Basket-time
Apr 6 2008, 21:07
Χαλκίδα – Φιλαθλητικός 73-81
Άρης Νικ. – ΟΦΗ 72-80
Κρόνος Αγ. Δημ. – Ιωνικός Ν. Φ. 72-61
Διαγόρας – Πανελευσινιακός 70-79
Αρδηττός – Ερμής Σχ. 79-64
Ζωγράφου – Ιωνικός Νικ. 71-53
Ιεράπετρα – Απόλλων Αθ. 80-75
Διαγόρας – Πανελευσινιακός 70-79
Διαιτητές: Κιούρκας – Λογοθέτης.
Τα δεκάλεπτα: 14-24, 29-47, 51-59, 70-79.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Μπάτσος 10, Λιβιεράτος, Μαρουλάκης 10, Νερατζάκης 14 (2), Χρύσης 1, Κουλουριώτης 2, Παρδακάς 27 (3), Αθανασιάδης 5 (1), Ηλίου.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Αβραμίδης Δ. 24 (1), Αβραμίδης Ι. 3., Μπακογιάννης 8, Κατσαρός 2, Χατζί 3, Σακελλάρης 2, Ένεζλης 4, Μπαρμπαρής 13, Θέος 20 (3).
Ζωγράφου - Ιωνικός Νικ. 71-53
Διαιτητές: Θεονάς - Μπούκας.
Τα δεκάλεπτα: 14-19, 32-33, 46-39, 71-53.
ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Κατσούνης): Παπάνογλου 11 (2), Καλανιώτης 13 (3), Παπαϊωάννου 6 (1), Σολωμός 10, Αγραφιώτης, Ζακυνθινός 9, Μιχόπουλος 12 (2), Γρηγοράκος 10 (2), Σπυρόπουλος, Δομβρόγιάννης .
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. (Χατζηκυριάκος): Λαζαρίδης , Δρακόπουλος 2, Παπαδακής, Τσιρογιάννης 20 (5), Αθανασούλας 7 (1), Πρινέας 12, Λουκάκης 4, Μόμτζος 5, Καβάδας 2, Τσιουμπρής, Τατσίδης 1.
Αρδηττός - Ερμής Σχημ. 79-64
Διαιτητές: Κοντινής – Μπαμπάς.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 47-33, 69-46, 79-64.
ΑΡΔΗΤΤΟΣ (Συμεωνίδης): Λαγάκος 5, Μπαρλάς 5 (1),Σφαρδάκαλος 5 (1), Γεωργοπαπαδάκος Α 10 (2) , Γεωργοπαπαδάκος Ν. 2 , Κυπριτζόγλου 11 (3), Σαλτουρίδης 15 (2), Μπένος 2, Σκούταρης 13 (1), Τζανετάκος 4, Ξηρογιάννης 9.
ΕΡΜΗΣ ΣΧ. (Αναστασίου): Κατσούλας 13 (2), Καπελέρης Α. 14 (2), Δούλος, Κώνστας 5 (1) , Φλότσιος, Καπελέρης Ν. 8, Καλλέργος 2 , Τσίτσης 18 (1), Αγγελής 4.
Χαλκίδα – Φιλαθλητικός 73-81
Διαιτητές: Φάκαρος – Αναγνωστόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 9-18, 28-38, 50-55, 73-81.
ΓΣ ΧΑΛΚΙΔΑ (Βελισσαράκος): Αναγνώστου 2, Λινάρδος, Πόγγας, Χατζηστάμου 30 (4), Μαρκόπουλος 16, Βελισσαράκος Ν. Μπακάμης 23 (2), Λιανός 2, Βασιλείου.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Ογεφούγκ, Μακρής Σ. 3, Θάνος 10 (2), Μακρής Ν. 10, Κόντση, Μαγιτόμπε 8 (1), Παρασκευόπουλος 23 (3), Κασιούμης 6, Νταφαντής 21.
Άρης Νικ. – ΟΦΗ 72-80
Διαιτητές: Ξάνθος – Μαντήλας.
Τα δεκάλεπτα: 16-18, 31-37, 52-61, 72-80.
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Μωυσιάδης): Βάρλας 11 (3), Μούργκης, Αλτσαντζής, Λυγγερίδης 18 (1), Τσακαλωφιδης 2, Γαλίτης 6, Πρίτσος 12 (1), Μπουζουλας 5, Φιλίππου 10, Τσελεμπής 8.
ΟΦΗ (Δέδας): Τσερκιτζόγλου 3 (1), Παγάκης, Δελατόλας 11 (3), Σκαμνάκης, Τσακιρίδης 30 (5), Ορνιθόπουλος 20 (3), Παναγάκης 5, Χουλιάρας 10, Αποστολίδης, Λεκάκος, Φαρμάκης 1, Λαμπαρδάκης.
