Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιώργος Μπαρτζώκας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
redleg7
Στο 5 ο κοουτς δεν εφερε απλα ενα καλυτερο παιχτη απο τον Παουελ αλλα συνολικα ενα παιχτη καλυτερο οσων παιζαν στο 5 περσι.

Η καραμελα με τον Λοτζεσκι,τα εκτος εδρας και τα ευκολα ελιωσε προ καιρου.Ευτυχως δεν αναπαραγεται συχνα πλεον.Αν ο Λοτζεσκι εξαφανιστηκε στην Μαδριτη που προσφερε 10 ποντους μεσο ορο,μια 5 ρια ριμπαουντ και ειχε σε 3 ματς εκει μεσα συνολικα 1 λαθος οι αλλοι τι κανανε?Πεταγανε χαρταετο.Συνολικα στην σειρα ειχε 11.1 π και 13.4 rnk και ηταν στην πρωτη τριαδα των αθλητων που προσφερανε τα περισσοτερα στην σειρα.
Μιλαμε για μια σειρα που επαιζε μονος του την θεση κυριως με καποιες ανασες απο τον τελειως απειρο στον θεσμο Παπαπετρου και ομως τα πηγε γενικα εξαιρετικα.
Ο Λοτζεσκι σε αρκετα ματς οπως αυτο στην Πολη που ειχε 7 ποντους,6 ριμπαουντ,2 ασιστ και ηταν αλανθαστος με rnk 14 σε 20 λεπτα με εξαιρετικη αμυνα στο σημειο που καναμε το μεγαλο σερι και μειωσαμε στο καλαθι.Επισης σκοραρε ολα τα κρισιμα σουτ με Φενερ στο Σεφ (τα 2 τριποντα οταν μειωσε η Φενερ), με τον Παο το ιδιο εντος εδρας που εκανε εξαιρετικο παιχνιδι στο πρωτο ματς αλλα ειχε πολυ καλυτερη εικονα απο πολλους συμπαιχτες του και στα ματς του Οακα,με την Μιλανο επαιξε στο Σεφ τρομερη αμυνα στο 11-2 σερι που καναμε και εβαλε ενα καθοριστικο τριποντο ενω εχασε ενα ακομα μιας και κανεις δεν ειχε τα αντερα να το παρει και κανενα ματς στην τελικη δεν ειναι ευκολο σε επιπεδο Ευρωλιγκα.Οταν παιζεις χωρις Σπανουλη,Λο.,Πριντεζη,Περπερογλου και εχεις να αντιμετωπισεις ομαδες επιπεδου Παναθηναικου,Μαλαγα ακομα και η Λαμποραλ που εκανε αρκετες ζημιες σε Παο και Μπαρτσελονα(2 φορες την κερδισε φετος) θελει τρελα καρυδια με ψυχολογια υπο το μηδεν για να κανεις 4χ4.Και στα ματς αυτα ειχε 14 ποντους μεσο ορο και 15 ρι ρανκινγκ.
Δεν συζητω οτι μιλαμε για συμπληρωματικο τριαρι που ηρθε απο το Βελγιο και στην πρωτη μεταβατικη του σεζον ειχε συνολικα 11.1 π,59% και 43% σε 2ποντα και τριποντα,80 % κοντα σχεδον στις βολες,4 ριμ μεσο ορο,2 ασιστ,0.6 κλεψιματα και 1 λαθος ανα ματς με 12.6 rnk.
Γενικοτερα δεν θυμαμαι παιχτη που να ηρθε απο χωρες οπως το Βελγιο και να εκανε βουτια στα βαθεια σε ενα Πρωταθλητη Ευρωπης και να ειχε τετοια παρουσια στην παρθενικη του σεζον.Και ολα αυτα ξαναλεω παιζοντας πολλες φορες την θεση σχεδον μονος του με τον Περπερογλου καθως η ομαδα ηταν αποδεκατισμενη να παιζει μια στο 4 και μετα το ματς με την Μπαρτσελονα να ειναι νοκ αουτ και να χανει ολα τα ματς της ομαδας ακομα και τους προημιτελικους με την Ρεαλ.


Συμφωνω απολυτα και με τον T.W.is.M για τον Αντιτς.Εκτος οτι εξωαγωνιστικα για χιλιους 2 λογους δεν μπορουσε να τον ανεχτει αλλο η ομαδα σε σχεση με την προσφορα του ισχυει το εξης...

Ο Αντιτς στην Ευρωλιγκα ειχε 5.3 στο rnk με 25 % ποσοστα απ εξω και 51 στα διποντα και με τα ιδια ριμπαουντ(3.5) ενω ο Πετγουει εχει πολυ καλυτερα ποσοστα στα σουτ 2 ποντων με 63 κοντα και 43.8 στο τριποντο(!!!!) την ωρα που ο Αντιτς ειχε 0.2 μπλοκς την στιγμη που ο Πετγουει ειχε 1 ανα ματς....Σε ολα μα σε ολα υστερει του Πετγουει.

Την σεζον 2011/2012 ειχε στα κρισιμα ματς με τον Ολυμπιακο στο Τοπ 16 ενα καλαθι ολο και ολο με την Γαλατα και 2 ρνκ,4 με την Εφες εκτος εδρας και 3 ρνκ και 7 ποντους με Τσσκα εκ των οποιων οι 5 με βολες και ειχε 2 ρνκ και μονο με την Γαλατα καπως βοηθησε με 8 ποντους εντος εδρας και σε συνολο 6 ματς στο Τοπ 16 ειχε συνολικα 3.5 ριμπαουντ ανα ματς και 6.1 rnk


Στην σειρα με την Σιενα ειχε μονο σε ενα ματς διψηφιο αριθμο ποντων(στο δευτερο με 11) και στα αλλα ειχε κατα σειρα 4 ποντους στο πρωτο ματς,στο τριτο ειχε 6 με 4 ελευθερες βολες και στο τελευταιο 5.


Στον δε ημιτελικο στο Φαιναλ 4 στην Πολη και στον Τελικο απεναντι σε Μπαρτσελονα και Τσσκα ειχε τα εξης...

4 ποντοι με Μπαρτσελονα με 3 rnk,και 7 με Τσσκα με 3 ελευθερες βολες και ειχε 2 ριμπαουντ ανα ματς.

Συνολικα ολη την πρωτη σεζον στην Ευρωλιγκα ειχε φτασει σε διψηφιο αριθμο rnk 6 φορες σε συνολο 22 αγωνων.

Το δε ποσοστο του στο τριποντο ηταν στο 25% και στο διποντο 44%.



Την περσινη σεζον τωρα εκανε 2 πολυ καλα ματς στο φαιναλ 4 με 11.5 και 4.5 ριμ ανα ματς.

Στα ματς της 8δας ειχε με την Εφες στο πρωτο ματς κουλουρακι σε επιθετικη προσφορα και -3 ρνκ

Στο δευτερο 11 ποντους και 7 ριμπαουντ.

Στο τριτο 5 ποντους με 3 βολες και 3 ριμπαουντ 3 ρνκ.

Στο τεταρτο παλι αποντος με -2 ρνκ και στο τελευταιο 5 ποντους και 6 ριμπαουντ με 7 ρνκ.


Στο Τοπ 16 σε πολυ πιο βατο ομιλο απο τον αντιστοιχο φετινο ειχε 6 π ανα ματς και 6 rnk


Στο τελευταιο κρισιμο ματς με την Κιμκι πριν τα ματς της 8δας ειχε συνολικα 2 ποντους και 0 ρνκ.

Σε συνολο 31 αγωνων εφτασε σε διψηφιο rnk σε 8 ματς.

Στους τελικους της Α1 με τον Παο αποβληθηκε σε ολους(!!!) και ειχε συνολικα τα εξης...


Στο πρωτο ματς αποντος με 2 ριμπαουντ και -6 ρνκ

Στο δευτερο ειχε 7 με 4 ριμπαουντ και 2 ρνκ

Στο τελευταιο ειχε 2 ποντους,με 4 ριμπ και -1 ρνκ.

Στα ματς της κανονικης σεζον εναντιον του Παο ηταν παλι αποντος στο πρωτο ματς με 4 ρνκ και 2 ποντους στην ηττα μας εκτος εδρας με 2 ρνκ....

Τουλαχιστον 10 ματς απο τα συνολικα 60 που επαιξε ειχε αρνητικο rnk .


Δεν λεω οτι θα ηθελα τον Μπρεντ και του χρονου(εχω ξαναπει οτι θα προτιμουσα κατι διαφορετικο) ομως αθλητης που τουιταρει κατα του προπονητη του και ξημεροβραδιαζεται στα ΒΠ δεν εχει την παραμικρη θεση στην ομαδα.

Επισης ο Μπαρτζωκας πριν αποκτησει τον Κολινς χτυπησε την πορτα των Λιετουβος και Αστερα για Κουκ και Νελσον και αρνηθηκαν οι ομαδες τους.Η αγορα ηταν αρκετα περιορισμενη.

Επισης περαν των επιλογων του στους ξενους που συνολικα του βγηκαν στις βασικες θεσεις που επρεπε να αναπληρωσει εκανε και εξαιρετικες επιλογες στο κομματι των νεων παιδιων.
Επεμενε για τον Παπαπετρου και καταφερε να τον πεισει και η ομαδα να επενδυσει πανω του για τα επομενα 5 χρονια.Μιλαμε για τον κορυφαιο νεο Ελληνα παιχτη και φυσικα μεταξυ δεκαδων επελεξε το νεο μεγαλο προτζεκτ του Ελληνικου (γιατι πηρε και το Ελληνικο διαβατηριο και θα παιζει στην Εθνικη) μπασκετ τον Χριστοδουλου.
Γιατι μην ξεχναμε αυτος εφερε και τον Περπερογλου περσι και ανεδειξε χαρακτηριστικα που δεν ειδαμε απο εκεινον στο παρελθον.Στο κομματι ¨γηγενεις¨ καναμε τις καλυτερες επιλογες και αυτος πιστωνεται φετος αποκλειστικα στον προπονητη.
Για το τεχνικο κομματι το αναλυσαμε οτι δεν υπαρχει τεχνικος που με αποδεκατισμενη ομαδα θα καταφερνε να διαχειριστει καλυτερα την κατασταση και να εφερνε καλυτερα αποτελεσματα οπως και περσι που πηρε Ευρωπαικο τιτλο με τον πλεον εμφατικο τροπο χωρις 2 σπουδαια εργαλεια που ειχε στο αμυντικο του οπλοστασιο(Ντορσι-Μαντζαρης).
erwi grey
@Natouralistis συμφωνω απολυτα αν και το τελευταιο κριτηριο θα ειναι οι τελικοι για το αν πρεπει να μεινει.
Αν χασει το πρωταθλημα φανταζομαι παλι θα τον αποθεωνουν επειδη πηρε την Ευρωλιγκα περισυ, μπορει να κανει οτι θελει για παντα και οταν θα ασκειται κριτικη θα αναφερομαστε στην περσινη Ευρωλιγκα οπου σταματησε ο χρονος...
redleg7
Αν ο Μπαρτζωκας αποχωρησει και δεν παμε με το Ισπανικο μοντελο οτι ο προπονητης στηριζεται χρονια(βλ Πασκουαλ) ποιος ειναι πιο καταλληλος διαδοχος?Οποιος γνωριζει καποιον πιο ταλαντουχο που θα μπορουσε να διαχειριστει καλυτερα την ομαδα το συζηταμε.Φανταζει τελειως μα τελειως τραγικο και να συζηταμε βαση του μπασκετ που εχει παιξει η ομαδα και συνεχιζει να παιζει για σεναρια αντικαταστασης.
erwi grey
QUOTE(redleg7 @ May 18 2014, 19:47 ) *
Αν ο Μπαρτζωκας αποχωρησει και δεν παμε με το Ισπανικο μοντελο οτι ο προπονητης στηριζεται χρονια(βλ Πασκουαλ) ποιος ειναι πιο καταλληλος διαδοχος?Οποιος γνωριζει καποιον πιο ταλαντουχο που θα μπορουσε να διαχειριστει καλυτερα την ομαδα το συζηταμε.

