Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιώργος Μπαρτζώκας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
North_gato
QUOTE (Air Kef @ Mar 10 2014, 15:55 ) *
Συμφωνώ σε όλα, απλά προκύπτει η ακραία αντίδραση πολλών ("να φύγει") που δεν μπορεί να γίνει μεγάλη συζήτηση για τα λαθη που κάνει.

Εσύ πιστεύεις όμως ότι ο Άντις στα καλά καθούμενα από το ΝΒΑ άρχισε να τουιτάρει με την φρασεολογία που γράφουν εδώ όλοι οι παπαγάλοι; "Αυτόματο πιλότο", αν ειναι δυνατόν.



Μια περιπτωση, η παραπανω του φραση να ειναι τυχαια, μια που σαν ορος ο αυτοματος πιλοτος ειναι διαδεδομενος.
Η αλλη εκδοχη, ειναι να του το επεβαλαν, γιατι δεν τον θεωρω τοσο βλακα ωστε να κανει το παπαγαγαλακι κανενος. Τωρα ποιος του το επεβαλε ειναι αλυτο μυστηριο, η υποθεση πριν οτι μανατζερ προπονητων ενδεχεται να το υποκινει, φαινεται λογικη, αλλα οτιδηποτε και να πουμε θα αναγεται στη σφαιρα της φαντασιας και των υποθεσεων.
erwi grey
QUOTE(Air Kef @ Mar 10 2014, 21:55 ) *
Εσύ πιστεύεις όμως ότι ο Άντις στα καλά καθούμενα από το ΝΒΑ άρχισε να τουιτάρει με την φρασεολογία που γράφουν εδώ όλοι οι παπαγάλοι; "Αυτόματο πιλότο", αν ειναι δυνατόν.

Aυτοματος πιλοτος ειναι γελοιο να λεγεται σε βαθος μιας περιοδου, εγω τον Αντιτς τον ηθελα στην ομαδα και θεωρουσα οτι ηταν λαθος που εφυγε, αυτα που γραφει εγω πιστευω οτι ειναι απλα απο κομπλεξ που δεν τον κρατησε, ε δεν εχει δα και τοση επιρροη ο Αντιτς στα tweet του για να επηρεαζει καταστασεις.
Οσον αφορα τον Μπαρτζωκα εγω δεν ειμαι φαν του αλλα δεν υπαρχουν και καλοι προπονητες πλεον στην Ευρωπη διαθεσιμοι.
yorgos
Συμφωνώ (άλλωστε εγώ το πρωτοέγραψα, αναλμβάνω την ευθύνη της... συνωμοσιολογίας) ότι δεν είναι τυχαία η "τοποθέτηση" Ραζνάτοβιτς και Άντιτς και μάλιστα τη στιγμή που η ομάδα είναι εντός στόχων αλλά ο κόουτς τρωτός. Το γιατί, χίλιοι λόγοι μπορεί να υπάρχουν:
α) ο Σπανούλης δε θέλει τον κόουτς και πάνε να τον φάνε (δεν το βρίσκω πιθανό, δε βρίσκω γιατί να μην τον θέλει ο Σπανούλης)
β) Ο Μίσκο είδε ότι μετά το "θάψιμο" που έριξε δημόσια στο Μπαρτζώκα δε θα ξαναπουλήσει παίκτες στον Ολυμπιακό και τώρα που τον βρήκε ευάλωτο είπε να του την πει
γ) θέλουν (το γραφείο του Μίσκο) δικό τους κόουτς στον Ολυμπιακό, που μετά τα όσα τραγικά συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό (υπογραφή Πρίφτης με τον Παύλο Κοντογιαννίδη...), είναι το μόνο σοβαρό μαγαζί στην Ελλάδα, ειδικά αν ισχύει ότι ο Τράκης έχει κλείσει Ιβάνοβιτς και άρα το αντίπαλο δέος του γραφείου του Ραζνάτοβιτς. Ένας τέτοιος κόουτς που να επιθυμεί ο Μίσκο για τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι ο - πετυχημένος- Μάρκοβιτς, ο οποίος στην προηγούμενη τηλεοπτική του συνέντευξη όταν ρωτήθηκε αν έχει φιλοδοξίες για μεγαλύτερο σύλλογο έλεγε ότι "ο ΚΑΟΔ δε θα θέσει εμπόδια, ξέρουν ότι αυτό είναι το όνειρό μου, ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου" και είναι πελάτης Μίσκο

Και μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, το θέμα είναι ότι πια τα καλά μαγαζιά γίνονται φέουδα, τα τρία μεγάλα γραφεία σκοτώνονται μεταξύ τους και νομίζω πως οδεύουμε σε πόλεμο εταιρειών: η κάθε εταιρεία sports management (έχουμε ξεφύγει προ πολλού από τους απλούς μανατζαραίους, δες π.χ. Μπιλμπάο) σου δίνει προπονητή και παίκτες, ουσιαστικά διαχειρίζεται την ομάδα.

Δικαιολογημένη κριτική στον Μπαρτζώκα:
- λάθος χειρισμός πίεσης, εντός κι εκτός ματς. Τον δικαιολογώ διότι έχει δεχθεί και τελείως αήθη επίθεση (ντόπινγκ, μίστερ Μπιν, κωλοδάχτυλα Τράκη κλπ) αλλά έπρεπε να είχε μάθει από πέρυσι. Μόνος του είπε ότι δε χειρίστηκε καλά το θέμα με τα πρωτοσέλιδα του Χίου και ότι η ομάδα επηρεάστηκε. Υποτίθεται ότι όσο περνάει ο χρόνος μαθαίνεις από τα λάθη σου. Βγάζει έναν εκνευρισμό, άνθρωπος είναι αλλά πρέπει να μάθει να το χειρίζεται. Π.χ. ο Πεδουλάκης που τράβηξε χειρότερα (διότι ήταν από την ίδια την εφημερίδα και τα σάιτ του προέδρου, δηλαδή δεν είχε καν τη στήριξη τουλάχιστον από το αφεντικό του), δεν έκανε έτσι. Οι τεχνικές ποινές που δέχεται, οι χειρονομίες κλπ είναι εκτός λογικής ενός κατά τ' άλλα σοβαρού ανθρώπου.
- Κόλλινς και Μπέγκιτς. Ο πρώτος είναι αμπάσκετος και από την ώρα που ήξερε το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς Λο, έπρεπε να έχει εναλλακτικές, ΑΠΕΙΡΟΙ κοντοί σε όλη την Ευρώπη που τουλάχιστον μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα. Μπέγκιτς ήρθε από μεγάλη ομάδα, είναι παίκτης που έλειεπ (μεγάλο κορμί, παίζει πλάτη) αλλά για κάποιον λόγο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, χωρίς να υπάρχουν και τίποτε τρελές απαιτήσεις
- Χαλιναγώγηση Σπανούλη. Δε γίνεται στα ματς με τον ΠΑΟ να καταστρέφει την ομάδα του έτσι. Για μένα μια χαρά στημένος ήταν ο Ολυμπιακός στο τελευταίο ματς, παρουσίασε νέα πράγματα και ο Σπανούλης μόνος του τους πήρε στο λαιμό του. Αρχηγός-ξεαρχηγός, αν υπάρχει σύστημα πρέπει να τηρείται. Αν δεν υπάρχει, φταίει ο κόουτς.
- Αυτό με το μαθηματικό ροτέισιον, κατανοώ τη λογική του, αλλά πολλές φορές παραγίνεται

Θετικά Μπαρτζώκα:
- Καλές επιλογές παικτών βάσει μπάτζετ και μιλώ και για τους νέους. Ντάνστον κ Λοτζέσκι βγήκαν τσάμπα, Κόλινς ΟΚ για τα ψίχουλα που παίρνει
- Αξιοποίηση των... ημινέων και νέων. ΠΟΛΥ σημαντικό, σαφώς καλύτερη δουλειά απ' ό,τι στον Παναθηναϊκό
- Φαίνεται να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα
- Υπάρχει ταυτότητα στο παιχνίδι, ξέρουμε τι μπάσκετ παίζει ο Ολυμπιακός. Αρέσει δεν αρέσει (μάλλον αρέσει), υπάρχει, κι αυτό είναι βασικό
- Καλό κοουτσάρισμα σε γενικές γραμμές
- Στα συν η αποπομή Μπέγκιτς. Κάνεις λάθος; Το διορθώνεις, δεν κάνεις τον ξεροκέφαλο. ΜΑγκιά του κι ας τον πουν ηλίθιο.
- Είναι εντός στόχων στην Ευρώπη παρότι παίζει χωρίς τη δύναμή του, δηλαδή τα βασικά του γκαρντ. Δεν περίμενα να είναι τόσο ανταγωνιστικός στη Φενέρ και μέσα με τη Μιλάνο. Για να είναι πετυχημένος θα ρπέπει να παίξει στα ίσα το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ. Περιμένουμε να δούμε και την εικόνα του ΠΑΟ με τον Κοντογιαννίδη, αλλά λογικά θα είναι αποδυναμωμένος, εκτό κι αν πάρουν παίκτη, που δεν το βλέπω
- Δείχνει ήθος. Και στον Πέρο και στην Πράσινη και στο Ραζνάτοβιτς απάντησε με αξιοπρέπεια, σε επιθέσεις μικροαστικές συμπλεγματικές και δείγματα μικροπρέπειας

Η αξιολόγησή του θα γίνει φυσικά στο τέλος, όταν και πρέπει να γίνεται η αξιολόγηση σε σοβαρούς συλλόγους, όχι όπως κάπου αλλού που όλα εξαρτώνται από τι ώρα θα πάρει την ουσία του κάποιος. Αλλά και μόνο η Ευρωλίγκα που πήρε πέρυσι έπρεπε να του δώσει πίστωση χρόνου ακόμη και για ολόκληρη αποτυχημένη σαιζόν. Το τι είναι αποτυχία, το συζητάμε άλλη φορά.

rankin
Ετσι οπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα στην Euroleague, οπως μέχρι πρότινος ο Πεδουλακης έπαιζε την επιβίωση του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έτσι και ο Μπαρτζώκας τώρα, θα παίξει την δική του απέναντι στον Παναθηναϊκό...
Ακόμα και αν έχουμε ηδη αποκλειστεί απο τη συνέχεια της διοργάνωσης, αν τυχών και το παιχνίδι στο ΣΕΦ χαθεί, βλέπω να πέφτουν γιαούρτια, κορνέδες και διάφορα άλλα γαλακτοκομικά με στόχο τον κόουτς...

