Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundobasket 2010 - Γ' ΟΜΙΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Andre_Iguodala
QUOTE(zarko78 @ Aug 30 2010, 19:16 ) *
Διαβάζουμε τις τςλευταίες μέρες σε εφημερίδες και ρεπορτάζ ομάδων ,για την καυτή έδρα της Τουρκίας ,για το καμίνι , την κόλαση, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Σελτζούκοι και άλλα ωραία. Το γήπεδο αύριο θα είναι πραγματικά μία εκκλησία. Οταν οι Διαμαντίδης-Σπανούλης-Μπουρούσης-Περπέρογλου-Σόφο-Καλάθης-Φώτσης-Πρίντεζης-Τσαρτσαρής-Βουγιούκας, έχουν πρωταγωνιστήσει σε άπειρους αγώνες Ολυμπιακός-Παναθηναικός, όταν έχουν φάει μπουκάλια, λέιζερ, ροχάλες, κινητά τηλέφωνα, σιφώνια, καδρόνια, πλυντήρια, ψηγεία και άλλα πολλά, είναι δυνατόν ,να επηρεαστούν έστω και στο ελάχιστο ,απο τις φωνούλες των γειτόνων μας!?

Υ.Γ Αύριο δεν στέλνουμε στο μάτς με την Τουρκία 12 αθλητές, αλλά 12 άρτια εκπαιδευμένους ΛΟΚΑΤΖΙΔΕΣ, οι οποίοι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε κακουχία και σε κάθε πολεμική αποστολή! ΑΕΡΑ!!!!



77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

ΟMG και 3 lol αυτο το post... tongue.gif
a bullet for your head
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 14:27 ) *
ΥΓ. Να θυμίσω ότι και γω ήμουν υπέρ της επιλογής Βασιλειάδη στο ρόστερ. Άλλο αυτό, άλλο οι υπερβολές.



QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 13:26 ) *
Μάλιστα. Από την Αργεντινή λείπει ο Τζινόμπιλι, από την Ισπανία ο Γκασόλ, από την Γερμανία ο Νοβίτσκι και από την Ελλάδα ο ...Βασιλειάδης.

Υπερβολη νομιζω οτι ειναι το παραπανω σχολιο σου,οπως & το παρακατω..

QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 30 2010, 14:27 ) *
Κι όταν θα μπει είσαι σίγουρος ότι ο αντίπαλος θα σου δώσει τα ελεύθερα σουτ; Κι αν στα δώσει θα τα βάλει ο Βασιλειάδης; Και στην άμυνα δεν θα τον χτυπήσουν; Πολλά "αν" δεν μαζεύονται;

Βεβαίως και μπορεί να τα πήγαινε καλά. Απλά τα πολλά "αν" δείχνουν ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για μεγάλη απώλεια.

Ειναι θεμα αν ο αντιπαλος σου θελει να σου δωσει τα ελευθερα σουτ,η' & εαν δεν δυναται να μην στα δωσει?
Εναντιον ζωνης βγαλαμε παμπολα ελευθερα σουτ.
Το ιδιο θα συνεβαινε ακομη & εαν επιλεγαν να αμυνθουν με αμυνα man to man.
Διοτι οι αντιπαλοι εκτος του οτι δεν μπορουσαν να ελεγξουν τους Ελληνες παικτες στο 1 vs 1,δεν μπορουσαν να να παιξουν καλη αμυνα ουτε στα pick n' roll,που σημαινει πως ΣΥΝΕΧΕΙΑ προκυπταν & θα προεκυπταν καταστασεις ανισορροπιας & εξτρα πασας,δηλαδη παρα πολλα ελευθερα σουτ.
Το κυριοτερο προσον του Βασιλειαδη ειναι η ευχερεια του στο μακρινο σουτ.
Σε τοσα τριποντα που συνολικα επιχειρηθηκαν,θα επαιρνε & αυτος αρκετες προσπαθειες.
Αν θα τα βαλει?
Υπαρχουν παικτες που βγαζουν το ψωμι τους λογω αυτης της ικανοτητας.
Δεν τιθεται το ''αν''....πληρωνονται & παιζουν,ακριβως για να κανουν τη δουλεια που ξερουν να κανουν παρα πολυ καλα...
Αυτο για το ''σημαδεμα'' του στην αμυνα & η πληρης αμυντικη του ανικανοτητα,απο που προκυπτει?
Timemaster
καλά ακόμα για τον Βασιλειάδη λέτε;
smiley.gif

