Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Iverson_3
QUOTE(SG3ptshooter @ Apr 1 2012, 22:07 ) *
photoshopped, αλλά θεϊκό αποτέλεσμα νανδελες.
http://www.massholesports.com/2012/03/bust...-me-out-on.html

Την ομάδα σου πως τη βλέπεις, θα καταφέρει να μείνει εκτός playoffs φέτος; icon_drunk.gif

Κρίμα, θα ήταν κανονικά epic έτσι και ήταν αληθινό...
Φέτος, λόγω έλλειψης χρόνου, δεν έχω δει ούτε έναν αγώνα μαν sad.gif, ούτε ξέρω τι γίνεται.. Στα playoff ελπίζω να προλαβαίνω να παρακολουθώ...
pete7
ξεκινησε χθες το μπεισμπολ κ σημερα παιζουμε εμεις (mets)

ενα αθλημα που καποτε το εβλεπα αλλα τωρα το βαριεμαι
morfi
Καλή σεζόν να έχουμε!
pete7
mets 2 στα 2 -απο το 2009 ειχε να συμβει αυτο κ yankees 0 στα 2

182 ματς ολα γινονται,ποτε δεν καταλαβα γιατι τοσα πολλα ματς σε ενα αθλημα πολυ αργο
SG3ptshooter
So, τελείωσε η κανονική περίοδος.


Οι Vancouver Canucks κατάφεραν την τελευταία αγωνιστική μέρα με τη νίκη τους επί του αποκλεισμένου απ' τη συνέχεια Edmonton να εξασφαλίσουν το δεύτερο συνεχόμενο President's Cup. Πρόκειται για το τρόπαιο που απονέμει η λίγκα στην ομάδα που τελειώνει με περισσότερους βαθμούς στην regular. Με σαφώς λιγότερο dominant σεζόν σε σχέση με πέρυσι βέβαια, αλλά το πρώτο seed έχει σημασία όταν ξεκινάνε τα playoffs και τίποτε παραπάνω. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν μια από τις απογοητεύσεις της σεζόν, τους LA Kings, που μετά την ενίσχυσή τους το καλοκαίρι φάνταζαν αρκετά ισχυροί αλλά που χρειάστηκαν κι έξτρα ρίσκα στην trade deadline για να βρουν λύσεις στην επιθετική τους δυστοκία και να φτάσουν στους 94 βαθμούς που τελικά χρειάστηκαν για την όγδοη και τελευταία θέση.

Preview


Πρώτοι στην Ανατολή κατάφεραν να παραμείνουν τελικά οι NY Rangers, παρά το μέτριο finish τους στην κανονική περίοδο. Μεγάλη σεζόν για την κύρια ομάδα του Μεγάλου Μήλου, με πολύ δυσκολοκατάβλητη παρουσία και πιθανότατα τον καλύτερο τερματοφύλακα της σεζόν κάτω από τα δοκάρια μοιάζουν ισχυρότατοι διεκδικητές. Απέναντί τους θα βρουν τους όγδοους Ottawa Senators, μια ομάδα με πολύ καλή χημεία στις τοπ γραμμές που τους έχει προκαλέσει απώλειες στην κανονική περίοδο, αλλά που παράλληλα είχε τη χειρότερη άμυνα μεταξύ των 16 ομάδων που δεν έφυγαν σήμερα για διακοπές.

Preview


Την κορυφή της Central κατάφερε να κατακτήσει η έκπληξη απ' το St. Louis, οι Blues. Οι οποίοι κατάφεραν από την ενδέκατη θέση πέρυσι να φτάσουν στους 109 βαθμούς, όσους είχαν οι Rangers δηλαδή και μόλις 2 πόντους πίσω απ' το Vancouver. Πολύ καλή αμυντική παρουσία κατά βάση αλλά και επιθετικός πλουραλισμός, όμως οι San Jose Sharks, ένα απ' τα φαβορί για την κατάκτηση της Δύσης στο ξεκίνημα της σεζόν που είχε έναν πολύ κακό δεύτερο γύρο, δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος. Αν και η μόνη σειρά αγώνων μεταξύ δύο ομάδων playoffs που είχε sweep υπέρ κάποιων στην κανονική περίοδο ήταν αυτή, υπέρ των άπειρων Blues.

Preview


Δεύτεροι αντίστοιχα στην Ανατολή και στην κορυφή της Northeast βρέθηκαν οι περσινοί πρωταθλητές Boston Bruins, οι οποίοι με νέα γραμμή να πρωταγωνιστεί φέτος, αυτή των Marchand, Bergeron και Seguin, και παρά την αστάθεια και τα όποια προβλήματα μπαίνουν με αρκετά σοβαρές βλέψεις να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Αν είναι καλά ο Timmy o Thomas πάντα. Δύσκολη μοιάζει η πρώτη τους αποστολή πάντως, με τη Washington να καταφέρνει να φτάσει ως την έβδομη θέση και τον βασικό της σέντερ να επιστρέφει στην πιο κατάλληλη στιγμή για να μας δώσει μια επική σειρά.

Preview


Την τρίτη θέση στο σύνολο παρά τη μέτρια παρουσία έδωσε η κατάκτηση της Pacific division στους Phoenix Coyotes. Το ρίσκο με την προαγωγή του Mike Smith σε βασικό τερματοφύλακα απέδωσε στο έπακρο, ο Φλεβάρης τους, στον οποίο σε διψήφιο αριθμό αγώνων έχασαν μόλις έναν απ' τη max δυνατή συγκομιδή, τους έφερε απ' τη δέκατη θέση στη διεκδίκηση της πιο απογοητευτικής division φέτος στη Δύση, κι έστω και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση, με 2 διπλά back-to-back την Παρασκευή και το Σάββατο, το ένα μάλιστα πολύ πειστικό στην έδρα των Blues. Στον πρώτο γύρο τα βάζουν με το Chicago, όπου είδαν τον αρχηγό τους να χάνει σχεδόν τη μισή σεζόν και να μην είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί, όμως οι πρωταθλητές του 2010 και αποκλεισμένοι στα 7 ματς πέρυσι απ' το Vancouver έχουν σίγουρα τη δυνατότητα να περάσουν κι αυτοί απ' αυτό το matchup.

Preview


Η πιο απογοητευτική division της Ανατολής τώρα σίγουρα ήταν η Southeast, στην οποία πραγματικά ήρθαν τα πάνω κάτω φέτος. Η Florida, που πέρυσι τερμάτισε 15η στην περιφέρεια, κατάφερε να κρατηθεί οριακά στην κορυφή της και στο τρίτο seed συνολικά, και παρότι είχε αρνητικό ρεκόρ νικών - ηττών κανείς δε μπορεί να τη θεωρήσει ξεγραμμένη, ιδίως αν καταφέρει μέσω των συγκυριών να βρεθεί και για το δεύτερο γύρο με πλεονέκτημα έδρας. Για αρχή απέναντί τους θα βρουν τους New Jersey Devils, τους περσινούς απογοητεύσαντες που φέτος έφτασαν τους 102 πόντους, είδαν το γερασμένο τους σε κάποιους ρόλους κορμό να ενισχύεται με 2 rookies και γενικά έχουν τα κομμάτια, παρά τα διάφορα προβλήματα, να στήσουν το παζλ μιας αρκετά πειστικής διεκδίκησης.

