Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundobasket 2010 - Γ' ΟΜΙΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
colonel gomelsky
Ο Πέσιτς έκλεισε σε κάποια ομάδα;
vonzuchter
QUOTE(MaJesty23 @ Sep 1 2010, 01:03 ) *
Παιδιά έχει πέσει ομαδικη Βασιλειαδίτιδα rolleyes.gif !Κάποτε λέγαμε γιατί δεν παίζει ο Κορωνιός εθνική και τώρα μιλάμε για οτι ποιο μονοδιάστατο,υπάρχει,ένα παίχτη επιπέδου,Κολοσσού Ρόδου...Μιλάμε ο τύπος δεν πατάει μέσα,απο την γραμμή!Τρίπλα ελεεινή...Τι να πώ...Παρακαλάω να τον πάρει του χρόνου!Για να δούμε όλοι παρέα,τι θα κάνει!

Καζλάουσκας,οτι να ναι!!!Παίζουμε χωρίς σύστημα ,με συνθέσεις πεντάδας απλά απαράδεκτες... Η Ελλάδα δεν έιναι και δεν θα γίνει ποτέ Λιθουανία,η Ελλάδα παίζει σκυλίσια άμυνα και στηρίζεται στην offensive defense!Oχι στα τρίποντα και στο τρέξιμο!Ρε διάολε ,δεν είναι στο Dna μας...

Μπουρούσης απλά απαράδεκτος!Παίζει πλάτη όρθιος,έχει πολυ κακά χέρια -κακή υποδοχή της μπάλας!Ο τρόπος που γυρνάει είναι σαν να λέει ρίξε μου τάπα,μ'αρεσει! smiley.gif

Όταν πανηγυριζε τα τρίποντα εκνευρίστηκα!Το πάθος δεν φαίνεται στα πανηγύρια Γιάννη αλλά κάτω απο το καλάθι σώμα με σώμα!!!

Παρατήρηστε 'οταν μειώσαμε στους 8, 4 λεπτά πριν το τέλος!Η πεντάδα που έκανε σερί 11-1,έιχε διακριτούς ρόλους!Καλάθης ,Ζησης,Στράτος Τσαρτσαρής και Μπουρούσης!Γίονας ,ο Διαμαντίδης είναι άσσος,ο Σπανούλης 2 και ο Ζήσης κάτι ενδιάμεσο!

Να πω την αλήθεια μπήκα στο ημιχρονο στο forum και έπαθα πλάκα με την αισιοδοξία σας!Ητανε μπάσκετ ακόμα και με διαφορά στους 2 πόντους,αυτο?Χάλια μαύρα και στο πρώτο,τουρλουμπούκι και μπάσκετ αλάνας!


τα λεω καιρό για το μπουρούσαρο. οι τσαμπουκαλεμενοι σεντερ δινουν μαχες κατω απο τα καλαθια. θα μου πεις το εχει το σουτ και συνηθως οταν σουταρει ειναι εντελως αμαρκαριστος... τεσπα. Δε ξερω... ο Μπουρουσης με εχει κουρασει και στον ολυμπιακο. Θα τον προτιμουσα να ειχε δουλεψει λιγο το σωμα του να παρει 10-15 κιλα σε μυς κ να μαθει κλασσικες κινησεις πιβοτ παρα να βαζει σε καθε αγωνα 4 τριποντα
και στο σεφ 2-3 φορες παραλιγο να φαω ξυλο γιατι τον κραζω. σχολια 'ελα ρε γιανναρε ψυχαρα' κτλπ εχουν καταντησει γραφικά πλεον. πολυ ευστοχη και η παρατηρηση σου για την υποδοχη μπαλας. συνεχεια τη χανει. δεν ξερω αν ειναι αργος στα χερια ή αργος στη σκεψη αλλα εξυπνες πασες οπως αυτη η σκαστη σημερα του σπανουλη , συνεχως δε μπορει να τις πιασει. Καλος παικτης καλο παιδι καλο σουτ αλλα πολλες αδυναμιες.... θα μου πεις αν μπορουσε και να ποσταρει εδω θα ηταν? τωρα θα εκανε προετοιμασια με τους σελτικς...
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 01:22 ) *
Ο Πέσιτς έκλεισε σε κάποια ομάδα;

To γιο θες για να κλείσει τις τρύπες του ΠΑΟ; icon_drunk.gif
KingCrimson
QUOTE(vastravoud @ Sep 1 2010, 01:20 ) *
Συντάσσομαι και εγώ με τον nikefalin.

Κι αυτή η ήττα πόνεσε, αλλά αξίζουν και πολλά μπράβο στους Τούρκους φίλους.......


Τους ειπαν οτι αν κατσουν ησυχα και ειναι καλα παιδια θα τους βαλει η κ. Μερκελ στην Ε.Ε. για αυτο!
Role Model
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 01:22 ) *
Ο Πέσιτς έκλεισε σε κάποια ομάδα;



Πέσιτς; Και αυτοί που θα πάνε; smiley.gif
SupYo(s)
QUOTE(kobe81points @ Sep 1 2010, 00:53 ) *
Φιλε μου υπαρχει εμφανεστατη διαφορα κλασης, εχεις Τουρκογλου, Ιλιασοβα και Ερντεν (οι 2 πρωτοι χρονια ΝΒΑers)?????? Εδω ο σουπερσταρ ο δικος μας ο Σοφο εψαχνε απο δω και απο κει να βρει ομαδα.


Χρόνια NBAer ο hedo οκ. O Iλιάσοβα όμως πέρσι πήγε, και δεν εκανε τίποτα παραπάνω απο μια σχετικά ελπιδοφόρα rookie χρονιά, και μάλιστα όντας σε ομάδα που τον χρησιμοποιούσε αρκετά, λόγω απουσίας λύσεων στο 4.
Επίσης ο Hedo μπορεί περσι σta playoffs με τους Magic να έκανε παπάδες, αλλά διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος από το περσινό Εurobasket, που συνεχίστηκε αδιαλείπτως και στο Toronto.

Δηλαδή Οκ, Οι Τούρκοι υπερέχουν σαφώς σε υλικό στα Forwards, με τους 2 ΝΒΑers, αλλά κι η εθνική μας έχει αντίστοιχη διαφορά ποιότητας στα guard. Οι δε ψηλοί μας είναι μάλλον ποιοτικότεροι από τους Τούρκους. ο Μπουρούσης όμως επιμένει στα 3ποντα και είναι εν γενει λιγο σοφτ στα τελειώματα του, ενώ ο Σόφο δείχνει να έχει πρόβλημα με ψηλότερους αθλητικούς αντιπάλους.

Το θέμα όπως τόνισαν και οι περισσότεροι εγκειται στην εκμετάλλευση του ρόστερ. Οι τουρκοι προκειμένου να παίξουν την ομολογουμένως πολύ αποτελεσματική άμυνα ζώνης τους χρησιμοποιούσαν σχήματα με 1 guard, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
Θυμηθήκαμε να πιέσουμε 6 λεπτα πριν το τέλος, με τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει περισσότερο ο καλάθης. Με 4 guard, αν ο ένας παίζει 10-15 λεπτο, οι αλλοι 3 είναι λογικό να ψοφήσουν. Και να πω οτι οι άλλοι τα γράφουν από παντού και δεν τον βάζει επειδή δεν εχει σουτ ( που btw έχει, δε μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει στην Ευρώπη, στο NCAA ήταν καλός και στα 3ποντα και από μέση απόσταση )
οκ. Αλλά μιας και χτίζαμε ομαδικώς , θα μπορούσε να τον δοκιμάσει πιο νωρίς , μιας και θα μπορούσε να διασπάσει τη ζώνη με τις πάσες του.
Όντως αρνητικό που δεν δοκίμασε και Πρίντεζη στον Ιλιάσοβα, μιας κ είναι ο μόνος δικός μας forward εξίσου γρήγορος και αθλητικός, αλλά ο Τούρκος τέτοιο παιχνίδι δεν πρόκειται να ξανακάνει. Έβαλε και πολύ δύσκολα σουτ, ακόμα και ενα fling του ελέους στο τέλος παραλίγο να μπει. Ήταν στη μέρα του, δεν υπήρχαν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε, τουλάχιστο όπως έχει στηθεί η ομάδα.
Δε χάσαμε όμως μόνο απ αυτόν. Αν παίζαμε άμυνα στο pick n roll , που btw είναι ομαδική δουλειά, όχι μόνο των 2 που μαρκάρουν τον ballhandler και τον screener, αν πιέζαμε από νωρίς και κυρίως, αν κάναμε κανα block out να πάρουμε κανένα rebound παραπάνω, θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και με ήττα.
Επιθετικά δε, ζούμε και πεθαίνουμε με Vspan. Ούτε πέρσι μου άρεσε αυτή η λογική, αλλά δεν υπήρχαν άλλες δοκιμασμένες λύσεις. Φέτος, ακόμα και με Διαμαντίδη στην πεντάδα, ο Σπανούλης παραμενει ο οργανωτης (???) και ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων μας . Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε προπονητική εντολή ή στην απροθυμία του Διαμαντίδη να πάρει προσπάθειες, αλλά ως play maker είναι μια κλάση πάνω απο τον Σπανούλη , και έχει το skillset να παίξει 1vs1 και έξω από το ποστ πολύ πιο συχνά απ όσο το επιχειρει.