Θα ειναι ενα παιχνίδι επιβίωσης για τον κόουτς...
Zephyr
QUOTE(rankin @ Mar 16 2014, 11:45 ) *
Ετσι οπως έχουν γίνει πλέον τα πράγματα στην Euroleague, οπως μέχρι πρότινος ο Πεδουλακης έπαιζε την επιβίωση του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έτσι και ο Μπαρτζώκας τώρα, θα παίξει την δική του απέναντι στον Παναθηναϊκό...
Ακόμα και αν έχουμε ηδη αποκλειστεί απο τη συνέχεια της διοργάνωσης, αν τυχών και το παιχνίδι στο ΣΕΦ χαθεί, βλέπω να πέφτουν γιαούρτια, κορνέδες και διάφορα άλλα γαλακτοκομικά με στόχο τον κόουτς...

Θα ειναι ενα παιχνίδι επιβίωσης για τον κόουτς...


Πραγματικά αυτό ισχύει ανεξαρτήτως πρόκρισης. Που να παίζεται και η πρόκριση δηλαδή, θα έχει να διαχειριστεί τρελή πίεση ο Μπαρτζώκας, αν τα καταφέρει μαγκιά του.
Quincy
Δεν είναι προσωπική υπόθεση ούτε του Μπαρτζώκα ούτε του Σπανούλη ούτε κανενός ο συγκεκριμένος αγώνας. Ελπίζω να μην αντιμετωπιστεί έτσι από κανέναν.

Αγώνας που με νίκη προκρίνεται η ομάδα στους 8 (στόχος της σεζόν για την Ευρωλίγκα φέτος), στο ΣΕΦ επί του Παναθηναικού. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης σε κάθε αποτέλεσμα. Ο κοουτς και ο αρχηγός μεγαλύτερο βέβαια ειδικά τώρα που έφυγε ο Πεδουλάκης.

Ελπίζω να μην παίξουμε με τιμωρία τα προημιτελικά..
frenchman7
Πάντως στα παιχνίδια με την Ρεαλ, ο Μπαρτζω έχει ηρεμήσει ως προς τις αντιδράσεις του προς τους παίχτες. Και στα ταιμ και
σε κάθε φάση ξεχωριστά. Αν παρατηρήσετε μάλιστα πολλές φορές γυρίζει προς τον Τόμιτς και του λέει να μην φωνάζει και
τους αγχώνει!
Air Kef
Ντάξει, είναι τόσο τσίτα νομίζω οι παίκτες από μονοι τους που οι φωνές δεν βοηθάνε σε αυτην την περίπτωση.

ΤΣΙΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ. biggrin.gif
PanosIlio
Ο Μπαρτζώ στην Ευρώπη είναι σχετικά cool.

Νταξ δεν είναι και The Dude

Αλλά οι αντιδράσεις του δεν έχουν σχέση με τις αντιδράσεις του πχ, όταν παίζουμε με ΠΑΟ, γιατί πολύ απλά θεωρώ πως δεν έχει αποβάλει τον "γαύρο" από το κεφάλι του, όταν το καταφέρει και αυτό ίσως να δούμε και άλλον Ολυμπιακό στους τελικούς φέτος.

Αλλά στην Ευρώπη είναι ωραίος, με αποκορύφωμα το περσινό F4, που ώρες ώρες θύμιζε Zen Master (καμία σύγκριση αλλά προς χάρη της υπερβολής το γράφω). Και φέτος, ειδικά στα 2 εντός με Ρεάλ μοιάζει πολύ με τον Μπαρτζώκα του περσινού F4 cool.gif .

Ελπίζω να συνεχίσει το ίδιο, ανεξάρτητα των επιλογών και αποτελεσμάτων, και όλα θα πάνε καλά.
Zoys
Η υποδειγματική άμυνα του Coach-B στα παιχνίδια του ΣΕΦ από το κανάλι του Ισπανού αναλυτή Piti Hurtado (όσοι διαβάζετε hoopfellas πιθανόν το έχετε ήδη δει):

erwi grey
QUOTE(Zoys @ Apr 25 2014, 19:14 ) *
Η υποδειγματική άμυνα του Coach-B στα παιχνίδια του ΣΕΦ από το κανάλι του Ισπανού αναλυτή Piti Hurtado (όσοι διαβάζετε hoopfellas πιθανόν το έχετε ήδη δει):


Kαλα δεν καναμε και κατι το τρομερο smiley.gif αλλαγες λογω των σκριν στα μαρκαρισματα αλλο που δε μπορεσαν σε καποιες φασεις να εκμεταλλευτουν τα μις ματς πραγμα που καταφεραν δυστυχως στο τελευταιο παιχνιδι με τις αλλαγες στα μαρκαρισματα να τους βοηθουν να παιρνουν συνεχεια επιθετικα.
erwi grey
Eαν δε παρει πρωταθλημα η ομαδα, θα εχει ενδιαφερον αν θα τον κρατησουν , για εμενα παντως δε πρεπει να μεινει εαν δε το κατακτησει και να πω και την αληθεια δυσκολα βλεπω να κανουμε νικη στο ΟΑΚΑ.
Βεβαια επειδη ειναι ψιλοφρεσκος ο αποκλεισμος, με την ομαδα να μην αφηνει κακες εντυπωσεις με την Ρεαλ οι πιο πολλοι πιστευουν οτι δεν τιθεται θεμα καν, αλλα αλλαζουν γρηγορα οι αποψεις μετα απο αποτυχιες.
T.W.Is.M.
QUOTE(erwi grey @ Apr 30 2014, 16:27 ) *
Eαν δε παρει πρωταθλημα η ομαδα, θα εχει ενδιαφερον αν θα τον κρατησουν , για εμενα παντως δε πρεπει να μεινει εαν δε το κατακτησει και να πω και την αληθεια δυσκολα βλεπω να κανουμε νικη στο ΟΑΚΑ.
Βεβαια επειδη ειναι ψιλοφρεσκος ο αποκλεισμος, με την ομαδα να μην αφηνει κακες εντυπωσεις με την Ρεαλ οι πιο πολλοι πιστευουν οτι δεν τιθεται θεμα καν, αλλα αλλαζουν γρηγορα οι αποψεις μετα απο αποτυχιες.


Το ερωτημα μετα ειναι, εαν δε μεινει, ποιος να ερθει?
spysta
QUOTE(erwi grey @ Apr 30 2014, 14:27 ) *
Eαν δε παρει πρωταθλημα η ομαδα, θα εχει ενδιαφερον αν θα τον κρατησουν , για εμενα παντως δε πρεπει να μεινει εαν δε το κατακτησει και να πω και την αληθεια δυσκολα βλεπω να κανουμε νικη στο ΟΑΚΑ.
Βεβαια επειδη ειναι ψιλοφρεσκος ο αποκλεισμος, με την ομαδα να μην αφηνει κακες εντυπωσεις με την Ρεαλ οι πιο πολλοι πιστευουν οτι δεν τιθεται θεμα καν, αλλα αλλαζουν γρηγορα οι αποψεις μετα απο αποτυχιες.

εχουμε ενα προπονητη ο οποιος
1)εφτιαξε ΚΑΛΗ ομαδα με ΦΤΩΧΑ υλικα
2)εχει παιξει ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ ανα τακτα χρονικα διαστηματα (και κυριως οταν ηταν πληρης η ομαδα .. δηλ ελαχιστες φορες τα τελευταια 2 χρονια)
3)πηρε την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ .. με ΣΑΡΩΤΙΚΟ τροπο στο final4

και καθομαστε να συζηταμε ΤΙ ??? οτι θα πρεπει να φυγει αν χασει το πρωταθλημα ??
ΟΤΑΝ εχει χασει ,στην ιδια οργανωση, ο Ιβκοβιτς ο Γκερσον και η μικτη κοσμου με Κλειζα Τσιλντρες Μιλος Παπαλουκα Βουισιτς κτλ κτλ με ΟΛΟΥΣ τους πιθανους κι απιθανους τροπους ειτε αγωνιστικους ειτε οχι.


Η Μπαρτσελονα δηλαδη ΤΙ επρεπε να ειχε κανει στον Πασκουαλ τοσα χρονια με 4πλα μπατζετ ?????????
αυτοι χαζοι ειναι που τον κρατανε μετα απο τοσες αποτυχιες ??



