Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2007-08 2ος ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
TELIS
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ SNAKE 4 ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ didis

και ολα αυτα σου τα ειπε ενας φιλος σου ΚΡΗΤΙΚΟΣ μαλιστα

Εφοσον φιλε μου δεν εισουνα στο παιχνιδι δεν εχεις δικαιωμα να μιλας.
Εχω παει σε παρα πολλα γηπεδα την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΒΑΚ δεν την εχω ζησει πουθενα.

Πρωτη φορα ειδα παιχτη (ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ) να ενθαρυνει τους HOOLIGANS και στο ημιχρονο να φοραει την μπλουζα τον SNAKE και να κανει ζεσταμα.

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ.

Πρωτη φορα ειδα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ομαδας να πηγαινει στο τελος να πανηγυριζει με τους HOOLIGANS που για 40 λεπτα εβριζαν της οικογενειες μας, της γυναικες τω παιχτων, των προπονητων αντι να μας προτατεψουν απο αυτους τους ΕΠΙΤΗΜΟΝΕΣ.

ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.
Antonis B
QUOTE(golden @ Feb 8 2008, 09:08 ) *
Γιʼ αυτό και στις 30 Μαΐου 2007 που έγινε η εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ όπου τιμήθηκαν αθλητές που είχαν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου δεν είχε κληθεί ο κ. Μακράκης, αν και για 4 χρόνια ήταν αρχηγός της ομάδας.

Καλά αυτό ισχύει για όλους τους παλιούς παίκτες του ΟΦΗ. Πόσοι πήγαν άραγε? Ξέρει κανείς?
Κανονικά θα έπρεπε να λέγεται Κρόνος (που τρώει τα παιδιά του).
Ακόμα και ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ φέτος (παλιός παίκτης του ΟΦΗ) έφυγε νύχτα ενώ το απόγευμα συζητούσαν μαζί του για μεταγραφές.

Ξέρω παίκτη του ΟΦΗ ο οποίος έβγαλε μάτια στη Γ' εθνική όταν ανέβηκε στη Β' (εποχή Λυπιρίδη) τον οποίο δεν τον κάλεσαν καθόλου να αρχίσει προετοιμασία (και ούτε τον έδιναν σε άλλη ομάδα - απίστευτο) ενώ τον διαβεβαίωναν ότι όλα καλά.
Γενικά η διοίκηση Ξημέρη είναι "ψυχρός εκτελεστής".
Antonis B
QUOTE(TELIS @ Feb 8 2008, 09:13 ) *
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ SNAKE 4 ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ didis

και ολα αυτα σου τα ειπε ενας φιλος σου ΚΡΗΤΙΚΟΣ μαλιστα

Εφοσον φιλε μου δεν εισουνα στο παιχνιδι δεν εχεις δικαιωμα να μιλας.
Εχω παει σε παρα πολλα γηπεδα την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ του ΒΑΚ δεν την εχω ζησει πουθενα.

Πρωτη φορα ειδα παιχτη (ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ) να ενθαρυνει τους HOOLIGANS και στο ημιχρονο να φοραει την μπλουζα τον SNAKE και να κανει ζεσταμα.

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΕΙ.

Πρωτη φορα ειδα ΔΙΟΙΚΗΣΗ ομαδας να πηγαινει στο τελος να πανηγυριζει με τους HOOLIGANS που για 40 λεπτα εβριζαν της οικογενειες μας, της γυναικες τω παιχτων, των προπονητων αντι να μας προτατεψουν απο αυτους τους ΕΠΙΤΗΜΟΝΕΣ.

ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.

+1

αφού τους έχεις δει να πανυγυρίζουν είναι καλά.
εγώ τους είδα να κυνηγούν τους διαιτητές απο τη κερκίδα μέχρι τα αποδυτήρια και από πίσω οι χουλιγκάνιδες.

peace.gif
jack d
Η αλήθεια φίλοι μου, είναι ότι κανένας μπασκετικός του Ηρακλείου δε συμπαθεί τον ΟΦΗ, τη νοοτροπία τους και τις πρακτικές τους. Και το κακό είναι ότι και το νέο αίμα του σωματείου ακολουθεί τα "πατρικά" βήματα. Μην ξεχνάτε ότι είναι η μόνη ομάδα στην Γ' εθνική που συνοδεύεται από ιδιωτικό στρατό με έξοδα του κ. αντιδημάρχου (βλ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου). Και θα δείτε την διαφορά του χρόνου που θα ανέβει, κατα πάσα πιθανότητα η συμπαθέστατη ομάδα του Δειλινού. Με χαρά λοιπόν, θα ξεφορτωθούμε το ποδοσφαιρικής νοοτροπίας σωματείο του ΟΦΗ στη Β' εθνική, ώστε να αντιμετωπίζει παρόμοιες έδρες και "φιλοξενίες" με τη δικιά του.
billt
αυτο που λέει ο Jack D είναι σωστό, ότι κανείς μπασκετικός δεν συμπαθεί την ομάδα του ΟΦΗ και ο λόγος είναι ότι μόνο μπάσκετ που δεν διαφημίζεται εκεί. Μπορείς να έχεις φίλαθλους αλλά όχι χούλιγκαν, μπορείς να βρίζεις όποιον θέλεις αλλα όχι να τρομοκρατείς, ας μην αναφερθώ στους ποδοσφαιριστές, που ήρθαν τα παιδιά να στηρίξουν την ομάδα και βρέθηκαν περικυκλωμένοι. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται. Και για να αναφερθώ σε κάποιους που είπαν ότι αυτά γίνονται παντού, παρακαλώ ρε παιδιά πείτε μου σε ποιό γήπεδο και με ποιά ομάδα έχετε δεί μη μπασκετικούς φίλαθλους ακριβώς δίπλα από την αντίπαλη ομάδα?
Ας μην πιάσουμε παράγοντες και πως συμπεριφέρονται, μια από τα ίδια
panosak
Υ.Γ. Μακαρι το παιχνιδι να ξεκινησει και να τελειωσει διοτι απο οτι μαθαινω δεν προκειται να τελειωσει με αυτα που ετοιμαζουν εκει κατω.