Κρόνος Αγ. Δημ. – Ιωνικός Ν. Φ. 72-61
Διαιτητές: Τεφτίκης - Καραβίτης.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 46-33, 61-45, 72-61.
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Χρυσόγελος): Στραγανιώτης 17 (1), Μωυσίδης 4, Βαφειάδης, Σίννης 24 (1), Παγώνης 2, Κωνσταντακόπουλος, Σκουλούδης, Κασαμπαλής 14, Καραπλής 11 (2), Κάρδαρης.
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ. (Σταθούλης): Δέλιος 2, Καραχάλιος 11 (1), Βουρτζούμης 7 (1), Κωνσταντώνης 11 (2), Αγαπιάδης 11 (1), Λυμπερόπουλος 12 (1), Χαεαλαμπάκης 3 (1), Βλάχος 2, Καλαντωνέας 2.
Ιεράπετρα – Απόλλων Αθ. 80-75
Διαιτητές: Τσάλλας – Τσεκές.
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 35-36 62-50, 80-75.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Μακράκης): Αλεξίου 9 (1), Ξενάκης 13 (1), Πολυτάρχου 1, Δράκος, Μάτος 10, Τέιλορ 20, Καραμανωλάκης, Χριστόδουλος 14, Καραλής 13 (1).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΘ. (Τόλιας): Κούτουλας 4, Τάγκας, Παρασκευόπουλος 2, Νίκας 3 (1), Δέδες 24 (3), Ζησιμόπουλος 11, Λάμπρου 2, Μονεμβασίτης 13 (2), Φραγκούλης 16.
Βαθμολογία (σε 25 αγώνες): ΟΦΗ 46, Ιεράπετρα 45, Ζωγράφου 43, Πανελευσινιακός 43, Κρόνος Αγ. Δημ 40, Φιλαθλητικός 40, Ιωνικός Νικαίας 38, Αρδηττός 38, Ιωνικός Ν.Φ. 37, Άρης Νικαίας 35, Απόλλων Αθηνών 32, Ερμής Σχηματαρίου 32, Διαγόρας Ρόδου 28, Χαλκίδα 27.
Επόμενη αγωνιστική (τελευταία, 12-13/04): ΟΦΗ - Χαλκίδα, Απόλλων Σμ. - Άρης Νικαίας, Φιλαθλητικός - Κρόνος Αγ. Δημ., Ιωνικός Ν/Φ - Διαγόρας, Πανελευσινιακός - Αρδηττός, Ερμής Σχημ. - Ζωγράφου, Ιωνικός Ν. - Ιεράπετρα
panagias
Apr 7 2008, 07:24
ΟΦΗΤο μπασκετ του ΟΦΗ επιστρεφει στη Β’ Εθνική.Με τη νίκη επι του Αρη Νικαιας (72-80) εξασφαλισε μια αγωνιστική πριν το φιναλε και μαθηματικά την ανοδο του στην παραπανω κατηγορία.Οι πρωταθλητες σοβαροι σε ένα ακόμη παιχνίδι εκαναν πραξη την υποσχεση τους να τερματίσουν με νίκες τη σεζόν.Πολλοι φιλοι του ΟΦΗ υποδεχθηκαν την αποστολη του ΟΦΗ το βραδυ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μετα την σπουδαία νικη και του ποδοσφαιρου από τον Πανθηναικό με 4-1 στο Παγκρήτιο σταδιο. «Να’τοι,νατοι οι πρωταθλητες» φωναζαν οι φιλαθλοι του ΟΦΗ σε αυτή την πραγματικά μεγαλη μερα για το σύλλογο.Στον αγωνιστικό τομεα ο ΟΦΗ επαιξε όσο σοβαρα χρειαζόταν για να παρει τη νίκη και να καθαρίσει την κατακτηση του πρωταθληματος.Τωρα στο τελευταιο παιχνίδι
Τα δεκαλεπτα:11-18,31-37,52-61,72-80.
Aρης Νικαιας:Βαρλάς 11(3),Μουργκης,Αλτσωτζης,Λυγερίδης 18(1),Τσακαλοφίδης 2,Γαλανης 6,Πριτσος 12(1),Μπουγιούλας 5,Φιλλίπου 10,Τσαλέμπης 8.
ΟΦΗ:Tσερκιτζόγλου 3(1),Μπαγακης,Δελατόλας 11(3),Σκαμνακης,Τσακιρίδης 30(5),Ορνιθοπουλος 20(3),Παναγακης 5,Χουλιαρας 10,Αποστολιδης,Λεκακος,Φαρμακης 1,Λαμπαρδακης.
