Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
SteveNashidis
Διάβασα από δύο φορές τα post σας, και σας ευχαριστώ που απλοποιήσατε έστω και λίγο το ύφος σας, ώστε να καταλάβω περισσότερα tongue.gif .
Τα ματς του Σαββάτου τα είδα για λίγο live και μάλιστα στο πρώτο είχα βαρεθεί αρκετά ώστε να παρατήσω οποιαδήποτε μελλοντική σκέψη να δω τα υπολοιπα παιχνίδιων των οφς, μέχρι να αναλάβει δράση ο Μαριότα.

Στο ματς με τους Ραμς είδα το προπερσινο ντροπιαστικό drop μου στο φάντασι, τον Gurley, να παλεύει μόνος του, αλλά τα special team τους όπως είπατε είχαν άλλη άποψη.

Στα άλλα δύο ματς, βοήθησε το youtube με τα 15λεπτα highlights, αλλά ακόμα και σε αυτά τα συμπικνωμένα βίντεο θα καταλάβαινε κανείς το βρωμόξυλο στο παιχνίδι Bills-Jaguars. Ο Bortles μάρεσε που πήρε πάνω του πολλές φάσεις δε ξέρω αν θα μπορεί να κάνει τα ίδια στο επόμενο παιχνίδι.

Κόντρα στο ρεύμα του φόρουμ μας, ήθελα να γίνει η ανατροπή των Πάνθερς αλλά ο Νιούτον έχει πλέον σαπάκια συμπαίκτες καθώς οι πάσες που έβγαλε στο τέλος ήταν τρομερές.Ανταλλαγή στην Αριζόνα γρήγορα που θα δέσει με το line-up μας, αναπληρώνοντας το κενό του Πάλμερ και σηκώνοντας στη τελευταία χρονια του Φιτζέραλντ, μία κούπα !! icon_drunk.gif Θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο παιχνίδι των Σεντς με τους Βίκινγκς!
SG3ptshooter


SteveNashidis
Τι έκανε ο τύπος στο Saints vikings? Ας μου εξηγήσει κάποιος; απίστευτο φινάλε. Δεν υπάρχει η εναλλαγή στο σκορ με τα plays που βγήκαν.
aegeansheed
Conference Championships
Αισίως φτάσαμε στους τελικούς της περιφέρειας, με τις τέσσερις ομάδες που απέμειναν να βρίσκονται ακριβώς ένα ματς πριν την παρουσία τους στο φετινό Super Bowl (δεν το ξέρω στα λατινικά, είμαι pagan tongue.gif ). Η τύχη τα φέρνει έτσι που και τα δύο Championship ζευγάρια φέρνουν περιλαμβάνουν έκαστο μια πολύ καλή άμυνα (Jaguars/Vikings) και μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από super επίθεση (Eagles/ Patriots)

AFC: Jaguars@Patriots, Κυριακή 22:05
Ο πιο ενδιαφέρων από τους δύο αγώνες θα κρίνει τον πρωταθλητή της AFC. Εδώ αναμετράται μια από τις πιο skill-heavy ομάδες, μια παραδοσιακή δύναμη της Περιφέρειας (7η συνεχόμενη παρουσία εδώ), απέναντι στην καλύτερη άμυνα της Λίγκας συνολικά.
Pats: Οι Patriots έχουν στον πάγκο τους ίσως το καλύτερο coaching staff, με τον Belichick να έχει για λίγες μέρες ακόμα στη διάθεσή του τον Patricia (αυτή η συμπαθητική φυσιογνωμία χαρλεά με μπαντάνα με το πειρατικό look και το χαρτί μπροστά από το στόμα) και τον McDaniels, που αμφότεροι έχουν σχεδόν κλείσει τις επόμενες head coaching δουλειές τους για την νέα χρονιά.
Ο Burkhead επέστρεψε στις προπονήσεις και πλέον υπάρχει μια φανταστική τριάδα RBs για τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς: ο Dion Lewis, που πήρε πάνω του όλο το βάρος των τελευταίων τριών αγωνιστικών και ανταποκρίθηκε κάνοντας μεγάλα ματς, αλλά και ο Gillislee που είναι εγγύηση στον ρόλο του goal line back. Υπάρχει και ο James White, ως pass catching, που αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά σε screen pass καταστάσεις, αφού οι μπροστά των Jags θα σπάσουν το pocket αρκετές φορές. Αν είναι φουλ υγιής ο Burkhead, είναι σίγουρο ότι ο Γκίλης θα μείνει έξω.
Το κλίμα εντός των αποδυτηρίων δε γνωρίζουμε πόσο foul είναι, εν μέσω playoffs είχε κυκλοφορήσει εκείνο το άρθρο που αναφερόταν στις επιπλοκές στις σχέσεις Brady-Belichick-Διοίκησης για το μέλλον της ομάδας, το οποίο έπαψε προσωρινά μετά τη διαρροή ότι ο Kraft έβαλε ήδη προγραμματισμένη συνάντηση μετά το τέλος της χρονιάς. Πολλά μπορεί να ειπωθούν όπως γιατί έδωσαν τόσο τσάμπα τον Γκαρό, γιατί δεν τον πλήρωσαν από το να κρατήσουν τον Brady για... 2 (???) άραγε, χρόνια ακόμα, γιατί ο Brady κάνει τα δικά του στο θέμα της αποκατάστασης κ.ο.κ. Αν εξαιρέσουμε αυτό το γκόσιπ, το νεότερο από το στρατόπεδο είναι ένας μικροτραυματισμός στο καλό χέρι του Brady, που δεν ξέρουμε πόσο θα τον επηρεάσει, αλλά όπως και να έχει ο,τιδήποτε συμβαίνει στο throwing hand, ποτέ δεν είναι καλό... Δεν αναμένεται να του στερήσει σε καμία περίπτωση τη συμμετοχή. Σε αυτή τη φάση ακόμα και με ένα πόδι μόνο, κατεβαίνεις κανονικά...
Έχει ενδιαφέρον να δούμε τί ρίσκα θα πάρει η επίθεση σε μεγάλες πάσες. Το Jacksonville όταν μπλιτζάρει τοποθετεί τον Ramsey ψηλά στη γραμμή, κάτι που θα μπορούσε να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για separation στους γρήγορους receivers των Patriots, ιδίως τον Cooks (μακράν ο πιο ταχύς και ο καλύτερος σε αυτό), αλλά και τον Amendola. Το κρίσιμο σημείο όμως παραμένει και πάλι η αντιμετώπιση του 4-man bull rush που θα εξαπολύσουν οι Jaguars, εκεί που αποδεδειγμένα υπάρχει αδυναμία.



Jags: Θεωρούμε αρκετά δεδομένο ότι η άμυνα των Jaguars θα βάλει δύσκολα στους Patriots, το ερώτημα είναι τί ιδέες έχουν για το επιθετικό playcalling, ποιές είναι οι αδυναμίες των Patriots που μπορούν να εκμεταλλευτούν. Η γρήγορη απάντηση: αδυναμία στο τρέξιμο. Όλη τη χρονιά οι Pats έδειξαν δυσκολία στην αντιμετώπιση δυναμικών rbs και οι Jags έχουν την τύχη να έχουν ξανά τον Fournette σε εξαιρετική κατάσταση (την τελευταία φορά που έκανε leaping TD αν δεν κάνω λάθος είχε τουλάχιστον +2 TDs σε εκείνον τον αγώνα), αλλά παίρνει πράγματα και από τον-ξεχασμένο-Yeldon. Στους τελευταίους αγώνες είδαμε θετικά πράγματα που πολλοί δεν περιμέναμε από τον Bortles και γενικότερα τις επιλογές στην επίθεση να δημιουργούνται, τη μία από τους πολύ γρήγορους receivers τους (Cole, Mickens, Grant), την άλλη με χρήση όλων των able to receive troops (βλ. Koyack, που ξαφνικά τον είδαμε να συμμετέχει και αυτός τελευταία). H πραγματική απάντηση ωστόσο μάλλον είναι ο Tom Coughlin, ο οποίος με τους Giants έχει κερδίσει δύο SBs απέναντι στους Patriots του Belichick. Αν κάποιος γνωρίζει καλά πώς οι Patriots μπορoύν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, αυτός είναι ο GM των Jaguars. Αρκετά πιθανό να δούμε πολύ περισσότερο running game, παρά πάσα σε αυτό. Αν μπορεί να πάρει εκμαιεύσει κάτι θετικό από την επίθεση των Jags ο Patricia, αυτό ίσως ήτα να κάνει τον Bortles να πιστέψει ότι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσει είναι πασάροντας. Εκεί είναι ίσως το πιο κρίσιμο σημείο του ματς, διαχειριστικά ("game manager" λέμε, που' σαι Alex Smith τώρα που σε θέλουμε tongue.gif ) για τον QB των Jags. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα δείξει την ίδια ψυχραιμία που είχε και στο προηγούμενο ματς των playoffs.
Τελικά όχι μόνο σώθηκε η χρονιά, αλλά βλέπουμε τους Jaguars να δείχνουν ότι πιστεύουν ότι αυτός δε θα είναι ο τελευταίος τους αγώνας φέτος.



NFC: Vikings@Eagles, Κυριακή προς Δευτέρα 01:40
Eagles: Η ομάδα της Philly χωρίς τον Wentz δεν πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει το Super Bowl. Όχι ότι δεν υπάρχει η πιθανότητα. Δε μπορώ να το πιστέψω εύκολα, όσο συμπαγής ομάδα και να είναι σε όλες σχεδόν τις γραμμές... σε άμυνα, επίθεση, lines, special teams, οπουδήποτε, ο λόγος είναι ότι ο Foles δε με πείθει ότι μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα σε αυτό το επίπεδο δύο συνεχόμενα παιχνίδια εδώ (και θα μου πεις δηλαδή σε πείθει ο Keenum???? unsure.gif ). Ίσως και να είμαι ανεξίτιλα απογοητευμένος από την έξοδο του sopho QB. Όπως και να 'χει, αυτό το ματς μπορούν να το πάρουν. Οι Saints έδειξαν τον δρόμο: οι Eagles έχουν επιλογές στο run after catch για να χτυπήσουν εκεί που έδειξαν σχετικά ευάλωτοι οι Vikes. Αν έπαιζε ο Wentz θα ήταν πολύ πιο 65/35 ματς, από όσο είναι αυτή τη στιγμή. Η έδρα επίσης είναι σημαντικός παράγοντας, καθώς οι Eagles έχουν χάσει μόλις μία φορά φέτος στο τελευταίο αδιάφορο ματς, όπου ξεκούραζαν βασικούς. Πρακτικά το Lincoln είναι απόρθητο.

