Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mundobasket 2010 - Γ' ΟΜΙΛΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
SG3ptshooter
QUOTE(petrovic @ Aug 30 2010, 22:51 ) *
Ναι ευχαριστώ πολύ αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω. για επίπεδο 12άδας Εθνικής είναι αυτή τη στιγμή; Τον βλέπετε να γίνει σε 1-2 χρόνια; σε σύγκριση με Περπέρογλου-Πατ Καλάθη-Πελεκάνο που θα τον τιοποθετούσατε;

Ήταν αρκετά καλός για να κληθεί στην προεπιλογή 100%, όπως και ο Πατ ή π.χ. ο Μαυροειδής. Είναι εκρηκτικός αλλά όχι με τη λογική του "αέρινος αλλά όχι πολύ δυναμικός" όπως ο Πατ, πιο πολύ θα θύμιζε Πελεκάνο σε αυτό το θέμα. Είναι 1.96 και εκπληρώνει καλά και το 2 και το 3, έχει πολύ ωραία τάπα, δεν θα έλεγα ότι έχει τρομερό χειρισμό ή τρομερή πάσα, αλλά είναι αξιοπρεπέστατος, ενώ έχει καλό σουτ και μπορεί και να διεισδύσει. Στο 3 και στην Εθνική θα είχε τη χρησιμότητα ενός κοντύτερου κι εξίσου ενεργητικού Πρίντεζη με σουτ αλλά χωρίς άλλα στοιχεία π.χ. ποστάρισμα ή έφεση στο ριμπάουντ.

Γνώμη μου πάντα.

http://esake.gr/player/1802

Tα Ελληνικά του αρκετά σπαστά. Στα Αγγλικά κάτι γίνεται. icon_drunk.gif

Τώρα κοίτα η σύγκριση είναι πολλές φορές υποκειμενικό πράγμα, εγώ θα έλεγα ότι είναι Περπ (του ΠΑΟ, της Εθνικής είναι μια διστακτική σκια)>Μπράμος>(ή ίσο)Πατ>Πελεκάνο. Να δούμε τι θα κάνει και φέτος με τη Γκραν Κανάρια.
traveller
QUOTE(vastravoud @ Aug 30 2010, 20:03 ) *
Αν όντως ο Καζλάουσκας ήταν αμφίβολος για τον Τσαρτσαρή τότε όντως περιπλέκεται το πράγμα και η απόφαση του δεν ηταν εύκολη.....


ποιος το είπε αυτό Βαγγέλη? γράφτηκε πουθενά?
Hakeem Olajuwon
Δεν κανει ο μπραμος για τριαρι ειναι πολυ κοντος.Ουτε συμφωνω οτι ειναι καλυτερος του πελεκανου ή του πατ καλαθη.
Ας περιμενουμε να τον δουμε και φετος ομως
SG3ptshooter
QUOTE(Hakeem Olajuwon @ Aug 30 2010, 23:07 ) *
Δεν κανει ο μπραμος για τριαρι ειναι πολυ κοντος.Ουτε συμφωνω οτι ειναι καλυτερος του πελεκανου ή του πατ καλαθη.
Ας περιμενουμε να τον δουμε και φετος ομως

Kατ' αρχάς είπα η σύγκριση είναι υποκειμενική, θεωρώ κι άλλους παίκτες χειρότερους ίσως από το Μπράμος καλύτερους του Πελεκάνου. Απλά ο Μπράμος είναι ένα παιδί που έχει παίξει μια χρονιά μόνο στην Ευρώπη και που δεν έδειξε για μένα το 100% των δυνατοτήτων του. Επιθετικά στο μέλλον πιστεύω πως θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις ακόμα και στο επίπεδο της Εθνικής, αν συνεχίσει να βελτιώνει το παιχνίδι του. Δεν ξέρω πόσο τον πιστεύουν στη Γκραν Κανάρια, εμένα μου είναι αρκετά συμπαθής παίκτης.
Το ύψος είναι σχετικό, π.χ. ο Σάτο είναι κοντύτερος και ο Σίσκα με το Σαν Εμετέριο είναι 2 πόντους ψηλότεροι και αυτοί οι 3 πιθανότατα ήταν μέσα στα 5 καλύτερα SF της ηπείρου πέρυσι.
vastravoud
QUOTE(traveller @ Aug 30 2010, 22:04 ) *
ποιος το είπε αυτό Βαγγέλη? γράφτηκε πουθενά?


Ο nikefalin έγραψε ότι υπήρχε ενδεχόμενο τιμωρίας και του Τσαρτσαρή. Αν λοιπόν ο Καζλάουσκας δεν ήξερε τι να περιμένει, δε νομίζω ότι μπορούμε να τον κακολογήσουμε.

Πως θα παιζαμε με Βουγιουκα και Πρίντεζη για 40 λεπτά;
nikefalin
QUOTE(traveller @ Aug 30 2010, 23:04 ) *
ποιος το είπε αυτό Βαγγέλη? γράφτηκε πουθενά?


