Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
SG3ptshooter
Περισσότερο κι απ' την τελική κατάταξη του top10, όπου η δεκάδα ήταν σίγουρη, το 1 είναι πάντα ο MVP και ο A-Rod δεν είχε βλέψεις για top3, ενδιαφέρον είχε το 101-110 που έσκασε μύτη. Άντθωνη Μπαρόβιος στο 101 είναι προσβολή τον είχα μέσα με τα παπούτσγια, τουλάχιστον είδαμε πόσο κοντά βρέθηκε κάτι είναι κι αυτό. Και Hilton και Cooper καλοί WR παρότι σε down και rookie year αντίστοιχα άξιζαν το consideration.

jasonick
Σε κανά μήνα ξεκινάει το NFL και ποστάρω για να δω ποιοι ψήνονται για το fantasy. Όσοι θέλουν απαντήστε είτε εδώ είτε σε pm στον sg3.
SteveNashidis
QUOTE(jasonick @ Aug 8 2016, 13:06 ) *
Σε κανά μήνα ξεκινάει το NFL και ποστάρω για να δω ποιοι ψήνονται για το fantasy. Όσοι θέλουν απαντήστε είτε εδώ είτε σε pm στον sg3.


Που εισαι χαμενοοοοοοοοοοοος !!! rolleyes.gif
SteveNashidis
Ένας Larry δεν φέρνει την άνοιξη !! Χάσαμε και το πέναλντι στο τέλος για να φύγουμε με νίκη. shot.gif Νομίζω παίξαμε καλά στη δυνατή έδρα των Patriots!
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Sep 12 2016, 11:16 ) *
Ένας Larry δεν φέρνει την άνοιξη !! Χάσαμε και το πέναλντι στο τέλος για να φύγουμε με νίκη. shot.gif Νομίζω παίξαμε καλά στη δυνατή έδρα των Patriots!


Εντος παιζατε ρε συ! Περιμενα να σας κοντραρουν οι Πατριοτς, αλλα οχι και να κερδισουν.
Για τη 2η εβδομαδα τι βλεπουμε; Να τα παρω ενα ενα;
Με τους Giants δεν μπλεκω. Ουτε με τους Saints μετα απ την ηττα της 1ης αγωνιστικης.
Panthers λογικα ευκολη νικη.
Redskins να παιξω; Πιστευω οτι θα το παρουν το ματς με τους ανευ Romo Cowboys.
Βλεπω εκπληξη στη Βοστωνη. Οι Dolphins περιμενω να το χτυπησουν το ματς.
Steelers γερα(πρωταθλημα ξανα).
Οι Browns ειναι ομαδα που ποτε δεν ψυχολογησα, οι Ravens ακομα χειροτερα.
Ποιοι Titans; Ποια Amstel; Νικη για τους Lions και χαρα για το shooter
Κι οι Texans πιστευω οτι θα κερδισουν. Δεν ξερω αν θα ειναι ευκολα ή οχι, αλλα η νικη πιστευω οτι θα ερθει.
Η ομαδα μου πλεον μετα τη μετακομιση στο LA δε θα πρεπει να ψαχνει τη νικη, αλλα να σκοραρει εναντιον των Seahawks. Το touchdown θα ειναι σαν γκολ!
Ξεσπασμα για τους Cardinals; Αληθεια, αυτοι οι Buccaneers λενε τιποτα φετος ή εχουν τα χαλια των προηγουμενων ετων;
Θα ελεγα νικη για τους Chargers, αλλα αν δεν προηγουνται με καμια 30ρια στο τεταρτο quarter, δεν τους εμπιστευομαι.
Falcons για διπλο! Το οτι βγηκε το ρισκο του 2-point conversion για τους Raiders στη Νεα Ορλεανη δε σημαινει οτι θα κερδιζουν ετσι καθε φορα.
Νικη για τους πρωταθλητες! O Luck πρεπει να εκανε μεγαλο ματς την περασμενη εβδομαδα, αλλα κατι μου λεει οτι στο Ντενβερ θα ειναι αλλιως.
Τι το θελαν αυτο το Vikings-Packers; Τι προβλεψη να κανεις τωρα εδω; Αντε, να πω Packers στο τελευταιο διλεπτο!
Το Bears-Eagles θα το απεφευγα, αλλα επειδη ειναι Δευτερα, θα πρεπει να δωσω κατι. Αυτοι οι Bears πρεπει να ειναι απο τους χειροτερους, αλλα καποια στιγμη θα κανουν νικη. Γιατι οχι τωρα;
SteveNashidis
Εχεις δικιο Twism !!! Εντός ήταν!



Τελικά είχαμε ξέσπασμα όπως είπες γιατί δεν είδα κάτι σοβαρό από τους Bucca's . Άσε που ήταν όλο μέσα στα λάθη στην επίθεση με αποτέλεσμα η άμυνα μας να φαίνεται ανίκητη. #not. Θεαματικό παιχνίδι σίγουρα με ωραία plays.
T.W.Is.M.
Να κανω το ιδιο και για αυτη την αγωνιστικη; Ενα ενα ματς με αποψη για τα περισσοτερα.

Μπιλς ειναι οι λογαριασμοι, οι Κλιντον και το ενα μελος του διδυμου της διαφημισης της Amstel(Μανος ο αλλος). Ποια Amstel; Ποιοι Μπιλς; Αερας θα περασουν οι Καρντιναλς.
Το Ταιτανς-Ρειντερς ειναι ενα ματς που μεχρι περσι δε θα ασχολιομουν. Φετος ομως που εχω μεγαλη εμπνευση(πρεπει να ειχε εμπνευση...) θα προβλεψω νικη των Ρειντερς.
Τους Ρεντσκινς τους εμπιστευτηκα την περασμενη εβδομαδα και με πουλησαν. Τωρα δε θα το κανω. Οχι οτι ειναι καμια υπερδυναμη οι Τζαιαντς, αλλα νομιζω πως θα κερδισουν.
Αλλο ενα διπλο βλεπω εκει στο Τζακσονβιλ. Ειναι μερικες ομαδες που μεχρι να μπουν στα πλει οφ δεν μπορω να τις παρω σοβαρα και μια τετοια ειναι οι Τζαγκουαρς.
Κι οι Λαιονς με πουλησαν ή καλυτερα, αυτοκτονησαν την περασμενη Κυριακη. Μα απο 15-3; Τωρα ο Rodgers δε σηκωνει πολλα να ξερετε. Σιγα μη χασουν οι Πακερς...
Αλλοι αυτοκαταστροφικοι αυτοι οι Μπραουνς, αλλα απ αυτους δεν περιμενω και πολλα. Δεν τους δινω και πολλη τυχη στο Μαιαμι, αλλα αμφιβαλλω για την ευκολια της νικης των Ντολφινς.
Και οι Πανθερς λογικα θα κερδισουν. Αν το δω σαν στοιχημα, μου μοιαζει μικρο, αλλα σαν προβλεψη νικης, πιστευω οτι οι περσινοι φιναλιστ θα συνεχισουν με νικη.
Για ολα μεχρι τωρα εχω αποψη, να αφησω το Μπενγκαλς-Μπρονκος ετσι; Οι Μπρονκος δειχνουν καλοι, αλλα στην πρωτη σεζον χωρις Μανινγκ θα τους περιμενω λιγο παραπανω για να τους εμπιστευτω τυφλα.
Η ομαδα μου εκανε μια εκπληξη την περασμενη αγωνιστικη. Γιατι να μην κανει κι αλλη μια; Διπλο οι Ραμς στη Φλοριντα!
Τι να πω τωρα για τους Σιχοκς; Οτι σκοραραν σε 2 ματς οσους βαζουν αλλοι σε ενα ημιχρονο; Αντε, να προβλεψω νικη τους για αλλη μια φορα. Αν ομως χασουν, θα τους στηριξω απο τη week 7 και μετα ξανα...
Οι Τζετς λεει περσι κερδιζαν τους αντιπαλους που ειχαν κατω απο 50% και ειχαν μετριο ποσοστο με τους πιο δυνατους. Οι Τσιφς τι θεωρουνται που εκαναν 11 νικες με καλο προγραμμα; Φετος παντως δε με πειθουν, αρα νικη των Τζετς!
Νικη και για τους Κολτς με λιγη(ή πολλη) τυχη(Luck)...
Ειπαμε, Στιλερς γερα(πρωταθλημα ξανα)! Ποιος θα τους συγκρατησει στη Philly;
Περσι ολη τη σεζον δε θυμαμαι αν οι Καουμποις κερδισαν ενα ματς χωρις το Romo. Το εκαναν την περασμενη εβδομαδα, γιατι να μην το ξανακανουν και τωρα; Ισως πιο δυσκολα απ οτι περιμενουν ομως.
Για το ματς της Δευτερας δεν εχω ιδιαιτερη αποψη. Μαλλον νικη των Σειντς θα ελεγα, αλλα ποτε ηταν αξιοπιστοι αυτοι με την αμυνα που εχουν;
SteveNashidis
Twism νομίζω πέφτεις μέσα σε όλα. Next week θα σε βάλουμε να μας παραθέσεις τα σημεία για στοιχηματικούς λόγους tongue.gif

