Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
SG3ptshooter
Divisional round, που στο μυαλό μου αποκαλείται "προημιτελικός/quarterfinals", η φάση των "8" τελοσπάντων.


Μετά την επικράτηση επί των άνευ run Steelers, oι Ravens καλούνται να προσπαθήσουν για ένα πολύ πιο δύσκολο "διπλό" πρόκρισης, στην έδρα των Pats. Απόψε προς αύριο, 11.35. Η επίθεση της Baltimore θα προσπαθήσει να είναι οικονομική στο λάθος, αυτό που την ανέβασε επίπεδο στο προηγούμενο postseason run τους ως την κατάκτηση του SuperBowl, απέναντι σε μια πάντοτε επικίνδυνη άμυνα. Η άμυνα των Ravens είναι που θα καθορίσει το παιχνίδι, είναι ένα πολύ καλό σύνολο, ιδίως η front7. Ειδικά οι linebackers που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα πολύπλευρο run και την ικανότητα του άντρα της Ζιζέλ στην πάσα, θα κρίνουν σχεδόν το πόσες πιθανότητες έχουν οι Ravens. Κι αν έχουν δύσκολο έργο, είναι ένα top σύνολο, με τον πιθανό DefRoY το Mosley να είναι δίπλα στο Smith και τον υποτιμημένο Upshaw οι linebackers που υποστηρίζουν το Suggs -φώτο- στον αγώνα του να αρνείται να χρησιμοποιήσει το όνομα του Tom Brady.. quarterback των Patriots tongue.gif
Και βέβαια ο Forsett που δεν τα πήγε καλά στο Pittsburgh, το ξέχασα. Eίναι και καλά ο Wilfork στη defensive line της Βοστώνης, θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Aνάφτε κι ένα κεράκι για το Marshall Yanda, πρέπει να πάνε πολλά πράγματα καλά για τους εκτός έδρας διεκδικητές και σε αυτό το παιχνίδι.


Αφού τελειώσει το προαναφερθέν, οι Panthers επισκέπτονται το σχεδόν ακατάβλητο εντός έδρας Seattle έχοντας ίσως το πιο δύσκολο έργο αυτού του διημέρου. Σίγουρα, συνεχίζω να πιστεύω πως έχουν περισσότερες πιθανότητες απ' τους Cards που είδα πριν μια βδομάδα, αλλά ο Cam δεν είναι καλά, ήδη ξεκινούν βασικούς 8(!) rookies, κι έχασαν στην πορεία του αγώνα με την Arizona ένα σπουδαίο γι' αυτούς defensive lineman, το Star Lotulelei, που βρέθηκε σε όλες τις all-rookie teams στην περυσινή περίοδο, ενώ δεν έχουν και βάθος πίσω του. Τα προβλήματα μοιάζουν υπερβολικά πολλά απέναντι στους αρκετά υγιείς, ανεβασμένους και αποτελεσματικούς συνήθως Seahawks. Προσέξτε το Benjamin vs Sherman, στο οποίο είχε πάει σχεδόν απρόσμενα καλά ο rookie WR στον αγώνα της κανονικής περιόδου και βέβαια το Lynch vs Kuechly/Davis.


O Rodgers θα βγει MVP και παρά τη σαφή μου πεποίθηση πως ο Watt το άξιζε όσο κανείς, δε μας χαλάει καθόλου η επικείμενη αναγνώριση του καλύτερου QB που έχουν δει οι basketforumίτες στο γρασίδι. Η αναμέτρηση με τους Cowboys περνάει απ' το χέρι του γιατί απλούστατα οι Packers δεν έχουν καμία τύχη αν λείψει. Έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού εδώ και καιρό, ο Skip εμετικός κλασσικά το αποκαλεί θέατρο, και το σε πόσο καλή κατάσταση θα βρίσκεται ο Aaron είναι και ο μεγαλύτερος παράγοντας του αγώνα. Σίγουρα η άμυνα των Packers έχει τις στιγμές της, αλλά το ίδιο της το momentum ειδικά στο Wisconsin, εξαρτάται απ' το να κατεβαίνουν ανενόχλητοι το γήπεδο στην επίθεση οι άλλοι 11 Packers, ρίχνοντας τους αντιπάλους τους στο να κυνηγούν το σκορ. Το Dallas έχει πολύ καλούς skill παίκτες με κύριο όπλο το Murray, που πρώτευσε μακράν στις γιάρδες που κέρδισε στο έδαφος πίσω από μια εξίσου καλή offensive line -τον Tyrone Smith τον φοβάται το μάτι σου-, η άμυνα με τα τόσα ερωτηματικά είναι σπουδαίο που μένει middle of the pack και οι Cowboys έχουν ρεαλιστικότατες πιθανότητες αύριο Κυριακή στις 8. Αν ο Rodgers είναι στο 50%, σίγουρα. Αν είναι στο 90%, είναι άλλο παιχνίδι και όπως και να το κάνεις είναι outsider, για μένα που είμαι και φανμπόης, σαφές outsider.
Για την Olivia Munn ρε γαμώτο!



Αφού δούμε τις ομάδες του jason, στις 11.40 την Κυριακή, έρχεται η ώρα κι εμείς οι Jedi να συνεχίσουμε τον ανένδοτο αγώνα να καταρρίψουμε το death star* της AFC. Πρώτη αποστολή στο Denver, απέναντι στους Broncos. Σίγουρα δεν έχουν δείξει τρομερό momentum τελευταία, αλλά είμεθα outsiders αντάξιοι του Luke Skywalker. Με 6-7 ξεχωριστούς αμυντικούς μοιρασμένους σε όλες τις γραμμές άμυνας κι ένα πολύ βελτιωμένο running game, σχεδόν ξεχνάς πως και να μην μοιάζει πολύ καλά ο Peyton με μια πάσα σε αυτούς τους απίστευτους receivers που του έχουν συλλέξει - τι σου κάνει ο καημός για το SuperΒowl-, σου γυρνάει ή σου τελειώνει το ματς υπέρ τους σε μηδέν χρόνο. Τι πρέπει να κάνουμε σωστά; Να σταματήσουμε αρχικά το run, κάτι που οι Colts δεν το κάνουν ιδιαίτερα καλά, απέναντι σε έναν καυτό CJ Anderson, απ' τη στιγμή που έγινε βασικός έχει απ' τις κορυφαίες επιδόσεις στη θέση του σε όλη τη λίγκα. Έπειτα, πρέπει να δημιουργήσεις λάθη με κάποιο fumble ή interception, να μην έχουν την κατοχή οι Denver, στην οποία τόσο αρέσκονται και τρώνε το χρόνο. Αν γίνουν όλα αυτά καλά από μια μέτρια άμυνα, που έχει χάσει για τη σεζόν τον καλύτερο ίσως παίκτη της, πρέπει και η επίθεση να τρέξει απέναντι σε μια άμυνα με tackle το Knighton με όπλο τον τριτοτέταρτο στα χαρτιά rb της το Herron, που είχε μάλιστα 2 turnovers στο ματς με τους Bengals, και παράλληλα να υπάρξει αρκετό pass protection απέναντι σε Miller + Ware, μόνο εύκολο δεν είναι κι αυτό, ώστε να έχει χρόνο και άνεση να διαβάσει το γήπεδο ο σπουδαίος Andrew Luck και να κάνει παιχνίδι. Αυτά τα ολίγα. rolleyes.gif

*Το Death Star ως παρομοίωση για ομάδες που συλλέγουν ένα μάτσο all-Pro/Stars φτιάχνοντας μια συμμαχία τίτλου το χρησιμοποιούσα σε παλιότερες σελίδες του thread που κανείς δεν έχει διαβάσει για τους μαυροφορεμένους Pittsburgh Penguins του NHL, ενώ ταίριαζε και στους Heat για τον ίδιο λόγο, οπότε το έχω καθιερώσει στο μυαλό μου.
jasonick
Μόλις είδα το Carolina-Seattle.
Το καθάρισαν στο τέλος οι Seahawks με μεγάλα plays και στις 2 μεριές του γηπέδου. Ο Wilson ήταν εξαιρετικός και οι πρώτες 2 TD πάσες που πέταξε ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Η άμυνα έπαιξε στα υψηλά στάνταρ της και πάλι για φαβορί τους κόβω στον επερχόμενο τελικό της NFC ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πολύ καλός ο Chancellor που μου έλεγε για αυτόν ο SG τις προηγούμενες μέρες, όπου πήγε να κάνει τρελά plays back to back στο FG των Panthers στο τέλος του 1ου ημιχρόνου, αλλά πέσαν σημαίες. Στα θετικά επίσης για το Σιάτλ ότι πήραν τη νίκη με μέτριο Lynch, πέρα από κάτι αναλαμπές που είχε προς το τέλος του παιχνιδιού.
Η Carolina ήταν περισσότερο ανταγωνιστική από ότι περίμενα, αλλά φαινόταν, τουλάχιστον σε μένα, ότι δύσκολα θα νίκαγαν ακόμα και όταν ήταν κοντά στο σκορ. Η άμυνα τους στο rushing παιχνίδι ήταν πολύ καλή αλλά ο Wilson έκανε μεγάλα plays. Επίσης πρέπει να είδα πρώτη φορά τον Lynch να πέφτει από τάκλιν ενός ατόμου, του Kuechly. tongue.gif Ο Newton είχε ευθύνη στο 2ο INT όπως και σε ένα προηγούμενο που δεν μέτρησε επειδή δεν είχε κατοχή ο Thomas (wink.gif αλλά πιστεύω ότι γενικά πήγε καλά, πρέπει όμως τώρα είτε από το draft, είτε από την free agency να του πάρουν έξτρα receivers. Το παλικάρι το ξανθό με τη μαλλούρα, που έπαιζε στα special teams αποδεικνύει αυτά που λέω. Στην τελική ξανθή μαλλούρα μόνο ο Cole Beasley ρε γατιά. smiley.gif Μιας και είπα receivers ο Benjamin ήταν εξαιρετικός, 2ο γύρο του χρόνου στο fantasy και μιας και είπα fantasy να θυμηθώ να πάρω για TE τον Olsen για να μην έχω τα δράματα τα φετινά.
SG3ptshooter
Conference Championships