Vikes: Οι Vikings βρέθηκαν από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα για να ζήσουν ως Northern Nation μια από τις μεγαλύτερες βραδιές Football στην ιστορία: ένα τρομερό Α' ημίχρονο για την ομάδα τους με shut-down σε μια από τις κορυφαίες επιθέσεις, την απελπισία που έφερε ίσως το μεγαλύτερο comeback που μπορούσε να κάνει ένας QB (βλ. Drew) -απέναντι στην έδρα μιας ομάδας που δεχόταν φέτος κατά μ.ο. 12 πόντους ανά ματς, η επίθεση των Saints έβαλε μόνο στο Β' 24 πόντους και τέλος, μία τραγική στιγμή/ένα ανέλπιστο δώρο (εξαρτάται από το πώς το βλέπει κάποιος sad.gif ) που έδωσε τη νίκη την τελευταία στιγμή... Είναι δύσκολο να φανταστώ αποτέλεσμα στον αγώνα. Θα πόνταρα αφενός στην μαγική και ανεξήγητη χημεία της επίθεσης, που έχει αναδείξει τον Keenum ως το μικρό θαύμα της Χρονιάς και αφετέρου στην θετική ψυχολογία, ειδικά με τον τρόπο που πέρασαν τον divisional γύρο, που δίνει στους Vikings τον λόγο να πιστέψουν ότι ίσως είναι της μοίρας τους γραφτό να παίξουν στο Super Bowl στο γήπεδό τους σε μία φανταστική χρονιά. Το παρελθόν για τους Vikes είναι 0-5 σε πρόσφατους Conf.Finals με την τελευταία τους νίκη να είναι το 1976.




QUOTE(Voyager @ Jan 15 2018, 14:41 ) *
Τι έκανε ο τύπος στο Saints vikings? Ας μου εξηγήσει κάποιος; απίστευτο φινάλε. Δεν υπάρχει η εναλλαγή στο σκορ με τα plays που βγήκαν.

Αρνούμαι να το σχολιάσω παραπάνω. Ήδη το έφαγα ξανά στη μάπα και σήμερα με τα preview vids, δυο και τρεις φορές. Το μόνο σίγουρο ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, είναι μέρος της ιστορίας πλέον. Αν περάσουν δε και οι Vikes, τότε φοβάμαι ότι θα γίνει αθάνατο. Δεν είναι ότι απέυχομαι να προχωρήσει η Σότα, δεν την αντιπαθώ εξ' αλλου, αλλά αν το σηκώσει θα υπάρξει τεράστιου μεγέθους Γενική Ντροπή. Ευτυχώς έρχεται ο Πατρίτσια και μπορώ να αλλάξω ομάδα σχετικά εύκολα, μιας και είναι δηλωμένος ο Detroitισμός μου, μέσω του ΝΒΑ οχήματος. smile.gif
jasonick
Pats και officialy έχουν τον απέθαντο ενώ ο Bortles αν και Φλάκισε, δεν το έκανε στο βαθμό που θα θέλαμε. Κατά τα άλλα με την συντηρητική τακτική απέναντι στους Pats έχω βαρεθεί να μετράω νίκες τους. Που 'σαι ρε Άριανς που έκανες τα τρελά σου μπλίτζ σε θερντ εντ λονγκ και βγάζαμε γούστα. Μόνο το Ντένβερ την είχε σκαπουλάρει αλλά και εκεί είχε χρειαστεί ένα χαμένο 2-point conversion. Αυτά, θα αφήσω να μιλήσουν και τα άτομα που έχουν δει πάνω από μισή ώρα NFL φέτος να τα πούνε καλύτερα. tongue.gif
mixalisgate7
New XFL kicks off in 2020

QUOTE
STAMFORD, CONN. – Professional football will be reimagined when the new XFL kicks off in early 2020, Vince McMahon announced in a live stream event today.

The XFL will deliver a fan-centric, innovative experience, including shorter, fast-paced games and a family-friendly environment, complemented by cross-platform viewing options and real-time fan engagement.

Plans for the XFL at launch include eight teams, 40-man active rosters and a 10-week regular-season schedule, with a postseason consisting of two semifinal playoff games and a championship game.

“The new XFL is an exciting opportunity to reimagine America’s favorite sport,” said McMahon. “As we move towards kickoff, we look forward to listening and implementing innovative ideas from players, coaches, medical experts, technology executives, the media and most importantly football fans.”

McMahon, a visionary and an accomplished business executive, is personally funding this venture through Alpha Entertainment, a new private entity. McMahon will continue as WWE Chairman & CEO.

Relive the full streamed announcement at XFL.com and YouTube (youtube.com/xflofficial). For the latest updates, follow the XFL on Facebook (facebook.com/xfl), Twitter (@xfl2020) and Instagram (@xfl), and be sure to join in on the conversation using #XFL2020
Igor
COJONES o Peterson σε αυτο το 4th and goal..
Aπιστευτο playcall, ισως κρινει το παιχνιδι!!
SG3ptshooter
Με 40+ παθητικό του ηττημένου, φτάσαμε τόσο κοντά στο δεύτερο του Drew που θα είχα σκάσει αν δεν είχα χαρεί τόσο για τον αδερφό τον Pederson, που άξιζε χαλαρά το CoY όσο κι αν έχω στηρίξει McVay, ο Wentz από so-so rookie χρονιά πήρε first place MVP votes με τις πατερίτσες κι ο Foles έπαθε football ενώ τον έχουν κόψει πολλαπλές ομάδες πριν επιστρέψει για καθαρό backup στη Philly. Δεν περίμενα ποτέ πως θα άντεχαν στο να ανέβει τόσο το σκορ, τρομερό running game κι ο Clement είναι ο νέος Sproles. smile.gif

Τρομερό ματς, απ' τα καλύτερα SuperBowls που έχουμε δει εμείς οι φρέσκοι, μάλλον και γενικά, αφού οι δύο ομάδες κέρδισαν τις περισσότερες γιάρδες που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αγώνα NFL!

5/8 ακούγεται σα βολές του Kyle Hines. Θα γίνουμε όλοι Niners κι όλα θα είναι καλά. Έρχεται τρελή offseason.

27 λεπτά recap:


@Igor
Με τους Patriots έπαιζε. Το είπα και πριν το παίξουν στον ηρωικό live συνοδοιπόρο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν μπορούσε να μην το κάνει, αν κάνεις εκεί punt φοβάσαι δε θα δεις ποτέ τη μπάλα ξανά. Θα περίμενα να είχε φάει περισσότερο χρόνο στο τελευταίο drive με Ajayi που ήταν εξίσου καλός με Blount ξανά.
Igor
QUOTE(SG3ptshooter @ Feb 5 2018, 12:47 ) *
Με 40+ παθητικό του ηττημένου, φτάσαμε τόσο κοντά στο δεύτερο του Drew που θα είχα σκάσει αν δεν είχα χαρεί τόσο για τον αδερφό τον Pederson, που άξιζε χαλαρά το CoY όσο κι αν έχω στηρίξει McVay, ο Wentz από so-so rookie χρονιά πήρε first place MVP votes με τις πατερίτσες κι ο Foles έπαθε football ενώ τον έχουν κόψει πολλαπλές ομάδες πριν επιστρέψει για καθαρό backup στη Philly. Δεν περίμενα ποτέ πως θα άντεχαν στο να ανέβει τόσο το σκορ, τρομερό running game κι ο Clement είναι ο νέος Sproles. smile.gif

Τρομερό ματς, απ' τα καλύτερα SuperBowls που έχουμε δει εμείς οι φρέσκοι, μάλλον και γενικά, αφού οι δύο ομάδες κέρδισαν τις περισσότερες γιάρδες που έχουν σημειωθεί ποτέ σε αγώνα NFL!

5/8 ακούγεται σα βολές του Kyle Hines. Θα γίνουμε όλοι Niners κι όλα θα είναι καλά. Έρχεται τρελή offseason.

27 λεπτά recap:


@Igor
Με τους Patriots έπαιζε. Το είπα και πριν το παίξουν στον ηρωικό live συνοδοιπόρο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν μπορούσε να μην το κάνει, αν κάνεις εκεί punt φοβάσαι δε θα δεις ποτέ τη μπάλα ξανά. Θα περίμενα να είχε φάει περισσότερο χρόνο στο τελευταίο drive με Ajayi που ήταν εξίσου καλός με Blount ξανά.


Μιλαω για την τελευταια φαση του 1ου ημιχρονου, που πηγε για το td, αντι του field goal. Kαι με ενα trick-play που αφησε τους Patriots να κανουνε jam the middle για το run toy Clement!!

Πολυ σωστη κινηση απο τον Πετερσον. Αν ειχε παει για το fg, θα ητανε 6 ποντους μπροστα - με τους Patriots να εχουνε την κατοχη στην εναρξη του 2ου ημιχρονου. Αρα ηξερε οτι οταν ξαναπαρει την μπαλα θα ηταν πισω στο σκορ. Θεωρω οτι αυτο εκρινε το παιχνιδι.
SG3ptshooter
Sry, προφανώς μιλάω για το 4+1 5,5 λεπτά πριν το τέλος που βγαίνει η πάσα στον Ertz.

Ήταν κι αντίστοιχο play με το QB reception που προσπάθησαν οι Patriots, γενικά το πόδι του Pederson έμεινε στο γκάζι, θεωρώ έδωσε μεγάλη σημασία στο να κρατήσουν το ίδιο επιθετικό και confident mentality που είχαν όλη τη χρονιά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα ενδιαφερθούν άλλες ομάδες για το Foles και ποιο θα είναι το τίμημα που θα ζητήσουν οι Eagles.