και οκ, μπορεί να χαρακτηριστώ μετά χριστόν προφήτης, αλλά θα συμφωνήσω με όσους επισήμαναν πόσο χρήσιμος θα ήταν ο Βασιλειάδης σε αυτό το ματς και γενικότερα στο τουρνουά ως τώρα. Αλλά ακόμα κι αν δεχτώ οτι δεν παίζει άμυνα, βρωμανε τα πόδια του, κατούρησε στο πηγάδι, whatever, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήρε καποιον άλλο περιφερειακό και έχουμε καταλήξει να σουτάρουμε 35 τριποντα μέσο όρο έχοντας στο ρόστερ 7 ( ΕΦΤΑ!!) 4ρο5αρια!


nikefalin
QUOTE
Σύμφωνα με τον Γιόνας Καζλάουσκας η αιτία της ήττας ήταν το γεγονός ότι δεν είχαμε ψυχολογία. "Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, από ψυχολογικής άποψης. Για να νικήσεις αυτό το ματς πρέπει η μηχανή να μη σταματήσει ποτέ. Η δική μας ομάδα δεν το έκανε αυτό. Επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα" είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε αναφερόμενος στην επιστροφή των Φώτση - Σχορτσιανίτη: "Οι δύο παίκτες μας επέστρεψαν, αλλά δεν είχαν την κατάλληλη χημεία με τους υπόλοιπους γιατί είχαν χάσει τα προηγούμενα δύο παιχνίδια".


τελειώσε...σαν να βλέπω τον Δανιήλ "είμαι 100 χρόνια μπροστά" να επικαλείται σε εκείνο τον αγώνα με τους Γερμανούς στο ποδόσφαιρο που χάσαμε 4-2 με τους Γερμανούς να παίζουν με 10 από το 1-2 το αμίμητο " η αποβολή των Γερμανών μας αποσυντόνισε".... coach Γιόνας ευχαριστούμε για το χάλκινο ...
colonel gomelsky
@SupYos. Ωραίος ο "νέος". Μπασκετικότατος όταν πολλοί έχουμε νεύρα. Καλωσήρθες.

ΥΓ. Τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ τι τον ήθελες; Αν και έχω βάλει φίλτρο ώστε να διαγράφεται αυτόματα το όνομά του το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.

Ρίχτε ονόματα προπονητών.

Εγώ είπα Πέσιτς.
Επίσης ο Μπλατ ανακοίνωσε ότι φεύγει από Ρωσία.
Εδώ που φτάσαμε δεν με χαλάει και επιστροφή Γιαννάκη.

ΥΓ. Προς όλους: Πέιτε αν θελετε για τον Βορεάδη, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ)
giannis_
τις πασες που εβγαζαν απο τον .... τους ο σπαν με τον μητσο καποιοι δεν μπορουν να τις αξιοποιησουν και καποιοι δεν ξερουν να τις αξιοποιησουν

το βασικο 5αρι σου καθεται και βαραει τριποντα και ο ζησης να κυνηγαει το ριμπαουντ,ναι το εχεις το σουτ μπουρου αλλα ριξε και κανα μπουνιδι κατω απο τη ρακετα

αμυνα τραγικη,και οταν εβγαινε καμια φορα κανα κλεψιμο επιθεση γιοκ

παγκος ανυπαρκτος.υπνοςςςςς.......!!!!!!!!δεν μπορω να βλεπω τον προπονητη τοσο ηρεμο(ενα κουτι βαλιουμ σιγουρα...) κ αντι να κατσει να τους τα χωσει μπας και ξυπνησουν λιγο,
οπως ειπε και πριν καποιος, στα ταιμ αουτ ο σπανουλης με τον μητσο δινανε οδηγιες και ο αλλος καθοταν και τους κοιταγε και ελεγε yes yes,do that...αν ειναι δυνατον.... icon_tomato.gif
ξεχναει στο παγκο τους μισους του παιχτες,συστηματα 0,ομαδα χωρις κλασσικο σουτερ βαραει περισσοτερα 3ποντα απο οτι 2 ποντα... οι τουρκοι σε καποια φαση ειχαν 5αδα με μ.ο υψους τα 5 μετρα και εμεις το 1,90 .ο πριντεζης εχει χτυπησει?αν οχι τι τον πηρε μαζι του για βολτα?icon_drunk.gif icon_drunk.gif
και τελος ο μητσος ειναι ασσος......και χαραμιζεται μια σημαντικη μοναδα της ομαδας μας.

και φυσικα πρεπει να διαλεξουμε αντιπαλο,δεν ειμαστε σε θεση να αντιμετωπισουμε ισχυροτερες ομαδες,ειδικα σημερα αυτο εγινε εμφανες με την κακοποιηση του αθληματος.
nikefalin
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 01:40 ) *
@SupYos. Ωραίος ο "νέος". Μπασκετικότατος όταν πολλοί έχουμε νεύρα. Καλωσήρθες.

Ρίχτε ονόματα προπονητών.

Εγώ είπα Πέσιτς.
Επίσης ο Μπλατ ανακοίνωσε ότι φεύγει από Ρωσία.
Εδώ που φτάσαμε δεν με χαλάει και επιστροφή Γιαννάκη.



καταρχήν θα υπάρχει νέος πρόεδρος...συλληπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Μιαούλη ( ενός τίμιου και εργατικου ανθρώπου) και του Φώτη Σεραφίδη ( μέλους της ΕΟΚ), που όσοι είναι από Θεσσαλονίκη θα τον ήξεραν καλύτερα.

Θα ήθελα Μπλατ ασκαρδαμικτείν
traveller
Θα μπορούσα να ρίξω όλο το "ανάθεμα" στον Καζλάουσκας εάν είχα πεισθεί ότι οι παίχτες έκαναν σήμερα αυτό που πραγματικά μπορούσαν.
Εάν όντως το έκαναν, τότε είναι που θα πρέπει να ανησυχήσουμε στα σοβαρά. Όχι από την ήττα αυτή καθαυτή.

Οι Τούρκοι μπήκαν μέσα κι έτρωγαν σίδερα. Οι δικοί μας??

Ήλπιζα ότι με τον ερχομό του Σόφο θα διαφοροποιούνταν κάποια πράγματα. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Ήταν "εκτός" αγώνα με το που μπήκε.
"να βγάλει plays για το low post" είπε πιο πριν κάποιος φίλος. Θα συμφωνήσω. Αλλά ποιοι θα τα υλοποιήσουν?? Ο Σόφο που με το που έπαιρνε τη μπάλα βρισκόταν ανάμεσα σε τρεις, ο Μπουρούσης που έβαλε τα δύο πρώτα και μετά άρχισε τις ζεϊμπεκιές ή ο εξαφανισμένος σήμερα Κωστάκης?? Το Βουγιούκα δεν τον αναφέρω καν.

Εγώ όπως το είδα το ματς σήμερα αναμετρήθηκε μια σαφώς ποιοτική ομάδα με μια ομάδα που ναι μεν υστερούσε σε ταλέντο αλλά ήταν πολύ πιο αθλητική και ήθελε/πιστευε πιο πολύ στη νίκη. Κέρδισε η 2η.
Που ήταν βέβαια και σαφώς πιο προετοιμασμένη.
Δε θυμάμαι ποτέ να πιέστηκε τόσο πολύ ο Σπανούλης και να "κουτούλαγε" συνεχώς πάνω σε παγίδα. Βγήκε εκτός αγώνα και τέλος, αφού ήταν ο μέχρι τώρα καλύτερος παίχτης μας και φαίνεται να είναι προσαρμοσμένη όλη η ομάδα γύρω από τις αρετές που έχει ο συγκεκριμένος παίχτης.
Ίσως θα πρέπει να δούμε ότι και στα δυο προηγούμενα ματς δεν παίξαμε κανένα σπουδαίο μπάσκετ. Τα κερδίσαμε από το ταλέντο ορισμένων παιχτών που σήμερα δεν έφτασε.

Τι να πω...ίσως παραμυθιαστήκαμε από τα πολλά και εν πολλοίς άχρηστα φιλικά με κατώτερους αντιπάλους.

Δε μπορώ να ξέρω αν και τι φταίει. Το ότι φταίει μόνο ο προπονητής , πέρα από την αλήθεια που μπορεί να έχει αυτή η άποψη, είναι μάλλον μια μονόπλευρη προσέγγιση.
kseplenhs
και γιατί να μην βάλουμε τον σφαιρό σαν χεντ κόουτς?

λίγο ξέμπαρκη η προπονητολογία βέβαια...μου βγάζει μια ολυμπιακοφροσύνη tongue.gif
kobe81points
QUOTE (SupYo(s) @ Sep 1 2010, 01:35 ) *
Χρόνια NBAer ο hedo οκ. O Iλιάσοβα όμως πέρσι πήγε, και δεν εκανε τίποτα παραπάνω απο μια σχετικά ελπιδοφόρα rookie χρονιά, και μάλιστα όντας σε ομάδα που τον χρησιμοποιούσε αρκετά, λόγω απουσίας λύσεων στο 4.
Επίσης ο Hedo μπορεί περσι σta playoffs με τους Magic να έκανε παπάδες, αλλά διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος από το περσινό Εurobasket, που συνεχίστηκε αδιαλείπτως και στο Toronto.

Δηλαδή Οκ, Οι Τούρκοι υπερέχουν σαφώς σε υλικό στα Forwards, με τους 2 ΝΒΑers, αλλά κι η εθνική μας έχει αντίστοιχη διαφορά ποιότητας στα guard. Οι δε ψηλοί μας είναι μάλλον ποιοτικότεροι από τους Τούρκους. ο Μπουρούσης όμως επιμένει στα 3ποντα και είναι εν γενει λιγο σοφτ στα τελειώματα του, ενώ ο Σόφο δείχνει να έχει πρόβλημα με ψηλότερους αθλητικούς αντιπάλους.