ΕΔΩ θα μεινει ο Μπαρτζωκας και ΑΥΤΟ ειναι το σωστο.
οπως επενδυουμε σε παικτες (Μαντζαρης,Σλουκας, Παπαπετρου κτλ) .. ΕΤΣΙ πρεπει να κανουμε και μ εναν ανθρωπο που αφενος εχει πετυχει και αφετερου αγαπαει και την ομαδα.
yorgos
QUOTE
εχουμε ενα προπονητη ο οποιος
1)εφτιαξε ΚΑΛΗ ομαδα με ΦΤΩΧΑ υλικα
2)εχει παιξει ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ ανα τακτα χρονικα διαστηματα (και κυριως οταν ηταν πληρης η ομαδα .. δηλ ελαχιστες φορες τα τελευταια 2 χρονια)
3)πηρε την ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ .. με ΣΑΡΩΤΙΚΟ τροπο στο final4

και καθομαστε να συζηταμε ΤΙ ??? οτι θα πρεπει να φυγει αν χασει το πρωταθλημα ??
ΟΤΑΝ εχει χασει ,στην ιδια οργανωση, ο Ιβκοβιτς ο Γκερσον και η μικτη κοσμου με Κλειζα Τσιλντρες Μιλος Παπαλουκα Βουισιτς κτλ κτλ με ΟΛΟΥΣ τους πιθανους κι απιθανους τροπους ειτε αγωνιστικους ειτε οχι.


Η Μπαρτσελονα δηλαδη ΤΙ επρεπε να ειχε κανει στον Πασκουαλ τοσα χρονια με 4πλα μπατζετ ?????????
αυτοι χαζοι ειναι που τον κρατανε μετα απο τοσες αποτυχιες ??

+5
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 30 2014, 16:49 ) *
Το ερωτημα μετα ειναι, εαν δε μεινει, ποιος να ερθει?


Velimir Perasović
Zoys
Κρατάμε Μπαρτζώκα ακόμα κι αν χαθεί το πρωτάθλημα.
Διώχνουμε τα απολίτιστα ζώα που έφεραν την ομάδα προ τετελεσμένου γεγονότος όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας.
BasketZilla
Η χρονιά έχει τελειώσει και ο Μπαρτζώκας φυσικά πρέπει να παραμείνει. Το εγχώριο πρωταθλήμα και η κατάκτηση του ή όχι, με τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες διεξάγεται, πρέπει να ενδιαφέρει μόνο όρκ, βαζιβουζούκους, βησιγότθους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις !
Το ζητούμενο από έναν προπονητή είναι να δώσει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού στην ομάδα και ρόλους στους αθλητάς (που έλεγε και ο κοντός με τις λουλουδάτες γραβάτες ...). Σε αυτό ο Μπαρτζώκας έχει πετύχει απόλυτα.

Υ.Γ. Ενδιαφέρει πραγματικά κάποιον που βλέπει μπασκετάκι γιατί είναι τόσο όμορφο άθλημα, έστω και φίλαθλο του Ολυμπιακού όπως εγώ, αν θα πάρουμε το πρωταθλήμα ;
erwi grey
Αλλαζουν πολυ γρηγορα τα πραγματα μετα απο ηττες ελπιζω να γραφετε τα ιδια σε τυχον αποτυχια στο τελος.
Το προβλημα του Ολυμπιακου ηταν ο Γκερσον, δεν το καταλαβα ειναι καλος προπονητης ο Ισραηλινος?
Επισης εκαναν καλα στην Μπαρτσελονα που κραταγαν τον Πασκουαλ? ohmy.gif
Ο οποιος Πασκουαλ εχει βελτιωθει αλλα τι να το κανεις αν εχεις καψει τοσες χρονιες τζαμπα?
Οσο για το ποιος προπονητης συμφωνω οτι ειναι λιγες οι επιλογες και ο καλυτερος αυτη τη στιγμη ειναι ο Μπλατ .
BasketZilla
Ο Ολυμπιακός παίζει ωραίο μπάσκετ και πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα με μεσαίο μπάτζετ. Αυτό πιστώνεται ΚΑΙ στον Μπαρτζώκα. Δεν νομίζω ότι θα πρόσφερε οτιδήποτε στην ομάδα να αλλάξουμε προπονητή. Εάν όμως το ζητούμενο είναι να παίρνουμε το εγχώριο πρωτάθλημα από τους άλλους, τότε να φέρουμε πίσω τον κυρ-Γιάννη τον ξανθό να το έχουμε σίγουρο κάθε χρονιά !
aionio talento
QUOTE(BasketZilla @ Apr 30 2014, 16:29 ) *
Η χρονιά έχει τελειώσει και ο Μπαρτζώκας φυσικά πρέπει να παραμείνει. Το εγχώριο πρωταθλήμα και η κατάκτηση του ή όχι, με τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες διεξάγεται, πρέπει να ενδιαφέρει μόνο όρκ, βαζιβουζούκους, βησιγότθους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις !
Το ζητούμενο από έναν προπονητή είναι να δώσει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού στην ομάδα και ρόλους στους αθλητάς (που έλεγε και ο κοντός με τις λουλουδάτες γραβάτες ...). Σε αυτό ο Μπαρτζώκας έχει πετύχει απόλυτα.

Υ.Γ. Ενδιαφέρει πραγματικά κάποιον που βλέπει μπασκετάκι γιατί είναι τόσο όμορφο άθλημα, έστω και φίλαθλο του Ολυμπιακού όπως εγώ, αν θα πάρουμε το πρωταθλήμα ;



Ενω καταλαβαινω τι λες και εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . . δεν γινεται να μην σε ενδιαφερει ο τιτλος που σε βγαζει πρωταθλητη
στην χωρα σου !!!
BasketZilla
Εάν το ελληνικό πρωτάθλημα διεξαγόταν κάτω από ανθρώπινες συνθήκες, θα χρησιμοποιούσα την κατάκτηση του ή όχι σαν κριτήριο για την επιτυχία της ομάδας και του προπονητή για την φετινή χρονιά. Για το πανηγύρι των ζουρλών που θα παρακολουθήσουμε για μια ακόμα χρονιά, ούτε ενδιαφέρομαι ούτε το θεωρώ κριτήριο επιτυχίας. Άλλωστε διεξάγεται πίσω από κουρτίνες !
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν είχαμε ένα σοβαρό πρωτάθλημα και το έχανε η ομάδα μου , τότε θα το θεωρούσα μόνο αποτυχία και κριτήριο για την παραμονή του προπονητή. Τώρα είναι μόνο για να σπάνε τα νεύρα μας και να πουλά φάρμακα ο Γιαννακόπουλος !
T.W.Is.M.
QUOTE(erwi grey @ Apr 30 2014, 19:29 ) *
Αλλαζουν πολυ γρηγορα τα πραγματα μετα απο ηττες ελπιζω να γραφετε τα ιδια σε τυχον αποτυχια στο τελος.
Το προβλημα του Ολυμπιακου ηταν ο Γκερσον, δεν το καταλαβα ειναι καλος προπονητης ο Ισραηλινος?
Επισης εκαναν καλα στην Μπαρτσελονα που κραταγαν τον Πασκουαλ? ohmy.gif
Ο οποιος Πασκουαλ εχει βελτιωθει αλλα τι να το κανεις αν εχεις καψει τοσες χρονιες τζαμπα?
Οσο για το ποιος προπονητης συμφωνω οτι ειναι λιγες οι επιλογες και ο καλυτερος αυτη τη στιγμη ειναι ο Μπλατ .


Ο Μπλατ ειναι οντως καλος προπονητης. Μπορω να πω οτι αυτος ειναι καλυτερος του Μπαρτζωκα. Η οποια διαφορα τους ομως ενδεχομενως να καλυπτεται απο τις ιδιαιτεροτητες τοσο του ελληνικου πρωταθληματος, οσο και του ελληνικου μπασκετ γενικοτερα. Στον Αρη για παραδειγμα δεν ειδαμε κατι το φοβερο απ αυτον. Οι Σερβοι προπονητες ειναι οι μονοι απο τους ξενους που δε χρειαζονται ιδιαιτερη προσαρμογη σε αυτες τις ιδιαιτεροτητες. Μαλλον γιατι εχουν επηρεασει περισσοτερο απ τους αλλους το ελληνικο μπασκετ. Αν δηλαδη υπαρχει στο ευρωπαικο μπασκετ ελληνικη σχολη(που θεωρω πια οτι υπαρχει), αυτη εχει παρει στοιχεια απο τη σερβικη περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη.

Κι εγω πιστευω οτι δε θα γραφονται τα ιδια πραγματα στο τελος, αν χασουμε το πρωταθλημα και δε δοθει αφορμη απο εξωαγωνιστικους παραγοντες. Δεν εννοω οτι θα γινει κατι, κανω μονο μια υποθεση. Δεν ειναι μακρια αλλωστε η περιοδος των 3 συνεχομενων ηττων στο ΟΑΚΑ, που ειχαν βγαλει πελατη του Αρτζι τον ιδιο Μπαρτζωκα, που υπερασπιζομαστε σημερα.

