Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2007-08 2ος ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
tasos
QUOTE(dedes-9 @ Jan 26 2008, 17:13 ) *
Τασο χαλαρωσε δεν πεσαμε ακομα! Εχει 11 παιχνιδια ακομα



Μπραβο ρε παικταρα μου ετσι σας θελω αποφασισμενους! Δωστε τον αγωνα να σας μεχρι το τελος! Δυνατα και με ψυχολογια νικητη!Ειμαστε μαζι σας!
ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ !!
Kafromania
Μηπως ξερει καποιος αν 8α ερθουν οπαδοι του Οφη σημερα στο γηπεδο??????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Στο παιχνιδι Αρδηττος-Οφη.
leonkalf
QUOTE(kontas @ Jan 26 2008, 19:46 ) *
:c 68.gif lap: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΕ ΤΟ PC ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ

Ο κανονισμός του forum λέει ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία.
Και, επίσης, στη γλώσσα του ίντερνετ τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις!!

Δηλ. έχει χαλάσει το πλήκτρο Caps Lock στο πληκτρολόγιό σου?
kontas
QUOTE(leonkalf @ Jan 27 2008, 13:14 ) *
Ο κανονισμός του forum λέει ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία.
Και, επίσης, στη γλώσσα του ίντερνετ τα κεφαλαία σημαίνουν ότι φωνάζεις!!

Δηλ. έχει χαλάσει το πλήκτρο Caps Lock στο πληκτρολόγιό σου?

ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΕΧΩ WIND95 ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ........ΟΣΟΝ ΟΥΠΩ .....ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ
TELIS
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΕ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ 75-78

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ.

ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΝΟ 11 ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ
Blue1965White
Ιωνικός - Σχηματάρι 67-53
Χαλαρό απόγευμα και ευκαιρία στους μικρούς για συμμετοχή.
dirk10
παιδια ξερει κανεις αποτελεσματα???κρονος-αρης και αρδηττος-οφη απολλων-ελευσινα.αυτα που μ ενδιαφερουν....οΝΦ μας την εκανε.ο ιωνικος ευκολα κερδισε απεναντι σε ενα πολυ κακο ερμη(τσαμπα χασαμε εκει μεσα).τασο περιμενω να μου πεις..... biggrin.gif biggrin.gif
Kafromania
Εχασε ο Αρδηττος.Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ηταν απαραδεχτοι οι διαιτητες οι οποιοι σφυριζαν καθαρα υπερ του Οφη.Απο και περα αυτο θα γινεται.Θα υποστηριζουν Οφη για να ανεβει.!!!!!!!...!!!!.. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif sad.gif sad.gif sad.gif blink.gif blink.gif blink.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
dirk10
το σκορ μπορεις να μας πεις του παιχνιδιου αρδηττος -οφη?
basketikos
Πολυ ευκολα σημερα ο Ιωνικος - τελικα το Σχηματαρι ειναι πολυ κακη Ομαδα, αλλα εμεις δυστυχώς στο πρωτο γυρο τα καναμε ολα χαλια.

Συνεχιζω να απορω πως τα καταφερνει η Νεα Φιλαδελφεια -

Απολλωνας -Ελευσινα 63-80
Αρδηττος - ΟΦΗ - κερδισε ο ΟΦΗ
Κρονος - Αρης - κερδισε ο Κρονος.
Τα αποτελεσματα ειναι καλα - αφου φαινεται οτι ξερουμε ποιοι πανε για κατω

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΡΕ ΙΩΝΙΚΕ !!!!

ΥΓ. Σημερα επαιξε καλα για τον Ιωνικο και ο Τατσιδης - απιστευτο και ομως αληθινο (βεβαια οι ψηλοι του Ερμη ηταν για Α Ευβοιας..), αλλα φαινεται οτι το κραξιμο του basketikou πιανει..

Συνεπώς: Αυτος που υστερησε οσο χρησιμοποιηθηκε ηταν ο "ξερω-μπασκετ-αλλα-μετα-τον-τραυματισμο-εχω-το-μυαλο-κολλημενο-στο-να-μην-το-ξαναχτυπησω" Παπαδακης. Ας του σφυριξει καποιος οτι μπορει ευκολα να παιξει καλυτερα, αρκει να αρχισει να χαιρεται παλι το παιχνιδι ...
aris_zografou
dinati k oriaki niki gia zografou simera apenanti se ena maxitiko filathlitiko.
auti h omada omos, giati na mi mporei na kratisei mia diafora mia fora mexri to telos???????????
Ολυμπιακός
Εχω να πω τα εξης που με εξοργισαν
Πηρα το μικρο μου γιο (9 ετων) να παμε να δουμε το Απολλων - Ελευσινα...Μενω Ν. Φιλαδελφια και μιας και το γηπεδο ειναι κοντα και το ματς ενδιαφερον αλλα και ασφαλες για ενα μικρο παιδι τον πηρα και πηγαμε. Μαλλον εκανα λαθος και αναγκαστηκα να φυγω στο γ δεκαπεπτο. Αιτια? Ο απαραδεκτος και ποδοσφαιρικος προπονητης του ιστορικου Απολλων. Συναιβει το εξης: Γυρω στα μεσα του γ δεκαπεπτου ο Αβραμιδης κανει φαουλ και διαμαρτυρεται και ο διαιτητης του δινει τεχνικη ποινη. Επαναλαμβανω για να το καταλαβετε. Το φαουλ το εκανε παικτης της Ελευσινας. Αμεσως πεταγετε χωρις να καταλανω το λογο και αρχιζει και οριεται στους διαιτητες???? και βριζει τον παγκο της Ελευσινας φωναζοντας συνεχως και με ολη τη δυναμη της φωνης του ολο το παγκο, προπονητες εφορους και παικτες ΜΟ$ΝΙΑ, ΜΟ%ΝΙΑ, ΜΟ@ΝΙΑ....Το παιδι μου το ακουσε και ρωτουσε τι σημαινει η λεξη αυτη, Τι να του πω αγαπητοι φιλοι? Ο ανθρωπος αυτος που υποτιθεται οτι εχει και αδεια προπονητη καλο θα ειναι οταν θελει να καλυψει τη δικη του αδυναμια και ανεπαρκεια να μην επιτιθεται σε αντιπαλους και να σεβεται το αθλημα. Ειναι αχρειος και ανικανος προπονητης και δεν σεβεται ουτε τον κοσμο. Ολο το γηπεδο ειχε κοσμο μπασκετικο, ζευγαρια και μερικα παιδια. Ολοι ακομα και οι φιλαθλοι του Απολλων αγανακτησαν. ΟΛΟΙ. Αν δεν μπορει να σωσει την ομαδα , αν δεν μπορει να νικησει το παιχνιδι ας ειναι αντρας να το παραδεχθει και να μην αντιδρα ετσι θολωνοντας τα ματια της διοικησης και του κοσμου. Ο κυριος αυτος ειναι ενα μηδενικο. Δεν τιμα την ομαδα και κυριως την ντροπιαζει. Κριμα για τον ιστορικο που εχει διοικηση με εντιμους ανθρωπους. Το λιγοτερο που εχει να κανει ειναι να παραιτηθει. Οσο αφορα το ματς τραγικος ο Απολλων. Ομαδα χωρις αρχη και τελος. Κακιστος ο Δεδες (με πολλες λαθος επιλογες), λιγο προσπαθησε ο 14. Απο Ελευσινα οι 2 ψηλοι ηταν καλοι, ο Θεος προσπαθησε και καλο παιχνιδι εκανε ο 8. Τελος συγχαρητηρια στον ΟΦΗ. Καλη επιτυχια του χρονου στη Β Εθνικη. Ιεραπετρα την πατησε ασχημα. Κριμα. Μυριζομαι οτι εβαλε το χερακι του ο Μακρακης για τον οποιο δεν εχω και την καλυτερη γνωμη.
Jabar
Αρδηττός -ΟΦΗ 78-67
kontas
QUOTE(TELIS @ Jan 26 2008, 19:10 ) *
ΦΙΛΕ KONTAS

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ Ο ΑΡΔΗΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

φιλε να τον ακοκους τον KONTAS...
free
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 27 2008, 21:19 ) *
........Αμεσως πεταγετε χωρις να καταλανω το λογο και αρχιζει και οριεται στους διαιτητες???? και βριζει τον παγκο της Ελευσινας φωναζοντας συνεχως και με ολη τη δυναμη της φωνης του ολο το παγκο, προπονητες εφορους και παικτες ΜΟ$ΝΙΑ, ΜΟ%ΝΙΑ, ΜΟ@ΝΙΑ....

