Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
aegeansheed
W4

Πρόλογος:
Χωρίς μεγάλες ειδήσεις μπήκε η εβδομάδα. Το πιο σημαντικό που συνέβη μάλλον ήταν το πρώτο ματς της αγωνιστικής που έβγαλε νικητές την καλύτερη από τις δύο επιθέσεις, τους Rams. Δήλωση ότι είναι η πιο φορμαρισμένη επίθεση αυτή τη στιγμή, είναι καυτοί και έχουν έναν Goff ο οποίος μας τρόμαξε για το πόσο έυκολα και με χειρουργική ακρίβεια έβρισκε τους receivers του (είναι και speedsters διάολε!). Είχε τέλειο QB rating σε όλο το ματς (ρεκόρ passing yds σε TNF), είναι απίθανο αυτό που έκανε σε τόσες πάσες attempted. Ας δούμε παρά να μιλάμε:


Κατά τα άλλα στο πηγαδάκι σχολιάσαμε την παράλληλη συζήτηση που γίνεται σχετικά με τον GOAT QB (διαχρονικό θέμα) και την υποτίμηση/μη αποδοχή προς τον Drew Brees σε σχέση με αυτά που κάνει γενικά, όπως και φέτος. Μέχρι στιγμής σπάει το δικό του completion pct. ρεκόρ χρονιάς με ένα προσωρινό +80%. Θα σπάσει τις 6 χιλ. φέτος ή θα περιοριστεί στην 6η του πεντάρα; Σε πόσα χρόνια από τώρα θα γίνει πρώτος σε όλα τα ρεκόρ QB που υπάρχουν; Έχει το potential o Mahomes να σπάσει το φράγμα των 6 χιλιάδων και να απειλήσει το all-time ρεκόρ σε passing yards; Είναι νωρίς, αλλά ναι, θα μπορούσε.

Κυριακή 30/9
Buffalo at Green Bay
Ο Rogers πονάει και θα το πάει έτσι συντηρητικά μέχρι το τέλος. Δε θα είναι σε god mode και οι Bills έχουν δείξει σημεία ζωής ως defensive unit (βλ. W3). Δε θα κάνει λάθη, αλλά δεν ξέρω αν είναι σε κατάσταση να πάρει την επίθεσή του και να περάσει πάνω από τον αντίπαλο. Ο McCarthy τί σκέφτεται με το running game, να μας πει. O Cobb θα είναι λαβωμένος-αν παίξει για τους Πάκερς, ενώ ο Shady McCoy από την άλλη επιστρέφει. Νίκη GB όμως.
Score: Packers 26 - Bills 21
TD bet: Montgomery (GB)

Cincinnati at Atlanta
H Atlanta έχει χάσει ό,τι καλό υπάρχει πίσω εκτός από τον Trufant και τον Oliver, που τώρα μπαίνει σιγά-σιγα. Οι 43 πόντοι ήταν too much στην έδρα της, αλλά από την άλλη υπάρχει το ελαφρυντικό ότι απέναντι ήταν ο Drew συν ότι πήγε παράταση. Δε με πείθει πίσω. Το ματσαπ είναι κακό, για έναν μυστήριο λόγo ο Dalton ιστορικά έχει καλύτερα splits εκτός έδρας και πασάρει πολύ μοιράζοντας tds και ints σε χέρια παικτών με random κατάληξη σε συμπαίκτες/αντιπάλους. Υπάρχει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα για τους Bengals και θα ήθελα να δω Boyd και περισσότερο Ross σε αυτά τα routes που είναι ευάλωτοι οι Falcons. Η Atlanta χωρίς τον Devonta Freeman για άλλο ένα. Το ματς θα έχει πολύ passing και έχει τις προοπτικές για shootout. Τολμώ το διπλό, που θα το ήθελα για να αρχίσει να παίρνει μια μορφή η NFC South σε μια-δυο αγωνιστικές.
Score: Bengals 28 - Falcons 26 (over)
TD bet: Boyd, Green (CIN), Coleman (ATL)

Detroit at Dallas
Οι Lions εκμεταλεύτηκαν την ανετοιμότητα των Patriots και πήραν ευκολότερα απ' ότι φαίνεται το προηγούμενο ματς. Θα πάνε με ψυχολογία στο Dallas και θα πάρουν και αυτό, απέναντι στους bottom 5 αυτή τη στιγμή Cowboys, που δεν έχουν καθόλου-όμως επίθεση. Είναι ως τώρα η καλύτερη περίοδος ηρεμίας για τον Patricia και δε θα θέλει να το αφήσει στην τύχη για να επανέλθουν μουρμούρες και γκρίνιες.
Score: Lions 31 - Cowboys 18
TD bet: Jones, Golladay, Blount (DET), Elliott (DAL)

Houston at Indianapolis
Πολύ ωραίο afcάδικο ντιβίζιοναλ, τα πάντα είναι ανοιχτά, όπως σε οποιοδήποτε Texans-Colts, είτε είναι μέσα, είτε έξω. Στο Houston παίζουν με τα βαρέλια και τις τάπες περιμένοντας την επίθεση να ωριμάσει και τον Watson να βρει παίκτη στην end zone. Αλλά κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την επίθεση των Colts, που θα λείψει πάλι ο Doyle και τους receivers θα κάνουν ο Grant με τον Ebron, τρομάρα μας. Πολύ kicking αναμένεται, έχω Vinatieri και στις δύο λίγκες, αν και το Kaimi ίσως κλωτσήσει περισσότερο.
Score: Texans 21 - Colts 23
TD bet: Ebron (IND), Hopkins (HOU)

Miami at New England
Κι αυτό καλό, το ξέραμε από την αρχή ότι τα πρώτα 4 ματς για τους Patriots-χωρίς Edelman, θα ήταν δύσκολα, πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και το γενικότερο ageing (Brady, Gronk injuries, τίγίνεταιμετονΧόγκαν), αλλά και το φορμαρισμένο-ποιος θα το λεγε-Miami. Ευάλωτες και οι δύο ομάδες πίσω, αναμένεται high scoring game. Πιο πολύ με πείθει η seconday των Fins να προκαλέσει λάθος, παρά αυτή των Pats πάντως. Must win για τον Μπίλιτσεκ, που μάλλον θα έχει τον Gordon.
Score: Patriots 27 - Dolphins 25 (over)
TD bet: Hogan, Michel, White (NE), Drake, Wilson (MIA)

N.Y. Jets at Jacksonville
Δυνατό ματς, οι Jets δεν είναι καθόλου για πέταμα και τα παλεύουν όλα. Θα είναι ένα απαιτητικό challenge για τον Darnold, που έχει δείξει κλασικά συμπτώματα ρούκη ως τώρα, με up and downs. Η άμυνα των Jaguars έχει πλάνο οδοστρωτήρα μπροστά και καρατερίστα πίσω, επιτίθεται σαν ιπποπόταμος και περιμένει σαν jaguar να κλέψει την αναποφάσιστη πάσα. Παίζει και ο Fournette, να δούμε αν ψήνει TD.
Score: Jaguars 21 - Jets 18
TD bet: Fournette (JAC)

Philadelphia at Tennessee
Σκληρό ματς φουλ της κρεατόπιτας, κεράστε όλα τα τραπέζια, meatballίαση... Λένε μπορεί να παίξει ο Jeffrey για τους Eagles, σίγουρα επιστρέφει ο Ατζάη. O Wentz ψάχνει τη φόρμα του, θα του πάρει κάποια παιχνίδια μέχρι να γίνει αυτό, έχει Ertz και Goedert όμως, οπότε θα κάνει παιχνίδι. Ο Mariota επιστρέφει και αυτός, το πραγματικό πρόβλημα στους Titans είναι όμως ο kicker τους (Succop), που είναι αμφίβολος και όσο κι αν φαίνεται περίεργο, αυτή τη στιγμή είναι η πιο αξιόπιστη πηγή σκοραρίσματος για την ομάδα του. Καταλαβαίνει κανείς τί επίθεση υπάρχει εκεί. Αμυντικά είναι σωστή ομάδα όμως, θα φανεί και στη συνέχεια ακόμα περισσότερο. Χαμηλό σκορ.
Score: Eagles 18 - Titans 21
TD bet: Dion Lewis (TEN), Goedert (PHI)

Tampa Bay at Chicago
Οι φήμες ήθελα τον προπονητή της ΤΑΜΠΑΣ να είναι έτοιμος να παγκώσει τον FitzMagic στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τους Στήλερς. Συνεχόμενα picks και το PIT κένταγε μπροστά, είχαν δώσει 30 πόντους στον αντίπαλο στα μισά ήδη. Το πάλεψε όμως και σχεδόν το γύρισε, τί κι αν η μια πάσα ήταν πιο επικίνδυνη για turnover από την αμέσως προηγούμενη. Έχει το start και σε αυτό και δεν πρόκειται να αλλάξει στυλ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει το QB decision αυτή τη στιγμή. Το ματς; Πολύ κακή περίπτωση. Οι Bears τους αρέσουν να blitzάρουν shaky QBs πολύ συχνά, οπότε είναι κορόνα-γράμματα. Αδύνατη η πρόβλεψη με τέτοιον gunslinger. Θέλω όμως να έχει και συνέχεια.
Score: Bucs 23 - Bears 18
TD bet: Howard (CHI), Evans (TB)

Βραδινή ζώνη
Cleveland at Oakland
Το πρώτο start του Baker Mayfield θα είναι σύντομα γεγονός. Όλοι ελπίζουν να καταφέρει να ξεκλειδώσει την επίθεση που για σχεδόν τρεις αγωνιστικές ασφυκτιούσε με τον Taylor. Το ματσαπ θεωρητικά είναι ευνοϊκό για τους receivers του Cleveland. Ο Gruden θέλει νίκη και μόνο νίκη. Ζούμε για τι διπλό, για όλη την καζούρα που θα ακολουθήσει αν ο Hue κερδίσει τον Gruden σπίτι του και υποστηρίζουμε κι επίσημα το σενάριο.
Score: Browns 23 - Raiders 21
TD bet: Lynch (OAK), Hyde, Callaway (CLE)

Seattle at Arizona
Άσχημες συνθήκες για NFL starting debut, βίοι αντίθετοι για Baker και Rosen. O νέος QB των Cards έχει τραυματία τον Fitzgerald κα γενικά την ομάδα να τρεντάρει προς τα κάτω, μην έχοντας δείξει κάτι αισιόδοξο ή ελπιδοφόρο μέχρι τώρα, εκτός του TD του David Johnson. Η άμυνα των Hawks υπάρχει, ο Kendricks, για όσο παίζει ακόμα, θα προσφέρει και για πρώτη φορά υπάρχει αδιαμφισβήτητος lead back στο πρόσωπο/σώμα του Carson. To ένστικτο δείχνει Seahawks σε όλα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Score: Seahawks 23 - Cards 17
TD bet: Carson, Lockett (SEA)

New Orleans at N.Y. Giants
Passing πάράδεισος στο MetLife το βράδυ. Είναι ένα ματς που οι Saints οφείλουν να προσέξουν, για τον Payton χτυπά η καμπάνα, κανόνισε... Με σημαντικές ελείψεις οι Giants (Vernon, Apple, Ingram) θα είναι θαύμα αν καταφέρουν να κάνουν νίκη με τους Saints, που ακόμα δεν έχουν δείξει σημάδια κούρασης ή αδυναμίες στην επίθεσή τους.
Score: Saints 30 - Giants 21
TD bet: Barkley (NYG), Kamara, Watson (NOL)

San Francisco at L.A. Chargers
Μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις της σαιζόν θα έχει τις συνέπειές της στους επόμενους αγώνες των 49ers. Ο Jimmy-G χάνει τη χρονιά και στη θέση του θα βρίσκεται ο CJ Beathard. Γνωρίζει τον Kittles και τον Goodwin, το καλό είναι ότι θα έχει και Breida εκτός από Morris, αλλά δεν ξέρουμε σε τί επίπεδο βρίσκεται σήμερα. Οι Chargers θα παίξουν all-out attack και είναι δύσκολο για μια από τις χειρότερες secondary να τους σταματήσει, ειδικά στην end zone.
Score: Chargers 33 - 49ers 18
TD bet: Gordon, M.Williams (LAC)

Baltimore at Pittsburgh
To derby της AFC North με τους Steelers να βρίσκονται επιθετικά σε τρομερή κατάσταση. Ο Antonio Brown μπήκε και είναι ρεγουλαρισμένα χαρούμενος, θέλει να έχει και +10 targets παραπάνω, αλλά με τέτοιον JuJu δε γίνεται μανίτσα μου. Μπήκαν και τα δύο TEs πλεόν (McDonald - James), οπότε η επίθεση -αν ο Roethlas δεν αρχίζει να πετάει δωράκια από μόνος του- θα σκοράρει πόντους. Οι Steelers πίσω τρώγονται, αλλά ο Flacco χάνει αρκετά εκτός έδρας. Δε με πείθουν οι Ravens, αλλά όπως και να το κάνεις α) είναι divisional και β) είναι ένα ματς NFL, οπότε όλα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω ένα σενάριο που οι Ravens σκοράρουν pick-6 και μετά τρώνε 4 tds.
Score: Steelers 28 - Ravens 21
TD bet: JuJu, James (PIT), Allen (BAL)

Δευτέρα 1/10
Kansas City at Denver
Το ματς στο Denver είναι πάντα δύσκολα, λόγω υψόμετρου κλπ, ναι. Είναι αυτό αρκετό για να μην ξεκινήσεις τον καλύτερο QB στο Football? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Οι Browns έχουν δώσει πόντους στους αντιπάλους και ο sophomore archer είναι πολύ ευκίνητος για να πεις ότι de facto θα αντιμετωπίσει πρόβλημα από την def line του Denver. Χωρίς Brock, με B.Marshall σε μέτρια κατάσταση και με τον Pacman για βασικό corner δεν νομίζω να μη σκοράρουν 4 tds οι Chiefs. Δε θα ήθελα δηλαδή!
Score: Chiefs 28 - Broncos 24
TD bet: Hunt, Hill (Chiefs) Sanders (DEN)
SG3ptshooter
O Goff έδωσε statement game για να πάψει να θεωρείται αποκλειστικά ευνοηθείς απ' την πρόσληψη του McVay και περισσότερο επίδοξος κορυφαίος QB.

Δεν έχει κάποιο τεράστιο ματς σήμερα, δύο απ' τα τρία καλύτερα είναι παραδόξως Πέμπτη και Δευτέρα αυτήν την αγωνιστική, αλλά πάντα προκύπτει κάτι απρόσμενο να περάσει το πρώτο τρίωρο ευχάριστα. Σκέφτομαι να δω και Saints, τουλάχιστον ως το ημίχρονο, είναι που κοιμάμαι καλά.. tongue.gif

Θα πόνταρα στη νίκη Atlanta, αυτό είναι και η βαρετή επιλογή απλά οφείλεις sheed να παραδεχθείς πόσο το ζεις ως κρυφοfan του Red Rifle, 4 ints πέταξε την περασμένη βδομάδα απέναντι σε ομάδα που δεν είχε αρκετούς παίκτες να έχει φυσιολογικό rotation στη secondary..

Σήμερα θα δούμε τον Andrew Luck που αγαπήσαμε, το νιώθω. Και στη Philly μια χαρά ήτανε, ας μπορούσε κάποιος συμπαίκτης του να πιάσει τη μπάλα καλύτερα από το δεξί μπακ του Βισαλτιακού Νιγρίτας και τα λέγαμε..
Σήμερα όμως θα το κάνει, είναι το derby τους.

Το Jacksonville θα συντρίψει τους Jets σε σημείο που θα αλλάξουν χέρια τα playcalling τουλάχιστον μπρος, μπορεί και πίσω.
Το Phi-Ten θα είναι retro πονόματος μέχρι ένα σημείο αλλά τελικά θα εξαρτηθεί απ' το πότε θα ζωντανέψει η επίθεση Eagles, το περιμένουμε δικαιολογημένα και δεν είναι πολύ μακριά.

Το πρώτο starting ματς Mayfield έχει το τέλειο σενάριο γι' αυτόν, το πρώτο ματς Rosen μάλλον το αντίθετο. Διάολε.
Οι Saints είναι καρφωτό διπλό από δω μέχρι το deep-fried λουκουματζίδικο απ' όπου θα βλέπει το ματς κάποιος τρομπετίστας στη Βοurbon Street. Το SF χωρίς το Garoppolo διεκδικεί πρώτο pick στο επόμενο draft, παρότι αγαπώ το όνομα του αντικαταστάτη, κρίμα που το προφέρουν "λάθος".

Όλοι μιλάμε για το JuJu και πάλι ο JuJu είναι υποτιμημένος.
SG3ptshooter
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 30 2018, 18:41 ) *
Σήμερα θα δούμε τον Andrew Luck που αγαπήσαμε, το νιώθω. Και στη Philly μια χαρά ήτανε, ας μπορούσε κάποιος συμπαίκτης του να πιάσει τη μπάλα καλύτερα από το δεξί μπακ του Βισαλτιακού Νιγρίτας και τα λέγαμε..
Σήμερα όμως θα το κάνει, είναι το derby τους.

Μόνος του. Συγκινητικός. Φάγανε 37, o Ηilton -ο μόνος φυσιολογικός receiver- έπαιζε τραυματίας και έχασε μέρος του ματς, πέταγε σε αυτούς που χάναν τη μπάλα μέσα απ' τα χέρια τους στη Philadelphia και στο late-round rookie RB που είχε κανά τεσσάρι muffed_kicks/fumbles στην preseason. Running game ανύπαρκτο. Αλλά έπαιξε για όλους.

Tην πάσα που περνάει πριν το two minute warning -στο 2.52- δεν την περνάνε παρά ελάχιστοι QBs.
aegeansheed
Μείναμε χωρίς ειδησεογραφική φορουμική κάλυψη το ΣΚ που πέρασε, αλλά έγιναν αρκετά.

Όπως τα ακροβατικά του Nuk


H ισοφάριση της 2ης επίδοσης για το πιο μακρινό field goal στην ιστορία-η νικητήρια ενέργεια στο τέλος του Panthers-Giants


Τρέχει κάποιος καλύτερα από τον Tod Gurley στη μετα-Foster περίοδο;


Fan favorite:
Bortles: O εμπρηστής. Ο παλιός-κακός Bortles που αγαπήσαμε επέστρεψε. Ο διαιτητής δεν είχε δώσει καν σήμα για έμμεσο, μπέρδεψε τα σπορ;
SG3ptshooter
O Drew απόψε θα σπάσει τις γιάρδες. Το γεγονός της κανονικής περιόδου. Οι Titans βρέθηκαν ένα απίθανο drop μακριά απ' το 4-1, απίθανο. Ο Mahomes αντικειμενικά ήταν εξαιρετικός όσο κι αν δεν φαίνεται απαραίτητα στο statline. Πόσα χαμένα kicks; Κέρδισαν οι Cardinals επιτέλους, Broncos ντροπιαστικοί, Falcons τελειώσανε, το derby του Texas απέδειξε ότι κανείς τους δεν μπορεί φέτος, ο Flacco ας κοπεί πια, έχω αδειάσει.
SG3ptshooter


T.W.Is.M.
Φανταζεσαι ομως τι θα ειχε γραφτει ομως ετσι και ολοκληρωναν οι Πακερς την ανατροπη απο το 23-0 του ημιχρονου στο Ντιτροιτ;
Δεν ειναι κριμα για τον Brees να εχει μπλεξει με την αμυνα σουρωτηρι των Saints και να μην μπορει να φτασει σε ενα Superbowl; Λες να τα καταφερει φετος; Τους Chiefs και το Mahomes δεν μπορει να τους συναντησει πριν το SB παντως.

Σε αλλα νεα, που αφορουν μονο τους 10 καμενους του fantasy, πιασαμε κορυφη με πολυ περιεργη αποδοση! Αν μου ελεγαν οτι θα παρω 22,70 απο ολους τους RB και WR, θα ελεγα οτι θα χασω με 20+. Αν παλι μου ελεγαν οτι θα παρω 46,70 απο τον TE, τον kicker και την αμυνα, θα περιμενα να κανω ρεκορ ποντων. Κι αν μου ελεγαν οτι ο QB, που εχει και προβλημα τραυματισμου, θα ειχε στο ημιχρονο γυρω στους 3, ενω παιζω με τον πρωτο της βαθμολογιας, θα περιμενα να παθω συντριβη.
Τελικα δεν εγινε τιποτα απο ολα αυτα!
Επαιξαν αντιπαλοι και οι 2 πιο ατυχες ομαδες της λιγκας στο πιο συναρπαστικο ζευγαρι της αγωνιστικης, που κριθηκε απο τον kicker των Saints.
aegeansheed
NFL WEEK 6

-H επιστροφή μετά από ένα εξαντλητικό auction NBA Draft μοιάζει με όαση-

Η πρώτη σκέψη ήταν να περάσουμε άμεσα στο ψητό με τα παιχνίδια των 8μμ, αλλά θα αναγκαστώ να προσποιηθώ ότι υπήρχε TNF και αυτήν την εβδομάδα-πάντα έχει ασφαλώς- αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν ματς. Όταν δεν υπάρχει καν QB σε μία από τις δύο ομάδες το ματς είναι de facto κακό, όταν κάνουν λάθη και οι δύο έχει ενδιαφέρον επειδή αλλάζει η κατοχή και δίνονται ευκαιρίες εκατέρωθεν. Όταν κανείς απ' τους δύο δε μπορεί με τίποτα να πετύχει συμπαίκτη είναι τραγωδία, η λεγόμενη κλωτσοπατινάδα. Υπάρχει και η κρεατομαχία™ βέβαια, που αν και με QB κάποιου potential το game plan αποφασίζεται να έχει πολύ running. Έχουμε και σε αυτήν την περίπτωση το συνθετικό "πολύ" μπροστά από το "κακό παιχνίδι".
Στο Giants-Eagles ο Eli Manning δε βγήκε ποτέ για football την Πέμπτη. Ψάχνουμε ακόμα να δούμε πού ήταν το μυαλό του και γιατί δεν ανέλαβε καθήκοντα QB o OBJ τελικά κι ενώ οι Eagles είχαν αρκετά σοβαρά θέματα για να χτυπήσεις θεωρητικά (running back, αμαρτωλή secondary). Κρατάμε από το ματς μία ακόμα επίδειξη των ικανοτήτων του Saquon Barkley και πιθανότατα το rebirth του Wentz στο άτυπο top10 των active QBs, όχι μόνο γι'αυτόν-ψυχολογικά, αλλά και στατιστικά πλέον. Ο Alshon Jeffery επέστρεψε δυνατός και στην κατάσταση που τελείωσε το 2017. Ελπιδοφόρα και τα δύο για τους Eagles, σε μια χρονιά, που όπως πήγαινε πριν δω αυτά τα δύο στοιχεία, δεν είναι πλέον καθόλου χαμένη-το αντίθετο.




