA TO EIXAN DWSEI POLU PIO MPROSTA!!!EFAGE 3 GONATIES!!!!AS PEI KAPOIOS APOTELESMATA.PAME IWNIKARA GERAAAAAA



dikio exeis dirk alla h niki metraei!pame gia to epomeno twra!
tasos
Οταν πρωταγωνιστης γινεται ενας διαιτητης αυτο τα λεει ολα .MVP του αγωνα λοιπον ο Θεοδωροπουλος! angry_red.gif
dirk10
file taso kaneis megalo lathos...h fash einai katharh exoun ginei tria faoul kathara kai den exei dwsei kanena.o psilos tou apollwna skaei gonatia ston aso tou iwnikou
notosbc
QUOTE(panosak @ Jan 13 2008, 17:48 ) *
EΠΑΝΑΦΟΡΑ
ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΕΡΜΗΣ : ΕΙΧΑΜΕ 0/21 ΤΡΙΠΟΝΤΑ (ΡΕΚΟΡ??) σεν παιξαμε καλα
ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ . ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΞΕΝΑΚΗΣ-ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ.
ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΟΦΗ παμπαίδες , μπορειτε να ρωτησετε τους παρευρισκομενους Ηρακλειώτες
για το κλιμα.

συμφωνω φιλε σε ολα εκτος απο το δευτερο καλυτερο παικτη το Στεφανακη.Πρεπει να αρχισει να παιζει οπως περσι που ηταν καταπληκτικος,δεν ξερω αν και κατα ποσο φταιει ο τραυματισμος του.ο αλλος καλος παικτης σημερα ηταν ο Αλεξιου.
tasos
Dirk καθομουν πισω απο την μπασκετα που εκανε επιθεση ο Ιωνικος την ειδα καθαρα την φαση σε αντιθεση με εσενα που καθοσουν στην απενταντι πλευρα και πλαγια... στηριζεσαι σε αυτα που σου ειπε ο Δρακοπουλος?
Ολυμπιακός
Φιλοι μου ειναι γεγονος οτι ο ΟΦΗ δεν παιζει και το καλυτερο μπασκετ. Ισως η Ιεραπετρα, λιγο ο Πανελευσινιακος και ο Ζωγραφου να παιζουν πιο ελκυστικο μπασκετ. Ομως αξιζουν περα ως περα για το οτι βρισκονται εκει που ειναι. Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους εχουν το ειδικο βαρος (χρηματα, κοσμο, διασυνδεσεις με διαιτησια και ομοσπονδια, καλη διοικηση) και παικτες νικητες και εμπειρους. Και οταν ολα αυτα συνδιαζονται τοτε το κρασι βγαινει καλο...
Ολυμπιακός
Η Ελευσινα την πατησε. Απο οτι εμαθα ειχε προβλημα στην επιθεση και στις βολες. Εγινε καλο και δυνατο ματς μου ειπαν. Καλυτερος του αγωνα ο Μπαρμπαρης με καρφωμα, ταπες και εσβησε το Σολωμο. Ειναι ετσι ή ο φιλαθλος του Ζωγραφου που μου τα μετεφερε ηταν σε αλλο γηπεδο?
Επιβεβαιωνω το post του φιλτατου απο τη Κρητη για τα 0/21 τριποντα της Ιεραπετρας. Απιστευτο? Να δεις που θα τα βαλουν ολα στην Ελευσινα την αλλη Κυριακη.
Θα μου πει κανεις τι εγινε στον Απολλωνα? Κριθηκε στη ληξη? Εγινε καμια φασαρια?
Ολυμπιακός
Παντως αν η Ιεραπετρα χασει τη Κυριακη απο Πανελευσινιακο τοτε πιστευω πως μπορουν να πανηγυριζουν στο Ηρακλειο...
tiramolas
Επειδή ήμουν στο γήπεδο του Ζωγράφου σήμερα,μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έγινε ένα πολύ δυνατό και καλό ματς και ότι όντως η Ελευσίνα ήταν πολύ άστοχη στις βολές (πρέπει να έχασε τουλάχιστον 10 μόνο στο δεύτερο ημίχρονο).