Ειναι περιοριμενες οι επιλογες να φερεις Μπλατ δεν εχεις τα χρηματα μαλλον εχει κλεισει και Τσσκα.
Πιστευω οτι και ακομα να χασει το πρωταθλημα θα τον κρατησουν.
Ο Περασοβιτς θα ηταν καλη επιλογη.
Εσυ πιστευεις οτι αν χασουμε πρωταθλημα χωρις εξωαγωνιστικους παραγοντες θα πρεπει να μεινει; Γιατι εαν δεν παρουμε και φετος πρωταθλημα με αυτον τον Παο δεν προκειται να το παρουμε σε χιλια χρονια και η ευθυνη θα ειναι αποκλειστικα του κοουτς.
aionio talento
QUOTE(natouralistis @ May 17 2014, 18:18 ) *
Να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει νίκη στη Μαδρίτη η περσινή ομάδα. Κυρίως γιατί είχε τους κατάλληλους παίχτες για το σπάσιμο του ρυθμού της Ρεάλ. Πέρο-Παπ και Χάϊνς. Δευτερευόντως το πιστεύω γιατί η Ρεάλ και καμία Ρεάλ στην ιστορία δεν είναι ανίκητη. Τεράστια ομάδα, αν βρει ρυθμό σε σκοτώνει αλλά όλες οι ομάδες έχουν τρόπο να τις παίξεις και κάποιες αδυναμίες που μπορείς να στοχεύσεις. Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό, μπορεί και να μη μπορούσε να κάνει τίποτα ακόμα και η ομάδα του Back to back. Δεν τα έχω με τον Μπαρτζώκα λόγω του αποκλεισμού από τη Ρεάλ, τα έχω μαζί του γιατί ευθύνεται εν μέρει για το ξήλωμα της πρωταθλήτριας ομάδας στο όνομα της δημιουργίας της δικιάς του και κυρίως για την όλη διαχείριση της φετινής ομάδας. Ξεκάθαρα αποτυχημένες επιλογές, λάθος παίχτες σε λάθος θέσεις με λάθος ρόλους και προσπάθεια για λύσεις με λάθη ξανά.

Επίσης μου τη σπάει πέρα από επιτυχίες και αποτυχίες ο τρόπος που κοουτσάρει. Το ότι κάθεται στο πάγκο για 40' στα παιχνίδια της Α1 για μένα είναι ασέβεια προς τον αντίπαλο και συνολικά προς το παιχνίδι. Σιγά ρε Μπαρτζώκα μπλαζέ ποιος είσαι; Ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς που σε όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών ήταν όρθιοι (ο δεύτερος και σε προχωρημένη ηλικία) και δίνανε εντολές ήταν χαζοί; Σέβεσαι τον αντίπαλο, κράζεις κανα πιτσιρικά για να τον ψήσεις ακόμα κι ας είναι το σκορ 78-50. Συνολικά το έβλεπες σαν απαξίωση του παιχνιδιού γι'αυτό και κερδίσαμε με το ζόρι 10 ομάδες γι' αυτό χάσαμε στη Δράμα, γι' αυτό η ομάδα βούλιαξε στη μέση της χρονιάς.
Τέλος να πω αυτό που είπα και παραπάνω, στο δικό μου μυαλό φαντάζει αδιανόητο να μη μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα απλούστατο Play του αντιπάλου σου και να σε ποστάρει π.χ ο Μασιούλις 10 φορές, έλεος.

Υ.Γ. Αιώνιο ταλέντο θεωρείς ένα ματς με αυτή τη διακύμανση, τα δεκάλεπτα: 30-23, 53-44, 70-62, 82-77, ότι ήσουν κοντά στο να το κερδίσεις; Ναι μειώναμε στους 5 με ηρωικό Σπανούλη στο δεύτερο ημίχρονο και το ματς ξαναέφευγε στους 10. Γι΄αυτό και πιστεύω αυτό το κλικ που μας έλειπε θα μπορούσαν να μας το δώσουν παίχτες που μας οδήγησαν στη κορυφή, όχι κατ΄ανάγκη αυτοί αλλά παρόμοιοι σε χαρακτηριστικά. Ο Μπαρτζώκας διάλεξε 8 καινούριους παίχτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία από Ευρωλίγκα, διάλεξε πρωτοεμφανιζόμενους, στο TOP16 η ομάδα θύμισε εποχή Λαζάρου Παπαδόπουλου ε πως να το κάνουμε έχει και την ευθύνη.



Το ματς ηταν εκτος εδρας χασαμε με 5π. πηγαμε στις βολες 27 φορες και βαλαμε 14 !! οι 13 βολες σε τετοιο ματς ειναι πολυ σημαντικες ειδικα οταν παιζεις σε μια εδρα που αν ελεγες πριν το ματς οτι θα σουταρεις σχεδον 30 βολες κανεις δε θα το πιστευε !

QUOTE(redleg7 @ May 18 2014, 06:25 ) *
Στο 5 ο κοουτς δεν εφερε απλα ενα καλυτερο παιχτη απο τον Παουελ αλλα συνολικα ενα παιχτη καλυτερο οσων παιζαν στο 5 περσι.

Η καραμελα με τον Λοτζεσκι,τα εκτος εδρας και τα ευκολα ελιωσε προ καιρου.Ευτυχως δεν αναπαραγεται συχνα πλεον.Αν ο Λοτζεσκι εξαφανιστηκε στην Μαδριτη που προσφερε 10 ποντους μεσο ορο,μια 5 ρια ριμπαουντ και ειχε σε 3 ματς εκει μεσα συνολικα 1 λαθος οι αλλοι τι κανανε?Πεταγανε χαρταετο.Συνολικα στην σειρα ειχε 11.1 π και 13.4 rnk και ηταν στην πρωτη τριαδα των αθλητων που προσφερανε τα περισσοτερα στην σειρα.
Μιλαμε για μια σειρα που επαιζε μονος του την θεση κυριως με καποιες ανασες απο τον τελειως απειρο στον θεσμο Παπαπετρου και ομως τα πηγε γενικα εξαιρετικα.
Ο Λοτζεσκι σε αρκετα ματς οπως αυτο στην Πολη που ειχε 7 ποντους,6 ριμπαουντ,2 ασιστ και ηταν αλανθαστος με rnk 14 σε 20 λεπτα με εξαιρετικη αμυνα στο σημειο που καναμε το μεγαλο σερι και μειωσαμε στο καλαθι.Επισης σκοραρε ολα τα κρισιμα σουτ με Φενερ στο Σεφ (τα 2 τριποντα οταν μειωσε η Φενερ), με τον Παο το ιδιο εντος εδρας που εκανε εξαιρετικο παιχνιδι στο πρωτο ματς αλλα ειχε πολυ καλυτερη εικονα απο πολλους συμπαιχτες του και στα ματς του Οακα,με την Μιλανο επαιξε στο Σεφ τρομερη αμυνα στο 11-2 σερι που καναμε και εβαλε ενα καθοριστικο τριποντο ενω εχασε ενα ακομα μιας και κανεις δεν ειχε τα αντερα να το παρει και κανενα ματς στην τελικη δεν ειναι ευκολο σε επιπεδο Ευρωλιγκα.Οταν παιζεις χωρις Σπανουλη,Λο.,Πριντεζη,Περπερογλου και εχεις να αντιμετωπισεις ομαδες επιπεδου Παναθηναικου,Μαλαγα ακομα και η Λαμποραλ που εκανε αρκετες ζημιες σε Παο και Μπαρτσελονα(2 φορες την κερδισε φετος) θελει τρελα καρυδια με ψυχολογια υπο το μηδεν για να κανεις 4χ4.Και στα ματς αυτα ειχε 14 ποντους μεσο ορο και 15 ρι ρανκινγκ.
Δεν συζητω οτι μιλαμε για συμπληρωματικο τριαρι που ηρθε απο το Βελγιο και στην πρωτη μεταβατικη του σεζον ειχε συνολικα 11.1 π,59% και 43% σε 2ποντα και τριποντα,80 % κοντα σχεδον στις βολες,4 ριμ μεσο ορο,2 ασιστ,0.6 κλεψιματα και 1 λαθος ανα ματς με 12.6 rnk.
Γενικοτερα δεν θυμαμαι παιχτη που να ηρθε απο χωρες οπως το Βελγιο και να εκανε βουτια στα βαθεια σε ενα Πρωταθλητη Ευρωπης και να ειχε τετοια παρουσια στην παρθενικη του σεζον.Και ολα αυτα ξαναλεω παιζοντας πολλες φορες την θεση σχεδον μονος του με τον Περπερογλου καθως η ομαδα ηταν αποδεκατισμενη να παιζει μια στο 4 και μετα το ματς με την Μπαρτσελονα να ειναι νοκ αουτ και να χανει ολα τα ματς της ομαδας ακομα και τους προημιτελικους με την Ρεαλ.


Συμφωνω απολυτα και με τον T.W.is.M για τον Αντιτς.Εκτος οτι εξωαγωνιστικα για χιλιους 2 λογους δεν μπορουσε να τον ανεχτει αλλο η ομαδα σε σχεση με την προσφορα του ισχυει το εξης...

Ο Αντιτς στην Ευρωλιγκα ειχε 5.3 στο rnk με 25 % ποσοστα απ εξω και 51 στα διποντα και με τα ιδια ριμπαουντ(3.5) ενω ο Πετγουει εχει πολυ καλυτερα ποσοστα στα σουτ 2 ποντων με 63 κοντα και 43.8 στο τριποντο(!!!!) την ωρα που ο Αντιτς ειχε 0.2 μπλοκς την στιγμη που ο Πετγουει ειχε 1 ανα ματς....Σε ολα μα σε ολα υστερει του Πετγουει.

Την σεζον 2011/2012 ειχε στα κρισιμα ματς με τον Ολυμπιακο στο Τοπ 16 ενα καλαθι ολο και ολο με την Γαλατα και 2 ρνκ,4 με την Εφες εκτος εδρας και 3 ρνκ και 7 ποντους με Τσσκα εκ των οποιων οι 5 με βολες και ειχε 2 ρνκ και μονο με την Γαλατα καπως βοηθησε με 8 ποντους εντος εδρας και σε συνολο 6 ματς στο Τοπ 16 ειχε συνολικα 3.5 ριμπαουντ ανα ματς και 6.1 rnk


Στην σειρα με την Σιενα ειχε μονο σε ενα ματς διψηφιο αριθμο ποντων(στο δευτερο με 11) και στα αλλα ειχε κατα σειρα 4 ποντους στο πρωτο ματς,στο τριτο ειχε 6 με 4 ελευθερες βολες και στο τελευταιο 5.


Στον δε ημιτελικο στο Φαιναλ 4 στην Πολη και στον Τελικο απεναντι σε Μπαρτσελονα και Τσσκα ειχε τα εξης...

4 ποντοι με Μπαρτσελονα με 3 rnk,και 7 με Τσσκα με 3 ελευθερες βολες και ειχε 2 ριμπαουντ ανα ματς.

Συνολικα ολη την πρωτη σεζον στην Ευρωλιγκα ειχε φτασει σε διψηφιο αριθμο rnk 6 φορες σε συνολο 22 αγωνων.

Το δε ποσοστο του στο τριποντο ηταν στο 25% και στο διποντο 44%.



Την περσινη σεζον τωρα εκανε 2 πολυ καλα ματς στο φαιναλ 4 με 11.5 και 4.5 ριμ ανα ματς.

Στα ματς της 8δας ειχε με την Εφες στο πρωτο ματς κουλουρακι σε επιθετικη προσφορα και -3 ρνκ

Στο δευτερο 11 ποντους και 7 ριμπαουντ.

Στο τριτο 5 ποντους με 3 βολες και 3 ριμπαουντ 3 ρνκ.

Στο τεταρτο παλι αποντος με -2 ρνκ και στο τελευταιο 5 ποντους και 6 ριμπαουντ με 7 ρνκ.


Στο Τοπ 16 σε πολυ πιο βατο ομιλο απο τον αντιστοιχο φετινο ειχε 6 π ανα ματς και 6 rnk


Στο τελευταιο κρισιμο ματς με την Κιμκι πριν τα ματς της 8δας ειχε συνολικα 2 ποντους και 0 ρνκ.

Σε συνολο 31 αγωνων εφτασε σε διψηφιο rnk σε 8 ματς.

Στους τελικους της Α1 με τον Παο αποβληθηκε σε ολους(!!!) και ειχε συνολικα τα εξης...


Στο πρωτο ματς αποντος με 2 ριμπαουντ και -6 ρνκ

Στο δευτερο ειχε 7 με 4 ριμπαουντ και 2 ρνκ

Στο τελευταιο ειχε 2 ποντους,με 4 ριμπ και -1 ρνκ.

Στα ματς της κανονικης σεζον εναντιον του Παο ηταν παλι αποντος στο πρωτο ματς με 4 ρνκ και 2 ποντους στην ηττα μας εκτος εδρας με 2 ρνκ....

Τουλαχιστον 10 ματς απο τα συνολικα 60 που επαιξε ειχε αρνητικο rnk .


Δεν λεω οτι θα ηθελα τον Μπρεντ και του χρονου(εχω ξαναπει οτι θα προτιμουσα κατι διαφορετικο) ομως αθλητης που τουιταρει κατα του προπονητη του και ξημεροβραδιαζεται στα ΒΠ δεν εχει την παραμικρη θεση στην ομαδα.

Επισης ο Μπαρτζωκας πριν αποκτησει τον Κολινς χτυπησε την πορτα των Λιετουβος και Αστερα για Κουκ και Νελσον και αρνηθηκαν οι ομαδες τους.Η αγορα ηταν αρκετα περιορισμενη.