Για τον Γκερσον που ανεφερες, εγω θεωρω οτι ειναι ενας καλος προπονητης! Ειναι μεσα στους κορυφαιους στο κοουτσαρισμα μεσα στο παιχνιδι, αλλα ειναι τελειως ασυμβατος με την ελληνικη νοοτροπια και υπερβολικα χαλαρος στην προσεγγιση των παιχτων και της ομαδας του. Having said that, που λενε και στο χωριο μου, και αφου λεγοντας Γκερσον θυμηθηκα τις πιτσες που εφερνε στην προπονηση, παω κι εγω να περιμενω τις πιτσες που εχω παραγγειλει, με την ελπιδα να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα υπερ της Ατλετικο Μαδριτης!
Reggie Miller #31
QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 30 2014, 21:09 ) *
Ο Μπλατ ειναι οντως καλος προπονητης.


Μπορεί να τον βλέπεις του χρόνου συχνά,αλλά όχι στον πάγκο μας.... wink.gif

Όσο για τον Γκέρσον συμφωνώ.Είχε μια φιλοσοφία διαφορετική,επιθετικό παιχνίδι,γρήγορο και αν μπορεί ο αντίπαλος ας βάλει παραπάνω.Άλλωστε το έχω ξαναπεί ότι η χρονιά είχε ξεκινήσει και καλό πλάνο,το οποίο χάλασε από τον τραυματισμό του Μάτσας.
erwi grey
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 1 2014, 02:09 ) *
Ο Μπλατ ειναι οντως καλος προπονητης. Μπορω να πω οτι αυτος ειναι καλυτερος του Μπαρτζωκα. Η οποια διαφορα τους ομως ενδεχομενως να καλυπτεται απο τις ιδιαιτεροτητες τοσο του ελληνικου πρωταθληματος, οσο και του ελληνικου μπασκετ γενικοτερα. Στον Αρη για παραδειγμα δεν ειδαμε κατι το φοβερο απ αυτον. Οι Σερβοι προπονητες ειναι οι μονοι απο τους ξενους που δε χρειαζονται ιδιαιτερη προσαρμογη σε αυτες τις ιδιαιτεροτητες. Μαλλον γιατι εχουν επηρεασει περισσοτερο απ τους αλλους το ελληνικο μπασκετ. Αν δηλαδη υπαρχει στο ευρωπαικο μπασκετ ελληνικη σχολη(που θεωρω πια οτι υπαρχει), αυτη εχει παρει στοιχεια απο τη σερβικη περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη.

Κι εγω πιστευω οτι δε θα γραφονται τα ιδια πραγματα στο τελος, αν χασουμε το πρωταθλημα και δε δοθει αφορμη απο εξωαγωνιστικους παραγοντες. Δεν εννοω οτι θα γινει κατι, κανω μονο μια υποθεση. Δεν ειναι μακρια αλλωστε η περιοδος των 3 συνεχομενων ηττων στο ΟΑΚΑ, που ειχαν βγαλει πελατη του Αρτζι τον ιδιο Μπαρτζωκα, που υπερασπιζομαστε σημερα.

Για τον Γκερσον που ανεφερες, εγω θεωρω οτι ειναι ενας καλος προπονητης! Ειναι μεσα στους κορυφαιους στο κοουτσαρισμα μεσα στο παιχνιδι, αλλα ειναι τελειως ασυμβατος με την ελληνικη νοοτροπια και υπερβολικα χαλαρος στην προσεγγιση των παιχτων και της ομαδας του. Having said that, που λενε και στο χωριο μου, και αφου λεγοντας Γκερσον θυμηθηκα τις πιτσες που εφερνε στην προπονηση, παω κι εγω να περιμενω τις πιτσες που εχω παραγγειλει, με την ελπιδα να φερουν το επιθυμητο αποτελεσμα υπερ της Ατλετικο Μαδριτης!

Για να μη παρεξηγηθω τον Μπαρτζωκα δεν τον θεωρω κακο προπονητη οπως ειπες και για τον Γκερσον που για τον Ισραηλινο διαφωνω στο κοουτσαρισμα ο Μπαρτζωκας ειναι καλος.
Το θεμα ειναι οτι με εχει κουφανει με τις επιλογες κυριως μεταγραφικες και τον γενικοτερο σχεδιασμο της ομαδας κατα τη διαρκεια της περιοδου που εχει τεραστια ευθυνη.
Εχω εφαγα κρεπα και μου εχει κατσει καπως βαρια.
EXASFAIROS
Ειναι η δεν ειναι καλος προπονητης ο Μπαρτζωκας εγω ξερω οτι τον εσωσε η μεταγραφη του Ντανστον....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...μεταγραφικος σχεδιασμος χειρωτερος και απο του ΔΓ (οπως λενε μερικοι).Για μπακ του μπακ αφελεστατος στο μεταγραφικο παζαρι ξενων...
Zoys
QUOTE(EXASFAIROS @ May 1 2014, 10:45 ) *
Ειναι η δεν ειναι καλος προπονητης ο Μπαρτζωκας εγω ξερω οτι τον εσωσε η μεταγραφη του Ντανστον....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε...μεταγραφικος σχεδιασμος χειρωτερος και απο του ΔΓ (οπως λενε μερικοι).Για μπακ του μπακ αφελεστατος στο μεταγραφικο παζαρι ξενων...

Το ότι έκανε απαράδεκτα λάθη στις επιλογές του δεν αναιρεί ότι έφερε στην ομάδα μερικούς ανέλπιστα καλούς παίκτες όπως ο Lojeski. Βασικά και μόνο το όνομα του Dunston αρκεί για να ισοσκελίσει τις εύστοχες με τις αποτυχημένες επιλογές ξένων του Coach-B.
Dancing Madly Backwards
Μην ξανακούσω κιχ.
Air Kef
QUOTE(Dancing Madly Backwards @ May 16 2014, 23:20 ) *
Μην ξανακούσω κιχ.


Καλά, νομιζεις οτι εχει λογική ο μέσος οπαδός να καταλάβει.
natouralistis
Ο Μπαρτζώκας είχε στα χέρια του την ομάδα που αυτή τη Ρεάλ την διέσυρε στον περσινό τελικό και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Με τις καλοκαιρινές του επιλογές και τα φύγε εσύ έλα εσύ και ξαναφύγε εσύ και ξαναέλα εσύ + τη διαχείριση όλης της χρονιάς, φθάσαμε στο σημείο να περάσουμε αγκομαχώντας στους 8 μη μπορώντας να χτυπήσουμε ούτε για λίγο ένα από τα τρία παιχνίδια στη Μαδρίτη με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Το γεγονός ότι η Ρεάλ διέσυρε σήμερα τη Μπαρτσελόνα των 0 οργανωτών (Χουέρτας-Σάδα, έγινε), δεν είναι καθαρτήριο για κανέναν πόσο μάλλον για τον κύριο υπεύθυνο της αποτυχημένης χρονιάς του ολυμπιακού. Όταν καταφέρει στο οξύ προπονητικό μυαλό του να σταματήσει δυσεπίλυτα προβλήματα όπως αυτό του ποσταρίσματος του Μασιούλις, τότε δεν θα λέμε ούτε κιχ.
Dancing Madly Backwards
Πάντα βλέπεις τι κάνουν και οι άλλοι, Εκτός πια αν έχει φτάσει ο Μπαρτζώκας σε τόσο δυσθεώρητα επίπεδα προπονητικής ώστε να έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του, οπότε πάσο.
benchwarmer
QUOTE(natouralistis @ May 16 2014, 23:42 ) *
Ο Μπαρτζώκας είχε στα χέρια του την ομάδα που αυτή τη Ρεάλ την διέσυρε στον περσινό τελικό και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Με τις καλοκαιρινές του επιλογές και τα φύγε εσύ έλα εσύ και ξαναφύγε εσύ και ξαναέλα εσύ + τη διαχείριση όλης της χρονιάς, φθάσαμε στο σημείο να περάσουμε αγκομαχώντας στους 8 μη μπορώντας να χτυπήσουμε ούτε για λίγο ένα από τα τρία παιχνίδια στη Μαδρίτη με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Το γεγονός ότι η Ρεάλ διέσυρε σήμερα τη Μπαρτσελόνα των 0 οργανωτών (Χουέρτας-Σάδα, έγινε), δεν είναι καθαρτήριο για κανέναν πόσο μάλλον για τον κύριο υπεύθυνο της αποτυχημένης χρονιάς του ολυμπιακού. Όταν καταφέρει στο οξύ προπονητικό μυαλό του να σταματήσει δυσεπίλυτα προβλήματα όπως αυτό του ποσταρίσματος του Μασιούλις, τότε δεν θα λέμε ούτε κιχ.


