Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NHL, NFL, MLB
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Iverson_3
QUOTE(pete7 @ Jan 12 2012, 20:36 ) *
εγω στηριζω σαντζεζ-τι να κανεις τον πειτον στα 36 κ με πολλες εγχειρισεις
αλλαξαμε προπονητη επιθεσης που παιζει running game σε αυτο που ειναι καλος ο μαρκ

Πήρατε και τον Tom Moore πάντως που ήταν offensive coordinator στους Colts οπότε θα ήξερε να συνεργαστεί με τον Peyton (αν και ουσιαστικά στους Colts offensive coordinator ήταν ο Peyton tongue.gif). Πάντως ανάμεσα στο Sanchez και σε έναν υγιή Peyton θα προτιμούσα τον Peyton έστω και στα 36. Δλδ για τον τρόπο παιχνιδιού του στα 36 δε θεωρείται τόσο μεγάλος όσο θα θεωρούνταν ο Vick π.χ. που στηρίζεται πολύ στο rushing (έσπασε και το ρεκόρ φέτος). Βέβαια μόνο αν είναι υγιής.
pete7
αν ειναι υγιης καλος ειναι αλλα δεν ξερουμε αν φυγει απο κολτς που οπως φαινεται θα αποκτησουν τον λακ στα ντραφτ κ ισως τον διωξουν λογω χρηματων αλλα μονο αν υγιης ειναι καλος
george3321
Λοιπόν εγώ λέω να απαντάω μια στο τόσο και να γράφω κατεβατά smiley.gif

Οι Τζετς θέλουν σίγουρα ένα ξεκαθάρισμα στα αποδυτήρια γιατί με άσχημο κλίμα καμία ομάδα δεν πέτυχε...αυτό που κάνει ο Ράιαν δεν είναι απαραίτητα κακό σχετικά με το trash talk που υιοθετεί μερικές φορές αρκεί να έχει την ομάδα να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του...τα προηγούμενα 2 χρόνια η άμυνα κουβαλούσε την ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που δεν εκτέθηκε ο Σαντσεζ και η επίθεση...με την προσθήκη του Μπουρες η επίθεση υποτίθεται ότι θα ανέβαινε αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη...αυτο σε συνδυασμό με τη χειρότερη (συγκριτικά με την περσινή) άμυνα των Τζετς ξαφνικά ο Σάντσεζ είναι ο υπαίτιος...η γραμμή είναι λεπτή στο θέμα του QB αλλά πιστεύω ότι οι Τζετς δε θα θυσιάσουν μια μελλοντική επιτυχία για κανα δυο χρόνια καλής πορείας με κάποιον βετεράνο QB(Manning)...μια ομάδα που έχει επενδύσει στην άμυνα δεν ξέρω κατά πόσο έχει τα χρήματα ή και τη δυνατότητα να δυναμώσει τόσο την επίθεσή της...άρα πιστεύω οι Τζετς το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να κρατήσουν τον Σαντσεζ ή να φέρουν κάποιον πιτσιρικά ο οποίος θα κάνει την ομάδα να μεγαλουργήσει σε 2-3 χρόνια (με Manning και με την άμυνά που ήδη έχουν πάνε δαγκωτό για Superbowl...κακό αυτό για τους Patriots..!! rolleyes.gif )

Βλέπω το φίλο modernam που υποστηρίζει 49ers και ευελπιστώ αύριο να έχουμε χαρές...!!!

Διπλή χαρά εάν κερδίσουν και οι Patriots...!!!
pete7
εγω με τιμπο ειμαι κ οχι με τον golden boy

οντως τα 2 χρονια που πηγαμε τελικο η αμυνα μας πηγε ετσι δεν φταιει σαντζεζ τον οποιο στηριζω εγω να δουμε τι θα κανει η διοικηση

γενικα περα απο ασχημα αποδυτηρια ειχαμε κ προβληματα με παικτες οπως μεισον που επαιξε 4 ματς κ εφυγε κ ηταν κ μεγαλος σε ηλικια κ χασαμε για μεισον κοτσερυ που ηταν βασικος αλλα χρονια σε μας

επισης εφυγε εντουαρντς κ κρατησαμε χολμς ο οποιος δεν εκανε πολλα φετος παροτι ανανεωθηκε το συμβολαιο

φετος στο φεις κ στα μπλογκς των τζετς ολοι τα ειχαν με μαρκ κ σουτιχαμερ ο οποιος απολυθηκε κ πηραμε τον προπονητη των ντολφινς για τον οποιο ο νειμαθ τα πηρε γιατι πηραμε αυτον

SG3ptshooter
Το πιο άχρηστο topic του forum μέχρι το.. επόμενο είναι εδώ για μια ξεπέτα. Σε αυτήν την κερκίδα που συνομολόγησα να κάθομαι μόνος μου.. (μπλα μπλα Σκουντής reference κλπ). Μιας και δε θα λάβουμε απαντήσεις, εκτός απρόοπτου θα το ξαναδείτε να παρεμβαίνει στα ποδοσφαιρικά στο τέλος της regular season του πρωταθλήματος. Εκτός αν γίνει τίποτε απίστευτο, στα μάτια μου έστω.

Έχουν γίνει πολλά, οι Rangers πήραν το Winter Classic, οι Pens έκαναν 6 σερί ήττες, η Florida παραμένει πρώτη στην τραγική φέτος Southeast, αλλά τα αφήνω πίσω αναγκαστικά.

mid season week standings:
http://www.nhl.com/ice/standings.htm?seaso...date=01/14/2012
Το 50% της σεζόν έχει ξεπεραστεί κατά τη διάρκεια της βδομάδας που σύντομα αφήνουμε πίσω μας, μόνο οι Sharks και οι Bruins είναι στα 40 ματς και σήμερα δίνουν το 41ο τους.

Τhe Good


-The Boston Bruins (projection - διεκδικητές, evaluation - μοιάζουν τέτοιοι)
Μετά από ένα τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν, όπου βρίσκονταν στην τελευταία θέση μέχρι να τους περάσει το Stanley Cup hangover, οι πρωταθλητές πάτησαν το γκάζι. Κι όχι απλά πάτησαν το γκάζι, έγιναν η μόνη ομάδα που έκανε 10-0 σερί για φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Thomas μπορεί φέτος να έχει ανταγωνισμό στην.. τελειότητα και μάλλον θα χάσει το Vezina (βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα) λόγω λιγότερων αγώνων σε σχέση με το Lundqvist, αλλά μαζί με το νεαρό Φινλανδό Rask, τον καλύτερο αναπληρωματικό της λίγκας, συνθέτουν ένα ανίκητο δίδυμο κάτω απ' τα δοκάρια. Προσθέστε στο απόλυτο underdog story του Timmy το ότι ο Chara κάνει ακόμα καλύτερη σεζόν από πέρυσι, ότι ο Seguin βρήκε το δρόμο του μετά από μια πολύ κακή rookie season και γίνεται all-star, ότι ο Marchand είναι τεράστιο draft steal κλπ κι έχουμε το αποτέλεσμα. Οι πρωταθλητές είναι καλύτεροι από πέρυσι στη regular και θα κάνουν τα πάντα για το repeat. Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε και λίγο υπερ του δέοντος σκληράδα στο παιχνίδι τους. biggrin.gif

-The Chicago Blackhawks (projection - από "καλύτεροι από πέρυσι" έως "διεκδικητές" που υποστήριζα και evaluation - διεκδικούν)
Η αναμενόμενη άνοδος των πρωταθλητών του 2010 ήρθε με εμφατικό τρόπο. Η επιθετική τετράδα - φωτιά είναι όλοι διαθέσιμοι και με αριθμούς γύρω από το point per game, ο Keith με το Seabrook πίσω κάνουν ότι μπορούν με βάση το πόσο άδειους θεωρώ σε βάθος τους Ινδιάνους και στο τέρμα η κατάσταση δεν είναι ιδανική αλλά σίγουρα όχι και προβληματική. Το πρώτο μισό των Blackhawks έδωσε πολλές υποσχέσεις στους φίλους τους, αλλά θέλω να τους δω να βρίσκουν λύσεις στα ζητήματά τους μέχρι την postseason.