Είπαμε καλός σουτέρ αλλά δεν είναι και ο τρελοχουντέλιν που θα κόψεις τον Ζήση ή άλλον περιφερειακό για να τον πάρεις...
Ούτε με τις ιδιάζουσες συνθήκες (τραυματισμός των δύο σέντερ της ομάδος και ενδεχόμενη τιμωρία) να μη πάρεις Καιμακόγλου, Βούγιουκα στη θέση Φώτση, Σοφοκλή.

Από εδώ και πέρα βέβαια οι δυο τους δεν βέβαια δε θα παίξουν σχεδόν καθόλου εκτός και αν έχουμε τραυματισμούς αλλά ακούγονταν σαν ποιο ασφαλής επιλογή από ότι ο Βασιλειάδης.

Τώρα για το αν έβαζε αυτός 8/13 αντί στα τρία του Διαμαντίδη δεν έχει σημασία μιας και πάλι τρίποντα θα βαρούσαμε...
το θέμα είναι πως έπρεπε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού και όχι να βελτιώσουμε το ποσοστό μας...
rolleyes.gif

Στα αγωνιστικά τώρα.... η Εθνική έχει ένα ταλέντο...
Με όποιον και να παίζει να νικάει με το ζόρυ (τα τελευταία χρόνια λίγα ήταν τα παιχνίδια που καθαρήσαμε με 20 πόντους έτσι χαλαρά) οπότε είμαστε σε καλό δρόμο ή μήπως ξεχάσαμε χρονιές που για να κερδίσουμε την Αυστραλία θέλαμε 2 τρίποντα σε 4 δευτερόλεπτα!!!

Απλά στα δύσκολα θα παίξουμε με περισότερο πάθος... και θα τα πάμε καλήτερα.
Οι Έλληνες παίχτες έχουν το μιονέκτιμα της φυσικής κατάστασης αλλά όταν είναι με την πλάτυ στο τοίχο αποδίδουν καλήτερα.



Flash
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
a bullet for your head
QUOTE(Flash @ Aug 30 2010, 19:47 ) *
ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μηπως θα ηταν καλο,το ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ...να ηταν εντος εισαγωγικων?
Ναι μεν εχουν γινει παρα πολλες αναφορες & ποστ σ'αυτο το θεμα,ειναι ομως σχετικα επικαιρο,συν οτι αν μη τι αλλο,εχουν κατατεθει & καποιες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις καθως & πτυχες-παραμετροι.
GMlls
ρε παιδιά τον βασιλειάδη γιατί δεν τον πήρε; έχει πολυ καλό σούτ αυτός. θα μας βοηθούσε.
Flash
Όχι, δε θα σας κάνω τη χάρη να "πηδηχτώ απ'το παράθυρο"...
xristos_metal
QUOTE(120 @ Aug 30 2010, 18:09 ) *
Η φατσα του balkman δεν υπαρχει.


Υπαρχει και καλυτερη χαχαχαχα laugh.gif χοχοχο 24.gif

Anaz
QUOTE
το 2005-2006 ειχαμε ομως παπαλουκα και κακιουζη.
το 2010 εχουμε καλαθη και πριντεζη.

