Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 16 2019, 20:13 ) *
Αν ο Cam Newton χρειαστεί επέμβαση το πιθανότερο είναι να χάσει τη σεζόν του 2019. Θα μπορούσε να σημάνει και τέλος εποχής Rivera, θα είναι δύσκολο να είναι ανταγωνιστικοί κι απ' την άλλη μου φαίνεται βαρύ να φορτωθούν ακριβό βετεράνο (πχ Foles/Flacco που θα ψάχνουν ομάδα) ή ψηλό draft pick που θα πήγαινε αναγκαστικά για διάδοχος. Ίσως αν πέσουν σε μονοετές Bortles/Teddy_B/TyGod να είναι κάποιος η πιο λογική επιλογή.

Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι οι Panthers για να πάρουν πάνω τους πρεπει να ντραφτάρουν playmakers για τη secondary τους. Είναι τραγικά στάσιμοι εκεί τρία χρόνια σερί και ο Davis μεγαλώνει και χάνει-όσο μεγαλώνει.
Από τα ονόματα που διάβασα δυσκολεύομαι πλέον να φανταστώ τον Tyrod ως βασικό σε οποιαδήποτε ομάδα. Απογοητεύτηκα πολύ στο ξεκίνημά του με τους Browns, παρόλο που είχε ελαφρυντικά, ότι ήταν αντικαταστάσιμος και ότι γινόταν μπάχαλο με το playcalling κλπ. Bortles επίσης δε θα εμπιστευόμουν για κανέναν λόγο. Teddy δεν ξέρω πώς μπορεί να πουλήσει δυνατότητες βασικού χωρίς data και οπτικό υλικό πρόσφατο, είναι δύσκολη περίπτωση να καταλήξει σε αραβώνα. Πιο εύκολα έφερνα McCoy και Hundley, και αν τη βρίσκω με το ρίσκο τον Φιτζογέροντα. Να δούμε...

Είχαμε αυτό:
QUOTE
Jaguars hired ex-Vikings OC John DeFilippo as offensive coordinator.

O αποδιοπομπαίος τράγος της επιθετικής δυστοκίας των Vikings δεν έμεινε χωρίς δουλειά. Σιγά μην τον άφηναν με τέτοιο παλμαρέ δηλαδή. Με σημαντικό creditibility στη νικητήρια χρονιά των (Eagles QB coach)-μαντέψτε... θέλει τον Foles στο Jacksonville από χτες.

QUOTE
ESPN Bucs reporter Jenna Laine believes there's a "real chance" Tampa Bay releases DT Gerald McCoy this offseason.

Και αυτό έχει μία λογική για τους Bucs που έχουν τον Vea πλέον να του δώσουν full snaps (μπήκε ήδη σε τέτοιους ρυθμούς στο δεύτερο μισό). Ο Gerald είναι μεγάλη προσωπικότητα, σούπερ συμπαίκτης και χαρακτήρας για να έχεις σωστά αποδυτήρια, αλλά τα τελευταία χρόνια δε μπορεί να αποφύγει τους τραυματισμούς. Έχει κάνει μέτριες χρονιές για την κλάση του, αλλά ως δύναμη τον βάζω μετά από Donald, Cox, Atkins, Hicks και Suh-εκεί μαζί. Παραμένει game changer θέλω να πιστεύω, από τους ελάχιστους διασωθέντες εκτός του Lavonte David από το φετινό ναυάγιο του πειρατικού αμυντικά.

Στα της Κυριακής... προπονήθηκε κανονικά ο Eric-o Ερυθρός-o Berry και εκτός απροόπτου υπολογίζεται κανονικά για το ματς-με-Πατς.
SG3ptshooter
Oι τελικοί των δύο περιφερειών απόψε, το τελευταίο βήμα πριν το SuperBowl. Στις 22.05 απόψε οι πρωτοπόροι της NFC στην κανονική περίοδο New Orleans Saints υποδέχονται τους Los Angeles Rams, έπειτα, 01.40 της Δευτέρας πλέον, οι Kansas City Chiefs υποδέχονται τους New England Patriots για τον τίτλο της AFC. Μετά από ένα μέτριο προηγούμενο ΣΚ football, ελπίζω η πρόκριση των τεσσάρων ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη δυάδα της κάθε λίγκας να μας επιφυλάσσει τις συγκινήσεις που μας χρωστά η φετινή postseason. Οι δύο γηπεδούχοι άνοιξαν ως μικρά φαβορί στοιχηματικά και οι εκτιμήσεις των ειδικών παρέμειναν vanilla όλη τη βδομάδα, εν ολίγοις οι προβλέψεις δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα γι΄αυτά τα δύο παιχνίδια.



Στο πρώτο ματσάκι, οι Saints καλούνται να φέρουν σε εμάς τους οπαδούς του Drew Brees το δεύτερο χρυσό εισιτήριο της καριέρας του. Δε θα είναι εύκολο, αλλά το πιστεύουμε. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα κόντρα στους Eagles την περασμένη εβδομάδα η NOLA ανέκαμψε και έδωσε άλλη μια playoffική ανατροπή, αλλά δεν ξέρω αν έχουν το περιθώριο οι Saints για voodoo κόντρα σε μια καλή εμφάνιση των "Κριαριών". Πολλά θετικά για τους αήττητους playoffικά εντός έδρας επί Brees γηπεδούχους. Ο Drew είναι καλύτερος του Goff, η offensive line παρότι έχει δύσκολο έργο έχει και τη δυναμική να ανταπεξέλθει, ελπίζω καλύτερα απ' ότι πριν επτά μέρες, ο Thomas είναι ένας απ' τους καλύτερους receivers στη λίγκα, το δικέφαλο running game ευτυχώς δεν περιλαμβάνει προσπάθειες του Μπακασέτα να τρέξει, η άμυνα βελτιώνεται όσο περνούν οι εβδομάδες και παρότι υπάρχουν κενά υπάρχουν οι difference makers να βρουν το turnover ή την κρίσιμη άμυνα σε κάποιο 3rd down. Δύο - τρεις σημαντικές απουσίες σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα έρχονται να προσθέσουν λίγο καταχνιά, ο σπουδαίος defensive lineman Sheldon Rankins τραυματίστηκε σοβαρά, ο Kirkwood, ο αγαπημένος μας udfa receiver που σκόραρε κόντρα στους Eagles είναι κι αυτός σίγουρα έξω, έξω τελικά κι ο γερόλυκος βασικός tight end, o Ben Watson.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν μέσα στη χρονιά, ξανά στη Νέα Ορλεάνη, αλλά οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές. Ο Marcus Peters, ένας απ' τους τρεις high profile αμυντικούς που πρόσθεσαν οι Rams στο roster τους την προηγούμενη offseason, δεν ήταν στο 100% και οι Saints τον σημάδεψαν ανελέητα σκοράροντας 45 πόντους και με το Michael Thomas να κάνει βραδιά - ορόσημο της καριέρας του και το running game να βρίσκει λύσεις με πολλά runs outside the tackles, αποφεύγοντας τη μάχη με την πολύ δυνατή γραμμή των Rams. Πέρα απ' την αγωνιστική επάνοδο του Peters έχει επιστρέψει ο άλλος star defensive back, o Talib, οπότε στον αέρα θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Και για τις δύο ομάδες, αφού ο Goff στο δεύτερο μισό και μετά την απώλεια του slot WR του, του εξαίρετου Cooper Kupp, έχει υπάρξει λιγότερο αποτελεσματικός, αργεί περισσότερο να διώξει τη μπάλα απ' τα χέρια του και έχει δυσκολευτεί περισσότερο απέναντι στην πίεση των αμυντικών. Όχι δεν έχει καταποντιστεί αγωνιστικά, όμως είναι αρκετά σαφές πως ο McVay έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο run και λιγότερο ρίσκο στο πως προσεγγίζουν τη διαχείριση του αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο να επαναλάβουν τη στρατηγική που πολύ επιτυχημένα εφάρμοσαν κόντρα στους Cowboys όμως, αφού ο Gurley και ο φρεσκοαποκτηθείς CJ Anderson θα τα βάλουν με μία απ' τις κορυφαίες άμυνες στο έδαφος. Αν αναγκάσουν το Goff να πάρει το ματς, έχει να το κάνει καιρό και ούτε είναι στο επίπεδο του Brees. Θα έχει όμως καλύτερο playcalling απ' τις αηδίες του δώθε Sean και πιθανώς καλύτερη προστασία απ' ότι πριν εφτά μέρες. Δεν μπορείς να ξέρεις που θα κριθεί ένα τόσο μεγάλο ματς, εύχομαι να μην κριθεί στην ανάγκη για περισσότερη ή διαφορετική χρήση του Ted Ginn, η απουσία του Kirkwood δημιουργεί ερωτηματικά για τη μοιρασιά snaps των Ginn/Smith/Lewis που όλοι παίζουν θεωρητικά περισσότερο weak side, το "x". Και Παναγία βοήθα στη χρησιμοποίηση του Taysom Hill, τίποτε άλλο...



