Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Pierce
Και μια βόλτα από το μοναστηράκι, και μετά.
louie
εχει κανενας λινκ για σημερα;
Pierce
http://gofirstrow.eu/sport/american-football.html

αν θες και το pre game. 1:30 ξεκινάει.
jvalin
Go Hawks!
Go Seattle!

Και επί τη ευκαιρία, bring back the Sonics! sonics1-sm.gif

SG3ptshooter
SG3ptshooter

Aποσύραμε τη φανέλα του Lidstrom. Θα το κατεβάσω και θα παριστάνω ότι δε δάκρυσα με επιτυχία.

Σε εξίσου σημαντικά νέα, η προστριβή του Martin St. Louis με τον επίσης κρεμασμένο απ' την οροφή στο Detroit και νυν GM της Tampa και της Εθνικής ομάδας του Καναδά Steve Yzerman, με αφορμή την αρχική απουσία του 38χρονου speedster της καρδιάς μας απ' το roster του Καναδά στο Sochi, οδήγησε στο ΠΟΛΥ στενάχωρο trade του πρώτου στη NY. Κρίμα, τη στιγμή που ο αρχηγός των Lightning, πρώην πρωταθλητής και πρώην MVP με τη φανέλα της Tampa, φτάνει σύντομα και το μαγικό σκορ των 1000 πόντων, αλλά θα το καταφέρει με τη νέα του ομάδα. Κρίμα βέβαια πιο εγωιστικά κι επειδή η Tampa χωρίς το Stamkos κρατήθηκε ψηλά στην Ανατολή, οπότε η επιστροφή του τους κάνει ένα απ' τα φαβορί στην περιφέρειά τους.

Πολύ σημαντικά ενισχύθηκε το Montreal με την προσθήκη του Vanek στη deadline, ήδη η ομάδα του σουτερικού MVP των Ολυμπιακών αγώνων βρισκόταν ψηλά, ενώ και οι Kings και οι Bruins τσίμπησαν καλούς Ευρωπαίους τελευταία στιγμή, με την προσθήκη των Gaborik και Meszaros αντίστοιχα. Για το trade του Troit, no comment. 33.gif

Το Chicago θα προσπαθήσει με σοβαρές ελπίδες για το repeat, αλλά ο ανταγωνισμός στη Δύση φέτος είναι πολύ δυνατός, αφού πλην του LA που ανέφερα, ψηλά στη βαθμολογία βρίσκονται τα ισχυρά από προηγούμενες χρονιές Anaheim, St. Louis, San Loser Jose και παράλληλα είχαμε την άνοδο ενός ενθουσιώδους Colorado. H Aνατολή πάνω κάτω στα γνωστά, πλην της Galactic Empire ανέφερα ήδη τους υπόλοιπους με βλέψεις. Boston, Tampa Bay, Montreal κυρίως.

Κατά τα άλλα, Darren Helm για πάντα όμως:

Τοp 10 goals, saves, hits για όσους έχουν διάθεση για περισσότερη εικόνα. Jamie Benn για πάντα όμως. Dustin Byfuglien για πάντα επίσης. Το κανε και χτες.
SG3ptshooter
Άλλο ένα καταπληκτικό post για hockey. Poll, κλιπάκια για κάθε ομάδα πάνω στο κείμενο, toptens, χαμούλης tongue.gif

Πλέον έχουμε 4 divisions και τo σύστημα κατάταξης των ομάδων στην postseason άλλαξε και έγινε σαφώς πιο περίπλοκο. Θα προσπαθήσω να είμαι σαφής.

Ανατολή


Αν τυχόν με διαβάζετε, έχετε βαρεθεί να βλέπετε φωτογραφίες των Boston Bruins. Οι περυσινοί φιναλίστ είχαν μια απ' τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας τους, μάζεψαν 117 πόντους και τερμάτισαν πρώτοι σε ολόκληρη τη λίγκα. Βρίσκονται στα playoffs για έβδομη συνεχόμενη σεζόν κι έχουν σε γενικές γραμμές τους ίδιους πρωταγωνιστές. Βασικό τερματοφύλακα τον εξαίρετο Φιλανδό Rask, αρχηγό το ψηλοκρεμαστό Σλοβάκο τον Chara και πρώτους scorers τον Krejci με το Bergeron. Σημαντικότερη προσθήκη της offseason ήταν αυτή του πασίγνωστου πρώην star βετεράνου, του Jarome Iginla. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τη μεγάλη ομάδα που στηρίζει ο γράφων. Με τους star να χάνουν και οι δύο από μισή σεζόν και βάλε, χρειάστηκε να προωθήσουμε πολλούς νέους παίκτες απ' την περιβόητη β ομάδα μας και να τη δούμε λίγο Αγιαντώνης όταν ο Pop ξεκουράζει τους καλούς και τους Ντιγκιντάγκες. Με το βασικό τέρμα, που ως γνωστόν ποτέ δε συμπάθησα, να πηγαίνει για εξαγορά συμβολαίου και τον αντικαταστάτη του Lidstrom να μην έχει ακόμα εμφανιστεί στον ορίζοντα, η πρόκριση του Detroit στην postseason είναι πρακτικά άθλος και το μέλλον συνεχίζει να μοιάζει ανθηρό αν γίνουν λίγες λογικές ανανεωτικές αλλαγές που ψιλοαρνούμαστε πεισματικά να τολμήσουμε. Όσον αφορά αυτή τη σειρά με τη Βοστώνη, παρότι σαφές outsider έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στους Bruins στην κανονική περίοδο και είναι πιθανό να τους κάνουμε να κινδυνέψουν.. Ζήτω η νέα γενιά! Η Βοστώνη ήδη είναι σε κατάσταση πανικού:
QUOTE
Christopher Nicholas
I am a bruins fan, I did not want to meet the red wings in the playoffs. Red wings are dangerous and have alway been even more dangerous in the post season. Im going to nod toward the bruins because of their depth and skill but the wings aren't far behind. It is going to be a great playoff series and my opinion probably one of the best of the post season
Reply · · 10 · Yesterday at 9:44am



Δεύτεροι στην Ανατολή τερμάτισαν οι γνωστοί βδελυροί κλαψιάρηδες απ' το Pittsburgh. Γι' αυτό και στη φώτο βλέπουμε το έβδομο seed που στηρίζουμε για upset, τους Columbus Blue Jackets. Ποιοι είναι αυτοί; Eίναι μια ομάδα που προστέθηκε στη λίγκα με την είσοδο της νέας χιλιετίας και που μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της καταφέρνει να περάσει στην postseason. Στηρίζεται στον πολύ καλό τερματοφύλακα που έκλεψε απ' τη Philly το Bobrovsky και το νέο αστέρι της που βρήκε το δρόμο του και ανέβασε επιτέλους τα νούμερά του, το Ryan Johansen. Παρότι ο Malkin, ο πραγματικός καλύτερος παίκτης των Penguins, είναι αμφίβολος για τη σειρά, πιστεύω δυστυχώς το Death Star που έχουν χτίσει στη μικρή ομάδα της Pennsylvania θα βρει το δρόμο του προς την επόμενη φάση.


Ως πέμπτο seed οι New York Rangers θα υποδεχτούν τους έκτους Philadelphia Flyers. Όχι, δεν τα έχω χάσει, το σύστημα άλλαξε και οι 2 ομάδες αυτές τερμάτισαν δεύτερη και τρίτη στη νεοσύστατη Metropolitan division. Απ' τη μία, οι Rangers έχουν ως γνωστόν μεγάλο τέρμα κι επιτέλους ανέδειξαν ως ηγέτη τον αγαπημένο μου Ναβαρρίζοντα Νορβηγό, το Mats Zuccarello. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα playoffs αλλά με χαμηλότερα τον πήχη, η σειρά αναμένεται πολύ αμφίρροπη. Οι Flyers συνεχίζουν να βρίσκονται σε μια αναζήτηση περισσότερων λύσεων μετά την απογοητευτική περυσινή τους χρονιά και τους κουβαλά ξεκάθαρα ο τεράστιος Claude Giroux και το physical παιχνίδι κάποιων γραμμών τους. Αλλά δε φοβούνται αυτούς τους Rangers, ούτε τους "αιώνιους" Penguins που θα συναντήσουν στο δεύτερο γύρο αν περάσουν και οι δυο τους, μιας και τους έχουν πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια. 19.gif


Άλλες δύο ομάδες που μου αρέσει το παιχνίδι τους συγκρούονται σε αυτή τη σειρά. Η αγαπημένη Tampa προσπερνά την προδοσία του Μartin St. Louis, που μας εγκατέλειψε στην trade deadline, και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την προσθήκη του πρώην αρχηγού της New York, του γνωστού και ως Captain Clutch, Ryan Callahan, ενός απ' τους σκληρότερους αμυντικούς wingers του παιχνιδιού. Ο Stamkos μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν επέστρεψε και δε μπορεί κανείς να υποτιμήσει το δεύτερο seed της Ανατολής. Με αμφίβολο όμως τον βασικό τους τερματοφύλακα, οι Canadiens ίσως και να έχουν το πάνω χέρι. Η διαχρονικά μεγάλη ομάδα του Montreal έχει στο roster της τον λατρεμένο τερματοφύλακα Carey Price που βγήκε MVP στους πρόσφατους Χειμερινούς ΟΑ, 2 playmaking αμυντικούς και έκλεψε στη deadline και τον γρήγορο κι επικίνδυνο Αυστριακό winger, το Vanek. Έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους, ειδικά με την απώλεια ενός ταλαντούχου νεαρού center του Galchenyuk, αλλά είναι μια απ' τις ομάδες που μπορούν να φτάσουν μακριά. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει απ' το Bos-Det.

Δύση


Πέρυσι δήλωνα ότι οι Ducks δε μου άρεσαν τόσο, και πράγματι οι δεύτεροι στη Δύση τότε Ducks αποκλείστηκαν απ' τον πρώτο κιόλας γύρο. Φέτος η ομάδα βελτίωσε την άμυνά της, κυρίως με την προσθήκη ενός απίστευτου rookie που τολμώ να πω θυμίζει το Μεγάλο Lidstrom, και ίσως είναι η ώρα της να φτάσει πιο μακριά απ' ότι στις περασμένες σεζόν, που ήταν πάντα υπολογίσιμη αλλά μετά τον τίτλο του '07 δεν είχε επιτυχία στα δύσκολα. Για το Selanne ρε γαμώτο! Και το Giguere κι ας παίζει στο Colorado! Ναι, και για το j-kidd! tongue.gif Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Dallas Stars, που με την ανανέωση που επέλεξαν να επιχειρήσουν έχουν ένα νεανικό και ενθουσιώδες σύνολο, του οποίου ηγείται ο all-around παιχταράς Jamie Benn και πρωταγωνιστής είναι ο Tyler Seguin, το απόκτημα του καλοκαιριού μετά από trade με τη Bοστώνη. Δύσκολο το upset. Θα πρέπει να chokάρουν απ' την πίεση που θα παίξει το Dallas οι καλές γραμμές του Anaheim, αλλά το ταλέντο των Καλιφορνέζων νομίζω υπερτερεί του ενθουσιασμού.