-My Detroit Red Wings (projection - από "γερομπαμπαλήδες" μέχρι "σίγουρα διεκδικητές", evaluation We Believe!)
Μια σεζόν που ξεκίνησε ιδανικά ώσπου εκείνη την αποφράδα μέρα μαζέψαμε 7 στη Washington. Μετά μας πήρε πάρα, μα πάρα πολλά ματς σε σχέση με το τι συνηθίζαμε για να το ξεπεράσουμε, αλλά είμαστε εδώ. Αγκαλιά με το Chicago στην κορυφή της πιο αμφίρροπης division για φέτος. Τις τελευταίες 7 βδομάδες περίπου ο Pavel παίζει με ρυθμούς MVP, ο Howard μπορεί να μην έγινε ξαφνικά elite goalie αλλά ξεπερνά την περσινή τραγική σεζόν, κι αν είχαμε ένα scoring LW κι ένα αναπληρωματικό τέρμα θα ήμασταν όσο πλήρεις γίνεται. Και επειδή κάποιος φίλος μου θα αντιδράσει που του έλεγα για το πόσο κακός είναι ο Conklin, ξεκίνησε βασικός με τους τελευταίους στην Ανατολή Islanders και μάσαμε 5! icon_drunk.gif Απόψε στις 7.30 ώρα Ελλάδος το μεγάλο derby της Central, Chi@Det. Πολύ αισιοδοξία από μέρους μου για το δεύτερο γύρο, μιας και απ' τα 43 ματς που έχουμε δώσει τα 19 μόλις ήταν μέσα στην πιο ισχυρή έδρα της λίγκας, τα προβλήματα όσον αφορά την απόδοση μένουν πίσω κι αν δεν μας δαγκώσει το injury bug είμαστε με πλεονέκτημα έδρας πρώτο γύρο playoffs τουλάχιστον. Για να μη μιλήσω για κάποιο δώρο που περιμένω στην trade deadline. tongue.gif

-The Florida Panthers (projection - από όγδοοι με το ζόρι μέχρι τελευταίοι, evaluation προηγούνται στη SE, σίγουρα η έκπληξη της σεζόν. Κανείς δε μιλάει για διεκδίκηση, άλλωστε έχω πάγια θέση ότι θα χάσουν τη SΕ και παίζεται αν θα μπουν και στην postseason, αλλά όπως και να χει οι περσινοί τελευταίοι στην Ανατολή θα είναι στα +, όσο καταστροφικός και να είναι ο δεύτερος γύρος τους)
Χωρίς να καταφέρουν να προσελκύσουν κάποιον σπουδαίο FA, οι Panthers με νέο πλάνο, νέο προπονητή και πολλούς καινούριους παίκτες καταφέρνουν κάτι σπουδαίο φέτος. Χωρίς μάλιστα να εξαντλούν σε χρήση το πολύ βαθύ talent pool τους, με την πρώτη τους επιλογή στο φετινό draft να παίζει ακόμα στα αντίστοιχα NBDL, με τον τερματοφύλακα - prospect της δεκαετίας να είναι τρίτος στο rotation και πρωταγωνιστές να γίνονται παίκτες όπως ο Versteeg και ο Fleischmann, που ήρθαν χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Μεγάλο απόκτημα ο Campbell, ο εξαιρετικός all-star πραγματικά αμυντικός που δεν χώραγε (ούτε αυτός tongue.gif ) στο πολύπαθο salary cap του Chicago και έδωσε μεγάλη πνοή στους Panthers. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι βλέπουμε μια ομάδα εν τη γενέσει της, που με 1-2 καλές κινήσεις και 1-2 prospect να εκπληρώσουν τις προσδοκιές θα είναι τουλάχιστον playoff team για καλό διάστημα στο μέλλον.



-The New York Rangers (projection, μάξιμουμ η τέταρτη θέση, αλλά σίγουρα playoffs, evaluation Are you kidding me? Go Rangers!)
Τρομερή δουλειά πραγματικά από τον Tortsy, που πάει για προπονητής της χρονιάς. Με έναν αμυντικό του status του Staal έξω, τα συνεχή προβλήματα που δημιουργούσε ο Avery και αρκετή αμφισβήτηση στο φετινό ξεκίνημα, οι Rangers είναι πρώτοι στην Ανατολή και πιθανόν να καταφέρουν το ακατόρθωτο κατά τη γνώμη σχεδόν όλων πριν αρχίσει η σεζόν, να πάρουν την Atlantic division από Flyers και Penguins. Ο Del Zotto στο πρώτο μισό ήταν μέσα στους καλύτερους αμυντικούς που είδαμε, ο Richards έχει αρχίσει και προσαρμόζεται, ο Dubinsky ξεπέρασε ένα απίστευτο goal drought, ο Gaborik αν δεν υπήρχε ο θεός που λέγεται Stamkos θα ήταν σοβαρός υποψήφιος για πρώτος goalscorer και όλα πάνε καλά. Α και ο Lundqvist την πρώτη ίσως χρονιά που η ομάδα μπροστά του έχει βάθος στην άμυνα και δε χρειάζεται να παίζει μόνος του για κάμποσο, είναι πρώτο φαβορί να πάρει το βραβείο απ' τον Thomas. Go Hank!

-The Ottawa Senators (projection, ίσως χτυπήσουν τα playoffs, αλλά δεν έχουν ρεαλιστικές βλέψεις για τίποτε παραπάνω, evaluation, εξαίρετη, οι 5 κορυφαίοι τους παίκτες ανά θέση όταν παίζουν παράλληλα επιθετικά είναι ίσως η πιο επικίνδυνη γραμμή στο hockey)
Υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα οι Sens να μη βρεθούν καν στα playoffs. Απλά ξέροντας ότι είναι μια ομάδα που πέρυσι για μεγάλο διάστημα είχε μείνει στον πάτο, μόνο καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία τους. Αν μάλιστα το all-star game τους δώσει μεγαλύτερη ψυχολογία, καθώς διεξάγεται στην πόλη τους και θα παίξουν και τιμής ένεκεν σχεδόν αρκετά μέλη του συλλόγου, μπορούν να δουν postseason φέτος. Ο Spezza έχουμε ξαναπεί ότι είναι απ' τους πιο υποτιμημένους καλούς παίκτες της λίγκας, ο Alfredsson είναι μεγάλος αρχηγός, ο Karlsson είναι ο καλύτερος puck moving defenseman φέτος. Ακόμα και ο Anderson στο τέρμα που ποτέ δε με έπειθε με βάση το επιθετικό στυλ παιχνιδιού και την έλλειψη βάθους πίσω δεν μπορεί να κριθεί αρνητικά. Κι αυτοί κι αν έχουν βάθος στο prospect pool cool.gif

-Τhe San Jose Sharks (projection, playoffs θα πάνε, κανάν τίτλο θα πάρουν επιτέλους; , evaluation, είναι στη συνηθισμένη τους πορεία να βρεθούν στην κορυφή)
Έχω αποδεχθεί εδώ και καιρό ότι ο Jumbo Joe δεν πρόκειται να κάνει ξανά 100pt season και το καλό είναι ότι το έχουν αποδεχτεί και στο προπονητικό team των Sharks. Η πιο σταθερή ομάδα της Δύσης φέτος που το καλοκαίρι είχα πει ότι τη θεωρώ και φαβορί για την πρωτιά, είναι για άλλη μια σεζόν εδώ. Ξεφορτώθηκε το Heatley, βλέπει τον Couture, ίσως το μόνο τους μεγάλο prospect αυτή τη στιγμή, να φτάνει το βέλτιστο status που μπορεί να πάρει με βάση την πληρότητα του SJ στα F, εξαιρετικά πάει και το δίδυμο των τερματοφυλάκων. Επειδή όμως τα χρόνια παραέχουν αρχίσει να περνάνε, ας πιουν επιτέλους νερό φέτος γιατί θα βγουν οι πολίτες της Bay Area με τα AK-47 να τους θερίσουν, πραγματικά δεν πάει άλλο. Βλέπω στα ξένα μέσα, έχουν βαρεθεί ακόμα και οι haters. tongue.gif

