Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
SG3ptshooter
QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 2 2011, 23:31 ) *
-Τελικά την κάνατε την ήττα και στη Μινεσότα,συγχαρητήρια,για να πιεζόμαστε εμείς στη northwest. dry.gif
-Πραγματικά συγκινητική η Οτάβα,κι αυτός ο Σπέτσας που απ'ότι κοίταζα στα στατιστικά,έχει βαρέσει τα 90ράκια του στους πόντους κάποιους χρόνους πίσω,ε; Και αν θυμάμαι ορθώς κάποια 90ρια+ μου έχεις πει ότι σημαίνουν και υποψηφίοτητα για Hart Memorial έτσι;
-Μαζί με τον από πάνω εντύπωση μου κάνει και ο Κέσελ που λογικά δε θα έπρεπε (να μου κάνει εντύπωση). Αλλά εντάξει κύριος, εγώ κάτι μήνες βλέπω nhl,γι'αυτό σας έχουμε εδώ να μας μιλάτε για τους ελπιδοφόρους νεαρούς και όχι μόνο.
-Το Ντάλας δε ξέρω γιατί συνεχίζει να είναι πρώτο στη Δύση,κανάν τρελό παίχτη τους δεν έχω πάρει χαμπάρι,αλλά ξαναλέω γι'αυτό είσαι εδώ,σου πετάω τα πακς συνέχεια για να θερίσεις στο επόμενο ποστ...
Απλά να πω, μη με αναγκάσουν οι Σταρς να τους πιάσω στο στόμα μου...Δεν είμαι εκδικητικός τύπος και κάνω υπομονή. Αλλά να δω τον πρόεδρο Τομάκο να μου βγει με κανά χαμόγελο μέχρι τα αυτιά θα παραπάει.
-Έχω κατασυμπαθήσει την Ουάσινγκτον, οι λόγοι προφανείς βέβαια, (για σένα,γιατί κάνας άλλος δε ξέρω αν θα διαβάσει άλλωστε) και το συναίσθημα μεγαλώνει όταν κερδίζει σε αγώνες όπως αυτός κόντρα στο Άναχαιμ.
-Με απογοητεύουν οι δύο περσινοί φιναλίστ στο πρώτο όγδοο της σαιζόν. Σα να αφήσανε τις ψυχές τους στους τελικούς.
-Βαριέμαι πραγματικά όταν βλέπω Ρέιντζερς,κάτι πρέπει να κάνουν. :/
-Νιλ πάμε για πρωτιά στους σκόρερς.Υποστηρίζω τα αουτσάιντερ κι ας με βρίσουν ...κάποιοι γιατί μπορεί να είναι τρομακτικό στο άκουσμα ότι θα πάει μέχρι τέλους έτσι. 69.gif
-Και η ερώτηση της ημέρας: Συνηθίζεται αυτός ο κακός χαμός στις βαθμολογίες μετά από 15 αγώνες π.χ., ή μόνο φέτος έχουμε τέτοιο φαινόμενο; Είναι τα μόνα standings αθλήματος που αδυνατώ να παρακολουθήσω,καθώς με κάνουν να σκέφτομαι πως θέλω όσο τίποτα να έρθουν τα πλέι οφ,να δω χρωματισμένα μέρη χωρίς κομπιουτεράκια και σενάρια (τα οποία σκέψου να αρχίσουν κιόλας,προς τα τέλη της σαιζόν,εδώ δε θέλω να τα σκέφτομαι από τώρα)

Ας αρχίσω από την πρώτη σου παύλα που με παραπέμπει στα Detroitικά. Το 0-3 έγινε 0-6 (για την ακρίβεια 0-5-1, δηλαδή φτάσαμε σε μια παράταση και πήραμε κι ένα βαθμό) και μάλιστα με 3 σερί ήττες από ομάδες που δε βρέθηκαν πέρυσι στην postseason κι ούτε φέτος τους βλέπω για τόσο ψηλά. Προφανώς λοιπόν πάνω απ' όλα το δραματικό της κατάστασης είναι ότι πετάμε λόγω της πρωτοφανούς αναποτελεσματικότητας βαθμούς που οι ανταγωνιστές μας θα μαζέψουν στην πορεία. Τι φταίει; Ε τα τέρματα δεν με ικανοποιούν, είναι γνωστό. Η περσινή κατάσταση στην άμυνα ήταν κακή ούτως ή άλλως και φέτος τα δείγματα έχουν υπάρξει καλά και κακά ανάλογα με τη βραδιά, αλλά στα τελευταία παιχνίδια της βδομάδας που πέρασε το πρόβλημα ήταν επιθετικά. Σε 185 λεπτά σκοράραμε 2 φορές, αν το δει κανείς από αυτή την οπτική γωνία κι ο ένας βαθμός καλός είναι tongue.gif . Οι σταρ συνεχίζουν να μη σηκώνουν το βάρος, ιδίως ο Zetterberg είναι άφαντος, και πλέον στέρεψαν και οι λύσεις από τις χαμηλότερες γραμμές, που τις έχει πάρει η μπάλα της γκρίνιας και της απογοήτευσης από κοινού με το ότι λογικό είναι να μη μπορούν να δίνουν λύσεις σε κάθε ματς όταν παίζουν σαφώς λιγότερο απ' τους βασικότερους. Χαλαρότητα επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε, βαριά πόδια, μπορεί να πει κανείς οτιδήποτε. Για μένα μετά το 5-0 ήρθε η συντριβή στη Washington που μας κατέστρεψε, ιδίως το έγκλημα του coach να βάλει τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Έπειτα μπήκαμε χαλαροί και αποσυντονισμένοι με τους τελευταίους και έγινε το 0-2 κι άρχισε η κρίση, μετά στο κλασσικό ντέρμπι Δύσης των τελευταίων χρόνων παρότι κάναμε καλό παιχνίδι χάσαμε 2-4 εντός από τους αντιπάλους σχεδόν Sharks, οπότε μετά έπεσε τεράστια απογοήτευση ότι δεν έχουμε τις top teams, έγινε και κάποιο σκηνικό στα αποδυτήρια στάνταρ, και βρέθηκε η ομάδα εδώ που βρίσκεται. Μεγάλα παιδιά είναι, ας βρουν την άκρη. Άλλωστε οι απαιτήσεις είναι πάντα μεγάλες και μόνο από δικές τους καλές εμφανίσεις θα αντιστραφεί το κλίμα. Έχω διακριτικά αναφέρει συχνά ήδη αρκετά, πριν καν ακόμα προκύψει κρίση, ότι όλοι περιμένουν την off-season, απλά το κύκνειο άσμα κάποιων σπουδαίων παικτών μας μοιάζει να μην πηγαίνει καλά κι αντί για αποχαιρετισμούς με τρόπαιο μας βλέπω για μειονέκτημα έδρας από τον πρώτο γύρο φέτος όπως πάει το πράγμα. Αυτά τα όχι και τόσο λίγα. tongue.gif


full match, γιατί η Detroitάρα είναι Detroitάρα και γιατί η Chicagάρα παρά το rivalry είναι Chicagάρα. Αν απορείς για το κάμπριο, κάθε χρόνο με το νέο έτος έχουμε ένα παιχνίδι - γεγονός με χιλιάδες θεατές σε εξωτερικό χώρο, σε γήπεδο baseball κατάλληλα διαμορφωμένο.


O Spezza είναι παίχτης κλάσης. Απλό. Tις τρεις χρονιές που οι Γερουσιαστές έβγαιναν postseason ήταν παίκτης των 90 πόντων, ναι, αλλά και μετά η πρώτη του σεζόν ήταν πολύ καλή, σχεδόν ppg. ενώ τις δύο περασμένες σεζόν όπως μπορείς να δεις έχασε πολλά ματς και δεν μπορεί να κριθεί 100% από έναν αριθμό. Και γενικά οι Senators φέτος είναι κάπως καλύτεροι, έχουν καταφέρει να φτιάξουν έναν κορμό που μπορεί να υστερεί σε βάθος αλλά είναι πολύ πιο ελπιδοφόρος απ' ότι έδειχναν τα πράγματα πέρυσι. Όσο για το πόσοι πόντοι χρειάζεται για να βγεις MVP, είναι πολύ σχετικό, σου είχα πει ότι και φέτος όπως και πέρυσι πρέπει να έχεις λογικά από 90 και πάνω, αλλά υπάρχουν πρόσφατες σεζόν με πολύ μεγαλύτερους αριθμούς που κάποιος με 90 δεν υπολογίζεται όσο θα υπολογιζόταν στην περσινή φτωχή σε αυτό το θέμα σεζόν.

Δε γουστάρω τον Κέσελ, γι' αυτό δεν στον είχα προμοτάρει ποτέ. Και θα ξεφουσκώσει, που θα πάει; tongue.gif Λίστα αντιπαθειών:
Crosby(Pit), Heatley (Min), Thornton (SJ), Kessel (Tor), Βergeron (Bos). Ψάχτους από μόνος σου να μη σε έχω επηρεάσει.

Λίγα με το Dallas, έχει τον υπερπαιχταρά το Μπουχεσοκακά μέσα. Jamie Benn, πρόστυχο παιχτάκι, κάνει τα πάντα. Πέραν του ότι παίζει όλες τις θέσεις:
α. Βαράει πολύ γερά για επιθετικός:

β. Παίζει καλή άμυνα και χαμηλά, κλέβει pucks και φτιάχνει αντεπιθέσεις, ακόμα και με παίκτη λιγότερο

γ. Έχει σκάσει την πιο πρόστυχη ποδιά της περασμένης σεζόν (ο Ντάγκας το χει λάβει δεκάδες φορές το βίντεο αυτό

δ.Μπορεί άμα λάχει να φτάσει μόνος του μέχρι το τέρμα ανάμεσα από όλους

Όλα έχουν συμβεί μέσα στο 2011, τα 2 από τα 4 μόλις στον Οκτώβρη που μας πέρασε.

Μια χαρά είναι η Washington, ένα διαστροφικά δολοφόνο αμυντικό, ένα scoring centre κι έναν προπονητή θέλει μεν, αλλά σε όλους τους άλλους ρόλους είναι υπερπλήρεις. Από τα φαβορί και φέτος, ελπίζω να μη δούμε πάλι τον Ovie να προσπαθεί ολομόναχος στην postseason.

Οι Canucks θα πιάσουν ένα μήνα που θα ρολάρουν τα δίδυμα και θα τον πάνε αήττητοι, μην τους φοβάσαι. Το βασικό τους θέμα είναι στο μυαλό και κάποιες φορές στη softοσύνη, αλλά είναι από τις πιο ταλαντούχες ομάδες. Oι Bruins απ' την άλλη δε με γέμιζαν αλλά δεν νομίζω να καταφέρουν να μείνουν εκτός.

Οι Rangers έχουν κάποια σκαλωματάκια ακόμα, πράγματι. Ψάχνονται με το νέο βασικό centre που κονομάει το οκταψήφιο, ο coach είναι πολύ καλός αλλά λίγο υπερβολικός στο να ξεκινήσουν με έμφαση στην άμυνα, σε σημείο που μπροστά οι Rangers παρουσιάζονται αρκετά αδιάφοροι ως τώρα, κι έχει χτυπήσει και ο δεύτερος από τα αδέρφια Staal, ένας πολύ καλός offensive defenseman. Του έκανε μάλιστα χοντρή ζημία ο μεγαλύτερος εκ των αδερφών του! cool.gif Ίδωμεν, είναι playoff team πάντως.



Όσον αφορά το θέμα βαθμολογία τώρα. 01/11/2010 στη βαθμολογία το St. Louis είχε παραπάνω πόντους από το σαφώς dominant πέρυσι Detroit, το όγδοο με το ζόρι Chicago και οι Kings (έβδομοι τελικά) ήταν στην κορυφή της Δύσης, οι Canucks ήταν κάτω από το Colorado και το Calgary και οι τέταρτοι τελικά Ducks ένα βαθμό μόνο πάνω από τους τελευταίους σταθερά Oilers. Άρα είναι μπερδεμένα τα πράγματα. Απλά το hockey είναι πολύ streaky ως σπορ, εμείς κάναμε από 5-0 5-5-1, η Minnesota μετά το 2-0 σε βάρος μας διέλυσε και τους Canucks χτες, και το Edmonton που πέρυσι βγήκε τελευταίο μακράν όσο κι αν αποδίδουν τα πιτσιρίκια θα έπρεπε να θεωρείται παράλογο που έχει 6-0 και είναι πρώτο στη Δύση.