Απ' τον πάτο στην κορυφή. Ποιο είναι το παλικάρι στη φωτογραφία; Το νούμερο 1 του περασμένου draft, ο Nate McKinnon. Γιατί δεν είναι στον πάτο παρέα με το Μπενέτους και τους Dipους; Γιατί κόντεψε να σπάσει τα κοντέρ. tongue.gif
Δεύτεροι λοιπόν από τελευταίοι οι Avalanche, μια ομάδα που με το ταλέντο που έχει μαζέψει τα τελευταία χρόνια ήταν υποψήφια για καλύτερη σεζόν, αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε ότι με νεόκοπο προπονητή - και ψυχάκια πρώην παίκτη - όλος ο ενθουσιασμός και η ενέργεια που είδαμε στον πάγο θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε μια αποτελεσματικότητα που θα τους έφερνε τόσο ψηλά. Με αρχηγό τον 21χρονο ακόμα Gabriel Landeskog, έναν παίκτη που δεν μπορώ να περιγράψω πόσο αθόρυβα εντυπωσιακός είναι γιατί απλά δε γίνεται, θα μπορούσα να τους δω να πηγαίνουν μακριά. Η Minnesota στον πρώτο γύρο με το προβλέψιμο παιχνίδι της δε μοιάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο. Οι Avs είναι δυνατοί και μακριά απ' τη Mile High City, οι Wild χρειάζεται να εμφανίσουν μια αποτελεσματική γραμμή απ' το μανίκι τους.


Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους περσινούς πρωταθλητές, τους Μαυραετούς του Chicago. Προβλήματα στη συνοχή κάποιων γραμμών και ενοχλήσεις σε σημαντικούς παίκτες τους έκαναν να χάσουν την επαφή με την πρωτιά κάπου στην πορεία της σεζόν. Ως τρίτοι της Central θα αντιμετωπίσουν τους δεύτερους στη division St. Louis Blues. Οι οποίοι παρότι βρίσκονταν στην κορυφή όλης της λίγκας για σεβαστό χρονικό διάστημα, βρίσκονται καιρό σε ένα slump τόσο εντυπωσιακό, που αν συνδυαστεί με τις πρόσφατες απογοητεύσεις τους στην postseason, κάνει πολλούς φίλους των Blues να ανησυχούν για το ματσάρισμα απέναντι στους δις πρωταθλητές τα τελευταία 4 χρόνια Blackhawks. Χρειάζεται σταθερό σκοράρισμα το St. Louis και δεν ξέρω αν μπορεί να το βρίσκει κάθε βράδυ απέναντι σε μια ομάδα που περηφανεύεται για την παρουσία του πρώην - και σύντομα ξανά - καλύτερου αμυντικού της χρονιάς, του Duncan Keith. Όσο για το αν θα σπάσει την κλειστή άμυνα των Blues το Cago; Ιn Τoews we trust! Τέιβζ, δυστυχώς δεν άκουσα ποτέ πως τον πρόφερε ο Βαγγέλης Μου! laugh.gif
Ο νικητής αυτής της σειράς θα παίξει με τους από πάνω.


Κλασσικούρα Καλιφορνέζικη σειρά, με τους streaky losers του SanJose να έχουν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στους πιο playoff-oriented battle-hardened killer-instict Βασιλιάδες του LA. Με το νικητή να πρέπει εκτός μεγάλου απροόπτου να τα βάλει με το φετινό Anaheim, νιώθω ότι έρχεται χειμώνας αντί για καλοκαίρι εκεί Δυτικά. Ο Quick στο τέρμα του LA, η αμυντική ικανότητα ακόμα και της πιο ταλαντούχας επιθετικής γραμμής τους με το μεγάλο Σλοβένο τον Kopitar και τον αρχηγό στο hustle το Brown, σίγουρα προβληματίζει τους πάντα επικίνδυνους αλλά συχνά αναποτελεσματικούς Sharks. Για να δούμε αν θα καταφέρουν να ξαφνιάσουν κόσμο πηγαίνοντας στους τελικούς επιτέλους. Το ηλικιακό παράθυρο των περισσότερων ηγετικών παικτών κλείνει...


με 2 μικρούς Red Wings, Toews, Giroux.. Τι περισσότερο να ζητήσω;

Με την άμυνα της Carolina να μην υπάρχει χρόνια και χρόνια τώρα, ο Ward βγάζει μόνο με βουτιές. tongue.gif Quick μεγαλείο.

Byfuglien = cult σατανικό και με soundtrack Black Sabbath λέμε...
SG3ptshooter


Tελικοί Stanley Cup. Kings απέναντι σε Rangers, μάχη ανάμεσα στα 2 μεγαλύτερα fanbases της χώρας, Los Angeles εναντίον New York.
Πρόγραμμα:
QUOTE
Wed, Jun 4 Los Angeles 8 p.m.
Sat, Jun 7 Los Angeles 7 p.m.
Mon, Jun 9 New York 8 p.m.
Wed, Jun 11 New York 8 p.m.
Fri, Jun 13 Los Angeles 8 p.m.
Mon, Jun 16 New York 8 p.m.
Wed, Jun 18 Los Angeles 8 p.m.



Οι απρόσμενοι με βάση το ρεκόρ εκείνης της σεζόν πρωταθλητές του 2012 Kings επιστρέφουν στους τελικούς από θέση ισχύος, μιας και αυτήν τη φορά έχουν το πλεονέκτημα της έδρας. Καλύτερη επιθετικά ομάδα φέτος απ' ότι τις προηγούμενες σεζόν έχει μεταλλαχθεί προς το καλύτερο στην αποτελεσματικότητά της, έχει κρατήσει τον κορμό και τον προπονητή που την έχει φτάσει ξανά τόσο ψηλά, έχει προσθέσει στη deadline ένα ακόμη επιθετικό όπλο, το Σλοβάκο star και πρώην Ranger Gaborik και ξεκινάει τη σειρά ως το φαβορί για τον τίτλο. Απέναντι τους οι πιο ξεκούραστοι, εξίσου πολύπλευροι επιθετικά παρότι λιγότερο αποτελεσματικοί Rangers, με την άμυνά τους να συνεχίζει να είναι σημείο αναφοράς μπροστά στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, το Henrik Lundqvist, που θα παλέψει κόντρα στις πιθανότητες όντας ο πιο φορμαρισμένος ανάμεσα στους δύο goalies.

Αν υπάρχει μια αδυναμία στους Kings, είναι οι ανησυχητικοί αριθμοί του τερματοφύλακα Quick. Ο κάτοχος του ρεκόρ καλύτερου ποσοστού αποκρούσεων σε μια postseason βλέπει την ομάδα μπροστά του να είναι πιο free-flowing και καλείται να αντιμετωπίσει λιγότερο προετοιμασμένος κάποια σουτ, έχοντας δείξει μια σχετική αστάθεια για τις περγαμηνές του. Από κει και πέρα ο εκτελεστής Jeff Carter και η τριάδα του παίζουν ξεκάθαρα σημαντικό ρόλο, σχεδόν εξίσου με τους δύο διαφορετικούς συνδυασμούς που έχουν ως σημείο αναφοράς τους το Σλοβένυ της καρδιάς μας, έναν εκ των καλύτερων και πιο υποτιμημένων παικτών του NHL, τον Anze Kopitar. Είτε έχει δίπλα του το Gaborik μαζί με το μαχητικό αρχηγό Brown, είτε τον clutch Justin Williams. Αν κερδίσουν οι Kings, ανάμεσα στον Kopitar και τον playmaking διεθνή αμυντικό Doughty θα κριθεί και το MVP των playoffs. Δεν υπάρχει πιο playoff tested ομάδα απ' το LA την τελευταία τριετία, έχουν βαρεθεί να ανατρέπουν σκορ από 0-2 πίσω και παρότι δεν είναι σίγουρη η έκβαση των τελικών, είναι το φαβορί.


Οι Rangers απλά είναι κατώτερη ομάδα συνολικά. Λιγότερο καλοί επιθετικά σε σχέση με το ταλέντο τους, σε μια κατάρα που ακολουθεί τους Rangers χρόνια. Η προσθήκη του St. Louis, του undrafted πρώην MVP, έδωσε μια νέα πνοή στα ρεμάλια-stars που δε μπορούν να σκοράρουν ούτε με αίτηση, που έκαναν κι αυτοί μερικά πράγματα σωστά, κυρίως από προσπάθεια και hustle. Η άνοδος του Zuccarello σε ρόλο επιθετικού καταλύτη υπό τον νέο προπονητή προσέθεσε κι αυτή καλύτερη κυκλοφορία στη νέα τριάδα που συστήθηκε, με center τον μαχητικό Derek Stepan. Η άμυνα συνεχίζει να είναι ο προσανατολισμός τους με ένα σύνολο πολύ καλών παικτών, ξεχωρίζει ο αμυντικά α-προ-σπε-λα-στος Ryan McDonagh και η μάχη με τους εξίσου δυναμικούς Κings θα είναι μια σίγουρα μεγάλη σειρά.

Δεν ξέρω βέβαια αν θα μπορέσει να αποδειχθεί καλύτερη σειρά απ' τους τελικούς της Δύσης. Οι δις πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια Blackhawks προηγούνταν αλλά δε μπόρεσαν να κρατήσουν τους Kings έξω απ' την περιοχή τους physically, δέχτηκαν το break στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, πήγαν στο έκτο παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο αλλά κατάφεραν να φέρουν τη σειρά πίσω στο Chicago για το έβδομο παιχνίδι, προηγήθηκαν 3 φορές αλλά λύγισαν στην παράταση. Οι τελικοί της Ανατολής πάλι, παρότι το Montreal το πάλεψε, είχαν γίνει απλούστεροι για τους Rangers μετά τον τραυματισμό του MVP των πρόσφατων Ολυμπιακών Αγώνων Carey Price.