ειναι τεραστια η διαφορα στο πως με τους δυο πανω καλυπτοταν η θεση τρια σε σχεση με τους δυο κατω.ειτε αμεσα ειτε εμμεσα!
Ακριβως. Εκεινη η ομαδα ειχε πληθωρα καλων περιφερειακων και δημιουργων και επισης ηταν αργη και αμυντικογενης. Σε μια τετοια ομαδα, δεκτο να αφησεις εξω τον Βασιλειαδη. Ασε που στο κατω κατω αυτο το "μια χαρα τα καταφεραμε" ειναι πολυ σχετικο,αλλα anyway..
Σε αυτη την ομαδα ομως που επιδιωκει μεγαλυτερα σκορ, υπαρχει ιδιαιτερη ελευθερια στο σουτ και ουτως η αλλως οχι ιδιαιτερα καλη αμυνα, δεν εχει καμμια λογικη.
Εγω ομως δεν εστιαζω στην απουσια του Βασιλειαδη αλλα στην απουσια ενος winger που επιβαρυνει την οριακα επανδρωμενη περιφερεια και εχει αλυσιδωτα αποτελεσματα, με τον ΔΔ να παιζει στο "3" αντι για πλευμεκερ, τον Σπανουλη να ανεβαινει στον ασσο αντι για δυαρι, τον Ζηση να ξεζουμιζεται στο 2 χωρις να "το'χει" κιολας ιδιαιτερα το εκτελεστικο, και τον Πριντεζη να αχρηστευεται εντελως βολοδέρνοντας στη περιφερεια. Ο τροπος που εχει στησει την ομαδα και αξιοποιει το υλικο ο Γιονας ειναι ΠΟΛΥ λαθος.
Επιμενω και ξαναδιευκρινιζω..Ας μην ηταν ο Βασιλειαδης! Ας ηταν ο Πελεκανος!

Το οτι γινεται πολυ κουβεντα για το θεμα το βρισκω απολυτα φυσιολογικο. Γιατι μιλαμε για ενα εξωφθαλμο λαθος που στοιχιζει. Η πολυ συζητηση δεν σημαινει απαραιτητα εμμονη και γκρινια. Μην δημιουργουμε ασχημο κλιμα στο φορουμ χωρις λογο.Χαλαρα...

ΥΓ: Θυμαμαι οταν ειχε πρωτοαναλαβει ο Γιονας την Εθνικη οτι ειχε δηλωσει οτι η ομαδα θελει κατι διαφορετικο στα ακρα της περιφερειας.Τοτε θυμιζω παιζαμε φουλ σχηματα με 3 γκαρντ. Ολοι το ερμηνευσαμε οτι εννοουσε μαλλον τον Βασιλειαδη.. Τελικα ποιον σκιαγραφουσε?? Τον Πριντεζη???? huh.gif
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Aug 30 2010, 20:10 ) *
Το οτι γινεται πολυ κουβεντα για το θεμα το βρισκω απολυτα φυσιολογικο. Γιατι μιλαμε για ενα εξωφθαλμο λαθος που στοιχιζει. Η πολυ συζητηση δεν σημαινει απαραιτητα εμμονη και γκρινια.. Μην δημιουργουμε ασχημο κλιμα στο φορουμ χωρις λογο.Χαλαρα...

Πολυ σωστα.
Ειναι ενα θεμα επικαιρο,που εκτος απο μας τους ''no name'',σπευδουν σε σχολιασμο & ''επωνυμοι''.
Και εχω διαβασει αν μη τι αλλο & πολυ ενδιαφερουσες αποψεις,ακομη & εαν αντικρουονται οι διαφορες επιχειρηματολογιες.
colonel gomelsky
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΩΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΘΕΜΑ -ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ?- ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ AIR BΑΣΙΛΕΙΑΔΗ:

Λοιπόν εγώ θα το γράψω και χλευάστε όσο θέλετε μετά.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω για τα παιδιά του φόρουμ αλλά κυρίως για τους δημοσιογράφους που "ενορχηστρώνουν" κατ εμέ το θέμα του Βασιλειάδη.

Είχε ακουστεί παλιότερα ότι ο Βασιλειάδης δεν ήταν στην εθνική λόγω Βασιλακόπουλου. Όλοι το πίστεψαν αμέσως. Κανένας δεν έβλεπε την καριέρα του που ήταν μεσα στη μετριότητα. Οποιαδήποτε λύση χτυπούσε τον ισχυρό άνδρα γινόταν αμέσως αποδεκτή, ειδικά από τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ρεπορτάζ του. Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον: Είναι γνωστό ότι τόσον καιρό ο ΟΣΦΠ είχε πρόβλημα στο σουτ. Μάλιστα ο Αγγελόπουλος είχε δηλώσει στον Παπαδογιάννη ότι η ομάδα ακόμα πληρώνει τον Βασιλειάδη. Πόσοι φίλοι του ΟΣΦΠ, δημοσιογράφοι κτλ βρέθηκαν να ζητήσουν την επιστροφή του Βασιλειάδη στον ΟΣΦΠ; Οι ίδιοι όμως απαιτούνε την ένταξη του Βασιλειάδη στην εθνική η οποια από άποψη ροστερ είναι πληρέστερη από τον φετινό Ολυμπιακό! Παράλογο;