Preview


Τέταρτοι στη Δύση τερμάτισαν οι Nashville Predators, με την επιστροφή μιας αντίστοιχης περίπτωσης Kirilenko να έχει στρέψει τα φώτα πάνω τους και γενικά να τους έχει δώσει την έξτρα ώθηση που έμοιαζε να τους λείπει για να κοντράρουν τις ομάδες της ελίτ. Και αφού ανέφερα ήδη επτά ομάδες της Δύσης, μας έμεινε και το Detroit να κλείσει την οκτάδα. Η ομάδα μου λοιπόν, με έναν καταστροφικό Μάρτη όπου τραυματίστηκε απ' τον αρχηγό μέχρι το πιπίνι που μαζεύει τα χταπόδια κι απ' τον Pavel μέχρι το γαμπρό που έκανε γάμο στη σέντρα και γλίστρησε στο Ησαΐα χόρευε, με όλους τους τερματοφύλακες ανάμεσα και 10 ακόμα μέλη του ρόστερ, βρέθηκε τόσο χαμηλά. Ενώ ένα μήνα πριν το τέλος της σεζόν ήταν ένα βαθμό απ' την κορυφή ανάμεσα και στις 30 ομάδες... Πολύ περίεργη λοιπόν η κατάσταση αυτή τη στιγμή για το Detroit, αλλά η πίστη μας δεν πεθαίνει ποτέ, η σεζόν ευελπιστούσα απ' την αρχή της να είναι ήπια μεταβατική και ως ένα σημείο έμοιαζε πολύ καλύτερη κι απ' τις προσδοκίες μου. Κάπου εκεί στράβωσε βέβαια όπως προείπα αλλά δεν έχω χάσει την πίστη μου στην ομάδα, αναμένω όμως και την απαραίτητη κινητικότητα μετά το πέρας της σεζόν, ίδωμεν.

Preview


Τελευταίο ζευγάρι στην πρώτη φάση, σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μάλιστα λόγω και της κόντρας μεταξύ των 2 ομάδων της Pennsylvania, αυτό των Penguins και Flyers. Giroux εναντίον Malkin/Crosby, επιστροφή για ολόκληρη σειρά του Jagr στην έδρα της ομάδας όπου έχτισε το μύθο του και ήδη έχει ξεκινήσει πόλεμος πραγματικός μεταξύ των ομάδων της Atlantic, με πρώτο θύμα τον αγαπημένο του γράφοντος προπονητή της NY, που τσίμπησε 20.000 πρόστιμο γιατί είπε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τους Πιγκουίνους.

Preview

Τελική βαθμολογία
Αυτά για τον πρώτο γύρο λοιπόν, που ξεκινά την Τετάρτη. Πολύ συνοπτικά για προφανέστατους λόγους (τα διαβάζω μόνο εγώ), αλλά εδώ είμαστε και για τα περαιτέρω. icon_drunk.gif


Όσον αφορά τέλος τα βραβεία για την κανονική περίοδο, αυτά δίνονται μετά και το τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά εικάζω πως ο Malkin των Penguins θα βγει MVP όντας πρώτος scorer πόντων της λίγκας και ο μόνος που πέρασε τους 100 με 109, ο Lundqvist της NY είναι το φαβορί για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα, ο Erik Karlsson των Senators λογικά έχει τις καλύτερες πιθανότητες για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, ενώ πρώτος σκόρερ goals στη σεζόν με 60, τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση μετά το lockout του 2005, ήταν ο Stamkos, αλλά η αποτυχία της Tampa να ξαναβγεί στα playoffs λογικά τον αφήνει πίσω στη διεκδίκηση του MVP.
Στατιστικά παικτών

may the best Red Wings team win..
pete7
Μετς 7-3 ρεκορ πολυ καλο ξεκινημα ποιος θα το πιστευε αλλα πολυ νωρις ακομα 172 αγωνες
ποτε δεν καταλαβα γιατι τοσα πολλα ματς
pete7
χθες εγιναν τα ντραφτ κ οπως λεγοταν ο λακ νουμερο 1 πηγε στους κολτς που τον περιμενουν να γινει νεος μανινγκ

ο γκριφιν νουμερο 2 πηγε ρεντσκινς που κ αυτοι περιμενουν πολλα απο αυτον ωστε να κανουν μετα πολλα χρονια μια καλη χρονια

εμεις πηραμε εναν κοπλες δεν τον ξερω-πολλοι γραφουν ρισκο θα δουμε-αμυντικος ειναι
morfi
Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει εδώ και κανά μήνα αλλά ξεκινάω από τώρα να το βλέπω. Παρεμπιπτόντως, οι Ρεντ Σοξ είναι τελευταίοι και δεν ξέρω τι φταίει. Ανάλυση στα επόμενα ποστ.
karpathos7
απο περσι παρακολουθω τρελα μλβ,δεν ξερω πως καταφερα να το καταλαβω αμεσα(μαλλον βλεποντας συχνα αγωνες λογω στοιχηματος biggrin.gif ) αλλα πλεον δεν υπαρχει μερα που να μην βλεπω τουλαχιστον ενα ματς..εχω λιωσει το μλβ 2κ11 και 12,ξεφτερι λεμε tongue.gif ειναι εκπληκτικο αθλημα,και οποιος λεει για βαρετο ας κατεβασει να δει τον περσινο 6ο τελικο στ. λουις-τεξας και τα ξαναλεμε wink.gif

για ερωτησεις εδω ειμαστε,ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα εμεις οι μπειζμπολικοι icon_joy.gif
morfi
QUOTE(karpathos7 @ May 28 2012, 11:03 ) *
εχω λιωσει το μλβ 2κ11 και 12,ξεφτερι λεμε tongue.gif

Πως παίζεται αυτό το παιχνίδι w00t.gif; Πραγματικά δεν έχω ιδέα και όσες φορές προσπάθησα απέτυχα. rolleyes.gif
karpathos7
QUOTE (morfi @ May 28 2012, 18:12 ) *
Πως παίζεται αυτό το παιχνίδι w00t.gif; Πραγματικά δεν έχω ιδέα και όσες φορές προσπάθησα απέτυχα. rolleyes.gif

σχετικα ευκολο ειναι ρε συ,με μοχλο παντα οχι πληκτρολογιο..ασε που βοηθαει παρα πολυ και για οποιον θελει να μαθει τους κανονες σωστα..

να πω οτι και το επισημο σαιτ του μλβ δειχνει καθε μερα ενα ματς σε hd εντελως δωρεαν,απλα με ενα register..
morfi
QUOTE(karpathos7 @ May 28 2012, 22:39 ) *
σχετικα ευκολο ειναι ρε συ,με μοχλο παντα οχι πληκτρολογιο..ασε που βοηθαει παρα πολυ και για οποιον θελει να μαθει τους κανονες σωστα..

Ρε συ, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις καμμία πληροφορία γιατί δεν έχω ιδέα;

QUOTE(karpathos7 @ May 28 2012, 22:39 ) *
να πω οτι και το επισημο σαιτ του μλβ δειχνει καθε μερα ενα ματς σε hd εντελως δωρεαν,απλα με ενα register..

Δεν το ήξερα. Καλό. Πάντως αν είχα 100 ευρώ θα τα έδινα για να βλέπω όποιον αγώνα θέλω ότι ώρα θέλω μέσω του mlbtv και σε HD.
T.W.Is.M.
QUOTE(karpathos7 @ May 28 2012, 11:03 ) *
απο περσι παρακολουθω τρελα μλβ,δεν ξερω πως καταφερα να το καταλαβω αμεσα(μαλλον βλεποντας συχνα αγωνες λογω στοιχηματος biggrin.gif ) αλλα πλεον δεν υπαρχει μερα που να μην βλεπω τουλαχιστον ενα ματς..εχω λιωσει το μλβ 2κ11 και 12,ξεφτερι λεμε tongue.gif ειναι εκπληκτικο αθλημα,και οποιος λεει για βαρετο ας κατεβασει να δει τον περσινο 6ο τελικο στ. λουις-τεξας και τα ξαναλεμε wink.gif

για ερωτησεις εδω ειμαστε,ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα εμεις οι μπειζμπολικοι icon_joy.gif


Το μπειζμπολ ειναι το καλυτερο αθλημα για στοιχημα. Μια φορα εχω παρακολουθησει, στον περσινο 7ο τελικο. Αλλα μπορω να πω οτι ειχε ενδιαφερον, αρκει να υποστηριζεις καποια ομαδα και να μην το βλεπεις σαν θεατρο.
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 28 2012, 23:08 ) *
Το μπειζμπολ ειναι το καλυτερο αθλημα για στοιχημα. Μια φορα εχω παρακολουθησει, στον περσινο 7ο τελικο. Αλλα μπορω να πω οτι ειχε ενδιαφερον, αρκει να υποστηριζεις καποια ομαδα και να μην το βλεπεις σαν θεατρο.