Επισης περαν των επιλογων του στους ξενους που συνολικα του βγηκαν στις βασικες θεσεις που επρεπε να αναπληρωσει εκανε και εξαιρετικες επιλογες στο κομματι των νεων παιδιων.
Επεμενε για τον Παπαπετρου και καταφερε να τον πεισει και η ομαδα να επενδυσει πανω του για τα επομενα 5 χρονια.Μιλαμε για τον κορυφαιο νεο Ελληνα παιχτη και φυσικα μεταξυ δεκαδων επελεξε το νεο μεγαλο προτζεκτ του Ελληνικου (γιατι πηρε και το Ελληνικο διαβατηριο και θα παιζει στην Εθνικη) μπασκετ τον Χριστοδουλου.
Γιατι μην ξεχναμε αυτος εφερε και τον Περπερογλου περσι και ανεδειξε χαρακτηριστικα που δεν ειδαμε απο εκεινον στο παρελθον.Στο κομματι ¨γηγενεις¨ καναμε τις καλυτερες επιλογες και αυτος πιστωνεται φετος αποκλειστικα στον προπονητη.
Για το τεχνικο κομματι το αναλυσαμε οτι δεν υπαρχει τεχνικος που με αποδεκατισμενη ομαδα θα καταφερνε να διαχειριστει καλυτερα την κατασταση και να εφερνε καλυτερα αποτελεσματα οπως και περσι που πηρε Ευρωπαικο τιτλο με τον πλεον εμφατικο τροπο χωρις 2 σπουδαια εργαλεια που ειχε στο αμυντικο του οπλοστασιο(Ντορσι-Μαντζαρης).



Το οτι εψαξες και βρηκες (μαγκια σου) τα συνολικα στατιστικα Αντιτς και τα συγκρινεις με τα φετινα του Πετγουει ειναι θεμιτο
αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ειναι καλυτερος του ! Αν μπουμε στη ''ροτα'' τον αριθμων της Ιστοριας των τροπαιων
και δεν ξερω τι τοτε Ο μεγας ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ που δεν σηκωσε κανενα Ευρωπαικο τροπαιο (με συλλογο) ειναι χειροτερος παικτης
απο καποιον : ΦΡΑΝΚ ΜΠΙΤΕΡ !!!!! Ενα λευκο αμερικανο Σεντερ που ηταν τελευταια αλλαγη στην Λιμοζ του 1993 που κατεκτησε
το τροπαιο στο Σ.Ε.Φ. !!!! Καλοι οι αριθμοι και τα στατιστικα αλλα απο μονα τους ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
redleg7
QUOTE (erwi grey @ May 18 2014, 14:55 ) *
Ειναι περιοριμενες οι επιλογες να φερεις Μπλατ δεν εχεις τα χρηματα μαλλον εχει κλεισει και Τσσκα.
Πιστευω οτι και ακομα να χασει το πρωταθλημα θα τον κρατησουν.
Ο Περασοβιτς θα ηταν καλη επιλογη.
Εσυ πιστευεις οτι αν χασουμε πρωταθλημα χωρις εξωαγωνιστικους παραγοντες θα πρεπει να μεινει; Γιατι εαν δεν παρουμε και φετος πρωταθλημα με αυτον τον Παο δεν προκειται να το παρουμε σε χιλια χρονια και η ευθυνη θα ειναι αποκλειστικα του κοουτς.

Η ευθυνη αρχικα θα ειναι αυτων π επετρεψαν με τα περσινα να παιζουμε με μειονεκτημα εδρας και μετα αν χαθει θα αποδωθουν και αλλου.Με πλεονεκτημα εδρας και με αυτον τον Παο πιστευει κανεις οτι θα το χαναμε?Συγνωμη αλλα τι θα προσθεσει ο Μπλατ και ο Περασοβιτς στην ομαδα?Τον Μπλατ τον ειδαμε και στον Αρη.Καλος τεχνικος αλλα τι θα αλλαζε τοσο δραματικα?Με τον Μπαρτζωκα περαν του οτι επαιξες πολυ καλο.μπασκετ ειχες την δευτερη καλυτερη αμυνα στο τοπ 16.Στην σειρα με την Ρεαλ που λογικα σημερα θα ειναι η νεα πρωταθλητρια Ευρωπης παλι επαιξε εξαιρετικη αμυνα.Δεν βρισκω κανενα που θα κανει κατι καλυτερο απο τον κοουτς που εχει δεσει με την ομαδα απολυτα.Τον θεωρω κατα την γνωμη μου τον κορυφαιο νεο Ευρωπαιο τεχνικο.Καλο ειναι και μιλαω γενικα να αποβαλλουμε την ποδοσφαιρικη νοοτροπια που μας ακολουθει και στο μπασκετ.Η απωλεια οποιου τιτλου ειδικα της ....Α1 δεν σημαινει αυτοματα και συντελεια και καταστροφη του κοσμου.Δυστυχως οι ιδιοι οι οπαδοι αναγκαζουμε τον καθε τεχνικο να δουλευει υπο συνεχη αμφισβητηση και πιεση χωρις να αποφερει αυτο θετικα αποτελεσματα για την ομαδα μας.

QUOTE (aionio talento @ May 18 2014, 15:17 ) *
Το οτι εψαξες και βρηκες (μαγκια σου) τα συνολικα στατιστικα Αντιτς και τα συγκρινεις με τα φετινα του Πετγουει ειναι θεμιτο
αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ειναι καλυτερος του ! Αν μπουμε στη ''ροτα'' τον αριθμων της Ιστοριας των τροπαιων
και δεν ξερω τι τοτε Ο μεγας ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ που δεν σηκωσε κανενα Ευρωπαικο τροπαιο (με συλλογο) ειναι χειροτερος παικτης
απο καποιον : ΦΡΑΝΚ ΜΠΙΤΕΡ !!!!! Ενα λευκο αμερικανο Σεντερ που ηταν τελευταια αλλαγη στην Λιμοζ του 1993 που κατεκτησε
το τροπαιο στο Σ.Ε.Φ. !!!! Καλοι οι αριθμοι και τα στατιστικα αλλα απο μονα τους ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

Κανεις δεν ειπε οτι ο Πετγουει ειναι καλυτερος του Αντιτς.Μην αναλωνομαστε σε συγκρισεις ουτοπικες μεταξυ Γκαλη και Μπιτερ.Μιλαμε για 2 παιχτες που ο ενας επαιζε περσι στην ομαδα μας και ο αλλος τον αντικατεστησε φετος.Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Ο Αντιτς εκανε ενα εξαιρετικο περσι φαιναλ 4 και ευτυχως αυτον τον κρατησε ψηλα στα ματια αρκετων.Αντικειμενικα ομως μιλαμε για τον Περο Αντιτς και οχι τον Ιμπακα.Γνωριζουμε και τα θετικα του και τα αρνητικα του.Ηταν,ειναι και θα παραμεινει ενας μετριος παιχτης που στην κακη του μερα ηταν εκνευριστικος και εκανε κακο σε ολη την ομαδα και που ομως εδεσε απολυτα με τον Ολυμπιακο και την ομοιογενεια που ειχε η ομαδα αυτη και πριν τον Ολυμπιακο οι διακρισεις ηταν μετρημενες.Δεν πιστευω οτι φετος ελειψε απο την ομαδα παντως και επισης θεωρω οτι ο Πετγουει για παρθενικη του σεζον στην Ευρωλιγκα τα πηγε αρκετα καλα με τις οποιες αδυναμιες του.Εδειξε οτι εχει κακαλα και στην σειρα με την Ρεαλ.Αν δεν το προσεξες η αποψη μου ειναι οτι θελουμε κατι αλλο στο 4.Μια ακομα πιο δοκιμασμενη λυση.
erwi grey
QUOTE(redleg7 @ May 18 2014, 20:22 ) *
Η ευθυνη αρχικα θα ειναι αυτων π επετρεψαν με τα περσινα να παιζουμε με μειονεκτημα εδρας και μετα αν χαθει θα αποδωθουν και αλλου.Με πλεονεκτημα εδρας και με αυτον τον Παο πιστευει κανεις οτι θα το χαναμε?Συγνωμη αλλα τι θα προσθεσει ο Μπλατ και ο Περασοβιτς στην ομαδα?Τον Μπλατ τον ειδαμε και στον Αρη.Καλος τεχνικος αλλα τι θα αλλαζε τοσο δραματικα?Με τον Μπαρτζωκα περαν του οτι επαιξες πολυ καλο.μπασκετ ειχες την δευτερη καλυτερη αμυνα στο τοπ 16.Στην σειρα με την Ρεαλ που λογικα σημερα θα ειναι η νεα πρωταθλητρια Ευρωπης παλι επαιξε εξαιρετικη αμυνα.Δεν βρισκω κανενα που θα κανει κατι καλυτερο απο τον κοουτς που εχει δεσει με την ομαδα απολυτα.Τον θεωρω κατα την γνωμη μου τον κορυφαιο νεο Ευρωπαιο τεχνικο.Καλο ειναι και μιλαω γενικα να αποβαλλουμε την ποδοσφαιρικη νοοτροπια που μας ακολουθει και στο μπασκετ.Η απωλεια οποιου τιτλου ειδικα της ....Α1 δεν σημαινει αυτοματα και συντελεια και καταστροφη του κοσμου.Δυστυχως οι ιδιοι οι οπαδοι αναγκαζουμε τον καθε τεχνικο να δουλευει υπο συνεχη αμφισβητηση και πιεση χωρις να αποφερει αυτο θετικα αποτελεσματα για την ομαδα μας.

Ναι, ειδικα ο Μπλατ θα προσεθετε, η μαλλον θα ηξερε τι ζητουσε, ο Περασοβιτς δεν ξερω θα ηταν στοιχημα οπως και ο Μπαρτζωκας.
Κατα τα αλλα ακομα και με μειονεκτημα εδρας ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και μονο αποτυχια θα ειναι να χασεις το πρωταθλημα απο χειροτερη ομαδα.
Οι τιτλοι ειναι που κρινουν τους παντες πως να το κανουμε;
Aν παιζει καλο μπασκετ και αποκλειεται απο τους 8 της Ευρωλιγκα και χανει και το πρωταθλημα συγνωμη αλλα για μενα αποτυχια θα ειναι.
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 18 2014, 13:31 ) *
Η ευθυνη αρχικα θα ειναι αυτων π επετρεψαν με τα περσινα να παιζουμε με μειονεκτημα εδρας και μετα αν χαθει θα αποδωθουν και αλλου.Με πλεονεκτημα εδρας και με αυτον τον Παο πιστευει κανεις οτι θα το χαναμε?Συγνωμη αλλα τι θα προσθεσει ο Μπλατ και ο Περασοβιτς στην ομαδα?Τον Μπλατ τον ειδαμε και στον Αρη.Καλος τεχνικος αλλα τι θα αλλαζε τοσο δραματικα?Με τον Μπαρτζωκα περαν του οτι επαιξες πολυ καλο.μπασκετ ειχες την δευτερη καλυτερη αμυνα στο τοπ 16.Στην σειρα με την Ρεαλ που λογικα σημερα θα ειναι η νεα πρωταθλητρια Ευρωπης παλι επαιξε εξαιρετικη αμυνα.Δεν βρισκω κανενα που θα κανει κατι καλυτερο απο τον κοουτς που εχει δεσει με την ομαδα απολυτα.Τον θεωρω κατα την γνωμη μου τον κορυφαιο νεο Ευρωπαιο τεχνικο.Καλο ειναι και μιλαω γενικα να αποβαλλουμε την ποδοσφαιρικη νοοτροπια που μας ακολουθει και στο μπασκετ.Η απωλεια οποιου τιτλου ειδικα της ....Α1 δεν σημαινει αυτοματα και συντελεια και καταστροφη του κοσμου.Δυστυχως οι ιδιοι οι οπαδοι αναγκαζουμε τον καθε τεχνικο να δουλευει υπο συνεχη αμφισβητηση και πιεση χωρις να αποφερει αυτο θετικα αποτελεσματα για την ομαδα μας.


Κανεις δεν ειπε οτι ο Πετγουει ειναι καλυτερος του Αντιτς.Μην αναλωνομαστε σε συγκρισεις ουτοπικες μεταξυ Γκαλη και Μπιτερ.Μιλαμε για 2 παιχτες που ο ενας επαιζε περσι στην ομαδα μας και ο αλλος τον αντικατεστησε φετος.Η αληθεια ειναι καπου στην μεση.Ο Αντιτς εκανε ενα εξαιρετικο περσι φαιναλ 4 και ευτυχως αυτον τον κρατησε ψηλα στα ματια αρκετων.Αντικειμενικα ομως μιλαμε για τον Περο Αντιτς και οχι τον Ιμπακα.Γνωριζουμε και τα θετικα του και τα αρνητικα του.Ηταν,ειναι και θα παραμεινει ενας μετριος παιχτης που στην κακη του μερα ηταν εκνευριστικος και εκανε κακο σε ολη την ομαδα και που ομως εδεσε απολυτα με τον Ολυμπιακο και την ομοιογενεια που ειχε η ομαδα αυτη και πριν τον Ολυμπιακο οι διακρισεις ηταν μετρημενες.Δεν πιστευω οτι φετος ελειψε απο την ομαδα παντως και επισης θεωρω οτι ο Πετγουει για παρθενικη του σεζον στην Ευρωλιγκα τα πηγε αρκετα καλα με τις οποιες αδυναμιες του.Εδειξε οτι εχει κακαλα και στην σειρα με την Ρεαλ.Αν δεν το προσεξες η αποψη μου ειναι οτι θελουμε κατι αλλο στο 4.Μια ακομα πιο δοκιμασμενη λυση.