Θα ήταν αν για μένα δεν υπήρχε έμμεση μεν, αλλά ξεκάθαρη στόχευση ώστε να χρεωθεί μια πιθανή αποτυχία στον ισχυρό άνδρα με προπέτασμα καπνού το θέμα του Βασιλειάδη, ο οποίος δεν είδε ποτε στην καριέρα του τόσα σχόλια γι αυτόν σε σχέση μ αυτά που γίνονται αυτές τις μέρες.

Ο Καζλάουσκας μια χαρά θα βαφτιστεί απλός άβουλος εντολοδόχος της ομοσπονδίας και εύκολα θα πάρει πόδι. Κι αυτό γιατί αν έχουμε αποτυχία θα πλασαριστεί το δίλημμα: άμπαλος ή εντολοδόχος;

hint: Στη συνέντευξη του Φάνη η ερώτηση για το Βασιλειάδη έρχεται από τον δημοσιογράφο. Δεν ανοίγει μόνος του το θέμα.

ΥΓ. Προφανώς δεν μιλάω για δάκτυλο ΟΣΦΠ ή κάτι άλλο. Το θέμα είναι πολύ ευρύτερο και έχει να κάνει με αυτό που θέλουν να ονομάσουν νέα εποχή στο ελληνικό μπάσκετ ως υποσύνολο της νέας διεθνούς κατάστασης, όπου όσες αθλητικές αξίες έχουν απομείνει πρέπει να καταπατηθούν για να γίνουμε ακόμα πιο όμορφο επικερδές πανηγύρι αλλά ΝΒΑ. (Αυτό δεν έχει σχέση με τον Βασιλειάδη προφανώς. Έχει με τον Βασιλακόπουλο που παρά τα επί μερους λάθη του αντιστέκεται όλα αυτά τα χρόνια στην πλήρη εμπορευματοποίηση του αθλήματος και στην υποταγή του σε άλλες λογικές)
kseplenhs
ρε παιδιά αυτό το παλικάρι που είχε περάσει για ένα φεγγάρι απο τον ολυμπιακό(έπαιζε και στον παοκ παλιότερα),βασιλειάδης νομίζω λεγόταν?!

τι να απέγινε αυτή η ψυχή?
ugly8.gif ugly8.gif ugly8.gif
vastravoud
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Καζλάουσκας επέλεξε να έχει ΚΑΙ Βουγιούκα ΚΑΙ Καϊμακόγλου ΚΑΙ Πρίντεζη με δεδομένο ότι κανέναν από αυτούς δεν υπολογιζει αρκετά ώστε να τους βάζει άνα δύο στην πεντάδα.

Γιατί δηλαδή να μην έκοβε έναν εκ των Καϊμακόγλου-Πρίντεζη ώστε να πάρει έναν ακόμα(ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!) περιφερειακό;

Προφανώς δεν ήθελε να ξεγυμνωθεί από ψηλούς λόγω της τιμωρίας Φώτση/Σόφο, αλλά αντί να πάρει 3 συμπληρωματικούς ψηλούς(αν θεωρησουμε βασικους Σόφο/Μπουρουση/Φώτση/Τσάρτσα) θα μπορούσε διάολε να πάρει 2!
Manu7
QUOTE(vastravoud @ Aug 30 2010, 20:41 ) *
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Καζλάουσκας επέλεξε να έχει ΚΑΙ Βουγιούκα ΚΑΙ Καϊμακόγλου ΚΑΙ Πρίντεζη με δεδομένο ότι κανέναν από αυτούς δεν υπολογιζει αρκετά ώστε να τους βάζει άνα δύο στην πεντάδα.

Γιατί δηλαδή να μην έκοβε έναν εκ των Καϊμακόγλου-Πρίντεζη ώστε να πάρει έναν ακόμα(ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!) περιφερειακό;

Προφανώς δεν ήθελε να ξεγυμνωθεί από ψηλούς λόγω της τιμωρίας Φώτση/Σόφο, αλλά αντί να πάρει 3 συμπληρωματικούς ψηλούς(αν θεωρησουμε βασικους Σόφο/Μπουρουση/Φώτση/Τσάρτσα) θα μπορούσε διάολε να πάρει 2!