Στις 10.05 οι Seahawks υποδέχονται τους Packers σε ένα παιχνίδι που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα με ένα Rodgers που δε θα είναι ξανά στο 100%, ένα Lacy probable με πρόβλημα στο πόδι που έπαθε κρίση άσθματος απέναντι στο Dallas την περασμένη Κυριακή και έχασε 2 drives ή έστω το μεγαλύτερο μέρος τους και μια άμυνα που δε μπορεί να συγκριθεί με αυτήν των γηπεδούχων, αφού ο Murray τους διέλυσε με 5,2 γιάρδες ανά carry και αν δεν έσωζε έναν ανοιχτό διάδρομο ο Julius Peppers προκαλώντας fumble, θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Όπου Murray βάλτε Lynch που χρειάζεται 2-3 tacklers για να πέσει, όπου Romo ανεβάστε το επίπεδο με το dual threat παιχνίδι του Russell Wilson κι όπου θαυματουργά αξιόμαχη άμυνα Dallas, βάλτε τη secondary του Seattle, την καλύτερη στη λίγκα. Μας αρέσουν και οι δύο, δύσκολα θα προχωρήσει το Green Bay.


Tελικά είναι τόσο καλοί οι Colts ή οι Bengals με Dalton + χωρίς Green και οι σε κακή κατάσταση Broncos δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι αντίπαλοι; Θα μάθουμε σήμερα, καθώς ο Luck πηγαίνει στους Pats κι εμείς οι φυσιολογικοί άνθρωποι ελπίζουμε να συνεχίσει ακάθεκτος και μετά τους Heat να κερδίσει και τους κατεστημένους, αποστολή σχεδόν εξίσου δύσκολη με των άλλων φιλοξενούμενων της βραδιάς. Οι Patriots είχαν διαλύσει τους Colts στο έδαφος στη regular με 201 γιάρδες - η δεύτερη μεγαλύτερη single game επίδοση φέτος- και 4 TDs του Jonas Gray, που όμως δεν έπιασε μπάλα στο παιχνίδι με τη Βαλτιμόρη προχτές, όπου συνολικά η New England είχε 17 γιάρδες στο έδαφος απέναντι σε μία top άμυνα. Και οι Colts απ' την πλευρά τους συνεχίζουν να είναι ερωτηματικό απέναντι στο run, οπότε μπορεί να δούμε πολύ διαφορετικό παιχνίδι απ' την επίθεση των Pats αυτή τη φορά. Ο ΤΥ Hilton είναι ο παίκτης κλειδί επιθετικά για τους Colts, θα χρειαστούν μεγάλα plays για να πάρουν αυτό το παιχνίδι, αλλά και η secondary τους θα πρέπει να τα πάει καλύτερα απ' όσα μπόρεσαν να κάνουν οι Ravens στην τελευταία γραμμή άμυνας το περασμένο Σάββατο.
T.W.Is.M.
Να τολμησω να προβλεψω αποκαθηλωση των πρωταθλητων? Ας μοιαζουν ολα υπερ των Seahawks.
Στο βραδινο ματς εχω πει απο την αρχη των πλει οφ οτι το προαισθημα μου για το πρωταθλημα λεει New England Patriots, αρα ειναι φανερο τι πιστευω.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 18 2015, 12:35 ) *
Να τολμησω να προβλεψω αποκαθηλωση των πρωταθλητων? Ας μοιαζουν ολα υπερ των Seahawks.

Μακάρι. Πουστηρίζεσαι; Με ενδιαφέρει. Γιατί η κασέτα του Aaron με το Dallas απείχε πολύ απ' το max. Βέβαια οκ θα μου πεις πέρασε κι εκείνη τη μέτρια πάσα που πήραν το ματς closedeyes.gif , αλλά πρέπει πολλά πράγματα να πάνε πολύ καλά.

O Luck πάλι αν τρέξουν οι Pats όπως το έχουν κάνει στα 2 τελευταία μεταξύ τους δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να το γυρίσει. Αν θα είναι εφικτό, και εξαιρετικός να είναι. Ελπίζω να κάνουν τα stops που χρειάζεται και σε ένα drive - που το θεωρώ minimum- να τους πληγώσουν μόνο, όπως εκείνο το drive των Bengals στη δεύτερη περίοδο του wild card weekend.

Στο 365 έχει 1,27 ο σκέτος άσσος Sea και 1,36 αντίστοιχα της NE.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 18 2015, 13:19 ) *
Μακάρι. Πουστηρίζεσαι; Με ενδιαφέρει. Γιατί η κασέτα του Aaron με το Dallas απείχε πολύ απ' το max. Βέβαια οκ θα μου πεις πέρασε κι εκείνη τη μέτρια πάσα που πήραν το ματς closedeyes.gif , αλλά πρέπει πολλά πράγματα να πάνε πολύ καλά.

O Luck πάλι αν τρέξουν οι Pats όπως το έχουν κάνει στα 2 τελευταία μεταξύ τους δεν ξέρω αν θα είναι σε θέση να το γυρίσει. Αν θα είναι εφικτό, και εξαιρετικός να είναι. Ελπίζω να κάνουν τα stops που χρειάζεται και σε ένα drive - που το θεωρώ minimum- να τους πληγώσουν μόνο, όπως εκείνο το drive των Bengals στη δεύτερη περίοδο του wild card weekend.

Στο 365 έχει 1,27 ο σκέτος άσσος Sea και 1,36 αντίστοιχα της NE.


Για τους Packers ειναι διαισθηση, καπου πιστευω οτι θα χασουν οι πρωταθλητες και πιστευω οτι αν παει στο ενα drive, ο Rodgers θα το παρει πανω του σε οτι κατασταση κι αν ειναι.
SG3ptshooter
Eντάξει, αδιανόητα πράγματα. laugh.gif Σε μονά ματς όλα γίνονται, εκτός απ' αυτά που συμβαίνουν σήμερα, είναι άλλο να έχαναν με διαφορετικό τρόπο κι άλλο να βλέπεις αυτό που συμβαίνει. O Russell έχει 1/8, 3 ints και ένα sack, κι έχασαν και τη μπάλα σε ένα return μες την περιοχή τους. Σχεδόν στεναχωριέμαι για το Wilson. Κι ενώ ούτε ο Aaron πάει καλά, τα λάθη των Seahawks και η άμυνα των Packers ειδικά απέναντι στο run με κάνουν να πιστεύω πως έπρεπε να είχαμε σκοράρει ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον 3 possesion game έπρεπε να είναι, 101%. Τώρα μοιάζει να υπάρχει ακόμα παιχνίδι, έπρεπε να το είχαμε "τελειώσει". sad.gif
Υπερβολικό αυτό που λέω, ακόμα πιο υπερβολικά αυτά που βλέπουν τα μάτια μας.

ΤWIsM ελπίζω να το παιξες το προαίσθημά σου, αν περάσει πληρώνει καλά. tongue.gif Και παρότι κι εγώ Pats λέω καιρό τώρα, ελπίζω να πέσουμε έξω στο επόμενο.
SG3ptshooter
Mπουρνέτος, Βοθράκος, Bostick ανάπηρος και προπονητής όλοι μαζί στο λεωφορείο για κάπου άλλου. ΕΛΕΟΣ. angry_red.gif

Απίστευτο ματς, άγγιξε το Saints@49ers πριν κάποια χρόνια.

Ο Θεός, το σύμπαν, η τύχη ή ότι άλλο υπάρχει εκεί έξω μου χρωστάει νίκη του Luck με 40 πόντους απόψε, εδώ και τώρα. β
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 18 2015, 23:31 ) *
Eντάξει, αδιανόητα πράγματα. laugh.gif Σε μονά ματς όλα γίνονται, εκτός απ' αυτά που συμβαίνουν σήμερα, είναι άλλο να έχαναν με διαφορετικό τρόπο κι άλλο να βλέπεις αυτό που συμβαίνει. O Russell έχει 1/8, 3 ints και ένα sack, κι έχασαν και τη μπάλα σε ένα return μες την περιοχή τους. Σχεδόν στεναχωριέμαι για το Wilson. Κι ενώ ούτε ο Aaron πάει καλά, τα λάθη των Seahawks και η άμυνα των Packers ειδικά απέναντι στο run με κάνουν να πιστεύω πως έπρεπε να είχαμε σκοράρει ακόμα περισσότερο, τουλάχιστον 3 possesion game έπρεπε να είναι, 101%. Τώρα μοιάζει να υπάρχει ακόμα παιχνίδι, έπρεπε να το είχαμε "τελειώσει". sad.gif
Υπερβολικό αυτό που λέω, ακόμα πιο υπερβολικά αυτά που βλέπουν τα μάτια μας.

ΤWIsM ελπίζω να το παιξες το προαίσθημά σου, αν περάσει πληρώνει καλά. tongue.gif Και παρότι κι εγώ Pats λέω καιρό τώρα, ελπίζω να πέσουμε έξω στο επόμενο.