Το μονο που λεω ειναι οτι δεν γινεται ενας παικτης επειδη σουταρει π.χ. 10% καλυτερα απο τον αλλον η μαζευει 1,2 ρημπ.
παραπανω οτι ειναι καλα και σωνει καλυτερος απο καποιον αλλο ! Το παλληκαρι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!! απλο ειναι του δοθηκε η
ευκαιρια φετος χρονο συμμετοχης δοξα το θεο εχει και μαλιστα πολυ και : ΔΕΝ μπορει να περασει κανεναν ! ΔΕΝ ξερει να πασαρει ΔΕΝ Θυμαται συστηματα ! ΔΕΝ μπορει προστατευτει και κανει Ανοητα φαουλ που στοιχιζουν στον ιδιο και στην ομαδα !
ΔΕΝ ποσταρει ! ΔΕΝ ριχνει Ξυλο ! Δεν κανει blockouts ! ''τρωει'' ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις προσποιησεις κλπ κλπ ! Ο τελευταιος που φταιει ειναι ο ιδιος ο Πετγουει !! αυτος που φταει ειναι αυτος που τον διαλεξε και το topic φερει το ονομα του !!! Απλα η συγκιριση παικτικα με τον Αντιτς ειναι Τραγικη (κατα την γνωμη μου)

Υ.Γ. Μην ξεχναμε και τον ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ της Αγορας του ο οποιος ειναι τα περιορισμενο ΜΠΑΤΖΕΤ που ''απιτουσε'' φθηνες λυσεις !
redleg7
QUOTE (erwi grey @ May 18 2014, 15:40 ) *
Ναι, ειδικα ο Μπλατ θα προσεθετε, η μαλλον θα ηξερε τι ζητουσε, ο Περασοβιτς δεν ξερω θα ηταν στοιχημα οπως και ο Μπαρτζωκας.
Κατα τα αλλα ακομα και με μειονεκτημα εδρας ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο και μονο αποτυχια θα ειναι να χασεις το πρωταθλημα απο χειροτερη ομαδα.
Οι τιτλοι ειναι που κρινουν τους παντες πως να το κανουμε;
Aν παιζει καλο μπασκετ και αποκλειεται απο τους 8 της Ευρωλιγκα και χανει και το πρωταθλημα συγνωμη αλλα για μενα αποτυχια θα ειναι.

Δεν πιστευω οτι θα προσθετε ο Μπλατ κατι.Περσι παντως ειδικα στο Ισραηλ εχασε κατα κρατος απο τον Μπαρτζωκα ο Μπλατ.78 ποντους ετρωγε φετος η Μακαμπι στο Τοπ 16 ανα ματς την στιγμη που ο Ολυμπιακος ειχε επαναλαμβανω την δευτερη καλυτερη αμυνα.
Εκανε οσες νικες ο Ολυμπιακος που επαιζε μισος και σε πολυ δυσκολοτερο ομιλο.
Δεν πιστευω οτι με αυτα τα προβληματα και χωρις Σπανουλη.Λο.Πριντεζη,Περπερογλου ο Μπλατ θα εκανε παραπανω απο 4 νικες στον ομιλο αυτο ουτε θα πηγαινε σε 5 ματς την Ρεαλ.Να τον δουμε και αποψε που η ομαδα του θα ειναι πληρης τι θα κανει με την Ρεαλ.
Οσον αφορα τους τιτλους τι να κανουμε?Να χαθει ο τιτλος και επειδη χαθηκε να σουταρουμε ενα πολυ ταλαντουχο τεχνικο για να καταληξουμε σε κατι αβεβαιο?Μονο και μονο επειδη πρεπει στην Ελλαδα να κατακτουμε καθε χρονο τιτλους και δεν μπορουμε να εχουμε υπομονη?Δεν λεω οι τιτλοι ειναι η αφορμη για τα παντα αλλα καπου πρεπει να χαραξουμε καποια πιο λογικα πλαισια στην σκεψη μας και να φρεναρουμε τους παρορμητισμους.

QUOTE (aionio talento @ May 18 2014, 15:58 ) *
Το μονο που λεω ειναι οτι δεν γινεται ενας παικτης επειδη σουταρει π.χ. 10% καλυτερα απο τον αλλον η μαζευει 1,2 ρημπ.
παραπανω οτι ειναι καλα και σωνει καλυτερος απο καποιον αλλο ! Το παλληκαρι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ !!!

Μπορω να απαριθμησω 10 αρνητικα και για τον Αντιτς αλλα αρκουμαι στο να τον χαρακτηρισω απλα ως μετριο.
Σεβαστη η αποψη σου και ασχετα του αν κανει ο Μπρεντ για να φοραει την φανελα του Ολυμπιακου θεωρω αδικη και τραβηγμενη την οποια κριτικη γινεται καποιες φορες.
airg
QUOTE(Voyager @ May 17 2014, 20:45 ) *
Γιατί είναι βαριά;
Ο θείος μου είναι γιατρός αλλά δεν είναι λίγο άσχετο αυτο ; tongue.gif

Η αποψη μου για το θεμα ειναι η εξης.
Ενα επιστημονα που εχει φαει πανω απο 10 χρονια στη ζωη του, για να γινει γιατρος, δεν μπορει να τον κρινεις ετσι απλα, με συζητηση τυπου καφενειου.
Πρωτα απ ολα οι πληροφοριες που βγαινουν προς τα εξω, εχουν πολλη δοση πολιτικης, για να μην εχουν εικονα οι αντιπαλες ομαδες.
Υπαρχουν πολλες παραμετροι, για τη διαγνωση ενος προβληματος.
Για παραδειγμα, η εξαρθρωση ωμοπλατης που επαθε ο Σιμμονς, ανηκει στο 3% των περιπτωσεων. Υπηρξε τυχερος, γι αυτο και επανηλθε τοσο γρηγορα.
Ο Μαυροειδης, δεν επανηλθε ποτε και οσοι γνωριζουν 5 πραγματα δεν περιμεναν να επανελθει.
Ο Βασιλοπουλος, παιδευτηκε 2 χρονια για να μην κανει επεμβαση και τελικα οταν το αποφασισε, εβγαλε αλλο προβλημα και πηγε Αμερικη, αλλα τελικα δεν εκανε τιποτα.
Ο Κομπε Μπραιαντ στην Αμερικη, ταλαιπωρειται.
Ο Περπερογλου, ελειψε με πυρετο και εγραφαν οι δημοσιογραφοι για ιωση. Τελικα ειχε Ιγμοριτιδα, γι αυτο αργησε να επανελθει.
Ο Λο πηγε στην Αμερικη, γαι να λυσει το προβλημα με το χονδρο στο γονατο. Απλα, ειναι μια ακομα περιπτωση Μαυροειδη για μενα.
Δεν μπορει λοιπον, να κανουμε τετοιου τυπου κριτικη, χωρις εχουμε καποια στοιχεια της διαγνωσης.
Θα επαιρνε καποιος απο μας, την ευθυνη να προτεινει θεραπεια για τους παιχτες μας;
SteveNashidis
Δεν χρειάζεται να είμαι γιατρός και να έχω σπουδάσει 10 χρόνια για να μπορώ να έχω άποψη για ένα θέμα ιατρικής φύσεως και πιο συγκεκριμένα για την φυσική/ιατρική κατάσταση των παικτών του μπασκετικού Ολυμπιακού.Ένα αυτό.

Χωρίς να πάω στο άλλο άκρο όμως και να εκμηδενίσω την προσφορά των ιατρών του συλλόγου εξέφρασα μια άποψη που πολλοί εδω πέρα την έχουν κατά στιγμές εκφράσει.Αυτήν στην οποία οι γιατροί φαίνονται ανέτοιμοι και απροετοίμαστοι στην εμφάνιση σημαντικών προβλημάτων των παικτών.

Λο,Σπανούλης,Σιμμονς,Περπέρογλου,Πέτγουει, Πρίντεζης είχαν ο καθένας ένα ξεχωριστό ειδικό πρόβλημα, το οποίο όμως δεν διαγνώστηκε έγκαιρα ή σωστά . Και μην μου πεις ότι όλα τα σπάνια ιατρικα περιστατικά συμβαίνουν στον Ολυμπιακό και δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχουν , όπως δικαιολογείς πιο πάνω.

Όταν είπα πετάνε χαρταετό δεν εννοούσα ότι ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν έναν παίκτη υγιή στο 100% μετά από τόσο σημαντικό ιατρικό πρόβλημα( που στο ΝΒΑ ,πέρα από το γεγονός ότι γίνεται αυτό,υπάρχει και σωστή ενημέρωση και αποθεραπεία,αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Εννοούσα ότι δεν είχαν σωστή εικόνα για την κατάσταση των παικτών μας . Και αυτό δεν το συμπέραινα όπως λες από τα σκοπίμως λανθασμένα δημοσιευμένα άρθρα , για να μην έχει καθαρή εικόνα ο αντίπαλος ΠΑΟ ,Ρεαλ Μαδρίτης κοκ.

Το συμπέρασμα βγήκε από το γεγονός ότι εκτέθηκε ο Μπαρτζώκας ο οποίος δεν είχε πλήρη εικόνα για τους παίκτες του.Του βγήκαν οι σοβαροί τραυματισμοί μέσα στην χρονιά ,προχώρησε σε (αποτυχημένες ή μη) μεταγραφές μεσούσης της περιόδου που όπως δήλωσε επανειλημμένα δεν θέλει να κάνει(Μουν, Μάρντι) και κάθε φορά τον κατέκριναν σκληρά και για το ότι χάνει ο Ολυμπιακός( λογικό αφού δεν είχε παίκτες) και ότι οι παίκτες που πήρε ήταν λάθος επιλογές.
North_gato
QUOTE (redleg7 @ May 18 2014, 16:18 ) *
Μπορω να απαριθμησω 10 αρνητικα και για τον Αντιτς αλλα αρκουμαι στο να τον χαρακτηρισω απλα ως μετριο.
Σεβαστη η αποψη σου και ασχετα του αν κανει ο Μπρεντ για να φοραει την φανελα του Ολυμπιακου θεωρω αδικη και τραβηγμενη την οποια κριτικη γινεται καποιες φορες.


Αν θελω να ειμαι πιο ακριβης στην κριτικη, ο Αντις ηταν παικτης πχ επιπεδου 10 και απεδιδε για 5 με μισθο 1 ενω ο αντικαταστατης του επιπεδου 4 , απεδιδε για 5 με μισθο 0,5. αν συνυπολογισεις και οτι μαλλον εκανε την ομαδα μπαχαλο, δεν κατακρινω τον Μπαρτζωκα που δεν εισηγηθηκε ανανεωση. Για αλλες μεταγραφικες κινησεις του, ναι, ηταν κακιστες.
redleg7
QUOTE (North_gato @ May 19 2014, 17:50 ) *
Για αλλες μεταγραφικες κινησεις του, ναι, ηταν κακιστες.

Με αριστα το 10 ο Αντιτς ηταν επιπεδου 10?

Αν εξαιρεσεις Ντανστον και Λοτζεσκι που απεδειξαν οτι μπορουν να σταθουν και του Σιμονς που ειναι ενας τιμιος τριτος ψηλος μας μενουν ο Μπεγκιτς,ο Σερμαντινι,ο Κολινς και ο Μουν.
Για τον πρωτο το εχουμε εξαντλησει το θεμα.Για τον Κολινς(γι αυτον και αν το εξαντλησαμε) το ιδιο καθως η αγορα ηταν ηδη περιορισμενη και ο Μουν ηταν καλος παιχτης αλλα το μυαλο του ηταν αλλου.
Απο εκει και περα οι επιλογες Παπαπετρου,Χριστοδουλου απο το σωρο των νεων Ελληνων παιχτων ηταν ακρως επιτυχημενες και μαλιστα στα πολυ θετικα του κοουτς που καταφερε να μεταπεισει τον Παπαπετρου να αφησει την Αμερικη.
North_gato
QUOTE (airg @ May 18 2014, 17:00 ) *
Για παραδειγμα, η εξαρθρωση ωμοπλατης που επαθε ο Σιμμονς, ανηκει στο 3% των περιπτωσεων. Υπηρξε τυχερος, γι αυτο και επανηλθε τοσο γρηγορα.
Ο Μαυροειδης, δεν επανηλθε ποτε και οσοι γνωριζουν 5 πραγματα δεν περιμεναν να επανελθει.
Ο Βασιλοπουλος, παιδευτηκε 2 χρονια για να μην κανει επεμβαση και τελικα οταν το αποφασισε, εβγαλε αλλο προβλημα και πηγε Αμερικη, αλλα τελικα δεν εκανε τιποτα.
Ο Κομπε Μπραιαντ στην Αμερικη, ταλαιπωρειται.
Ο Περπερογλου, ελειψε με πυρετο και εγραφαν οι δημοσιογραφοι για ιωση. Τελικα ειχε Ιγμοριτιδα, γι αυτο αργησε να επανελθει.
Ο Λο πηγε στην Αμερικη, γαι να λυσει το προβλημα με το χονδρο στο γονατο. Απλα, ειναι μια ακομα περιπτωση Μαυροειδη για μενα.