Μπα...Το καταλάβατε έστω και αργά...

Το έχουμε πει 100 φορές...Μεγάλη ομάδα δεν πάει με 4 κοντούς 1 SF και 7 ψηλούς...Θα τους βγει η γλώσσα έξω των περιγερειακών...
vastravoud
Μα δεν υποστήριξα ποτέ το αντίθετο φίλε μου!
cryptic
QUOTE(vastravoud @ Aug 30 2010, 20:41 ) *
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Καζλάουσκας επέλεξε να έχει ΚΑΙ Βουγιούκα ΚΑΙ Καϊμακόγλου ΚΑΙ Πρίντεζη με δεδομένο ότι κανέναν από αυτούς δεν υπολογιζει αρκετά ώστε να τους βάζει άνα δύο στην πεντάδα.

Γιατί δηλαδή να μην έκοβε έναν εκ των Καϊμακόγλου-Πρίντεζη ώστε να πάρει έναν ακόμα(ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!) περιφερειακό;

Προφανώς δεν ήθελε να ξεγυμνωθεί από ψηλούς λόγω της τιμωρίας Φώτση/Σόφο, αλλά αντί να πάρει 3 συμπληρωματικούς ψηλούς(αν θεωρησουμε βασικους Σόφο/Μπουρουση/Φώτση/Τσάρτσα) θα μπορούσε διάολε να πάρει 2!


Μέχρι να ανακοινωθούν οι τιμωρίες οι μόνοι σίγουροι για τις θέσεις 4 και 5 ήταν οι εξής:
Πρίντεζης και Μπουρούσης (ο δεύτερος τραυματίας). Παράλληλα, ο Σόφο έχει ήδη τραυματιστεί μία φορά.

Είστε ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Τί κάνετε σε αυτή την περίπτωση:
1. Θα καθαρίσει ο Βασιλακόπουλος και δε θα τιμωρηθεί κανένας.
2. Παίρνω Βουγιούκα και Καϊμακόγλου. Έτσι θα έχουν και δουλειά σε όλα τα φόρουμ για σχόλια.
3. Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ. Παίρνω Βασιλειάδη.
4. Δε ξέρω/Δεν απαντώ (θα κάνω ότι μου πούν).

smiley.gif
SG3ptshooter
Πόσες φορές πρέπει να πω:
1. ότι έχει κουράσει ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ η συζήτηση;
2. ότι ο Βασιλειάδης είχε πει σε συνέντευξη ότι είχε κοπεί ΠΡΙΝ το τραυματισμό του Σόφο και ΠΡΙΝ το καυγά με τους Σέρβους;
nikefalin
QUOTE(vastravoud @ Aug 30 2010, 20:41 ) *
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο Καζλάουσκας επέλεξε να έχει ΚΑΙ Βουγιούκα ΚΑΙ Καϊμακόγλου ΚΑΙ Πρίντεζη με δεδομένο ότι κανέναν από αυτούς δεν υπολογιζει αρκετά ώστε να τους βάζει άνα δύο στην πεντάδα.

Γιατί δηλαδή να μην έκοβε έναν εκ των Καϊμακόγλου-Πρίντεζη ώστε να πάρει έναν ακόμα(ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!) περιφερειακό;

Προφανώς δεν ήθελε να ξεγυμνωθεί από ψηλούς λόγω της τιμωρίας Φώτση/Σόφο, αλλά αντί να πάρει 3 συμπληρωματικούς ψηλούς(αν θεωρησουμε βασικους Σόφο/Μπουρουση/Φώτση/Τσάρτσα) θα μπορούσε διάολε να πάρει 2!


