Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΘΝΙΚΗ 2007-08 2ος ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
basketikos
H σωστη βαθμολογια (κανει και ο basketikos λάθη)
----------------------
ΟΦΗ 36
-----------
ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 36
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 34
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 34
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ 34
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ 31
ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 30
ΑΟ ΑΡΔΗΤΤΟΥ 28 (19)
Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑ 28 (19)
------------
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 28
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 27
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 24 (19)
ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 22
ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 21 (19)
PLATINUM
QUOTE(golden @ Feb 25 2008, 16:37 ) *
η ΛΥΓΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ την περιοδο 2005/06 κερδισε το τοπικο πρωταθλημα Κρητης με προεδρο τον σημερινο αντιπροεδρο ΠΑΝ. ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗ και προπονητη τον σημερινο βοηθο Μ. ΓΑΙΤΑΝΑΚΗ , ο μονος παικτης που παιζει ακομα ειναι ο αρχηγος Ν.ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ .Ετσι για πρωτη φορα στην ιστορια της "κληθηκε" να παιξει στην Γ' εθνικη , επειδη βασικα το ονομα δεν "τραβουσε" για διαφορους λογους εγινε "μετατροπη" σε Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ που καταφερε να συσπειρωσει ολες τις δυναμεις της πολης με αποτελεσμα αυτη την στιγμη να ειναι μια ομαδα προτυπο εχοντας σε λειτουργια ολα τα πιθανα τμηματα σε αντρες και γυναικες οντας πλεον η μοναδικη ομαδα του νομου Λασιθιου που αγωνιζεται σε εθνικη κατηγορια σε ολα τα αθληματα.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΡΕ GOLDEN, Η ΔΟΜΗ ΕΙΣΑΙ;
petalouda
QUOTE(golden @ Feb 25 2008, 16:37 ) *
η ΛΥΓΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ την περιοδο 2005/06 κερδισε το τοπικο πρωταθλημα Κρητης με προεδρο τον σημερινο αντιπροεδρο ΠΑΝ. ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗ και προπονητη τον σημερινο βοηθο Μ. ΓΑΙΤΑΝΑΚΗ , ο μονος παικτης που παιζει ακομα ειναι ο αρχηγος Ν.ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ .Ετσι για πρωτη φορα στην ιστορια της "κληθηκε" να παιξει στην Γ' εθνικη , επειδη βασικα το ονομα δεν "τραβουσε" για διαφορους λογους εγινε "μετατροπη" σε Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ που καταφερε να συσπειρωσει ολες τις δυναμεις της πολης με αποτελεσμα αυτη την στιγμη να ειναι μια ομαδα προτυπο εχοντας σε λειτουργια ολα τα πιθανα τμηματα σε αντρες και γυναικες οντας πλεον η μοναδικη ομαδα του νομου Λασιθιου που αγωνιζεται σε εθνικη κατηγορια σε ολα τα αθληματα.

Αξέχαστες εποχές!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif 77.gif 77.gif 77.gif
dizzy_fingers
QUOTE(PLATINUM @ Feb 25 2008, 17:40 ) *
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΡΕ GOLDEN, Η ΔΟΜΗ ΕΙΣΑΙ;

Είχα σβήσει το προηγούμενο αλλά είδα ότι το ξαναπόσταρες.
Το αφήνω καθώς υπάρχει η πιθανότητα να είστε φίλοι κι απλά να κάνετε πλάκα μεταξύ σας.

Απλά, αν ισχύει αυτό, καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε ώστε να αποφύγουμε αχρείαστες παρεξηγήσεις μέσα από το διαδίκτυο wink.gif.
dirk10
basketikos eisai sigouros gia tous 2 vathmous ths nikhs?akouw oti mporei na ksanaginei to mats
panosak
QUOTE(mitsarasm @ Feb 25 2008, 14:52 ) *
Φίλε εμείς έχουμε γερό στομάχι και τα χωνεύουμε όλα, ακόμα και τους αχώνευτους χωριάτες!
Είδαν φως και μπήκαν ελέω Δειλινού στη Γ. Πόσο θα αντέξουν νομίζεις στη Γ? Απ ότι ακούγεται δεν πάνε καλά τα οικονομικά τους, φαίνεται δεν πουλάει φέτος η ντομάτα! ή νομίζεις οτι αξίζετε για Β εθνική?Με ποιούς παίκτες και με ποιόν looser προπονητή? 68.gif
Ενώ ο ΟΦΗ μας με τη δυναμική του και τον κόσμο στο πλάι του μπορεί να φτάσει Α1 που τόσο αναγκαίο είναι αυτό για την πολη μας

Αντε να πατε με το καλο Α1 να βλεπουμε και κανα ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΒΑΚ!!!!!!!!!
Εγω μαζι σου ειμαι - μου ειστε πολυ συμπαθεις χωρις ειρωνια - οι χωριατες στο τοπικο....
basketikos
QUOTE(dirk10 @ Feb 25 2008, 18:36 ) *
basketikos eisai sigouros gia tous 2 vathmous ths nikhs?akouw oti mporei na ksanaginei to mats

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ με βαση τον Κανονισμο

ΑΡΘΡΟ 46
.....
2. Αν αγώνας διακοπεί, συνεπεία επεισοδίων που δημιουργήθηκαν από τους αθλητές, παράγοντες ή οπαδούς της μιας ή και των δύο ομάδων, υπεύθυνο για την διακοπή θεωρείται το ή και τα δύο υπαίτια σωματεία.
3. Στις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου, ο διαιτητής υποχρεούται:
α. να αναγράψει στο Φύλλο Αγώνα την υπαίτια της διακοπής ομάδας
β. να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με αποτέλεσμα αυτό της στιγμής της διακοπής, αν αυτό ήταν υπέρ της ομάδας, υπέρ της οποίας κατακυρώνεται ο αγώνας

Ολα τα αλλα ειναι "φυκια για μεταξωτες κορδέλλες"
elefsinios
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Είχα καιρό να μπώ στο Forum και να παρακολουθήσω τι γίνετε και μου έχει πάρει σχεδόν μία ώρα να διαβάσω τα post όλων σας.
Συγγνώμη αλλά εκεί που γούσταρα να τα λέμε για το άθλημα που όλοι αγαπάμε μέσω του Forum με αυτά που διαβάζω έχω ξενερώσει τόσο που μάλλον δεν έχει νόημα η συμμέτοχή μου πλέον σε αυτό το topic.
Ελπίζω να ξεφύγετε από το τριπάκι που έχετε μπεί όλοι με τις κόντρες και τις άλλες λαλακίες και να γράφετε για το basket και μόνο γι'αυτό.
icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
dirk10
EIMASTE STHN ELLADA OMWS AYTO MHN TO KSEXNAS kai oi kanonismoi kamia fora shot.gif shot.gif shot.gif .o arhs exase polu eukola pantws filoi eleusinioi gia xavale eixate paei mou fainetai thn proigoumenh agwnistikh smiley.gif smiley.gif smiley.gif
palaimaxos
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ, ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.
ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΞΑΝΑΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΑΞΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ 15.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΩΝ 250.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ(ΚΑΘΑΡΟ) ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ.
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ.
golden
Είχα σβήσει το προηγούμενο αλλά είδα ότι το ξαναπόσταρες.
Το αφήνω καθώς υπάρχει η πιθανότητα να είστε φίλοι κι απλά να κάνετε πλάκα μεταξύ σας.