Όσο για τον Μπαρμπαρή, δε νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος του αγώνα,ούτε καν της Ελευσίνας. Έκανε όντως ένα πολύ ωραίο κάρφωμα,αλλά δεν "έσβησε" το Σολωμό σε καμία περίπτωση. Θα έλεγα ότι μάλλον αλληλοεξουδετερώθηκαν,άλλωστε οι δυο τους έβαλαν σχεδόν τους ίδιους πόντους.
Καλύτεροι της Ελευσίνας κατά τη γνώμη μου Δ. Αβραμίδης και Μπαλάφας και από τον Ζωγράφου ο Γρηγοράκος (στον επιθετικό τομέα τουλάχιστον).
Καληνύχτα και καλή συνέχεια για όλες τις ομαδες στο πρωτάθλημα...
Ολυμπιακός
Καλα κανω και δεν πιστευω τιποτα αν δε το δω με τα ιδια μου τα ματια.
didis
Κακό σημάδι για τη Ιεραπετρα που δυσκολευτηκε με το σχηματαρι στην εδρα της.
Οποιος κερδισει την επομενη αγωνιστικη στο ντερμπι Ελευσινα -Ιεραπετρα θα διεκδικησει την ανοδο απο τ ον ΟΦΗ . Αν βεβαια μπορει να γινει αυτο.
Φιλος που πηγε στον Κρονο , μου ειπε οτι ο ΟΦΗ ηταν ανωτερος σε ολα τα επιπεδα απο τον Κρονο , πολυ διαβασμενος ενω αναγκασε τον κρονο να μεινει στους 55 ποντους κ μαλιστα στην εδρα του.
Οσο για την διαιτησια εμαθα οτι ηταν καλη.
Νομιζω οτι πρεπει να σταματησει η πιπιλα για την διατησια του ΟΦΗ .
president
Καλημερα και απο μενα.Ειδα το παιχνιδι Απολλων - Ιωνικος.Θα πω αυτα που ειδα με την αντικειμενικοτητα ενος ουδετερου παρατηρητη και περιμενω απαντηση απο τους φιλους basketiko(που τον θεωρω πολυ μπασκετικο)και taso..Κατ αρχας για την διαιτησια.Εαν ηθελε να χασει ο Απολλων δεν θα τον αφηνε ποτε να γυρσει ενα παιχνιδι 17 ποντων και να περασει και με 6 .Παει αυτο.Οσον αφορα το παινιδι για μενα ο Απολλων το εχασε παρα το κερδισε ο Ιωνικος και εξηγω.Σε ενα κακο και νευρικο παιχνιδι κερδισε ο λιγοτερο νευρικος.Ηταν δεδομενο οτι οι προπονητες θα προσπαθουσαν να εξουδετερωσουν τα ατου των ομαδων και τα καταφεραν αρκετα καλα κατι που το μαρτυρα και το σκορ.Ο Ζησιμοπουλος εξαφανισε τον Δρακοπουλο στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου και ο Δεδες ηταν στενα μαρκαρισμενος απο δυο παικτες .Απ την αλλη ο Απολλων εκανε πολλα αβιαστα λαθη και με τον Κουτουλα να μην μπορει να ηρεμησει την ομαδα και να παιρνει μαζι με τον Γιαννοπουλο πολλες προσπαθειες τραβηγμενες απ τα μαλια και εκ των προτερων καταδικασμενες ετσι πηγαν χαμενες οι πολυ καλες αμυντικες προσπαθειες των Ζησιμοπουλου-Δεδε(πρεπει ναπηρε τουλαχιστον διψηφιο αριθμο ριμπαουντ κα να εκανε 3 κοψιματα).Απ την αλλη οΙωνικος ηταν ποιο ψυχραιμος και με λιγοτερα λαθη δεν ηταν βιαστικος και ακομη και οταν εχασε την διαφορα και πηγε πισω στο σκορ ανασυνταχθηκε και με ηρεμια κερδισε ενα παιχνιδι που τον βαζει μπροστ απο τον Απολλωνα σε περιπτωση ισοβαθμιας.Για μενα την μεγαλυτερη ζημια την εκανε ο Μομτζος στον Απολλωνα ο οποιος δεν βρηκε ποτε λυσεις απεναντι του ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα με συνεπεια η μπαλα να μην πηγαινει ποτε στο ποστ στην επιθεση και στην αμυνα οποτε επαιρνε την μπαλα ηταν καλαθι η φαουλ η και τα δυο.Υ.Γ.Οσον αφορα την μονομαχια Δεδε-Πρινεα συγνωμη φιλε basketike ισως εγω καταλαβα λαθος αλλα δεν πειραζει πιστευω εγινε μια καλη συζητηση για το πως βλεπει ο καθενας μας το θεμα.
TELIS
ΦΙΛΕ didi

ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΕ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΝΕ 70-30 ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ HOOLIGANS ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΕΡΜΗΣ ΤΟ 0 ΣΤΑ 21 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΞΕΝΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΞΕΝΑΚΗΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ PANOSAK Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΞΕΝΑΚΗ
Snakes 4
Γεια σας παιδια!

Ενα πραγμα εχω να πω. Ημουν και εγω ενας απο τους HOOLIGANS οπαδους του ΟΦΗ που παρακολουθησα τον αγωνα της ομαδας μου στον Κρονο. Επιτελους σεβαστητε την ομαδα που εχει 2-3 βαθμους διαφορα απο ολους τους αλλους. Την ομαδα που εχει δεχτει την μεγαλυτερη κριτικη. Την ομαδα που πηγε και κερδισε στην εδρα που εχασαν οι ομαδες με Ο κεφαλαιο οπως εσεις θελετε και τις περιγραφετε (Ιεραπετρα - Φιλαθλητικος).
Αν μπορουσατε να ειχατε και εσεις κοσμο να ακολουθει την ομαδα σας. Δυστυχως για εσας ο ΟΦΗ ειναι ενα μεγαλο ιστορικο σωματειο που δυστυχως για εμας παιζει σε χαμηλη κατηγορια. Οσο για διαιτησιες κλπ τα αφηνω για τους ουδετερους!! Για πρωτη φορα θα 'ευχαριστισω' εναν ολυμπιακο γιατι πραγματικα μιλαει ουδετερα. Για αλλη μια φορα με καλυψε ο didis. Μαλλον ο φιλος που ειδε 30-70 διαιτησια υπερ του ΟΦΗ ηταν σε αλλο γηπεδο!! Επιτελους θα κερδισει ποτε αυτος ο ΟΦΗ και να βγει ενας να δωσει συγχαρητηρια?? Να μην τα ριξει σε HOOLIGANS και διαιτησια?? Θα βγειτε ποτε??

Φιλε TELIS ηθελα να σε ρωτησω, μηπως το ενα απο τα τρια παιχνιδια που ειδες στο Ηρακλειο ηταν και το ματς με το Φιλαθλητικο? Μηπως και εκει η διαιτησια ηταν 70-30 υπερ του ΟΦΗ??

Τελος σας ενημερωνω οτι η επομενη εκδρομη που θα κανουμε ειναι στην Ιεραπετρα και σε αλλο εναν αγωνα εκτος εδρας. Μακαρι και φιλοι της Ιεραπετρας ή του Ολυμπιακου δεν εχει σημασια να πανε στην Ελευσινα να βοηθησουν την ομαδα τους για να πετυχει το στοχο της.

Ευχαριστουμε τους ανθρωπους του Κρονου για την φιλοξενεια και τους ευχομαι οτι καλυτερο.