.......Τελος συγχαρητηρια στον ΟΦΗ. Καλη επιτυχια του χρονου στη Β Εθνικη. Ιεραπετρα την πατησε ασχημα. Κριμα. Μυριζομαι οτι εβαλε το χερακι του ο Μακρακης για τον οποιο δεν εχω και την καλυτερη γνωμη.



Θα συμφωνησω μαζι σου Ολυμπιακε. Ημουν στο παιχνιδι του απολλων και ειδα οσα αναφερεις. Κριμα και για τον Απολλων και για την Ιεραπετρα. Επισεις δεν περιμενα η Ιεραπετρα να συνεχιζε και φετος με Μακρακη μετα το περυσινο παιχνιδι με τον Γκυζιακο. Επιμενω σε παλαιοτερα ποστ μου οτι η Ιεραπετρα σαν ροστερ ειναι η καλυτερη με διαφορα ομαδα της κατηγοριας.
Ολυμπιακός
QUOTE(free @ Jan 28 2008, 00:14 ) *
Θα συμφωνησω μαζι σου Ολυμπιακε. Ημουν στο παιχνιδι του απολλων και ειδα οσα αναφερεις. Κριμα και για τον Απολλων και για την Ιεραπετρα. Επισεις δεν περιμενα η Ιεραπετρα να συνεχιζε και φετος με Μακρακη μετα το περυσινο παιχνιδι με τον Γκυζιακο. Επιμενω σε παλαιοτερα ποστ μου οτι η Ιεραπετρα σαν ροστερ ειναι η καλυτερη με διαφορα ομαδα της κατηγοριας.


Αν ειχε ενα ακομα ψηλο (μιας και ο Στρατακης ειναι λιγος και ο Χριστοδουλος ασταθης και τωρα τελευταια πηρε τα πανω του) τοτε ναι θα συμφωνουσα μαζι σου. Μακρακης οπως και περσυ στα δυσκολα εδειξε την ιδια αντιδραση στη πιεση και την αναγκη για αποτελεσμα. Και πιστευω πως το παιχνιδι με την Ελευσινα του φουσκωσε τα μυαλα. Πιο πολυ το εχασε το ματς η Ελευσινα παρα το πηρε η Ιεραπετρα. Οχι οτι επαιξε ασχημα απλα δεν επαιξε καθολου καλα η Ελευσινα.
basketikos
Τα αποτελέσματα:
Διαγόρας Ρόδου - Χαλκίδα 87-77
Αρδηττός - ΟΦΗ 66-78
Ζωγράφου - Φιλαθλητικός 66-57
Ιεράπετρα - Ν.Φ. 75-78
Απόλλων Αθ. - Πανελευσινιακός 63-80
Ιωνικός Νικαίας - Ερμής Σχηματαρίου 67-53
Κρόνος Αγ. Δημ - Άρης Νικαίας 75-64


Το δικο μας ματς στον Πλατωνα δεν αντεχει κριτικη - 'Πολλα με λιγα'. 3/3 β γυρο και συνεχιζουμε - την αλλη Κυριακη παμε με φιλοδοξια στην Ελευσινα - εξ'αλλου και το πρωτο ματς το 'χασαμε' (θυμαμαι οτι για 4 λεπτα ηταν 50-50 και κανεις δεν σκοραρε) παρα το καταφερε μονη της η Ελευσινα.

Αν περασουμε, ακολουθει η Νεα Φιλαδελφια (και στην ανασκοπηση του α γυρου και την Παρασκευη το ελεγα: 'αποροιας αξια' αυτη η ομαδα). Με 2 νικες στην σειρα παμε για 5η θεση.

Οσο για την Νεα Φιλ/φεια; ελπιζω να παρει τον Απολλωνα και να 'ξεκαθαρισει' η υποθεση παραμονη για πολλους.

Βεβαια ο Jabar εκανε λαθος- ο ΟΦΗ περασε και αποσπασθηκε - Ο Αρδηττος αν δεν περασει την αλλη Κυριακη απο Χαλκιδα αρχιζει να κινδυνευει.
snoop
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 27 2008, 21:19 ) *
Εχω να πω τα εξης που με εξοργισαν
Πηρα το μικρο μου γιο (9 ετων) να παμε να δουμε το Απολλων - Ελευσινα...Μενω Ν. Φιλαδελφια και μιας και το γηπεδο ειναι κοντα και το ματς ενδιαφερον αλλα και ασφαλες για ενα μικρο παιδι τον πηρα και πηγαμε. Μαλλον εκανα λαθος και αναγκαστηκα να φυγω στο γ δεκαπεπτο. Αιτια? Ο απαραδεκτος και ποδοσφαιρικος προπονητης του ιστορικου Απολλων. Συναιβει το εξης: Γυρω στα μεσα του γ δεκαπεπτου ο Αβραμιδης κανει φαουλ και διαμαρτυρεται και ο διαιτητης του δινει τεχνικη ποινη. Επαναλαμβανω για να το καταλαβετε. Το φαουλ το εκανε παικτης της Ελευσινας. Αμεσως πεταγετε χωρις να καταλανω το λογο και αρχιζει και οριεται στους διαιτητες???? και βριζει τον παγκο της Ελευσινας φωναζοντας συνεχως και με ολη τη δυναμη της φωνης του ολο το παγκο, προπονητες εφορους και παικτες ΜΟ$ΝΙΑ, ΜΟ%ΝΙΑ, ΜΟ@ΝΙΑ....Το παιδι μου το ακουσε και ρωτουσε τι σημαινει η λεξη αυτη, Τι να του πω αγαπητοι φιλοι? Ο ανθρωπος αυτος που υποτιθεται οτι εχει και αδεια προπονητη καλο θα ειναι οταν θελει να καλυψει τη δικη του αδυναμια και ανεπαρκεια να μην επιτιθεται σε αντιπαλους και να σεβεται το αθλημα. Ειναι αχρειος και ανικανος προπονητης και δεν σεβεται ουτε τον κοσμο. Ολο το γηπεδο ειχε κοσμο μπασκετικο, ζευγαρια και μερικα παιδια. Ολοι ακομα και οι φιλαθλοι του Απολλων αγανακτησαν. ΟΛΟΙ. Αν δεν μπορει να σωσει την ομαδα , αν δεν μπορει να νικησει το παιχνιδι ας ειναι αντρας να το παραδεχθει και να μην αντιδρα ετσι θολωνοντας τα ματια της διοικησης και του κοσμου. Ο κυριος αυτος ειναι ενα μηδενικο. Δεν τιμα την ομαδα και κυριως την ντροπιαζει. Κριμα για τον ιστορικο που εχει διοικηση με εντιμους ανθρωπους. Το λιγοτερο που εχει να κανει ειναι να παραιτηθει. Οσο αφορα το ματς τραγικος ο Απολλων. Ομαδα χωρις αρχη και τελος. Κακιστος ο Δεδες (με πολλες λαθος επιλογες), λιγο προσπαθησε ο 14. Απο Ελευσινα οι 2 ψηλοι ηταν καλοι, ο Θεος προσπαθησε και καλο παιχνιδι εκανε ο 8. Τελος συγχαρητηρια στον ΟΦΗ. Καλη επιτυχια του χρονου στη Β Εθνικη. Ιεραπετρα την πατησε ασχημα. Κριμα. Μυριζομαι οτι εβαλε το χερακι του ο Μακρακης για τον οποιο δεν εχω και την καλυτερη γνωμη.

