Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2007-08 2ος ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
basketikos
QUOTE(Χ.Π @ Mar 5 2008, 16:58 ) *
Η επιχορηγηση ειναι σταθερη για καθε σωματειο και ειναι 7500 για την γ΄εθνικη και 13500 για την β'

δεν παιζουν ρολο οι ακαδημιες ουτε κατι αλλο. η επιχορηγηση που θα παρει φετος καποιο σωματειο ειναι για την προηγουμενη χρονια και οχι για αυτην που τρεχουμε τωρα. για παραδειγμα η ομαδα του ιωνικου θα παρει φετος την επιχορηγηση της β' εθνικης που επαιζε περυσι και του χρονου θα εισπραξει της γ' εθνικης (θεου και οχι μονο θελοντος)

μεχρι τωρα δεν εχει εκταμιευτει η επιχορηγηση για την β και γ' εθνικη


Bλέπω οτι ο Χ.Π. ειναι εντυπωσιακα ενημερωμενος και εγκυρος 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Το χειροτερο: οτι καμμια φορα περνα πολύς χρονος για να παρεις την επιχορηγηση - δηλαδη παιζεις β εθνικη την περιοδο 2006-07 και παιρνεις τα χρήματα ακομα και Δεκεμβρη του 2008.
Antonis B
Κανένα νέο για την υπόθεση Ιωνικός - ΟΦΗ ???

Πότε περιμένουμε απόφαση ?
petalouda
B)-->
QUOTE(Antonis B @ Mar 6 2008, 10:52 ) *

Κανένα νέο για την υπόθεση Ιωνικός - ΟΦΗ ???

Πότε περιμένουμε απόφαση ?
[/quote]
Μάλλον την άλλη βδομάδα θα έχουμε νεότερα απ΄ότι ακουσα κι εγώ
Jabar
Η επιχορήγηση στην Α ΕΣΚΑ είναι 1500 ε και πέρυσι ήρθε ένα χαρτί ότι η επιχορήγηση του 2002 παραγράφεται λόγω παρέλευση πενταετίας.Αργά η γρήγορα το ίδιο θα γίνει παντού.
dirk10
μπορει αθλητης β γεθνικης να δεσμευσει λεφτα απο επιχορηγηση?
Σταχυοφόρος
QUOTE(dirk10 @ Mar 6 2008, 12:55 ) *
μπορει αθλητης β γεθνικης να δεσμευσει λεφτα απο επιχορηγηση?



Ωχ... δε σε πληρώνουν; 68.gif
zone press
Εφημερίδα "Νεα Κρήτη" Πέμπτη 06 Μαρτίου 2008
petalouda
QUOTE(zone press @ Mar 6 2008, 14:06 ) *
Εφημερίδα "Νεα Κρήτη" Πέμπτη 06 Μαρτίου 2008

?????????????????????????????????????????????????
w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
TELIS
QUOTE(zone press @ Mar 6 2008, 14:06 ) *
Εφημερίδα "Νεα Κρήτη" Πέμπτη 06 Μαρτίου 2008


Η γνωστη συνηθεια. Απειλες και μονο Απειλες

Φιλοι της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ερχονται
Χ.Π
QUOTE(dirk10 @ Mar 6 2008, 12:55 )

μπορει αθλητης β γεθνικης να δεσμευσει λεφτα απο επιχορηγηση?


δυστυχως οχι - πρεπει να εχεις συμβολαιο με την ομαδα σου κατατεθημενο στην εφορια για να συμβει κατι τετοιο και νομιζω οτι αυτο μονο ΚΑΕ μπορουν να το κανουν. καλο ειναι να ρωτησεις βεβαια και εναν νομικο
dirk10
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΕΕΕ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
Antonis B
με επιταγές.

με ιδιωτικά συμφωνητικά ίσως?
kontas
καλα διαβασατε την ανακοινωση των συνδεσμων του ΟΦΗ?
θα μας τρελανουν οι τυποι (διαβαζε προεδρος)
ειναι το ποστ 1157
Antonis B
QUOTE(kontas @ Mar 6 2008, 17:52 ) *
καλα διαβασατε την ανακοινωση των συνδεσμων του ΟΦΗ?
θα μας τρελανουν οι τυποι (διαβαζε προεδρος)
ειναι το ποστ 1157


icon_drunk.gif μέχρι τη μέση νόμιζα ότι την είχαν γράψει οι αντίπαλοι του ΟΦΗ. icon_drunk.gif
petalouda
Την επομενη εβδομαδα αναμενεται εκτός απροόπτου η αποφαση της Επιτροπης πρωταθληματος της ΕΟΚ για την τυχη του αγωνα Ιωνικού Νικαίας-ΟΦΗ για τη Γ’Εθνική μπάσκετ.Xθες ολοκληρωθηκε η διαδικασία καταθεσης από την κάθε πλευρα των απαραιτητων στοιχειων και των εκθεσεων για τα γεγονότα.Στον ΟΦΗ δεν θελησαν ουτε χθες να κανουν καποιο σχόλιο για την αποφαση επισημαίνοντας ότι εχουν εμπιστοσυνη στα αρμόδια όργανα πως θα κανουν το καθηκον τους,εμμενοντας στην αρχική θέση ότι δεν υπήρχαν λόγοι διακοπης του παιχνιδιου.Η θεση του ΟΦΗ που εχει εκφραστεί μεσα από την απολογία και τις εκθεσεις προς της επιτροπή πρωταθληματος της ΕΟΚ είναι ότι το παιχνίδι είτε πρέπει να επαναλληφθεί,είτε να συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη(δηλαδη, 1.52 πριν από τη ληξη της τρίτης περιόδου και ενώ το σκόρ ήταν 69-61,υπερ της γηπεδουχου ομάδας).

