Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
SG3ptshooter
Σάββατο 11.35 Chiefs@Texans
Κυριακή 3.15 Steelers@Bengals
3.Κυριακή 20.05 Seahawks@Vikings
Κυριακή 11.40 Packers@Redskins



#6 Seattle Seahawks at #3 Minnesota Vikings
Kυριακή 20.05

Οι Vikings μάλλον θεωρούνται η έκπληξη της σεζόν. Ακόμα κι εμείς οι υποστηρικτές του project -και της επιστροφής του Peterson, που κέρδισε τις περισσότερες γιάρδες στο έδαφος ανάμεσα σε όλους τους RBs φέτος- δεν νομίζω πως περιμέναμε να φτάσουν στην κορυφή της division με νίκη μέσα στο Wisconsin. Κι αν οι Packers δεν είναι ο συνήθης εαυτός τους τη φετινή χρονιά, οι Vikings αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αφού κατάφεραν αρκετά πειστικά να φτάσουν στις 11 νίκες, με μια δυναμική άμυνα που έχει και φρέσκους πρωταγωνιστές, αλλά και με υπολογίσιμη επιθετική συγκομιδή. Αλλά μέχρι εδώ καλά ήταν. tongue.gif

Οι Seahawks επισκέφθηκαν τη Minnesota πριν 5 βδομάδες και κέρδισαν 38-7, με το μόνο σκορ των Vikes να προέρχεται απ' τα special teams. Κράτησαν την επίθεση των αντιπάλων στο μηδέν δηλαδή, τον Peterson στις 18 γιάρδες και το Bridgewater μακριά απ' τη δική τους endzone. Υπήρχαν απώλειες απ' τη μεριά των Sotαίων, ιδίως στην άμυνα -είμαι ο λαός του Athony Barr-, όμως και το Seattle προσμένει την επιστροφή του Marshawn Lynch, που προετοιμάζει την επιστροφή του στην postseason καιρό τώρα, ενώ έχει φέτος μία απ' τις καλύτερες passing επιθέσεις της χρονιάς, ειδικά στο δεύτερο μισό, με το Wilson να έχει τρομερά ποσοστά αποτελεσματικότητας.

Γιατί είναι τότε το έκτο seed όμως θα αναρωτηθείτε. Απέτυχε το trade του C Unger, που συνέδεε την επιθετική γραμμή και η απώλειά του φάνηκε φέτος, για τον TE Jimmy Graham, που θα βοηθούσε ως star receiver το Wilson να ολοκληρώνει με μεγαλύτερη ασφάλεια πάσες, ιδίως σε κοντινές αποστάσεις. Ο "Τζήμερος" δεν κατάφερε να γίνει συστηματικός στόχος του Russell, δε βοήθησε γενικά σε ξεχωριστό βαθμό το Seattle όσον ήταν παρών και στην πορεία της σεζόν τραυματίστηκε. Χωρίς αυτόν μάλιστα είναι που σημειώνεται η ανάταση του passing game για την ομάδα του. Που μοιάζει ασταμάτητη για έκτο seed, έχοντας κάνει μια πολύ πειστική νίκη στην έδρα των κορυφαίων στη σεζόν Cardinals την περασμένη βδομάδα. Πως να μη συμφωνούμε όλοι πως παρά την έδρα και το υψηλότερο seed, δεν είναι φαβορί οι Vikings μετά..

Τι μπορεί να αλλάξει; Οι Vikings έχουν καλό pass rush και πρέπει να διασπάσουν τον αδύναμο κρίκο του φετινού Seattle, που είναι η offensive line τους. Και πάλι όμως, ο Wilson ήταν μακράν του δεύτερου ο εντυπωσιακότερος escape artist της σεζόν, δημιουργώντας στην κίνηση και υπό πίεση συχνά τις προϋποθέσεις για να συνεχίζονται τα drives της επίθεσής του. Νομίζω πως μόνο αν προκαλέσουν λάθη, θα έχουν μεγάλη τύχη στο ματς οι Vikings. Βλέπε Εverson Griffen κυρίως, αλλά χρειάζεται και το απαραίτητο και δύσκολο support απ' τη secondary. Στην επίθεσή της Sota πέραν της ανάγκης να ξεκολλήσει το συνήθως κορυφαίο run απέναντι στους σκληρούς Seahawks, το passing game δεν πετάει και φωτιές, ο Teddy-B βρίσκεται συχνά υπό πίεση και έκανε λιγότερα απ' όσα προσδοκούσαμε, χωρίς να τον κατηγορεί κανείς απαραίτητα ή να πιστεύουμε εδώ που τα συζητάμε πως έκανε βήματα προς τα πίσω. Δε θα ρισκάρουν απέναντι στη legion of boom κι όταν χρειαστεί να ρισκάρουν, παρά τo σχετικό ερωτηματικό στο δεξί corner, δεν είναι με το μέρος τους οι πιθανότητες.

Περισσότερα.
T.W.Is.M.
Πρεπει να εχω πιει, δεν εξηγειται αλλιως!
SG3ptshooter
Σάββατο 11.35 Chiefs@Texans
Κυριακή 3.15 Steelers@Bengals
Κυριακή 20.05 Seahawks@Vikings
4.Κυριακή 11.40 Packers@Redskins



#5 Green Bay Packers at #4 Washington Redskins
Κυριακή 11.40

Η επίθεση των Packers δεν λειτουργεί. Δεν νομίζω να το δεχόταν κανείς σαν ενδεχόμενο πριν αρχίσει η σεζόν κι όμως είναι αλήθεια. Το running game αλλάζει πρόσωπα και απόδοση από βδομάδα σε βδομάδα, η o-line ψάχνεται αλλά οκ αυτό συνέβαινε σε σεβαστό βαθμό και πέρυσι, η απώλεια του Jordy Nelson αποδεικνύεται σημαντική αλλά και οι παρόντες δεν τα καταφέρνουν καθόλου καλά, ο Cobb κάνει ξεκάθαρα και απρόσμενα κακή χρονιά κι ο Adams κάνει τη χειρότερη δυνατή sophomore season σε σχέση με όσα είχαμε δει πέρυσι. Η άμυνά τους έχει χάσει τη δυναμική του Matthews στο edge καθώς τον έχουν φέρει inside lb προσπαθώντας να κουτσο-καλύψουν την τρύπα και η πίεση εξαρτάται ακόμα περισσότερο απ' το βετεράνο τον Peppers και κάπως έτσι φτάσαμε η secondary των Packers με το Shields, το Μπουρνέτο -γνωστό κι ως %#%_^)^5 ή κάποιες φορές %#)^^ του %#)^ για το slide μέσα στο Seattle πέρυσι- και το HaHa Clinton-Dix, να είναι η πιο αξιόπιστή γραμμή μιας ομάδας που συχνότερα φέρναμε στο μυαλό ως ασταμάτητη επίθεση, που ήλπιζε η άμυνά της απλά να μην αποδειχθεί χειρότερη του μέτριου.