Κυριακή - 1η ζώνη
Arizona at Minnesota
Την τελευταία φορά που είχαμε σχολιάσει για ευκολάκι για την ομάδα του Βουνού του Game (όχι του περήφανου Highlander darter Henderson... αυτόν μάλλον για Hibernian τον κόβω) το τελικό σκορ έμεινε ως μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις ποτέ -θα τολμούσε να πει κάποιος γνώστης της Ιστορίας του NFL που παρακολουθεί μόλις 4 σαιζόν και ό,τι έχει πάρει το μάτι του από 'δω κι απο 'κει. Για κάποιον λόγο η Minny δέχεται πόντους πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το ρόστερ της ότι μπορεί (η απουσία Griffin δεν πίστευα ποτέ ότι θα είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο). Τα τελευταία δύο χρόνια παραδοσιακά οι καλύτεροι της παίκτες και η ραχοκοκκαλιά αυτής της ομάδας είναι οι αμυντικοί της. Φέτος βλέπουμε Cousins, Thielen και Diggs. O Cook ακόμα να παίξει ένα ματς φέτος σε κανονικούς ρυθμούς και χωρίς να τον κρατάει κάτι. Ούτε σε αυτό θα είναι 100%. Τα προβλήματα συνεχίζονται, αλλά η κοινή λογική λέει ότι και πάλι οι Vikings θα πάρουν εύκολα ή δύσκολα ένα ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν έχει κάποιο τρομερό defensive potential και μια επίθεση που ψάχνεται ακόμα. Θέλουμε να δούμε περισσότερο Kirk κι ελπίζουμε ο Fitzgerald να μπορεί να κάνει τα βασικά, τώρα που ο Rosen τον έχει περισσότερο ανάγκη.
Score: Vikings 27 - Cards 21 (+7 με +9 οριακά)
TD bet: Diggs (MIN), David Johnson (ARI)

Carolina at Washington
Περιμένω πράγματα από τους Panthers φέτος, ειδικά από αυτό το ματς, αφού θα είναι το αμέσως επόμενο από την breakout εμφάνιση που θέλαμε να δούμε επιτέλους γύρω στα 3 χρόνια από αυτήν την ομάδα. Receivers να κάνουν πολλαπλές ζημιές σε middle routes και να δίνουν το business στον αντίπαλο def coach. Αυτό. Με φουλ ρόστερ για πρώτη φορά φέτος, αφού επιστρέφει και ο Greg Olsen, αλλά το σημαντικότερο ο Thomas Davis, που όσο και να τον βαραίνουν τα πόδια και τα λοιπά θέματά του (PED suspension που μόλις έληξε) είναι χαλαρά top-ό,τι θες στη θέση του ILB ακόμα. Οι Skins μετράνει πολλαπλές απουσίες σε key playmakers: o Thompson θα είναι έξω, ο Peterson βάρεσε τον ώμο του-αλλά θα παίξει, ο Crowder είναι εκτός και αυτός, ενώ και ο Richardson πονάει-αν παίξει. Έχει μείνει ένας Bibbs, που του πήρε 55κάτι carries σε 3 χρόνια-πες για να γράψει το 1ο του rushing TD πριν 1 αγωνιστική και ο Perine, που αν τον πίστευαν δε θα είχαν φέρει AP. Άμυνα έχει η Washington, αλλά δε νομίζω να τη βγάλει καθαρή απέναντι σε αυτή τη φορμαρισμένη Λάηνα, αλλά θα είναι derby.
Score: Διπλό 24 Panthers - 18 Skins (στα όρια του FG η διαφορά όμως)
TD bet: McCaffrey, Samuel (CAR)

Chicago at Miami
Πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο ματς των Bears. Μας τρέλανε ο Nagy, μας εντυπωσίασε ο Μήτσος απ' την Τρούμπα (Mitch Trubisky), είχε perferct qb rating με 6tds να θυμίσω. Άλλο ματς απέναντι σε Dolphins, άλλη προσέγγιση, το είπε και ο head coach, θέλει τον Howard (RB) περισσότερο involved σε αυτό βάσει πλάνου, αφού ο Trub δεν είναι, ούτε έγινε ξαφικά ο gunslinger QB-το ξέρουν όλοι αυτό και θα τον περίμεναν στη γωνία αν συνέχιζε να πυροβολεί κατά ριπάς. Οι Dolphins προσγειώθηκαν απότομα μετά το απρόσμενο 3/3 τους κάνοντας δύο σερί ήττες (εκτός έδρας δε και μάλλον εντός προγράμματος) και μάλλον αυτό είναι οι Fins after all σε μια φωτογραφία της σαιζόν στα πέντε πρώτα. Overachieved ίσως και πάλι. Τί κάνουνε με τα running backs τους το καταλάβαμε ακόμα; Μπα... κανείς. Ούτε καν ο Σκόλνικ, ναι ο beat writer των Heat για χρόνια, ψάχνει κι αυτός. Δεν είναι ότι ψάχνει, αλλά ότι το ανακινεί τώρα, ενώ έχει συμβεί ήδη από την 2η εβδομάδα ήδη και από την 3η πλέον ήταν και "θέμα" κι επίσημα. Κανείς δεν καταλαβαίνει από που πηγάζει αυτό το ιδιότυπο "rb policy", λύσεις δε δίνει όμως ποτέ, εκτός αν θεωρείς ότι να μην πληρώσεις ποτέ για RB, αλλά για τον Kiko Alonso σε κάνει πετυχημένο financially... Τέλος πάντων... είναι από τα μεγάλα ongoing WTF του NFL αυτή η κατάσταση. Ανοιχτό ματς, λόγω της ικανής middle άμυνας του Chicago. Τους βλέπω να το παλεύουν καλά, αλλά είμαι tough to be sold στο να οδηγήσει χωρίς λάθη σε νίκη για δεύτερο σερί ο Mitch. Μπορεί όμως και κατά βάση αυτό κάνει καλά-ως μια game manager περίπτωση. Αν πρέπει να πάρει ένα με ισορροπία σε plays και αυτοσυγκράτηση είναι αυτό-και μπορεί. Προσωπική συμπάθεια σε Σικάγο για αυτό.
Score: Bears 17 - Fins 13 (πιστεύω under)
TD bet: Trubisky (ποδαράτο)

Indianapolis at N.Y. Jets
Μάλλον με Crowell σε αυτό, αν και είναι gtd. Οι Jets έχουν πάρει δύο-τρεις απροσδόκητα καλές-έως επικές εμφανίσεις του Κρω-έλ φέτος. Γι' αυτό το λέμε. Δεν είναι ότι είναι κανένας Μέσι-Ρονάλντο-Ζιντάν, αλλά μπαίνει... τι να τα κάνεις τα άλλα. Εδώ ο ΛεΓκάρετ είχε μπει 18/299 πριν 2 χρόνια. Είναι η χρονιά του μάλλον. Ευχάριστες ειδήσεις για Jets: την βρήκε και ο Robby Anderson στο προηγούμενο, σκόραρε δις. Οι Colts έχουν κάποιες επιστροφές αυτήν την εβδομάδα, αλλά όχι τις πιο σημαντικές (Doyle, Hilton) ακόμα. Ο Luck θα συνεχίζει το short game παιχνίδι του κι εύχεται αυτοί που βρίσκονται μπροστά του να μην κάνουν πολλά drops. Ανοιχτό ματς και αυτό χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Οι Colts ή και Lucks λόγω του QB τους μπορούν να χτυπήσουν κάθε ματς, όσο οι lbs τους δημιουργούν πίεση στον αντίπαλο. Αυτό είναι το πλάνο. Δεν είμαι fan των Jets, αλλά θα ήθελα να δω τον Robby να συνεχίζει το σερί. Διπλό γίνεται, αλλά με τόσες απουσίες ίσως είναι πολύ αισιόδοξο σενάριο όσο και να θέλουμε, το niche του Luck.
Score: Jets 25 - Colts 23 (γύρω στους 3-4 πόντους διαφορά)
TD bet: Crowell (NYJ)

Pittsburgh at Cincinnati
Σημαντικό divisional derby και για τις δύο ομάδες. Οι Bengals βρίσκονται ήδη με καλό ρεκόρ σε αυτό το στάδιο της σαιζόν και θέλουν την νίκη που τους πετυχαίνει με δύο σημαντικές απουσίες (Bernard, Eiffert-αλλά και Kroft), αλλά με μία νευραλγική σε timing επιστροφή: του Mixon. Οι Steelers είναι σαφώς σε ανοδική πορεία, αφού άρχισε να γράφει TDs πλέον ο Antonio Brown, γεγονός που μαζί με την ανακοίνωση της επιστροφής του Bell στην 7η σηματοδοτεί την προσωρινή παύση της γενικότερης γκρίνιας που χαρακτηρίζει το σωματείο αυτό. Μπορεί να είναι είτε μεγάλο σκορ (υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για κάτι τέτοιο), είτε ένα super-cautious μεθοδευμένο ματς με τακτική και running game μέχρι να αρχίσει το πάρτυ των interceptions (έχουμε Ρόθλα και Dalton στο ίδιο ματς, οπότε μπορεί να γίνει έως και int festival αν κάνει κάποιος την αρχή). Απίθανο να προβλέψεις την εξέλιξη, ιστορικά μιλώντας. Πιστεύω όμως ότι ο Dalton θα λούσει.
Score: (κακώς δίνω) Bengals 21 - Steelers 23 (κάτω από το FG και under)
TD bet: Green (CIN), Conner (PIT)

Seattle at Oakland
Παρατηρώ τα αποτελέσματα των Seahawks φέτος. Στα ματς που έχασε στην ερώτηση "ήταν χειρότεροι;" αποκρίνομαι σε 1/3 με "ναι" και στα άλλα δύο "όχι απαραίτητα". Στις νίκες του ήταν σαφώς ανώτερη ομάδα. Καταλήγω λοιπόν ότι μάλλον είναι λίγο καλύτεροι από όσο τους περιμέναμε φέτος, όσο βλέπω τον Russell να είναι σε top-3 mode και να συνεχίζει να κάνει παπάδες ουσιαστικά χωρίς Baldwin/με το ολόγραμμά του, με κάτι Wizzly-Dizzly και ό,τι άλλο του δώσουν. Οι Raiders έχουν ήδη κάνει τη νίκη τους για φέτος, οπότε είναι πλέον achieved και δε μας απασχολεί τί άλλο θα κάνουν κατόπιν. Είναι και τρύπιοι στη μέση -ό,τι πρέπει δηλαδή για τη run-heavy επίθεση του Πήτουρα. Το ματς είναι ανοιχτό, αλλά θέλω να δω Seattle νικητή.
Score: Sonics 24 - Raiders 21 (στα όρια του FG)
TD bet: Carson (SEA)

Buffalo at Houston
Δε μου αρέσει το ματς για τους Texans. Είναι πολύ πιο δύσκολο απ' όσο δείχνει. Πρώτον: ο Watson δεν είναι 100%, δεν έχει όμως κάτι που θα του επηρεάσει σημαντικά το throwing ή το movement. Δεύτερον, οι Texans δεν έχουν running game και δε μπορούν να μπουν στην end zone με τίποτα (κάπου διάβασα είναι 31οι σε αυτό). Ο Nuk θα είναι απέναντι στον Tre'davious White, καλό corner δηλαδή, οπότε ανοίγουν οι δρόμοι για Fuller, όπως το έχουμε δει πολλάκις στο παρελθόν. Πλέον υπάρχει και ο Κουτί (Coutee) για πιασιές. Τον έχω ακούσει και "cutie", αλλά τον βαφτίσαμε έτσι και δεν πρόκειται να το αλλάξουμε τώρα. Οι Bills έχουν τουλάχιστο μια ευκαιρία να ζορίσουν την line του Deshaun και εύχονται να μην καταρρεύσουν τα πάντα μπροστά σε δυνατό αν και με μειωμένη σβελτάδα πλέον JJ Watt και Clowney. Δεν είναι τόσο στάνταρ όσο νομίζουμε, γίνεται άνετα και upset, αλλά δε μπορώ να μη δώσω το αυτονόητο έστω που είναι νίκη Texans με χαμηλό σκορ.
Score: Texas/ Houston/ Βόδια 23 - Μπάφαλα/Μπίληδες 12

L.A. Chargers at Cleveland
Δεν το λες και τελείως αδιάφορο, δηλαδή θα το προτιμούσα αν έπαιζε στην TV απέναντι σε οποιοδήποτε ματς Super League, αλλά θα πέθαινα και από βαρεμάρα. Συμμετέχουμε όλοι στην τηλεοπτική σαπουνόπερα του Cleveland που ξεκίνησε με θύματα όσους είδαν το φετινό Hard Knocks, παρουσιάζοντας το δράμα με τον Χιου να παλεύει να βάλει τις βάσεις για winning culture χωρίς να ξέρει πώς. Καταλαβαίνουμε ευτυχώς ότι οι νίκες έρχονται λόγω Mayfield, Garret και Landry κυρίως, παρά από κάποια ενέργεια του Hue, αλλά παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το νέο επεισόδιο κάθε Κυριακή. Το cast υποδέχεται έναν άλλο θίασο, αυτόν των Chargers. Έχει βγει εκτός έδρας ο Rivers φέτος; Με Rams δεν πιάνεται πολύ για εκτός, έχει παίξει 1 μόλις με Μπάφαλο βλέπω. Το κέρδισαν άνετα. Πέρα από αυτό ομως: το ματς είναι το σημαντικότερο test εκτός έδρας για τους Chargers, απέναντι σε μια sneaky καλή άμυνα. Υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο από αυτό που φαντάζομαι βέβαια, η επίθεση είναι πολυπρόσωπη και αρκετά skilled, αλλά ο Rivers μπορεί να βρεθεί από την καλή του μέρα στην κακή του σχετικά εύκολα. Δεν είναι ότι έχει δώσει αφορμές φέτος για κάτι δραματικά κακό-το αντίθετο, είναι ότι μπορεί να συμβεί όμως ανά πάσα στιγμή, ειδικά εκτός έδρας και απέναντι σε ομάδα που θα του δώσει πίεση στο pocket και γρήγορη κάλυψη σε μέση απόσταση. Δεν ευνοεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος για deep threat πέραν του Allen, που δεν είναι ο κλασσικός speedster για μια επιλογή ντηπιάς, μπορεί όμως λόγω catch capability. Και αυτός παίζει κάτω από τα standards του. Θέματα και στο punting unit από τους Bolts και οι Browns με λίγη προσοχή και τον Baker να αποφεύγει τα λάθη μπορεί να βρεθούν αρκετές φορές έξω από την end zone. Θα δώσω Browns, αλλά δεν είναι καθόλου safe, απλά έχω πιστέψει στο σενάριο που ο Rivers κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.
Score: Browns 24 - Chargers 18 (δύσκολα πάνω από +5 υπέρ Browns)
TD bet: Hyde (CLE), Gordon (LAC)

Tampa Bay at Atlanta
Οι Falcons καίγονται για βαθμούς, αλλά είναι πολύ φιλόξενοι για touchdowns. Η Tampa με τον Jameis σε κέφια και με όρεξη είναι το πιο εφιαλτικό matchup τη δεδομένη στιγμή. Pass super-heavy ομάδα με όλη την καλή 5άδα των receivers της και σε κλειστό γήπεδο είναι ό,τι χειρότερο για τους Falcons. O Ηoward προπονήθηκε, αλλά θα είναι μάλλον limited. Η Atlanta, που δεν της πάει τίποτα καλά φέτος, εκτός από τον Ridley μάλλον, κράτησε εκτός και τον Freeman, που έτσι που το πάει έχει μια σχεδόν χαμένη χρονιά. Κρίμα. Μεγάλο σκορ σαφώς. Προβάδισμα νίκης; Falcons, αλλά θέλουμε να δούμε Jameis να το παίρνει, για.... πολλούς λόγους smile.gif
Score: ΤΒ 30 - ΑTL 25 (κάτω από FG, διπλό, over)
TD bet: Brate, Jackson (TB) Sanu, Ridley (ATL)

Κυριακή - 2η ζώνη
L.A. Rams at Denver
Cooks και Kupp προπονήθηκαν κανονικά για τους Rams, που απλά πάνε για άλλη μια νίκη. Δεν είναι υπερβολικό, καθώς είναι προς το παρόν ακόμα η καλύτερη ομάδα στο NFL. Δύσκολη μεν έδρα το Denver, αλλά η άμυνά τους έχει πολλά προβλήματα και το pass rushing τους αντιμετωπίζεται πλέον. Δε φταίει ο Von, ούτε τον παίρνει η μπάλα, απλά δε φτάνει από μόνος του. Βαρετή ομάδα οι Broncos, ευτυχώς το ματς είναι στην late ζώνη.
Score: Rams 27 - Broncos 20 (+6 υπέρ Rams)
TD bet: Gurley, Kupp (LAR)

Baltimore at Tennessee
Κρεατόπιτα alert!!! Αυτό. Ήρθε η ώρα του Λαμάρ; Δεν το πιστεύω ότι αυτό το ματς είναι το κριτήριο για να πεις ότι ο Φλάκο είναι -και πάλι- underachiever, αλλά αν συνεχίσει δεύτερη σερί εμφάνιση σε μοτίβο του προηγούμενου statline θα έχει πρόβλημα. Απέναντι στους Browns είχε 29/56 επιθέσεις χωρίς TD και με INT. Δεν έκανε ούτε 300 γιάρδες. Σε 56 επιθέσεις... Τί αλλο να πούμε από προβλήματα για τους Ravens, αν δεν είναι αυτό το πρώτο.
Score: Titans 21 με 24 - Ravens 17 (με 11 πόντους από Tucker, 9+ θα έχει και ο Succop)
TD bet:

Jacksonville at Dallas
Αδιάφορο. Να κερδίσουν οι Jags μόνο και να μην έχουμε τραυματισμούς. #pray
Δίνω TD στους Cowboys, αλλά κατά βάθος δεν το πιστεύω. Το ματς θα είναι στο +8 με +10 σταθερά και μόνο ο Bortles μπορεί να βάλει το Dallas στο παιχνίδι.
Score: Jags 21 - DAL 13
TD bet: Yeldon (JAC)

Κυριακή - αργά
Kansas City at New England
To πιο δυνατό ματς της αγωνιστικής πλέον κατά 90% είναι αυτό στο οποίο παίζει ο Mahomes. Απέναντι στους Patriots αυτή τη φορά, που θα ήθελαν να γυρίζουν σιγά-σιγα το κλασικά πολύ μέτριο ξεκίνημά τους στη σαιζόν. O Gordon θα παίξει λογικά, όπως και ο Watkins για τους Chiefs, ο οποίος βγήκε από πολύ νωρίς έξω στο προηγούμενο και στέρησε επιλογές από τον ταλαντούχο πασέρ. Είναι καλό ματσαπ για τον Homey, ο Reid έχει πάντα ωραίες ιδέες να ρίξει στο τραπέζι και οι Patriots δε μπορούν να δημιουργήσουν πίεση στον αντίπαλο QB φέτος. Παράμετροι που προϊδεάζουν για ένα πολύ ενδιαφέρον ματς, το οποίο θέλουν το ίδιο και οι δύο ομάδες. Το υψηλό σκορ είναι τό μόνο σίγουρο, καθώς και οι Chiefs δίνουν χώρους εκεί που αρέσει να φορτώνει με στόχους ο Brady, ανάμεσα στα coverage των lbs και τα ανεβάσματα των safeties, ενώ κι ο Houston επίσης είναι αμφίβολος από τη D-line.
Score: Patriots 30 - Chiefs 28
TD bet: Michel, Hogan (NE), Hunt, Kelce (KC)

Δευτέρα
San Francisco at Green Bay
Χτυπημένο SanFran, beaten hard, όπως θα έλεγαν και οι κολλητοί του αναγκαστικά βασικού τους QB πλέον. C.J. Beat.Hard. Δεν ήταν όσο κακός δείχνει η γραμμή του στην προηγούμενη. Ο Kittle έχει φάει ήδη πολύ ξύλο στη σαιζόν, αλλά θα παίξει σε ένα ματς πιθανότατα χωρίς τον καλύτερό τους RB, τον Breida. Αδιάφορο ματς ως απόλυτο αποτέλεσμα.
Score: Packers 33 - Niners 21
TD bet: όποιον βρει ελεύθερο ο Rogers + Jones (GB)
T.W.Is.M.
Ευτυχως δεν προλαβα να σε διαβασω πριν παιξω και επιασα 2 ωραια σημεια που ειχα σημαδεψει απο νωρις: Redskins και Chargers. Το κακο ηταν οτι εμπιστευτηκα και τους Jaguars. Γιατι εκατσαν ετσι αυτοι; Δευτερη συνεχομενη ηττα με κατω τα χερια. Να τους εμπιστευτω την επομενη εβδομαδα αραγε;
Αυτοι που μοιαζουν οι πιο αμπαλοι, η Λιμοζ του NFL, η Προοδευτικη του Σουλη Παπαδοπουλου και του ΜπαμπητουΤεννε ειναι οι Titans. Αυτη την εβδομαδα επλασαν κουλουρακια με τα 2 χερακια. Οταν τελειωσαν τα απογευματινα ματς, ειδα το σκορ της αμυνας των Seahawks, που ειχα αφησει στον παγκο, και πηγα να μετανιωσω που εβαλα βασικους τους Ravens. Τελικα οι Ravens μου εδωσαν ακομα περισσοτερους!
In Aaron we trust τωρα για να παρουμε τη νικη...