Sheed θέλουμε Butler στη NOLA; peace.gif

https://www.sbnation.com/lookit/2018/2/5/16...ideo-super-bowl
aegeansheed
Φοβερό super bowl, σίγουρα το καλύτερο από όσα έχω δει από άποψης θεάματος και ενδιαφέροντος κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όσο περνούσε το παιχνίδι και ειδικά με την έλευση του Justin ημιχρόνου, έβλεπα ό,τι οι Eagles ρολάρουν πάρα πολύ καλά στην επίθεση για ομάδα που παίζει εναντίον των Patriots. Πίστευα ότι δε θα ήταν το ίδιο εύκολο στο Β' ημίχρονο, πίστευα ότι ο Πατρίτσια θα κατάφερνε να σπάσει κάποια patterns που έβλεπε να γίνονται μαντεύοντας ίσως ότι θα επαναληφθεί κάποιο... αλλά μάταια. Το offensive palycalling έπιασε ανώτατα επίπεδα δημιουργικότητας και έμπνευσης σε όλο το ματς...
Με τεράστιο coaching, όχι μόνο playcalling, ο Pederson, άφησε από την αρχή το ελεύθερο στον Foles για play-action, ο οποίος δεν μάσαγε να πετάει στην ψύχρα deepιές, όποτε ένιωθε το feel ότι θα γίνει κάτι καλό. Ευτύχησε να έχει Agholor σε φανταστική μέρα (μεγάλες βοήθειες με τις χορευτικά spin του) και τον Jeffery σε αρκετά κέφια επίσης, στο κατάλληλο σημείο εμφανίστηκε για τους Eagles και ο Ertz, όταν ερχόταν τα blitz. Γενικά ο Foles ήταν τρομερά ψύχραιμος, τον παραδέχομαι, του βγάζω το καπέλο αν και είχα δηλώσει ότι δε με έπειθε ως starter, ήταν φοβερός στα 3rd downs και έβγαλε μερικές απίστευτα δύσκολες γωνίες σε πάσες, ειδικά οι on the run πάσες του από τα δεξιά σεμιναριακές. Ακόμα και στην κατάρρευση του pocket είχε πάντα την ψυχραιμία και τη δύναμη & ισορροπία να την βγάλει άνετα εκτός γραμμών, αποφεύγοντας την πιθανότητα int.
Μου άρεσε η offensive line των Eagles. Δεν νομίζω να έφαγαν sack, στις περισσότερες φάσεις δεν έδιναν την εντύπωση καν υποψίας pressure, ο Kelce έκανε φανταστικό blocking, σε κάποια φάση στο Α' τον είδα να κρατάει τρεις!!! blitzers των Patriots.
Blount: poor man's beast mode χθες, είχε φοβερές δυνάμεις. Ο Ajayi φάνηκε τί μπορεί να κάνει, δικαιώθηκαν όσοι τον πίστεψαν και ο Shooter που τα έλεγε χρόνια πριν κάνει το "μπαμ", χάρηκα γι' αυτόν, αποδείχθηκε πόσο μεγαλόπνοη και σημαντική κίνηση με μεσοπρόθεσμο πλάνο ήταν η προσθήκη του από τον Roseman.
Οι defensive seven των Patriots τα έδωσαν όλα, αλλά δεν κατάφεραν να σπάσουν εύκολα το pocket. Στο δεύτερο οι Patriots κατέβηκαν να το πάρουν. Μου άρεσε ο Gronk στο δεύτερο, σε εκείνο το drive που σκόραρε για πρώτη φορά (δεν έχω δει ρηκάπ, νομίζω το 1ο ήταν), το πήρε κυριολεκτικά μόνος του με 3-4 catches. Τεράστιος. Respect.
Δε μου άρεσε ο Brady, παρά τις +400-δεν ξέρω πόσες έγραψε τελικά-γιάρδες, φάνηκε ευάλωτος στην πίεση και χωρίς την ικανότητα να κάνει completions σε σημαντικά σημεία του ματς. Όσοι τον έχουν δει απέναντι σε blitzing καταστάσεις λένε ότι ζορίζεται πολύ, αλλά χθες ήταν από τις λίγες φορές που τον έχω δει και σκέφτηκα ότι είναι σε declining mode από το ανώτατο επίπεδο. Δεν ξέρω αν ήταν η φυσική κατάσταση, έδειχνε να μην είναι αρκετά ευέλικτος όμως. Πλέον ανοίγει για τους Patriots ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με την διάδοχη κατάσταση.
Πολύς λόγος έχει γίνει για τη μη συμμετοχή του Butler, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί, το παιδί έχει δείξει ότι δε γουστάρει να παίζει εκεί, δεν έπαιζε φέτος, ήταν γνωστό ότι έμπαινε στο super bowl ως τρίτος cb. Έλα στους Saints σε περιμένουμε.
Δε μου άρεσε ο Darby για κάποιον λόγο, μου φάνηκε ότι έχασε κάποια tackles, για τον λόγο ότι θεωρείται top CB. Δε λέει κάτι, ένα ματς ήταν. Malcolm Jenkins, το γοργοπόδαρο λίμπερο έκανε και αυτός σπουδαίο παιχνίδι.
Ο Pederson με εντυπωσίασε, όχι με τα 4th downs του, ούτε με τα conversions, τα είχαμε δει όλη τη χρονιά φέτος να τα δοκιμάζει, χωρίς να το απαιτεί απαραίτητα η κρισιμότητα του αγώνα ή της στιγμής, θεωρώ ότι τα δοκίμαζε ώστε να οξύνεται η επιθετικότητα/ανταγωνιστικότητα της ομάδας συνολικά και να καλλιεργείται η νοοτροπία νικητή. Μου αρέσει λοιπόν περισσότερο απ' όλα όσα είδα χτες, αυτή η "take no prisoners" φιλοσοφία του, το είπε και στο ημίχρονο στην TV, συνειδητά και αποφασιστικά, ότι γνώριζε ότι παίζει με τους Patriots και δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να τους κερδίσει κανείς, εάν δεν είναι για 60 λεπτά και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο συγκεντρωμένος και δυνατός. Όχι σαν τον Payton... sad.gif Άξιος νικητής και ηθικός Coach of the year και για μένα.
Το ματς το χάρηκα πάντως όσο λίγα φέτος. Το ξενύχτι άξιζε 100%. Αγαπημένη φάση δεν κράτησα, μου άρεσε ένα PD του Gillmore πάνω σε ένα red zone target του Jeffery στην αριστερή-τηλεοπτικά πίσω γωνία, με τον Alson να κάνει την κλασική του προς-τα-πίσω ανάσκελη βουτιά του με το μεγάλο άλμα και τον άλλοτε συμπαίκτη του στην South Carolina να κάνει ένα τρομερό extension με το σώμα μπρούμυτα για να τον κόψει τελικά. Επίσης η παρουσίαση του Punter των Eagles με την προσφώνηση από τον ίδιο του nick του (bag-o-bones) smile.gif . Ναι, μιλάμε για punter, όχι για gangster, κι όμως...
T.W.Is.M.
Δεν ισχυριζομαι οτι ειμαι και ειδικος, αλλα μου μοιαζει απιστευτο οτι το πηραν οι Eagles. Τους περιμενα να μεινουν εξω απο το πρωτο παιχνιδι πλει οφ χωρις Wentz!
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 5 2018, 22:55 ) *
Δεν ισχυριζομαι οτι ειμαι και ειδικος, αλλα μου μοιαζει απιστευτο οτι το πηραν οι Eagles. Τους περιμενα να μεινουν εξω απο το πρωτο παιχνιδι πλει οφ χωρις Wentz!


Είχαν πολύ καλή ομάδα σε όλες τις γραμμές. Το είχαν δείξει στα league games. Τους είχαμε υποτιμήσει αρκετά, με αφορμή ότι θα έμπαινε ο Foles μέσα, πιστεύοντας ότι θα την πουλάει εύκολα ή δε θα σημαδεύει σωστά γενικότερα, αλλά σε κανένα μα κανένα παιχνίδι των playoffs δεν έπαιξε άσχημα. Το αντίθετο κιόλας. Αλλά διαφωνώ ότι ήταν underdogs, με Falcons ήταν 50-50 πες, αλλά με Vikings το ξεκάθαρο φαβορί.
SG3ptshooter
Το tackle του Μεγάλου special teamer του Braman μετά το toss στο τελευταίο kickoff return το πανηγύρισα σαν το Mundial που θα πάρει η Αργεντινή το καλοκαίρι. biggrin.gif Στο fumble είχα παγώσει, μου θύμισε τόσο τη φάση-σφαγή των Raiders που περίμενα να δω πως θα βρουν τρόπο να το σώσουν. laugh.gif

Toν Ajayi είχα βαρεθεί να τον παίρνω στα mocks πριν την περσινή χρονιά και μου κόψανε τη φόρα τελευταία στιγμή οι αστειότητες των Dolphins, πρώτη βδομάδα έμεινε κι εκτός αποστολής, το κόβει μετά από 1-2 μέρες ο -σπουδαίος- Arian Foster και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, με back2back 200+ rushing yard games. Τους έβγαλε offs μόνος του, φέτος πάλι δεν τους έκανε, ε πήγε και πήρε SuperBowl και τους άφησε στην ησυχία τους ως irrelevant franchise, να χαίρονται που πήραν ένα μέτριου γύρου pick ως αντάλλαγμα.

Οι Eagles δίνονταν ως outsider και στα τρία παιχνίδια που έπαιξαν στην postseason. Εκτός απ' το πρώτο, δεν το βρίσκω υπερβολικό. Αλλά ναι, τους υποτιμήσαμε. Ο Foles κλείνει τη regular season με δύο παιχνίδια που προβλημάτισαν και 2 INTs, αλλά ήταν καλύτερος κάθε φορά κι αυτό ήταν το παν. Δεν ξεχάσαμε πόσο καλοί ήταν, απλά ο Wentz ήταν τόσο καλός κι είναι τόσο διαφορετικός που δεν περίμενες να ζήσουμε τη μετάλλαξη του SB MVP.

O Darby δεν είναι απαραίτητα "top", απλά σε σχέση με παίκτες όπως ο Ramsey ή ο Rhoades δε ματσάρει και καλά λόγω size με το Gronk.

Ανακοινώθηκε η Patricia -και ο McDaniels πήγε Colts, σημαντικές αλλαγές προσώπων στο sideline των Pats-, άντε να δούμε τι θα γίνει στο draft. Ήταν πολύ καλή σεζόν και ανακατεύτηκε πολύ η τράπουλα, θα γίνει χαμός και του χρόνου.

SG3ptshooter
Ψηφίζω Winnipeg γιατί:

-ήρθε η ώρα για νέο champ
-γεμίζουν το γήπεδο σε απόλυτο capacity και κάνουν και κερκίδα για τα BA δεδομένα
-είναι η καλύτερη επίθεση της Δύσης και δεύτερη ovrl
-ο Laine έχει χειρότερο μούσι κι απ' το δικό μου -και το καλύτερο onetimer στον κόσμο ενώ είναι teen-
-o Wheeler είναι ο αγαπημένος μου παίκτης που ακόμα κανένας δε σέβεται αρκετά league-wide
-ο Scheifele παίζει τόσο σταθερά που είναι εκνευριστικός
-o Εhlers ήταν συμπάθεια απ' όταν έβλεπα pre-draft hockey stuff
-ζούμε για underdogs
-έχουμε FoxSports

Εναλλακτικά έχουμε Las Vegas να συνεχίζει την τρέλα της παρθενικής σεζόν με 2-0 στον πρώτο γύρο επί των Kings, Ducks στο 1-0 με τους Sharks ενώ δε συμπαθώ το Nashville που ως πρώτο seed τα βάζει αρχικά με το Colorado και θα είναι ο επόμενος αντίπαλος των Jets.

Ανατολή με το Detroit απόν μόνο η αδερφή-πόλη μας η Tampa είναι συμπαθής -άλλωστε αυτή είναι η καλύτερη επίθεση της χρονιάς και αν τυχόν διαβάζατε ποτέ ναι ο Stamkos είναι ακόμα εκεί-, στο πρώτο seed της δικής της πλευράς του bracket. Καλά playoffs σε μένα και στους κακόμοιρους που θα τρώνε στην ψύχρα αχρείαστα links.

Το Chicago έμεινε έξω φέτος, πρώτη φορά στα 10s.
aegeansheed
Μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές του draft, ενός περήφανου σπορ με μια τεράστια κοινότητα πίσω από αυτό:





SG3ptshooter
Αφού στον πρώτο γύρο πήγε κι έκανε τις τελετές του ο Shanahan, χτες κατέβηκε Γαροπούλι να στηρίξει Sharks έτσι για το BayArea_about:

αφήνει και playoff beard μετά από παραίνεση του Brent Burns
Οι Χρυσοί Ιππότες του Las Vegas όμως απάντησαν με break 69.gif

Το Winnipeg έφυγε απ' το Nashville με ένα break και τώρα εύχομαι να κρατήσει την έδρα, 1-1 είναι και η Tampa με τους Bruins.