Στο μεταξυ η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ δεν εχει αγωνιστική υποχρέωση αυτήν την Κυριακή,λόγω του ότι υπαρχει διακόπη για το τριήμερο της Καθαρης Δευτερας.Ο Στεφανος Δεδας θα προοπνησει τους παικτες του και το Σαββατο και μετα θα τους δωσει ρεπό Κυριακή και Δευτερα.Οι παίκτες του ΟΦΗ θα επιστρεψουν στις προπονησεις την Τριτη για να ξεκινησουν την προετοιμασία τους για το δύσκολο εκτός εδρας παιχνίδι με την Ελευσίνα την επομενη αγωνιστική.Προβληματα τραυματισμων αντιμετωπίζουν οι Παναγάκης(γαστρεντερίτιδα) και Λεκάκος(τενοντίτιδα).

Αυτά από το Site του ΟΦΗ.
araout
να την δουμε την εμπιστοσυνη μολις αυτα τα οργανα επικυρωσουν κατα του ΟΦΗ 69.gif
golden
Οι προτεινόμενοι νέοι κανονισμοί της FIBA www.sepk.gr
07.03.08


Έτοιμη για σημαντικές αλλαγές κανονισμών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δείχνει η FIBA. Μάλιστα η διεθνής ομοσπονδία πρότεινε επίσημα τις αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την περίοδο 2009-10. Ούτε λίγο ούτε πολύ 14 νέοι κανονισμοί ενδέχεται να προκύψουν, μερικοί εξ αυτών μείζονος και άλλοι ελάσσονος σημασίας. Σας το παραθέτουμε ξεκινώντας φυσικά από τους πιο σημαντικούς.

Το όριο του σουτ τριών πόντων πρόκειται από τα 6.25 να μεταφερθεί στα 6.75.

Κάτω από τις ρακέτες θα υπάρχει ειδική περιοχή (όπως και στο ΝΒΑ) όπου δεν θα σφυρίζονται επιθετικά φάουλ.

Στο ύψος του τρίποντου θα τοποθετηθεί μια ευθεία γραμμή, από την οποία στα τελευταία δύο λεπτά κάθε αναμέτρησης θα κάνει επαναφορά η ομάδα που επιστρέφει από τάιμ άουτ.

Θα απαγορευτεί στις ομάδες να ζητούν αλλαγές παικτών, όταν το ματς είναι σε νεκρό χρόνο (δεν κυλάει το ρολόι). Οι αλλαγές πρέπει να δηλώνονται όσο το ματς είναι σε εξέλιξη. Δεν θα επιτρέπονται ούτε μετά από βολές, ούτε μετά από καλάθι, εφόσον σταματάει ο χρόνος.

Το ίδιο θα συμβαίνει και με τα τάιμ άουτ. Οι ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν γρήγορο τάιμ άουτ, μόλις νεκρώσει το χρονόμετρο. Αν ένας προπονητής θέλει τάιμ, πρέπει να το ζητάει από την γραμματεία άμεσα και ενώ το ματς είναι σε εξέλιξη. Επίσης μια ομάδα που επιτίθεται στα τελευταία δύο λεπτά της αναμέτρησης δεν έχει δικαίωμα για τάιμ άουτ, εφόσον κερδίσει φάουλ που την στέλνουν στην γραμμή των βολών.

Μετά από φάουλ που δεν είναι βολές ο χρόνος επίθεσης δεν θα ανανεώνεται σε 24 δευτερόλεπτα. Αν απομένουν περισσότερα από 14 δεύτερα θα μένει ως έχει, ενώ αν απομένουν λιγότερα το χρονόμετρο επίθεσης θα πηγαίνει στα 14. Π.χ. Όταν γίνει φάουλ σε μια ομάδα που είχε 5 δεύτερα για επίθεση, μετά την επαναφορά αυτή η ομάδα θα έχει 14 δεύτερα για επίθεση και όχι 24 όπως ισχύει τώρα.

Μόλις σφυρίξει ο διαιτητής και διακόψει το παιχνίδι είναι παράβαση αν κάποιος από τους παίκτες ακουμπήσει την μπάλα. Αν η μπάλα δηλαδή είναι στον αέρα και ακουστεί σφύριγμα δεν πρέπει να την αγγίξει κανένας αθλητής. Το ίδιο συμβαίνει και αν η μπάλα είναι στα χέρια κάποιου. Οφείλει να σταματήσει και μετά το σφύριγμα κανένας δεν μπορεί να την διεκδικήσει διαφορετικά θα υπάρχουν κυρώσεις.

Σε περιπτώσεις αιφνιδιασμού οποιοδήποτε φάουλ στον επιτιθέμενο γίνει στην πλάτη του είναι αντιαθλητικό. Επίσης οποιοδήποτε φάουλ γίνει με σκοπό να σταματήσει αιφνιδιασμό είναι επίσης αντιαθλητικό.

Οποιοσδήποτε παίκτης κριθεί από τους διαιτητές ότι χρησιμοποιεί τους αγκώνες του θα τιμωρείται. Σε περίπτωση που οι αγκώνες του έρθουν σε επαφή με αντίπαλο θα χρεώνεται με αντιαθλητικό φάουλ, ενώ αν δεν προκύψει επαφή με τεχνική ποινή.