Αγαπητε φιλε μου 8α συμφωνησω μαζι σου για τον προπονητη απολυτα! Αλλα στο αγωνιστικο κομματι πρεπει να βρισκοσουν σε αλλο γηπεδο! Κακιστος ο Δεδες?? Επειδη επιλεγω αγωνες και παω και κανω σκαουτινγκ και κραταω στατιστικα (σημερα κρατησα και για τισ 2 ομαδες )κα8ως η ομαδα μου τις αντιμετωπιζει και τις 2 ο κακιστος ειχε 19 ποντους με 2 στις 2 βολες 7 στα 10 2ποντα και 1 ατα 3 3ποντα! 1 ασιστ 2 κλεψιματα και μονο 1 λα8ος και 9 ριμπαουντ εκ των οποιων τα 2 τα πηρε ΠΑΝΩ απο 2 αντιπαλους παικτες! και στο 4ο 10λεπτο δεν ακουμπησε την μπαλα λογω κακων επιλογων απο αλλους συμπαικτες του!! Μεγαλη αμφανιση του Κατσαρου και του Διολετη!
Ολυμπιακός
Προσωπικα εμενα φιλε μου δεν μου αρεσει καθολου ο εν λογω παικτης. Ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν ειναι σωστο για το παιδι να κατσουμε να λεμε τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα του. Δινει τον αγωνα του και προσπαθει να διακριθει σε σωστα και αθλητικα πλαισια. Απλα εμενα αγωνιστικα δεν με πειθει. Προσωπικη μου και υποκειμενικη μου αποψη. Δεν ειναι το θεμα μας αυτο ομως. Το θεμα ειναι ο βλακωδως ηλιθιος προπονητης της ομαδας σας. Αν δε το διωξετε δυσφημιζετε το αθλημα και προσβαλετε τους εαυτους σας, τους αθλητες σας και την ιστορια σας. Κατι αλλο αξιο παρατηρησης. Μπαρμπαρης με 16, Διολετης με 22 και Κατσαρος με 26 εβαλαν μαζι αυτοι οι 3 το συνολο των 64 ποντων, τη στιγμη που ολος ο Απολλων ειχε 63.
Για την ιστορια λοιπον:

ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ-ΔΙΟΛΕΤΗΣ-ΚΑΤΣΑΡΟΣ --- ΑΠΟΛΛΩΝ = 64-63
Dimis_11
Ki egw file mou to apoklyw!!! 66-78 eukola..epaiksan kai oi mikroi st telos!! O Ofi ton exei kleisei apo twra ton titlo!! O Dedas einai tromeros kai paneksypnos proponitis k panw apo ola mono 25 xronwn!!!
president
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 27 2008, 21:19 ) *
Εχω να πω τα εξης που με εξοργισαν
Πηρα το μικρο μου γιο (9 ετων) να παμε να δουμε το Απολλων - Ελευσινα...Μενω Ν. Φιλαδελφια και μιας και το γηπεδο ειναι κοντα και το ματς ενδιαφερον αλλα και ασφαλες για ενα μικρο παιδι τον πηρα και πηγαμε. Μαλλον εκανα λαθος και αναγκαστηκα να φυγω στο γ δεκαπεπτο. Αιτια? Ο απαραδεκτος και ποδοσφαιρικος προπονητης του ιστορικου Απολλων. Συναιβει το εξης: Γυρω στα μεσα του γ δεκαπεπτου ο Αβραμιδης κανει φαουλ και διαμαρτυρεται και ο διαιτητης του δινει τεχνικη ποινη. Επαναλαμβανω για να το καταλαβετε. Το φαουλ το εκανε παικτης της Ελευσινας. Αμεσως πεταγετε χωρις να καταλανω το λογο και αρχιζει και οριεται στους διαιτητες???? και βριζει τον παγκο της Ελευσινας φωναζοντας συνεχως και με ολη τη δυναμη της φωνης του ολο το παγκο, προπονητες εφορους και παικτες ΜΟ$ΝΙΑ, ΜΟ%ΝΙΑ, ΜΟ@ΝΙΑ....Το παιδι μου το ακουσε και ρωτουσε τι σημαινει η λεξη αυτη, Τι να του πω αγαπητοι φιλοι? Ο ανθρωπος αυτος που υποτιθεται οτι εχει και αδεια προπονητη καλο θα ειναι οταν θελει να καλυψει τη δικη του αδυναμια και ανεπαρκεια να μην επιτιθεται σε αντιπαλους και να σεβεται το αθλημα. Ειναι αχρειος και ανικανος προπονητης και δεν σεβεται ουτε τον κοσμο. Ολο το γηπεδο ειχε κοσμο μπασκετικο, ζευγαρια και μερικα παιδια. Ολοι ακομα και οι φιλαθλοι του Απολλων αγανακτησαν. ΟΛΟΙ. Αν δεν μπορει να σωσει την ομαδα , αν δεν μπορει να νικησει το παιχνιδι ας ειναι αντρας να το παραδεχθει και να μην αντιδρα ετσι θολωνοντας τα ματια της διοικησης και του κοσμου. Ο κυριος αυτος ειναι ενα μηδενικο. Δεν τιμα την ομαδα και κυριως την ντροπιαζει. Κριμα για τον ιστορικο που εχει διοικηση με εντιμους ανθρωπους. Το λιγοτερο που εχει να κανει ειναι να παραιτηθει. Οσο αφορα το ματς τραγικος ο Απολλων. Ομαδα χωρις αρχη και τελος. Κακιστος ο Δεδες (με πολλες λαθος επιλογες), λιγο προσπαθησε ο 14. Απο Ελευσινα οι 2 ψηλοι ηταν καλοι, ο Θεος προσπαθησε και καλο παιχνιδι εκανε ο 8. Τελος συγχαρητηρια στον ΟΦΗ. Καλη επιτυχια του χρονου στη Β Εθνικη. Ιεραπετρα την πατησε ασχημα. Κριμα. Μυριζομαι οτι εβαλε το χερακι του ο Μακρακης για τον οποιο δεν εχω και την καλυτερη γνωμη.
Jabar
QUOTE(Jabar @ Jan 24 2008, 11:06 ) *
Συμεωνίδης είναι ο ίδιος που πέρασε από τη Δάφνη.Με πολύ καλά δείγματα δουλειάς από όπου πέρασε Ηλιούπολη ,Κορωπι ,Γκυζιακό. Πολύ καλός γνώστης της κατηγορίας και από τις καλλίτερες περιπτώσεις νέων προπονητών που κάθε χρόνο δείχνει μια εξέλιξη.Σημειωτέον με τον άνθρωπο μόνο εξ' όψεως γνωριζόμαστε λέγοντας ένα γειά σε διάφορα παιχνίδια της Εσκα όταν τυχαίνει να παρακολουθούμε το ίδιο.Οσο για τον Αρδηττό προς τιμή του ο κος Παπαλιός στηρίζει τους προπονητές του και στα τόσα χρόνια έχει κάνει ελάχιστες
αλλαγές.Μία αλλαγή επιβεβλημένη διότι η ομάδα με καλό υλικό πήγαινε από το κακό στο χειρώτερο κινδύνευε να μπλέξει και καθώς παίκτες δεν μπορείς να αλλάξεις στο μέσο της χρονιάς έγινε η συνηθισμένη αλλαγή.Τώρα κατά πόσο θα προλάβει ο Συμεωνίδης να κάνει φοβερές αλλαγές θα δούμε.Είναι αρρώστια όμως
ομάδα που βαδίζει από ήττα σε ήττα να πρέπει να νικήσει τον ΟΦΗ 100% και αν χάσει να φταίνε ύποπτα σενάρια μανατζαρέων.Δείτε μπάσκετ και μη σκέφτεστε συνέχεια ύποπτα σενάρια μόνο μετέχοντες σε τέτοια
έχουν εκεί το μυαλό τους.Είμαι φίλαθλος του μπάσκετ και με τέτοια ένα μέρος της αίγλης του αθλήματος χάνεται.