Τα Χριστούγεννα πάντως τα πράγματα είχαν ομαλοποιηθεί με τη Δύση να έχει στην οχτάδα 6/8 απ' τους οποίους βρέθηκαν στα offs (Dallas, Colorado εκτός, Anaheim, Phoenix εντός) και με την Ανατολή να έχει 7/8 (έξω Atlanta, που είχε καταστροφικό δεύτερο γύρο και που βασικά δεν υπάρχει πια, μέσα Buffalo που το παρέσυρε ο ενθουσιασμός του μεγιστάνα νέου ιδιοκτήτη). Οπότε κάτι ανάλογο λογικά θα έχουμε και φέτος.

Πάω για ύπνο με την ομάδα σου νούμερο 4 (νμζ, τη Washington εννοώ πάντως) να προηγείται 2-1 μες τους Canes, για τους οποίους έχει τουλάχιστον ποντάκο ο Skinner.
Leon_cp3
Το Ντάλας σήμερα κέρδισε πειστικά μέσα στην Ουάσινγκτον και βρίσκεται μόνο πρώτο σε ολόκληρη τη λίγκα (Συγγνώμη sg για την συμπάθεια σου Μπεν,αλλά αρχίζουν οι κατάρες, λυπάμαι, ας άλλαζαν πρόεδρο sleep.gif ...Εν τω μεταξύ για τον Μπεν,με το που τον ανέφερες,στον επόμενο αγώνα άρχισε να χαλτσώνει και τα γκολάκια του.)... 68.gif Ειδικότερα στη Δύση παραμένει ξωπίσω του από κοντά για την ώρα μόνο το Έντμοντον που βέβαια θα κληθεί τώρα να δείξει τα...κάκαλα του αφού ακολουθούν κατά σειρά αγώνες κόντρα σε Βοστόνη,Ντιτρόιτ,Σικάγο.
Το Τορόντο που είναι πίσω από το Πίτσμπουργκ στην Ανατολή κάτι έπαθε ξαφνικά,κλάταρε, και έφαγε 7 το Σάββατο από τη Βοστόνη στην έδρα του και άλλα 5 από τη Φλόριντα χθες. blink.gif Αμείωτο λοιπόν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά θέλω να μας μιλήσεις για δύο ηγετικές μορφές τερματοφυλάκων, τους Martin Brodeur των Devils, και Nikolai Khabibulin των Oilers.
pete7
το πρωτο σπορ στις ΗΠΑ ειναι αν δεν κανω λαθος κ φυσικα το superbowl το γεγονος της χρονιας κ φυσικα ειναι το αγαπημενο μου αθλημα στις ΗΠΑ


ny jets for ever
SG3ptshooter
QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 9 2011, 16:09 ) *
Το Ντάλας σήμερα κέρδισε πειστικά μέσα στην Ουάσινγκτον και βρίσκεται μόνο πρώτο σε ολόκληρη τη λίγκα (Συγγνώμη sg για την συμπάθεια σου Μπεν,αλλά αρχίζουν οι κατάρες, λυπάμαι, ας άλλαζαν πρόεδρο sleep.gif ...Εν τω μεταξύ για τον Μπεν,με το που τον ανέφερες,στον επόμενο αγώνα άρχισε να χαλτσώνει και τα γκολάκια του.)... 68.gif Ειδικότερα στη Δύση παραμένει ξωπίσω του από κοντά για την ώρα μόνο το Έντμοντον που βέβαια θα κληθεί τώρα να δείξει τα...κάκαλα του αφού ακολουθούν κατά σειρά αγώνες κόντρα σε Βοστόνη,Ντιτρόιτ,Σικάγο.
Το Τορόντο που είναι πίσω από το Πίτσμπουργκ στην Ανατολή κάτι έπαθε ξαφνικά,κλάταρε, και έφαγε 7 το Σάββατο από τη Βοστόνη στην έδρα του και άλλα 5 από τη Φλόριντα χθες. blink.gif Αμείωτο λοιπόν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη φορά θέλω να μας μιλήσεις για δύο ηγετικές μορφές τερματοφυλάκων, τους Martin Brodeur των Devils, και Nikolai Khabibulin των Oilers.

Όσον αφορά το Dallas τα ιδιοκτησιακά δεν είναι ακριβώς όπως τα αντιμετωπίζεις. Ήθελα να στο κρατήσω μέχρι τις 21/11, αλλά με αναγκάζεις να στο πω. Ο φίλος σου έχει δηλώσει χρεωκοπία (και τους φέσωσε κι αυτούς) και πρόεδρος έχει αναλάβει ο Joe Nieuwendyk (το γράψα σωστά χωρίς να το googlάρω, cool.gif ), γνωστός παλαίμαχος άσσος. Η λίγκα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των λειτουργικών εξόδων και ως την 21/11 αναμένονται προτάσεις για αγορά της ομάδας, έχει κατατεθεί επίσημα μία από έναν Καναδό επιχειρηματία του Vancouver, ενώ θεωρούνται πιθανοί αγοραστές ένας πρώην ιδιοκτήτης των Cowboys αλλά και ο... Κιούμπαν, που έτσι κι αλλιώς κατέχει το άλλο 50% του γηπέδου ως ιδιοκτήτης των Mavs. Θα γίνει πλειστηριασμός την επόμενη Δευτέρα με βάση την ψηλότερη αρχική πρόταση που έχει κατατεθεί.

Οπότε περισσότερο θύματα του Hicks έχουν υπάρξει, τελευταία τουλάχιστον, απ' τη στιγμή που τους άφησε έτσι. Αν και ομάδα στο Dallas δε χάνεται.

Γιατί πριν αναφέρω το Benn δεν πήγαινε καλά; PPG+ ήταν. biggrin.gif Το χειμώνα που πρωτοείπα σε άτομο εδώ (μαρτυρίες που μένουν) ότι ο Benn είναι rising superstar θα με έπαιρναν με τις ντομάτες οι Καναδοί. Ρώτα τους τώρα.

Το Toronto κάθε φορά τα ίδια κάνει, με βλέπεις ότι από την αρχή είμαι άκρως αισιόδοξος ότι δε θα μπει καν στην οχτάδα. tongue.gif
Ή θα μπει και θα βρεθεί κάποιος να το ξεφτιλίσει.

Το Detroit έσπασε το αρνητικό σερί και έχει δύο νίκες αυτή τη βδομάδα, επί καλών αντιπάλων όπως οι πάντα επικίνδυνοι Ducks και Avalanche, επιθετικές ομάδες που μπορούν να σε ρίξουν πίσω στο σκορ και να ψάχνεσαι. Αλλά τα διαχειριστήκαμε αρκετά καλά, ας είναι καλά ο ημίθεος πίσω. Ο Lidstrom πρέπει να μείνει μια πενταετία ακόμα, ο Chelios στα 46 σταμάτησε, ας σπάσει και το ρεκόρ του. Την πλάκα του κάνει μες το πάγο ο Niklas. (Λιγότερο βάρος στο salary cap απ' του χρόνου όμως, ευχαριστώ. tongue.gif )

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tερματοφύλακες, το καλύτερο θέμα. biggrin.gif

Ας πάρουμε πρώτα αυτούς που ανέφερες. Ο Brodeur είναι εδώ και 21 χρόνια (με 2 διακοπές όσον αφορά το αν αγωνίστηκε, μία όταν μετά το ντεμπούτο του έπαιξε ολόκληρη σεζόν στη δεύτερη ομάδα να πάρει αγώνες, αλλά και στο lockout του 2005) μέλος των Devils. Έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα και θεωρείται δίκαια ένας από τους καλύτερους ever. Mπορεί την τελευταία διετία να έχει πέσει κάπως, αλλά το ότι έπαιζε από τα 21 μέχρι τα 37 βασικός και όλες αυτές τις σεζόν δεν είχε πέσει από το .900 νομίζω δείχνει ότι ήταν η επιτομή της σταθερότητας. Είχε κι ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό ακόμα, ότι δημιουργούσε από το τέρμα με ασσίστ, μάλιστα ήταν τόσο καλός που άλλαξαν κάποιοι κανονισμοί ώστε να κάνουν λιγότερο playmaking οι τερματοφύλακες εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού του. Για να μιλήσω συγκεκριμένα έχει προστεθεί αυτό το τραπέζιο που ίσως έχεις δει leon πίσω από το τέρμα. Οι Devils να θυμήσω έχουν την τελευταία 20ετία, επί Brodeur, 3 Stanley Cup και παρότι δεν βγήκε ποτέ MVP τελικών έχει και 4 βραβεία καλύτερου τερματοφύλακα. Και τα περισσότερα W στην ιστορία, πάνω από 600! Not Bad.


Έπειτα, ο αγαπημένος (προσωπικό top 3) Bulin Wall. Ποτέ δεν ήταν σταθερός, έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς, με συμβόλαια, με.. αλκοόλ, ό,τι θες. Αλλά τις σεζόν που κατεβαίνει να παίξει, είναι ασταμάτητος. biggrin.gif Ποτέ δεν έχει πάρει Vezina μεν, αλλά έχει βγει καλύτερος τερματοφύλακας Ολυμπιακών Αγώνων και παρά τις πολλές φορές που άλλαξε ομάδα πήρε και το πρωταθλημά του με την Tampa (ο πρώτος Ρώσος τερματοφύλακας που πήρε στη λίγκα πρωτάθλημα ως βασικός), ενώ σε κάθε ομάδα είχε πράγματι δώσει πολλά και είχε βγάλει καλές σεζόν. Όσον αφορά το φετινό του ξεκίνημα με το 0,98 GAA, στα 38 και με τον αλκοολισμό στο ζενίθ, νταξ, δε χωράνε καν λόγια.


Έπειτα, ποιοι άλλοι θεωρούνται top ever?

Το χοκεϊκό σίχαμα που λέγεται Patrick Roy (Ρουά διαβάζετε γιατί είναι Γαλλόφωνη), ίσως ο πιο clutch τερματοφύλακας όλων των εποχών μιας και έχει βγει MVP της postseason 3(!) φορές. Κατά βάση έπαιζε σε εσάς τις εποχές της μεγάλης έχθρας με Detroit και, με βλέπεις, έχω δείξει πολιτισμό ως τώρα. Έχω πει ότι ο Sakic είναι από τους καλύτερους παίκτες ever και σχεδόν δάκρυσα πρόσφατα όταν είδα την τελετή απόσυρσης του αριθμού του άλλου Denverιώτη παιχταρά της εποχής, του Peter Forsberg. Αλλά ο Roy ήταν άλλο πράγμα! Σε κάθε ξύλο που ξεκίναγε κλασσικά στα playoffs μεταξύ μας ξεκίναγε από την άλλη μεριά να δείρει το δικό μας τερματοφύλακα! Ε και γενικά είχε τη φήμη του μεγαλύτερου παλιοχαρακτήρα που έπαιξε ποτέ. Μολόταυτα κι εγώ θα πω ότι είναι από τους καλύτερους ever. Αλλά σίχαμα. biggrin.gif
Highlights:
τον ρίχνει ο Vernon, τo 97

τον ρίχνει ο Osgood, το 98 tongue.gif

ωραίες εποχές, θα πλακωνόμασταν στα πμ με μπινελίκια αν γινόταν σήμερα.. Και ναι, ήταν τόσο (censored).