Για να γλιτώσει η επιτιθέμενη ομάδα την παράβαση των οκτώ δευτερολέπτων, πρέπει ο παίκτης που κατεβαίνει στο κέντρο να περάσει την γραμμή και με τα δύο του πόδια και φυσικά έχοντας μπροστά την μπάλα.

Βουτιά στο παρκέ για διεκδίκηση της μπάλας δεν θα είναι βήματα ακόμα και να ο παίκτης γλιστρήσει έχοντας κατοχή.

Παίκτης που με άλμα θα βρίσκεται από το μπροστά μισό του γηπέδου στο πίσω δεν θα χρεώνεται με μπρος – πίσω.

Η ανάπαυλα στο ημίχρονο από 15 λεπτά θα μειωθεί στα δέκα.

Οι αθλητές να επιτρέπεται να φορούν άλλη φανέλα μέσα από την φανέλα της ομάδας
golden
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την Α' ΕΣΚΑ
04.03.08
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα τοπικά πρωταθλήματα, μιλάει στο sepk.gr για την Α' ΕΣΚΑ των Ανδρών.

Φέτος οδηγεί την ΑΕΝ Κηφισιάς στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ιδιαιτερότητας της κατηγορίας.

«Το επίπεδο του πρωταθλήματος σε ότι αφορά τις ομάδες δεν είναι το ίδιο υψηλό με τα προηγούμενα χρόνια κι αυτό είναι το παράδοξο, καθώς φέτος αγωνίζονται καλοί παίκτες από υψηλότερες κατηγορίες όπως είναι ο Μπούχερτ, ο Ντεφούδης ή ο Καλφόπουλος. Υπάρχουν κάποια σωματεία που έχουν υψηλό μπάτζετ, αλλά από την άλλη συνολικά δεν παρουσιάζεται καλή οργάνωση ή μεγάλη συνέπεια από του παίκτες» εξηγεί ο 33χρονος τεχνικός.

Σε σχέση με τα άλλα πρωταθλήματα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζει: «Το μόνο που αλλάζει σε σχέση με τη Γ' Εθνική είναι τα κορμιά. Οι ψηλοί σπανίζουν στο ελληνικό μπάσκετ κι η Α' ΕΣΚΑ δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι καλοί παίκτες ρακέτας βρίσκουν δουλειά στην Α2 και στη Β' Εθνική κι αναγκαστικά οι περισσότερες ομάδες προσαρμόζονται σε χαμηλότερα σχήματα με γρήγορους ψηλούς. Λίγες έχουν τον βαρύ σέντερ. Αλλά μπασκετικά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οι πρώτες 2-3 ομάδες της Γ' Εθνικής είναι πολύ καλές, αλλά οι καλές ομάδες της Α' μπορούν να σταθούν σε αυτό το πρωτάθλημα».

Το πρόβλημα της κατηγορίας δεν είναι το επίπεδο, αλλά περισσότερο ο ημιεπαγγελματικός της χαρακτήρας. «Το 90% των αθλητών έχουν κι άλλες ασχολίες εκτός του μπάσκετ. Τα περισσότερα παιδιά δουλεύουν και δεν είναι εύκολο να βρουν χρόνο για όλες τις προπονήσεις. Αυτό συμβαίνει στο σύνολο, αν κι εμείς δουλεύουμε ένα επίπεδο πιο επαγγελματικά».

Αυτή η ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος επηρεάζει και την προπόνηση. «Υπάρχουν συχνές απουσίες και πολλές ομάδες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν εφήβους για να συμπληρώνουν. Είναι λογικό όταν οι οκτώ παίκτες έρχονται στην προπόνηση κατευθείαν από τη δουλειά τους δεν μπορείς να τους κάνεις δύο ώρες προπόνησης. Τα αποτελέσματα είναι έτσι χειρότερα από τα αναμενόμενα, διότι δεν είναι μόνο η σωματική κούραση, αλλά κι η ψυχολογική. Εμείς προτιμούμε να δουλεύουμε σε μεγάλες εντάσεις και να κάνουμε προπονήσεις μικρότερης διάρκειας, που σπάνια ξεπερνούν τη μια ώρα και ένα τέταρτο» ανέλυσε ο προπονητής της ΑΕΝ Κηφισιάς που έχει περάσει ακόμη από τον Λαρισαϊκό και το Μαρκόπουλο.

Μια άλλη ιδιαιτερότητα του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ είναι η μεγάλη του διάρκεια. Το πρωτάθλημα των 30 αγωνιστικών ξεκινά τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται τον Μάιο. «Είναι σημαντικό να ξεκουράζονται οι παίκτες όσο μπορούν. Θέλουμε δηλαδή να εκμεταλλευόμαστε τις διακοπές του πρωταθλήματος και να δίνουμε στους παίκτες ρεπό, καθώς κάνουν μεγάλη προσπάθεια στην προπόνηση και χρειάζονται να χαλαρώσουν σωματικά και ψυχολογικά» εξηγεί για να συνεχίσει: «Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά στο κομμάτι της προαγωνιστικής περιόδου, αλλά εμείς δεν κάνουμε πάνω από7 βδομάδες. Το σημαντικό είναι να διατηρηθείς μες στη χρονιά σε καλή κατάσταση, καθώς υπάρχουν αρκετές διακοπές και σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλη διάρκεια είναι δύσκολο να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση από την αρχή ως το τέλος».

Υπάρχουν βέβαια κι οι δύσκολες περίοδοι μες στη χρονιά, όπως σχολιάζει: «Η μια είναι τον Σεπτέμβριο όταν αρχίζουν οι εξεταστικές και υπάρχουν πολλές απουσίες. Η δεύτερη είναι στις γιορτές όταν όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το κενό και φεύγουν εκτός Αθηνών. Η τρίτη είναι τώρα που ανοίγει ο καιρός κι οι περισσότεροι παίκτες χάνουν την όρεξη τους για σκληρή δουλειά».