Y.Γ. Τα παιδαριώδη λάθη μας με τους Bills δεν υπάρχουν. Ένα και ένα είναι όλα. Ο Πάλμερ πρέπει να καθαρίσει λίγο το μυαλό του γιατί νομίζω νιώθει μεγάλο βάρος από την κακή περσινή εμφάνιση στον ημιτελικό .
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ Sep 27 2016, 13:36 ) *
Twism νομίζω πέφτεις μέσα σε όλα. Next week θα σε βάλουμε να μας παραθέσεις τα σημεία για στοιχηματικούς λόγους tongue.gif

Y.Γ. Τα παιδαριώδη λάθη μας με τους Bills δεν υπάρχουν. Ένα και ένα είναι όλα. Ο Πάλμερ πρέπει να καθαρίσει λίγο το μυαλό του γιατί νομίζω νιώθει μεγάλο βάρος από την κακή περσινή εμφάνιση στον ημιτελικό .



Αυτη την εβδομαδα ομως δεν τα πηγα καθολου καλα. Περιμενα τους Patriots που εμειναν στο 0, τους Panthers που δεχονταν TD μεχρι κι απο μενα, τους Colts που εχασαν μεχρι κι απο την Jacksonville(!) και τους Ravens, που θεωρησα οτι παραεχουν ευκολο προγραμμα.
Μονο τους Broncos, τους Steelers και τους Texans θα προεβλεπα σωστα. Με επιφυλαξη θα ελεγα οτι θα κερδισουν οι Saints και οι Seahawks(με εχουν συνηθισει να ζεσταινονται πιο αργα), ενω δε θα περιμενα τη νεα νικη των Rams στη μαχη των ομαδων μας!

Για σημερα παντως οι Vikings ειναι φαβορι. Αφου εχουν κερδισει Packers και Panthers, θα τους σταματησουν οι Giants; Δεν το νομιζω.
Για την επομενη εβδομαδα δεσμευομαι να γραψω προβλεψεις ξανα. Επειδη μπορει να μην προλαβω το ματς της Πεμπτης, θα πω απο τωρα οτι οι Cardinals θα ανακαμψουν στο SF.
T.W.Is.M.
Εδω ειμαι για να πω παλι τα παντα ολα το να τ αλλο ξερω γω για το NFL!

Οι Eagles εχουν εντυπωσιασει. Συνηθως οταν μια ομαδα φερνει αποτελεσματα που δεν περιμενα, καθομαι στη γωνια και περιμενω να ξεφουσκωσει. Οχι ομως εδω. Ουτε οι Lions πειθουν, οποτε περιμενω τη νικη της Philadelphia.
Αν οι Colts χασουν κι εδω, ας το παρατησουν καλυτερα.
Ποιοι Browns; Ποια Amstel; Μεχρι τωρα χανουν με καθε πιθανο και απιθανο τροπο. Περιμενω να δω με ποιον τροπο θα χασουν απο τους Patriots.
Οι Ravens με πουλησαν την περασμενη Κυριακη, δε θα το κανουν και τωρα.
Λογικα ουτε και οι Dolphins.
Εγραφα πριν 2 βδομαδες οτι οι Jets εχαναν απο τις καλες ομαδες και αναρωτιομουν αν οι Chiefs ηταν τετοια. Οι Steelers ειναι σιγουρα, οποτε περιμενω να τους κερδισουν.
Συνεχιζω με νικες των φαβορι στο Vikings-Texans, αλλα πιστευω οτι θα ερθει δυσκολα.
Οι Falcons εκαναν την εκπληξη την περασμενη αγωνιστικη, αλλα εδω ειναι Ντενβερ, οι Broncos δεν αστειευονται, ειδικα η αμυνα τους και περιμενω μια καθαρη νικη τους.
Cowboys-Bengals... Δυσκολο ματς, αλλα θα παω με το Cincinnati.
H ομαδα μου εχει κανει καλο ξεκινημα, αλλα δεν τη θεωρω αρκετα αξιοπιστη. Φοβαμαι οτι οι Bills θα περασουν απο το LA.
Το Raiders-Chargers θα το αφηνα, αλλα ετσι για να δοκιμασω περισσοτερο τον εαυτο μου, θα πω οτι στο San Diego θα πανηγυρισουν.
Το βραδινο ματς εχει ονοματα, αλλα νομιζω οτι οι Packers θα παρουν καθαρη νικη.
Τελος, τη Δευτερα, οι Panthers θα ξεκινησουν την αντεπιθεση κερδιζοντας τη soft αμυνα των Buccaneers.
SteveNashidis
Nα το χαρίζουν το ματσάκι οι Buccaneers αλλά οι Panthers να μην το θέλουν!!! Πόσα πέναλντι να χάσει ακόμα ο κicker τους; Εβαλε το τελευταίο . Χαλάλι tongue.gif



Τwism τα πας καλά με τις προβλέψεις αλλά όλα έρχονται ανάποδα. Βέβαια η προηγούμενη αγωνιστική είχε τόσες αναποδιές γιατί έλειπαν ένα σωρό QB. Στην τελευταία όμως αυτό που συνέβει είναι αξιωσημείωτο.
T.W.Is.M.
Καλα, την τελευταια εβδομαδα τα πηγα πολυ ασχημα. Θα επανελθω ομως αυτη την αγωνιστικη.
SG3ptshooter
Και ναι ποστάρω με αφορμή το hockey, που άρχισε προχτές προς χτες. Το νούμερο ένα στο φετινό draft, o Αμερικανός Auston Matthews, σημείωσε τη ρεκόρ επίδοση των τεσσάρων τερμάτων στο ντεμπούτο του.



Δηλαδή ήρθα με αφορμή τους Toronto Maple Leafs, που τελευταία φορά που πήραν πρωτάθλημα στην Ελλάδα είχαμε βασιλιά ναι οκ δεν είναι καθόλου losers, και στο αφιέρωμα έχω C-Raptors, προς ώρας τουλάχιστον. Και πρωτάθλημα πέρυσι πήρε το Pittsburgh. Και οι Red Wings έχασαν στη δική τους πρεμιέρα. Δε με αναγνωρίζω πια.

Για το NFL οφείλω να παραθέσω αυτό:

QUOTE
McCarthy sick of answering questions about offense
"You know, we had 400 yards of offense, so I don't know why the hell I've got to come in here and answer questions about the things you think that went wrong," McCarthy said, via the Milwaukee Journal Sentinel.


σε αντιπαραβολή με αυτό:

QUOTE
In the first half of games this season, Rodgers has thrown nine pass TDs (T-most in NFL) and the Packers average an NFL-best 19.0 PPG, per NFL Media Research. In the second half, however, Rodgers has zero passing TDs and the Packers average 5.5 PPG (31st in NFL).


ΕναιρεσυΜike, θα μπορούσε να πει κανείς πως πάει κάτι στραβά ποτέ στην ομάδα σου; Naaah.