Κι είναι πολύ σπουδαία αυτή καλή παρουσία των defensive backs του Green Bay, μιας και καλούνται να κλειδώσουν την passing επίθεση των Redskins, εκεί όπου παρά τα παράλληλα άνισα αποτελέσματα στο έδαφος βρέθηκαν τα κουμπιά του φίλου μου του Cpt Kirk, που μπαίνει στα playoffs με φόρα κορυφαίου πασαδόρου στη λίγκα, 19-2 td-int ratio στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο DeSean Jackson επέστρεψε και συνεχίζει να είναι το απόλυτο deep-threat play της λίγκας, ο Jordan Reed είναι -θαύμα!- υγιής και πιάνει ό,τι πιάνεται και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε όποιον αμυντικό και να κληθεί να τον ματσάρει και υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν αναπτύξει σαφή χημεία με τον Cousins, ο βετεράνος ο Garcon κι ο μικρός ο Crowder.

Οκ, οι Packers έρχονται με αρνητικό ρεκόρ μετά το ρεπό τους, από διασυρμό στην Arizona και 0/3 εντός έδρας με τις ομάδες της division, που εδώ και χρόνια απλά κυκλώναμε ήττα στο ημερολόγιο για εκείνη τη βδομάδα. Μπορείς όμως να πιστέψεις πως είναι ακατάβλητη η WAS γιατί μπαίνουν με φόρμα και τέσσερις σερί νίκες; O Cousins δεν έχει δοκιμαστεί σε συνθήκες playoffs και η άμυνα παρά τις καλές τις επιδόσεις στις περισσότερες κατηγορίες δεν είναι απαραίτητα τέτοια που θα μπορούσε να σταματήσει ένα καλό Green Bay. Όσο όμως το καλό Green Bay αγνοείται, το παιχνίδι της Κυριακής είναι ορθάνοιχτο και για τους γηπεδούχους. Βασικά δε θα πόνταρα στους Packers, που μακάρι να με εκπλήξουν ευχάριστα. Αλλά όποιος και να κερδίσει την Κυριακή, δε θα του έδινα μεγάλη τύχη στους Cardinals την επόμενη βδομάδα.

Περισσότερα.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 7 2016, 00:14 ) *
Πρεπει να εχω πιει, δεν εξηγειται αλλιως!

Είπα κάτι επικά βλακώδες; tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 7 2016, 00:14 ) *
Πρεπει να εχω πιει, δεν εξηγειται αλλιως!



QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 7 2016, 01:20 ) *
Είπα κάτι επικά βλακώδες; tongue.gif


Οχι(αλλωστε δεν ξερω τοσα, ωστε να μπορω να κρινω αν αυτα που λες ειναι σωστα ή οχι)!

Απλα τα βλεπω ολα διπλα... tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 7 2016, 01:26 ) *
Απλα τα βλεπω ολα διπλα... tongue.gif

Seahawks είναι το πιο σαφές φαβορί για διπλό. Δε θα σπάσει.
Chiefs θεωρητικά κι αυτοί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρούνε το πάνω χέρι, αλλά δεν είναι τόσο τρελά καλύτεροι όσο ίσως μοιάζει.
Steelers είναι ορθάνοιχτο. Σχεδόν ο ορισμός του no bet.
Packers θα χάσουν. Και δεν το λέω για το γούρι, το πιστεύω.
SG3ptshooter
Πρόλαβα τα previews του nfl.com, τέτοιο το momentum. tongue.gif

Πάρτε τα:
Σάββατο 11.35 Chiefs@Texans
Κυριακή 3.15 Steelers@Bengals
Κυριακή 20.05 Seahawks@Vikings
Κυριακή 11.40 Packers@Redskins


jasonick
QUOTE
Jeremy Maclin finished the season with the best hands in the league, dropping just one of 120 targets. He joined Michael Crabtree as the only players ever to accrue at least 1,000 receiving yards under Alex Smith


QUOTE
A more confident and aggressive Smith is playing the best ball of his career during the Chiefs' 10-game winning streak, winning inside and outside the pocket like a poor man's Russell Wilson.


Παραδέξου το πόσο ξέρασες. laugh.gif
Ο οποίος Γουιλσονας από τότε που τραυματίστηκε ο Lynch και του δώσαν μεγαλύτερο ρόλο:

QUOTE
Russell Wilson has defenses on a string, generating the best TD-to-INT ratio ever (24:1) in an eight-game stretch. After befuddling tacklers with his feet the past few years, Wilson now owns the NFL's best passer rating (118.6) from the pocket, including an outrageous 145.1 mark over the past seven games.


QUOTE
Wilson's passer rating is 33.7 points higher without Lynch in the lineup this season. It's 22.1 points higher without Jimmy Graham in the lineup


QUOTE
Russell Wilson is the first player in NFL history to record 4,000+ passing yards, 30+ touchdown passes and 500+ rushing yards in a single season


ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

Γενικά πάντως στο HOU-KC και στο MIN-SEA δεν περιμένω θεαματικά παιχνίδια. Το πρώτο θα έχει λογικά χαμηλό σκορ και τα 3 & out θα φεύγουν αβέρτα και το άλλο στη Minnesota προβλέπω να έχει πολύ rushing παιχνίδι και safe επιλογές από τους προπονητές λόγω του καιρού που θα πιάσει για τα καλά μείον. Τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι να μπει ο pass-the-Weeden να γελάσουμε λίγο.

Στο CIN-PIT έχει κλειδώσει στο στοίχημα ότι θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι του Hill με 100+ γιάρδες συν 2 TDs και μετά να σηκώνει φανέλα "Ευχαριστώ μλκα Νίκο που με ντράφταρες στον 1ο γύρο... σε 2 fantasy λίγκες". #mono_doug_martin_re_gatia

Στο WAS-GB εγώ πάλι θεωρώ φαβορί τους Packers αλλά δεν μου βγάζει με τίποτα αυτή η ομάδα την εικόνα ότι θα πάει να παρεί διπλά στην Carolina και στην Αριζόνα (αν περάσουν το νικητή του MIN-SEA) για να πάει στο SB.
SG3ptshooter
Kατ' αρχάς thanks για το post, αυτό που έκανες ήθελα να κάνω κι εγώ, να παραθέσω αποσπάσματα, αλλά δεν είχε ποστάρει κανείς οπότε το μούτζωσα προσωρινά. Και όντως το πρώτο που θα βαζα ήταν το όργωμα των γηπέδων σε ξηρά και αέρα του Russell φέτος. Αν δεν ήταν κοντός για τη θέση, δεν ξέρω που θα μπορούσε να φτάσει. Καλά δεν έχει χάσει τα playoffs ποτέ κι έχει δύο σερί SuperBowls ενώ ήταν πράγματι καλύτερος από ποτέ φέτος, δεν τα πάει κι άσχημα.