οχι και αυτό με υποψιάζει ακόμα περισσότερο γιατί όπως είπα και παραπάνω η φίμπα ζήτησε την τρίτη τις "γραπτές εξηγήσεις-απολογίες" από 3 παίκτες. Σόφο, Φώτση και Τσαρτσαρή σε απάντηση εκείνων που στείλαμε εμείς Τρίτη πρωί και τους λέγαμε "θέλουμε χρόνο , οι διαιτητές είχαν αγώνες, δεν μεταφράστηκαν ακόμα τα κείμενα κλπ"

Εκεί λοιπόν αρχίσαμε για πρώτη φορά ως ΕΟΚ ως Εθνική ομάδα να σκεφτόμαστε οτί μπορεί να τιμωρηθούν και οι 3 ( αφου κλήθηκαν σε γραπτή απολογία).
traveller
ok, κατανοητό. ευχαριστώ και τους δύο σας.
KingCrimson
Eγω παλι πιστευω οτι οι ενδεχομενες τιμωριες, δε παιξαν ρολο στη τελικη δωδεκαδα, αυτους θα παιρνε ακομα και αν δεν ειχε γινει ποτε τιποτα και περισυ η μιση ομαδα 4αρια και 5αρια ηταν
theref
Τι πιθανοτητες δινετε στο Τουρκια-Ελλαδα?

Εγω 60-40. Κανονικα θα ηταν 30-70 αλλα λογω εδρας και μαλιστα διοργανωτη αλλα και προβληματικης ψυχολογιας απο εθνικης οπως φαινεται απο τα αλλα δυο παιχνιδια, δινω προβαδισμα στους Τουρκους.

Αν ειχαμε καλο σουτερ θα ηταν 0-100 εννοειται rolleyes.gif
petrovic
Τους Τούκους θα τους νικήσουμε, δεν υπάρχει θέμα
Weekendman
Άσχετο αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Τούρκογλου πέρα απο την μέτρια φόρμα σε φιλικά και επίσημα έχει και μερικά παραπανήσια κιλά;
rchos
προβλεπω σημερα αρσλαν 5/8 τριποντα εκ των οποιων τα μισα απο τα 8 μετρα με παιχτη κρεμασμενο πανω του!αντιθετα ο χαντο θα συνεχισει τις "μαγευτικες" του εμφανισεις!
colonel gomelsky
Ψιλοάσχετο αλλά εκείνος ο παίκτης που ακούει στο όνομα ερντογαν, που βρίσκεται;
Johnaros
Πατ Καλάθης-Μπράμος μπορούν να παίξουν κανονικά ή πρέπει να κινηθούν διαδικασίες πρώτα;

Η γνώμη μου είναι πως ο Πελεκάνος θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί πολύ καλύτερα τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικής ομάδας.
Μακάρι να εξελιχθεί και ο Καλάθης, να έχουμε λύσεις σε αυτή τη θέση.

Σε ουδέτερο έδαφος δεν θα υπήρχε αμφιβολία για το ότι θα πάρουμε το ματς. Τώρα θα δούμε, σε τι κατάσταση θα είναι Σόφο - Φώτσης, και τι κλίμα θα υπάρχει. Εύκολα ή δύσκολα νομίζω ότι θα το πάρουμε το ματς.

Από τους Τούρκους μ' αρέσει πάρα πολύ ο Τουντσερί. Κλείστε τον μη μας κηδέψει.
colonel gomelsky
QUOTE
Παίζει μπάσκετ ο μαρμαρωμένος βασιλιάς;

Τάσος Μαγουλάς Δημοσίευση : 30/08/2010 21:42


Πραγματικά αποτελεί θετικό πρόσημο το γεγονός ότι έναν τέτοιο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μπάσκετ τον δίνουμε εκτός έδρας. Και όχι όπου όπου. Στα βάθη της Τουρκιάς που θα έλεγαν και οι παλαιότεροι.

Τώρα είναι η ευκαιρία να απαντήσουμε για την καταστροφή του 1922. Να αποδείξουμε ότι για μία ακόμα φορά στην ιστορία μας οι μεγάλες δυνάμεις συνωμότησαν πίσω από την πλάτη μας για να ηττηθούμε και όχι τα δικά μας λάθη. Θα πληρώσουν οι Τούρκοι για όλες τις αμαρτίες σε βάρος του ελληνισμού. Θα τους στείλουμε πίσω στις στέπες της Μογγολίας από όπου ήρθαν. Εμπρός παιδιά της Ελλάδας.

Τα ηλιοκαμένα παλικάρια μας, ο Σχορτσανίτης, ο Μπουρούσης, ο Διαμαντίδης, ο Ζήσης, ο Σπανούλης, όλα τα παιδιά, υπό τις οδηγίες του φιλέλληνα στρατηγού Καζλάουσκας, θα πάρουν την Άγκυρα. Να ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς και αντάμα με τον... Γιώργο (ένας είναι ο βασιλιάς του μπάσκετ), άλλωστε είναι μάλλον συνομήλικοι, θα καλπάσουν προς την Πόλη.