Για ν μην γραψω για καθε περιπτωση ξεχωριστα (και παρελειψες τον Πριντεζη, που ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα) η εντυπωση που δοθηκε ειναι, η οτι σε μερικες περιπτωσεις παραεπαιξαν επικοινωνιακο-παραπλανητικο παιγχνιδι, η δεν μπορουσαν να βγαλουν ακριβη διαγνωση, η ακομα χειροτερο, με διαφορα ημιμετρα και δεκανικια να επαναφερουν παικτη στον αγωνιστικο χωρο, ενω δεν ηταν ετοιμος,

QUOTE (redleg7 @ May 19 2014, 17:54 ) *
Με αριστα το 10 ο Αντιτς ηταν επιπεδου 10?


Οχι, το 10 ειναι σημειο αναφορας για να μην μπλεξουμε ...με δεκαδικα και υποκειμενικες αξιολογησεις.

QUOTE (redleg7 @ May 19 2014, 17:54 ) *
Αν εξαιρεσεις Ντανστον και Λοτζεσκι που απεδειξαν οτι μπορουν να σταθουν και του Σιμονς που ειναι ενας τιμιος τριτος ψηλος μας μενουν ο Μπεγκιτς,ο Σερμαντινι,ο Κολινς και ο Μουν.


Για καθεναν απο αυτους πολλοι εδω μεσα εχουν εκφρασει αντιρρησεις εως εχουν απορριψει, ενω ελαχιστοι εχουν συνυπολογισει τον προυπολογισμο. Η δικη μου αποψη, ειναι οτι οποιαδηποτε μεταγραφη κανεις, πρεπει να εχεις στο μυαλο σου πως και αν αυτος ο παικτης μπορει να εχει την ιδια τουλαχιστον αποδοση με την εικονα του scouting.
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 19 2014, 14:54 ) *
Με αριστα το 10 ο Αντιτς ηταν επιπεδου 10?

Αν εξαιρεσεις Ντανστον και Λοτζεσκι που απεδειξαν οτι μπορουν να σταθουν και του Σιμονς που ειναι ενας τιμιος τριτος ψηλος μας μενουν ο Μπεγκιτς,ο Σερμαντινι,ο Κολινς και ο Μουν.Για τον πρωτο το εχουμε εξαντλησει το θεμα.Για τον Κολινς(γι αυτον και αν το εξαντλησαμε) το ιδιο καθως η αγορα ηταν ηδη περιορισμενη και ο Μουν ηταν καλος παιχτης αλλα το μυαλο του ηταν αλλου.
Απο εκει και περα οι επιλογες Παπαπετρου,Χριστοδουλου απο το σωρο των νεων Ελληνων παιχτων ηταν ακρως επιτυχημενες και μαλιστα στα πολυ θετικα του κοουτς που καταφερε να μεταπεισει τον Παπαπετρου να αφησει την Αμερικη.



Μην ξεχναμε και τις περυσινες επιλογες ΠΑΟΥΕΛ και ενος απιθανου Περκινς !!! ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ . . .
D-Wade
QUOTE(aionio talento @ May 19 2014, 18:40 ) *
Μην ξεχναμε και τις περυσινες επιλογες ΠΑΟΥΕΛ και ενος απιθανου Περκινς !!! ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ . . .

Ο Πέρκινς είναι καλός παίχτης. Άσχετα που δεν έπιασε στον ΟΣΦΠ
redleg7
QUOTE (aionio talento @ May 19 2014, 18:40 ) *
Μην ξεχναμε και τις περυσινες επιλογες ΠΑΟΥΕΛ και ενος απιθανου Περκινς !!! ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ . . .

Ο απιθανος Περκινς ηταν σωστη επιλογη ασχετα αν δεν επιασε.Εκανε παπαδες καποτε με την Μακαμπι και λογω τραυματισμου απου σιασε απο το φαιναλ 4 τοτε.Φετος κανει πολυ καλη σεζον στην Μπεσικτας.
Επισης επιλογη του Μπαρτζωκα ηταν και ο καλυτερος Ελληνας sf την φετινη περιοδο...Ο Περπερογλου.
reignman
ο οποιος παουελ μας εστειλε και στο φαιναλ φορ. να λεμε τα στραβα να λεμε και τα σωστα.
airg
QUOTE(Voyager @ May 19 2014, 18:14 ) *
Δεν χρειάζεται να είμαι γιατρός και να έχω σπουδάσει 10 χρόνια για να μπορώ να έχω άποψη για ένα θέμα ιατρικής φύσεως και πιο συγκεκριμένα για την φυσική/ιατρική κατάσταση των παικτών του μπασκετικού Ολυμπιακού.Ένα αυτό.

Αυτήν στην οποία οι γιατροί φαίνονται ανέτοιμοι και απροετοίμαστοι στην εμφάνιση σημαντικών προβλημάτων των παικτών.

Εννοούσα ότι δεν είχαν σωστή εικόνα για την κατάσταση των παικτών μας .

Παντα στο πνευμα της φιλικης συζητησης, θα ηθελα να κλεισω το θεμα απο την πλευρα μου λεγοντας το εξης.

Αν καποιος εχει αποψη σε θεματα ιατρικης φυσης, μεσα απο δημοσιευματα και εχει καλυτερη αποψη απο επιστημονες που εχουν, ολα τα δεδομενα των εξετασεων που πρεπει, ε τοτε δεν συζηταμε σοβαρα.
Δηλαδη σα να λεμε, εγω μπορω να κανω κριτικη για το προγραμμα της τρυπας του οζοντος, επειδη εχω δει 3 ντοκιμαντερ; Να παρω με την αποψη μου, την ευθυνη για τον πλανητη;

Να συμφωνησω μαζι σου στο εξης. Γιατι πιθανον δεχονται, να παρουσιαστει σαν αναξιοπιστη η διαγνωση τους, για επικοινωνιακους λογους; Εδω μαζι σου 100% αν ισχυει κατι τετοιο.

Εκεινο που δεν μπορω να δεχτω, ειναι την ιατρικη του φορουμ. Με ξεπερναει σα λογικη.

QUOTE(North_gato @ May 19 2014, 19:03 ) *
Για ν μην γραψω για καθε περιπτωση ξεχωριστα (και παρελειψες τον Πριντεζη, που ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα) η εντυπωση που δοθηκε ειναι, η οτι σε μερικες περιπτωσεις παραεπαιξαν επικοινωνιακο-παραπλανητικο παιγχνιδι, η δεν μπορουσαν να βγαλουν ακριβη διαγνωση, η ακομα χειροτερο, με διαφορα ημιμετρα και δεκανικια να επαναφερουν παικτη στον αγωνιστικο χωρο, ενω δεν ηταν ετοιμος,

Ακριβως αυτο.
Η εντυπωση που δοθηκε.

Δεν μπορω να δεχτω οτι οι ιδιοκτητες δεν προστατευουν την επενδυση τους.
Air Kef
QUOTE(airg @ May 20 2014, 07:13 ) *
Παντα στο πνευμα της φιλικης συζητησης, θα ηθελα να κλεισω το θεμα απο την πλευρα μου λεγοντας το εξης.

Αν καποιος εχει αποψη σε θεματα ιατρικης φυσης, μεσα απο δημοσιευματα και εχει καλυτερη αποψη απο επιστημονες που εχουν, ολα τα δεδομενα των εξετασεων που πρεπει, ε τοτε δεν συζηταμε σοβαρα.
Δηλαδη σα να λεμε, εγω μπορω να κανω κριτικη για το προγραμμα της τρυπας του οζοντος, επειδη εχω δει 3 ντοκιμαντερ; Να παρω με την αποψη μου, την ευθυνη για τον πλανητη;

Να συμφωνησω μαζι σου στο εξης. Γιατι πιθανον δεχονται, να παρουσιαστει σαν αναξιοπιστη η διαγνωση τους, για επικοινωνιακους λογους; Εδω μαζι σου 100% αν ισχυει κατι τετοιο.

Εκεινο που δεν μπορω να δεχτω, ειναι την ιατρικη του φορουμ. Με ξεπερναει σα λογικη.

Δεν μπορω να δεχτω οτι οι ιδιοκτητες δεν προστατευουν την επενδυση τους.



Airg έχεις point σε αυτό που λες, αλλά η η γενική εικόνα που βγάζει η ομάδα σε αυτόν τον τομέα είναι για γέλια.

Πολλοί έιμαστε αθλητές εδώ μέσα ενώ σχεδόν όλοι παρακολουθούμε μπάσκετ ή/και ποδόσφαιρο δεκαετίες τώρα, οπότε θεωρώ λογικό να μας κάνει εντύπωση όταν ο Πρίντεζης λείπει ήδη εβδομαδες και έχει χάσει ήδη 2-3 σημαντικά ματς μέχρι να μας πουν "ξερετε παιδιά τελικά κάτι εχει στα πλευρά του" ή να υπαρχουν τόσες περιπτώσεις παικτών που να μην ξερουμε πότε θα επιστρέψουν(!), πχ. του Πέτγουει που έπαιζε από μισό έως 3 μήνες (αυτό λογικό) και επέστρεψε ξαφνικά μια μέρα μετά από 20 μέρες (ή κάτι τέτοιο).

Δεν λέω ότι "έπρεπε να γίνει αυτό ή το άλλο", αλλά δεν θυμάμαι να έχω ξαναδει τέτοια κατάσταση σε κάποια ομάδα.

------

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των Τελικών και μετά το τέλος της Ευρωλίγκα, πιστεύω ότι με Coach B του χρόνου θα είμαστε ξανά μέσα στα τοπ φαβορί για Φ4 (και κούπα). Θα είναι έγκλημα να μην προστατευτεί και στηριχτεί ο Μπαρτζώκας. Ακόμα και το χειρότερο σενάριο να πάρω για την χρονιά που τελειώνει, δικαιούται μια κακή σεζόν (που δεν είχε κακή).
Zephyr
QUOTE(Air Kef @ May 20 2014, 11:14 ) *
Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των Τελικών και μετά το τέλος της Ευρωλίγκα, πιστεύω ότι με Coach B του χρόνου θα είμαστε ξανά μέσα στα τοπ φαβορί για Φ4 (και κούπα). Θα είναι έγκλημα να μην προστατευτεί και στηριχτεί ο Μπαρτζώκας. Ακόμα και το χειρότερο σενάριο να πάρω για την χρονιά που τελειώνει, δικαιούται μια κακή σεζόν (που δεν είχε κακή).


Κοίτα, όταν βλέπεις τον Λάσο να χάνει για 2η σερί χρονιά έχοντας το καλύτερο ρόστερ της Ευρώπης, όταν βλέπεις τον Πασκουάλ να χάνει πανηγυρικά από τον Λάσο, όταν βλέπεις τον Μεσίνα να γελοιοποιείται ξανά με πανάκριβο ρόστερ, τον Μπάνκι να αποτυγχάνει να μπει στο Φ4 και κάτι Σκαριόλους και Πλάθες να μην υπάρχουν στον ορίζοντα, εύλογα μπαίνει το ερώτημα: αν διώξεις Μπαρτζώκα ποιον θα πάρεις???
Η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και μπορεί να τελειώσει ακόμη χειρότερα. Ωστόσο δεν είναι ευθύνη αποκλειστικά του Μπαρτζώκα, ειδικά οι τραυματισμοί. Για μένα πρέπει να μείνει ο Μπαρτζώκας και να κριθεί του χρόνου, σε βάθος 3ετίας. Και πιστεύω ότι θα τον στηρίξουν οι Αγγελόπουλοι.
frenchman7
QUOTE(Zephyr @ May 21 2014, 19:50 ) *
Κοίτα, όταν βλέπεις τον Λάσο να χάνει για 2η σερί χρονιά έχοντας το καλύτερο ρόστερ της Ευρώπης, όταν βλέπεις τον Πασκουάλ να χάνει πανηγυρικά από τον Λάσο, όταν βλέπεις τον Μεσίνα να γελοιοποιείται ξανά με πανάκριβο ρόστερ, τον Μπάνκι να αποτυγχάνει να μπει στο Φ4 και κάτι Σκαριόλους και Πλάθες να μην υπάρχουν στον ορίζοντα, εύλογα μπαίνει το ερώτημα: αν διώξεις Μπαρτζώκα ποιον θα πάρεις???
Η σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και μπορεί να τελειώσει ακόμη χειρότερα. Ωστόσο δεν είναι ευθύνη αποκλειστικά του Μπαρτζώκα, ειδικά οι τραυματισμοί. Για μένα πρέπει να μείνει ο Μπαρτζώκας και να κριθεί του χρόνου, σε βάθος 3ετίας. Και πιστεύω ότι θα τον στηρίξουν οι Αγγελόπουλοι.