Δυστυχως δεν επαιξα τους Packers απ τη αρχη(το εκανα στην παραταση), αλλα πηγα συντηρητικα στο under 44.5. Ακομα κι αυτο ομως το ειχα μεχρι λιγο πριν το τελος. Ειδα το τελος του αγωνα μονο και δεν μπορω να το εξηγησω αυτο που ειδα. Ο Wilson που δε βλεποταν απ οτι διαβασα μεχρι τοτε περασε ολες τις πασες που επρεπε και οι Seahawks πανε στο Super Bowl χωρις να το αξιζουν στα πρωτα 55'.
Θα σε απογοητευσω, αλλα θα στηριξω τους Patriots στο Super Bowl.
SG3ptshooter
Δεν πρόκειται να κοιμηθώ προφανώς, αν με δείτε κάπου σήμερα θα με αναγνωρίσετε, είμαι αυτός με το μόνιμο facepalm κολλημένο με βενζινόκολλα και τη ζακέτα που μου χει πέσει ketchup επάνω.

Επίσης δε θα έχω για βδομάδες το παραμικρό κουράγιο να σχολιάσω.

Οπότε θα πω μια και καλή πως βίωσα μια απ' τις μεγαλύτερες αυτοκτονίες στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Πχ στον περσινό τελικό του Champions, ακόμα και όλη η Atletico να ήταν στη σέντρα αντί να μαρκάρουν στο κόρνερ, απαιτείται και μια προσπάθεια των άλλων. Μια καλή εκτέλεση, μια σωστή κεφαλιά.

Εδώ οι Seahawks είχαν το Lynch, τον μακράν καλύτερο rb της λίγκας στο yards after contact και τη μπάλα στη μία γιάρδα. Και 3 ευκαιρίες να τη σπρώξουν μέσα, είχαν και to.

Αλλά όχι, έπρεπε ο μέλλων free agent να μην το βάλει αυτός, πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και το είχα σχολιάσει στο twitter(!) όπου δε γράφω, σήμερα. Όλη τη χρονιά παλεύουν να τον υποσκελίσουν ενώ τους κουβαλάει μόνος του. Ε το τέλος της σεζόν ήταν αυτό που άρμοζε στο να μη θες να τον πληρώσεις.

Αδιανόητη ξενέρα ολκής και δεν θα ασχοληθώ ξανά με το sport μέχρι τη μέρα του draft στην καλύτερη. Μπράβο στους Pats, δεν έχει να κάνει με το αν το άξιζαν ή όχι, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι, όσο με το πως χάθηκε απ' την άλλη πλευρά. Τραγελαφικά. Δε φταίει ο Wilson, η πάσα είναι εκεί, δε φταίει καν τόσο πολύ ο receiver που θα έπρεπε οκ να είναι πρώτος στη μπάλα, όσο φταίει προφανώς το playcalling του τεράστιου -μέχρι πρότινος- προπονητή που με αυτές τις καγκουριές τους έφερε ως εδώ, για να του στοιχίσει όταν ούτε παιδάκι 5 χρονών στο Madden δε θα δοκίμαζε αυτό που έκαναν.

Δε θα το χωνέψω ποτέ. Θα το ξεπεράσω, αλλά δε θα το δεχτώ ότι συνέβη. Χρόνια μετά θα παριστάνω πως δε θυμάμαι τι παίχτηκε ξερωγώ.

Το άλλο ΣΚ NHL-report, που με τα offs του NFL δε "χωρούσε" στο πρόγραμμα.

Οι Seahawks έχασαν κουλά απ' τους Patriots ενώ είχαν κερδίσει κουλά τους Packers που διαμαρτύρονται για το catch του Dez οι Cowboys απέναντι σε αυτούς, που με τη σειρά τους κέρδισαν μετά από ένα non call το Detroit στο πρώτο πρώτο παιχνίδι. Lions ηθικοί πρωταθλητές 2014, πα να βγάλω μπλουζάκια.
T.W.Is.M.
Δεν εχω διαβασει αναλυτικα τι εγινε, αλλα το χαρηκα δεοντως. Καπου εκει στο Wisconsin ο Aaron Rodgers εχει την ευκαιρια να βγαλει ολη τη χαιρεκακια του. Κι αν δεν εχει, να του δωσω εγω απο τη δικη μου. smiley.gif
SteveNashidis
Είδα την φάση για να μπορέσω να καταλάβω την απογοήτευση του sg3.
Ούτε οι Suns δεν χάνουν έτσι .ούτε και ο Μπαρτζώκας . laugh.gif
j-kidd13
To δραμα του συναγωνιστη απο πανω με εκανε πρωτη φορα να παρακολουθησω στο τιουμπονι τα ψηλαφωτα του super bowl..
Ακομα και εγω που ειμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΔΕΟΣ απο το NFL, καταλαβα οτι εκαναν μεγιστη Μ....Α στο φιναλε οι Seahawks...
(shooter εμφανισου,θελω φροντιστηριο στο NFL)
jasonick
Ξεκίνησε σαν ένα όνειρο απατηλό, αλλά τελικά υπάρχει ελπίδα για basketforum NFL fantasy league. thumbsup.gif
SG3ptshooter
Έχουν γραφτεί τα πάντα πλέον γι' αυτή τη φάση, όταν το αποτέλεσμά της έκρινε ένα τόσο μεγάλο διακύβευμα. Δεν έχω τη διάθεση ειλικρινά την αναλύσω περαιτέρω όταν με ξενέρωσε τόσο αυτό το αποτέλεσμά της, παρότι δέχομαι πως κρίνω μετά την απομάκρυνση απ' το ταμείο και πως αν είχαν σκοράρει δε θα κάναμε έτσι, είναι ακριβώς τόσο τεράστιο το τι σήμανε αυτή η αλλαγή κατοχής που δεν ξέρω πως θα γινόταν να μην έχει προκαλέσει τέτοιο πανικό. Διαφωνώ με την απόλυτη αναγκαιότητα για πάσα με στόχο τη διαχείριση του χρόνου που επικαλέστηκε ο Carroll, ειδικά στο 2nd down, εύχομαι να καταφέρει να κρατήσει τους περισσότερους contributors γιατί το καλό Seattle είναι ομάδα πολωτική που προκαλεί ξεχωριστό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, πόσο μάλλον όταν θα μπορεί να "πουλήσει" το κίνητρο της επιστροφής στην κορυφή που θα τους "άνηκε". Τελικά μάλλον παρα-ήταν μπαταρισμένη η Legion of Boom.

Το timing τους jason ήταν συνταρακτικό, το επόμενο επίσημο παιχνίδι NFL απέχει από σήμερα λίγο περισσότερο από 7 μήνες μόνο icon_drunk.gif
Παρά την τραγικότητα και τραγελαφικότητα της κατάστασης στο Cle, είμαι σίγουρος πως πανηγύρισες, όπως κι εγώ, το επόμενο βήμα στην καριέρα του Johnny του Manziel. 19.gif
edit:Χαιρετά και ο RGIII

Τώρα είναι hockey season αρκουδέηδες
SG3ptshooter
https://vine.co/v/Oxn0IHKZUaI

O άρρωστος ρε φίλε. Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ!
SG3ptshooter
https://www.youtube.com/watch?v=UAzecxW_J_o#t=31s

Πας μες τη φωλιά του Nashville που έχει τις λιγότερες εντός έδρας ήττες στη σεζόν και παρά το ξύλο προηγείσαι 2-0. Πάνε όλα στραβά και μένεις πίσω 3-2; Κερδίζεις 4-3, γιατί είσαι η μεγαλύτερη φανέλα ever. Aπλό.

Mέρες 2008. smilie_schal1.gif

SG3ptshooter
Mπορεί πάνω που βρήκα τον ενθουσιασμό μου να slumpάρει η αρμάδα, αλλά πάντα θα βρίσκω αφορμή για ανούσια posts. 19.gif
Κι ενώ ο love2hate Johnny Football πάει για αποτοξίνωση, ο Johnny Hockey είναι πρώτος scorer πόντων ανάμεσα στους rookies. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΜΕΡΙΚΑ DRAFT SLIDES, σαν αυτό που έρχεται του Oregon Ninja. Τελοσπάντων. Δείτε εδώ:

SG3ptshooter
Δε νομίζω πως μπορεί να τρολάρει κανείς τους Browns περισσότερο απ' τους ίδιους. tongue.gif

Γιατί να μην παίξετε hockey ποτέ:


Η ομάδα μπάταρε άσχημα. Δε χάνουμε τα playoffs αλλά πάλι νοσοκομείο την τύχη μου. Post - Duncan Spurs worst case scenario, αναμένω έντονα τις κινήσεις Pop από φέτος κι έπειτα προς σύγκριση / παραδειγματισμό.
SG3ptshooter
Aρχίζει η postseason απόψε στο NHL, δεν προλαβαίνω για σεντόνια αλλά ποιος ενδιαφέρθηκε (sic) ούτως ή άλλως.



Ανατολή τα ζευγάρια είναι Rangers - Penguins, Canadiens - Senators, Lightning - Red Wings, Capitals - Islanders. Δύση Ducks - Jets, Blues - Wild, Predators - Blackhawks, Canucks - Flames. Ναι το νέο σύστημα είναι άδικο. 5 oμάδες απ' τον Καναδά postseason επιτέλους.