Το θέμα όπως τόνισαν και οι περισσότεροι εγκειται στην εκμετάλλευση του ρόστερ. Οι τουρκοι προκειμένου να παίξουν την ομολογουμένως πολύ αποτελεσματική άμυνα ζώνης τους χρησιμοποιούσαν σχήματα με 1 guard, ειδικά στο 2ο ημίχρονο.
Θυμηθήκαμε να πιέσουμε 6 λεπτα πριν το τέλος, με τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει περισσότερο ο καλάθης. Με 4 guard, αν ο ένας παίζει 10-15 λεπτο, οι αλλοι 3 είναι λογικό να ψοφήσουν. Και να πω οτι οι άλλοι τα γράφουν από παντού και δεν τον βάζει επειδή δεν εχει σουτ ( που btw έχει, δε μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει στην Ευρώπη, στο NCAA ήταν καλός και στα 3ποντα και από μέση απόσταση )
οκ. Αλλά μιας και χτίζαμε ομαδικώς , θα μπορούσε να τον δοκιμάσει πιο νωρίς , μιας και θα μπορούσε να διασπάσει τη ζώνη με τις πάσες του.
Όντως αρνητικό που δεν δοκίμασε και Πρίντεζη στον Ιλιάσοβα, μιας κ είναι ο μόνος δικός μας forward εξίσου γρήγορος και αθλητικός, αλλά ο Τούρκος τέτοιο παιχνίδι δεν πρόκειται να ξανακάνει. Έβαλε και πολύ δύσκολα σουτ, ακόμα και ενα fling του ελέους στο τέλος παραλίγο να μπει. Ήταν στη μέρα του, δεν υπήρχαν πολλά που θα μπορούσαμε να κάνουμε, τουλάχιστο όπως έχει στηθεί η ομάδα.
Δε χάσαμε όμως μόνο απ αυτόν. Αν παίζαμε άμυνα στο pick n roll , που btw είναι ομαδική δουλειά, όχι μόνο των 2 που μαρκάρουν τον ballhandler και τον screener, αν πιέζαμε από νωρίς και κυρίως, αν κάναμε κανα block out να πάρουμε κανένα rebound παραπάνω, θα ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και με ήττα.
Επιθετικά δε, ζούμε και πεθαίνουμε με Vspan. Ούτε πέρσι μου άρεσε αυτή η λογική, αλλά δεν υπήρχαν άλλες δοκιμασμένες λύσεις. Φέτος, ακόμα και με Διαμαντίδη στην πεντάδα, ο Σπανούλης παραμενει ο οργανωτης (???) και ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων μας . Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε προπονητική εντολή ή στην απροθυμία του Διαμαντίδη να πάρει προσπάθειες, αλλά ως play maker είναι μια κλάση πάνω απο τον Σπανούλη , και έχει το skillset να παίξει 1vs1 και έξω από το ποστ πολύ πιο συχνά απ όσο το επιχειρει.

και οκ, μπορεί να χαρακτηριστώ μετά χριστόν προφήτης, αλλά θα συμφωνήσω με όσους επισήμαναν πόσο χρήσιμος θα ήταν ο Βασιλειάδης σε αυτό το ματς και γενικότερα στο τουρνουά ως τώρα. Αλλά ακόμα κι αν δεχτώ οτι δεν παίζει άμυνα, βρωμανε τα πόδια του, κατούρησε στο πηγάδι, whatever, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πήρε καποιον άλλο περιφερειακό και έχουμε καταλήξει να σουτάρουμε 35 τριποντα μέσο όρο έχοντας στο ρόστερ 7 ( ΕΦΤΑ!!) 4ρο5αρια!

Λεγοντας χρονια NBAer για τον Ιλιασοβα εννοουσα, δεν ειναι ρουκυ οπως ο Ερντεν. Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.
Τελικα εβγαλες οτι εχουμε καλυτερο υλικο απο Τουρκους, εαν καταλαβα καλα. Τι να πω! Δεν θα προσπαθησω να σε μεταπεισω, γνωμη σου.

ΥΓ Ο Καλαθης καλος σουτερ!!!!! Μπορω να παω ησυχος πλεον για υπνο

carlito
QUOTE(Ilias7 @ Sep 1 2010, 00:15 ) *
Δεν παιζουν ρολο οι θεσεις για προκριση στους Ολυμπιακους..Μονο ο πρωτος περνει απευθειας προκριση στους Ολυμπιακους και κανεις αλλος..
Σε περιπτωση που χασουμε απο τους Ρωσσους και στη καλυτερη βελτιωθουμε τοσο πολυ και φτασουμε ως τη 4αδα ή στο τελικο κανεις δε θα θυμαται μετα απο καιρο οτι χασαμε απο τη Ρωσσια..Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα..


Μηπως εδω δε θυμαται ο καθενας μας το περσινο...γλεντι με την Γαλλια? Μεχρι και τα μουτρα του Ντε Κολο θυμαμαι με το που εβαλε το τελευταιο καλαθι, ουτε ο ιδιος δεν ηθελε να πιστεψει τη λαλακιε εκανε icon_drunk.gif

Τελως παντων, καταταλλα συμφωνω. Ας χασουμε...παλικαρισια με την Ρωσσια icon_drunk.gif
Role Model
Εγώ θέλω Μάνο με βοηθό τον Γιαννάκη!!! hammer.gif
colonel gomelsky
QUOTE(traveller @ Sep 1 2010, 01:45 ) *
Δε μπορώ να ξέρω αν και τι φταίει. Το ότι φταίει μόνο ο προπονητής , πέρα από την αλήθεια που μπορεί να έχει αυτή η άποψη, είναι μάλλον μια μονόπλευρη προσέγγιση.


Φίλε τραβ θα συμφωνούσα απόλυτα αν μιλάγαμε για σύλλογο και όχι για εθνική. Στην εθνική αυτούς έχουμε, με αυτους θα πορευτούμε. Δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές. Ο κόουτς Κ θα την πληρώσει.

SupYo(s)
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 01:40 ) *
@SupYos. Ωραίος ο "νέος". Μπασκετικότατος όταν πολλοί έχουμε νεύρα. Καλωσήρθες.

ΥΓ. Τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ τι τον ήθελες; Αν και έχω βαέλι φίλτρο ώστε να διαγράφεται αυτόματα το όνομά του το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.

Ρίχτε ονόματα προπονητών.

Εγώ είπα Πέσιτς.
Επίσης ο Μπλατ ανακοίνωσε ότι φεύγει από Ρωσία.
Εδώ που φτάσαμε δεν με χαλάει και επιστροφή Γιαννάκη.

ΥΓ. Προς όλους: Πέιτε αν θε΄λετε για τον Βορεάδη, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ)



Τhanks man, καλώς σας βρήκα! Είχα ήδη απογοητευτεί από το φιλικό με τη Σερβια και την ανακοίνωση του τελικού ροστερ οπότε τώρα είναι πιο ευκολο να το παίζω cool!

Δεν εφυγε ακόμα ο coach JK ( τυχαία τα αρχικά αραγε ??), και είναι πολύ πιθανό να μη φύγει. Πάντως από επιστροφη Γιαννάκη, θα προτιμούσα έναν προπονητή που παίζει σύγχρονο, γρήγορο μπάσκετ με έμφαση και στην επίθεση .Νo offence, καλός ο Γιαννάλης αλλά μετά απο τόσα χρόνια παλικαριάς και άμυνας θα θελα να δω λίγο μπάσκετ παραπάνω, και ας χάνουμε occasionally )
colonel gomelsky
QUOTE(kseplenhs @ Sep 1 2010, 01:47 ) *
και γιατί να μην βάλουμε τον σφαιρό σαν χεντ κόουτς?

λίγο ξέμπαρκη η προπονητολογία βέβαια...μου βγάζει μια ολυμπιακοφροσύνη tongue.gif


Εμ, άμα βολοδέρνεις 2 χρόνια στο τόπικ Ολυμπιακός μεταγραφές κάτι θα σου μείνει, δε γίνεται. smiley.gif

Hakeem Olajuwon
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 01:40 ) *
@SupYos. Ωραίος ο "νέος". Μπασκετικότατος όταν πολλοί έχουμε νεύρα. Καλωσήρθες.

ΥΓ. Τον ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ τι τον ήθελες; Αν και έχω βάλει φίλτρο ώστε να διαγράφεται αυτόματα το όνομά του το κατάλαβα από τα συμφραζόμενα.

Ρίχτε ονόματα προπονητών.

Εγώ είπα Πέσιτς.
Επίσης ο Μπλατ ανακοίνωσε ότι φεύγει από Ρωσία.
Εδώ που φτάσαμε δεν με χαλάει και επιστροφή Γιαννάκη.

ΥΓ. Προς όλους: Πέιτε αν θελετε για τον Βορεάδη, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ)


Ο πέσιτς εχει μεινει πισω απο τις εξελιξεις.Για τον γιαννακη το θεωρω κακογουστο ανεκδοτο.
ο μπλατ θα ηταν μια λυση αλλα υπάρχουν και καλυτερες λυσεις
KingCrimson
QUOTE(giannis_ @ Sep 1 2010, 01:42 ) *
τις πασες που εβγαζαν απο τον .... τους ο σπαν με τον μητσο καποιοι δεν μπορουν να τις αξιοποιησουν και καποιοι δεν ξερουν να τις αξιοποιησουν

Μηπως εννοεις το Μπουρου???? ohmy.gif

QUOTE(giannis_ @ Sep 1 2010, 01:42 ) *
στα ταιμ αουτ ο σπανουλης με τον μητσο δινανε οδηγιες και ο αλλος καθοταν και τους κοιταγε και ελεγε yes yes,do that...αν ειναι δυνατον.... icon_tomato.gif


αν εγινε πραγματι κατι τετοιο, που δε μου φαινεται και απιστευτο να γινε....ειναι ολα τα λεφτα!
traveller
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 31 2010, 22:49 ) *
Φίλε τραβ θα συμφωνούσα απόλυτα αν μιλάγαμε για σύλλογο και όχι για εθνική. Στην εθνική αυτούς έχουμε, με αυτους θα πορευτούμε. Δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές. Ο κόουτς Κ θα την πληρώσει.