Παει και το αηττητο των Chiefs μετα απο ενα μεγαλο ματς απ οτι καταλαβα. Μονο οι Rams μενουν αηττητοι πια! Παμε λοιπον για ολα τα πρωταθληματα στο LA φετος! Rams, Dodgers, Lakers(το πρωταθλημα τηλεθεασης σαπουνοπερας εννοω, μη γελατε)...
SG3ptshooter
QUOTE
Giants owner John Mara thinks Odell Beckham "needs to do a little more playing and a little less talking."

"I wish he would create the headlines by his play on the field as opposed to what he says and what he does off the field," Mara added. It is good Mara has identified Beckham as the Giants' real problem and not Eli Manning's ever deteriorating skill set.


Έχει ένα δίκιο ο Βλάσης -συνήθως λέω ο θείος μας εμένα και της Rooney, ο θείος John- αλλά δε μπορεί να θέλουν τόσο συστηματικά να ρισκάρουν να φύγει διάολε. O Eli είναι νεκρός και o-line θέλει σαφώς ενίσχυση. Βέβαια έχω γίνει κατακόρυφα fan του Saquon και επειδή είναι σεμνός και ωραίος, προς ώρας έστω.

Άμυνα Bears έχασε απ' τον Osweiler. wos_sport4.gif (Καθόλου overrated)



Ηρωικός Andrew Luck όποιοι κράζουν είναι ζώα. Δεύτερη πάσα screen στο back στο ένα μέτρο και μετατράπηκε σε pick six, μετά λένε πετάει ints. Μεικτή basketforum είναι οι γύρω του.

O Gruden θα είχε απολυθεί αν δεν ήταν ο Gruden κι αν δεν είχε φορτώσει 100 μύρια. Δεν υπάρχουν Raiders, έχει υπερβολικά πολλούς έμπειρους επιθετικούς για να μη μπορούν τόσο.



Το Houston κάνει το πιο τζούφιο σκαρφάλωμα στη βαθμολογία που χει δει ποτέ άνθρωπος. Αν δεν κατσικωθεί πάλι η μισή άμυνα μπορεί να γίνουν πραγματικά relevant.

Σκόργια Tennessee βγαλμένα από Κυριακή μεσημέρι "Super League" που δικαιώνει τις προσδοκίες για under και ταμείο, άλλωστε όταν έχεις βαφτίσει την ομάδα προς τιμήν του Μπάμπη του Τεννέ (είδες ο Μπάμπης ο Τεννές; -> Tennes! See?) που σε ανέβασε απ' τη Β τι άλλο να παίζεις...
Δεν υπάρχει o-line αυτήν την περίοδο με τους τραυματισμούς αλλά κι άλλοι χάνουν παίκτες σε αυτή τη γραμμή χωρίς να παύουν κυριολεκτικά να μοιάζουν με επίθεση.

Denver μάλλον θα είναι η πρώτη ομάδα που θα αλλάξει coach -εκτός αν βάλει βασικό τον Peterman o Buffaloς, νεανικοί έρωτες-, δεν είναι αρκετοί καλοί αλλά κυρίως πληρώνει ότι το χρωστάνε από πέρυσι.



Οι Jags έχουν διαλυθεί δυο βδομάδες και οι 40 απ' την μέτρια επίθεση του Dallas είναι μεγάλο καμπανάκι.

Άμυνα Packers άξια του Τάσου Κάκου που φέραν για coordinator.

Για το Kansas@NE δε λέω τίποτα. Θα ξαναπαίξουν. peace.gif

T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 16 2018, 21:00 ) *
Σκόργια Tennessee βγαλμένα από Κυριακή μεσημέρι "Super League" που δικαιώνει τις προσδοκίες για under και ταμείο, άλλωστε όταν έχεις βαφτίσει την ομάδα προς τιμήν του Μπάμπη του Τεννέ (είδες ο Μπάμπης ο Τεννές; -> Tennes! See?) που σε ανέβασε απ' τη Β τι άλλο να παίζεις...
Δεν υπάρχει o-line αυτήν την περίοδο με τους τραυματισμούς αλλά κι άλλοι χάνουν παίκτες σε αυτή τη γραμμή χωρίς να παύουν κυριολεκτικά να μοιάζουν με επίθεση.


Αυτο δεν το ειχα σκεφτει! Να παρουν λοιπον και τονΜπαμπητονΤεννε για defensive coordinator να μαθουν πως παιζεται το σωστο ταμπουρι για να δουμε το πρωτο ματς στην ιστορια του NFL που θα ληξει 3-0 στην παραταση...

Μην ανησυχεις για τους Packers, αφου στο τελος θα αναλαβει ξερεις ποιος... Θα μου πεις, δεν παιρνουν πρωταθλημα ετσι. Το ξερω, θα το παρει ο Gurley ή ο Mahomes! Θα ξαναπαιξουν, οπως ειπες οι Chiefs με τους Pats και αυτη τη φορα θα κερδισουν οι Chiefs(σιγα μην κανει κι αλλο touchdown ο Brady!).
aegeansheed
NFL WEEK 7 - Part I

Την Πέμπτη είχαμε μπάλα, ναι. Το χειρότερο σημείο σε μια πολύ κακή χρονιά για τους Cardinals φέτος μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα, αλλά με την αγκύλωση που τους χαρακτηρίζει μάλλον θα δούμε και χειρότερα. Το δύσκολο κομάτι στη διαχείριση είναι οι βετεράνοι, που είχαν συνηθισει στα σαλόνια του playoffs. Ξημερώνει μια δύσκολη μέρα στην κοιλάδα της Αριζόνα, μη βλέπετε που ο Nashidis έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο καμάρι του Phoenix και δε σχολιάζονται αυτά που πρέπει. Πολλά τα θέματα και από πού να αρχίσεις. Ότι στέλνουν πχ τον DJ να τρέξει χωρίς run block... Οι Cards είναι η χειρότερη άμυνα στο running game, αυτό που μου φαίνεται κακό όμως στον όποιο σχεδιασμό είναι ότι αποφάσισαν να κατεβάσουν Rosen χωρίς να έχει κάποιον playmaker εκτός Fitz, που όσο safe hands και να είναι έχει το μειονέκτημα της ηλικίας ως προς την πλαστικότητα και το γεγονός ότι δεν παίρνει outside routes συχνά για να υπάρχει η δοκιμή σε deeper option. Δε μου αρέσει τίποτα, τόσο που μέχρι και η έξοδος του Tyrann-που μου έμοιαζε κάπως φυσιολογική-αρχίζει και μου φαίνεται απώλεια, τώρα που πάνε όλα χάλια.




Κυριακή - London Game 16:30
Tennes-city at L.A. Chargers
Alert καθώς αυτήν την εβδομάδα έχουμε απογευματινό για τα δικά μας ρολόγια ματς. Στο Wembley για άλλη μια φορά οι Titans του Μπάμπη του Τεννέ Μαριότα θα πάνε να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό κόντρα στους Chargers. Σημαντική είδηση που επηρεάζει αρκετά το game plan είναι η απουσία από αυτό του top3 RB φέτος Melvin Gordon, ο οποίος έμπαινε πρακτικά όποτε ήθελε στην τελική ζώνη. Λογικά η πρώτη σκέψη θα ήταν passing overdose, την έχουν αυτή τη δυνατότητα με τον Rivers οι Chargers, έχουν όλους τους receivers παίκτες τους από το active roster, μάλλον για πρώτη φορά και θα αναμένεται να φορτώσουν την end zone με ψηλά κορμιά, θα ανέβει και η άμυνα δηλαδή για καμιά κεφαλιά. biggrin.gif Δύσκολη η πρόβλεψη του αποτελέσματος, δε γνωρίζουμε και πώς θα ανταποκριθεί ο Έκελερ στον ρόλο του 3rd down back και γενικά πώς θα διαχειριστεί την κούραση από τα πολλά carries. Εκτός των άλλων μιλάμε για ματς στην Αγγλία, που είναι άγνωστο πώς θα πάει. Χαμηλό pace λογικά και συνήθως χαμηλό score.
Score: Titans 17 Chargers 15
TD bet: Tyrell Williams (LAC), Corey Davis (TEN)

* quick intro για το πρώτο ματς, συνέχεια και στα υπόλοιπα σε λίγο...
aegeansheed
NFL WEEK 7 - Part II

Κυριακή - 1η ζώνη Amerikanikh
Buffalo at Indianapolis
Οι εξπέρ των rankings για απόδοση δίνουν τον Luck κάπου στα όρια της 10άδας αυτήν την εβδομάδα. Μας δείχνουν και ότι οι Bills έχουν φάει μόνο σε έναν αγώνα 2 tds, χωρίς να μας λένε όμως με ποιούς αντίπαλους QBs βρέθηκαν απέναντι. Εμείς δε μασάμε όμως, συνεχίζουμε να πιστεύουμε Andrew και αυτήν και κάθε εβδομάδα που πατάει στα ποδαράκια του και δεν έχει έναν receiver της προκοπής. Είναι skill, έχει και τον Hilton που το έπαιξε safe, αποθεραπεύτηκε στο bye κενό και θα παίξει κανονικά. Οι Bills ζουν ξανά ένα δράμα, πήγαν να σταματήσουν τις μουρμούρες πριν καν ξεκινήσουν-εξωγηπεδικά- ανακοινώνοντας από την προηγούμενη εβδομάδα ήδη το start του Derek Anderson, ενός 35άρη rusty βετεράνου, που αν θυμάμαι καλά τελευταία είχε κάνει ρεζέρβα του Cam στους Panthers. Αυτό που δε θυμόμουν ήταν ότι σε δύο starts στο 2016, που έπαιξε τελευταία, είχε 2td-5int. Κακό, αλλά μπροστά στο χειρότερο (Peterman) τί να κάνει κάποιος... Με τέτοιο "κίνδυνο", κάποιες extra κατοχές θα περάσουν στους Colts-που είναι η streaming άμυνα της εβδομάδας και ως εκ τούτου θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στον Luck για passing, που είναι ο no1 QB thrower σε targets στην end zone. Πασκάληδες-Τσέστερς-Σγούπηρες, δεν έχει σημασία ποιός, να την πιάσει μόνο. Σημαντικό ότι έχουν και τέσσερα backs μάχιμα μετά από εβδομάδες, άσχετα αν τα 3/4 είναι άμπαλα. Κορμιά να υπάρχουν.
Score: Colts 28 - Bills 16-19 (Bills με 1 td, γύρω στο +8 σε Colts, πάνω από 1 td διαφορά)
TD bet: Swoope (IND)

Carolina at Philadelphia
Οι Panthers απογοήτευσαν κάπως, όχι συνολικά ή ολοκληρωτικά, αλλά δεν έγινε το step up από κάποιους παίκτες ή πιο σωστά... κάποια λάθη και λεπτομέρειες που έκριναν κατοχές (για τον DJ Moore λέω με τα δύο fumbles του) σε ένα ήδη ζορισμένο δύσκολο εκτός έδρας, κόστισαν. Το σημαντικό είναι ότι ο Cam είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο Olsen φαίνεται να κινείται άνετα. Οι Eagles εύχονται ο Wentz να συνεχίσει εκεί που το άφησε, το έχει βρει ήδη και το τελειοποιεί ξανά δηλαδή, σύντομα θα βρεθεί εκεί που ήταν πέρυσι πριν τον τραυματισμό. Η άμυνα της Carolina προσφέρεται για high volume passing, παρόλο που η παρουσία του Davis θα μπαλώσει κάποιες τρύπες. Έδειξε αρκετά τρωτή όμως απέναντι σε μια μέτρια επίθεση, όπως αυτή των Skins. Οι Eagles είναι 1,5 φορά πιο δυνατή ομάδα στην έδρα τους και με εξαίρεση την κατάσταση στα backs και τα θέματα στη secondary (Samuel, Moore θα βρουν ευκαιρίες για ζημιές), πιστεύω αν βασιστούν στον αέρα εύκολα θα πάρουν το ματς.
Score: Eagles 27 Panthers 23 (κάπου εκεί γύρω στα 3-5 διαφορά, αλλά κάτω του εντός TD το φαντάζομαι)
TD bet: Jeffery, Ertz (PHI), Samuel (CAR)

Cleveland at Tampa Bay
Το trade της εβδομάδας έσκασε κάπως απρόσμενα-για αυτό το σημείο της χρονιάς, οι Browns αποφάσισαν ότι δεν έχει νόημα να κρατάνε ένα παραδοσιακό RB όπως είναι ο Hyde σε μια pass-heavy επίθεση όπως θα είναι πλέον τα drives με τον Baker Mayfield. Ο Duke Johnson γκρίνιαζε ήδη και είχε δίκιο ότι δεν παίρνει αρκετές ευκαιρίες για το πόσο skilled είναι σε έναν ρόλο που οι περισσότεροι φαντάζονταν ότι θα ήταν upgrade απέναντι στα περισσότερα rbs εκτός από 5-6 στο NFL σε αυτό που λέμε "pass-catching RB". Θα πορευτούν λοιπόν με τον rooky Chubb, που δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό ως elusiveness ή patience, πέρα από ένα ματς με τους Raiders (δεν είναι κριτήριο αυτό ασφαλώς!). Αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένας rooky RB με ζουμί και αν του κάνεις καλό block στην ευθεία είναι δύσκολο να τον πιάσεις. Είναι καλός αθλητής όμως, να τα λέμε όλα. Το ματς αυτό είναι και καλή ευκαιρία να δείξει πράγματα, αφού η Tampa είναι μέτρια στο run stopping και δε θα έχει τον αγαπημένο μας McCoy σε αυτό, που είναι σαφές downgrade. Γενικά οι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται άνετα ως "χωνιά" η μεν στο running game (CLE), η δε παντού. Το score δύσκολα να είναι μικρό.
Score: Bucs 30 - Browns 27 (over, έχω δει όραμα με Baker να κάνει comeback σε κάθε TD του Winston και οι Browns να αποτυγχάνουν να το στείλουν στην παράταση λόγω χαμένου FG...)
TD bet: Barber, Evans (Bucs), Landry, Njoku (CLE)

Detroit at Miami
Οι Fins χωρίς Tannehil παίζουν καλύτερα μάλλον. Υπάρχει γενικότερα μια κατάσταση με τον Tanne και πώς το χειρίστηκαν οι Fins σε σχέση με τον ξαφνικό τραυματισμό του. O Οσβάηλερ-the Brock έδωσε νίκη σε ομάδα του, δεν έφαγε ούτε ένα sack στις επιθέσεις που πήρε, ήρθε η ώρα του μάλλον να πάρει ένα ματς. Για άλλο; R-U-KIDDIN' ME???? Detroit: μια ομάδα που τα αντίπαλα backs τη βλέπουν ως ευκαιρία να αναστηθούν. Υπάρχει ένας σοβαρός υποψήφιος απόψε και λέγεται Kenyan Drake, o ριγμένος RB από τους δύο των Fins, προερχόμενος μάλιστα από ένα σημαντικό fumble στη goal-line που κόστισε ένα td για την ομάδα του. Πίστευα ότι το μέλλον του στο Miami έχει τελειώσει, αλλά τον εμπιστεύτηκαν ξανά σε επόμενο drive και δικαίωσε, αν και δε σκόραρε. Έτσι όπως πηγαίνει (καλά) ο γερόλυκος Gore, δύσκολα να πάρει προβάδισμα κάπως σε αυτό το βλαμμένο rb committee στο Δελφινάρειο, αλλά... αυτό το ματς είναι η ευκαιρία που ζητάει για να αρχίσει να το υποστηρίζει στη συνέχεια και με την προϋπόθεση ότι θα του δωθούν επόμενες ευκαιρίες να το δείξει. Οι Lions με μια επίθεση που θυμίζει σε αρκετά NE, που σκόραρε άνετα απέναντι στους Dolfins πριν λίγες μέρες, λογικά θα σκοράρουν εύκολα. Δεν μπορώ να αγοράσω την άποψη ότι ο Brock θα οδηγήσει σε δεύτερη σερί νίκη, δεν είναι κάτι προσωπικό απέναντι στους Dolphins.
Score: διπλό Lions (over, διαφορά στα όρια του FG), 29 - 27
TD bet: Blount, Golladay (DET), Drake, Wilson (MIA)

Houston at Jacksonville
-Καλησπέρα!
- Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η σπεσιαλιτέ του ρεστοράν;
- Κρεατόπιτα κύριε!
Ναι, αυτά. Η αγαπημένη σας divisional κλωτσοπατινάδα. Οι Jags είδαν κι αποείδαν με Φουρνέτ και πήραν τον Hyde. Δε μπορεί να κάνει παιχνίδι αυτή η ομάδα, χωρίς rb εδάφους, δεν έχει τον QB να υποστηρίξει κάτι άλλο. Το είδαμε στα δύο τελευταία, αλλά η εικόνα στο Dallas ήταν αρκετά ντροπιαστική. Και τα lbs κάπου κουράστηκαν να ξαναπαίνουν, έδωσαν catches, ε φτάνει πια.... Με τον Yeldon δε θα έβγαινε η χρονιά. Οι Texans έχασαν έναν key guard τους για απόψε, αλλά στην επίθεση θα είναι υγιής, ο Watson είναι όμως ο σημαντικότερος προβληματισμός και το decision making του. Αναμένεται πολύ kicking και punting σαφώς.
Score: Jaguars 21 (αν παίξει ο Hyde)/ 15 (αν δεν παίξει) - Texans 18, συνολικά under
TD bet: Coutee (TEX), Yeldon (JAC)

Minnesota at N.Y. Jets
Θέλω ο Cousins να πάρει την ομάδα από το χεράκι και να την οδηγήσει στη νίκη σε αυτό εδώ. O Crowell έχασε δύο προπονήσεις για τους Jets, οι οποίο αποδεύσμευσαν τον Pryor μεσοβδόμαδα. Άλλο ένα out για τον Cook φέτος, που έχει κουράσει εκτός από τους fantasy owners και την ομάδα του. Αναγκαστικά θα δούμε Latavious. Αν οι Jets κλείσουν το running game θα μπορούσαν να έχουν ελπίδες, αλλά δεν είναι καλά ο Crowell, οπότε πιστεύω θα δούμε διπλό.
Score: Vikings 23 - Jets 18 (κάτω από TD διαφορά)
TD bet: Anderson (NYJ), Thielen, Murray (MIN)

New England at Chicago
Ίσως το καλύτερο της 1ης ζώνης. Οι Bears προέρχονται από ένα ψυχοφθόρο και έντονο ματς που κατέληξε σε ήττα τελικά. O Mack θα παίξει, αλλά πονάει και δε θα μπορεί να είναι όσο ευέλικτος θα ήθελε. Ο Brady θα στερηθεί τον Gronk σε αυτό, που ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος και σχεδόν μόνο decoy στα προηγούμενα-χρειάζεται rest. Δύσκολο ματς και για Sony Michel, αλλά θέλω να μπει. To ματς είναι κομμένο και ραμμένο για Hogan και Minitron. Πιστεύω αυτό θα είναι το ματς που θα σκοράρει ξανά ο Howard.
Score: Υψηλό σκορ γενικά, νίκη Bears 27-26 με int του Brady από Prince Amu-Kamara, δεν είναι ένας απλός Καμαρά.
TD bet: Howard, Cohen (CHI), Hogan, White (NE)


Κυριακή - 2η ζώνη
New Orleans at Baltimore
Ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα βρει απέναντί του ο Drew Brees ως τώρα για φέτος. Σημαντικό ότι οι Saints έρχονται φρέσκοι μετά το ρεπώ τους και έχουν πλέον προπονημένο και με first team reps τον Ingram. Θα τον εξαπολύσουν να κουτουλήσει ό,τι βρει μπροστά του σαν καλό κριάρι που είναι. Ο Michael Thomas θα έχει και αυτός δύσκολο challenge. Οι Saints έστειλαν στην IR list τον Ginn, κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα δούμε περισσότερα σχήματα με Smith και Meredith και απελευθερωμένο τελείως τον Kamara-στον ρόλο που αγαπήσαμε πέρυσι. Επιστροφή Lattimore και παραμονή στις νίκες η τελευταία κουβέντα. Την άλλη εβδομάδα να παίζουμε σε καλύτερη ώρα παρακαλώ.
Score: Saints 23 - Ravens 21 (αν κάνει πάνω από 2 tds ο Drew υπόσχομαι ιδιαίτερο post τη Δευτέρα! - under και διαφορά στα όρια του FG)
TD bet: Kamara, Ingram (ΝΟLA), Brown (BAL)

Dallas at Washington
To ανεβασμένο Dallas κοντράρεται με τους ανεβασμένους Skins, που στοχεύουν για δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη. Θα δώσω WAS καθαρά λόγω της δύναμης της έδρας: και οι Cowboys χάνουν πολύ όταν βγαίνουν και οι Skins είναι αρκετά καλύτερη ομάδα στην έδρα τους.
Score: Skins 24 - Cowboys 17 (διαφορά στο 5-8 πόντους)
TD bet: Richardson (WAS) Elliott (DAL)

L.A. Rams at San Francisco
Δεν το κρύβω ότι οι 49ers μου άρεσαν αρκετά περισσότερο από ότι θα πίστευα ότι θα μου άρεσαν με Garoppolo σε κάποιο σημείο της σαιζόν. Μου αρέσουν με Beathard, με Breida και με ό,τι άλλο λέγεται Mostert, Goodwin ή Kittle. Kittle, ναι... είναι top-3 ΤΕ αυτή τη στιγμή, με τρομερό blocking και πιάνοντας ότι του πετάξουν προς το μέρος του. Θα σκοράρουν απέναντι στους Rams, που δέχονται πόντους, αλλά πίσω είναι αρκετά ευάλωτοι. Οι niners έβγαλαν κάποιες άμυνες με Packers, αλλά ζορίζονται πολύ. Θα ήθελα να δω upset, αλλά χωρίς defensive stops δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις. Ο McVay κάπως θα σκεφτεί να βάλεις τους TEs στο παιχνίδι και θα το πάρει. Και πάλι έχει το απόλυτο cheat που ακούει στο όνομα Todd Gurley.
Score: Rams 29 - 49ers 24 (κάτω από TD)
TD bet: Gurley (LAR), Breida (SF)


Κυριακή - αργά
Cincinnati at Kansas City
Το featured offensive game της εβδομάδας, για να πάθει overdose όποιος δε θα έχει χορτάσει ήδη με την επίθεση του Drew και δε μπορεί να περιμένει τη Δευτέρα και τον Ryan. Δείτε αυτό και δε θα χάσετε. Πασάδικη πανδαισία στο Αrrowhead. Παίζουν όλοι μπροστά, πίσω κλασσικά Berry και Houston θα λείπουν. Καλό για τον Dalton και κυρίως Green-Boyd αυτό. Είμαστε με Homey 4life.
Score: Chiefs 31 - Bengals 27 (overάρα)
TD bet: Kelce, Hill, Harris (KC), Mixon, Boyd (CIN)


Δευτέρα
N.Y. Giants at Atlanta
Πρέπει να το πάρουν και θα το πάρουν οι Falcons. Ευκαιρίες για Ito Smith, που μπαίνει πια σε κάθε goal line ευκαιρία, μιας που δεν ξέρουν εκεί πέρα πώς να αξιοποιήσουν τον Coleman ως RB, αλλά δε μπορούν και να τον ταγκάρουν ως WR με τόσους που έχουν-αν και στην πράξη έχει ήδη κάνει τη μετάβαση σε αυτή τη θέση. Ευκαιρία για τον Beckham να ανέβει κι άλλο.
Score: Falcons 33 - Giants 25
TD bet: Barkley, Beckham (NYG), Smith, Julio, Coleman (ATL)
aegeansheed

O Justin Tucker στα τελευταία λεπτά του αγώνα έχασε στο πρώτο extra point kick της καριέρας του (!!!) μετά από 222 συνεχόμενα εύστοχα από το 2012, που κλωτσάει για τους Ravens κι έτσι ο Drew Brees γιόρτασε όχι μόνο το 500στό (και το 501πρώτο) TD της δικής του καριέρας, αλλά και τη νίκη απέναντι στους Ravens, που μέχρι πριν λίγες ώρες απέμενε ως η μοναδική ομάδα που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ποτέ. Διπλή χαρά, επειδή είμαστε φανατικοί Τακεράδες, αλλά και είδαμε τον Τάκερ να κάνει αυτή τη σπάνια εξαίρεση σπίτι του για (να τιμήσει; κρυφός fan tongue.gif ) τον σύντομα all time greatest QB. Respect.