Αυτό έγραψα, δεν είναι λάθος σημαίνει ότι φαβορί παραμένει ο ΟΦΗ που είναι και καλλίτερη ομάδα και για μένα ποτέ δεν τέθηκε σε ανφισβήτηση ότι θα ανέβει. Το πνεύμα του post συμφωνεί με ένα δικό σου λίγο
πιό μετά.Απλά δεν πρέπει να ερμηνεύουμε τα πάντα εξωαγωνιστικά.Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους μπασκετικούς και δόξα το θεό η Νίκαια είναι μπασκετική περιοχή και να δει ξανά τον Ιωνικό εκεί που πρέπει.
president
Φιλε Ολυμπακε θα σου απαντησω σε δυο σκελη στις τοποθετησεις σου.Κατ αρχας στο θεμα Αναστασοπουλου.Επειδη εχω δει φετος αρκετα παιχνιδια του Α ΠΟΛΛΩΝΑ σε πληροφορω οτι αυτο που εγινε χθες ηταν ενα ακομη επισοδειο στο σηριαλ που εχει ξεκινησει απο την αρχη της περιοδου.Ο συγκεκριμενος σε καθε παιχνιδι δημιουργει κλιμα εις βαρος των αντιπαλων παγκων καλιεργοντας εχθρα μεταξυ των σωματειων.Περα απ αυτα σε καθε αγωνα βριζει τους παικτες χυδαια διαλυονταςτην οποια ψυχολογια τους.Τελος παντων ο ανθρωπος ειναι ανεπαρκεστατος και της φιλοσοφιας κερδιζω εγω χανουν οι παικτες.Απο κει και περα ομως αναρωτιεμαι αν αυτη η κατασταση αρεσει στους υπευθυνους της ομαδας γιατι ο Αναστασοπουλος αυτος ειναι. Εσεις κυριοι που αφηνεται εναν υπαλληλο σας να προσβαλει την Ιστορια του Απολλωνα τι λετε για ολα αυτα?Τωρα οσον αφορα την κριτικη σου για τους παικτες πιστευω οτι εισαι αδικος για ολους τους παικτες και οχι μονον για τους δυο που αναφερεις.Σε πληροφορω λοιπον οτι αυτα τα παιδια παιζουν τα περισσοτερα παιχνιδια χωρις βοηθεια απο τον παγκο και δεν φτανει αυτο ακουνε και τα χειροτερα απο τον <προπονητη>της ομαδας τους .Δεν πιστευω οτι ο Νικας ο Ζησιμοπουλος ο Κουτουλας εχουν ξεχασει το βasket απλα παιζουν με διαλυμενη ψυχολογια .Δεν ειναι δυνατον να τιμωρουνται παικτες και να μπαινουν στο ψυγειο για μια κουβεντα παραπανω που ειπαν σε στιγμες εντασης.Αν ηταν ετσι ο<ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ>επρεπε να μην περναει ουτε εξω απο το γηπεδο με αυτα που εχει κανει.Τελος αφου δωσω συγχαρητηρια στην ΟΜΑΔΑ της Ελευσινας και στον προπονητη της θα ευχηθω στα παιδια του Απολλωνα κουραγιο γιατι μονον αυτοι μπορουν να σωσουν την παρτιδα η οποια ουτως η αλλως μοιαζει χαμενη.
DrMixos
τα εξωαγωνιστικά θέματα είναι κρίμα να κατακλύζουν ένα φόρουμ σαν και αυτό αλλά είναι ακόμα χειρότερο να συμβαίνουν τουλάχιστον στις κατηγορίες αυτές. έχω μία απορία γιατί στις ομάδες έχουν μεγάλη συμμετοχή <βετεράνοι> παίχτες και όχι τα νέα παιδιά που βγαίνουν και από τις ακαδημίες της ομάδας.αν παίζουν μόνο σε σίγουρα ματς τι εμπειρίες θα αποκτήσουν ώστε να φανούν χρήσιμοι μετά? έχω την εντύπωση ότι σε εμάς παίζέι ένας τυπάς μεγάλος αρκετά ίσως και να κάνω λάθος)και να πέσει μία ομάδα καλή ώρα η δική μου (Άρης) τι διαφορά θα έχει? μήπως θα είναι οικονομικό ή δεν θα έρχεται πια κόσμος στο γήπεδο? laugh.gif θέλω να δω απόψεις γιατί σημασία στην γ εθνική έχουν πρώτα οι αθλητές και όχι τα σωματεία

Υ.Γ. ζητώ συγγνώμη αν είμαι λιιιιιγο άκαιροςwink.gif
basketikos
QUOTE(DrMixos @ Jan 28 2008, 11:25 ) *
έχω μία απορία γιατί στις ομάδες έχουν μεγάλη συμμετοχή <βετεράνοι> παίχτες και όχι τα νέα παιδιά που βγαίνουν και από τις ακαδημίες της ομάδας.αν παίζουν μόνο σε σίγουρα ματς τι εμπειρίες θα αποκτήσουν ώστε να φανούν χρήσιμοι μετά?
Υ.Γ. ζητώ συγγνώμη αν είμαι λιιιιιγο άκαιροςwink.gif


DrMixoς, δυστυχώς το μπασκετ εχει αλλαξει και ακομα και τα παιδια των ακαδημιων εχουν μανατζερς (sic..) και θέλουν μολις γινουν 17-18 να πανε στην ομαδα που τους προτεινει ο μανατζερ τους ...

Τους οποιους μανατζερ θεωρω την μεγαλυτερη πληγη σε ολα τα Εθνικα πρωταθληματα. Το μονο που τους νοιαζει ειναι το 10% κατα την μεταγραφη και ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ & ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Δηλαδη αν ο παικτης δεν ειναι συνεπης, αν η ομαδα δεν ειναι συνεπης κλπ) που απλώς ανεβαζουν τις τιμες (αρα και τον δεικτη ασυνεπιας των ομαδω) και δεν αφηνουν τους παίκτες να καθήσουν σε μια ομαδα για καιρο (αφου διαχειριζονται ΄δημοσιες σχέσεις'). Αντε μετα οι ομαδες να δουλεψουν υποδομες (που απαιτουν χρηματα..), ενω οι 'ομαδες-κομητες' πολλαπλασιαζονται (saw me the money !!!) - Αλλα ετσι βγαινω εκτός topic?