KC@HΟU
QUOTE
DeAndre Hopkins is the only player in NFL history to post a 100-yard receiving game under four different quarterbacks in the same season.

The Texans' third-down defense (28.5 percent conversion rate) is the best the NFL has seen since the 2003 Titans.

Watt has 101 QB hits over the past two seasons. Since that statistic was first tracked in 2006, Jared Allen is the only player to amass 100 QB hits over a three-year span.


Jeremy Maclin finished the season with the best hands in the league, dropping just one of 120 targets. He joined Michael Crabtree as the only players ever to accrue at least 1,000 receiving yards under Alex Smith.
ΜΑΛΑΚΑ Ο ΜΑΚΛΙΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΟΜΤΖ ΟΜΤΖ ΟΜΤΖ


PIT@CIN
QUOTE
Roethlisberger struggled in his two games against the Bengals this season, throwing one touchdown to four picks as the teams split their season series.

The Bengals are 4-4 over their last eight games

Steelers coach Mike Tomlin holds a 13-5 advantage in games against Lewis, with Pittsburgh winning four of the last five.

These Bengals bring a defense to the table that ranks second in the NFL in points allowed (17.4), a mere tenth of a point behind The Legion of Boom.


SEA@MIN, πάλι για Russell ξεκινάω, φανταστείτε πως έκανε όσα έκανε ενώ:
QUOTE
Wilson took 109 QB hits this season, the most of any quarterback

Only four running backs in NFL history have averaged more rushing yards per playoff game than Marshawn Lynch's 91.7

Doug Baldwin has 11 touchdowns in his last six games after managing just 11 touchdowns in his previous 43 games combined. ... Baldwin was responsible for the NFL's top passer rating when targeted this season (139.9).

The Vikings are 0-4 when allowing more than 20 points and 10-0 when allowing less than 20 points. As a defensive coordinator, coach Mike Zimmer's teams were 0-6 in the postseason. Δεν ξέρω γιατί είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσει ο Zimmer, θεωρώ πρωταγωνιστές της ανάκαμψης το front office.


GB@WAS
QUOTE
Prior to the "You Like That!" game, Redskins quarterback Kirk Cousins threw 24 career touchdowns and 27 interceptions. Since that game, he has thrown 23 touchdowns and just three picks

The Packers are trying to become just the third team in NFL history to win the Super Bowl after losing the last two games of the regular season.

Since Green Bay head coach Mike McCarthy took over play calling duties as head coach in Week 14, the Packers have scored 19.8 points per game and racked up 314 yards per game. Before he reclaimed playcalling duties, the team was scoring 24.1 points per game and putting up 341.4 yards per game.

The last time Green Bay snuck in as a wild card team they won the Super Bowl. The last time they had a better scoring defense than offense ... they won the Super Bowl. The last time Aaron Rodgers was doubted this significantly in his career ... you guessed it.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 7 2016, 01:30 ) *
Seahawks είναι το πιο σαφές φαβορί για διπλό. Δε θα σπάσει.
Chiefs θεωρητικά κι αυτοί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρούνε το πάνω χέρι, αλλά δεν είναι τόσο τρελά καλύτεροι όσο ίσως μοιάζει.
Steelers είναι ορθάνοιχτο. Σχεδόν ο ορισμός του no bet.
Packers θα χάσουν. Και δεν το λέω για το γούρι, το πιστεύω.



Για καποιο λογο μου εχει κολλησει οτι οι Steelers θα πανε καλα στα πλει οφ. Ας πουμε οτι ειναι διαισθηση. Ισως επειδη δε με πειθει καμια ομαδα στην περιφερεια, ισως επειδη περασαν με τον τροπο που περασαν...
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 8 2016, 22:57 ) *
Για καποιο λογο μου εχει κολλησει οτι οι Steelers θα πανε καλα στα πλει οφ. Ας πουμε οτι ειναι διαισθηση. Ισως επειδη δε με πειθει καμια ομαδα στην περιφερεια, ισως επειδη περασαν με τον τροπο που περασαν...

Έχει μεγάλο backstory σε streaks και winners/losers παραμύθι, μου φαίνεται πολύ λογικό δηλαδή να είναι το αγαπημένο σου πρώτο matchup, οι Bengals έχουν 0-4 σερί στα offs ενώ ο Rothlας έχει φτάσει σε κατάκτηση, είναι rivals και όπως είπαμε είναι τελείως οριακό παιχνίδι, όσο κανένα. Δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός στο matchup πάντως κι ο Williams είναι κι επίσημα έξω. Αν είναι να πάρει το ματς ο Brown θα το πάρει, εκεί παίζονται όλα και στα λάθη. Btw η άμυνα των Steelers είναι μάλλον η λιγότερο δυναμική απ' τις 12 που βρίσκονται στην postseason.

Injury roundup: Έξω λοιπόν ο Williams, επίσημα έξω και ο Dalton, οι Chiefs χάνουν το C τους και είναι μεγάλο θέμα απέναντι στo front των Texans αυτό ενώ έχουν κι άλλους contributors δηλωμένους ως Questionable -πιο σπουδαίος ο Hali, οι Houston και Maclin παρότι σίγουρα όχι 100% υπολογίζονται ως σίγουροι να παίξουν-, με ερωτηματικό απ' το Houston o ποτέ υγιής ο Clowney, στο GB ο CB Sam Shields θα είναι μεγάλη απώλεια αν δεν πάιξει τον έχουν ως doubtful δηλαδή λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί, oι Redskins έχουν βασικό αμυντικό και το γομαράκι το Matt Jones ως Q αλλά δεν είναι εξίσου μεγάλες απώλειες και σήμερα ανακοινώθηκε πως ο Lynch έφαγε setback χτες, τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια αυτό ή όχι δεν το ξέρω, πάντως σίγουρα χάνει το αυριανό παιχνίδι κι αυτό είναι σπουδαία είδηση.

All-Pro team. Αρκετά αναμενόμενα όσα μπορεί να κρίνει το forum.
SteveNashidis
..ωραία τα αφιερώματα σας παιδιά. Δεν απάντησα γιατί ως πρώτα playoff nfl που θα δω δε ξέρω πως συμπεριφερονται οι παίκτες και οι προπονητές σε σχέση με την regular.
Επιμένω ότι θα δούμε καλά ματσάκια επειδή δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Να φτιάξουμε κανένα Νοστράδαμο nfl με δώρο φανέλα newton ;;; :-P
Περιμένουμε και από τον πρωταθλητή nfl fantasy να γράψει κάτι!!!
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Jan 9 2016, 19:53 ) *
..ωραία τα αφιερώματα σας παιδιά. Δεν απάντησα γιατί ως πρώτα playoff nfl που θα δω δε ξέρω πως συμπεριφερονται οι παίκτες και οι προπονητές σε σχέση με την regular.
Επιμένω ότι θα δούμε καλά ματσάκια επειδή δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Να φτιάξουμε κανένα Νοστράδαμο nfl με δώρο φανέλα newton ;;; :-P
Περιμένουμε και από τον πρωταθλητή nfl fantasy να γράψει κάτι!!!