O featured player αυτής της εβδομάδας είναι ο Kareem Hunt. Στο πολυαναμενόμενο ματς των Τσηφς έκανε ότι ήθελε. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή του μέχρι στιγμής, ξεπερνώντας σε πεπραγμένα ακόμα και το πιο απίθανο ντεμπούτο rooky (εκεί...) ever στον περσινό αγώνα με τους Patriots στο Foxborough. Είναι από τις σπάνιες φορές που η τηλεοπτική λήψη είναι τέτοια που δείχνει τον παίκτη με τη μπάλα σαν να εξαφανίζεται από το pile των παικτών που έσπευσαν για tackle και στη συνέχεια επανεμφανίζεται μαγικά σχεδόν τινάζοντας ότι τον κρατούσε πίσω με μία power move βγαλμένη από αμερικάνικο superhero περιοδικό. Βάλτε τη φωτογραφία του δίπλα στον ορισμό του missed tackle.
Manimal
Oi Titans γιατί επέλεξαν στην τελευταία φάση να πάνε για 2pt attempt αντί για FG?
SG3ptshooter
Για να κερδίσουν. Ασυνήθιστη επιλογή αλλά το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν. Εικασίες για το σκεπτικό εκείνη τη δεδομένη στιγμή μπορεί να ειπωθούν κάμποσες, οι Titans είχαν το momentum του drive ενώ γενικά δεν είναι καλή επίθεση, οι Chargers μακροσκοπικά είναι καλύτερη ομάδα οπότε ίσως ήθελαν να κλέψουν το ματς και να μη βρεθούν στην παράταση. Μπορεί να μην ήθελαν να παίξουν άλλα δέκα λεπτά στην ταλαιπώργια που είναι για τους Αμερικάνους τα ματς στο Λονδίνο. tongue.gif Περισσότερο είναι ρίσκο για "ψυχολογία" θεωρητικά αλλά και σε έναν καλό βαθμό είναι θέμα φιλοσοφίας του καθενός, πολλές φορές πια οι ομάδες ρισκάρουν να χάσουν τη μπάλα βαθιά στην αντίπαλη περιοχή αντί να κλωτσήσουν ένα κοντινό fg ή πάνε για 2 ελπίζοντας το καλύτερό τους goal line play να ανακατέψει τις ισορροπίες του ματς. Όταν τα έκανε αυτά ο Black Jack del Rio o Vrabel δεν ήταν ούτε coordinator tongue.gif Παραδόξως και οι 2 είναι προπονητές με ειδίκευση στην άμυνα..

Στο fantasy της λίγκας το trade του Hyde και ο τραυματισμός του Michel με αποτελείωσαν, γι' αυτό θα κάνω την εξαίρεση να σχολιάσω την ανταγωνιστικότητα της λίγκας, με τις μισές ομάδες στην.. κορυφή με ρεκόρ 5-2 και το Νασίδη να επιμένει δυναμικά δίνοντας ίσως τις επιλογές της χρονιάς για 146 πόντους σε αγωνιστική με τους καλύτερους παίκτες του να έχουν byes!

Nuk
aegeansheed
Nuk. Μόνο.


O Deshaun ήταν πολύ καλός χτες, ήταν η φυσική συνέχεια στο περσινό του κρεσέντο, μέχρι που τραυματίστηκε. Κινούταν εμφανώς καλύτερα απ' ότι μας έχει συνηθίσει στα τελευταία ματς, δεν τον ζόρισε και ιδιαίτερα κάποιο δελφίνι, οπότε φάνηκε κάτι μεταξύ superhero και περσινού Watson. Βρήκε κόσμο στην end zone, οπότε μετακίνησε τους Texans 2-3 θέσεις παραπάνω από την 31η θέση σε scores από τις 10 γιάρδες. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα είναι η εικόνα της άμυνας, βγήκαν off δύο από τη secondary και ένας defensive lineman. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο Fuller IV μάλλον χάνει τη χρονιά κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι χάνεται η μισή λειτουργική ιπποδύναμη της επίθεσης, να το θέσουμε έτσι. Παίκτης που δημιουργεί πανεύκολα separation σε ό,τι route τρέξει, εσωτερικό, στη γραμμή ή σε ντηπιά στη μέση, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να τρέχει χωρίς double team o Hopkins και οι όποιοι άλλοι συμπληρωματικοί (χτες ο rookie ΤΕ έπιασε δύο σκορς). Αν ο O'Brien πιστεύει ότι πρέπει να σπρώξει την ομάδα για τα playoffs πιστεύω ότι πρέπει να κινηθεί για speedster έστω, αφού σλοτά έχει βρει στο πρόσωπο του Coutee. Δεν ξέρω πόσο το πιστεύουν εκεί, δεν ξέρω πόσο επικίνδυνο είναι να το πιστεύουν. Αλλά από την άλλη παίρνουν όποια ευκαιρία τους δίνει το division και προχωρούν. Ο Lamar δεύτερο συνεχόμενο πολύ καλό παιχνίδι, είναι το βαρόμετρο αυτής της ομάδας.
O Brock δεν πίστευα ότι θα βλεπόταν έστω, έδωσε 1sts, έβρισκε Amendola και Parker-ο οποίος επιτέλους ξαναμπήκε στον χάρτη του NFL και χρησιμοποίησε σωστά τον Drake. Θεωρητικά αν η άμυνα δεν ήταν τόσο διαλυμένη (ο McCain ένα δράμα) θα μπορούσες να πεις ότι τους έσπρωχνε προς την νίκη. Είχε μερικά debatable decisions-φυσιολογικά για Brock, αλλά αν υπολογίσουμε ότι έπαιζε εναντίον Clowney και Watt, δεν ήταν κακός. Το πάλεψε καλά.

morfi
Εντάξει, ξύπνησα για να το δω σε επανάληψη και παρατήρησα πως η μετάδοση είναι live και βρίσκεται στο 13ο inning! Οκ, υπήρξε στιγμή που πίστεψα πως το σημερινό παιχνίδι στο Los Angeles δε θα τελειώσει ποτέ... Φαβορί παραμένει η ομάδα μου, οι Boston Red Sox.
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Oct 27 2018, 20:17 ) *
Εντάξει, ξύπνησα για να το δω σε επανάληψη και παρατήρησα πως η μετάδοση είναι live και βρίσκεται στο 13ο inning! Οκ, υπήρξε στιγμή που πίστεψα πως το σημερινό παιχνίδι στο Los Angeles δε θα τελειώσει ποτέ... Φαβορί παραμένει η ομάδα μου, οι Boston Red Sox.


Οντως φαβορι ειναι οι Red Sox, αλλα αν οι Dodgers παρουν τα 2 επομενα ματς στο LA, αλλαζει το πραγμα. Απ οτι βλεπω οι Dodgers ρισκαρουν να πανε σε rotation με 5 pitchers. Να δουμε αν θα τους βγει.
Manimal
Σήμερα ξεκινάνε τα offs. Κανένα προγνωστικό? Καμιά εκτίμηση?

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά έχω την εντύπωση ότι φέτος θα γίνει σκοτωμός μέχρι τέλος. Saints, Rams, Chargers τα έχω σαν τα σούπερ φαβορί. Είναι και οι Chiefs που επιθετικά τους θεωρώ την καλύτερη ομάδα με τον μάγο τον Mahomes, είναι και οι Pats με εμπειρία, είναι και οι Hawks με τον άλλον τον μάγο τον Ράσελ που τους γουστάρω κιόλας.
aegeansheed
QUOTE(Manimal @ Jan 5 2019, 06:35 ) *
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά έχω την εντύπωση ότι φέτος θα γίνει σκοτωμός μέχρι τέλος. Saints, Rams, Chargers τα έχω σαν τα σούπερ φαβορί. Είναι και οι Chiefs που επιθετικά τους θεωρώ την καλύτερη ομάδα με τον μάγο τον Mahomes, είναι και οι Pats με εμπειρία, είναι και οι Hawks με τον άλλον τον μάγο τον Ράσελ που τους γουστάρω κιόλας.

Τα έλεγε ο σούτερ από πέρυσι, είχε δίκιο. Εμπειρία. Στα άτυπα rankings που είχα κάνει στο ξεκίνημα της σαιζόν έπεσα μέσα σε Saints, Rams, Patriots μόνο. Υπήρχαν πολλά flops με μεγαλύτερo μάλλον όλη την χρονιά των Vikings, ένα δράμα από την αρχή μέχρι το τέλος, με αποκορύφωμα να χάνουν τα playoffs μέσα στο σπίτι τους, σε ένα περιβάλλον στημένο για μια γιορτή μετά-στην αισιόδοξη πιθανότητα. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας, γιόρτασαν πέρυσι αρκετά19.gif , εκεί που είχαν με το μέρος τους τον παράγοντα τύχη/ προκλητική ανικανότητα του αντιπάλου-όπως το δει κανείς (μιλάμε για πόνο sad.gif ). O πιο έμπειρος μπορουσε να δει και τον "χάρτινο πύργο" της επίθεσης των Jaguars να καταρρέει κάποια στιγμή. Αυτό έγινε σχετικά γρήγορα, το απογοητευτικό ήταν ότι δεν υπήρχε backup plan. Μέσα στις πρώτες αγωνιστικές έπεσαν και οι δύο πυλώνες που στηριζόταν αυτό το κατασκεύασμα: την τύχη του Bortles και τον Fournette. Με απουσία εναλλακτικών λύσεων δε μπόρεσαν να σώσουν ούτε τα βασικά σε σχέση με αυτό το potential που έδειχνε να έχει η ενισχυμένη-θεωρητικά άμυνά τους. Άρχισαν οι εσωτερικές μουρμούρες για τον Bortles, από d-linemen στην ποιοτική αλλά συνωστισμένη γραμμή τους, από εκείνη τη συνέντευξη του Ramsey που είχε κράξει σχεδόν όλους τους QB στη Λίγκα εκτός τον Bortles. Αποτυχία όταν βγήκε off o Fournette για μία ακόμα φορά-για μεγάλο span, αποτυχία του Kessler να κάνει κάτι καλύτερο στη θέση του βασικού QB όταν κλήθηκε, που προφανώς ήταν αποτυχία σχεδιασμού-διάολε τόσοι μάχιμοι non-starting QBs υπήρχαν-τον Μολοτοφάκια έχεις χρίσει "1". Όλα ήταν στημένα στο best case scenario και στην τύχη για τους Jags, που αντικειμενικά, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει σε μία ομάδα στο NFL για δύο σερί χρονιές. Εδώ οι πρωταθλητές Eagles δεν κατάφεραν να προκριθούν σε ένα από τα πιο εύκολα divisions θεωρητικά. Μπήκαν στα playoffs επειδή έλουσαν οι Vikings. Σε άλλες απογοητεύσεις οι Steelers μάλλον πήραν το τέλος που τους άξιζε για τη χρονιά που είχαν, αηδιαστικό να βλέπεις τα τελευταία λεπτά στο Browns-Ravens και να παρακαλάς division rival να κάνει αυτό που δεν κατάφερες εσύ σε ένα από τρία must-win ματς (Broncos, Raiders, Saints). Χωρίς Leveon του χρόνου θα είναι ακόμα πιο δύσκολα με την ένταση που θα υπάρχει στην πρώτη γκέλα. Δεν ξέρω γιατί σχολιάζω Steelers ενώ έχουμε playoffs... Πάμε λοιπόν εκεί.

Η πρώτη φάση ξεκινά και ολοκληρώνεται αυτό το ΣΚ με τον Wild Card γύρο.

Σάββατο 23:15 Colts @ Texans - To featured match του Basketforum.gr

(Πρωτοσέλιδο)

Ο ΙΠΠΕΥΣ
της Ιντιάνα

"Ο ANDREW LUCK ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ: ΣΤΑ ΠΛΕΗΟΦΣ"

H φανταστική χρονιά των Colts έκλεισε ευχάριστα ουσιαστικά με την ανακοίνωση της απουσίας του Mariota από τον άτυπο τελικό με τους Titans για τη μοναδική θέση που είχε μείνει ανοιχτή στην AFC. Ήταν το μόνο σενάριο που θα μπορούσε να προβλημάτιζε μια σωστή και καλοστημένη ομάδα, very well coached, που λένε.
Το PFF του έδωσε ήδη το comeback of the year, είναι κλειδωμένο ότι θα το πάρει. Τα πράγματα είναι απλά. Έχουμε ανάγκη τον Luck να είναι εκεί έξω και να μοιράζει. Δεν υπάρχει σύγκριση. Είναι τέχνη για μένα. Είχαμε σοκαριστεί όταν στην αρχή βγήκε από το τελευταίο play για να ρίξει μια hail mary ντηπιά ο αναπληρωματικός Μπρισέτ, όταν ακόμα ψάχναμε να δούμε τί γίνεται με το arm strength και την ετοιμότητα του χεριού του γενικότερα. Είναι κάτι σαν να έχεις π.χ. τον Anthony Davis στα πιτς για 1,5 χρόνο και να μην ξέρεις ας πούμε αν μπορεί να ξανακαρφώσει ένα πράγμα. Τρομάζει... Το σημαντικό είναι ότι ο Luck στάθηκε καλά και οδήγησε την επίθεση των Colts με 39 td πίσω μόνο από τον απίθανο Mahommes (50) και την εκρηκτική επίθεση των Chiefs. Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερα ταλαντούχος RB playmaker στο ρόστερ, το γεγονός ότι ήταν η 6η επίθεση σε total yards ήταν ένα μικρό θαύμα. Επίσης μοίρασε td σε 13 διαφορετικούς παίκτες φέτος, πράγμα που μόνο ο Drew έκανε με τους Saints. Το μυστικό πίσω από τα στατιστικά και την ικανότητα του Luck φέτος: o καλός σχεδιασμός, που έφερε νέους παίκτες σε άμυνα και επίθεση για να δούμε μία από τις 5 καλύτερες offensive lines φέτος (μόλις 1 βετεράνος, ο Castonzo) και μία λυσασμένη linebacking άμυνα, που μοίραζε stops και tackles με πρωτεργάτη τον rook All-Pro Darius Leonard.
Οι Texans είχαν μια χρονιά που θεωρώ ότι ήταν χειρότερη απ' ότι δείχνει το ρεκόρ τους. Με πολλά up and downs ενδιάμεσα άργησαν πολύ να σταθεροποιηθούν ως μια δύναμη που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε ματς, κάτι που ήρθε μόνο όταν ο Watson άρχισε να κινείται με άνεση και ο Lamar Miller να είναι ο εαυτός του στο έδαφος. Η άμυνα στάθηκε στο ύψος της. Κορυφαία γραμμή κρούσης μπροστά και αρκετά άνω του μετρίου secondary, αν κι όχι καταλυτική. Πήραν αρκετά ματς που ήταν στην κόψη του ξυραφιού, σε 3rds ή με απίθανα deeps, χάρη στην εξωγήινη ικανότητα του καλύτερου NFL ρησήβερ φέτος (Deandre Hopkins) να κατεβάζει οποιαδήποτε μπάλα και να τη κρατάει δική του. Για πάντα όμως.
QUOTE
He also has added 11 touchdowns, and 81 of his 115 receptions went for either a first down or a touchdown. The most absurd statistic from Hopkins’ career year is that he has caught all 115 of his catchable targets without a single drop— the best single-season mark of any receiver during the PFF era

Είχαν απώλειες, έχασαν νωρίς τον Fuller, αλλά ο Nuk κατάφερε μέσα σ' όλα να κάνει και τον ντηπά με επιτυχία.
QUOTE
Despite only 15.7% of his targets qualifying as deep targets this season (tied for 65th), Hopkins managed to produce 387 deep yards, which is the eighth-most in the NFL.
Υποστήριξαν με ένα late trade τη χρονιά τους, αποκτώντας τον Demariyus Thomas από τους Broncos, αλλά στάθηκαν άτυχοι να τον δουν να τον προδίδει ο αχίλειος λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Ίσως το τελευταίο να είναι η αφορμή που έψαχνα για να στηρίξω ανοιχτά Luck και Colts. Κάνει συνήθως μεγάλα παιχνίδια απέναντι στους division rivals, είναι 6-4 στην καριέρα του και με TD:INT λόγο 3,3:1, πολύ δυνατός. Ο Hilton συνέχισε την συνταγή της επιτυχίας, προπονείται μόνο τη μέρα του αγώνα, ποτέ μεσοβδόμαδα, οπότε δεν έχουμε λόγο να περιμένουμε την επίθεση να μη ρολάρει.
Οι Texans έχουν ίσως το χειρότερο pocket protection στη Λίγκα και περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να δω το σχέδιο που θα ακολουθήσουν με τα forward escapes του Watson και αντίστοιχα την τακτική του LB coach των Colts αν θα στοχεύσουν να του πάρουν το run game ή να περιμένουν πίσω σε coverage την πάσα. Ο Deshawn κάνει λάθη, αλλά νομίζω η χειρότερη κατάσταση στην οποία μπορείς να τον φέρεις είναι να τον κάνεις να σκέφτεται για ώρα πού να την πασάρει. Θεωρώ ότι ένας συνδυασμός ελεγχόμενης απώλειας μέτρων, που θα επιτρέψει στον DW να έχει τον απαραίτητο χώρο να νιώσει άνετα, αλλά να μην πιεστεί αρκετά για να τρέξει με τη μπάλα για το conversion (εκεί που θεωρώ ότι μπορεί να κάνει ζημιά), ώστε να πασάρει απέναντι σε καλό coverage, μπορεί να είναι το κλειδί της αναμέτρησης. Από την άλλη ο Nuk έχει δείξει ότι μπορεί να την κατεβάσει και με δύο και με τρεις πάνω του. Σίγουρα το ματς της Wild Card φάσης-για να δει κάποιος.

Πρόβλεψη: νίκη Colts 27-18 στο σενάριο που ξετίλυξα. Αν βρει χώρους ο DW πάλι νίκη Colts αλλά με μεγαλύτερο score (31-27)

Σάββατο αργά/Κυριακή 3:15 Seahawks @ Cowboys
Πολύ ενδιαφέρων αγώνας στην σχεδόν non-watchable ζώνη για Ελλάδα. Στραγηγικά ίσως το καλύτερο ως game managing planning μετά το Chargers-Ravens, καθώς η μία ομάδα έχει το δίπτυχο run-heavy game σε συνδυασμό με την κορυφαία game managing/changing ικανότητα του Russell Wilson. Και αυτό δεν είναι καν το αγαπημένο μου στοιχείο στον Russ, όσο είναι η τέχνη της άρτιας ρίψης του στον στόχο (μαζί με Luck ο αγαπημένος, μετά ο Drew). Στο βιογραφικό του θα έρεπε να έχει τα "throw designer", "target creator" μεταξύ άλλων. Δε φαινόταν εύκολο στην αρχή, αλλά οι Seahawks έπεισαν με την άμυνά τους κυρίως ότι δίκαια είναι ομάδα playoffs από άποψης σκληρότητας. Στα θετικά βάζουμε ότι ο Baldwin δείχνει να παίζει στο 100% του στις τελευταίες 2 πες 3 αγωνιστικές και μαζί με τον πολύ κεφάτο Lockett δίνουν επιπλέον επιλογές στην επίθεση.
Το Dallas έχει ανέβει κατακόρυφα, αφού σταθεροποιήθηκε αμυντικά ως μάλλον η καλύτερη LB διάταξη στο NFL, απόρροια της δουλειάς ενός πρώην DB coach του Seattle, που πλέον είναι περιζήτητος στο coaching carousel. Van Der Esch, Jaylon Smith και Byron Jones παίζουν σε SB επίπεδο, επέστρεψε και ο Lee αν δεν κάνω λάθος. Γενικά είναι δύναμη. Ακόμη περισσότερη ώθηση βρήκαν από το τρελό trade για τον Αμάρι Κούπερ, που μέχρι στιγμής έχει βγει όσο λίγα trade σε... όλα τα σπορ. Δεν υπάρχει εξήγηση, απλά έχει κουμπώσει τέλεια και πλέον οι Cowboys έχουν δύο πολύ επικίνδυνους playmakers μαζί με τον Zeke. Στα ελπιδοφόρα για το Dallas είναι ότι είδα Frederick και Martin με φόρμες στο τελευταίο ματς, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον θα παίξουν. Τεράστια ενίσχυση αν είναι και οι δύο διαθέσιμοι.