Νομίζω ότι φέτος είναι η τελευταία του χρονιά έτσι κι αλλιώς. Λήγει το συμβόλαιό του ή κάνω λάθος ?και βέβαια αυτός θα την πληρώσει, δεν αντιλέγω
SupYo(s)
QUOTE(kobe81points @ Sep 1 2010, 01:48 ) *
Λεγοντας χρονια NBAer για τον Ιλιασοβα εννοουσα, δεν ειναι ρουκυ οπως ο Ερντεν. Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα.
Τελικα εβγαλες οτι εχουμε καλυτερο υλικο απο Τουρκους, εαν καταλαβα καλα. Τι να πω! Δεν θα προσπαθησω να σε μεταπεισω, γνωμη σου.

ΥΓ Ο Καλαθης καλος σουτερ!!!!! Μπορω να παω ησυχος πλεον για υπνο


Μα, νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν ότι ποιοτικά είμαστε λίγο πιο πάνω από τους Τούρκους. Είναι διαφορετικό να παραδεχτούμε ότι δεν τους ματσάρουμε καλά, ή να οτι δεν μπορούμε να βρούμε αντίδοτο στη Ζώνη τους, από το να τους βαφτίσουμε παιχταράδες. Με εξαίρεση Hedo, Ilyasova και Asik, είναι ένα επίπεδο κάτω από τους δικούς μας, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Τωρα αν εμείς κάναμε τους μέτριους ή απλά καλούς παίχτες ήρωες με την εκπληκτική pick n roll αμυνά μας, είναι άλλο κεφάλαιο.

Περι σουτ Καλάθη στο Κολλέγιο πιστεύω μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι άλλοι, καθώς και διάφορες μπασκετικές σελίδες π.χ

Calathes Draftexpress

Αν όντως πηγαίνεις για ύπνο πάντως, Καληνύχτα!
kseplenhs
ρε παιδιά,μία ήττα έγινε στην τελική.ας τελειώσει το τουρνουά και βλέπουμε...

ας μην αντιμετωπίζουμε την εθνική σαν την ολυμπιακάρα.

εξάλλου η κατάσταση με τις εθνικές ομάδες και με τα καλοκαιρινά αυτά τουρνουά όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνεται πιο χαμηλού επιπέδου γιατί αρκετοί παίχτες πρώτης γραμμής δεν θα συμμετέχουν.
και αν μείνουν μερικοί τότε θα παίζουν με το 50% των δυνάμεών τους.

οι εποχές μέχρι πριν λίγα χρόνια που ερχόταν το καλοκαίρι και βλέπαμε μια εθνική να τσακίζει στην άμυνα και να βγάζει αυτοματισμούς στην επίθεση ίσως να πέρασαν ανεπιστρεπτί.και αυτή η αποδυνάμωση συμβαίνει σε όλες τις εθνικές και όσο περνάνε τα χρόνια θα γίνεται πιο έντονη.μέχρι τουλάχιστον αυτά τα τουρνουά να αραιώσουν ή να αλλάξουν μορφή...
whoever81
Άρθρο του Θανάση Ασπρούλια. Γενικά σωστό και εύστοχο αλλά και με μία παράγραφο που με βάζει σε σκέψεις όσον αφορά την καλή του αντίληψή...

"Ο Καζλάουσκας έκανε ένα από τα καλύτερα κοουτσαρίσματα επί εποχής Εθνικής ομάδας και η τύχη του γύρισε την πλάτη, όταν μέσα σε διάστημα ενός λεπτού ο Ζήσης και ο Σχορτσιανίτης φορτώθηκαν με 4 φάουλ και ουσιαστικά τέθηκαν εκτός αγώνα. Ειδικά ο Σόφο ήταν σαρωτικός. Πραγματικός οδοστρωτήρας απέναντι στους αντίπαλους ψηλούς, αλλά οι διαιτητές ήταν αυστηροί μαζί του.. Αν είχε μείνει ειδικά αυτός μέσα στο παιχνίδι, κάποια πράγματα ίσως να ήταν τελείως διαφορετικά. "

SentraGoal
petrovic
-Επιτέλους γράφτηκε από κάμποσους εδώ μέσα ότι είναι τραγικό ο Διαμαντίδης να φτάνει συνέχεια 1-2 μέτρα από το καλάθι και να τη σπάει μετά μονίμως εξω. Εντάξει αρκετά με αυτά τα "αλτρουιστικά" των εμπόρων της δημοσιογραφίας.Ας εκτεθεί και λίγο παραπάνω εκτελεστικά, δεν έγινε τίποτα
-Αφού τέλος παντων ο Διαμαντίδης προτιμάει το ρόλο του άσσου, αυτό του βγαίνει του ανθρώπου, τι να κάνουμε, ας δοκιμάσει επιτέλους ο Καζλα τον Μήτσο στο 1, ας απελευθερώσει τον Σπανούλη στο 2 και ας αφήσει τον Περπε στο 3. Οπότε και θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με Σπανούλη να παίρνει 35 προσπάθειες στον κάθε αγώνα, αφού ο Διαμαντίδης θα αφοσιωθεί στα σπλιτ άουτ που λατρεύει με μανία και ο Πέρπε φοβάται στην επίθεση έστω και να ακουμπήσει τη μπάλα.
-Υπάρχει κάποια ελαχιστα λογική εξήγηση γιατί γίναμε ξαφνικά τόσο ,μα τόσο, σοφτ;
-Υπάρχει γενικά θέμα με το σουτ των Ελλήνων παικτών. Δε φταει για όλα ο προπονητής. Είναι δυνατόν να μας αφήνουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΛΟΙ τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ το τρίποντο και εμείς να έχουμε μονίμως 30%;Υπάρχει γενικά πρόβλημα σε αυτό το τομέα, ο ακατονόμαστος θα βοηθούσε αρκετά , αλλά και πάλι το πρόβλημα θα υπήρχε.όσοι έχουν αγωνιστεί σε τμήματα υποδομών ίσως μπορούσαν να πουν κάτι παραπάνω.
-Υπάρχει ακόμα ελπίδα, ιδίως εάν αποφασίσουν να μπουν μέσα και να τα δώσουν όλα, όπως παλιά.
CrossoverOnE
QUOTE(petrovic @ Sep 1 2010, 02:10 ) *
-Επιτέλους γράφτηκε από κάμποσους εδώ μέσα ότι είναι τραγικό ο Διαμαντίδης να φτάνει συνέχεια 1-2 μέτρα από το καλάθι και να τη σπάει μετά μονίμως εξω. Εντάξει αρκετά με αυτά τα "αλτρουιστικά" των εμπόρων της δημοσιογραφίας.Ας εκτεθεί και λίγο παραπάνω εκτελεστικά, δεν έγινε τίποτα
-Αφού τέλος παντων ο Διαμαντίδης προτιμάει το ρόλο του άσσου, αυτό του βγαίνει του ανθρώπου, τι να κάνουμε, ας δοκιμάσει επιτέλους ο Καζλα τον Μήτσο στο 1, ας απελευθερώσει τον Σπανούλη στο 2 και ας αφήσει τον Περπε στο 3. Οπότε και θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με Σπανούλη να παίρνει 35 προσπάθειες στον κάθε αγώνα, αφού ο Διαμαντίδης θα αφοσιωθεί στα σπλιτ άουτ που λατρεύει με μανία και ο Πέρπε φοβάται στην επίθεση έστω και να ακουμπήσει τη μπάλα.
-Υπάρχει κάποια ελαχιστα λογική εξήγηση γιατί γίναμε ξαφνικά τόσο ,μα τόσο, σοφτ;
-Υπάρχει γενικά θέμα με το σουτ των Ελλήνων παικτών. Δε φταει για όλα ο προπονητής. Είναι δυνατόν να μας αφήνουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΛΟΙ τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ το τρίποντο και εμείς να έχουμε μονίμως 30%;Υπάρχει γενικά πρόβλημα σε αυτό το τομέα, ο ακατονόμαστος θα βοηθούσε αρκετά , αλλά και πάλι το πρόβλημα θα υπήρχε.όσοι έχουν αγωνιστεί σε τμήματα υποδομών ίσως μπορούσαν να πουν κάτι παραπάνω.
-Υπάρχει ακόμα ελπίδα, ιδίως εάν αποφασίσουν να μπουν μέσα και να τα δώσουν όλα, όπως παλιά.

To προβλημα με το σουτ οι ιδιοι οι παικτες και οι προπονητες ειναι σιγουρο οτι το ξερουν καλυτερα απο εμας.Το θεμα ειναι οτι δεν δειχνουν οτι ψαχνουν τροπο εναλλακτικο για να το καλυψουν.Ουτε διαθεση για τρεξιμο βλεπω (που κατα μεγαλο βαθμο εξαρταται απο τη διαθεση στην αμυνα που ουτε και εκει υπαρχει φετος) ουτε κανενα συστημα της προκοπης...αλλα τι συστημα εδω μια πασα δεν μπορουμε να αλλαξουμε καλα καλα....
traveller
QUOTE(whoever81 @ Sep 1 2010, 00:09 ) *
Άρθρο του Θανάση Ασπρούλια. Γενικά σωστό και εύστοχο αλλά και με μία παράγραφο που με βάζει σε σκέψεις όσον αφορά την καλή του αντίληψή...

"Ο Καζλάουσκας έκανε ένα από τα καλύτερα κοουτσαρίσματα επί εποχής Εθνικής ομάδας και η τύχη του γύρισε την πλάτη, όταν μέσα σε διάστημα ενός λεπτού ο Ζήσης και ο Σχορτσιανίτης φορτώθηκαν με 4 φάουλ και ουσιαστικά τέθηκαν εκτός αγώνα. Ειδικά ο Σόφο ήταν σαρωτικός. Πραγματικός οδοστρωτήρας απέναντι στους αντίπαλους ψηλούς, αλλά οι διαιτητές ήταν αυστηροί μαζί του.. Αν είχε μείνει ειδικά αυτός μέσα στο παιχνίδι, κάποια πράγματα ίσως να ήταν τελείως διαφορετικά. "

SentraGoal


είχε πάρει τίποτα πριν τα γράψει???