Άλλη μια καλή υποψηφιότητα, από την πλευρά του Detroit αυτή τη φορά, θα ήταν ο pre-80s αδιαμφισβήτητα καλύτερος ever, o Τerry Shawchuk. Σε μια εποχή όπου ότι πήγαινε μέσα έγραφε και οι τερματοφύλακες δε φόραγαν καν μάσκες και πρακτικά έπαιζαν όρθιοι, ο τύπος είχε 5 σερί σεζόν δεχόμενος λιγότερα από 2 γκολ μέσο όρο, πράγμα αδιανόητο. Φαντάσου στη record-breaking περσινή στατιστική του ο Thomas έφαγε ακριβώς 2 μέσο όρο ανά ματς, κι ο άλλος έκανε ακόμα καλύτερες επιδόσεις σε κατάσταση πρωτόγονη. Προφανώς θεωρούνταν ήδη ο καλύτερος ever τερματοφύλακας πριν ακόμα πεθάνει ενώ ήταν ενεργός στη λίγκα, πολλές φορές καλύτερος τερματοφύλακας, 4 Stanley Cup,σε μια σεζόν έβγαλε τους δύο γύρους playoffs που γίνονταν τότε με GAA 0,63! ohmy.gif Τέλος 501 νίκες με 5 διαφορετικά κλασσικά franchises (Red Wings, Bruins, Rangers, Kings και.. άλλο ένα tongue.gif ) και τριψήφιο αριθμό shutouts. Αυτά.


Κλείνοντας, ας αναφερθώ στους άλλους 2 favourites όσο βλέπω puck, και στην ανακήρυξη του καλύτερου σιγά σιγά γιατί έχω φάει καμιά ώρα εδώ, κι έχει και Καντού - Ολυμπιακό tongue.gif

Πρώτα ο άκυρος της υπόθεσης, ο Jean - Sebastian Giguere. Nαι Λέων, αυτός ο καραφλούλης που τρώει πάγκο στις Χιονοστιβάδες. Γιατί;
Γιατί πάσχει από μια σοβαρή διαταραχή που του προκαλεί άμεση αφυδάτωση. Σε έναν αγώνα λιποθύμησε και τον πήγαν στο νοσοκομείο και είχε χάσει σχεδόν 10 κιλά βάρους! sad.gif
Και παρ' όλα αυτά, έχει από το 2000 σταθερά .900+. Και μάλιστα φέτος ξεκινά τρίτη σεζόν και με διαλυμένη βουβωνική χώρα, το κλασσικό πρόβλημα των "φθαρμένων" τερματοφυλάκων λόγω της στάσης που έχουν μέσα στο ματς.
Και πάνω κι απ' αυτά, επειδή το 2003 έγινε ο ένας από τους δύο παίκτες που βγαίνει MVP των τελικών παρότι η ομάδα του δε φτάνει ως το τέλος. Ποσοστό; .945 και με άμυνα τρύπα. Ίσως η καλύτερη σειρά από οποιοδήποτε παίκτη που δεν θεωρείται top η καριέρα του, έπιανε τα πάντα. Περσινό αντίστοιχο του Thomas το .940. Και οδήγησε και τις Πάπιες στο μοναδικό τίτλο του 07. biggrin.gif


Και τελικά ο καλύτερος είναι...
ο Hasek.
6 Vezina, 2 MVP ολόκληρης της κανονικής περιόδου, χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με την Τσεχία(!), καλύτερος τερματοφύλακας εκείνου του τουρνουά, το καλύτερο ποσοστό καριέρας στην ιστορία .922(!) και με καλύτερη σεζόν το .937 που πέρυσι έσπασε για .001 ο Thomas. Chicago, Buffalo, Detroit, Ottawa, 2 Stanley. O βασικός λόγος που τον αγαπάμε; Γιατί έπαιζε ανορθόδοξα, βουτώντας από δω κι από κει. Αλλά και γιατί αν ήταν όλα τα χρόνια σε καλή ομάδα δε θα χρειαζόταν να κάνω όλο αυτό το post. biggrin.gif


Ποιοί είναι οι καλύτεροι τώρα;
http://hockeyanalysis.com/2011/09/06/top-15-nhl-goalies/ (πολύ καλό site)
http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_dadd...?urn=nhl-wp9870
προσωπικοί αγαπημένοι φέτος ο Quick και ο Rinne, με το Lehtonen να με κερδίζει (δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κράξιμο άξιζε κάποτε) και βέβαια στηρίζουμε ακόμα Carey Price, που τον έχει φάει η άθλια απόδοση όλων των Habs (Canadiens, that is) και έχει μείνει στο .902, ελπίζω να αντιστραφούν τα δύο τελευταία ψηφία ως το τέλος της σεζόν.
duncan21
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 5 2011, 02:14 ) *
γ. Έχει σκάσει την πιο πρόστυχη ποδιά της περασμένης σεζόν (ο Ντάγκας το χει λάβει δεκάδες φορές το βίντεο αυτό


QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 9 2011, 21:58 ) *
Γιατί πριν αναφέρω το Benn δεν πήγαινε καλά; PPG+ ήταν. biggrin.gif Το χειμώνα που πρωτοείπα σε άτομο εδώ (μαρτυρίες που μένουν) ότι ο Benn είναι rising superstar θα με έπαιρναν με τις ντομάτες οι Καναδοί. Ρώτα τους τώρα.



Oρίστε,θα κάνω ένα ακόμη ουσιώδες ποστ για πάρτη σου... icon_drunk.gif

Σταμάτα να πετάς καρφάκια-μπηχτές-πες το όπως θες(εκτός κι αν κάνω λάθος 65.gif ) ώστε να κάνω νωχελικό 71.gif ποστ.Μόλις μάθω μπαλίτσα ή καλύτερα μόλις δω το πρώτο μου παιχνίδι για φέτος,θα γίνω συνεπής πόστερ και σ' αυτό το τόπικ(πέρα απ' αυτά που αναφέρεται το όνομα Μίλος).
Leon_cp3
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 9 2011, 21:58 ) *


Απολαυστικό το αφιέρωμα και στους goalies, όπως πάντα. thumbsup.gif

Για το Ντάλας τώρα,η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δώσει βάση κι εγώ,απλά είχα δει το "owner: ...". Πες τα χρυσόστομε τόσο καιρό, και δεν είναι στη φύση μου να αντιπαθώ ομάδες του Τέξας και δη το Ντάλας...Το συγκεκριμένο άτομο με είχε κάνει όμως να χάσω περίπου 1.5 μήνα τον ύπνο μου κατά τον περσινό Οκτώβρη+,και απλά μου είναι αδύνατο να τον δέχομαι έστω σαν άκουσμα...

Λίγες παρατηρήσεις ακόμα, πρώτον μια χαρά τα έλεγες για τους Ρέιντζερς, πέφτεις πάλι μέσα ως συνήθως, σπρίνταραν λίγο και αναρριχήθηκαν στις πρώτες θέσεις της Ανατολής.
Επίσης, ούτε που κατάλαβα για πότε έφτασε τις 16 ασίστ ο Ντανιέλ. blink.gif Πάντως το Βανκούβερ επιμένει να είναι μία του ύψους μία του βάθους,και μάλιστα το καταφέρνει ακόμα και μέσα στον ίδιο αγώνα όπως έγινε χθες κόντρα στους Ντακς. tongue.gif

Τέλος,κάποια στιγμή με την ησυχία σου πες μας γι'αυτό: http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=75096
Εννοώ ποια τρανταχτά ονόματα θα μπορούσαν να απουσιάζουν και ποιοι θα έπρεπε να βρίσκονται αλλά δε τους έγινε το χατίρι. Γιατί κάτω στα σχόλια επικρατεί κάποιος αναβρασμός βλέπω...
SG3ptshooter
QUOTE(duncan21 @ Nov 11 2011, 16:21 ) *
μόλις δω το πρώτο μου παιχνίδι για φέτος,θα γίνω συνεπής πόστερ και σ' αυτό το τόπικ

δεν είναι μπηχτές, είναι επίκληση στη μαρτυρία σου ότι είναι πουλέν μου ο Benn.
ποτε; (χωρίς τόνο, διάλεξε εσύ τι σημαίνει tongue.gif )
QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 12 2011, 16:12 ) *
Για το Ντάλας τώρα,η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δώσει βάση κι εγώ,απλά είχα δει το "owner: ...". Πες τα χρυσόστομε τόσο καιρό, και δεν είναι στη φύση μου να αντιπαθώ ομάδες του Τέξας και δη το Ντάλας...Το συγκεκριμένο άτομο με είχε κάνει όμως να χάσω περίπου 1.5 μήνα τον ύπνο μου κατά τον περσινό Οκτώβρη+,και απλά μου είναι αδύνατο να τον δέχομαι έστω σαν άκουσμα...

Λίγες παρατηρήσεις ακόμα, πρώτον μια χαρά τα έλεγες για τους Ρέιντζερς, πέφτεις πάλι μέσα ως συνήθως, σπρίνταραν λίγο και αναρριχήθηκαν στις πρώτες θέσεις της Ανατολής.
Επίσης, ούτε που κατάλαβα για πότε έφτασε τις 16 ασίστ ο Ντανιέλ. blink.gif Πάντως το Βανκούβερ επιμένει να είναι μία του ύψους μία του βάθους,και μάλιστα το καταφέρνει ακόμα και μέσα στον ίδιο αγώνα όπως έγινε χθες κόντρα στους Ντακς. tongue.gif

Τέλος,κάποια στιγμή με την ησυχία σου πες μας γι'αυτό: http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=75096
Εννοώ ποια τρανταχτά ονόματα θα μπορούσαν να απουσιάζουν και ποιοι θα έπρεπε να βρίσκονται αλλά δε τους έγινε το χατίρι. Γιατί κάτω στα σχόλια επικρατεί κάποιος αναβρασμός βλέπω...

Για να σε μπερδέψω κι άλλο, ο Ηicks ήταν πρόεδρος των Stars και στην κατάκτηση του μοναδικού τους Stanley Cup, το 1999.

Οι Rangers είναι ομάδα οκτάδας, απλά από κει και πέρα το ότι ο Richards είναι νεοφερμένος και ο Μ. Staal λείπει προκαλούσε από πριν τη σεζόν ακόμη ερωτηματικά για το που θα καταταγούν τελικά, πάντα στα πλαίσια της οκτάδας εκτός απροόπτου. Πιστεύω ότι θα χτυπήσουν το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο της postseason αλλά ή θα βρεθούν τέταρτοι ή λίγο πιο κάτω χάνοντάς το για λίγο. 5-8 είχα γράψει 16 ποστ πριν, τώρα λέω 4-7 περίπου, απλά γιατί η απώλεια του Staal πίσω δεν έχει επηρεάσει αρνητικά την αμυντική λειτουργία.

Ο Daniel είναι ύπουλος, έτσι εμφανίζεται από το πουθενά στα stats, σιγά σιγά. Κι έσκασε και το τριψήφιο πέρυσι.

( laugh.gif )
Oι Ducks είναι η πραγματική ομάδα που είναι μία του ύψους, μία του βάθους, είναι αρκετά απρόβλεπτοι. Εξαιρετική επίθεση οι δύο πρώτες γραμμές αλλά με ελάχιστο βάθος, με τερματοφύλακα που από το χειμώνα δεν τους τα λέει και πολύ καλά, και με μια αμυντική γραμμή... ας πω απλά κακή γιατί είμαι σε εξαίρετο mood. Ενδεικτικό ότι οι δύο "βασικοί" επιθετικογενείς τους αμυντικοί είναι καλά σε σκοράρισμα ήδη, με τον Visnovsky που πρώτευσε πέρυσι στο σκοράρισμα μεταξύ των αμυντικών και τον 19χρονο Fowler να είναι κάτι σαν ο ανερχόμενος κλώνος του, αλλά έχουν σύνολο -15 παίζοντας πάντα σε ξεχωριστές γραμμές. cool.gif Ο πρώτος μόλις χτύπησε χτες και θα μείνει έξω για κανά μήνα, btw, αλλά το point μου είναι, καλό το να σκοράρουν και οι από πίσω αλλά καλύτερο να μαρκάρουν και κανέναν, έτσι για αλλαγή. tongue.gif O Fowler πέρυσι μάλιστα ήταν στο -25, ενώ σκόραρε 40 πόντους.
Αν οι Perry, Getzlaf, Ryan και ο μέγιστος Selanne στα 40+ κάνουν 1-2 μεγάλα ξεσπάσματα θα βγουν offs, αλλιώς δεν μας τα λένε καθόλου καλά ως τώρα. Στη νίκη επί του Vancouver τελευταίο 20λεπτο τα σουτ ήταν 2-22, κράτησαν το δίποντο με ηρωισμό - Μανιάκι απέναντι στους περσινούς πρώτους. biggrin.gif

Από τη δεύτερη ομάδα μου ας περάσω στην πρώτη, μιας και το Detroit κέρδισε άλλον έναν πρώην πρωτοπόρο και έχει φτάσει το σερί στο 4-0 με άνετες νίκες μάλιστα. Περίεργο το ξεκίνημα φέτος, ελπίζω μετά την πρώτη μας ήττα, που θα ξανάρθει κάπου στα επόμενα 2-3 ματς, να μην κάνουμε να δούμε νίκη μέχρι το Δεκέμβρη. Edmonton και Dallas οι δύο τελευταίοι που έχασαν, 3-0 και 5-2.