Πιστεύεις ότι η περσινή ομάδα θα κέρδιζε την Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας? Εγώ πιστεύω πως όχι. Ούτε την φετινή Ρεάλ, ούτε την περσινή Ρεάλ. Για την ακρίβεια, ακόμα και σε ουδέτερο γήπεδο και μονό παιχνίδι, πολύ αμφιβάλλω εάν το συνηθέστερο αποτέλεσμα (στην στατιστική περίπτωση που θα παίζαμε 100 ματς ξερωγω), θα ήταν νίκη δική μας. Παρόμοια περίπτωση με τον τελικό του '12 με την ΤΣΣΚΑ. Η χρονιά φέτος χάθηκε στο τοπ16, όπου οι ευθύνες για την μη κατάκτηση της 2ης θέσης είναι 50-50, σε μεταγραφικές κινήσεις (καλοκαιριού και εντός της χρονιάς), αλλά βέβαια και τραυματισμούς. Όσον αφορά της καλοκαιρινές επιλογές πάντως, πλην της έλευσης Μπέγκιτς που πράγματι γελάνε και τα τσιμέντα και του ερωτηματικού του τι συνέβη με τον Άντιτς, η απώλεια των 2/5 της περσινής πεντάδας (Παπ, Χάινς) το οποίο έγινε και 3/5 με τον τραυματισμό του Λο, ήταν απόφαση άλλων (και στην περίπτωση Παπ βέβαια συνεχίζω να πιστεύω ότι καλώς έγινε, αλλά άλλη κουβέντα αυτό).
redleg7
Ουτε εγω μην ξανακουσω κιχ.
Το ξαναλεμε αν και εχει ηδη εμπεδωθει και απο αυτους που δεν ¨θελουν¨ με τιποτα να συμβει.
Ο Μπαρτζωκας ειναι στους 3 κορυφαιους Ευρωπαιους προπονητες.Δεν χρειζεται τιποτα αλλο να μας πεισει.
Πηρε περσι το πιο επιβλητικο φαιναλ 4 χωρις 2 κορυφαια αμυντικα οπλα του(Ντορσι και Μαντζαρη) κερδιζοντας τους καλυτερους σε Τοπ 16,8δα και φαιναλ 4.
Φετος με αποδεκατισμενη απο τραυματισμους ομαδα χωρις Σπανουλη-Λο-Πριντεζη σε ματς που κρινανε το πλεονεκτημα εδρας και χωρις Πετγουει-Λο λιγο νωριτερα οπως επισης και με συνεχη ανακατανομη ρολων(Περπερογλου στο 4 κατι που επεφερε και ανομοιογενεια στην ομαδα) καταφερε και εκανε 8 νικες στον δυσκολοτερο ομιλο του Τοπ 16 που ανετα θα μπορουσαν να ηταν και 10 αν ειχαμε λιγο μεγαλυτερη τυχη.Στα ματς ζωης και θανατου στο τελος χωρις Πριντεζη-Περπερογλου εκανε το 4χ4 και στα ματς της 8δας αφου ειχαμε ετοιμαστει να καταπιουμε την ¨αρκουδα¨ μας σκαει η Ρεαλ.
Την παμε σε 5 ματς,την αναγκαζουμε χωρις Λο-Περπερογλου δηλαδη χωρις τον μονο γκαρντ που μπορουσε να τους παιξει στην ταχυτητα και να δωσει ανασες στους υπολοιπους(απαραιτητο για το ροτεισον σε σειρα με ματς που διεξαγονται ανα μια μερα) να αναγκασει την Ρεαλ σε τοσες ηττες οσες εκανε σε ολη την σεζον(2) και με ενα καταπληκτικο κοουτσαρισμα να τους ριξει στους 60 και 70 ποντους.
Στην Μαδριτη δε η πληρης Ρεαλ εχει κερδισει εκει μεσα Μπαρτσελονα(μετραει ενα απιστευτο σερι μαζι της και την γλενταει οπου την βρει) και Τσσκα( με πανω απο 12-13 και εφτασε η διαφορα ακομα πιο πανω) και δεν νομιζω να την κοντραρε κανεις με τετοια προβληματα (επισης δεν συγκρινεται η ιδιαιτεροτητα της πρωτης φασης και του τοπ 16 με τα ματς της 8δας) οπως ο Ολυμπιακος.
Και για να κλεισει το θεμα η Ρεαλ με 1-2 προβληματακια αντιστοιχα του Ολυμπιακου(και δεν αναφερομαι να ειχε αναλογο ομιλο στο τοπ 16 και να ειχε αποδεκατιστει σε τετοιο βαθμο) δεν νομιζω να μπορουσε καν να φτασει σε 5 ματς τον Ολυμπιακο.

**Το λεω και εδω.Οταν μου ερχεται ο Χατζη και μου λεει οτι ο Ολυμπιακος ειναι η μονη Ευρωπαικη ομαδα που με τετοια προβληματα μεσα στην σεζον και απουσιες πηγε την Ρεαλ σε 5 ματς λεει πολλα....
Ακομα και το γεγονος οτι πανηγυρισαν 10 φορες περισσοτερο απο οτι κανανε χτες που ξεφτυλισαν την Μπαρτσελονα λεει παλι πολλα για την αξια της τεραστιας ομαδας μας.
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ May 17 2014, 09:16 ) *
Ο Μπαρτζωκας ειναι στους 3 κορυφαιους Ευρωπαιους προπονητες.

Ποιοι είναι οι άλλοι 2?
redleg7
Βαλε οποιους θες.Απλα ειπα να ειμαι γεναιοδωρος tongue.gif
SteveNashidis
Είναι λογικό οι περισσότεροι να κρίνουν τον Μπαρτζώκα τόσο ωμά. Το μπάσκετ από μόνο του είναι περίπλοκο άθλημα με πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες που στο ποδόσφαιρο είναι πιο απλοποιημένα . Στο μυαλό τους , το να μπει ο περπέρογλου στο 4 ,είναι σαν μπει ο Μανιάτης σέντερ μπακ αφήνοντας το κέντρο γιατί τραυματίστηκε ο Μανωλάς.
Κάθε φορά επαναλαμβανόμαστε . Με την μισή ομάδα τραυματίες , θέλουν και 3η συνεχόμενη ευρολίγκα. Μια χαρά είναι η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και το μπάσκετ που παίζει.

Εγώ εάν θα καταλόγιζα κάτι στον Μπαρτζώκα χωρίς να είμαι σίγουρος αν πραγματικά έχει μερίδιο ευθύνης είναι το ιατρικό επιτελείο, που σε πολλές περιπτώσεις πετάει μεγάαααλο χαρταετό
D-Wade
QUOTE(redleg7 @ May 17 2014, 13:07 ) *
Βαλε οποιους θες.Απλα ειπα να ειμαι γεναιοδωρος tongue.gif

biggrin.gif Έτσι, έτσι . . .
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ May 17 2014, 12:55 ) *
Ποιοι είναι οι άλλοι 2?


Ο Μπλατ και ο προπονητης της Μακαμπι. Για φετος τουλαχιστον οι υπολοιποι ειτε επαιζαν στον αυτοματο πιλοτο ειτε εκαναν ζημια. Ο επομενος ηταν ο Πεσιτς και μετα ο Πλαθα.

Ας ειχαμε 1-2 μηνες ακομα στην Ευρωλιγκα και θα βλεπατε το τρενο του Σκαριολο. Απλα αργησε να ζεσταθει η ομας... smiley.gif
aionio talento
QUOTE(natouralistis @ May 16 2014, 20:42 ) *
Ο Μπαρτζώκας είχε στα χέρια του την ομάδα που αυτή τη Ρεάλ την διέσυρε στον περσινό τελικό και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης. Με τις καλοκαιρινές του επιλογές και τα φύγε εσύ έλα εσύ και ξαναφύγε εσύ και ξαναέλα εσύ + τη διαχείριση όλης της χρονιάς, φθάσαμε στο σημείο να περάσουμε αγκομαχώντας στους 8 μη μπορώντας να χτυπήσουμε ούτε για λίγο ένα από τα τρία παιχνίδια στη Μαδρίτη με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.
Το γεγονός ότι η Ρεάλ διέσυρε σήμερα τη Μπαρτσελόνα των 0 οργανωτών (Χουέρτας-Σάδα, έγινε), δεν είναι καθαρτήριο για κανέναν πόσο μάλλον για τον κύριο υπεύθυνο της αποτυχημένης χρονιάς του ολυμπιακού. Όταν καταφέρει στο οξύ προπονητικό μυαλό του να σταματήσει δυσεπίλυτα προβλήματα όπως αυτό του ποσταρίσματος του Μασιούλις, τότε δεν θα λέμε ούτε κιχ.



Το δευτερο ματς της σειρας μαλλον δεν πρεπει να το ειδες . . .
airg
QUOTE(Voyager @ May 17 2014, 14:18 ) *
Εγώ εάν θα καταλόγιζα κάτι στον Μπαρτζώκα χωρίς να είμαι σίγουρος αν πραγματικά έχει μερίδιο ευθύνης είναι το ιατρικό επιτελείο, που σε πολλές περιπτώσεις πετάει μεγάαααλο χαρταετό