Στα της σειράς. Οι Kings είναι πιο επιθετικά bullies στο χώρο και παρότι γρήγορα τελειώνουν φάσεις θέλουν να επανακτούν κατοχή αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό τους, οι Rangers έχουν κι αυτοί όγκο, παρότι υστερούν συνολικά, παρότι αρέσκονται στο να ελέγχουν το puck δεν παίζουν possession στην απέναντι πλευρά. Ίσως μπορέσουν να χτυπήσουν στην ταχύτητα κάποιων παικτών, ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό να βρει τρύπες στη διάταξη του LA είναι ο ακόμη και βραβευμένος για την ταχύτητά του, ο Carl Hagelin. Η μάχη των faceoffs, των διεκδικήσεων για την επανέναρξη του παιχνιδιού μετά από κάθε διακοπή, προβλέπεται να έχει νικητή το LA και είναι καθοριστικό για τους Rangers να τα καταφέρουν καλύτερα σε αυτόν τομέα γιατί θα τους δώσει περισσότερη ώρα την κατοχή με "ευκολότερο" τρόπο, άρα και περισσότερες ευκαιρίες να προσπαθήσουν να χτυπήσουν στο transition.

Aν οι Kings κατακτήσουν το πρωτάθλημα, θα είναι το δεύτερο της ιστορίας τους και το δεύτερο την τελευταία τριετία, για τους Rangers θα είναι το πέμπτο, πρώτο μετά από 20 χρόνια και νωρίτερα 3 προπολεμικά. May the best Swede win.
aegeansheed
Από το τουήτερ μου (δεν έχω καμία ιδέα για το σπορ! tongue.gif )
SG3ptshooter
3 ματς στο LA, 3 φορές προηγήθηκε στο ματς η NY -τις 2 μάλιστα ξεκίνησε με 2-0-, 3 φορές νίκη στην παράταση για τους Kings. Η πίεση των καλύτερων Kings ήταν ασφυκτική, τα λάθη των Rangers που άφηναν τον - ξανά τεράστιο - Lundqvist εκτεθειμένο ήταν ο πιο καθοριστικός παράγοντας της σειράς.
SG3ptshooter
Να πω βέβαια ότι μπροστά στο λαπά των offs του ΝΒΑ, ο δρόμος για το Stanley Cup φέτος ήταν απ' τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων. Ανατροπές, εκπλήξεις, μεγάλα παιχνίδια, αίμα και πάγος.

Κειμήλια για το thread:

Aπεγνωσμένος Lundqvist με 17 κιλά ιδρώτα, δευτερόλεπτα μετά το τέλος της δεύτερης παράτασης.

Μπορεί να μοιάζει με γραφικό κυριούλη στην ουρά της ΕΥΔΑΠ, αλλά αποδείχθηκε tactician ξανά ο Sutter, που κέρδισε με το ίδιο περίπου roster 2 κύπελλα σε μια τριετία, με άλλες προσδοκίες κάθε φορά και με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, που πάντα βασιζόταν στο να προσπαθείς περισσότερο απ' τον αντίπαλο.


ΝickYoungιά για το Shaqtin' a fool:


Κι ένα vine μάχιμο ξεθεωμένο και χασλιάρικο, όπως γουστάρουμε το hockey μας δηλαδή:
https://vine.co/v/MIuuPqW9ugH

Του χρόνου πάλι. Με καλύτερους Red Wings ελπίζω.
jasonick
Σε κανά δεκαήμερο ξεκινάει το πρωτάθλημα του NFL και μιας μετά το περσινό superbowl άρχισα να ασχολούμε με το άθλημα αποφάσισα να κάνω πιο ζοηρό το τόπικ. Οι στόχοι λοιπόν για φέτος είναι:
    -Να ξεπεράσουμε τα 9 ποστ του περσινού πρωταθλήματος.
    -Να κάνω τον SG να ποστάρει (καλοδεχούμενος και όποιος άλλος θέλει εννοείται).
    -Να μάθω καλύτερα το άθλημα και να καταλαβαίνω τουλάχιστον το 70 % των ποστ του SG. tongue.gif
    -Να φέρω στο Dallas το πρωτάθλημα.
    -Επειδή το παραπάνω δεν θα γίνει, να φέρω τουλάχιστον στο fantasy κανά πρωτάθλημα.
    -Να πάρω κανά φράγκο στο στοίχημα. tongue.gif


T.W.Is.M.
QUOTE(jasonick @ Aug 24 2014, 13:15 ) *
Σε κανά δεκαήμερο ξεκινάει το πρωτάθλημα του NFL και μιας μετά το περσινό superbowl άρχισα να ασχολούμε με το άθλημα αποφάσισα να κάνω πιο ζοηρό το τόπικ. Οι στόχοι λοιπόν για φέτος είναι:
    -Να ξεπεράσουμε τα 9 ποστ του περσινού πρωταθλήματος.
    -Να κάνω τον SG να ποστάρει (καλοδεχούμενος και όποιος άλλος θέλει εννοείται).
    -Να μάθω καλύτερα το άθλημα και να καταλαβαίνω τουλάχιστον το 70 % των ποστ του SG. tongue.gif
    -Να φέρω στο Dallas το πρωτάθλημα.
    -Επειδή το παραπάνω δεν θα γίνει, να φέρω τουλάχιστον στο fantasy κανά πρωτάθλημα.
    -Να πάρω κανά φράγκο στο στοίχημα. tongue.gif


Επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα παρακολουθησω την εξελιξη του πρωταθληματος(για αγωνες ειναι δυσκολο μεχρι τα πλει οφ και το Superbowl), τα 9 ποστ του περσινου πρωταθληματος μπορω να τα κανω μονος μου! Βεβαια επειδη δεν ξερω πολλα απο τη δυναμικοτητα των ομαδων και απο παιχτες(φαντασου οτι δε θυμαμαι ποιος πηρε το περσινο πρωταθλημα), στην αρχη η συμμετοχη μου μαλλον θα ειναι μειωμενη,
Οι προτασεις στο στοιχημα ειναι καλοδεχουμενες και μετα τις πρωτες αγωνιστικες πιθανοτατα θα δωσω κι εγω.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Aug 24 2014, 13:42 ) *
φαντασου οτι δε θυμαμαι ποιος πηρε το περσινο πρωταθλημα

Ξεχνιέται τέτοιο Σιχοκσικό παστέλι; Πανηγυρίζαμε μερόνυχτα. tongue.gif

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlig...ncos-highlights
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 24 2014, 14:07 ) *
Ξεχνιέται τέτοιο Σιχοκσικό παστέλι; Πανηγυρίζαμε μερόνυχτα. tongue.gif

http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlig...ncos-highlights


Τουλαχιστον αυτοι σκοραραν πριν τη ληξη του αγωνα. Η Βραζιλια στον ημιτελικο του Μουντιαλ εφτασε στις καθυστερησεις για να βαλει ενα γκολ... smiley.gif
jasonick
Πρώτο μου fantasy draft σήμερα για το NFL και επειδή κρύβεται tongue.gif δεν είναι online ο SG θα πρήξω εσάς και θα κάνω live περιγραφή.

- Μισή ώρα πριν το draft, διαλέγουμε στο 8 και μετά στο 17. Ότι μείνει από Graham, Lynch το βουτάμε στο 8 και λέμε και ευχαριστώ, ενώ στο 17 μάλλον πάμε για WR. Δεν μου αρέσει που δεν θα πάρω RB, αλλά να δούμε πως θα κινηθούν και οι άλλοι.
- 4-0 για την Α.Ε.Κ. εναντίων του Φωκικού. ΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ;
- Το πρώτο pick βλέπω οτι το πήρε ο commisioner. Παράγκα όχι μονο στο basketforum αλλά και στο NFL.. Voyager ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ.
- Λήξη της ΑΕΚάρας, πολύ καλή η ομάδα στο 2ο ημίχρονο.
- ΑΡΧΙΝΑΜΕ!!!
- Manning στο 1; Lynch στο 3; WTF;
- Ήρθε η σειρά μας.. ROUND 1 PICK 8 -> Δίλλημα μεταξύ Forte και Lacy. Διαλέγουμε τον δεύτερο.
- RICHARDSON ΤΩΝ COLTS ΣΤΟ 16; Τα είδα όλα νομίζω.. Btw, αυτός που τον ντράφταρε εϊναι cowboys fan.
- ROUND 2 PICK 17 -> Marshall αγάπη μου γλυκιά, έλα στην ομάδα της καρδιάς σου.
- ROUND 3 PICK 32 -> Stacy. Μου φαίνεται είχε πέσει πολύ κάτω.
- Αυτός με τον Richardson σηκώνει Tony Romo στο 33.ΝΑΙ ΡΕ ΤΙΜΙΕ COWBOY!!
- ROUND 4 PICK 41 -> Andre Johnson σε λιώσαμε στα mock draft, καιρός να έρθεις να παίξεις λίγο μπαλίτσα και στην κανονική ομάδα.
- ROUND 5 PICK 56 -> Δίλλημα μεταξύ Gerhart και Cameron. Διαλέγω τον 1ο με μικρή ελπίδα μπας και πετύχω τον δεύτερο στο 65...
-.. @@ τελικά, μάλλον ανάποδα έπρεπε να το κάνω. ROUND 6 PICK 65 Διαλέγω TE τον Reed των Redskins.
- ROUND 7 PICK 80 -> Δίλλημα μεταξύ Mike Wallace και Colston, θυμάμαι coach SG να μου μιλάει για την ποικιλία των παικτών που πασάρει ο Σάρας Brees και ότι δεν είναι έμπιστοι, και διαλέγω τον πρώτο.
- ROUND 8 PICK 89 -> Randle των Giants.
- ROUND 9 PICK 104 -> Φεύγει ο RG III, δύο pick πριν που θα τον έπαιρνα σίγουρα και πλέον για ποιο QB να πάω; Big Ben, Rivers, Cutler, Kaepernick, Palmer που είδαμε ότι του έχουν σαν στόχο τις 5.000 γιάρδες για φέτος (λολ); Διαλέγουμε τον 49ερ εν τέλει.
- ROUND 10 PICK 113 -> Έχουν φύγει άμυνες, ψιλοαγχώνομαι παίρνω τους Χιουστονάδες.
- ROUND 11 PICK 128 -> KALVIN BENJAMIN!!!
- ROUND 12 PICK 137 -> Roethlisberger για backup QB, μια χαρά.
- ROUND 13 PICK 152 -> Ε, δεν άντεξα έπρεπε να πάρω έναν cowboy.. Ο kicker, Dan Bailey it is.
- ROUND 14 PICK 161 -> Heath Miller. Τελειώσαμε και από backup TE.
- ROUND 15 PICK 176 -> Άμυνα Dolphins.
- ROUND 16 PICK 185 -> Miles Austin.

SG, κράξε. tongue.gif
SG3ptshooter
Μιας και παρα-πήρε θάρρος ο κύριος από πάνω και δήλωσε ικανοποιημένος απ' το roster του με τους 3 running backs σύνολο, έλεος, παραθέτω και το δικό μου draft review, απ' το ίδιο το site:
QUOTE
ALTHOUGH THEY STRETCHED FOR SOME EARLY PICKS, PASSWORDISTACO IS SET UP FOR THE TITLE
Draft Grade
A+
Proj Record
13-1
Proj Finish
1

DRAFT SUMMARY
Although they selected 11th overall, PasswordIsTaco came through with a quality draft-day performance. They went after ball carriers early, using three of their first four selections on running backs. At another spot in the lineup, PasswordIsTaco was able to land a threesome of wide receivers with the best opportunity to improve.