Στα υπόλοιπα, η Βοστώνη ανεβαίνει (πολύ) επικίνδυνα πλέον, το New Jersey έστω και στο shootout και χωρίς Kovalchuk πήρε τους Capitals μέσα στη DC, ο Skinner έχτισε το 3-0 για την τελική επικράτηση των Canes επί των Πιγκουίνων, και οι νίκες του Calgary και του Phoenix περιέπλεξαν κι άλλο την πάντα περίπλοκη Δύση. Ααα και Toronto μπορεί να είναι ακόμα division leader αλλά έχει το χειρότερο +/- από όλες τις ομάδες της 16αδας. Έχασε και χτες βλέπω να έρχεται προς την Tampa σιγά σιγά.

Για το all-star ballott δεν έχω να πω κάτι απλά γιατί θεωρώ ότι δεν βγάζεις άκρη ποτέ. Το να διαλέξεις έτσι παίκτες είναι πιο δύσκολο κι από μπάσκετ κι από ποδόσφαιρο. Aλλά αν είναι να βάζουμε και τον Eric Staal μέσα το πράγμα γίνεται ανάξιο σχολιασμού. O παλίκαρος είναι στους 7π μόνο και στο -17. cool.gif

Kλείνοντας, ας σταθώ μέσω εικόνας στο πολύ δυνατό ξεκίνημα του συμπαθούς Claude Giroux, μιας και δεν έχω δώσει και αρκετή εικόνα από Philadelphia γενικώς:
pete7
ωραια ματς χθες-στα ντερμπι των ομιλων νικησαν οι φιλοξενουμενοι κ σε ενα απο αυτα χασαμε κ εμεις
τωρα δυσκολα πρωτη θεση αλλα ειναι ανοιχτη η wild card αλλα θα πρεπει να κερδισουμε λογικα 5 6 παιχνιδια απο τα 7 που μενουν.

επομενο ματς με ντενβερ που οπωσδηποτε νικη αλλιως η χρονια θα αρχισει να ξεγλιστραει
δυστηχως εχει παρει τα πανω του το ντενβερ κ παιζει κ αυτο για προκριση-θα ειναι δυσκολο ματς στο ντενβερ ξημερωματα παρασκευης
Leon_cp3
QUOTE(pete7 @ Nov 14 2011, 11:21 ) *
ωραια ματς χθες-στα ντερμπι των ομιλων νικησαν οι φιλοξενουμενοι κ σε ενα απο αυτα χασαμε κ εμεις
τωρα δυσκολα πρωτη θεση αλλα ειναι ανοιχτη η wild card αλλα θα πρεπει να κερδισουμε λογικα 5 6 παιχνιδια απο τα 7 που μενουν.

επομενο ματς με ντενβερ που οπωσδηποτε νικη αλλιως η χρονια θα αρχισει να ξεγλιστραει
δυστηχως εχει παρει τα πανω του το ντενβερ κ παιζει κ αυτο για προκριση-θα ειναι δυσκολο ματς στο ντενβερ ξημερωματα παρασκευης


Η μητέρα των μαχών μεταξύ μας την ερχόμενη Παρασκευή. Ελπίζω ότι θα έχουν αντίκρισμα οι δικές μας νίκες με Ράιντερς και Τσιφς.

Σε πλήρη εξέλιξη και αγωνία για το σχηματισμό της χρυσής "12άδας" πλέον το πρωτάθλημα αφού ξεπεράσαμε και το πρώτο μισό. Χθες το Σικάγο έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στο Ντιτρόιτ,το Σαν Φρανσίσκο τα χρειάστηκε κόντρα στους Τζάιαντς αλλά παρέμεινε τελικώς στη μία ήττα ενώ στον αγώνα που ψιλοπαρακολούθησα οι Στίλερς πέρασαν από το Σινσινάτι στις λεπτομέρειες. Η Βαλτιμόρη που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα από το προαναφερθέν Πίτσμπουργκ όμως κατάφερε και έχασε χθες από το Σιάτλ.
Απογοητευτική η Ιντιανάπολις που δε βλέπω πως θα καταφέρει τη πρώτη της νίκη αν χάνει με κάτω τα χέρια μέχρι και από το Τζάκσονσβιλ.
pete7
δεν ειδα το δικο μας ματς λογω ωρας αλλα ειδα σινσινατι κ μισο σαν φρανσισκο

ειχα τοση αγωνια να δω ποσο ηρθαμε που ξυπνησα νωρις κ οταν ειδα χασαμε απογοητευτηκα

χαμος στα σαιτ των jets σαν τους ελληνες μετα ηττα γκρινια-διωξτε ολους λενε

η χειροτερη αμυνα πατριοτς κερδισαν την καλυτερη πως γινεται δεν ξερω -δυστηχως ειναι σαν το μπασκετ που παντα ειμαστε στην σκια του παο ετσι κ τζετς

ντενβερ αν νικησει μπορει κ πρωτια σε ενα ευκολο ομιλο
εμεις θελουμε οπωσδηποτε νικη
Leon_cp3
Hooray! Hooray!
Είναι αυτό που λέμε καμιά φορά "άστρο λαμπρό σε οδηγεί...". Το άστρο των Broncos εμφανίστηκε επιτέλους για να τους βγάλει από την ανυπαρξία των τελευταίων χρόνων και λέγεται Tim Tebow. Ο κόουτς αποφάσισε να προσαρμόσει όλη την ομάδα επάνω του και αποτέλεσμα οι συνεχόμενες νίκες που μάλιστα γράφονται με "έπη" όπως και το σημερινό κόντρα στους Jets με το last minute TD του νεαρού σταρ... Έτσι οι Broncos από το 1-5 έφτασαν αισίως στο 5 όλα και αναμένεται μετά από χρόνια δεύτερο μισό σαιζόν τους με ενδιαφέρον...
Και η Tebow-mania συνεχίζεται...
pete7
οι jets λοιπον αποχαιρετουν κ τα πλειοφ εκτος αν......
μια ομαδα που τα τελευταια χρονια πηγαινε στο afc champion,φετος δεν βλεπεται εκτος στο ματς με μπαφαλο που ειπαμε ξυπνησαν αλλα απο τοτε 0-2-χασαμε 1 ευκολο στα χαρτια ματς κ λογικα αποχαιρετουμε την wild card
καθε χρονο σαν τον ολυμπιακο μπασκετ παμε για τιτλους κ παντα μενουμε με τιποτα

broncos με την νικη αυτη ανετα παιρνει πρωτη θεση αν συνεχισει ετσι σε ενα ευκολο ομιλο

δυστηχως για μας σε περιπτωση ισοβαθμιας μας περναει το ντενβερ ετσι δυσκολο το wild για εμας

με κολλεγιακο τροπο νικουν αφου αλλιως δεν ξερει ο tembow -αυτο δεν σημαινει οτι εγινε παικταρας γιατι ακομα δεν ξερει nfl τροπο παντως ετσι νικαει αλλα θα δουμε για ποσο

απο 1-4 πηγαν 5-5 κ tebow εχει 4-1 -θυμαμαι τον κραζανε αλλα τωρα ειναι ηρωας


goodbye jets the season is end
Leon_cp3
QUOTE(pete7 @ Nov 18 2011, 10:56 ) *
broncos με την νικη αυτη ανετα παιρνει πρωτη θεση αν συνεχισει ετσι σε ενα ευκολο ομιλο

δυστηχως για μας σε περιπτωση ισοβαθμιας μας περναει το ντενβερ ετσι δυσκολο το wild για εμας

με κολλεγιακο τροπο νικουν αφου αλλιως δεν ξερει ο tembow -αυτο δεν σημαινει οτι εγινε παικταρας γιατι ακομα δεν ξερει nfl τροπο παντως ετσι νικαει αλλα θα δουμε για ποσο

απο 1-4 πηγαν 5-5 κ tebow εχει 4-1 -θυμαμαι τον κραζανε αλλα τωρα ειναι ηρωας


Σαφώς και δεν είναι επ'ουδενί παιχταράς ακόμα καθώς δεν έχει το βασικό συστατικό ενός καλού QB. Δε πασάρει καλά. tongue.gif
Αλλά με τους ηρωισμούς του και τις clutch εμφανίσεις του κερδίζει καταρχάς την εμπιστοσύνη όλης της πόλης,όλοι τον θέλουν πλέον βασικό και αυτός ο χρόνος που παίρνει λογικά θα πρέπει να τον βοηθήσει να έχει ραγδαία εξέλιξη γιατί φαίνεται ότι δουλεύει.
pete7
να σου πω χαρηκα για tembow που τον κατηγορουσαν κ χαρη σε αυτον οι μπρονκος πανε καλα

θελει ομως δουλεια γιατι μονο να τρεχει την μπαλα ξερει κ ετσι νικαει οπως κ χθες-παιζει σαν running back αντι qb.

απο την αρχη λεγανε δυσκολα θα παιξει nfl ειδωμεν-ακομα κολλεγιακα παιζει πρεπει να γινει nfl qb


ny jets χαλια κ τωρα δυσκολα πλειοφ -χαμος στα μπλογκς -θελουν οι φιλαθλοι να διωξουν σαντζεζ ραιαν κ τον προπονητη της επιθεσης-κριμα για σαντζεζ τον συμπαθω κ δεν φταιει μονο αυτος ,εξαλου 2 χρονια πηγαμε σε τελικους με αυτον,αλλα φταινε συν οτι εφυγαν βασικοι παικτες φετος οπως edwards που πηγε 49ers
SG3ptshooter
Oι Wings ξεκίνησαν χτες το τουρνέ τους στην Καλιφόρνια, θα αντιμετωπίσουν δηλαδή εκτός έδρας τις τρεις ομάδες της πολιτείας μέσα σε λίγες μέρες. Το πρώτο δείγμα ήταν αναμενόμενα αρνητικό, καθώς χτες χάσαμε 5-2 στην έδρα του Σαν Χοσέ. Αν συνεχίσουμε αυτό το πράγμα σερί νίκες - σερί ήττες, θα τρελαθώ, δεν πάει άλλο. Αύριο παίζουμε με τους Kings (σε λογική ώρα μάλιστα, κρίμα που δεν μπορώ να το δω ζωντανά), και τα πράγματα δεν δείχνουν καθόλου καλά κρίνοντας από τη φετινή αλλά και παρούσα δυναμική που δείχνει η ομάδα του Σλοβένου της καρδιάς μας, Anze Kopitar. Αλλά όχι και να μας κάνει 4-point-game ο Vlasic dammit, αναστήσαμε τον πεθαμένο χτες. Βέβαια βοήθησαν και τα γατόνια μας, δε λέω.

Στα της Ανατολής, η Τοροντάρα έχασε πάλι και με το πρόγραμμα που της έρχεται και τη Βοστώνη να έχει πλέον 7 σερί νίκες (παρότι η τελευταία ήρθε δύσκολα απέναντι στους ουραγούς για τους περσινούς πρωταθλητές), προβλέπω να αποχωριζόμαστε σύντομα και τις φώτο της μπουγελόφατσας από τη σελίδα league leaders, απέφευγα να την ανοίγω για να μη βλέπω το θέαμα τόσον καιρό. Επίσης δεύτερη σερί ήττα για τη Washington, ενώ και οι Penguins εκθρονίστηκαν από την κορυφή και της Ανατολής και της Atlantic division, από τους Flyers. Δύο παρατηρήσεις. Πρώτον, όποια ομάδα παινεύω πηγαίνει καλά μέχρι το επόμενο ποστ. tongue.gif Δεύτερον, αυτοί οι Πιγκουίνοι που παίζουν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, γιατί κρατάνε τόσο ψηλά την απόδοσή τους; Μήπως επειδή χωρίς να προσπαθούν όλοι να πασάρουν στον ίδιο στεγνά finisher που δε μαρκάρει παίζουν καλύτερα; Food for thought. O καλύτερος πιγκουίνος είναι αυτός.
Επίσης, έκανε το έγκλημα να ξεκουράσει το Μόντρεαλ τον Price, κι έχασε από λάθη του αναπληρωματικού από τους τελευταίους στην περιφέρεια Islanders..