Εμεις στον Ιωνικο, υποφεραμε αρκετα απο αυτη την ιστορια (και με δικη μας ευθυνη βεβαια) και να που φτασαμε. Κανουμε μια καινουργια αρχη φετος, με στοχο να φτιαξουμε ενα κορμο με παικτες που θα μεινουν στην Ομαδα και 2ο και 3ο χρονο - και να βετιωσουμε τις υποδομές. Να δουμε..
kokos
μπραβο στην ομαδαρα μου για το πρωταθλημα...την πατησανε στην ιεραπετρα..κριμα γιατι τα παιδια κανανε μεγαλη προσπαθεια.... 41.gif οταν ομως υπαρχουν 2 παιχτες που εχουν κλεισει απο τα μεσα τις περιοδου σε αλλη ομαδα και υπαρχει εσωτερικη διχωνεια δεν μπορεις να κανεις κατι.. 68.gif 68.gif 68.gif και παλι μπραβο 41.gif 41.gif ελπιζω στιν ιεραπετρα να γινει ενα καλο ματσ blove.gif blove.gif blove.gif
snoop
[quote name='Ολυμπιακός' date='Jan 28 2008, 02:48 ' post='155444']
Προσωπικα εμενα φιλε μου δεν μου αρεσει καθολου ο εν λογω παικτης.
Aφου λοιπον δε σου αρεσει και απο οτι φαινεται δε γνωριζεις πολλα πραγματα μην τον κριτικαρεις αρνητικα
γιατι ηταν ο μονος που διακρι8ηκε απο το χ8εσινο ναυαγιο! Και για να μου λες οτι σου αρεσε ο 14(γιαννοπουλος)
69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif evilmonkey.gif wink.gif cool.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Ολυμπιακός
QUOTE(kokos @ Jan 28 2008, 14:26 ) *
οταν ομως υπαρχουν 2 παιχτες που εχουν κλεισει απο τα μεσα τις περιοδου σε αλλη ομαδα και υπαρχει εσωτερικη διχωνεια δεν μπορεις να κανεις κατι..


Eννοεις οτι καποιοι παικτες της Ιεραπετρας εχουν ηδη κλεισει σε αλλη ομαδα? Και οταν λες οτι υπαρχει εσωτερικη διχονοια σημαινει οτι οι σχεσεις παικτων και προπονητων δεν ειναι καλες? Εγω που τους ειδα τη περασμενη Κυριακη δεν παρατηρησα κατι τετοιο...Μπορει να μην εχω σε εκτιμηση τον Μακρακη αλλα ειδα οτι το κλιμα της ομαδας του ηταν καλο.
Dimis_11
Se opoia omada se tetoio epipedo na synebaine na exei meinei toso pisw apo tin diekdikish tou prwtathlimatos enw autos einai o stoxos ths tha ypirxan eswterika problimata!!! Stin Ierapetra ola arxisan apo tin itta me ton ofi me tin 100ara...apo tote kati den paei kala!!! To oti kapoioi paixtes exoun syfwnisei m alles omades to exw akousei k egw..
Ολυμπιακός
Αν δε θελεις να πεις ποιοι ειναι αυτοι στειλε μου pm. Παντως μιας και εχω υπαρξει και γω παικτης παλαιοτερα δυσκολευομαι να το κατανοησω πως μια ομαδα απο τοσο νωρις και χωρις να ειναι εκτος στοχων αντιμετωπιζει τετοιας φυσεως εσωτερικα προβληματα. Προς Θεου δεν λεω οτι δε σε πιστευω ή οτι η πληροφορηση σου ειναι λανθασμενη. Καθε αλλο. Αν θες στειλε pm ή πες μας ποιοι ειναι αυτοι...
panosak
συγχαρητηρια στον οφη για την ανοδο στη Β'ΕΘΝΙΚΗ και μπραβο τους που το καταφεραν τοσο μα τοσο νωρις...
Η ομαδα μου προσπαθησε αλλα δεν τα καταφερε.Δεν πειραζει ... κοιταμε μπροστα.
Ελπιζω τουλαχιστο να γινει ενα καλο ντερμπυ μεταξυ μας χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον να απολαυσουμε μπασκετ εμεις οι μπασκετικοι γιατι φετος παιζαμε με το πιστολι στον κροταφο για τεσσερις και βαλε μηνες
και μπασκετ δεν ειδαμε υπο το φορτιο του πρωταθλητισμου....................................................
..
O Λυμπερόπουλος ειναι σιγουρα ο πιο καλος επιθετικος παικτης του ομιλου και συναμα ο πιο υποσχομενος.
Θα τον δουμε σιγουρα στο μελλον στην Α1. Εσεις τι λετε ?
kontas
QUOTE(kokos @ Jan 28 2008, 14:26 ) *
μπραβο στην ομαδαρα μου για το πρωταθλημα...την πατησανε στην ιεραπετρα..κριμα γιατι τα παιδια κανανε μεγαλη προσπαθεια.... 41.gif οταν ομως υπαρχουν 2 παιχτες που εχουν κλεισει απο τα μεσα τις περιοδου σε αλλη ομαδα και υπαρχει εσωτερικη διχωνεια δεν μπορεις να κανεις κατι.. 68.gif 68.gif 68.gif και παλι μπραβο 41.gif 41.gif ελπιζω στιν ιεραπετρα να γινει ενα καλο ματσ blove.gif blove.gif blove.gif

φιλε νομιζεις οτι δεν συμβαινουν και στην ομαδα σου αυτα? θες να σου πω που θα παιζει ο τσακι του χρονου η θα σου πει ο σουλης .... ohmy.gif
οι συντεκνοι την πατησαν γιατι δεν τολμησαν να κανουν αυτο που επρεπε στην δευτερη στραβη ....θα μαθουν καποια στιγμη....ως τοτε ας εκπαιδευτουν bball.gif πως αλλαζουν τα κακως κειμενα απο τους οφητζηδες (φιλικες ηττες ) για οποιους δεν καταλαβαν
Ολυμπιακός
QUOTE(panosak @ Jan 28 2008, 17:58 ) *
συγχαρητηρια στον οφη για την ανοδο στη Β'ΕΘΝΙΚΗ και μπραβο τους που το καταφεραν τοσο μα τοσο νωρις...
Η ομαδα μου προσπαθησε αλλα δεν τα καταφερε.Δεν πειραζει ... κοιταμε μπροστα.
Ελπιζω τουλαχιστο να γινει ενα καλο ντερμπυ μεταξυ μας χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον να απολαυσουμε μπασκετ εμεις οι μπασκετικοι γιατι φετος παιζαμε με το πιστολι στον κροταφο για τεσσερις και βαλε μηνες
και μπασκετ δεν ειδαμε υπο το φορτιο του πρωταθλητισμου....................................................
..
O Λυμπερόπουλος ειναι σιγουρα ο πιο καλος επιθετικος παικτης του ομιλου και συναμα ο πιο υποσχομενος.
Θα τον δουμε σιγουρα στο μελλον στην Α1. Εσεις τι λετε ?