φιλε μην τα ξαναλεμε - πειραχτηκαμε για τις μεθοδευσεις της διοικησης , και τη συμπεριφορα-νοοτροπια του κοσμου του ΟΦΗ. Εμεις θελουμε απλα να γινει το ματσακι να το απολαυσουμε - ουτε hooligans εχουμε
για να σας κυνηγαμε ουτε γουσταρουμε να το κανουμε - φασαριες θα γινουν μονο αν προκαλεσουν οι φιλαθλοι σας.
Κανεις δεν θα ειναι στην παχια αμμο. Ξερετε ποιος ειμαι και οτι ο λογος μου ειναι συμβολαιο.
ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Αν θελετε να συμβαλετε στην ομαλη διεξαγωγη αφηστε τις απονομες για 2 μηνες αργοτερα στην εδρα σας ,
σεβαστειτε το κλειστο γυμναστηριο και μην προκαλεσετε.Αν δεις τα post μου θα καταλαβεις πως ειμαι δικαιος
και αναγνωριζω στον ΟΦΗ αυτα που δικαιουται.Αν θελετε να ειστε και σεις δικαιοι με τους εαυτους σας πανω απ'ολα , χειροκροτηστε τους παικτες σας ( που το αξιζουν αλλωστε ) και αρκεστειτε εκει.Οπως και να χει εχετε δωσει δικαιωματα γιατι ειναι λιγο δυσκολο οσοι το λενε να'ναι ολοι τρελλοι αλλα εμεις ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ.
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ.
Ειναι ηλιθιοτητα να ασχολουμαστε με τετοια πραγματα αντι με το ιδιο το παιχνιδι.
elefsinios
Φίλε panosak μπράβο ακόμη μια φορά για την φιλοσοφία που έχετε σαν ομάδα για τον αθλητισμό και το basket ειδικότερα. Είναι άδικο και για τις δύο ομάδες που δίνουν ένα άλλο τόνο με την συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα να ασχολούμαστε με το άν θα γίνει κάτι εκτός του γηπέδου αντί μέσα σε αυτό. Μακάρι εσείς που θα έχετε την τύχη να παρακολουθήσετε το παιχνίδι να έχετε να μας περιγράψετε ωραίες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα και τίποτα άλλο. Πιο πολλά είναι αυτά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. peace.gif
Pelargos06
ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα" καθαρό παιχνίδι" και στο τέλος να ασχοληθούμε μόνο με ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος ..
οι απόψεις του panosak αντικατοπτρίζουν τις απόψεις όλων των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα ...
η μόνη "δίψα" που έχουμε είναι να δούμε καλό μπασκετ δεν "διψαμε" για εκδίκηση το τι έγινε το αφήνουμε πίσω . peace.gif peace.gif bball.gif peace.gif bball.gif
jack d
QUOTE(Pelargos06 @ Feb 8 2008, 19:08 ) *
ελπίζω να παρακολουθήσουμε ένα" καθαρό παιχνίδι" και στο τέλος να ασχοληθούμε μόνο με ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος ..
οι απόψεις του panosak αντικατοπτρίζουν τις απόψεις όλων των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα ...
η μόνη "δίψα" που έχουμε είναι να δούμε καλό μπασκετ δεν "διψαμε" για εκδίκηση το τι έγινε το αφήνουμε πίσω . peace.gif peace.gif bball.gif peace.gif bball.gif

Το κακό για εσάς, φίλοι του μπάσκετ από Ιεράπετρα, είναι ότι η μόνη δίψα που έχουν τα παιδάκια που θα σας φέρει μεθαύριο στην πόλη σας ο κ. Αντιδήμαρχος Ηρακλείου είναι αυτή για τραμπουκισμούς, και μάλιστα επιχορηγούνται όπως ξέρουμε όλοι στο Ηράκλειο. Για αυτό σας συνιστώ ψυχραιμία. Δεν αξίζει να αλλάξετε φιλοσοφία επειδή βρέθηκαν στο δρόμο σας κάποιοι με αλήτικη νοοτροπία. Οι φίλοι του αθλήματος είναι μαζί σας.
kritikos
Hooligans Λεει ο ενας , Επιχορηγουμενους λεει ο αλλος . ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! Για ολα τα κακα ΦΤΑΙΝΕ οι hooligans του ΟΦΗ . Αυτοι που περα απο το ποδοσφαιρο αρεσκονται να βλεπουν και Μπασκετ .
Πειραζει ;
Εγραψε ενας φιλος για παιχτες ποδοσφαιρου που πηγε να στηριξει την ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ και τα ακουσε . Ανεφερε στους υπολοιπους αν αυτος ο παιχτης γιατι ενας ηταν εχει τατουαζ του ΠΑΟ στο ποδι του ;
Τωρα το οτι καποιοι απο εασς γραφετε και κατακρινετε κοσμο υπογραφοντας κατω απο το ονομα σας σαν Παναθηναικοι και Ολυμπιακοι τι να πω ... Μαγγια σας !!
Ποια ομαδα απο τις λεγομενες ΜΕΓΑΛΕΣ εχει αμιγως μπασκετικο κοινο ; (απαντηστε εσεις που υποστηριζετε ΠΟΚ ) .
Εμεις ειαστε ΟΦΗ ειτε σας αρεσει ειτε ΟΧΙ . Με τα καλα μας και τα κακα μας .Ευχομαι η Ιεραπετρα να πρωταγωνιστισει με φιλαθλους που θα ειναι και θα φωναζουν μονο για αυτην , Οπως το εχουμε καταφερει εμεις οι οπαδοι του ΟΦΗ . ΜΟΝΟ ΟΦΗ . ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .
Μακαρι να μην γινει τιποτε , το θελω και εγω .
Να παιχτει το παιχνιδι και να κερδισει ο καλυτερος . Ας ειναι η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ μονο να κερδισει με 20 ποντους και οχι ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Ο Κοσμος του ΟΦΗ θα ειναι εκει . 4 λεοφωρεια και καμποσα ΙΧ .
Α και οσοι ειναι κοντα στον κοσμο σας ας κρατησουν τα κασκολ του ΟΣΦΠ , ΠΑΟ , ΑΕΚ μακρια απο εμας .

Υ.Γ . Ζητω 1000 συγγνωμη απο ολους τους αλλους για το υφος των γραπτων μου . Ομως να μιλανε ανθρωποι που εχουν την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ σε δευτερη και τριτη μοιρα ε δεν το ανεχομαι ...
Antonis B
QUOTE(kritikos @ Feb 9 2008, 00:41 ) *
Εγραψε ενας φιλος για παιχτες ποδοσφαιρου που πηγε να στηριξει την ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ και τα ακουσε . Ανεφερε στους υπολοιπους αν αυτος ο παιχτης γιατι ενας ηταν εχει τατουαζ του ΠΑΟ στο ποδι του ;

Εγώ ξέρω ότι αυτός που έχει τατουάζ του ΠΑΟ στο πόδι ή οπουδήποτε αλλού (για το τερματοφύλακα Τζόρβα μιλάμε) έχει σώσει τον ΟΦΗ φέτος από τον υποβιβασμό.
Θα έπρεπε να πίνετε κρασί στο όνομά του.
kontas
QUOTE(kritikos @ Feb 9 2008, 00:41 ) *
Hooligans Λεει ο ενας , Επιχορηγουμενους λεει ο αλλος . ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! Για ολα τα κακα ΦΤΑΙΝΕ οι hooligans του ΟΦΗ . Αυτοι που περα απο το ποδοσφαιρο αρεσκονται να βλεπουν και Μπασκετ .
Πειραζει ;
Τωρα το οτι καποιοι απο εασς γραφετε και κατακρινετε κοσμο υπογραφοντας κατω απο το ονομα σας σαν Παναθηναικοι και Ολυμπιακοι τι να πω ... Μαγγια σας !!
Ποια ομαδα απο τις λεγομενες ΜΕΓΑΛΕΣ εχει αμιγως μπασκετικο κοινο ; (απαντηστε εσεις που υποστηριζετε ΠΟΚ ) .
Εμεις ειαστε ΟΦΗ ειτε σας αρεσει ειτε ΟΧΙ . Με τα καλα μας και τα κακα μας .Ευχομαι η Ιεραπετρα να πρωταγωνιστισει με φιλαθλους που θα ειναι και θα φωναζουν μονο για αυτην , Οπως το εχουμε καταφερει εμεις οι οπαδοι του ΟΦΗ . ΜΟΝΟ ΟΦΗ . ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .
Μακαρι να μην γινει τιποτε , το θελω και εγω .
Να παιχτει το παιχνιδι και να κερδισει ο καλυτερος . Ας ειναι η ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ μονο να κερδισει με 20 ποντους και οχι ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