Στη δώθε πλευρά, οι Kings σκούπισαν τους παραπαίοντες Ducks, ο νέος προπονητής έδωσε πνοή στους Blues που πάτησαν επιτέλους (γι' αυτούς) οχτάδα, όσο για το βραβείο της έκπληξης της σεζόν είμαι ανάμεσα στη division leader Minnesota και στη Florida. Έχουμε αρκετό αριθμό αγώνων πια για κάποια συμπεράσματα, αν και στη Δύση και πάλι μάταιο θα αποδειχθεί το όποιο αφιερωματικό ποστ που ίσως κάνω τη μεθεπόμενη φορά που θα ποστάρω, κάπως πιο σοβαρά. Πλήν του Columbus, μόνο το Calgary βλέπω καταδικασμένο στο χαμό της Δύσης, από τη στιγμή που τα χρόνια επηρέασαν φέτος πρώτη φορά το μέγιστο Iginla. (Ντροπή σου Jarome, σε πήρα στο fantasy ψηλά ψηλά και με έχεις καταστρέψει. Eπίσης το δεύτερο γκολ που μάσαμε στο βιντ δε μπορώ να το βλέπω, τρελαίνομαι.) Ένα μικρό update, είμαι δεύτερος και τρίτος στις δύο λίγκες που παίζω, αλλά με έχουν καταστρέψει τα top picks, ενώ έχουμε χτυπήσει φλέβα χρυσού στα πουλέν.

Leon_cp3
QUOTE(pete7 @ Nov 18 2011, 13:17 ) *
να σου πω χαρηκα για tembow που τον κατηγορουσαν κ χαρη σε αυτον οι μπρονκος πανε καλα

θελει ομως δουλεια γιατι μονο να τρεχει την μπαλα ξερει κ ετσι νικαει οπως κ χθες-παιζει σαν running back αντι qb.

απο την αρχη λεγανε δυσκολα θα παιξει nfl ειδωμεν-ακομα κολλεγιακα παιζει πρεπει να γινει nfl qb


ny jets χαλια κ τωρα δυσκολα πλειοφ -χαμος στα μπλογκς -θελουν οι φιλαθλοι να διωξουν σαντζεζ ραιαν κ τον προπονητη της επιθεσης-κριμα για σαντζεζ τον συμπαθω κ δεν φταιει μονο αυτος ,εξαλου 2 χρονια πηγαμε σε τελικους με αυτον,αλλα φταινε συν οτι εφυγαν βασικοι παικτες φετος οπως edwards που πηγε 49ers


O Sanchez συμφωνώ πάρα πολύ καλός είναι,άλλα πράγματα φταίνε μάλλον για τους Τζετς όμως όπως πάντα ο κόσμος μετά από απογοητεύσεις ψάχνει να βρει αποδιοπομπαίους στα πρόσωπα τρανταχτών ονομάτων...
pete7
για προκριση θελουμε 6 στα 6 συν ηττες απο bengals titans broncos raiders χαχα δυσκολο


στο nfl εχει συνεντευξη tebow μετα το ματς κ ολοι φωναζουν το ονομα του- βρηκαν εναν ηγετη-αν ειδες χειροκροταει κ ο elway
baskethood
Μετά την πολύ καλή ανάλυση(κατ' ιδίαν) του Leon κάθισα και είδα το παιχνίδι, το οποίο ήταν και το πρώτο που παρακολουθώ υποψιασμένος και γνωρίζοντας τουλάχιστον τα βασικά. O Tebow που αναφέρατε είναι μεγάλο παλικάρι, αυτά που έκανε δεν τα έχω ξαναδεί(είπαμε ήταν ο πρώτος μου αγώνας tongue.gif ), στα τελευταία λεπτά όλη η ομάδα δούλευε γι αυτόν. Αυτός πήγαινε στις γιάρδες μόνος του, και στο touchdown ήταν εκπληκτική η κίνηση και το διάβασμα που έκανε στη φάση.
Πάμε και στις απορίες. biggrin.gif
Όποιος έχει όρεξη απαντά:
Τι είναι τα flags;
Τι είναι τα interference;
Tι είναι αυτή η κόκκινη σακούλα huh.gif μέσα στο γήπεδο;
Γιατί βγαίνει κάποιος out of bounds και τι σημαίνει αυτό;
Ότι άλλη απορία έχω εδώ είστε, το ξέρω tongue.gif
Leon_cp3
QUOTE(baskethood @ Nov 18 2011, 23:17 ) *
Μετά την πολύ καλή ανάλυση(κατ' ιδίαν) του Leon κάθισα και είδα το παιχνίδι, το οποίο ήταν και το πρώτο που παρακολουθώ υποψιασμένος και γνωρίζοντας τουλάχιστον τα βασικά. O Tebow που αναφέρατε είναι μεγάλο παλικάρι, αυτά που έκανε δεν τα έχω ξαναδεί(είπαμε ήταν ο πρώτος μου αγώνας tongue.gif ), στα τελευταία λεπτά όλη η ομάδα δούλευε γι αυτόν. Αυτός πήγαινε στις γιάρδες μόνος του, και στο touchdown ήταν εκπληκτική η κίνηση και το διάβασμα που έκανε στη φάση.
Πάμε και στις απορίες. biggrin.gif
Όποιος έχει όρεξη απαντά:
Τι είναι τα flags;
Τι είναι τα interference;
Tι είναι αυτή η κόκκινη σακούλα huh.gif μέσα στο γήπεδο;
Γιατί βγαίνει κάποιος out of bounds και τι σημαίνει αυτό;
Ότι άλλη απορία έχω εδώ είστε, το ξέρω tongue.gif


Τις flags τις πετάνε άμεσα στο γήπεδο όταν υπάρχει penalty.
Tώρα το θέμα είναι πότε υπάρχει πέναλτυ...Τρέχα γύρευε.Λίστα ατελείωτη. tongue.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Penalty_%28American_football%29
Θα τα μαθαίνεις σιγά σιγά από τους αγώνες,εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ ακόμα....

Pass interference είναι ουσιαστικά το πέναλτυ όταν ένας παίχτης πριν η μπάλα έρθει σε επαφή με το σώμα του αντιπάλου (ενώ δηλαδή η μπάλα είναι απλά στον άερα με κατεύθυνση προς τον receiver) τον ανατρέψει-εμποδίσει.Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους όπως σπρώξιμο,τράβηγμα χεριών-ποδιών κ.λπ.. Παρεμβαίνει δηλαδή αντικανονικά στην ενέργεια του αντιπάλου για το πιάσιμο της μπάλας. Με το που αγγίξει βέβαια κάποιο σώμα η μπάλα,είτε αμυνόμενου είτε επιτιθέμενου ο κανόνας δεν ισχύει.

Ποια σακούλα λες;

Out of bounds έχουμε όταν κάποιος βγαίνει με τη μπάλα έξω από τις sidelines και αν αυτό γίνει επίτηδες συνήθως θέλει η ομάδα να σταματήσει το χρόνο χωρίς να σπαταλήσει τάιμ άουτ. Αν γίνει πάσα σε κάποιον που βγει out of bounds τότε θεωρείται incomplete και πάμε στο επόμενο down. Κάθε φορά που συμβαίνει, το παιχνίδι συνεχίζεται από το σημείο που ξεκίνησε το προηγούμενο play που οδήγησε στο out.
Σημαντικό είναι ότι αν ένας παίχτης βγει out of bounds στη δική του end zone αυτό λογίζεται ως safety (άλλη μία σπάνια περίπτωση safety σε αυτές που σου είπα πριν) και η αντίπαλη ομάδα παίρνει τους 2 πόντους.
Eπίσης σημαντικό για τη χρονομέτρηση:
QUOTE
When a play ends with a ball carrier going out of bounds, the clock stops until the referee sets the ball back at the line of scrimmage and deems that play is ready to begin again. However, if a play ends up out of bounds in the last two minutes of the first half or the last five minutes of the second half, the clock stops and does not restart until the ball is snapped on the next play.
baskethood
QUOTE (Leon_cp3 @ Nov 19 2011, 00:48 ) *
Τις flags τις πετάνε άμεσα στο γήπεδο όταν υπάρχει penalty.
Tώρα το θέμα είναι πότε υπάρχει πέναλτυ...Τρέχα γύρευε.Λίστα ατελείωτη. tongue.gif
http://en.wikipedia.org/wiki/Penalty_%28American_football%29
Θα τα μαθαίνεις σιγά σιγά από τους αγώνες,εγώ τουλάχιστον αυτό προσπαθώ ακόμα....

Pass interference είναι ουσιαστικά το πέναλτυ όταν ένας παίχτης πριν η μπάλα έρθει σε επαφή με το σώμα του αντιπάλου (ενώ δηλαδή η μπάλα είναι απλά στον άερα με κατεύθυνση προς τον receiver) τον ανατρέψει-εμποδίσει.Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους όπως σπρώξιμο,τράβηγμα χεριών-ποδιών κ.λπ.. Παρεμβαίνει δηλαδή αντικανονικά στην ενέργεια του αντιπάλου για το πιάσιμο της μπάλας. Με το που αγγίξει βέβαια κάποιο σώμα η μπάλα,είτε αμυνόμενου είτε επιτιθέμενου ο κανόνας δεν ισχύει.

Ποια σακούλα λες;

Out of bounds έχουμε όταν κάποιος βγαίνει με τη μπάλα έξω από τις sidelines και αν αυτό γίνει επίτηδες συνήθως θέλει η ομάδα να σταματήσει το χρόνο χωρίς να σπαταλήσει τάιμ άουτ. Αν γίνει πάσα σε κάποιον που βγει out of bounds τότε θεωρείται incomplete και πάμε στο επόμενο down. Κάθε φορά που συμβαίνει, το παιχνίδι συνεχίζεται από το σημείο που ξεκίνησε το προηγούμενο play που οδήγησε στο out.
Σημαντικό είναι ότι αν ένας παίχτης βγει out of bounds στη δική του end zone αυτό λογίζεται ως safety (άλλη μία σπάνια περίπτωση safety σε αυτές που σου είπα πριν) και η αντίπαλη ομάδα παίρνει τους 2 πόντους.
Eπίσης σημαντικό για τη χρονομέτρηση:

Μάλλον η σημαία θα ήταν η σακούλα tongue.gif
Πάρα πολύ ωραίο άθλημα, έχει δράση, θέαμα, αλλά πάνω από όλα έχει τακτική. Τώρα κατεβάζω και δεύτερο αγώνα, ευκαιρία να το δω σήμερα που δεν έχει μπάσκετ.
pete7
τον ειδα χθες λιγο αφου απογοητευμενος απο το αποτελεσμα τι να εβλεπα τα χαλια μας

2 fg χασαμε ξερεις τι σημαινει αν εμπαιναν θα νικουσαμε

δημοσιογραφοι κραζουν σαντζεζ δεν τον βλεπω καλα

μια ομαδα που δεν εκανε επιθεση κ που η καλυτερη της ηταν στο τελος που χασαμε μας νικησε αυτο λεει ολα
οτι δεν ειμαστε ομαδα φετος
οι μπρονκος αν δεν γινει καλος qb ο tebow δεν παει πουθενα γιατι καλος ειναι αλλα πρεπει να μαθει the nfl way

δεν γινεται η καλυτερη αμυνα να δεχτεαι τοσους ποντους σε μια εβδομαδα κ να χανει απο μια μεσσαια ομαδα του nfl-προκειται για μεσσαια αυτη τη στιγμη (εμεις που ειμαστε μεγαλη βλεπεις τα αποτελεσματα) biggrin.gif

αυτη την εβδομαδα εχει ματσαρες cinncinnati vs ravens-chargers vs bears -eagles vs giants
εδω σαν jets θελουμε νικες των bears k ravens
lamar
Κοκκινη σακουλα προφανως θα εννοεις τη κοκκινη σημαια που πετανε οι προπονητες οταν θελουν να κανουν challenge σε μια αποφαση των ρεφερι.