Χτες το Denver εκτός απ' το ματς ίσως να έχασε και τον Okung. O McCoy και στη νίκη απέδειξε τι θα πει Chargerίλα.
T.W.Is.M.
Να τολμησω να προβλεψω για τα ματς αυτης της αγωνιστικης στο NFL;
Οι Rams θα κερδισουν! Τους περιμενα και την προηγουμενη εβδομαδα, αλλα δεν τα καταφεραν. Οι Giants ομως ειναι πεσμενοι σε σχεση με το ξεκινημα.
Οι Eagles ξεκινησαν καλα, αλλα κλαταρουν. Με τους αηττητους Vikings δε βλεπω φως. Νικη της Minnesota.
Οσα χρονια παρακολουθω το NFL δε θυμαμαι τους Titans με θετικο ρεκορ. Ισως τους δουμε αυτη την Κυριακη κερδιζοντας τους Colts.
Παντα πιστευα οτι μετα απο μια μεγαλη επιτυχια ακολουθει μια αποτυχια. Σειρα για ηττα λοιπον για τους Dolphins να χασουν απο τους Bills.
Βλεπω νικη και για τους Jets. Πολλες ηττες εχουν μαζευτει.
Λογικα κερδιζουν κι οι Chiefs. Οι Saints μοιαζουν αναξιοπιστοι.
Το Lions-Redskins ειναι το πιο δυσκολο απ ολα. Θα πω Redskins, γιατι οι Lions μου μοιαζουν υπερβολικα ασταθεις.
Το 2-4 παραειναι κακο για τους Bengals. Περιμενω να κερδισουν τους Browns.
Οι Raiders πηγαινουν καλα μεχρι στιγμης. Πιστευω οτι για αλλη μια βδομαδα θα συνεχισουν να πηγαινουν καλα.
Οταν 2 απο τις χειροτερες ομαδες συναντιουνται, οι προβλεψεις ειναι πιο δυσκολες απ οτι οταν παιζουν 2 απ τις καλυτερες. Στο San Francisco λοιπον, που ειναι ενα απο τα δυσκολα παιχνιδια της αγωνιστικης, θα πω οτι οι 49ers θα κερδισουν τους Buccaneers.
Οι Falcons εχουν κερδισει και καλυτερους, γιατι να κολλησουν στους Chargers;
Θα επιμεινω στους Steelers. Πιστευω οτι θα κερδισουν τους Patriots!
Οι Seahawks τα τελευταια χρονια εκαναν μετριο ξεκινημα. Φετος παιρνουν νικες ειτε παιζουν καλα ειτε οχι και το ιδιο βλεπω να κανουν και στην Arizona.
Τελος, στο ματς της Δευτερας, οι Broncos θα κερδισουν τους Texans, που εναντιον τοσο δυνατων ομαδων δε δειχνουν αρκετα ανταγωνιστικοι.

ΥΓ. Τους Packers τους περιμενα φυσικα. Οι Bears ειναι σαν την Amstel. Ποια Amstel;;;
jasonick
Την Τρίτη ξεκινάει το World Series όπου οι Cubs θα αντιμετωπίσουν τους Indians. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να δούμε το Cleveland να γιορτάζει δύο τίτλους σε μία χρονιά όταν ο τελευταίος τους ήταν 50+ χρόνια πίσω. Σειρά έχουν οι Browns τώ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Κατά τα άλλα στο NFL σας γλεντάνε οι Dak και Zeke κλπ. ωραία, γραφικά και καουμπόικα.
T.W.Is.M.
QUOTE(jasonick @ Oct 23 2016, 19:47 ) *
Την Τρίτη ξεκινάει το World Series όπου οι Cubs θα αντιμετωπίσουν τους Indians. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να δούμε το Cleveland να γιορτάζει δύο τίτλους σε μία χρονιά όταν ο τελευταίος τους ήταν 50+ χρόνια πίσω. Σειρά έχουν οι Browns τώ.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Κατά τα άλλα στο NFL σας γλεντάνε οι Dak και Zeke κλπ. ωραία, γραφικά και καουμπόικα.



Δε νομιζω οτι το παιρνει το Cleveland, αν και με εχουν φοβισει στα πλει οφ. Οι Cubs ειναι η καλυτερη ομαδα απ την αρχη της σεζον. Με τα λιγα που ξερω νομιζω πως εχουν τους 3 καλυτερους pitcher της σειρας και μπορουν να χασουν μονο απο επιθετικο μπλακ αουτ.
aegeansheed
Τι περιμένουμε από W8?

* Τον νικητή quarterback στο Titans @ Jags: O Mariotta δεν έχει δώσει pick 6 στην end zone ΠΟΤΕ ως τώρα και τις τελευταίες 3 εβδομάδες είναι στο δεύτερο καλό του span στα δύο χρόνια της καριέρας του. Σημαντικό ματς για αυτόν, όπως και για τον Bortles που στραγκλάρει και μαζί του συμπαρασέρνει έναν από τους 5-6 πιο ικανούς wide receivers στον βούρκο του φετινού Jacksonville.

* Αν θα βρέχει στο Λονδίνο, καθώς είμαστε με τον Captain Kirk εδώ. Skinny Jeans. Ο Reed επιστρέφει και τα scoring opportunities αυξάνονται κατά 50% για τους Skins αυτομάτως. Ενδιαφέρον ματς, πολύ καλύτερο από το να βλέπεις Jets τέτοια ώρα, όπως πέρυσι...

* Τσίφτες @ Πεταλοστάδιο: ομάδα (Chiefs) που της αρέσει το αργό pace κόντρα στην fast-minded line (και όχι κάτι άλλο καλύτερο δυστυχώς) του Luckαρου. Σε αντίστοιχη αντιπαράθεση στην προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στους Saints, οι Chiefs ανταποκρίθηκαν, έχοντας τον Ware σε τρομερή φόρμα, να κάνει ό,τι έκανε πέρυσι ο Freeman με ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια όμως. Η CBάμυνα στις γραμμές των Chiefs είναι πολύ δυνατή, αλλά ο Luck χρησιμοποιεί την ικανότητα του T.Y. από τον άξονα για τα 1st downs. Θα έλεγα Chiefs εδώ.

* Τρυποκάρυδα @ Νέα Σμύρνη: Οι Panthers με την άμυνά τους έχουν πάθει ό,τι και οι Warriors όταν δεν παίζει ο Draymond Green, το πρόβλημά τους είναι ότι δεν έχουν corners και τα safeties δεν πάνε καλά φέτος. Ο Κίχλης μπαλώνει ότι τρύπες βρίσκει κουτουλώντας και σωριάζοντας κάτω ό,τι ξεφεύγει από την d-line, που συνήθως δίνει πολλά μέτρα. Και απέναντι είναι ο καλύτερος running back παίκτης σε αυτό φέτος... Ο Palmer θα έχει μια ευκαιρία να ξεχαστούν κάπως οι αρνητικές εντυπώσεις ως τώρα.

* Πειρατές της Καρδιάς @ Κουρσάρικο: το πειρατικό ντέρμπυ, η χαρά των επιθέσεων, σε έδαφος και αέρα, πιο όβερ δε γίνεται. Ο Τζαμέης δύσκολο να μη φανταστείς να δίνει 1-2 πικάκια, ο Carr μπορεί ακόμα εχει σκαμπανευάσματα, αλλά πολύ καλή ψυχολογία. Είμαστε με ντερέκι Καρρά, ο Λατάβιος είναι καλά με δύο scoring rushes ήδη στην επιστροφή του, οπότε διπλό.

* Ψαροπούλια @ Ντομ: Ένας θεός ξέρει τί μπορεί να δούμε στην Νέα Ορλεάνη, πάντα στις 8 εκεί, είναι το match to watch, μετά την αποθέωση του punt στην προηγούμενη, οι Seahawks τί μπορούν να κάνουν απέναντι στον θεό Drew μέσα στο σπίτι του?

* Lions @ Texas: Τραγικό ματς, οι Texans είναι πάντα καλύτεροι σπίτι τους, αλλά ο Osweiler λούζει φέτος αβέρτα reveivers, fantasy owners, οπαδούς και τον O' Brien. Οι Lions έχουν πίσω πάλι τον Ansah -aka the ninja puma, αλλά ο Stafford ήδη στα μισά και δεν έχει κάνει τίποτα διαφορετικό από πέρυσι. Αμφίροπο αυτό εδώ.

* Patriots @ Buffalo: Οι Μπίληδες έκλεισαν το σπίτι των Pats λίγες αγωνιστικές πριν σε ένα ματς που γινόταν χωρίς τον Brady και τον Gronk (αλλά και White), οπότε ας κρατήσουμε τίποτα άλλο από εκείνο (άντε και την καθιέρωση του Tygod σε steadily high performance-low int QB). Απίστευτα δύσκολο ματς για τους Bills, αν δεν τα καταφέρει να προπονηθεί έστω μια μέρα ο Shady, όλα δείχνουν Cheats.

* Jets @ Κλήβελαντ: υποτίθεται ότι το ματς είναι εύκολο για τους Jets και θα είναι, αφού ό,τι WR δεν έχει σκοράρει φέτος, το κάνει με τους Browns, αλλά όταν υπάρχει ο FitzMagic το παιχνίδι αποκτά μια σπάνια ομορφιά... Θέλουμε να δούμε και λίγο Hogan παραπάνω και γιατί-όχι και τον επόμενο practice QB κάτω από αυτόν!

* Φορτιστές @ Λάρισα: Έξω ο C.J. πάνω που τον είχαν σχεδόν πιστέψει φέτος, όχι εμείς οι πιστοί, αλλά ο Kubiak (ναι, σιγά...)tongue.gif. Ο Booker θα πάρει ό,τι μπορεί να σηκώσει πάνω του και ο αμερικανοπολωνός coach ελπίζει ο Σήμιαν να σημαδέψει σωστά. Chargers πάνε όσο πάει ο Melvin Gordon, έχουν ήδη κερδίσει στο συναισθηματικό φορτισμένο προηγούμενο ματς με τους Broncos, αλλά παραμένουν οι Chargers και έχουν για πασαδόρο τον Rivers, που μπορεί να χάσει ή να κερδίσει οποιοδήποτε ματς με την ίδια αναλογία τύχης. Ποτέ δεν ξέρεις. Ζούμε για να δούμε νέα shaqtin a fool punts!