Απλά, αν ισχύει αυτό, καλό είναι να το ξεκαθαρίσουμε ώστε να αποφύγουμε αχρείαστες παρεξηγήσεις μέσα από το διαδίκτυο .

MODERATOR OK ειναι ο φιλος μου ο Μπεζεντακος!
basketikos
QUOTE(elefsinios @ Feb 25 2008, 19:31 ) *
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.
Είχα καιρό να μπώ στο Forum και να παρακολουθήσω τι γίνετε και μου έχει πάρει σχεδόν μία ώρα να διαβάσω τα post όλων σας.
Συγγνώμη αλλά εκεί που γούσταρα να τα λέμε για το άθλημα που όλοι αγαπάμε μέσω του Forum με αυτά που διαβάζω έχω ξενερώσει τόσο που μάλλον δεν έχει νόημα η συμμέτοχή μου πλέον σε αυτό το topic.
Ελπίζω να ξεφύγετε από το τριπάκι που έχετε μπεί όλοι με τις κόντρες και τις άλλες λαλακίες και να γράφετε για το basket και μόνο γι'αυτό.
icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif

Ξενέρωσες με αυτα που διαβασες, αλλα δεν εχεις αδικο.

Ελπιζω να μην εχεις παραπονα απο Νικαια πλευρα - προσπαθησαμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, εξαλλου συμφωνω μαζι σου: Τα παιδια απο την Κρητη εχουν ανοιξει βεντετα κυριολεκτικα. Δεν βλεπω να κλείνει, οποτε το τοπικ που ειχε αποκτησει ενα ενδιφερον μάλλον θα συνεχίσει την κατηφορα του... και ετσι θα το εγκαταλειψουμε σιγα-σιγα και αλλοι.

Αλλα εδω υπαρχει μονο μια αντισταση: να γραφουμε για μπασκετ και μονο - να αφησουμε τις κοκορομαχίες - και να αγνοησουμε τις προκλησεις που επιτρεπει η ανωνυμια - Εγω θα δωσω προγνωστικα την Παρασκευη (δεν πηγα ασχημα αυτην την εβδομαδα), όσοι εχετε κατι μπασκετικο γραψτε το να αλλαξουμε το σκηνικο.

Αλήθεια, υπαρχει περιπτωση να ανεβει και 2η ομαδα;

Την Κυριακη: Χαλκιδα-Ιωνικος, ευκαιρια για μια αλλη νικη.
TliBan
QUOTE(basketikos @ Feb 25 2008, 21:21 ) *
Ξενέρωσες με αυτα που διαβασες, αλλα δεν εχεις αδικο.

Ελπιζω να μην εχεις παραπονα απο Νικαια πλευρα - προσπαθησαμε να κρατησουμε ενα επιπεδο, εξαλλου συμφωνω μαζι σου: Τα παιδια απο την Κρητη εχουν ανοιξει βεντετα κυριολεκτικα. Δεν βλεπω να κλείνει, οποτε το τοπικ που ειχε αποκτησει ενα ενδιφερον μάλλον θα συνεχίσει την κατηφορα του... και ετσι θα το εγκαταλειψουμε σιγα-σιγα και αλλοι.

Αλλα εδω υπαρχει μονο μια αντισταση: να γραφουμε για μπασκετ και μονο - να αφησουμε τις κοκορομαχίες - και να αγνοησουμε τις προκλησεις που επιτρεπει η ανωνυμια - Εγω θα δωσω προγνωστικα την Παρασκευη (δεν πηγα ασχημα αυτην την εβδομαδα), όσοι εχετε κατι μπασκετικο γραψτε το να αλλαξουμε το σκηνικο.

Αλήθεια, υπαρχει περιπτωση να ανεβει και 2η ομαδα;

Την Κυριακη: Χαλκιδα-Ιωνικος, ευκαιρια για μια αλλη νικη.

Καλημέρα σύντροφε εκ Νικαίας ορμόμενο.

Ακούγονται πολλά σενάρια για συνενώσεις ή αποχωρήσεις ομάδων αλλά προσωπικά δεν δίνω μεγάλη βάση είτε γιατί είναι δύσκολο να τα βρούν οι παράγοντες μεταξύ τους (πχ κατά Πάτρα μεριά) ή γιατί δεν υπάρχουν οι αγωνιστικές συνθήκες.

Την Κυριακή έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια ιδίως για τη μάχη της ουράς..Ιδίως το Άρης - ΝΦ το οποίο σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Φιλαδέλφειας ουσιαστικά θα τελειώσει το θέμα παραμονή.
basketikos
QUOTE(TliBan @ Feb 26 2008, 10:39 ) *
Την Κυριακή έχει πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια ιδίως για τη μάχη της ουράς..Ιδίως το Άρης - ΝΦ το οποίο σε περίπτωση νίκης της ομάδας της Φιλαδέλφειας ουσιαστικά θα τελειώσει το θέμα παραμονή.

Αν ανεβαινουν 2 ομως (ναι με τα "αν"), εχει ενδιαφερον και το Φιλαθλητικος - Ελευσινα. Μετα εχεις και τον ΟΦΗ εντος. Αν κανεις 2/2, τις υπολοιπες αγωνιστικές πας τρενο (εχεις το ευκολοτερο προγραμμα), ενω οι αλλοι φαγονονται μεταξυ τους wink.gif

Βεβαια εχασες απο τον Αρη και χαλασε τοσο η προοπτικη σου οσο και η εικονα σου ( 68.gif 68.gif ) - αλλα επειδη ξερω την ομαδα σου, βλακεια μεγαλη εκαναν που πηραν το ματς αψηφιστα μες το κρυο. Ο Αρης ειναι μετριοτατος και δεν μπορει να κεριδισει εναν συγκεντρωμενο αντιπαλο.

Την Κυριακη με ηττα ο ΝΦ (που οπως εχω πει η συγκομιδη βαθμων που εχει φετος ειναι εκλπηξη για μενα) αρχιζει να τρεχει και να μην φτανει (αφου ο Αρης ισως τον εχει και στην ισοβαθμια - θυμαται κανεις σκορ α γυρουwink.gif. Οποτε το βλέπω 'ντερμπυ με τα ολα του.