Η καθε ομαδα εχει δικαιωμα για 2 challenge σε καθε αγωνα. Οταν ριχνουν οι προπονητες την κοκκινη σημαια στο γηπεδο, οι ρεφερι σταματανε τον αγωνα, και πηγαινουν να δουν σε ριπλει την τελευταια αποφαση τους. Αν εχουν δικιο οι ρεφερι η αποφαση τους παραμενει η ιδια και η ομαδα που εκανε challenge χρεωνεται ενα ταιμ αουτ. Αν δεν εχουν δικιο, ανατρεπεται αυτη η αποφαση, παιρνεται η σωστη, και η ομαδα που κερδισε το challenge δεν χρεωνεται με ταιμ αουτ. Ανεξαρτητα αν κερδισει ή οχι τα challenge η καθε ομαδα εχει αυστηρα μονο δυο στη διαθεση της σε καθε αγωνα.


QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 19 2011, 00:48 ) *
Pass interference είναι ουσιαστικά το πέναλτυ όταν ένας παίχτης πριν η μπάλα έρθει σε επαφή με το σώμα του αντιπάλου (ενώ δηλαδή η μπάλα είναι απλά στον άερα με κατεύθυνση προς τον receiver) τον ανατρέψει-εμποδίσει.Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους όπως σπρώξιμο,τράβηγμα χεριών-ποδιών κ.λπ.. Παρεμβαίνει δηλαδή αντικανονικά στην ενέργεια του αντιπάλου για το πιάσιμο της μπάλας. Με το που αγγίξει βέβαια κάποιο σώμα η μπάλα,είτε αμυνόμενου είτε επιτιθέμενου ο κανόνας δεν ισχύει.

Σημαντικό είναι ότι αν ένας παίχτης βγει out of bounds στη δική του end zone αυτό λογίζεται ως safety (άλλη μία σπάνια περίπτωση safety σε αυτές που σου είπα πριν) και η αντίπαλη ομάδα παίρνει τους 2 πόντους.
Eπίσης σημαντικό για τη χρονομέτρηση:


Pass interference εχουμε και απο την επιθεση, οχι μονο απο την αμυνα. Αν ο αμυντικος ειναι σε καλυτερη θεση απο τον receiver και παει για το interception και εμποδιστει αντικανονικα, με τους τροπους που προανεφερες δηλαδη, τοτε εχουμε ποινη για την επιθεση!!!

Safety εχουμε και οταν η αμυνα σταματησει την μπαλα μεσα στην end zone, αν δηλαδη κανουν sack στον QB ή σταματησουν το RB στην προσπαθεια του να τρεξει τη μπαλα...

Το αθλημα αυτο απλα δεν υπαρχει... Εχω δει ολα τα Superbowl απο το 1998 και μετα, και ειναι ο λογος μαζι με το κολλεγιακο μπασκετ που εχω ΟΤΕ TV τα τελευταια δυομιση χρονια...
baskethood
QUOTE (lamar @ Nov 19 2011, 11:44 ) *
Κοκκινη σακουλα προφανως θα εννοεις τη κοκκινη σημαια που πετανε οι προπονητες οταν θελουν να κανουν challenge σε μια αποφαση των ρεφερι.

Η καθε ομαδα εχει δικαιωμα για 2 challenge σε καθε αγωνα. Οταν ριχνουν οι προπονητες την κοκκινη σημαια στο γηπεδο, οι ρεφερι σταματανε τον αγωνα, και πηγαινουν να δουν σε ριπλει την τελευταια αποφαση τους. Αν εχουν δικιο οι ρεφερι η αποφαση τους παραμενει η ιδια και η ομαδα που εκανε challenge χρεωνεται ενα ταιμ αουτ. Αν δεν εχουν δικιο, ανατρεπεται αυτη η αποφαση, παιρνεται η σωστη, και η ομαδα που κερδισε το challenge δεν χρεωνεται με ταιμ αουτ. Ανεξαρτητα αν κερδισει ή οχι τα challenge η καθε ομαδα εχει αυστηρα μονο δυο στη διαθεση της σε καθε αγωνα.

Ναι σωστός, αυτό εννοούσα.
Το είχα καταλάβει το challenge, άλλωστε κάτι παρόμοιο υπάρχει στο τένις.
Και ένα τελευταίο(καλά αυτό παίζεται tongue.gif ), το interception είναι κάτι σαν το κλέψιμο που λέμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;
pete7
ετσι ειναι με κοκκινη σημαια να το πω παντως οι προπονητες τα εχουν στα παπουτσια μερικοι κ εχει πλακα μεχρι να το βγαλουν

απο φετος οταν γινεται σκορ κοιτανε στα βιντεο αν οντως μετραει αν δηλ ηταν μεσα οταν επιασε την μπαλα ετσι δεν χρειαζονται σε αυτες τις περιπτωσεις το πεταμα της κοκκινης σημαιας

τωρα διαβαζα το ειχα ξεχασει οτι το 09 ειχαμε 4-6 αλλα πηγαμε τελικο κ για λιγο δεν πηγαμε σουπερμπολ
εχουμε ελπιδες αλλα λιγες-6στα6 κ 3 η 2 ηττες απο μπενγκαλς -1 η 2 ηττες απο ταιτανς 1 ηττα απο μπρονκος κ να νικησουμε αλλη εβδομαδα μπαφαλο-αν γινουν αυτα παμε πλειοφ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο,απλως πρεπει να γινουμε η ομαδα των 2 τελευταιων χρονων που παντα στο τελος νικουσε
lamar
QUOTE(baskethood @ Nov 19 2011, 11:52 ) *
Ναι σωστός, αυτό εννοούσα.
Το είχα καταλάβει το challenge, άλλωστε κάτι παρόμοιο υπάρχει στο τένις.
Και ένα τελευταίο(καλά αυτό παίζεται tongue.gif ), το interception είναι κάτι σαν το κλέψιμο που λέμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο;


Το κλεψιμο της μπαλας ειναι, αλλα λεγεται μονο οταν το κλεψιμο γινεται στον αερα. Στις αλλες περιπτωσεις εχουμε fumble και η ομαδα που θα παρει τη κατοχη της εχει κανει recover την μπαλα.

Fumble πιστευω οτι ξερεις τι ειναι...

QUOTE(pete7 @ Nov 19 2011, 11:54 ) *
απο φετος οταν γινεται σκορ κοιτανε στα βιντεο αν οντως μετραει αν δηλ ηταν μεσα οταν επιασε την μπαλα ετσι δεν χρειαζονται σε αυτες τις περιπτωσεις το πεταμα της κοκκινης σημαιας


Το θεμα ειναι ομως να προλαβεις να πεταξεις τη κοκκινη σημαια. Αν την ωρα που ο προπονητης βλεπει το βιντεο, η επιθεση σουταρει τον εξτρα ποντο, χανεις τη δυνατοτητα challenge, καθως κατι τετοιο μπορεις να κανεις μονο για την αμεσως προηγουμενη φαση του ματς...
baskethood
QUOTE (lamar @ Nov 19 2011, 12:08 ) *
Το κλεψιμο της μπαλας ειναι, αλλα λεγεται μονο οταν το κλεψιμο γινεται στον αερα. Στις αλλες περιπτωσεις εχουμε fumble και η ομαδα που θα παρει τη κατοχη της εχει κανει recover την μπαλα.

Fumble πιστευω οτι ξερεις τι ειναι...

Πρώτη φορά πρέπει να το ακούω...
Εννοείς όταν η μπάλα φύγει από τα χέρια του επιτιθέμενου και την ανακτήσει ο αμυνόμενος;
lamar
QUOTE(baskethood @ Nov 19 2011, 12:12 ) *
Πρώτη φορά πρέπει να το ακούω...
Εννοείς όταν η μπάλα φύγει από τα χέρια του επιτιθέμενου και την ανακτήσει ο αμυνόμενος;


Σωστο...
pete7
οπως εγραψα πανω απο φετος κοιτανε στο βιντεο οταν σκοραρουν να δουν αν οντως σκοραρε σωστα
αλλα χρονια πεταγαν κοκκινη σημαια οι προπονητες κ το κοιταγαν οι διαιτητες ενω φετος δεν χρειαζεται

σημαια ριχνουν τωρα αν πατησε εξω ,οταν ο receiver πηρε την μπαλα, δηλ ο διατητης λεει την πηρε σωστα αλλα ο προπονητης θεωρει οτι δεν την πηρε σωστα -δεν ηταν μεσα στο γηπεδο κ πεταει την σημαια να δουν την φαση ξανα

δηλ σημαιες απο φετος μονο κατα διαρκεια του ματς στα μετρα που παιρνει η ομαδα να κανει firstdown στο αν επιασε την μπαλα εκτος γηπεδου κ οχι στο σκορ αφου εκει παντα βλεπουν στο βιντεο αν οντως σκοραραν κ μονο σε δυσκολες περιπτωσεις γιατι σε ευκολες δεν χρειαζεται
lamar
QUOTE(pete7 @ Nov 19 2011, 12:40 ) *
οπως εγραψα πανω απο φετος κοιτανε στο βιντεο οταν σκοραρουν να δουν αν οντως σκοραρε σωστα
αλλα χρονια πεταγαν κοκκινη σημαια οι προπονητες κ το κοιταγαν οι διαιτητες ενω φετος δεν χρειαζεται

σημαια ριχνουν τωρα αν πατησε εξω ,οταν ο receiver πηρε την μπαλα, δηλ ο διατητης λεει την πηρε σωστα αλλα ο προπονητης θεωρει οτι δεν την πηρε σωστα -δεν ηταν μεσα στο γηπεδο κ πεταει την σημαια να δουν την φαση ξανα

δηλ σημαιες απο φετος μονο κατα διαρκεια του ματς στα μετρα που παιρνει η ομαδα να κανει firstdown στο αν επιασε την μπαλα εκτος γηπεδου κ οχι στο σκορ αφου εκει παντα βλεπουν στο βιντεο αν οντως σκοραραν κ μονο σε δυσκολες περιπτωσεις γιατι σε ευκολες δεν χρειαζεται


A, δηλαδη οι ρεφερι τσεκαρουν απο μονοι τους το βιντεο??? Και αν δεν εχει γινει σωστα το σκοραρισμα, ανατρεπουν οι ιδιοι την αποφαση τους, χωρις challenge απο τον προπονητη?
Leon_cp3
QUOTE(lamar @ Nov 19 2011, 11:44 ) *
Κοκκινη σακουλα προφανως θα εννοεις τη κοκκινη σημαια που πετανε οι προπονητες οταν θελουν να κανουν challenge σε μια αποφαση των ρεφερι.

Η καθε ομαδα εχει δικαιωμα για 2 challenge σε καθε αγωνα. Οταν ριχνουν οι προπονητες την κοκκινη σημαια στο γηπεδο, οι ρεφερι σταματανε τον αγωνα, και πηγαινουν να δουν σε ριπλει την τελευταια αποφαση τους. Αν εχουν δικιο οι ρεφερι η αποφαση τους παραμενει η ιδια και η ομαδα που εκανε challenge χρεωνεται ενα ταιμ αουτ. Αν δεν εχουν δικιο, ανατρεπεται αυτη η αποφαση, παιρνεται η σωστη, και η ομαδα που κερδισε το challenge δεν χρεωνεται με ταιμ αουτ. Ανεξαρτητα αν κερδισει ή οχι τα challenge η καθε ομαδα εχει αυστηρα μονο δυο στη διαθεση της σε καθε αγωνα.




Pass interference εχουμε και απο την επιθεση, οχι μονο απο την αμυνα. Αν ο αμυντικος ειναι σε καλυτερη θεση απο τον receiver και παει για το interception και εμποδιστει αντικανονικα, με τους τροπους που προανεφερες δηλαδη, τοτε εχουμε ποινη για την επιθεση!!!