Kαμιά φάση:
SG3ptshooter


O Alexander Ovechkin είναι πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, MVP των playoffs, πάνε τα "o Melo του hockey", έγινε ο πρώτος Ρώσος που σήκωσε το Stanley Cup ως αρχηγός και οι Washington Capitals κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, μπας και αποτινάξει η πρωτεύουσα το χαρακτηρισμό της αποτυχημένης πόλης στα 4 μεγάλα σπορ.

To γκαντέμιασα όταν αυθαδίασα για Winnipeg λέγοντας πως ο Laine έχει ήδη το καλύτερο σουτ στον κόσμο, πήρα την απάντησή μου.
SG3ptshooter
Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό fantasy να το κάνει από νωρίς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. tongue.gif 24.gif
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 5 2018, 11:48 ) *
Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό fantasy να το κάνει από νωρίς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. tongue.gif 24.gif

H Preseason ξεκίνησε κι επίσημα με ένα αδιάφορο Ravens-Bears HOF Game. Είχαμε επιστροφή RGIII, που έδειξε σε καλά πράγματα από το μεγάλο skill του, σούπερ από φυσική κατάσταση και με ένα καλό drive, μετά το άτυχο int (call me Breshad Perriman). Πού να τον είχα προλάβει και στη rooky του σαιζόν. Μάλλον θα την κρατήσει τη backup θέση, μάχιμος δείχνει. Ο Lamar Jackson από την άλλη-το φετινό draft pick τους, αρκετά shaky, πολύ rook εμφάνιση, που θύμιζε Kiser σε regular season πέρυσι, αλλά με πολύ scramble αντί για pass attempts. Θέλει δουλειά...

Έχουμε Τετάρτη και Πέμπτη την 1η αγωνιστική της Pre. Λένε θα παίξει ο Luck ένα quarter. Αυτό και μόνο αρκεί για ενδιαφέρον από sportswatching μιας εβδομάδας.
aegeansheed
NFL fantasy update.

Ζητείται άτομο που του αρέσει ο κόσμος των σπορ (όχι η εκπομπή με τον Τετραπεζανιδη) ή βρίσκει κάτι ενδιαφέρον στο πιο physical action team sport ή του αρέσει το betting ή του αρέσει να μαζοχίζεται αρκετά με το να ανέχεται να διαβάζει ό,τι γράφεται στο παρόν.
Ένας με δύο παίκτες πιστεύω ότι μπορούν να βολευτούν και να κάνουμε την πρώτη φορουμική λίγκα (μπαίνει άνετα σε βιογραφικά, είναι προσόν tongue.gif ). Μη χάσετε την ευκαιρία μιας ζωής να βρεθείτε με το no1 pick και να πάρετε πρωτάθλημα απο το πουθενά στη rookie σας χρονιά τσαντίζοντας παράλληλα τον Σουτερ σε top επίπεδα μέτζας, προσωρινά (συνέβη μ' εμενα, rookie πρωταθλητής εδώ, ιδέα δεν είχα από football πριν, χωρίς πλάκα - οπότε γιατί να κωλώσεις εσύ ενδιαφερόμενε υποψήφιε?). Γίνετε μέρος της ιστορίας κάνοντας trade με τον Twism, που ίσως φέτος κάνει το ονειρό του πραγματικότητα για το πρώτο all-injured roster (ναι, ο τραυματισμός πάει σύννεφο) που σε fantasy game...
Προθεσμία έχουμε μέχρι το τέλος του μήνα χονδρικά είτε με pm, είτε εδώ in your face. Join.
Igor
Μega trade μια μερα πριν την επισημη εναρξη της Λιγκας (της φαντασιακης ντε).
Khalil Mack στους Bears, ταυτοχρονα υπεγραψε 6-ετη ανανέωση, $141M , κανοντας τον τον πλεον ακριβοπληωμενο defensive παιχτη all time.

The Bears gave up first-round picks in 2019 and 2020, a third-round pick in 2020 and a sixth-round pick in 2019 to acquire Mack earlier Saturday. In return, the Bears also received a second-round pick in 2020 and a conditional fifth-round pick in 2020.
ΠΗΓΗ: ESPN
(http://www.espn.com/nfl/story/_/id/24543080/chicago-bears-reach-agreement-trade-khalil-mack-oakland-raiders)
SG3ptshooter
19.30 ανοίγει το draft.

Η εποχή Gruden στους Raiders έχει ξεκινήσει τόσο.. δυναμικά πριν ακόμα παίξουν ένα επίσημο παιχνίδι. Κράτησαν Lynch, έφερε βετεράνους, Nelson, Doug Martin, ξαναπήρε Cook, έγιναν κινήσεις για να κερδίσουν εδώ και τώρα στο κομμάτι της επίθεσης, αρκετά συζητήσιμες κάποιες όσον αφορά την κατάσταση και τις δυνάμεις που έχουν ακόμα οι παίκτες.

Και μετά έχεις μια άμυνα που δε βλέπεται και δίνει τον μακράν καλύτερο παίκτη της χωρίς να πάρει "win now" ανταλλάγματα.
Μακροσκοπικά μπορεί και να δικαιωθούν, για το σήμερα έγινε απλά και μόνο γιατί δεν ήθελαν να πληρώσουν το Mack.
SG3ptshooter
Λοιπόν από του χρόνου δε θα αφήνουμε το σύστημα να κάνει randomize θα κάνουμε κλήρωση με μπαλάκια ποικίλων θερμοκρασιών.

ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ
Igor
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 2 2018, 19:33 ) *
Λοιπόν από του χρόνου δε θα αφήνουμε το σύστημα να κάνει randomize θα κάνουμε κλήρωση με μπαλάκια ποικίλων θερμοκρασιών.

ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ

aegeansheed
Θυμάμαι μια χρονιά με Φιούνκη και Μόρισον σε 14-15 κολλητά να μην αφήνουν άθρωπο. Κάπως έτσι είναι το feeling-για μούδιασμα tongue.gif
SG3ptshooter
Ξεκινάμε.
aegeansheed
Μμμμμ... έτσι κι έτσι. Πολύ ρησήβερ ρε παιδί μου tongue.gif
Τουλάχιστον πήρα Nuk, Jarvis και Goodwin που μου αρέσουν παικτικά. Διαθέσιμοι για trade όλοι όμως! Τί θέλω; κανένα με βαρύ διαφορικό και κίνηση 4*4
SG3ptshooter
Μου δίνει projected record 2-12, νίκες-ήττες είναι αυτό. Το ήξερα ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος αλλά όχι κι έτσι..
Igor
9-5 εμενα - αλλα το δυνατο μου σημειο ειναι ο kicker ,..(??)
SG3ptshooter
Foles βασικός wk1 τουλάχιστον, ο LeVeon τελικά δεν εμφανίστηκε -ούτε- σήμερα για προπόνηση και οι Broncos την επόμενη μέρα απ' το draft μας ανακοίνωσαν πως θα ξεκινήσει απ' την αρχή βασικός ο Royce Freeman.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 3 2018, 21:22 ) *
Foles βασικός wk1 τουλάχιστον,

Γνωστός και ως κος. Φώλιας... Λογικά θα δούμε από w4 Wentz.. Δεν είναι ότι προπονήθηκε πρώτη φορά πριν λίγες μέρες, αλλά πρέπει να προπονείται + να έχει την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ως playcalling initiator μιας σοβαρής ομάδας, για να μην πω των πρωταθλητών.

QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 3 2018, 21:22 ) *
ο LeVeon τελικά δεν εμφανίστηκε -ούτε- σήμερα για προπόνηση

Χαλαρά. Σβηστότης. Και τον ύμνο να μην προλάβει (γκουχου) αν εμφανιστεί τρέχοντας στην είσοδο των ομάδων ειναι παίκτης που 15-20 επιθέσεις θα τις παρει.

Το θέμα των ημερών που λέγεται Grudenism. Κάθε μέρα υπάρχει για να ανατρέψει ο, τι θεωρούσαμε ανατρεπτικά wtf σε logic. Πολύ complex κατάσταση σε μια διοίκηση που δε γουστάρει να ασχολείται και έχει κάνει outsourcing τα πάντα σε έναν άνθρωπο. Πόσος ολοκληρωτισμος πια. Με 10ετες συμβόλαιο λογικά αρχίζεις να κρίνεσαι στο 5ο έτος, οπότε έχουμε...

Ξεκινάμε με Falcons - Eagles την Πέμπτη. Προσωπικά θέλω να δω κάτι καλύτερο απο τα γεράκια κ γιατί οι απαιτήσεις στο division έχουν ανέβει (στο μυαλό μου είναι η 3η ομάδα προς το παρόν, αλλά και το dark horse αν καταφέρει και βρεθεί ο Ryan με την ενισχυμένη γραμμή επίθεσης στον αέρα και τον Χούλιο φρέσκο-μέχρι νεοτέρας).

aegeansheed
TNF Eagles - Falcons
Επανάληψη του περσινού τελικού στην NFC, στο ίδιο γήπεδο, με πιο αποδυναμωμένη την ομάδα των Eagles σε σχέση με την ATL σε αυτό το σημείο. Αυτός που έλειπε τελείως στο περσινό και ήταν εδώ ήταν ο Darren Sproles, που έκανε αισθητή την παρουσία του. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο (νίκη Eagles), ο Julio έκανε όργια, αλλά το offensive coaching των falcons προβλημάτισε πολύ, ειδικά σε goal-line στήσιμο, ειδικότερα στο πρώτο drive του αγώνα που πήγαν για 4th down σε ένα ματς που γνώριζαν από πριν ότι θα είναι κλειστό όπως και να' χει. #Being Falcons. Κατά τ' άλλα... Ατζάη.


Τα ματς της Κυριακής:
Steelers@Browns

Ξεκινάμε με αυτό, είναι televised από OTE μέσω FoxSports και είχαμε και τους Browns στη βιτρίνα του NFL στο φετινό κλασικό πενταμερές Hard Knocks, υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον για τους Browns και τί μπορούν να κάνουν φέτος μετά από μια απόλυτα στείρα χρονιά, αλλά με σημαντικές μεταγγραφές και ένα δυνατό draft. Έχουν να κερδίσουν σε πρεμιέρα 14 χρόνια, αλλά οι Steelers δεν είναι ο καλύτερος αντίπαλος, ειδικά κάτω από τις συνθήκες συσπείρωσης που θα φέρει η απουσία του superstar τους (Bell -> holdout). Οι κακές καιρικές συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν κάπως το ύψος του σκορ κι ενδεχομένως μερικώς την επιλογή των plays, αλλά όχι ιδιαίτερα το spread. Η λογική λέει νίκη Steelers (27 - 21).