YOUR CHANCES TO MAKE THE PLAYOFFS
96.3%


Λέω να το δώσω στο Στέλιο ή τον TWISM να το διαχειριστούν το roster να μαθαίνουν. tongue.gif
SG3ptshooter
Power Rankings, για να έχει ο TWIsM μια εικόνα προς τα που θα ποντάρει σήμερα (Saints, Bears, Patriots, 49ers):
http://espn.go.com/nfl/powerrankings
Αν δε μας σαπίσουν, φέτος βλέπω Drew. bball.gif

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς την Πέμπτη, οι Seahawks κέρδισαν με 20 πόντους τους Packers, πιο εύκολα κι απ' ότι δείχνει η μεγάλη τελική διαφορά. Οι Packers απέφευγαν να πασάρουν προς το Sherman, ο Lacy δεν ήταν καλά κι αυτό τους έκανε πολύ πιο προβλέψιμους απ' ότι συνήθως, ενώ εκτός απ' τη γνωστή άμυνα - γρανίτη και η επίθεση των Seahawks συνεχίζει να είναι ένα υποτιμημένο unit, αφού ο Russell πάντα κάνει τη σωστή επιλογή και θα συνεχίσει να έχει ευχέρεια επιλογών όσο είναι καλά και μόνιμη απειλή για την απέναντι άμυνα ο Lynch / το running game τους.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 7 2014, 15:53 ) *
Power Rankings, για να έχει ο TWIsM μια εικόνα προς τα που θα ποντάρει σήμερα (Saints, Bears, Patriots, 49ers):
http://espn.go.com/nfl/powerrankings
Αν δε μας σαπίσουν, φέτος βλέπω Drew. bball.gif


Ετσι οπως τα ειδα στα power rankings σου, αν επαιζα σημερα, θα πονταρα τους Saints και τους 49ers. Αναρωτιεμαι επισης γιατι ειναι φαβορι η Tampa Bay εναντιον της Carolina.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 7 2014, 17:05 ) *
Ετσι οπως τα ειδα στα power rankings σου, αν επαιζα σημερα, θα πονταρα τους Saints και τους 49ers. Αναρωτιεμαι επισης γιατι ειναι φαβορι η Tampa Bay εναντιον της Carolina.

Aυτούς που έχω στην παρένθεση, θα έπαιζα / μπορεί να παίξω εγώ. Τα power rankings είναι του site, έχει επιλογή να φτιάχνει και ο κάθε χρήστης δικά του, αλλά δεν πόσταρα κάτι τέτοιο.

Η division των Panthers και των Μπακανιάρηδων είναι απ' τις πιο δύσκολες, αν όχι η πιο δύσκολη, νομίζω είναι no bet η πρεμιέρα τους. Οι Bucs άλλαξαν προπονητή και ενισχύθηκαν και πάλι όμως δεν νομίζω ότι θα φτάσουν ως τα playoffs, οι Panthers ίσως τα βρουν πιο σκούρα από πέρυσι γενικά, αλλά ακόμα και αν στην πρεμιέρα δεν παίξει όντως ο ανέτοιμος βασικός QB, o Newton, οι αποδόσεις που έχω δει για τους Bucs παρα-είναι χαμηλές. Η άμυνα των Panthers με ηγέτη τον Kuechly (Κίχλη - Σεφέρης) είναι απ' τις καλύτερες εκεί έξω και μπορούν να σταματήσουν αρκετά τους υπό κατασκευή Tampa.
jasonick


https://twitter.com/TyLawson3/status/508756...5301248/photo/1

Χαχαχα, μεγάλε Ty.

Πολύ κακή αρχή, με μια τραγική επίθεση και τον Romo (που έχουν βγει περισσότερα αστεία για το choking ability του από ότι του Λεμπρόνη) αλλού να πατά και αλλού να βρίσκεται. Τουλάχιστον ο Murray έκανε ματσάρα και οι WR μου άρεσαν (Williams, Beasley και ο ρούκις Street) ενώ και η άμυνα που την περιμέναμε τραγική ήταν ευτυχώς κακή προς μέτρια. tongue.gif

Στην ευκολότερη (?) division που βρισκόμαστε συν το καλό πρόγραμμα, μου φαίνεται ότι θα είμαστε μέχρι το τέλος μέσα για την διεκδίκηση των playoffs. Περιμένουμε να δούμε και τη Νέα Υόρκη αύριο για να έχουμε καλύτερη εικόνα και για αυτούς, ενώ σήμερα οι Redskins μετά από μία μέτρια εικόνα στην preseason συνέχισαν στον ίδιο μοτίβο ενάντια στο Houston (inb4 ποστ εκθείασης της άμυνας του Houston αλλά κυρίως του Watt από SG tongue.gif) και για αυτούς το λόγους βλέπω οι Eagles να παίρνουν την division.
SG3ptshooter
Περίμενα να παίξει και το Detroit χτες. Η ομάδα θύμισε σε πολλά καλά της τα προηγούμενα χρόνια (Megatron, mobility, front7), η προσθήκη του Tate μ' αρέσει και οι σχεδόν 100 γιάρδες του χτες δεν μας χάλασαν για ντεμπούτο, δεν έχει αποβάλλει βέβαια τόσο γρήγορα το νέο καθεστώς και αρκετά απ' τα στραβά, penalties, καγκουριές μπροστά, ούτε έχουμε μπαλώσει αρκετά την τρύπια secondary, αλλά σημασία έχει να μην διαλυθούν και φέτος μόλις δουν ότι κάτι πάει στραβά, μιλάω για την απογοήτευση μετά το Τhanksgiving ματς με τους Texans και το πως χάθηκε το 2012 και την περσινή διάλυση στο δεύτερο μισό ενώ η postseason με Packers χωρίς Aaron έμοιαζε σχεδόν βέβαιη. Γι' αυτά περισσότερο ελπίζω να έφταιγε πράγματι ο απολυθείς coach και συμφωνεί όλο το τιμημένο Michigan μαζί μου
QUOTE
That had become a problem under Schwartz. His last three teams combined to go 15-9 in the first half of the season, but limped to a 6-18 finish. That includes a 1-6 finish to last season, after starting 6-3.


Κατά τα άλλα πένθος για την ήττα Drew στην παράταση ενώ σκόραρε 34 πόντους, τι άλλο να κάνει αυτή η επίθεση πια, οι Bears όσο έχουν τέτοια μανία με το Forte που είχε 8 targets και περισσότερες yards από runner ως receiver, θα είναι μια εξίσου αναποτελεσματική εντυπωσιακή σε αριθμούς επίθεση, η άμυνα των Texans φόβισε κόσμο όσο φοβάμαι το Fitz στην επίθεσή τους, έχω πρόβλημα με το πόσο παιχταράδες είναι οι δύο καλύτεροι του Pittsburgh ( gdi.gif ), οι Rams τελειώσανε πριν καν αρχίσει, όσο για το Dallas:

smiley.gif
Με την εικόνα των ομάδων της division σας βέβαια jason, μπορείς -θεωρητικά- να ελπίζεις, αν κερδίσεις έστω στα μεταξύ σας με τους άλλους δύο μονόφθαλμους και κάτι απ' τους καλύτερους Eagles. Που δεν ξέρω αν είναι τραγικοί για το 0-17 ημίχρονο απέναντι στο Henne ή για την τελική νίκη 34-17, μεγάλη ανατροπή και με shutdown στο δεύτερο μισό, όσο σάπιοι και να είναι οι απέναντι. Εδώ σκόραραν οι Giants στο δεύτερο. tongue.gif

Ειλικρινά πιστεύω ότι skillwise ο Andre Ellington είναι top10 RB. Το καλό που του θέλω να σταματήσει τα Stephικά scares να ηρεμήσουν και οι Cardinals και οι fantasy owners του. biggrin.gif
Igor
Δεν ηξερα οτι υπαρχει κοινο του nfl στο φορουμ.
Υποστηριχτης των Eagles εδω.

sacarame
Μια και σαν ξεχωριστά τόπικς υπολειτουργούσαν αφού δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ελλάδα, τα τοπικς για τα τρία αθλήματα συγχωνεύονται σε αυτό εδώ το τόπικ.

Οπότε όλη η κουβέντα μπορεί πλέον να γίνεται εδώ...
T.W.Is.M.
Η πρωτη αναγνωση της αγωνιστικης του NFL μου δινει 2 μεγαλα φαβορι και 2 θεωρουμενα αουτσαιντερ που βλεπω να κερδιζουν.
Τα φαβορι ειναι το Cincinnati και η Philadelphia και τα αουτσαιντερ οι Bears και οι Patriots.
Στο μεγαλο ματς-επαναληψη του περσινου Superbowl δεν εχω ιδιαιτερη αποψη. Το Σιατλ με απογοητευσε χανοντας στο Σαν Ντιεγκο και ισως οι Βroncos παρουν τη ρεβανς αυριο. Δε θα επαιζα και λεφτα παντως σε αυτο το ενδεχομενο...
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 20 2014, 16:20 ) *
Η πρωτη αναγνωση της αγωνιστικης του NFL μου δινει 2 μεγαλα φαβορι και 2 θεωρουμενα αουτσαιντερ που βλεπω να κερδιζουν.
Τα φαβορι ειναι το Cincinnati και η Philadelphia και τα αουτσαιντερ οι Bears και οι Patriots.
Στο μεγαλο ματς-επαναληψη του περσινου Superbowl δεν εχω ιδιαιτερη αποψη. Το Σιατλ με απογοητευσε χανοντας στο Σαν Ντιεγκο και ισως οι Βroncos παρουν τη ρεβανς αυριο. Δε θα επαιζα και λεφτα παντως σε αυτο το ενδεχομενο...

Πως είναι outsiders οι Patriots και οι Bears; Πέρα του ότι μιλάς για 2 απ' τις πιο σταθερά καλές ομάδες της τελευταίας δεκαετίας και βάλε, οι Pats με το τσίρκο των Raiders έχουν απόδοση για απλή νίκη 1,07 στο stoiximan, και οι Bears 2,25 εκτός έδρας με 1,70 ο γηπεδούχος και σου προτείνει handicap ένα field goal εναντίον τους, σιγά. Δεν είναι "outsiders".

Οι Bengals λογικά θα κερδίσουν ναι, το 1.38 των Eagles μπορεί να είναι και λίγο, παρότι κάπως θα κερδίσουν. Πέραν του ότι πιστεύω στον Kirk Cousins, το 2-0 της Philly είναι κάπως πλασματικό, δεν άξιζαν να κερδίσουν στους Colts και μάλλον δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Jags.