Τι πηγε στραβο στον αγωνα και χασατε φιλε μου? Ο λυμπεροπουλος τι θεση παιζει και ποσο χρονων ειναι?
Jabar
Λυμπερόπουλος στον Ιωνικό παίζει 1 μπορεί και 2 είναι 88άρης νομίζω και τον είχε αγοράσει το Μαρούσι και
έκανε προπονήσεις με την αντρική. Φέτος τον άφησε και παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής πράγμα απαραίτητο
για να βάλει το παιχνίδι του σε κάποια καλούπια και να ξεφύγει από τα γιουρούσια του εφηβικού .Εχει μέλλον πάντως.
dirk10
ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΩΝΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!!!!
Ολυμπιακός
Μου αρεσε ο 14 φιλε snoop γιατι ο ανθρωπος εχει παιξει σε 15 ομαδες και οτι εκανε ηταν μπασκετικο. Μπασκετικες φασεις. Ολες οι επιλογες σωστες. Ασχετα αν ειναι γραφικος και τρελενεται. Δεν ειναι και πιτσιρικας οποτε δε μας νοιαζει τι κανει. Σε αντιθεση με το αγαπητο Δεδε (που αυτη τη στιγμη κανουμε μαλακια που μιλαμε γι αυτον μιας και το παιδι μπορει να τα διαβαζει και δεν ειναι σωστο, αλλα αφου θες να ακουσεις την γνωμη μου θα το πω) που το γιουρουσια και ορμαμε στο ψητο και οτι βγει ειναι το φορτε του. Ατεχνος και παιζει με ενστικτο. Οι περισσοτερες επιλογες του ειναι κακες. Και οταν ειναι αστοχος και κακος τι γινεται? Σε ομαδες χαμηλης δυναμικοτητας οπως ο Απολλων κατι μπορει να κανει. Σε μεγαλες ομαδες με ποιοτητα, γεματο ροστερ και στοχους πρωταθλητισμου (Ελευσινα, Ιεραπετρα κλπ) δεν εχει τυχη.
kontas
QUOTE(dirk10 @ Jan 29 2008, 22:56 ) *
ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΩΝΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΦΟΡΑΕΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!!!!

νομιζω το 10 η το 11
basketikos
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 29 2008, 22:57 ) *
Μου αρεσε ο 14 φιλε snoop γιατι ο ανθρωπος εχει παιξει σε 15 ομαδες και οτι εκανε ηταν μπασκετικο. Μπασκετικες φασεις. Ολες οι επιλογες σωστες. Ασχετα αν ειναι γραφικος και τρελενεται.

....Σε αντιθεση με το αγαπητο Δεδε (που αυτη τη στιγμη κανουμε μαλακια που μιλαμε γι αυτον μιας και το παιδι μπορει να τα διαβαζει και δεν ειναι σωστο, αλλα αφου θες να ακουσεις την γνωμη μου θα το πω) που το γιουρουσια και ορμαμε στο ψητο και οτι βγει ειναι το φορτε του. Ατεχνος και παιζει με ενστικτο. Οι περισσοτερες επιλογες του ειναι κακες.


Μαλλον εισαι πολυ 'συναισθηματικος' με τον Γιαννοοπουλο - ενταξει το κατεχει το bball.gif , με στυλ δεκαετιας 90, και εχει πια την ωριμοτητα ωστε να διακρινεται ευκολα. Το οτι ειναι 'προσωπικότητα ' biggrin.gif biggrin.gif αλλη ιστορια. - προσφερε παντως στην καριερα του γιατι αγαπα το αθλημα.

Αλλα η ενσταση μου ειναι για τον Δεδε - (σημ: τον πρωτοειδα φετος στα 2 ματς με τον Ιωνικο και δεν τον ξερω, προσωπικα). Το παιδι (αν δεν κανω λαθος) φετος παιζει Εθνικη κατηγορια, και μου εκανε πολυ καλη εντυπωση, ακομα και στις μετριες στιγμες του: εχει προοπτικη. Μην ξεχνας οτι αρκετες ομαδες, βλ. Ιωνικος, το παιζουν συνθετη αμυνα αφου ο υπολοιπος Απολλωνας ειναι 'ετσι & ετσι'.

Δωστε του εναν προπονητη να δουλεψει, βαλτε τον με 2-3 συμπαικτες στην περιφερεια (ποιος μπορει απο τους σημερινους να τον 'ανεβασει' ποιοτικα;;;;;) και κανενα ψηλο να πασαρει, και μετα να δουμε τι θα λεγες..

Εγω παντως θα το εκανα πολυ κεφι να επαιζε στην Νικαια να τον βαλω να σουταρει η να πασσαρει σε .. και σε ... (λογοκρισια) και να σκοραρουμε κατα βουληση (Τασο πουλας;;;; 69.gif 69.gif ),
tasos
O Γιαννοπουλος ειναι εξαιρετικος παικτης..που πορωνεται να παιζει μπασκετ ,ειναι παικτης ψυχολογιας και "μιλαει" με την κερκιδα..τωρα αν για σενα ειναι γραφικος αυτο ειναι γνωμη σου και την σεβομαι.

Οσο αφορα τον Δεδε.Ο παικτης εχει ικανοτητα στο σκοραρισμα,γνωμη μου οτι μπορει να σταθει και σε ομαδα μεγαλυτερης κατηγοριας.Απο τους κορυφαιους σκορερς της κατηγοριας.Συμφωνω με τον basketikos ολοι οι αντιπαλοι οργανωνουν την αμυνα τους πανω στον Δεδε πολλες φορες με δυο παικτες απανω του!!Απλα μαθηματικα οποιος "κλειδωσει" τον Δεδε ο Απολλωνας χανει το 50% της δυναμης του.