Και μετά από το πατριωτικό παραλήρημα, πέφτει και η θερμοκρασία, κρατάμε μόνο ένα γεγονός από όλη την ελαφριά διάθεση: ότι δίνουμε αυτόν τον μεγάλο αγώνα εκτός έδρας. Μας πηγαίνει αθλητικά η Τουρκία είτε μπάσκετ είτε ποδόσφαιρο. Είδατε ότι μέχρι και ο ΠΑΟΚ, θύμισε Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο παίζοντας στην πιο σκληρή έδρα της Τουρκίας. Φαίνεται ότι η ένταση που προκαλείται, ακόμα και τώρα, όταν παίζουν οι Έλληνες με τους Τούρκους μεταφέρει μία πίεση στο γηπεδούχο.

Για τον αγώνα της Τρίτης υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Πρώτα απ' όλα η Ελλάδα διαθέτει καλύτερους παίκτες από τους αντιπάλους της. Με εξαίρεση τον Τούρκογλου των Φίνιξ Σανς πια (δυστυχώς) οι υπόλοιποι συγκροτούν ένα μαχητικό ρόστερ το οποίο βασίζεται στο τρίπτυχο της επιτυχίας στο Ευρωμπάσκετ του 2001: ξύλο, πολύ ξύλο, απίστευτο ξύλο.

Όπως κάθε γηπεδούχος που σέβεται τον εαυτό του, οι Τούρκοι πηγαίνουν τους αγώνες στην κλωτσοπατινάδα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καλύψουν τις σημαντικές τους αδυναμίες. Αδυναμίες όχι τόσο σε θέσεις όσο σε ποιότητα. Την ίδια ώρα που ο Καζλάουσκας θα ρίξει στην μάχη τον Καϊμακόγλου, τον Βουγιούκα και τον Πρίντεζη ως αλλαγές, ο Τάνιεβιτς θα ελπίζει να μην φορτωθούν με φάουλ οι ψηλοί του.

Η περιφέρεια των Τούρκων είναι αξιόλογα σταθερή και πάλι υπολείπεται σοβαρά της δικής μας. Η ζώνη θα τεθεί πάλι επί τάπητος, η επιστροφή όμως του Φώτση και του Σχορτσανίτη θεωρητικά μας δίνουν λύσεις. Ουσιαστικά όλη η αναμέτρηση θα κριθεί στην περιφέρεια. Αν τα δικά μας γκαρντ επιβάλουν το παιχνίδι τους, τότε έχουμε τον πρώτο λόγο, όσο κι αν επιτραπεί στους γηπεδούχους να βαράνε. Διότι άμα θέλουμε βαράμε κι εμείς, κάτι που στο παρελθόν κάναμε με μεγαλύτερη επιτυχία από τον οποιονδήποτε.

Σκοπός πρέπει να είναι η νίκη και όχι η νίκη για να γλιτώσουμε τους Αμερικανούς από τους Ισπανούς. Το κομπιουτεράκι δεν ταιριάζει σε αυτή την ομάδα που έμαθε τόσα χρόνια να παίζει όλους τους αγώνες στα ίσια. Νικάμε κάθε παιχνίδι χωρίς υπολογισμούς και υστεροβουλίες.

Σημείωση: Επειδή αρχίζει και παίρνει έκταση η υπόθεση μη επιλογής του Βασιλειάδη, επειδή από εδώ τέθηκε το θέμα για πρώτη φορά (ως ζήτημα για προβληματισμό), αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται η ομάδα ήρωες από τους απόντες. Η πορεία της αν είναι καλή δεν θα αποτελεί δικαίωση της μη κλήσης του συγκεκριμένου ή οποιουδήποτε άλλου παίκτη ούτε η αποτυχία θα οφείλεται στις απουσίες.

Το συγκεκριμένο ζήτημα θα το αναλύσουμε διεξοδικά όταν όλα τελειώσουν. Όπως κι αν τελειώσουν. Επί του παρόντος πιστεύουμε ότι έχουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο.


http://contra.gr/Columns/TMagoulas/286386.html

Ωραίος ο Μαγουλάς για μια ακόμη φορά. Η σημειώση στο τέλος με πολλά υπονοούμενα... (η υπογράμμιση δικιά μου)

Gidovoskos
o David Blatt λέει οτι ο Χριαπα θα ξεκινήσει από την τρίτη (σήμερα) να παίζει στα παιχνίδια που απομένουν.

Viktor will play on Tuesday,” Russia head coach David Blatt said on Sunday. “We need him for the last three games to make sure we get through to the next round.”
The versatile forward missed the tournament’s first three games .


http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10...28/article.html

Stelios 12
QUOTE(Gidovoskos @ Aug 31 2010, 15:15 ) *
o David Blatt λέει οτι ο Χριαπα θα ξεκινήσει από την τρίτη (σήμερα) να παίζει στα παιχνίδια που απομένουν.

Viktor will play on Tuesday,” Russia head coach David Blatt said on Sunday. “We need him for the last three games to make sure we get through to the next round.”
The versatile forward missed the tournament’s first three games .


http://turkey2010.fiba.com/pages/eng/fe/10...28/article.html


Τι να πουν και οι Φώτσης Σχορτσανίτης...
a bullet for your head
QUOTE(colonel gomelsky @ Aug 31 2010, 14:56 ) *
Ωραίος ο Μαγουλάς για μια ακόμη φορά. Η σημειώση στο τέλος με πολλά υπονοούμενα... (η υπογράμμιση δικιά μου)

Νομιζω οτι εχει αποψη,αλλα δεν επιθυμει να την εκφρασει τωρα,γιατι θεωρει πως οτι εγινε-εγινε(δηλαδη οι τελικες επιλογες),πως το τουρνοα ειναι εν εξελιξει & υπαρχει ακομη πολυς δρομος & δεν θελει να εγειρει καποιο θεμα.
Το σιγουρο ειναι πως ο καθενας ξεχωριστα,το βλεπει το ζητημα υπο διαφορετικο πρισμα.
il postino
τα πραγματα ειναι απλα! αν κλεισουμε ιλιασοβα και χεντο θα κερδισουμε!