Οι Seahawks εντός, αν δε βρέξει σημαίες θα κερδίσουν. Προσθέτω πως οι Saints θα ποδοπατήσουν τους Vikes και οι Lions θα έχουμε 3+ turnovers που θα γύρουν το ματς υπέρ των Packers.

Mιας και ενώσαμε τα threads = τη βάψατε, το top prospect των Red Wings έσπασε το πόδι του. Ήταν η πρώτη ειδοποίηση που έλαβα απ' το app του NHL αφού την εγκατέστησα. tongue.gif

A, και εικόνα. Πρωταγωνιστής στο βιασμό της Πέμπτης, ο εξαιρετικός Julio Jones:
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 20 2014, 16:38 ) *
Πως είναι outsiders οι Patriots και οι Bears; Πέρα του ότι μιλάς για 2 απ' τις πιο σταθερά καλές ομάδες της τελευταίας δεκαετίας και βάλε, οι Pats με το τσίρκο των Raiders έχουν απόδοση για απλή νίκη 1,07 στο stoiximan, και οι Bears 2,25 εκτός έδρας με 1,70 ο γηπεδούχος και σου προτείνει handicap ένα field goal εναντίον τους, σιγά. Δεν είναι "outsiders".

Οι Bengals λογικά θα κερδίσουν ναι, το 1.38 των Eagles μπορεί να είναι και λίγο, παρότι κάπως θα κερδίσουν. Πέραν του ότι πιστεύω στον Kirk Cousins, το 2-0 της Philly είναι κάπως πλασματικό, δεν άξιζαν να κερδίσουν στους Colts και μάλλον δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Jags.

Οι Seahawks εντός, αν δε βρέξει σημαίες θα κερδίσουν. Προσθέτω πως οι Saints θα ποδοπατήσουν τους Vikes και οι Lions θα έχουμε 3+ turnovers που θα γύρουν το ματς υπέρ των Packers.

Mιας και ενώσαμε τα threads = τη βάψατε, το top prospect των Red Wings έσπασε το πόδι του. Ήταν η πρώτη ειδοποίηση που έλαβα απ' το app του NHL αφού την εγκατέστησα. tongue.gif

A, και εικόνα. Πρωταγωνιστής στο βιασμό της Πέμπτης, ο εξαιρετικός Julio Jones:


Μολις διαβασα την απαντηση σου συνειδητοποιησα οτι εγραψα Patriots αντι για Packers! Αυτους εννοουσα. Μεταξυ Green Bay και Chicago σε ποιον δινεις μεγαλυτερη τυχη? Για τους Saints εχω την εντυπωση οτι κατι παει στραβα. Δεν πρεπει να ειναι αποτελεσμα κακης τυχης το 0-2.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 20 2014, 23:16 ) *
Μεταξυ Green Bay και Chicago σε ποιον δινεις μεγαλυτερη τυχη? Για τους Saints εχω την εντυπωση οτι κατι παει στραβα. Δεν πρεπει να ειναι αποτελεσμα κακης τυχης το 0-2.

Δεν ξέρω σε ποιον δίνω μεγαλύτερη τύχη, δεν ξέρω καν αν θα κερδίσουν και οι δύο, πιστεύω και οι δύο πάνε με καλές πιθανότητες για διπλό. Ίσως προτιμούσα Packers γιατί οι Bears έχουν με ενοχλήσεις και τους 2 καλούς receivers τους και η άμυνα των Jets μπορεί να τους σταματήσει το run. Oι Packers στην πάσα κάποια στιγμή το λογικό είναι να βρουν τις τρύπες μας στη secondary. Γενικά εμπιστεύομαι αρκετά την παράδοση που θέλει τους Lions να τα κάνουν μαντάρα σε τέτοια παιχνίδια, αλλά και την έλλειψη.. skill στους skill players των Jets, είναι ήδη παρότι νωρίς σε αρνητικό αριθμό στο turnover differential οι δύο γηπεδούχοι και αν κρίνω κι από πέρυσι -bottom 5 σε αυτό το στατιστικό- εκεί θα βρίσκονται και στο τέλος της σεζόν.

Για τoυς Saints προφανώς κάτι πάει στραβά, η άμυνα που το 2012 είχε κάνει ρεκόρ αποτυχίας, μοιάζει να μην μπορεί να επαναλάβει την περσινή βελτίωση και μαζί με τους Jaguars είναι η χειρότερη άμυνα ως τώρα. Ειδικά στο παιχνίδι με τους Browns ένας defensive back έχασε σχεδόν κυριολεκτικά το παιχνίδι μόνος του, μάλιστα τον υποβίβασαν από βασικό παρότι δεν έχουν και τρομερές λύσεις πίσω του. Αλλά απέναντι στους Vikings χωρίς Peterson και με κακό QB, στο πρώτο εντός έδρας ματς και με την επίθεση που έχουν, οι Saints είναι πολύ μεγάλο φαβορί.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 21 2014, 00:10 ) *
Δεν ξέρω σε ποιον δίνω μεγαλύτερη τύχη, δεν ξέρω καν αν θα κερδίσουν και οι δύο, πιστεύω και οι δύο πάνε με καλές πιθανότητες για διπλό. Ίσως προτιμούσα Packers γιατί οι Bears έχουν με ενοχλήσεις και τους 2 καλούς receivers τους και η άμυνα των Jets μπορεί να τους σταματήσει το run. Oι Packers στην πάσα κάποια στιγμή το λογικό είναι να βρουν τις τρύπες μας στη secondary. Γενικά εμπιστεύομαι αρκετά την παράδοση που θέλει τους Lions να τα κάνουν μαντάρα σε τέτοια παιχνίδια, αλλά και την έλλειψη.. skill στους skill players των Jets, είναι ήδη παρότι νωρίς σε αρνητικό αριθμό στο turnover differential οι δύο γηπεδούχοι και αν κρίνω κι από πέρυσι -bottom 5 σε αυτό το στατιστικό- εκεί θα βρίσκονται και στο τέλος της σεζόν.

Για τoυς Saints προφανώς κάτι πάει στραβά, η άμυνα που το 2012 είχε κάνει ρεκόρ αποτυχίας, μοιάζει να μην μπορεί να επαναλάβει την περσινή βελτίωση και μαζί με τους Jaguars είναι η χειρότερη άμυνα ως τώρα. Ειδικά στο παιχνίδι με τους Browns ένας defensive back έχασε σχεδόν κυριολεκτικά το παιχνίδι μόνος του, μάλιστα τον υποβίβασαν από βασικό παρότι δεν έχουν και τρομερές λύσεις πίσω του. Αλλά απέναντι στους Vikings χωρίς Peterson και με κακό QB, στο πρώτο εντός έδρας ματς και με την επίθεση που έχουν, οι Saints είναι πολύ μεγάλο φαβορί.



Τελικα οι Packers δεν το πηραν το ματς. Τα δυο μικρα που ειπα ηρθαν, ενα ευκολα κι ενα δυσκολα, ενω το μεγαλο ματς ειναι αυτη τη στιγμη στο 3-3.
(τους επαιξα τους Packers σαν ζητουμενο μαζι με ποδοσφαιρο, αλλα πηγα τοσο τραγικα ολο το ΣΚ που θα πρεπε να ειναι το τελευταιο που θα ειχα την απαιτηση να πιασω. Να ναι καλα οι Dodgers που μου εβγαλαν πισω ολα τα σπασμενα 2 ημερων με ενα μεγαλο πονταρισμα στο οβερ τους-απ αυτα που δεν κανω ποτε γιατι ειναι εξ ορισμου λαθος).
SG3ptshooter
Σου είπα γιατί συμφώνησα μαζί σου στο διπλό των Packers και αν δεις τη στατιστική των Lions θα δεις πως μόνο ο QB μας έδωσε 3 giveaways, 2 ints και 1 fumble. Το παιχνίδι ήταν της επίθεσης των Packers για να το χάσει, μιας επίθεσης που έχει έναν απ' τους καλύτερους QBs της λίγκας, αλλά σκόραραν μόνο επτά πόντους, που είναι πιθανότατο να είναι η χειρότερη συγκομιδή όλης της αγωνιστικής, λόγω κυρίως της απαράδεκτης O-Line που δεν έδωσε ποτέ το χρόνο στους Packers να βρουν τις πάσες που μπορούσαν. Και ο Lacy δεν είναι καλά εμφανώς και κάποια plays που διάλεξε ο προπονητής τους ήταν πολύ λάθος, αποκορύφωμα αυτό που έφερε το safety και κακό field position για την άμυνά τους, που δέχθηκε καπάκι field goal. Θα το ξανάπαιζα. Πολύ πιο εύκολα απ' το 1,38 των Eagles που κέρδισαν τον Cousins πολύ δύσκολα και μετά από ένα εγκληματικό για τις late-game ισορροπίες ejection για late hit ενός αμυντικού τους.

Στα μη στοιχηματικά, είδαμε και Teddy-B και Bortles σήμερα, άντε λίγο. Και πρώτη νίκη για Drew και Luck απέναντί τους, ώρα να κλικάρουν σιγά σιγά οι συμπαθείς ομάδες τους.

Μου τραυματίστηκε ο TY Hilton. Κι έχει και Titans απέναντι την άλλη βδομάδα στο fantasy. Φτου.
SG3ptshooter


Βγήκε το ραπόρτο, χιαστούς, χάνει τη σεζόν. #Lions
T.W.Is.M.
Μια γνωμη απο τον ειδικο για τις πιθανοτητες των Falcons και των Lions σημερα και αν θεωρει οτι ειναι ασφαλης προβλεψη η νικη των Steelers. Επισης αν εχει αποψη για χαμηλο σκορ ή οχι στο Kansas(U46) και αν πιστευει οτι οι Bills μπορουν να κερδισουν εκτος εδρας...
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 28 2014, 11:01 ) *
Μια γνωμη απο τον ειδικο για τις πιθανοτητες των Falcons και των Lions σημερα και αν θεωρει οτι ειναι ασφαλης προβλεψη η νικη των Steelers. Επισης αν εχει αποψη για χαμηλο σκορ ή οχι στο Kansas(U46) και αν πιστευει οτι οι Bills μπορουν να κερδισουν εκτος εδρας...