Οσο για μενα, η νικη στην Χαλκιδα ειναι εκ των ουκ ανευ, αν θελω να μην ψαχνω το σκορ στο Αρης-ΝΦ
TliBan
QUOTE(basketikos @ Feb 26 2008, 11:09 ) *
Αν ανεβαινουν 2 ομως (ναι με τα "αν"), εχει ενδιαφερον και το Φιλαθλητικος - Ελευσινα. Μετα εχεις και τον ΟΦΗ εντος. Αν κανεις 2/2, τις υπολοιπες αγωνιστικές πας τρενο (εχεις το ευκολοτερο προγραμμα), ενω οι αλλοι φαγονονται μεταξυ τους wink.gif

Βεβαια εχασες απο τον Αρη και χαλασε τοσο η προοπτικη σου οσο και η εικονα σου ( 68.gif 68.gif ) - αλλα επειδη ξερω την ομαδα σου, βλακεια μεγαλη εκαναν που πηραν το ματς αψηφιστα μες το κρυο. Ο Αρης ειναι μετριοτατος και δεν μπορει να κεριδισει εναν συγκεντρωμενο αντιπαλο.

Την Κυριακη με ηττα ο ΝΦ (που οπως εχω πει η συγκομιδη βαθμων που εχει φετος ειναι εκλπηξη για μενα) αρχιζει να τρεχει και να μην φτανει (αφου ο Αρης ισως τον εχει και στην ισοβαθμια - θυμαται κανεις σκορ α γυρουwink.gif. Οποτε το βλέπω 'ντερμπυ με τα ολα του.

Οσο για μενα, η νικη στην Χαλκιδα ειναι εκ των ουκ ανευ, αν θελω να μην ψαχνω το σκορ στο Αρης-ΝΦ

79 - 76 είχε νικήσει ο ΝΦ..οπότε πολλά πράγματα είναι ανοικτά..Την Χαλκίδα θα την κερδίσεις..Δυστυχώς έχουν μείνει μόνο 6 παικτές από ότι ξέρω...

Για το παιχνίδι με τον Άρη...Πράγματι η ομάδα αγωνιστικά ήταν απαράδεκτη. Η μόνη δικαιολογία είναι οτι το παιχνίδι έπρεπε να είχε αναβληθεί καθώς ο δρόμος από και προς την Ελευσίνα ήταν απαραδεκτός και ιδίως στην επιστροφή περάσαμε μία ώρα πρίν κλείσει. Το δε χιόνι μές στην Ελευσίνα ήταν κοντά στους 20 πόντους την ώρα που γυρίσαμε και ευτυχώς μπήκα μπροστά με τον Ελευσίνιο ώς γρέιντερ και ανοίξαμε το δρόμο να περάσουν τα αυτοκίνητα..Πολλοί από εμάς αντί να σκέφτονται το παιχνίδι, σκεφτόμασταν πώς θα γυρίσουμε.
(τί να κάνω δεν είμαι Σουηδός οδηγός---- ενώ εσύ έχεις έναν με παρόμοιες εμπειρίες tongue.gif )

Δυστυχώς - ιδίως αν αφαιρεθεί και ένας βαθμός από τον ΟΦΗ - θα χτυπάμε το κεφάλι μας στο τοίχο για κανά δύο ηλίθιες ήττες που έχουμε κάνει...Το πάθημα ας γίνει μάθημα.
freak shop
εσεις απο το χωριο αντι να προσπαθητε να μαντεψετε ποιος ειμαι γιατι δεν ψαχνετε εναν εναν απο την τοτε διοικηση να δειτε τι εγινε τοτε? μαλλον δεν σας βολευει. η μαλλον ξερετε κ κανετε τα κουνελια. υπαρχουν ακομα κ αλλα που κανατε εκεινη την χρονια. αλλα στοχος μου δεν ειναι να σας φρικαρω ουτε να σας προκαλεσω ανυσηχιες. στοχος μου ειναι καποια στιγμη να σταματησετε να το παιζετε αδιαφθοροι να σταματησετε να κατηγορειτε αλλες ομαδες επειδη εσεις κ η ομαδα της πολης σας πιστευετε πως ειστε οτι καλυτερο κ πιο υγειινο υπαρχει στο μπασκετ.ΗΜΑΡΤΟΝ. εχετε κ σεις λερωμενη την φωλια σας.

υγ1 δεν ηταν μονο αυτο το ροστερ του εργοτελη. κ το λεω αυτο για να μην κατηγορειτε παλιους παικτες σας
γιατι οι ιδιοι σας εκαναν μαγκες.οχι μονο με το παιξιμο τους αλλα με τα κονε τους.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!

υγ2 αληθεια πως εγινε κ σε εκεινο το παιχνιδι τα χανια να επαιζαν μιση ωρα νωριτερα απο εσας?υποτιθετε πως
ηταν παιχνιδια που εκριναν τον τιτλο κ οι κανονισμοι ειναι σαφεις σε τετοιες περιπτωσεις να ξεκινανε την ιδια ωρα τα παιχνιδια!
freak shop
QUOTE(TELIS @ Feb 25 2008, 14:35 ) *
ΚOYIZ:ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FREAK SHOP

Θα σας βοηθησω λιγο:

α)τοτε επαιζε στην ομαδα της Λυγιας και οχι του Εργοτελη
β)σημερα παιζει στη ομαδα του οφη
και γ)του αρεσει να φοραει την μπλουζα των snakes

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ μηπως στο χωριο

αγαπητε τελι.δεν εχω παιξει στο χωριο σου αλλα επειδη με εχουν παρει τα χρονια, κ εδω κ 2 ετη το εχω κοψει
ευχαριστως να το ξαναρχισω!ουτως η αλλως απο παλτα ξερετε εσεις!!!αν συμφωνησουμε κ επειδη μενω αθηνα μονιμα μπορω να παιζω μονο στα εκτος?απο τα λεφτα που θα παρω θα ειναι ολα δικα μου?????????????
TELIS
QUOTE(freak shop @ Feb 26 2008, 13:03 ) *
εσεις απο το χωριο αντι να προσπαθητε να μαντεψετε ποιος ειμαι γιατι δεν ψαχνετε εναν εναν απο την τοτε διοικηση να δειτε τι εγινε τοτε? μαλλον δεν σας βολευει. η μαλλον ξερετε κ κανετε τα κουνελια. υπαρχουν ακομα κ αλλα που κανατε εκεινη την χρονια. αλλα στοχος μου δεν ειναι να σας φρικαρω ουτε να σας προκαλεσω ανυσηχιες. στοχος μου ειναι καποια στιγμη να σταματησετε να το παιζετε αδιαφθοροι να σταματησετε να κατηγορειτε αλλες ομαδες επειδη εσεις κ η ομαδα της πολης σας πιστευετε πως ειστε οτι καλυτερο κ πιο υγειινο υπαρχει στο μπασκετ.ΗΜΑΡΤΟΝ. εχετε κ σεις λερωμενη την φωλια σας.
υγ1 δεν ηταν μονο αυτο το ροστερ του εργοτελη. κ το λεω αυτο για να μην κατηγορειτε παλιους παικτες σας
γιατι οι ιδιοι σας εκαναν μαγκες.οχι μονο με το παιξιμο τους αλλα με τα κονε τους.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!