* Πακεράδες @ Γερακοφωλιά: Το απόλυτα αμφίρροπο ντέρμπυ της αγωνιστικής, με τον Rodgers να προέρχεται από νίκη και +300-3-0 γραμμή. Η άμυνα των Falcons δεν είναι κακή, στην επίθεση όμως δε θα έχουν τον Coleman. Οι Packers έχουν ίσως την καλύτερη off-line, μετά τους Boys, αλλά υπάρχει κάτι προβληματικό γενικότερα που το football factory αδυνατεί να εντοπίσει και δεν είναι ο Lacy και τα κιλά του. Close game, over και νίκη των Falcons είναι κάτι πολύ πιθανό.

* Eagles @ Cowboys: Αρκετά ενδιαφέρον κι αυτό, οι Eagles έχουν ανέβει επίπεδο με τον Wentz, τί κι αν προσγειώθηκε στη Γη στις τελευταίες αγωνιστικές. Συμπαγείς σε όλες τις γραμμές και με την καλύτερη special team στο receiving και φέτος οι Eagles θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την τρομερή ολάην των Boyz. Ο Dak μπορεί να έδωσε τελικά το πρώτο του int, αλλά συνεχίζει να είναι εκπληκτικά αξιόπιστος και να μην κάνει λάθη, δεν υπάρχει κανένας λόγος στο Dallas να σκεφτούν το δίλημμα Dak ή Romo. Νίκη των Cowboys λογικά.

* Vikes @ Chicago: Κλειστό ματς, ο Bradford πλέον έχει διαβαστεί από τις αντίπαλες σεκοντάρυ, ενώ οι Vikes θα έχουν μόνο την Ασιάτα στα μπακ. Οι Bears σε μια φαινομενικά κακή χρονιά βρήκαν τον Hoyer να έχει το 3ο καλύτερο QB rating φέτος (όσο έπαιζε) μέχρι να σπάσει το χέρι του στην προηγούμενη. Με Cutler βασικό αλλάζει πάλι η χημεία, έρχονται και τα ints, ο Meredith δεν ξέρουμε αν θα χρησιμοποιείται το ίδιο, ενώ ο Jeffery είνα άγνωστο σε τί μέρα μπορεί να είναι. Αναμένεται αρκετό kicking από Barth και Walls πάντως.
SG3ptshooter
Μετά και τα χτεσινά μπορούμε να πούμε σίγουρα πως ο Bortles ήταν fluke πέρυσι. Στο πρώτο ημίχρονο χτες που ακόμα παιζόταν ματς βρισκόταν σε επίπεδα Osweiler. Αυτοί οι δύο απαίσιοι άνθρωποι + οι τραυματισμοί στα RBs με έχουν απελπίσει. Θέλω Titans στα offs για Mariota και γιατί με τέτοια άμυνα Colts και τέτοιους Texans σε δύσκολα ματς, ειλικρινά είναι το πιο ενδιαφέρον σενάριο.

Οι Red Wings απ' το 0-2 ξεκίνημα πέρασαν σε 6 σερί νίκες. w00t.gif
T.W.Is.M.
Ας πω κι εγω τα δικα μου.
Ξεκιναω απ το Λονδινο. Πως ακριβως βρισκονται οι Redskins πανω απο τους Bengals; Οι Bengals εχουν αντιμετωπισει τους Patriots, τους Broncos, τους Steelers, τους Cowboys. Οι Redskins ειχαν κι αυτοι δυσκολα ματς, αλλα οχι ετσι. Αν λοιπον οι Bengals κερδισουν, φτανουν το ρεκορ των αντιπαλων τους. Αυτο περιμενω.
Buccaners vs Raiders...Υπο αλλες συνθηκες δε θα πονταρα στους Raiders να πανε στο 6-2, αλλα με την αμυνα σαν την καρδια ενος μαρουλιου που εχουν οι Buccaners θα το κανω.
Το νου σας ρεμαλια εκει στη Νεα Σμυρνη, που λεει κι ο sheed. Αν χασετε παλι, ειστε με εναμισι ποδι εκτος πλει οφ. Δε θα χασετε λοιπον! Δεν ειναι κακοι οι Cardinals, αλλα οι Panthers πρεπει να κερδισουν.
Οι Colts δεν πειθουν φετος, αρα γιατι να κερδισουν τους Chiefs;
Μετα το υπερθεαμα που απολαυσαν οσοι ειδαν το ματς των Seahawks την περασμενη εβδομαδα, τι να περιμενουμε για αυτη την Κυριακη; Τους Saints και την κακη τους αμυνα δεν τους εμπιστευομαι, αρα βλεπω τους Seahawks να κερδιζουν και ισως και σκοραροντας πολυ.
Οι Texans στην εδρα τους δειχνουν καλοι. Ενταξει, επιθετικα δεν ειναι καλοι ουτε μεσα ουτε εξω, αλλα τουλαχιστον μεσα κερδιζουν. Οι Lions δεν ειναι καλυτεροι απο τις αλλες ομαδες που εχασαν στο Χιουστον, αρα γιατι να κερδισουν τωρα;
Την προηγουμενη φορα που οι Patriots συναντησαν τους Bills δε θελουν να τη θυμουνται. Νομιζω ομως οτι θα θελουν να θυμουνται αυτη...
Αν πω οτι πιστευω οτι οι Browns θα κερδισουν, θα με παρετε σοβαρα; Καποια στιγμη θα γινει κι αυτο, δε νομιζω να τελειωσουν με 0-16 και δε βλεπω πολλες ευκαιριες να κανουν νικη στο προγραμμα τους.
Οι Chargers με κατεστρεψαν την περασμενη Κυριακη. Γι αυτο και θα καταστραφουν αυτη την αγωνιστικη! tongue.gif
Το Falcons vs Packers ειναι οντως το καλυτερο ματς της εβδομαδας. Οι Falcons μου ειναι αδιαφοροι, αχρωμοι, αοσμοι και αγευστοι, οι Packers συμπαθεις. Συνηθως σ αυτες τις περιπτωσεις η προβλεψη που ταιριαζει με την προτιμηση παει ακλαφτη, οποτε θα πω οτι οι Falcons θα κερδισουν.
Το Cowboys vs Eagles ειναι το αλλο ματς της εβδομαδας. Δε θα παω κοντρα στους Cowboys στην κατασταση που βρισκονται. Καταλαβαινω οτι ο Wentz εχει ανεβασει τους Eagles, αλλα ομαδα με 5-1 που επιτελους δεν εξαρταται απο το Romo δεν την παω κοντρα.
Τελος, τη Δευτερα δεν εχω κανενα διλημμα. Οι Vikings επαθαν μεγαλη ζημια στη Philadelphia, αλλα νομιζω οτι θα καταφερουν να κρατησουν τους Bears αρκετα χαμηλα και να τους κερδισουν.

ΥΓ. Τους Titans τους περιμενα χτες. Μου χαλασαν τη δυαδα οι Blazers ομως... tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 23 2016, 23:03 ) *
Δε νομιζω οτι το παιρνει το Cleveland, αν και με εχουν φοβισει στα πλει οφ. Οι Cubs ειναι η καλυτερη ομαδα απ την αρχη της σεζον. Με τα λιγα που ξερω νομιζω πως εχουν τους 3 καλυτερους pitcher της σειρας και μπορουν να χασουν μονο απο επιθετικο μπλακ αουτ.