Εγω μια φορα ειχα πετυχει στον ΟΤΕ ΤV ενα ματς μπειζζμπολ αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα.Πολυ δυσκολο σπορ για να το παρακολουθησει κανεις.
karpathos7
QUOTE (morfi @ May 28 2012, 22:44 ) *
Ρε συ, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις καμμία πληροφορία γιατί δεν έχω ιδέα;

τι πληροφορια εννοεις?για το gameplay?

QUOTE (T.W.Is.M. @ May 28 2012, 23:08 ) *
Το μπειζμπολ ειναι το καλυτερο αθλημα για στοιχημα. Μια φορα εχω παρακολουθησει, στον περσινο 7ο τελικο. Αλλα μπορω να πω οτι ειχε ενδιαφερον, αρκει να υποστηριζεις καποια ομαδα και να μην το βλεπεις σαν θεατρο.

εγω παντως που εχω παιζω στοιχημα οτι αθλημα υπαρχει,η κανονικη διαρκεια του mlb ειναι το πιο δυσκολο στοιχηματικα πρωταθλημα..δυσκολα βρισκεις λογικη και τα φαβορι παααααρα πολυ συχνα σπανε..
T.W.Is.M.
QUOTE(karpathos7 @ May 28 2012, 23:17 ) *
τι πληροφορια εννοεις?για το gameplay?


εγω παντως που εχω παιζω στοιχημα οτι αθλημα υπαρχει,η κανονικη διαρκεια του mlb ειναι το πιο δυσκολο στοιχηματικα πρωταθλημα..δυσκολα βρισκεις λογικη και τα φαβορι παααααρα πολυ συχνα σπανε..


Εγω εβρισκα περισσοτερη λογικη απ οτι στο ποδοσφαιρο. Το μπειζμπολ πλεονεκτει στοιχηματικα απεναντι στο ποδοσφαιρο, γιατι εχει 2 αντι για 3 αποτελεσματα και απεναντι στο μπασκετ, γιατι εχει καλυτερες αποδοσεις. Εκει που δεν μπορεσα να προσαρμοστω με τιποτα οταν ειχα δοκιμασει να παιξω ηταν στα πλει οφ του MLB(βεβαια τωρα παιζω σπανια). Στην κανονικη περιοδο επαιζα παντα μετα τη ληξη του NBA, ωστε να εχουν συμπληρωθει αρκετοι αγωνες και να εχω δειγμα.
Ετσι για να δοκιμασω την τυχη μου θα ελεγα για σημερα απο μια ματια που εριξα(χωρις να εχω παρακολουθησει τιποτα απ την υπολοιπη σεζον) Texas-Seattle under 10.5 @1.87 και LA Angels @1.74. smile.gif
morfi
QUOTE(karpathos7 @ May 28 2012, 23:17 ) *
τι πληροφορια εννοεις?για το gameplay?

Ναι, για το gameplay.
karpathos7
QUOTE (morfi @ May 29 2012, 04:21 ) *
Ναι, για το gameplay.

προσπαθω να γραψω κατι για να σε βοηθησω αλλα αδυνατω sad.gif προσπαθησες να το παιξεις δηλαδη και δεν μπορεσες?
αφου ξερεις τους κανονες ειναι θεμα συνηθειας των controls..εγω αρχικα ειδα βιντεο απο το youtube που εχει αρκετα,και μετα μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και τσεκαρα τα κουμπια(νομιζω τα αφησα οπως ηταν) πηγα στην προπονηση,που βοηθαει για να μαθεις πως παιζεται ο καθε τομεας ξεχωριστα,pitching,batting κτλ..
αν θελεις να μαθεις κατι συγκεκριμενο πες μου..
T.W.Is.M.
Κι αφου το ξεκινησα χτες με τις προβλεψεις, θα προσπαθησω να δωσω προβλεψη και σημερα.
Cleveland-Kansas over 8.5 @1.85
Miami-Washington 1 @1.70
San Francisco-Arizona 1 @1.80
karpathos7
QUOTE (T.W.Is.M. @ May 30 2012, 00:48 ) *
Κι αφου το ξεκινησα χτες με τις προβλεψεις, θα προσπαθησω να δωσω προβλεψη και σημερα.
Cleveland-Kansas over 8.5 @1.85
Miami-Washington 1 @1.70
San Francisco-Arizona 1 @1.80


δυο στα δυο χτες ε? 77.gif 77.gif 77.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(karpathos7 @ May 30 2012, 01:04 ) *
δυο στα δυο χτες ε? 77.gif 77.gif 77.gif


Και 3/3 μετα! Ουτε εγω δεν το περιμενα... w00t.gif
Θα επανελθω σημερα το βραδυ.
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 30 2012, 19:55 ) *
Και 3/3 μετα! Ουτε εγω δεν το περιμενα... w00t.gif
Θα επανελθω σημερα το βραδυ.

Eλα ρε...να ξαναρχισω να παιζω στοιχημα αμα ειναι. smiley.gif

Οσο καλος εισαι στις προβλεψεις του wwe εισαι και στο μπειζμπολ μου φαινεται. wink.gif
T.W.Is.M.
Τελικα κατεληξα σε 2,5 παιχνιδια για σημερα.
Texas-Seattle under 10@1.85
LA Angels-NY Yankees over 8@1.87
και με επιφυλαξη
Toronto-Baltimore 2@2.19

HLR μην παιξεις στοιχημα, θα πεσεις στην περιοδο που δε θα πιανω τιποτα και θα χασεις πανηγυρικα. smiley.gif
HLR CENATION
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 30 2012, 20:04 ) *
Τελικα κατεληξα σε 2,5 παιχνιδια για σημερα.
Texas-Seattle under 10@1.85
LA Angels-NY Yankees over 8@1.87
και με επιφυλαξη
Toronto-Baltimore 2@2.19

HLR μην παιξεις στοιχημα, θα πεσεις στην περιοδο που δε θα πιανω τιποτα και θα χασεις πανηγυρικα. smiley.gif

Ναι αλλα λενε οτι οταν εχει ρεντα καποιος στο στοιχημα τον ακολουθας...
pete7
28-23 ρεκορ οι Mets κ μολις 1 ηττα πισω απο πρωτοπορο στον ομιλο μας

μια χαρα παμε παρα αυτα που ακουγοταν,παντως πολυ νωρις ακομα κ ολα αλλαζουν

QUOTE(HLR CENATION @ May 28 2012, 23:11 ) *
Εγω μια φορα ειχα πετυχει στον ΟΤΕ ΤV ενα ματς μπειζζμπολ αλλα δεν καταλαβαινα τιποτα.Πολυ δυσκολο σπορ για να το παρακολουθησει κανεις.