Το συζητούσαμε πριν λίγο με κάτι φιλαράκια μου παρέα με κάτι τσίπουρα, αυτή η νοοτροπία του Έλληνα καλώς η κακώς..
Σε όλα τα θέματα όχι μόνο στο μπάσκετ.. Του μένει η τελευταία εντύπωση και όχι η πορεία ή το μέλλον.
Ξεχνάει τι έχει κάνει ο κάθε Μπαρτζώκας, ή τι αντίκτυπο θα έχει μια πιθανή απομάκρυνσή του. Άμα χάσουμε με κάτω τα χέρια
το πρωτάθλημα από τον Παο θα μας μείνει το ότι ο Μπαρτζώκας θα έχει (για δεεύτερη συνεχή χρονιά) χάσει κατά κράτος από τον
(μετά Ζοτς) Παο....
redleg7
Εχει λαιβ κουβεντουλα με τον Ψιλοπουλο(ρεπορτερ του Ολυμπιακου) και ανεφερε οτι ο Μπαρτζωκας κατα 99% παραμενει ειτε κερδισει ειτε χασει τον τιτλο.Επισης για τον Χαινς ανεφερε οτι υπαρχει ορος στο συμβολαιο του που μπορει να του επιτρεψει να αποχωρησει και αυτο θα επιδιωξει ο ιδιος και οτι εχουν γινει ηδη οι πρωτες συζητησεις επιστροφης.Για τον Περπερογλου ενδιαφερεται η Εφες αλλα η οικογενεια του θελει Ελλαδα και περιμενει προταση ανανεωσης.Και τελος ο Ντιλεινι αποτελει υποψηφιο μεταγραφικο στοχο για την ομαδα.Αυτα τα ολιγα smile.gif
roko
Παιδια οκ συμφωνω και ειμαι απο τους πρωτους και πιο ενθερμους υποστηρικτες του Μπαρτζωκα.Συμφωνω οτι πρεπει ενας κοουτς να μενει στον παγκο χρονια.Αλλα ρε παιδια με τον Αλβερτη παιζει σε μια σειρα αγωνων.Ρε ημαρτον που λεει και ο αλλος αν του παρει την σειρα ο "φραγκι".....
SteveNashidis
QUOTE(airg @ May 20 2014, 07:13 ) *
Παντα στο πνευμα της φιλικης συζητησης, θα ηθελα να κλεισω το θεμα απο την πλευρα μου λεγοντας το εξης.

Αν καποιος εχει αποψη σε θεματα ιατρικης φυσης, μεσα απο δημοσιευματα και εχει καλυτερη αποψη απο επιστημονες που εχουν, ολα τα δεδομενα των εξετασεων που πρεπει, ε τοτε δεν συζηταμε σοβαρα.
Δηλαδη σα να λεμε, εγω μπορω να κανω κριτικη για το προγραμμα της τρυπας του οζοντος, επειδη εχω δει 3 ντοκιμαντερ; Να παρω με την αποψη μου, την ευθυνη για τον πλανητη;

Να συμφωνησω μαζι σου στο εξης. Γιατι πιθανον δεχονται, να παρουσιαστει σαν αναξιοπιστη η διαγνωση τους, για επικοινωνιακους λογους; Εδω μαζι σου 100% αν ισχυει κατι τετοιο.

Εκεινο που δεν μπορω να δεχτω, ειναι την ιατρικη του φορουμ. Με ξεπερναει σα λογικη.


Ακριβως αυτο.
Η εντυπωση που δοθηκε.

Δεν μπορω να δεχτω οτι οι ιδιοκτητες δεν προστατευουν την επενδυση τους.


Για σένα είναι απλά εντυπώσεις που περνάνε από τα δημοσιεύματα?
Για μένα είναι κακός χειρισμός της φυσικής /ιατρικής κατάστασης των παικτών. Και το προεκτείνω μιλώντας για τα πολλά λεπτά που παίρνει ο Σπανούλης στην Α1 χωρίς να υπάρχει πλάνο και προγραμματισμός. Σε αντίθεση που ξεκάθαρα γίνεται στο ΝΒΑ και έχουμε πλήρης /σαφής και ακριβής πληροφορίες από την ίδια την ομάδα για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται και να κρίνει πιο σωστά.

Το scouting έχει ανέβει επίπεδο και δεν περιμένουν οι ομάδες να διαβάσουν sport24 ή την εφημερίδα της γειτονιάς τους για να μάθουν τι θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή που παίζουν αγώνα.

Σε φόρουμ είσαι και απόψεις θα λέγονται και κριτική θα γίνεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς εκμηδενισμούς. Και γιατρός 20 χρόνια να ήμουν ή τα βασικά να ήξερα παίζοντας μπάσκετ με πτυχίο ΤΕΙ Φυσιοθεραπίας , άποψη θα μπορούσα να εκφράσω και στην μία και στην άλλη περίπτωση.

Και δεν σε είδα να σχολιάζεις το γεγονός ότι έμεινε ξεκρέμαστος ο Μπαρτζώκας από το ιατρικό επιτελείο με τις λανθασμένες μεταγραφές που έκανε μεσούσης της περιόδου γιατί άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει.
roko
Γιωργαρα μου αν δεν μπορεις να κανεις καλα τον Αλβερτη...Αστα..Αστα...1000 φορες τον λουζερ Μεσσινα.Ενταξει ο ανθρωπος πηρε την Ευρωλιγκα που ηταν αθλος και ειχε φυσικα το απολυτο μεριδιο αλλα απο κει και περα δεν εχει κερδισει ουτε κουπα του καφε...
redleg7
Ειδικα αποψε ο Μπαρτζωκας εφταιγε που στο +2 με τον Λοτζεσκι ουρλιαζει η μπαλα να παει μεσα και ο Σπανουλης σουταρει απο τα 8 μετρα μπας και τελειωσει το ματς.
roko
Φταιει γιατι πολυ απλα συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.Εχασε περυσι ευκολα,εχασε και στο κυπελο αλλες 2 φορες περυσι και φετος,χανει φετος και το πρωταθλημα απο μια ομαδα που παιζει χωρις προπονητη ε φτανει πια..
aionio talento
QUOTE(roko @ May 22 2014, 21:24 ) *
Φταιει γιατι πολυ απλα συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.Εχασε περυσι ευκολα,εχασε και στο κυπελο αλλες 2 φορες περυσι και φετος,χανει φετος και το πρωταθλημα απο μια ομαδα που παιζει χωρις προπονητη ε φτανει πια..


+ 1.000.0000
redleg7
Αν πιστευει κανεις οτι εχουμε αντιπαλο τον Αλβερτη στους τελικους γελιεται.Ακομα με την ομαδα του Πεδουλακη παιζουμε.Δεν εχει αλλαξει ακριβως τιποτα ο Πριφτης γιατι αυτος κοουτσαρει.Απο εκει και περα κανει μπαμ οτι στο πιο κρισιμο σημειο αποψε οπως και στην Ευρωλιγκα που ο Πριντεζης σουταρε απο τα 7 μετρα ενω ειχε εντολη να παιξει στο ζωγραφιστο οτι το μεγαλυτερο μεριδιο αυτης της τρικυμιας και του ψυχολογικου βαρους το εχουν οι παιχτες.Μονο ο Λοτζεσκι εβγαλε 2 καλα σουτ(το ενα μαλιστα πολυ κρισιμο).Οι υπολοιποι αναζητουνται.Ακομα και ο Περπερογλου που εκανε πολυ καλο ματς δεν δικαιολογειται να κανει τετοιο λαθος.
Καποια πραγματα κανουν μπαμ και δεν ευθυνεται μονο ο προπονητης.
erwi grey
Eνα απλο ποσταρισμα του Ματσιουλις εκανες μιση ωρα να το αντιμετωπισεις.
Ο χειροτερος Παναθηναικος ever και παλι δε μπορεις.
mixalisgate7
QUOTE(roko @ May 23 2014, 00:24 ) *
Φταιει γιατι πολυ απλα συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.Εχασε περυσι ευκολα,εχασε και στο κυπελο αλλες 2 φορες περυσι και φετος,χανει φετος και το πρωταθλημα απο μια ομαδα που παιζει χωρις προπονητη ε φτανει πια..


Πέστα
roko
QUOTE (redleg7 @ May 23 2014, 00:28 ) *
Αν πιστευει κανεις οτι εχουμε αντιπαλο τον Αλβερτη στους τελικους γελιεται.Ακομα με την ομαδα του Πεδουλακη παιζουμε.Δεν εχει αλλαξει ακριβως τιποτα ο Πριφτης γιατι αυτος κοουτσαρει.Απο εκει και περα κανει μπαμ οτι στο πιο κρισιμο σημειο αποψε οπως και στην Ευρωλιγκα που ο Πριντεζης σουταρε απο τα 7 μετρα ενω ειχε εντολη να παιξει στο ζωγραφιστο οτι το μεγαλυτερο μεριδιο αυτης της τρικυμιας και του ψυχολογικου βαρους το εχουν οι παιχτες.Μονο ο Λοτζεσκι εβγαλε 2 καλα σουτ(το ενα μαλιστα πολυ κρισιμο).Οι υπολοιποι αναζητουνται.Ακομα και ο Περπερογλου που εκανε πολυ καλο ματς δεν δικαιολογειται να κανει τετοιο λαθος.
Καποια πραγματα κανουν μπαμ και δεν ευθυνεται μονο ο προπονητης.


Ε τοτε και ο Μπαρτζωκας ας καθεται σπιτι του να βλεπει τα ματς απο την τηλεοραση να μην συγχυζεται κιολας και τρωει και τεχνικες.Ας βαζει στον αυτοματο πιλοτο με τον Τομιτς το μυαλο και τις οδηγιες του και ας βλεπει ψυχραιμα και πιο σφαιρικα το ματς απο τον καναπε του να μην κουραζεται.
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ May 23 2014, 00:28 ) *
Καποια πραγματα κανουν μπαμ και δεν ευθυνεται μονο ο προπονητης.

Μόνο ο προπονητής δεν φταίει αλλά ο Μπαρτζώκας οφείλει να έχει την ομάδα ήρεμη, με το μαχαίρι στα δόντια, χωρίς φόβο(δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα και φαίνεται να έχει περισσότερο άγχος και από τους παίχτες). Δε γίνεται να ξεκινάς παιχνίδι με 19-6!!!! πρώτο δεκάλεπτο
redleg7
Ενταξει του χρονου θα παρουμε τον Ζουρο μπας και αλλαξει η ψυχολογια της ομαδας στα ματς με τον Παο και ο Σπανουλης σταματησει να σουταρει απο τα 9 μετρα την στιγμη που θα εχουμε το προβαδισμα.
erwi grey
QUOTE(redleg7 @ May 23 2014, 05:28 ) *
Αν πιστευει κανεις οτι εχουμε αντιπαλο τον Αλβερτη στους τελικους γελιεται.Ακομα με την ομαδα του Πεδουλακη παιζουμε.Δεν εχει αλλαξει ακριβως τιποτα ο Πριφτης γιατι αυτος κοουτσαρει.

Redleg εδω εχεις λαθος δεν ειναι ελαφρυντικο το οτι παιζει ετσι ο Παναθηναικος το αντιθετο θα ελεγα μετα απο τοσα ματς να μη μπορει να βρει λυσεις.
redleg7
Συγνωμη ρε παιδες οκ σεβομαι την καθε αποψη.Να δεχτω οτι κανει λαθη και ο κοουτς που οντως κανει...
οι παιχτες μας -ναι οι παιχτες αυτοι τα τελευταια 15 και βαλε χρονια-ποση ασυλια θα εχουν στα συγκεκριμενα παιχνιδια?Ακομα και αποψε θα ριξουμε τις ευθυνες αλλου?
Μα κανει μπαμ οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο και δεν πηγαζει απο τον Μπαρτζωκα.
Ειναι δυνατον να εισαι στο +2 και να αντιμετωπιζεις μια υποδιαιστερη ομαδα και αντι να ταιζεις τον Ντανστον που ειναι και εντολη κοουτς να σουταρεις 2 φορες αψυχολογητα σουτ απο τα 9 μετρα?
Ο Μπαρτζωκας ευθυνεται που Σλουκας και Μαντζαρης αποψε ηταν κακιστοι?
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ May 23 2014, 00:43 ) *
Ο Μπαρτζωκας ευθυνεται που Σλουκας και Μαντζαρης αποψε ηταν κακιστοι?