To MVP θεωρητικά παίζεται ανάμεσα σε Price και Tavares, ελπίζω να μην κάνουν πάλι κανά κουλό.
Από τους 6 παίκτες που είχαν περισσότερους πόντους από games played στη φτωχή από ατομική κυριαρχία σεζόν το μεγαλύτερο +/- το είχε ο όπου να ναι κλείνω και τα 37 Pavel Datsyuk. Nuff said.
Πρώτος σκορερ πόντων αναδείχθηκε ο Jamie Benn στο νήμα. Σχεδόν συγκινήθηκα. biggrin.gif

SG3ptshooter
Έστω και με αφορμή το κουπόνι του Στοιχήματος, έδειξε στα αθλητικά του ΑΝΤ1 hockey, EΔΕΙΞΕ ΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΩ, και προανήγγειλε τα ματς του επόμενου διημέρου. #Αfta_einai

Μrazek έκανε το πρώτο του shutout ως βασικός σε αγώνα playoffs, o μικρός είναι λατρεία και βάσιμη πλέον ελπίδα να αλλάξουμε βασικό τερματοφύλακα επιτέλους. 18.gif
sacarame
Το καμάρι του Σικάγο (ακούτε εσείς εκεί στο United Center ;;;) έκανε και φέτος το θαύμα του. Οι Blackhawks πήραν ένα ακόμα Stanley Cup , το τρίτο τα τελευταία 6 χρόνια, επικρατώντας με 4-2 της Τάμπα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η ομάδα πέρασε 3 γύρους οφφς με μειονέκτημα έδρας, ενώ και στους τελικούς έσπασε 2 φορές την έδρα της Τάμπα...

Να τα βλέπετε αυτά οι Μπούληδες... Ρεζίλι έχουμε γίνει στην πόλη..

SG3ptshooter


Aπ' την πρώτη χρονιά που ήταν eligible, αναμενόμενα, ο μεγάλος Nick Lidstrom στο Hall of Fame, παρέα με έναν ακόμη star και πολυπρωταθλητή των 90s, το Ρώσο Sergei Fedorov.

Mόνο οι φίλοι των Spurs στο σταμάτημα του Duncan γίνεται να βιώσουν μια ανάλογη απώλεια ατομικού μεγαλείου.
SG3ptshooter
http://www.nfl.com/videos/nfl-top100-2015?...9166-sf10779166
Δείτε κανα clipάκι να βγει η (off+pre)season.

Το φετινό top 100. Kαι σε μορφή λίστας:
https://en.wikipedia.org/wiki/NFL_Top_100_Players_of_2015
Επιλογές συμπάθειας ή whatever:
QUOTE
1. Watt
2. A-Rodgers
4. DeMarco Murray
6. Calvin Johnson (Let's go Lions! του του τουτουτου)
7. Luck
8. Antonio Brown
9. Lynch
12. Charles (θα τα πούμε του χρόνου)
14. Luke Κίχλη
...
30. Brees
37. (!) AJ Green
41. Chancellor
49. Mackαρος
62. Peterson, ενώ δεν έπαιξε πρακτικά rolleyes.gif
66. Levy DET
85. Golden Tate DET
88. Glover Quin DET
98. Pirlo Vinatieri
100. Randall Cobb (ντροπή!)
SG3ptshooter
Αρχή της κανονικής περιόδου του NFL σήμερα πολύ αργά τη νύχτα -ένα ημίχρονο και αν-, με τους πρόσφατους πρωταθλητές New England Patriots να υποδέχονται τους Steelers του Pittsburgh. Σα να λέμε οι αγαπημένες μου ομάδες. Not. guns.gif



Tα υπόλοιπα Κυριακή 8 - 11.05 - 11.25 - αργά (Ελλάδος) και εκτάκτως λόγω πρώτης αγωνιστικής φαντάζομαι δύο αγώνες τη Δευτέρα. Go Lions! Παραδυσκόλεψε η division ρε παιδιά. peace.gif Go παίκτες που συμπαθούμε!

Πέρυσι τέτοιον καιρό την αρχή την είχε κάνει ο jason:
QUOTE(jasonick @ Aug 24 2014, 13:15 ) *
Σε κανά δεκαήμερο ξεκινάει το πρωτάθλημα του NFL και μιας μετά το περσινό superbowl άρχισα να ασχολούμε με το άθλημα αποφάσισα να κάνω πιο ζοηρό το τόπικ. Οι στόχοι λοιπόν για φέτος είναι:
    -Να ξεπεράσουμε τα 9 ποστ του περσινού πρωταθλήματος.
    -Να κάνω τον SG να ποστάρει (καλοδεχούμενος και όποιος άλλος θέλει εννοείται).
    -Να μάθω καλύτερα το άθλημα και να καταλαβαίνω τουλάχιστον το 70 % των ποστ του SG. tongue.gif
    -Να φέρω στο Dallas το πρωτάθλημα.
    -Επειδή το παραπάνω δεν θα γίνει, να φέρω τουλάχιστον στο fantasy κανά πρωτάθλημα.
    -Να πάρω κανά φράγκο στο στοίχημα. tongue.gif

Εκτός απ' την επιεικώς αισιόδοξη ελπίδα να πάρουν πρωτάθλημα οι Cowboys, που κι αυτό το υπερκάλυψε με τη μεγάλη κατάκτηση τίτλου ως rookie -αυτός κι ο Milicic o Magic Johnson-, νομίζω καταφέραμε να κάνουμε μερικά posts με αρκετή γραφικότητα αλλά και σχετική ροή. Οπότε και φέτος ελπίζουμε στις στοιχηματικές ανησυχίες του TWIsM, αλλά και τις φανταζιακές των φορουμιτών που συμμετέχουμε μαζί σε μία λίγκα φέτος - για να γίνω ρόμπα άλλη μία φορά, αν θέλετε να κάνω kick κανάν άσχετο να του πάρετε τη θέση, πείτε - για να υπάρξει ένα κάποιο ενδιαφέρον.




Τα βασικά είναι απλά. 32 ομάδες μοιρασμένες σε 2 διαφορετικές λίγκες κι όχι περιφέρειες με γεωγραφικά κριτήρια, σε 8 divisions των τεσσάρων. Κάπου εκεί μέσα δίνω ένα 80% να είναι και ομάδα της ίδιας πόλης με την αγαπημένη σας ΝΒΑϊκή αρμάδα, παστοδιάλο της δεύτερης ομάδας που συμπαθείτε γιατί έχει το Steph/το Φρύδι/γέλιο το rebuild.




Πρωταγωνίστριες ομάδες δυνητικά έστω αρκετές, πέραν απ' τους Pats που καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, στη δική τους λίγκα, την AFC, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες όπως οι Broncos του 39χρονου πλέον Peyton Manning που βρέθηκαν στο προπερασμένο Superbowl, οι Colts του επόμενου μεγάλου QB Andrew Luck που πέρυσι έμοιαζε ξανά να ανεβαίνει επίπεδο, αλλά και οι δυναμικές ομάδες της AFC North, με πιο επικίνδυνη ίσως ομάδα τους δυσκολοκατάβλητους πρωταθλητές πριν 3 χρόνια Baltimore Ravens. Στην NFC όλα μοιάζουν ανοιχτά, οι Seahawks με τις δύο σερί παρουσίες σε Superbowls έχουν αρκετές αλλαγές αλλά θα είναι επικίνδυνοι όπως πάντα, οι Packers έχασαν έναν απ' τους δύο καλύτερους receivers του Rodgers αλλά προφανώς και είναι άστοχο να τους ξεγράψει κανείς, οι Eagles που κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς "έκλεψαν" το DeMarco Murray απ' τους Cowboys και ελπίζουν να ανακτήσουν τα σκήπτρα της NFC East, ενώ μετά το περσινό στραπάτσο όλων στη South εγώ θα συνεχίσω να παριστάνω ότι όσο υπάρχει ο Brees στη Νέα Ορλεάνη τίποτα δεν αποκλείεται. Το εξίσου καγκούρικο με το πάνελ του TNT παρέακι των τεσσάρων του NFL έβγαλε 4-0 πρόβλεψη για τίτλο στους Indianapolis Colts. Pacers fans ενωθείτε. Preasonικά δεν έδωσα Colts, που ίσως είναι πράγματι το θεωρητικό φαβορί της AFC, συνεχίζουμε βέβαια να αγαπάμε Andrew Luck.


Καλή σεζόν.
SteveNashidis
Mας έπεισαν τελικά να δούμε και να συμμετέχουμε στο φάντασι του NFL.

Στόχοι της ρούκι χρονιάς μας .

- Να μάθουμε τις ομάδες και το πως παίζεται το άθλημα πέρα από τα βασικά που ξέρουμε μέχρι τώρα.
-Να μάθουμε τους αστέρες από την καθεμία ομάδα.
-Να καταλάβουμε χωρίς να εκνευρίσουμε τον Sg3.
-Nα κλέψουμε τη κούπα από τον Jasonick. tongue.gif
Bell είσαι η ελπίδα μας , πίδα πίδα πίδα μας....


- Να μην κάνουμε τρέιντ με τον giorgo14 γιατί θα μας κλέψει.-Peterson , Bell και Romo είναι οι James,Harden, Lebronh του ΝFL . ph34r.gif

-Να φέρουμε κούπα στην Αριζόνα. Go Go Cardinals.

Kαλή αρχή για φέτο.
SteveNashidis
Yπερμαραθώνιος NFL σήμερα. Δεν πτοούμαστε από την ατυχία μας.
Τα ματσάκια των 8 ήταν σούπα. Τα υπόλοιπα που παίζουν τώρα είναι κάπως καλύτερα.

Ο Cutler πρέπει να το κόψει άμεσα γιατί μας καταδικάζει. Ο κόμις είχε δίκιο που τον έβριζε πέρσι. Αχρήστευσε ολόκληρο Τζέφραρο.

Ο Μάνινγκ θα σπάσει σήμερα με τρία συνεχόμενα σακούλια που δέχθηκε .