Αφού τελειώσουν όλα αυτά και πέσουν για ύπνο οι φυσιολογικοί άνθρωποι που σέβονται την παραγωγικότητα στις δουλειές τους, θα δούμε και τον Andy Reid να τα βάζει με το Belichick. Το story της εβδομάδας είναι οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στο Missouri, τελικά το απαγορευτικό κρύο και η χιονόπτωση απομακρύνονται, όπως και να χει δε θα έχει λιακάδες και τιτιβίσματα από πουλάκια κι αυτό θεωρητικά ευνοεί περισσότερο τους Patriots σε σχέση με τον άπειρο και ρισκαδόρο πασαδόρο Mahomes. Κι αυτές οι δύο ομάδες είχαν παίξει μεταξύ τους για τη φετινή κανονική περίοδο, στη Μασα_τσούτσες, με το παιχνίδι να κρίνεται υπέρ των γηπεδούχων στο τέλος σε ένα ακόμα μεγάλο σκορ φέτος, 43-40. Ο Mahomes θα είναι ο MVP για τη φετινή σεζόν και το παιχνίδι είναι στα χέρια του. Έχει τα όπλα, οφείλει να ξεπεράσει το πρωτόγνωρο των δυσκολιών και να μην πέσει στις παγίδες του Belichick. Μπορεί να έχασαν τον βασικό τους star RB, το Hunt, όμως τον έχουν υποκαταστήσει σε έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό με το Williams, θα είναι παρούσα η τρελή receiving τριπλέτα Kelce - Hill - Watkins, αν η γραμμή αντέξει το διάβασμα της άμυνας πριν και κατά το play θα είναι το παν για την επίθεση του Reid. Απ' την άλλη μεριά οι Patriots θέλουν να φτάσουν το ματς ως το τέλος και να δουν το Reid να μη βρίσκει απαντήσεις στη μικροδιαχείριση των δύσκολων στιγμών. Ανάλογα με το game script θα δούμε αρκετό τρέξιμο με το rookie το Michel ή πολλές κοντινές πάσες στο White και στον Edelman, με το Gronk να είναι πεσμένος φέτος και το Hogan να έχει φτάσει να παλεύει να μη χάνει τα snaps του απ' τους παρακάτω, παρά την απουσία πλέον του Josh Gordon. Θα έχουμε βέβαια και το ρίσκο για μεγάλα gains, αφού η secondary των Chiefs δίνει μεγάλα plays απαγορευτικά πολύ. Ανασταλτικά σε κάτι τέτοιο ευχόμαστε να λειτουργήσει η επιστροφή του Eric Berry, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, οι Patriots θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν περισσότερο απ' ότι θα έλεγαν τα νούμερα στα χαρτιά.

Όχι βέβαια πως είναι όλα ρόδινα για τη New England, που είχε αρνητικό εκτός έδρας ρεκόρ στην κανονική περίοδο σε αντίθεση με το 8-0 εντός έδρας και μακροσκοπικά μάλλον ήταν η χειρότερη ομάδα στη σεζόν απ' τις τέσσερις που έχουν επιβιώσει ως εδώ. Ο Brady παρότι καλύτερος τελευταία είχε μια σεζόν κάτω απ' τα δεδομένα του, η άμυνα ξεκίνησε άσχημα και παρότι βελτιώθηκε, ιδίως απέναντι στην πάσα, δεν ξεχειλίζει από difference makers και η offensive line παρότι κι αυτή κλασσικά με τα.. τερτίπια των Pats επιβιώνει, θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στο pass rush του Kansas. Δεν κάνουν πολλά πράγματα καλά αμυντικά οι -ανεβασμένοι οφείλει να ομολογήσει κανείς- Chiefs σε βάθος σεζόν, αλλά αυτό που ξέρουν να κάνουν απ' το Σεπτέμβρη είναι να πιέζουν τον αντίπαλο quarterback, ειδικά στα 3rd downs, έχουν πλέον και το υπερόπλο που λέγεται Justin Houston, που έχει κυριολεκτικά καθαρίσει παιχνίδια στο λίγο καιρό που έχει επιστρέψει κι έρχεται να προστεθεί δίπλα σε δύο ακόμα μπροστόβαρους αμυντικούς που είχαν career year, το Dee Ford και τον Chris Jones. Στην επίθεση γυρνάει κι ο Καναδός lineman, o δόκτωρ της ιατρικής Duvernay-Tardif . Τέλος αφού δεν άφησα και πολλά χωρίς πρόβλεψη ο γελοίος, φοβάμαι σε βάρος των Chiefs το ματς θα κριθεί από πιθανά μεγάλα plays του καλύτερου defensive back της New England, του Stephon Gilmore. Ή από καμιά ανοησία του Fisher με κανα αχρείαστο penalty. Ή από κανένα ξεχασμένο timeout. Όχι διάολε. Ώρα να σπάσει η κατάρα της Midwest, ο captain checkdown πέθανε. Ο Mahomes είναι τόσο σπουδαίος κι η φετινή χρονιά είναι μόνο η αρχή.
Zach Doganos
Μη όντας ικανός να προβώ στις τεχνικές αναλύσεις του 3PTShooter, θα ήθελα απλά να εκφράσω την ελπίδα να μην είναι η σημερινή μέρα ακόμα περισσότερο Patriotική γιατί πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος σε μια μέρα..μόλις αποκλείστηκε και ο Φέντερερ..το prime του Brady μοιάζει να έχει περάσει και ελπίζω να αποδειχτεί και απόψε. Ο Μahomes είναι απλά καταπληκτικός και ελπίζω να πάει στο Super Bowl γιατί σε βάθος χρονιάς σίγουρα το αξιζει. Στο άλλο ματς δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, γενικά είμαι λίγο υποστηρικτικός προς τους Rams όμως από την άλλη πιστεύω είναι αδικία για το μεγάλο Brees να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλον έναν τίτλο ειδικά βάσει της χρονιάς που έχει κάνει αλλά και λόγω του (κωμικοτραγικού) τρόπου που αποκλείστηκε στο divisional πέρυσι μετά το τρομακτικό δεύτερο ημίχρονο που είχε κάνει. Ίσως τα μεγάλα plays του Drew σε κρίσιμα 3rd downs κάνουν τη διαφορά. Το σημερινό ματς είναι σίγουρα και ευκαιρία για αποδείξεις για την πολυαγαπημένη Γκόφα tongue.gif . Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ με το αποτέλεσμα, ελπίζω σε ένα μεγάλο shootout με ανατροπές που θα νικήσει ο καλύτερος.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 20 2019, 11:34 ) *
Στις 22.05 απόψε οι πρωτοπόροι της NFC στην κανονική περίοδο New Orleans Saints υποδέχονται τους Los Angeles Rams,

Δεν ξέρω πώς θα έσπαγε το ζευγάρι αυτό. Ήταν αυτό με τις πιο ρεαλιστικές πιθανότητες, χωρίς ιδιαίτερο σασπένς, από πριν αρχίσει η σαιζόν. Τους Rams τους έβαζαν (κι εγώ) top3 δύναμη, λόγω του εκρηκτικού συνδυασμού ουσιαστικών μεταγραφών και δυναμισμού του McVay. Τους Saints τους είχα για 4άδα συνολικά. Είναι achieved και οι δύο ομάδες σαφέστατα και δικαιότατα, άντεξαν και τώρα αναμετρώνται μεταξύ τους. Αρκετά με το παρελθόν.
Η κορυφαία, αλλά αρκετά χτυπημένη offensive line των Saints, θα σφίξει τα δόντια για μία ακόμα υπέρβαση. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να επαναληφθεί η επιτυχία της προηγούμενης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Superdome. Κανένα sack, 1-2 pressures και μερικά hurries ισοδυναμούσε με έναν μικρό θρίαμβο και σίγουρα κάποια μορφή άτυπου "παράσημου" σε υποθετική συζήτηση μεταξύ pro linemen. Τότε είχαμε δει τον Suh να επιτίθεται από τα δεξιά της γραμμής των Saints, εκεί που ο Ramczyk αποτελείωνε τη μισή πολύ καλή δουλειά του Warford, εξουδετερώνοντας το ένα τέρας. Το άλλο (Donald) βρέθηκε μάλλον σε μια σπάνιά του κακή μέρα. Το ένα που φοβάμαι από τη γραμμή είναι ότι το άστρο της τύχης (βάσει πιθανοτήτων) είναι δύσκολο να συνεχίζει να φωτίζει τα κεφάλια των πέντε "καταχρηστικά" σε όλη τη διάρκεια του ματς. Το άλλο είναι η σκέψη μου ότι ο McVay βλέποντας την αδυναμία του Peat να ανταποκριθεί στο προσωπικό bull rush (προβλήματα και από Cox και από Ngata-συν ότι ο Armstead έδωσε και αυτός διαδρόμους για blitz) και γνωρίζοντας ότι παίζει με τραυματισμό (κάτι έχει σπάσει στο χέρι λένε), θα πιέσει τοποθετώντας τον Suh στα αριστερά της γραμμής, σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς. Θα blitzάρει όπως και οι Eagles στην 1η περίοδο; Είναι ένα μεγάλο ρίσκο έτσι όπως βρίσκεται ο Drew με τον Mike Thomas. Είναι και τo hard snap count που θα μεγαλώσει το ρίσκο ακόμα περισσότερο μέσα σε ένα στάδιο που θα κοχλάζει.
Στρατηγικά έχει ενδιαφέρον για μένα το coin toss. Η ομάδα που θα το πάρει θα υπόδεχθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για να πάρει το πρώτο drive. Αρκετά σημαντικό και για τους δύο, περισσότερο θεωρώ ότι είναι για τους Rams, που θα ήθελαν πρώτα απ' όλα να εγκαταστήσουν το run, την πετυχημένη συνταγή που τους έφτασε ως εδώ και να δώσουν την ευκαιρία και σε C.J. και σε Gurley να μείνουν ζεστοί παίρντοντας carries ενναλάξ. Αν τους πάει καλά στην αρχή θα μείνουν εκεί και θα είναι απρόβλεπτοι στην εναλλαγή των plays στη συνέχεια. Αυτή η υπόθεση είναι που με κάνει να πιστεύω ότι οι Rams θα έχουν επιτυχία, όχι τόσο το (υψηλό αν μη τι άλλο) passing skill του Goff, που εννοείται ότι θα πάει πολύ καλύτερα απ' ότι ο Foles στο divisional. Ο Goff είναι QB που μπορεί να σου δώσει comeback νίκη στο τελευταίο drive αν είσαι πίσω στο σκορ. Το έχει. Θα ήθελα να τον δω στην 4η σε αυτόν τον ρόλο tbh.
Το πλεονέκτημα της έδρας που έχουν οι Saints ισοσταθμίζεται κάπως από την παρουσία του Payton στο playcalling. Είναι ένα 55-45 για τη Νέα Ορλεάνη.

QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 20 2019, 11:34 ) *
Αφού τελειώσουν όλα αυτά και πέσουν για ύπνο οι φυσιολογικοί άνθρωποι που σέβονται την παραγωγικότητα στις δουλειές τους, θα δούμε και τον Andy Reid να τα βάζει με το Belichick.

Ότι και να έχει γίνει στο προηγούμενο το αφήνουμε, κάνουμε ένα reset και συντονιζόμαστε για τρεις ώρες επιστημονικού football. Όσο καιρό παρακολουθώ έχω καταλάβει ότι το πιο διαφημισμένο ματς μεταξύ προπονητών σήμερα είναι ένα "Reid vs Belichick". Με εντυπωσίασε η ετοιμότητα της άμυνας των Patriots στον προηγούμενο γύρο. Βρήκε και τα έκανε απέναντι στους Chargers θα μου πείτε, που είχαν κάνει ήδη checkout από την πρώτη περίοδο, πρώτο drive, πρώτη στιγμή που πάτησαν το χορτάρι του Ζιλέ... Για να αποδώσουμε τις απαραίτητες τιμές όμως, αμυντικά οι Pats μάλλον βρίσκονται στην καλύτερη φάση της σαιζόν. Ακόμα δεν πείθουν 100% (η ήττα από τους Dolphins είναι για πάντα χαραγμένη) και μάλλον δε θα προλάβουν, εκτός αν μπει η σχετική σφραγίδα σε αυτό εδώ, που θα είναι αρκετή για να μετουσιώσει σε αποτελέσματα μία αξιόλογη προσπάθεια που έγινε στο δεύτερο μισό. Οι κίνδυνοι και για τις δύο ομάδες είναι πάνω-κατω κοινοί, μιλάμε για δύο από τους πιο ικανούς QB σήμερα. Ο Brady είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξει με White και Edelman, θα του το δώσει το Kansas, δε μπορεί αλλιώς. Οι Chiefs είχαν θέμα εκεί στις πάσες μέχρι 20 γιάρδες, όπως και όλη τη χρονιά. Δε χωράει ιδιαίτερη προγνωστική ανάλυση το ματς, είναι ανούσιο, είναι από τα ματς που είναι καλύτερο να το δεις και να το ζήσεις, παρά να το σχολιάσεις. Πιστεύω στον Reid επειδή είναι καλύτερος game-reader και πλέον έχει τον κατάλληλο QB για να παίξει τον ρόλο της νοητικής του προέκτασης στο γήπεδο και να εκτελέσει τα σχέδιά του με επιτυχία.

QUOTE(Zach Doganos @ Jan 20 2019, 14:38 ) *
Μη όντας ικανός να προβώ στις τεχνικές αναλύσεις του 3PTShooter, θα ήθελα απλά να εκφράσω την ελπίδα να μην είναι η σημερινή μέρα ακόμα περισσότερο Patriotική γιατί πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος σε μια μέρα..μόλις αποκλείστηκε και ο Φέντερερ..το prime του Brady μοιάζει να έχει περάσει και ελπίζω να αποδειχτεί και απόψε. Ο Μahomes είναι απλά καταπληκτικός και ελπίζω να πάει στο Super Bowl γιατί σε βάθος χρονιάς σίγουρα το αξιζει. Στο άλλο ματς δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, γενικά είμαι λίγο υποστηρικτικός προς τους Rams όμως από την άλλη πιστεύω είναι αδικία για το μεγάλο Brees να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλον έναν τίτλο ειδικά βάσει της χρονιάς που έχει κάνει αλλά και λόγω του (κωμικοτραγικού) τρόπου που αποκλείστηκε στο divisional πέρυσι μετά το τρομακτικό δεύτερο ημίχρονο που είχε κάνει. Ίσως τα μεγάλα plays του Drew σε κρίσιμα 3rd downs κάνουν τη διαφορά. Το σημερινό ματς είναι σίγουρα και ευκαιρία για αποδείξεις για την πολυαγαπημένη Γκόφα tongue.gif . Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ με το αποτέλεσμα, ελπίζω σε ένα μεγάλο shootout με ανατροπές που θα νικήσει ο καλύτερος.

Καλωσήλθες στην παρέα μας! Αν και νιώθω από tennis (υπάρχει και topic, τι λές τώρα... tongue.gif ), όσο από NHL, μπορώ να καταλάβω αυτό περί decline Brady μόνο ως προς τον βαθμό που έχει κουράσει να βλέπουμε τους Patriots του Brady να είναι σε championship game τόσα χρόνια σερί. Decline σαφώς είχε δείξει από πέρυσι, αλλά μιλάμε για έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς παίκτες όλων των εποχών σε όλα τα σπορ. Οι δηλώσεις του μετά το ματς με τους Chargers λένε πολλά. Η επιλογή του να ζητήσει το μικρόφωνο για να πει αυτά που ήθελε να ακουστούν ("We are here"). Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Έχοντας ζήσει την πικρή πλευρά του περσινού divisional με τους Vikings, μπορώ να πω αντικειμενικά (δηλώνοντας κάπως... ανακουφισμένος) ότι ισοφαρίστηκε κάπως αυτή η ατυχία. Καλύτερη ομάδα η φετινή των Saints, ικανή και άξια, αλλά ξέρεις κατα βάθος ότι στο ματς με τους Eagles είχες τη Θεά Τύχη με το μέρος σου. Σου έκλεισε το μάτι... σε θέλει... για λόγους που δε θα μάθουμε ποτέ! biggrin.gif
Igor
QUOTE(Zach Doganos @ Jan 20 2019, 14:38 ) *
Μη όντας ικανός να προβώ στις τεχνικές αναλύσεις του 3PTShooter, θα ήθελα απλά να εκφράσω την ελπίδα να μην είναι η σημερινή μέρα ακόμα περισσότερο Patriotική γιατί πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος σε μια μέρα..μόλις αποκλείστηκε και ο Φέντερερ..το prime του Brady μοιάζει να έχει περάσει και ελπίζω να αποδειχτεί και απόψε. Ο Μahomes είναι απλά καταπληκτικός και ελπίζω να πάει στο Super Bowl γιατί σε βάθος χρονιάς σίγουρα το αξιζει. Στο άλλο ματς δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, γενικά είμαι λίγο υποστηρικτικός προς τους Rams όμως από την άλλη πιστεύω είναι αδικία για το μεγάλο Brees να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει άλλον έναν τίτλο ειδικά βάσει της χρονιάς που έχει κάνει αλλά και λόγω του (κωμικοτραγικού) τρόπου που αποκλείστηκε στο divisional πέρυσι μετά το τρομακτικό δεύτερο ημίχρονο που είχε κάνει. Ίσως τα μεγάλα plays του Drew σε κρίσιμα 3rd downs κάνουν τη διαφορά. Το σημερινό ματς είναι σίγουρα και ευκαιρία για αποδείξεις για την πολυαγαπημένη Γκόφα tongue.gif . Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ με το αποτέλεσμα, ελπίζω σε ένα μεγάλο shootout με ανατροπές που θα νικήσει ο καλύτερος.


Καλως ηρθες στην μικρη NFL-ικη γωνια του forum.
Απο το στόμα σου και στου Θεου το αυτι, τα περι Patriot-ικης μερας.

Zach Doganos
QUOTE (Igor @ Jan 20 2019, 17:44 ) *
Καλως ηρθες στην μικρη NFL-ικη γωνια του forum.
Απο το στόμα σου και στου Θεου το αυτι, τα περι Patriot-ικης μερας.

Μέχρι και ο Ολυμπιακός κόντεψε να χάσει από το Χολαργό, οι οιωνοί δεν είναι καθόλου καλοί σας το λέω..
SG3ptshooter
O Zάχος βέβαια δεν αποκαλύπτει πως είναι ο ιδιοκτήτης της δεύτερης ομάδας που προκρίθηκε απ' το κάτω division στη φανταζιακή μας NFL λίγκα φέτος, πράγμα που με κάνει το Δημήτρη Μαρίκο του bf, αγαπάμε Τάσο Κωστή ούτως ή άλλως.



Κατά το Rapoport, ίσως δούμε το τελευταίο ματς του Gronk απόψε.

PFF, το ξέχασα ως την τελευταία στιγμή.

aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 20 2019, 20:15 ) *
Κατά το Rapoport, ίσως δούμε το τελευταίο ματς του Gronk απόψε.