Safety εχουμε και οταν η αμυνα σταματησει την μπαλα μεσα στην end zone, αν δηλαδη κανουν sack στον QB ή σταματησουν το RB στην προσπαθεια του να τρεξει τη μπαλα...

Το αθλημα αυτο απλα δεν υπαρχει... Εχω δει ολα τα Superbowl απο το 1998 και μετα, και ειναι ο λογος μαζι με το κολλεγιακο μπασκετ που εχω ΟΤΕ TV τα τελευταια δυομιση χρονια...


Σωστός,σωστός πολύ σωστός.
Και κακώς δεν εμφανίζεσαι τόσο καιρό. Αφού πιάσαμε το μαγικό αριθμό 4 χρηστών (!) ίσως μπορούμε να ανοίξουμε και το δικό μας θέμα. smiley.gif
pete7
QUOTE(lamar @ Nov 19 2011, 12:56 ) *
A, δηλαδη οι ρεφερι τσεκαρουν απο μονοι τους το βιντεο??? Και αν δεν εχει γινει σωστα το σκοραρισμα, ανατρεπουν οι ιδιοι την αποφαση τους, χωρις challenge απο τον προπονητη?



ναι χωρις προπονητη το κανουν κ αλλαζουν αποφαση αν αντικανονικα σκοραραν
lamar
QUOTE(pete7 @ Nov 19 2011, 13:15 ) *
ναι χωρις προπονητη το κανουν κ αλλαζουν αποφαση αν αντικανονικα σκοραραν


Το εκαναν οπως στο κολλεγιακο... Σωστη αποφαση. Εχει γινει σε καποιον αγωνα αυτο φετος??? Γιατι σε οσους εχω δει εγω μεχρι στιγμης δεν το εχω παρατηρησει..
Leon_cp3
QUOTE(pete7 @ Nov 19 2011, 11:23 ) *
τον ειδα χθες λιγο αφου απογοητευμενος απο το αποτελεσμα τι να εβλεπα τα χαλια μας

2 fg χασαμε ξερεις τι σημαινει αν εμπαιναν θα νικουσαμε

δημοσιογραφοι κραζουν σαντζεζ δεν τον βλεπω καλα

μια ομαδα που δεν εκανε επιθεση κ που η καλυτερη της ηταν στο τελος που χασαμε μας νικησε αυτο λεει ολα
οτι δεν ειμαστε ομαδα φετος
οι μπρονκος αν δεν γινει καλος qb ο tebow δεν παει πουθενα γιατι καλος ειναι αλλα πρεπει να μαθει the nfl way

δεν γινεται η καλυτερη αμυνα να δεχτεαι τοσους ποντους σε μια εβδομαδα κ να χανει απο μια μεσσαια ομαδα του nfl-προκειται για μεσσαια αυτη τη στιγμη (εμεις που ειμαστε μεγαλη βλεπεις τα αποτελεσματα) biggrin.gif

αυτη την εβδομαδα εχει ματσαρες cinncinnati vs ravens-chargers vs bears -eagles vs giants
εδω σαν jets θελουμε νικες των bears k ravens


Εντάξει οι ομάδες που έχουν νικήσει φέτος οι Μπρόνκος είναι ουσιαστικά όλες καλύτερες τους (Όκλαντ,Κάνσας Σίτι,Σινσινάτι),δεν είστε μόνο οι Τζετς που την πάθατε...
Είπαμε μην έχοντας έναν καλό QB προσπαθούν με ηρωισμούς και τα συναφή και γι'αυτό ο Tebow κλήθηκε να βγάλει το φίδι από την τρύπα καθώς τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα τα καταφέρνει...

Να θυμίσουμε και στον καινούριο μας θαμώνα bhood το άλλο έπος που συνέβη φέτος στο ματς κόντρα στο Μαϊάμι στις 23/10 (ναι προπαγανδίζω για να τον κάνω να συμπαθήσει τον Tebow και τους Broncos tongue.gif ).
Για πρώτη φορά στην ιστορία του NFL,μία ομάδα που 3 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα χάνει με 15 πόντους (15-0 ήταν το σκορ συγκεκριμένα) καταφέρνει να καλύψει τη διαφορά και μάλιστα τελικώς να κερδίσει, στην παράταση:
pete7
στο ματς με falcons colts εγινε
επιασε την μπαλα ο παικτης των φαλκονς κ ειπε διατητης no score αλλα κοιταχτηκε στο βιντεο κ τελικα το μετρησαν-την ειχε πιασει την μπαλα
http://www.youtube.com/watch?v=C_Lq7OaorUc...feature=related

ισως να εκαναν chalenge σε αυτη την φαση παντως οπως ειπα πανω τα δυσκολα σκορ τα κοιτανε στα βιντεο απο φετος κ ετσι δεν χρειαζεται chalenge- κοιτουν να δουν αν οντως ηταν μεσα οταν πιασανε την μπαλα

During a scoring play (starting in 2011), or after the two-minute warning of each half, and in overtime, reviews can only take place if the replay assistant, who sits in the press box and monitors the network broadcast of the game, determines that a play needs review; coaches may not challenge during these times. In those cases, the replay assistant will contact the referee by a specialized electronic pager with a vibrating alert. If a review takes place during that time while the clock is running, the clock will stop for the review, and then it will start running once the ball is set and ready for play. Starting with the 2010 season, any reviews with the clock running inside one minute will have a 10 second rundown, which can be voided if either team uses a timeout.
Leon_cp3
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 18 2011, 13:22 ) *


Καλά πλέον σταματώ να παρακολουθώ για κάποιο καιρό το τι γίνεται στη βαθμολογία.λολ. Οι...Σάμπρες όπως τους λέω εγώ ξαφνικά ξεπετάχτηκαν στην κορυφή της Ανατολής,το Ντάλας στη Δύση για πότε έπεσε 5ο δε το κατάλαβα κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ..

Χθες το Κάλγκαρι έριξε 5 στο Σικάγο. blink.gif Κι εμείς πανάξια κερδίσαμε το Ντάλας.

Επίσης είδα έβαλες το γκολάκι του Μαλκίν αλλά όχι το πλειοψηφικά αναδειχθέν ως γκολ της χρονιάς μέχρι τώρα.


(H άκυρη απορία της ημέρας: Γιατί τα βίντεο από το nhlvideo στο tube, δεν έχουν όσα views κι αν αποκτήσουν, κανένα σχόλιο; Δε βλέπω να είναι απενεργοποιημένα,απλά δεν υπάρχει κανένα...)
SG3ptshooter
QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 19 2011, 13:45 ) *
Καλά πλέον σταματώ να παρακολουθώ για κάποιο καιρό το τι γίνεται στη βαθμολογία.λολ. Οι...Σάμπρες όπως τους λέω εγώ ξαφνικά ξεπετάχτηκαν στην κορυφή της Ανατολής,το Ντάλας στη Δύση για πότε έπεσε 5ο δε το κατάλαβα κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ..
Χθες το Κάλγκαρι έριξε 5 στο Σικάγο. blink.gif Κι εμείς πανάξια κερδίσαμε το Ντάλας.
Επίσης είδα έβαλες το γκολάκι του Μαλκίν αλλά όχι το πλειοψηφικά αναδειχθέν ως γκολ της χρονιάς μέχρι τώρα.
(H άκυρη απορία της ημέρας: Γιατί τα βίντεο από το nhlvideo στο tube, δεν έχουν όσα views κι αν αποκτήσουν, κανένα σχόλιο; Δε βλέπω να είναι απενεργοποιημένα,απλά δεν υπάρχει κανένα...)

εντάξει δεν είναι τόσο μπερδεμένο ρε συ. Απλά έχεις στο μυαλό σου πως πήγε πέρυσι η κάθε ομάδα, αν βελτιώθηκε το ρόστερ ή όχι, που στοχεύει και ανάλογα αν είναι κοντά ή όχι στο στόχο της, καθώς και το streak της. Οι overachievers φαίνονται, φοράνε κάτι φύλλα μπροστά. cool.gif Όταν παίξουν όλοι από 20 ματς και πάνω και όταν θα είμαι ξανά σε pc που τσουλάει καλύτερα ο flash player [τι κάνει ο mod flash γι' αυτό; (κρύο, το ξέρω, αλλά είπα να μπει γιατί καιρό έχω να αναφέρω το λόρδο)], θα κάνω ένα μακροσκελές post ελπίζω.

Οι Sabres είναι πολύ πλήρεις αν και χωρίς κάποιο μέεεγιστο σταρ, όσο αντέχουν τα γόνατα του Roy (αυτός είναι Ρόι, όχι Ρουά, btw ο Ρώσος είναι Μάλκιν) και οι ανάσες του Vanek, το Buffalo ελπίζει να έρθει πιο κοντά σε τίτλο, αλλά η ψύχραιμη εκτίμηση είναι πως είναι κάπως νωρίς ακόμα. Παρότι έχει χτυπήσει το βασικό τους τέρμα, ο πρώτος των Αμερικανών στους περασμένους Ολυμπιακούς, Ryan Miller, καλά το πάνε πίσω τελευταία. Το Calgary κέρδισε επιτέλους αλλά ο Iggy πάλι 0 πόντους στη φανταζοσακούλα του σουτέρ, dammit. Πανάξια με shutout του μέγιστου Giguere που λέγαμε. Τελικά τι θέση παίρνεις απέναντι στους Stars;

Αναδειχθέν εκ του πολλ στο nhl.com; tongue.gif Του Malkin είναι καλύτερο κατ' εμέ για έναν απλό λόγο. Ο Duchene εκεί που μπαίνει μπορεί να προχωρήσει χωρίς πίεση μιας και ο αμυντικός έχει φορά σώματος προς τα έξω, να κάνει ένα wrist-shot και να το βάλει, το σιγουρεύει μεν αλλά ήταν φάση πέναλντι. Ενώ ο Malkin κλέβει, ζητά ξανά στην "αδύνατη" πλευρά, περνά αμυντικό με σακούλα και το τέρμα μετά. Απλά είναι όντως λιγότερο flashy.


Aυτό το είδες; tongue.gif Παλίκαρος. ΒΑΛΤΟ, ΜΑ ΤΟΝ ABED, ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟ FANTASY ΡΕ ΚΡΕΑΣ! tongue.gif

Όσο για την απορία σου, φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι ο περισσότερος κόσμος δεν τα βλέπει στο tube, κι εγώ ή στο σάιτ της λίγκας τα βλέπω ή στο espn. Άλλωστε και πιο αργά μπαίνουν και σε χαμηλότερη ποιότητα και μικρότερα σε μέγεθος μπλα μπλα..

Βασικά ποστάρω για να πω ότι μπήκε στο Πάμε Στοίχημα το hockey. Δεν προτίθεμαι να δίνω σημεία, αν και ήδη έχω ετοιμάσει προτάσεις για κάτι φίλους εδώ. Αλλά σέβομαι το σπορ και το προωθώ αγνά. Θα ρίξω 3 ευρώ να χάσουν οι Red Wings απόψε στις 11, ομολογώ. cool.gif
Leon_cp3
QUOTE(SG3ptshooter @ Nov 19 2011, 18:13 ) *
εντάξει δεν είναι τόσο μπερδεμένο ρε συ. Απλά έχεις στο μυαλό σου πως πήγε πέρυσι η κάθε ομάδα, αν βελτιώθηκε το ρόστερ ή όχι, που στοχεύει και ανάλογα αν είναι κοντά ή όχι στο στόχο της, καθώς και το streak της. Οι overachievers φαίνονται, φοράνε κάτι φύλλα μπροστά. cool.gif Όταν παίξουν όλοι από 20 ματς και πάνω και όταν θα είμαι ξανά σε pc που τσουλάει καλύτερα ο flash player [τι κάνει ο mod flash γι' αυτό; (κρύο, το ξέρω, αλλά είπα να μπει γιατί καιρό έχω να αναφέρω το λόρδο)], θα κάνω ένα μακροσκελές post ελπίζω.