Τίμιοι νεοσμυρνιώτες (πάνθηρες) του νφλ έσωσαν την μέτρια βραδιά.
SteveNashidis
Ο Dalton ακολούθησε πολύ γρήγορα τον Cutler στην black list με τις τρομερές εμφανίσεις τους . Δεν γίνεται κύριοι να είστε οι σοβαροί αυτής της λίγκας.

3η Αγωνιστική

-Την Πέμπτη οι Giants νίκησαν τους Redskins . Ο Durant φορούσε μπλούζα της Washington. Βγήκε η είδηση λέμεεε tongue.gif
-Οι Colts έσωσαν την παρτίδα και την Ιντιάνα από το ρεκόρ 0-3 και γύρισαν το παιχνίδι με τους Mariotas Titans.
-Oi Cowboys χωρίς Romo έχασαν από τους Falcons της Ατλάντα. Κρίμα για την επική εμφάνιση του αντίΡόμο Weeden 22/26. :Ρ
-Oi Saints αναστήθηκαν με τους Πάνθηρες για τρία quarter αλλά έχασαν και το 0-3 καθιστά τα πράγματα πολύ σοβαρά στη Νέα Ορλεάνη.
-Οι Bengals σε ένα ωραίο ματς με πολλές ανατροπές τετάρτου δεκαπενταλέπτου πήραν την νίκη με τον Γκρίναρο να δίνει δύο TD.
-Oι Cleveland Browns με τους Jets πρέπει να το αφήσουν το άθλημα και να ασχοληθούν με ΝΒΑ , ήττες με κατεβασμένα τα χέρια από Oakland(με sg3-ικό πουλέν Ντέκαρο Carr) και Eagles αντίστοιχα.
-Σε ένα πολύ σκληρό ματς οι Steelers με τον Bell πλέον βασικό, άντεξαν στο ξύλο/αντι ποδόσφαιρο/μουρινιο-πούλμαν παιχνίδι των Rams. Μοναδικός τραυματίας ο βασικός QB Roethlisberger (απορώ πως δεν έφυγε με ένα πόδι κανένας άλλος).
-Τέλος άνετες, πάρα πολύ άνετες νίκες των Patriots(παίζαν τα δεύτερα και ταΐστηκαν όλοι , γιατί πρέπει και ο Μωάμεθ να πάει στο ΒΟΥΝΟ (,νίκο πες) ) ,Texans,Seahawks, Vikings(με trelo_Peterson) και φυσικά η ΑΡΙΖΟΝΑΡΑ .

Ναι κύριοι παίζουμε άμυνα. 3-0 και δεν είμαι καλά. 2 int της άμυνας στα πρώτα 5 λεπτά και σκορ 14-0 πριν πάρουν χαμπάρι εκεί στο Σαν Φρανσίσκο τι έγινε. ΕΜ ΒΙ ΠΙ ο μοναδικός κόουτς. #δεν_τον_πιάνει_το_νέο_όριο_σύνταξης!!


SG3ptshooter
Winter is coming. cool.gif Και πιο καλός απ' αυτόν του icon_blahblah.gif .

http://espn.go.com/nhl/powerrankings

Detroit χωρίς ήττα στη regulation στην preseason με τον προβιβασμένο νέο προπονητή. Αλλά και με τα γνωστά ερωτηματικά της τελευταίας τριετίας, ανθεκτικότητα και κατά πόσο βρισκόμαστε ή όχι σε μεταβατική περίοδο. Το Chicago καλείται να βρει λύσεις μετά τις αναγκαστικές αποχωρήσεις που έφερε το συνεχές maxάρισμα του salary cap, η Tampa έφτασε πολύ κοντά κι έχει πάρα πολύ ταλέντο για να μην θέλει πάλι τελικούς, απ' τους Ducks πάντα θα λείπει ο Charlie Conway, οι Capitals και οι Penguins στο μόνιμο δίπολό τους φέτος επέλεξαν να ποντάρουν σε υπό παραχώρηση γνωστούς παίκτες άλλων ομάδων, οι Habs είναι οι Habs, οι Blues θα είναι meh ό,τι και να γίνει γιατί το έχουν στο αίμα τους, οι Rangers θέλουν να ξεχάσουν την postseason, οι Bruins αλλάζουν και δεν αποκλείεται καθόλου να επανέλθουν, oι Stars πάλι αγόρασαν επίθεση αλλά δε βλέπω πως θα βελτιωθούν τα πράγματα πίσω και οι Coyotes θα παλέψουν με τους εαυτούς τους να μην είναι η χειρότερη ομάδα της λίγκας.



Στο NFL είμαι 0-4 Lions -η μόνη ομάδα χωρίς νίκη-, 1-3 Saints με το ζόρι, Colts σε κρίση, καλά που υπάρχει ο Aaron αλλιώς θα το χαμε κόψει για φέτος. Και κάτω ο Alex Smith.
SG3ptshooter
Opening night τεσσάρα* απέναντι στο Toronto , με όλα τα γκολ να μπαίνουν στα πρώτα 25 λεπτά, με goal + assist του πρώτου rookie που ξεκίνησε βασικός μετά από αμέτρητα χρόνια. Ναι, μοιάζει τόσο καλός. Πολύ καλή εικόνα, ανανεωμένη είναι το σπουδαιότερο. Το μόνο που μένει είναι να φάμε τον Απέθαντο τερματοφύλακα της Μετριότητας, που με κάποιον τρόπο βρέθηκε ξανά βασικός στο νέο regime.



*Το βλεπες, το παιξες; mellow.gif
SteveNashidis
4-1 οι Αριζόνα Cardinals με εμφατική νίκη επί των Lions του Detroit. Ο Palmer μοίραζε σε όλη την ομάδα στατιστικά και ευχές.

Δεν υπήρχε παίκτης που να μην έτρεξε! Συγκεκριμένα οι Rashing Yards.
Andre Ellington RB 63
David Johnson RB 2
Chris Johnson RB 103
Stepfan Taylor RB 19
John Brown WR 73
Larry Fitzgerald WR 58
Darren Fells TE 25
Michael Floyd WR 15

Ξεκινάει ένα πιο δύσκολο σερί αγώνων. Να δούμε αν ανταποκριθούμε σωστά.
SteveNashidis
Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση από τον Bell-αρο. Που συνοδεύτηκε με μια νίκη ΘΡΙΛΕΡ στα τελευταία δευτερόλεπτα με ανατροπή. Buzzer beater o τρελός.!



SG3ptshooter

Πρώτο goal του Ελληνικής καταγωγής prospect της αρμάδας -coast to coast κιόλας, κωλόφαρδο που μπαίνει μεν αλλά πολύ καλή ισορροπία να το στείλει on target από τόσο πλάγια- shutout Mrazek και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη νιοστή επάνοδο Datsyuk. Χωρίς αυτόν δεν είναι μυστικό πως δεν ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες.

Στο άλλο οι Lions παλεύουν να εξασφαλίσουν το κορυφαίο pick στο draft, οι Saints κάθε Κυριακή όσο και να ρθει το τελικό είναι μαχαιριά να τους βλέπεις, Luck έξω αλλά και ποιος να πάρει την AFC South, oι Falcons χάσανε το όποιο momentum, το dark horse μου στην NFC οι Vikings χωρίς να πετάνε καν είναι προσωρινά πρώτοι στην NFC North, το dark horse μου στην AFC ήταν οι... Ravens tongue.gif και εν τέλει καμία ομάδα με κυρίαρχο στο μάτι ρεκόρ δεν τρομάζει κανέναν.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 11 2015, 15:19 ) *

Πρώτο goal του Ελληνικής καταγωγής prospect της αρμάδας -coast to coast κιόλας, κωλόφαρδο που μπαίνει μεν αλλά πολύ καλή ισορροπία να το στείλει on target από τόσο πλάγια- shutout Mrazek και νίκη στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη νιοστή επάνοδο Datsyuk. Χωρίς αυτόν δεν είναι μυστικό πως δεν ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες.

Στο άλλο οι Lions παλεύουν να εξασφαλίσουν το κορυφαίο pick στο draft, οι Saints κάθε Κυριακή όσο και να ρθει το τελικό είναι μαχαιριά να τους βλέπεις, Luck έξω αλλά και ποιος να πάρει την AFC South, oι Falcons χάσανε το όποιο momentum, το dark horse μου στην NFC οι Vikings χωρίς να πετάνε καν είναι προσωρινά πρώτοι στην NFC North, το dark horse μου στην AFC ήταν οι... Ravens tongue.gif και εν τέλει καμία ομάδα με κυρίαρχο στο μάτι ρεκόρ δεν τρομάζει κανέναν.


Μπορεις να μου εξηγησεις τι επαθαν οι Packers? 2 βδομαδες τωρα κανουν ασχημα παιχνιδια! Οι Colts εδειχναν η απογοητευση της χρονιας, αλλα οταν σπας το αηττητο των Broncos(που κι αυτοι προβληματικοι ηταν για αηττητη ομαδα), δεν εισαι και αμελητεα ποσοτητα για την προκριση στα πλει οφ. Περιμενω την ανοδο των Seahawks.
Οταν λες καμια ομαδα δεν τρομαζει, βαζεις μεσα και τους Patriots?
Εγω θα προσεθετα οτι δεν υπαρχει και η ομαδα που δε βλεπεται και χανει απο ολο τον κοσμο. Οι Lions μοιαζουν οι χειροτεροι αλλα κι αυτοι ειναι μαλλον καλυτεροι απο κατι Buccaneers, Jaguars, Raiders των τελευταιων ετων.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2015, 15:46 ) *
Μπορεις να μου εξηγησεις τι επαθαν οι Packers? 2 βδομαδες τωρα κανουν ασχημα παιχνιδια!