Πρόβλεψη: το πιο 50-50 ματς της φάσης. Χαμηλό σκορ και νίκη Cowboys γύρω στους 21 πόντους.

Κυριακή 20:05 Chargers @ Ravens
Ο Jon Harbaugh έχει καταφέρει να καταφέρει να ξεσηκώσει ψυχαγωικά όλον τον κόσμο του NFL με την απόφασή του να ρίξει στη μεση της χρονιάς τον Lamar Jackson στα βαθειά. Σχεδόν έχει κλέψει τα φώτα από τον Reid και τη μεταμόρωση των Chiefs (καλά, χέστηκε ο Reid, another day in the job:P). Η κίνηση απέδωσε σταδιακά μετά τα πρώτα ματς προσαρμογής, σε σημείο που πλέον είναι ξεκάθαρο ότι εκείνος αποτελεί τον franchise QB των Ravens της Επόμενης Μέρας. Με επιλογή run plays πάνω από το 60%, είναι μακράν η πιο δύσκολη ομάδα να προβλέψεις αμυντικά. Δεν είναι μόνο ότι ο Lamar είναι ένας ευκίνητος αίλουρος με τη μπάλα στο χέρι, αλλά ότι έχει συνεπή πάσα, πολύ καλή 20άρα πάσα. Αυτός ο συνδυασμός είναι θανατηφόρος για stop σε 3rds. Η άμυνα των Ravens είναι στα γνωστά υψηλά επίπεδα, υπάρχουν υπερ-μάχιμοι βετεράνοι σε όλες τις γραμμές (Suggs, Mosley, Weddle) αλλά τα dbs είναι μάλλον αυτά που κάνουν τη διαφορά. Είδαμε φανταστικά coverages απέναντι στους Chargers και τους Chiefs τον τελευταίο μήνα και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύουμε ότι οι Ravens είναι για παραπάνω από έναν γύρο στα φετινά playoffs. Σκληρή ομάδα, άμυνα και έδρα και επικίνδυνη επίθεση.
Οι Chargers έπεσαν μετά τον τραυματισμό του Melvin Gordon, αλλά δεν είναι για να μην τους υπολογίζεις. Έστειλαν πολλούς παίκτες στο SB από την άμυνά τους και ο Rivers κάνει την καλύτερη χρονιά της ζωής του. Έχουν receiving troops δυνατά. Δεν είναι να τους ξεγράφεις, όσο και να είμαστε σκληροί απέναντί τους ως το franchise που έστειλε τον Drew και τον LT. Όπως έχουν τα πράγματα είναι το outsider, αλλά για μένα όχι λιγότερο από μια αναλογία "60-40".

Πρόβλεψη: νίκη Ravens. 20-16

Κυριακή 23:40 Eagles @ Bears
Προσωπικά είναι το ματς που ήθελα να δω να παίζουν οι Eagles, εφόσον έμπαιναν στα offs. Το πιο δυνατό challenge για μια δυνατή ομάδα που στράφηκε ξανά στον Foles ψάχνοντας να βρει στο πρόσωπό του τον ήρωα της περσινής χρονιάς. Ήδη έκανε μαγικά πράγματα έχοντας κερδίσει και Texans και Rams στα καυτά ματς που κλήθηκε να βγάλει τα κάστα από τη φωτιά. Χτυπημένος, αλλά θα παίξει κανονικά απέναντι μάλλον στην καλύτερη blitzing άμυνα φέτος και πιθανότετα στην καλύτερη secondary, ερωτηματικό για τον αγώνα όμως παραμένει ο πιο δυνατός της παίκτης Eddie Jackson. Δεν ξέρω γιατί η συνδυαστική σκέψη που κάνω με τον Foles να έχει φορέσει ήδη την κόκκινη μπέρτα του Σούπερμαν και η αδυναμία του Trubisky σε πολλά ματς της σαιζόν να με πείσει ότι μπορεί να κάνει ένα βασικό game management σε παιχνίδια που η ομάδα του χρειάζεται εκτός της άμυνας και άλλους να σκοράρουν... με κάνουν να κοιτάω προς τους Eagles, παρόλο που ως ομάδα πέρυσι και φέτος έχουν διαφορές σημαντικές. Sneaky καλοί, αν βρουν τρόπο να προστατεύσουν του pocket, υπάρχει ελπίδα. Μάχη στο χιόνι του Soldier Field.

Πρόβλεψη: νίκη Eagles (το όνειρο έτσι λέει)

T.W.Is.M.
Οπως εγραψα και στο Ολυμπιακος-Παναθηναικος(!!!), ακομα απορω πως περασαν στα πλει οφ οι Colts κι οχι πχ οι Packers(και οχι μονο). Πιστευω οτι θα κερδισουν οι Texans και οι Chargers, οριακο το Cowboys-Seahawks, μπορει να τα καταφερει το Seattle, αλλα δε θα μου κανει εντυπωση να κερδισει η ομαδα που αντιπαθουν πολλοι χωρις να ξερω το λογο, ενω στο Bears-Eagles θα θελα να κερδισουν οι Eagles για να γραψω τη Δευτερα "μην υποτιματε την καρδια του πρωταθλητη", αλλα δε θα μου κανει εντυπωση και νικη των Bears με διψηφιο! Γενικα το θεωρω απροβλεπτο ματς.
Γενικα βλεπω τους Chiefs στο Superbowl και το νικητη της NFC να παιρνει το δαχτυλιδι! cool.gif
Igor
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 5 2019, 17:58 ) *
Οπως εγραψα και στο Ολυμπιακος-Παναθηναικος(!!!), ακομα απορω πως περασαν στα πλει οφ οι Colts κι οχι πχ οι Packers(και οχι μονο). Πιστευω οτι θα κερδισουν οι Texans και οι Chargers, οριακο το Cowboys-Seahawks, μπορει να τα καταφερει το Seattle, αλλα δε θα μου κανει εντυπωση να κερδισει η ομαδα που αντιπαθουν πολλοι χωρις να ξερω το λογο, ενω στο Bears-Eagles θα θελα να κερδισουν οι Eagles για να γραψω τη Δευτερα "μην υποτιματε την καρδια του πρωταθλητη", αλλα δε θα μου κανει εντυπωση και νικη των Bears με διψηφιο! Γενικα το θεωρω απροβλεπτο ματς.
Γενικα βλεπω τους Chiefs στο Superbowl και το νικητη της NFC να παιρνει το δαχτυλιδι! cool.gif


Οι colts και οι Πακερς ειναι σε αλλο conference !! tongue.gif

Η καλυτερη ομαδα που εμεινε εξω ομως ανηκει στο AFC και ητανε οι Browns!
T.W.Is.M.
QUOTE(Igor @ Jan 5 2019, 20:43 ) *
Οι colts και οι Πακερς ειναι σε αλλο conference !! tongue.gif

Η καλυτερη ομαδα που εμεινε εξω ομως ανηκει στο AFC και ητανε οι Browns!


Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τους θεωρω καλυτερη ομαδα γενικως τους Packers.
Οι Browns φαινεται να εχουν μελλον, μου θυμιζουν τους 76ers. Φετος δεν μπορουσαν να κερδισουν εκτος εδρας, γι αυτο δεν περασαν στα πλει οφ. Πληρωσαν και την απειρια τους, αν θυμαμαι καλα στην αρχη ειχαν ολο κλειστα παιχνιδια και δεν μπορεσαν να παρουν 2 νικες παραπανω, που θα εφταναν, πχ με τους Steelers την 1η εβδομαδα που εφεραν ισοπαλια.
Παντως για σημερα εχω ηδη καταθεσει τον οβολο μου υπερ των Texans. Στο βραδινο ματς ουσιαστικα δεν εχω αποψη, μπορει να γινει οτιδηποτε. Θα υποστηριζα Seahawks, αν το εβλεπα παντως.
Manimal
Κάπου κοντά στις εκτιμήσεις ήμουν κι εγώ με μόνη διαφορά στους Chargers. Έκλεισαν την σεζόν αρκετά εντυπωσιακά και ώριμα, σε σημείο μάλιστα να τους θεωρώ ως την πιο hot ομάδα αυτή την στιγμή. Αν αυτό το momentum μπορεί να διατηρηθεί και στα offs του συγκεκριμένου αθλήματος, ή αν όλα αλλάζουν άρδην (αφού μιλάμε πλέον για τελικούς και όχι σειρές αγώνων) δεν το ξέρω και είναι το σημείο που με προβληματίζει η απειρία μου.
Τους Chiefs θα τους είχα παραπάνω στο προσωπικό μου Ranking αν δεν με προβλημάτιζε η άμυνά τους. Εξαιρώντας την W1 κόντρα σε Chargers (που ακόμα ψάχνανε τα πατήματά τους) τα τρία σούπερ ντέρμπι που έπαιξαν στην συνέχεια (Pats, Rams, Chargers) τα έχασαν γιατί η άμυνα δεν ανταποκρίθηκε στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Oι Πάκερς σε καμία περίπτωση δεν ήταν περισσότερο ανταγωνιστικοί από Κολτς (ξεγελάει πολύ η κακή αρχή που έκαναν). Οι Πάκερς βασίστηκαν αποκλειστικά στην ικανότητα του Ρότζερς, ο οποίος μπορεί να τους οδήγησε σε κάποιες νίκες αλλά έκαναν και κακές ήττες (Cardinals, Lions πχ) που έδειξε ότι η ομάδα δεν ήταν δομημένη για οφφς.
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 5 2019, 22:08 ) *
Παντως για σημερα εχω ηδη καταθεσει τον οβολο μου υπερ των Texans.


Και κακως το εκανα, το ματς ειναι μονοπλευρο απο την πρωτη περιοδο κιολας!
Igor
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 6 2019, 00:12 ) *
Και κακως το εκανα, το ματς ειναι μονοπλευρο απο την πρωτη περιοδο κιολας!


Πανω που πηγα να γραψω οτι οσο Watt, Clowney & Co. δεν κανουνε αισθητη την παρουσια τους, θα εχει ευκολο εργο ο Luck, ηρθε το deflection (που ζηταει και ο Pitino) και οδηγησε στο interception.
Για να δουμε..
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 6 2019, 00:12 ) *
Και κακως το εκανα, το ματς ειναι μονοπλευρο απο την πρωτη περιοδο κιολας!

Μα δε διαβάζετε τα σεντόνια tongue.gif

QUOTE(Igor @ Jan 6 2019, 00:20 ) *
Πανω που πηγα να γραψω οτι οσο Watt, Clowney & Co. δεν κανουνε αισθητη την παρουσια τους, θα εχει ευκολο εργο ο Luck, ηρθε το deflection (που ζηταει και ο Pitino) και οδηγησε στο interception.

Αυτό το deflection που λες το καταγράφουν ως PD (defended/batted pass) που στη συνέχεια έγινε interception, ναι. Υπάρχει γενικά αλληλοδανεισμός όρων, όπως τυχαίνει αντίθετα ορισμένες φορές να πουν "he fumbled the ball" στο μπάσκετ.

Ο Watt είναι ακόμα και σήμερα τεράστιο presence, ακόμα και να μη φαίνεται στο box score κάπως, κάνει πολλές δουλειές δημιουργώντας πίεση και double teams. Οι Texans δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμα σε ένα ολόκληρο ημίχρονο κοντά, κλασσικό νερόβραστο home game Texans με O'Brien, επιστροφή στις παλιές κακές συνήθειες.
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 6 2019, 00:33 ) *
Μα δε διαβάζετε τα σεντόνια tongue.gif


Αυτό το deflection που λες το καταγράφουν ως PD (defended/batted pass) που στη συνέχεια έγινε interception, ναι.

Ο Watt είναι ακόμα και σήμερα τεράστιο presence, ακόμα και να μη φαίνεται στο box score κάπως, κάνει απίστευτα πολλές δουλειές δημιουργώντας πίεση και double teams. Οι Texans δεν έχουν κάνει τίποτα ακόμα σε ένα ολόκληρο ημίχρονο κοντά, κλασσικό νερόβραστο home game Texans με O'Brien, επιστροφή στις παλιές κακές συνήθειες.


Οπως το ειπες, δεν εχουν κανει τιποτα!
Καποιες προσπαθειες του Watson για μεγαλες πασες(δεν ξερω κι εγω ποσες γιαρδες προσπαθησε να πασαρει) δε βγηκαν, αν τα καταφερνε σε μια απ αυτες πιθανον να ηταν τωρα στο 7-14 και να εμεναν κοντα με τα ψεματα.

edit: 7-21 θα ηταν, δε νομιζω οτι αυτο το παιχνιδι που βλεπω γυρναει, ειναι απογοητευση να λες θα κατσω να δω πλει οφ και να σου βγαινει το NFLικο αναλογο του Cavs-Raptors των προηγουμενων ετων! tongue.gif
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 6 2019, 00:36 ) *
Οπως το ειπες, δεν εχουν κανει τιποτα!
Καποιες προσπαθειες του Watson για μεγαλες πασες(δεν ξερω κι εγω ποσες γιαρδες προσπαθησε να πασαρει) δε βγηκαν, αν τα καταφερνε σε μια απ αυτες πιθανον να ηταν τωρα στο 7-14 και να εμεναν κοντα με τα ψεματα.

edit: 7-21 θα ηταν, δε νομιζω οτι αυτο το παιχνιδι που βλεπω γυρναει, ειναι απογοητευση να λες θα κατσω να δω πλει οφ και να σου βγαινει το NFLικο αναλογο του Cavs-Raptors των προηγουμενων ετων! tongue.gif

Δεν είναι το ίδιο. Τα ματς του NFL γυρνάνε για πλάκα σε ένα δεκάλεπτο. 20 πόντοι είναι γενικά μια ανατρέψιμη διαφορά για ημίχρονο. Καλό θα ήταν να βάλουν έστω το FG πριν τελειώσει όμως.

T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 6 2019, 00:39 ) *
Δεν είναι το ίδιο. Τα ματς του NFL γυρνάνε για πλάκα σε ένα δεκάλεπτο. 20 πόντοι είναι γενικά μια ανατρέψιμη διαφορά για ημίχρονο. Καλό θα ήταν να βάλουν έστω το FG πριν τελειώσει όμως.



Αν εχεις το Rodgers, γυρνανε, ετσι οπως παιζουν οι Texans, πιο πιθανο μοιαζει οι 21 να γινουν 35 παρα να ξαναμπουν στο ματς. Τους εχει διαλυσει η αμυνα των Colts!
aegeansheed
Οι καλύτερα προετοιμασμένες ομάδες πέρασαν ως τώρα. O'Brien και Carroll σε ρεσιτάλ κακού playcalling και χειρισμού γενικότερα. Είναι μεγάλη παγίδα να έχεις all-out-attack "επιβεβλημένα" ρισκαδόρικη συμπεριφορά αν δεν έχει τα κομμάτια για να το υποστηρίξεις. Ένα παράδειγμα ήταν η τραγική απόφαση το Texas να μπει στα αποδυτήρια χωρίς 3 πόντους, αλλά να πάει σε 4th down. Ο Κάρολ είχε σε κάθε down τα δύο πρώτα plays run "δια νόμου", handoff πώς το λένε, απέναντι σε άμυνα που το ήξερε tongue.gif και το περίμενε... Στο τρίτο down πέταγε την καυτή πατάτα στον Wilson να κάνει το θαύμα... Κρίμα γιατί ήταν και ο Baldwin και ο Lockett σε πολύ καλή μέρα, αλλά δεν ήταν γραφτό.... Γενικότερα δε στάθηκαν στο ύψος των απαιτήσεων του γύρου οι αντίπαλοι που δεν προχώρησαν.
Igor
Ούτε ένα σχόλιο για αυτό που είδαμε χθες??

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι ο Nick Foles είναι Άγιος (Saint Nick) - δεν έχει ξαναγίνει αυτό με το χθεσινό kick του Cody Parkey (αλήθεια έχει ακούσει κανένας νέα του, ζει?).



Σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισαν οι άμυνες, οι Eagles με τον Foles, πάλι βρήκαν κάπως έναν τρόπο και κερδίσανε! Με τον Foles να έχει 2 INT, τα (ομολογουμενως πολύ μέτρια) DB's τους να χάνουν 3 φορές εύκολα interceptions - κι όμως αυτή η 7ψυχη ομάδα βρήκε κάποιον τρόπο να το κλέψει το παιχνίδι.

Μεγάλο ματς από τον Robinson, που εκμεταλλευτηκε την χαμηλή ποιότητα των Cornerbacks των Eagles, και αν ο Trubisky τον χρησιμοποιουσε παραπάνω, ρισκάροντας κάποιες επιπλέον πάσες προς την πλευρά του, δεν νομίζω να είχανε χάσει το παιχνίδι οι Bears.


Nωρίτερα οι Chargers (παίζοντας ουσιαστικά χωρίς Linebackers) έκαναν επίδειξη δύναμης σε βάρος των Ravens για 3 quarters, μέχρι που ο Lamar ξύπνησε λίγο και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά ήτανε αργά.
aegeansheed
QUOTE(Igor @ Jan 7 2019, 22:31 ) *
Ούτε ένα σχόλιο για αυτό που είδαμε χθες??

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες ότι ο Nick Foles είναι Άγιος (Saint Nick) - δεν έχει ξαναγίνει αυτό με το χθεσινό kick του Cody Parkey (αλήθεια έχει ακούσει κανένας νέα του, ζει?).

https://www.youtube.com/watch?v=gqOYkapAYeI

Σε ένα παιχνίδι που ξεχώρισαν οι άμυνες, οι Eagles με τον Foles, πάλι βρήκαν κάπως έναν τρόπο και κερδίσανε! Με τον Foles να έχει 2 INT, τα (ομολογουμενως πολύ μέτρια) DB's τους να χάνουν 3 φορές εύκολα interceptions - κι όμως αυτή η 7ψυχη ομάδα βρήκε κάποιον τρόπο να το κλέψει το παιχνίδι.

Μεγάλο ματς από τον Robinson, που εκμεταλλευτηκε την χαμηλή ποιότητα των Cornerbacks των Eagles, και αν ο Trubisky τον χρησιμοποιουσε παραπάνω, ρισκάροντας κάποιες επιπλέον πάσες προς την πλευρά του, δεν νομίζω να είχανε χάσει το παιχνίδι οι Bears.


Nωρίτερα οι Chargers (παίζοντας ουσιαστικά χωρίς Linebackers) έκαναν επίδειξη δύναμης σε βάρος των Ravens για 3 quarters, μέχρι που ο Lamar ξύπνησε λίγο και προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά ήτανε αργά.

Μια χαρά τα είπες ρε. Μόλις πήρες το preview των divisionals για το ΣΚ που μας έρχεται! biggrin.gif

Twism μας υποσχέθηκε post α λα Ρούντη Τομζάνοβιτς, αλλά μάλλον του έπεσε βαρύ το στοίχημα και έφαγε την ξενέρα της ζωής του με το NFL για να το γυρίσει σε παλιό-καλό-Aaron Rodgers και Πακεράδες! tongue.gif

O Parkey είχε χάσει πολλά για kicker ομάδας με τέτοιο ρεκόρ με αποκορύφωμα το ματς με το Detroit. Ήταν μάλιστα η μοναδική εβδομάδα που τον είχα στα υπόψιν για kicker στο Fantasy, τελικά είχα πάρει άλλον. Το θυμάμαι γιατί το έψαχνα αρκετά και σε μπέρδευε επειδή είχε high volume λόγω πολλών ματς που το Cago είχε σκοράρει πολύ. Αλλά είχα καταλήξει ότι δε με έπειθε. Βέβαια στα Semis κατέβηκα με kicker τον Rosas, χωρίς να ψάξω αν βρέχει στο MetLife και γνωρίζοντας ότι υπάρχει Eli. laugh.gif Δεν κόστισε, ευτυχώς... ήταν και το δεύτερο κουλούρι από kicker μου φέτος (το άλλο ο Bailey στον πρώτο home εξευτελισμό των Vikings φέτος-από τους Bills).
Οι kickers είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορούν να σου πάρουν ματς, μπορούν και να σε γειώσουν. Η ψυχολογία τους πρέπει να είναι αντίστοιχη με αυτή του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο. Η πιο σημαντική θέση, πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να εμπνέεις σιγουριά, αλλά το σημαντικότερο να προστατεύεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε αφορμή για αρνητική ψυχολογία. Είναι πολύ "mind" θέση. Απορώ πάντως που ακόμα δίνονται 4ετή συμβόλαια, όπως έδωσαν οι Bears στον Parkey και πολλές άλλες ομάδες. Φέτος έγιναν πολλά κουλά, βρέθηκαν πολλοί Κ στην μπούκα. Εκτός από λίγους, οι περισσότεροι είναι αναλώσιμοι πάντως. Και τα rankings αλλάζουν κάθε χρονιά.
Φέτος μου άρεσε μέσα στη χρονιά ο Rosas, που την έκλεισε ως pro-bowler τελικά. Αυτοί που είναι δύναμη είναι ο Tucker και ο Zurlein, ο Vina, μετά Gost και Bryant. Αλλά δε λέει κάτι, μέχρι πέρυσι ο Dan Bailey των Vikings πλέον, είχε πορεία GOAT βάσει των αριθμών στην καριέρα του. Τον έδιωξαν στα μισά μετά από μέτρια χρονιά και δε βρέθηκε ποτέ εκεί που είχε συνεχίσει. Και ο Sanders τον Dolphins άφησε υποσχέσεις.