λοιπόν η μόνη λογική και τίμια εξήγηση για την επιλογή είναι οτί η τιμωρία θα μπορούσε να έχει και τον Τσαρτσαρή. Η ΦΙΜΠΑ ζήτησε εξηγήσεις και από τον Τσαρτσαρή την Τετάρτη. Ας το πει ο Γιόνας , θα τον καταλάβουν. Δεν είναι κανένα κρατικό μυστικό
GMlls
πάντως παιδιά, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά ο βασιλειάδης θα μπορούσε να ηταν στην ομάδα. γιατί κόπηκε; έχουμε άλλον τέτοιο σουτέρ (εκτός μπουρούση) στην ομάδα;
colonel gomelsky
QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 21:11 ) *
πάντως παιδιά, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά ο βασιλειάδης θα μπορούσε να ηταν στην ομάδα. γιατί κόπηκε; έχουμε άλλον τέτοιο σουτέρ (εκτός μπουρούση) στην ομάδα;


Είσαι θεούλης! 77.gif
ViC
Επειδή ακούστηκε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τριάρι στο ρόστερ μας, εγώ θα πω απλώς τα ονόματα των Κακιούζη και Βασιλόπουλου (και οι δυο στα καλά τους) και θα σας αφήσω να κάνετε τη σύγκριση με τον Περπέρογλου μόνοι σας.
Δεύτερον, το τραγικό δεν είναι ότι δεν πήρε τον Βασιλειάδη. Ας έπαιρνε και τον Καλαμπόκη. Αλλά προς θεού ας έπαιρνε έναν πέμπτο γκαρντ, από τη στιγμή που την περισσότερη ώρα θα παίζουμε με τρία γκαρντ στην πεντάδα. Ή ας γινόταν καλύτερο rotation για να μη σκάσουν οι Σπανούλης, Διαμαντίδης από τις πρώτες δυο μέρες. Αλλά θα μου πείτε, πως να μοιράσει χρόνο όταν 8 λεπτά πριν από τη λήξη του ματς σε κερδίζει η Κίνα και 2 λεπτά πριν από τη λήξη του ματς σε κερδίζει το Πουέρτο Ρίκο; Αν δω το Σπανούλη να παίζει κάνα τριαντάλεπτο με την Ακτή Ελεφαντοστού θα κατεβάσω καντήλια. Κανονικά σε αυτό το ματς πρέπει να παρατάξουμε πεντάδα Καλάθη-Ζήση-Πρίντεζη-Καϊμακόγλου-Βουγιούκα

QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 21:11 ) *
πάντως παιδιά, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά ο βασιλειάδης θα μπορούσε να ηταν στην ομάδα. γιατί κόπηκε; έχουμε άλλον τέτοιο σουτέρ (εκτός μπουρούση) στην ομάδα;

+1
Gidovoskos
QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 20:11 ) *
πάντως παιδιά, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσετε μαζί μου, αλλά ο βασιλειάδης θα μπορούσε να ηταν στην ομάδα. γιατί κόπηκε; έχουμε άλλον τέτοιο σουτέρ (εκτός μπουρούση) στην ομάδα;


smiley.gif

Βαδιλειαδης ... οεο.

GMlls
ούπς...ρε παιδιά....ακούστε τι σκέφτηκα τώρα μόλις. ο βασιλειάδης δεν θα ήταν μια καλή περίπτωση σουτέρ για την εθνική;γιατί κόπηκε;
SG3ptshooter
Ρε σεις σταματήστε τις βλακείες.




Ο Μάκης Νικολαΐδης γιατί κόπηκε; tongue.gif
colonel gomelsky
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 30 2010, 21:30 ) *
Ρε σεις σταματήστε τις βλακείες.




Ο Μάκης Νικολαΐδης γιατί κόπηκε; tongue.gif


Για τον ίδιο λόγο που κόπηκε και ο Χατζής. Αυτός μάλιστα, μεγάλος σουτέρ!
Manu7
Xαχαχα...άλλος φαίνεται ότι έχει αφίσα του Βασιλειάδη στο δωμάτιο του wink.gif
Φανερώθηκε...biggrin.gif
kseplenhs
για να μην θυμηθώ τον ποδαρά που είχε η άεκ.εκεί να δείς δεινότης...
Flash
Περίπτωση Αλβέρτη αντί Πρίντεζη που έχει φονικό σουτ και ωραιότερο μαλλί και μούσι την έχουμε εξετάσει ;

ΥΓ: When you can't beat them, join them.
colonel gomelsky
Πολύ μονοδιάστατος ο Φράγκι. Καμία σχέση με Βασιλειάδη που τα στάζει από παντού και κάνει και τα πάντα όλα στο γήπεδο tongue.gif
GMlls
RESPECT
colonel gomelsky
QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 21:45 ) *


Αργείς χαρακτηριστικά.... smiley.gif
Flash
Έλα κόψτε τις αηδίες.