οι κοντοι τους , επιπροσθετα , ειναι ολοι παλικαρια. παιζουν με ψυχη , τρεχουν στην αμυνα , απειλουν με το σουτ. κανεις ομως δε μοιαζει να μπορει να μας κανει "ασηκωτους" τουλαχιστον εστι εχουν δειξει , αφου η ομαδα τους περιμενει πολλα απο το διδυμο χεντο-ιλιασοβα.θελουν προσοχη ομως ολοι τους γιατι αν ξεκινησει καποιος κανα καλο σερι τοτε θα χουμε προβλημα.

οσο για τους ψηλους τους , καλοι στην αμυνα αλλα αταλαντοι στην επιθεση , ειδικα οι ερντεν και ασικ (ο σαβας οχι και τοσο).


αν μπουμε με ψυχραιμια και σοβαροτητα και βγαλουμε ενεργεια στο παρκε τοτε δε θα χουμε δραματα.

υ.γ σε καμια περιπτωση οι τουρκοι δε θελουν να παμε στον ποντο στο τελος!!! η ελλαδα εχει μαθει να παιρνει τα ματς που πανε στην κοψη!!

υ.γ παμε ελλαδαρα!!!!!
Manu7
QUOTE(il postino @ Aug 31 2010, 17:00 ) *
οσο για τους ψηλους τους , καλοι στην αμυνα αλλα αταλαντοι στην επιθεση , ειδικα οι ερντεν και ασικ (ο σαβας οχι και τοσο).

Διαφωνώ...Οι ψηλοί τους έχουν κάτι χερούκλες που τους βοηθάνε να τελειώνουν τις φάσεις κοντά στο καλάθι με αντίπαλο μπροστά.Ατάλαντοι σε καμία περίπτωση.Απλά μέτριοι επιθετικά.Ο Σαβάς παίζει λίγο όπως και να'χει.
Στην άμυνα όμως είναι ο ορισμός του σκιάχτρου οι ψηλοί τους.Πολύ πιθανό να μαζέψουμε πολύ ταπίδι και ειδικά ο κύριος Σπανούλης...biggrin.gif
Άλλωστε αν θυμάστε πέρσι ο Σπανούλης έβαλε 6/7 τρίποντα και ανάθεμα αν έβαλε διείσδυση.Ειδικά στη ζώνη ρυθμίζουν την κυκλοφορία ο Ερντέν και ο Ασίκ.

Οι περιφερειακοί πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οι ψηλοί να δώσουν μάχες.Δυστυχώς οι Τούρκοι θα έχουν τη δεδομένη ανοχή των διαιτητών και θα ρίξουν πολύ ξύλο.Το θέμα λοιπόν είναι να βγουν τα σουτ!

Κατά τα άλλα πάμε Ελλαδάρα!

ΥΓ:Ο Ασίκ στις βολές παίζει να είναι χειρότερος από τον Σοφοκλή.wink.gif
επαθα λαστιχο
ΥΓ:Ο Ασίκ στις βολές παίζει να είναι χειρότερος από τον Σοφοκλή.wink.gif

βασικα ο συμπαθης κατα τα αλλα τουρκος ειναι ο μεγαλυτερος χασοβ(ι)ολης που εχει "αναδειξει" το παγκοσμιο μπασκετ.μπροστα του ο σοφο και ο σακ θυμιζουν μαρκ πραις στις βολες icon_drunk.gif
tsouras o.a.c
Εχω την εντυπωση οτι σημερα τους Τουρκους θα τους κερδισουμε στο δικο τους στυλ παιχνιδιου!Σετ παιχνιδι, ξυλο πολυ και απλα καθαρο μυαλο!Ο ΔΔ ειναι αυτος που λογικα θα κανει την διαφορα σε σχεση με το περσινο παιχνιδι, αφου στην αμυνα στην περιφερεια δεν θα δωσει την δυνανοτητα στους speedy-crazy γκαρντ της Τουρκιας να μας κανουν ανω κατω!Στους ψηλους το βαρομετρο θα ειναι ο Σοφο , με γνωμονα το ποσο θα μεινει μεσα στο παρκε λογω φαουλ ή λογω κουρασης.Δεν το φοβαμαι παρα πολυ το παιχνιδι γιατι σημερα νομιζω οτι το δικο μας ελλειμα ψυχολογιας, θα το ξεπερασει το υπερμετρο αγχος στις πλατες των αντιπαλων!
Προσωπικα περισσοτερο φοβαμαι το παιχνιδι με την Ρωσια, γιατι ομαδες με πολλες λυσεις, εστω και μετριες, και πλανο απο τον παγκο, μας δυσκολευουν εμφανως!