Igor
QUOTE(aegeansheed @ Jan 8 2019, 01:36 ) *
Μια χαρά τα είπες ρε. Μόλις πήρες το preview των divisionals για το ΣΚ που μας έρχεται! biggrin.gif

Twism μας υποσχέθηκε post α λα Ρούντη Τομζάνοβιτς, αλλά μάλλον του έπεσε βαρύ το στοίχημα και έφαγε την ξενέρα της ζωής του με το NFL για να το γυρίσει σε παλιό-καλό-Aaron Rodgers και Πακεράδες! tongue.gif

O Parkey είχε χάσει πολλά για kicker ομάδας με τέτοιο ρεκόρ με αποκορύφωμα το ματς με το Detroit. Ήταν μάλιστα η μοναδική εβδομάδα που τον είχα στα υπόψιν για kicker στο Fantasy, τελικά είχα πάρει άλλον. Το θυμάμαι γιατί το έψαχνα αρκετά και σε μπέρδευε επειδή είχε high volume λόγω πολλών ματς που το Cago είχε σκοράρει πολύ. Αλλά είχα καταλήξει ότι δε με έπειθε. Βέβαια στα Semis κατέβηκα με kicker τον Rosas, χωρίς να ψάξω αν βρέχει στο MetLife και γνωρίζοντας ότι υπάρχει Eli. laugh.gif Δεν κόστισε, ευτυχώς... ήταν και το δεύτερο κουλούρι από kicker μου φέτος (το άλλο ο Bailey στον πρώτο home εξευτελισμό των Vikings φέτος-από τους Bills).
Οι kickers είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορούν να σου πάρουν ματς, μπορούν και να σε γειώσουν. Η ψυχολογία τους πρέπει να είναι αντίστοιχη με αυτή του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο. Η πιο σημαντική θέση, πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να εμπνέεις σιγουριά, αλλά το σημαντικότερο να προστατεύεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε αφορμή για αρνητική ψυχολογία. Είναι πολύ "mind" θέση. Απορώ πάντως που ακόμα δίνονται 4ετή συμβόλαια, όπως έδωσαν οι Bears στον Parkey και πολλές άλλες ομάδες. Φέτος έγιναν πολλά κουλά, βρέθηκαν πολλοί Κ στην μπούκα. Εκτός από λίγους, οι περισσότεροι είναι αναλώσιμοι πάντως. Και τα rankings αλλάζουν κάθε χρονιά.
Φέτος μου άρεσε μέσα στη χρονιά ο Rosas, που την έκλεισε ως pro-bowler τελικά. Αυτοί που είναι δύναμη είναι ο Tucker και ο Zurlein, ο Vina, μετά Gost και Bryant. Αλλά δε λέει κάτι, μέχρι πέρυσι ο Dan Bailey των Vikings πλέον, είχε πορεία GOAT βάσει των αριθμών στην καριέρα του. Τον έδιωξαν στα μισά μετά από μέτρια χρονιά και δε βρέθηκε ποτέ εκεί που είχε συνεχίσει. Και ο Sanders τον Dolphins άφησε υποσχέσεις.



Αποδέχομαι την πρόταση!! biggrin.gif biggrin.gif

Λίγα για τις αλλαγές προπονητών:

Μου άρεσε η επιλογή των Broncos να πάνε σε έναν έμπειρο Defensive Coach. Ο Fangio παρουσίασε φέτος την καλύτερη άμυνα στο NFL, ενω καλές άμυνες είχε και στο San Fran επι Harbaugh. (Με Justin Smith, Bowman, Patrick Willis, Aldon Smith).
Κόντρα στο ρεύμα των νέων, offensive minded coach (βλέπε Nagy, Sean McVay Κλπ), αλλά από ότι είδα εγώ προσωπικά στα playoff οι άμυνες έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο στις ομάδες που περάσαν. Spoiler: το Σαββάτο θα σας πω γιατί προβλέπω να αποκλείονται και οι Ραμς και οι Chiefs)

Αντιθετα, οι Packers πηγαν με το ρευμα των ημερών και προσέλαβαν έναν άπειρο offensive coach, τον Matt LaFleur. Δέχομαι ότι ήθελαν κάτι πιο φρέσκο, μπας και κάνει maximize, το ταλέντο του Aaron, αλλα τι ακριβώς είδαμε στους φετινούς Titans επιθετικά ?? In his defense, έλειπε ο Mariota για μεγάλο διάστημα και το receiving core δεν ήταν και το καλύτερο. Ήταν μονόδρομος το σύστημα, δίνουμε την μπάλα στον Henry και κάνουμε τον σταυρό μας, αλλά και αυτό άργησαν πολύ να το κάνουν φετος.

Δεν παρακολουθώ καθόλου Κολεγιακό (χάρηκα με την ήττα του Alabama όμως στον τελικό), οπότε δεν έχω άποψη για τον καινούργιο τεχνικό των Cardinals, Kliff Kingbury. Offensive minded, unknown και αυτός. Ελπίζω να δούμε κάτι άλλο από το να δίνουμε στον DJ για run down the middle για 4 γιάρδες!!!

Στα υπόλοιπα: Oi Βucs πήγανε στον Bruce Arians, ρισκαδόρο και πολύ έμπειρο! Αμφιβάλλω πολύ για τον Jameis σαν βασικο QB. Aλλα θα δείξει. Επίσης η άμυνα των Bucs ίσως είναι και η χειρότερη της Λίγκας..
Ενώ Oi Browns (σίγουρο bet για την παρουσία τους στα playoffs του χρόνου) εμπιστευτηκαν τον Interim Coach και συμπάθεια του Mayfield, Freddie Kitchens.

Περιμενουμε για Dolphins, Bengals & Jets!

Αυτα τα ολιγα, τα λεμε το Σαβαττο για το preview+προβλέψεις!!
Igor
QUOTE(aegeansheed @ Jan 8 2019, 01:36 ) *
Μια χαρά τα είπες ρε. Μόλις πήρες το preview των divisionals για το ΣΚ που μας έρχεται! biggrin.gif

Twism μας υποσχέθηκε post α λα Ρούντη Τομζάνοβιτς, αλλά μάλλον του έπεσε βαρύ το στοίχημα και έφαγε την ξενέρα της ζωής του με το NFL για να το γυρίσει σε παλιό-καλό-Aaron Rodgers και Πακεράδες! tongue.gif

O Parkey είχε χάσει πολλά για kicker ομάδας με τέτοιο ρεκόρ με αποκορύφωμα το ματς με το Detroit. Ήταν μάλιστα η μοναδική εβδομάδα που τον είχα στα υπόψιν για kicker στο Fantasy, τελικά είχα πάρει άλλον. Το θυμάμαι γιατί το έψαχνα αρκετά και σε μπέρδευε επειδή είχε high volume λόγω πολλών ματς που το Cago είχε σκοράρει πολύ. Αλλά είχα καταλήξει ότι δε με έπειθε. Βέβαια στα Semis κατέβηκα με kicker τον Rosas, χωρίς να ψάξω αν βρέχει στο MetLife και γνωρίζοντας ότι υπάρχει Eli. laugh.gif Δεν κόστισε, ευτυχώς... ήταν και το δεύτερο κουλούρι από kicker μου φέτος (το άλλο ο Bailey στον πρώτο home εξευτελισμό των Vikings φέτος-από τους Bills).
Οι kickers είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορούν να σου πάρουν ματς, μπορούν και να σε γειώσουν. Η ψυχολογία τους πρέπει να είναι αντίστοιχη με αυτή του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο. Η πιο σημαντική θέση, πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να εμπνέεις σιγουριά, αλλά το σημαντικότερο να προστατεύεις τον εαυτό σου από οποιαδήποτε αφορμή για αρνητική ψυχολογία. Είναι πολύ "mind" θέση. Απορώ πάντως που ακόμα δίνονται 4ετή συμβόλαια, όπως έδωσαν οι Bears στον Parkey και πολλές άλλες ομάδες. Φέτος έγιναν πολλά κουλά, βρέθηκαν πολλοί Κ στην μπούκα. Εκτός από λίγους, οι περισσότεροι είναι αναλώσιμοι πάντως. Και τα rankings αλλάζουν κάθε χρονιά.
Φέτος μου άρεσε μέσα στη χρονιά ο Rosas, που την έκλεισε ως pro-bowler τελικά. Αυτοί που είναι δύναμη είναι ο Tucker και ο Zurlein, ο Vina, μετά Gost και Bryant. Αλλά δε λέει κάτι, μέχρι πέρυσι ο Dan Bailey των Vikings πλέον, είχε πορεία GOAT βάσει των αριθμών στην καριέρα του. Τον έδιωξαν στα μισά μετά από μέτρια χρονιά και δε βρέθηκε ποτέ εκεί που είχε συνεχίσει. Και ο Sanders τον Dolphins άφησε υποσχέσεις.



Αποδέχομαι την πρόταση!! biggrin.gif biggrin.gif

Λίγα για τις αλλαγές προπονητών:

Μου άρεσε η επιλογή των Broncos να πάνε σε έναν έμπειρο Defensive Coach. Ο Fangio παρουσίασε φέτος την καλύτερη άμυνα στο NFL, ενω καλές άμυνες είχε και στο San Fran επι Harbaugh. (Με Justin Smith, Bowman, Patrick Willis, Aldon Smith).
Κόντρα στο ρεύμα των νέων, offensive minded coach (βλέπε Nagy, Sean McVay Κλπ), αλλά από ότι είδα εγώ προσωπικά στα playoff οι άμυνες έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο στις ομάδες που περάσαν. Spoiler: το Σαββάτο θα σας πω γιατί προβλέπω να αποκλείονται και οι Ραμς και οι Chiefs)

Αντιθετα, οι Packers πηγαν με το ρευμα των ημερών και προσέλαβαν έναν άπειρο offensive coach, τον Matt LaFleur. Δέχομαι ότι ήθελαν κάτι πιο φρέσκο, μπας και κάνει maximize, το ταλέντο του Aaron, αλλα τι ακριβώς είδαμε στους φετινούς Titans επιθετικά ?? In his defense, έλειπε ο Mariota για μεγάλο διάστημα και το receiving core δεν ήταν και το καλύτερο. Ήταν μονόδρομος το σύστημα, δίνουμε την μπάλα στον Henry και κάνουμε τον σταυρό μας, αλλά και αυτό άργησαν πολύ να το κάνουν φετος.

Δεν παρακολουθώ καθόλου Κολεγιακό (χάρηκα με την ήττα του Alabama όμως στον τελικό), οπότε δεν έχω άποψη για τον καινούργιο τεχνικό των Cardinals, Kliff Kingbury. Offensive minded, unknown και αυτός. Ελπίζω να δούμε κάτι άλλο από το να δίνουμε στον DJ για run down the middle για 4 γιάρδες!!!

Στα υπόλοιπα: Oi Βucs πήγανε στον Bruce Arians, ρισκαδόρο και πολύ έμπειρο! Αμφιβάλλω πολύ για τον Jameis σαν βασικο QB. Aλλα θα δείξει. Επίσης η άμυνα των Bucs ίσως είναι και η χειρότερη της Λίγκας..
Ενώ Oi Browns (σίγουρο bet για την παρουσία τους στα playoffs του χρόνου) εμπιστευτηκαν τον Interim Coach και συμπάθεια του Mayfield, Freddie Kitchens.

Περιμενουμε για Dolphins, Bengals & Jets!

Αυτα τα ολιγα, τα λεμε το Σαβαττο για το preview+προβλέψεις!!
aegeansheed
QUOTE(Igor @ Jan 10 2019, 00:55 ) *
Αποδέχομαι την πρόταση!! biggrin.gif biggrin.gif

Spoiler: το Σαββάτο θα σας πω γιατί προβλέπω να αποκλείονται και οι Ραμς και οι Chiefs)

Χαίρομαι και για τα δύο. Τρία μάλλον με τρίτο και καλύτερο την υπόνοια φιλοLuckισμού! biggrin.gif

QUOTE(Igor @ Jan 10 2019, 00:55 ) *
Λίγα για τις αλλαγές προπονητών:


Υπάρχει ένα μεγάλο hype για offensive minds/coordinators/pioneers αυτήν την περίοδο, έτσι φαίνεται. Κολλεγιακό δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα, τι κι αν μου στέλνουν vids, κάτι συμβαίνει και όλο τα χάνω, όχι επιτηδευμένα όμως όπως τις ειδήσεις για τους νταρτάδες της BDO. laugh.gif Δεν ξέρω... πώς την έχουν δει οι GMs... Kάποτε υπήρχε η μόδα στο ΝΒΑ κατευθείαν από το High School στο Pro, μάλλον είναι η νέα μόδα. Όχι η πιο ψύχραιμη απόφαση για τους Cardinals, αν και ήταν σαφές ότι υπήρχαν θέματα επικοινωνίας/έλλειψης κινήτρου και υπολειτουργίας παικτών. Ίσως οι veterans να έπαιξαν ρόλο εδώ (Peterson και DJ είχαν παράπονα μέσα στη χρονιά).

Στο Cleveland ο Dorsey χαλαρός μασάει την τσίχλα του διαβάζοντας στο tablet του ότι ο Mike McCarthy είναι υποψήφιος για συνέντευξη στην ομάδα του... απλά συνεχίζει να μασάεi αδιαφορώντας. Η μόνη περίπτωση που έπαιζε για μένα εκτός Kitchens ήταν ο Arians, που είχε δηλώσει ανοιχτά ότι τον έψηνε ο Mayfield. Τελικά προτίμησε να πάει με τον playcaller με τον οποίο ρόλαρε κάπως η ομάδα στο δεύτερο μισό και να έχει και τη δεδομένη στήριξη του Baker, που αν δεν την έχεις είναι γενικότερα μπελάς. Θα ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο αυτός, το ξέρουμε ήδη. Stand up comedian λέει-χωρίς να γελάει κανείς όμως. Level of warmth: sub zero. Η αλήθεια είναι ότι και ο Arians και ο Mayfield είναι ιδιαίτεροι χαρακτήρες και θα ήταν ένα ρίσκο η συμβίωση. Το έπαιξε safe λέω εγώ και μάλλον η καλύτερη επιλογή για την ώρα φάνηκε από τη στιγμή που υπήρχε ένα τόσο μικρό ρίσκο σε σχέση με το upside να συνεχίσει η τρέχουσα συνεργασία να αποδίδει με αριθμητική έστω πρόοδο. Στον Bruce δεν ξέρω τί έταξαν στην Tampa, αλλά δε θα περάσει άσχημα στη Florida, είναι και σε καλή ηλικία για να το απολαύσει και να αφήσει το DC στον Bowles που ξέρει ήδη τί πρέπει να κάνει και το playcalling επίσης στον Leftwich. Ά-ρ-χ-ο-ν-τ-α-ς με τα όλα του.

LeFleur σχολίασε λίγο ο Deangelo Hall τις προάλλες όση εικόνα μπορεί να έχει ένα DB για τον QB coach της κοινής θητείας τους στη WAS κάποτε. Επικοινωνιακός και γνώστης και ικανός στη διαχείριση, low profile κατά τα άλλα. Αρκετά Brad Stevens μου θύμισε αυτό. Είπαμε, φέτος η φάση είναι αρπάμε ό,τι μπορεί να βγει λαβράκι. Προφανώς η προτεραιότητα είναι να βρίσκεται ευχαριστημένος ο Aaron. Στους Titans είναι δύσκολο να φανεί κάποιος OC με τον Mariota εκεί και χωρίς κάποιον go-to-playmaker στον αέρα, ειδικά από τη στιγμή που βγήκε off και ο Walker.Έδωσαν προτεραιότητα στην offensive line και γενικά στο blocking, έδειξαν κάποια πράγματα με τριάδες TE κάποια στιγμή και έστω στο τέλος της σαιζόν κατάφεραν να πάρουν το max από τον Henry. Μιλάμε για μια ομάδα που μάλλον πρέπει να θεωρείται ότι σχεδόν μπήκε playoffs και δεδομένων των απουσιών μάλλον είναι επιτυχημένη η χρονιά, οπότε... γιατί όχι.

O Kubiak ή αλλιώς Σερ Τάκης του Ντένβερ, επιστρέφει για να βγάλει τον Φάτζιο από τη δύσκολη κατάσταση να έχει και το playcalling. Πολλά χρόνια στους Broncos, ξέρει τα πάντα, ίσως είναι ο μόνος που ξέρει τί παίζει με τα runnng back εκεί. Ελπίζουμε τώρα με Lindsay να μην επιστρέψουμε σε κάνα committee πάλι, έχουμε τους Dolphins ήδη που το κάνουν σε τέτοιο βαθμό για να μας φτάνει... ακόμα και να μην είχε rb rotation καν κάποια άλλη ομάδα στη Λίγκα.

Οι Jets δεν έχουν προπονητή, αλλά έχουν απολύσει τον Bowles σε μια υπερβολική απόφαση-αντιστοιχη με των Cards και πριν λίγα χρόνια είχαν για coach τον Rex Ryan, οπότε δεν αποκλείεται να είναι η ομάδα που μπορεί να οδηγήσει τον McCarthy να έχει δουλειά και του χρόνου. Διαφορετικά μόνο για τους Bengals τον βλέπω, που ίσως είναι χειρότερη επιλογή από την απόσυρση όμως.
SG3ptshooter
Ο Bruce είναι Ένας, δεν ήθελα να πάει στην Tampa γιατί δε μ' αρέσει η φάση εκεί, αλλά προτιμώ να είναι στο sideline παρά στο σχόλιο. Με Bowles είμαι 150% ευχαριστημένος παρότι η άμυνα θέλει πολλή πολλή δουλειά, με την παραχώρηση του playcalling στην επίθεση δεν είμαι καθόλου οκ. Φοβάμαι είναι προφανές πως θα ισχύσει η δέσμευση του GM να πάρει άλλη μια ευκαιρία ο Winston, ο τρόπος που παίζει φαντάζει πολύ ταιριαστός τις συνήθειες του Arians. Στο Denver τους αρέσει να λειτουργούν διαφορετικά απ' το ρεύμα, σεβασμός στο Fede το Fazio αλλά το καλύτερο για τους Broncos είναι η διάθεση -και η βελτιωμένη υγεία smile.gif - του Kubiak να αναλάβει ξανά πιο ενεργό ρόλο, είναι πολύ καλός playcaller ειδικά όσον αφορά την πορεία του ματς και γενικά μοιάζει καλός talent evaluator και mentor για μια ομάδα που χρειάζεται να διαχειριστεί νεαρούς skill players και ερωτηματικά μεγάλα στο QB.

Οι Packers δεν περίμενα να πάνε σε τέτοιας λογικής λύση αλλά τουλάχιστον θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο τύπος κέρδισε τη δουλειά του μέσα απ' τους Rams -όπου δεν καλούσε τα plays- αλλά συμφωνώ ότι με τον άτυχο -και παιχταρά μην ξεχνιόμαστε- Mariota να παίζει είτε πολυτραυματίας είτε καθόλου και με πολλαπλούς καταδικαστικούς τραυματισμούς στην offensive line δεν μπορεί να κρίνεις έντονα αρνητικά την πρώτη του προσπάθεια μακριά απ' το McVay. Έχει όμως επικίνδυνα χαμηλό πάτωμα σαν επιλογή, οι Packers έχουν δευτεροετή GM, χρειάζονται ενίσχυση άμεσα σχεδόν σε όλες τις γραμμές και ταυτόχρονα έχουν ένα μάτσο rookies που πρέπει να κάνουν sophomore leap, είναι για δύσκολους λύτες. Δε μπορείς να φανταστείς ρε συ Παναγιώτη πόσο καλύτερη ομάδα ήταν οι Colts συνολικά στη σεζόν, τόσο που είναι στις 4-5 καλύτερες ομάδες εδώ και τρεις μήνες, λογικό αποτέλεσμα του να έχουν draftάρει εξαιρετικά και του να έχουν σηκώσει την τελευταία ώρα τον καλύτερο προπονητή για το 2018 με τεράστια διαφορά imho παρά τις σεζόν του Nagy και του Vrabel. Παρά τα ακόμη υπαρκτά κενά σε roster/βάθος/ποιότητα/όπως_θέλετε_πείτε_το, ακόμα κι αν χάσουν με 40 πόντους διαφορά στο Missouri μεθαύριο. Παραδοξότατα μου άρεσε η επιλογή των Cardinals όταν το ξανασκέφτηκα, σε όχι ιδιαίτερα αισιόδοξη "crazy enough to work" λογική θετικής αξιολόγησης αντίστοιχη με το τρελό μέγεθος turnaround στην Indiana, ο Kingsbury -που ήταν head coach του Mahomes κι έβαζαν 40+ πόντους μέσο όρο στο NCAA- είναι τόσο ρισκαδόρικη επιλογή -ταυτόχρονα οι ομάδες του δεν έδειχναν ικανές να παίξουν υποτυπώδη άμυνα και υποβιβαζόταν σε coordinator όπου να ναι σε επίπεδο κολεγιακού πρωταθλήματος- όσο χρειάζεται για να προκληθεί μια αναγκαία αναταραχή σε μια ομάδα που χρειάζεται άμεσα και επειγόντως νέα ταυτότητα κι έχει ένα δίδυμο ενός star RB κι ένος to-be-sophomore QB που δυσκολεύτηκαν πολύ με μία όχι ιδιαίτερα προσαρμοστική στη βολή τους επιθετική προσέγγιση. Θα βαρεθούν να παίζουν και μακάρι ο Rosen να βρει τη βελτίωση που επειγόντως χρειάζεται.