Σοβαρές λύσεις: Έμπειρο forward με καλό τρίποντο (Φιλίππου), guard με χέρι αλφάδι στις βολές (Φραντζέσκος) και δυναμικός center που χαραμίζεται στο low post (άγνωστος).

http://sport24.gr/Basket/Mundobasket/Mundo...nta.496928.html
KingCrimson
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 30 2010, 21:30 ) *
Ρε σεις σταματήστε τις βλακείες.




Ο Μάκης Νικολαΐδης γιατί κόπηκε; tongue.gif


Επισης και ο σακης ο Καρυδας θα μπορουσε να βοηθησει στη περιφερεια, καλο σουτ και καλυτερος οργανωτικα απο το Μακη!!
Τριαρι παντως βρηκα καλυτερο και απο Πελεκανο, τον Ασημακοπουλο και 5αρι για οποιον δε γουσταρει το Βουγιουκα, το Τουτζιαρακη της ΑΕΚ
Gidovoskos
Αν ηταν ο Βασιλειαδης στο τελευτεο Euro το ματσακι με τα Ισπανα θα το κερδιζαμε, και θα περναμε και το χρυσο. Το ξερατε αυτο? εε rolleyes.gif

Βασιλειαδης οεο
GMlls
QUOTE(Flash @ Aug 30 2010, 21:49 ) *
Έλα κόψτε τις αηδίες.

Σοβαρές λύσεις: Έμπειρο forward με καλό τρίποντο (Φιλίππου), guard με χέρι αλφάδι στις βολές (Φραντζέσκος) και δυναμικός center που χαραμίζεται στο low post (άγνωστος).

http://sport24.gr/Basket/Mundobasket/Mundo...nta.496928.html



τον μπουρούση γιατι δεν τον παίζουν μήπως γιατί ξέρουν το αποτέλεσμα

ps: φτιάξτε ενα Shoutbox στο φορουμ
nikefalin
QUOTE(GMlls @ Aug 30 2010, 21:56 ) *
ps: φτιάξτε ενα Shoutbox στο φορουμ


ελάτε για την ώρα στου μπάρμπα ράφα με τους ισπανοί
vastravoud
Αν όντως ο Καζλάουσκας ήταν αμφίβολος για τον Τσαρτσαρή τότε όντως περιπλέκεται το πράγμα και η απόφαση του δεν ηταν εύκολη.....
nikefalin
QUOTE(vastravoud @ Aug 30 2010, 22:03 ) *
Αν όντως ο Καζλάουσκας ήταν αμφίβολος για τον Τσαρτσαρή τότε όντως περιπλέκεται το πράγμα και η απόφαση του δεν ηταν εύκολη.....


περαν του χαβαλέ...ζήτησαν γραπτές εξηγήσεις και από τον Τσάρτσα την τρίτη το απόγευμα που στειλαμε κείνο το "θέλουμε χρόνο, οι διαιτητές λείπουν κλπ". Είχε κανείς καμμιά εγγύηση πως δεν θα τιμωρούνταν και οι 3 ? όχι.
Ετσι μοιάζει απολύτως λογικό και δεν είναι δύσκολο να το παραδεχτεί κάποιος, εκτός αν δεν πρέπει να θιγούν τα γεροντάκια που διαλαλούσαν "μην ανυσχείτε κανείς δεν θα τιμωρηθεί"

vastravoud
Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Αν είναι όντως έτσι, ποιός από εμάς μπορεί να τον κατηγορήσει που δεν κατέβασε σε 2 παιχνίδια την ομάδα με φροντ λάιν τους Βουγιούκα, Πρίντεζη + τον ψιλοτραυματία Μπουρούση.
SG3ptshooter
Μα βρε nikefalin, εσύ πόσταρες τη συνέντευξη που έγινε πριν από όλα αυτά και που είπε ο Βασιλειάδης ότι είχε αποφασιστεί η 12άδα...
vastravoud
To θέμα δεν ειναι ο Βασιλειάδης αυτός καθ' εαυτός αλλά ο 5ος περιφερειακός γενικώς.
SG3ptshooter
QUOTE(vastravoud @ Aug 30 2010, 22:16 ) *
To θέμα δεν ειναι ο Βασιλειάδης αυτός καθ' εαυτός αλλά ο 5ος περιφερειακός γενικώς.