Υ.Γ-Το κερδος της νικης σημερα για εμενα δεν θα ειναι η 1η θεση, αλλα το γεγονος οτι η ομαδα θα ξαναπιστεψει στον εαυτο της!Με εκνευριζει απιστευτα το γεγονος, οτι ομαδα που ειναι στο τοπ-4 την τελευταια 5ετια στον κοσμο, μπορει να μεμψιμοιρει για τους αντιπαλους που θα συναντησει στα σταυρωματα!Οχι αλλα παιχνιδια σαν το περυσινο με την Γαλλια!Εαν θες να εισαι ο καλυτερος, κερδιζεις τους καλυτερους!Το ξερουν οτι μπορουν!
kolokotronis
Η τουρκικη εφημερίδα χουριέτ έγραψε: ''Προσοχή στους Διαμαντίδη, Μπουρούση, Βασειλιάδη.''

Ορίστε που γκρινιάζετε για το Βασειλιάδη!!

Τους έχουμε μπερδέψει κανονικότατα.
il postino
QUOTE(Manu7 @ Aug 31 2010, 17:47 ) *
Διαφωνώ...Οι ψηλοί τους έχουν κάτι χερούκλες που τους βοηθάνε να τελειώνουν τις φάσεις κοντά στο καλάθι με αντίπαλο μπροστά.Ατάλαντοι σε καμία περίπτωση.Απλά μέτριοι επιθετικά.Ο Σαβάς παίζει λίγο όπως και να'χει.
Στην άμυνα όμως είναι ο ορισμός του σκιάχτρου οι ψηλοί τους.Πολύ πιθανό να μαζέψουμε πολύ ταπίδι και ειδικά ο κύριος Σπανούλης...biggrin.gif
Άλλωστε αν θυμάστε πέρσι ο Σπανούλης έβαλε 6/7 τρίποντα και ανάθεμα αν έβαλε διείσδυση.Ειδικά στη ζώνη ρυθμίζουν την κυκλοφορία ο Ερντέν και ο Ασίκ.

Οι περιφερειακοί πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και οι ψηλοί να δώσουν μάχες.Δυστυχώς οι Τούρκοι θα έχουν τη δεδομένη ανοχή των διαιτητών και θα ρίξουν πολύ ξύλο.Το θέμα λοιπόν είναι να βγουν τα σουτ!

Κατά τα άλλα πάμε Ελλαδάρα!

ΥΓ:Ο Ασίκ στις βολές παίζει να είναι χειρότερος από τον Σοφοκλή.wink.gif

οι τουρκοι ψηλοι ειναι πολυ δυνατα κορμια και ψηλα που βγαζουν απιστευτη ενεργεια στο παρκε. παρολαυατα ομως , αν τους δωσεις τη μπαλα και πεεριμενεις να κανουν φαση τοτε απλα θα περιμενεις ματαια. ειναι πιο ευκολο γι αυτους (και λιγοτερο δυσκολο) να χυμανε για το επιθετικο ριμπ. και να συνεισφερουν ετσι επιθετικα. δεν το χουν το παιχνιδι στην επιθεση οταν η μπαλα ειναι στα χερια τους. αποψη μου βεβαια.

στην αμυνα , συμφωνουμε σε καθε λεξη. οποιο ντραιβ βαλαμε σημερα θα ναι με αιμα!!


προσωπικα με φοβιζει μονο ο χεντο. μπορει να παιζει παντα μπλαζε με ην εθνικη του , συνηθως εχει μετρια αποδοση αλλα αρκει ενα 5λεπτο (οπως περυσι) , μπορει και λιγοτερο ,για να σε κερδισει μονος του!

σημερα οι τουρκοι θα μπουν με ενθουσιασμο και πρεπει να τους κοψουμε το τσαμπουκα γρηγορα (με δυνατη αμυνα , με κανα αιφνιδιασμο , με κανα σουτ) , αλλιως αν αποκτησουν ρυθμο θα χουμε θεμα!

υ.γ θελω σπανουλη να βαζει δακτυλο στο κροταφο σημερα!!!

υ.γ θελω παικτη-εκπληξη!

υ.γ τελος , θελω σοφοτρομοκρατια!
tsouras o.a.c
QUOTE(kolokotronis @ Aug 31 2010, 18:30 ) *
Η τουρκικη εφημερίδα χουριέτ έγραψε: ''Προσοχή στους Διαμαντίδη, Μπουρούση, Βασειλιάδη.''

Ορίστε που γκρινιάζετε για το Βασειλιάδη!!

Τους έχουμε μπερδέψει κανονικότατα.



Μηπως εκαναν λαθος.....και εννοουσαν Βασιλοπουλο? smiley.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
SG3ptshooter
QUOTE(kolokotronis @ Aug 31 2010, 18:30 ) *
Η τουρκικη εφημερίδα χουριέτ έγραψε: ''Προσοχή στους Διαμαντίδη, Μπουρούση, Βασειλιάδη.''