Αρνητικά. Αν ο Gase χάσει τα αποδυτήρια όσο στο Miami -και τα αποδυτήρια των Jets φαντάζουν μόνιμα χαμένα- δεν ξέρω αν μπορεί να τους δώσει λύσεις. Είναι θεωρητικά ένα καλό offensive mind που δεν είχε το QB που χρειαζόταν, αυτός όμως κατέβηκε περήφανα με Cutler πέρυσι. Έχει το προφίλ να βοηθήσει το Darnold να διορθώσει την αποτελεσματικότητά του, αλλά δεν παύει να έρχεται ως απολυμένος από division "rival" που δεν ξέρω πόσα χρόνια έχει να "χτίσει" νεαρό signal caller. Είμαι προφανέστατα αρνητικά προκατειλημμένος, αλλά θα το πω: αν το Cleveland κράτησε τον Κitchens γιατί "αυτό ήθελε o Mayfield" θα τους ζητήσει κι άλλες χάρες. tongue.gif Νάτου έχει πολλούς στο Cleveland; peace.gif

Μας νοιάζει ποιον θα πάρει το Miami; Τα ονόματα μοιάζουν πιο ενδιαφέροντα σα δεδομένα μιας διαδικασίας επιλογής απ' την προοπτική να δω την ομάδα να παίζει καλύτερα. Στο Cincinnati δεν πολυθέλει να πάει κανείς και θα έπρεπε να φαίνεται πιο παράλογο απ' ότι είναι. Στο τέλος θα κόψουν και τον Chief candidate να πάνε με Hue. cool.gif

Θέλω πολύ Colts μεθαύριο αλλά αν περάσουν θα συνεχιστεί να επιβεβαιώνεται το εφιαλτικό σενάριο που έχω θεωρήσει πολύ πιθανό απ' την Πρωτοχρονιά, να πάνε πάλι SuperBowl οι Βραδυπόδαροι, μας κάψαν οι Ravens. Στην NFC ας κερδίσουν οι καλύτεροι, γιατί αυτούς θέλουμε. 19.gif Εκτός αν κάνει τα μαγικά του όχι o Foles, ο Pederson.. 41.gif
T.W.Is.M.
Εννοειται πως δεν πρεπει να υποτιματε την καρδια του πρωταθλητη! Χαιρομαι που ως Rams δε θα βρουμε τους Eagles, αλλα τους Καουμποιδες, που θα καλωσορισουμε(καλως τα παιδια, καλως τα 21-0!).
Ο Foles θα γινει αραγε ο Mario Elie του 2019; Ή μηπως ο Robert Horry;
Για περισσοτερες μαντεψιες θα επανελθω το Σαββατο. Οι fantaso(μ)παιχταραδες μου θα σαρωσουν στα πλει οφ. Η αρχη εγινε με τον Ebron. Θα ακολουθησουν ο Cooks και ο Camara. Κριμα που δεν εχουν περασει οι Packers για να περασει μονος του γυρο ο Rodgers και να γραφω υμνους την επομενη μερα.

edit: πλακα που θα χει να εχουμε χολιγουντιανο superbowl: Rams vs ClippersChargers. Θα χωριστει το LA στα δυο, απο το Compton ως το Inglewood και στη μεση ο Λεμπρον! tongue.gif
Igor
23:35 Colts @ Chiefs

Μνήμες από την επική ανατροπή των Colts στα playoffs του 2013, για Andy Reid. Ήταν το πρώτο του playoff παιχνίδι για τους Τσιφς - ενώ στο τελευταίο του, διαδραματίστηκε η επική ανατροπή των Titans απέναντι στους Τσιφς.
Φυσικά η περσινή ομάδα των Chiefs, με QB τον Alex Smith, δεν έχει καμία σχέση με τη φετινή fast-paced επίθεση που ηγείται ο MVP Patrick Mahomes.

H άμυνα των Chiefs πέρα απο κάποιους καλούς rushers που μπορούν να ασκήσουν πίεση στον Luck (βλ. Dee FOrd & Justin Houston). Θεωρώ οτι θα δούμε πολύ running game από τους Colts, ώστε να κρατήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού σε χαμηλά επίπεδα: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Mahomes και την καλοσχεδιασμένη επίθεση των Chiefs σε ενα παιχνίδι υψηλού tempo και σκορ.

Η άμυνα των Colts, χωρίς κάποιο μεγάλο όνομα στις τάξεις της, πέρα απο τον Rookie Darius Leonard, την δουλειά της την κάνει. Θέλω να δώ ποιόν Corner θα βάλουν πάνω στον Tyreek Hill, λογικά τον undrafted Kenny Moore που είναι στα κυβικά του. Εντύπωση μου έκανε ο γυρολόγος Pierre Desir, ο οποίος έκανε σημαντική δουλειά στον (ελαφρώς τραυματισμένο) Hopkins στο Wildcard ROund.

Μεγάλο match: Προβλέπω νίκη του Luck 27-25, και over 79.5 rushing yards για τον Marlon Mack!!!


03:40 Cowboys @ Rams

Δεύτερη φορά που είναι στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου, η America's Team. Aυτή την φορά αντιμετωπίζουν τον wondercoach Sean McVay και τους LA Rams.
Θέλω πολύ να δω πόσους οπαδούς θα έχουν οι Cowboys στο LA, και ποιος ουσιαστικά θα έχει το home-court advantage.

Oi Rams τις τελευταίες βδομάδες ήταν σε πτώση. Είδαμε τους edge rushers των Eagles να περνάνε εύκολα από το offensive line και να "χτυπάνε" τον Goff. Θεωρώ ότι η απουσία του Cooper Kupp, έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα των Rams. Στην άμυνα γύρισε ο Talib για τους Rams και δυνάμωσε αρκετά το secondary. Mε μοναδικό receiver τον Amari και τον Aaron Donald να τον "πιέζει" σε κάθε snap, έχει ένα ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Dak Prescott.

Δεν μίλησα καθόλου για τους 2 RB's του παιχνιδιού. Τους 2 καλύτερους RB's της Λιγκας. Todd Gurley & Ezekiel Eliott. This will be fun!!!

Πρόβλεψη; Νίκη Cowboys, 26-24.

2/2 εκπλήξεις για μένα σήμερα.
aegeansheed
Διόρθωση για τον Kingsbury στο προηγούμενό μου, μιας και έχει κάνει HC σε κολεχιάλ επίπεδο και εξ' αιτίας αυτού προέκυψε το ενδιαφέρον. Είχε τον Mahommes. biggrin.gif Θα βγει MVP, ναι.
QUOTE(Igor @ Jan 12 2019, 14:07 ) *
23:35 Colts @ Chiefs

Μνήμες από την επική ανατροπή των Colts στα playoffs του 2013, για Andy Reid. Ήταν το πρώτο του playoff παιχνίδι για τους Τσιφς - ενώ στο τελευταίο του, διαδραματίστηκε η επική ανατροπή των Titans απέναντι στους Τσιφς.
Φυσικά η περσινή ομάδα των Chiefs, με QB τον Alex Smith, δεν έχει καμία σχέση με τη φετινή fast-paced επίθεση που ηγείται ο MVP Patrick Mahomes.

H άμυνα των Chiefs πέρα απο κάποιους καλούς rushers που μπορούν να ασκήσουν πίεση στον Luck (βλ. Dee FOrd & Justin Houston). Θεωρώ οτι θα δούμε πολύ running game από τους Colts, ώστε να κρατήσουν τον ρυθμό του παιχνιδιού σε χαμηλά επίπεδα: ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Mahomes και την καλοσχεδιασμένη επίθεση των Chiefs σε ενα παιχνίδι υψηλού tempo και σκορ.

Η άμυνα των Colts, χωρίς κάποιο μεγάλο όνομα στις τάξεις της, πέρα απο τον Rookie Darius Leonard, την δουλειά της την κάνει. Θέλω να δώ ποιόν Corner θα βάλουν πάνω στον Tyreek Hill, λογικά τον undrafted Kenny Moore που είναι στα κυβικά του. Εντύπωση μου έκανε ο γυρολόγος Pierre Desir, ο οποίος έκανε σημαντική δουλειά στον (ελαφρώς τραυματισμένο) Hopkins στο Wildcard ROund.

Μεγάλο match: Προβλέπω νίκη του Luck 27-25, και over 79.5 rushing yards για τον Marlon Mack!!!

Βλέπουμε όλα τα ματς NFL από τη στιγμή που είμαστε στα playoffs, σαφές. Περιμένω αυτό, όπως και το Saints-Eagles, αλλά με ιντριγκάρει γιατί θα είναι περισσότερο "σκάκι" από οποιοδήποτε. Ο Reich είναι ο coach που έκανε τη μεγαλύτερη αξιοποίηση του ρόστερ συνολικά, αμυντικά και επιθετικά. Βάζω Reid και McVay μετά, για το about.
Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει σε ταλέντο από τη secondary των Colts, πέραν από τον Malik Hooker. Παρόλ' αυτά με τις ζώνες τους καταφέρνουν να δημιουργήσουν ασυνενοησία και να κάνουν big plays.
https://twitter.com/geoffschwartz/status/10...2580756480?s=19
Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Mahommes δε μασάει στις ζώνες, πετάει τόσο γρήγορα και με ακρίβεια fast balls που είναι τρομερά δύσκολο να αιχμαλωτιστούν, ακόμα και αν ξεφύγουν από τον στόχο τους. Με όλα τα όπλα του και τον Σάμαρο τον Γουάτκινς, που έκανε "check" και φέτος laugh.gif στην year by year λίστα του για έναν ακόμα τραυματισμό μεσοπρόθεσμης αποκατάστασης (έχασε τα τελευταία 3-4 ματς σερί).


O Houston παρά την ηλικία του παραμένει ένας από τους πλέον εφευρετικούς edge rushers, φέτος πήρε solo του δύο παιχνίδια σίγουρα (θυμάμαι δυο τουλάχιστον), εκεί που η επίθεση δεν έφτανε από μόνη της. Ο συγκινητικός βράχος με την αλύγιστη ψυχή 100 Σπάρτακων που λέγεται Eric Berry δεν ξέρουμε αν θα παίξει, αλλά αν τα καταφερει θα είναι σημαντικό upgrade για τη secondary. Εκεί θα χτυπήσει ο Luck, το ξέρουμε, το ξέρουν όλοι. Ο Hilton κράτησε τα γούρια και αυτήν την εβδομάδα, έριξε πιστόλα σε όλες τις προπονήσεις, we are sitting here talking 'bout practice... not a game, not a game... για να είναι όσο πιο unbanged γίνεται στον αγώνα της χρονιάς.

Μου αρέσουν οι Chiefs, αλλά θέλω Luck και Colts τι να λέμε, δε θέλουμε να κρυφτούμε. Το Kansas είναι έδρα και έχει προπονητή, αυτό είναι το διαφορετικό σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο για τους Colts, από τον οποίο πέρασαν ουσιαστικά σβηστοί. Δύσκολη πρόβλεψη. Θα έλεγα Chiefs 55-45. Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει το running game των Chiefs αν το αποφασίσει ο Reid, έχουν από τα πιο σίγουρα designed plays για 10ρια gains είτε με run είτε με screen πάσα και παράλληλο "domino-blocking". Οι Chiefs όταν ο Mahommes είχε προβλήματα στο 3rd conversion είχαν ζόρι.
Chiefs 27 Colts 27 Παράταση, FG Butker, FG Vinatieri και μετά 2ο FG Vina και πρόκριση.

Χιόνι στο Arrowhead!


QUOTE(Igor @ Jan 12 2019, 14:07 ) *
03:40 Cowboys @ Rams

Δεύτερη φορά που είναι στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου, η America's Team. Aυτή την φορά αντιμετωπίζουν τον wondercoach Sean McVay και τους LA Rams.
Θέλω πολύ να δω πόσους οπαδούς θα έχουν οι Cowboys στο LA, και ποιος ουσιαστικά θα έχει το home-court advantage.

Oi Rams τις τελευταίες βδομάδες ήταν σε πτώση. Είδαμε τους edge rushers των Eagles να περνάνε εύκολα από το offensive line και να "χτυπάνε" τον Goff. Θεωρώ ότι η απουσία του Cooper Kupp, έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα των Rams. Στην άμυνα γύρισε ο Talib για τους Rams και δυνάμωσε αρκετά το secondary. Mε μοναδικό receiver τον Amari και τον Aaron Donald να τον "πιέζει" σε κάθε snap, έχει ένα ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Dak Prescott.

Δεν μίλησα καθόλου για τους 2 RB's του παιχνιδιού. Τους 2 καλύτερους RB's της Λιγκας. Todd Gurley & Ezekiel Eliott. This will be fun!!!

Πρόβλεψη; Νίκη Cowboys, 26-24.

Οι Cowboys σίγουρα θα έχουν περισσοτερο κόσμο απ' ότι είχαν οι Packers στη φετινή επίσκεψή τους στο LA, που έκαναν μεγαλύτερο χαμό από όσους φορούσαν τα χρώματα των Rams. Μα ποιός να είναι Rams στο LA, από πού κι ως πού δηλαδή. To ερώτημα είναι αν μπορεί να υποστηρίξει ο DAK την γενική καλή παρουσία σε όλες τις γραμμές που δείχνουν οι Cowboys στα τελευταία ματς. Εγώ δεν τον πιστεύω τόσο, έχασε τον Hurns, αυτό είναι μάλλον καλή είδηση γιατί θα δούμε περισσότερο Gallup και συμπληρωματικά την απομίμηση του Edelman στο σλοτ (Beasley). Οι Rams με προβληματίζουν γιατί από τότε που χτύπησε ο Kupp έχουν θέματα τί κι αν κάνει παπάδες η παιχτάρα ο Woods. Είχαμε και αστοχίες στο playcalling (Gurley) που κόστισαν μάλλον το home court advantage. Το καλό: έχει ανέβει κατακόρυφα η γραμμή των linebackers, που ήταν ανύπαρκτη στην αρχή της χρονιάς. Πλέον έχουμε δει σε πολλαπλά παιχνίδια μεγάλα plays (κυρίως από τον Littleton). Η επιστροφή Talib είναι θετική είδηση ασφαλώς, θα επιτρέψει στον Peters να απαλλαγεί και από το man coverage στον ρόλο του corner, που δεν του ταιριάζει ιδιαίτερα. Στον Talib περισσότερο, όσο κι αν έχει χάσει τη σπιρτάδα του.
Να δούμε και πόσοι από την o-line του Dallas θα παίξουν. Θα έχει πολύ δουλειά απόψε.

Ακόμα κι έτσι βλέπω Rams. Με την υπόθεση ότι ο Gurley είναι καλά, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν.

Ματσάρες!!! shot.gif
aegeansheed
Εκτός τελικά ο Hooker και οι Berry, Ware.



aegeansheed
Δε μου άρεσε σχεδόν τίποτα από τους Colts πέρα από το drive στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτο ημιχρόνου, που ήθελες και να σκοράρουν 6ποντο, για να έχεις κάτι να θυμάσαι έστω. Όλα στραβά, από το game plan, το adjustment σε αυτό που σου έδινε ο αντίπαλος, ο Ebron, τα κουτουλίδια της secondary που έμοιαζε με μπουλούκι από αγοράκια Α' δημοτικού που κάνεις βολέ στον ουρανό και τους φωνάζεις "ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!". Αυτά. Δε μας χαλάνε οι Chiefs καθόλου για super bowl, μαζί τους θα είμαστε μέχρι εκεί. Μέχρι εκεί όμως, όχι και εκεί. biggrin.gif

Το άλλο ήταν πιο εύκολο απ' όσο "μπορεί"(αν είσαι κάουμποϋ) να δείχνει το τελικό σκορ. Σωστότατος, ψύχραιμος και ουσιαστικος McVay συνέχισε να πηγαίνει με τον καυτό CJ Anderson κι εκείνος να τον επιβραβεύει με δεκάρια gains. Μας αρέσει το στόρυ του CJ, είναι μακράν το πιο underrated RB της τελευταίας 5ετίας επειδή απλά... είναι χαμηλών τόνων και δε δείχνει ντούκι και εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Ας προσέχαν αυτοί που δεν τον εκτίμησαν ποτέ, ας δουν τί κάνει τώρα. Μια φλεγόμενη χοροπηδηχτή μπαλίτσα. Ο DAK στην 2η περίοδο θύμισε στους επικριτές του γιατί δεν τον στηρίζουν. Ήταν ο Dak που δε μπορούσε να βρει συμπαίκτη ούτε στα δύο μέτρα.

8.05 ο ημιτελικός της AFC στο Ζιλέ. Οι Chargers με τον Hunter Henry (στους 5 καλύτερους ΤΕ πέρυσι) για πρώτη φορά φέτος, αλλά με τον Rivers να μην έχει κερδίσει ΠΟΤΕ τον Brady στην καριέρα του. Πάει καλά λένε εκτός έδρας αυτή τη χρονιά, ελάχιστοι όμως πιστεύουν ότι αυτό είναι το ματς που θα σημάνει την πρώτη του νίκη.

11.40 ο μεγάλος ημιτελικός της NFC στο κλειστό της Νέας Ορλεάνης. Ο κερδισμένος τα παίρνει όλα και συναντάει τους Rams. Οι Eagles με πείσμα για την προηγούμενη βαριά ήττας τους πριν μερικές εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο θα προσπαθήσουν με τον Foles να εξερευνήσουν τις ευάλωτες περιοχές στις γωνίες της τρωτής secondary των Saints.
T.W.Is.M.
Περιπατος για τους Patriots ως τωρα.
Την προφητεια την εχω κανει και παλιοτερα παντως, οι Chiefs θα πανε στο Superbowl και θα χασουν απο το νικητη του Saints-Rams. Εμεις στο ΕλΕι το πιστευουμε! cool.gif
SG3ptshooter
Όταν είχα μπει να ποστάρω την περασμένη φορά, ήθελα να ξεκινήσω με κάτι σπουδαίο που τελικά το ξέχασα tongue.gif Σήμερα αναμένεται να γίνει επίσημο πως ο Kyler Murray, o φετινός καλύτερος παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος που είχε γίνει draft στο ένατο pick απ' το MLB franchise του Oakland, θα δηλώσει συμμετοχή και στο NFL draft μετά την απρόσμενα επική σεζόν που είχε και το ενδιαφέρον των ομάδων να τον επιλέξουν πιθανότατα στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο σπορ που υπηρετεί. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει να παίξει τελικά και κατά πόσο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την απειλή για μεταπήδηση απ' το ένα στο άλλο για να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά έχει ψωμί ακόμα το story.

Επίσης ο Κubiak τελικά δε θα αναλάβει ξανά την επίθεση του Denver μιας και διαφώνησαν με το νέο επιτελείο ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουν να ακολουθηθεί. Τον ζητάν ήδη άλλες ομάδες και ξαφνικά τα sites του Colorado τον λένε ξεπερασμένο γεροξούρα laugh.gif Καταλαβαίνω γιατί να φαντάζει όντως τέτοιος, αλλά έχει περισσότερο να κάνει με την αποχώρηση.

Τα πρώτα τρία ματς του divisional weekend ήταν μάπα. Οι Chargers δεν έχουν φανέλα, κόσμο, γήπεδο ή λόγο ύπαρξης, δεν άγγιξαν ποτέ τους Patriots. Οι Rams έπαιξαν το παιχνίδι των Cowboys και τους διέλυσαν με το run ενώ αντίστροφα κατάφεραν να σταματήσουν τη δυναμική της επίθεσης του Dallas απ' το έδαφος. Οι Colts υστέρησαν σε οποιαδήποτε γραμμή, η απίθανη σε απόδοση στη σεζόν o-line κατέρρευσε, ο Ebron μας έβγαλε την Παναγία και απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι ο David Lee των φτωχών του NFL, ο Mack δεν βρήκε χώρους όσο προσπάθησαν να ελέγξουν το παιχνίδι οι της Indiana, οπότε κι ο Luck έτρεχε για τη ζωή του και δυστυχώς δεν έπαιξε όσο καλά θα χρειαζόταν για να μείνουν ανταγωνιστικοί. Η άμυνα έχασε κρίσιμα tackles στο πρώτο ημίχρονο και ο Mahomes απέδειξε πως θα είναι φόβος και τρόμος για πολύ καιρό, έχω βαρεθεί να πετάει sidearm throws tongue.gif

Ο Doug o Pederson μπήκε απίθανα έτοιμος -όχι πως χωράει ιδιαίτερη αμφιβολία αν είναι καλύτερος του Payton, για μένα τουλάχιστον- αλλά για δεύτερη βδομάδα δεν βρήκε το αναγκαίο running game να σκοράρει παραπάνω. Ευχαριστούμε παρά πολύ το Foles για το περσινό SuperBowl που έκανε, βγάζει πολύ γρήγορα και πολύ σωστά τη μπάλα υπό πίεση σε ένα NFL που έχει κάνει πρωταρχικό στόχο το pass rush, αλλά μακροσκοπικά δεν, συγγνώμη. Μεγαλύτερο duel ήταν το Latti vs Cre’Von LeBlanc. Για Saints με προβλημάτισε η μπαταρισμένη γραμμή που έβλεπε εφιάλτες όσο ήταν στο γρασίδι ο Cox, το επόμενο ΣΚ έρχεται στη Louisiana ο Donald. Στη γραμμή θα παιχτεί και το NE@KC μετά απ' αυτά που είδαμε. Αλλά έχουμε μέρες να τα πούμε αυτά.
Igor
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 14 2019, 20:29 ) *
Όταν είχα μπει να ποστάρω την περασμένη φορά, ήθελα να ξεκινήσω με κάτι σπουδαίο που τελικά το ξέχασα tongue.gif Σήμερα αναμένεται να γίνει επίσημο πως ο Kyler Murray, o φετινός καλύτερος παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος που είχε γίνει draft στο ένατο pick απ' το MLB franchise του Oakland, θα δηλώσει συμμετοχή και στο NFL draft μετά την απρόσμενα επική σεζόν που είχε και το ενδιαφέρον των ομάδων να τον επιλέξουν πιθανότατα στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο σπορ που υπηρετεί. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει να παίξει τελικά και κατά πόσο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την απειλή για μεταπήδηση απ' το ένα στο άλλο για να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά έχει ψωμί ακόμα το story.