Για αυτό ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θεωρεί ότι «παίζει ρόλο το κίνητρο. Πρέπει δηλαδή οι παίκτες να τη... βρίσκουν με το μπάσκετ».

Όσο για τις τεχνικές τάσεις που παρουσιάζονται στο πρωτάθλημα; «Ουσιαστικά οι αδύναμες ομάδες στηρίζονται στη ζώνη, ενώ επικρατεί πολύ το πικ-εν-ρολ στην επίθεση. Παίζοντας, πάντως, ένα ελεύθερο μπάσκετ. Οι περισσότερες ομάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν το ανοιχτό παιχνίδι και την ατομική πρωτοβουλία» υπογραμμίζει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παλιότερα τα τοπικά πρωταθλήματα είχαν μεγάλη συμμετοχή στην ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παικτών. «Πλέον δεν υπάρχουν πολλά ταλέντα» υπογραμμίζει ο προπονητής της ΑΕΝ Κηφισιάς, για να προσθέσει: «Δεν είναι μόνο θέμα των ομάδων ότι δεν τους εμπιστεύονται. Δεν βλέπω πολλά παιδιά. Οι καλοί παίκτες προτιμούν σωματεία που ασχολούνται πολύ με τις Ακαδημίες όπως είναι ο Πανιώνιος, ο Πλάτωνας, ο Ηλυσιακός, ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχουν καλές εφηβικές ομάδες κι είναι κάτι στο οποίο ευθύνεται κι η κατάσταση με τα σχολεία και την Παιδεία που έχει «υπερφορτώσει» τα παιδιά».

Ολοκληρώνοντας ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και σε μια άλλη παράμετρο που βοηθάει τη βελτίωση του επιπέδου της Α' ΕΣΚΑ. «Είναι πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα ότι οι αγώνες διεξάγονται τη Δευτέρα και σφυρίζουν πολύ συχνά διαιτητές επιπέδου Α1. Μας βοηθάει πολύ αυτό γιατί γίνεται πολύ ποιοτικό το κομμάτι της διαιτησίας».
kat
Αποτελέσματα Γ’ Εθνικής (2ος Όμιλος Νότου)
Του Αλέξανδρου Πρίφτη
08/03/2008 (20:44)

Άλλο ένα βήμα προς την παραμονή έκανε ο Αρδηττός που επικρέτησε εύκολα του Διαγόρα στην Ρόδο με 80-66. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Κυπριτζόγλου (19 πόντους) και Σκούταρη (15 πόντους), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρύσης με 16 πόντους. Στον άλλον αγώνα που είχε αναβληθεί στις 17/02 λόγω της κακοκαιρίας στην Αθήνα, ο Ιωνικός Ν. Φιλ. πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Ερμή Σχ. με 64-55.

Τα αποτελέσματα:
Ιωνικός Ν. Φιλ. – Ερμής Σχ. 64-55
Διαγόρας Ρ. – Αρδηττός 66-80

Ιωνικός Ν. Φιλ. - Ερμής Σχ. 64-55
Διαιτητές: Λουκαράκης – Σταυρόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 18-16, 34-24, 48-36, 64-55
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Σταθουλης): Βουρτζούμης 14 (2), Μήτσικας , Κωνσταντώνης, Αγαπιάδης 15, Λυμπερόπουλος 7 (1), Χαραλαμπάκης 18 (2), Βλάχος 4, Αναγνωστόπουλος, Καλαντωνέας 4, Δέλιος 2, Καραχάλιος.
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Αναγνωστου):Κατσούλας 8 (1), Καπελέρης Α. 8, Πούλος 7 (2), Κώνστας 20 (4), Φλότσιος, Καπελέρης Ν. 9, Καλλέργης 0, Τσίτσης 3, Αγγελής, Στούμπος.

Διαγόρας Ρόδου - Αρδηττός 66-80
Διαιτητές: Χριστοδούλου Γ. – Τσάλλας.
Τα δεκάλεπτα: 15-21, 27-38, 44-60, 66-80
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Μπάτσος, Λιβιεράτος 4, Μαρουλάκης 5, Νερατζάκης 3 (1), Χρύσης, 16 (3), Κουλουριώτης 17 (1), Παρδακάς 10 (1), Ηλιού, Μπαγκούρας 5 (1), Αυγενικός 6.
ΑΡΔΗΤΤΟΣ (Συμεωνίδης): Λεγάτος, Μπαρλάς 11 (1), Γεωργοπαπαδάκος Α. 10 (2), Γεωργοπαπαδάκος Ν., Κυπριτζόγλου 19 (4), Πουλής, Σαλτουρίδης 7, Μπένος 8, Σκούταρης 15 (1), Ξηρογιάννης 10.