Ευθύνεται για την ψυχολογία και την ηρεμία των παιχτών και για το λόγο που με το που ξεκίνησε το ματς έπρεπε να καλύψουμε 15 πόντους διαφορά
Είναι χειρότερη ομάδα ο ΠΑΟ, σε κακό φεγγάρι και πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα από μια ομάδα που έχει γκαρντ τον κουτσό Ούκιτς, τον Κάρυ και τον Ραιτ
Ας μείνει ο Μπαρζώκας και του χρόνου. Εγώ συμφωνώ . . .Αλλά είναι μεγάλη αποτυχία να χάσει το πρωτάθλημα από αυτόν τον ΠΑΟ
redleg7
Αnyway εχει δρομο η σειρα αν και πιστευω οτι πλεον ολη η πιεση ειναι πανω μας.Η φετινη χρονια ηταν ηδη πολυ δυσκολη λογω των κουρτινακηδων περσι.Δεν νομιζω οτι φετος με πλεονεκτημα και χωρις φαιναλ 4 στην μεση θα χαναμε τον τιτλο.
Η ομαδα παντως γιατι αναφερομαι σε συγκεκριμενο σημειο ειχε εντολες για συγκρκιμενο πλανο που καποιοι παιχτες αγνοησαν και δεν ηταν η πρωτη φορα(εγινε και στην Ευρωλιγκα στο Οακα).
Αυτο προσωπικα δεν μπορω να κατανοησω με τιποτα.Παιχτες με τετοια εμπειρια θα επρεπε να κοντρολαρουν τους ευατους τους αρκετα καλυτερα στα κρισιμα σημεια(περαν φυσικα που συμφωνω και της συμβολης του προπονητη σε ολο αυτο το κομματι).
Παντως οτι και να γινει ειτε κερδισουμε (που θεωρω παρα παρα πολυ δυσκολο) τους τελικους ειτε οχι ελπιζω οτι η ομαδα θα κανει 2-3 πολυ δυνατες διορθωτικες κινησεις.Φοβαμαι οτι αν αντιστρεψουμε τα πραγματα μην επαναπαυτουμε οπως εκανε ο Παο περσι.Θελω να πιστευω οτι εχουν παρει καποιες αποφασεις ανεξαρτητα της εκβασης των τελικων.
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 22 2014, 22:43 ) *
Συγνωμη ρε παιδες οκ σεβομαι την καθε αποψη.Να δεχτω οτι κανει λαθη και ο κοουτς που οντως κανει...
οι παιχτες μας -ναι οι παιχτες αυτοι τα τελευταια 15 και βαλε χρονια-ποση ασυλια θα εχουν στα συγκεκριμενα παιχνιδια?Ακομα και αποψε θα ριξουμε τις ευθυνες αλλου?
Μα κανει μπαμ οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο και δεν πηγαζει απο τον Μπαρτζωκα.
Ειναι δυνατον να εισαι στο +2 και να αντιμετωπιζεις μια υποδιαιστερη ομαδα και αντι να ταιζεις τον Ντανστον που ειναι και εντολη κοουτς να σουταρεις 2 φορες αψυχολογητα σουτ απο τα 9 μετρα?
Ο Μπαρτζωκας ευθυνεται που Σλουκας και Μαντζαρης αποψε ηταν κακιστοι?


Το ειπε και καποιος πιο πανω ! στα 15 χρονια που λες περασαν ξενοι προπονητες (2 φορες ο ντουντα και μια γκερσον) οι
οποιοι δεν ειχαν . . . ''ψυχολογικα'' και ΜΙΑ ΧΑΡΑ break εκαναν στο ΟΑΚΑ 3-4 φορες με ΚΑΘΑΡΕΣ ΝΙΚΕΣ και με καλες εμφανισεις ! 2,5 χρονιες ΔΡΑΚΟΥ και αλλα 2 Με αυτον τον τυπο που στα δυσκολα μονο καντηλια ξερει να κατεβαζει
μολις το Πουλμαν ''πιασει'' Καλογρεζα ΑΣΣΟΣ ξερος !! Κοινως : ΦΕΡΤΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ εστω και απο το ''κατω'' ραφι . .
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ - ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ . .
redleg7
QUOTE (aionio talento @ May 23 2014, 01:05 ) *
Το ειπε και καποιος πιο πανω ! στα 15 χρονια που λες περασαν ξενοι προπονητες (2 φορες ο ντουντα και μια γκερσον) οι
οποιοι δεν ειχαν . . . ''ψυχολογικα'' και ΜΙΑ ΧΑΡΑ break εκαναν στο ΟΑΚΑ 3-4 φορες με ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ και με καλες εμφανισεις ! 2,5 χρονιες ΔΡΑΚΟΥ και αλλα 2 Με αυτον τον τυπο που στα δυσκολα μονο καντηλια ξερει να κατεβαζει
μολις το Πουλμαν ''πιασει'' Καλογρεζα ΑΣΣΟΣ ξερος !! Κοινως : ΦΕΡΤΕ ΞΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ εστω και απο το ''κατω'' ραφι . .
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ - ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ . .

Κανενα break δεν κανανε γιατι κανενα τιτλο δεν πηραμε τοσα χρονια με εξαιρεση αυτο με τον Ιβκοβιτς που και παλι χασαμε τα 2 ματς στο Οακα.
Η ποδοσφαιρικη νοοτροπια ευτυχως δεν θα περασει στο μπασκετ με την προπονητολογια και τα σεναρια και ο προπονητης θα στηριχτει οπως και πρεπει.
Αν και το αποψινο εχει το συντριπτικο μεριδιο αποκλειστικα ο Μπαρτζωκας πες το μου να μην το κουβεντιαζουμε και αδικα.

Αν ειναι δυνατον να αλλαξουμε προπονητη μονο και μονο για να ματσαρουμε καλα με τον Παναθηναικο.

Τετοια κανανε και οι απεναντι και δες την εικονα τους στην Ευρωπη τα τελευταια 3 χρονια και που κατεληξαν.

***Το ξαναλεω λοιπον ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2 ΛΕΠΤΟ (οχι μονο το αποψινο αλλα και στο ματς στην Ευρωλιγκα)ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ οι παιχτες και κανεις αλλος.
Αλλες ηταν οι εντολες και αλλα αυτα που ακολουθησαν στο παρκε.Τοσο απλα.
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ May 23 2014, 01:02 ) *
Η ομαδα παντως γιατι αναφερομαι σε συγκεκριμενο σημειο ειχε εντολες για συγκρκιμενο πλανο που καποιοι παιχτες αγνοησαν και δεν ηταν η πρωτη φορα(εγινε και στην Ευρωλιγκα στο Οακα).

Πάντως και αυτό θέμα προπονητή είναι . . .
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 22 2014, 22:09 ) *
Κανενα break δεν κανανε γιατι κανενα τιτλο δεν πηραμε τοσα χρονια με εξαιρεση αυτο με τον Ιβκοβιτς που και παλι χασαμε τα 2 ματς στο Οακα.
Η ποδοσφαιρικη νοοτροπια ευτυχως δεν θα περασει στο μπασκετ με την προπονητολογια και τα σεναρια και ο προπονητης θα στηριχτει οπως και πρεπει.
Αν και το αποψινο εχει το συντριπτικο μεριδιο αποκλειστικα ο Μπαρτζωκας πες το μου να μην το κουβεντιαζουμε και αδικα.

Αν ειναι δυνατον να αλλαξουμε προπονητη μονο και μονο για να ματσαρουμε καλα με τον Παναθηναικο.

Τετοια κανανε και οι απεναντι και δες την εικονα τους στην Ευρωπη τα τελευταια 3 χρονια και που κατεληξαν.

***Το ξαναλεω λοιπον ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2 ΛΕΠΤΟ (οχι μονο το αποψινο αλλα και στο ματς στην Ευρωλιγκα)ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ οι παιχτες και κανεις αλλος.
Αλλες ηταν οι εντολες και αλλα αυτα που ακολουθησαν στο παρκε.Τοσο απλα.



Συνεχισε λοιπον να τον Στηριζεις οπως κανεις και εγω να τον κατηγορω οπως κανω για το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ χαλι που μου παρουσιαζει φετος !
Τωρα το . . ποδοσφαιρο και η νοοτροπια του μαλλον αφορα εσενα που το εγραψες !
redleg7
QUOTE (D-Wade @ May 23 2014, 01:12 ) *
Πάντως και αυτό θέμα προπονητή είναι . . .

2 παιχτες το εχουν κανει αυτο που ανεφερα.Ο Σπανουλης και ο Πριντεζης.Ο δευτερος το εκανε μια φορα και κοστισε.Ο πρωτος το κανει συνεχεια.Ακομα και ο Ποποβιτς να ηταν στον παγκο αποψε δεν νομιζω οτι δεν θα επιχειρουσε τα σουτ που επιχειρησε.
Οσο ο Σπανουλης θελει διακαως να βαλει το κρισιμο σουτ εκει μεσα τοσο η ομαδα θα θολωνει στα δυσκολα.
Το μεριδιο που εχει ο Μπαρτζωκας ειναι στη περιπτωση αυτη αν δεν το σταματησει ο αρχηγος να βρει τα κακαλα να τον βγαλει εκτος στο κρισιμο αυτο σημειο.
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 22 2014, 23:09 ) *
Κανενα break δεν κανανε γιατι κανενα τιτλο δεν πηραμε τοσα χρονια με εξαιρεση αυτο με τον Ιβκοβιτς που και παλι χασαμε τα 2 ματς στο Οακα.
Η ποδοσφαιρικη νοοτροπια ευτυχως δεν θα περασει στο μπασκετ με την προπονητολογια και τα σεναρια και ο προπονητης θα στηριχτει οπως και πρεπει.
Αν και το αποψινο εχει το συντριπτικο μεριδιο αποκλειστικα ο Μπαρτζωκας πες το μου να μην το κουβεντιαζουμε και αδικα.

Αν ειναι δυνατον να αλλαξουμε προπονητη μονο και μονο για να ματσαρουμε καλα με τον Παναθηναικο.[size="6"][/size]
Τετοια κανανε και οι απεναντι και δες την εικονα τους στην Ευρωπη τα τελευταια 3 χρονια και που κατεληξαν.

***Το ξαναλεω λοιπον ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2 ΛΕΠΤΟ (οχι μονο το αποψινο αλλα και στο ματς στην Ευρωλιγκα)ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ οι παιχτες και κανεις αλλος.
Αλλες ηταν οι εντολες και αλλα αυτα που ακολουθησαν στο παρκε.Τοσο απλα.



Με ποιον θελεις να ματσαρεις ?? ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ??? με τον συνδιεκδικητη πρεπει και αυτος σε 2 χρονια ΕΧΕΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ
πανω σου εχοντας παρει απο ''εσενα'' σαν ΟΣΦΠ 3 τροπαια και παει για τεταρτο !! Το συνολικο ''σκορ'' δε σε αυτη την διετια
ειναι : 8 -4 εις βαρος μας !
redleg7
QUOTE (aionio talento @ May 23 2014, 01:15 ) *
Συνεχισε λοιπον να τον Στηριζεις οπως κανεις και εγω να τον κατηγορω οπως κανω για το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ χαλι που μου παρουσιαζει φετος !
Τωρα το . . ποδοσφαιρο και η νοοτροπια του μαλλον αφορα εσενα που το εγραψες !

Αγωνιστικο χαλι στην Ευρωπη?Ποτε?Που?Σε ποιο συμπαν?Ειδικα με τις συνθηκες πυο αντιμετωπισε.

Οσον αφορα την στηριξη θα συνεχισω εγω οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.

Οτιδηποτε αλλο φανταζει αρρωστο.Δεν λεμε να μην γινεται κριτικη,Λεμε να μην γινεται ισοπεδωση των παντων.

Ποδοσφαιρικη νοοτροπια τυπου ¨απομακρυνω οποιον τεχνικο σε μια νυχτα επειδη δεν κερδιζει τον αιωνιο αντιπαλο¨ δεν προκειται ποτε να αποκτησει η ομαδα του μπασκετ θελω να πιστευω.

Την νοοτροπια αυτη ακουλουθει ο Προεδρος των απεναντι ξαναλεω και ειχε αυτα τα αποτελεσματα.


Νικη δηλαδη με καθε κοστος.Προτιμοτερο δηλαδη να ειναι πρωτος στο χωριο παρα στην πολη.Να ζει για να βλεπει τον αιωνιο αντιπαλο του να ταπεινωνεται και να τον παταει.
Αν θελουμε αυτο να ειναι το ταβανι μας χανω πασα ιδεα.

QUOTE (aionio talento @ May 23 2014, 01:18 ) *
Με ποιον θελεις να ματσαρεις ?? ΜΕ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ??? με τον συνδιεκδικητη πρεπει και αυτος σε 2 χρονια ΕΧΕΙ ΑΣΕΛΓΗΣΕΙ
πανω σου εχοντας παρει απο ''εσενα'' σαν ΟΣΦΠ 3 τροπαια και παει για τεταρτο !! Το συνολικο ''σκορ'' δε σε αυτη την διετια
ειναι : 8 -4 εις βαρος μας !