Ιδιαίτερο στοιχείο που δε γνωρίζουμε πώς θα λειτυργήσει σε εσωτερικό/συναισθηματικό επίπεδο για τον Gronk, ο οποίος μάλλον το είχε αποφασίσει από πέρυσι, αλλά ήταν 50-50 και κατέβηκε περισσότερο "για τους άλλους" παρά για με προσωπικό κίνητρο. Ο Gronk φαντάζομαι σε status του συνδυασμού greatness/dominance πρέπει να είναι κάτι ανάμεσα σε Shaq και Wilt για τη θέση του TE. Τον πρόλαβα στα καλά του για λίγο.

Superdome


Arrowhead


H μέρα με τη νύχτα biggrin.gif
T.W.Is.M.
Στραβα ξεκινησαμε εκει στη NOLA, ελπιζω τωρα που το εβαλα να γυρισει.
Κατα τ αλλα το βραδυ κι εγω τους Chiefs υποστηριζω, ετσι για την αλλαγη. Να δουμε κατι καινουριο στην κορυφη...
Tobias Funke
Είχα ετοιμάσει τόσο ωραία αστεία για τον σκιώδη MVP (μέχρι τα 2 τελευταία drives των Pats) Sorensen, που θα περιείχαν Friday Νight Lights, κόρη coach Taylor, κλπ κι έρχεται η άμυνα των Chiefs να αφήσει τρία ή τέσσερα 3rd & 10 στο τελευταίο drive. Πώς να μην τους μισείς μετά? Πάω να διαβάσω πάλι για Deflategate να παρηγορηθώ.

SG3ptshooter
Eυχαριστούμε το Sean Payton που για άλλο ένα παιχνίδι στην postseason η ομάδα δεν κατεβαίνει να παίξει εξήντα λεπτά. Μην αγχώνεσαι καλέ μου φίλε, είσαι όσο τραγίκουλας χρειάζεται για να ασχολείσαι με την εξέδρα και με τη διαιτησία ώστε να ξεχνάς τι νούμερο φοράει ο Michael Thomas. Άντε να το κόψει με το καλό ο Drew να κάνουμε full βασικό τον Taysom...

Και ναι οι διαιτησίες ήταν απρόσμενα κακές και στα δύο ματς χτες, ναι όταν σε μια φάση ο Ram που έχει γλιτώσει ήδη πολλαπλά flags κάνει δύο penalties που αν δώσεις ένα τελειώνει το ματς στέκει να πιστεύεις πως ήταν "άδικο", το πιστεύει κι ο.. Coleman που το κανε, αλλά αν το βλέπεις έτσι αρνείσαι να δεις ότι πέρασε η ομάδα που παρότι δεν μπήκε καλά σε μια αφιλόξενη έδρα και παρότι πρακτικά δεν είχε τον καλύτερό της επιθετικό διαθέσιμο, προσαρμόστηκε καλύτερα στις απαιτήσεις του ματς ενώ εσύ ακόμα έπαιζες με το πλαστικοποιημένο τεκμήριο της ματαιοδοξίας σου. Θα πω κάτι πολύ βαρύ και θα το αφήσω εδώ. Αν δεν ήμουν ανόητα δεμένος με την πόλη, το franchise και το Μεγάλο Drew Brees, θα αντιπαθούσα τους Saints της τελευταίας διετίας. Έχουν φτάσει να έχουν μια αλαζονεία που δεν τους αρμόζει...

Και στο άλλο μας έκαψαν οι ριγέ αλλά κι εκεί δεν θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία. Η μάχη στη γραμμή χάθηκε μπρος πίσω, δεν προτίθεμαι να κατηγορήσω το Mahomes και δεν πιστεύω καν πως τον κατέβαλε το μέγεθος των στιγμών, έτσι καγκούρικα έπαιζε όλο το χρόνο. Αν προλάβαινε να πασάρει πιο συχνά θα είχαν βάλει τους 40+ που χρειάζονταν. Άλλη φορά ας κατεβάσουν secondary στο γήπεδο.

Ματσάρουν καλά οι Pats με το LA σε κάποια πράγματα φοβάμαι. Ε ο καλύτερος RB που δεν τον έχει πάρει κανείς ποτέ στα σοβαρά, ο CJ Anderson, έχει ήδη πάρει μόνος του ένα SB, έχει πελατιάσει τους NE στο παρελθόν, ας το ξανακάνει, απλαπράματα.
aegeansheed
Νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή ψύχραιμα να αφαιρέσω το άβαταρ με τον Cam Jordan και να αποχαρακτηρίσω τον εαυτό μου ως Saints fan όσο βρίσκεται εκεί ο Payton. Δεν το ευχαριστιέμαι, πώς το λένε. Η ομάδα έπαιξε στο 60% της για 3/4 και στο επίπεδό της (στο επίπεδο που έπαιξε στο 75% της σαιζόν) για μία περίοδο μόλις. Θα είμαι για πάντα φίλος με παίκτες που μου αρέσουν, όπως το κάνω επιτυχημένα στο ΝΒΑ χρόνια τώρα-η στάνταρ μέθοδος που δεν πληγώνει ποτέ biggrin.gif.
Θα με εξαντλήσει ψυχικά να κάτσω να γράψω τί μου έφταιξε, τα έχουν γράψει ήδη πολλοί-και σωστά για τον τρόπο που χάρισε χρόνο στον McVay πριν την παράταση μετά το τυχερό catch του Ginn. Προσωπικά με χάλασε ότι είχε στηθεί πάλι ένα πανηγύρι με γλέντι και χαρά στην 1η περίοδο και τα μυαλά είχαν φουσκώσει, τόσο... που δεν είδε κανείς την πιθανότητα να πασάρει ο Hekker... λες και δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Πάντα με πάσα στα δεξιά. Με τον cover guy (δεν ήταν ο Marcus Williams tongue.gif) να αρχίζει να τρέχει έχοντας χάσει τον παίκτη του. Δεν ήταν ότι τον έχασε απλά για να κάνει το tackle, είναι ότι είχε φύγει τόσο μακριά που βρήκε και after catch yards για το 1st. Eμμονή με το running στα χειρότερα σημεία και την αδυναμία να προσαρμόσει κάτι καλό στα όποια plays, εμμονή να μην γίνονται plays για τον Thomas, ο οποίος κατέληξε να διαμαρτύρεται για σημαία, αντί να πιάσει τη μπάλα στη batted πάσα του Drew στην παράταση. "H ομάδα" επέτρεψε να αφήσει στις τάξεις της μια ψυχολογία γκρίνιας και αδικίας για όσο ματς απέμενε, χάρη στο "ηγετικό" crisis management του Payton... Είσαι ό,τι αποφασίζεις να είσαι όμως, σε κάθε περίπτωση.... O Payton ερωτεύτηκε τον ρόλο του αδικημένου λούζερ και το δημοσιογραφικά ωραίο στόρυ πίσω από αυτό και το παντρεύτηκε. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά όμως. Εκεί που οι Saints ήταν ανέτοιμοι για δεύτερο σερί ματς και συνολικά λίγοι. Αυτή τη στιγμή είναι μάλλον ο πιο μισητός προπονητής στη Λίγκα με αυτά που κάνει. Αυτό έχει καταφέρει... Μπράβο στους Rams με τα μεγάλα plays τους και την ανεξάντλητη ενέργεια που έβρισκαν στην άμυνα.
Η αντίθεση μεταξύ του body language του McVay που λειτουργεί ως συνετός πατέρας στο παιδί που έκανε το λάθος (int εδώ) και του Payton που κάνει σαν παιδί που του έχουν υποσχεθεί ένα δώρο, αλλά το μαγαζί έκλεισε και δεν ξέρει τί να κάνει για να το ξεπεράσει. Αγόρια vs άντρες. Μεγάλη διαφορά.

Ο Sorensen, ναι... laugh.gif Αυτός ο κρυφοκαβάτζας DB που έκλεβε τα picks από το σκυλίσιο coverage του Peters κάποτε, εμφανιζόμενος από το πουθενά! Το έκανε και χτες, σκέφτηκα κάτι παραπλήσιο όταν τον είδα να αρπάζει το δεύτερο. Για... κάποια δευτερόλεπτα έστω. Μετά θυμάσαι ότι όσο υπάρχει ένα δίλεπτο και ο Brady έχει τη μπάλα θα σκοράρει 99/100 φορές απέναντι σε αυτούς τους Chiefs. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε το 99% του πληθυσμού των μη-Chiefs fans που έβλεπε το ματς όταν ο McCourty πήρε το coin toss. Ο Mahomes έκανε τα μεγάλα plays στο drive που είχε σημασία και παίρνει τα όποια credits του αναλογούν για την πορεία μέχρι εδώ, μεγάλο ποσοστό σίγουρα. Η άμυνα των Patriots blitzαρε σωστά και απόψε. Δε θα ασχοληθώ με τα calls γιατί κατά τη γνώμη μου ισοφαρίστηκαν στο επόμενο drive των Chiefs, το οποίο κατέληξε σε σκορ. Τo τελευταίο drive με overdose από Edelman & Gronk ήταν το κερασάκι στην τούρτα για μια ομάδα που δεν πεθαίνει όσο εύκολα θα ήθελαν πολλοί.