espn america ote εχει

με αυτο μεγαλωσα αλλα τωρα το βαριεμαι
3 ωρες κ οι ρυθμοι αγωνων πολυ αργοι
παντως οι αμερικανοι εχουν σαν εθνικο σπορ το μπεισμπολ κ σαν πρωτο το nfl
karpathos7
QUOTE (pete7 @ May 31 2012, 13:03 ) *
28-23 ρεκορ οι Mets κ μολις 1 ηττα πισω απο πρωτοπορο στον ομιλο μας

μια χαρα παμε παρα αυτα που ακουγοταν,παντως πολυ νωρις ακομα κ ολα αλλαζουν

λογικα οι phillies που τωρα ειναι τελευταιοι θα βγουν πρωτοι εκει,με δευτερο μαιαμι..ετσι βλεπω εγω..
GMF80
QUOTE (pete7 @ May 31 2012, 13:03 ) *
28-23 ρεκορ οι Mets κ μολις 1 ηττα πισω απο πρωτοπορο στον ομιλο μας

μια χαρα παμε παρα αυτα που ακουγοταν,παντως πολυ νωρις ακομα κ ολα αλλαζουν



Και εγώ Mets είμαι παρακολουθώ πάνω από 10 χρόνια αλλά τωρα τελευταία τα έχω ψιλοπαρατήσει.. Ειναι όντως έκπληξη η πορεία τους μέχρι τώρα... Δεν αναμένονταν κάτι τέτοιο το χειμώνα όταν έφυγε ο Jose Reyes....
pete7
oι philies κ το μαιαμι εχουν καλυτερη ομαδα
οι νασιοναλς εκπληξη οπως εμεις
ολα κρινονται σεπτεμβρη,τωρα νωρις ακομα
pete7
δεν ασχολουμε με χοκει αλλα οσοι δεν το ξερουν ειμαστε ηδη στους τελικους

nj εναντιον la kings με τους κινγκς να παιρνουν την πρωτη νικη μεσα στο nj,οι kings πανε για το πρωτο τους πρωταθλημα

δεν ξερω τιποτα απο χοκει,το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το αγαπημενο αθλημα των καναδων
GMF80
QUOTE (pete7 @ May 31 2012, 13:45 ) *
δεν ξερω τιποτα απο χοκει,το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το αγαπημενο αθλημα των καναδων



Σε Σουηδια/Φινλανδία/Τσεχία/Σλοβακια και Ρωσσία ειναι το ίδιο η ακόμα πιο δημοφιλές και απο το ποδόσφαιρο και γενικά στην Βορεια Ευρωπη ειναι πολύ δημοφιλες άθλημα. ΠΧ περσι στο παγκόσμιο πρωταθλημα (που γίνεται κάθε χρόνο συνηθως Απρίλιο και δεν συμμετάσχουν οι παίχτες που παίζουν στα playoff του ΝHL) πού έγινε στην Γερμανία την πρεμιέρα μεταξύ Γερμανίας και ΗΠΑ την έκαναν σε γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστα σε 80.000 θεατες....
pete7
ναι το ξερω στις βορειες χωρες παιζουν χοκει απλως ανεφερα οτι στην βορεια αμερικη το χοκει ειναι το σπορ των καναδων κ οχι των αμερικανων κ αυτο φαινεται απο τον αριθμο καναδων που εχει ακθε ομαδα συν οτι ο καναδας εχει νικησει τελευταια αμερικη σε μεγαλες διοργανωσεις
GMF80
Ο πρωτος αγώνας για το Stanley Cup Finals σε HD

SG3ptshooter
QUOTE(pete7 @ May 31 2012, 13:45 ) *
δεν ασχολουμε με χοκει αλλα οσοι δεν το ξερουν ειμαστε ηδη στους τελικους
nj εναντιον la kings με τους κινγκς να παιρνουν την πρωτη νικη μεσα στο nj,οι kings πανε για το πρωτο τους πρωταθλημα
δεν ξερω τιποτα απο χοκει,το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το αγαπημενο αθλημα των καναδων

πίστευα ότι απ' τη στιγμή που είσαι Knicks θα είσαι είτε Rangers είτε Islanders, όχι Devils.
Πάντως δεν έχουν σχεδόν καμία ελπίδα, οι Kings γράφουν μια απίστευτη ιστορία σε αυτήν την postseason.
QUOTE(GMF80 @ May 31 2012, 16:14 ) *

δυναμικό ξεκίνημα στο τόπικ βλέπω, έτσι μπράβο από τότε που χάσαμε το cp3 έχουμε στεγνώσει στη hockey-συζήτηση.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αλλά δεν είναι μέρα να μιλήσω για τελικούς και αγώνες, δεν μου λένε τίποτα σήμερα στις 31 Μαΐου του 2012.



Σε μια καταραμένη και αποφράδα συνέντευξη τύπου, ο θεός του hockey που ακούει στο όνομα Nicklas Lidstrom ανακοίνωσε στις 18.00 ότι κρεμά τα λεπιδοπάπουτσά του και το μαρκούτσι του μετά από 20 χρόνια, όλα με τη φανέλα με το φτερωτό τροχό. Το τι έχει καταφέρει ο "perfect human" το έχω ξαναγράψει. Καλύτερος παίκτης των 00s, 4 Stanley Cups και 7 φορές καλύτερος αμυντικός της λίγκας, χρυσά μετάλλια παντού, αναρίθμητες διακρίσεις..

http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=633292&...vid=DL|NHL|home

QUOTE
Lidstrom retires as the active NHL leader in regulation and playoff games played as well as plus-minus. He sat second amongst active players in playoff points and third in regular-season points.

¤ 7-time Norris Trophy winner (2001, 2002, 2003, 2006, 2007, 2008 and 2011)
¤ First European player to captain a Cup champion in 2008.
¤ Named to the First All-Star Team 10 times between 1998 and 2011.
¤ First European player to win the Conn Smythe Trophy in 2002.
¤ 4 Stanley Cup Titles
¤ Olympic Gold
¤ World Championship Gold
¤ Triple Gold Club Member
¤ Olympic All-Star Team (2006).
¤ First European-born and trained Norris Trophy winner (2000–01).
¤ First European-born and trained Conn Smythe Trophy winner (2001–02).
¤ First European-born and trained captain of a Stanley Cup-winning team (2008).
¤ First European-born and trained defenceman to reach 1,000 points.
¤ Most regular season games played by a player born in Europe, any position (1564).
¤ Most regular season games played by a player in a career spent with only one team (1564).
¤ Most regular season wins played in (900).
¤ Active leader in games played any position (1564).
¤ Oldest player ever to record his first hat trick (40 years old)
¤ Oldest Norris Trophy winner (41 years, 57 days) (2010–2011)


Franchise records:

¤ Points by a defenceman, season (2005–06, 80).
¤ Postseason goals by a defenceman, career (54).
¤ Postseason points by a defenceman, career (183).
¤ Postseason assists, career (129).
¤ Postseason games played, career (258).
¤ Games played by a defenceman, career (1564).
¤ Goals, assists, and points by a defenceman, career (264, 878, and 1142).
¤ Goals in a single postseason by a defenceman (1998, 6).
¤ Best postseason plus/minus, career (+61).
¤ Best regular season plus/minus, career (+450).




QUOTE
"Νo one keeps pucks in the offensive zone better than Lidstrom. No one passes the puck out of the defensive zone with his precision. In one-on-one defensive situations, no one seems quite as effective as Lidstrom at tying up his opponent without drawing a penalty. Never a physical player, Lidstrom has 478 penalty minutes in nearly two decades of NHL employment — all with the Red Wings.

He pretty much dictates everything on the ice just by how he thinks and where he is," Αvalanache defenseman Erik Johnson says
.