-Τhe St. Louis Blues (projection, η πιο αδιάφορη ομάδα, και να μπει στα offs θα σκουπιστεί, evaluation, η πιο δεμένη αμυντικά ομάδα που δεν παίζει κλεφτοπόλεμο, συγχαρητήρια)
Μετά την αλλαγή προπονητή, ήρθε ανάσταση πραγματικά για τους Blues. Ο Pietrangelo είναι ίσως ο καλύτερος νεαρός αμυντικός στα αμυντικά καθήκοντα, ο Shattenkirk αντίστοιχα στα επιθετικά, επιμένω πως είναι η πιο εγκληματική ανταλλαγή της περασμένης σεζόν που τον έδωσαν οι Avalanche, το δίδυμο των τερματοφυλάκων είναι ίσως η έκπληξη της σεζόν. Μου αρέσει που βλέπω πως παρότι δεν υπάρχει star πραγματικά, οριακά μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιος ο Backes ακριβώς επειδή δεν έχει ανταγωνισμό, υπάρχει επιθετικός πλουραλισμός και γενικά μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες όταν περάσει τον Ατλαντικό ο Tarasenko, ένας Ρώσος με star potential που περιμένουμε να δούμε.

The doing OK

-Τhe Colorado Avalanche
Η ομάδα με το μικρότερο budget και το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας απ' τις 30 είναι μια νίκη μακριά απ' τα playoffs. Αυτόματα πραγματικά τους κατατάσσω στα +, αν δεν με απογοήτευε τόσο ο Stastny μπορούσαν τα offs, έχουν μέλλον και θα έχουν και εμπειρία αρκετοί νεαροί σύντομα. Πραγματική αποκάλυψη ο O' Reilly φέτος, πέρασε στον πρώτο γύρο και μόνο την καλύτερη του συγκομιδή πόντων στο παρελθόν, ενώ είναι εκτός από επιθετική λύση και ένας απ' τους καλύτερους Ντενβεριώτες σε αμυντική προσπάθεια.
-Τhe New Jersey Devils
H oμάδα ερωτηματικό της σεζόν είναι εδώ γιατί χτύπησε διπλό λαβράκι. Εντυπωσιάζουν οι rookies Larsson αλλά κυρίως ο απίστευτος τύπος που λέγεται Henrique, που ήρθε πραγματικά απ' το πουθενά στο draft και βρίσκεται βασικός center με τρελούς αριθμούς να παίζει ανάμεσα στα 17,5 εκατομμύρια το χρόνο που παίρνουν οι Parise και Kovalchuk. Ο Βrodeur δύει αλλά υπάρχει ο Ηedberg να κάνει καλή δουλειά πίσω του. Γενικά οι Devils είναι μεν σε ένα σταυροδρόμι ανανέωσης και προβλήματος με FA star, αλλά απ' αυτό που είδαμε πάνω στον πάγο σε σχέση με την περσινή κατάρρευση είναι απ' τις ομάδες που χαίρονται για το πως πήγε το πρώτο μισό της σεζόν.
-The Philadelphia Flyers
πολύ καλό υλικό, ατυχίες με τραυματισμούς, κακή διαχείριση σε αρκετά πράγματα από τον coach που δεν με πείθει καθόλου. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πρωτεύσουν ακόμα και σε όλη την περιφέρεια. Αλλά για μια ομάδα που έπαιξε τελικούς το 10 και για έναν πόντο δεν πρώτευσε πέρυσι, δε νομίζω ότι ο πρώτος γύρος ήταν υπέρβαση ή απόδειξη ανωτερότητας.
-Τhe Vancouver Canucks
οι οποίοι είναι on pace για τριψήφια συγκομιδή βαθμών. Αλλά μετά το περσινό δεν μπορώ να παραβλέψω το πόσο μη κατάλληλη ομάδα μοιάζουν για σειρά 7 αγώνων. Tα πράγματα απλά πάνε ΟΚ για τους Καναδούς, ως ότου δικαιώσουν τις προσδοκίες και πάρουν τον τίτλο. Οτιδήποτε άλλο είναι κατώτερο των απαιτήσεων που θέτουν οι ίδιοι άλλωστε.

Τhe indifferent (η απόλυτη ξεπέτα cool.gif )

μεγάλο κομμάτι, βέβαια δε λέει "μόνο εσύ Μπενάρ Γιάο Κουμορτζί" για να το πιάσετε αλλά τι να κάνω.. cool.gif

-The Calgary Flames άλλη μα φορά κοντά αλλά κάτω απ' τη γραμμή της οχτάδας, ένα χρόνο γηραιότεροι.
-The Dallas Stars τρομερό ξεκίνημα, έχασε παιχνίδια το βασικό τέρμα και τους πήραν χαμπάρι ότι είναι δυνατοί φέτος, δυσκόλεψαν τα πράγματα.
-The Edmonton Oilers η ανοικοδόμηση είναι underway αλλά θέλει καιρό ακόμα να ολοκληρωθεί. Ο Hopkins το ROY δύσκολα να το χάσει πάντως.
-Τhe Minnesota Wild αφού με το Heatley νεοαποκτηθέντα και δεν έχουν σκορ, ανησυχώ πραγματικά για το μέλλον τους.
-Τhe Nashville Predators με δύο αμυντικούς και έναν τερματοφύλακα δεν πήρε τίτλο κανείς, αν ξέρεις κιόλας ότι το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει άμεσα το καλοκαίρι ο ένας, ίσως και οι δύο, μάλλον απλά κάνεις το σταυρό σου.
-Τhe New York Islanders κι όλο περιμένω, περιμέεενω κλπ
-Τhe Phoenix Coyotes τους βγήκε το ρίσκο στο τέρμα, αλλά δεν μοιάζουν playoff απειλή για κανέναν ως τώρα
-Τhe Toronto Maple Leafs καταρρέουν biggrin.gif Βέβαια αν μπουν στα offs ίσως να είναι καλύτερα, να πέσουν πάνω σε Flyers..
-Τhe Winnipeg Jets με το roster που αποτύγχαναν οι Thrashers αγγίζουν την postseason, κυρίως λόγω της ενθουσιώδους έδρας. Αλλά χρειάζονται ακόμα δουλειά.