Δυνατή Κυριακή πάντως. Τώρα Darts.
SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Jan 21 2019, 15:45 ) *
Δε θα ασχοληθώ με τα calls γιατί κατά τη γνώμη μου ισοφαρίστηκαν


Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον τρόπο απόφασης των διαιτητών που με τις μικροαλλαγές που αφαίρεσαν ακόμα περισσότερο σαφήνεια έκαναν το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο φέτος. Δε νομίζω ότι μιλάμε για συστηματική εύνοια κάποιας ομάδας, αλλά μιλάμε 500% για παρόμοιες φάσεις που από αγώνα σε αγώνα ή ακόμα και μέσα στο ίδιο ματς, ανάλογα με την κρίση του διαιτητή εκείνη τη στιγμή, ερμηνεύονται τελείως διαφορετικά. Κι αν ήταν μόνο "παρόμοιες" φάσεις, καλά θα ήταν... Το penalty του Coleman είναι χειρότερο από κυριολεκτικά δεκάδες φάσεις που έχουν φάει flag φέτος, αποφάσεις που συχνά έχουν κρίνει και παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν θεωρητικά οι κανόνες στο passing game δεν έχουν να κάνουν με την.. ενίσχυση των επιθέσεων, αλλά με την ασφάλεια των παικτών που βαρέθηκαν να μην μπορούν να μετράνε διασείσεις και στο μεγαλύτερο ματς της χρονιάς χάνεις helmet-to-helmet contact αμυντικού που δεν πάει καν για τη μπάλα, που δεν ξέρει καν που είναι η μπάλα εκείνη τη στιγμή, αλλά ξέρει πως αν δεν τον "κλαδέψει" θα φάει TD. Είναι μια απόφαση που έκρινε αυτό το "μεγαλύτερο ματς της χρονιάς" κι ας μην άξιζαν οι Saints να φτάσουν στο SuperBowl, μη σου πω καλύτερα που δεν πέρασαν δηλαδή γιατί δεν είχαμε καμία ελπίδα όπως κατεβαίνουν στα offs. bball.gif

Και αν τα reviews στο ματς των Patriots είναι μια άλλη ιστορία και μπορούμε να παριστάνουμε να λέμε πως ήταν απίθανα οριακά στον αιώνα τον άπαντα, το roughing the passer που παίρνει ο Brady επειδή είναι ο Brady και που δεν το παίρνουν χτες σε αντίστοιχες φάσεις ο Mahomes και σε πιο facemask εκδοχή ο Goff, δεν έχει να κάνει με το αν θες να "σπρώξεις", ούτε είναι αυτό το κέντρο του προβλήματος φέτος, αν ήταν έτσι θα συνέβαινε χτες, μόνο στο ένα ματς. Έχει να κάνει με το πόσο πασιφανώς η φάση αυτή έχει συμβεί κι έχει αντιμετωπιστεί ως κάτι φυσιολογικό πολλές φορές ακόμα και στη φετινή, παράξενη σε αυτό το κομμάτι του officiating χρονιά και τελευταία περίοδο σε drive που κατέληξε σε TD ένα 3rd and 7 έγινε 1st and 10, γιάρδες πιο μπροστά.

QUOTE
Deflategate

Spygate είναι το πιο εκνευριστικό, είναι και επίκαιρο με το Bielsa peace.gif
Igor
Blue Monday: Θεωρειτε απο ψυχολογους ως η πιο "στεναχωρη" μερα του χρονου, και ειναι την τριτη Δευτερα του Ιανουαριου ή την επόμενη του AFC Championship που βρισκει νικητες τους Patriots.
aegeansheed
Πάλι καταλήγουμε στο τί είναι reviewable και τί όχι...
Γιατί αυτό είναι reviewable και το άλλο όχι... (σήμερα το League Office συνέχισε στο χθεσινό απολογητικό τροπάρι με υποσχέσεις για συζήτηση pass interference plays για να γλιτώσει το σενάριο ο Payton να φέρει τον Gregg Williams για DC laugh.gif -που θα το κάνει για σπάσιμο, επειδή είναι ψωνάρα και θα την έβρισκε να έχει τον ρόλο του "θύματος τους NFL" σε θεωρία απροσδιόριστης συνομωσίας)
Μετά είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε σε έναν βαθμό ξενερωμένοι επειδή δε βλέπουμε αρκετή ώρα football, αλλά ασχολούμαστε με replays (προσωπικά είχα κακή σχέση με το instant replay της FIFA πρόσφατα)
Σίγουρα θα έρθουν αυτοί που θα υποστηρίξουν ότι είναι αδικία να μην γίνεται review και σε άλλου τύπου plays...
Δε θα σταματήσει ποτέ αυτό... Πιστεύω ότι δε σου απαντώ και πιθανότατα δεν έχω πιάσει την ουσία του ποστ. Αλλά είμαι της άποψης ότι τίποτα δεν είναι perfectly διαιτητευόμενο σε σπορ με μπάλα και επαφή. Έχω δει πολύ χειρότερα roughing the passer rulings φέτος από αυτό, που ήταν κακό, όπως είδα και τα holding του Berry πάνω στον Gronk, που βαρέθηκε να τρέχει και είπε να ανέβει στο λεωφορείο (Gronk) να τον πάει μαζί του, ένα attached πράμα, τρελό love bond. laugh.gif (ή όπως θα έλεγε ο KM Key o Berry είναι της μόδας και θα φορεθεί στα Championship Games tongue.gif ). Αρκετά στραβά που με κουράζει να ξαναφέρω στο μυαλό μου για να αποδείξω ότι υπήρχε παρελθοντικά ένα αντικειμενικό δίκιο, το οποίο δεν αποδώθηκε σωστά σε μία κατάσταση στην οποία ο ρυθμός με τον οποίο εναλλάσονται οι δυνάμεις που του επηρεάζουν την εξέλιξη (ουφφφ... ατελείωτη πρόταση...) είναι καταιγιστικός. Δεν ξέρω αν αξίζει να πούμε τα στραβά, αλλά να δοκιμάσουμε λύσεις εφαρμόζοντάς τις του χρόνου ή όποτε.
Εν κατακλείδει προτιμώ να υπάρχει διαιτησία που δίνει ότι βλέπει με συχνότητα που σου σπάει τα νεύρα το κίτρινο, παρά τίποτα, αυτό είναι το χειρότερο. Υποτίθεται ότι φτιάχνουμε τους κανόνες στο παιχνίδι έτσι ώστε να προστατεύσουμε τους παίκτες και να γίνει πιο θεαματικό με έμφαση στην επίθεση. Η διαφορά είναι ότι υπάρχει το personal judgement και ποτέ δε μπορεί να υπάρξει απόλυτα κοινή αντιμετώπιση.

Πολοί έκραξαν χτες την αδικία του συστήματος της παράτασης επίσης. Είναι μια καλή αρχή για να διορθωθεί αυτό, είναι άδικο να εξαρτάται ένας αγώνας αποκλειστικά στην τύχη της όψης ενός νομίσματος. Τουλάχιστον να υπάρχει η δυνατότητα στην άλλη ομάδα να απαντήσει με σκορ και να συνεχιστεί αυτό μέχρι μια ομάδα να μην καταφέρει να σκοράρει ως απάντηση σε προηγούμενο advantage. Κάτι σαν το τέννις δηλαδή- να ορίστε, δεν είμαι τελείως άμπαλος, παρόλο που κάνω ντεμέκ δυσφήμιση όποτε με συμφέρει. laugh.gif
Zach Doganos
Τα είπε ωραία ο φίλος Igor για την Blue Monday...δυστυχώς.. τώρα θα είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε για δύο βδομάδες με την αγωνία του αν θα υποστούμε ένα νέο κερδισμένο Superbowl από τη μεριά των Patriots. Όμως τους πιστεύω τους Rams από την αρχή της σαιζόν. Έχουν ίσως το μόνο προπονητή που δε θα κατέβει με κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον Belichick και ας του λείπει η εμπειρία. Ο νεότερος Sean της τετράδας είναι καρυδάτος- φάνηκε και στο προχτεσινό fake punt που κατά τη γνώμη μου είναι η game changer φάση της βραδιάς. Επίσης έχουν τον καλύτερο RB ο οποίος μάλλον θα παίξει κανονικά(και παίκτη με τέτοια ράστα τον εμπιστεύεσαι το δίχως άλλο και σίγουρα δεν μπορείς να τον ξεγράψεις). Ο Goff προχτές έκανε μερικά πολύ μεγάλα throws, ίσως πρέπει να το πιστέψει και ο ίδιος λίγο παραπάνω,να γίνεί λίγο πιο Badass που λέμε και στο χωριό μου. Εμείς οι φανς του τον πιστεύουμε πάντως. Στεναχωρήθηκα όμως πολύ για τον τεράστιο Brees και τη μαύρη του τη μοίρα να έχει προπονητή τον Payton. Να είσαι τώρα ο Drew Βrees και να είσαι υποχρεωμένος να βλέπεις το Hill να πετάει την μπάλα στο 2nd & goal, μη σου τύχει. Δυστυχώς,όμως, οι Saints με αυτό το mentality υπεροψίας θεωρώ ότι σε μια πιθανή αναμέτρηση με τους Patriοts θα είχαν τρελό θέμα,κακά τα ψέματα. Ένα ακόμα μεγάλο κρίμα για τον Patrick τον Mahomes που έκανε μισό γήπεδο σε 30 δεύτερα και συνολικά πολύ μεγάλη εμφάνιση από το ημίχρονο και μετά-χωρίς να πετάξει και 2 ΙΝΤ tongue.gif . Ήταν όμως άτυχος στο coin toss. To πώς πεταέι την μπάλα on the move μου θύμισε τόσο πολύ Rodgers που οριακά δάκρυσα-έχει μπλέξει και αυτός. Σήμερα το πρωί που είδα τον Shannon να λέει ότι δε θα ξαναπεί ποτέ ξανά ότι ο Rodgers είναι καλύτερος από τον Brady έπαθα και Blue Tuesday.
Igor
QUOTE(Zach Doganos @ Jan 22 2019, 12:29 ) *
Τα είπε ωραία ο φίλος Igor για την Blue Monday...δυστυχώς.. τώρα θα είμαστε υποχρεωμένοι να ζήσουμε για δύο βδομάδες με την αγωνία του αν θα υποστούμε ένα νέο κερδισμένο Superbowl από τη μεριά των Patriots. Όμως τους πιστεύω τους Rams από την αρχή της σαιζόν. Έχουν ίσως το μόνο προπονητή που δε θα κατέβει με κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στον Belichick και ας του λείπει η εμπειρία. Ο νεότερος Sean της τετράδας είναι καρυδάτος- φάνηκε και στο προχτεσινό fake punt που κατά τη γνώμη μου είναι η game changer φάση της βραδιάς. Επίσης έχουν τον καλύτερο RB ο οποίος μάλλον θα παίξει κανονικά(και παίκτη με τέτοια ράστα τον εμπιστεύεσαι το δίχως άλλο και σίγουρα δεν μπορείς να τον ξεγράψεις). Ο Goff προχτές έκανε μερικά πολύ μεγάλα throws, ίσως πρέπει να το πιστέψει και ο ίδιος λίγο παραπάνω,να γίνεί λίγο πιο Badass που λέμε και στο χωριό μου. Εμείς οι φανς του τον πιστεύουμε πάντως. Στεναχωρήθηκα όμως πολύ για τον τεράστιο Brees και τη μαύρη του τη μοίρα να έχει προπονητή τον Payton. Να είσαι τώρα ο Drew Βrees και να είσαι υποχρεωμένος να βλέπεις το Hill να πετάει την μπάλα στο 2nd & goal, μη σου τύχει. Δυστυχώς,όμως, οι Saints με αυτό το mentality υπεροψίας θεωρώ ότι σε μια πιθανή αναμέτρηση με τους Patriοts θα είχαν τρελό θέμα,κακά τα ψέματα. Ένα ακόμα μεγάλο κρίμα για τον Patrick τον Mahomes που έκανε μισό γήπεδο σε 30 δεύτερα και συνολικά πολύ μεγάλη εμφάνιση από το ημίχρονο και μετά-χωρίς να πετάξει και 2 ΙΝΤ tongue.gif . Ήταν όμως άτυχος στο coin toss. To πώς πεταέι την μπάλα on the move μου θύμισε τόσο πολύ Rodgers που οριακά δάκρυσα-έχει μπλέξει και αυτός. Σήμερα το πρωί που είδα τον Shannon να λέει ότι δε θα ξαναπεί ποτέ ξανά ότι ο Rodgers είναι καλύτερος από τον Brady έπαθα και Blue Tuesday.