Η απώλεια του Jordy Nelson απ' την αρχή της σεζόν σε συνδυασμό με το πρόβλημα τραυματισμού του Adams τους έχει στερήσει την εμπιστοσύνη στο deep threat παιχνίδι, ο Lacy δε βλέπεται και μόνιμα έχει πρόβλημα με τραυματισμούς ή/και το βάρος του, η o-line πάει κι έρχεται ως συνήθως, προχτές ειδικά το πρόβλημα ήταν η άμυνα, με τους συντηρητικούς γενικά Panthers να βρίσκουν πολλές τρύπες στην άμυνα των Packers.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2015, 15:46 ) *
Οι Colts εδειχναν η απογοητευση της χρονιας, αλλα οταν σπας το αηττητο των Broncos(που κι αυτοι προβληματικοι ηταν για αηττητη ομαδα), δεν εισαι και αμελητεα ποσοτητα για την προκριση στα πλει οφ.

Απλά ο τραυματισμός του Luck, όσο αξιόπιστος και να μοιάζει σα backup ο ηλικιωμένος Hasselbeck, τους αφαιρεί το επιθετικό upside. Κρίμα γιατί πράγματι έμοιαζαν να αφήνουν πίσω τις αμφιβολίες λίγο.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2015, 15:46 ) *
Περιμενω την ανοδο των Seahawks.

Λογικό. Εκεί το πρόβλημα φέτος είναι περισσότερο η o-line, είχαν αποχωρήσεις και έκαναν trade και το βασικό τους center για τον star tight end Jimmy Graham, αλλά και ο Russell τρέχει να ξεφύγει συχνά και ο Lynch -που είχε κι αυτός κάποιο inj- δεν έχει κάνει μεγάλη σεζόν. Έχει 3,6 ypa αν δεν κάνω λάθος.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2015, 15:46 ) *
Οταν λες καμια ομαδα δεν τρομαζει, βαζεις μεσα και τους Patriots?

Ναι. Ίσως είναι οι πιο σταθεροί στην πορεία της σεζόν ως τώρα, αλλά δε θα έλεγα πως "τρομάζουν", στο μέγεθος που νιώθω ότι έχει ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησα.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 11 2015, 15:46 ) *
Εγω θα προσεθετα οτι δεν υπαρχει και η ομαδα που δε βλεπεται και χανει απο ολο τον κοσμο. Οι Lions μοιαζουν οι χειροτεροι αλλα κι αυτοι ειναι μαλλον καλυτεροι απο κατι Buccaneers, Jaguars, Raiders των τελευταιων ετων.

Οι χειρότεροι μάλλον ήταν οι pre-Gabbert Niners, όσο τρελό κι αν ακούγεται το ότι έμοιαζαν ανεβασμένοι εξαιτίας του.

Κοκκινοτρίχης 8-0 λέμε. Γενικά μ' αρέσουν πολύ οι Bengals αλλά δεν τον εμπιστεύομαι τον κερατά με τίποτα, μετά από κείνο το ματς με τους Chargers στα playoffs δεν ποντάρω πάνω του ούτε σε φιλικό με τη μεικτή basketforum. Είναι ξεκάθαρα πάντως η συμπαθέστερή μου ομάδα με θετικό ρεκόρ στην AFC αυτή τη στιγμή. Απλά με μάθανε να κρατάω μικρό καλάθι και θα το κάνω μέχρι τέλους. tongue.gif
SteveNashidis
Επίσης είχαμε και πολλούς τραυματισμούς RB αυτό το δυβδόμαδο . Πάει ο Bell, ο καλύτερος όλων sad.gif

Λογικά σιγά σιγά θα πρέπει να βλέπουμε και τις ομάδες που δεν πάνε καλά να ανεβάζουν απόδοση και να διατηρήσουν τη σταθερότητα στα τελευταία κρίσιμα ματς.

Και βεβαίως μην ξεχνάμε την πρωτιά της Αριζόνα που δεν παίζει και ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο αλλά παίρνει τα ματς .

Στη μεικτή basketforum ο giorgos14 κάνει για TE ή να τον βάλουμε D line ? tongue.gif
SteveNashidis


Μεγάλη νίκη ! w00t.gif
SteveNashidis

Πάει για τα καλά το αήττητο των Bengals με την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους . Ο Πάλμερ δε ξεκίνησε καλά αλλά μετά έβγαλε κάτι πάσες, κάτι λουκούμια , κάτι πάρε-βάλε στους υπόλοιπους παίκτες που λες...Δεν μπορεί κάτι θα έγινε στα αποδυτήρια!! .
Βοήθησε και η άμυνα. Έβαλε και το χρυσό γκολ ο γνήσιος ιταλός Catanzaro και 8-2 !

Τρομερή πάσα . ΤΡΟΜΕΡΗ ! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
jasonick
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ FINISH!

Δεν υπάρχεις ρε Aaron και γενικά το πως χάσανε τον αγώνα οι Lions είναι να το βλέπει ο SG και μόλις πάνε να του πούνε κάτι να πετάει το βίντεο του αγώνα. laugh.gif

Έχουμε και λέμε, με το σκορ στο 23-21 και τη μπάλα στους Lions (3:03 λεπτά να απομένουν) η άμυνα του Green Bay καταφέρνει να το φτάσει στο 3rd & 12 με 2:54 αλλά χωρίς να έχουν timeout που σημαίνει ότι αν σταματούσαν τους Lions θα είχαν 2:10 περίπου για να φτάσουν σε FG απόσταση.
Τελικά ο Stafford καταφέρνει και παίρνει 1st down και στα επόμενα plays τρώνε το χρόνο και κάνουν punt. Μένουν 23 δεύτερα χωρίς timeout για τους Packers από τις 21 γιάρδες, όπου στο πρώτο play αμύνεται καλά ένας παίκτης του Troit πάνω στον Cobb (σιγά μην την έπιανε τη μπάλα και έπαιρνα 5 πόντους στο fantasy) στο δεύτερο play επίσης καλή άμυνα στον Πρετεντέρης Abbrederis και πλέον με 6 δεύτερα δεν προλαβαίνουν να εκτελέσουν 2 plays για να ρίξει FG ο Mosby οπότε μπεκάτσα και άγιος ο Θεός. Πασάρει ο Aaron και γυρνάνε τη μπάλα προς τα πίσω μέχρι που την ξαναπαίρνει ο Rodgers και τρώει sack αλλά ο αμυντικός των Lions κάνει φάουλ (facemask), τρώνε 15 γιάρδες πέναλτυ και δίνεται μία ακόμα ευκαιρία στον Rodgers που κάνει το παρακάτω:

https://twitter.com/NFL/status/672637982122217472

Ξέχασα να πω ότι περίπου στη μέση της 3ης περιόδου το σκορ ήταν 20-0 υπέρ των Lions.

Υ.Γ: Περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία για το πρώτο μου φετινό νφλ-ικό post και τι καλύτερο από το σημερινό! tongue.gif
SteveNashidis


Δεν πίστευα ότι θα το πάρουμε το ματς. Αλλά τελικά σταματήσαμε το θηρίο Peterson.

Playooooooooofs με CP3 και 31 TD πάσες ρεκόρ franchise cool.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Dec 11 2015, 15:26 ) *


Δεν πίστευα ότι θα το πάρουμε το ματς. Αλλά τελικά σταματήσαμε το θηρίο Peterson.

Playooooooooofs με CP3 και 31 TD πάσες ρεκόρ franchise cool.gif


Το περιμενα να το παρετε, αλλα οχι με διαφορα. Αφου ελεγα να παιξω Vikings με +8,5 αλλα το φοβηθηκα τελικα.
SteveNashidis
Tρελή αγωνιστική η 16η .

Έσπασε το απόλυτο σερί των Πάνθερς . Η ατλάντα έπαιξε μπαλίτσα για πρώτη φορά και σε συνδυασμό με την κακή βραδιά των πάνθερς, που ήταν κουρασμένοι , νίκησε με 20-13 . Παραλίγο να το χάσουν στο τέλος όταν δεν ξόδεψαν σωστά το χρόνο.

Οι Patriots τα βρήκαν σκούρα στους Jets , έχασαν με 26-20 και έχουν παράπονο για τη διαδικασία ρίψης του νομίσματος όπου αδικήθηκαν και έχασαν την πρώτη επίθεση στην παράταση.
Οι Steelers δεν μπόρεσαν να βρουν αποτέλεσμα στους Ravens και κυνηγούν πλέον την Wild Card .
Έκπληξη των Saints επί των Jaguars με πολύ καλό Βrees.
Στο Cleveland τους φταίνε οι διαιτητές που δεν έτρεξαν γρήγορα να στήσουν την τελευταία επίθεση με τον Manziell να ωρύεται laugh.gif
Εύκολες νίκες των Vikins ( 49-17 τους Giants ) , των Τέξανς ( 34-6 τους Titans) και των Lions (32-17 των 49ers).

Tέλος εμείς εκμεταλλευτήκαμε την κακή βραδιά της ο-line που εξέθεσε τον Rodgers, νικήσαμε 38-8 του Packers και οδεύουμε για τα offs με πατημένο γκάζι. 36 χρονών ο Palmer χθες για όποιον ρωτάει πόσο αντέχει η παικτούρα!

Εδώ όλα τα TD cool.gif

T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Dec 28 2015, 23:17 ) *
Tρελή αγωνιστική η 16η .