Τhe Bad

Έλα στο Det να σηκώσουμε δύο ακόμα!
-Τhe Anaheim Ducks αν μου λέγατε το καλοκαίρι ότι θα πάλευαν για την τελευταία θέση με το Columbus θα σας κοίταγα περίεργα. Βασικά αυτό θα το έκανε το 98% των φίλων του σπορ που δεν είναι Ducks. Εγώ μάλλον θα σας έκραζα.
Τhe Buffalo Sabres πεταμένα τόσα λεφτά σε κάτι Ehrhoff και Leino, θα χαμε σώσει 100.000 Ναμιμπιάκια και θα πήγαιναν το ίδιο καλά τα Ξίφη.
-The Carolina Hurricanes σοβαρός τραυματισμός του Skinner και τελείωσε το πανηγύρι για τους Canes. Κρίμα.
-The Columbus Blue Jackets πραγματικά θέλει προσπάθεια να είσαι τόσο κακό franchise σταθερά. tongue.gif
-Τhe Los Angeles Kings από μεγάλοι ενισχυμένοι της offseason και σίγουροι για οχτάδα είδαμε μια ομάδα που για κανά μήνα δε μπορούσε να σκοράρει ούτε σε κενό τέρμα. Επειδή πάλι θα νομίζετε ότι υπερβάλλω, οι αντίστοιχοι ενισχυμένοι της Ανατολής είναι Rangers, σκρολάρετε μέχρι την αρχή της σελίδας.
-The Montreal Canadiens ο Κωνσταντίνου του hockey δε σκόραρε καν πριν ξαναμείνει εκτός, τα πουλέν μου στους Καναδούς είναι ίσως οι μόνοι διασωθέντες ανάμεσα σε τραγικές εμφανίσεις, αλλαγή προπονητή, πιθανή απόλυση GM μες τη σεζόν, τσακωμούς στα αποδυτήρια, γκρίνιες για χρόνο συμμετοχής που οδήγησαν μέχρι και σε on the spot trade. Go Price! (ή come to the Joe, ότι θες)
-The Pittsburgh Penguins. Όχι δεν είμαι προκατειλημμένος. Η ομάδα που το καλοκαίρι είπα πως θα πάρει την Ανατολή βρίσκεται στην ένατη θέση. Πέρυσι με αντίστοιχα προβλήματα τραυματισμών, έως και χειρότερα, και ήρθαν τέταρτοι με το τρίτο καλύτερο ρεκόρ. Αυτό το γυρνάει - δε γυρνάει, χτύπησε - δεν ξαναχτύπησε που παίζεται με τον Crosby έχει αποσυντονίσει την ομάδα, που χτες έκανε μεγάλο βήμα επαναφοράς στα κανονικά δεδομένα με διπλό στη Florida. Αλλά ως mid season evaluation μιας ομάδας που είναι contender και είναι στο 9, δε μπορείς να τους βάλεις κάπου πλην του bad. Να απολυθεί ο κόουτς πάραυτα και να έρθει στο Detroit, είναι βέρος Μιτσιγκανιώτης και τον εμπιστευόμεθα.
-The Tampa Bay Lightning Ο ηρωικός 41χρονος τερματοφύλακας δεν μπορεί πια, η άμυνα συνεχίζει να μην είναι δεμένη, πλην του Stamkos που πρακτικά παίζει μόνος του η επίθεση έχει πολλά προβλήματα. Πλέον η ομάδα τρέχει για να προλάβει το τραίνο της postseason, αλλά δεν βλέπω όσο ραγδαία και να είναι η βελτίωση πως θα φτάσουν όπως πέρυσι τελικούς Ανατολής.
και βέβαια tongue.gif
-The Washington Capitals Ο Οvie εκτός αδιανόητου απροόπτου θα κάνει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του. Άλλαξε προπονητής επιτέλους. Το πρόβλημα της dream team είναι στην προσπάθεια και στον πνευματικό τομέα. Ειλικρινά πιστεύω ότι όποια ομάδα μπει να παίξει απέναντι σε top condition Capitals θα χάσει. Στον πρώτο γύρο μετά το δυνατό ξεκίνημά τους όμως μόνο σε καλή κατάσταση δεν έχουν βρεθεί.

The All-star roster, το παιχνίδι είναι τις 29/01
http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=76666
Και βέβαια, τι να προσέξετε στο δεύτερο γύρο:
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=610794#...avid=nhl-search
Αυτά.
Magnus92
Los Angeles KINGS ???? Ο μο ντιε , ηχει σαν εφιαλτης στ αυτια μου !!!!

( Αλλο ενα καιριο ποστ, απο τον τυπο που περσυ απορουσε αν τουτο 'δω ειναι αθλημα , και οι μοναδικες του γνωσεις περιοριζονται στο οτι η μπαλα ειναι σαν τ' αγαπημένα του... )

Περα απ την πλακα ομως , θελω να δωσω συγχαρητηρια στον αγαπημενο SG γιατι φαινεται οτι την κατεχει καλα την ιστορια με τα περιεργα αυτα αθληματα...
Δυστυχως ομως αυτα ειναι αθληματα που δεν εχουν την παραμικρη προβολη στην Ελλαδα, οποτε ειναι δυσκολα για το ευρυ κοινο ....

Ευγε ΣουΓκου thumbsup.gif
41.gif

SG3ptshooter
QUOTE(Magnus92 @ Jan 14 2012, 16:52 ) *
Los Angeles KINGS ???? Ο μο ντιε , ηχει σαν εφιαλτης στ αυτια μου !!!!

( Αλλο ενα καιριο ποστ, απο τον τυπο που περσυ απορουσε αν τουτο 'δω ειναι αθλημα , και οι μοναδικες του γνωσεις περιοριζονται στο οτι η μπαλα ειναι σαν τ' αγαπημένα του... )

Περα απ την πλακα ομως , θελω να δωσω συγχαρητηρια στον αγαπημενο SG γιατι φαινεται οτι την κατεχει καλα την ιστορια με τα περιεργα αυτα αθληματα...
Δυστυχως ομως αυτα ειναι αθληματα που δεν εχουν την παραμικρη προβολη στην Ελλαδα, οποτε ειναι δυσκολα για το ευρυ κοινο ....

Ευγε ΣουΓκου thumbsup.gif
41.gif


1. Ω ναι, Κings. Με στέμμα κιόλας:

και φανατικό υποστηρικτή το Malakian, που στο κλιπ του Toxicity φοράει και custom jersey με το όνομά του πίσω:

ενώ πιο ψαγμένοι με συλλεκτικές Rangers και Sabres εμφανίστηκαν όπως έχω ξαναπεί στο New Millenium Cyanide Christ οι Meshuggah.

2. Το λένε και μπισκότο το puck, ακριβώς λόγω του σχήματος προφανώς.

3.Θενκς, επειδή παρακολουθώ αλλά δεν έχω κάπου να τα πω στα Ελληνικά το κάνω cool.gif
pete7
σημερα ξεκινουν τα πλειοφ

να δουμε τι θα κανει ο τιμπο θα κανει αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι σαν αυτο της προηγουμενης εβδομαδας
Iverson_3
Pete ποιους έχεις για Superbowl;
JR_Swish
QUOTE(pete7 @ Jan 14 2012, 19:16 ) *
σημερα ξεκινουν τα πλειοφ

να δουμε τι θα κανει ο τιμπο θα κανει αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι σαν αυτο της προηγουμενης εβδομαδας


Είναι τόσο εκπληκτικός αυτό ο Τιμ Τμποου που γίνεται τόσο χαμός στην Αμερική??
Δλδ ένας ψιλοάσχετος με το άθλημα αξίζει να παρακολουθήσει το Ντένβερ ή να περιοριστώ στο ΝΒΑ?
pete7
ο τιμπο για nfl δεν κανει ακομα αλλα στο κολλεγιο πηρε 2 πρωταθληματα κ το τροπαιο χαισμεν που ειναι μεγαλο επιτευμα
στην αμερικη γινεται χαμος γιατι πετυχαινει πολλα χωρις να ειναι ετοιμος ακομα για nfl
επισης κ λογω της πιστης του τον παρακολουθουν κ μερικοι δεν τους αρεσει-παντως ειναι σιγουρα η ιστορια του nfl φετος
γιατι εχει πετυχει πολλα χωρις να εχει γινει παικτης nfl
εγω παντως τον παω κ για αυτο υποστηριζω ντενβερ μετα αποκλεισμο τζετς


σουπερ μπολ θα ηθελα νεα ορλεανη που εχει φοβερη επιθεση με βαλτιμορη

φαβορι ειναι πακερς πατριοτς για τελικο αλλα θα δουμε

εγω θα βαλω τζαιντς με βαλτιμορη να δουμε θα πεσω μεσα

κατι που δεν εγραψα
για τους φαν του nfl θα ηταν ωραιος ενας τελος νεα ορλεανη πατριοτς που εχουν καλες επιθεσεις κ οχι καλες αμυνες
Iverson_3
Απίστευτος αγώνας Saints-49ers!!! Δεν υπάρχουν αυτά που έκανε ο Vernon Davis...
pete7
μεγαλη νικη απο 49ers-oi saints συνεχισαν το αρνητικο σερι των ηττων που εχει στα πλειοφ εκτος εδρας
λετε να ειναι χρονια των 49ers που εχουν φοβερη αμυνα-επιθεση δεν εχουν φοβερη αλλα χθες πετυχαν 36