QUOTE(CrossoverOnE @ Sep 1 2010, 00:13 ) *
αλλα τι συστημα εδω μια πασα δεν μπορουμε να αλλαξουμε καλα καλα....


τι πάσα να αλλάξεις όταν ο ένας έχει μονίμως τρεις κοντούς και ο άλλος ένα PG και 4 κτηνάρια?? Η ΕΟ έπαθε σήμερα ότι είχε πάθει ο Παναθηναϊκός από τη Ρέαλ εδώ μέσα.
vonzuchter
QUOTE(petrovic @ Sep 1 2010, 02:10 ) *
-Επιτέλους γράφτηκε από κάμποσους εδώ μέσα ότι είναι τραγικό ο Διαμαντίδης να φτάνει συνέχεια 1-2 μέτρα από το καλάθι και να τη σπάει μετά μονίμως εξω. Εντάξει αρκετά με αυτά τα "αλτρουιστικά" των εμπόρων της δημοσιογραφίας.Ας εκτεθεί και λίγο παραπάνω εκτελεστικά, δεν έγινε τίποτα
-Αφού τέλος παντων ο Διαμαντίδης προτιμάει το ρόλο του άσσου, αυτό του βγαίνει του ανθρώπου, τι να κάνουμε, ας δοκιμάσει επιτέλους ο Καζλα τον Μήτσο στο 1, ας απελευθερώσει τον Σπανούλη στο 2 και ας αφήσει τον Περπε στο 3. Οπότε και θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με Σπανούλη να παίρνει 35 προσπάθειες στον κάθε αγώνα, αφού ο Διαμαντίδης θα αφοσιωθεί στα σπλιτ άουτ που λατρεύει με μανία και ο Πέρπε φοβάται στην επίθεση έστω και να ακουμπήσει τη μπάλα.
-Υπάρχει κάποια ελαχιστα λογική εξήγηση γιατί γίναμε ξαφνικά τόσο ,μα τόσο, σοφτ;
-Υπάρχει γενικά θέμα με το σουτ των Ελλήνων παικτών. Δε φταει για όλα ο προπονητής. Είναι δυνατόν να μας αφήνουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΛΟΙ τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ το τρίποντο και εμείς να έχουμε μονίμως 30%;Υπάρχει γενικά πρόβλημα σε αυτό το τομέα, ο ακατονόμαστος θα βοηθούσε αρκετά , αλλά και πάλι το πρόβλημα θα υπήρχε.όσοι έχουν αγωνιστεί σε τμήματα υποδομών ίσως μπορούσαν να πουν κάτι παραπάνω.
-Υπάρχει ακόμα ελπίδα, ιδίως εάν αποφασίσουν να μπουν μέσα και να τα δώσουν όλα, όπως παλιά.


Το μόνο που χρειαζεται ειναι ξυλο. Αγκωνιες, μαχες στη ρακετα. Σκυλισια επιθετικη αμυνα. ψυχη. αυτη ειναι η εθνικη που αγαπησαμε. Ολοι πλεον ξερνανε με τα σπλιτ αουτ του διαμαντιδη και τα φλωροτριποντα. Αφου δε μπαινουν. Αν έμπαιναν δε με χαλαγαν καθολου. αλλα δε μπαινουν. ο μυ8ος οτι η ζωνη σπαει με τριποντα εχει καταρριφτεί προ πολλού. Εχουν δουλεψει τοσοι και τοσοι προπονητες με τον σοφο. ας του μαθει και καποιος του σοφο να σπαει τη μπαλα εξω οταν πανε για τριπλ τημ οι αντιπαλοι. ελεος
chrisk89
εγώ θα μιλήσω γενικά, όχι μόνο για το σημερινό αγώνα...

δεν έχω δεί ποτέ center να τραβάει περισσότερα 3ποντα απο ότι 2ποντα, σε ότι επίπεδο και αν έχω δεί μπάσκετ... ο Μπουρούσης πρέπει να έχει ρίξει περισσότερα 3ποντα τους τελευταίους 3 αγώνες απο ότι σε όλη την χρόνια του

εμένα με προβλημάτισε μια δήλωση του Φιλίππου όταν τον ρώτησε ο Συρίγος στον αγώνα με την Κίνα γιατί έπαιζαν έτσι και η απάντηση ήταν "τους το λέγαμε και δεν το έκαναν", το είχα δεί στην εκπομπή του Novasport μετά τον αγώνα με την Κίνα

ο Διαμαντίδης όπως και ο Σπανούλης δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει και δεν πάνε για μπάσιμο.... καρφιά έχει το παρκέ στο ζωγραφιστό και δεν μπορούν να μπούν?

γενικά η εικόνα της εθνικής μας με προβληματίζει ΠΑΡΑ πολύ σε αυτό το τουρνουά.... ελπίζω αυτή η ήττα να ήταν ένα ΓΕΡΟ χαστούκι να ξυπνήσουν και να παίξουν επιτέλους όπως έπαιζαν πριν 2 χρόνια! και όσο για τους αντιπάλους μας, αν παίξουμε όπως τότε δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα! εγώ ακόμα πιστεύω οτι μπορούμε να πάρουμε βάθρο, αρκεί να ξυπνήσουν οι παίκτες και να παίξουν σωστά και έξυπνα!
kseplenhs
QUOTE(petrovic @ Sep 1 2010, 02:10 ) *
-Επιτέλους γράφτηκε από κάμποσους εδώ μέσα ότι είναι τραγικό ο Διαμαντίδης να φτάνει συνέχεια 1-2 μέτρα από το καλάθι και να τη σπάει μετά μονίμως εξω. Εντάξει αρκετά με αυτά τα "αλτρουιστικά" των εμπόρων της δημοσιογραφίας.Ας εκτεθεί και λίγο παραπάνω εκτελεστικά, δεν έγινε τίποτα


αυτό το πράγμα το είχε και ο παπαλουκάς πριν πάει στην τσσκά.και σε πιο ακραίο βαθμό μάλιστα.να είναι το χέρι του εκατοστά απο το να καρφώσει και ξαφνικά να έβγαζε πάσα στο πλάι

το γεγονός πως η καριέρα του παπαλουκά εκτοξέυθηκε μόλις έκοψε αυτό ίσως και να μην είναι συμπτωση tongue.gif

πάντως για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου,ο διαμαντίδης με τα σπλιτ αουτ δεν κάνει κακό στην ομάδα.απλά την πετάει στον ελευθερο παίχτη ο οποίος αν χάσει αμαρκάριστο σουτ θα φταίει αυτός και όχι ο πασέρ ο οποίος έκανε το καθήκον του (και έβγαλε την ευθύνη απο πάνω του tongue.gif )
θέλω να πω πως αυτές οι πάσες του διαμαντίδη σχεδόν πάντα καταλήγουν σε συμπαίχτη.ούτε φεύγουν στην εξέδρα οι μπάλες ούτε πασάρει σε αντίπαλο.δεν κάνει λάθη δλδ (με την στατιστική έννοια τουλάχιστον)

για παράδειγμα το οτι ο σχορτσιανίτης δεν ξέρει να πασάρει όταν κλείνεται απο 3-4 και το οτι ο μπουρούσης είναι lady marmalade κάτω απο το καλάθι,είναι επιζήμια για την ομάδα γιατί σχεδόν πάντα οδηγούν σε λάθη...
a bullet for your head
Για οσους θελουν να ξαναδουν το ματσακι,το δειχνει τωρα η ΕΤ3...
Manu7
Λοιπόν κάποιες σκέψεις γενικές πλέον...

Με Καζλάουσκας λοιπόν εχει επισημανθεί από όλους (παίχτες και δημοσιογράφους) ότι η ομάδα θα παίξει γρήγορο
μπάσκετ με ψηλό σκορ,γρήγορες επιθέσεις,αιφνιδιασμούς.

Μήπως ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο?Θεωρώ τελικά πως ναι...Δεν μπορεί...

Οι Έλληνες αθλητές δεν έχουν τίποτα φοβερά προσόντα και γενικά δεν έχουν και πολύ γυμνασμένα κορμιά.Δεν έχουν τις αντοχές των ξένων καλών αθλητών και τα τρεξίματα τους.Πώς λοιπόν ο Έλληνας παίχτης της εθνικής ομάδας που παίζει 30λεπτο να μπορεί να πιέσει στην άμυνα για να παίξει γρήγορο μπάσκετ και συγχρόνως στην επίθεση να εντάσσεται στο γρήγορο τέμπο της ομάδας?

Από κει και πέρα το ψηλό σκορ θέλει και σουτ.Για να ανοίξουν οι άμυνες.Τα οποία σουτ μπορούν να βγαίνουν στον αιφνιδιασμό για να είναι εντελώς ελεύθερα.Δεν έχουμε τέτοιους παίχτες.

Εν ολίγοις,αυτό το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε το έχει παίξει εδώ και πολλά χρόνια η εθνική Ισπανίας.
Η Ισπανία όμως έχει 1 πανέξυπνο πλει μεικερ που παίζει χρόνια ολόκληρα στο ΝΒΑ δηλαδή παίζει ένα σωρό παιχνίδια όλο το χρόνο(Καλντερόν).Έχει το καλύτερο δυάρι στην ευρώπη που παίζει Ευρωλίγκα και Ισπανικό πρωτάθλημα(Ναβάρο).Έχει μια σαίτα στην επίθεση και ελατήριο που παίζει επίσης ΝΒΑ και έχει εξαιρετικά προσόντα(ρούντι).Έχει τον καλύτερο ψηλό στην Ευρώπη και από τους καλύτερους στο ΝΒΑ(Γκασόλ) που παίζει επίσης άπειρα παιχνίδια κάθε χρόνο.
Δηλαδή,σκεφτείτε τι φυσική κατάσταση έχουν οι συγκεκριμένοι παίχτες.
Σκεφτείτε ότι οι 3 πρώτοι απειλούν από το σπίτι τους με το σουτ που διαθέτουν.
Σκεφτείτε ότι ο Γκασόλ είναι γρήγορος ψηλός και δυνατός.Πράγμα σπάνιο.