Aρχικά να πω πως δε θεωρώ εαυτόν ειδικό σε κανένα σπορ, πόσο μάλλον για το NFL που το παρακολουθώ σχετικά στενότερα για να καταλάβω ακριβώς περισσότερα πράγματα. Μέσα μου το παίρνουν φαλάγγι και το ποδόσφαιρο, και το μπβαζγκεντδαγκκι και το NHL, σε εμπιστοσύνη που έχω προς τις εκτιμήσεις μου. Και δεν παίζω και στοίχημα τακτικά, γενικά. tongue.gif

Οι Falcons στο 1.55 μπορεί να είναι και ψιλοφτηνοί, αλλά θα σου πω αυτό που είπα για τους Eagles την περασμένη βδομάδα, κάπως θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν. Lions είναι μόνιμα επίφοβοι να σε πιστολιάσουν, απλό. Oι Steelers έρχονται από σπουδαία νίκη και παρά τις απώλειες στην άμυνα καλούνται να αντιμετωπίσουν τους απογοητευτικούς ως τώρα Μπακανιάρηδες. Υπάρχει η ειδοποιός διαφορά του τραυματισμού του McCown, που αντικαθίσταται απ' το νεαρό και με μεγαλύτερο upside QB, το Glennon. Και πάλι, είναι δύσκολο να αποδειχθεί αρκετός για διπλό στο Heinz field.

Oι Texans ήταν άλλη ομάδα χωρίς το Foster στους Giants, αναγκασμένοι να πασάρει ο εγκληματικός Fitz περισσότερο δεν είχαν και πολλά περιθώρια. Ο Μεγάλος όμως επιστρέφει, οπότε είναι σαφώς πιθανό η εικόνα τους να μην αποτελέσει συνέχεια του αμέσως προηγούμενου παιχνιδιού.

Δεν ξέρω σίγουρα αν το βλέπεις για over ή under, όπως παίζουν μπροστά οι Pats κι αν γυρίσει και ο Charles όχι στο 100% και κόψει αρκετό απ' το workload του Davis, ενώ χάνει και τη σεζόν ο McKnight, το πιο πιθανό είναι μάλλον το under. Εκτός κι αν κάνουν αρκετά λάθη οι Chiefs και παράλληλα τα εκμεταλλευτούν σε καλό ποσοστό οι Βοστοναίοι.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 28 2014, 14:20 ) *
Aρχικά να πω πως δε θεωρώ εαυτόν ειδικό σε κανένα σπορ, πόσο μάλλον για το NFL που το παρακολουθώ σχετικά στενότερα για να καταλάβω ακριβώς περισσότερα πράγματα. Μέσα μου το παίρνουν φαλάγγι και το ποδόσφαιρο, και το μπβαζγκεντδαγκκι και το NHL, σε εμπιστοσύνη που έχω προς τις εκτιμήσεις μου. Και δεν παίζω και στοίχημα τακτικά, γενικά. tongue.gif

Οι Falcons στο 1.55 μπορεί να είναι και ψιλοφτηνοί, αλλά θα σου πω αυτό που είπα για τους Eagles την περασμένη βδομάδα, κάπως θα βρουν τον τρόπο να κερδίσουν. Lions είναι μόνιμα επίφοβοι να σε πιστολιάσουν, απλό. Oι Steelers έρχονται από σπουδαία νίκη και παρά τις απώλειες στην άμυνα καλούνται να αντιμετωπίσουν τους απογοητευτικούς ως τώρα Μπακανιάρηδες. Υπάρχει η ειδοποιός διαφορά του τραυματισμού του McCown, που αντικαθίσταται απ' το νεαρό και με μεγαλύτερο upside QB, το Glennon. Και πάλι, είναι δύσκολο να αποδειχθεί αρκετός για διπλό στο Heinz field.

Oι Texans ήταν άλλη ομάδα χωρίς το Foster στους Giants, αναγκασμένοι να πασάρει ο εγκληματικός Fitz περισσότερο δεν είχαν και πολλά περιθώρια. Ο Μεγάλος όμως επιστρέφει, οπότε είναι σαφώς πιθανό η εικόνα τους να μην αποτελέσει συνέχεια του αμέσως προηγούμενου παιχνιδιού.

Δεν ξέρω σίγουρα αν το βλέπεις για over ή under, όπως παίζουν μπροστά οι Pats κι αν γυρίσει και ο Charles όχι στο 100% και κόψει αρκετό απ' το workload του Davis, ενώ χάνει και τη σεζόν ο McKnight, το πιο πιθανό είναι μάλλον το under. Εκτός κι αν κάνουν αρκετά λάθη οι Chiefs και παράλληλα τα εκμεταλλευτούν σε καλό ποσοστό οι Βοστοναίοι.



Τους Falcons τους επαιξα με το (-3) handicap. Ενα field goal ειναι, δεν ειναι κανενα σπουδαιο πλεονεκτημα, οποτε το 1,55 εγινε 1,85. Το Kansas το ειχα για under και επαιξα και τους Lions παρα το φοβο για τα λαθη που κανουν. Ζητουμενα μεν(μαζι με Μακαμπι και ΑΕΚ με τα πλεονεκτηματα), αλλα δεν εχω και πολλα περιθωρια για απωλειες(εως κανενα).
T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 28 2014, 17:45 ) *
Τους Falcons τους επαιξα με το (-3) handicap. Ενα field goal ειναι, δεν ειναι κανενα σπουδαιο πλεονεκτημα, οποτε το 1,55 εγινε 1,85. Το Kansas το ειχα για under και επαιξα και τους Lions παρα το φοβο για τα λαθη που κανουν. Ζητουμενα μεν(μαζι με Μακαμπι και ΑΕΚ με τα πλεονεκτηματα), αλλα δεν εχω και πολλα περιθωρια για απωλειες(εως κανενα).


Καλα να παθω, αφου παω και παιζω το ανυπαρκτο συνονθυλευμα απο το Τελ Αβιβ... 68.gif
jasonick
Απίστευτος χθες ο Rodgers, απλά απίστευτος, 22/28 πάσες για 302 γιάρδες, 4 tds (συν ένα ακόμη που το ακύρωσανε), 0 ints. 77.gif Ήταν μεγάλη νίκη, όχι τόσο γιατί θα πήγαιναν στο 1-3 και θα είχαν back to back ήττες από ομάδες της division τους αλλά γιατί μέχρι χθες δεν είχαν δείξει τόσο καλό πρόσωπο, παρά μόνο στιγμές του ταλέντου τους μέσα σε αγώνες. Χθες η επίθεση με μπροστάρη τον Rodgers πήγε πολύ καλά και η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας 2 ints, μην αφήνοντας τους Bears να σκοράρουν. Τα προβλήματα με το rushing game συνεχίστηκαν και στις δύο πλευρές του γηπέδου αλλά ας ελπίσουμε να μην συνεχιστούν (άντε γιατί Lacy για Steph Curry σε πήραμε και μας έχεις βγει Randy Foye [/fantasy προβληματα]).

Οι νίκες του Dallas έρχονται μάλλον στο χειρότερο σημείο γιατί θα πεισθεί ο Jerry ότι έχουμε ομάδα για Superbowl και θα ανανεώσει τον Garrett για άλλα 5 χρόνια. Βέβαια έτσι όπως είναι η NFC Least 56άδα το bforum να κατέβαζε θα διεκδικούσε playoff [/υπερβολικός]. Τώρα για τους Καουμπόηδες, η άμυνα περιέργως δεν δείχνει η χειρότερη όλων των εποχών και επιθετικά κάνουμε αυτό που πρέπει. Αρχικά δίνουμε λιγότερη ώρα τη μπάλα στο Romo tongue.gif και παίζουμε με τον Murray ο οποίος κάνει ΟΡΓΙΑ. Έχω πειστεί ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε είσοδο στα offs, αλλά κάπου θα πεταχτεί ο sg και θα πετάξει στατ για το τι κάνει ο Romo σε clutch παιχνίδια. tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(jasonick @ Sep 30 2014, 00:48 ) *
συν ένα ακόμη που το ακύρωσανε


Έλα μωρέ απέφυγε 3-4 άτομα και μετά πέταξε ενώ έτρωγε το tackle πάσα μισού γηπέδου σε παίκτη με διπλή κάλυψη. tongue.gif

Όσο η O-Line των Packers μοιάζει τόσο προβληματική, όσο στο ματς με τους Lions αλλά και στο video από πάνω, θα υπάρχουν ερωτηματικά για τους Packers. Κι όσο η επίθεση των Saints δεν παίζει σε δεδομένα κορυφαίας επίθεσης, η άμυνά τους θα συνεχίσει να τους καταδικάζει. Δύο αήττητες ομάδες μόνο, που είχαν και ρεπό την τέταρτη αγωνιστική, επιστρέφουν με πολύ δύσκολες αναμετρήσεις το επόμενο ΣΚ. Θα είναι απρόσμενο να μην ξεκινήσει κανείς στο 4-0.
jasonick


tongue.gif

Περιμένουμε αντίστοιχο πρωτοσέλιδο για Lin/Knicks όταν δουν τα χάλια του Ισπανού.
T.W.Is.M.
Για χτες νιωθω στοιχηματικα υπερηφανος. Αφου καταφερα να πιασω το διπλο των Browns με ανατροπη απο το -25, ο ασος με (-7,5) των Broncos, εστω κι αν μπηκαν στο τελευταιο quarter μολις στο +4, θα ηταν παιχνιδακι. Αν δε με ειχε παρει ο υπνος πριν τις 11 ή αν η κορη μου ξυπνουσε πριν τις 2:30(και μαζι ξυπνουσε κι εμενα), ισως εκλεινα ωραιοτατα τη μερα μου με τον ασο του Kansas City στο MLB.
Οι δε Royals βρεθηκαν ενα βημα πριν απο τον αποκλεισμο στο Wild Card Game οταν ηταν πισω 3-7 μετα απο 7 innings, αλλα ισοφαρισαν. Και μετα ομως βρεθηκαν στο 7-8 με 2 out και παρολα αυτα πηραν την προκριση. Τωρα εχουν αποκλεισει με sweep την ομαδα με το καλυτερο ρεκορ της κανονικης περιοδου, τους Angels!
SG3ptshooter
Πέτυχα όλους τους νικητές που επέλεξα να προβλέψω, στα handicap χάθηκα λίγο.

QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 30 2014, 13:56 ) *
Δύο αήττητες ομάδες μόνο, που είχαν και ρεπό την τέταρτη αγωνιστική, επιστρέφουν με πολύ δύσκολες αναμετρήσεις το επόμενο ΣΚ.

Και 0/2. Καμία ομάδα σε 4 ή 5 παιχνίδια δεν έχει πλέον κενό στη στήλη με τις ήττες. Το πιο wide open ξεκίνημα απ' τα λίγα που έχω συναντήσει.

Ο απίστευτος RB που εμφάνισαν οι Chargers και διέλυσε τη run defense των Jets ήταν το highlight της αγωνιστικής. Αν μπορεί να αποτελέσει τέτοια απειλή full season γίνεται μέχρι και να ανεβάζει επίπεδο τους ήδη σοβαρούς Φορτιστάδες. Oι Patriots δυστυχώς επέστρεψαν, ο Cam κέρδισε τους Bears παρά το πόσα πάνε στραβά για τους Panthers φέτος, οι Lions απέλυσαν και το δεύτερο kicker τους για τη σεζόν αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως θα βρουν τον τρόπο να αυτο-καταστραφούν.