Κι ομως οι Indians ειναι μια νικη μακρια απο το πρωταθλημα και μπορει να το παρουν ακομα και σημερα!
Ποσο ειρωνια της τυχης θα ηταν ομως να επιστρεψουν οι Cubs απο το 1-3 και στο Cleveland να ζησουν και την αλλη οψη του νομισματος...
jasonick
Και τελικά το γύρισαν οι Cubs με ματσάρα στο 7ο παιχνίδι. Οι Cubs φαίνεται ότι το είχαν το παιχνίδι μέχρι το 8ο inning αφού νικούσαν με 6-3 αλλά ο Chapman o pitcher των Cubs "έδωσε" ένα homerun και οι Indians ισοφάρισαν. Στο τέλος του 9ου inning διακόπηκε ο αγώνας για λίγο λόγω βροχής και τελικά στο επόμενο inning το Chicago σκόραρε 2 φορές με το Cleveland να μην μπορεί να απαντήσει. Οι Cubs κατακτούν το πρωτάθλημα μετά από 108 (!) χρόνια σπάζοντας το αρνητικό τους ρεκόρ που ήταν ο περισσότερος χρόνος χωρίς τίτλο στα 4 μεγάλα αθλήματα των ΗΠΑ. Αυτό το ρεκόρ πλέον το κατέχουν (credits στο sg που μου το ανέφερε) οι Arizona Cardinals και όπως βλέπω την επίθεση φέτος δεν τους κόβω να το σπάνε τουλάχιστον φέτος.
SG3ptshooter
Φαντάζομαι δύο τύπους σε καφενέ του Chicago, γιορτές του 1908. "Μήτσο φίλε και του χρόνου βλέπω τρίτο σερί πρωτάθλημα δε μας σταματάει τίποτα". Μιλάμε για το έτος ίδρυσης του Παναθηναϊκού ρε σεις... laugh.gif

Οι Cards, αν δεις τις ηλικίες των Palmer, Fitz, Arians, πρέπει να κερδίσουν τώρα. Γιατί που να βρεις νέο καλό QB και πόσο γρήγορα να κουβαλήσει την ομάδα. Θα πρεπε να δούμε κάτι σαν άλλο γυρολόγο τύπου Palmer που να πιάσουν λαχείο στο πόσο θα ταιριάξει με το καλημέρα και με Fitz να συνεχίσει για 2-3 χρόνια..
T.W.Is.M.
Και το εγραψα για το ποσο τραγικη ειρωνια θα ηταν για το Cleveland να παθαινε στο μπειζμπολ αυτο που εκανε στο μπασκετ: να χασει τη σειρα ενω ηταν μπροστα με 3-1!
Θα μου εκανε εντυπωση να το επαιρναν οι Indians, αφου ολη τη σεζον οι Cubs ηταν καλυτεροι.
Παντως το συστημα που δινει το πλεονεκτημα εδρας στους τελικους ειναι απαραδεκτο! Για ποιο λογο παιζουν ολη τη σεζον και κανουν 100+ νικες οι Cubs;
SG3ptshooter
Την ίδια στιγμή, στη χώρα των δίμετρων receivers:





Kαταπληκτικοί και οι δύο. Και η αναφορά του speaker στον OBJ τουλάχιστον ατυχής, το ξέρουμε πως προσπαθείτε να μας τον δείχνετε πρωί-μεσημέρι-βράδυ γιατί NY bias αλλά είναι άκομψο για την αντίστοιχη κλάση του ίδιου του Evans, που έφτασε τα 8 TDs.
SteveNashidis


Μόλις χθες κατάφερα να δω τα highlights των αγώνων και στέκομται περισσότερο σε αυτό το ματς λόγω της ιδιαιτερότητας της εξέλιξης του. Να μιλήσει και κάποιος από τους ειδικούς του φόρουμ αν στη τελευταία φάση του ημιχρόνου είχαμε μια γνωστή λαμογιά υπέρ των Seahawks. Εγώ βλέποντας αυτά που είδα νευρίασα . Κατα τα άλλα άκρως συμπαθιτική ομάδα οι Bills . Μπορούν να πάνε καλά φέτος.

Εμείς είχαμε ρεπό και καλό είναι να το εκμεταλλευτούμε ώστε να pushαρουμε για τα offs. Ο Πάλμερ διαβάζω παίρνει κάποιες έξτρα ημέρες ρεπό για να διατηρείται φρέσκος shot.gif
T.W.Is.M.
Μετα απο αποχη μιας εβδομαδας που δεν προλαβα να γραψω, ας κανω ξανα προβλεψεις για να εκτεθω:

Οι Texans ειναι πολυ αδυναμοι ως τωρα μακρια απο το Houston we have a problem. Δεν τους βλεπω να κερδιζουν ουτε τους Jaguars.
Οι Saints με εχουν πεταξει εκτος τις τελευταιες εβδομαδες. Το ιδιο και οι Broncos που τους περιμενα να κερδισουν. Αντι να βαλω μυαλο θα επιμεινω στους Broncos.
Η ομαδα μου δε με πειθει αρκετα. Δεν ειμαστε και για τα μπαζα, αλλα δε βλεπω να κερδιζουμε στη Νεα Υορκη. Νικη για τους Jets λοιπον.
Το Eagles-Falcons ειναι αρκετα αμφιρροπο επισης. Θα παω με την εδρα των Eagles, παρολο που οι Falcons τα πανε πολυ καλα μακρια απ την Ατλαντα.
Πιστευω πως οι Panthers εστω και με δυσκολια πηραν μπρος. Θα τους στηριξω λοιπον ξανα εναντιον των Chiefs.
Κανονικα δε θα εμπιστευομουν τη σοφτ αμυνα των Buccaneers. Ομως θα το κανω τωρα εναντιον της κακης επιθεσης των Bears.
Στην Ουασινγκτον θα παω με τη φορμα. Ή μαλλον, θα κοντραρω την κακη φορμα των Vikings και θα πονταρω στους Redskins.
Δεν εχει ξημερωσει ακομα η μερα που σε ενα ματς Titans-Packers θα προβλεψω νικη των Titans. Δεν ξερω γιατι, οι Titans μου μοιαζουν σαν μια απο τις ομαδες που θα μενουν αιωνιως εκτος πλει οφ. Με αντιπαλους οπως οι Packers τους βλεπω να χανουν συνεχως.
Οι Chargers και οι Dolphins ειναι δυο απο τις πιο αχρωμες ομαδες για μενα. Ξερω ελαχιστα γι αυτες. Νομιζω ομως πως οι Chargers ειναι καλυτερη ομαδα και θα κερδισει(τοσο απλα).
Τους Steelers τους πιστευα φετος. Ομως απογοητευουν ως τωρα, ενω οι Cowboys με εκπλησσουν. Πιστευα οτι χωρις Romo θα χανουν κι αυτοι κερδιζουν περισσοτερο απο πριν! Θα προβλεψω λοιπον οτι θα κερδισουν και αυριο!
Οι Cardinals εχουν το πιο ευκολο ματς της εβδομαδας στα χαρτια. Δεν ξερω αν θα ειναι και στην πραξη, αλλα δε νομιζω να χασουν.
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης ειναι βεβαια το Patriots-Seahawks. Αν και κανενα αποτελεσμα δε θα μου κανει εντυπωση, περιμενω νικη των Patriots μετα απο κλειστο παιχνιδι. Βασικα θα μου κανει εντυπωση αν καποια ομαδα κερδισει με μεγαλη διαφορα...
Μετα το Λονδινο ηρθε το ρεπο για τους Bengals. Δε νομιζω ομως οτι αυτο θα τους σωσει στη Νεα Υορκη. Μεχρι στιγμης δεν τα εχουν παει καλα με δυνατους αντιπαλους. Οι Giants δεν ειναι και η πρωτη ομαδα που θα σκεφτομουν αν εψαχνα για "δυνατη ομαδα", αλλα με ρεκορ 5-3 δεν τους λες και κακους.
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 13 2016, 01:50 ) *
Μετα απο αποχη μιας εβδομαδας που δεν προλαβα να γραψω, ας κανω ξανα προβλεψεις για να εκτεθω:


Πιστευω πως οι Panthers εστω και με δυσκολια πηραν μπρος. Θα τους στηριξω λοιπον ξανα εναντιον των Chiefs.


Καλα να παθεις...
SteveNashidis
Πιο ενδιαφέρον πιστεύω ότι ειναι το πρωτάθλημα φέτος . Πολλά αμφίρροπα ματς. Εμείς παραλίγο να το χάνανε ελέω Πάλμερ. Ανταλλαγή μπορούμε να κάνουμε να φέρουμε κανένα πιον αξιόπιστο;;
SteveNashidis

Στέκονται πολλοί στη διαιτησία ( που μας αδίκησε) και στον Κατάνζαρο( που μας καταδίκασε) για την ήττα αλλά νομίζω έχουμε χάσει τη ψυχική ηρεμία και την ομαδικότητα που είχε επιβάλει πέρσι ο Μπρους. Χάσαμε τα οφφς μαζί με τους έταιρους περσινούς φιναλίστ της Καρολίνας και επλίζω να γίνει μάθημα για του χρόνου μιας και έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε και ρεκόρ NFL χθες.