Εμείς έχουμε τέτοιους παίχτες για να παίξουμε το γρήγορο μπάσκετ που θέλει ο προπονητής?
Δεν υποτιμώ τους παίχτες μας.Απλά είμαστε διαφορετική σχολή.
Τελικά απ'ότι φαίνεται η προπονητική του στυλ Γιαννάκη μας ταιριάζει περισσότερο ως φαίνεται.

Όλα αυτά τώρα βέβαια.Γιατί μπορεί να δω στη συνέχεια μια εθνική ομάδα να με διαψεύδει.Και μακάρι να το κάνει...
KingCrimson
Εγω παντως χωρις να αναπολω το Γιαννακη, του αξιζουν πολλα μπραβο γιατι τους ειχε μαζεψει και τους εκανε ομαδα και τοτε λεγαμε ολοι συνειδητα οτι ναι μεν δεν υπαρχει ο μεγαλος παικτης (και οντως δεν υπηρχε) αλλα παμε να τους νικησουμε με το τσαμπουκα μας και με την ομαδα μας. Τωρα την εχουμε δει οτι εχουμε τη σουπερ ομαδα και τους σουπερ παικταραδες που οι αλλοι πρεπει να μας προσκυνησουν , δε παει ετσι ομως γιατι και οι αλλοι εχουν τα αστερια τους π.χ. Μπαρεα, Γι, Ιλιασοβα και επισης και αυτοι παιζουν μπασκετ και εχουν 2 χερια και 2 ποδια! Το οτι ειμαστε ισως η μοναδικη ομαδα με βλεψεις για μεταλιο που δεν εχει ουτε ενα nbaer και αυτο δεν ειναι τυχαιο...
Οποτε ας μη τρελενομαστε γενικα, με διασταυρωσεις κλπ..και οτι καλο ειναι να ρθει ας ερθει, αν δεν ερθει απο του χρονου παλι με ηγετη το λατρεμενο Κωστα Βασιλειαδη!!! smiley.gif

Καληνυχτα

QUOTE(Manu7 @ Sep 1 2010, 02:27 ) *
Λοιπόν κάποιες σκέψεις γενικές πλέον...

Με Καζλάουσκας λοιπόν εχει επισημανθεί από όλους (παίχτες και δημοσιογράφους) ότι η ομάδα θα παίξει γρήγορο
μπάσκετ με ψηλό σκορ,γρήγορες επιθέσεις,αιφνιδιασμούς.

Μήπως ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο?Θεωρώ τελικά πως ναι...Δεν μπορεί...

Οι Έλληνες αθλητές δεν έχουν τίποτα φοβερά προσόντα και γενικά δεν έχουν και πολύ γυμνασμένα κορμιά.Δεν έχουν τις αντοχές των ξένων καλών αθλητών και τα τρεξίματα τους.Πώς λοιπόν ο Έλληνας παίχτης της εθνικής ομάδας που παίζει 30λεπτο να μπορεί να πιέσει στην άμυνα για να παίξει γρήγορο μπάσκετ και συγχρόνως στην επίθεση να εντάσσεται στο γρήγορο τέμπο της ομάδας?

Από κει και πέρα το ψηλό σκορ θέλει και σουτ.Για να ανοίξουν οι άμυνες.Τα οποία σουτ μπορούν να βγαίνουν στον αιφνιδιασμό για να είναι εντελώς ελεύθερα.Δεν έχουμε τέτοιους παίχτες.

Εν ολίγοις,αυτό το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε το έχει παίξει εδώ και πολλά χρόνια η εθνική Ισπανίας.
Η Ισπανία όμως έχει 1 πανέξυπνο πλει μεικερ που παίζει χρόνια ολόκληρα στο ΝΒΑ δηλαδή παίζει ένα σωρό παιχνίδια όλο το χρόνο(Καλντερόν).Έχει το καλύτερο δυάρι στην ευρώπη που παίζει Ευρωλίγκα και Ισπανικό πρωτάθλημα(Ναβάρο).Έχει μια σαίτα στην επίθεση και ελατήριο που παίζει επίσης ΝΒΑ και έχει εξαιρετικά προσόντα(ρούντι).Έχει τον καλύτερο ψηλό στην Ευρώπη και από τους καλύτερους στο ΝΒΑ(Γκασόλ) που παίζει επίσης άπειρα παιχνίδια κάθε χρόνο.
Δηλαδή,σκεφτείτε τι φυσική κατάσταση έχουν οι συγκεκριμένοι παίχτες.
Σκεφτείτε ότι οι 3 πρώτοι απειλούν από το σπίτι τους με το σουτ που διαθέτουν.
Σκεφτείτε ότι ο Γκασόλ είναι γρήγορος ψηλός και δυνατός.Πράγμα σπάνιο.

Εμείς έχουμε τέτοιους παίχτες για να παίξουμε το γρήγορο μπάσκετ που θέλει ο προπονητής?
Δεν υποτιμώ τους παίχτες μας.Απλά είμαστε διαφορετική σχολή.
Τελικά απ'ότι φαίνεται η προπονητική του στυλ Γιαννάκη μας ταιριάζει περισσότερο ως φαίνεται.

Όλα αυτά τώρα βέβαια.Γιατί μπορεί να δω στη συνέχεια μια εθνική ομάδα να με διαψεύδει.Και μακάρι να το κάνει...


θα συμφωνισω απολυτα!
traveller
Bλέπω πάλι το ματς από την ΕΤ3 (θενκς bullet)

1ο ημίχρονο :7/15 σουτ τριών πόντων , με ένα πολύ καλό 47%
2ο ημίχρονο :3/18 σουτ τριών πόντων με σχεδόν 14%

ένα πρώτο συμπέρασμα χωρίς να υπολογίζουμε ποιοι και πώς τα εκτέλεσαν : ομάδα ξεσκισμένη από την κούραση
Johnaros
Eπειδή γράφτηκαν πάρα πολλά, και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα θα παραθέσω αυτούσιο το ποστ μου από άλλο φόρουμ.

Περί Βασιλειάδη:
QUOTE
Μιλάμε ο τύπος δεν πατάει μέσα,απο την γραμμή!



Καλά που υπόλοιποι πάτησαν.







Δεν μπαίνω καν στη συζήτηση επιλογής αντιπάλου, υπό την έννοια να κάτσουμε να χάσουμε.
Δεν το λέω επειδή είναι πιο αντρίκειο και ηρωικό να πας στα θηρία κλπ, απλά, στο παιχνίδι που λέμε μπάσκετ, σκοπός είναι βάλεις περισσότερους πόντους από τον άλλον και να κερδίσεις.
Πέρα από αυτό, πάμε να κερδίσουμε μια φορά την Ισπανία.

Από εδώ και πέρα, παραθέτω:


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Για όνομα του θεού δηλαδή.
Βαράμε ΤΡΙΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ τρίποντα ανα παιχνίδι. Σύνολο 102.
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, οι επόμενες ομάδες είναι η ... Ιορδανία και η Νέα Ζηλανδία με 82. Με τη δεύτερη να έχει τον Κερκ Πέννι που βαράει 10 μόνος του...
Έχουμε σουτάρει 80 δίποντα, μέσο όρο 26,7 δηλαδή.
Για να έχουμε πάλι ένα μέτρο σύγκρισης, οι Σέρβοι έχουν βάλει 80.
Αυτά τα πράγματα είναι αστεία, και ελπίζω μετά το σημερινό να ξυπνήσουμε.
Ο σέντερ μας, ο Γιάννης ο Μπουρούσης, βαράει κοντά 7 τρίποντα ανα παιχνίδι. Και όχι μόνο από την κορυφή. Μάλιστα βγαίνει στα πλάγια για να τον βρουν οι περιφερειακοί με ... σπλιτ άουτ.
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο θυμάμαι μια φορά να διειδύει περιφερειακός και να αποπειράται να τελειώσει τη φάση στο καλάθι.
Διαμαντίδη, το ότι στον ΠΑΟ τα συστήματα βγαίνουν έτσι ώστε να σπας τη μπάλα έξω για τρίποντο, δε σημαίνει ότι σε κάθε διείσδυση πρέπει ανα υψώνεις τη μπάλα προς τα πίσω. Σκοπός είναι να πιέσουμε προς το καλάθι, και αν δεν υπάρχει λύση, να βγει η μπάλα έξω, όχι το αντίθετο. Επίσης, το ότι έχουμε μάθει σπλιτ άουτ, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τα βασικά. Όρμα απέναντι στον ψηλό μαι φορά, 2 μέτρα παλικάρι είσαι...
Ο Σπανούλης, με τα άφοβα drive το φοβερό πάτημα, που μένει στον άερα γιατί έχει πάψει να τα κάνει; 1 μπάσιμο ανά αγώνα.
Θα έλεγα χίλια μπράβο στον Καλάθη, αλλά τον έπιασε και αυτόν η πανδημία των άρρωστων τριπόντων.
Ο Μπουρούσης βάρεσε 8 τρίποντα. Δύο φορές κάτω από το καλάθι, το λέι απ του έφυγε παράλληλα με το ταμπλό. Να μην σχολιάσω για τις πάσες που δεν έπιανε και για τη μια φορά που πήγε να ποστάρει...
Αν διαβάζεις, πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθηθείς:



Ο Καϊμακόγλου μπήκε, μάρκαρε και έσταξε και 2 τρίποντα.
Ο Σχορτσανίτης από την άλλη δεν είχε ρυθμό.
Ο Φώτσης είναι γνωστό ότι την τελευταία φορά που πάτησε ζωγραφιστό ο Μητσοτάκης ακόμα δεν ξυριζόταν.
Ο Τσαρτσαρής για κάποιο λόγο ξεχάστηκε 20 λεπτά στον πάγκο.
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα προσανατολισμού και ρόλων.
Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο πρόβλημα, και νιώθω τέτοια απογοήτευση.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν βλέπω προσανατολισμό στην επίθεση. Τρίποντο ή feed the beast.
Και μια μπάλα να γυρνάει άσκοπα, μεταξύ στατικών παικτών.