Δεν θεωρω τον Απολλωνα ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας οπως λες...εχει παικτες ποιοτικους και αρκετα μπασκετικους (Δεδες,Κουτουλας,Γιαννοπουλος και Ζησιμοπουλος) .Την ομαδα δεν την κανουν οι παικτες αλλα και ο προπονητης.Με παιχνιδι προβλεψιμο..
Μιας που ειπα για τον προπονητη.Απαραδεκτος!! Να ξερεις οτι ολοι οι φιλαθλοι του Απολλωνα αυτην την στιγμη βραζουν,κανε μια βολτα απο το φορουμ μας για του λογου το αληθες.
golden
Παιδια ψυχραιμια οσον αφορα τους προπονητες !
Σε προηγουμενο μου ποστ ειχα αναφερει το δεδομενο οτι στην στις ερασιτεχνικες κατηγοριες μπασκετ (σε αντιθεση με την Α1 η με το ποδοσφαιρο κλπ) δεν υπαρχει ενδιαμεση χειμερινη μεταγραφικη περιοδος , τονιζοντας τοτε τον απαραιτητο σωστο καλοκαιρινο σχεδιασμο. Εαν προσθεσουμε ακομα το μειζων θεμα των παραγοντων και οπως αυτοι δρουνε στην Ελλαδα και "κλεισουμε" με την μασονια της διαιτησιας τοτε μπορουμε να καταλαβουμε σε τι δυσκολη θεση βρισκεται ο καθε ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Συνεπως σε μια "ηττα" η σε μια παρατεταμενη κακη περιοδο για μια ομαδα : οι παραγοντες "φυσικα" δεν φταινε και απλα υπο την πιεση του οργισμενου κοσμου "ψαχνουν" το τι φταει , οι παικτες λογω της παραπανω καταστασης "εκβιαζουνε" γιατι ξερουνε οτι δεν προκειται να τους διωξει κανεις , τους διαιτητες δεν τους τιμωρει ποτε η ΕΟ.Κ./ΚΕΔ δινοντας τους το δικαιωμα να εμφανιζονται μετεπειτα εκδικητικοι και αλλαζονικοι και φτανουμε στον προπονητη ο οποιος τελικα ειναι το ευκολο θυμα...ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ επειδη δεν μπορει να γινει τιποτα αλλο ! "Η νικη εχει πολλους πατερες ,αλλα η ηττα στην Ελλαδα μονο ενα"
Ο παραπανω μηχανισμος εχει οδηγησει αυτους τους ανθρωπους (οι μονοι σπουδασμενοι και οι περοσσοτερο εμπειροι στο αθλημα) να εχουν αναπτυξει αμυντικους μηχανισμους απεναντι στο καθετι: εχουν τροπο να "παραμυθιαζουν" τους προεδρους , εχουν παντα στο στομα κλισε πλεον ατακες περι "παικτων που δεν καταλαβαινουν η που δεν εκτελουν σωστα τις οδηγιες" , περι διαιτητων "οτι ειναι στημενοι απο τον ταδε ανταγωνιστη η τους κυνηγαει προσωπικα εδω και 2 χρονια" , περι παραγοντων "οι οποιοι δεν του πηραν το καλοκαιρι τον παικτη που ηθελε" ακομα και περι συναδελφων "παρελαβα καμμενη γη κλπ"
Συνεπως λογω αυτηγς της καταστασης και λογω αυτης της ασταθειας του επαγγελματος παρα πολλοι ικανοι προπονητες δεν ασχολουνται πια με το αθλημα και παρα πολλα "λαμογια" ξεροντας οτι ειναι προσωρινοι σε μια ομαδα πανε και αρπαζουν οτι μπορουν και οτι προλαβουν . Οι πιο εξυπνοι απλα "παραδιδονται" σε καποιο γραφειο μανατζερ και απλα εκτελουν διατεταγμενες υπηρεσιες.....
president
QUOTE(Ολυμπιακός @ Jan 29 2008, 22:57 ) *
Μου αρεσε ο 14 φιλε snoop γιατι ο ανθρωπος εχει παιξει σε 15 ομαδες και οτι εκανε ηταν μπασκετικο. Μπασκετικες φασεις. Ολες οι επιλογες σωστες. Ασχετα αν ειναι γραφικος και τρελενεται. Δεν ειναι και πιτσιρικας οποτε δε μας νοιαζει τι κανει. Σε αντιθεση με το αγαπητο Δεδε (που αυτη τη στιγμη κανουμε μαλακια που μιλαμε γι αυτον μιας και το παιδι μπορει να τα διαβαζει και δεν ειναι σωστο, αλλα αφου θες να ακουσεις την γνωμη μου θα το πω) που το γιουρουσια και ορμαμε στο ψητο και οτι βγει ειναι το φορτε του. Ατεχνος και παιζει με ενστικτο. Οι περισσοτερες επιλογες του ειναι κακες. Και οταν ειναι αστοχος και κακος τι γινεται? Σε ομαδες χαμηλης δυναμικοτητας οπως ο Απολλων κατι μπορει να κανει. Σε μεγαλες ομαδες με ποιοτητα, γεματο ροστερ και στοχους πρωταθλητισμου (Ελευσινα, Ιεραπετρα κλπ) δεν εχει τυχη.
president
Aγαπητε Ολυμπιακε δεν ξερω ποσες φορες εχεις παρακολουθησει Απολλωνα Γιαννοπουλο και Δεδε .Τυχαινει να τους εχω παρακολουθησει κατα καιρους ολους και οχι μονον εφετος.Για τον Γιαννοπουλο που ειναι ενα παιδι 33--34 χρονων δεν θα κανω κριτικη γιατι σεβομαι τα χρονια basket που εχει παιξει και την αξια του που ειναι δεδομενη.Για τον Απολλωνα θα πω τα εξης.Συγκριτικα με περυσι εχασε 4 παρα πολυ καλους και ποιοτικους παικτες σε θεσεις κλειδια.Εφετος ξεκινησαν μια προσπαθεια δυσκολη αλλα κατα την γνωμη μου με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν μπορουσε να αντεξει το βαρος της κατηγοριας και σε καθε ηττα εψαχνε δικαιολογιες μια στους διαιτητες μια στους παικτες και μια στα καλαθια που δεν μπαινανε τα σουτ με καταληξη την ξευτιλα της Κυριακης.Θα κρινω λοιπον τον Απολλωνα εαν και εφ οσον στον παγκο του κατσει καποιος προπονητης γιατι μεχρι στιγμης επαιζε χωρις βοηθειες απο τον παγκο.Οσον αφορα τον Δεδε σε πληροφορω οτι εχει παιξει σε ηλικια 19 χρονων στο Παγκρατι(Επιλογη Δαγλα)την χρονια που ανεβηκε κατηγορια μ.ο συμμετοχησ 8-9 λεπτα με πολυ ποιοτικους συμπαικτες(Βουλγαρη Τσιακο Σβερκουνο Τορνατωρο Μαναβοπουλο και αλλους)και στεκοταν θαυμασια.Να ξερεις δε οτι οι συμτωσεις φετος τον υπορεωνουν να κανει τον σκορερ κατι που σε αλλες ομαδες δεν ηταν εκ των πραγματων υποχρεωμενος να επιδειωκει.Τελος παντων αυτα που λεμε εμεις καμμια σημασια δεν εχουν το μελλον θα μας δειξει .Καλα να ειμαστε να δουμε και να κανουμε τετοιες ομορφες συζτησεις. Ενα πολυ θετικιο και αξιο αναφορας γεγονος ειναι παντως οτι το συγκεκριμενο παιδι ασχετα απο το αν ειναι καλος η κακος παικτης απ οσο φαινεται μεσ στο γηπεδο μου δινει την εντυπωση καλου χαρακτηρα.
dimdan
Καλησπέρα,
Είμαι καθημερινός αναγνώστης του forum αλλά δεν γράφω συχνά. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί ενώ το forum είναι ενα από τα λίγα μέσα που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για την κατηγορία καταντά συχνά κατινίστικο.... Καλό θα ήταν να εκφράζουμε την άποψη μας σε υγιή πλαίσια και με γνώμονα μας πάντα το μπασκετ. Πάντως αγαπητέ president μην υποτιμας τη νοημοσύνη μας λέγοντας ότι ''από όσο φαίνεται στο γήπεδο'' ο Δέδες είναι πολύ καλός χαρακτήρας.... Δεν αμφιβάλλω ότι είναι, (καλός παίχτης σίγουρα είναι και πολύ εξελίξιμος) αλλά σε άλλο topic έχεις αναφέρει ότι είσαι ο πατέρας του.
dirk10
ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΔΕΔΕ!!!!!ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ ΔΙΛ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ????ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ???(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif )ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
tasos
Αν ο Δεδες δεν ηταν καλος χαρακτηρας ο πρωτος που θα το ελεγε θα ειμουν εγω..!Ειμαι φιλαθλος του Απολλωνα ,τρεχω εντος και εκτος και οταν κανω κριτικη δεν χαριζομαι σε κανεναν!
Τελευταιες πληροφοριες απο την ομαδα μου λενε οτι ο Αναστασοπουλος υπεβαλε την παρετηση του αφου πρωτα ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του!
elefsinios
QUOTE(dirk10 @ Jan 30 2008, 20:10 ) *
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ???(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif )ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελπίζω να δούμε πραγματικά ένα ωραίο παιχνίδι την Κυριακή.Σίγουρα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες.Ο Ιωνικός θα διεκδικήσει την νίκη νομίζω όμως πως η ομάδα μου εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίσει το ματσάκι.Εύχομαι να δούμε ωραίο basket και σας περιμένουμε όλους τους φίλους από Νίκαια και όχι μόνο να περάσουμε όμορφα. 69.gif
mimos8
ο δεδες ειναι καταπληκτικος χαρακτηρας και παρα πολυ καλος παιχτης!απο τους πιο "χαμηλων τονων" παιχτες που γνωριζω που δε δινει δικαιωματα με τη συμπεριφορα του
Ολυμπιακός
QUOTE(president @ Jan 30 2008, 16:29 ) *
Aγαπητε Ολυμπιακε δεν ξερω ποσες φορες εχεις παρακολουθησει Απολλωνα Γιαννοπουλο και Δεδε .Τυχαινει να τους εχω παρακολουθησει κατα καιρους ολους και οχι μονον εφετος.Για τον Γιαννοπουλο που ειναι ενα παιδι 33--34 χρονων δεν θα κανω κριτικη γιατι σεβομαι τα χρονια basket που εχει παιξει και την αξια του που ειναι δεδομενη.Για τον Απολλωνα θα πω τα εξης.Συγκριτικα με περυσι εχασε 4 παρα πολυ καλους και ποιοτικους παικτες σε θεσεις κλειδια.Εφετος ξεκινησαν μια προσπαθεια δυσκολη αλλα κατα την γνωμη μου με εναν ανθρωπο ο οποιος δεν μπορουσε να αντεξει το βαρος της κατηγοριας και σε καθε ηττα εψαχνε δικαιολογιες μια στους διαιτητες μια στους παικτες και μια στα καλαθια που δεν μπαινανε τα σουτ με καταληξη την ξευτιλα της Κυριακης.Θα κρινω λοιπον τον Απολλωνα εαν και εφ οσον στον παγκο του κατσει καποιος προπονητης γιατι μεχρι στιγμης επαιζε χωρις βοηθειες απο τον παγκο.Οσον αφορα τον Δεδε σε πληροφορω οτι εχει παιξει σε ηλικια 19 χρονων στο Παγκρατι(Επιλογη Δαγλα)την χρονια που ανεβηκε κατηγορια μ.ο συμμετοχησ 8-9 λεπτα με πολυ ποιοτικους συμπαικτες(Βουλγαρη Τσιακο Σβερκουνο Τορνατωρο Μαναβοπουλο και αλλους)και στεκοταν θαυμασια.Να ξερεις δε οτι οι συμτωσεις φετος τον υπορεωνουν να κανει τον σκορερ κατι που σε αλλες ομαδες δεν ηταν εκ των πραγματων υποχρεωμενος να επιδειωκει.Τελος παντων αυτα που λεμε εμεις καμμια σημασια δεν εχουν το μελλον θα μας δειξει .Καλα να ειμαστε να δουμε και να κανουμε τετοιες ομορφες συζτησεις. Ενα πολυ θετικιο και αξιο αναφορας γεγονος ειναι παντως οτι το συγκεκριμενο παιδι ασχετα απο το αν ειναι καλος η κακος παικτης απ οσο φαινεται μεσ στο γηπεδο μου δινει την εντυπωση καλου χαρακτηρα.