Ο Κοσμος του ΟΦΗ θα ειναι εκει . 4 λεοφωρεια και καμποσα ΙΧ .
Α και οσοι ειναι κοντα στον κοσμο σας ας κρατησουν τα κασκολ του ΟΣΦΠ , ΠΑΟ , ΑΕΚ μακρια απο εμας .

Υ.Γ . Ζητω 1000 συγγνωμη απο ολους τους αλλους για το υφος των γραπτων μου . Ομως να μιλανε ανθρωποι που εχουν την ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ σε δευτερη και τριτη μοιρα ε δεν το ανεχομαι ...

διαβάζοντας όλα αυτά κατάλαβα γιατί είσαστε η πιο αντιπαθητική ομάδα του Ηρακλείου και βλέπω ότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια να γίνετε και εκτός Κρήτης είσαστε σε καλό δρόμο..συνεχίστε. 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
kontas
ohmy.gif βλέποντας τον ορισμό των διαιτητών μπορώ να πω ότι έχετε χάσει από χέρι φίλοι από Ιεράπετρα " ο αρχοντας" διαμόρφωσε την ήττα και την διαφορά του πρώτου αγώνα ,απίστευτο το παλικάρι , και πιο απίστευτοι αυτοί που έκαναν τον ορισμό . μάλλον κάποιος με μουστάκι έβαλε το χερι του .
nikefalin
Εγώ ξέρω ότι αυτός που έχει τατουάζ του ΠΑΟ στο πόδι ή οπουδήποτε αλλού (για το τερματοφύλακα Τζόρβα μιλάμε) έχει σώσει τον ΟΦΗ φέτος από τον υποβιβασμό.
Θα έπρεπε να πίνετε κρασί στο όνομά του.

βλέποντας τον ορισμό των διαιτητών μπορώ να πω ότι έχετε χάσει από χέρι φίλοι από Ιεράπετρα " ο αρχοντας" διαμόρφωσε την ήττα και την διαφορά του πρώτου αγώνα ,απίστευτο το παλικάρι , και πιο απίστευτοι αυτοί που έκαναν τον ορισμό . μάλλον κάποιος με μουστάκι έβαλε το χερι του .

Τελευταία δημόσια προειδοποίηση

Είστε off topic, και για μα μη συνεχιστεί από κανέναν αυτή η ιστορία όποιος το συνεχίσει θα αποβάλεται. Δεν αφορούμ το φόρουμ οι τοπικές διαφορές ή οι οπαδικές αντιλήψεις του καθένα σας. Σεβαστείτε το χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σας
fadomas
φιλοι του ΟΦΗ και φιλοι της Ιεραπετρας ως παλιος φιλαθλος του "Ηρακλειο" σας συνιστω την προσοχη!
οι ομαδες σας "κυβερνουντε" απο δυο φοβερα φιλοδοξους και εγωιστες ανθρωπους που και οι δυο μαζι "φροντισαν" να διαλυσουν το οικοδομημα του "Ηρακλειο" απο διαφορετικο ποστο και σε διαφορετικη χρονικη στιγμη !
το Κρητικο μπασκετ παει απο το κακο στο χειροτερο : ο ΟΦΗ εχει ενα Ηρακλειωτη παικτη στην δωδεκαδα (Τσερκιτζογλου) , η Ιεραπετρα ενα ντοπιο (Καραμανωλακης) , ο ΑΓΟΡ εχει ενα κρητικο (Βαρδαβα) ! Απο παραγωγη μηδεν δηλαδη. Υπαρχουν μονο καποιοι νεαροι ελπιδοφοροι προπονητες (κατα σειρα) : Η.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ(βοηθος ΟΦΗ) ,Μ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ(προπονητης ΕΡΓΟΤΕΛΗ),Μ.ΓΑΙΤΑΝΑΚΗΣ(βοηθος ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ), Καρλαφτης Σ. (ανεργος) που για ποικιλους λογους δεν ειναι στην πρωτη γραμμη.
Το πρωταθλημα φιλοι μου "μπασκετικοι" ολοι ξερετε οτι θα το παρει ο ΟΦΗ , γιατι (σωστα το διαβασα και απο καποιο) εχει αδιστακτη και αποφασιστικη διοικηση που την ενδιαφερει μονο το αποτελεσμα. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι ξερουμε το ονομα του προεδρου του σε αντιθεση με τις υπολοιπες ομαδες.
golden
Η Ιεραπετρα φιλε fandoma εχει και τρεις μικρους ντοπιους στην δωδεκαδα οπως το ιδιο εχει και ΟΦΗ. Τα παιχνιδια κατα βαση κερδιζονται στις 4 γραμμες απο τους παικτες , ενω δυσκολο πλεον επηρρεαζει τοσο απολυτα μια διαιτησια αφου ολα σχεδον τα παιχνιδια βιντεοσκοπουνται.
kritikos
QUOTE(nikefalin @ Feb 9 2008, 10:51 ) *

Είστε off topic, και για μα μη συνεχιστεί από κανέναν αυτή η ιστορία όποιος το συνεχίσει θα αποβάλεται. Δεν αφορούμ το φόρουμ οι τοπικές διαφορές ή οι οπαδικές αντιλήψεις του καθένα σας. Σεβαστείτε το χώρο που φιλοξενεί τις απόψεις σας

Χιλια συγγνωμη εκ μερους μου . ΤΕΛΟΣ .
fadomas

συγνωμη προς ολο το φορουμ και απο εμενα
kontas

κύριοι που το πρόβλημα παρατηρώ ορισμούς διαιτητών διαβάζω τα σχόλια των εφημερίδων μετά τους αγώνες και βγάζω συμπεράσματα γνωρίζοντας και λίγο τι παίζεται στους διαδρόμους μπορώ να πω την άποψη μου αν νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσω να το γραφω θα το κανω
golden

Λογοκρισια....?
jack d
QUOTE(kontas @ Feb 9 2008, 15:48 ) *
κύριοι που το πρόβλημα παρατηρώ ορισμούς διαιτητών διαβάζω τα σχόλια των εφημερίδων μετά τους αγώνες και βγάζω συμπεράσματα γνωρίζοντας και λίγο τι παίζεται στους διαδρόμους μπορώ να πω την άποψη μου αν νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσω να το γραφω θα το κανω