Titans@Dolphins
O Tannehill επιστρέφει χωρίς πλέον τον αγαπημένο του παίκτη-στόχο στους Dolphins (Landry). Με αμφιλεγόμενες επιλογές στους receivers φέτος, σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες so-so για starters, δημιουργούν μια επίθεση αδύνατο να προβλέψεις. Ας πούμε ότι οι μόνες σταθερές μπορεί να είναι ο Drake και ο Stills, ως ασφάλεια επιλογών. Από τους Titans, που έρχονται με νέο coaching team, ο Mariotta χρειάζεται να κάνει κάτι για να ανακινήσει λίγο τα πράγματα, του έφεραν τον Dion Lewis, να δούμε και Corey Davis επιτέλους κάποτε. Θα μπορούσε να είναι διπλό αυτό (Titans 25- Fins 23)

49ers@Vikings
Σκληρό opener για τον Garoppolo, για τους Niners που έχασαν τον McKinnon για τη χρονιά. Θα κάνει την πρώτη του ήττα ως starter. Οι Vikings έχασαν τον Shurmur, θα αλλάξουν κάπως τα patterns τους και λόγω νέου off.coaching και λόγων των τάσεων του Cousins που θα ηγείται πλέον της επίθεσης. O Dalvin Cook λένε είναι καλά και χωρίς snap count. Νίκη 33-16 και over.

Texans@Patriots
Οι fans του Watson έχουν λαλήσει ήδη κι ακόμα δεν έχει ρίξει φέτος... Τον πιστεύουμε, αλλά είναι overhyped αυτή τη στιγμή. Θα αγωνιστεί χωρίς τον αγαπημένο του deep στόχο απόψε (Fuller). Οι Texans έχουν πίσω των JJ.Watt, που πρακτικά έχει να παίξει δύο χρόνια και έφεραν τον Tyrann Mathieu, πριν κάποια χρόνια ίσως τον καλύτερο hybrid db-safety, αλλά με πολλούς τραυματισμούς από τότε. Οι Patriots έχασαν τον Solder στην offseason, αυτή ήταν η πραγματική απώλεια μαζί με τον Dion Lewis, τώρα που ο Brady στρίβει δυσκολότερα, αλλά έχουν πίσω τον Hogan και δεν είναι να φοβάσαι την τους middle linebackers και την secondary των Texans. Νίκη Patriots γύρω στο td (27 - 21)

Bucs@Saints
Οι Bucs έκαναν claim αμυντικό παίκτη που άφησαν ελεύθερο οι Browns πριν λίγες μέρες, αυτό λέει πολλά από μόνο του. Χωρίς Winston για 3 ματς στην αρχή, με μια προβληματική κατάσταση στα backs αλλά με ικανά receiving troops θα πάνε με τον ναυαγό-τευτονογέροντα Fitzpatrick και ό,τι λάχει. Ίσως το πιο εύκολο απόγευμα από ομάδα, οι Saints θα προσπαθήσουν να μην εξαντλήσουν τον Kamara, όσο θα λείπει ο Ingram (πρόσθεσαν μετά τον Gillislee και τρίτο μπακ ειδικά για το ματς) και να σταματήσουν το running game. Θα αναγκάσουν τον Fitz να ρίξει και θα γίνει πανηγύρι του interception #υπερ-αισιόδοξος σεντάς. Επικράτηση 34 - 20 (+10 και over).

Jags@Giants
Ενδιαφέρον παιχνίδι, ενθουσιασμός στο MetLife αφού αποφασίστηκε από πέρυσι μετά το πέρας της ΕλιΜαννιάδας να μείνει ο Eli στην αναμενόμενη επιστροφή OBJ (νέο συμβόλαιο) και με το επίσης αναμενόμενο no1 του draft να σχεδιάζεται από μήνες να είναι ο Shaquon Barkley. Μέτρια offensive line, και χωρίς Vernon στην άμυνα, ο Bortles θα ρίχνει τις βόμβες-μολώτοφ του ανενόχλητος. Δεν ξέρω τί θα κάνουν οι Jags, βελτίωσαν τις μπροστινές γραμμές τους ποιοτικά, αλλά χάνουν πολύ σε receiving corps, δυσκολεύομαι να τους δω να κάνουν τέτοια παράσταση και φέτος, λόγω ενίσχυσης των ανταγωνιστών τους στο division. Θα δώσω νίκη Giants 23-17 για την έκπληξη.

Bengals@Colts
Επιστροφή Andrew Luck. Δε χρειάζεται να γράψουμε κάτι άλλο. Να βγάλει όλο το ματς κι ας ρίξει ό,τι του κατεβάσει. Doyle-T.Y. και άγιος ο Θεός. Οι Bengals είναι κάπως ενισχυμένοι με τον Glenn, κατάλαβαν έστω με 1 χρόνο καθυστέρηση ότι το κενό που άφησε ο Whitworth επηρέαζε πολλαπλά τη λειτουργία της ομάδας, οι Bengals έπαιξαν ίσως το χειρότερο-μετά τους Browns και τους Broncos-football στο πρώτο μισό της σαιζόν. Μετά τα πρώτα 10 έστρωσαν, έβαλαν και τον Mixon στο παιχνίδι και πριν λίγες μέρες κλείδωσαν με νέα συμβόλαια τους βασικούς αμυντικούς studs του. Είναι μια ωραία μέρα να είσαι Bengals και ένα ευνοϊκό season opener τι κι αν εκτός έδρας. Bengals 27- Colts 24, μπορεί να πάει και πιο ψηλά, αλλά με +5 με 8 υπέρ CIN.

Bills@Ravens
Οι Bills τα μάσησαν και έχρισαν τον Peterman βασικό QB για το πρώτο. Ο Peterman είχε μείνει γνωστός για μια από τις χειρότερες πρώτες εμφανίσεις rookie QB πέρυσι (0-5 ints), αλλά το πάλεψε στη συνέχεια, δεν έκανε εγκλήματα στην preseason και στο Buffalo μάλλον φοβούνται αρκετά το worst case scenario που θα είχε τον φετινό drafted QB Josh Allen να τα μούσκευε στην πρεμιέρα και μετά να έπρεπε να στραφούν στον Πήτερμαν για να ισιώσει το πράμα. Πάνε με τη λογική όσο αντέξει ο sophomore, μέχρι να μάθει ο νέος όσο καλύτερα την επίθεση (την πoια;;;;) των Bills, που θα προστατεύεται πίσω από μια άπειρη offensive line. Θα είναι δύσκολα φέτος... Το ματς με τους Ravens είναι ό,τι χειρότερο, που πάνω-κάτω είναι ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι-σε λειτουργία και σε ρόλους. Ravens διπλό 30-12.

Πιο βράδυ:
Chiefs@Chargers

Οι ανανεωμένοι Chiefs είναι το σημείο ενδιαφέροντος εδώ, με ένα όνομα: MAHOOOOOOOOMES!!!! Ο δευτεροετής με το χέρι-κανόνι έδωσε ήδη ένα δείγμα για το πώς μπορεί να είναι ένα home game στο Arrowhead φέτος. Ενθουσιασμός, αλλά με τα γνωστά θέματα που υπάρχουν (εχμ... secondary, edgeάδες). Οι Chargers ήταν άτυχοι έχασαν αρκετούς σημαντικούς παίκτες από την άμυνά τους στην preseason, καθώς φέτος έδειχναν ως roster αυτοί με τις καλύτερες πιθανότητες να τερματίσουν πρώτοι σε αυτό το παλαβό division, που λέγεται AFC West. Και πάλι είναι το πρώτο φαβορί. Χωρίς Bosa απόψε, αλλά με Casey Howard πίσω λογικά θα το πάρουν. Chargers 27-21.

Redskins@Cardinals
Οι Cards ανανέωσαν μόλις χθες τον David Johnson για +3 έτη και ήταν το καλύτερο δώρο για τον ίδιο και για κάποιον που θα πάει γήπεδο απόψε. Draftαραν και αυτοί QB (Rosen) και κάποια στιγμή θα μπει φέτος, η άμυνα είναι δυνατή, καλύτερη από πέρυσι. Είναι εύκολος άσσος στοιχηματικά. Οι Redskins, που ποτέ δεν ήθελαν να δώσουν λεφτά στον Cousins, "κατάφεραν" και βρήκαν χώρο δίνοντας με trade έναν από τους καλύτερους slot coverage DBs (Fuller) για να πάρουν τον Alex Smith από τους Chiefs. Τους ταιριάζει ως gamestyle μάλλον, είναι ποκετάς και συντηρητικός, λογικά αν είναι καλά θα παίξει ο Chris Thompson φέτος, αλλά δε νομίζω ότι μπορούν να μπουν playoffs. Επιστροφή Adrian Peterson πιάνεται για είδηση; Οι σκινοφάνς είναι ενθνουσιασμένοι, αλλά... περίεργο κοινό ρε φίλε... Cards 26-23.

Cowboys@Panthers
Πιστεύω θα μου αρέσουν οι Panthers φέτος, που γενικά δεν αντέχονταν στα μάτια τώρα τελευταία. Ήταν τεράστια κίνηση που έφυγε ο Benjamin και ήρθε ο McCaffrey. Υπεροπλία για Cam, μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι παίκτες για τον -cut ρόλο που έχουν στο σύστημά τους. C.J.Anderson για early down back, McCaffrey για να στήνεται ως cass-patching και για designed runs, ψηλά κορμιά για longs (Olsen-Funchess-Moore), δεν ξέρω... αλλά στα χαρτιά μου αρέσουν. Χωρίς Thomas Davis για αρχή και με παραδοσιακά προβληματική secondary. Οι Cowboys παλεύουν με κάποια θέματα στην offensive line τους (Frederick θα λείπει επ' αόριστον), αλλά έχουν από την αρχή τον Eliott χωρίς φόβο να χάσει ματς από τιμωρία. Το passing game θα συνεχίσει να είναι θέμα όσο ο Dak δεν προπονηθεί αρκετά ώστε να δοκιμάσει και να βρεί τους αγαπημένους στόχους του ως αποστάσεις και routes, με βέλτιστο σενάριο αυτό να περάσει ως στρατηγική με την επιλογή παικτών με αυτά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Με προβληματίζει το passing game, όσο η secondary. Άσσος με υψηλό σκορ από Panthers 35-23.

Seahawks@Broncos
Δύσκολο σε οποιαδήποτε πρόβλεψη αυτό. Broncos για πρώτη φορά άλλαξαν την νοοτροπία "πιάσε μια από τα ίδια" στο running back approach, έχρισαν αυτόν που φαινόταν ότι θα είναι ο πιο αποδοτικός (Freeman, rookie) από την αρχή starter. Καλύτερη αμυντική μπροστάδα, πήραν QB φέτος κανονικό (Keenum), που περιέργως δεν έκανε καμιά χοντρή γκέλα πέρυσι. Έκανε passing game με ό,τι είχε και δούλεψει ως επίθεση (βλ. Vikings), ενώ φέτος υπάρχουν οι δυνατοί-ακόμα Sanders & DMThomas , οπότε ασφαλώς και είναι σε συνολικά καλύτερη μοίρα. Οι Hawks ταλανίζονται από αυτή την σύγκρουση συναισθήματος και business decision strategy σχετικά με την μέχρι πρότινος Legion of Boom, που αποφάσισαν ότι φέτος πρέπει να διαλύσει. Καλώς ή κακώς μόνο ο Earl Thomas έμεινε και αυτός με το ζόρι γύρισε, χωρίς νέο συμβόλαιο, για να παίρνει το game cheque μέχρι να τελειώσουν τα 16 παιχνίδια των Hawks φέτος. Είναι για περισσότερα; Θα εξαρτηθεί από τον μάγο που λέγεται Russell Wilson και την σπάνια ικανότητά του να κάνει φάσεις από το πουθενά.