Φιλε president το οτι εχεις αναφερει οτι εισαι ο πατερας του Δεδε δεν σε καθιστα αντικειμενικο. Φυσικα και θα υπερασπιζεσαι το παιδι σου και θα συζητας με αλλους στο forum για την αξια του και γενικα για οσα γραφονται αλλα δυστυχως η αντικειμενικοτητα σου αμφισβητειτε. Προσωπικη μου γνωμη οπως την εχω ξαναπει ειναι οτι ο εν λογω παικτης , επαναλαμβανω οτι ειναι προσωπικη μου γνωμη, δεν μπορει να σταθει σε ομαδες πρωταθλητισμου. Το οτι επαιζε 8-9 λεπτα στο Παγκρατι και μαλιστα σε μικρη ηλικια δεν σημαινει κατι. Τωρα εχει σαφως βελτιωθει και μπορει να κανει περισσοτερα πραγματα. Δεν ειναι δειγμα της ποιοτητας καποιου το τι εκανε πριν καποια χρονια. Μπορω να σου πω παικτες που εχουν παιξει και Α1 και τωρα που ειναι σε ομαδες Α2 και χαμηλοτερων κατηγοριων δεν ανταποκρινονται οπως πρεπει. Η προσωπικη μου επαναλαμβανω αποψη και μπορω να σε διαβεβαιωσω πολλων μπασκετικων (προπονητων, παικτων κ.λ.π) ειναι οτι ο φιλτατος Δεδες δεν εχει την ποιοτητα , το ταλεντο και τα στοιχεια εκεινα που χρειαζονται να τα εχει καποιος ψστε να σταθει σε ομαδα υψηλων στοχων και ποιοτικου ροστερ. Εσεις σαν πατερας του φυσικα και πιστευεται στο παιδι σας. Ο καθενας το ιδιο θα εκανε. Ομως το να συμμετεχεις σε ενα forum και να αναφερεσαι υπερ ενος παικτη , ο οποιος τυχαινει να ειναι και γιος σας, επιμενοντας για την αξια του, κανετε μεγαλο κακο στο ιδιο σας το παιδι μιας και το εκθετετε συνεχως. Ο ιδιος ειναι σε θεση να αποδειξει σε ολους (και σε μενα που δεν εχω την καλυτερη γνωμη) οτι αξιζει για πολλα πραματα. Δεν εχει την αναγκη κανενος να τον σιγονταρει και να τον εκθιαζει. Επειδη ζουμε στην Ελλαδα και πρωτα σκεφτομαστε πονηρα και μετα λογικα ο καθενας θα συμπερανε οτι το κανετε με δολο και με σκοπο να ανεβασετε τις μετοχες του. Κανετε κακο στο παιδι οπως και γω πρωτα με την κριτικη μου. Ας μην ξανασχολιασουμε παικτες γιατι σιγουρα πολλοι απο αυτους διαβαζουν αυτα που γραφουμε. Δεν ειναι σωστο μιας και ολα τα παιδια ουτε κερδιζουν εκατομυρια ουτε ειναι 1000% επαγγελματιες. Ειναι εραστες του αθληματος και το κανουν με αγαπη και μερακι. Η κριτικη λοιπον ας τελειωσει εδω. Ο καθενας και πρωτος απο ολους εγω ας κρατησεις τις αποψεις του για τον εαυτο του.
Blue1965White
Νομίζω καλό θα ήταν οι mod να σβήσουν τα παραπάνω μηνύματα. Ακόμα και αν κάποιος χρήστης του φόρουμ ανέφερε ο ίδιος τη σχέση του με τον παίκτη, είναι άκομψο από τους υπόλοιπους να συζητάμε σε αυτή τη βάση. Κριτική και γνώμες για την αγωνιστική αξία του παίκτη σαφώς και μπορούν να γίνονται τα υπόλοιπα νομίζω πως είναι περιττά.
elefsinios
Νομίζω πως δεν είναι σωστό γονείς να μπαίνουν στην διαδικασία αξιολόγησης των παιδιών τους διότι τα κριτήρια δεν είναι καθαρά αγωνιστικά.Πολλές φορές προσπαθούν να κάνουν καλό αλλά τα παραδείγματα που είναι πολλά μας έχουν δείξει το αντίθετο.Μην βάζετε ταβάνι στα όνειρα και στις ελπίδες των παιδιών σας.Οι ίδιοι ξέρουν αν είναι καλοί και ξέρουν μέχρι που μπορούν να φθάσουν.Μείνετε κοντά στην προσπάθεια τους να γίνουν καλύτεροι μέσα από την δουλειά στην προπόνηση και τίποτα άλλο.Ολα τα υπόλοιπα είναι φύκια και μεταξωτές κορδέλες. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.