Οι Sabres είναι πολύ πλήρεις αν και χωρίς κάποιο μέεεγιστο σταρ, όσο αντέχουν τα γόνατα του Roy (αυτός είναι Ρόι, όχι Ρουά, btw ο Ρώσος είναι Μάλκιν) και οι ανάσες του Vanek, το Buffalo ελπίζει να έρθει πιο κοντά σε τίτλο, αλλά η ψύχραιμη εκτίμηση είναι πως είναι κάπως νωρίς ακόμα. Παρότι έχει χτυπήσει το βασικό τους τέρμα, ο πρώτος των Αμερικανών στους περασμένους Ολυμπιακούς, Ryan Miller, καλά το πάνε πίσω τελευταία. Το Calgary κέρδισε επιτέλους αλλά ο Iggy πάλι 0 πόντους στη φανταζοσακούλα του σουτέρ, dammit. Πανάξια με shutout του μέγιστου Giguere που λέγαμε. Τελικά τι θέση παίρνεις απέναντι στους Stars;

Αναδειχθέν εκ του πολλ στο nhl.com; tongue.gif Του Malkin είναι καλύτερο κατ' εμέ για έναν απλό λόγο. Ο Duchene εκεί που μπαίνει μπορεί να προχωρήσει χωρίς πίεση μιας και ο αμυντικός έχει φορά σώματος προς τα έξω, να κάνει ένα wrist-shot και να το βάλει, το σιγουρεύει μεν αλλά ήταν φάση πέναλντι. Ενώ ο Malkin κλέβει, ζητά ξανά στην "αδύνατη" πλευρά, περνά αμυντικό με σακούλα και το τέρμα μετά. Απλά είναι όντως λιγότερο flashy.


Aυτό το είδες; tongue.gif Παλίκαρος. ΒΑΛΤΟ, ΜΑ ΤΟΝ ABED, ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟ FANTASY ΡΕ ΚΡΕΑΣ! tongue.gif

Όσο για την απορία σου, φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με το ότι ο περισσότερος κόσμος δεν τα βλέπει στο tube, κι εγώ ή στο σάιτ της λίγκας τα βλέπω ή στο espn. Άλλωστε και πιο αργά μπαίνουν και σε χαμηλότερη ποιότητα και μικρότερα σε μέγεθος μπλα μπλα..

Βασικά ποστάρω για να πω ότι μπήκε στο Πάμε Στοίχημα το hockey. Δεν προτίθεμαι να δίνω σημεία, αν και ήδη έχω ετοιμάσει προτάσεις για κάτι φίλους εδώ. Αλλά σέβομαι το σπορ και το προωθώ αγνά. Θα ρίξω 3 ευρώ να χάσουν οι Red Wings απόψε στις 11, ομολογώ. cool.gif


1.Aρχικά, αναμένουμε αυτό το μακροσκελές ποστ. Η κάθε ανάλυση θα μας βοηθήσει. Γιατί εσείς μπορεί να λέτε δεν είναι δύσκολο αλλά να σας θυμίσω ότι εμείς τη περσινή χρονιά δε την έχουμε δει ούτε τα ρόστερ ξέραμε, είμεθα νέοπες. tongue.gif

2.Απέναντι στους Σταρς...χμμμ,δε ξέρω,μάλλον αρνητική και πάλι. Πρέπει η ομάδα να μου κάνει και αυτό το κάτι,από έναν παίχτη που θα μου κάνει το κλικ,από..."συναισθηματικούς" λόγους (π.χ. αγάπη αντίστοιχης ομάδας σε άλλα αθλήματα ή στην πόλη για διάφορους λόγους),έστω το...χρώμα της εμφάνισης της βρε αδερφέ.
Οι Σταρς για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουν κάτι από αυτά,συν του ότι όπως και να έχει πήραν κάποτε πρωτάθλημα με τον Τομάκο στο προεδρείο... Οι ομάδες που πληρούν τέτοιες προϋποθέσεις -κάθε μία για διαφορετικό λόγο- είναι οι Άβαλανς,οι Ρέιντζερς,οι Μπρούινς,οι Κάπιταλς,οι Φλάιερς,οι Κανάκς... Αυτά τα ολίγα -και ειλικρινά ασήμαντα- για τις προτιμήσεις μου.

3.Ε βέβαια από το πολ,από πού αλλού, έχω ήδη ψηφίσει υπέρ του δις. tongue.gif

4.Ναι το είδα,βλέπω όλα όσα ανεβάζει το nhl αν δεν έχω δει έστω έναν αγώνα το βράδυ,έτσι γιατί αισθάνομαι υπόλογος στον εαυτό μου (του στυλ, <<ΝΒΑ δεν έχει φέτος, γιατί δεν είδες NHL τουλάχιστον;>>). Ό,τι και να πεις είναι λίγο, ο νεαρός είναι φέρελπις απ'ότι έχω κόψει βέβαια,έτσι;

5.Τώρα μάλιστα,εξηγείται το πράγμα με τα βίντεο. Αν κι εγώ για κάποιο λόγο προτιμώ πάντα να τα βλέπω στο tube,είμαι subscriber σε πολλά κανάλια και μου αρέσει κάθε φορά που το ανοίγω να έχω να βλέπω πολλά βίντεο μαζεμένα και ένα ένα να βγαίνουν από τις λίστες.

6.Μπαίνει σοβαρά; blink.gif Και έχω να χάσω λεφτά στο στοίχημα από το Γυμνάσιο-άντε και λίγα στο Λύκειο,μη μου κάνεις τέτοια... Μη μπλέκω πάλι.
Αλλά κάνε καμιά προτασούλα.......
Leon_cp3
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χόκεϊ προστέθηκε στο κούπονι σε πολύ ανώμαλες μέρες, δε ξέρω αν αυτό πρέπει να μας λέεει κάτι για την (μη) ανάπτυξη πολλών πάρε δώσε με την πάρτη του...
Εξηγούμεθα, η νύχτα του Αγ.Βαρθολομαίου χθες:
Ρίχνει 7 το Τορόντο κόντρα στην Ουάσινγκτον, 6 το Ουίνιπεγκ κόντρα στη Φιλαδέλφεια, 4 το Κολόμπους (!) μέσα στο Νάσβιλ, 4 το Μόντρεαλ κόντρα στους Ρέιντζερς που είχαν 7 συνέχομενες νίκες και για το τέλος το καλύτερο 9 (!) το Έντμοντον κόντρα στους πρωτοπόρους της Δύσης το Σικάγο...
pete7
κ mlb τωρα το ειδα
ειναι το πρωτο μου αθλημα κ με αυτο μεγαλωσα στην ny με mlb k nfl mets k jets

φυσικα τωρα το εχω αφησει κ ασχολουμε με nfl k nba -μικρος το εβλεπα ευχαριστα τωρα βαρετο-παντως πανηγυρισα το τελευταιο πρωταθλημα το 86 αν κ μικρος

φετος ηθελα ρειντζερς αλλα το πηραν καρντιναλς η 2 καλυτερη ομαδα ιστορικα πισω απο τους αντιπαλους μας yankees
baskethood
Σικάγο-Σαν Ντιέγκο σε λίγο στο ESPN America. Μια καλή αποτοξίνωση από το μπάσκετ. Καλύτερα να μην το δείτε μαζί μου γιατί θα σας πρήξω στις ερωτήσεις tongue.gif
Και επειδή δε μπορώ να βλέπω άθλημα χωρίς στατιστική θα ήθελα μερικές πληροφορίες ως προς τα κυκλομένα(όλα δηλαδή biggrin.gif ).
Έφτιαξα και τη φωτογραφία για να μη σας ταλαιπωρώ tongue.gif
pete7
passing πασες κ com complision ποσες πασες θα πετυχει δηλ που θα πιασει ο receiver χωρις να πεσει η μπαλα

yds yards ποσα μετρα θα τρεξει στο γηπεδο-ποσα μετρα θα παει η μπαλα -ποσες γιαρδες

tds σκοραρισμα touchdown

receiving ειναι αυτος που παιρνει την μπαλα κ τρεχει το γηπεδο μετα punt κ ο forte ειναι ο κλαυτερος αυτη τη στιγμη εχει σκοραρει td μετα punt

Att - Rush attempts or carries

κ εγω βλεπω σικαγο σαν ντιεγκο

τα κομπλισιον κ γιαρντς ειναι απο πασες που θα ειναι πετυχημενες απο το πλειμεικερ που εδω λεγεται quterback
δηλ οπως ειπα που δεν θα πεσουν αλλα θα βρεθουν στο χερι του συμπαικτη του

σε αυτο το ματς οι qb ειναι απο τους καλυτερους της λιγκας




baskethood
Thanks για τις πληροφορίες wink.gif
pete7
ο σταφορντ των λαιονς ειχε 28στα 36 πασες πετυχημενες κ 350 γιαρντς κ 5 td δηλ πασες που εγιναν σκορ 5 πλακα πλακα εχω καιρο να δω 5 πασες σε σκορ μεγαλο παιχνιδι εκανε πολυ καλο ποσοστο αυτα ως προς τον qb



λαθος μου ο χεστερ ειναι κ οχι ο φορτε αυτος μετα punt
pete7
αυτα που λεγαμε χθες οτι το touchdown το βλεπουν φετος ετσι εγινε κ τωρα κ ενω ειχε δοθει το πηραν πισω αυτα στο ματς σικαγο σαν ντιεγκο
baskethood
QUOTE (pete7 @ Nov 21 2011, 00:39 ) *
αυτα που λεγαμε χθες οτι το touchdown το βλεπουν φετος ετσι εγινε κ τωρα κ ενω ειχε δοθει το πηραν πισω αυτα στο ματς σικαγο σαν ντιεγκο

Στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί το πήραν πίσω; Δεν το κατάλαβα...επειδή πάτησε έξω;
pete7
να σου πω δεν την ειδα καλα αλλα λογικα δεν ηταν κανονικο αφου ακυρωθηκε
αλλα χρονια κανανε chalenge οι προπονητες Tωρα το κοιτουν σε βιντεο καθε σκορ κ αν δεν ειναι σωστο το ακυρωνουν
pete7
sto pano rec einai oi pases pou pianei o receiver-receiving einai ayto eipa pou ginetai meta punt
pete7
http://www.nfl.com/playoffs/playoff-pictur..._content_stream

αν τελειωνε σημερα ετσι θα ηταν-εμεις ειμαστε 1 η 2 νικες εκτος πλειοφ (κυνηγαμε μπενγκαλς)που εχει 6-4 κ εμεις 5-5
φυσικα πιο πανω απο μας ειναι μπρονκος κ ταιτανς με ιδιες νικες αλλα πιστευω οτι μονο μπενγκαλς ειναι ο αντιπλαος μας απλως πρεπει να νικησουμε ολα τα ματς κ να εχουν απωλειες 1 μπρονκος ταιτανς κ 1η 2 μπενγκαλς

dallas εκει που ηταν εξω ειναι πρωτο κ κινδυνευει giants κ eagles ξανα εχει ελπιδα
την μια εβδομαδα εισαι στα ουρανια δες τζετς τζαιαντς κ με 2 ηττες κινδυνευεις

bears χωρις κατλερ που διαβασα τραυματιστηκε ειναι δυσκολο να προχωρησει σε ενα δυσκολο ομιλο με lions packers

αλλη εβδομαδα θελουμε ηττα μπρονκος σε σαν ντιεγκο που τωρα δυσκολα προλαβαινει ετσι θελει μονο νικη
μπενγκαλς εχει ευκολο ματς με μπραουνς θα νικησει
ταιτανς γηπεδο του δυσκολο με μπακανιαρς
κ τζετς μπαφαλο με τον χαμενο να μενει εκτος -παιζουμε γηπεδο μας

την πεμπτη εχει ματς καλο πακερς στο ντιτροιτ κ κυριακη πατριοτς στην φιλαντελφεια
pete7
σημερα λογω thanksgiving εχει 3 ματς
κ τα 3 εχουν αξια κ πιο πολυ το βραδυνο ωρα αμερικης που παιζουν μεταξυ τους τα αδελφια χαρμπορ για πρωτη φορα (ειναι προπονητες )

greenbay at detroit
miami at dallas
san francisco at baltimore

τα ματς τα εχει espn america για οποιον εχει -7κ30 αρχιζει το πρωτο ματς
pete7
οι φιλοι του nfl εξαφανιστηκαν κριμα

μεγαλο ματς αυριο ny jets θελουμε μονο νικη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.