Βαθμολογία (σε 21 αγώνες): ΟΦΗ* 38, Ιεράπετρα 38, Πανελευσινιακός 36, Ζωγράφου 35, Φιλαθλητικός 35, Κρόνος Αγ. Δημ 33, Αρδηττός 32, Ιωνικός Ν.Φ. 31, Ιωνικός Νικαίας* 30, Άρης Νικαίας 30, Απόλλων Αθ. 28, Ερμής Σχημ 26, Χαλκίδα 23, Διαγόρας Ρόδου 23.
Με αστερίσκο(*) έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.
dred
αντε για να ξυπνησει το τοπικ βαζω προγνωστικα

Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
16/03/08 18:00 ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1
16/03/08 17:00 Β' ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2
16/03/08 17:00 ΙΩΝΙΚΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 1
16/03/08 18:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2
16/03/08 18:00 ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ 1
16/03/08 17:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗ - ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1
16/03/08 16:00 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΟ ΑΡΔΗΤΤΟΥ 1
Χρήστος
16/03/08 18:00 ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡ - ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 1
16/03/08 17:00 Β' ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
16/03/08 17:00 ΙΩΝΙΚΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 2
16/03/08 18:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 1
16/03/08 18:00 ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑ - ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ 2
16/03/08 17:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗ - ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1
16/03/08 16:00 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΑΟ ΑΡΔΗΤΤΟΥ 1
petalouda
QUOTE(Χρήστος @ Mar 11 2008, 11:23 ) *
16/03/08 17:00 Β' ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α - ΟΦ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1

Αυτό θα είναι ότι καλύτερο!Πιστέψτε το, παλέψτε το κι είμαστε όλοι μαζί σας!!!!!!!!!
petalouda
Όπως ενημερώθηκε η διοίκηση του Ερασιτεχνη ΟΦΗ,αυριο Τεταρτη και ωρα 1μμ η επιτροπή πρωταθληματος της ΕΟΚ θα εξετασει την ένσταση που εχει καταθεσει ο ΟΦΗ για τα αναγραφόμενα στο φυλλο αγωνα του διακοπέντα αγωνα με τον Ιωνικό Νικαίας.Στην διαδικασία θα δωσει το παρον και ο πρόεδρος του Ερασιτεχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημερης,προκειμενου να στηρίξει τις θεσεις που και εγγραφως εχει καταθεσει στην ομοσπονδία ο ΟΦΗ.

19.gif
Blue1965White
QUOTE
16/03/08 18:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2


dred θα ήθελες να μας εξηγήσεις λίγο που στηρίζεις αυτή σου την πρόγνωση?

QUOTE
Αυτό θα είναι ότι καλύτερο!Πιστέψτε το, παλέψτε το κι είμαστε όλοι μαζί σας!!!!!!!!!


Όταν λες όλοι εννοείς φαντάζομαι όλοι οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της Ιεράπετρας γιατί αν εννοείς και τους φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων της κατηγορίας μάλλον κάνεις λάθος (τουλάχιστον ως προς το όλοι) Εμένα ας πούμε σαν φίλαθλο του Ιωνικού καθόλου δε με ενδιαφέρει αν φέτος ανέβει ο οφη ή η ιεράπετρα.
basketikos
blue1965white, συμφωνω. Oποιος θελει ας ανεβει - γιατι αλλιως θα πρεπει να περιμενει ως το 2010 - του χρονου εχουμε κλεισει για πάνω 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif
TliBan
QUOTE(basketikos @ Mar 11 2008, 16:07 ) *
blue1965white, συμφωνω. Oποιος θελει ας ανεβει - γιατι αλλιως θα πρεπει να περιμενει ως το 2010 - του χρονου εχουμε κλεισει για πάνω 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif



Μην ξεχνάς οτι είναι 2 οι όμιλοι του Νότου.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dred
QUOTE(Blue1965White @ Mar 11 2008, 15:44 ) *
dred θα ήθελες να μας εξηγήσεις λίγο που στηρίζεις αυτή σου την πρόγνωση?
Όταν λες όλοι εννοείς φαντάζομαι όλοι οι φίλαθλοι και οι παράγοντες της Ιεράπετρας γιατί αν εννοείς και τους φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων της κατηγορίας μάλλον κάνεις λάθος (τουλάχιστον ως προς το όλοι) Εμένα ας πούμε σαν φίλαθλο του Ιωνικού καθόλου δε με ενδιαφέρει αν φέτος ανέβει ο οφη ή η ιεράπετρα.


βασικα πιστευω οτι ο Ζωγραφου θα ειναι μαλλον αδιαφορος ενω ο ΑΡΗΣ καιγεται. ερωτηση : ποια ομαδα απο τις δυο θα ηθελες για αντιπαλο στην Γ του χρονου ? γιατι οποια δεν ανεβει παλι για τον τιτλο θα προσπαθησει
Blue1965White
QUOTE
ερωτηση : ποια ομαδα απο τις δυο θα ηθελες για αντιπαλο στην Γ του χρονου ? γιατι οποια δεν ανεβει παλι για τον τιτλο θα προσπαθησει


Αν υποθέσουμε ότι ο Ιωνικός θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις του χρόνου (παρά την αισιοδοξία του basketikou δεν είμαι καθόλου σίγουρος) τότε μάλλον προτιμώ την Ιεράπετρα. Αν δεν κάνω λάθος η Ιεράπετρα είχε υψηλό μπάτζετ και πρωταγωνιστικές βλέψεις και πέρυσι. Δεύτερη αποτυχημένη χρονιά ίσως της πέσει βαριά. Δε ξέρω αν του χρόνου μπορεί να κάνει αντίστοιχο άνοιγμα. Πολύ πιθανό να ισχύει το ίδιο και για τον οφη αλλά πιστεύω ότι εκεί θα το παλέψουν άλλη μία φορά. Σε κάθε περίπτωση ο οφη έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος και απ'ότι φαίνεται και διασυνδέσεις.
pap.man
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ
Χρήστος
QUOTE(pap.man @ Mar 11 2008, 21:30 ) *
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ


Oh shit!!!
zone press
QUOTE(pap.man @ Mar 11 2008, 21:30 ) *
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ


Για κούνα το κεφαλι σου mister pap.man;
ZZZ2000
QUOTE(pap.man @ Mar 11 2008, 21:30 ) *
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ



ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ......
patman
QUOTE(pap.man @ Mar 11 2008, 21:30 ) *
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

Ρε τι τραβαω κι εγω ο αμοιρος για ενα π
pap.man
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΞΗΓΟΥΜΕ? ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΕΙ ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΙΛΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΤΛΟ? Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΤΛΟ? ΠΑΛΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ? Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ
CHE
QUOTE(pap.man @ Mar 11 2008, 22:56 ) *
ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΡΑΞΗΓΟΥΜΕ? ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙΕΙ ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΛΙΛΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Β' ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΤΛΟ? Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΤΛΟ? ΠΑΛΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ? Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ

Έλα στη Γ.Σ το Μάιο να πεις τη γνώμη σου.Κατά τα άλλα παρεξηγήσε γιατί πας κόντρα στην πλειοψηφία αυτών που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα,των οποίων τη γνώμη ακούμε πρώτα.Μην είσαι τόσο επιθετικός.Δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια,ούτε εμείς βέβαια.ΡΕΑCΕ,please!
CHE
QUOTE(Χρήστος @ Mar 11 2008, 21:58 ) *
Oh shit!!!

Χρηστάρα,εσύ θα ακούς μόνο εμένα.(και τον Αλέξη για να βρίσκουμε θέματα να τον κράζουμε...)
Χρήστος
QUOTE(CHE @ Mar 12 2008, 00:35 ) *
Χρηστάρα,εσύ θα ακούς μόνο εμένα.(και τον Αλέξη για να βρίσκουμε θέματα να τον κράζουμε...)


rolleyes.gif
petalouda
Κανένα νεότερο από την ΕΟΚ είχαμε ως προς το παιχνίδι Ιωνικός -ΟΦΗ?
golden
www.ofi-ac.gr

Παρατείνεται η αγωνία των ανθρωπων του ΟΦΗ για την αποφαση της Επιτροπης πρωταθληματος της ΕΟΚ, αναφορικά με τα όσα συνεβησαν στον διακοπέντα αγωνα Ιωνικός Νικαίας-ΟΦΗ για τη Γ’Εθνική μπάσκετ.Η επιτροπή εξετασε σημερα Τεταρτη την ενσταση που εχει καταθεσει ο ΟΦΗ υποστηρίζοντας ότι αντικανονικά διεκόπη η αναμετρηση και η αποφαση της αναμενεται να ανακοινωθεί την επομενη εβδομαδα.

Ο ΟΦΗ στην απολογία του,που εγινε παρουσία του προεδρου του Ερασιτεχνη ΟΦΗ Βασιλη Ξημερη,αλλα και δικηγόρου, στηριχθηκε καταρχην στο βίντεο του αγωνα το οποίο προσκόμισε ως συμπληρωματικό στοιχειο και τεθηκε στη διαθεση της Επιτροπής πρωταθληματος.Η πλευρα της κρητικής ομάδας ζητησε και αυτό εγινε δεκτό, την προβολη της στιγμης που ο διαιτητης αποφασίζει να διακόψει το παιχνίδι σε βαρος του ΟΦΗ,προκειμενου τα μέλη της Επιτροπής να κατανοησουν ότι δεν υπηρχαν λόγοι για να προβεί στην αποφαση αυτή ο διαιτητής του παιχνιδιου.Ο ΟΦΗ προσκόμισε ακόμη την εκθεση της αστυνομίας,στην οποία αναφερεται ότι η ταξη στην αναμετρηση ουδεποτε ξεφυγε από τα όρια τόσο στον αγωνιστικό χωρο όσο και στις κερκίδες,ενώ εγινε και ανιπαραβολη στα όσα αναγραφονται στο φύλλο αγωνα από το διαιτητή και στα όσα προβλέπει ο κανονισμός για διακοπή του παιχνιδιου.
Blue1965White
Έξυπνη η στρατηγική της ΕΟΚ. Όσο πιο πίσω πάει η απόφαση τόσο πιο λίγοι θα αντιδράσουν αν αυτή είναι υπέρ του ΟΦΗ. Αν η απόφαση έβγαινε νωρίτερα θα υπήρχαν 4 ομάδες (Ιεράπετρα, Ελευσίνα, Ζωγράφου, Φιλαθλητικός) που ενδεχομένως να έφταναν στα άκρα. Στις αγωνιστικές που μεσολάβησαν Ζωγράφου και Φιλαθλητικός βγήκαν εκτός μάχης. Αν ο ΟΦΗ κερδίσει την Κυριακή, βγαίνει εκτός και η Ελευσίνα. Θα μείνει λοιπόν μόνο η Ιεράπετρα να φωνάζει. Επίσης ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία θα ευνοηθούν αφού ο Ιωνικός αν επαναληφθεί ο αγώνας (έστω από το σημείο της διακοπής) ενδέχεται να μείνει με έναν πόντο λιγότερο. Μπράβο καλά το πάνε εκεί στην ομοσπονδία. Ελπίζω να μην ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου γιατί αν δικαιώσουν τον ΟΦΗ τότε όποια ομάδα είναι πίσω στο σκορ ή θέλει να μάθει τα αποτελέσματα των αντιπάλων της στις επόμενες αγωνιστικές θα κάνει το παιχνίδι μπ....... και μετά θα ζητάει επανάληψη του αγώνα.
basketikos
QUOTE(golden @ Mar 12 2008, 20:14 ) *
www.ofi-ac.gr

στο βίντεο του αγωνα το οποίο προσκόμισε ως συμπληρωματικό στοιχειο και τεθηκε στη διαθεση της Επιτροπής πρωταθληματος.