υγ2 αληθεια πως εγινε κ σε εκεινο το παιχνιδι τα χανια να επαιζαν μιση ωρα νωριτερα απο εσας?υποτιθετε πως
ηταν παιχνιδια που εκριναν τον τιτλο κ οι κανονισμοι ειναι σαφεις σε τετοιες περιπτωσεις να ξεκινανε την ιδια ωρα τα παιχνιδια!

ΡΕ freak shop

Εισαι γνωστος στα Χανια για το χαρακτηρα σου σε μαθαμε και εμεις εδω στην Ιεραπετρα τωρα σε μαθαινουν και στο Ηρακλειο.

Δεν ντρεπεσαι γι αυτα που γραφεις.
Πρεπει να εισαι ευχαριστημενος που χασατε στην Ιεραπετρα γιατι εισουνα πρωτος στη λιστα για αποχωρηση μαζι με τον κολλητο σου τον παναγακη σε περιπτωση που κερδιζατε.
basketikos
Ρε παλληκαρια, πανω που αρχισαμε να συζηταμε ξανα για μπασκετ, αρχισατε τις ιδιες βλακειες 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Επειδη μας την χαλατε, να σας ενημερωσω οτι καποιος ανοιξε θεμα ΟΦΗ-Ιεραπετρα, για τις κοκορομαχιες σας.

Αν διαβαζει admin, παρακαλω (και νομιζω το κανω εκ μερους πολλων) να μεταφερει τα post εκει, ωστε να συνεχισουμε με τα υπολοιπα παιδια να μιλαμε για μπακσετακι και οχι για παρασκηνιο (και μαλιστα με τον χειριστο/προβοκατορικο/ανωνυμο τροπο).

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ
68.gif 68.gif
free
QUOTE(basketikos @ Feb 26 2008, 13:27 ) *
Ρε παλληκαρια, πανω που αρχισαμε να συζηταμε ξανα για μπασκετ, αρχισατε τις ιδιες βλακειες 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif

Επειδη μας την χαλατε, να σας ενημερωσω οτι καποιος ανοιξε θεμα ΟΦΗ-Ιεραπετρα, για τις κοκορομαχιες σας.

Αν διαβαζει admin, παρακαλω (και νομιζω το κανω εκ μερους πολλων) να μεταφερει τα post εκει, ωστε να συνεχισουμε με τα υπολοιπα παιδια να μιλαμε για μπακσετακι και οχι για παρασκηνιο (και μαλιστα με τον χειριστο/προβοκατορικο/ανωνυμο τροπο).

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ
68.gif 68.gif

Συμφωνω απολυτα με τον basketiko. Ας μεταφερει ο admin ολα αυτα στο καταληλο τοπιτς και ας αφησουν τον χωρο εδω για το μπασκετ και την κατηγορια.
dirk10
ο νφ θα χασει απο τον αρη.μπορει να μην ειναι καλη ομαδα αλλα μεσα στον πλατωνα βγαζει μια ενεργεια την οποια ο ιωνικος νφ δεν την εχει(αν και εχει καλους παιχτες) δυσκολο ματς παντως.το φιλατηλιτικοσ ελεθσινα ειναι αυτη την αγςνιστικη?
TliBan
QUOTE(dirk10 @ Feb 26 2008, 14:07 ) *
ο νφ θα χασει απο τον αρη.μπορει να μην ειναι καλη ομαδα αλλα μεσα στον πλατωνα βγαζει μια ενεργεια την οποια ο ιωνικος νφ δεν την εχει(αν και εχει καλους παιχτες) δυσκολο ματς παντως.το φιλατηλιτικοσ ελεθσινα ειναι αυτη την αγςνιστικη?

Μάλιστα κύριε smile.gif
TELIS
Φιλοι μαυ πρεπει να αρχισομε να εξεταζομε και σεναρια.

Εγω πιστευω σε περιπτωση νικης της Ελευσινας την κυριακη παιζει και το σεναριο τριπλης και τετραπλης ισοβαθμιας μεχρι το τελος.
Μεταξυ ΟΦΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ποιος πλεονεκτει εναντι των αλλων;

Πρεπει να αρχισουμε να τα εξεταζομε και αυτα.
kop-13
Δέν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί ο οφη σε ισοβαθμίες.
Ο πρόεδρος του ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ στα ΜΜΕ οτι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του (να επαναληφθεί το περίφημο παιχνίδι με τον Ιωνικό ή να συνεχιστεί απο εκεί που διακόπηκε ως έχει αλλα με διαφορετικούς διαιτητές) θα καταθέσει τα δελτία των παιχτών κ θα αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.
Όσοι γνωρίζουν την φερεγγυότητα του κ. Ξημέρη καταλαβαίνουν οτι σε περίπτωση που ισχύσει το φ.α. η αποχώρηση του οφη απο το πρωτάθλημα είναι δεδομένη.
TliBan
QUOTE(TELIS @ Feb 26 2008, 15:08 ) *
Φιλοι μαυ πρεπει να αρχισομε να εξεταζομε και σεναρια.

Εγω πιστευω σε περιπτωση νικης της Ελευσινας την κυριακη παιζει και το σεναριο τριπλης και τετραπλης ισοβαθμιας μεχρι το τελος.
Μεταξυ ΟΦΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ποιος πλεονεκτει εναντι των αλλων;

Πρεπει να αρχισουμε να τα εξεταζομε και αυτα.

Τριπλή ισοβαθμία ΟΦΗ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ:

- Αν ο ΟΦΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ( ohmy.gif ) τότε η σειρά είναι ΟΦΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ
- Αν ο ΟΦΗ χάσει στην Ελευσίνα τότε η σειρά είναι ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΟΦΗ - ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Η Ελευσίνα κουβαλάει το 0 - 2 από την Ιεράπετρα και το 0 - 2 από Ζωγράφο οπότε δεν ευνοείται σε καμία ισοβαθμία
TliBan
QUOTE(kop-13 @ Feb 26 2008, 15:21 ) *
Δέν υπάρχει περίπτωση να εμπλακεί ο οφη σε ισοβαθμίες.
Ο πρόεδρος του ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ στα ΜΜΕ οτι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του (να επαναληφθεί το περίφημο παιχνίδι με τον Ιωνικό ή να συνεχιστεί απο εκεί που διακόπηκε ως έχει αλλα με διαφορετικούς διαιτητές) θα καταθέσει τα δελτία των παιχτών κ θα αποχωρήσει απο το πρωτάθλημα.
Όσοι γνωρίζουν την φερεγγυότητα του κ. Ξημέρη καταλαβαίνουν οτι σε περίπτωση που ισχύσει το φ.α. η αποχώρηση του οφη απο το πρωτάθλημα είναι δεδομένη.