Kατά τα άλλα η απουσία του Νίκου από το συγκεκριμένο thread μας δείχνει ότι ήδη ετοιμάζεται για ταξίδι στο Ντάλας για να φέρει τη Κούπα. laugh.gif
SG3ptshooter
Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου για το 2016 στο NFL, έχουμε τα εξής. Στην AFC East καθάρισαν οι Patriots ως αναμενόταν και οι Dolphins είναι μάλλον η έκπληξη της σεζόν, έχουν κάνει ένα παράδοξο ντεμαράζ απ' την αρχή της μονιμοποίησης του Ajayi στο run, μετά από απίστευτες παλινωδίες για το ποιος είναι ο RB1 κατέληξαν στον αρχικό τους βασικό και έπαιρνε/παίρνει σκαλπ. Χτύπησε ο Tannehill πάντως. Βills συμπαθητικοί σα roster αλλά δεν και Jets χάλι. Στη North oι Steelers δεν ξέρω πως κέρδισαν προχτές, οι Ravens το παλεύουν και μένουν κοντά στο κυνήγι της εξάδας, οι Bengals με τους τραυματισμούς και την αποχώρηση του off co-ord άλλαξαν πολύ προς το χειρότερο κι έμειναν έξω μετά από χρόνια, οι Browns με head coach τον προαναφερθέντα Hue είναι στο 0-14 σε full tankαρισμα και μακάρι να κλείσουν χωρίς νίκη, καθώς οι Lions είναι η μόνη ομάδα που έχει κλείσει στο 0-16 και θέλω παρέα στη ντροπή. tongue.gif

Στην AFC South έχουμε τρεις ομάδες που παραμένουν διεκδικήτριες της πρωτιάς όμως καμία δε γεμίζει το μάτι για κάτι καλό στην postseason. Oι Texans πάγκωσαν επιτέλους τον Osweiler και τους συμπαθώ λίγο περισσότερο αλλά δεν έχουν Watt, οι Titans είναι αυτοί που προτιμώ με Mariota να κάνει ωραία χρονιά μετά το μέτριο ξεκίνημα και Murray να δίνει απαντήσεις, Colts αγαπάμε Luck αλλά το χουν ψιλοδιαλύσει και δεν το ξέρουν. Jags άστο. Στην AFC West έχουν εξασφαλίσει τα playoffs μετά από καιρό οι νεανικοί Raiders, με ανιψιό του Βασιλάκη Καρρά στο τιμόνι της επίθεσης, συρτό παίξιμο Amari Cooper και Mackαρο, γενικά αν βάλεις και το Black Jack del Rio είναι ό,τι πρέπει για ΠΑΟΚ/Superleague του NFL παρομοιώσεις. Οι Chiefs αν δεν είχαν χάσει τις προάλλες απ' το Tennessee μέσα θα έμοιαζαν ήδη σίγουροι αλλά δεν το χάνουν όπως και να χει. Χαμός στο Denver όπου οι περσινοί πρωταθλητές κινδυνεύουν ξεκάθαρα να μείνουν έξω, αν και δηλώνουν ικανοποιημένοι με το Siemian και υπάρχουν και οι Chargers για να τους βαριέμαι.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια για τη λίγκα αυτή οι Dolphins έχουν δύσκολο φινάλε καθώς πάνε στο Buffalo και υποδέχονται τους Bills, οι Steelers παίζουν μέσα με Ravens, εκεί κρίνονται προφανώς πολλά και μετά υποδέχονται και Browns, oι Ravens μετά το Pittsburgh πάνε στο Cincinnati. Οι Texans υποδέχονται Bengals και μετά πάνε στο Ten, οι Titans πριν το Houston πάνε στους Jags, οι Colts πάνε στο Oakland και υποδέχονται το Jacksonville. Οι Broncos με πολύ δύσκολο έργο πάνε Kansas και υποδέχονται Oakland, τελευταία αγωνιστική οι Chiefs πάνε San Diego και Oak αυτό το ΣΚ είπα νωρίτερα παίζουν μέσα με Ind. Άντε βρες άκρη άμα δεν ξέρεις και τα tiebreakers. Θέλω να πιστεύω πως θα δούμε Ravens στην postseason, πάντα είναι ενδιαφέρουσα παρουσία.

Στην NFC East καθάρισαν οι Cowboys και πρακτικά μπαίνουν postseason και οι Giants, Redskins χλωμό, Eagles dead. Στην NFC North οι Vikes καταρρέουν, οι Packers αντεπιτίθενται κι εμείς οι Lions φοβόμαστε, ή έστω εγώ φοβάμαι για τους Lions, Bears διακοσμητικοί ξανά. Στην NFC South στεναχωριόμαστε για τους Saints, ίσως και για τους Panthers, τους περσινούς Panthers περισσότερο, ενώ οι Bucs κάνουν την έκπληξη να μένουν στη διεκδίκηση της division, στην οποία προηγείται η επίθεση της Atlanta. Στη West είναι σίγουροι πρώτοι οι Seahawks παρά την επιθετική αστάθεια και τον τραυματισμό του Earl Thomas, Cards απρόσμενα χαμηλά, Rams Niners είναι σχεδόν interchangeable.

Οι Giants κλείνουν κάπως δύσκολα πηγαίνοντας σε Philly και Was, οι Redskins μπορούν να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους θεωρητικά με ένα 2/2 στο Chi και μέσα με Giants, αλλά δεν την παλεύουν κιόλας, οι Lions πάνε Dallas και υποδέχονται το Green Bay, πως να μη το φοβάμαι, οι Packers πριν έρθουν στο χωράφι του Ford υποδέχονται τη Sota και πάνε για την πέμπτη σερί νίκη. Οι Falcons πάνε σε Carolina και τελευταία βδομάδα υποδέχονται Drew, ενώ οι Bucs πάνε NOLA και υποδέχονται μετά Panthers. Είναι θεωρητικά δυνατό για τους Bucs να αντέξουν, δεν ξέρω τι tiebreakers έχουν με την NFC North, αλλά το Giants@Packers σαν 5, 4 seeds είναι τρομερά ιντριγκαδόρικο.

Φήμες λένε πως οι Cowboys ετοιμάζουν την απονομή από τώρα. Χαίρομαι, θα πονέσει περισσότερο.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 22 2016, 20:41 ) *
Φήμες λένε πως οι Cowboys ετοιμάζουν την απονομή από τώρα. Χαίρομαι, θα πονέσει περισσότερο.


Βλεπω τους Giants στο Νο5 να περνανε απο οποιον παρει το Νο4 και να πεφτουν πανω στους Cowboys, να τους κερδιζουν για 3η φορα και να ψαχνουν στο Dallas πως καταφεραν να χασουν το πρωταθλημα χανοντας μονο απο μια ομαδα, οι δε Giants να χανουν στο Seattle και οι Seahawks να επιστρεφουν στο Superbowl!
Στην AFC τωρα που ξυπνανε οι Steelers θα καθαρισουν σαν αυγο τους 2 πρωτους που θα βρουν και μετα ενα ματς ειναι με τους Patriots για να πανε εκεινοι στο Χιουστον(we have a problem).

Γι αυτη την αγωνιστικη κραταμε Titans, Redskins, Panthers, Raiders, Texans, Chiefs. Θα ελεγα και τους Seahawks, αλλα παραειναι φαβορι για να το θεωρησω προβλεψη. Το αυτο και οι Patriots. Φοβαμαι να πω τους Dolphins, αν και το βλεπω, δεν εμπιστευομαι Saints, θα ελεγα και τους Rams, αλλα ποιος νοιαζεται γι αυτο το ματς, οι Packers και οι Steelers ειναι φαβορι, αλλα καποιος απ τους δυο θα την κανει τη *^&*%(ια στα 2 παιχνιδια που απομενουν, ενω με το ματς των Browns δεν ασχολουμαι. Α, κι οι Cowboys λογικα θα κερδιζαν, αλλα φοβαμαι μην επικρατησει το ισχυρο κινητρο των Lions.
SteveNashidis
Πήγαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη και να χαλάσουμε τα σχέδια του Seattle.

H δήλωση πριν τον αγώνα ήταν η εξής

“We’ve got nothing to lose. Why not go up there, lay it on the line and make it miserable for them on Christmas?”


δεν την πίστεψα αλλά η νίκη ευπρόσδεκτη !!!!

Αποσύρεται και ο Fitz. Όλα καλά !!!
SG3ptshooter


Aυτό, τίποτε άλλο.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 28 2016, 19:13 ) *
Aυτό, τίποτε άλλο.


Έχει όμως και αυτό...


... είναι δηλαδή ο μοναδικός def player που έχει σκοράρει και ως passer και ως receiver και ως rusher.