Σημασία σήμερα έχει το τι σήμαινε για μένα ο Nick. Βλέπω τη φάτσα του και τι σκέφτομαι; Βλέπω ένα μεγάλο ηγέτη, βλέπω το μεγαλύτερο gentleman που έχω δει μέσα σε μια τάφρο που αμολάνε 10 ξεδοντιάρηδες να πλακωθούν στο ξύλο, βλέπω τον καλύτερο παίκτη που έχω δει ποτέ να αγωνίζεται στη σύγχρονη εποχή, βλέπω έναν παίκτη που είναι, αν όχι ο καλύτερος, ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών που έχουν γδάρει ποτέ τον πάγο. Βλέπω τον παίκτη με την πιο απίστευτη αντίληψη του χώρου, την πιο αλάνθαστη τοποθέτηση που του επέτρεπε να ελέγχει τα πάντα αμυντικά, τη σοφότερη σκέψη που κατά το Shanahan
QUOTE
"In chess, they say you need to think three or four moves ahead," says NHL vice president Brendan Shanahan, who was Lidstrom's teammate from 1996 to 2006. "Nick would think eight or 10 moves ahead."

Βλέπω το Zidane που αγάπησα το 1998 και το Nash των 2 MVP της περασμένης δεκαετίας, τη μεγαλύτερη ιδιοφυΐα δηλαδή που έχει τιμήσει το κάθε sport όσο το παρακολουθούσα στενά. Bλέπω τον perfect human που άξια φέρει το πιο βαρύ nickname που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη.. Αυτά τα λίγα, αλλά καθόλου λίγα στην πράξη. Και μου μένει η πικρία πως μπορούσε ακόμη να βοηθήσει, για τουλάχιστον 1-2 σεζόν ακόμη, αφού τελείωσε τη φετινή σεζόν στο +21 και παίζοντας τον περισσότερο χρόνο απ' όλο το roster, παίζοντας σε όλες τις καταστάσεις και πάντοτε όταν το παιχνίδι ήταν on the line. Είπε πως ήθελε να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά κι όχι όταν δε θα μπορούσε πια να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα. Nick φίλε μου, είσαι ο αγώνας, δε γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο.
Hats off to the Μan. Τι hats, βαθιά υπόκλιση και αυτό δεν αρκεί.

QUOTE
"It's like in racquetball when there's a young guy chasing the ball while the experienced guy stands in the middle and waits for the ball to come to him," says Edmonton Oilers general manager Steve Tambellini. "That's how Lidstrom plays hockey."


playlist με best moments και το φετινό αφιερωμένο στο Nick επεισόδιο του NHL 36, που τον ακολουθεί στα 41 του σε 2 back-to-back αγώνες μέσα σε 36 ώρες..
GMF80
Kάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, τεράστιος παίχτης....


PS Και εγώ Knicks είμαι και Rangers φυσικά (και Giants και Μets).

Εχω αδυναμία στη Νεα Υόρκη και τα αμερικάνικα sports biggrin.gif
pete7
QUOTE(SG3ptshooter @ May 31 2012, 19:43 ) *
πίστευα ότι απ' τη στιγμή που είσαι Knicks θα είσαι είτε Rangers είτε Islanders, όχι Devils.
Πάντως δεν έχουν σχεδόν καμία ελπίδα, οι Kings γράφουν μια απίστευτη ιστορία σε αυτήν την postseason.




.

Σημασία σήμερα έχει το τι σήμαινε για μένα ο Nick. Βλέπω τη φάτσα του και τι σκέφτομαι; Βλέπω ένα μεγάλο ηγέτη, βλέπω το μεγαλύτερο gentleman που έχω δει μέσα σε μια τάφρο που αμολάνε 10 ξεδοντιάρηδες να πλακωθούν στο ξύλο, βλέπω τον καλύτερο παίκτη που έχω δει ποτέ να αγωνίζεται στη σύγχρονη εποχή, βλέπω έναν παίκτη που είναι, αν όχι ο καλύτερος, ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών που έχουν γδάρει ποτέ τον πάγο. Βλέπω τον παίκτη με την πιο απίστευτη αντίληψη του χώρου, την πιο αλάνθαστη τοποθέτηση που του επέτρεπε να ελέγχει τα πάντα αμυντικά, τη σοφότερη σκέψη που κατά το Shanahan

Βλέπω το Zidane που αγάπησα το 1998 και το Nash των 2 MVP της περασμένης δεκαετίας, τη μεγαλύτερη ιδιοφυΐα δηλαδή που έχει τιμήσει το κάθε sport όσο το παρακολουθούσα στενά. Bλέπω τον perfect human που άξια φέρει το πιο βαρύ nickname που έχει δοθεί ποτέ σε παίκτη.. Αυτά τα λίγα, αλλά καθόλου λίγα στην πράξη. Και μου μένει η πικρία πως μπορούσε ακόμη να βοηθήσει, για τουλάχιστον 1-2 σεζόν ακόμη, αφού τελείωσε τη φετινή σεζόν στο +21 και παίζοντας τον περισσότερο χρόνο απ' όλο το roster, παίζοντας σε όλες τις καταστάσεις και πάντοτε όταν το παιχνίδι ήταν on the line. Είπε πως ήθελε να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά κι όχι όταν δε θα μπορούσε πια να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα. Nick φίλε μου, είσαι ο αγώνας, δε γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο.
Hats off to the Μan. Τι hats, βαθιά υπόκλιση και αυτό δεν αρκεί.



playlist με best moments και το φετινό αφιερωμένο στο Nick επεισόδιο του NHL 36, που τον ακολουθεί στα 41 του σε 2 back-to-back αγώνες μέσα σε 36 ώρες..


δεν ασχολουμε με χοκει ετσι δεν υποστηριζω καμια ομαδαμ αν υποστηριζα σιγουρα θα ημουν ρειντζερς
εγω σαν απλως παρατηρητης θα ηθελα κινγκς γιατι θα ειναι το πρωτο τους
SG3ptshooter
QUOTE
Defenseman Brad Stuart, who was his teammate the past four-plus seasons, said he was amazed at Lidstrom's ability to make the right play on almost every shift game after game.

"I've played with great players who made mistakes, but I can't think of one game when I thought, 'Nick just didn't have it tonight," Stuart said during this year's one-series postseason. "He's that same, steady, amazing defenseman every night. I think I've seen him out of breath maybe three or four times in a few years because he's so smart, he gets himself in the right position to make a play."

41.gif
QUOTE(GMF80 @ May 31 2012, 19:52 ) *
Kάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, τεράστιος παίχτης....
PS Και εγώ Knicks είμαι και Rangers φυσικά (και Giants και Μets).
Εχω αδυναμία στη Νεα Υόρκη και τα αμερικάνικα sports biggrin.gif

Εγώ φαίνεται τι είμαι νομίζω. cool.gif
Οι Rangers με απογοητεύσατε στην postseason, Flyers και Rangers ήταν τα πικς μου για το Stanley Cup άλλωστε. Μια μονομαχία του Dustin Brown με τον Callahan στους τελικούς θα ήταν απείρως πιο ενδιαφέρουσα απ' τη σειρά με τους Devils. Eπίσης άξιζε έως και Norris nomination o Girardi και μαγκιά του που κουβάλησε και στην postseason την πολύ καλή του παρουσία φέτος.
QUOTE(pete7 @ May 31 2012, 19:54 ) *
δεν υποστηριζω καμια ομαδαμ αν υποστηριζα σιγουρα θα ημουν ρειντζερς

ναι, αυτό είπα και νωρίτερα ότι θα ήταν το λογικό.
GMF80
QUOTE (SG3ptshooter @ May 31 2012, 20:06 ) *
. Μια μονομαχία του Dustin Brown με τον Callahan στους τελικούς θα ήταν απείρως πιο ενδιαφέρουσα απ' τη σειρά με τους Devils. Eπίσης άξιζε έως και Norris nomination o Girardi και μαγκιά του που κουβάλησε και στην postseason την πολύ καλή του παρουσία φέτος.