O Ηοyer κρατάει το "Johnny Football" βαθιά στον πάγκο του Cleveland. Γουστάρω.

Έρχεται το NHL, μεθαύριο. Την πατήσατε, να το πω ευγενικά. Έκανα και draft το "Johnny Hockey" στο fantasy, 5 κουταλιές της σούπας.Δείτε και κλάψτε, ας είναι με τα "τέταρτα" της Αμερικής, μιλάμε για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και ο τύπος χορεύει:

SG3ptshooter
Ξεκινάνε οι μαρκουτσολάγνοι σήμερα λοιπόν. Go Red Wings!




Ανατολή



Στην Atlantic division οι περσινοί "πρώτοι" της λίγκας για την κανονική περίοδο, οι Boston Bruins, παραμένουν ένα απ' τα φαβορί να φτάσουν μέχρι τους τελικούς, έχοντας χάσει στη free agency μεν τον μεγάλο βετεράνο Jarome Iginla, αλλά έχοντας και το βάθος να συνεχίζουν να παρατάσσουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα κάθε βράδυ ούτως ή άλλως. Από κοντά οι Tampa Bay Lightning, που βλέπουν το Stamkos να είναι υγιής και να κοιτάζει προς το MVP, ενώ υπάρχει περίπτωση να παίζει στην ίδια γραμμή με ένα απ' τα εντυπωσιακότερα prospects των τελευταίων ετών, τον Jonathan Drouin. Θα είναι στο mix για τον τίτλο της division, αλλά και στη συζήτηση για την κατάκτηση της Ανατολής γενικότερα. Οι Montreal Canadiens -χωρίς Vanek και Gorges- και οι Detroit Red Wings, για τους οποίους θα τα λέμε μες τη χρονιά κατά βάση, ελπίζουν σε καλύτερες επιδόσεις στο.. injury report, για να επαναλάβουν την παρουσία τους στα playoffs, το λιγότερο. Oι Habs έχασαν στα plaoyffs το λατρεμένο τερματοφύλακά τους και κάπου εκεί τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες η σεζόν τους, ενώ οι Red Wings δεν εννοούν να κατέβουν με πλήρες roster, με τους 2 stars τους να χάνουν από μισή σεζόν για να μη χαλάει το γούρι. Πίσω τους η Ottawa που έχασε το Spezza και πάλι η coachάρα - θαλάσσιος ελέφαντας καλείται να κάνει τα λίγα, πολλά, το Toronto που είναι μόνιμα στη μετριότητα -και γουστάρω-, και 2 ομάδες σε βαθύ rebuilding mode, Florida Panthers και Buffalo Sabres, σαύρες κανονικά δηλαδή. Γενικά το Buffalo κάπου στις ονομασίες το χάνει άσχημα, ειδικά με το "Buffalo Bills" με πιάνω να χαμογελάω αμήχανα κάποιες φορές.



Στη Metropolitan division έχουμε τους Penguins blove.gif να συνεχίζουν να είναι το ξεκάθαρο φαβορί όταν μιλάμε για κανονική περίοδο. Έχασαν κάποιους σημαντικούς συντελεστές στο πρόσωπο του εκτελεστή James Neal και του αμυντικού Matt Niskanen, άλλαξαν και προπονητή, συνεχίζουν όμως να έχουν δύο top παίκτες στο ίδιο roster. Πίσω τους οι περσινοί πρωταθλητές της Ανατολής, οι New York Rangers, που έφεραν απ' τη Bay Area τον σπουδαίο Dan Boyle να βοηθήσει την κατάσταση στον παίκτη παραπάνω, έχουν πολλά προβλήματα να λύσουν με αποχωρήσεις, τραυματισμούς και κυρίως... συνοχή στην επίθεση, αλλά συνεχίζουν να έχουν ένα πολύ καλό roster αμυντικών μπροστά σε έναν απ' τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, έλα αυτό το ξέρετε πλέον. The King, Henrik Lundqvist. Πιο κάτω οι Blue Jackets έχουν φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να μην έχει τα μεγάλα ονόματα αλλά είναι σταθερά δυσκολοκατάβλητη, δύο experts του nhl.com μάλιστα τους έχουν ψηφίσει για νικητές της division(!), εκεί περίπου και οι Philadelphia Flyers που πρέπει να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση γύρω απ' τον ΥΠΕΡΟΧΟ Claude Giroux, αν θέλουν να φτάσουν μακρύτερα φέτος. Η Washington ενισχύθηκε σπουδαία εκεί που πονούσε όσο σχεδόν κανείς, στο πόστο του προπονητή και στο αμυντικό βάθος, και καλείται τώρα ο ιδιοφυής πραγματικά Barry Trotz να κάνει τους stars των Capitals από αδιάφορους, invested για έναν τίτλο στην πρωτεύουσα της Αμερικής. Ο για πολλούς λόγους Θεούλης Ovechkin, ένας απ' τους σπουδαιότερους παίκτες της γενιάς του, παρότι σκόραρε 79 πόντους σε 78 παιχνίδια πέρυσι, συνόδεψε την επίδοσή του αυτή με ένα ανεκδιήγητο -35. 24.gif Όσο πέσει αυτό το νούμερο φέτος, τόσο πιο επικίνδυνοι είναι οι Capitals, που θεωρητικά είναι μέχρι και dark horse τίτλου. Πιο πίσω οι γερασμένοι αλλά επικίνδυνοι για να βρεθούν στην οχτάδα New Jersey Devils, οι υπό μόνιμη ύπνωση Carolina Hurricanes που ήδη έχασαν τον έναν Staal για μεγάλο χρονικό διάστημα, και τέλος οι New York Islanders, που μοιάζει να μπαίνουν σε έναν καλό δρόμο στη διαδικασία του rebuilding τους, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Δύση



Στη Central γίνεται ένας πραγματικός πόλεμος. Οι περσινοί νικητές στην κατηγορία ήταν οι νεανικοί Colorado Avalanche, που θα είναι δύσκολο, παρότι είναι on the rise μεσοπρόθεσμα, να επαναλάβουν την περσινή επίδοση των 112 βαθμών. Ο συνδυασμός McKinnon με Landeskog είναι εντυπωσιακός, ο Stastny που αποχώρησε σχεδόν περίσσευε πλέον και στη θέση που μέσω Θεσσαλονίκης ανοίγεται στο ένα δεξί άκρο του top6 έρχεται και κουμπώνει άριστα ο Iginla. Πρώτοι διεκδικητές της κορυφής για φέτος οι μόνιμα πρωταγωνιστές Chicago Blackhawks, που ελπίζουν να βρήκαν στον Brad Richards την απάντηση στο κρίσιμο πρόβλημα του δεύτερο center πίσω απ' τον ΤΙΤΑΝΑ Jonathan Toews και δίπλα απ' τον εξίσου σημαντικό ηγέτη πλέον για το Chicago, Patrick Kane, που μάλλον άφησε τα παρτάκια για την offseason πλέον. Aπό κοντά και οι St. Louis Blues, που σταθερά ψάχνουν αυτό που τους λείπει για να μετατραπούν από στιβαρή ομάδα της κανονικής πειρόδου σε playoff-απογοήτευση, είναι 2-3 ομάδες που πραγματικά βλέπουν τους Blackhawks και τους Κings στον ύπνο τους, βλέποντάς τους να σηκώνουν από 2 Stanleys η καθεμία ενώ δεν διέφεραν και τόσο οι επιδόσεις τους στο μαραθώνιο της regular. Τι σου είναι το modus operandi... Η Minnesota Wild παλεύει να γίνει το Pittsburgh της Δύσης φέρνοντας άλλον έναν σπουδαίο winger, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει εδώ και 2-3 χρόνια που έχουν roster για postseason να φτάσουν καν στα επίπεδα των άμεσων ανταγωνιστών τους. Πίσω απ' αυτές τις 4 ομάδες έρχονται και οι Dallas Stars, στο ίδιο επίπεδο πιθανόν με τους περισσότερους προαναφερθέντες, που με την προσθήκη 2 σημαντικών παικτών στα forwards, πίσω δηλαδή από μια απ' τις πιο εντυπωσιακές σε potential top επιθετικές γραμμές, μοιάζουν ικανοί να ανέβουν επίπεδο αν αντέξει η άμυνα και το τέρμα. Κι έχει κι άλλο, καθώς οι Nashville Predators έδιωξαν μεν τον Trotz απ' τον πάγκο, αλλά ο Rinne επιστρέφει σε top αγωνιστική κατάσταση, η άμυνα έχει βάθος και ο James Neal ήρθε απ' το Pittsburgh για να συνδυαστεί με κάποιους βετεράνους αλλά κι έναν καλό κορμό νεαρών ταλέντων που ελπίζει να βγει στην επιφάνεια. Σίγουρα τελευταίοι σε όλον αυτό το χαμό μοιάζουν να μένουν οι Winnipeg Jets, που από κάγκουρες καλά τα πάνε, ο ένας ζητάει trade στο twitter, o άλλος.. παχαίνει σε ρυθμούς Σόφο και το τέρμα ένα πιάνει τρία τρώει. Αν ήμουν ο Blake Wheeler, o μόνος παίκτης τους - σκυλί του πολέμου, θα είχα φρικάρει.



Στην Pacific περιμένουμε κυριαρχία των Καλιφορνέζων και φέτος. Οι Kings συνεχίζουν να κλέβουν τίτλους παρά τις πιο γήινες επιδόσεις τους στην κανονική περίοδο με επικές ανατροπές τον Ιούνη, οι Ducks μοιάζουν ενισχυμένοι παρότι είχαν εύκολα κατακτήσει το division πέρυσι και οι Sharks μπορεί να προσέφεραν για άλλη μια φορά άφθονο γέλιο όταν χρειάστηκε να κάνουν μπανάλ πράγματα όπως να σπρώξουν ή να δείξουν μαχητικότητα, αλλά δεν είχαν τρελές απώλειες στο roster τους και σήμερα γράφω για την κανονική περίοδο, οπότε πάλι για postseason το πάνε. Καραδοκεί βέβαια η Arizona, πλέον, άλλαξε από "Phoenix" αφήνοντας μόνους τους Suns, παρά το ταβάνι που έχει στις δυνατότητές τους το σύνολο των forwards. Τρεις Καναδοί κλείνουν τη division, με τους Canucks να έχουν μια καταστροφική σεζόν μετά την απόφαση του -απολυμένου, προφανώς- Tortorella να "αλλάξει" τους Sedins, παρότι δε διαφωνώ με τη λογική που το έκανε και τα αποτελέσματα αναμενόμενα μου μοιάζουν. tongue.gif Σίγουρα οι Canucks με ένα σχετικό revamp είναι καλό bet να πάνε αρκετά καλύτερα, κρίνοντας απ' τις περασμένες σεζόν τους. Αλλά κανείς δε νιώθει σίγουρος πως δε μιλάμε για μια ομάδα που έχει χάσει την ευκαιρία της για πρωτάθλημα. Οι Oilers έχουν χαθεί σε ένα rebuilding mode που τους έχει γεμίσει ταλέντο μεν, αλλά δεν έχουν καταφέρει να το μετατρέψουν σε νίκες μέσα από μια σειρά κακών επιλογών γενικότερα. Και τέλος οι Flames βρίσκονται κι αυτοί σε μια αναδόμηση, απείρου βάθους σε σχέση με τους "αιώνιους" αντιπάλους τους της Alberta, μου αρκεί να παίζουν το Gaudreau μαζί με το Monahan, να βλέπω εγώ με τον Arsene το Wenger πιπίνια. tongue.gif

Αυτά τα ολίγα. Καλή σεζόν να έχω.
Power Rankings, ερωτήσεις.