Πολυ βαρια κουβεντα.
Αληθεια με τι στοιχεια κρινεις ετσι; Εχεις καποια σχεση με ιατρικη;
erwi grey
Eνταξει πολυ καλα τα πηγε με τη Ρεαλ.
Δεν ειναι η λογικη ομως αυτη γιατι θα μπορουσαμε να πουμε οτι αφου η Μπαρτσελονα εφαγε σε ενα παιχνιδι 40αρα σχεδον και επειδη εμεις δυσκολεψαμε πολυ την Ρεαλ και δεν ξεφτιλιστηκαμε ειμαστε καλυτεροι απο την Μπαρτσελονα αρα επρεπε να τερματισουμε πρωτοι στον ομιλο μας οποτε απετυχε ο κοουτς.
Γελαω και με αυτα που γραφω, δια της ατοπου απαγωγης δεν βγαινουν συμπερασματα μη τρελαινεστε τις εχει κανει τις αστοχιες του ο Μπαρτζωκας κατα τη διαρκεια της χρονιας.
Τιμη στον Μπλατ με αυτο που καταφερε φετος με τους κακιστους παικτες που διαθετει να παει τελικο.
redleg7
Ο Μπαρτζωκας δεν χρειαζεται την φετινη σεζον για να κριθει οτι δηλαδη με αποδεκατισμενη ομαδα εκανε αυτα που εκανε και εφτασε ενα βημα απο το φαιναλ 4 ουτε φυσικα οτι εδειξε οτι ο Ολυμπιακος ηταν η μονη ομαδα που καταφερε να κοιταξει στα ισα τους Ισπανους χωρις τον Εισι και τον Περπε.
Εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του και περσι που πηρε την Ευρωλιγκα χωρις 2 βασικα αμυντικα οπλα και για να παω ακομα πιο πισω απο την εποχη που επαιζε το Μαρουσι Ευρωλιγκα με μπατζετ ουτε 800 χιλιαρικα και εφτασε μια αγωνιστικη πριν το τελος σε ομιλο με Παο του Ομπραντοβιτς και Μπαρτσελονα(που το κατεκτησε) και Παρτιζαν που πηγε φαιναλ 4 να διεκδικει την εισοδο του στους 8 της διοργανωσης.
Εχει κανει αστοχιες ο Μπαρτζωκας οπως κανουν ολοι οι τεχνικοι ομως αμφιβαλλω αν καποιος αλλος με τα προβληματα που αντιμετωπισε ο Μπαρτζωκας περσι και φετος (ειδικα φετος) και με την συνεχη αμφισβητηση η οποια σχεδον εχει σβησει (και μονο θετικο ειναι αυτο) θα καταφερνε εστω τα μισα και να διαχειριστει καλυτερα την κατασταση.
SteveNashidis
QUOTE(airg @ May 17 2014, 18:01 ) *
Πολυ βαρια κουβεντα.
Αληθεια με τι στοιχεια κρινεις ετσι; Εχεις καποια σχεση με ιατρικη;


Γιατί είναι βαριά;
Ο θείος μου είναι γιατρός αλλά δεν είναι λίγο άσχετο αυτο ; tongue.gif
erwi grey
QUOTE(redleg7 @ May 18 2014, 01:44 ) *
Ο Μπαρτζωκας δεν χρειαζεται την φετινη σεζον για να κριθει οτι δηλαδη με αποδεκατισμενη ομαδα εκανε αυτα που εκανε και εφτασε ενα βημα απο το φαιναλ 4 ουτε φυσικα οτι εδειξε οτι ο Ολυμπιακος ηταν η μονη ομαδα που καταφερε να κοιταξει στα ισα τους Ισπανους χωρις τον Εισι και τον Περπε.
Εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του και περσι που πηρε την Ευρωλιγκα χωρις 2 βασικα αμυντικα οπλα και για να παω ακομα πιο πισω απο την εποχη που επαιζε το Μαρουσι Ευρωλιγκα με μπατζετ ουτε 800 χιλιαρικα και εφτασε μια αγωνιστικη πριν το τελος σε ομιλο με Παο του Ομπραντοβιτς και Μπαρτσελονα(που το κατεκτησε) και Παρτιζαν που πηγε φαιναλ 4 να διεκδικει την εισοδο του στους 8 της διοργανωσης.
Εχει κανει αστοχιες ο Μπαρτζωκας οπως κανουν ολοι οι τεχνικοι ομως αμφιβαλλω αν καποιος αλλος με τα προβληματα που αντιμετωπισε ο Μπαρτζωκας περσι και φετος (ειδικα φετος) και με την συνεχη αμφισβητηση η οποια σχεδον εχει σβησει (και μονο θετικο ειναι αυτο) θα καταφερνε εστω τα μισα και να διαχειριστει καλυτερα την κατασταση.

Mπορει να εχεις και δικιο σιγουρα εχει ελαφρυντικα, θα δειξει και στους τελικους που εκει για μενα απεναντι στον χειροτερο Παναθηναικο των τελευταιων 20 χρονων μονο αποτυχια θα ειναι να χασεις το πρωταθλημα.
Κατι τελευταιο, οσον αφορα τον Κολινς, ειδαμε οτι ο ανθρωπος μπορει να βοηθησει και δεν εβγαινε με 3 γκαρντ η σειρα με τη Ρεαλ και βοηθησε και ισως να βοηθουσε και περισσοτερο εαν καποια καλοπαιδα που πηγαινουν γηπεδο δεν τον αποδοκιμαζαν, επρεπε τοσους μηνες να ειχε μπει στο κλιμα της ομαδας και το μεγαλυτερο μεριδιο το εχουν καποιοι που υποτιθεται πηγαινουν να βοηθησουν στο γηπεδο.
redleg7
QUOTE (erwi grey @ May 17 2014, 20:51 ) *
Mπορει να εχεις και δικιο σιγουρα εχει ελαφρυντικα, θα δειξει και στους τελικους που εκει για μενα απεναντι στον χειροτερο Παναθηναικο των τελευταιων 20 χρονων μονο αποτυχια θα ειναι να χασεις το πρωταθλημα.
Κατι τελευταιο, οσον αφορα τον Κολινς, ειδαμε οτι ο ανθρωπος μπορει να βοηθησει και δεν εβγαινε με 3 γκαρντ η σειρα με τη Ρεαλ και βοηθησε και ισως να βοηθουσε και περισσοτερο εαν καποια καλοπαιδα που πηγαινουν γηπεδο δεν τον αποδοκιμαζαν, επρεπε τοσους μηνες να ειχε μπει στο κλιμα της ομαδας και το μεγαλυτερο μεριδιο το εχουν καποιοι που υποτιθεται πηγαινουν να βοηθησουν στο γηπεδο.

Δεν εχεις αδικο σ αυτο που λες με τον Κολινς.Ασχετα οτι απο το καλοκαιρι και μετα θα αποτελεσει παρελθον λογικα(ακομα και σε περιπτωση κατακτησης του τιλου)εδειξε οτι περασε ενα σταδιο προσαρμογης καθως ηρθε μεσουσης της περιοδου στον Πρωταθλητη Ευρωπης και εκτος απο την δυσκολη μεταβαση που ειχε να αντιμετωπισει ηταν και απροπονητος για μηνες στην Ιταλια.Οσον αφορα αυτους που τον αποδοκιμαζαν ειναι αυτοι που μας στερησαν και το πλεονεκτημα εδρας φετος στους τελικους.Κυρια ευθυνη φετος θα εχουν και αυτοι που κανανε περσι τα επεισοδια.Ευτυχως ο Κολινς δουλεψε και δουλευει αρκετα και εχει γυρισει τελειως την εικονα που ειχαν διαμορφωσει οι περισσοτεροι γι αυτον.Δικαιωνει και τον κοουτς που συνεχισε να τον εμπιστευεται και εβλεπε πραγματα σε εκεινον.Αν μη τι αλλο απεδειξε οτι εχει γκατς για να ανεχτει τις ολες αποδοκιμασιες και να γυρισει το ολο κλιμα.
erwi grey
QUOTE(Voyager @ May 18 2014, 01:45 ) *
Γιατί είναι βαριά;
Ο θείος μου είναι γιατρός αλλά δεν είναι λίγο άσχετο αυτο ; tongue.gif

Eιναι πολυ βαρια η κατηγορια θα εξεταστει και θα σου επιφερει ποινες. laugh.gif
natouralistis
QUOTE (benchwarmer @ May 17 2014, 08:42 ) *
Πιστεύεις ότι η περσινή ομάδα θα κέρδιζε την Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας? Εγώ πιστεύω πως όχι. Ούτε την φετινή Ρεάλ, ούτε την περσινή Ρεάλ. Για την ακρίβεια, ακόμα και σε ουδέτερο γήπεδο και μονό παιχνίδι, πολύ αμφιβάλλω εάν το συνηθέστερο αποτέλεσμα (στην στατιστική περίπτωση που θα παίζαμε 100 ματς ξερωγω), θα ήταν νίκη δική μας. Παρόμοια περίπτωση με τον τελικό του '12 με την ΤΣΣΚΑ. Η χρονιά φέτος χάθηκε στο τοπ16, όπου οι ευθύνες για την μη κατάκτηση της 2ης θέσης είναι 50-50, σε μεταγραφικές κινήσεις (καλοκαιριού και εντός της χρονιάς), αλλά βέβαια και τραυματισμούς. Όσον αφορά της καλοκαιρινές επιλογές πάντως, πλην της έλευσης Μπέγκιτς που πράγματι γελάνε και τα τσιμέντα και του ερωτηματικού του τι συνέβη με τον Άντιτς, η απώλεια των 2/5 της περσινής πεντάδας (Παπ, Χάινς) το οποίο έγινε και 3/5 με τον τραυματισμό του Λο, ήταν απόφαση άλλων (και στην περίπτωση Παπ βέβαια συνεχίζω να πιστεύω ότι καλώς έγινε, αλλά άλλη κουβέντα αυτό).