Εγώ πάντως δεν απογοητεύτηκα είμαι fan από το 2001 που άρχισα να παρακολουθώ συστηματικά hockey και αυτή είναι η καλύτερη πορεία τους από τότε... Του χρόνου θα το πάρουμε... biggrin.gif
SG3ptshooter
QUOTE
No one played more games in NHL history while spending his entire career with one franchise than Nicklas Lidstrom.

QUOTE
"I've been dreading this day since I became manager in 1997," Red Wings general manager Ken Holland said.

QUOTE(GMF80 @ May 31 2012, 20:10 ) *
Εγώ πάντως δεν απογοητεύτηκα είμαι fan από το 2001 που άρχισα να παρακολουθώ συστηματικά hockey και αυτή είναι η καλύτερη πορεία τους από τότε... Του χρόνου θα το πάρουμε... biggrin.gif

Όσο έχεις το Βασιλιά τέρμα μη φοβάσαι τίποτα. 77.gif Ο Richards για πρώτη χρονιά δεν ήταν άσχημος, ο Staal θα είναι καλύτερος του χρόνου, ο Del Zotto τη μισή σεζόν ήταν πολύ καλός αλλά κάπου στην πορεία το έχασε με τον Torts, ο ΜcDonagh είναι ο παίκτης κλειδί, ο Ηagelin ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του. Λίγο περισσότερο ρυθμό στην επίθεση θες και να κουβαλήσει το sniper του στη postseason o Gaborik. Δεν ξέρω αν θα ξαναπάρουν την Ανατολή αλλά σίγουρα είναι στις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και του χρόνου. Αφού γλίτωσες απ' το Gomez..
GMF80
Mην ξεχνάς και τον Kreider που ήρθε τον Απριλη από το κολέγιο και έβγαλε μάτια στα playoffs... biggrin.gif
pete7
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8297...t-training-camp

παλι τα ιδια,θελει συμβολαιο αλλιως ισως δεν βρεθει στην προετοιμασια
τα ιδια εγιναν με τον ιδιο παικτη προπερσι οπου εχασε ολη την προετοιμασια
ειπαμε ενας απο τους καλυτερους αμυντικους αλλα αν κοιτας πρωτα τα χρηματα ισως δεν σου βγει σε καλο σε επαγγελματικο χωρο κ το κακο ειναι οτι εχει ακομα συμβολαιο κ συζηταει πριν ληξει το τωρινο
HLR CENATION
QUOTE(pete7 @ May 31 2012, 20:54 ) *
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8297...t-training-camp

παλι τα ιδια,θελει συμβολαιο αλλιως ισως δεν βρεθει στην προετοιμασια
τα ιδια εγιναν με τον ιδιο παικτη προπερσι οπου εχασε ολη την προετοιμασια
ειπαμε ενας απο τους καλυτερους αμυντικους αλλα αν κοιτας πρωτα τα χρηματα ισως δεν σου βγει σε καλο σε επαγγελματικο χωρο κ το κακο ειναι οτι εχει ακομα συμβολαιο κ συζηταει πριν ληξει το τωρινο

Φιλε παιζεις φαντασυ nfl?Αν ναι και σας μενει καμια θεση ελευθερη στειλε καμια προσκληση σε παρακαλω.Ευχαριστω. smile.gif

ΥΓ Εκτος βεβαια αμα μαζευτουμε πολλα ατομα απο το φορουμ να φτιαξουμε ενα πρωταθλημα.
pete7
οχι δεν παιζω nfl fantacy
T.W.Is.M.
Λιγα παιχνιδια σημερα και θα προβλεψω μονο τη νικη των Boston Red Sox εναντιον του Detroit στο 1.70.
SG3ptshooter
QUOTE(GMF80 @ May 31 2012, 20:44 ) *
Mην ξεχνάς και τον Kreider που ήρθε τον Απριλη από το κολέγιο και έβγαλε μάτια στα playoffs... biggrin.gif

Koίταξε ο Kreider σίγουρα έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει, έβαλε τα σουτ του και μάλιστα 2 νικητήρια γι' αυτό και πήρε και τόση "δημοσιότητα" η περίπτωσή του, όμως όπως και να χει θέλει αρκετή δουλειά ακόμα για να συγκριθεί με την top γραμμή σου που ουσιαστικά ανέφερα όσον αφορά την επίθεση. Αλλά μπορείς να έχεις ελπίδες σίγουρα με βάση αυτά που είδαμε αυτήν την άνοιξη. Μέχρι και στο PP τον χρησιμοποίησαν για να ανοίξουν τους Devils και στην αρχή της σειράς τα είχε πάει πολύ καλά.

Aλλά το μεγαλείο το προσδίδει ο Captain-Clutch λέμε:

Μακάρι κάθε ομάδα να είχε έναν έστω top 6 παίκτη με αυτό το mentality.
SG3ptshooter
To καλύτερο κομμάτι που έχω διαβάσει από χτες, αυτό διαβάστε το:
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/writ...5&eref=sihp
QUOTE
Lidstrom was truly one-of-a-kind

I want to say he was like Tim Duncan: Understated, fundamentally sound, caring only about winning, spending his entire career with a single franchise. But Duncan is a spotty free-throw shooter, and he can't shoot three-pointers, and you wouldn't ask him to dribble the ball up court unless everybody else on your team had fouled out. As great as Duncan was (and is), there are so many things that a 7-footer just can't do as well as a great 6-footer. So no, he was not quite like Tim Duncan.

I want to say he was like Joe DiMaggio, the mysterious genius, who rarely struck out and supposedly always threw to the right base and could help his team win a single game in a dozen ways. But by most accounts, talking to DiMaggio was like trying to get to second base with a porcupine. So no, he was not quite like Joe DiMaggio.

I want to say he was like Joe Montana, another third-round pick whose subtle gifts were hard to recognize, who seemed to get calmer when everybody else panicked. But Montana missed half the 1986 season and almost all of the 1991 and 1992 seasons with injuries, then battled desperately to come back from brutal injuries so he could determine how his career ended. Montana took a lot of hits, and his career is defined in part by his desire to play through pain. And besides, every once in a while, Montana threw interceptions. So no, he was not quite like Joe Montana.

If you don't follow hockey, this is hard to understand. But there has never, ever, in the history of sports, ever been anybody like Nick Lidstrom.