στο αλλο ματς ανετα χωρις δυσκολια νικησαν οι πατριοτς

μεχρι τωρα οι εδρες μιλουν να δουμε τι θα γινει σημερα

προχθες στο espn βαλανε κατω ολους τους παραμετρους κ βγαλανε πρωταθλητη την βαλτιμορη θα δουμε αν βγουν σωστοι
παντως θα ηταν ωραιος αν γινοταν τελικος αδερφων σαν φρανσισκο βαλτιμορη

να σας πω την αμαρτια μου τα τελευταια λεπτα του ματς δεν το ειδα πηγα για υπνο αλλα το ειδα σε στιγμιοτυπα φοβερο φιναλε απο σμιθ που μεχρι περυσι ηταν χειροτερος του σαντζετζ

modernam
όντως τρομερή η νίκη των 49ers.
στο τελευατίο τεταρτο άλλαξε το προβαδισμα 2-3 φορές.
τρελλά TD's από vernon που στο τέλος έβαλε και τα κλάματα από την ένταση του αγώνα.
ο smith κατά την αποψή μου έκανε μέτριο παιχνίδι, αλλά το td με rushing που πέτυχε στο τέλος ήταν όλλα τα λεφτα. τους επιασε στον ύπνο κανονικά τους saints.
μεγάλη συνεισφορά και του gore στο rushing. παλιας κοπης rb αλλά τον γουστάρω τρελά.
pete7
εγω αφησα το ματς 2κ30 οταν το ματς ηταν 23 17
που να ηξερα οτι τα τελευται 4 λεπτα αλλαξε το σκορ 4 φορες
οπως εβλεπα το ματς ειπα ετσι θα τελειωσει αφου επαιζε αμυνα φοβερη το σαν φρανσισκο ομως ολα αλλαξαν τελευταια 4 λεπτα

οπως λενε ολοι πρωταθλημα στο nfl παιρνει η αμυνα κ για αυτο το λογο σαν φρανσισκο βαλτιμορη κ τζαιντς εχουν το προβαδισμα

θα ειναι ξενερα να δω πατριοτς πακερς τελικο

καλυτερα τζαιντς ρειβενς η σαν φρανσισκο ρειβνενς

ο σμιθ μεχρι περυσι δεν υπηρχε κ φετος αναγεννηθηκε με χαρμπο
κ χθες επαιξε καλα για μενα

εβλεπα μπραντι μπρις κ σμιθ να ριχνουν πασες μακριες κ σκεφτομουν σαντζεζ
χωρις τετοιες πασες δεν παμε πουθενα
pete7
αγχωτικη νικη για ρειβενς με αμυνα
κ πολλα λαθη απο qb χιουστον

τωρα τζαιντς πακερς

πατριοτς ρειβενς θα ειναι ντερμπι
θα παιξει μια απο τις καλυτερες επιθεσεις (πατριοτς) με μια απο τις καλυτερες αμυνες (ρειβενς)
lamar
Τρομερη προσπαθεια απο Χιουστον, αδικειται απο τον αστειο QB που εχει σαν αναπληρωματικο του Σομπ!!!

Γελαει ο κοσμος στον Γκριν Μπει με τη διαιτησια, fumble and recover απο Giants το βαφτισαν down by contact!!! Οι σπηκερ του Fox γελανε με την αποφαση αυτη!!!
pete7
οντως διαιτησια αστεια

εγω σαν τζετς θα επρεπε να υποστηριζω πακερς αλλα ειμαι εναντιον

ο γειτς ειναι 3ος qb χιουστον αφου οι 2 πρωτοι τραυματηστηκαν

I swear, these refs must be gettin paid by Greenbay.

κ στο τουιτερ τα εχουν με διαιτητες
lamar
QUOTE(pete7 @ Jan 16 2012, 00:26 ) *
οντως διαιτησια αστεια

εγω σαν τζετς θα επρεπε να υποστηριζω πακερς αλλα ειμαι εναντιον

ο γειτς ειναι 3ος qb χιουστον αφου οι 2 πρωτοι τραυματηστηκαν


Ναι ενταξει, στο NFL παιζεις ρε φιλε... Ο TD 3 INT??? Ο Σομπ με σπασμενο ποδι, καλυτερα θα τα πηγαινε... Εβλεπα αυτη την παιχταρα τον Φοστερ να πηγαινοερχεται πανω κατω και τον λυποταν η ψυχη μου!!!
pete7
ηταν 5 γυρο επιλογη ντραφτ ο γειτς
κ νεος

ο 2 ος που μπηκε αντι σομπ τραυμττηκε αμεσως ετσι ατυχησανε οι τεξανς

επισης η βαλτιμορη μπορει να νικησει πατριοτς για αυτο το λογο καλυτερα που περασαν ρειβενς
Iverson_3
Έξω και οι Packers.. Αν και δε συμπαθώ καμία ομάδα από τις δύο προτιμούσα να περάσουν οι Giants..
pete7
to ειδα ολο αποκλειστηκαν οι πακερς

πατριοτς ρειβενς
49ερς τζαιντς ντερμπι κ τα 2

εδω θα ειμαστε με ρειβενς κ 49ερς

πιο ευκολα μπορει διπλο τζαιντς απο ρειβενς παντως
pete7
k με εναντιον διαιτησιας νικησαν

εγω δεν παω πακερς φετος λογω οτι εβγαλαν γλωσα για 19-0
φυσικα φταινε κ τα μεσα
δεν μου αρεσουν οι ομαδες που απο τελευταιες περυσι παιρνουν τιτλο κ μετα καβαλανε καλαμι

παντως σαν τζετς πρεπει να με στενοχωρει ποσο μεγαλη ομαδα ειναι οι τζαιντς κ ποσοι μικροι εμεις κ ελπιζω να μην το παρουν το τροπαιο

παντως στα φαβορι βαζω πρωτο τους τζαιντς δυστηχως μετα πατριοτς μετα ρειβενς κ τελςο 49ερς

εχω προβλεψει τελικο τζαιντς ρειβενς κ espn εχει βγαλει νικητη ρειβενς να δουμε θα πεσουμε μεσα
george3321
Λοιπόν είδα και τα 4 ματσ οπότε έχουμε και λέμε: smiley.gif

Ρειβενς - Τεξανς...πολλά λάθη από μια άπειρη ομάδα(Τεξανς) και μες στη Βαλτιμόρη με τέτοια άμυνα δν μπορείς να έχεις ελπίδες...παρόλα αυτά οι Τέξανς είχαν την τύχη στα χέρια τους... με 2 λεπτά πριν τη λήξη, 2 ταιμουτς και 38 γιάρδες από το endzone για κάποιο λόγο αποφάσισαν(είτε ο QB είτε ο κοουτς) να πετάξουν την μπάλα βαθιά αντί να πάνε τσουκου τσουκου να σκοράρουν με τη λήξη...κρίμα γιατί παρόλους τους τραυματισμούς και ιδιαίτερα χωρίς το Schaub είχαν την ομάδα να πάνε Superbowl(έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο τέλος)...η επίθεση των Ρειβενς για άλλη μια φορά απογοήτευσε και πρέπει ο Flacco να κάνει καλύτερο παιχνίδι από αυτο σε μια σαφώς πολύ χειρότερη άμυνα την επόμενη βδομάδα για να χτυπήσουν τους Patriots...εύχομαι πως όχι γιατί θέλω να δω τις 2 ομάδες μου στον τελικό smiley.gif

Patriots - Denver...συνοπτικά η επίθεση των Pats κυριάρχησε και δεν άφησε περιθώρια σε μια καλή, όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα άμυνα των Μπρονκος...ο Πατριοτς κάνανε πολύ καλύτερη δουλειά στην άμυνα σε σχέση με πριν κανα μήνα πιέζοντας τον Τιμποου και κλείνοντας του τις πάσες...μια εκπλητική χρονιά για τους Μπρονκος οι οποίοι ξεπέρασαν τις δυνατότητές τους αλλά φάνηκε ότι δεν μπορούσαν να πάνε παρακάτω...οι Πατριοτς την επόμενη βδομάδα θέλουν ένα αντίστοιχα καλό παιχνίδι από την επίθεση καθώς η άμυνα των Ρειβενς δεν αστειεύεται...στην άμυνα πάλι αντιμετωπίζουν έναν κακό έως τώρα QB και ένα πάρα πολύ καλό rushing game...οι καλύτεροι Πατριοτς ας κερδίσουν 69.gif