Respect!!
Ολυμπιακός
Φιλε Snakes 4 παρολο που εγραψα οτι εγραψα(τα οποια ειναι η αληθεια)ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ηθελαν αλλη ομαδα για να ανεβει. Δυστυχως για την ομαδα που συμπαθω περισσοτερο εσεις ειστε οι καλυτεροι σε ολους τους τομεις γι αυτο και δικαια μαλλον θα ανεβετε. Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια ομως και στεναχωριεσαι ή οργιζεσαι για οσα λεγονται. Εισαι πρωτος δικαιωματικα. Θα σου πω και κατι αλλο. Φιλος μου αθλητης μου ειπε πως ειναι θεμα χρονου και συνεχειας της καλης προσπαθειας η ομαδα σας να ανεβει Α1. Αυτος να ειναι ο στοχος σου. Να δεις την ομαδα σου στην Α1. Αν συνεχιστει η ιδια προσπαθεια απο την διοικηση, αν συνεχισει να πληρωνει καλους παικτες για να παιζουν σε αυτη και αν ο κοσμος διπλασιαστει στο γηπεδο τοτε ολα θα πανε καλα. Ερωτηση για σενα: Γιατι πεφτει τοσο βρισιμο για τον Βατσινα και τους ποδοσφαιριστες? Ειναι κακο να τα μπλεκετε αυτα τα δυο.
elefsinios
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 14 2008, 11:43 ) *
Φιλε Snakes 4 παρολο που εγραψα οτι εγραψα(τα οποια ειναι η αληθεια)ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ηθελαν αλλη ομαδα για να ανεβει. Δυστυχως για την ομαδα που συμπαθω περισσοτερο εσεις ειστε οι καλυτεροι σε ολους τους τομεις γι αυτο και δικαια μαλλον θα ανεβετε.


Δεν νομίζεις πως πρέπει πεις ποια ομάδα συμπαθείς 7.gif
Snakes 4
Ασπονδε φιλε ολυμπιακε πραγματικα σε ευχαριστω!

Οσο αφορα γιατι βριζουμε τον Βατσινα...θα ηθελα εκθεση για να σου τα αναλυσω και μαλλον το συγκεκριμενο Forum δεν ειναι και το καταλληλο. Απλα με λιγα λογια να σου πω οτι οι πικρες που τρωμε ολα αυτα τα χρονια πρπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να σταματησουν! Να δουμε και εμεις μια χαρα. Μεγαλωσα βλεποντας τον ΟΦΗ σε μεγαλεια και οχι σε παρακμες. Δεν ανεχομαι να θεωρουν ή να κανουν τον ΟΦΗ μικρο. Ελπιζω να σε καλυψα εστω στο ελαχιστο.

ΥΣ1. Την κυριακη μετα την νικη μας με την Ροδο ΙΣΩΣ παμε στο παγκρητιο. Μαλλον θα κανουμε αποχη. Οσο για το ματσακι μαλλον Χ2.