Έχει δίκιο ο φίλος. Κανείς δεν έγραψε κάτι κακό. Απόψεις εκφράστηκαν. Σε forum απόψεων νομίζω βρισκόμαστε. Εκτός αν ενοχλήθηκε κάποιος στο Ηράκλειο και απείλησε τα παιδιά του forum... (Τα οποία συγχαιρω για τη δημιουργία αυτής της μπασκετικής "γωνιάς"). Είναι ικανός και για αυτό.
TELIS
ΦΙΛΕ fadomas

Επειδη αναφερθηκες στον Μακρακη εχω να σου πω οτι για μας τους Ιεραπετρητες ειναι τιμη μας να εχομε ενα τετοιο προπονητη με Α1 εθνικης εμπειρια με οποια λαθη κατα καιρους και αν κανει.
Εχει διδαξει μπασκετ, εχει κανει την πολη μας να ενδιαφερθει για το αθλημα,και θα τον ηθελαν πολλες ομαδες για προπονητη τους.

Πιστευω ειναι πολυτελεια για την Γ εθνικη ενας τετοιος προπονητης.

Οσον αφορα τωρα για το αυριανο παιχνιδι με μια βολτα που εκανα στην πολη ολοι ασχολουνται με αυτο.
Στο γηπεδο θα ειναι πανω απο 1000 ατομα (εντελως συμπτωματικα αυριο δεν υπαρχει κανενα αλλο αθλητικο γεγονος στην πολη) και στοχος της ομαδας θα ειναι να κερδισει εστω και με 1 ποντο.

Απο αγωνιστηκης πλευρας τα παιδια βρισκονται σε αριστη ψυχολογικη κατασταση.
Θα την δουμε σιγουρα πιο επιθετικη απο αλλα παιχνιδια προβλεψη μου ειναι οτι θα κερδισουμε και με μια καλη διαφορα ποντον.
fadomas
QUOTE(TELIS @ Feb 9 2008, 20:53 ) *
ΦΙΛΕ fadomas

Επειδη αναφερθηκες στον Μακρακη εχω να σου πω οτι για μας τους Ιεραπετρητες ειναι τιμη μας να εχομε ενα τετοιο προπονητη με Α1 εθνικης εμπειρια με οποια λαθη κατα καιρους και αν κανει.
Εχει διδαξει μπασκετ, εχει κανει την πολη μας να ενδιαφερθει για το αθλημα,και θα τον ηθελαν πολλες ομαδες για προπονητη τους.

Πιστευω ειναι πολυτελεια για την Γ εθνικη ενας τετοιος προπονητης.

Οσον αφορα τωρα για το αυριανο παιχνιδι με μια βολτα που εκανα στην πολη ολοι ασχολουνται με αυτο.
Στο γηπεδο θα ειναι πανω απο 1000 ατομα (εντελως συμπτωματικα αυριο δεν υπαρχει κανενα αλλο αθλητικο γεγονος στην πολη) και στοχος της ομαδας θα ειναι να κερδισει εστω και με 1 ποντο.

Απο αγωνιστηκης πλευρας τα παιδια βρισκονται σε αριστη ψυχολογικη κατασταση.
Θα την δουμε σιγουρα πιο επιθετικη απο αλλα παιχνιδια προβλεψη μου ειναι οτι θα κερδισουμε και με μια καλη διαφορα ποντον.

κανε υπομονη φιλε telis και σε 2-3 χρονια θα με θυμηθεις , γιατι εγω δεν μιλησα για προπονητικες ικανοτητες αλλα διαχειριστικες
kritikos
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε αυτους που διδασκουν ...
Χθες βραδυ καποιο κυριοι επιτεθηκαν στον παιχτη του ΟΦΗ ΠΑΝΑΓΑΚΗ . Σημερα το πρωι επιτεθηκαν στον Αποστολιδη . Βαζω στοιχημα οτι ΟΛΟ το σκηνικο το εστησαν οι snakes . Σαν δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω ....
basket15
paidia simera tha katharisei o tsioy gia tin ierapetra kai an den katalabate to polibolo onomati politarxou!!!!
kontas
Αμεση αναποκριση απο το ντερμπι της Γ Εθνικης που σημερα ξεκιναει στις 4 στην Ιεραπετρα.

Περιπου 200 οπαδοι του ΟΦΗ εχουν καταλαβει την μιση πανω κερκιδα και εχουν ξεκινησει να δειχνουν τον 'φιλαθλο' χαρακτηρα τους πετωντας αντικειμενα προς την υπολοιπη εξεδρα.

3 παικτες του ΟΦΗ
ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ, ΤΣΕΚΙΤΖΟΡΓΛΟΥ και ΛΕΚΑΚΟΣ
κανουν οτι μπορουν για να δυναμιτησουν το κλιμα φορωντας στην προθερμανση φανελες των Snakes!!!!

υπαρχει περιπτωση εκκενωσης του γηπεδου απο φιλαθλους παρα την παρουσια δυναμεων ΜΑΤ
(ναι και ομως υπαρχουν ΜΑΤ σε αγωνα μπασκετ Γ εθνικης....)

για να δουμε ...τι θα δουμε σημερα ... στην Ιεραπετρα!!!
TELIS
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-ΟΦΗ 67-66

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ HOOLIGANS TOY ΟΦΗ

ΟΙ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ

ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ.

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΒΙΔΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ
ZZZ2000
QUOTE(kritikos @ Feb 10 2008, 14:28 ) *
Αφιερωμενο εξαιρετικα σε αυτους που διδασκουν ...
Χθες βραδυ καποιο κυριοι επιτεθηκαν στον παιχτη του ΟΦΗ ΠΑΝΑΓΑΚΗ . Σημερα το πρωι επιτεθηκαν στον Αποστολιδη . Βαζω στοιχημα οτι ΟΛΟ το σκηνικο το εστησαν οι snakes . Σαν δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω ....

Μετά από καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ αποφάσισα να γράψω κι εγώ κατι. Μόλις γύρισα από το Ιεράπετρα - ΟΦΗ... Αίσχος.
Ξέρετε εμείς εδώ στην Ιεράπετρα συνηθίζουμε να πηγαίνουμε οικογενειακά στο μπασκετάκι. Το σημερινό δεν έχει ξαναγίνει.. 4 λεοφωρεία "ογανωμένων" λέει οπαδών του ΟΦΗ με εισίτήριο 3ευρώ και υπόσχεση για τραπέζωμα σε περ'ιπτωση νίκης έιχαν αράξει έξω από το κλειστό. Μεσα στο κλειστό τα "αγνά"συνθήματα με εμετικό υβερολόγιο κυριαρχούσαν. Έκανα τη μαλακία, γιατί μαλακία ήταν τελικά, να πάω με το 10χρονο γιό μου όπως πάντα. Τι συνάντησα? στριμοξίδι στο μισό γήπεδο και μια κατάσταση που ουδεμία σχέση είχε με ότι ξέραμα μέχρι σήμερα στο γήπεδο της Ιεράπετρας...
Ο "δαρμένος" παναγάκης όπως και πολλοί άλλοι παίκτες του ΟΦΗ με φανελάκια συνδέσμων!!!! Για να ηρεμούν προφανώς τα πνέυματα.
Αλήθεια που τις έφαγε ο λαμπρός χαρακτήρας παναγάκης????