Bears@Packers
Ενθουσιασμός. Ο Rodgers επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, μετά από αποκατάσταση μηνών. Για πρώτη φορά δε θα έχει τον Jordy Nelson, αλλά ο Davante δείχνει να είναι σε κατάσταση pro-bowler. Απέναντί του θα παραταχτεί για πρώτη φορά με τους Bears ο Khalil Mack, ο καλύτερος edge rusher σήμερα. Ο Trubisky είναι το βασικό ερώτημα για τους Bears, που θα πάρουν αρκετά ματς από την άμυνά τους και μόνο, όσο ο QB τους αποφύγει τα λάθη. Αν καταφέρει να βρει κάποια σύνδεση με την ενισχυμένη γραμμή receivers του (Robinson, Burton) σε μια επίθεση με έναν coach που θεωρείται κατά βάση offensive specialist (Nagy) τότε ξημερώνει καλή νέα χρονιά και για το Chicago. Στα χαρτιά το ματς είναι Packers, αλλά δεν ξέρεις. Αν ήμουν Packers δε θα ήθελα τους Bears στην πρεμιέρα, αλλά NFL είναι αυτό, κάθε ματς ένας πόλεμος. Packers 24- Bears 18.

Δευτέρα (δύο ματς):
Jets@Lions

Αρκετές σημαντικές αλλαγές και στα δύο clubs. Οι Lions επέλεξαν τον Matt Patricia (ευρέως γνωστός και ως ο πειρατής με τη μουσάρα και το καπελλάκι φορεμένο ανάποδα για όποιον έβλεπε τον πάγκο των Patriots), ή μάλλον αυτός αποφάσισε να επιστρέψει στο Detroit (homey), ευτυχώς. Πήγε σε ομάδα με αρκετές δυνατότητες στο passing game, αλλά με προβληματική άμυνα. Το καλό ήταν ότι έδεσε το πούμα Ansah με νέο συμβόλαιο και έφερε τον LeGarrett Blount, που μαζί είχαν την πιο επιτυχημένη χρονιά του πριν 2 χρόνια. Οι Jets είναι η μόνη ομάδα που έχει δηλώσει rookie QB για την πρεμιέρα. O Sam o Darnold, ψηλό παιδί με χέρι, θα δείξει... Το ρόστερ είναι ανοιχτό σε θέσεις, θα υπάρξει ανταγωνισμός και αυτό από μόνο του είναι καλό για μια ομάδα που στην πλειοψηφία της έχει απαλλαχθεί από βετεράνους σκόπιμα, προετοιμάζοντας αυτήν την κατάσταση εδώ και 2 χρόνια περίπου. Lions 33 - Jets 25

Rams@Raiders
Τρελό ματς, τα όσα έχουν ειπωθεί για τις κινήσεις του Gruden εδώ και λίγους μήνες δε χωράνε σε μερικές γραμμές. Το πώς θα επηρεάσουν την ομάδα δεν το γνωρίζει κανείς. Αλλαγές σε νοοτροπία, σε ρόλους, σε παίκτες. Κανείς δεν είναι ασφαλής, ακόμα και παίκτες που έφερε έχουν φύγει (Bryant), ή παίκτες που ήθελε να διώξει έμειναν (Roberts, Penn), δεν έχω ιδέα τί μπορεί να σχολιάζουν οι παίκτες για τον προπονητή-GM τους και πόσο τους επηρεάζει το μυαλό ως distraction ή ως κίνητρο. Αμφιλεγόμενες τακτικές για 2018, υποτίθεται ότι υπάρχει πλάνο και το εφαρμόζει, μόνο που η τελευταία φορά που δούλεψε ήταν 10 χρόνια πίσω. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ σε τόσο μεγάλο διάστημα. Οι Raiders έχουν τα θέματά τους στο passing game, στο pass protection δεν ήταν καλοί πέρυσι, και δε μπορείς να πεις ότι Nelson & Cooper είναι ό,τι καλύτερο θα ευχόταν να έχει ο Carr.
Οι Rams στα χαρτιά είναι top5 ομάδα φέτος, ως ρόστερ και μόνο. Πήραν τον Suh και κατάφεραν να δώσουν νέο συμβόλαιο στον καλύτερο αμυντικό παίκτη-και όχι μόνο, του NFL (Donald), χωρίς να τους/του κοστίσει σε ετοιμότητα/προπονήσεις ιδιαίτερα. Μαζί θα αποτελέσουν το πιο καταστροφικό δίδυμο DTs (ίσως και οι Bengals). Με τον Brandin Cooks σε έναν ρόλο που δε μπορώ να μαντέψω, λογικά wideout όμως, δεν είναι αυτό που λες μέγιστη δυνατή αξιοποίηση. Το κακό είναι ότι έχεις ήδη Kupp και Woods, που τους αρέσουν τα inside routes, για να μην πω είναι κατά βάση slot receivers. Αν επαναλάβει πάντως ο Gurley την περσινή χρονιά, τα θέματα στους receivers θα είναι αμελητέα ως μέρος της συζήτησης για το πόσο πιο δυνατοί μπορεί να είναι οι Rams. Rams 21-Raiders 18
SteveNashidis
Fitzpatrick o γερόλυκος 42αρης! smiley.gif
Igor
QUOTE(SteveNashidis @ Sep 11 2018, 19:07 ) *
Fitzpatrick o γερόλυκος 42αρης! smiley.gif



Δεν θα γινει κανενα σχολιο για τον βασικο QB και για το Defense της ομαδας μου.
Οσοι περιμενετε να παρω κεφαλια, δεν θα το κανω. Πληρης στήριξη στα παλτα μου
aegeansheed
Κρατάμε την παράδοση, μπήκαμε δυνατά με ήττα και φέτος και απίθανη ευστοχία στα receiving corps (γύρω στο 10 μαζί η τριάδα) icon_drunk.gif .
Γενικά είχε πολλά κουλά η w1, εμείς επίσημα στηρίζουμε Μπαλαρίνο Ρόθλα ακόμα (αν και οι Στηλεραδες έχασαν σήμερα τον πιο ποιοτικό off. Lineman τους, βασικά η μισή oline είναι, πρακτικά ακόμα μεγαλύτερο downgrade στο running game) , αλλά κρυφοκοιτάμε και προς το τρελό division και ετοιμαζόμαστε για τημ ανανέωση.

Ο Jason παρακαλείται να παραλάβει την μπεκάτσα του και να μη δίνει πάσες "παρτο-βαλτο" στους αντιπάλους του από τώρα laugh.gif
T.W.Is.M.
Ξεκιναει η δευτερη αγωνιστικη στη Βεγγαλη. Παρακαλειται η αμυνα των Ravens να σταθει στο υψος της για αλλη μια φορα. Το projection μας δινει αουτσαιντερ και θα παμε να ανατρεψουμε τα προγνωστικα!
SG3ptshooter


Έχουμε MVP απ' τη week 2;
41.gif

https://www.theringer.com/nfl/2018/9/11/178...destroy-the-nfl
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Sep 16 2018, 23:25 ) *
Έχουμε MVP απ' τη week 2;
41.gif


THE HUMAN CANNON ARM

NBA Twitter WATCH OUT!

SteveNashidis
Είχαμε τον κίκερ από τους Ραμς που πέταξαν ένα τριαντάμπαλο στην Αριζόνα , αλλά ο τύπος τραυματίστηκε στο ζέσταμα και μας έκαψε κυριολεκτικά. Θα κάναμε ένα δυνατό 2-0. Καλό το βουντού από Twism smiley.gif

Arizona τι έπαθαν; Λευκή πετσέτα από το 2ο ματς; Κόλλησαν από το μπασκετικό τμήμα; Μα καλά; 37-0;
T.W.Is.M.
QUOTE(SteveNashidis @ Sep 20 2018, 13:59 ) *
Είχαμε τον κίκερ από τους Ραμς που πέταξαν ένα τριαντάμπαλο στην Αριζόνα , αλλά ο τύπος τραυματίστηκε στο ζέσταμα και μας έκαψε κυριολεκτικά. Θα κάναμε ένα δυνατό 2-0. Καλό το βουντού από Twism smiley.gif

Arizona τι έπαθαν; Λευκή πετσέτα από το 2ο ματς; Κόλλησαν από το μπασκετικό τμήμα; Μα καλά; 37-0;


Αφου τους παιρναμε 8-8 τους ποντους, τι να σου κανει ο kicker; Σχεδον αποκλειστικα με 2 pt conversion σκοραραν οι Ραμς!
Την επομενη αγωνιστικη ανακοινωνω την εποστροφη του Aaron! Τρεμετε και μετανοειτε!
aegeansheed
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 21 2018, 00:02 ) *
Την επομενη αγωνιστικη ανακοινωνω την εποστροφη του Aaron! Τρεμετε και μετανοειτε!

O oποίος άντε να παίζει στο 45-55% του max του αυτή τη στιγμή.

Η είδηση της εβδομάδας μάλλον είναι το trade που έκαναν οι Patriots για τον Josh Gordon. Μιλάμε ότι αν είναι full προπονημένος και υγιής έχει από πάνω του μόνο Julio, AB και εκεί κοντά Hopkins και A.J.Green μάλλον.

Οι Browns υπέγραψαν νέο kicker, έτσι να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε Παρασκευή πρωί (αργά απόψε 3.20 το Browns vs Jets). Οι γηπεδούχοι δίνονται φαβορί με +3, αν και το simulation game στο τελευταίο Madden που έτρεξε το nfl.com έδωσε παράταση και ήττα με FG των Jets! tongue.gif

Leveon πουθενά στον ορίζοντα.

Μαριότα πονάει, αλλά έχει ελπίδες για να παίξει.

Υπάρχει το ματς δίχως αύριο για τους Saints με τους Falcons. Αν χάσουν δεν ξέρω αν θα προλάβουν καν την Τάμπα φέτος, μόνο μη μου ζητήσετε να αλλάξω άβαταρ όσο παραμένει βασικός ο σοφός Fitzoγέροντας.

Αλλαγή στο playcalling στους Bills είναι το τελευταίο βήμα πριν κάποια απόλυση, τελείωσε πριν καν αρχίσει το όνειρο με τον Peterman, ζορίζει η κατάσταση και με Άλεν.

Επιστροφή Wentz για τους Eagles, ίσως παίξουν χωρίς τον Ajayi όμως, θα φανεί το Σάββατο.