Packers - Giants...αν και μου αρέσουν οι Πακερς υποστήριζα Τζιαντς γιατί ήθελα να παίξουμε στο Candlestick για το NCF Championship...πολλοί λένε τη νίκη των Τζιαντς έκπληξη κάτι με το οποίο διαφωνώ...φυσικά φέτος οι Πακερς είχαν κάνει απίστευτη χρονιά και με μια επίθεση που έμοιαζε ασταμάτητη...αλλά οι Τζιαντς είναι ομάδα που παίζει στα κρίσιμα και προσωπικά μετά τη λήξη της κανονικής σεζόν τη θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο NFL φέτος και το φαβορί να το πάρει...γύρισαν οι τραυματίες, έδεσε η άμυνα, ανέβηκε το rushing game για να φύγει λίγο το βάρος από τον Μανινγκ και η επίθεση συνέχισε να ακάθεκτη...όταν έχεις QB που πασάρει όπως Ροντζερς, Μπρις, Μπρειντι, Σταφορντ αλλά αυτός έχει και άμυνα τότε η ομάδα του αποκτά πλεονέκτημα...να θυμίσω ότι το προηγούμενο ματς έληξε με 3 πόντους διαφορά στη λήξη οπότε η διαφορά των 2 ομάδων ήταν πάρα πολύ μικρή...οι Πακερς δεν υπήρχαν στο ματς...τους πέφτανε οι μπάλες κάτω χωρίς πίεση και με τόσα λάθη δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδι στα πλειοφ...οι Πακερς πέρσυ δεν ήταν καθόλου τελευταίοι...αν δεν κάνω λάθος τραυματίστηκε ο Ροντζερς στα μέσα της σεζόν και μείνανε πίσω ο οποίος γύρισε και πήρανε τα 3 τελευταία ματς και μπήκαν τελευταίοι στο wildcard...οπότε πιστεύω ότι καλά κάνανε και τους λέγανε φαβορί για να το πάρουν...αλλά όπως όλοι ξέρουμε τα πλειοφ δεν έχουν καμία σχέση με την κανονική σεζον..!!

49ers - Saints...άφησα το καλύτερο για το τέλος...πίστευω ότι όλοι μας έχουμε δει παιχνίδια που έχουν μείνει στην ιστορία σε στιγμιότυπα και με σχόλια από δημοσιογράφους αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω βιώσει ένα τέτοιο παιχνίδι και ειδικά να είμαι από την πλευρά που στο τέλος κέρδισε...ένα απίστευτο ματς όπου η άμυνα των 49ers κράτησε την ομάδα μες στο παιχνίδι και στο τέλος η επίθεση το καθάρισε...οι Σεντς με 5 λάθη θα ήταν πραγματικά θαύμα εάν κέρδιζαν αυτό το ματς αλλά απότι φάνηκε ήταν πάρα πολυ κοντά...Davis και Smith κάνανε τα παιχνίδια της ζωής τους..!! Ο Σμιθ φέτος, με ένα συντηρητικό επιθετικό παχνίδι χωρίς θέαμα, έχει ξεφύγει από την αφάνεια και φαίνεται ότι σε κρίσιμες στιγμές (όπως και με τους Τζιαντς στο πρώτο ματς) είναι ηγέτης και οδηγεί την ομάδα στη νίκη...είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την επίθεση του Σαν Φρανσισκο ότι έχει βελτιωθεί και ότι μπορεί να βάλει μπόλικους πόντους στο ταμπλό αλλα πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή...!!!

GO 9ers...πολλοί ονομάζουν το τελευταίο touchdown "The Catch 3" και νομίζω όχι άδικα...είναι λίγο αστείο που έχουν μονοπωλήσει τα δικαιώματα για το "Catch" (τόσες άλλες τέτοιες φάσεις έχουν γίνει από άλλες ομάδες) οι 49ers, αλλά δεν παύει να μας αρέσει smiley.gif

pete7
οι 49ερς πηγαν στο πρωτο σουπερ μπολ με ενα τετοιo catch με αντιπαλο τους cowboys

esy θελεις σαν φρανσισκο πατριοτς

εγω βλεπω τζαιντς τελικο με βαλτιμορη κ αν οχι βαλιμορη με νιου ινγκλαντ
george3321
Όντως θέλω 49ers-Patriots smiley.gif

Οι Τζιαντς όπως είπα είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα κατά την άποψή μου και έχουν το πλεονέκτημα...οι 49ερς πρέπει να έχουν κατοχή της μπάλας όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην αφήσουν το Μανινγκ να κάνει τα δικά του...δύσκολο όμως να έχεις την κατοχή όταν αντιμετωπίζεις μια άμυνα σαν τους Τζιαντς...παρόλα αυτά πιστεύω 49ερς...!!!

Το παιχνίδι των Πατριοτς θα εξαρτηθεί κατά τη γνώμη μου από το passing game του Φλακο...ξέρουμε ότι οι άμυνα των Ρειβενς θα τσακίζει κόκαλα...ξέρουμε ότι οι Πατριοτς θα βάλουν κουτσά στραβά 25 πόντους μπορεί και παραπάνω...ξέρουμε ότι η άμυνά τους θα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτρια (πιο πιθανόν κακιά)...το rushing game των Ρειβενς θα πάρει μπόλικες γιάρδες...το θέμα είναι εάν ο Φλάκο θα μπορέσει να συμβαδίσει με τον Μπρέιντι..!!
pete7
ολοκληρωμενη ομαδα που πριν 1 μηνα την ειχαν για φουντο ομως την καταλληλη στιγμη ανακαμψε
οπως εγραψα το πρωι για μενα πρωτο φαβορι τωρα πια ειναι οι τζαιντς
κ εκπληξη αν οι 49ερς κατακτησουν το σουπερμπολ
george3321
Όπως τα λες φίλε Pete πήρε τα πάνω της την κατάλληλη στιγμή

Στο τέλος της σεζόν αν και έχασε από τους Ουασιγκτον πήρε 2 φορές τους Καουμποις σε παιχνίδια "ζωής και θανάτου", τους Τζετς, απέκτησε φόρα με τη συντρηπτική νίκη επί των Φαλκονς και αυτή η φορά συνεχίστηκε στους Πακερς και συνεχίζεται στουσ 49ers...αυτό που μένει να δούμε είναι πόσο θα διαρκέσει η φόρα αυτή που έχουν αποκτήσει οι Τζιαντς...ελπίζω όχι πολύ...!!! smiley.gif
pete7
ετσι οπως πανε δεν τους σταματαει κανεις τους τζαιντς
εγω θα ειμαι με σαν φρανσισκο
ειδες τι πασα του μοντανα τυφλη φοβερη-πλακα πλακα φετος την ειδα πρωτη φορα

ενα κουιζ με αυτους που ασχολουνται ποιες ειναι οι ατυχες ομαδες των σουπερμπολ πολυ ευκολο
lamar
QUOTE(pete7 @ Jan 17 2012, 10:50 ) *
ετσι οπως πανε δεν τους σταματαει κανεις τους τζαιντς
εγω θα ειμαι με σαν φρανσισκο
ειδες τι πασα του μοντανα τυφλη φοβερη-πλακα πλακα φετος την ειδα πρωτη φορα

ενα κουιζ με αυτους που ασχολουνται ποιες ειναι οι ατυχες ομαδες των σουπερμπολ πολυ ευκολο


Το Μπαφαλο εκτος συναγωνισμου...