Η γνωμη μου.
Επειδη δεν εχω λογους να αμφιβαλλω οτι ο ΟΦΗ προσκομισε το βιντεο, αν το τελευταιο θεωρηθει τεκμηριο(που θα θεωρηθει), νομιζω οτι ολοι πρεπει να κανουμε υπολογισμους με το αποτελεσμα του αγωνα Ιωνικου-ΟΦΗ 69-61 και τον ΟΦΗ να παραμενει στους 38 βαθμους.

Οσο για την ΕΟΚ, λογικό ειναι να το τραβηξει σε μακρος - ο blue1965white το εθεσε σωστα. Σε 10 μερες:
Αν περασει ο ΟΦΗ απο Ελευσινα, και κερδισει ΝΦ εντος θα εχει 42.
Αν χάσει η Ιεραπετρα στου Ζωγραφου θα εχει 41
Θα μενουν 3 παιχνιδια και ο ΟΦΗ θα υπερτερει σε ισοβαθμια. Αρα το αποτελεσμα του αγωνα της Νικαιας θα εχει μικρη σημασια - και η αποφαση θα ειναι ευκολη.

Αλλα και απο την αλλη, αν ο Ιωνικος νικησει Κρονο, Ροδο, θα εχει σωθει ουσιαστικα και περιπου μαθηματικα-υπερτερει και σε ολες τις ισοβαθμιες με τους απο κατω (ποσο δε αν εχει χασει ο Αρης στου Ζωγραφου). Οποτε αν κανει μαϊμουδια η ομοσπονδια θα βρει (αντικειμενικα) λιγοτερες αντιστασεις, αφου ολα θα εχουν κριθει.

Ομως, σκεφτομενος ομως οσο μπορω αποστασιοποιημενα, πιστευω οτι δεν συμφερει ΚΑΝΕΝΑΝ να παρει μια αποφαση-εκτρωμα για μια ΤΟΣΟ καθαρη υπόθεση. Κατα την γνωμη μου δεν συμφερει ουτε τον ιδιο τον ΟΦΗ.
panagias
QUOTE(basketikos @ Mar 12 2008, 21:07 ) *
Η γνωμη μου.
Επειδη δεν εχω λογους να αμφιβαλλω οτι ο ΟΦΗ προσκομισε το βιντεο, αν το τελευταιο θεωρηθει τεκμηριο(που θα θεωρηθει), νομιζω οτι ολοι πρεπει να κανουμε υπολογισμους με το αποτελεσμα του αγωνα Ιωνικου-ΟΦΗ 69-61 και τον ΟΦΗ να παραμενει στους 38 βαθμους.

Οσο για την ΕΟΚ, λογικό ειναι να το τραβηξει σε μακρος - ο blue1965white το εθεσε σωστα. Σε 10 μερες:
Αν περασει ο ΟΦΗ απο Ελευσινα, και κερδισει ΝΦ εντος θα εχει 42.
Αν χάσει η Ιεραπετρα στου Ζωγραφου θα εχει 41
Θα μενουν 3 παιχνιδια και ο ΟΦΗ θα υπερτερει σε ισοβαθμια. Αρα το αποτελεσμα του αγωνα της Νικαιας θα εχει μικρη σημασια - και η αποφαση θα ειναι ευκολη.

Αλλα και απο την αλλη, αν ο Ιωνικος νικησει Κρονο, Ροδο, θα εχει σωθει ουσιαστικα και περιπου μαθηματικα-υπερτερει και σε ολες τις ισοβαθμιες με τους απο κατω (ποσο δε αν εχει χασει ο Αρης στου Ζωγραφου). Οποτε αν κανει μαϊμουδια η ομοσπονδια θα βρει (αντικειμενικα) λιγοτερες αντιστασεις, αφου ολα θα εχουν κριθει.

Ομως, σκεφτομενος ομως οσο μπορω αποστασιοποιημενα, πιστευω οτι δεν συμφερει ΚΑΝΕΝΑΝ να παρει μια αποφαση-εκτρωμα για μια ΤΟΣΟ καθαρη υπόθεση. Κατα την γνωμη μου δεν συμφερει ουτε τον ιδιο τον ΟΦΗ.


έμαθα οτι υπάρχει βαρύ κλίμα για τον διαιτητή Δαρλαμήτσο , στην Πάτρα είναι ένας απο τους πλέον ανεπιθύμητους διαιτητές έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακοπές. Αυτο είναι και ενα απο τα επιχειρήματα που προβάλλει ο ΟΦΗ . Βέβαια είναι ταυτόχρονα άδικο πρώτον για τον ΟΦΗ να μηδενιστεί και δευτερον για τον Ιωνικο να μην πάρει τους δύο βαθμούς . Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι σωστό να έχουν καμία εμπλοκή (τι είχανε τι χάσανε) αφού όλες έχασαν καθαρά απο τον ΟΦΗ και τυχόν ανάμιξη τους φανερώνει δόλο και ακυρώνει το λεγόμενο φαιρπλαυ που καυχιούνται οτι έχουνε. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα.
art
QUOTE(panagias @ Mar 12 2008, 21:43 ) *
Οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι σωστό να έχουν καμία εμπλοκή (τι είχανε τι χάσανε) αφού όλες έχασαν καθαρά απο τον ΟΦΗ και τυχόν ανάμιξη τους φανερώνει δόλο και ακυρώνει το λεγόμενο φαιρπλαυ που καυχιούνται οτι έχουνε. Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στα γήπεδα.