Ποσο δυσκολο μοιαζει να προβλεψει κανεις τον πρωταθλητη σημερα...
Πιστευω οτι ειναι δυσκολο οχι μονο για μενα που δεν ξερω πολλα, αλλα και για καποιον που παρακολουθει πιο στενα. Θα θελα να προσπαθησω να τολμησω μια προβλεψη, αλλα δεν μπορω. Θα επαναλαβω μονο την προβλεψη για 4 διπλα αυτο το ΣΚ.
Οι πρωτοι ποντοι της postseason παντως ηρθαν ηδη απο τους Chiefs.
SG3ptshooter
Οι Chiefs έχασαν το Maclin και ήδη μέσα στο ματς των Bengals έχασε το Cincinnati το Reggie Nelson, τον παίκτη με τα περισσότερα ints στη σεζόν. Χαμός. sad.gif
SG3ptshooter
Χάσανε κι άλλον στη secondary, ψάρωσε ο McCarron, μάλλον πρέπει να κοιμηθούμε. tongue.gif
SG3ptshooter
Οι Chiefs ανάγκασαν το Hoyer σε μία απ' τις χειρότερες playoffικές εμφανίσεις QB που έχουμε δει, μάλλον τη χειρότερη των τελευταίων χρόνων και το πρώτο παιχνίδι καθάρισε γρήγορα. Το δεύτερο ήτανε ψιλο-δυσφήμιση από αρκετές απόψεις, οι Bengals αυτοκτόνησαν χάνοντας την οποιαδήποτε συμπάθειά μου με τη συμπεριφορά τους, οι Steelers ήταν οι κλασσικοί αντιπαθητικοί Steelers από.. αρκετές απόψεις, το γήπεδο την είδε Ελλάδα και πέταγε μπουκάλια και κουτάκια στον τραυματία Rothlα που έβγαινε με το φορείο και ο μόνος που δεν έφταιγε τελικά ήταν ο McCarron, που ένα τρίλεπτο τα έχασε πραγματικά, αλλά οδήγησε την ομάδα του στο drive που προσπέρασαν στο score στο τέλος της τέταρτης. Ο Hill δεν έχει κανένα λόγο να μην προσέξει περισσότερο να μην κάνει fumble στο timing εκείνο, φταίει εξίσου με την ανάγκη του Burfict να αφήσει τετραπληγικό τον Antonio Brown.

Οι Chiefs πάνε στους #2 Patriots και οι Steelers στο #1 Denver. Θέλω Chiefs και Broncos, οι Chiefs μοιάζουν υπερβολικά vanilla μπροστά για σερί μεγάλα διπλά και το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί κυρίως απ' το πόσο θα κερδίσει η D-Line τους τη μάχη στη γραμμή, οι Broncos αν ο Manning μπορεί να πασάρει μέχρι τα 5 μέτρα απλά δε γίνεται να χάσουν απ' αυτή τη μεικτή Γ Εθνικής Βόρειου Ομίλου.
SteveNashidis


Το mood της ημέρα συνοψίζεται στο παραπάνω trash talking και για τους δύο χαμένους της χθεσινής ημέρας . Οι μεν Packers πιο αποφασισμένοι με δυνατή άμυνα και καλό game από Rodgers νίκησαν τους Redskins .

Oι δε οπαδοί των Vikings ψάχνουν τον Walsh για το χαμένο (νικητήριο αν έμπαινε) field goal . Κρίμα για την προσπάθεια τους που έκαναν. Και το nfl.com αναρωτιέται αν οι Seahawks είναι μεγάλη ομάδα ή τυχερή. blink.gif

Twism ελπίζω να πληρώθηκες με τα 4 διπλά. smile.gif
SG3ptshooter
Πόσο βαρέθηκα πάντως στο φετινό Wild Card Weekend μην το πείτε πουθενά. Δεν τσούλησε κανένα ματσάκι, τα 2 που κρίθηκαν νωρίς δεν έθελξαν ακριβώς και τα 2 τρελά φινάλε ήρθαν από ευθύνη των ηττημένων παρά από κάποια μεγάλη ανατροπή.

Τιμώ Cpt Kirk που έπεσε χωρίς int. Επίσης να δούμε που θα πάει o RGIII κι αν θα παίζει, ντέρμπυ με το Manziel για το ποιον θα φέρει ο Jerry στο jasonick. tongue.gif

Το πρόγραμμα του επόμενου ΣΚ είναι:
Σάββατο 11.35 Chiefs@Patriots
Κυριακή 03.15 Packers@Cardinals
Κυριακή 20.05 Seahawks@Panthers
Kυριακή 23.40 Steelers@Broncos

Για AFC τα είπαμε. Στην από δω μεριά οι Packers πάνε σε rematch του διασυρμού πριν λίγες εβδομάδες και οι Seahawks στην κανονική περίοδο είχαν χάσει στην Carolina στα τελευταία δευτερόλεπτα με TD του Olsenαρου. Είμαι με όλη την NFC, ξεκάθαρα. biggrin.gif

Πίσω στη σεζόν, δεν έχουμε βάλει λίγο Todd Gurley έτσι να γουστάρουμε:


Julio δε βάζουμε γιατί ως γνωστόν το basketforum είναι η φωλιά των haters, o Αntonio παίζει(?) ακόμα, Hopkins έπεσε στο skype, ας μείνουμε στους rookies:


Κανάν αμυντικό δεν έχουμε πολυβάλει, αλλά νταξ έχει είπαμε Seahawks - Panthers την Κυριακή. cool.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Jan 11 2016, 13:49 ) *
Twism ελπίζω να πληρώθηκες με τα 4 διπλά. smile.gif


Το σκεφτομουν το πρωι οτι δεν εβαλα, εστω για πλακα, κατι σε συνδυασμο των 4 διπλων.
Επαιξα και τα 4 ματς ξεχωριστα(μαζι με αλλα, κυριως ΝΒΑ), νικες Steelers και Seahawks, ενω στα αλλα δυο ματς προτιμησα πονταρισματα στο συνολο ποντων, under 39.5 στους Chiefs και over 47 στους Packers. Ολα τα επιασα και εσωσα ενα μετριο κατα τ αλλα ΣΚ ετσι, αλλα αυτη η τετραδα θα εδινε πολυ καλη αποδοση.

Κανενα νεοτερο για τον Roethlisberger υπαρχει; Να υποθεσω οτι αν δεν παιξει, οι Steelers πανε σαν προβατα επι σφαγη;
Λετε οι Seahawks που περασαν οπως περασαν απο τη Μινεσοτα να πεταξουν εξω τους παραλιγο αηττητους Panthers;
SteveNashidis
Eπικό first comment από post του nfl.com.