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κυριλάτος και άνετος σε μια γωνιά ακουμούσε την πλατούλα του στον τοίχο και σφύριζε αδιάφορα σε οτι χυδαίο έβλεπε να διαδραματίζεται μπροστά του από τον οργανωμένο στρατό του...

Και ενώ το ματσάκι παιζόταν και η Ιεράπετρα ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ οι λαμπροί νέοι του κυρίου προέδρου αποφάσισαν οτι τα καθίσματα του γηπέδου ενοχλούσαν και αφού έσπασαν καμιά 80αριά τα πέταξαν σ εμάς... Υπέροχη αθλητική ατμόσφαιρα...

Να τους χαίρεσε kritikos ή didis ή snakes ή με όποιο άλλο όνομα θέλεις να μπαίνεις στο Forum τους "οργανωμένους" σου, να τους κερνάς και καμμιά τυροπιτούλα και να τους ετοιμάζεις για τη Β εθνική όπου ελπίζω να τυγχάνετε κι εσείς φιλοξενίες ανάλογες με αυτή που εσείς προσφέρετε....

Δυστυχώς δε ντρεπόσαστε καθόλου λέω εγώ. Ρε ούστ από το μπάσκετ..... evilmonkey.gif evilmonkey.gif
Pelargos06
ΑΛΗΤΕΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ .ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ SITE
ierapetrabc.com θα ανεβουν οι foto με εξεραιτικη αφιερωση στον τρομερο αντιδημαρχο που αγερωχος απολαμβανε το εργο των "παιδιων του" να καταστρεφουν
golden
Ο αγώνας τής δέκατης όγδοης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής, μεταξύ των ομάδων Α Ο Ιεράπετρα - ΟΦΗ που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ιεράπετρας με σκόρ 67 - 66 .

Δεκάλεπτα: 20 - 19, 20 - 12, 13 - 19, 14 - 16

Διαιτητές: Τσώνος - Νταβαρης

Ιεράπετρα (Μακράκης): Αλεξίου 11 (2), Ξενάκης 5 (1), Πολυτάρχου 13 (3), Μάτος 8, Τείλορ 13 (1), Χριστόδουλος 15, Καραλής 2.

Ο Φ Ηρακλείου (Δέδας): Τσερκιτζόγλου 3 (1), Δελατόλας 14 (2), Τσακιρίδης 17 (3), Ορνιθόπουλος 12, Παναγάκης 7 (1), Χουλιάρας 7, Φαρμάκης 6 (2).

παιχνιδι εντος των 4 γραμμων διαφημιση του μπασκετ , εξω απο αυτες ντροπιαστικες στιγμες .....
TELIS
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ "ΚΟΣΜΗΜΑ" Ο ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΒΕΡΓΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ TELECRETE

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ
ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΧΕΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΑΡΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
elefsinios
Ηρεμία παιδιά.Δεν χρειάζοντε τέτοιοι χαρακτηρισμοί για αθλητές ότι κι'αν έχουν κάνει όσο κι'αν έχουν προκαλέσει.Είναι κρίμα να διαβάζουμε τέτοιες περιγραφές για επεισόδια , τραυματισμούς κ.α.

Η ομάδα μου νίκησε 75-69 σε μια δύσκολη έδρα.Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.

Και πάλι ζητώ από όλους τους φίλους του Forum να είναι πιο προσεκτικοί στις εκφράσεις τους και πιο κόσμιοι.
peace.gif peace.gif peace.gif
ZZZ2000
QUOTE(elefsinios @ Feb 10 2008, 20:02 ) *
[color=#000099]Ηρεμία παιδιά.Δεν χρειάζοντε τέτοιοι χαρακτηρισμοί για αθλητές ότι κι'αν έχουν κάνει όσο κι'αν έχουν προκαλέσει.Είναι κρίμα να διαβάζουμε τέτοιες περιγραφές για επεισόδια , τραυματισμούς κ.α.

Φίλε Ελευσίνιε, επειδή εσείς το αγαπάτε το μπάσκετ, η ομάδα μας έβγαλε και ανακοίνωση ευχαριστίας μετα το παιχνίδι μας για τη φιλοξενία που προσφέρατα, είμαι περίεργος να δω πως θα ένοιωθες άν έβλεπες 200 ημίγυμνους μέσα στο γήπεδό σου να σπάνε τα καθίσματα, να πετάνε βίδες και πυρσούς και να βρίζουν χυδαία....
εντάξει εμείς τα έχουμε πρόσφατα τα γεγονότα και είμαστε αγανακτισμένοι....
Συμφωνώ κι εγώ οτι είναι κρίμα να ασχολούμαστε με όλα αυτά, αλλά δυστυχώς έγιναν, ξανάγιναν και θα ξαναγίνουν από το ίδιο σωματείο με την ανοχή όλου του συστήματος.

Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να ακολουθώ την Ιεράπετρα στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά απ ότι μου λένε αυτοί που πηγαίνουν το περιβάλλον σε όλες τις άλλες έδρες είναι ιδανικό. Μπασκετικός κόσμος, χωρίς ακρότητες και βρισίδια. Εξαιρείται ο ΟΦΗ.... Κρίμα για τους μπασκετικούς του ΟΦΗ που φαντάζομαι θα νιώθουν ξένοι στο ίδιο τους το σπίτι.

Α και κατι χαρακτηριστικό του πως βλέπουμε το μπασκετάκι εδώ στην Ιεράπετρα. Στο ημίχρονο μπήκαν 20-25 πιτσιρίκια στο παρκέ για να κάνουν σουτάκια. Συνήθως είναι γύρω στα 100 αλλά με το πολεμικό κλίμα των επιστημόνων του αντιδημάρχου "πολεοδομίας" Ηρακλείου και τα 20 είναι μεγάλος αριθμός.
elefsinios
Ξέρουμε άλλα αποτελέσματα?