ΥΣ2. ΟΦΗ μια ζωη!!
free
Την Δευτερα λογικα θα ξερουμα αν θα εχουμε πρωταθλητη στον νοτιο ομιλο. Οπως ηρθαν τα πραγματα νομιζω οτι το παιχνιδι της Ελευσινας με την Ιεραπετρα θα ειναι καθοριστικο για την συνεχεια. Σε περιπτωση νικης της Ελευσινας ο ΟΦΗ λογικα δεν θα χασει την πρωτη θεση. Αν κερδισει η Ιεραπετρα πιστευω οτι η αγωνια θα κρατησει μεχρι και την 24η αγωνιστικη που θα γινει το παιχνιδι Φιλαθλητικος - ΟΦΗ. Βεβαια το πρωταθλημα εχει δρομο ακομα. Πολλα μπορει να συμβουν. Ενας τραυματισμος αθλητου μπορει να φερει τα πανω κατω σε μια ομαδα. Για σκεφτητε να επαιζε η Ελευσινα καποια ματς χωρις τον Θεο; η Ιεραπετρα χωρις τον Ξενακη, η ο ΟΦΗ χωρις τον Τσακιριδη; Για φανταστητε τον Απολλωνα χωρις τον δεδε; Ολα μπορουν να συμβουν. Ξαναλεω ομως οτι το κυριακατικο ματς της Ελευσινας θα κρίνει τον τιτλο κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο, αφου οπως φαινεται μονο η Ιεραπετρα μπορει να τον κλεψει απο τον ΟΦΗ εστω και τυχαια, εστω και την τελευταια στιγμη. Εγω θα προσπαθησω να βρω τον χρονο να ειμαι στην Ελευσινα την Κυριακη οπου πιστευω οτι θα γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι, και θα γραψω εδω τις αποψεις μου.
elefsinios
QUOTE(free @ Jan 14 2008, 12:21 ) *
Εγω θα προσπαθησω να βρω τον χρονο να ειμαι στην Ελευσινα την Κυριακη οπου πιστευω οτι θα γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι, και θα γραψω εδω τις αποψεις μου.

Θα σε περιμένω με χαρά να τα πούμε από κοντά.Αν θες στείλε ένα pm να συνενοηθούμε. biggrin.gif
Ολυμπιακός
Φιλε Ελευσινιε συμπαθω τον Πανελευσινιακο εφοσον με ρωτησες και μου αρεσει ο τροποσ που παιζει τα παιχνιδια και η φιλοσοφια γενικοτερα του Φιλαθλητικου.
Jabar
Χθές την πάτησα ήθελα να δω τον ΟΦΗ αλλά πήγα στο Αρδηττός -Ιωνικός ΝΦ 59-66 και σκυλομετάνιωσα.
Πολύ κακό μπάσκετ από μία αδούλευτη και χωρίς πάθος ομάδα κόντρα σε μια ομάδα με ψυχή εμπειρία αλλά
τίποτα ιδιαίτερο.
Ολυμπιακός
Οσον αφορα τα λεγομενα του φιλου free ειμαι 1000% μαζι του για την εκβαση του πρωταθληματος αν νικησει ο Πανελευσινιακος. Ομως δεν σωμφωνω οτι ομαδες οπως η Ελευσινα, ο ΟΦΗ, η Ιεραπετρα και ο Απολλωνας θα ειχαν προβλημα να νικησουν αν ελειπαν οι καλυτεροι τους παιχτες. Ειδικα οι τρεις πρωτες επειδη ειναι ομαδες με υλικο - φωτια εχουν τον τροπο να καλυψουν το κενο. Και για να μη λεμε πραγματα χωρις να τα τεκμηριωνουμε μελετωντας τα στατιστικα η Ελευσινα επαιξε χωρις Θεο 2 ματς και τα κερδισε και σε αλλα δυο που δεν ηταν καλος στο Ν.Φ. παλι κερδισε οπως και στον Κρονο. Ο ΟΦΗ δεν θυμαμαι να επαιξε χωρις Τσακιριδη αλλα ποια ομαδα εχει την πολυτελεια να εχει στο ροστερ της Παναγακη και Δελατολα. Το ιδιο και για την Ιεραπετρα που εχει περιφερια ομαδας Α2. Ο Απολλων ειναι ισως η ομαδα που να στηριζει το παιχνιδι της πολυ στο Δεδε και να ηταν προβλημα η απουσια του.
golden
παιδια μαχη θα γινει για την πρωτη θεση, αλλα μαχη θα γινει και για την παραμονη! Εντυπωσιακο παλι το Σχηματαρι που την προηγουμενη αγωνιστικη εχασε στο τελος απο τον Ζωγραφου ενω χθες κοντραρε στα ισια την ακριβοπληρωμενη Ιεραπετρα. Τελικα πιστευω οτι θα πεσουνε οι 4 που ανεβηκανε φετος (Απολλων,Σχηματαρι,Αρης,Διαγορας) + την Χαλκιδα.
Jabar
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα λόγω συγχώνευσης να ανέβει και τρίτη ομάδα οπότε η δεύτερη θέση να οδηγήσει σε μπαράζ.
TELIS
Για τον SNAKE 4