Έσπασε το απόλυτο σερί των Πάνθερς . Η ατλάντα έπαιξε μπαλίτσα για πρώτη φορά και σε συνδυασμό με την κακή βραδιά των πάνθερς, που ήταν κουρασμένοι , νίκησε με 20-13 . Παραλίγο να το χάσουν στο τέλος όταν δεν ξόδεψαν σωστά το χρόνο.

Οι Patriots τα βρήκαν σκούρα στους Jets , έχασαν με 26-20 και έχουν παράπονο για τη διαδικασία ρίψης του νομίσματος όπου αδικήθηκαν και έχασαν την πρώτη επίθεση στην παράταση.
Οι Steelers δεν μπόρεσαν να βρουν αποτέλεσμα στους Ravens και κυνηγούν πλέον την Wild Card .
Έκπληξη των Saints επί των Jaguars με πολύ καλό Βrees.
Στο Cleveland τους φταίνε οι διαιτητές που δεν έτρεξαν γρήγορα να στήσουν την τελευταία επίθεση με τον Manziell να ωρύεται laugh.gif
Εύκολες νίκες των Vikins ( 49-17 τους Giants ) , των Τέξανς ( 34-6 τους Titans) και των Lions (32-17 των 49ers).

Tέλος εμείς εκμεταλλευτήκαμε την κακή βραδιά της ο-line που εξέθεσε τον Rodgers, νικήσαμε 38-8 του Packers και οδεύουμε για τα offs με πατημένο γκάζι. 36 χρονών ο Palmer χθες για όποιον ρωτάει πόσο αντέχει η παικτούρα!

Εδώ όλα τα TD cool.gif




Απο αυτη την Κυριακη το χαρακτηριστικο που θα μου μεινει δεν ηταν ουτε η πρωτη ηττα των Panthers, ουτε η ευκολη νικη των Cardinals. Ηταν η αυτοκτονια 2 ομαδων. Πρωτα απ ολα των Steelers που μαλλον χανουν τα πλει οφ απο μια ηττα απο τους Ravens. Δευτερον, των Seahawks που εχασαν εντος εδρας απο τους Rams και μενουν 6οι στην NFC πεφτοντας πανω στο νικητη του Packers-Vikings, ενω με την 5η θεση θα επαιζαν με τους Redskins!
Για την τελευταια αγωνιστικη ξεχωριζω βεβαια το Packers-Vikings αλλα και το Texans-Jaguars, οπου οι Texans αν κερδισουν περνανε στα πλει οφ. Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται σε περιπτωση ισοβαθμιας Texans-Colts.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 30 2015, 01:37 ) *
Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται σε περιπτωση ισοβαθμιας Texans-Colts.

http://www.nfl.com/news/story/0ap300000061...r-playoff-berth
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 30 2015, 01:37 ) *
Ομολογω οτι δεν εχω καταλαβει ακριβως τι γινεται σε περιπτωση ισοβαθμιας Texans-Colts.



QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 30 2015, 15:19 ) *


Καταλαβα...
Περνανε οι Texans! tongue.gif
SteveNashidis
Playoffs

No. 6 Pittsburgh Steelers at No. 3 Cincinnati Bengals:
No. 5 Kansas City Chiefs at No. 4 Houston Texans:

Περιμένουν οι Broncos και οι Patriots

No. 6 Seattle Seahawks at No. 3 Minnesota Vikings
No. 5 Green Bay Packers at No. 4 Washington Redskins

Περιμένουν oι Panthers με τους Cardinals.

Ενδιαφέρουν αποκτούν τα ατομικα βραβεία με μόνο σίγουρο τον MVP Cam Newton !
T.W.Is.M.
Τελικα οι Jets επεστρεψαν το δωρο των Steelers και αποκλειστηκαν χανοντας στο Buffalo!
Δεν ξερω ποση τυχη εχουν οι Steelers, αλλα δε θα τους ξεγραψω.
Και στις 2 περιφερειες εχουμε το Νο4 να εχει το χειροτερο ρεκορ της περιφερειας δινοντας ενα μικρο πλεονεκτημα στο Νο5 εναντι του Νο3!
Καμια προβλεψη;;;

Καποιες πρωτες ερωτησεις:
Ο Dalton παιζει στα πλει οφ;
Ποσο επικινδυνοι ειναι οι Chiefs των 9 σερι νικων(μεταξυ των οποιων με Steelers και Broncos) σε μια περιφερεια που δεν υπαρχει το φοβητρο;
Αραγε οι Packers και οι Vikings τα εδωσαν ολα για τη νικη χτες δεδομενου οτι ο νικητης επαιζε με τους Seahawks και ο χαμενος με τους Texans;
Οι Panthers του 15-1 μπορουν να θεωρουνται απο τα φαβορι για το πρωταθλημα;
Σε τι κατασταση βρισκεται ο Manning μετα απο κακη σεζον και τραυματισμο;

Περσι θα πονταρα στους Patriots πριν ξεκινησουν τα πλει οφ και θα επεφτα μεσα. Φετος δεν ξερω. Μεχρι το επομενο Σαββατο θα προσπαθησω να καταληξω καπου με τη διαισθηση και μονο, αφου δεν ξερω και πολλα. Μου μυριζουν εκπληξεις παντως!
SG3ptshooter
1.Σάββατο 11.35 Chiefs@Texans
Κυριακή 3.15 Steelers@Bengals
Κυριακή 20.05 Seahawks@Vikings
Κυριακή 11.40 Packers@Redskins



#5 Kansas City Chiefs at #4 HoustonTexans
Σάββατο 11.35


Οι Chiefs έχασαν τον Charles για τη σεζόν αρκετά νωρίς, ενώ κι οι Texans είδαν τον Arian Foster να επιστρέφει απλά για να χάσει σύντομα κι αυτός το υπόλοιπο της χρονιάς. Αν ρωτούσε κανείς ακόμα και τους οπαδούς των δύο ομάδων πως έβλεπαν τις πιθανότητές τους για playoffs από κει κι έπειτα, όταν έχασαν αμφότεροι τους stars RBs των ομάδων τους, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους της λίγκας, δε νομίζω να έβρισκε πολύ αισιόδοξες απαντήσεις. Κι όμως οι Texans χωρίς να εντυπωσιάσουν -είναι μάλλον η χειρότερη ομάδα που βρίσκεται στα playoffs- εκμεταλλεύτηκαν τη φετινή απρόσμενη κατάρρευση των Colts και κατάφεραν να τους προσπεράσουν με κύριο όπλο τους εναπομείναντες κορυφαίους παίκτες της λίγκας, αυτόν τον JJ Watt που αναφέρουμε συνέχεια αλλά και τον εξαιρετικό WR το Hopkins που κάνει μια τριετία τώρα μεγάλα ματς παρότι του έχουν πετάξει καμιά 10αριά διαφορετικοί μέτριοι ή ξεκάθαρα κακοί QBs τις πάσες που του αναλογούσαν. Απ' την άλλη και οι Chiefs έκλεισαν απρόσμενα δυνατά τη σεζόν, οι νεαροί αντικαταστάτες του Jamaal έκαναν τη δουλειά τους και η άμυνα έπαιξε στα standards που πολλοί πιστεύαμε πως μπορεί να φτάσει.

Η μάχη των quarterbacks μεταξύ Smith και Hoyer δε συγκινεί ιδιαίτερα στο άκουσμα των ονομάτων, ο πρώτος θα ψάξει συχνά ασφαλείς πάσες και το πιο πιθανό μεγάλο play φαντάζει ένα πετυχημένο screen και πάσα στον σπουδαίο -και πονεμένο αυτή τη στιγμή- free agent WR που τσίμπησαν απ' τους Eagles το καλοκαίρι, το Jeremy Maclin, που είχε μια καλή σε ατομικό επίπεδο αλλά όχι και ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο χαρτί -ή και στο βίντεο κάποιες φορές, χωρίς να φταίει απαραίτητα- σεζόν, ενώ στο Houston o Hoyer, που επέστρεψε πρόσφατα απ' το concussion protocol και μερικοί προκατάλες εδώ γύρω περιμένουν πότε θα μπει ο Weeden, ξέρει πως έχει το αβαντάζ ύψους του Hopkins για το ρίσκο ενός μεγάλου gain. Kαι οι δύο ομάδες έχουν καλές secondary άμυνες, ο μέγας Eric Berry θα ήταν η δική μου ψήφος για το comeback poy αλλά και οι 2 rookies first-rounders CBs είχαν παραγωγικές χρονιές.

Ερώτημα είναι το πόσο θα αντέξουν οι offensive lines απέναντι σε δύο πολύ ικανές στο να πιέσουν άμυνες. Watt - Mercilus vs Ηouston - Hali δεν θα βρεθούν ευθέως αντιμέτωποι, όμως σε ό,τι και να λινκάρω θεωρούνται το πιο κρίσιμο "matchup" του αγώνα, κι όχι άδικα. Και ο Cushing ως έμμεσα αντίπαλος το Johnson -που αυτός ίσως να βγει comeback poy- στο inside linebacker θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Κλειδί πιστεύω θα είναι και το πως και πόσο θα ανταποκριθεί το πετυχημένο αλλά χωρίς pedigree running game και των δύο σε συνθήκες postseason, απέναντι σε δυνατό, πραγματικό αυτή τη φορά ματσάρισμα.

Τελείως ανοιχτό παιχνίδι, το σερί νικών των Chiefs εντυπωσιάζει αλλά δεν ήταν και πανίσχυρο το πρόγραμμα, βάλε και την έδρα των Texans και είναι οριακά μόνο φαβορί το φαινομενικά τρένο του Kansas City. Passing game θα βρεθεί τηρουμένων των αναλογιών, το ποιος θα αποφύγει τα λάθη κι αν θα τρέξει κάποιος καλύτερα απ' τον άλλο είναι το storyline, ποια επίθεση των δύο κυριαρχικών αμυντικά κυρίως ομάδων θα καταφέρει το κάτι παραπάνω.