Να σου πω την αλήθεια πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει νίκη στη Μαδρίτη η περσινή ομάδα. Κυρίως γιατί είχε τους κατάλληλους παίχτες για το σπάσιμο του ρυθμού της Ρεάλ. Πέρο-Παπ και Χάϊνς. Δευτερευόντως το πιστεύω γιατί η Ρεάλ και καμία Ρεάλ στην ιστορία δεν είναι ανίκητη. Τεράστια ομάδα, αν βρει ρυθμό σε σκοτώνει αλλά όλες οι ομάδες έχουν τρόπο να τις παίξεις και κάποιες αδυναμίες που μπορείς να στοχεύσεις. Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό, μπορεί και να μη μπορούσε να κάνει τίποτα ακόμα και η ομάδα του Back to back. Δεν τα έχω με τον Μπαρτζώκα λόγω του αποκλεισμού από τη Ρεάλ, τα έχω μαζί του γιατί ευθύνεται εν μέρει για το ξήλωμα της πρωταθλήτριας ομάδας στο όνομα της δημιουργίας της δικιάς του και κυρίως για την όλη διαχείριση της φετινής ομάδας. Ξεκάθαρα αποτυχημένες επιλογές, λάθος παίχτες σε λάθος θέσεις με λάθος ρόλους και προσπάθεια για λύσεις με λάθη ξανά.

Επίσης μου τη σπάει πέρα από επιτυχίες και αποτυχίες ο τρόπος που κοουτσάρει. Το ότι κάθεται στο πάγκο για 40' στα παιχνίδια της Α1 για μένα είναι ασέβεια προς τον αντίπαλο και συνολικά προς το παιχνίδι. Σιγά ρε Μπαρτζώκα μπλαζέ ποιος είσαι; Ο Ομπράντοβιτς και ο Ίβκοβιτς που σε όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών ήταν όρθιοι (ο δεύτερος και σε προχωρημένη ηλικία) και δίνανε εντολές ήταν χαζοί; Σέβεσαι τον αντίπαλο, κράζεις κανα πιτσιρικά για να τον ψήσεις ακόμα κι ας είναι το σκορ 78-50. Συνολικά το έβλεπες σαν απαξίωση του παιχνιδιού γι'αυτό και κερδίσαμε με το ζόρι 10 ομάδες γι' αυτό χάσαμε στη Δράμα, γι' αυτό η ομάδα βούλιαξε στη μέση της χρονιάς.
Τέλος να πω αυτό που είπα και παραπάνω, στο δικό μου μυαλό φαντάζει αδιανόητο να μη μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα απλούστατο Play του αντιπάλου σου και να σε ποστάρει π.χ ο Μασιούλις 10 φορές, έλεος.

Υ.Γ. Αιώνιο ταλέντο θεωρείς ένα ματς με αυτή τη διακύμανση, τα δεκάλεπτα: 30-23, 53-44, 70-62, 82-77, ότι ήσουν κοντά στο να το κερδίσεις; Ναι μειώναμε στους 5 με ηρωικό Σπανούλη στο δεύτερο ημίχρονο και το ματς ξαναέφευγε στους 10. Γι΄αυτό και πιστεύω αυτό το κλικ που μας έλειπε θα μπορούσαν να μας το δώσουν παίχτες που μας οδήγησαν στη κορυφή, όχι κατ΄ανάγκη αυτοί αλλά παρόμοιοι σε χαρακτηριστικά. Ο Μπαρτζώκας διάλεξε 8 καινούριους παίχτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία από Ευρωλίγκα, διάλεξε πρωτοεμφανιζόμενους, στο TOP16 η ομάδα θύμισε εποχή Λαζάρου Παπαδόπουλου ε πως να το κάνουμε έχει και την ευθύνη.
T.W.Is.M.
QUOTE(natouralistis @ May 17 2014, 21:18 ) *
Ο Μπαρτζώκας διάλεξε 8 καινούριους παίχτες χωρίς προηγούμενη εμπειρία από Ευρωλίγκα, διάλεξε πρωτοεμφανιζόμενους, στο TOP16 η ομάδα θύμισε εποχή Λαζάρου Παπαδόπουλου ε πως να το κάνουμε έχει και την ευθύνη.


Η εμπειρια απο Ευρωλιγκα πληρωνεται. Το ειδαμε και στην κραυγαλεα λαθος επιλογη του Μπαρτζωκα στις φετινες μεταγραφες ονοματι Μιρζα Μπεγκιτς. Πληρωνεις εναν παιχτη μετριου επιπεδου για Ευρωλιγκα περισσοτερο απ οτι εναν απειρο σε αυτο το επιπεδο που μπορει να εξελιχθει σε χρησιμο.
Για τα υπολοιπα νομιζω οτι εχουμε ξανασυζητησει. Το υποτιθεμενο ξηλωμα μονο δουλεια του προπονητη δεν ηταν. Παπανικολαου-Χαινς-Λο δεν παιζουν αυτη τη στιγμη με ευθυνη οποιουδηποτε αλλου. Αυτος που εφυγε με υποδειξη του Μπαρτζωκα ηταν ο Αντιτς. Αυτος θεωρω οτι αντικατασταθηκε επαρκως εστω κι αν ελειψαν τα στοιχεια που εδινε στην περσινη ομαδα. Ο δε Σερμαντινι οπως εφυγε ετσι επεστρεψε. Απο οικονομικης πλευρας η κινηση ειναι αποτυχημενη, αλλα αυτο δε μας απασχολει σε αυτη την κουβεντα(γιατι απλουστατα δεν αφαιρεθηκε μερος του μπατζετ του καλοκαιριου με το οποιο θα αποκτουσαμε καλυτερο παιχτη).
Οπως εχει γραφτει και αλλου, η προκριση στο φαιναλ φορ χαθηκε στη φαση των ομιλων. Εκει που βγηκαν off διαδοχικα Σπανουλης-Πριντεζης-Περπερογλου και αντικατασταθηκε ανεπαρκως ο Λο. Στους τραυματισμους δεν υπαρχει ευθυνη του προπονητη, στην επιλογη του Κολινς υπαρχει, αν και υπαρχουν και ελαφρυντικα. Οπως ομως θα πρεπει να του φορτωσουμε την κακη τοτε επιλογη του Κολινς, ετσι πρεπει να του αναγνωρισουμε πως αυτον τον παιχτη που εμοιαζε τελειωμενος, καταφερε να τον κανει εστω και λιγο αργα μελος της ομαδας.

QUOTE(natouralistis @ May 17 2014, 21:18 ) *
Τέλος να πω αυτό που είπα και παραπάνω, στο δικό μου μυαλό φαντάζει αδιανόητο να μη μπορείς να αντιμετωπίσεις ένα απλούστατο Play του αντιπάλου σου και να σε ποστάρει π.χ ο Μασιούλις 10 φορές, έλεος.


Καποτε ενα ολοκληρο ΝΒΑ δεν μπορουσε να αντιμετωπισει ενα απλο pick n' roll μεταξυ Stockton-Malone οχι 10 φορες, αλλα επι 19 χρονια...
Germany96
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 18 2014, 00:33 ) *
...
Καποτε ενα ολοκληρο ΝΒΑ δεν μπορουσε να αντιμετωπισει ενα απλο pick n' roll μεταξυ Stockton-Malone οχι 10 φορες, αλλα επι 19 χρονια...

Και το ακόμα πιο απλό Sky Hook του Kareem άλλα τόσα επίσης. Ο Maciulis (που τον γουστάρω παικτικά και τον εκτιμώ) που στο καλό κολλάει στην συζήτηση με αυτούς τους θρύλους τους αθλήματος; Μην τρελαθούμε ότι αντιμετώπισε κάποια ακατανίκητη δύναμη της φύσης ο coach όπου η μόνη επιλογή του ήταν η υποταγή στο αναπόφευκτο της μοίρας.

Τα είχε κάνει ξεκάθαρα μαντάρα σε εκείνο το σημείο του ματς όπου ο Λιθουανός είχε στήσει rave party κι ασελγούσε στην άμυνά του ΟΣΦΠ. Τουλάχιστον αυτή η φαρσοκωμωδία είχε το καλό ότι εξαιτίας της καμαρώσαμε με τα ερυθρόλευκα τον τιτάνα Mardy όπου (εκτός του ότι έχει το διαστημικό πλεονέκτημα του να μην ποστάρετε από τον Jonas) όποτε συναντά ανώτερους του αθλητές (σχεδόν το σύνολο της Euroleague δηλαδή) για κάθε πετυχημένη ντρίμπλα του αντιστοιχούν κι από δύο φούσκες του σε αντιπάλους. Κι ειδικά άμα ο αντίπαλος είναι Ισπανός με φράντζα βοηθά ένα ολόκληρο βασανισμένο έθνος να αγαλλιάσει και να εκτονώσει τις κόμπλες του.

Τέσπα σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από τον Μπαρτζώκα με τα καλά του και τα κακά του (τα οποία είναι σαφέστατα υπαρκτά και δεν βλέπω τον λόγο να στρουθοκαμηλίζουμε) απλά είπα να κάνω τον δικηγόρο του Kseplenh tongue.gif
natouralistis
Κεφάλαιο Μπαρτζώκας

Επιλογές.

Σερμαντίνι φύγε ψηλέ ζητάς πολλά, στη θέση σου θα φέρω τον Μπέγκιτς που ζητάει περισσότερα και αφού τον εκθειάσω για κανα 6μηνο θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα πληρώσω στη Σαραγόσα για να σε φέρω πίσω και θα πληρώνω και τον Μπέγκιτς να σε κοιτάει.