Φίλε basketike έμαθα πως η ομάδα σου έκανε σπουδαία νίκη με αντίπαλο τον Ιωνικο Ν.Φ. Αληθεύει?
Jabar
Αρδηττός-Κρόνος 76-78 .36΄' πρίν το τέλος ο Αρδηττός πέρναγε με 4 τρίποντο του Κρόνου άστοχο επιθετικό ριμπάουντ εύστοχο τρίποντο.Λάθος επαναφορά από το κέντρο τρίποντο απέμεναν 3,6 άστοχο τρίποντο του Μπαρλά υπό πίεση.
kop-13

Είμαι κ εγώ φορτισμένος,θα ήθελα να αναφερθώ μόνο στο αγωνιστικό αλλα μετά απ'οσα έγιναν προηγείται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Μπορώ να ερμηνεύσω την κίνηση κάποιου να πετάξει ένα κάθισμα για μαγκιά,ένα μπουκάλι,ένα καπνογόνο ή ότι άλλο.
Όμως το να ξεβιδώνουν βίδες,παξιμάδια κ οτιδήποτε άλλο βαρύ-σιδερένιο κ αιχμηρό αντικείμενο κ να το πετάνε σε ΓΥΝΑΙΚΕΣ κ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ με κάνει να αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Παίχτηκε κ μια ματσάρα στο παρκέ αλλα όταν απειλούνται ανθρώπινες ζωές κ όλα τα παιδιά που βρίσκονται στις κερκίδες φεύγουν άρον άρον φοβισμένα είναι περιττό να γραφτεί κάτι παραπάνω.
dirk10
ιωνικος απο τα παλια σημερα!!!!!!ΜΕγαλη νικη με 27 ποντους απεναντι στον ΝΦ.Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΡΕ ΜΠΡΩΣ!!!!!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ.........αποτελεσματα κανεις?θελω να πω και γω ενα μπραβο στον κοσμο της ελευσινας που ηταν πολι σωστος οπως και της ιεραπετρας στα μεταξυ μας παιχνιδια
dirk10
ξεχασα και βαθμολογια αν ξερει καποιος να βαλει!!!!
elefsinios
Τα αποτελέσματα:
Ζωγράφου – Χαλκίδα 75-63
Ιεράπετρα – ΟΦΗ 67-66
Απόλλων Αθ. – Φιλαθλητικός 65-77
Ιωνικός Νικαίας - Ιωνικός Ν.Φ. 84-55
Ερμής Σχηματαρίου – Πανελευσινιακός 69-75
Διαγόρας Ρόδου - Άρης Νικαίας
Αρδηττός - Κρόνος Αγ. Δημ. 76-78

Ερμής Σχ. – Πανελευσινιακός 69-75
Διαιτητές: Τσώνος Μ. - Καρακάσης.
Τα δεκάλεπτα: 15-16, 33-33, 49-53, 69-75.
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Αναστασίου): Κατσούλας 20, Καπελέρης Α. 3, Πούλος Α. 4, Κώνστας 16 (2), Φλώτσιος, Καπελέρης Ν. 9, Τσίτσης 13 (2), Αγγελής 4, Καλέργης.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Αβραμίδης Δ. 7 (1), Αβραμίδης Γ., Μπακογιάννης 12, Κατσαρός 14, Μπαλάφας 15 (3), Διολέτης 5, Μπαρμπαρής 5, Θέος 17 (3).

Ιωνικός Νικ. - Ιωνικός Ν.Φ. 84-55
Διαιτητές: Ελευθεριάδης - Νανούρης
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 39-31, 59-47, 84-55
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ταυρόπουλος): Λαζαρίδης, Δρακόπουλος 19 (5), Παπαδάκης, Τσιρογιάννης 4, Αθανασούλας, Μελεήνης, Πρινέας 20, Λουκάκης 8, Μόμτζος 11, Μαζουρόπουλος, Τσιουμπρης 19 (3), Τατσίδης 2.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Σταθουλης): Δελλιος, Ροζάκης, Βουρτζουμης 19 (5), Μητσικας 2, Κωνσταντωνης 4, Αγαπιαδης 5, Λυμπεροπουλος 2, Χαραλαμπακης 7 (1), Βλαχος 10, Αναγνωστόπουλος, Καλαντωνεας 6.

Απόλλωνας Αθ. – Φιλαθλητικός 65-77Διαιτητές: Κανακάρης - Κουνάνης.
Τα δεκάλεπτα: 17-14, 29-32, 44-62, 65-77
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘ. (Τόλιας): Κούτουλας 9 (2), Νίκας 5 (1), Τάγκας 5, Νίκας 7, Δέδες 6 (1), Ζησιμόπουλος 12 (3), Κονταξής 4, Γιαννόπουλος 7 (2), Φραγκούλης 15
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Ογιεφούγκα 4, Μακρής Σ. 2, Θάνος 13 (3), Μακρής Ν., 10, Μαγιτόμπε 2, Γκαϊντάσοφ 31 (3), Παρασκευόπουλος 10 (2), Κασιούμης, Αντετόκουμπο, Φράγκου 5 (1), Ντιφαντής

Ζωγράφου - Χαλκίδα 75-63
Διαιτητές: Μαρνελάκης - Κουνελές Ν.
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 33-33, 52-49, 75-63.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Κατσούνης): Παπάνογλου 1, Τσαπατσάρης 7, Καλανιώτης 5, Σολωμός 18, Φοσές 2, Ζακυνθινός 16 (1), Μιχόπουλος 9 (1), Γρηγοράκος 13 (3), Καλογερόπουλος 2, Δομβρογιάννης 2.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Βελισσαράκος):Αναγνώστου 4, Γκρινιάρης 13 (1), Κόλιας 2, Χατζηστάμου 14 (1), Μαρκόπουλος 2, Βελισσαράκος 15 (3), Μπακάμης 13 (1), Λιανός.

Ιεράπετρα – ΟΦΗ 67-66
Διαιτητές: Τσώνος - Νταβαρης
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 40-31, 53-50, 67-66.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Μακράκης): Αλεξίου 11 (2), Ξενάκης 5 (1), Πολυτάρχου 13 (3), Μάτος 8, Τείλορ 13 (1), Χριστόδουλος 15, Καραλής 2.
ΟΦΗ (Δέδας): Τσερκιτζόγλου 3 (1), Δελατόλας 14 (2), Τσακιρίδης 17 (3), Ορνιθόπουλος 12, Παναγάκης 7 (1), Χουλιάρας 7, Φαρμάκης 6 (2).

Αρδηττός – Κρόνος Αγ. Δημ. 76-78
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος Ρ. - Καπνιά
Τα δεκάλεπτα: 19-26, 44-37, 56-55, 76-78
ΑΡΔΗΤΤΟΣ (Συμεωνίδης): Μπαρλάς 18 (2), Σβαρδάγκαλος, Γεωργοπαπαδάκος Α., Γεωργοπαπαδάκος Ν. 3 (1), Κυπριτζόγλου 21 (1), Σαλτουρίδης, Μπένος 10, Σκούταρης 5 (1), Ξηρογιάννης 19.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ ΔΗΜ. (Χρυσόγελος): Στραγανιώτης 18 (1), Κολοτούρος, Γιαννόπουλος, Βαφειάδης 3 (1), Σίννης 15, Παγώνης 15, Κωνσταντακόπουλος 4, Σκουλούδης, Κασαμπαλής 8, Καραπλής 15 (2), Κάρδαρης.