Will the Patriots repeat?
Will Peyton finally get another ring?
Will the panthers keep pounding?
Are the Cardinals truly complete?
Is it Skill or Luck for the Seahawks?
Are the Packers truly the Packers again?
Will the Cheifs ever lose?
Or will the Steelers steel the show for the 7th time
Find out on the next episode of....
Dragonball Z!!!!

laugh.gif laugh.gif


Σε μισή ώρα το πρώτο ματς . rolleyes.gif
T.W.Is.M.
Ηθελα να κατσω να δω το Patriotrs-Chiefs, αλλα δε νομιζω να αντεξω. Νυσταζω αρκετα ηδη παρολο που απο χτες εχω κοιμηθει περισσοτερο απο καθε αλλη μερα, τουλαχιστον για φετος!

Δεν προλαβα να γραψω απο πριν οτι πιστευω πως οι Patriots θα κερδισουν σημερα, ηδη προηγουνται 7-3. Στο βραδινο ματς δεν μπορω να πω ποιος θα κερδισει, πιστευω ομως οτι οι Packers δε θα παθουν αυτο που επαθαν στην κανονικη περιοδο. Αν χασουν, θα γινει πιο δυσκολα.
Στα αυριανα τωρα, περιμενω να δω αν τελικα θα παιξει ο Roethlisberger, αλλα επειδη υποψιαζομαι οτι θα παιξει και δε θα ειναι σε καλη κατασταση, προβλεπω καθαρη νικη των Broncos. Εκτος αν η αμυνα του Pittsburgh καταφερει να κρατησει χαμηλα το σκορ.
Το αλλο ματς ειναι μαλλον το πιο αμφιρροπο. Θα πω Seahawks λοιπον, αφου καταφεραν να γλιτωσουν την περασμενη εβδομαδα σκοραροντας μονο 10...
SG3ptshooter
Α ΔΙ Α ΝΟ Η ΤΑ ΠΡΑΓ ΜΑ ΤΑ


btw δε θα βαζα ουτε ενα ευρω στον Palmer να κερδισει τις 2 επομενες αμυνες που θα κληθει να συναντησει μετα τα σημερινα, σα συνολικη εικονα θα μπει ο μπρους με το μπερέ να πασαρει


https://vine.co/v/iOHUZ9vEOKO

https://twitter.com/NFL_Access/status/688580931146375168

https://vine.co/v/iOH2trjVlW0
jasonick
ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Πέρα από αυτά τα plays το ματς που κάνει χωρίς τους τρεις βασικούς του ρισιβερς, με την επίθεση να βγάζει τόσο καλή εικόνα ήταν άθλος.
Άμυνα με αιφνιδιασε θετικά σήμερα, OL συγκινητικα καλή θα έλεγα δεν περίμενα να αντέξει τόσο πολύ.
Θέλω sg να μας πεις τα συναισθήματα σου στη φάση που έκανε το 60αρι rush ο Lacy. Εγώ προσωπικά πήγα στην κουζίνα, γέμισα το ποτήρι μου, το ήπια, με έπιασε κατουρημα, έκανα τη δουλειά μου και ο Lacy δεν είχε φτάσει καν στις 10 γιαρδες. tongue.gif #poulo_ampale
Γενικά θα είχα ξενερώσει με την ήττα μετά τα μεγάλα πλειζ αλλά οι Καρντς είναι συμπαθητική ομάδα.
Απίστευτος Fitzgerald από Cards, έκανε μεγάλα plays πέρα από το νικητήριο.
Επιτέλους ωραίο ματς πάντως!
Σκόρπιες σκέψεις ΓΙΑΤΙ ΡΟΤΖΕΡΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ.
SteveNashidis
Τρελό ματς.
Και τι δεν είδαμε. TD από σπόντα μιας και ο Palmer ήταν νευρικός και μόνο έτσι βάλαμε τη μπάλα στο πλεκτό. tongue.gif
Eίδαμε buzzer beater από Rodgers - το έχει ξανακάνει- . Ο Palmer του έδωσε την ευκαιρία όταν προτίμησε να κάνει μια λάθος πάσα αντί να τρέξει το χρόνο.
Είδαμε να κάνει τρελό παιχνίδι ο Fitz . Κουβάλησε το παλικάρι και μπορούσε να το κάνει ακόμα καλύτερα.
Μόνος του πάλευε ο Ροτζερς . Φανταστείτε τι παιχνίδι θα βλέπαμε με πλήρης ομάδες !!

Και το πιο τρελό . Είδαμε στην παράταση στην ρίψη νομίσματος, να μην στριφογυρίζει καθόλου το νόμισμα και ξαναεπαναλαμβάνεται η διαδικασία . Πως το έκανες αυτό ρε Ρεφ laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Νομίζω φτάσαμε στο ταβάνι μας . Από δω και πέρα είναι έκπληξη κάθε βήμα παρακάτω .
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Jan 17 2016, 15:45 ) *
Νομίζω φτάσαμε στο ταβάνι μας . Από δω και πέρα είναι έκπληξη κάθε βήμα παρακάτω .


Καλη επιτυχια την επομενη εβδομαδα. Οι Panthers μου χαλασαν την προβλεψη(διαισθηση ηταν) και το απολυτο στα πλει οφ(6/6 ειχα)και γι αυτο θελω να χασουν στον επομενο γυρο! tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 18 2016, 00:01 ) *
Καλη επιτυχια την επομενη εβδομαδα. Οι Panthers μου χαλασαν την προβλεψη(διαισθηση ηταν) και το απολυτο στα πλει οφ(6/6 ειχα)και γι αυτο θελω να χασουν στον επομενο γυρο! tongue.gif


Eίχες προβλέψει να νικήσουν οι Hawks ή δεν είχες προβλέψει να νικήσουν τόσο άνετα οι Panthers;;; tongue.gif tongue.gif

Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας στο 1ο ημίχρονο ήταν αρκετά διαβασμένοι και γρήγορα πήραν προβάδισμα 21-0. Οι SeaHawks δεν ενδιαφέρθηκαν να μπουν στο παιχνίδι παρά μόνο στο 2ο ημίχρονο αλλά ήταν ήδη αργά. Ο Wilson έκανε καλό 2ο ημίχρονο αλλά στο 1ο αρκετά απρόσεκτος. Δεν είδαμε και τόσο καλό ματς γιατί οι Panthers ήταν αρκετά προσεκτικοί ενώ οι Seahawks δεν πήραν μεγάλα ρίσκα όσο θα έπρεπε για να δούμε ντέρμπι στο τέλος .