Θα διαφωνήσω με τον Παοκάρα, για μένα ο Μπουρούσης ήταν μεταξύ των 3 χειρότερων.
5/13 σουτ, χάνοντας πάρα πολλά ρημπάουντ, και μη βοηθόντας στην επίθεση πέραν του σουτ.


Είμαι αντίθετος με την επιλογή αντιπάλου, όχι για το ηρωικό του θέματος, αλλά...
Θεωρώ πιο σημαντικό η ομάδα να μην χαλαρώνει και να βρίσκεται σε winning mentality, από το να διαλέξει με ποιον θα παίξει.
Δεν βλέπω γιατί είναι καλύτερο να παίξουμε με την Λιθουανία από ότι με την Ισπανία τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πέραν τούτου, βασίζεσαι σε άλλους. Δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα άλλα παιχνίδια.
traveller
QUOTE(Johnaros @ Sep 1 2010, 00:47 ) *
Αν διαβάζεις, πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθηθείς:



Με 3ετές (?) που του αποφέρει κοντά στα 1,8 εκ το χρόνο, δε βλέπω γιατί να μπει στο κόπο. tongue.gif
vonzuchter
Τωρα που εφυγε η ενταση του ματς και ετοιμαζομαστε για νανι ας στα δουμε πιο ψυχραιμα. τιποτα δε χαθηκε. τα λεμε στα νοκαουτ με τα τουρκαλακια. Αν και προσωπικα πιστευω οτι καμια απο τις 2 ομαδες δε θα ειναι στους 4...






Me shooting 40% at the foul line is just God's way to say nobody's perfect.
Shaquille O'Neal


smiley.gif
slok
QUOTE(il postino @ Aug 31 2010, 23:21 ) *
ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες?

ποιος ειναι παικτακι?

νομισαν οτι εγιναν παικταραδες? δεν ειναι?

ποιος πηγε σεμνα και ταπεινα το 2005? επειδη μαλλον εισαι μικρουλης και δε θα θυμασαι , τοτε ο κακιουζης ειχε πει και μαγκια του οτι πηγαιναν για το χρυσο!!!

γιατι να φανε μουτζες τα παιδια? που αφιερωνουν τις διακοπες τους για να τους κανουμε ολοι εμεις κριτικη?

πες της αποψη σου αλλα αυτο το υφος ειναι τουλαχιστον ισοπεδωτικο.



ναι τα καημενα τα παιδια χασανε τις διακοπες τους για να παιξουν μπασκετ
SupYo(s)
QUOTE(Johnaros @ Sep 1 2010, 02:47 ) *
Eπειδή γράφτηκαν πάρα πολλά, και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα θα παραθέσω αυτούσιο το ποστ μου από άλλο φόρουμ.

Περί Βασιλειάδη:



Καλά που υπόλοιποι πάτησαν.







Δεν μπαίνω καν στη συζήτηση επιλογής αντιπάλου, υπό την έννοια να κάτσουμε να χάσουμε.
Δεν το λέω επειδή είναι πιο αντρίκειο και ηρωικό να πας στα θηρία κλπ, απλά, στο παιχνίδι που λέμε μπάσκετ, σκοπός είναι βάλεις περισσότερους πόντους από τον άλλον και να κερδίσεις.
Πέρα από αυτό, πάμε να κερδίσουμε μια φορά την Ισπανία.

Από εδώ και πέρα, παραθέτω:


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΠΟΝΤΟΥ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
Για όνομα του θεού δηλαδή.
Βαράμε ΤΡΙΑΝΤΑΤΕΣΣΕΡΑ τρίποντα ανα παιχνίδι. Σύνολο 102.
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, οι επόμενες ομάδες είναι η ... Ιορδανία και η Νέα Ζηλανδία με 82. Με τη δεύτερη να έχει τον Κερκ Πέννι που βαράει 10 μόνος του...
Έχουμε σουτάρει 80 δίποντα, μέσο όρο 26,7 δηλαδή.
Για να έχουμε πάλι ένα μέτρο σύγκρισης, οι Σέρβοι έχουν βάλει 80.
Αυτά τα πράγματα είναι αστεία, και ελπίζω μετά το σημερινό να ξυπνήσουμε.
Ο σέντερ μας, ο Γιάννης ο Μπουρούσης, βαράει κοντά 7 τρίποντα ανα παιχνίδι. Και όχι μόνο από την κορυφή. Μάλιστα βγαίνει στα πλάγια για να τον βρουν οι περιφερειακοί με ... σπλιτ άουτ.
Σε όλο το πρώτο ημίχρονο θυμάμαι μια φορά να διειδύει περιφερειακός και να αποπειράται να τελειώσει τη φάση στο καλάθι.
Διαμαντίδη, το ότι στον ΠΑΟ τα συστήματα βγαίνουν έτσι ώστε να σπας τη μπάλα έξω για τρίποντο, δε σημαίνει ότι σε κάθε διείσδυση πρέπει ανα υψώνεις τη μπάλα προς τα πίσω. Σκοπός είναι να πιέσουμε προς το καλάθι, και αν δεν υπάρχει λύση, να βγει η μπάλα έξω, όχι το αντίθετο. Επίσης, το ότι έχουμε μάθει σπλιτ άουτ, δε σημαίνει ότι ξεχνάμε τα βασικά. Όρμα απέναντι στον ψηλό μαι φορά, 2 μέτρα παλικάρι είσαι...
Ο Σπανούλης, με τα άφοβα drive το φοβερό πάτημα, που μένει στον άερα γιατί έχει πάψει να τα κάνει; 1 μπάσιμο ανά αγώνα.
Θα έλεγα χίλια μπράβο στον Καλάθη, αλλά τον έπιασε και αυτόν η πανδημία των άρρωστων τριπόντων.
Ο Μπουρούσης βάρεσε 8 τρίποντα. Δύο φορές κάτω από το καλάθι, το λέι απ του έφυγε παράλληλα με το ταμπλό. Να μην σχολιάσω για τις πάσες που δεν έπιανε και για τη μια φορά που πήγε να ποστάρει...
Αν διαβάζεις, πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθηθείς:



Ο Καϊμακόγλου μπήκε, μάρκαρε και έσταξε και 2 τρίποντα.
Ο Σχορτσανίτης από την άλλη δεν είχε ρυθμό.
Ο Φώτσης είναι γνωστό ότι την τελευταία φορά που πάτησε ζωγραφιστό ο Μητσοτάκης ακόμα δεν ξυριζόταν.
Ο Τσαρτσαρής για κάποιο λόγο ξεχάστηκε 20 λεπτά στον πάγκο.
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα προσανατολισμού και ρόλων.
Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλο πρόβλημα, και νιώθω τέτοια απογοήτευση.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν βλέπω προσανατολισμό στην επίθεση. Τρίποντο ή feed the beast.
Και μια μπάλα να γυρνάει άσκοπα, μεταξύ στατικών παικτών.

Θα διαφωνήσω με τον Παοκάρα, για μένα ο Μπουρούσης ήταν μεταξύ των 3 χειρότερων.
5/13 σουτ, χάνοντας πάρα πολλά ρημπάουντ, και μη βοηθόντας στην επίθεση πέραν του σουτ.


Είμαι αντίθετος με την επιλογή αντιπάλου, όχι για το ηρωικό του θέματος, αλλά...
Θεωρώ πιο σημαντικό η ομάδα να μην χαλαρώνει και να βρίσκεται σε winning mentality, από το να διαλέξει με ποιον θα παίξει.
Δεν βλέπω γιατί είναι καλύτερο να παίξουμε με την Λιθουανία από ότι με την Ισπανία τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πέραν τούτου, βασίζεσαι σε άλλους. Δεν ξέρεις πως θα έρθουν τα άλλα παιχνίδια.


Ας κάνω και εγω quote ένα μεγάλο ποστ!

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Να επισημάνω επίσης ότι πέρα απο το μπάσιμο υπάρχει και η γραμημένη επιλογή του Mid range σουτ. Αυτά τα σουτ μάλλον είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν τα έχουμε καν στο gameplan ως λύσεις, μιας κ όλοι μας οι αντίπαλοι ως τώρα , με ηχηρότερα παραδείγματα την Κίνα και την Τουρκία έπαιζαν με τους Ψηλούς να χουν στήσει αντίσκοινο κατω απο τη μπασκέτα στην άμυνα, και άφηναν ωραιότατα ανοιχτά σουτ απο τα 4-5 μέτρα, τα οποία αποφεύγαμε να σουτάρουμε ( με εξαίρεση το Ζήση ) και για ανεξήγητους λόγους η επιλογή ήταν μπάσιμο πάνω στον ( ΄ήδη σε καλή θέση για άμυνα σε lay up ) ψηλό ή το πατροπαράδοτο split out. Πραγματικά , δε βλέπουν ότι όλοι μας έχουν πάρει πλέον χαμπάρι?