Texans αν δεν κερδίσουν πάνε μάλλον και αυτοί για κάποια απόλυση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι για πάγκο ο Watson ως skill, αλλά παίζει χωρίς λουριά και χωρίς καθοδήγηση από την άλλη, με άσχημα οπτικά αποτελέσματα (απίθανα wtf play το τελευταίο του στη W2). Πρέπει να ξεμπουκώσει όμως και οι Giants είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Η λογική λέει για passing game με προοπτικές shootout.

Miami και Denver είναι ήδη στο 2-0, σχεδόν πετυχημένη χρονιά για τους Dolphins, ειδικά αν κάνουν νίκη σπίτι τους με τους Raiders, που είναι όμως στο 0-2 και ο Gruden ούτε θέλει να το σκέφτεται.

Στην Arizona, Steve, έχουν ήδη αργήσει να βάλουν Rosen. Ο Bradford είχε το πιο άθλιο statline της αγωνιστικής, παρόλ' αυτά είχαμε στήριξη, γιατί θεωρείται "νωρίς ακόμα". Παίζουν το χαρτί της αλλαγής playcalling κλπ, είπαν ότι μπορεί να βάλουν τον David Johnson κυρίως ως WR και άγιος ο θεός...
aegeansheed
Μικρή πίκρα για τον τρόπο που βγήκε από το ματς ο Tyrod Taylor. Κατά πάσα πιθανότητα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι ως starter σε ένα πολύ άσχημο γι' αυτόν παιχνίδι. Μετριάζει τον ενθουσιασμό για το πουλέν τον Baker Mayfield, που μπήκε και οδήγησε τους Browns σε νίκη για πρώτη φορά μετά το 2016.

Landry και Enunwa οι ευχάριστες-οπτικά στιγμές σε ένα σκληρό ματς, με τις άμυνες να δίνουν σχεδόν αποκλειστικά το yardage στο Α' μέρος.



aegeansheed
WEEK 3

Κυριακή
Buffalo at Minnesota
Μέχρι τώρα οι Bills δε δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν νίκη απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Η χειρότερη ίσως offensive line μαζί με rookie QB ήταν ένα μεγάλο ρίσκο που έχει το κόστος του. Με τον McCoy να είναι για μία ακόμη φορά limited και χωρίς receivers-playmakers στη μέση πώς μπορεί να γίνει κάτι δεν ξέρω. Οι Vikes θα παίξουν χωρίς Cook.
Score: 30-9 για Vikings (+10)
TD bet: Diggs, Murray (MIN)

Cincinnati at Carolina
Σκληρό παιχνίδι αναμένεται, ενδεχομένως παρόμοιο με το Browns-Jets, αλλά με μεγαλύτερο potential στο σκορ. Οι Bengals θα παίξουν με lead back τον Bernard, που δεν είναι και το καλύτερό του, αλλά συνήθως διεκπεραιώνει. Ο Dalton θα έχει και Eiffert σε αυτό. Στους Panthers λένε ότι θέλουν να βάζουν τον DJ Moore περισσότερο κι ο McCaffrey θέλει περισσότερες ευκαιρίες, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα επιλέξει να κάνει ο Cam. Ανοιχτό παιχνίδι με κοντινό σκορ και under.
Score: Bengals 25-32
TD bet: AJ Green (CIN)

Denver at Baltimore
Δεν ξέρω γιατί, κάθε φορά που βλέπω αυτό το ματς, σκέφτομαι ότι οι Broncos μπορούν να κάνουν διπλό. Έχουν ήδη 2-0 χωρίς να έχουν παίξει κάτι καν καλό. Δουλέυει το running game όμως, αν και δεν ξέρεις ποιος είναι η μεγαλύτερη απειλή. Το αποφασίζουν την ώρα του αγώνα με αυτό το σπάνιο τριπλό committee Lindsay-Freeman-Booker, που η αλήθεια είναι ότι δικαιούται εξίσου ευκαιρίες. O Mosley είναι έξω για Ravens, που είναι downgrade για την άμυνα στο τρέξιμο και όχι μόνο.
Score: Broncos 21 - Ravens 18 (under)
TD bet:

Green Bay at Washington
Δύσκολη έξοδος για τους Packers, ο Rogers πονάει, αλλά επιστρέφει ο Aaron Jones, σε άγνωστο ρόλο μέχρι στιγμής. Οι Redskins έπαθαν μεγάλη ζημιά απέναντι στους Colts, το έλεγαν ότι είναι δυνατοί στο run, δεν τους πιστεύαμε, τι να πεις... Δεν έχω καθόλου καθαρή εικόνα για τις δύο ομάδες. Φοβάμαι το παιχνίδι για τους Packers.
Score: Redskins 24 - Packers 21
TD bet: Peterson (WAS)

Indianapolis at Philadelphia
Πολύ ενδιαφέρον ματς. Οι Colts με τον Luck να μην έχει βρει καν τον παλιό του εαυτό ακόμα δε θα έχουν (έναν από τους δύο αγαπημένους του στόχους) τον Doyle. Εδεχομένως να δούμε περισσότερο Ebron σε αυτό. Από Eagles επιστρέφει ο Wentz, αλλά θα είναι εκτός τα δύο κύρια backs, ο Ajayi και ο Sproles. Ο Corey Clement θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό, μας αρέσει πολύ και τον πιστεύουμε. Δυσκολεύομαι να φανταστώ game plan για τους Colts, αφού ναι μεν έχουν δυνατότητες για deep threat (Hilton, Hines;), από την άλλη ο Luck ως τώρα ρίχνει career lows σε deep balls. Παρόλ' αυτά το πρόβλημά τους το έχουν εκεί κυρίως οι Eagles και θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να χτυπήσουν εκεί οι Colts.
Score: Eagles 24-21 (πιστεύω αν ο Luck είναι πάρει early 3rds θα σκοράρουν τρεις)
TD bet: Hilton, Ebron (IND), Agholor (PHI)

New Orleans at Atlanta
To καλό ματς της NFC South το αγαπάμε πάντα. Δεν έχουμε Freeman και Levitre για την Atlanta, πλήγματα επιθετικά. Αλλά και η secondary τους έχει δύο σημαντικές απώλειες. Από τη NOLA μπορεί να λείψει ο Ginn και να πάρει περισσότερα snaps o Meredith. Πάντα ένα από τα καλύτερα personal matchups το Julio vs Lattimore. Οι Saints ρίχνουν πάγκο στον Crawley, πίσω περιμέναμε περισσότερα είναι αλήθεια. Δύσκολο σε πρόβλεψη το αποτέλεσμα.
Score: Falcons 27 - Saints 24
TD bet: Comeman (ATL), Kamara (NOL)

N.Y. Giants at Houston
Οριακό ματς για τους Texans, που είχαν πολλά θέματα την προηγούμενη εβδομάδα. Σε αυτό επιστρέφει ο Clowney, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κίνηση βεβιασμένη λόγω ανάγκης για νίκη (απόφαση coach) ή είναι όντως έτοιμος για να κάνει τη διαφορά. O Watson τώρα θα φανεί στην πίεση, παραήταν χαλαρός, πρέπει να χρησιμοποιεί πιο αποφασιστικά τα πόδια του όταν πρέπει. Θα έχει όλους τους στόχους στην επίθεση. Από Giants, που είχαν απώλεια lineman, δεν ξέρω τί να περιμένω. Γενικότερα shootout παιχνίδι υψηλού σκορ.
Score: Texans 30 - 18 (over)
TD bet: Hopkins, Fuller (HOU)

Oakland at Miami
Ανοιχτό ματς αυτό, οι Fins κερδίζουν και έχουν πίσω και τον Davante Parker, δεν έχω ιδέα σε τί κατάσταση, αλλά θα πάρει snaps σίγουρα όπως και να 'ναι. Ο Drake ακόμα μοιράζεται μπάλες με τον γερόλυκο Gore που δεν καταλαβαίνει. Οι Raiders με ένα 0-3 θα αρχίσουν να έχουν ζόρια από έξω προς τα μέσα, οπότε απαιτεί το 100% της προσοχής και πολύ καλή προετοιμασία αυτό. Δε με έχουν πείσει ότι το έχουν ακόμα, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο για διπλό.
Score: Dolphins 27 - Raiders 25 (στα όρια του over)
TD bet: Drake (MIA), Lynch (OAK)

San Francisco at Kansas City
H εποχή του Mahomes έχει ξεκινήσει με 10 tds σε 2 μόλις παιχνίδια. Το κοινό περιμένει πώς και πώς αυτό το ματς με έναν αντίπαλο που έφαγε ήδη 21 πόντους από Cowboys χωρίς DAK και 27 από Lions με Stafford να κάνει λάθη. Οι 49ers θα έχουν πίσω τον Foster και ίσως και τον Sherman και τον Goodwin (επιστρέφουν από τραυματισμούς). Ανοιχτό ματς, αλλά στο βάθος Chiefs.
Score: KC 33 - 30 (over)
TD bet: Kelce, Hill (KC), Breida, Kittle (SF)

Tennessee at Jacksonville
Δυνατό ματς, χωρίς να ξέρουμε αν ο Mariota θα παίξει, είναι gtd. Οι Jags είναι μάλλον στην καλύτερή τους κατάσταση αυτή τη στιγμή επιθετικά στα δύο χρόνια που διανύουμε και δεδομένης της ποιότητας στην άμυνα, θεωρώ ότι θα πάρουν το ματς, παρόλο που είναι divisional και ιστορικά δύσκολο.
Score: Jaguars 25 - Titans 16
TD bet: Cole (JAC)

L.A. Chargers at L.A. Rams
Ωραίο ματς, ίσως το πιο derby απ' όλα μετά το NFC south. Rams πάνε κανόνι, ο Cooks και ο Kupp είναι το πιο καυτό δίδυμο receivers μαζί με Hill και Watkins αυτή τη στιγμή. Η άμυνα στέκεται στο ύψος της και ο Gurley συνεχίζει εκεί που σταμάτησε πέρυσι, αυτό είναι το κλειδί και η βασική παράμετρος που σχολιάζαμε το καλοκαίρι. Οι Rams έχουν γράψει ήδη δύο 30άρες, ενώ οι Chargers έχουν φάει 38 από Mahomes και 20 από Bills, το τελευταίο πονάει.
Score: Rams 30 - 23 (+5 διαφορά για Rams)
TD bet: Gurley (LAR)

Chicago at Arizona
Στην κοιλάδα προετοιμάζουν και ετοιμάζονται για Rosen. Οι Bears είναι μια ομάδα που μπορεί να σπρώξει προς το σενάριο αυτό, μία ακόμα μη λειτουργική απόδοση του Bradford δηλαδή. Τα χάλια των Cards δικαιολογούσαν ήδη την είσοδο Rosen από το ημίχρονο ακόμα του προηγούμενου ματς, το καθυστερούν μπας και κάτι συμβεί και λειτουργήσει κάτι. Για τους Bears είναι στα πλαίσια του εφικτού το διπλό, αλλά η επίθεση με Τρουμπίσκυ είναι πολύ δυσκοίλια για να σε κάνει να το πιστέψεις ποτέ. Είναι ανοιχτό και με άπειρα σενάρια το τί μπορεί να γίνει. Το ιδανικό είναι να μπει ο Rosen στο Β' μετά από ένα 0-14 και να ρίξει 3 tds κατά σειρά σε FitzG- DJ και Seals-jones, to seal the victory:P. Τρελό, αλλά κάπως έτσι συμβαίνουν τα ωραία stories και ο Rosen θα είναι ένα τέτοιο αργά ή γρήγορα.
Score: Bears 21 - Cards 17
TD bet: Howard (CHI)