Click to view attachment
basketikos
Apr 7 2008, 07:30
Πραγματι, μετα απο ενα πρωτο ημιχρονο στο τιμονι του αγωνα, ο Ιωνικος αποφασισε να ξεκινησει διακοπες (9' 50'' διχως φαουλ στο γ δεκαλεπτο...., 20 ποντους στα γ-δ δεκαλεπτα). Ο Ζωγραφου πηρε μπροστα και εκανε περιπατο.
Μου αρεσε πολυ το Νο 6 του ΑΟΖ (Καλλανιώτης ;;;) αφου εδειξε πολλά διαφορετικά θετικά στοιχεια.
Στο γηπεδο και οι γονεις παικτων Ζακυνθινος - Φωσσες, περεα με τους Αλεξανδριδη, Μπολατογλου θα μπορουσε να γινει και αγωνας παλαιμάχων
- (περισσοτερη διαθεση απο τον Ιωνικου θα εδειχναν για να παιξουν αμυνα -
)
Ενα σχολιο: αν 2 διαιτητες δεν μπορουν να σφυριξουν τα αυτονοητα σε εναν τοσο ευκολο αγωνα σαν τον χθεσινο, μηπως θα επρεπε να σκεφτουν ξανα την σχεση τους με την διαιτησια;;;;;;; (και ο γραφων ξεκινησε καποτε να σφυριζει, αλλά μολις ειδε τα σκουρα τα παρατησε για το καλο του αθληματος).
Μια ερωτηση, γιατι μπορει καποιος εδω να εχει σχεση με το αθλημα: Αν μια ομαδα παιζει ζωνη και τρωει το ενα τριποντο μετα το αλλο, δεν υπαρχει γιατρια;;; και αν δεν την αλλαζει την ρημαδα την αμυνα, ποιος πταιει;;
Τελος, γιατι δεν πρεπει να ειμαστε μικροψυχοι:
ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ. ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΥΚΟΛΑ.
Mπαινω σημερα γιατι εχω ενημερωθει για καποια συμβαντα και νομιζω καλο θα ειναι να βγοθν στη φορα για να ιρωσει το αυτακι των υπευθυνων! Θα γραψω λοιπον για τα διοικητικα ΧΑΛΙΑ και ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ της ιστορικης ομαδας του Απολλωνα!
Και ξεκιναω με τους αποκλειστικοθς υπευθυνους της πτωσης τον προπονητη (τρομαρα του) σπουδαγμενο στη Σερβια
Αναστασοπουλο ο οποιος προσπαθουσε να κανει την ομαδα να παιξει
της δεκαετιας του 80 εχοντας καψει την ομαδα χρησιμοποιωντας 5 παιχτες 40 λεπτα! Και τον θεωρουν θεο επειδη η ομαδα επιτελους ανεβηκε γ εθνικη! Ας ρωτησουν τους παικτες αν ειχε κανει εστω και 1 πραγμα σωστο 2 χρονια που ηταν στο συλλογο! Παρακαλουσε παικτες να πανε στην ομαδα και τουσ ειχε στο περιθωριο και τουσ εκραζε ενς ηταν προσωπικεσ επιλογες του!!! (Κομματας-Κωστης)
Συνεχιζω με τον γενικο γ***ω του συλλογου το Δημητριου! Ο εν λογω <<κυριος>> ο οποιος ειναι ενας απλος εφορος και χωρις να ενημερωσει καποιον ανωτερο του εκανε τα εξης
Εκοψε λεφτα απο το μισθο του Φοιβου τουΚωστη επειδη οπως επιχειρηματολογησε δεν του εκανε!
Προσπαθησε να κοψει λεφτα απο το Σαμολη επειδη επρεπε να κανει εγχειρηση στον αστραγαλο επειτα απο τραυματισμο με την αιτιολογια οτι κρεμαει την ομαδα
!
Εδιωχε τον Κομματα απο το συλλογο επειδη οπως ισχυριστηκε ρεζιλευε το σωματειο!!!
Και το πιο τραγικο απο ολα εστειλε την ομαδα στην Ιεραπετρα αυθημερων(δεκτο) και με 9 παικτες(δεκτο) για να γλιτωσουν καποια εξοδα μιας και η ομαδα ειναι εκτος στοχων! Ολα μεχρι στιγμης καλα! (Και απο οτι με οληροφορησανε η ομαδα επαιξε super)! Αφησε εκτος αποστολης το Σαμολη και τον Κωστη! Και προς τιμην του Κωστη πηγε με δικα του εξοδα στην Ιεραπετρα για να βοηθησει τουσ συμπαικτες του οι οποιοι κετεβαιναν με 1 ψηλο(Φραγγουλη)! και ο εν λογω <<κυριος>> αποφασισε και διεταξε να μεινει εκτος οχι δωδεκαδας αλλα δεκαδας!!