Λες να ξέρουν κάτι περισσότερο; Να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά ο Σόφο και ξαφνικά να δούμε τον Βασίλε στη 12άδα; icon_drunk.gif
kseplenhs
εγώ το μόνο που θέλω σήμερα είναι να είμαστε ψύχραιμοι γιατί και το γήπεδο θα είναι καμίνι και οι τούρκοι (σαν γνωστοί αγαπημένοι κάφροι σε όλα τα σπορ tongue.gif ) θα το πάνε στο νταηλίκι και την κλωτσοπατινάδα

αν αντέξουμε σε αυτά τότε όσο προχωράει το παιχνίδι θα είναι στα χέρια μας γιατί και αυτοί κομπλάρουν όταν δεν τους κάθεται το σχέδιο με τις καφρίλες και εμείς έχουμε παίχτες πιο μπαρουτοκαπνισμένους σε δύσκολες στιγμές παιχνιδιών.

κανονικά θεωρώ την ψυχραιμία ως κάτι δεδομένο αυτής της ομάδας αλλά απο την σερβία και μετά και βλέποντας μέχρι και τον ζήση να κάνει νταηλίκια στους κινέζους,νομίζω πως δεν είμαστε και τόσο ήρεμοι.και οι τούρκοι εξαιτίας αυτού,είναι ο λάθος αντίπαλος τη λάθος στιγμή και στη λάθος έδρα.

μπασκετικά δεν τους φοβάμαι τόσο.τουλάχιστον όσο βαριέται ο χεντο να παίζει στην εθνική του tongue.gif
SG3ptshooter
Εγώ δεν ξέρω ποιος θα πρωτοέχει πλεονέκτημα ύψους στο 3, ο Χέντο, ο Ιλιασόβα ή ο Γκονλούμ...

Συμφωνώ με τον ξεπλένη ότι το τάιμιν είναι χείριστο. Αλλά αυτή η ομάδα μας έχει καλομάθει στα δύσκολα, όταν δεν είναι το φαβορί πολλές φορές εμφανίζεται δυνατή. Μόνο που αν αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη άγχους/ άγνοια κινδύνου, δεν ξέρω αν μπορούμε να επιδείξουμε αυτές τις 2 αρετές σήμερα στο παρκέ.
Manu7
Πάντως σήμερα θα παιχτεί αρκετός Πρίντεζης στο 3 θέλουμε δεν θέλουμε.
Έτσι πιστεύω δηλαδή.Γιατί δένει στο μαρκάρισμα του Χέντο,του Ιλιασόβα και του Γκονλούμ όταν θα παίξουν στο 3.
Θα πονέσουνε τα ματάκια μας από το τρίποντο βέβαια με τον Γιωργάκη.
Αλλά όχι Πρίντεζη ψυχάρα.Δεν ξεχνώ το περσινό σου τρίποντο στα 40 δευτερόλεπτα!Δεν είμαι αχάριστος! biggrin.gif
Pierce
Εκπληκτικό κατς στο Ρωσια Ακτη Ελεφαντοστου. Πιθανως το χειροτερο παιχνιδι του τουρνουα (τουλαχιστον απο αυτα-τα αρκετα - που εχω δει). Ο Μονια διχως λογο το εκανε ντερμπι στα 40'' , οπου κερδιζαν με 10 αλλα θεωρησε σκοπιμο να κανει φαουλ σε τριποντο και στα καπακια να κλωτσησει και τον παικτη, και ετσι να βαρεσει 5 βολες η ακτη και να εχει και τη μπαλα δικια της icon_drunk.gif , αλλα τελος καλο ολα καλα για τους Ρωσους (οπως και για το under που ειχα παιξει icon_drunk.gif ). Παρτυ εκανε ο Μοζγκοφ, ενω ο Kριαπα απο οσο ειδα δεν μπηκε καθολου.

btw by sport24

QUOTE
Αιχμές Μπλατ κατά Κιριλένκο, Χόλντεν

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της Ρωσίας μετά το τέλος του Μουντομπάσκετ ανακοίνωσε και ο Ντέιβιντ Μπλατ. Παρά τη νίκη επί της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Αμερικανός προπονητής εμφανίστηκε πικραμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

"Για διάφορους λόγους οι καλύτεροι παίκτες μας λείπουν. Και ένας που βρίσκεται εδώ (σ.σ. Κριάπα) είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει. Δυστυχώς η ομάδα μας φέτος δεν είναι τόσο δυνατή όσο τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει μετάλλιο, ελπίζω όμως να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική ως το τέλος".

Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του κατά των Κιριλένκο και Χόλντεν που επέλεξαν να μη βοηθήσουν τη Ρωσία αυτό το καλοκαίρι: "Αυτή η διοργάνωση είναι σπουδαία. Κι ο κόσμος στην Τουρκία αγαπά το μπάσκετ και σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα που βρίσκεσαι εδώ. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα παγκόσμια πρωταθλήματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί εδώ υπάρχουν περισσότερες ομάδες, πιο πολλά και διαφορετικά στιλ μπάσκετ. Είναι πιο ωραία και λυπάμαι πραγματικά που οι κάποιοι παίκτες μας δεν θέλησαν να έρθουν".
boumtze-boumtze
Οι Κινεζοι δεν ειναι και τοσο κακη ομαδα τελικα...
Αυτος ο Μπαλκμαν του Πορτο Ρικο παιζει λεει στο ΝΒΑ? 68.gif
Marciulionis
Το μεγάλο μας πλεονέκτημα απέναντι σε όλες σχεδόν τις ομάδες, είναι ότι η πλειοψηφία των παικτών μας παίζουν σε ΟΣΦΠ και κυρίως ΠΑΟ. 2 πολύ ανταγωνιστικές ομάδες που παίζουν πάντα για τη νίκη και κάνουν πρωταθλητισμό και όταν τα παιχνίδια πάνε στο πόντο ξέρουν τι να κάνουν. Αυτό δεν το έχουν ούτε οι ΝΒΑερς του τουρνουά και πιστεύω ότι θα μετρήσει πολύ και σήμερα. Επίσης θα βοηθήσει να μη χαμπαριάσουν από καυτές ατμόσφαιρες και ηρωισμούς.