Aν αυτό είναι απάντηση σε μένα, επαναλαμβάνω πως είπε ότι είχε αποφασιστεί η 12άδα, δηλαδή είχε αποφασιστεί να κοπούν και οι 2 μικροί.

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=427791
GMlls
the hawk!!!
nikefalin
QUOTE(SG3ptshooter @ Aug 30 2010, 22:15 ) *
Μα βρε nikefalin, εσύ πόσταρες τη συνέντευξη που έγινε πριν από όλα αυτά και που είπε ο Βασιλειάδης ότι είχε αποφασιστεί η 12άδα...


δεν το είχε πει, είχε πει οτι είχε αυτήν την εντύπωση. Ο Παπαδογιάννης έγραψε προχτές οτί τον υπολόγιζε για τη 12αδα αλλά οι πιθανές τιμωρίες τον έριξαν εκτός. Αnyway!
petrovic
Ρε μάγκες για τον Μπράμος έχει καποιος μια ολοκληρωμένη άποψη; Θα μπορούσε να μας βοηθήσει καποια στιγμή στο 3;
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ Aug 30 2010, 22:28 ) *
Ρε μάγκες για τον Μπράμος έχει καποιος μια ολοκληρωμένη άποψη; Θα μπορούσε να μας βοηθήσει καποια στιγμή στο 3;


Αθλητικος, γρηγορος με καλο σουτ
petrovic
QUOTE(KingCrimson @ Aug 30 2010, 20:36 ) *
Αθλητικος, γρηγορος με καλο σουτ


Ναι ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω. για επίπεδο 12άδας Εθνικής είναι αυτή τη στιγμή; Τον βλέπετε να γίνει σε 1-2 χρόνια; σε σύγκριση με Περπέρογλου-Πατ Καλάθη-Πελεκάνο που θα τον τιοποθετούσατε;
nikefalin
QUOTE(petrovic @ Aug 30 2010, 22:51 ) *
Ναι ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω. για επίπεδο 12άδας Εθνικής είναι αυτή τη στιγμή; Τον βλέπετε να γίνει σε 1-2 χρόνια; σε σύγκριση με Περπέρογλου-Πατ Καλάθη-Πελεκάνο που θα τον τιοποθετούσατε;


περισσότερο αθλητικός από τους Περπε και Πατ, λίγο πιο κοντός και από τον Πελεκάνο ( περίπου 1.96~1.97) , αρκετά συμπαθητικό σουτ, τον παρακολούθησα αρκετά στη σεζόν, θα έπρεπε να είναι στην προεπιλογή. Αλλά οι χαζοί οι Ισπανοί που τον πήραν πάλι αγόρασαν από σβέρκο..
Weekendman
Το μόνο σενάριο που θα ευδοκιμούσε για να εκμεταλλευτούμε τους περιβόητους καθαρούς σουτέρ είναι στο μέλλον να μπεί ο Βασιλειαδης και να αναπτυχθούν μπασκετικά οι Γιάνκοβιτς και Γιαννόπουλος ,αλλιώς σε αυτό το θέμα μην περιμένουμε αλλαγές με τα τωρινά δεδομένα...
petrovic
QUOTE(nikefalin @ Aug 30 2010, 20:57 ) *
περισσότερο αθλητικός από τους Περπε και Πατ, λίγο πιο κοντός και από τον Πελεκάνο ( περίπου 1.96~1.97) , αρκετά συμπαθητικό σουτ, τον παρακολούθησα αρκετά στη σεζόν, θα έπρεπε να είναι στην προεπιλογή. Αλλά οι χαζοί οι Ισπανοί που τον πήραν πάλι αγόρασαν από σβέρκο..



Οκ, ευχαριστώ. Αυτό με την ισπανία δεν το έπιασα. πήρε μεταγραφή για ισπανικό πρωτάθλημα; εάν εγινε έτσι πάντως δεν είναι κακό (για τον παίκτη). το πρωτάθλημα εκεί είναι πολύ ανταγωνιστικό. για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι απώλεια......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.