Διαγόρας Ρ. – Άρης Νικαίας 67- 76
Διαιτητές: Δημόπουλος - Κυριακόπουλος
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 29-34, 48-60, 67-76
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Μπάτσος 4, Μπαγκούρας 12, Αυγενικός 4, Μαρουλάκης 19 (3), Χρύσης 2, Κουλουριώτης, Παρδακός ,13 Αθανασιάδης 3 (1), Νερατζάκης 10, Οικονόμου.
ΆΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Δεμέναγας): Βαρλάς 5 (1), Μωυσιάδης, Φερεντίνος, Αλτσαντζής 11 (1), Λυγγερίδης 15, Τσακαλοφίδης 16, Πρίτσος 8, Μπουζούλας, Φιλίππου, Τσελεμπής 21 (2).

Βαθμολογία (σε 18 αγ.): ΟΦΗ 34, Ιεράπετρα 32, Ζωγράφου 31, Πανελευσινιακός 31, Φιλαθλητικός 30, Κρόνος Αγ Δημ 28, Ιωνικός Ν.Φ. 27, Ιωνικός Νικαίας 27, Αρδηττός 26, Άρης Νικαίας 25, Απόλλων Σμ. 24, Ερμής Σχηματαρίου 23, Διαγόρας Ρόδου 20, Χαλκίδα 20.

Επόμενη Αγωνιστική (19η, 17/02): Χαλκίδα - Ιεράπετρα, ΟΦΗ - Απόλλων Αθ., Φιλαθλητικός - Ιωνικός Νικαίας, Ιωνικός Ν.Φ.- Ερμής Σχηματαρίου, Άρης Νικαίας - Πανελευσινιακός, Κρόνος ΑγΔημ- Ζωγράφου, Διαγόρας Ρόδου - Αρδηττός.
Χρήστος
Ε Λ Ε Ο Σ
free
QUOTE(kop-13 @ Feb 10 2008, 22:03 ) *

Βλεποντας αυτα θα ελεγα οτι αν ειναι σωστη η ομοσπονδια πρεπει να αποβαλει αυτη την ομαδα που κουβαλαει αυτους τους φιλαθλους, απο οποιοδηποτε πρωταθλημα για μερικα χρονια. Ακουγαμε τοσο καιρο οτι τα εκαναν στο Ηρακλειο αλλα αυτοι ειναι τοσο οργανωμενοι που καταστρεφουν τελικα το αθλημα και οχι μονο τα δημοσια γηπεδα.

Κριμα Κριμα Κριμα.

Κριμα που αυτη η ομαδα σπρωχτηκε απο την ιδια την ομοσπονδια για να παει πιο πανω. Κριμα που σ αυτη την ομαδα παιζουν παιχτες που τους γνωριζω προσωπικα και ειναι παιδια μαλαμα. Κριμα που μια πολη σαν το Ηρακλειο με την Κρητικη λεβεντια θα ντρεπεται αργα η γρηγορα που αυτη η ομαδα θα την αντιπροσωπευει.
ZZZ2000
Και μια παράμετρος για το ποιός "σπρώχνεται" και ποιός οχι. Διαιτητής στο Ιεράπετρα ΟΦΗ ήταν ο αξιότιμος κος Τσώνος που "εντελώς τυχαία" έπαιξε και στον αγώνα του 1ου γύρου. Βέβαια το να απαιτείς ισονομία είναι μεγάλη πολυτέλεια αλλά τουλάχιστον ας κρατάνε και λίγο τα προσχήματα. Η διαιτησία του συγκεκεριμένου ρεφ μπορεί σε καμιά περιπτωση να μην έπιασε τα στάνταρ του αγώνα στο Ηράκλειο (θυμίζω 7 ναι 7 τεχνικές ποινές σε βάρος της Ιεράπτρας) αλλά το σπρωξιμο στον ΟΦη το έδωσε. Όταν μάλιστα η διαφορά έφτασε σε διψήφιο νούμερο για την Ιεράπετρα και υπήρχε υποψία υπερκάλυψης τησ διαφοράς των 21 πόντων του πρώτου αγώνα, απλά κοίταζε αλλού ή σφύριζε εναντίον της Ιεράπετρας.
Θα μου πείτε τι ψάχνω τώρα.... Έ έτσι για να ξέρουμε που βαδίζει το μπασκετάκι.....
tasos
Απόλλωνας Αθ. – Φιλαθλητικός 65-77Διαιτητές: Κανακάρης - Κουνάνης.
Τα δεκάλεπτα: 17-14, 29-32, 44-62, 65-77
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘ. (Toλιας): Κούτουλας 9 (2), Νίκας 5 (1), Τάγκας 5, Νίκας 7, Δέδες 6 (1), Ζησιμόπουλος 12 (3), Κονταξής 4, Γιαννόπουλος 7 (2), Φραγκούλης 15
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Ογιεφούγκα 4, Μακρής Σ. 2, Θάνος 13 (3), Μακρής Ν., 10, Μαγιτόμπε 2, Γκαϊντάσοφ 31 (3), Παρασκευόπουλος 10 (2), Κασιούμης, Αντετόκουμπο, Φράγκου 5 (1), Ντιφαντής

Σας παρακαλω να διορθωσεται το ποστ. Ο προπονητης αλλαξε για τον Απολλωνα
elefsinios
Δεν ξέρω τι λένε οι κανονισμοί του Πρωταθλήματος αλλά νομίζω πως το Δ.Σ. της Ιεράπετρας δεν έπρεπε να επιτρέψουν την μεταφορά οπαδών του Ο.Φ.Η. στο γήπεδο.Οι φωτογραφίες που βλέπουμε δεν τιμούν ούτε τον Ο.Φ.Η. αλλά ούτε και όλους εμάς που λέμε πως υπηρετούμε το άθλημα.ΝΤΡΟΠΗ.....

Υ.Γ. Προς το Δ.Σ. του Ομίλου Φιλάθλων Ηρακλείου:Παρακαλούμε όπως έρθετε σε συνενόηση με το Δ.Σ. του Πανελευσινιακού Α.Ο.Κ. πριν ξεκινήσουν οι ορδές των "βαρβάρων" σας για την όμορφη Πόλη μας.Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...................Ευχαριστώ bball.gif icon_wave.gif
tasos
Επομενη αγωνιστικη

Ο.Φ.Η - ΑΠΟΛΛΩΝ
δυο συλλογοι με ιστορια..στο πρωτο παιχνιδι αριστη και υποδειγματικη φιλοξενια.Απλα πρεπει να ανταποδωσετε..τοσο σαν διοικηση οσο και σαν κοσμος
StratosG
QUOTE(ZZZ2000 @ Feb 10 2008, 23:57 ) *
Και μια παράμετρος για το ποιός "σπρώχνεται" και ποιός οχι. Διαιτητής στο Ιεράπετρα ΟΦΗ ήταν ο αξιότιμος κος Τσώνος που "εντελώς τυχαία" έπαιξε και στον αγώνα του 1ου γύρου.