Καρυδατος ναι, αλλα στο 4th and goal στη 1 γιαρδα προτιμησε να παει για την ισοφάριση με field goal.
Να πω την αληθεια μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο.
Zach Doganos
QUOTE (Igor @ Jan 23 2019, 00:46 ) *
Καρυδατος ναι, αλλα στο 4th and goal στη 1 γιαρδα προτιμησε να παει για την ισοφάριση με field goal.
Να πω την αληθεια μου εκανε αρνητικη εντυπωση αυτο.

Σωστή παρατήρηση, σχεδόν το είχα ξεχάσει με τόση δράση στα τελευταία λεπτά και στα δύο παιχνίδια. Απλά έτσι όπως είχε πάει το ματς για τους Ραμς μέχρι εκείνη τη στιγμή, χωρίς το fake punt παίζει να μην άλλαζε ποτέ το μομέντουμ.
Igor
QUOTE(Zach Doganos @ Jan 23 2019, 11:09 ) *
Σωστή παρατήρηση, σχεδόν το είχα ξεχάσει με τόση δράση στα τελευταία λεπτά και στα δύο παιχνίδια. Απλά έτσι όπως είχε πάει το ματς για τους Ραμς μέχρι εκείνη τη στιγμή, χωρίς το fake punt παίζει να μην άλλαζε ποτέ το μομέντουμ.


Συμφωνω για το fake punt. Ειχε το ματς το momentum να γινει εντελως μονοπλευρο. 100% συμφωνω.
SG3ptshooter
https://www.theringer.com/nfl/2019/2/1/1820...-bill-belichick

QUOTE
McVay’s offense is unlike any other in football. The Rams take concepts that nearly every team in the league uses and push them to the extreme. No other NFL team ran jet motion more often this season. No other team used 11 personnel on a higher percentage of its snaps. No other team deployed play-action on a higher percentage of its dropbacks. And no other team uses more tight receiver splits and stacked receiver sets.


QUOTE
For defenses facing Brady, even the tiniest hesitations can mean everything. Over two playoff games this season, Brady has yet to be sacked. During last month’s AFC championship game win in Kansas City, he was barely even touched. Brady’s average time to throw during the postseason has been an absurd 2.18 seconds.


Θα κριθεί στο τέλος και φέτος. Παρά την όλη κουβέντα για το passing game, πόσο καλά θα είναι ο Gurley και ποιος θα σταματήσει το Michel είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της εξέλιξης του ματς.

geo82
Ενδιαφέρων αγώνας ο σημερινός. Αν και δεν παρακολουθώ τόσο πολύ το Football σε σχέση με άλλα μέλη του φόρουμ, πάντα βλέπω το superbowl. Θα ήθελα να κερδίσουν οι Rams σήμερα, ώστε να δούμε έναν διαφορετικό πρωταθλητή σε σχέση με πέρσι. Πάνω απ' όλα όμως μ' ενδιαφέρει να κριθεί στις λεπτομέρειες, ώστε να έχει αγωνία ως το τέλος.

Zach Doganos
It all comes down to it.. Προφανώς είμαστε όλοι με Rams και όχι με την αντιπαθητική ομαδά(ρα) στην ιστορία των American sports έτσι? Συμφωνώ με SG3PT ότι το πόσο θα καταφέρει να τρέξει ο Μichel με την μπάλα είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του ματς, τουλάχιστον στο ένα μισό. Η λογική λέει πως ο Brady στο passing game θα κάνει τη δουλειά του λίγο πολύ. Ένα άλλο ερωτηματικό αφορά το κατά πόσο θα εξακολουθήσει να μένει ανέγγιχτος με το κτήνος που λέγεται Aaron Donald να καραδοκεί. Θα μπορέσει άραγε η defensive line των Rams να ακουμπήσει ή έστω να πιέσει τον Brady ώστε να πασάρει υπό κακές συνθήκες? Και πόσο επιθετική μπορεί να είναι στην προσπάθεια της αυτή έχοντας στην πλάτη της τους Gronk, Edelman κλπ? Το status του Gurley προβληματίζει σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια πόσο θα χρησιμοποιηθεί και σε τι κατάσταση θα είναι. Και ο μπαμπάτσικος όμως κάνει μεγάλα ματς οπότε μια εναλλακτική εκεί υπάρχει. Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη των πάγκων με τον μεγάλο (και σιχαμένο θα πω εγώ) Bill Belichick να αντιμετωπίζει το "παιδί-θαύμα" Sean McVay- μια σύγκρουση του νέου με το παλιό, του νεανικού ενθουσιασμού και του ταλέντου έναντι στο know-how. Ματς που δε χωράει πολλά προγνωστικά καθώς, παρόλο που οι Rams σε βάθος χρόνιας είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους φετινούς Patriots, σε μονό τελικό το been there-done that που φέρνουν στο τραπέζι οι Pats δεν μπορεί να αγνοηθεί ανεξαρτήτως αθλήματος. Θα κλείσω ευχόμενος καλή τύχη στο πουλέν μου τον Ryan Gosling εεεε τον Jared τον Goff για να μην ξυπνήσουμε αύριο εκτός από άυπνοι και με νεύρα τσατάλια. Πάμε μωρή Γκόφα!
Igor
QUOTE(geo82 @ Feb 3 2019, 12:56 ) *
Ενδιαφέρων αγώνας ο σημερινός. Αν και δεν παρακολουθώ τόσο πολύ το Football σε σχέση με άλλα μέλη του φόρουμ, πάντα βλέπω το superbowl. Θα ήθελα να κερδίσουν οι Rams σήμερα, ώστε να δούμε έναν διαφορετικό πρωταθλητή σε σχέση με πέρσι. Πάνω απ' όλα όμως μ' ενδιαφέρει να κριθεί στις λεπτομέρειες, ώστε να έχει αγωνία ως το τέλος.


Για να μαζευομαστε σιγα-σιγα.

Διαφορετικο πρωταθλητη θα δουμε σιγουρα, αφου περσι το Superbowl κατεκτησαν οι Eagles!

T.W.Is.M.
Εννοειται πως ειμαστε με τους Rams.
Ενδιαφερον στοιχειο που συνειδητοποιησα σημερα ειναι πως οι τελικοι τοσο στο MLB, οσο και στο NFL ηταν μεταξυ ομαδων απο LA και Βοστωνη! Λετε να δουμε κανα Lakers-Celtics τον Ιουνιο;(ξερω, ξερω, περνα εσυ πρωτα στα πλει οφ, αποφυγε τη σκουπα απο τους Warriors και συζηταμε μετα για τελικους tongue.gif )
SG3ptshooter
Δεν το άξιζαν ποτέ οι αποψινοί Rams, έως και πολλές ευκαιρίες είχαν. Το έχασε ο Goff το ματς, αλλά όχι μόνος του.