Καλά αυτό το Χέντο άμα τον βλέπει κανείς μόνο με την εθνική θα έχει την εντύπωση ότι πρόκειται για έναν από τους χειρότερους παίκτες του κόσμου που καλείται στην εθνική λόγο κάποιου "μέσου". Ελπίζω να συνεχίσει να κινείται σε πολύ ρηχά νερά και σήμερα!

Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα δούμε πάλι πολύ βόλεϋ κυρίως από τον Ασίκ και σοβαρές ζώνες που θα μας προβληματίσουν αρκετά. Η ζώνη βέβαια είναι πάντα και μια μεγάλη ευκαιρεία να βάλεις μερικά γρήγορα σουτ και να αποκτήσεις σημαντικό προβάδισμα wink.gif
Gidovoskos
Πιστεύω για το παιχνίδι σήμερα ότι θα το πάρουμε δύσκολα στο τελος, οι μεγάλες άμυνες θα βγουν και τα μεγάλα σουτ θα μπουν από την πλευρά μας , το έχουμε ξανά κάνει πολλές φόρες, το άγχος είναι στην πλευρά των τούρκων. Είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι και νομίζω η ομάδα μας είναι κατασκευασμένη από τέτοιο μέταλλο που αποδίδει πολύ καλά σε τέτοια παιχνίδια, το εγώ μας θα υπερισχύσει . Η Τουρκιά είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν την έχω να κάνει την υπέρβαση και να μας κερδίζει .


1. Τον Ασικ θα τον φορτώσουμε με φάουλ στην άμυνα και στην επίθεση θα τον σταματήσουμε με ή χωρίς φάουλ (δεν βάζει βολές)
2. Ο Σόφο θα φορτώσει τους αντίπαλους και με φάουλ και με πόντους θα τους χτυπήσει μέσα.
3. Τα αμαρκάριστα σουτ θα μπουν.
4. Ο Τουρκογλου θα σουτάρει στον γάμο του καραγκιόζη ?
5. Η γκρι θα παίξουν 50-50 .?



aegeansheed
QUOTE(boumtze-boumtze @ Aug 31 2010, 20:09 ) *
Αυτος ο Μπαλκμαν του Πορτο Ρικο παιζει λεει στο ΝΒΑ? 68.gif


Βάσει του Κώδικα Μπασκετικής του "Χ"man είναι "OOOOOOOOOWWWWWWWWW", γιατί παίζει στο ΝΒΑ και αυτομάτως ο παίκτης ανεβαίνει 7-8 σκαλοπάτια πάνω απ' όλους.

Στην πραγματικότητα ο Balkman είναι ένας έντιμος τυπάκος που ακούει Bob Marley και Peter Tosh και φέρνει τα αγαπημένα donuts στον Kenyon Martin. Κατά τον benchwarmer είναι απλά ο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ από την παρέα των υπόλοιπων Daltons! tongue.gif

Και το άλλο: δεν είναι καν Blackman, είναι Balkman. Πώς να μπεις στη συμμορία με το ανάποδο όνομα...
benchwarmer
QUOTE(aegeansheed @ Aug 31 2010, 19:37 ) *
Βάσει του Κώδικα Μπασκετικής του "Χ"man είναι "OOOOOOOOOWWWWWWWWW", γιατί παίζει στο ΝΒΑ και αυτομάτως ο παίκτης ανεβαίνει 7-8 σκαλοπάτια πάνω απ' όλους.

Στην πραγματικότητα ο Balkman είναι ένας έντιμος τυπάκος που ακούει Bob Marley και Peter Tosh και φέρνει τα αγαπημένα donuts στον Kenyon Martin. Κατά τον benchwarmer είναι απλά ο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ από την παρέα των υπόλοιπων Daltons! tongue.gif

Και το άλλο: δεν είναι καν Blackman, είναι Balkman. Πώς να μπεις στη συμμορία με το ανάποδο όνομα...