Και... αφορμή να μάθεις για τον "Refrigerator" Perry! smile.gif

* αλλά δε σε ενθουσιάζει όσο το interception return του Wilfork!
BasketZilla


Λατρεύω 30 for 30.
Όποιος δεν έχει δει το επεισόδιο με τους Bears του 85 ας το κάνει σύντομα.
Γενικά χάρη στις footballιστορίες της σειράς ασχολήθηκα με το τόσο ευγενές αυτό άθλημα biggrin.gif
SG3ptshooter
Τι ισχύει πλέον. Στην AFC οι έξι ομάδες κλείδωσαν. Oι Raiders χωρίς Carr αν χάσουν και κερδίσουν οι Chiefs χάνουν τη δεύτερη θέση. Και οι Texans με Savage είναι προτιμότεροι από Titans χωρίς Mariota. Στην NFC oι Bucs πρακτικά είναι έξω, θέλουν 7-8 ακριβή αποτελέσματα με ισοπαλία μέσα και δύο απίθανες εκπλήξεις, λολ. Παίζεται το δεύτερο seed για Falcons / Seahawks κυρίως, που σημαίνει ρεπό την πρώτη βδομάδα. Αν κερδίσουν οι Redskins είναι το νούμερο 6 και αφήνουν έξω το χαμένο του Packers@Lions. Aπόλυτο division derby.

Θέλω αήττητο McGloin να το σηκώνει. laugh.gif
SG3ptshooter
Τελικά οι Redskins δεν τα κατάφεραν, οι Chiefs κέρδισαν το bye και οι Savage και McGloin άντεξαν λιγότερο από κάτι που αντέχει υπερβολικά λίγο. Bye οι #1 Cowboys, #2 Falcons στην NFC και οι #1 Patriots, #2 Chiefs στην AFC. Tι έχουμε στο Σαββατοκύριακο της Αγριόκαρτας:

Σάββατο 11.35 #5 Raiders @ #4 Texans

Πρώτος πρωτάρης βασικός σε αγώνα playoffs όσο υπάρχουν SuperBowls (πάμε για το 51) Connor Cook vs επανακάμψαντα Osweiler. Βάλτε NOVA ή το πιο ενδιαφέρον ματς του διημέρου; Πολύ run, καμία πρόβλεψη.

Κυριακή 03.15 #6 Lions @ #3 Seahawks

Πάνω από ένα TD φαβορί οι Seahawks, σκέφτομαι να μην ξενυχτίσω όπως ήταν ο τελευταίος μήνας. Αλλά οι Seahawks φέτος είναι πιο γυμνοί απ' όσο έχουν υπάρξει επί Wilson, με τέτοια O-Line, με Rawls να παίζει εναλλάξ και χωρίς Earl.

Κυριακή 20.05 #6 Dolphins @ #3 Steelers

Ακόμα περισσότερο φαβορί οι Steelers, με Dolphins χωρίς Tannehill. Αλλά είναι τόσο βολική ώρα που δε θα αντισταθώ, μέχρι να πάρουν διαφορά οι κάτοικοι της Καταραμένης Πόλης και να το γυρίσω τηλεόραση, έχω να δω Κυριακάτικο show απ' όταν ψάχναμε σε πιο τετράγωνο "σκόραρε" η -ελαφρύτερη του Roethlisberger- Kλάρα.

Κυριακή 11.40 #5 Giants @ #4 Packers

Το καλύτερο ματς του διημέρου πριν αρχίσει. Από φανέλες, από προϊστορία, από προσωπικότητες, από διαφορετικές αναγνώσεις. Απ' όταν είπε o Rodgers πως οι Packers θα τα καταφέρουν έχουν μόνο νίκες και έχει 15-0 td/int. Αλλά, όπως ο Drew, δε μπορεί να παίξει και cornerback..
SteveNashidis
Στηρίζουμε Packers σε αυτά τα offs.
Προσδοκώ να μην περάσουν ούτε από τον πρώτο γύρο οι Seahawks .
Eνώ μαρέσει η εκπληξούλα ( που πρέπει να αλλάξουν όνομα) Dolphins , θέλω να περάσουν οι Steelers.
Στο τελευταίο ζευγάρι στηρίζουμε και θέλουμε MVP εμφάνιση Mariota ! !
SteveNashidis
Επιπόλαιο το λάθος μου. Ευχαριστώ τον sg3 για την ενημέρωση. Δεν υπάρχει Μαριότα ούτε η ομάδα του στα offs.
icon_tomato.gif
BasketZilla


CATCH OF THE YEAR 41.gif



Ο ζουμπάς ο Rawls ήταν πάντως όλη η επίθεση του Seattle χθες.
Εγώ προτιμώ τους Seahawks αλλά το βασικό ζητούμενο είναι άλλο !

SG3ptshooter



Pick στο νούμερο 24 του draft που παραλίγο να αλλάξει σπορ γιατί δεν έβρισκε Div I κολέγιο στο NCAA, αυτό το δεύτερο είναι το πιο τρομακτικό. Και γενικά μεγάλο μέρος της elite αυτή τη στιγμή στη θέση ήταν μακριά απ' τα πρώτα picks στη διαδικασία επιλογής, Brady στο 199, Βrees στο 32, Wilson στο 75, ο rookie του Dallas που τους οδηγεί ο Prescott 135.

Τον ερχόμενο MVP, που είναι φίλος της στήλης παρά το τσούρμο haters που έχει στο forum -2- που τον πετάγανε στο fantasy και που λέγανε lol δε συγκρίνεται με το Stuffed, το Matty Ice, τον είχαν επιλέξει στο 8 οι Falcons, πάλι καλά. Εκτός από Luck και Cam δεν έπαιρνα άλλον πρώην νούμερο 1, με αναμονή μήπως ανέβει ο Fameis. Αλλά είμαστε Χαβανέζοι όλοι απ' όσο ξέρω σε εκείνη τη φουρνιά όπως και να χει.

To πρόγραμμα για το επόμενο ΣΚ είναι:

Σάββατο 23.35 #3 Seahawks @ #2 Falcons
Κυριακή 03.15 #4 Τexans @ #1 Patriots, μια χαρά, θα κοιμηθούμε

Κυριακή 20.05 #3 Steelers @ #2 Chiefs
Kυριακή 23.40 #4 Packers @ #1 Cowboys.
T.W.Is.M.
Ειμαι περιεργος που βλεπω μονο τους Patriots να κερδιζουν στην εδρα τους;;;
Και τελικα, να επιμεινω στην αρχικη μου διαισθηση που ελεγε Steelers για πρωταθλημα(χωρις να το στηριζω καπου) ή να υποστηριξω τους Packers για να το παρει ο Rodgers με τον Giannis στο SB;
SG3ptshooter
Πέρυσι στα προσφάτως δημιουργηθέντα NCAA Football Playoffs είχαμε στον τελικό το Alabama, το Kentucky του football κι ακόμα χειρότερα, να νικά το συμπαθές Clemson με το γουτσου-γουτσου έμβλημα, το ωραιότατο πορτοκαλί χρώμα που παραπέμπει σε μπάσκετ, ΕΘνική Ολλανδίας και το 1/3 της ντουλάπας μου και τα στατιστικά του KJMcD, και είναι και πρώην ομάδα του Nuk. Φέτος είχαμε επανάληψη του περσινού matchup και παρότι προφανώς κάτι άλλαξε, δείτε το recap γιατί αξίζει.



Μπορεί ο Deshaun Watson να έχει το πιο αστείο μουστάκι σε όλα τα σπορ -καλά που υπάρχουν οι metrosexual παγκίτες των Pistons και δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο μαλλί- μπορεί να μην είναι projected ως το νούμερο 1 pick του ερχόμενου draft, κάτι έλεγα χτες γι' αυτό laugh.gif , έστω και τυχαία, αλλά μ' αρέσει, θα θελα να τον δω να παίρνει την ευκαιρία του στο NFL, δήλωσε για το επερχόμενο draft. Ο πρώτος παίκτης που είδα NCAA ήταν ο Mariota, όλα κουμπώνουν.. Και έχω δει και Dakotες για Wentz, αμέ. Βάλτε ρε πιο πολύ το Nate εκεί στο παράρτημα του Ολυμπιακού να πούμε.