Michel ή Edelman MVP; Brady 6/9. Τρέξαν τόσο καλά τη μπάλα όταν έπρεπε, ειδικά όταν τους είχαν πλέον κουράσει.

Είναι ο Flores καλύτερος του Patricia; Θα τρέξουν καλύτερα τη μπάλα οι Lions του χρόνου; Να έτρεχε ο Marshawn στη μια γιάρδα;

Τρέχω για "ύπνο".
thalys
O Flores πάει Μαϊάμι, όχι;

Πέρσι ο τελικός χάθηκε από την άμυνα, φέτος το πήραν οι Πατς από την άμυνα.

Το MVP το πήρε ο Έντελμαν, θα ήθελα να το δώσουν στον ΜακΚόρτι ή στο Γκίλμορ που έκαναν μεγάλο παιχνίδι στην άμυνα. Αν παρ'ελπίδα και κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερναν κάπως να κερδίσουν οι Ραμς, το MVP έπρεπε να το πάρει ο πάντερ. Ο Γκοφ πνίγηκε στην τρικυμία απόψε. Ο Κουκς έγραψε γιάρδες, αλλά δίχως αντίκρισμα. Ο Μισέλ σταθερός, ο Γκρονκ και ο Έντελμαν ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε. Ο Μπέλιτσικ κέρδισε το παιδί θαύμα κατά κράτος απόψε.
geo82
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 3 2019, 23:30 ) *
Ενδιαφερον στοιχειο που συνειδητοποιησα σημερα ειναι πως οι τελικοι τοσο στο MLB, οσο και στο NFL ηταν μεταξυ ομαδων απο LA και Βοστωνη! Λετε να δουμε κανα Lakers-Celtics τον Ιουνιο;


Μακάρι, αλλά είναι πολύ δύσκολο ως απίθανο.
Pierce
SG3ptshooter


39.gif
Igor
Συνοπτικά μερικά Major Moves για την τρέχουσα Offseason, ώστε να ανοίξει λίγο η κουβέντα

Cleveland Browns: Μεγάλοι νικητές της Offseason. Κατάφεραν να φέρουν τον OBJ με trade αφου εδωσαν 2 πικ (1 πρώτου γύρου) και τον ταλαντούχο S Peppers. Εκτός του OBJ, που έρχεται να παίξει με το κολληταρι του Landry, ενίσχυσαν την άμυνα με τον Richardson αλλά και περισσότερο με τον Vernon (των Giants). TI KANETE EKEI ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΥΌΡΚΗ !!!!!!
Nα δούμε πότε και αν θα μπει και ο Hunt στην εξίσωση. Αν και με Chubb είναι οκ και στους RB's.

Philadelphia Eagles: To Foles-Magic μας τελείωσε, αλλά επιτέλους βρήκανε έναν παίχτη που θα απειλεί για Long yard plays. Ίσως τον καλύτερο στην λίγκα. Επιστροφή στο σπίτι του για τον DeSean Jackson, που δινει αλλη διάσταση στην επίθεση των Eagles. Μεγάλη προσθήκη και ο Malik Jackson στην άμυνα. Με Cox δημιουργούν ενα καλό πυρήνα.
Aνανεωσαν οι Peters, Graham, Kelce, έμπειροι βετεράνοι.


New England Patriots Έφυγε ο Left Tackle Trent Brown (Raiders), ο DE Trey Flowers (πήρε γιγαντιαίο συμβόλαιο στους Lions - 90M για 5 χρονια).
Έμεινε ο McCourty, ενω ήρθε ο Bennett (από Eagles)

Oakland Raiders: Για να δούμε τον Gruden τι θα κάνει με AB, Brown (που προαναφέραμε) και Tyrell Williams (απο Chargers)

Σε άλλα νέα:
-LeVeon Bell και Mosley στους Jets (oι καλύτεροι available στις θέσεις τους δηλαδή)
- Τyrann Mathieu, πολυ καλός Safety στους Chiefs
aegeansheed
Bills, Raiders και Titans μάλλον έχουν κινηθεί πιο επιθετικά από όλους μπαλώνοντας διάφορες τρύπες. Από κοντά και Lions, Browns.

Γίνεται χαμός και τί να πρωτοσχολιάσεις. Ίσως ένα απολογιστικό να ήταν πιο δόκιμο. Οι κινήσεις των Ravens μου άρεσαν. Δεν πιστεύω ότι ο Ingram θα γίνει cowbell, πιστεύω σε committee μαζί με Gus Edwards και Lamar φυσικά. Είναι ακριβώς ο τύπος του RB που ήθελαν εκεί και θα τους βοηθήσει περισσότερο απ' όσο βοήθησε τους Saints πιστεύω. Κράτησαν τον Mosley, που μάλλον ήταν ο καλύτερος LB αυτής της FA class και πήραν τον καλύτερο S επίσης (Earl Thomas-τρεις φορές All-Pro είναι ο άνθρωπος και σταθερά σε αυτό το επίπεδο για 6 χρόνια σερί), που λένε ότι θα είναι έτοιμος για training camp, δεν αποκλείεται να είναι από τα OTAs ήδη. Συν ότι έχουν και ένα pick 4ου γύρου από την ανταλλαγή του Flacco, μαζί με τα δικά τους.

Στο Raider Nation έχουν ξηλωθεί και φέτος, έδωσαν τρελά λεφτά για τον Brown και τον Tyrell Williams και θα τα σκάσουν και στον Αντόνιο. Αμφιλεγόμενες όλες οι κινήσεις τους ως τώρα.

Οι Lions έγιναν κι επίσημα το "Παράρτημα" των Patriots tongue.gif (GM, Head coach -πλέον και παίκτες), αν και δε θα χάσουν που έφεραν τέτοιο παίκτη (Flowers), που δε θα γινόταν ΠΟΤΕ ο Ansah κι ο χρόνος να γυρνούσε πίσω... Το θέμα είναι να μείνει ο Patricia και για τρίτη χρονιά ώστε να γίνει σωστή αξιολόγηση της κατάστασης. Όσο και να μην αρέσει στους πιο αυστηρούς κριτές του (ας πούμε ότι είμαι σε αυτούς), δεν παραβλέπουε ότι βρέθηκε σε μια νέα ομάδα, χωρίς δικούς του παίκτες και προπονητές, μέσα σε ένα καλοκαίρι και του ζήτησαν αποτελέσματα. Ωστόσο μια νίκη-γκλαμουριά απέναντι στους Patriots δε μπορεί να σταθεί ως θετικός απολογισμός στην παρθενική σαιζόν, όπως και να 'χει...

Οι Browns πλέον θα έχουν στο κάθε drive τους τρεις παίκτες που μπορουν να πασάρουν (Baker, Jarvis, OBJ) κάτι που προμηνύει ωραίες δυνατότητες για γέλια και για κλάματα -εξαρτάται πόσο κωμικά βλέπεις τη φάση με τον Mayfield leader-QB και γενικότερα τί μπορείς να αντέξεις οπτικά όταν βρίσκεσαι ακριβώς πάνω από τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τις έννοιες "trick play" και "διακωμώδηση του αθλήματος" οριακά... Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Sean Payton θα έχει σκάσει από τη ζήλεια του που δε μπορεί να σχεδιάσει plays για τους Browns biggrin.gif . Μου άρεσε και το ρίσκο για τον Vernon που είχε pro-bowl χρονιά πρόπερσι, αλλά απογοήτευσε πέρυσι. Δεν είναι κλινικά νεκρός (όπως έδειξε ο Jason Peters imo, παρόλο που πήρε την ανανέωσή του), προέρχεται από down year, αλλά πιστεύω θα αναστηθεί και είναι σημαντικό για τους Browns να υπάρχει ως παρουσία απέναντι από τον Myles Garrett. Ο Garrett παρόλο που έφτασε να χτυπάει την πόρτα του άτυπου top-4 DE μες στη χρονιά, οι αντίπαλοι κάποια στιγμή τον έμαθαν, αλλά έμεινε κι από δυνάμεις όταν δεν είχε βοήθεια από άλλους συμπαίκτες του.
Σήμερα μόλις ανακοινώθηκε και η ποινή 8 αγωνιστικών για τον Kareem Hunt, που θα έχει εφαρμογή από την 1η αγωνιστική, αλλά με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα ως τότε να προπονείται με την ομάδα του.

Αυτή η FA period από ομάδες που έφτασαν ψηλά πέρυσι πιστεύω ότι θα έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στους Rams. Αρκετές αλλαγές στη secondary, στη D-Line και στην O-Line. Τον CJ θα τον κρατήσουν άραγε;
Igor
QUOTE(aegeansheed @ Mar 15 2019, 20:48 ) *
Bills, Raiders και Titans μάλλον έχουν κινηθεί πιο επιθετικά από όλους μπαλώνοντας διάφορες τρύπες. Από κοντά και Lions, Browns.