Στο άλλο παιχνίδι ο γερό Manning δεν ήταν αυτός που κουβάλησε την ομάδα αλλά η άμυνα των Broncos. Έφαγε και 2 γερά χτυπήματα , αρκετές λάθος πάσες με τους αποδεκατισμένους όμως Steelers να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την αδυναμία του Denver. O Rorth δεν έκανε καλό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου και ο μόνος τρόπος να περνούσαν ήταν μια μεστή εμφάνιση που θα ξεπερνούσε την αμυντική απόδοση των αντιπάλων τους. Τα stop πάνω κάτω στην άμυνα θα τα έβγαζαν , μιας και η επίθεση των Broncos δεν τρομάζει.


Συνάντηση Brady-Manning θα έχουμε next week . Στην έδρα των Denver το ματς , θα γίνει πιο αμφίρροπο το παιχνίδι.

Eμείς πλέον με την πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος, στην έδρα των Carolina , παρακαλάμε τον Palmer να κάνει το παιχνίδι της ζωής του. Πιο δύσκολη η αποστολή για την άμυνα μας πλέον , μιας και ο Newton τρέχει αρκετά σε αντίθεση με τον Rodgers όπου συνεπάγεται ότι τα λάθη δεν συγχωρούνται. cool.gif
SG3ptshooter
Φτάσαμε στα Championship Games. Κυριακή στις 10.05 το Patriots@Broncos και μετά 1.40 προς Δευτέρα το Cardinals@Panthers. Το παραδοσιακό στα όρια του retro πλέον -ο Peyton τα έχει και περάσει tongue.gif - derby της AFC έχει φαβορί δυστυχώς τους Pats, η μία άμυνα καλείται να σταματήσει τον πάντα οικονομικό και αποτελεσματικό Brady, έχει τα όπλα να τον πιέσει αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να τον σταματήσει όσο χρειάζεται ενώ οι Pats θα μπορέσουν να δυσκολέψουν το Manning, που θα αρχίσει τα self-sacks. Αν καταφέρει και το μετατρέψει πάλι σε προσποιησούλα και κατέβουν το γήπεδο έχει καλώς. laugh.gif Σε μία μαγική στιγμή απ' αυτές που μόνο η AFC ξέρει να μου προσφέρει, είμαι με τον Peyton και το τσουκου τσουκου μπολ που θα παίξουν. sleep.gif

Η ελπίδα έχει ονοματεπώνυμο. Με τελίτσες. C.J. Anderson.

Στο αργά αναμετρώνται οι δύο καλύτερες ομάδες της κανονικής περιόδου. Το όποιο προβάδισμα Panthers προκύπτει απ' την έδρα και την όποια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μπορεί κάποιος να δείξει στον Cam -και την ανθεκτικότητά του απέναντι στο blitz, το οποίο και εφαρμόζουν όσο εγώ στο Madden όσο κανείς φέτος οι Cards- απέναντι στον Palmer, που ήταν shaky προχτές, είχε επιλογές αρκετά συζητήσιμες. Ποτέ δεν ποντάρουμε κόντρα στο μπερέ του Βruce, γλέντα τους όλους. Και όποιος κερδίσει το καλό που του θέλω να μην κλατάρει στο SuperBowl.

Πριβιουζ:
http://www.nfl.com/news/story/0ap300000062...an-peyton-do-it
http://www.nfl.com/news/story/0ap300000062...almer-vs-newton
SteveNashidis
Jared Allen won't suit up for the Carolina Panthers in the NFC Championship Game ‪#‎NFLPlayoffs‬ ‪#‎AZvsCAR‬


Κρίμα . Δύσκολα να το δω το ματς τόσο αργά. Θα παιχτεί δευτεριάτικη μεσημεριανή μαγνητοσκόπηση με πίτσες . tongue.gif
Ωραίο και το ντέρμπι Manning-Brady. Ίσως αποδείξει ο πρώτος κάποια κρυφά χαρτιά που δεν είδαμε μέχρι τώρα. Ή θα τα κρατήσει για το SB ;;;;
αφιερωματάκι του NFL με μια λίστα των προηγούμενων αναμετρήσεων τους !

Twism δώσε μας 2 στανταράκια για τα ματς !!!
T.W.Is.M.
Δεν περιμενω εκπληξεις. Απο τη μια νομιζω πως οι Panthers θα κερδισουν(καλη επιτυχια ειπαμε στους Cardinals), απο την αλλη περιμενω τον πιο ακμαιο QB να επικρατησει.
Μετα θα εχουμε επαναληψη των περσινων. Ειτε με νικη των Patriots που θα κανουν το repeat ειτε με τον προηγουμενο πρωταθλητη να χανει στο Superbowl, οπως και περσι. Θα πονταρα στο δευτερο.
aegeansheed
Μπορεί τέσσερις-πέντε φορές να μπήκα στην ψυχολογία να γράψω κάτι έτσι, για το καλό, μιας και φέτος ξεκίνησα τη φάση, κάπου κώλωνα στη σκέψη του πόσο άναρχα είναι αυτά τα λίγα που κατέχω και θα' πρεπε να τα διατυπώσω και κάπως. Επίσης δεν κρύβω ότι μου αρέσει να παρακολουθώ -όσο μπορώ να καταλάβω το game- αρκετά, πολλές φορές πολύ περισσότερο από regular season NBA (ΝΒΑ γενικότερα tongue.gif ).

Αλόγατα είδαμε αρκετά φέτος, λόγω Ντεμάριου κυρίως (φέτος δε σε ήθελε: ούτε η τύχη, ούτε οι πάσες του Manning -δε κατορθώσατε να βρεθείτε ποτέ "μαζί" ώστε να γίνει ένα minimum καλού επιπέδου connection μεταξύ σας). Τα είδα στη φάση που φούσκωνε το κέηκ, και μετά που έκατσε. Όσο η άμυνα κένταγε και οι LBs σάκαραν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και με δεδομένη την ασφάλεια στον αέρα με Harris Jr. και Τalib κυρίως, τα πράγματα πήγαιναν καλά. Ο Σούτερ συνοψίζει με το ονοματεπώνυμο, γιατί οι Broncos από μια ευχάριστη έκπληξη για ένα φεγγάρι, παρέμειναν μια μέτρια μεσαιοκαλούλα ομάδα: no running game. Τουλάχιστον έχουμε μια δυνατή NFLική ανάμνηση, πώς θα μπορούσε να είναι η τέλεια άμυνα σε ένα παιχνίδι απέναντι στο passing παιχνίδι. Η ατυχία μέσα στην τύχη: το είδαμε να συμβαίνει στον Aaron σ' εκείνο το ματς-κατηφόρα στο Denver.