Περισσότερα.


Τα απαντάω όλα ξεχωριστά γιατί κοιτάνε προς το μέλλον:
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 4 2016, 18:52 ) *
Ο Dalton παιζει στα πλει οφ;

Το Σάββατο όχι. Και θα είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η συνέχεια αν περάσουν, με τον Andy να έρχεται απ' την καλύτερή του σεζόν και δίκαια να θεωρείται φαβορί να ξεκινήσει βασικός το επόμενο ΣΚ μέσα στους Patriots, αλλά να έχει τη φήμη του παίκτη που δεν τα καταφέρνει στις δυσκολότερες των συνθηκών, ενώ ο δύο φορές πρωταθλητής NCAA ΜcCarron θα έρχεται με... μία postseason νίκη παραπάνω. tongue.gif
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 4 2016, 18:52 ) *
Ποσο επικινδυνοι ειναι οι Chiefs των 9 σερι νικων(μεταξυ των οποιων με Steelers και Broncos) σε μια περιφερεια που δεν υπαρχει το φοβητρο;

Αρκετά, ούτε λίγο ούτε υπέρμετρα. Οι Broncos παρά τις πολλές αρετές τους δεν είναι κι ο ορισμός του #1 seed που τρέμεις να τους αντιμετωπίσεις και οι Patriots έχουν τα προβλήματά τους κι αυτοί, έχασαν 4 απ' τα 6 τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Αλλά δεν ξέρω αν έχει τρία τέτοια διπλά μέσα της η επίθεση των Chiefs.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 4 2016, 18:52 ) *
Αραγε οι Packers και οι Vikings τα εδωσαν ολα για τη νικη χτες δεδομενου οτι ο νικητης επαιζε με τους Seahawks και ο χαμενος με τους Texans;

Oι Packers τα έκαναν τα.. πειραματικά τους κάποια στιγμή, αλλά όπως είναι αυτή τη στιγμή ας εύχονται να περάσουν απ' τη Washington πρώτα. sad.gif Για τους Vikes και την προσπάθειά τους να χτίσουν μια νέα ομάδα που κερδίζει είχε μεγαλύτερη σημασία η κατάκτηση της division. Αλλά ναι, έχουν τις χειρότερες πιθανότητες εκ των δύο την Κυριακή.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 4 2016, 18:52 ) *
Οι Panthers του 15-1 μπορουν να θεωρουνται απο τα φαβορι για το πρωταθλημα;

Μονά ματς είναι κι όλα γίνονται, αλλά δε γίνεται να μη θεωρούνται.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 4 2016, 18:52 ) *
Σε τι κατασταση βρισκεται ο Manning μετα απο κακη σεζον και τραυματισμο;

Όχι και στην ιδανική, εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν ο Osweiler δε βλέπεται και ο Peyton θα πουλήσει το παραμύθι της αποχώρησης ως πρωταθλητή -με το οποίο ως έννοια σε σύγκριση με το μέγεθος των ατομικών του επιτευγμάτων δεν έχει και την καλύτερη δυνατή σχέση- δε νομίζω πως δεν ξεκινάς τον Peyton. Τo run και η άμυνα των Broncos θα πρέπει να ξεχωρίσουν όμως, και τον καλύτερο Manning του 2015 να δούμε στο γήπεδο.
SG3ptshooter
Σάββατο 11.35 Chiefs@Texans
2.Κυριακή 3.15 Steelers@Bengals
Κυριακή 20.05 Seahawks@Vikings
Κυριακή 11.40 Packers@Redskins



#6 Pittsburgh Steelers at #3 Cincinnati Bengals
Kυριακή 3.15

Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του Le'Veon Bell, άλλος ένας star RB που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και δεν είναι παρών στην postseason της φετινής AFC, δεν επηρέασε ιδιαίτερα την επιθετική παραγωγικότητα των Steelers, που είχαν για ασφάλεια υπογράψει τον χρόνια βασικό βετεράνο DeAngelo Williams και δικαιώθηκαν απόλυτα για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν. Ο Williams είναι day-to-day με τραυματισμό καθώς αποχώρησε απ' το μεγαλύτερο μέρος του παντελώς κρίσιμου regular season finale των Steelers, ο αντικαταστάτης του δεν τα πήγε καθόλου καλά και υπάρχει ανησυχία στο στρατόπεδο του Pittsburgh - δηλαδή χαρά στο δικό μου- για την κατάσταση στην οποία θα μπορεί να βρίσκεται το Σάββατο ο παίκτης. Δύσκολα δε θα δοκιμάσει να παίξει αλλά θεωρητικά θα απέχει απ' το 100%. Από κει και πέρα η επίθεση των Steelers έχει ένα πολύ δυνατό passing game, με ηγέτη τον καταπληκτικό -στη μέρα του μπορεί να καθαρίσει παιχνίδι μόνος του όσο κανείς στη θέση του- WR Antonio Brown αλλά κι άλλους αξιόπιστους "στόχους" για το Roethlisberger, ο οποίος όμως δεν τα έχει πάει και άριστα το τελευταίο διάστημα, έκραξε μάλιστα τη βδομάδα δημόσια - στο ραδιόφωνο- τον έτερο πολύ ταλαντούχο WR της ομάδας, τον Martavis Bryant, για την πτώση της απόδοσής του που τον έχει πάρει από κάτω, τον περασμένο αυτό μήνα, θεωρώντας ως σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι πως προφασίστηκε τραυματισμό που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει στο περασμένο παιχνίδι με τους Browns. Θυμίζω μάλιστα πως ο Wheaton έχει ξεκινήσει πολλά ματς μπροστά του στο παρελθόν γιατί τον προτιμούσαν, παρότι λιγότερο τρομακτικό physical specimen, ως πιο αξιόπιστος.

Όλα αυτά έχουν μεγάλη σημασία καθώς οι Steelers θα χρειαστούν μεγάλα plays από την επίθεσή τους για να αποδράσουν με το διπλό απ' το Cincinnati, την έδρα των division rivals τους. Έχουν σίγουρα τη δυνατότητα να τα βρουν, αλλά θα χρειαστούν και η άμυνά τους να σταματήσει τη λερναία ύδρα των Bengals. Οι Bengals παίζει να είναι το πιο ισορροπημένο roster στο NFL. Δεν έχουν κάποια αδυναμία τόσο χτυπητή που να μοιάζουν ευάλωτοι σε κάποιο ματσάρισμα και θα βάλουν δύσκολα στην επίθεση των αντιπάλων παρά τη δυναμική της. Το ερωτηματικό απ' την πλευρά του Cincy είναι βέβαια η κατάσταση στο QB, όπου ο τραυματισμός του Dalton τους αφήνει με βασικό τον νεαρό και όχι δοκιμασμένο σε επίπεδο ΝFL AJ McCarron. Ο οποίος έχει δείξει πάντως κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία, μάλιστα όταν δε βρίσκεται υπό πίεση έχει καλύτερο QB-RAT απ' το Dalton που κάνει την καλύτερη χρονιά του. Αλλά υπό πίεση τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, δεν έχει ακόμα αναπτύξει τις άμυνες του στην πίεση και δεν διαβάζει όλες του τις επιλογές έγκαιρα, κι αυτό το είδαμε και στο ματς με τους Broncos, όπου κένταγε στο πρώτο ημίχρονο όταν όμως βρήκαν τις τρύπες τα θηρία του Denver από ένα σημείο και μετά ήταν άλλος παίκτης, με το παιχνίδι να χάνεται από δικό του fumble στην παράταση.

Απ' τη λίγη εικόνα που έχω για το McCarron πιστεύω πως πράγματι αν του δοθεί ο χρόνος θα βρει τις πάσες να σε κερδίσει. Η άμυνα των Steelers καλείται να σταματήσει το run και να βρει sacks ή hurries από νωρίς. Όσο πιο γρήγορα, τόσο καλύτερες οι πιθανότητες της ομάδας του Pittsburgh για πρόκριση. Kαι το running game των Bengals μπορεί να μη φαντάζει τρελό, αφού δεν κάνει και την καλύτερη δυνατή σεζόν ο Hill, όμως η ταυτόχρονη παρουσία του Bernard και η σωστή επιμονή του Cincy στο έδαφος φέρνει αποτελέσματα στην πορεία. Η άμυνα των Bengals μπορεί να μην ανακόψει τελείως τους Steelers αλλά το πιθανότερο είναι θα τους περιορίσει σε αρκετά drives, ειδικά αν τους κόψει το run όπως μοιάζει πιθανό -έχει γυρίσει και ο Burfict στο LB που αν είναι καλά είναι σπουδαίο συν- δε νομίζω πια να κρίνει αρνητικά αυτή το παιχνίδι. Ειδικά ο league-leader σε INTs ο Nelson μαζί με τον "Pacman" Jones φέρουν το βάρος στη secondary, ενώ και στη γραμμή ο Dunlap μπορεί να κερδίσει matchups. Derby και λόγω κοινής division, πολύ ενδιαφέρον και το ότι οι δύο ομάδες ήταν αυτές που αποκλείστηκαν στο περσινό Wild Card Weekend, με τους Ravens να αφήνουν έξω τους Steelers και τους Bengals να μην έχουν ιδιαίτερη τύχη στην Indianapolis. Mπορεί να μην αποδειχθεί το πιο αμφίρροπο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, αλλά είναι μάλλον το πιο απρόβλεπτο ως προς την εξέλιξή του.

Περισσότερα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.