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ 90-10 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ 70-30 ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΦΗ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΞΕΙ 50-50 ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ HOOLIGANS.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ HOOLIGANS ΟΧΙ.
basketikos
Καταρχήν, να πω οτι χαιρομαι γιατι καναμε το συγκεκριμενο τοπικ ενα απο τα πιο hot (sic) του φορουμ. 41.gif 41.gif Στην αρχη ημουν λιγο αδιαφορος και για να μην κρυβομαι ειχα στο μυαλο 'να διατηρησω την Ομαδα μου στην επικαιροτητα" - Ιωνικος Νικαιας ειναι αυτος, δεν ειναι οτι & οτι.
Τελικα αρχισα να διαβαζω ενδιαφέροντα πραγματα, χαρη στους συνομιλητες.

Τωρα
1. ο Jabar εγραψε οτι θα γινει συγχωνευση. Ποιος, που & γιατι - μηπως η ΑΕΚ με το Μαρουσι 69.gif καπου στου Ζωγραφου ? ή στην Θεσ/κη ο Μακεδονικος με ?? (σεναρια ακομα: ο ΟΦΗ με την Ιεραπετρα 69.gif 69.gif για μια ομαδα με πολλα shot.gif shot.gif ).
2. Αρδηττος-Νεα Φιλαδελφεια: εγω Jabar τα ειχα γραψει στην ανασκοπηση του γυρου - διαβαζε και λιγο basketiko να μαθαινεις icon_wave.gif - δεν ερχοσουνα στην Ριζουπολη που ειχε συγκινησεις (ευτυχως με Νικαιωτικη καταληξη).

3. Απολλων-Ιωνικος:
Με ρωτησαν μερικοι με pm για το Δεδες-Πρινεας : Παιδια, οι 2 παικτες ξεχώρισαν, αλλά δεν ηταν μονομαχια - ο Ιωνικος επαιζε (κυριως) συνδυασμένη αμυνα οταν ηταν ο Δεδες μεσα - και απο τον συγκεκριμενο παικτη περασαν Παπαδακης, Λουκακης, Πρινεας - και αλλες αμυνες οταν ηταν εκτος παιχνιδιου. Φυσικα οι 2 παικτες ειναι ιδιαιτερα ποιοτικοι και αυτο φαινοταν στα μικρα και στα μεγάλη.
Το παιχνιδι κριθηκε απο την διαφορα ποιοτητας που εχουν οι παικτες των 2 ομαδων, το σετ ματς του α ημιχρονου το αποδικνυει. Με την μπαλλα να περνα στην ρακετα ο Ιωνικος εκανε 'παρτυ'. Δυστυχώς ο Ιωνικος ειχε (για αλλη μια φορα.....) προβλημα στο 1 και αυτο πηγε να βγει μοιραιο οταν Δεδες, Νικας και Γιαννοπουλος εκμεταλλευθηκαν αψογα την στιγμη που ο Ιωνικος επαναπαυθηκε (βλακωδως για το συγχρονο γρηγορ μπασκετ) στην διαφορα των 17 ποντων.

Δεν ειδα ομως τον Απολλωνα να εχει το βαθος του Ιωνικου. Γι΄αυτο Τassos μην υπερβαλεις για την διαιτησια. Και εγω βεβαια αμα ειχα χασει χθες τον ιδιο σαματα θα εκανα, για πολλες φασεις στο γ δεκαλεπτο. Επίσης με δουλεια και συνεχεια θα εχεις πιθανοτητες να σωθεις.