T.W.Is.M.
Να κανω το καθιερωμενο ποστ προβλεψεων για την Κυριακη, αφου πρωτα εχω πιασει τους Colts χτες το βραδυ?
Broncos και Seahawks μοιαζουν ασφαλεις επιλογες. Ισως οι φιναλιστ αξιζουν να ασχοληθει κανεις και με το handicap(αν και το -8,5 που βλεπω δε μου αρεσει). Απο σοβαρες επιλογες πιστευω τους Eagles, αν και βλεπω οτι δυσκολευονται, και το ασανσερ των Lions. Τελος, φοβαμαι για την εκπληξη την ηττα των Patriots και περιμενω αν θα ανακαμψουν οι Bears μεσα στην Ατλαντα.

Σημερα ξεκινουν και οι σειρες τελικων της American League και αυριο της National League στο μπειζμπολ. Ειμαι περιεργος να δω μεχρι που θα φτασει το Κανσας. Μυριζομαι διπλο σημερα μεσα στη Βαλτιμορη...
SG3ptshooter
Aπό δύο μέρες πριν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι προβλέψεις για τα ματς της Κυριακής; Ενώ είχε τέτοιο ματς χτες;
Δες εδώ τι κάνει ο ΕΜ ΒΙ ΠΙ.
QUOTE
Watt has 20 quarterback hits this season. No other NFL player has more than eight.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 11 2014, 00:14 ) *
Aπό δύο μέρες πριν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οι προβλέψεις για τα ματς της Κυριακής; Ενώ είχε τέτοιο ματς χτες;
Δες εδώ τι κάνει ο ΕΜ ΒΙ ΠΙ.


Στο Χιουστον δεν παιζει αυτος? Εχασαν παλι αυτοι. Σαν τον Kevin Love του NFL μου μοιαζει(οχι στο παιχνιδι, αλλα στο οτι οι ομαδες τους χανουν κι αυτοι παιζουν καλα).

Το εγραψα για το Κανσας στο μπειζμπολ παντως. Απο κεινο το wild card game ειναι λες και κατι τους σπρωχνει να πανε πιο ψηλα απ οτι περιμενουν ολοι. Δε νομιζω ομως να κερδισουν και σημερα, ουτε αυτοι ουτε η αλλη ομαδα που μπηκε με τη wild card...
In Wainwright we trust!
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 11 2014, 10:42 ) *
Στο Χιουστον δεν παιζει αυτος? Εχασαν παλι αυτοι. Σαν τον Kevin Love του NFL μου μοιαζει

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο άστοχο πράγμα στην ιστορία του forum. Μπορεί και να θέλω να σε χτυπήσω αυτή τη στιγμή. Ο jasonick πρέπει να με φαντάζεται έξαλλο και δεν έχει άδικο.

Όλοι στην κεντρική πλατεία του Phoenix να διώξουμε απ' την πόλη με πίσσα και πούπουλα τον αλήτη το Fitzgerald. laugh.gif

Εκτός αν υπάρχει η απλή λογική σε κάποιον και καταλαβαίνει ότι σε ένα sport με τόσες παραμέτρους και 53 παίκτες στο ζωντανό roster, δε μπορεί ένας, όσο dominant κι αν είναι, ακόμα κι αν είναι όσο dominant είναι ο JJ Watt, γιατί δεν έχει πιο πάνω, να πάρει τους υπόλοιπους και να τους πάει μόνος του ως το τέλος, ειδικά με βασικό QB το Fitzpatrick. Σχεδόν το είχε κάνει το 2012, παίζει να τους βγάλει offs και φέτος.

QUOTE
J.J. Watt will be one of best ever, Colts' Pagano says

On Friday morning's episode of the Around The League Podcast, Gregg Rosenthal pointed to J.J. Watt's play this season as the most dominant stretch he has ever seen.

He won't get an argument from the Indianapolis Colts after Watt racked up seven tackles, a pair of sacks, four quarterback hits, three swats, a fumble return for a touchdown and a near pick-six in a dominant Thursday night performance.


Colts coach Chuck Pagano went into the game armed with the understanding that Watt was a "freak" and a "game wrecker."

After Watt became the first player in 50 years with a receiving touchdown, fumble return touchdown and pick-six in the same season, Pagano predicted, via CSN Houston, that Watt will go down in history as "one of the best defensive players probably when it is all said and done to play the game."

It's never easy to quantify a defensive star's impact with statistics. Here is perhaps the most telling metric, courtesy of Pro Football Focus: Watt has 20 quarterback hits this season. No other NFL player has more than eight.

He is quite simply the most relentless football player we have ever witnessed.

http://www.nfl.com/news/story/0ap300000040...lts-pagano-says
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 11 2014, 11:55 ) *
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί πιο άστοχο πράγμα στην ιστορία του forum. Μπορεί και να θέλω να σε χτυπήσω αυτή τη στιγμή. Ο jasonick πρέπει να με φαντάζεται έξαλλο και δεν έχει άδικο.

Όλοι στην κεντρική πλατεία του Phoenix να διώξουμε απ' την πόλη με πίσσα και πούπουλα τον αλήτη το Fitzgerald. laugh.gif

Εκτός αν υπάρχει η απλή λογική σε κάποιον και καταλαβαίνει ότι σε ένα sport με τόσες παραμέτρους και 53 παίκτες στο ζωντανό roster, δε μπορεί ένας, όσο dominant κι αν είναι, ακόμα κι αν είναι όσο dominant είναι ο JJ Watt, γιατί δεν έχει πιο πάνω, να πάρει τους υπόλοιπους και να τους πάει μόνος του ως το τέλος, ειδικά με βασικό QB το Fitzpatrick. Σχεδόν το είχε κάνει το 2012, παίζει να τους βγάλει offs και φέτος.


http://www.nfl.com/news/story/0ap300000040...lts-pagano-says


Και τι ειναι τοτε? Σαν το footballικο αναλογο του Λεμπρον του Κλιβελαντ?
Ε, ας παει τοτε στους Broncos μπας και παρει κανεναν τιτλο! smiley.gif
Αλλα αν ειναι τετοιος, τον αντιπαθουμε και θελουμε να χανει η ομαδα του! icon_drunk.gif

(το πιο αστοχο σχολιο αποκλειεται να ειναι, δεν μπορει, καπου θα εχει γραφτει οτι η Σερβια κερδισε δικαια τον τελικο του "βρωμικου '95")
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 11 2014, 22:30 ) *
Και τι ειναι τοτε? Σαν το footballικο αναλογο του Λεμπρον του Κλιβελαντ?
Ε, ας παει τοτε στους Broncos μπας και παρει κανεναν τιτλο! smiley.gif
Αλλα αν ειναι τετοιος, τον αντιπαθουμε και θελουμε να χανει η ομαδα του! icon_drunk.gif

(το πιο αστοχο σχολιο αποκλειεται να ειναι, δεν μπορει, καπου θα εχει γραφτει οτι η Σερβια κερδισε δικαια τον τελικο του "βρωμικου '95")

Μost Relentless Ever δεν είπαμε;
QUOTE
relentless adj (persistent): ανένδοτος, αδιάλλακτος, αμείλικτος, ανελέητος, αδυσώπητος επίθ.

Δεν είναι ανάλογο κανενός chocker, πασιφανώς, αλλά στον τοίχο τα λέω. Μάλλον είναι ο πιο συμπαθής παίκτης που μπορεί να γεννήσει η ανθρώπινη φαντασία.
Αν πάει στους Broncos, δε νομίζω να πάρει τίτλο. tongue.gif

(είναι εξίσου άστοχο, 100% δηλαδή)





T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ Oct 11 2014, 23:32 ) *
Μost Relentless Ever δεν είπαμε;

Δεν είναι ανάλογο κανενός chocker, πασιφανώς, αλλά στον τοίχο τα λέω. Μάλλον είναι ο πιο συμπαθής παίκτης που μπορεί να γεννήσει η ανθρώπινη φαντασία.
Αν πάει στους Broncos, δε νομίζω να πάρει τίτλο. tongue.gif

(είναι εξίσου άστοχο, 100% δηλαδή)








Δε με επιασες ακριβως και μου κανει εντυπωση.
Τους Broncos τους εβαλα επιτηδες αντι των πρωταθλητων Seahawks γιατι σου ειναι αντιπαθης ομαδα, οπως εγινε η Heat οταν μαζευτηκαν James, Wade, Bosh.
Θες να τον πω Garnett προ Σελτικς? Να τον πω κι ετσι. Παντως στους Texans προκοπη δε βλεπει. laugh.gif
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 11 2014, 23:47 ) *
Δε με επιασες ακριβως και μου κανει εντυπωση.
Τους Broncos τους εβαλα επιτηδες αντι των πρωταθλητων Seahawks γιατι σου ειναι αντιπαθης ομαδα, οπως εγινε η Heat οταν μαζευτηκαν James, Wade, Bosh.
Θες να τον πω Garnett προ Σελτικς? Να τον πω κι ετσι. Παντως στους Texans προκοπη δε βλεπει. laugh.gif

Eσύ δεν καταλαβαίνεις.

Κάνεις παντελώς ανεδαφικές και χαζές συγκρίσεις. Δε φταίω γι' αυτό.
SG3ptshooter
Για άλλη μία φορά...

Aaron Rodgers = 77.gif

NFL ‏@nfl 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά
Aaron Rodgers.
WOW.

Rich Eisen ‏@richeisen 4 λεπτάΠριν από 4 λεπτά
. @AaronRodgers12 with three ticks left people. MVP stuff.

Σε απάντηση Aaron Rodgers
John Rehor ‏@jrehor 1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
@AaronRodgers12 is the best QB in the NFL. End of discussion

https://vine.co/v/OA9auDBrqub

https://vine.co/u/1111516051537068032
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.