Γίνεται χαμός και τί να πρωτοσχολιάσεις. Ίσως ένα απολογιστικό να ήταν πιο δόκιμο. Οι κινήσεις των Ravens μου άρεσαν. Δεν πιστεύω ότι ο Ingram θα γίνει cowbell, πιστεύω σε committee μαζί με Gus Edwards και Lamar φυσικά. Είναι ακριβώς ο τύπος του RB που ήθελαν εκεί και θα τους βοηθήσει περισσότερο απ' όσο βοήθησε τους Saints πιστεύω. Κράτησαν τον Mosley, που μάλλον ήταν ο καλύτερος LB αυτής της FA class και πήραν τον καλύτερο S επίσης (Earl Thomas-τρεις φορές All-Pro είναι ο άνθρωπος και σταθερά σε αυτό το επίπεδο για 6 χρόνια σερί), που λένε ότι θα είναι έτοιμος για training camp, δεν αποκλείεται να είναι από τα OTAs ήδη. Συν ότι έχουν και ένα pick 4ου γύρου από την ανταλλαγή του Flacco, μαζί με τα δικά τους.

Στο Raider Nation έχουν ξηλωθεί και φέτος, έδωσαν τρελά λεφτά για τον Brown και τον Tyrell Williams και θα τα σκάσουν και στον Αντόνιο. Αμφιλεγόμενες όλες οι κινήσεις τους ως τώρα.

Οι Lions έγιναν κι επίσημα το "Παράρτημα" των Patriots tongue.gif (GM, Head coach -πλέον και παίκτες), αν και δε θα χάσουν που έφεραν τέτοιο παίκτη (Flowers), που δε θα γινόταν ΠΟΤΕ ο Ansah κι ο χρόνος να γυρνούσε πίσω... Το θέμα είναι να μείνει ο Patricia και για τρίτη χρονιά ώστε να γίνει σωστή αξιολόγηση της κατάστασης. Όσο και να μην αρέσει στους πιο αυστηρούς κριτές του (ας πούμε ότι είμαι σε αυτούς), δεν παραβλέπουε ότι βρέθηκε σε μια νέα ομάδα, χωρίς δικούς του παίκτες και προπονητές, μέσα σε ένα καλοκαίρι και του ζήτησαν αποτελέσματα. Ωστόσο μια νίκη-γκλαμουριά απέναντι στους Patriots δε μπορεί να σταθεί ως θετικός απολογισμός στην παρθενική σαιζόν, όπως και να 'χει...

Οι Browns πλέον θα έχουν στο κάθε drive τους τρεις παίκτες που μπορουν να πασάρουν (Baker, Jarvis, OBJ) κάτι που προμηνύει ωραίες δυνατότητες για γέλια και για κλάματα -εξαρτάται πόσο κωμικά βλέπεις τη φάση με τον Mayfield leader-QB και γενικότερα τί μπορείς να αντέξεις οπτικά όταν βρίσκεσαι ακριβώς πάνω από τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τις έννοιες "trick play" και "διακωμώδηση του αθλήματος" οριακά... Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Sean Payton θα έχει σκάσει από τη ζήλεια του που δε μπορεί να σχεδιάσει plays για τους Browns biggrin.gif . Μου άρεσε και το ρίσκο για τον Vernon που είχε pro-bowl χρονιά πρόπερσι, αλλά απογοήτευσε πέρυσι. Δεν είναι κλινικά νεκρός (όπως έδειξε ο Jason Peters imo, παρόλο που πήρε την ανανέωσή του), προέρχεται από down year, αλλά πιστεύω θα αναστηθεί και είναι σημαντικό για τους Browns να υπάρχει ως παρουσία απέναντι από τον Myles Garrett. Ο Garrett παρόλο που έφτασε να χτυπάει την πόρτα του άτυπου top-4 DE μες στη χρονιά, οι αντίπαλοι κάποια στιγμή τον έμαθαν, αλλά έμεινε κι από δυνάμεις όταν δεν είχε βοήθεια από άλλους συμπαίκτες του.
Σήμερα μόλις ανακοινώθηκε και η ποινή 8 αγωνιστικών για τον Kareem Hunt, που θα έχει εφαρμογή από την 1η αγωνιστική, αλλά με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα ως τότε να προπονείται με την ομάδα του.

Αυτή η FA period από ομάδες που έφτασαν ψηλά πέρυσι πιστεύω ότι θα έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στους Rams. Αρκετές αλλαγές στη secondary, στη D-Line και στην O-Line. Τον CJ θα τον κρατήσουν άραγε;


Διορθωση: ΟΙ Ravens δεν κράτησαν τον Mosley !!

Επισης για τον κλινικα νεκρο Peters, ας ακουσουμε τον Khalil Mack που στα πλειοφ εβρισκε σε τοιχο στο 1v1 με τον Peters !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aegeansheed
QUOTE(Igor @ Mar 15 2019, 23:19 ) *
Διορθωση: ΟΙ Ravens δεν κράτησαν τον Mosley !!

Επισης για τον κλινικα νεκρο Peters, ας ακουσουμε τον Khalil Mack που στα πλειοφ εβρισκε σε τοιχο στο 1v1 με τον Peters !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Όντως, μπερδεύτηκα με τον Barr, που είχε συμφωνήσει με Jets και τελικά έμεινε στους Vikes.

Υπάρχει αυτός ο αντίλογος για τον Peters κρίνοντας από εκείνο το match. Για άλλες ομάδες π.χ. ένα ή δύο ματς δεν είναι αρκετά για να δώσουν ανανέωση (βλ. Suh), εξαρτάται από πολλούς παράγοντες σαφώς.

Το πείραμα Τάνεχιλ στο Miami έφτασε στο τέλος του. Οπότε αν είναι τυχεροί και οι Giants δεν πάνε για QB (δε νομίζω να το κάνουν φέτος, αν και ο Haskins ίσως τους κάνει να το σκεφτούν), μάλλον θα πάνε για τον Haskins. Σχεδόν σίγουρα θα ψάξουν για QB, εκτός αν κάνουν κάποια τρέλα με Fitzmagic. Καταλαβαίνει εξ' άλλου κάποιος τί θέλουν να κάνουν και ποιός παίρνει αποφάσεις σε σχέση με "κάποια" στρατηγική ;;; Είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια που έχουν μείνει στο σκοτάδι για το διάστημα που παρακολουθώ. biggrin.gif Εδώ είχαν βγάλει τον Cutler από την απόσυρση για να του δώσουν θέση βασικού...
Igor
QUOTE(aegeansheed @ Mar 15 2019, 23:29 ) *
Όντως, μπερδεύτηκα με τον Barr, που είχε συμφωνήσει με Jets και τελικά έμεινε στους Vikes.

Υπάρχει αυτός ο αντίλογος για τον Peters κρίνοντας από εκείνο το match. Για άλλες ομάδες π.χ. ένα ή δύο ματς δεν είναι αρκετά για να δώσουν ανανέωση (βλ. Suh), εξαρτάται από πολλούς παράγοντες σαφώς.

Το πείραμα Τάνεχιλ στο Miami έφτασε στο τέλος του. Οπότε αν είναι τυχεροί και οι Giants δεν πάνε για QB (δε νομίζω να το κάνουν φέτος, αν και ο Haskins ίσως τους κάνει να το σκεφτούν), μάλλον θα πάνε για τον Haskins. Σχεδόν σίγουρα θα ψάξουν για QB, εκτός αν κάνουν κάποια τρέλα με Fitzmagic. Καταλαβαίνει εξ' άλλου κάποιος τί θέλουν να κάνουν και ποιός παίρνει αποφάσεις σε σχέση με "κάποια" στρατηγική ;;; Είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια που έχουν μείνει στο σκοτάδι για το διάστημα που παρακολουθώ. biggrin.gif Εδώ είχαν βγάλει τον Cutler από την απόσυρση για να του δώσουν θέση βασικού...


Ενταξει ο Peters ηταν χαλια ολη την χρονια. Η διαφορα με τον Suh πχ ειναι πως ο τυπος ειναι 10 χρονια στην ομαδα. Ισως να θελανε να αποσυρθει σαν Eagle..

Για τους Giants, νομιζω η εμπιστοσυνη στον Eli τοσα χρονια θα τους καψει.
Προβλεπω monster year απο Saquon, τον εχω παρει ηδη Νο1 στο fantasy αν εχω το 1ο πικ.
aegeansheed
QUOTE(aegeansheed @ Mar 15 2019, 23:29 ) *
Το πείραμα Τάνεχιλ στο Miami έφτασε στο τέλος του. Οπότε αν είναι τυχεροί και οι Giants δεν πάνε για QB (δε νομίζω να το κάνουν φέτος, αν και ο Haskins ίσως τους κάνει να το σκεφτούν), μάλλον θα πάνε για τον Haskins. Σχεδόν σίγουρα θα ψάξουν για QB, εκτός αν κάνουν κάποια τρέλα με Fitzmagic. Καταλαβαίνει εξ' άλλου κάποιος τί θέλουν να κάνουν και ποιός παίρνει αποφάσεις σε σχέση με "κάποια" στρατηγική ;;; Είναι από τα μεγαλύτερα μυστήρια που έχουν μείνει στο σκοτάδι για το διάστημα που παρακολουθώ. biggrin.gif Εδώ είχαν βγάλει τον Cutler από την απόσυρση για να του δώσουν θέση βασικού...

Μη λέγαμε τίποτα άλλο... laugh.gif
QUOTE
RYAN FITZPATRICK
QB, MIAMI DOLPHINS

Dolphins signed Ryan Fitzpatrick, formerly of the Bucs, to a two-year, $11 million contract.
Igor
QUOTE(aegeansheed @ Mar 17 2019, 23:36 ) *
Μη λέγαμε τίποτα άλλο... laugh.gif


Θα εχει 3-4 εβδομαδες του χρονου που θα μοιαζει ο GOAT..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.