Θεωρώ πάντως ότι είναι καλύτερα να χάσουμε από τη Ρωσία, μόνο όμως αν έτσι διασφαλίζουμε απόλυτα ότι αποφεύγουμε την Ισπανία και κυρίως τις ΗΠΑ μέχρι τους 4. Ο στόχος είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται, όχι να χάσουμε ηρωικά! Είναι καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε και λίγο τον εαυτό μας, όπως έλεγε και ο μέγιστος Αρκάς.

edit: Στα graphs που πόσταρες φαίνεται πολύ καθαρά ότι δεν σουτάραμε μεταξύ τριπόντου και ρακέτας πλην του Accident!
δν άνοιξαν στην 1η αναγνωση του ποστ όμως , μαλλον βιαστηκα. My bad!
Manu7
@colonel gomelsky

Ακόμη πιστεύεις φίλε μου ότι δεν έχουμε πρόβλημα στο σουτ και έχουμε καλούς σουτέρ?
Δεν το λεώ με κακία...Μην μου αρπάζεσαι...smile.gif


Α και κάτι άλλο...Ο μόνος λόγος πραγματικά που δεν θα με χαλάσει αν νικήσουμε τη Ρωσία
είναι ότι θα παίξουμε με τους Ισπανούς.Ίσως μια νίκη εναντίον τους είναι αυτό που θα με ικανοποιήσει
από την εθνική ομάδα πιο πολύ για να μας φύγει αυτή η ηττοπάθεια εναντίον τους.Έστω και αυτή την
ελλειπή Ισπανία.
Johnaros
Μα τι πάει να πει πάω να χάσω;
Δε μπορώ να το αντιληφθώ.

Ούτε καν midrange shots (που σοβαρά, είναι από τα πιο εύκολα σουτάκια μετά από ντρίπλα), αλλά μια κίνηση προς το καλάθη, ένα πικ εν ρολ, ένα αναθεματισμένο κόψιμο στη baseline.
HLR CENATION
Θα συμφωνησω με τον ΣupYo(s)..

Πρεπει να κατσουμε να χασουμε απο τους Ρωσσους...Να ειμαστε ρεαλιστες...με την Ισπανια ουτε μια στο εκατομμυριο...

Απο την αλλη κ ο Μπλατ επειδη δεν ειναι κανας λακαμας το ιδιο θελει...Αρα φοβαμαι οτι θα παιξει σαραντα λεπτα μαν του μαν...

Στο στοιχημα ολα τα λεφτα στο αντερ...
colonel gomelsky
QUOTE(Manu7 @ Sep 1 2010, 03:09 ) *
@colonel gomelsky

Ακόμη πιστεύεις φίλε μου ότι δεν έχουμε πρόβλημα στο σουτ και έχουμε καλούς σουτέρ?
Δεν το λεώ με κακία...Μην μου αρπάζεσαι...smile.gif


Το αν έχουμε καλούς σουτέρ κρίνεται από 2 αντικειμενικά στοιχεία. Τη μηχανική τους και τα ποσοστα τους. Με βάση και τα 2, ναι το πιστεύω. Όχι ότι έχουμε φοβερούς, αλλά καλούς έως πολύ καλούς. Ναβάρο π.χ. δεν έχουμε ίσως ούτε και Ρούντι, αλλά

Διαμαντίδης + Φώτσης + Σπανούλης + Τσαρτσαρής + Μπουρούσης + Περπέρογλου + Καιμακόγλου > Ναβάρο + Ρούντι + Γκαρμπαχόσα
SupYo(s)
QUOTE(Johnaros @ Sep 1 2010, 03:10 ) *
Μα τι πάει να πει πάω να χάσω;
Δε μπορώ να το αντιληφθώ.

Ούτε καν midrange shots (που σοβαρά, είναι από τα πιο εύκολα σουτάκια μετά από ντρίπλα), αλλά μια κίνηση προς το καλάθη, ένα πικ εν ρολ, ένα αναθεματισμένο κόψιμο στη baseline.


θα συμφωνούσα να μην επιλέξουμε αντίπαλο αν πίστευα ότι έχουμε καποιου είδους πιθανότητες να κερδίσουμε την team USA. με 4 guard , που ψοφάνε απο τωρα, απλά θα φάμε άλλη μια 30άρα, οπότε αν χάνοντας ανοίγει πιο εύκολα ο δρόμος για την τετράδα, γιατί να μην το επιλέξουμε.

Johnaros
Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία να νικήσουμε τους Ισπανούς.
Χωρίς Καλντερόν και Γκασόλ, και με Σκαριόλο στον πάγκο.
Οκ, δεν είναι και οι εξωγήινοι να τους αποφεύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι.

Και ρε παιδιά συγγνώμη.
Εδώ συζητούσαμε προχτές, ότι είναι αντιμπασκετικό, προκλητικό, προσβολή του αθλήματος κλπ το να παίζει κάποιος 40 λεπτά ζώνη. Ξαφνικά έγινε απολύτως αποδεκτό το να κάτσεις να χάσεις;
Δεν είναι λογικές αυτές.
colonel gomelsky
QUOTE(Johnaros @ Sep 1 2010, 03:18 ) *
Και ρε παιδιά συγγνώμη.
Εδώ συζητούσαμε προχτές, ότι είναι αντιμπασκετικό, προκλητικό, προσβολή του αθλήματος κλπ το να παίζει κάποιος 40 λεπτά ζώνη. Ξαφνικά έγινε απολύτως αποδεκτό το να κάτσεις να χάσεις;
Δεν είναι λογικές αυτές.


Όπα κάτσε, δε συμφωνούσαμε όλοι σ αυτό που λες με τη ζώνη, ούτε καν οι περισσότεροι.

Γενικά πρέπει να βλέπουμε όλο το κάδρο κατ εμέ. Και εδώ το κάδρο είναι το τουρνουά, όχι ένα παιχνίδι. Αν σε βοηθάει να κερδίσεις το τουρνουά μια ήττα, δεν είναι απλά ευπρόσδεκτη αλλά και πολύ λογική επιλογή.
slok
Παιδια μην απογοητευεστε η ομαδα διαθετει το παιχτη που τα επομενα χρονια θα κανει θραυση στην απεναντι πλευρα του ατλαντικου.
Τον Μεγιστο DIRK Mπουρουση!!!!!!!!!!!
τα κολλαει απο παντου (τουλαχιστον ετσι νομιζει).βγαινει κορυφη η περιμενει στη γωνια αγκυροβολημενος (ελεος!!!!!!!!!!) για να τμωρισει την αντιπαλη αμυνα.
Ρε ξυπνα και μαθε να παιζεις center. Γ αυτο ο dirk ειναι ενας, γιατι αυτο που κανει δεν μπορεις να τ κανει ο καθε ψηλος που νομιζει οτι εχει σουτ.

τετοια ασχημη αντιγραφη του νοβιτσκι δεν εχω ξαναδει .ειναι και ασχημο σαν θεαμα.


ΥΓ τρελλαινομαι για iliasova .εχει φοβερη μηχανικη στο σουτ του.χαρμα ειδεσται
SupYo(s)
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 03:15 ) *
Το αν έχουμε καλούς σουτέρ κρίνεται από 2 αντικειμενικά στοιχεία. Τη μηχανική τους και τα ποσοστα τους. Με βάση και τα 2, ναι το πιστεύω. Όχι ότι έχουμε φοβερούς, αλλά καλούς έως πολύ καλούς. Ναβάρο π.χ. δεν έχουμε ίσως ούτε και Ρούντι, αλλά

Διαμαντίδης + Φώτσης + Σπανούλης + Τσαρτσαρής + Μπουρούσης + Περπέρογλου + Καιμακόγλου > Ναβάρο + Ρούντι + Γκαρμπαχόσα



οι ψηλοί, ακριβώς επειδή είναι τέτοιοι, ακόμα κι αν έχουν πραγματικά καλό μακρινό σουτ, είναι πιο αποτελεσματικοί όταν συνδυάζουν στο παιχνίδι τους το inside game με περιορισμένο αριθμό μακρινων σουτ, ακριβώς επειδή κοντά στο καλάθι έχουν εκ των πραγμάτων πλεονέκτημα, και συνεπώς πολύ καλύτερα ποσοστά. Το να μοστράρουμε 5 ψηλούς σουτέρ, που τεινουν να περιμένουν στο 3ποντο, πέραν του ότι μειώνει την αποτελεσματικότητά μας, μας στερεί και πολλές ευκαιρίες για επιθετικά rebound, ειδικά εναντίον ζώνης.

Επίσης μπορεί να έχουμε καλούς Σουτέρ, αλλά σίγουρα δεν έχουμε την ομάδα για να το παίξουμε orlando magic των εθνικών ομάδων. Ακόμα και ο Βασιλειάδης πιθανότατα δε θα μας έσωζε με 35 3Pa/game
colonel gomelsky
QUOTE(slok @ Sep 1 2010, 03:24 ) *
τα κολλαει απο παντου (τουλαχιστον ετσι νομιζει).βγαινει κορυφη η περιμενει στη γωνια αγκυροβολημενος (ελεος!!!!!!!!!!) για να τμωρισει την αντιπαλη αμυνα.
Ρε ξυπνα και μαθε να παιζεις center. Γ αυτο ο dirk ειναι ενας, γιατι αυτο που κανει δεν μπορεις να τ κανει ο καθε ψηλος που νομιζει οτι εχει σουτ.


Πες μου ότι δεν ήθελες να γράψεις ακροβολισμένος και απλά μπευρδεύτηκες; Θεικό! Αγκυροβολημένος! smiley.gif

@Σουπιος: Συμφωνώ μαζί σου, άλλο ρώτησε όμως ο Μανου7. Είχε να κάνει με παλιότερα σχόλια. Πάλι κάνω ότι δεν είδα... tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(colonel gomelsky @ Sep 1 2010, 03:15 ) *
Διαμαντίδης + Φώτσης + Σπανούλης + Τσαρτσαρής + Μπουρούσης + Περπέρογλου + Καιμακόγλου > Ναβάρο + Ρούντι + Γκαρμπαχόσα

Δηλαδή ο Γιούλ, ο Σαν Εμετέριο ο Ραούλ Λόπεθ ή ο Μουμπρού είναι εκτός εξίσωσης;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.