Αν στην περίπτωση που δικαιωθεί ο ΟΦΗ, τί γίνεται αν καταθέσουν τα δελτία οι άλλες 13 ομάδες;;;;;

Θα ήταν μια καλή αντίδραση!
saiko
εαν δικαιωθει ο οφη ο κ.ξημερης ειναι πολυ φερεγγυος.....και τοτε πρεπει να παμε να ζητησουμε και οι αλλες ομαδες συγνωμη!!!!πιστευω οτι η ομαδα του κυριου δεδα πρεπει να αλλαξει ονομασια οι αγγελοι του τσαρλι πως σας φαινεται!!!!????δεν εκαναν τιποτα!!!τωρα φταινε οι διαιτητες....εκει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το βοδι!!!!!!!
didis
Σεναριο δικο μου :
ο ιωνικος νφ παιζει προτελευταια αγωνιστικη με κρονο. και οι δυο ομαδες σωμενες με 2 βατμους διαφορα.
Η διαιτησια ειναι απαραδεκτη και ο προπονητης του ιωνικου βριζει τους διαιτητες ενω δεν υπαρχει καμια ενεργεια βιαιοπραγιας . Αυτοι αποχωρουν, διοτι θεωρουν οτι απειληθηκαν, απο το γηπεδο και κλεινουν το φυλλο αγωνος με υπαιτιοτητα του ιωνικου.
Μηδενιζεται η ομαδα κ τελικα πεφτει κατηγορια.
Ωραιο το σεναριο μου ε?
Δεν το καταλαβα ?Η ομαδα του ιωνικου θα καταδικαστει σε υποβιβασμο επειδη βρεθηκε ενας πιασμενος διαιτητης να μηδενισει την ομαδα?

ΥΓ- Η ομαδα του ιωνικου ειναι τυχαιο παραδειγμα.
lek#13#
bre freak shop poios sou edwse to dikewma na les pa....ries?den me noiazei ti problhma exeis alla me noiazei otan mplekeis se ayta olokliri omada sthn opoia epaiza k egw.xwria apo ayta olos o nomos toy lasithiou fwtografizi emena!pas kala?exw k filoys ekei.se parakalw poly na mhn ksanagrapsis kati to opoio me mplekei xwris na ftaiw. an isouna filos opws les den tha to ekanes ayto!ektos k an theleis na moy peis poios eisai wste na katalabw ti skata aposkopeis. ola ayta poy grafeis tha se mpleksoyn an oxi ta paidia ths ierapetras tha thn vreis apo mena!!!!!!!!
paidia apo to lasithi an eixa kati na sas pw ta eipa prin 2 xronia ston tote proedro moy.den me noiazei poy me thewreite kolopaido epeidi o panagakis einai adelfos moy.k gia na mathete giati ebala thn portokali mployza ton snakes to ekana giati o ofi einai h omada moy k o panagakis kollitos moy.opws foroysa tis mantinades tis ierapetras gia na kanw kazoyra stoys xaniwtes etsi foresa thn mployza.k as eida pws polloi apo thn ierapetra sto metaksi mas paixnidi me ebrizan apo to zestama.emena briste me.h mana moy h kaimeni ti ftaiei?kserete pws einai arrwsth polu baria.
telos panton freak shop elpizo na phres to mnm mou.lek
TELIS
QUOTE(didis @ Feb 26 2008, 16:19 ) *
Σεναριο δικο μου :
ο ιωνικος νφ παιζει προτελευταια αγωνιστικη με κρονο. και οι δυο ομαδες σωμενες με 2 βατμους διαφορα.
Η διαιτησια ειναι απαραδεκτη και ο προπονητης του ιωνικου βριζει τους διαιτητες ενω δεν υπαρχει καμια ενεργεια βιαιοπραγιας . Αυτοι αποχωρουν, διοτι θεωρουν οτι απειληθηκαν, απο το γηπεδο και κλεινουν το φυλλο αγωνος με υπαιτιοτητα του ιωνικου.
Ωραιο το σεναριο μου ε?
Δεν το καταλαβα ?Η ομαδα του ιωνικου θα καταδικαστει σε υποβιβασμο επειδη βρεθηκε ενας πιασμενος διαιτητης να μηδενισει την ομαδα?

Αν προπονητης του Ιωνικου ν.φ ειναι ο Δεδας τοτε και αυτο το σεναριο μπορει να πραγματοποιηθει.

Ατυχεστατο το παραδειγμα σου.
Αυτο που συνεβηκε στον οφη δεν μπορουσαμε να το φανταστουμε ουτε στα καλυτερα μας ονειρα.
saiko
κυριε didis απο ποιον πιαστηκε ο κ.δαρλαμητσος?μηπωσ απο ολες τις ομαδες που παιζουν στη κατηγορια???????????μας δουλευεις?δεν ξερετε τι σας φταιει?η συνωμοσιες και οι διαπλοκες σας μαραναν!!!!!ετσι οπως φερεστε εσεις ετσι νομιζετε οτι φεροντε και οι αλλες ομαδες??νομιζω οτι στερειστε επιχειρηματων αλλα τα εργα σας μιλουν και ειναι ολα εναντιον σας!!!και ασε τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας!!!!
basket4ever13
Η απάντηση στην ερώτηση είναι αυτονόητη κανένας προπονητής και παράγοντας σε αδιάφορο ματς που έχει προειδοποιηθεί από τους διαιτητές δεν θα συνεχίσει να τους απειλεί. Ξέροντας ότι ο μόνος τρόπος να χάσει την κατηγορία είναι να μηδενιστεί το πολύ πολύ να γελάει.
pap.man
Εποχες 89 ξαναζει ο ΟΦΗ.Τοτε ο αντιπαλος ηταν το ΟΑΑΗ(Ηρακλειο)Εστειλε το διαιτητη της αναμετρησης στο αυτοφορω για εξυβριση!Ο τοτε προεδρος (Λυγερος)απειλουσε με το ιδιο στυλ (αποσυρση ομαδας απο το πρωταθλημα κτλ).Εφτασε στο σημειο να κινδυνευσει η ομαδα με αποκλεισμο απο το πρωταθλημα για 1 χρονο.Πριν την εκδικαση της υποθεσης εξυβρισης(μυνηση κατα του διαιτητη) ζητουσε συγγνωμη απο το διαιτητη και εψαχνε συμβιβαστικη λυση.Ο ανθρωπος βεβαια δεν δεχοταν καμια συγγνωμη και πηγε την υποθεση μεχρι τελους,οπου και φυσικα αθωοθηκε!Ο ΟΦΗ δεν ξανασταυρωσε νικη μεχρι το τελος του πρωταθληματος.20 χρονια πριν!Πρωτα πεθαινει ο ανθρωπος(σωματειο) και μετα του βγανει το χουι!
free
QUOTE(didis @ Feb 26 2008, 16:19 ) *
Σεναριο δικο μου :
Ωραιο το σεναριο μου ε?