Dallas at Seattle
Καλό κι αυτό λόγω των ιδιαιτεροτήτων της σχέσης Russel Wilson με το coaching staff. Πολά ακούστηκαν αυτήν την εβδομάδα, διχογνωμίες για το playcalling, για υπερβολική αυτενέργεια σε τρεξίματα, για απουσία running game, εντάξει Seahawks offense, δε βγάζεις άκρη... Καλό για bounce back σε mood καλής ψυχολογίας, κακό ότι θα λείψει και σ' αυτό ο Baldwin για τους hawks και το γεγονός ότι η άμυνα του Dallas είναι ανεβασμένη λέει. Η επίθεση πάλι όχι τόσο.
Score: Seahawks 23 - Cowboys 17
TD bet: Lockett (SEA)

New England at Detroit
Μπελιτσικικό duel, ο δάσκαλος απέναντι στον μαθητή, που έχει διώξει κόσμο και κοσμάκη από τον Detroit, έχει θέματα στα αποδυτήρια και ένα... 0-2 να διαχειριστεί ψυχολογικά. Έχει τη δική του σημασία για τον Patricia να κατορθώσει να πάρει το αποτέλεσμα, άσχετα αν δείξει πράγματα ομάδα ή όχι. Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα δεν φαίνεται ικανός να κερδίσει τους Patriots με αυτό το Detroit. Ο Gordon είναι υποτίθεται ανέτοιμος για full, όπως και ο Gronk. Το καλύτερο όπλο του Brady θα είναι ο Hogan στον αέρα.
Score: Patriots 30 - 26 (over)
TD bet: Hogan, Michel (NE) Tate (DET)

Δευτέρα
Pittsburgh at Tampa Bay
Fitzmagic... Δεν τον πιστεύουν, ο Nick Mangold προέβλεψε να ψοφάει κάπου στην 7η αγωνιστική. Δεν προβλέπεται όμως να κρυώσει απέναντι στους Steelers, που παρουσιάζουν μια secondary με βαρβάτα προβλήματα επικοινωνίας.
Score: TB 33 - PIT 28
TD bet: Conner (PIT), Evans, Howard (TB)
SG3ptshooter
Ελπίζω ακόμα για Saints, πέρυσι τέτοια εποχή ήταν 0-2 και ζήταγα να φύγει ο Drew μπας και πάρει απ' αλλού SuperBowl, φέτος έκλεψαν μία νίκη που δεν άξιζαν, αλλά έπαιξαν και στα δύο χειρότερα απ' ότι απαιτούν οι περιστάσεις. Ένα διπλό αύριο στο divisional derby και ματς της αγωνιστικής μες την Atlanta θα ήταν ότι έπρεπε. Πελάτες είναι δε φοβάσαι κιόλας, μακροσκοπικά έχεις αφορμές να φοβάσαι.

Αυτό που κάνει ο FitzMagic το συμπαθώ γιατί δεν πάω μία το Winston που αντικαθιστά, θεωρητικά προσωρινά αλλά μάλλον "μόνιμα" έστω για φέτος, αλλά ο τύπος το έχει ξανακάνει δύο φορές έστω και σε μικρότερη κλίμακα ατομικής επιτυχίας και στο τέλος το εγχείρημα έχει αποτύχει.

Οι Rams είναι φαβορί της NFC κι ας μην έχουν παίξει κάτι πολύ δύσκολο ως εδώ, έχουν κρατήσει στο μηδέν τον αντίπαλο για 3 απ' τα 4 ημίχρονα ως τώρα. Οι Niners δεν έχουν παίκτες, οι Seahawks δυστυχώς διαλύονται, ο Rosen δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σώσει αυτό που είναι οι Cardinals ως εδώ φέτος, έφυγε ο Arians και αυτό ήταν.

Κλασσικά οι Packers περιμένουν ο μη 100% Rodgers να τους οδηγεί εκεί που δε μπορούν να πάνε, εκεί που χρειάζεται να τους διασώζει μπας και πλησιάσουν. Ο Cousins νομίζω έδωσε τις απαντήσεις για το αν είναι βασικός QB σε ομάδα NFL rolleyes.gif , οι Bears ανέρχονται ως άμυνα αλλά θα καθορίζονται πάντα απ' την επίθεσή τους σε αυτή την κάπως μεταβατική χρονιά.

Ο Patricia άμα έχει τα μούσια ας κερδίσει αύριο.

NFC East κλασσικά δε βλεπόταν μέχρι τώρα που γυρνάει ο Wentz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LaDainian έχει φαρδύνει

Εποχή Mahomes, 10 tds χωρίς λάθος και με μηδέν(!) turnover-worthy plays ενώ περιμέναμε να είναι rollerκώστας τουλάχιστον στην αρχή. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, αλλά η άμυνα αναμενόμενα δεν είναι αυτή που ήταν, το λες και κακό timing. Και το πρόγραμμα για το sophomore QB του Kansas παραμένει εφιαλτικό, το σερί DEN, JAX, NE θα δείξει πάρα πολλά. Συμπαθώ αυτό που παλεύουν να κάνουν οι γενικά αντιπαθητικοί Broncos, Chargers κάπου θα μείνουν από ρεύμα οπότε τι νόημα έχει, θα χάσουν αύριο πιστεύω, Raiders είναι two years away from being two years away;

Οι Jaguars πάνε για δεύτερο σερί τελικό AFC, Colts αναμενόμενο κλάμα μη σου πω καλύτεροι των προσδοκιών, Titans κλάμα αλλά δεν κάνει και τόσο εντύπωση, Τexans κλάμα σκέτο, must-win ήδη με το Γιάγκο το Δράκο.

Ο Dalton τις ζυγές χρονιές είναι καλό QB oπότε οι Bengals έχουν ελπίδες playoffs αλλά ας μη βιαζόμαστε, τα δύο επόμενα δύσκολα εκτός έδρας ματς θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους. Γενικά η AFC North δεν βγάζει νόημα φέτος, Browns on the rise αλλά νταξ ταβάνι ακόμα, Ravens δυστυχώς κουβαλάνε μια μετριότητα, Steelers σαπουνόπερα, ό,τι ήττα έρθει νωρίς ευπρόσδεκτη.

Το 2-0 των Dolphins, έστω κι απέναντι σε ομάδες που δεν θα είναι κάτι ξεχωριστό φέτος, το βρίσκω εντυπωσιακό, αν κάνουν το 3/3 με Gruden.. πάλι δεν τους βλέπω για τίποτα, αλλά έχει τη φάση του. Το efficiency του Tannehill 69.gif
aegeansheed
GOAT καταστάσεις από τον Θεό Drew χτες. Όλο το ματς ήταν μια απόλαυση, αλλά ειδικά για τους Saints, σε όρους pass completion, στο πώς πρέπει να λειτουργεί μια επίθεση με βάση τους παίκτες που έχει, στο pass rush protection, ήταν μια μνημειώδης δήλωση παρουσίας σε μια περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης και εν μέσω in-game adjustments ακόμα για τους βασικούς στη secondary. Ο Payton μπορεί να έχει αμφιβολίες για την ομάδα συνολικά (κι εμείς γι' αυτήν, όσο και για τον ίδιο), η επίθεση όμως, ως ημι-αυτόνομη υποομάδα δείχνει να βρίσκεται σε ένα επίπεδο... δικό της αυτή τη στιγμή.

Πέρασε μπροστά, ισοφάρισε και το πήρε στην παράταση.
To τελευταίο drive ήταν ένα clinic αποτελεσματικότητας μιας επίθεσης.
Από τα πολύ ωραία ματς όλων των εποχών σε regular season.
Πέρασε τον Favre σε all-time completions, να σταματήσουμε πια να τον θυμόμαστε και γι' αυτό, τώρα που υπάρχει ακόμα ( ;;; sad.gif ) Rodgers στο Λαμπώ.
Igor
Ενταξει φαινετε το ποσο ROOKIE ειμαι...
0-3-0 σαν τον Gruden... smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Igor @ Sep 25 2018, 00:52 ) *
Ενταξει φαινετε το ποσο ROOKIE ειμαι...
0-3-0 σαν τον Gruden... smiley.gif


Το ιδιο rookie ειμαι κι εγω, αλλα εμενα με παει η τυχη μεχρι τωρα. Τη δευτερη εβδομαδα κερδιζω με 88. Η νικη στο μεταξυ μας(σωστα δεν το καταλαβα οτι παιζαμε μαζιwink.gif δε γινοταν πιο οριακη! Πρεπει να ηθελες 6 γιαρδες του Smith-Schuster για να με κερδισεις, αλλα ο μπιφτεκοRoethlας δε βοηθησε περισσοτερο. Να δω αν θα συνεχιστει την επομενη εβδομαδα ολο αυτο...
Igor
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 25 2018, 21:22 ) *
Το ιδιο rookie ειμαι κι εγω, αλλα εμενα με παει η τυχη μεχρι τωρα. Τη δευτερη εβδομαδα κερδιζω με 88. Η νικη στο μεταξυ μας(σωστα δεν το καταλαβα οτι παιζαμε μαζιwink.gif δε γινοταν πιο οριακη! Πρεπει να ηθελες 6 γιαρδες του Smith-Schuster για να με κερδισεις, αλλα ο μπιφτεκοRoethlας δε βοηθησε περισσοτερο. Να δω αν θα συνεχιστει την επομενη εβδομαδα ολο αυτο...


Τωρα ειδα πως πηγε αυτο το matchup. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Χιτσκοκικο φιναλε κλπ κλπ.
Οχι δεν ειμαι ο rafi-bombs... Ουτε τα 90 pts δεν εχει φτασει η αρμαδα μου...
T.W.Is.M.
QUOTE(Igor @ Sep 25 2018, 23:15 ) *
Τωρα ειδα πως πηγε αυτο το matchup. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Χιτσκοκικο φιναλε κλπ κλπ.
Οχι δεν ειμαι ο rafi-bombs... Ουτε τα 90 pts δεν εχει φτασει η αρμαδα μου...


Οχι, δε νομιζα πως εισαι ο RafiBombs, για καποιο λογο νομιζα οτι επαιζα εναντιον σου ομως! smiley.gif
Μαζι σου παιζω στην 6η εβδομαδα, αν ειδα καλα.
Ειναι που οταν μπαινει στο γηπεδο η ομαδα μου ολοι οι αντιπαλοι ειναι ιδιοι μεσα στο σκοτος της Death Valley...
Προτεινω να δωσουμε τον αγωνα της ομαδας μου στην ΕΡΤ για να μεταδωσει ο Χατζη με το γκρανγκινιολικο χιτσκοκικο φιναλε! 69.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.