*Clemson + NBA: Horace, Nance, Tr. Booker, ο καλύτερος μάλλον senior φέτος σε όλες τις λίγκες ο Blossomgame.
SG3ptshooter


fast.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 9 2017, 21:40 ) *
Ειμαι περιεργος που βλεπω μονο τους Patriots να κερδιζουν στην εδρα τους;;;
Και τελικα, να επιμεινω στην αρχικη μου διαισθηση που ελεγε Steelers για πρωταθλημα(χωρις να το στηριζω καπου) ή να υποστηριξω τους Packers για να το παρει ο Rodgers με τον Giannis στο SB;


Δεν ημουν και τοσο περιεργος τελικα!
Μου το χαλασαν οι Seahawks, αλλα την αλλη Κυριακη θα χα θα χασετε ξανα Falcons! tongue.gif
T.W.Is.M.
Αυριο ειναι τα μεγαλα ματς πριν το SB. Κανενα σχολιο;
Απ τη μια βλεπω τους Packers, απ την αλλη αμφιρροπο ματς. Δυσκολα να γινουν 2 νικες των αουτσαιντερ, αλλα ποτε δεν ξερεις. Το εχω δει το ονειρο με τους Steelers απ το φθινοπωρο...
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 21 2017, 17:18 ) *
Αυριο ειναι τα μεγαλα ματς πριν το SB. Κανενα σχολιο;


Packers @Lanta
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι οι Packers μπορούν να σκοράρουν περισσότερους πόντους από τους Falcons στην έδρα αυτών? Όχι, πολλοί, αλλά το πιστεύει ο Rodgers και οι Packers, που το κάνει σαν... να είναι αρκετό για να δούμε ματσάρα τουλάχιστον. Στο δεύτερο μισό και στα τελευταία έξι παιχνίδια που είδα περισσότερο τους Packs σε σχέση με την αρχή της σαιζόν (μιλάμε για δυο "άλλες" ομάδες εδώ), υπήρχαν στιγμές που έβλεπες αναλαμπές από την πίσω ζώνη της secondary, λέμε για safeties εδώ, όχι corners έτσι! tongue.gif Οπότε κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Ελπίζουν σε κάποια δυσλειτουργία των plays που θα καλέσει ο Shanahan (τον έμαθα κι αυτόν tongue.gif λέμε τώρα... όχι και πολύ συχνό φαινόμενο...) και να πάνε όλα καλά μπροστά. Disadvantage για τους Falcons ότι έχουν απέναντί τους ίσως το πιο savvy group of veterans που θα μπορούσαν να βρουν στον δρόμο τους για το superbowl. Κάπως έτσι οι Γουησκονσινέοι καθάρισαν τους Cowboys, κάποιοι έλεγαν μάλιστα ότι το μάτι του Aaron γυάλιζε πριν την έναρξη του ματς... Φυσικά και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παίζουν τον ρόλο τους στην ψυχολογία των παικτών και των ομάδων και αυτό είναι που κάνει το ματς αμφίρροπο. Packers 35 Falcons 31

Steelers @Boston
Τα ίδια σχετικά με την έκβαση ισχύουν κι εδώ, αφού είναι confe final tongue.gif και έτσι θα έπρεπε να είναι. Για τους Steelers η χρονιά πάει μαγικά, κυρίως ως προς το ότι κατάφεραν να βρεθούν στα playoffs σε σημείο που δεν είχαν ουσιαστικά κάποια σημαντική απώλεια (εξαιρόντας τον Heyward, που με αυτό το "e" εκεί σε κάνει να τον χάνεις σχεδόν πάντα στο Sporcle): βασικά αν εξαιρέσουμε τον Green, που έχει το γνωστό πρόβλημα με τις διασείσεις του και είναι ένα walking day2day δυστυχώς, η ομάδα αν δε χάνω κάτι είναι πλήρης και σε τρομερή φόρμα. Ο Bell έχει τόσο patience που πιστεύεις ότι θα κάνει 150 γιάρδες από handoffs για πλάκα και είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι ένα top3 running back, οπότε μαζί με τον Antonio Brown δημιουργούν αυτό το Δικέφαλο Τέρας που λέει και ο Ike o Taylor, ΑΕΚ δηλαδή οι Steelers. H αμυνά τους κάπως παίζει μπαλίτσα δίνοντας 300 και 230 total yards στα προηγούμενα δύο, ναι... προφανώς το 230 ήταν οι Chiefs. Στο μοναδικό match που έπαιξαν με τους Pats είχαν χάσει 27-16 στο Foxborough σε ένα ματς που δεν έπαιζε ο Ρόθλας. Από την πλευρά της ομάδας του Belichick λογικά επιστρέφει σε μεγαλύτερο ρόλο το Βουνό, έχοντας χάσει προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, νομίζω επιστρέφει και ο Hogan. Steelers 29 Patriots 26.
SG3ptshooter
Packers@Falcons, 10.05 -Ελλάδος-

Οι Packers έχουν παρά πολλά κενά πλέον, γι' αυτό και δεν έβαλα το σπίτι μου. Οι Falcons είναι η καλύτερα δομημένη επίθεση στη λίγκα με προφανώς σπουδαίο WRs corps και ο Ryan τα περασμένα 2-3 χρόνια ήταν απ' τους πιο underrated QBs στη λίγκα, έχουν 2 ικανούς RBs -προτιμώ τον Coleman παρότι μ' άρεσε ο Freeman στην rookie offseason του- κι έχουν βελτιώσει την O-line που ήταν η αχίλλειος πτέρνα τους. Αμυντικά είναι μέτριοι, πίεσαν αποτελεσματικά τους Seahawks αλλά νταξ μιλάμε για τραγική προστασία, οι Packers είναι πολύ καλύτεροι σε αυτό. Οι Packers έχουν χάσει Lacy, Starks, C-Mike στο RB, έχουν χάσει κάμποσους στη secondary ιδίως στο CB είναι καιρό τώρα πολύ άδειοι άρα δε θα χουν απάντηση στο Julio εύκολα, και οι 3/4 πρώτοι WRs του depth chart "δε θα έπαιζαν αν ήταν αγώνας κανονικής περιόδου", προφανώς ο ένας απ' αυτούς είναι ο Jordy Nelson. Είναι δύσκολο ακόμα και για Aaron, αλλά αν υπάρχουν 3-4 QBs που θα μπορούσαν να πάρουν το ματς σήμερα, ο ένας είναι πράγματι ο Rodgers. (Στις άλλες θέσεις ψηφίζω Wilson και Luck)

Steelers@Patriots, 01.40

Αν υπήρχε ομάδα ΝΒΑ με πρόεδρο που είχε μόνιμη θέση σε "Δίκη της Δευτέρας" στο ΤΝΤ, διάφορες ποσότητες γκρίνιας για αδικία υπέρ τους που συμμεριζόσασταν σε χ,ψ φυσιολογικό βαθμό και roster/προπονητή/ιδιοκτήτη που έκανε αγώνα να βγάλει πρόεδρο τον Trump, κι αυτή η ομάδα αντιμετώπιζε μια ομάδα με συμπαθείς stars αλλά μπιφτέκα overrated ηγέτη a la παχύς Rondo που κυρίως δεν τους γουστάρετε από άλλο σπορ, όπου στο άλλο σπορ θέλετε να σας κάνουν δώρο φανέλα απ' την ομάδα για να της βάλετε φωτιά, με ποιον θα ήσασταν; ph34r.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 22 2017, 12:18 ) *
Steelers@Patriots, 01.40

Αν υπήρχε ομάδα ΝΒΑ με πρόεδρο που είχε μόνιμη θέση σε "Δίκη της Δευτέρας" στο ΤΝΤ, διάφορες ποσότητες γκρίνιας για αδικία υπέρ τους που συμμεριζόσασταν σε χ,ψ φυσιολογικό βαθμό και roster/προπονητή/ιδιοκτήτη που έκανε αγώνα να βγάλει πρόεδρο τον Trump, κι αυτή η ομάδα αντιμετώπιζε μια ομάδα με συμπαθείς stars αλλά μπιφτέκα overrated ηγέτη a la παχύς Rondo που κυρίως δεν τους γουστάρετε από άλλο σπορ, όπου στο άλλο σπορ θέλετε να σας κάνουν δώρο φανέλα απ' την ομάδα για να της βάλετε φωτιά, με ποιον θα ήσασταν; ph34r.gif


Ενταξει, δεν εχω και κατι με τους Cleveland Browns, ουτε με τους Indians.
Αλλα τον Trump;;; To Donald, το φιλο του Vince, που του ξυρισε το κεφαλι πριν 10 χρονια στη Wrestlemania;
Go Steelers!!! cool.gif
aegeansheed
Επίσης ένα σχόλιο για το late game, ότι αν δεν πάει η επίθεση από αέρα όπως πρέπει, δηλαδή ο μπουχ**** τα κάνει μαντάρα, όπως ένα που κόντεψε να χάσει από τους Browns πριν λίγες εβδομάδες, συνήθως καταστρέφεται και το running game των Steelers. Δυστυχώς δεν ξέρω να το εξηγήσω παραπάνω, αλλά εννοώ ότι αν οι DeCastro και σία δεν καταφέρουν πολλά στο pass rush, το πολυαγαπημένο σωματείο έχει by default το πάνω χέρι.

!!! Afternoon update !!!: Probable και ο Nelsonας (Twism έχεις το παλτώ σου αυτό φέτος? tongue.gif ) και Adams-Allison
QUOTE
Jordy Nelson (ribs, illness, questionable) is expected to play with a Kevlar vest in Sunday's NFC Championship Game against the Falcons.


pregame photo που διέρευσε από τον Equipment Manager των Packers tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.