Δυστυχώς φίλε didis όπως βλέπω εκεί στο Ηράκλειο έχετε ένα κακό ελάττωμα. Θεωρείται όλους τους διαιτητές πιασμένους αν γίνει κάτι που δε σας βολεύει.
Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα στη ζωή.
Αν δεν εμπιστεύεστε την διαιτησία γιατί κατεβαίνετε να αγωνιστείτε;
Αν μπαίνεις στο πρωτάθλημα με τέτοιο σκεπτικό σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις πρόβλημα.
Αλαξτε τακτική για να δείτε την ομάδα σας να προχωράει σωστά.
Τώρα ακούω για μηνήσεις, για ενστάσεις κ.τ.λ.
Δεν πας πουθενά έτσι didis.
Εκτός του ότι δημιουργείς εχθρούς στο τέλος θα χάσεις και τους φίλους σου.
Στον αγώνα με τον φιλαθλητικό που τιμωρήθηκες δεν έβαλες μυαλό.
Στο παιχνίδι στην Ιεράπετρα πάλι τα ίδια.
Είναι αυτό που λένε ‘μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και….’.
Ακόμα και στο παράδειγμά σου εδώ για πιασμένους διαιτητές μιλάς.
Δεν γίνονται αυτά didis.
Σκέφτηκες άραγε γιατί πλακώσατε τον διαιτητή με τον Φιλαθλητικό στο Ηράκλειο; Κάντε την αυτοκριτική σας σαν ομάδα και σαν οπαδοί και βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο η ίδια ομάδα να είναι η μοναδική σε ένα όμιλο φωτιά που τιμωρείται 3 συνεχόμενες φορές.
Δεν ξέρω αν μετά από όλα αυτά θα καταφέρετε να ανεβείτε κατηγορία, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς καλό θα είναι από αύριο κιόλας να αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλες ομάδες και διαιτητές. Και όσον αφορά αυτά που διαβάζουμε ότι ζητήσατε από την ομοσπονδία να παίζονται τα παιχνίδια εντός αγωνιστικού χώρου, σκεφτείτε λίγο πόσο εντός αγωνιστικού χώρου παίξατε όταν κάνατε την μεταγραφή Τσακιρίδη, που όλος ο Όμιλος σχολιάζει αρνητικά για εσάς.
palaimaxos
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΞΗΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.
ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ
leonkalf
QUOTE(lek#13# @ Feb 26 2008, 16:25 ) *
bre freak shop poios sou edwse to dikewma na les pa....ries?den me noiazei ti problhma exeis alla me noiazei otan mplekeis se ayta olokliri omada sthn opoia epaiza k egw.xwria apo ayta olos o nomos toy lasithiou fwtografizi emena!pas kala?exw k filoys ekei.se parakalw poly na mhn ksanagrapsis kati to opoio me mplekei xwris na ftaiw. an isouna filos opws les den tha to ekanes ayto!ektos k an theleis na moy peis poios eisai wste na katalabw ti skata aposkopeis. ola ayta poy grafeis tha se mpleksoyn an oxi ta paidia ths ierapetras tha thn vreis apo mena!!!!!!!!
paidia apo to lasithi an eixa kati na sas pw ta eipa prin 2 xronia ston tote proedro moy.den me noiazei poy me thewreite kolopaido epeidi o panagakis einai adelfos moy.k gia na mathete giati ebala thn portokali mployza ton snakes to ekana giati o ofi einai h omada moy k o panagakis kollitos moy.opws foroysa tis mantinades tis ierapetras gia na kanw kazoyra stoys xaniwtes etsi foresa thn mployza.k as eida pws polloi apo thn ierapetra sto metaksi mas paixnidi me ebrizan apo to zestama.emena briste me.h mana moy h kaimeni ti ftaiei?kserete pws einai arrwsth polu baria.

lek#13# καλώς ήρθες στο forum.

Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ (κανονισμός του forum αλλά είναι και θέμα εύκολης ανάγνωσης).

Επίσης, θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο ήρεμος στις εκφράσεις σου και να μην διατυπώνεις "απειλές" μέσω του forum.

Ελπίζω να συμβάλλεις σε ωραίες μπασκετικές συζητήσεις (μιας και είσαι και παίκτης και ξέρεις το μπάσκετ από μέσα).
Καλή συνέχεια.
panosak
QUOTE(leonkalf @ Feb 26 2008, 19:41 ) *
lek#13# καλώς ήρθες στο forum.
Επίσης, θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο ήρεμος στις εκφράσεις σου και να μην διατυπώνεις "απειλές" μέσω του forum..

o lek με αυτο το post εβαλε τα πραγματα στη θεση τους - δεν εβρισε και δεν απειλησε - μπηκε
επωνυμα και εσωσε την υποληψη του.Να ναι καλα...
Ο freak shop εχω την εντυπωση πως θα χρειαζοταν επιπληξη απο σενα leonkalf αλλιως παρτον και καντον copy - paste στο topic οφη-ιεραπετρα...
dirk10
θα εχει πλακα παντωςνα βγει καμια τετοια αποφαση!!!!!!!να δω με πιες ομαδες θα παιξει μετα τα παιχνιδια ο οφη.και αν αυτα παιχτουν κανονικα οταν δεν θα μας αρεσει κατι θα μπουκαρουμε μεσα smiley.gif smiley.gif smiley.gif πλακα θα εχει!!!!μπαβο στην ομοσπονδια που για αλλη μια φορα θα καινοτομησει!!!οπως την μερα του χιονια!!!δυσκολα παντως να γινει.μπορει να ωαλει καποιος το προγραμμα των 6 αγωνιστικων που απομενουν!!!!
basketikos
Το σοβαρο - για οσους μπαινουν στο site να ενημερωθουν: Εγγυημενα πραγματα:

Βαση του Αρθου 46, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ 69-61. Ο ΟΦΗ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ.

Εδω διαβασατε πρωτα για την νικη του Ιωνικου, εδω διαβαζετε και την τελικη ετυμηγορια.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Αλλα υπαρχει και κατι για οσους γραφουν την λαλακια τους: angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

Εχετε ρε σεις ποτε σκεφτει τι θα γινοταν αν ξαναρχότανε ο ΟΦΗ στην Νικαια;;; θα ειχε τρεξιμο, τρεξιμο, τρεξιμο, τρεξιμο.... και θα γεμιζε η πλάση με απομιμησεις του "Αλεξη Κουγια μετα απο συναντηση με Φωτομοντελο"
Και μετα θα ανεβαζα ολο το DVD στο site.. και θα καναμε ενα τοπικ "hard core" και θα γελάγαμε μερα νυχτα. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Οσο για τον 'Επεισοδοκια" - δεν μπορω να τον φανταστω να μπαινει στον Πλατωνα που θα 'ναι γεματος Rangers. - θα του καναμε μια υποδοχη ολο 6.gif 6.gif 6.gif

Εγω αν ημουν, επαναληψη αγωνα στην Νικαια δεν θα ηθελα και να με παρακαλαγαν....

Αντι να μιλανε ολοι για τα ποσοστα του Ιωνικου και την εμφανιση του ασχολουνται τι θα κανει ο οφη.. ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ
Ρε παληκάρια, -15 στο 25 σας ειχαμε με καρφωματα και στα wos_sport5.gif και ειχε αρχισει η πλάκα - εσεις βλεπατε την ρακετα και νομίζατε οτι ειναι ναρκοπεδιο, και πεταγατε την μπαλλα απο το κοτσανι στον Τσακιριδη μπας και μπει καλαθι , και κανατε τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ γιατι σας ειπε η ξαδερφη του καφετζη οτι ενας διαιτητης μπορει να σας αδικησει.