συμπληρωνο¨πως αν ο οφη δεν δικαιωθει κ η ομαδα του οφη αποσυρθει οπως εχουν δηλωσει απο τον οφη
τοτε το πρωταθλημα αλλιωνεται καθως ολες οι ομαδες που δεν εχουν παιξει με οφη κερδιζουν τα παιχνιδια που στο προγραμμα τους(οπως κ των υπολοιπων ομαδων) ηταν χαμενα.ετσι οσες ομαδες πανε να σωθουν κ εχουν παιξει με οφη(κ χασανε) αδικουνται σε μεγαλο βαθμο.αυτο ισχυει κ στις ομαδες που πανε κ για τιτλο.

αυτο ομως που πρεπει να ακουστει επειδη ξερω τον διαιτητη κυριο Δαρλαμητσο, ειναι πως καλως κακως
οποτε σφυριζει αγωνα καπου κ καπως του ξεφευγει το ματς κ γινετε πολυ ας πουμε απροσιτος κ εριστικος
με τους παικτες.ειδα το βιντεο του Πλατωνα κ λογος να διακοψει το ματς δεν υπηρχε.ο ιωνικος ειχε ρυθμο
επαιζε σουπερ κ επρεπε ο κυριος Δαρλαμητσος να αφησει το παιχνιδι.ας αποβαλε παικτες κ προπονητες αν ειχε προβλημα.γιατι να γινετε τωρα ολο αυτο το παρασκηνιο?οι διαιτητες πρεπει να μπαινουν στην ψυχολογια ενος αθλητη.οχι να ειναι εγωιστες κ ξερολες.κ οι παικτες ομως πρεπει να μην ορμανε οπου β
panagias
ο ΟΦΗ δύσκολα θά αποσυρθεί απο το πρωτάθλημα ειδικά αν νικήσει την Κυριακή στην Ελευσίνα. Πάντως αντικειμενικά ο ΟΦΗ έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος απο τις ομάδες που ακολουθούν και τις καλύτερες προοπτικές για πρόοδο.
kop-13
Ο όφη θα αποσυρθεί 100% απο το πρωτάθλημα αν δεν δικαιωθεί.
Έχει δεσμευτεί ο πρόεδρος του στα μμε.
basketikos
Δεν δινω 1 στο 1.000.000 να αποσυρθει ο ΟΦΗ - αυτα ειναι για μικρα παιδια.

Πρώτον, μπορει να ανεβει παρα την τιμωρια του - το εξηγησα σε προηγουμενο post.

Δεύτερον, η εκδικαση της ενστασης για την αποφαση θα τραβηξει ως το τελος Ιουνιου.
(Ετσι κανω και εγω Υπευθυνη Δηλωση οτι θα αποχωρησω icon_drunk.gif - οχι μονο δηλωση στα περιφερειακα ΜΜΕ)
Χ.Π
basketikos εγραψε
''Οσο για την ΕΟΚ, λογικό ειναι να το τραβηξει σε μακρος - ο blue1965white το εθεσε σωστα. Σε 10 μερες:
Αν περασει ο ΟΦΗ απο Ελευσινα, και κερδισει ΝΦ εντος θα εχει 42.
Αν χάσει η Ιεραπετρα στου Ζωγραφου θα εχει 41
Θα μενουν 3 παιχνιδια και ο ΟΦΗ θα υπερτερει σε ισοβαθμια''


εαν δεν κανω λαθος ομαδα που εχει μηδενιστει σε αγωνα δεν μπορει να εχει το πανω χερι σε καμια ισοβαθμια (ασχετα με το σε ποιο παιχνιδι εχει μηδενιστει - δηλ οχι απαραιτητα με την ομαδα που εχει ισοβαθμια η οχι)

μα καθε επιφυλαξη, εαν ξερει καποιος αλλος ας βοηθησει
geogianniodis
QUOTE(Χ.Π @ Mar 13 2008, 17:03 ) *
basketikos εγραψε
''Οσο για την ΕΟΚ, λογικό ειναι να το τραβηξει σε μακρος - ο blue1965white το εθεσε σωστα. Σε 10 μερες:
Αν περασει ο ΟΦΗ απο Ελευσινα, και κερδισει ΝΦ εντος θα εχει 42.
Αν χάσει η Ιεραπετρα στου Ζωγραφου θα εχει 41
Θα μενουν 3 παιχνιδια και ο ΟΦΗ θα υπερτερει σε ισοβαθμια''
εαν δεν κανω λαθος ομαδα που εχει μηδενιστει σε αγωνα δεν μπορει να εχει το πανω χερι σε καμια ισοβαθμια (ασχετα με το σε ποιο παιχνιδι εχει μηδενιστει - δηλ οχι απαραιτητα με την ομαδα που εχει ισοβαθμια η οχι)

μα καθε επιφυλαξη, εαν ξερει καποιος αλλος ας βοηθησει



Πολύ σωστός. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανεβαίνει η Ιεράπετρα, άσχετα αν η διαφορά από τα μεταξύ τους παιχνίδια δεν είναι υπέρ της.
panagias
QUOTE(geogianniodis @ Mar 13 2008, 18:00 ) *
Πολύ σωστός. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ανεβαίνει η Ιεράπετρα, άσχετα αν η διαφορά από τα μεταξύ τους παιχνίδια δεν είναι υπέρ της.


δέν ισχύει αυτό το πράγμα
geogianniodis
QUOTE(panagias @ Mar 13 2008, 19:33 ) *
δέν ισχύει αυτό το πράγμα



Είναι στην προκύρηξη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.