ΥΓ1. οταν εισαι πλαιυ-μακερ πρεπει να βαζει και καμμια βολη ετσι; ο Κουτουλας χθες, χμμμ.
ΥΓ2. Ο Μομτζος εχει μια ευκαιρια στον Ιωνικο να βελτιωσει τις παραστασεις του. Εχει κορμι, δεν ειμαι σαν φιλαθλος σιγουρος οτι εχει εκρηκτικοτητα, και μερικες φορες οι κινησεις του ειναι 'αστα να πανε'. Αν δουλεψει ομως, ειναι στο χερι του.
Spap
QUOTE(tasos @ Jan 13 2008, 22:22 ) *
Dirk καθομουν πισω απο την μπασκετα που εκανε επιθεση ο Ιωνικος την ειδα καθαρα την φαση σε αντιθεση με εσενα που καθοσουν στην απενταντι πλευρα και πλαγια... στηριζεσαι σε αυτα που σου ειπε ο Δρακοπουλος?


e min trelathoume kiollas pou sas eftege o dietitis!o dietitis ftaei pou xasate sto telos tis boles?as tis bazate na kerdizate to mats!aplo einai!o iwnikos epaikse kalitera kai giauto kerdise. kai twra pou to thimithika na anaferthw se kati allo. ti problima exete oloi k sxoliazete arnitika ton katsaro?dikaiwma tou einai na kanei ton manager kai den nomizw oti enoxlei kanenan. kai toulaxiston den einai lamogio san tous perisoterous manager pou iparxoun stin ellada.kanei mia prospatheia kai tin kanei swsta kai timia. oso anafora to agwnistiko komati pou kai ekei epikentrwnete tin arnitiki kritiki sas egw pisteuw oti einai enas all around paixtis o opoios exei beltiwsei kai to shout tou kai paizei tromeri amina.20ares ebaze k persi stin ierapetra kai fetos se polla paixnidia tis eleusinas.ti allo na kanei na katapiei maxairia?auta pros to paron
TliBan
QUOTE(Spap @ Jan 14 2008, 14:57 ) *
20ares ebaze k persi stin ierapetra kai fetos se polla paixnidia tis eleusinas.ti allo na kanei na katapiei maxairia?auta pros to paron



Μπά στην Ελευσίνα τα τρώει όλα ο Μπαλάφας και δεν αφήνει ούτε τα μαχαιροπήρουνα στους άλλους

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
president
Φιλε μπασκετικε περιμενω σχολιασμο σε post μου απο την προηγουμενη σελιδα
panosak
παιδια αυτη η κοντρα ΟΦΗ-ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ πρεπει καποτε να σταματησει.
Ας θεωρησουμε πως δεν εγινε τιποτα και ας γυρισουμε στο status quo του καλοκαιριου.
Μιας και ξεκινησα εγω την κοντρα ας την τελειωσω κι εγω.
Παρακαλω θερμα telis , snakes4 , didis , αφηστε το θεμα, οτι εγινε εγινε.....Μπροστα....
Τα παιδια του ΟΦΗ αλλωστε διαπιστωσα πως δεν εχουν προσωπικα μαζι μας ,
οτι εκαναν με εμας γινεται σε καθε παιχνιδι στο ΒΑΚ.Και για να λεμε την αληθεια
αλλη δυναμικη εχει το Ηρακλειο αλλη η Ιεραπετρα.Δειτε τι γινεται στο ποδοσφαιρο.
2 ομαδες στη super league το Ηρακλειο....
elefsinios
[quote name='TliBan' date='Jan 14 2008, 15:09 ' post='149864']
Μπά στην Ελευσίνα τα τρώει όλα ο Μπαλάφας και δεν αφήνει ούτε τα μαχαιροπήρουνα στους άλλους

tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Μην μου πειράζετε το Αρχηγό. 68.gif Ήταν super στο χθεσινό παιχνίδι και δικαιούτε να φάει διπλή μερίδα στο τραπέζι την Πέμπτη.
Μπαλάφα γερά παρ'τους τα μυαλά!!! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.