Αντε ξαπλωστε να τελειωνουμε.... angry.gif angry.gif angry.gif
--------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ. Μπραβο σε Ιεραπετρα, Ζωγραφου, Φιλαθλητικο, Ελευσινα, αλλα και ΝΦ (στην ΝΦ) που μας εδειξαν πως εδειξαν πως παιζεται μπασκετ. Μπραβο και σε Σχηματαρι, Κρονο, που μας εδειξαν τι παει να πει μαχητικοτητα και πως κερδιζουμε εναν αγωνα. Μας κερδισαν ολοι αυτοι και τους βγαζω το καπελλο - να μην πω τους ζηλευω. Οταν καποιος ειναι καλυτερος, τοτε μαλιστα!!!!
gasolis
Γειά σας , είμαι καινούριος στο Φόρουμ.
Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το βίντεο του αγώνα για να δούμε τι ακριβώς παίχτηκε στο επίμαχο παιχνίδι (αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια)?
Καλά όλα τα σχόλια από όλες τις μεριές αλλά πιστεύω ότι αν το παρακολουθούσαμε θα βγάζαμε πιό ασφαλή συμπεράσματα.
Χτές το βράδυ στο τοπικό κανάλι Κρήτη TV έδειξε μερικά πλάνα από το παιχνίδι , οπότε πιστεύω ότι όλο και κάπου θα κυκλοφορεί.
Ευχαριστώ.
Pelargos06
QUOTE(basketikos @ Feb 26 2008, 21:47 ) *
Το σοβαρο - για οσους μπαινουν στο site να ενημερωθουν: Εγγυημενα πραγματα:

Βαση του Αρθου 46, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ 69-61. Ο ΟΦΗ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ.

Εδω διαβασατε πρωτα για την νικη του Ιωνικου, εδω διαβαζετε και την τελικη ετυμηγορια.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Αλλα υπαρχει και κατι για οσους γραφουν την λαλακια τους: angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif

Εχετε ρε σεις ποτε σκεφτει τι θα γινοταν αν ξαναρχότανε ο ΟΦΗ στην Νικαια;;; θα ειχε τρεξιμο, τρεξιμο, τρεξιμο, τρεξιμο.... και θα γεμιζε η πλάση με απομιμησεις του "Αλεξη Κουγια μετα απο συναντηση με Φωτομοντελο"
Και μετα θα ανεβαζα ολο το DVD στο site.. και θα καναμε ενα τοπικ "hard core" και θα γελάγαμε μερα νυχτα. smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Οσο για τον 'Επεισοδοκια" - δεν μπορω να τον φανταστω να μπαινει στον Πλατωνα που θα 'ναι γεματος Rangers. - θα του καναμε μια υποδοχη ολο 6.gif 6.gif 6.gif

Εγω αν ημουν, επαναληψη αγωνα στην Νικαια δεν θα ηθελα και να με παρακαλαγαν....

Αντι να μιλανε ολοι για τα ποσοστα του Ιωνικου και την εμφανιση του ασχολουνται τι θα κανει ο οφη.. ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ
Ρε παληκάρια, -15 στο 25 σας ειχαμε με καρφωματα και στα wos_sport5.gif και ειχε αρχισει η πλάκα - εσεις βλεπατε την ρακετα και νομίζατε οτι ειναι ναρκοπεδιο, και πεταγατε την μπαλλα απο το κοτσανι στον Τσακιριδη μπας και μπει καλαθι , και κανατε τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ γιατι σας ειπε η ξαδερφη του καφετζη οτι ενας διαιτητης μπορει να σας αδικησει.

Αντε ξαπλωστε να τελειωνουμε.... angry.gif angry.gif angry.gif
--------------------------------------------------------------------------------------
ΥΓ. Μπραβο σε Ιεραπετρα, Ζωγραφου, Φιλαθλητικο, Ελευσινα, αλλα και ΝΦ (στην ΝΦ) που μας εδειξαν πως εδειξαν πως παιζεται μπασκετ. Μπραβο και σε Σχηματαρι, Κρονο, που μας εδειξαν τι παει να πει μαχητικοτητα και πως κερδιζουμε εναν αγωνα. Μας κερδισαν ολοι αυτοι και τους βγαζω το καπελλο - να μην πω τους ζηλευω. Οταν καποιος ειναι καλυτερος, τοτε μαλιστα!!!!
Antonis B
QUOTE(lek#13# @ Feb 26 2008, 16:25 ) *

γεια σου ρε λεκ παικτρόνα.
μη χαλιέσαι. αφού τα ξέρεις πως γίνονται αυτά και τα έχει φάει στη μάπα πολλά χρόνια.

***παρεξηγημένο παιδί ο λεκ***

για πες μας για το κλίμα μέσα στην ομάδα...
golden
B)-->
QUOTE(Antonis B @ Feb 27 2008, 09:59 ) *

γεια σου ρε λεκ παικτρόνα.
μη χαλιέσαι. αφού τα ξέρεις πως γίνονται αυτά και τα έχει φάει στη μάπα πολλά χρόνια.

***παρεξηγημένο παιδί ο λεκ***

για πες μας για το κλίμα μέσα στην ομάδα...
[/quote]

Καλο παιδι και καλος παικτης ο Λεκακος αλλα ολες οι υποψιες πεσανε επανω του γιατι ειχε δωσει μια συνεντευξη σε ενα χανιωτικο δικτυακο τοπο αφηνοντας υπονοουμενα κυριως γιατι ηταν πικραμενος που ενω βοηθησε στον τιτλο τοτε ο νεος προπονητης που ηρθε δεν τον προτιμησε και απλα αφησε να εννοηθουν καποιες ανυποστατες φημες που ακολουθουν καθε ομαδα που ανεβαινει η κερδιζει κατι εναντια στο κατεστημενο. Γιατι "η επιτυχια στην Ελλαδα ειναι ποινικο αδικημα" δυστηχως
makis
Basketike, είδες που έρχεσαι στα λόγια μου? Αντί να μιλάς για την ομάδα σου και να χαίρεσαι ασχολήσε με τους... καταλαβαίνεις! Ρε παιδιά, πολύ σημασία δεν τους δώσαμε? Πολύ δεν ασχοληθήκαμε μαζί τους? Περιμένετε να βγει η απόφαση για τυχών τιμωρία και μετά βλέπουμε. Ας μιλήσουμε για μπασκετάκι λίγο.
Αργείτε να βγάλετε προγνωστικά και αγχώνομαι. Έχει και δύσκολα παιχνίδια σε Φιλαθλητικό και Αρδηττό. Άντε να δούμε. Είναι και κρίσιμες οι αγωνιστικές πλέον.