Pats aka Cheatriots στα σουτερέηκα: Πολύ σοβαρή ομάδα, πολύ πλήρης σε όλες τις γραμμές. Ο Brady δεν κάνει εύκολα λάθη. Θυμάμαι νομίζω 1-2 φορές στον "πυρετό της Κυριακής" που ξεκίναγε 8 και τελείωνε 12 περίπου, να δίνει interception. Το ξέρει καλά, αποφεύγει τα λάθη, γύρισε και ο Edelman, που για κάποιον λόγο και τον χρειάζονται και τον βρίσκει εύκολα. Αυτό που έχω κρατήσει είναι η δυσκολία τους στις τελευταίες αγωνιστικές στο 3rd down. Μπορεί να ήταν όμως και το span που έλειπε ο Gronk, ο πιο safe target στο NFL σήμερα ίσως (?), αν βγάλεις τον Hopkins, που δεν είναι receiver, είναι κασκαντέρ... Tough to beat them σίγουρα.

Για το άλλο ζευγάρι δεν έχω καλή εικόνα των Τρυποκάρυδων/Ρισελιέδων, οπότε η γνώμη μου περιορίζεται στο NFL top50 of 2014 Cambell, Petterson και ξερωγώ highlights Fitz και D.J.. Πιστεύουμε σε David Johnson (και για του χρόνου wink.gif ), ενστερνίζομαι την άποψη ότι ήταν μαζί με Νιόνο οι πιο σταθερές ομάδες της σαιζόν.

Για Panthers δε λέω τίποτα, για γούρι! tongue.gif

p.s. ...κι ελπίζω κάποια στιγμή να γράψω ακόμα πιο random thoughts απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις από την εμπειρία της πρώτης χρονιάς παρακολούθησης!
SteveNashidis
Πάλμερ δυστυχώς δεν έκανες το παιχνίδι που περιμέναμε. Έπρεπε να ξεπεράσουμε εαυτό για προκριθούμε από την έδρα μιας τόσο καλής ομάδας, όπως οι Panthers. Πολλά λάθη, από άμυνα και από επίθεση. Aυτό που μου άρεσε όμως είναι ότι ρισκάραμε και πιέσαμε και δεν μείναμε παθητικοί όσο οι Seahawks.
Επιβλητικό το σκορ και MVP εμφάνιση από τον Newton. Πληθωρικοί επιθετικά , συμπαγείς και σταθεροί αμυντικά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και πιστεύω θα πάρουν την κούπα. Αν μην τι άλλο θα δούμε ωραίο τελικό.

Για το άλλο παιχνίδι τα παιδιά θα μιλήσουν πιο διεξοδικά . Εμείς κρατάμε τη νίκη του Manning απέναντι στον Brady , που είναι εν μέρη μια έκπληξη αλλά με βάση το χθεσινό παιχνίδι η νίκη των Broncos ήρθε δύσκολα αλλά φυσιολογικά.

Πάλι ένα βήμα πριν τους τελικούς ήρθαμε στην Αριζόνα tongue.gif tongue.gif
SG3ptshooter
SteveNashidis


8 μέρες για το SB !!

Bonus:
Bruce Arians : There is no doubt in my mind. He'll come back with more vengeance than before the injury. (about Carson Palmer)
SG3ptshooter

56.gif
SG3ptshooter
Άντε πείτε, που να βάλω το σπίτι; Ο MJD είπε θα βάλουν 42 πόντους οι Broncos. biggrin.gif

http://www.cbssports.com/nfl/writer/pete-p...roncos-showdown
http://www.cbssports.com/nfl/eye-on-footba...anthers-broncos

Mε φοβίζουν 1-2 πραγματάκια, το περίπου σπασμένο χέρι του Davis -που θα παίξει full- και γενικά οι απώλειες στην άμυνα που μου θυμίζουν το περσινό story με την άμυνα του Seattle λίγο, αν είναι να πάρει κάποιος το ματς εκεί που δεν το περιμένεις είναι ο Sanders , όχι ο Bernie. Oμολογώ θα είχε ενδιαφέρον ο πιο postseason-τρύπιος σε σύγκριση με τη μυθική regular παίκτης ever να κάνει αυτή την κανονική περίοδο και μετά να κλείσει την καριέρα του με ένα δεύτερο τίτλο και μια μεγάλη εμφάνιση. Αλλά είναι πολύ πρόσφατο το 2014 για να το βλέπω ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Κίχλη.
SteveNashidis


Promotion βιντέακι με Kiefer*;;;;;; Μόλις αγάπησα λιγο παραπάνω το SB ! laugh.gif
Λιγες ώρες έμειναν .

*Θα ήταν πιο γραφικό όμως να είχαν περάσει οι Cards και να γινόταν λογοπαίγνιο με τον πρόεδρο Palmer * laugh.giflaugh.gif
SG3ptshooter
Χαρίζονται κηδειόχαρτα.

Η o-line των Panthers θα κρεμαστεί 15 μέρες ανάποδα.
jasonick
Πολύ ξύλο έριξε η front-7 των Broncos και χθες όπως συνήθιζε όλη τη χρονιά με τον Miller να παίρνει δικαίως το τίτλο του MVP και τον Ware αυτόν του MVP της (καουμπόικης) καρδιάς μας. cool.gif Κλείστηκε καλά το run των Panthers, πιέστηκε πολύ ο Newton, είχαν αρκετά drops οι Καρολάινες και κακά plays κοντά στη redzone και δίκαια το σήκωσαν οι Ντενβεραίοι. Ήταν τόσο dominant η άμυνα του Denver στα playoffs που δεν χρειάστηκε η επίθεση να κάνει μεγάλα plays και απλώς έπρεπε να διαχειριστεί το σκορ και να μην υποπέσει σε λάθη, τα οποία δεν τα απέφυγε χθες ο Manning. Στεναχωρήθηκε πάντως χθες ο Στεφ, ας ελπίσουμε να βγάλει το άχτι του στους τελικούς εναντίων του Λεμπρόν. tongue.gif
yorgos
Θα μας τα πρήξουν για τον Μάνινγκ τα αμερικάνικα μύδια για κανά τρίμηνο τώρα, δε μας σώζει κανείς. Ίσως αν τον βρουν ντοπέ στην έρευνα που έχει ξεκινήσει, αλλά πάλι αργά θα είναι, θα το φάμε το αγγούρι...
SteveNashidis
Manningαρος λέμε. !! Ήλπιζα κρυφά για νίκη των Denver αλλά δεν την περίμενα χωρίς κάποια αντίδραση από Panthers.
O Νewton προδόθηκε από την o-line αλλά δεν πολύ έτρεξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια . Το denver βρήκε την αδυναμία τους και τους πήρε τον αέρα .Η αμερική κλασσικά ζει ενα ακόμη παραμύθι , όχι άδικα ! smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(jasonick @ Feb 8 2016, 14:21 ) *
Στεναχωρήθηκε πάντως χθες ο Στεφ, ας ελπίσουμε να βγάλει το άχτι του στους τελικούς εναντίων του Λεμπρόν. tongue.gif


Σιγα μην παει τελικους ο Λεμπρον... tongue.gif
SG3ptshooter


thumbsup.gif
SG3ptshooter


Προβλέψιμη συνέχεια απ' την περασμένη βδομάδα.
SteveNashidis
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 1 2016, 12:57 ) *
Προβλέψιμη συνέχεια απ' την περασμένη βδομάδα.