Για καθήστε ορέ κοπέλια. Τι περιμένατε δηλαδή; Με τα 25άχρονα της διοίκησής σας, θα καθαρίζατε με τη διατησία; Αλάργα νυχτωμένοι είσαστε. Ή μήπως περιμένατε επειδή ο προύπολογισμός σας είναι μεγάλος οτι θα έχετε αυτό που λέμε σεβασσμό; Τρίχες κατσαρες πιτσιρικάδες μου. Γιατί δε βάζετε τον κο "αντιδήμαρχο" να σας κάνει 1-2 φροντηστήρια πως να βαφτίζετε το άσπρο μαύρο; Παλιός στο κουρμπέτι απ ότι έμαθα. Βάζει και το γίοκα του για βιτρίνα, νεο παιδί είναι, διακιούται να κάνει και καμιά μαλακιούλα. Να ψιλοχουλιγκανίσει βρε αδερφέ.
Οι δικοί μας ακόμα βλέπουνε εφιάλτες με αυτά που περάσανε στο "βαρδινογιάννειο" (εντελώς τυχαίο το όνομα δεν παραπέμπει πουθενά΄:-)) επειδή έκαναν την απερισκεψία να νικήσουνε.

Άντε να ευχηθούμε στον ΟΦΗ να πάει στη Β στην α όπου θέλει τέλος πάντων και να μας αφήσει τουλάχιστο τους υπόλοιπους να χαιρόμαστε τα παιχνιδάκια ανακατεμένοι στις κερκίδες, χωρίς "οργανωμένους μισθοφόρους" και ευέξαπτους παράγοντες. shot.gif shot.gif shot.gif
Χρήστος
Ζωγράφου – Χαλκίδα 75-63
Αναμενομενη νικη της ομαδας του Ζωγραφου
Ιεράπετρα – ΟΦΗ 67-66
Μπασκετ παιξαμε?
Απόλλων Αθ. – Φιλαθλητικός 65-77
Δυσκολευουν ακομα περισσοτερο τα πραγματα για τον Απολλωνα
Ιωνικός Νικαίας - Ιωνικός Ν.Φ. 84-55
Εντυπωσιακη νικη με διαφορα που δεν αφηνει περιθωριο αμφισβητησης
Ερμής Σχηματαρίου – Πανελευσινιακός 69-75
Δυσκολη νικη με την ψυχη στο στομα για την ομαδα του Πανελευσινιακου
Διαγόρας Ρόδου - Άρης Νικαίας 67-76
Ο Αρης Νικαιας εμεινε ζωντανος στο κυνηγι της παραμονης
Αρδηττός - Κρόνος Αγ. Δημ. 76-78
Μεγαλη νικη του Κρονου. Προσωπικα δεν την περιμενα. Ο Αρδηττος ομως δεν θα κινδυνευσει.
Χρήστος
Επομενη αγωνιστικη...

Χαλκίδα - Ιεράπετρα : 2
Μετα την νικη-ψυχολογικη τονωση εναντιον του ΟΦΗ η Χαλκιδα αδυνατει να προβαλει αντισταση στην ομαδα της Ιεραπετρας που ομως μας εχει εκπληξει στο παρελθον με ηττες σε Αρδηττο και Κρονο. Δεν νομιζω να την πατησει και τριτη φορα.

ΟΦΗ - Απόλλων : 1
Ευκολο απογευμα για την ομαδα του Ηρακλειου

Φιλαθλητικός - Ιωνικός Νικαίας : 1
Η Νικαια προερχεται απο μεγαλη νικη ομως ο Φιλαθλητικος στην εδρα του δεν αστιευεται και ο Ιωνικος εκτος εδρας αδυνατει να παρουσιασει το ιδιο καλο προσωπο που παρουσιαζει στο κλειστο της Νικαιας.

Ιωνικός Ν.Φ.- Ερμής Σχηματαρίου : 1
Το Σχηματαρι τα παιζει ολα για ολα και με παικτες εμπειρους ειναι ικανο να κανει τη ζημια. Ο Ιωνικος δυσκολα ή ευκολα θα νικησει.

Άρης Νικαίας - Πανελευσινιακός : 2
Κακη εμφανιση για την ομαδα της Ελευσινας στο τελευταιο παιχνιδι με το Σχηματαρι που δεν νομιζω να επαναλαβει για δευτερη συνεχη φορα.

Κρόνος Αγ. Δημ. - Ζωγράφου : 1
Το καλυτερο παιχνιδι της αγωνιστικης. Ο Κρονος μετα τη μεγαλη νικη επι του Αρδηττου εχει ενα μικρο πλεονεκτημα απεναντι στον πολυ δυνατο Ζωγραφου. Δυσκολη προβλεψη. Προσωπικα πονταρω στον Κρονο.

Διαγόρας Ρόδου - Αρδηττός : 2
Ο Αρδηττος αν χασει χανεται. Θα νικησει αυτο το παιχνιδι.
Antonis B
Για το παιχνίδι στην Ιεράπετρα.
Μόλις τώρα το είδα στην tv.
Πραγματικό ντέρμπι πρωτοπόρων με όλη τη σημασία της λέξης.
Η Ιεράπετρα είχε το προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι και τη μοναδική στιγμή που πέρασε ο ΟΦΗ οι χουλιγκάνοι το διέκοψαν κάτι το οποίο είχα σαν αποτέλεσμα να κοπεί ο ρυθμός του ΟΦΗ και να ξαναμείνει πίσω.
Δίκαια νίκησε η τοπική ομάδα.
Εντύπωση μου έκαναν οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ να αποφεύγει τις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα επεισόδια.

Δεν έπρεπε να πάνε φιλάθλοι του ΟΦΗ στην Ιεράπετρα αφού και το ματς ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Λάθος της διοίκησης.

Ο ΟΦΗ νικάει τα τέσσερα ματς μέσα στην έδρα του με κατώτερους αντιπάλους και ανεβαίνει.
Η "Γιορτή" των χουλιγκάνων θα γίνει τη τελευταία αγωνιστική μεσα στο ΒΑΚ με τη Χαλκίδα όπως και μερικά χρόνια πριν όταν πανιγύρισε την άνοδο στη Β' στο ντέρμπι (2η τότε) και πάλι με τη Χαλκίδα.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ (ποδοσφαιροκαρεκλοπαράγοντες).
Σταχυοφόρος
QUOTE(kop-13 @ Feb 10 2008, 22:03 ) *

Χίλιες φορές να έχω Ελευσίνιους/ΑΕΚτζήδες, Ελευσίνιους/Ολυμπιακούς, Ελευσίνιους/Παναθηναϊκούς, Ελευσίνιους/ΠΑΟΚτζήδες στο γήπεδο και να βλέπω την ομάδα μου να παίζω όσο μπορεί καλό μπάσκετ, παρά τέτοια πιθίκια ταγμένα στην "Ιδέα" της ομάδας για να μαγαρίζουν το όνομα και την ιστορία μας.

Τελικά δεν είστε ούτε "επιστήμονες", ούτε χούλιγκαν, ούτε ζώα. Δεν υπάρχει είδος σαν εσάς...

ΥΓ: έχω δει και χειρότερα επεισόδια, αλλά όχι σε τέτοιες κατηγορίες. Ελπίζω ό,τι ποστάρισμα έχουν κάνει οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, να κάνουν ένα edit και να γράψουν μια συγνώμη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.