Υ.Γ. Όσο για τον "ΛΕΚ", και εμένα σε αυτόν πήγε το μυαλό μου, αλλά ξεκαθάρισε την κατάσταση μόνος του. Άλλωστε, ποτέ δεν κρυβόταν και ότι ήθελε το έλεγε χύμα. Γι' αυτό πολλές φορές έχασε και το δίκιο του. Ωραίος Λιάγκο.
bedis
ειμαι καινουριος εδω αλλα διαβαζω πολυ καιρο το τι γραφετε.....επειδη εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια του οφη αλλα κ αλλων ομαδων δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα......δηλαδη ο οφη δεν εχει την καλυτερη ομαδα???κ για την διαιτισια που γραφετε ολοι οτι τον εχει βοηθεισει δειτε πρωτα παιχνιδι της ελευσινας κ ποσο την σπρωχνουν κ μετα πειτε μου...τον οφη τον εχει σφαξει κ 2 φορες με φιλαθλιτικο κ νικαια.......α κ επειδη ολοι λετε δειτε το παιχνιδι με την νικαια κ μετα μιλατε....αν δειξουν το βιντεο ο οφη θα δικαιωθει.....κ επειδη λετε οτι τα παιχνιδια τα παιρνει με τον τσαμπουκα,,, οι 21 ποντοι που εφαγε η ιεραπετρα ή η νικη με την ελευσινα με τον τσαμπουκα εγιναν????
αυτα ειχα να πω κ οι ιεραπετρα μονο στα χαρτια θα καταφερει να παρει πρωταθλημα με αυτον τον προπονητη....
funier
QUOTE(bedis @ Feb 27 2008, 19:15 ) *
ειμαι καινουριος εδω αλλα διαβαζω πολυ καιρο το τι γραφετε.....επειδη εχω δει σχεδον ολα τα παιχνιδια του οφη αλλα κ αλλων ομαδων δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα......δηλαδη ο οφη δεν εχει την καλυτερη ομαδα???κ για την διαιτισια που γραφετε ολοι οτι τον εχει βοηθεισει δειτε πρωτα παιχνιδι της ελευσινας κ ποσο την σπρωχνουν κ μετα πειτε μου...τον οφη τον εχει σφαξει κ 2 φορες με φιλαθλιτικο κ νικαια.......α κ επειδη ολοι λετε δειτε το παιχνιδι με την νικαια κ μετα μιλατε....αν δειξουν το βιντεο ο οφη θα δικαιωθει.....κ επειδη λετε οτι τα παιχνιδια τα παιρνει με τον τσαμπουκα,,, οι 21 ποντοι που εφαγε η ιεραπετρα ή η νικη με την ελευσινα με τον τσαμπουκα εγιναν????
αυτα ειχα να πω κ οι ιεραπετρα μονο στα χαρτια θα καταφερει να παρει πρωταθλημα με αυτον τον προπονητη....

Ο γιατρός είπε να σας λέμε σε όλα ........ναιιιιιιιιιιιιιι!!!
Μη σας στενοχωρήσουμε και δεν κάνει!
Αρκετά πλέον με τους καημένους αδικημένους του ΟΦΗ!!!
kop-13
QUOTE(bedis @ Feb 27 2008, 17:15 ) *

blove.gif
dirk10
ολο λεω να ξεφυγω απο αυτα αλλα δεν μπορω!!!αν και δεν εχω να πω τιποτα παρα μονο αυτο bedis to παιχνιδι με την νικαια το ειδες και ειδες να αδικουν τον οφη?το οτι δεν ειχε παιξει μια αμυνα αυτα δεν τα ειδες?το οτι εφαγεσ 51 ποντουσ σε 2 δεκαλεπτα απο μια ομαφδα που εχει μ.ορο 63-64 σ λεει κατι?το οτι δεν εβαζε γκολ ο οφη ουτε αυτο το ειδες?γιατι δεν καταλαβαινετε οτι μονη σας το καταφερατε αυτο?θελετε να μασ πειτε δηλαδη οτι ο τροπος του οφη στο ματς με την νικαια ειναι ο σωστος οταν μια ομαδα την αδικουν να μπουκαρει μεσα ε?ελεος πια!το ξερεις οτι 2 παιχτες την νικαιας βασικοι ο ενας σε 10 λεπτα 4 και ο αλος 3 σε 15?τι επρεπε να μπουνε μεσα και να αρχισουν τις απειλες.στην κρητη το το ξερετε οτι η νικαια επρεπε να ηταν 15ποντους στο ημιχρονο?αλλα οι διαιτητες μια χαρουλα τοτε εε?δεν καναν ετσι παιχτες και προπονητες ομως.επειδη μιλαμε για μπασκετ εδω ομως bedis στο ματς ιωνικος -οφη πιος απαιζε καλυτερα μπορεις να μου πεις?(αν το ειδες φυσικα)η οποιος αλος εχει αποψη.και επειδη ακουω διαφορα δεν θα περασει κανεις απο την νικαια μεσα και θα το δειτε!!!!
golden
www.patris.gr

"Aκόμα δεν βγήκε η απόφαση για τον ΟΦΗ και άρχισαν τα σενάρια. Πολλοί μιλάνε για τριπλή ισοβαθμία στο τέλος (ΟΦΗ, Ιεράπετρα, Ελευσίνα ή Φιλαθλητικός) και άλλοι λένε ότι ο ΟΦΗ δεν θα εμπλακεί διότι αν τιμωρηθεί θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο κ. Ξημέρης. Παιδιά, υπομονή. Όσοι, πάντως, ουδέτεροι διάβασαν το Φ.Α. με Ιωνικό Ν. λένε ότι ο αγώνας του ΟΦΗ θα συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε και οι διαιτητές θα τιμωρηθούν.

Εγώ, δεν πιστεύω ότι ο ΟΦΗ αν τιμωρηθεί στον αγώνα με Ιωνικό Ν. θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Σε μία τέτοια περίπτωση η Διοίκηση δεν “τιμωρεί” την ΕΟΚ αλλά την ίδια της την ομάδα στην οποία έχει επενδύσει αρκετά. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμα έξι αγωνιστικές.

Από Πατρινούς παράγοντες “προστατεύεται” ο διαιτητής Δαρλαμίτσος. Και εκτός από τον ΟΦΗ και η Ιεράπετρα έχει φρικτά παράπονα από αυτόν. Την “έσφαξε” στον αγώνα με τον Ιωνικό Ν.Φ. στην Ιεράπετρα όπου ηττήθηκε με 78-75. "
Pelargos06
QUOTE(bedis @ Feb 27 2008, 19:15 ) *
οι 21 ποντοι που εφαγε η ιεραπετρα ή η νικη με την ελευσινα με τον τσαμπουκα εγιναν????

Oχι φίλε μου με τον τσαμπουκά προς θεου .....,έξαλλου εσείς που να βρείτε τον τσαμπουκά,αρνάκια είσαστε 19.gif
Oι τεχνικές ποινές προκύπτουν ευκολότερα και το ποιο σημαντικό δίνουν την διαφορά που θέλουμε
Η αμνησία ορισμένων είναι εξοργιστική....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.