Και οι μεγαλυτεροι winners, 49ερς!!!
pete7
οντως μπαφαλο με 4 σερι ηττες κ μονο σε ενα ματς εφτασε κοντα αλλα εχασε το φιλντ γκολ,στα αλλα εχασε με κατω τα χερια

επισης κ μιννεσοτα εχει 4 ηττες σε σουπερμπολ

ναινερς 5 κ στιλερς με 6 ειναι οι πλυνικες σουπερμπολ αλλα μαζι με πρωταθληματα πριν σουπερμπολ πρωτοι οι πακερς με 13
4 σουπερ 9 πρωταθληματα
lamar
49ερς ομως, εχουν 5/5 σε superbowl...
pete7
σωστα
george3321
Άλλο κουιζάκι... smiley.gif


Ποια θα θεωρούσατε την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του nfl?

Ψηφίζω 49ers (1980-1995) γιατί ήταν απλά άπαιχτοι..!! (δεν ξέρω και πάρα πολλές δυναστείες οπότε συγχωρέστε με για την ημιμάθειά μου icon_drunk.gif )

Πατριοτς κάνουν καλή δουλειά την τελευταία δεκαετία αλλά πιστεύω δεν φτάνουν το Σαν Φρανσισκο...ίσως με κάνα δυο Σουπερμποουλ να τους περάσουν 69.gif
Iverson_3
Οι Packers του Lombardi ήταν επίσης δυναστεία. 5 πρωταθλήματα μέσα σε 7 χρόνια (τα δύο τελευταία ήταν το Superbowl 1 και 2). Επίσης θεωρώ από τις καλύτερες τους 49ers της περιόδου Joe Montana (αγαπημένος παίχτης, ο Young ποτέ δε μου άρεσε). Οι Cowboys του 91-95 θα μπορούσαν να είναι μες στην κουβέντα (προσωπικά μου είναι αδιάφοροι) και οι Patriots των 00s επίσης (δε τους συμπάθησα ποτέ tongue.gif) Καλύτερη ομάδα σε μία σεζόν σίγουρα θα μπορούσε να πει κάποιος τους Dolphins του '72 (η μόνη αήττητη σεζόν), αλλά προσωπικά θα έβαζα και τους Bears του '85(Walter Payton RIP-δεν έχω ξαναδεί τέτοιο running back) τους οποίους πολλοί θεωρούν την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Μέχρι και τραγούδι που είχε γίνει hit έβγαλαν το 85 smiley.gif

pete7
δυναστειες eixan οι ναινερς δεκαετια 80 90 που πηραν 5 τιτλους
επισης πιο πριν δεκαετια 70 στηλερς που πηραν 4 κ αλλους 2 τα τελευταια 10 χρονια
πακερς αυτοκρατορια με σουπερμπολ κ απλα πρωταθληματα το 70
πατριοτς η καλυτερη ομαδα των 00s με 3 κατακτησεις
καουμποις δυναστεια μεσα 90

πιο πετυχημενη ειναι σιγουρα οι ναινερς που τα πηραν ολα μαζι σε 15 χρονια συν ειχαν φοβερη ομαδα με ραις μοντανα
ο ραις ψηφιστηκε ο κλαυτερος εβερ σαν τζορνταν στο μπασκετ-με βαση τα σουπερμπολ επιτυχημενη ειναι οι στηλερς κ με βαση ολα τα πρωταθληματα ειναι οι πακερς αλλα σαν δυναστεια σιγουρα ναινερς

πολλες αυτοκρατοριες με τελευατια των πατριοτς που αν παρουν 2 ακομα σουπερμπολ με μπραντι θα ξεπερασουτν τους ναινερς
aegeansheed
Hockey sucks man....

Η 2η μου επαφή με το άθλημα (η 1η όταν είχα κάνει ένα beard post στο blog μου και τυχαία έμαθα για την παράδοση με τα playoff beards) είχε τις εξής διαπιστώσεις:

- Πολύ δύσκολο τεχνικά
- Ο Datsyuk είναι μέγας αρτίστας
- Για να παίξει κάποιος χρειάζεται να φοράει φακούς επαφής οπωσδήποτε, έστω και με 0,25 μυωπία
- Οι κακοί παίκτες πρέπει να είναι αποτυχημένοι αθλητές american football, που τους αρέσει το ice skating ή αναγκάστηκαν να μάθουν για να βγάλουν το ψωμί τους
- Στο all-star ballot οι αντίστοιχοι Κινέζοι είναι οι Καναδοί
- O Κρις Τσέλιος κρέμασε το μπαστούνι του

Επιφυλάσομαι για τα playoffs
SG3ptshooter
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
Hockey sucks man....

No it doesn't.

QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
Η 2η μου επαφή με το άθλημα (η 1η όταν είχα κάνει ένα beard post στο blog μου και τυχαία έμαθα για την παράδοση με τα playoff beards)

Άλλη μια βασική υπεροχή του Detroit έναντι στο Pittsburgh:

QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
- Πολύ δύσκολο τεχνικά

Αν η έλλειψη τεχνικής κάποιου εντοπίζεται κυρίως στο να κουμαντάρει το puck με το stick, δεν θα το έλεγα πολύ δύσκολο τεχνικά να παίξεις, θα έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολο τεχνικά να είσαι ξεχωριστός. Περισσότερο θα το χαρακτήριζα πολύπλοκο για έναν παίκτη, ισορροπείς πάνω σε μια γλιστερή επιφάνεια πάνω σε λεπίδες, πρέπει να έχεις forehand και backhand χρησιμοποιώντας ένα ξύλο για να κουμαντάρεις ένα μικρό δίσκο, ενώ αν δεν έχεις αντίληψη κοντρολάροντας είναι πολύ πιθανό να έρθει κάποιος προς τα πάνω σου τρέχοντας με αρκετά χιλιόμετρα την ώρα κι επιτρέπεται να σε πετάξει κάτω. Και με λίγους παίκτες σε αρκετά ανοιχτό χώρο τα λάθη στην εκτίμηση/συνεννόηση στοιχίζουν άμεσα καλή ευκαιρία εις βάρος της ομάδας σου.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
- Ο Datsyuk είναι μέγας αρτίστας

Το παλεύει.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
- Για να παίξει κάποιος χρειάζεται να φοράει φακούς επαφής οπωσδήποτε, έστω και με 0,25 μυωπία

Νταξ δεν είναι και ΤΟΣΟ μικρό το puck, έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν γι' αυτό. Όσο κατανοεί κάποιος με τη συχνή παρακολούθηση και εξοικείωση το τι πρόκειται να συμβεί έχει και καλύτερη αντίληψη του τι συμβαίνει, λογικό είναι.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
- Οι κακοί παίκτες πρέπει να είναι αποτυχημένοι αθλητές american football, που τους αρέσει το ice skating ή αναγκάστηκαν να μάθουν για να βγάλουν το ψωμί τους

Οι κακοί παίκτες είναι Καναδοί ή Σκανδιναβοί/Ρώσοι με αποτυχημένο πέρασμα απ' τη λίγκα, δε νομίζω να έχουν εικόνα του american football σε μεγάλο βαθμό. Toυ Canadian ίσως. tongue.gif Πάντως ακόμα και αυτοί που τεχνικά είναι άθλιοι για να επιβιώνουν στο game χρειάζεται να είναι αρκετά πολυπράγμονες. Ο enforcer των Rangers π.χ. χλάτσωσε 2 μακρινά στο Winter Classic, ενώ ο υπερ-ταλαντούχος με το stick 25χρονος Καναδός Schremp κατέληξε να παίζει Ευρώπη, επειδή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα πρακτικό μέσα στο ματς.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
- Στο all-star ballot οι αντίστοιχοι Κινέζοι είναι οι Καναδοί