Επίσης ο Κubiak τελικά δε θα αναλάβει ξανά την επίθεση του Denver μιας και διαφώνησαν με το νέο επιτελείο ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουν να ακολουθηθεί. Τον ζητάν ήδη άλλες ομάδες και ξαφνικά τα sites του Colorado τον λένε ξεπερασμένο γεροξούρα laugh.gif Καταλαβαίνω γιατί να φαντάζει όντως τέτοιος, αλλά έχει περισσότερο να κάνει με την αποχώρηση.

Τα πρώτα τρία ματς του divisional weekend ήταν μάπα. Οι Chargers δεν έχουν φανέλα, κόσμο, γήπεδο ή λόγο ύπαρξης, δεν άγγιξαν ποτέ τους Patriots. Οι Rams έπαιξαν το παιχνίδι των Cowboys και τους διέλυσαν με το run ενώ αντίστροφα κατάφεραν να σταματήσουν τη δυναμική της επίθεσης του Dallas απ' το έδαφος. Οι Colts υστέρησαν σε οποιαδήποτε γραμμή, η απίθανη σε απόδοση στη σεζόν o-line κατέρρευσε, ο Ebron μας έβγαλε την Παναγία και απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι ο David Lee των φτωχών του NFL, ο Mack δεν βρήκε χώρους όσο προσπάθησαν να ελέγξουν το παιχνίδι οι της Indiana, οπότε κι ο Luck έτρεχε για τη ζωή του και δυστυχώς δεν έπαιξε όσο καλά θα χρειαζόταν για να μείνουν ανταγωνιστικοί. Η άμυνα έχασε κρίσιμα tackles στο πρώτο ημίχρονο και ο Mahomes απέδειξε πως θα είναι φόβος και τρόμος για πολύ καιρό, έχω βαρεθεί να πετάει sidearm throws tongue.gif

Ο Doug o Pederson μπήκε απίθανα έτοιμος -όχι πως χωράει ιδιαίτερη αμφιβολία αν είναι καλύτερος του Payton, για μένα τουλάχιστον- αλλά για δεύτερη βδομάδα δεν βρήκε το αναγκαίο running game να σκοράρει παραπάνω. Ευχαριστούμε παρά πολύ το Foles για το περσινό SuperBowl που έκανε, βγάζει πολύ γρήγορα και πολύ σωστά τη μπάλα υπό πίεση σε ένα NFL που έχει κάνει πρωταρχικό στόχο το pass rush, αλλά μακροσκοπικά δεν, συγγνώμη. Μεγαλύτερο duel ήταν το Latti vs Cre’Von LeBlanc. Για Saints με προβλημάτισε η μπαταρισμένη γραμμή που έβλεπε εφιάλτες όσο ήταν στο γρασίδι ο Cox, το επόμενο ΣΚ έρχεται στη Louisiana ο Donald. Στη γραμμή θα παιχτεί και το NE@KC μετά απ' αυτά που είδαμε. Αλλά έχουμε μέρες να τα πούμε αυτά.


Δυστηχως ο Foles δεν μπορεσε να κρατησει καθολου την επιθεση μεσα στο γηπεδο στο Β' Ημιχρονο. Αυτο κουρασε ακομα παραπανω του ηδη λαβωμενους Cox, Bennett και δεν μπορεσαν καθολου να πιεσουν τον Brees. Παλια μου τεχνη κοσκινο για τον Brees, εκανε πλακα στο secondary των Eagles αφου εβρισκε οπου και οπως ηθελε τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Michael Thomas.

Παροτι ομως ειχαν καθολική υπεροχη οι Saints, το παιχνιδι ήταν στα χέρια του Foles για το τελευταιο winning drive. Και μια με καποιες καλες πασες στον Ερτζ και τον Τζεφερι, μια με το αδιανοητο λαθος του αμυντικου των Saints που εφαγε πεναλτυ 15 γιαρδων για roughing the passer, φαινοταν οτι το θαυμα του Nick Foles ηταν πολυ πιθανο να παρει αλλη μια βδομαδα παραταση και να παει LA !!

Ατυχη στιγμη για τον Alshon. Εξιλεωθηκε ο Latimore για το περσινό (αυτος δεν ητανε??)

ΕDIT: Ακυρο, ο Marcus Williams ειχε το χαμενο tackling με τους Vikings..

Ραντεβου το ΣΚ !! biggrin.gif
aegeansheed
QUOTE(Igor @ Jan 14 2019, 23:34 ) *
Δυστηχως ο Foles δεν μπορεσε να κρατησει καθολου την επιθεση μεσα στο γηπεδο στο Β' Ημιχρονο. Αυτο κουρασε ακομα παραπανω του ηδη λαβωμενους Cox, Bennett και δεν μπορεσαν καθολου να πιεσουν τον Brees. Παλια μου τεχνη κοσκινο για τον Brees, εκανε πλακα στο secondary των Eagles αφου εβρισκε οπου και οπως ηθελε τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ Michael Thomas.

Τώρα όλη η σαιζόν παίζεται σε ένα παιχνίδι, είναι λογικό να θέλουν να τα δώσουν όλα οι παίκτες, γι' αυτό βλέπουμε συχνούς τραυματισμούς. Και οι δύο ομάδες είχαν. Ο Cox είναι pervasive factor όσο παίζει, είναι δεδομένο αυτό, δε νομίζω ότι κόστισε τόσο, όσο αφήνουν να εννοηθεί (το γράφω τόσο αβίαστα!, αποκρύπτοντας το μεταξύ μας σχόλιο την ώρα του αγώνα: "μλκ σωθήκαμε... βγήκε off ο Cox laugh.gif ), γενικά η φάση στο NFL είναι ότι όποιος μπαίνει πρέπει κάνει step up και πιστεύω ότι η ψυχολογία των παικτών δεν αλλάζει ιδιαίτερα σε σχέση με το ποιος παίζει. Οι Eagles Βρήκαν λύσεις πάντως με τον έμπειρο Ngata, που έδωσε καλά plays.

Δε μου άρεσε καθόλου το playcalling του Payton, ούτε στο 1ο πλέη, ούτε στα επόμενα δύο drives μέχρι το σημείο κλειδί, έστω... το fake punt play. Πάρα πολύ μεγάλη επιμονή να στοχεύεται ο Ginn ως go-to-guy, ενώ υπάρχει ο Michael Thomas... Το έβλεπα και μου φαινόταν στα επίπεδα της φετινής τρέλας του Roethlisberger να μην παίζει τον Antonio Brown με τη συχνότητα που απαιτεί (το σωστό ρήμα) η κλάση του... Αδιανόητο για μένα, όταν στην αρχή θέλεις τα δικά σου δυνατά και σίγουρα plays για να πάρεις ψυχολογία. Με αυτά λοιπόν και με το άστρο του Foles, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πώ... οι Eagles πήραν κεφάλι δύο σκορς. Ανησύχησα; Αρκετά. Δεν πίστευα όμως ότι θα έχαναν οι Saints και πάλι. Έχουμε ξαναδεί μεγαλύτερες ανατροπές και εκτός έδρας απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους.

Δε μου άρεσε καθόλου η διάταξη και η χρήση των linebackers σε ένα blitz scheme, που... επιτρέπει τον αυτοσχεδιασμό για το ποιοι και πότε θα πιέσουν κι ενώ ήδη η o-line των Eagles έμοιαζε με απροσπέλαστο φρούριο. Κανείς δεν κατάλαβε.

Δεν πίστευα ότι ο Foles θα έχει τέτοια τύχη ώστε να επαναλάβει drive με TD score στο τέλος, για να είμαι ειλικρινής.

Μπορεί να μιλάει ο κόσμος για την "μαγική" έμπνευση του Payton, αυτό που δε σχολιάζεται όμως είναι ότι κάνοντας τα δικά του επέτρεψε να βρεθεί η ομάδα πίσω του με 0-14. Να τα λέμε όλα. Σαφώς και είναι ο υποδεέστερος game manager από τους τέσσερεις που έχουν απομείνει. Σε επιτόπου ανάγνωση του παιχνιδιού και άμεση αντίδραση εννοώ. Έχει ιδέες, τις αξιοποιεί με βάσει τα όπλα του, αλλά έχει εμμονές με αυτές και δεν βοηθάει καθόλου αρκετές φορές. Δε μου άρεσαν καθόλου τα called plays για τον Ingram. Τρελό bust κι αυτό και... συνολικά θα ήταν μια ανεπανάληπτη αποτυχία για την ΝΟ, εάν δεν αποφάσιζε να το πάρει στους ώμους του ο Drew. Έτσι μου φάνηκε.

QUOTE(Igor @ Jan 14 2019, 23:34 ) *
μια με το αδιανοητο λαθος του αμυντικου των Saints που εφαγε πεναλτυ 15 γιαρδων για roughing the passer

Είναι συχνό φαινόμενο για τους rookies και γενικά τους λιγότερο έμπειρους να μην τραινάρουν μετά το σφύριγμα, συμβαίνει σε όλες τις γραμμές σε όλες τις ομάδες. Χειρότερο ήταν το holding του Peat στον Ngata που έσβησε το τρελό trick play με τη ντηπιά του Taysom. Ευτυχώς δηλαδή, που και πάλι δε λέει κάτι... θα τα ξαναδούμε μπροστά μας αυτά, δε μασάει ο Sean! Θα τα ξανακάνει και SB να πάει! laugh.gif Μακράν ο μεγαλύτερος εφιάλτης των saints fans είναι όταν ακούγεται η φράση "and Taysom Hill is in for the first time tonight" ohmy.gif Τρόμος...

QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 14 2019, 20:29 ) *
Όταν είχα μπει να ποστάρω την περασμένη φορά, ήθελα να ξεκινήσω με κάτι σπουδαίο που τελικά το ξέχασα tongue.gif Σήμερα αναμένεται να γίνει επίσημο πως ο Kyler Murray, o φετινός καλύτερος παίκτης του κολεγιακού πρωταθλήματος που είχε γίνει draft στο ένατο pick απ' το MLB franchise του Oakland, θα δηλώσει συμμετοχή και στο NFL draft μετά την απρόσμενα επική σεζόν που είχε και το ενδιαφέρον των ομάδων να τον επιλέξουν πιθανότατα στον πρώτο γύρο και στο δεύτερο σπορ που υπηρετεί. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει να παίξει τελικά και κατά πόσο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την απειλή για μεταπήδηση απ' το ένα στο άλλο για να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά έχει ψωμί ακόμα το story.

Επίσης ο Κubiak τελικά δε θα αναλάβει ξανά την επίθεση του Denver μιας και διαφώνησαν με το νέο επιτελείο ως προς την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουν να ακολουθηθεί. Τον ζητάν ήδη άλλες ομάδες και ξαφνικά τα sites του Colorado τον λένε ξεπερασμένο γεροξούρα laugh.gif Καταλαβαίνω γιατί να φαντάζει όντως τέτοιος, αλλά έχει περισσότερο να κάνει με την αποχώρηση.

Τα πρώτα τρία ματς του divisional weekend ήταν μάπα. Οι Chargers δεν έχουν φανέλα, κόσμο, γήπεδο ή λόγο ύπαρξης, δεν άγγιξαν ποτέ τους Patriots. Οι Rams έπαιξαν το παιχνίδι των Cowboys και τους διέλυσαν με το run ενώ αντίστροφα κατάφεραν να σταματήσουν τη δυναμική της επίθεσης του Dallas απ' το έδαφος. Οι Colts υστέρησαν σε οποιαδήποτε γραμμή, η απίθανη σε απόδοση στη σεζόν o-line κατέρρευσε, ο Ebron μας έβγαλε την Παναγία και απέδειξε άλλη μια φορά γιατί είναι ο David Lee των φτωχών του NFL, ο Mack δεν βρήκε χώρους όσο προσπάθησαν να ελέγξουν το παιχνίδι οι της Indiana, οπότε κι ο Luck έτρεχε για τη ζωή του και δυστυχώς δεν έπαιξε όσο καλά θα χρειαζόταν για να μείνουν ανταγωνιστικοί. Η άμυνα έχασε κρίσιμα tackles στο πρώτο ημίχρονο και ο Mahomes απέδειξε πως θα είναι φόβος και τρόμος για πολύ καιρό, έχω βαρεθεί να πετάει sidearm throws tongue.gif

Ο Doug o Pederson μπήκε απίθανα έτοιμος -όχι πως χωράει ιδιαίτερη αμφιβολία αν είναι καλύτερος του Payton, για μένα τουλάχιστον- αλλά για δεύτερη βδομάδα δεν βρήκε το αναγκαίο running game να σκοράρει παραπάνω. Ευχαριστούμε παρά πολύ το Foles για το περσινό SuperBowl που έκανε, βγάζει πολύ γρήγορα και πολύ σωστά τη μπάλα υπό πίεση σε ένα NFL που έχει κάνει πρωταρχικό στόχο το pass rush, αλλά μακροσκοπικά δεν, συγγνώμη. Μεγαλύτερο duel ήταν το Latti vs Cre’Von LeBlanc. Για Saints με προβλημάτισε η μπαταρισμένη γραμμή που έβλεπε εφιάλτες όσο ήταν στο γρασίδι ο Cox, το επόμενο ΣΚ έρχεται στη Louisiana ο Donald. Στη γραμμή θα παιχτεί και το NE@KC μετά απ' αυτά που είδαμε. Αλλά έχουμε μέρες να τα πούμε αυτά.

Στο άλλο ματς τα αναμενόμενα έγιναν. Τα στοιχήματα ήταν αν οι Patriots θα περάσουν τους 20 πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος ή θα συμβεί στο επόμενο drive τους. O Rivers όσο καλά και να έπαιζε, δε θα μπορούσε να περάσει περισσότερους πόντους από τον Brady μέσα εκεί σε αυτό το ματς, το ξέραν όλοι αυτό. Δεν αξίζει να σχολιάζουμε Chargers, πολύ λίγοι για τις περιστάσεις, δυστυχώς για το όποιο ενδιαφέρον θέλαμε να έχει το ματς (όχι ότι εναντίον των Ravens θα γινόταν κανένα θαύμα, αλλά μπορεί να είχε ενδιαφέρον για πάνω από μισό 1ο τέταρτο έστω laugh.gif )

Ο Kyle δεν ξέρω αν είναι καλύτερος στο baseball από τον Mahomes. Έχει λεφτά το baseball; Να πούν οι ειδικοί (σα σχόλιο Benchwarmer δείχνει αυτό blink.gif )

Ο Kubiak πρέπει να στράβωσε τελείως με το Denver και να ήρθε σε ρήξη. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι έδωσε εντολή στον manager να κανονίσει ήδη συνεντεύξεις με όποιον ενδιαφέρεται στο επόμενο διήμερο. Τα δυνατά μυαλά πρέπει να είναι involved, αυτό είναι το σημαντικό. Και o Arians είναι θετικό για το NFL που επιστρέφει-σε αυτά τα πλαίσια. (edit: έκλεισε στους Vikings τελικά, που έχουν πάθει πλάκα στον φετινό "expected vs actual" απολογισμό για την επίθεσή τους)

Ενισχύθηκε σημαντικά και το Cleveland, που πρόσθεσε τον Wilks (ex-HC Arizona) και τον Monken, που έκανε μια επίθεση χωρίς RB (Bucs) να δείχνει ότι μπορεί να κλέψει ματς σκοράροντας (δε λέμε για "νίκη" με τέτοια άμυνα tongue.gif) κατά βούληση. Εκείνος ήταν ο playcaller.
SG3ptshooter
Ξέχασα βέβαια να πω και για τον τιτάνιο Adam Vinatieri, τον πρώτο scorer όλων των εποχών και ήρωα των playoffs, που έχασε όμως 2 κλωτσιές που θα μπορούσαν να κρατούν λίγο περισσότερο ζωντανές τις ελπίδες των Colts στο Kansas. Δεν πρόκειται να το κόψει.

QUOTE(Igor @ Jan 14 2019, 23:34 ) *

Wentz ή Foles θες βασικό το Σεπτέμβρη;

QUOTE(aegeansheed @ Jan 15 2019, 01:10 ) *
Χειρότερο ήταν το holding του Peat στον Ngata

Δύο οffensive limenen πραγματικά τους λυπήθηκα αυτό το ΣΚ, ο ένας ήταν ο Peat που ίσως να μην είναι ο καλύτερος των Saints αλλά είχε ένα πολύ πολύ δύσκολο ματς προχτές και βέβαια τον πολύ καλό rookie των Colts το Βraden Smith που οι Chiefs τον σημάδεψαν πολύ και στοίχισε συστηματικά.

QUOTE(aegeansheed @ Jan 15 2019, 01:10 ) *
Μακράν ο μεγαλύτερος εφιάλτης των saints fans είναι όταν ακούγεται η φράση "and Taysom Hill is in for the first time tonight" ohmy.gif Τρόμος...

Αυτό ρε φίλε.

Ο Drew πήρε το ματς άλλη μια φορά. Ο Drew είναι η καριέρα του Payton, μη λέμε βλακείες. Ναι έχουν δίκιο όσοι λένε πόσο τον βοήθησε αλλά περισσότερα χρωστάει ο Payton στον πιο εύστοχο QB που έχει πάρει αμέτρητα παιχνίδια με την άμυνα να είναι σε φετινά επίπεδα Tampa, παρά το ανάποδο.

QUOTE(aegeansheed @ Jan 15 2019, 01:10 ) *
όχι ότι εναντίον των Ravens θα γινόταν κανένα θαύμα, αλλά μπορεί να είχε ενδιαφέρον για πάνω από μισό 1ο τέταρτο έστω

Δεν είπα ποτέ ότι θα κέρδιζαν, αλλά οι Ravens έχουν το know-how να παίζουν τους Patriots και τους έχουν κλείσει το σπίτι ξανά. Αν έτρεχαν τη μπάλα όπως επί Jackson ως πριν το wildcard weekend είχαν σίγουρα ελπίδα, οι Chargers όσο καλοί και να είναι στο χαρτί δεν είναι φτιαγμένοι για playoffs από πολλές απόψεις. Είναι κρίμα γιατί έχουν και κάποιους καλούς παίκτες στο roster τους.

QUOTE(aegeansheed @ Jan 15 2019, 01:10 ) *
Ο Kyle® δεν ξέρω αν είναι καλύτερος στο baseball από τον Mahomes. Έχει λεφτά το baseball;

Μάλλον θέλει να παίξει baseball περισσότερο, σίγουρα έχει λεφτά αν γίνει star, αλλά χρησιμοποιεί το NFL για να του μεγαλώσουν εξ αρχής πάρα πολύ το συμβόλαιο οι A's. Θα ήθελα να τον δω στο σπορ που παρακολουθώ πάντως. Ευτυχώς δε χάσαμε το Wilson ή/και το Mahomes, ο πρώτος το σκεφτόταν σοβαρά ώσπου να κάνει αυτά που έκανε στους Badgers και ο δεύτερος έχει πατέρα πρώην παίκτη και έπαιζε πολύ καλά, αλλά τον είχε κερδίσει από νωρίς το football.

QUOTE(aegeansheed @ Jan 15 2019, 01:10 ) *
έκλεισε στους Vikings τελικά, που έχουν πάθει πλάκα στον φετινό "expected vs actual" απολογισμό για την επίθεσής τους

Περιπλέκονται πολύ τα πράγματα στη Sota, ο Kubiak έβαλε στο staff και το γιο του, ενώ οι Vikings τελικά κράτησαν τον προσωρινό OC που δεν ήταν και αναμορφωτής της επίθεσης, αλλά θεωρείται wonderkid και έφτασε πρώτος επιλαχών για το head coaching vacancy στο Cleveland πριν λίγες μέρες. Αν δεν μπουν καλά θα έχει χαμό και του χρόνου, φέτος έδιωξαν μέσα στη χρονιά τον υπερhyped υπαξιωματικό του Pederson, που κι αυτός είχε πέρυσι interview για HC..
Igor

QUOTE
Wentz ή Foles θες βασικό το Σεπτέμβρη;


Για μενα ειναι no brainer να πανε με τον Wentz βασικο και να κοιταξουνε να παρουνε καποιο 1st round pick για τον Foles.

QUOTE
Ευτυχώς δηλαδή, που και πάλι δε λέει κάτι... θα τα ξαναδούμε μπροστά μας αυτά, δε μασάει ο Sean! Θα τα ξανακάνει και SB να πάει! laugh.gif Μακράν ο μεγαλύτερος εφιάλτης των saints fans είναι όταν ακούγεται η φράση "and Taysom Hill is in for the first time tonight" ohmy.gif Τρόμος...


Κάθε φορά που έμπαινε ο Hill μέσα πρέπει να βαράγανε τα alarm στον Pederson, ότι κάτι περίεργο θα κάνουνε.
Εγω πάντως περίμενα με ανυπομονησία πως θα χρησιμοποιησουν τον Χιλ σε κάθε φάση!!
SG3ptshooter
QUOTE(Igor @ Jan 15 2019, 20:07 ) *
Για μενα ειναι no brainer να πανε με τον Wentz βασικο και να κοιταξουνε να παρουνε καποιο 1st round pick για τον Foles.

Η σύντομη απάντηση είναι συμφωνώ απόλυτα. Φοβάμαι για το πρόβλημα που έχει ο Carsonας και το γενικά εύθραυστο ιστορικό αλλά οκ, αυτοί έχουν τα ιατρικά δεδομένα / καρπούζι, αυτοί έχουν και το μαχαίρι, που προς στιγμήν δεν χρειάζεται.

Αν ο Cam Newton χρειαστεί επέμβαση το πιθανότερο είναι να χάσει τη σεζόν του 2019. Θα μπορούσε να σημάνει και τέλος εποχής Rivera, θα είναι δύσκολο να είναι ανταγωνιστικοί κι απ' την άλλη μου φαίνεται βαρύ να φορτωθούν ακριβό βετεράνο (πχ Foles/Flacco που θα ψάχνουν ομάδα) ή ψηλό draft pick που θα πήγαινε αναγκαστικά για διάδοχος. Ίσως αν πέσουν σε μονοετές Bortles/Teddy_B/TyGod να είναι κάποιος η πιο λογική επιλογή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.