According to various reports, Nick Lidstrom is retiring from the Detroit Red Wings. His teammates called him "The Perfect Human." Picture that in an obit someday: Nick Lidstrom, The Perfect Human, passed away at the age of ... His teammates were not joking. Lidstrom played 1,827 games in the regular season and playoffs, and as his longtime partner and current TV analyst Larry Murphy told me recently: "I don't recall him ever having a bad game."
Lidstrom was not the best at anything. But he was the best at doing everything. He did not have the hardest shot. But it always seemed to go exactly where he wanted it to go. He did not make the prettiest passes, but he almost always made the correct ones. Quick Lidstrom story: Before the 1997 Stanley Cup finals, the big question was about the matchup between Red Wings' star defenseman Vladimir Konstantinov and the Philadelphia Flyers' Legion of Doom line, led by Eric Lindros.
Concussions and controversy cloud our memories of Lindros, but at the time, he was an unparalleled force: a big, skilled center who could knock you in your butt and make a beautiful assist in the same shift. Lindros finished second in the league in points per game that year, thanks in part to his wings, John LeClair and Mikael Renberg.
Konstantinov was a defenseman's version of Lindros: a Russian known as "Vlad the Impaler" who appeared destined for the Hall of Fame.
There was a lot of hype for the Legion of Doom against Vlad the Impaler -- hockey fans could not wait to see them go at each other. Well, Wings coach Scotty Bowman was never much for hype. Shortly before Game 1 in Philadelphia, Bowman told his team that he would put the pairing of Lidstrom and Murphy -- not Konstantinov against the Legion of Doom.
At the time, Lidstrom was considered just another All-Star. But it was like the Flyers showed up to a checkers game and found out they had to play chess.
Legion of Doom?
"They never had the puck," Murphy said.
The Red Wings swept the Flyers, one of four times they won the Stanley Cup with Lidstrom. From the time he showed up in 1991, they never missed the playoffs.
Lidstrom controlled 1,827 games with his mind. He knew what opposing players would do before they did. He saw openings when nobody else could, and he saw them close before they actually did. Mostly, simply, there was this: Imagine pouring a glass of water to the very top, without a single drop overflowing. Then imagine doing that thousands of times in a row. That was Nick Lidstrom. He always seemed to do exactly what he was capable of doing in every situation, and never tried to do a bit too much. I hate using these absolutes -- always, exactly, never. But hey, they don't call him the Nearly Perfect Human.

In hockey lore, Bobby Orr is the best defenseman ever. Well, it's hard to argue with lore. Lidstrom played in a different era, against a much deeper league. He won the Norris Trophy as the NHL's best defenseman seven times, but the truth is he probably should have won it 12 times. It took people a decade to realize how great he was. Heck, in 1997, Vladimir Konstantinov finished second in Norris Trophy voting -- and that was the year Lidstrom usurped him in the Stanley Cup Finals.
A few months ago, as I researched this piece in my old job at the Detroit Free Press, I asked Lidstrom's sister Ann Sophie the question everybody in the NHL asked every summer: When would Nick retire? "We ask sometimes," she said, "but he says 'I don't know. I don't know.' He doesn't want to talk about it."
This was not surprising. Lidstrom in life was like Lidstrom on the ice: He never made a decision until he had to make it, and he never panicked. If he ever raised his voice, in two decades in the NHL, I never heard anybody mention it. He told me he gets mad on the golf course, but those who have played with him say Lidstrom's mad would not qualify as mad for anybody else.
I don't know why he finally decided to retire. Perhaps he will explain it at a Thursday news conference in Detroit. He certainly didn't have to do it -- the Red Wings wanted him back very badly, and as of this writing, he is the reigning Norris Trophy winner, having won the award in 2011. Perhaps his fluky ankle injury this year affected his thinking, though he said it would not. Maybe he saw his talent receding before anybody else did, and that ungodly, unteachable hockey sense guided him one last time. I like to think that Nick Lidstrom just looked at his career and decided he had done exactly what he was capable of doing, and he wouldn't try to do a bit too much.
T.W.Is.M.
Μετα απο ενα διαλειμμα λιγων ημερων για ανασυνταξη δοκιμαζω παλι τις δυναμεις μου.
LA Angels-Seattle 1 @1.65
Cincinnati-Pittsburgh under 7.5 @1.87
SG3ptshooter
Euro 2012, τελικοί NFL ΝΒΑ, τελικοί σε πολλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ, εξελίξεις στο πεδίο των ανανεώσεων, των αποχωρήσεων και των μεταγραφών για τους "αιώνιους" αλλά και για όλα τα sport σε αυτήν την Ευρωπαϊκή offseason κλπ κλπ


παρατηρείτε την έλλειψη ποσότητας δοντιών καθώς και την αποτυχημένη playoff beard του αρχηγού..


Κι εγώ ποστάρω να πω ότι οι LA Kings κατέκτησαν το πρώτο τους Stanley Cup. Eίναι το πρώτο όγδοο seed που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην ιστορία, μόλις μια φορά στο παρελθόν είχε φτάσει ξανά ο όγδοος μιας περιφέρειας στους τελικούς άλλωστε. Μια ομάδα που το καλοκαίρι έμοιαζε απ' τις πιο ενισχυμένες, αν όχι η πιο ενισχυμένη, και έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Τα πράγματα δεν πήγαν εξ' αρχής καθόλου καλά όμως, με τον καλύτερο αμυντικό τους Doughty να μην κάνει πλήρη προετοιμασία έχοντας μπει σε διαμάχη για το συμβόλαιό του και από 20χρονος που έπαιξε top pair για τη χώρα που κέρδισε Ολυμπιακούς αγώνες 2 χρόνια πριν να γίνεται εύκολος στόχος. Με τον τερματοφύλακα τους τον Quick να αμφισβητείται και πολλοί να θέλουν να προωθηθεί στη θέση του ο νεαρός αναπληρωματικός Bernier, μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στο fantasy τον Quick τον είχαν στο pre-selection στη θέση 101, τον τσίμπησα βεβαιότατα και τελικά έδωσε το τρίτο ή τέταρτο μεγαλύτερο σκορ, να ναι καλά το παλικάρι. tongue.gif Το Richards να παίζει ένα σοβαρό διάστημα της σεζόν με ενοχλήσεις, το Gagne να χάνει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και να θεωρείται τελειωμένος ενώ έπιανε ένα σεβαστό μέρος του cap κλπ κλπ.. Α, πάνω απ' όλα, με το γιγάντιο Dustin Penner, έναν παίκτη που όλοι έκραζαν για το αυξημένο βάρος του και τη μικρή του συνεισφορά να παραδέχεται πως τραυμάτισε τη μέση του ορμώντας σε ένα πιάτο τηγανίτες. Δεν κάνω καθόλου πλάκα. biggrin.gif Έβγαλε και χαρτζιλίκι από διαφήμιση μάλιστα:


Και έρχεται και ένα δίμηνο που το ultra defensive σύστημα αποδίδει μεν για τους αριθμούς του τερματοφύλακά τους, αλλά η επιθετική δυστοκία είναι τέτοια που οι πληρέστατοι Βασιλιάδες είναι 30οι σε goals scored και εκτός playoffs στην κατάταξη. Όλοι τους έχουν ξεγράψει. Κάπου εκεί αλλάζει ο προπονητής. Γίνεται κι ένα ακόμα μεγάλο trade. Και αλλάζουν όλα αρχικά. Η ομάδα μπαίνει σε διαδικασία διεκδίκησης του division lead, φτάνει έκτη αλλά μια ανάσα απ' την τρίτη θέση που παίζεται μεταξύ Los Angeles, Phoenix και San Jose με 2 παιχνίδια να απομένουν. Το Phoenix καθαρίζει μεν τα εύκολα ματς που είχαν απομείνει και πιάνει την τρίτη θέση, αλλά οι Kings εκεί που ήταν μια εκ των πιο hot ομάδων των τελευταίων 40 ημερών χάνουν και τα 2 derby της California που σχεδόν είχαν πάρει διαστάσεις postseason απ' το San Jose και μένουν όγδοοι. Μόνο αποτυχία μπορούσε να χαρακτηριστεί τότε το photo finish τους. Ή χαμένη ευκαιρία να σώσουν τη σεζόν.



Κάπου εκεί τους ξεγράφουν ξανά όλοι, φυσικά κι εγώ μαζί. Όλο και σε κάποιο σκληρό δίσκο του διαδικτύου θα έχει απομείνει η φράση μου πως από τρίτη θέση θα ήταν το pick μου απ' τη Δύση, αλλά από το τέλος της κατάταξης δε γίνεται. Στα preview του πρώτου γύρου, όλοι θυμούνται ότι ο Carter με το Richards εκδιώχθηκαν ως chokers απ' την προηγούμενη ομάδα τους, ότι ο Quick πρώτη φορά κάνει τέτοιους αριθμούς και δε θα τους κουβαλήσει και στα playoffs, ότι ο Doughty θα κλατάρει, ότι ο Kopitar είναι Σλοβένος, ένας ακόμα soft Ευρωπαίος που δεν έχει κάνει ποτέ σεζόν με περισσότερους points από games played.. Ότι διάολε το Vancouver πέρυσι έχασε για ένα ματς τον τίτλο και δεύτερη σερί χρονιά ήταν η ομάδα που πρώτευσε στη regular season.

Tρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου αγώνα, το σκορ είναι στο 2-2 και οι Kings κρατάνε καλά. Φαινομενικά είναι απλά ένα όγδοο seed που απλά αντιστέκεται ως τώρα και είναι θέμα χρόνου ακόμα και οι soft Canucks να επιβάλλουν το ρυθμό τους σε μια ομάδα με τόσο λιγότερους πόντους και να λήξει το θέμα. Σε μια φαινομενικά εύκολη πάσα, ο Jeff Carter, o loser της τριάδας των απροσάρμοστων που παίζουν στην ίδια γραμμή, χάνει το control. Αν έπαιζαν στο Staples Center, εύκολα θα άκουγε και 50 γιούχες. Ο Μike Richards, ο μόνος παίκτης που θυμάμαι να εκδιώκεται από περιβραχιόνιο και ομάδα εν μία νυκτί και εκ των καλύτερων "κλεφτών" της λίγκας, σώζει την κατάσταση σχετικά βάζοντας το σώμα και κόβοντας την απομάκρυνση. Η πάσα του στον Carter ανάμεσα απ' τους δύο αμυντικούς είναι απόρροια της παλιάς τους συνεργασίας στη Philadelphia, περνά, αλλά δεν βρίσκει σωστά το στόχο της. Ο Carter, ο πιο-μόνο-σκόρερ-πεθαίνεις, κάνει kick pass a la Datsyuk στον Penner που σκοράρει ουσιαστικά ανενόχλητος. Ο Penner, αυτός με τις τηγανίτες βρε! Momentum changer. Διπλό. Series changer. Τελικό σκορ σειράς, 1-4. Με 3 διπλά. Τηρουμένων των αναλογιών, εύκολα. H φωτογραφία του Doughty να κοιτάει εκστασιασμένος το άπειρο μπαίνει εξώφυλλο στο Hockey News της βδομάδας και γίνεται αφορμή για τα πιο πετυχημένα αστεία gifs ευτυχίας που έχω δει ποτέ. Κάπου εκεί έχουν αλλάξει όλα και οι Kings είναι το dark horse, ήδη.

Ήρθε μετά και το δεύτερο St. Louis. Η ψυχολογία όμως είχε αλλάξει για τα καλά. Σκούπα απ' την ομάδα με το μειονέκτημα έδρας. 1-4 στους τελικούς της Δύσης χάνει και το τρίτο Phoenix. Οι Kings έφτασαν στους τελικούς με 2 ήττες μόλις, παίζοντας αυτό που περιμέναμε πολλοί σαφώς καθυστερημένα αλλά τη στιγμή που έπρεπε. Με 10/10 νίκες εκτός έδρας. Ε, οι Devils δεν είχαν και πολλές ελπίδες. 6-1 χτες στο έκτο ματς. MVP ο τερματοφύλακας Quick, πολυτιμότερη γραμμή αυτή του Σλοβένου της καρδιάς μας Kopitar με το σκληρό αρχηγό τον Brown, αν και όλοι έκαναν το καθήκον τους. Οι διωγμένοι, οι χαμηλές γραμμές που πληρώνονται με εξαψήφια, η αμυντική γραμμή.



Ένα ενδιαφέρον story για το τέλος μιας περίεργης σεζόν σε αρκετά επίπεδα, με τη συμφωνία μεταξύ παικτών και ιδιοκτητών να μην έχει υπογραφεί ακόμα, με τα σκορ χαμηλά, πράγμα πάντα απογοητευτικό, με τις ομάδες μου σε φάση ανασύνταξης. Αλλά όπως λέει και ο εκφωνητής της Carolina, that's hockey baby. Ο Lidstrom φεύγει, ο Doughty έρχεται..
GMF80
Tα λίγα γκολ σε ένα αγώνα εμένα δεν με χαλάνε, hockey is much more than scoring goals... Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις διαπραγματεύσεις και μην γίνει καμία στραβή με lock out αλλά 2004-2005 που χάθηκε όλη η σεζόν...

Ο ΜacGyver θα είναι χαρούμενος για τους Kings! Από εκεί πρωτοέμαθα το hockey καθώς ο Richard Dean Anderson πριν γίνει ηθοποιός ήταν παίχτης του hockey και ένθερμός οπαδός των LA Kings.... smiley.gif

PS Απο το twitter του tongue.gif

RichardDeanAnderson ‏@andersonrdean
#LAKings Thank ThankYou, Gentlemen, for ALL OF IT!! @62, you have completed my childhood!
SG3ptshooter
QUOTE(GMF80 @ Jun 13 2012, 09:47 ) *
Tα λίγα γκολ σε ένα αγώνα εμένα δεν με χαλάνε, hockey is much more than scoring goals... Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τις διαπραγματεύσεις και μην γίνει καμία στραβή με lock out αλλά 2004-2005 που χάθηκε όλη η σεζόν...

Ο ΜacGyver θα είναι χαρούμενος για τους Kings! Από εκεί πρωτοέμαθα το hockey καθώς ο Richard Dean Anderson πριν γίνει ηθοποιός ήταν παίχτης του hockey και ένθερμός οπαδός των LA Kings.... smiley.gif

PS Απο το twitter του tongue.gif

RichardDeanAnderson ‏@andersonrdean
#LAKings Thank ThankYou, Gentlemen, for ALL OF IT!! @62, you have completed my childhood!

Ένα seeing-eye puck goal κι ένα dangle and score με 2 αμυντικούς τα θέλω ανά αγώνα cool.gif
Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις για το cap κλπ, υποτίθεται ότι δεν υπάρχει κάποιο εμφανές πρόβλημα. Αλλά δεν έχουμε δει και καμία θετική εξέλιξη, μάλιστα υπήρχαν και 1-2 θεματάκια στα οποία οι εκπρόσωποι των παικτών έκαναν "νερά" στους ιδιοκτήτες, με αποκορύφωμα την απόρριψη του realignment plan. Θα έλεγα πως είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, μιας και τα έσοδα κάθε χρόνο πάνε καλύτερα, επίσης η τάση είναι και το cap να ανέβει και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφωνίες στα ποσοστά. Θα δούμε.

Στους Rangers είδα Louis CΚ μέσα.-

Kαλύτερες στιγμές της σεζόν κατά το nhl.com:

Fail που έχουν 3-4 retirements και δεν έχουν του Forsberg..
GMF, σ' αρέσει ο Landeskog; Ή γενικά κανένας μη Ranger; Ξερωγώ.
----------------------------------------------------------------------
Mια σημαντική άφιξη ακόμη απ' την από δω μεριά του Ατλαντικού έχει ανακοινωθεί, αφού μετα τον Tarasenko και ο Granlund συμφώνησε στο πρώτο τριετές του συμβόλαιο με τους Minnesota Wild. Aπ' ότι έχουμε δει απ' το παιδί αυτό, είναι λογικότατο νομίζω να έχουμε μεγάλες προσδοκίες.


GMF80
Αvalanche δεν ειδα καθολου οπότε τον Landenskog δεν τον έχω δει να παίζει. O Couturier των Flyers μου άρεσε αρκετά από τους rookies καθώς τα περισσότερα ματς που είδα ήταν Rangers-Flyers...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.