Συνολικά πρόκειται να πάνε 38 all-star, 12 rookies και κάμποσοι ακόμα που θα διαγωνιστούν σε ειδικές κατηγορίες (π.χ. fastest skater competition). Aπ' αυτούς μόνο 6 επέλεξε το κοινό, 4 αρχικά είναι μέλη των Senators, στην έδρα των οποίων θα διεξαχθεί το event, ένας Τσέχος, ένας Καναδός και δύο Σουηδοί. Έπειτα επιλέχθηκε ο Αμερικανός τερματοφύλακας της Βοστώνης ο Τίμμυ ο Τόμας που είναι χιλιοτραγουδισμένο εδώ γύρω το underdog story του και την εξάδα έκλεισε ο Phaneuf, βασικός defenseman στην πιο δημοφιλή ομάδα απ' τον Καναδά, τo Toronto (ναι, μπλιαχ), που όντως κάνει καλή σεζόν πέραν του ότι είχε αρκετό κόσμο πίσω του. Ο Phaneuf (φανούφ, άκου όνομα) που είναι κυρίως γνωστός για το νταραβέρι του με την κόρη του Jack Bauer.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
- O Κρις Τσέλιος κρέμασε το μπαστούνι του

φρέσκος είσαι εσύ. tongue.gif Ε στα 46 σταμάτησε δεν τον έπαιρνε άλλο.
QUOTE(aegeansheed @ Jan 20 2012, 11:43 ) *
Επιφυλάσομαι για τα playoffs

Finals at the Joe φέτος. Και πολλές χρονιές ακόμα αν μας βγει καλά η μετάβαση με απευθείας απόκτηση star που έχουμε στα σκαριά.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Πολύ κακή νίκη χτες, χάλια παιχνίδι, αλλά θα αρκεστώ στους 2 πόντους που μας έφεραν στην κορυφή. Στα shoohout δε θυμάμαι σε ποιον το έλεγα αλλά απλά δε γίνεται να χάσουμε, είμαστε η ομάδα με τον υψηλότερο μέσο όρο τεχνικής. Ο Pavel αν συνεχίσει έτσι και υγιής έχει σοβαρές ελπίδες για το Hart (MVP), το πρόγραμμα όσο πάει θα στρώνει, μόνο ένα πρόβλημα έχουμε φέτος. ΟΚ, πέραν του αναπληρωματικού τερματοφύλακα. Την εκμετάλλευση των καταστάσεων με παίκτη παραπάνω, έχουμε υπάρξει σταθερά κυρίαρχοι σε αυτές τα τελευταία χρόνια αλλά η αποχώρηση του ειδικού coach επί του θέματος, που έγινε head coach στην Ottawa φέτος, μας έχει αποσυντονίσει.. Goo Red Wings!

Hockeytown..
pete7
αυριο τελικοι περιφερειων

ντερμπι κ τα 2 -οποιος νικησει δεν θα ειναι εκπληξη

πιο ευκολα τζαιντς απο ρειβενς να σπασουν εδρα

τζετς κρατουν χολμς διαβασα -επισης ισως κοιταξουμε μανινγκ -θα δουμε ειναι νωρις ακομα
να δουμε αν μεινει χολμς πως θα τα παει με σανζετζ
george3321
Προβλέπω σήμερα όλοι οι πιστοί να καθηλώνονται μπροστά στην tv smiley.gif

Θέλω 49ερς και Πάτριοτς και νομίζω ότι θα τα καταφέρουν και οι 2 69.gif

Η πρόβλεψη καιρού για το Σαν Φρανσίσκο λέει βροχή και αέρα...νομίζω μας συμφέρει διότι έχουμε καλύτερο rushing game αλλά ποτέ δεν ξέρεις

Πρόβλεψη:

Πατριοτς - Ρειβενς (30-24)

49ερς - Τζιαντς (27-24)

icon_drunk.gif
pete7
οι τζαιντς ειναι μαθεμενοι σε βροχες κρυα

εγω βλεπω να περνουν ρειβενς κ τζαιντς που εχω προβλεψει πριν απο 10 μερες- ειδωμεν
carlito
QUOTE(pete7 @ Jan 22 2012, 14:47 ) *
οι τζαιντς ειναι μαθεμενοι σε βροχες κρυα

εγω βλεπω να περνουν ρειβενς κ τζαιντς που εχω προβλεψει πριν απο 10 μερες- ειδωμεν


Sorry, i cant use greek characters now, so im writing english.

Field goal miss with 20sec on the clock by the ravens and they got beaten by 20-23. They even had the chance to score a TD on the last run, but they got fumbled. It was real close.

I think it was a good performance overall by Flaco, he had his problems at the beginning but managed to get in the game. You can't really blame him for the loss IMO.

It was an exciting game, fun to watch. Now i'm turning to the 49's againt NY Giants match. It is going to be a long night icon_drunk.gif
pete7
2 λαθη εκριναν τα ματς-στο σαν φρανσισκο εχασε την μπαλα κ εδωσε την ευκαιρια στους τζαιντς να νικησουν με φιλντ γκολ
στο ντιου ινγκλαντ ο παικτης των ρειβενς ειχε την μπαλα στο χερι κ δεν μπορεσε να την κρατησει ωστε να κανει td κ να νικησουν,φιλντ γκολ εχασαν κ ουτε παραταση δεν ειχαμε οπως ματς τζαιντς

πατριοτς τζαιντς τελικος μια απο τα ιδια οπως 2007
επιθεση εναντιον αμυνα

εγω πιστευα οτι ρειβενς θα νικησουν κ ειχαν την ευκαιρια αλλα του εφυγε η μπαλα

φανταστειται ο μπραντι δεν επαιξε φοβερα κ ομως νικησαν οι πατριοτς χαρη στην αμυνα τους που ειναι τελευταια

ο τελικος ειναι 50 50 με λιγο προβαδισμα τζαιντς λογω αμυνας -γιατι τους τιτλους η αμυνα τους κερδιζει
οποιος νικησει φθανει τα 4 σουπερ μπολ κ ο μπραντι αν το κατακτησει φθανει τον μοντανα στα 4ενω ηδη εχει φθασει στα 5 σουπερμπολ που εχει παει κ ο ελγουει
pete7
οπως λενε κ οι φιλοι των τζετς στα μπλογκς ειναι ο χειροτερος τελικος για τζετς γιατι παιζουν 2 εχθροι μας
εγω περα απο την λοντρα που δεν εχω-σιγουρα θα ειχα αν ημουν αμερικη-αυτος ο τελικος επαναληψη δεν μου αρεσει το εχουμε δει ξανα αυτο το εργο
modernam
κριμα για τους 49ers.

και τα δύο παιχνιδια κριθηκαν στις λεπτομερειες.

το γύρισμα του Gronkowski μου φάνηκε πολύ βαρύ, και αν δεν είναι 100% έτοιμος γιαα το super bowl θα είναι μεγάλη απώλεια για τους patriots.

σε κάθε περίπτωση πάντως, προβάδισμα πλέον για τον τίτλο έχουν οι giants που έρχονται με φόρα...
pete7
με 2 λαθη απο βαλτιμορη κ 1 απο 49ερς κριθηκε
τους ειχα σιγουρους τους ρειβενς

καπου ακουσα οτι 6 φορα αυτος ο τελικος δεν νομιζω να ισχυει λαθος εκαναν

εγω με κανεναν δεν ειμαι αλλα σιγουρα πατριοτς παρα οι γειτονοι μας συν πατριοτς afc που πρεπει να υποστηριζουμε
pete7
http://www.nfl.com/videos/nfl-game-highlig...ss-costs-Ravens

για αυτη τη φαση φωναζουν οι ρειβενς οτι θα επρεπε να δουν το ριπλει οπως γινεται παντα στα τελευταια 2 λεπτα
Flash
Αν το πάρουν οι Patriots φαντάζομαι ότι η Βοστώνη θα είναι η μόνη πόλη στις ΗΠΑ που οι ομάδες της θα έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και στα 4 μεγάλα αθλήματα την τελευταία πενταετία (ή μήπως όχι; )
pete7
ναι οντως ετσι θα ειναι
oπως εβλεπα 33 εχει η βοστωνη κι ειναι δευτερη πισω ny με 55
φυσικα δεν παιζει βοστωνη οι πατριοτς αλλα θεωρειται ομαδα της βοστωνης παρα τα 35 χιλ που τους χωριζει
εδω εμεις παιζουμε νιου τζερσι που ειναι διπλα ny 5 χιλ απο μανχαταν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.