copy paste από τον έτερο έλληνα που δεσπόζει στο ΝΒΑ;;; tongue.gif

Στο ΝFL έχουμε κανένα πατριώτη ή ο πιο κοντινός παραμένει ο Katanzaro που έχει αρχαίες ρίζες από την Ελληνική Σικελία; laugh.gif laugh.gif
jasonick
Από ελληνικό στοιχείο έχουμε τον Chris Maragos που παίζει κυρίως σε special teams των Eagles, είχε πάρει παλιά και δαχτυλίδι με τους Seahawks. Στο φετινό draft έχουμε πράγμα, με δύο DT να ξεχωρίζουν τους Ματ Ιωαννίδη(ς) και Άνταμ Γκότση(ς) που θα διαλεχτούν μεταξύ 3ου και 6ου γύρου και υπάρχει και Καρράς ο οποίος πάει για undrafted. Έχουμε επίσης και ιδιοκτήτη (των Chargers) ονόματι Σπανός.
SG3ptshooter


Eίπα να βάλω quote απ' το thread του Αντετο αλλά μέχρι κι εγώ το βρήκα υπερβολικό. tongue.gif
SteveNashidis
laugh.gif
SG3ptshooter
Αρχικά να πούμε πως σε συνέχεια των τραγικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα το 2016 οι Penguins πήραν το Stanley Cup έλεος.

Στα NFLικά, πόσο μ' αρέσει ο συνδυασμός αυτών των δύο ερυθρόδερμων ειδήσεων -απ' το RotoWorld-:
QUOTE
The Cleveland Plain Dealer's Mary Kay Cabot believes the "odds are very, very high" Robert Griffin III opens the season as the Browns' starting quarterback.
Cabot added coach Hue Jackson is "all in" on Griffin and is "riding him hard" during practice. Despite what has reportedly been a lackluster spring for Griffin, it sounds like the coaching staff is still squarely in his corner. It would be surprising if he is not the starter Week 1.

QUOTE
ESPN's Adam Schefter does not believe the Redskins and franchise-tagged QB Kirk Cousins will reach a long-term deal before the July 15 deadline.
Schefter thinks it will be "too difficult" to find the right value. "I think there would be teams willing to pay him if he were on the open market today more than Washington feels like it needs to pay him," Schefter said. "I think a team like the Cleveland Browns would’ve given him $20 million a year, maybe more." Already set to earn $19.95 million guaranteed this season, there is little reason for Cousins to take less than $20 million per year on a new deal, and the Redskins might want to see another season before shelling out that kind of cash. These deals tend to get done on deadline day, but it is certainly possible Cousins plays out the season under the tag.


Όταν πάρουν οι Skins το SB θα βάλουμε σε διαγωνισμό είτε μπλουζάκι "You like that" είτε "Cpt Kirk". hippy.gif.jpeg
aegeansheed
Στηρίζουμε Σκίνια, πιστεύουμε στο red zone connection του Captain Kirk με τον νέο ανερχόμενο TE αστέρα του NFL (που έφαγε άδικο PB snub φέτος!) Jordan Reed. Ελπίζουμε σε κάτι νέο από το running τους μιας και θα είναι χαλαρά top-10 άμυνα φέτος, οπότε γιατί όχι μακριά...

Παρασκευή πρωί σήμερα και "αποκαλύφθηκαν" οι 10 καλύτεροι για φέτος. Ας ρισκάρω μια πρόβλεψη με το ρίσκο να μου ξέφυγε κανένας ή να έβαλα κάποιον Cheatriot πιο πάνωαπό κάποια λατρεία του Σούτερ! laugh.gif

1. Cam Newton
2. Julio Jones
3. J.J. Watt
4. Aaron Rodgers
5. Rob Gronkowski
6. Antonio Brown.
7. Adrian Peterson
8. Odell Beckham Jr.
9. Luke Kuechly
10. Tom Brady

Προσωπική αγάπη ο Χούλιο, που από τις πολλές μεγάλες στιγμές τις φετινής του χρονιάς -και πρώτης μου που παρακολουθώ ως δηλωμένος fan πλέον- θα μου μείνει αξέχαστη αυτή:

Bigger than just a very good receiver
SG3ptshooter
Fact: στο δεύτερο μισό ο Cousins είχε νούμερα MVP. Ας λένε ότι θέλουν. Βέβαια οκ τα πλησίασε κι ο Bortles. cool.gif

Μετά την αποχώρηση του Megatron, o Julio στο skill/size ratio είναι ο πιο τρομακτικός receiver του NFL και ο δεύτερος ή ο πρώτος καλύτερος παίκτης στη θέση, μαζί/πριν/μετά το Brown. Και βάζω και το Hopkins πάνω απ' τον OBJ, αυτοί είναι το ταβάνι και πεντάδα κλείνει ο AJ Green μέχρι να βρει τρόπο (QB) να γυρίσει ο DeMarιω.

Ο Carson Palmer μπορεί να μην έχει την κλάση, να είναι αποτέλεσμα της επίθεσης του Bruce και να έγινε ρόμπα στα offs, αλλά τουλάχιστον έκανε τα regular season νούμερα να είναι στο 12, το δέχομαι σε καλό βαθμό. Το παλιοκρέας ο Roethlας στο 21 όμως με πονάει ρε φίλε. Το γράφω κι ας γελάει ο Νίκος 30 μέρες, έχουμε φτάσει στο απίστευτο σημείο ο πιο υποτιμημένος QB της λίγκας να είναι ο.... Drew. bball.gif Ο άνθρωπος παίζει μόνος του μπροστά, κάνει αυτά που κάνει και απ' την άμυνα δεν περιμένει τίποτα.

Δεν κατάλαβα γιατί να πέσει 45 θέσεις ο Earl Thomas ο τρίτος, δεν είχα πάρει χαμπάρι να είναι κακός. Ο Dez πχ έπεσε 36 με σεζόν πρακτικά χαμένη.

Luck απ' το 7 στο 92, του χρόνου θα είναι δεκάδα, άντε εικοσάδα. Βασικά να ξέρετε, αν φορτώσω Packers στα draft θα πάνε τελικό AFC οι Colts κι αν φορτώσω Colts θα πάνε τουλάχιστον τελικό NFC οι Packers. dry.gif

Αnsah απ' τη Γκάνα καρφί στο 43, με το work ethic του Essien κατέκτησε τις καρδιές κάθε Λαϊοντζή. Παρότι fan δεν περίμενα A-Rob στο 31 να πω την αλήθεια, ο Gurley στο 22 και χαμηλά ήταν.

Ο Maclin έπιασε οοό,τι μπεκάτσα και να του πέταξαν και έπεσε 32 θέσεις. 24.gif #Volume_is_everything
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.