Τασσο το μονο που εχω να πω ειναι ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
lek#13#
Apr 8 2008, 09:13
Συγχαρητηρια κ μπραβο σε ολους τους συμπαικτες μου που ειχαν καρδια πρωταθλητη,
στον (καλυτερο με διαφορα απο τους αλλους) coach μας,
στον ανεπαναληπτο(εγω αγαπω το Γιωργιο μου κ η μπαλα στην κολιμπα!!!) coachB,
στους 2 εφορους μας που παντα ηταν στο πλαι μας κ η βοηθεια τους ηταν τεραστια,
στον προεδρο κ σε ολη την διοικηση μας που παντα ειχαν πιστη σε εμας κ μας ακολουθουσαν,
στον γιατρο της ομαδας μας(αν κ στιβιστικος...!), στον φ/θ μας Αγγελακη Νικο, στον αρχοντα
του γηπεδου μας στο ΒΑΚ Πετρο(βαλε κ κανα πλυντηριο ρε Πετραν!!!) κ σε ολους τους φιλαθλους
του ΟΦΗ που μας εκαναν πιο δυνατους με την παρουσια τους.Η υποδοχη που μας επιφυλαξατε παιδια
στο αεροδρομιο οταν γυριζαμε απο την Αθηνα πρωταθλητες ηταν απιστευτη, ανεπαναληπτη κ ευχομαι
σε καθε αθλητη να μπορεσει να το ζησει.Ειστε φοβεροι!
ΥΓ εκ μερους ολων των παικτων ευχαριστουμε τους μικρους της ομαδας Σκαμνακη(ποτε δεν κρυωνω) Μαριο
κ Μπαγακη (ή παχακη) Μιχαλη για τα donuts που με ζηλο κουβαλουσαν στο ξενοδοχειο.........................
panagias
Apr 10 2008, 19:58
Θέλει να συνεχίσει στον ΟΦΗ
Ο MVP TΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ “Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ”
Το απόλυτο φαβορί της Γʼ Εθνικής δικαίωσε, λοιπόν τις προβλέψεις και ο ΟΦΗ από τη νέα χρονιά θα είναι στη Βʼ Εθνική.
Εκτός τους Δέδα και Χουλιάρα που πέρυσι με ΑΓΟΡ γεύτηκαν τη χαρά της ανόδου (από Α2 στην Α1) και ο Τσακιρίδης, ο MVP της ομάδας αλλά και της κατηγορίας, πανηγυρίζει δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.
“Μέσα σε δυο χρόνια έχω δυο ανόδους. Πέρυσι με Παγκράτι, από τη Βʼ στην Α2 και φέτος με τον ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει ότι έχω δουλέψει και εγώ καλά. Νοιώθω πάντως τυχερός που συνέβαλα και εγώ στην άνοδο του ΟΦΗ που είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί”, μας είπε ο Τσακιρίδης που το καλοκαίρι πικράθηκε που έφυγε από τον ΑΓΟΡ και δεν έπαιξε στην Α1 αλλά... “τώρα νοιώθω χαρά με τον ΟΦΗ”. Θεωρεί κι εκείνος ότι... “δίκαια πήραμε την άνοδο. Μπορεί να μηδενιστήκαμε με τον Ιωνικό Ν. αλλά σταθήκαμε στα πόδια μας και ανεβήκαμε”. Χαρακτηρίζει το πρωτάθλημα της Γʼ Εθνικής... “ιδιαίτερο όχι όμως δύσκολο. Ιδιαίτερο γιατί εκεί που χάνεις πέφτεις και εκεί που κερδίζεις ανεβαίνεις. Εμείς περάσαμε με σοβαρότητα όλους τους σκοπέλους. Ουσιαστικά πήραμε τον τίτλο με μόλις δυο ήττες αφού το παιχνίδι με τον Ιωνικό Ν. δεν τελείωσε ποτέ”. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ήταν ο MVP του ΟΦΗ, λέει: “Ολοι δουλέψαμε πολύ για τον τελικό στόχο. Μέσα στο παιχνίδι ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. Στο μπάσκετ δεν παίζει ένας με πέντε. Εγώ συμπλήρωσα τους συμπαίκτες μου και εκείνοι εμένα”.
Την Κυριακή περιμένει στο ΒΑΚ αρκετό κόσμο για να έχει επιτυχία η γιορτή της ανόδου. “Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο από φιλάθλους. Να χαρεί ο κόσμος και να γίνει μια φιέστα όπως αρμόζει στον ΟΦΗ”. Ο Αλέξης Τσακιρίδης θέλει να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον ΟΦΗ αλλά ακόμα δεν έχει συζητήσει με την Διοίκηση. “Μπορεί ήδη να έχουν πέσει στο τραπέζι αρκετές προτάσεις από ομάδες όμως πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο ΟΦΗ”.