24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Επισης, θελω να προκαλεσω τον SG3ptshooter σε μονακι των αβαταρς μας guns.gif guns.gif

Και για να μην θεωρηθει το ποστ σπαμ, ενταξει, το πηραν οι Πορτορικανοι το ματσακι, οι Κινεζοι ομως θα την εχουν την ευκαιρια τους για 3πλη ισοβαθμια, στο ματς με τους Ρωσους.
Gidovoskos
ψητ ψητ με μεταδοση απο ραφα?

http://www.telerafaldo.blogspot.com/
nikefalin
QUOTE(Gidovoskos @ Aug 31 2010, 21:16 ) *
ψητ ψητ με μεταδοση απο ραφα?

http://www.telerafaldo.blogspot.com/


1000 φορές ράφα από τους παπάρες στην ΕΡΤ
giorgos14
QUOTE(aegeansheed @ Aug 31 2010, 17:37 ) *
Βάσει του Κώδικα Μπασκετικής του "Χ"man είναι "OOOOOOOOOWWWWWWWWW", γιατί παίζει στο ΝΒΑ και αυτομάτως ο παίκτης ανεβαίνει 7-8 σκαλοπάτια πάνω απ' όλους.

Στην πραγματικότητα ο Balkman είναι ένας έντιμος τυπάκος που ακούει Bob Marley και Peter Tosh και φέρνει τα αγαπημένα donuts στον Kenyon Martin. Κατά τον benchwarmer είναι απλά ο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ από την παρέα των υπόλοιπων Daltons! tongue.gif

Και το άλλο: δεν είναι καν Blackman, είναι Balkman. Πώς να μπεις στη συμμορία με το ανάποδο όνομα...

Του αξιζει περισσοτερος σεβασμος.... smiley.gif
http://www.sport-fm.gr/article/290267
benchwarmer
QUOTE(nikefalin @ Aug 31 2010, 20:21 ) *
1000 φορές ράφα από τους παπάρες στην ΕΡΤ


Προτεινω Τασο Μαγουλα στο woop.
(αφου δεν υπαρχει Χατζη sad.gif sad.gif sad.gif )

Ειδικα αν κλεβεις απο την 8αρα του γειτονα και μπορεις να το δεις σε HD, ειναι οτι πρεπει 65.gif 65.gif
sacarame
QUOTE(benchwarmer @ Aug 31 2010, 21:26 ) *
Προτεινω Τασο Μαγουλα στο woop.
(αφου δεν υπαρχει Χατζη sad.gif sad.gif sad.gif )

Ειδικα αν κλεβεις απο την 8αρα του γειτονα και μπορεις να το δεις σε HD, ειναι οτι πρεπει 65.gif 65.gif



Και να χασουμε τον Βαγγέλαρο ρε? Ήδη έχει φρεσκάρει φωνητικές χορδές,έχει κάνει κατάλληλες ασκήσεις και είναι έτοιμος να φωνάξει ως άλλος Παλαιών Πατρών Γερμανός τις επαναστατικές υαχές :

AAAAAAAAAAMYNAAAAAAA !!!!!!!

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑ...ΤΟ ΒΑΛΕ Ο ΚΙLL BILL !!!!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ!!!!!


icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
sir-elric
μου φανηκε η δεν ακουστηκε κιχ στον εθνικο μας υμνο? θα πηδηχθουμε απο το παραθυρο.
Manu7
Χλιαρότατη γιούχα εως καθόλου ή μου φάνηκε ρε παιδιά?

Αν ναι μπράβο στους Τούρκους.

Άντε πάμε γερά από την αρχή να τους κόψουμε τα πόδια.
Μην τα χάσουμε!
cydonian
QUOTE(benchwarmer @ Aug 31 2010, 21:26 ) *
Προτεινω Τασο Μαγουλα στο woop.
(αφου δεν υπαρχει Χατζη sad.gif sad.gif sad.gif )

Ειδικα αν κλεβεις απο την 8αρα του γειτονα και μπορεις να το δεις σε HD, ειναι οτι πρεπει 65.gif 65.gif

Καλά δείχνει στο woop τους αγώνες με Μαγουλά κι εγώ ακούω τόσες μέρες τον Ιωάννου?
vastravoud
Που πηγαν οι σχολιαστές; Τους έφαγε η Τουρκιά;
traveller
Mas έχει πεθάνει ο Ουζμπέκος ρε γμτ
sir-elric
QUOTE(Manu7 @ Aug 31 2010, 21:36 ) *
Χλιαρότατη γιούχα εως καθόλου ή μου φάνηκε ρε παιδιά?

Αν ναι μπράβο στους Τούρκους.

Άντε πάμε γερά από την αρχή να τους κόψουμε τα πόδια.
Μην τα χάσουμε!

εθνικος υμνος
il postino
γιατι ρε μπουρουση εισαι τετοια καταστροφη?

σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε γιατι μεχρι τωρα σε εχουν κοπανησει κανονικα!
white chocolate
λιγο αμυνα ρε παιδια.παλι ανυπαρκτοι ειμαστε πισω.γιατι?????
vastravoud
Στους ψηλούς υπάρχει rotation, αλλά πάλι θα βγει η γλώσσα στο πάτωμα των περιφερειακών....
Razorblade Fish
QUOTE(il postino @ Aug 31 2010, 21:53 ) *
γιατι ρε μπουρουση εισαι τετοια καταστροφη?

σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε σπρωξε γιατι μεχρι τωρα σε εχουν κοπανησει κανονικα!

Ο Μπουρουσης φταιει ΚΑΙ για το οτι ο Τσαρτσαρης ουτε που τον βλεπει τον Ιλιασοβα;

Εντιτ:Επιτελους,μας σφυριξαν ενα φαουλ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.