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 2 ΕΤΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ 2 απο τους καλυτερους αμυντικους του και κερδισε καθε ευρωπαικη ομαδα που βρεθηκε στο διαβα του και φετος πηγε εξαιρετικα με δεδομενο τους τραυματισμους που αντιμετωπισε.
Οσο ηταν πληρης ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη επαιξε εξαιρετικα.
Οι απεναντι πες μου τωρα που ματσαρουν καλα απεναντι μας τι αποτελεσματα ειχαν την τελευταια 3 ετια?
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 22 2014, 23:20 ) *
Αγωνιστικο χαλι στην Ευρωπη?Ποτε?Που?Σε ποιο συμπαν?Ειδικα με τις συνθηκες πυο αντιμετωπισε.

Οσον αφορα την στηριξη θα συνεχισω εγω οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.

Οτιδηποτε αλλο φανταζει αρρωστο.Δεν λεμε να μην γινεται κριτικη,Λεμε να μην γινεται ισοπεδωση των παντων.

Ποδοσφαιρικη νοοτροπια τυπου ¨απομακρυνω οποιον τεχνικο σε μια νυχτα επειδη δεν κερδιζει τον αιωνιο αντιπαλο¨ δεν προκειται ποτε να αποκτησει η ομαδα του μπασκετ θελω να πιστευω.

Την νοοτροπια αυτη ακουλουθει ο Προεδρος των απεναντι ξαναλεω και ειχε αυτα τα αποτελεσματα.


Νικη δηλαδη με καθε κοστος.Προτιμοτερο δηλαδη να ειναι πρωτος στο χωριο παρα στην πολη.Να ζει για να βλεπει τον αιωνιο αντιπαλο του να ταπεινωνεται και να τον παταει.
Αν θελουμε αυτο να ειναι το ταβανι μας χανω πασα ιδεα.


Στο TOP 16 Επαιξε 6 φορες με Αρμανι Μπαρτσα που ''πηραν'' τις 2 πρωτες θεσεις και Παο και εχασε ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ !!!!!!
Στις επισκεψεις του σε Βαρκελωνη Μιλανο ''εφαγε'' 15 και 30 ποντους ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ !! ενω εχασε και Απο Φενερ εξω που
δεν προκριθηκε καν στους 8 !!!!!!

Τα 2 χρονια που τον ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ εχουν ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΣΑ !!!

Στις εγχωριες διαργανωσεις πηγε στο ΟΑΚΑ 2 φορες σε ενα 2μηνο σε πρωταθλημα και κυπελλο εχασε και εβαλε 100 ποντους
και στα 2 ματς !!!! Εντος εδρας ΑΓΚΩΜΑΧΟΥΣΕ να κερδιζει την ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ και Εκτος εχανε απο τον ΚΑΟΔ !!!

QUOTE(redleg7 @ May 22 2014, 22:22 ) *
Αγωνιστικο χαλι στην Ευρωπη?Ποτε?Που?Σε ποιο συμπαν?Ειδικα με τις συνθηκες πυο αντιμετωπισε.

Οσον αφορα την στηριξη θα συνεχισω εγω οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου.

Οτιδηποτε αλλο φανταζει αρρωστο.Δεν λεμε να μην γινεται κριτικη,Λεμε να μην γινεται ισοπεδωση των παντων.

Ποδοσφαιρικη νοοτροπια τυπου ¨απομακρυνω οποιον τεχνικο σε μια νυχτα επειδη δεν κερδιζει τον αιωνιο αντιπαλο¨ δεν προκειται ποτε να αποκτησει η ομαδα του μπασκετ θελω να πιστευω.

Την νοοτροπια αυτη ακουλουθει ο Προεδρος των απεναντι ξαναλεω και ειχε αυτα τα αποτελεσματα.


Νικη δηλαδη με καθε κοστος.Προτιμοτερο δηλαδη να ειναι πρωτος στο χωριο παρα στην πολη.Να ζει για να βλεπει τον αιωνιο αντιπαλο του να ταπεινωνεται και να τον παταει.
Αν θελουμε αυτο να ειναι το ταβανι μας χανω πασα ιδεα.


ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ 2 ΕΤΙΑ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΩΡΙΣ 2 απο τους καλυτερους αμυντικους του και κερδισε καθε ευρωπαικη ομαδα που βρεθηκε στο διαβα του και φετος πηγε εξαιρετικα με δεδομενο τους τραυματισμους που αντιμετωπισε.
Οσο ηταν πληρης ο Ολυμπιακος στην Ευρωπη επαιξε εξαιρετικα.
Οι απεναντι πες μου τωρα που ματσαρουν καλα απεναντι μας τι αποτελεσματα ειχαν την τελευταια 3 ετια?


Οι απεναντι εκτος οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ λογω του οτι δεν ειναι η ομαδα που υποστηριζω το αποτελεσμα στο ειπα ηδη
με νεα ομαδα τα μισα λεφτα και ρποπονητη να εχει φυγει μετα απο 13 χρονια εχουν σε 2 χρονια 3 τιτλους ηδη ! Το ευρωπαικο
περυσι το πηρε με παικτες τους οποιους ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ (Χαινς Αντιτς ) η Καθιερωσει (ΠΑΠ) φετος που ''εφτιαξε'' δικη του ομαδα απ την αρχη εχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !!!
redleg7
QUOTE (aionio talento @ May 23 2014, 01:27 ) *
Στο TOP 16 Επαιξε 6 φορες με Αρμανι Μπαρτσα που ''πηραν'' τις 2 πρωτες θεσεις και Παο και εχασε ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ !!!!!!
Στις επισκεψεις του σε Βαρκελωνη Μιλανο ''εφαγε'' 15 και 30 ποντους ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ !! ενω εχασε και Απο Φενερ εξω που
δεν προκριθηκε καν στους 8 !!!!!!

Τα 2 χρονια που τον ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ εχουν ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΣΑ !!!

Στις εγγχωριες διαργανωσεις πηγε τον ΟΑΚΑ 2 φροες σε ενα 2μηνο σε πρωταθλημα και κυπελλο εχασε και εβαλε 100 ποντους
και στα 2 ματς !!!! Εντος εδρας ΑΓΚΩΜΑΧΟΥΣΕ να κερδιζει την ΝΕΟΦΟΤΙΣΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ και εχανε απο τον ΚΑΟΔ !!!

ΣΤΟ ΤΟΠ 16 ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ/ΛΟ/ΠΡΙΝΤΕΖΗ.Το ιδιο με την Μπαρτσελονα εκτος και εχασε στο τεταρτο δεκαλεπτο και δεν εφαγε 30 ρα.
Με την Φενερ επισης της πεταξε και 15 μεσα οσο ηταν πληρης και εκανε παρτυ στην α φαση με ομαδες οπως η Τσσκα και η Μπαρτσελονα.
Στην Τουρκια ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ Σπανουλης/Λο.

Επισης στο Οακα κερδισε χωρις Περπερογλου/Πριντεζη τον Παο (φυσικα θυμομαστε μονο την ηττα στο Οακα).

Αλλος τεχνικος με αυτα τα προβληματα και χωρις τους ηγετες του δεν θα κανανε ουτε 3 νικες.

Ναι ο Μπαρτζωκας φταιει που χασαμε απο τον Καοδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον ευθυνεται και ο Ιβκοβιτς καποτε που χασαμε απο τον Βαο.

Για τα ματς με την Ρεαλ που επαιξε παλι χωρις Εισι και Περπερογλου κουβεντα ομως.

30 εφαγε και ο Ιβκοβιτς απο την Εφες περσι και αλλα τοσα απο την Τσσκα.So what?

Mια δυο τετοιες ηττες τις κανουμε καθε χρονο παραδοσιακα οχι μονο εμεις αλλα η πλειοψηφια των μεγαλων ομαδων.

Το προβλημα σου ειναι προφαωνς οτι θελεις να παρεις αποκλειστικα τον τιτλο.
Δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο.Αυτη ειναι η νοοτροπια που ανεφερα.Πες μας ποιον τεχνικο θες και πιστευεις οτι θα το διαχειριστει καλυτερα?
Αν ειναι να απευθυνθει ο καθενας μας στην Καε να κανουμε και προτασεις.

QUOTE (aionio talento @ May 23 2014, 01:32 ) *
Οι απεναντι εκτος οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ λογω του οτι δεν ειναι η ομαδα που υποστηριζω το αποτελεσμα στο ειπα ηδη
με νεα ομαδα τα μισα λεφτα και ρποπονητη να εχει φυγει μετα απο 13 χρονια εχουν σε 2 χρονια 3 τιτλους ηδη ! Το ευρωπαικο
περυσι το πηρε με παικτες τους οποιους ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ (Χαινς Αντιτς ) η Καθιερωσει (ΠΑΠ) φετος που ''εφτιαξε'' δικη του ομαδα απ την αρχη εχει ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ !!!

Οχι σε ενδιαφερουν γιατι το αναφερεις.Σε ενδιαφερουν οι εγχωριοι τιτλοι και τους βαζεις στην ιδια ζυγαρια με το Ευρωπαικο που κατακτησαμε περσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο Περπερογλου ποιου επιλογη ηταν?Δικη μου?
Η ομαδα επαιξε δηλαδη διαφορετικο μπασκετ που προφανως δεν πιστωνεται στον Μπαρτζωκα(πολυ πιο θεαματικο απο την πρωτη σεζον το 2011) και επισης πηρε ενα τιτλο σε ενα μαραθωνιο (στην πρωτη μορφη που πηρε το Τοπ 16 με τα 14 ματς).

Η φετινη σεζον στην Ευρωπη μπορει να την θεωρεις αποτυχημενη.Το θεμα ειναι οτι την θεωρεις μονο εσυ.


***Κανε και την κριτικη σου τωρα γι αυτους που τα σπασανε περσι και παιζεις με μειονεκτημα εδρας και δεν αφησαν τον προπονητη και την ομαδα να διεκδικησει με καλυτερους ορους τον τιτλο.
aionio talento
QUOTE(redleg7 @ May 22 2014, 23:34 ) *
ΣΤΟ ΤΟΠ 16 ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗ/ΛΟ/ΠΡΙΝΤΕΖΗ.Το ιδιο με την Μπαρτσελονα εκτος και εχασε στο τεταρτο δεκαλεπτο και δεν εφαγε 30 ρα.
Με την Φενερ επισης της πεταξε και 15 μεσα οσο ηταν πληρης και εκανε παρτυ στην α φαση με ομαδες οπως η Τσσκα και η Μπαρτσελονα.
Στην Τουρκια ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ Σπανουλης/Λο.Επισης στο Οακα κερδισε χωρις Περπερογλου/Πριντεζη τον Παο (φυσικα θυμομαστε μονο την ηττα στο Οακα).

Αλλος τεχνικος με αυτα τα προβληματα και χωρις τους ηγετες του δεν θα κανανε ουτε 3 νικες.

Ναι ο Μπαρτζωκας φταιει που χασαμε απο τον Καοδ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον ευθυνεται και ο Ιβκοβιτς καποτε που χασαμε απο τον Βαο.

Για τα ματς με την Ρεαλ που επαιξε παλι χωρις Εισι και Περπερογλου κουβεντα ομως.

30 εφαγε και ο Ιβκοβιτς απο την Εφες περσι και αλλα τοσα απο την Τσσκα.So what?

Mια δυο τετοιες ηττες τις κανουμε καθε χρονο παραδοσιακα οχι μονο εμεις αλλα η πλειοψηφια των μεγαλων ομαδων.

Το προβλημα σου ειναι προφαωνς οτι θελεις να παρεις αποκλειστικα τον τιτλο.
Δεν σε νοιαζει τιποτα αλλο.Αυτη ειναι η νοοτροπια που ανεφερα.Πες μας ποιον τεχνικο θες και πιστευεις οτι θα το διαχειριστει καλυτερα?
Αν ειναι να απευθυνθει ο καθενας μας στην Καε να κανουμε και προτασεις.


Εχεις παρει τροπαιο στο Λονδινο με Μαντζαρη εξω λογω ΧΙΑΣΤΩΝ ! οι τραυματισμοι ειναι αναποφευκτο κομματι και περα απο
δικαιολογια στις ηττες ΠΡΕΠΕΙ να ανφερεται και στις επιτυχιες !

Την χρονια του 1997 που ειρωνευεσαι με ΒΑΟ κλπ στο τελος καναμε καποιο . . TRIPLE CROWN !!! (το πρωτο στην ελλαδα)

Το δικαιωμα μου (και οχι προβλημα που γραφεις) να κανω το ΠΡΟΦΑΝΕΣ που ειναι κριτικη δεν μπορει να μου το στερησει
ΚΑΝΕΙΣ οπως δεν μπορω να το στερησω ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!

ΦΥΣΙΚΑ και θελω τον τιτλο απεναντι σε εναν ΜΕΓΑΛΟ αντιπαλο που ειναι σε καμψη για πολλους λογους που εχουν αναφερθει
ο οποιος ειναι ΧΩΡΙΣ προπονητη και παρολα αυτα παλι ηττα με 50something στην επιθεση να εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ !!!
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ May 23 2014, 01:41 ) *
Η φετινη σεζον στην Ευρωπη μπορει να την θεωρεις αποτυχημενη.Το θεμα ειναι οτι την θεωρεις μονο εσυ.

Καλά αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα η χρονιά θα είναι αποτυχημένη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.