Άντιτς φύγε είσαι μουρμούρας, στη θέση σου θα φέρω τον Πέτγουει. Εδώ σηκώνει ξεχωριστό κεφάλαιο αλλά θα περιοριστώ σε αυτά τα ολίγα. Ας πάρουμε καταρχήν το ποιος είναι ο Άντιτς, είναι ένας καλαθοσφαιριστής με τεράστια συνεισφορά στην ομάδα, ριμπάουντ, άμυνα ατομική και ομαδική, πολύ καλός στην τακτική, χρήσιμος στην επίθεση, μεγάλες εμφανίσεις σε μεγάλα παιχνίδια.Δεν έκανε στον κόουτς δεκτή η απόφασή του. Αυτό που ακολούθησε όμως ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Ο κατά τα άλλα συμπαθής Πέτγουει δεν ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας για όσους δεν το γνωρίζουν. Ο Κουφός με τον Δελημπαλταδάκη τον έφεραν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηλυσιακού στην αρχή και στη συνέχεια στο Ρέθυμνο κάνοντας του επαγγελματικό συμβόλαιο, πώς έγινε αυτό; Διαβάστε. «Πρέπει να σας πω λοιπόν ότι είχα ταξιδέψει στην Κρήτη με τους Χάρλεμ Γκλόμπτροτερς, προτού υπογράψω με το Ρέθυμνο το καλοκαίρι του 2011. Δώσαμε έναν αγώνα επίδειξης στην αμερικανική στρατιωτική βάση της Σούδας, η οποία βρίσκεται κοντά στα Χανιά. Το πεπρωμένο όμως με έκανε να παίξω επαγγελματικό μπάσκετ ανατολικότερα, στο μαγευτικό Ρέθυμνο».
Ένας παίχτης που το 2011 έκανε επίδειξη στη στρατιωτική βάση της Σούδας, σαν μέλος των Χάρλεμ Γκλόμπτροτερς, να έχει θέση σε μια ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης σαν δεύτερο τεσσάρι πίσω από τον Πρίντεζη και να αντικαθιστά τον πέρο Άντιτς εμένα με ξεπερνά. Κατάλαβες Γιώργο Μπαρτζώκα γιατί στην τακτική αλλά και στη νοοτροπία ο Μπρεντ είναι αλλού γι΄αλλού; Δεν χρειάζεται να χτυπιέσαι όταν κάνει ανούσια ανόητα αντιαθλητικά και κρεμάει την ομάδα ή όταν χάνεται στη τακτική. Επιδείξεις καρφωμάτων έκανε ο άνθρωπος με το προσωνύμιο «Thunder», αυτά είχε μάθει. Εσύ τον διάλεξες.

Λο τραυματίας δεν φταίει ο κόουτς συμφωνώ, για τον αντικαταστάτη του όμως; Φέρει ευθύνη; Γιατί διάλεξες τον Κόλλινς κόουτς; «Κοιτάξαμε για Χοτζ και Κάχα και τον Κόλινς, με τον τελευταίο να είναι ένας παίκτης που θα ερχόταν άμεσα. Στην Πάτρα τον είχα δει στο τουρνουά και με είχε εντυπωσιάσει το ταλέντο του. Εχει όνομά στις ΗΠΑ και ξέρω πως η πορεία της καριέρας του είναι φθίνουσα. Εγγυώμαι ότι έχει ποιότητα. Ξέρει καλό μπάσκετ, ξέρει διαβάζει το παιχνίδι και συνεργάζεται καλά. Ερωτηματικό αποτελεί η προσαρμογή του που πρέπει άμεση. Δεν έχει ξαναπαίξει σε Ευρωλίγκα. Οι επιλογές μας ήταν περιορισμένες και η περίπτωση του Κόλινς φαντάζει η καλύτερη δυνατή, για να μην πω πως ήταν η μόνη μας επιλογή. Εχει παίξει ως πόιντ γκαρντ, ενώ τα τελευταία χρόνια λόγω σωματοδομής έπαιζε 2-3. Μπορεί και τρεις θέσεις… Είναι ένα στοίχημα, όπως όλοι οι παίκτες που έρχονται στα μέσα χρονιάς. Εχει τεράστιο κίνητρο. Είχε 4-5 προτάσεις από τότε που η ομάδα του η Μοντεγκρανάρο άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικό προβλήματα. Τρεις από το Ισραήλ και από την Βαρέζε, αλλά προτίμησε να έρθει σε εμάς με λιγότερα χρήματα και χαρίζοντας χρήματα και στην παλιά του ομάδα. Αυτό αποδεικνύει πως έχει κίνητρο». Είσαι προπονητής όχι Δ΄ΕΣΚΑ, είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό και δηλώνεις πως παίρνεις παίχτη χωρίς να τον ξέρεις αλλά βάση αυτού που είδες στα φιλικά στο καλοκαιρινό τουρνουά της Πάτρας; Σοβαρά μιλάμε ή κάνουμε πλάκα να περνάει η ώρα; Καλά εν τέλει τι βγήκε ο Κόλλινς είναι ασχολίαστο, πάλι καλά που έριξε και τη μπουνιά στον Ρούντι και δεν τον γιουχάρουν οι κάφροι πλέον γιατί το παιδί δεν φταίει και σε τίποτα.

Μουν έλα γιατί χτύπησε ο Πέτγουει και δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Πρώτο ματς με Ηλυσιακό ουαουουαου τι παιχτούρα τον περιμένουμε να μας βοηθήσει στην Ευρωλίγκα. Έπειτα το πρώτο του ματς Ευρωλίγκας με Φενέρ δεν είχε καλά φεγγάρια ο κόουτς και του είπε να μας αδειάσει τη γωνιά. Επιλογάρα και σαν παίχτης σαν θέση. MVP του Δεκεμβρίου στην Ευρωλίγκα ο Περπέρογλου παίζοντας στο 4, στις 8 Ιανουαρίου έπρεπε να πάρουμε 4αρι. Ακόμα κι αν αργούσε λίγο παραπάνω ο Thunder είχες Πρι-Πέρπε-Αγραβάνη. Χρειαζόταν κι άλλος ξένος εκείνη τη στιγμή εκεί;

Ματ Λοτζέσκι στη θέση Κώστα Παπανικολάου. Ναι ναι ξέρω επιβαλλόταν η πώληση συμφωνώ εν μέρει. Αλλά διετές σε 28χρονο που έπαιζε στο Βέλγιο; Χάθηκαν οι παίχτες; Ξέρω ότι στη τελική ο Λοτζέσκι σε σχέση με άλλους βοήθησε αλλά η απειρία του στοίχισε στην ομάδα και στον ίδιο αφού δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση σε κανένα σπουδαίο παιχνίδι μες τη χρονιά. Εξαφανισμένος στο ΟΑΚΑ, εξαφανισμένος στη Μαδρίτη, εξαφανισμένος στη Βαρκελώνη, εξαφανισμένος στη Πόλη με τη Φενέρ, εξαφανισμένος με την Αρμάνι, χαμένα όλα τα κρίσιμα σουτ νίκης όταν χρειάστηκαν..Καλός χρυσός και άγιος αλλά μόνο στο ΣΕΦ και στα εύκολα έδωσε παρών. Στο μάθημα του τίτλου ή της πρόκρισης απουσίαζε.

Καββαδάς -Αγραβάνης. Αποκτήθηκαν από τον Πανιώνιο γιατί; Τους χρειαζόταν η ομάδα τώρα; Έπρεπε να σπεύσει να πληρώσει τον Πανιώνιο για να τους αγοράσει; Όχι, το μέλημα ήταν να μην καταλήξουν στον Παναθηναϊκό. Οπότε δικαιολογείται ο Μπαρτζώκας που δεν τους χρησιμοποιεί ούτε στο ΟΣΦΠ-ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ με το σκορ στο 120-56. Φαντάζομαι αμφότεροι + τον Κατσίβελη, αν ο Μπαρτζώκας φύγει θα κλαίνει όλη μέρα. Τους βελτίωσε τόσο πολύ.

Σίμονς. Ξέρει κανείς τον ρόλο του στην ομάδα; Τον ξέρει ο ίδιος; Είναι ο παίχτης που ήρθε στην ομάδα για να έρχεται από τον πάγκο να δίνει ενέργεια στους ψηλούς; Αντικαταστάτης του Χάινς με λίγα λόγια; Τον οποίο Χάινς για να τα λέμε όλα, τον προσέγγισε πέρυσι ο Γιώργος Μπαρζτώκας να του πει πέντε πράγματα; Κάιλ αγόρι μου ξέρω ότι παίρνεις πενταροδεκάρες, ξέρω πως πάνε οι προτάσεις σύννεφο, περίμενε μας όμως. Θα συζητήσω με τη διοίκηση και θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Αλλά τι λέω ο χαζός; Ήταν καιρός για τέτοιες συζητήσεις τότε, ο κόουτς είχε να ασχοληθεί με πολύ πιο σοβαρά πράγματα. Να ψάξει ο ίδιος να βρει ομάδα να πάρει πολλά λεφτά, να συζητήσει με τη Φενέρ, να προχωρήσουν τόσο οι συνομιλίες που φαντάζομαι δεν κράτησαν μια μέρα, ώστε να υπογράψει και προσύμφωνο στη περίπτωση που ο Ολυμπιακός του έλεγε arrivederci. Που καιρός για χάσιμο με Χαινσηδες...

Στον Ντάνστον έπεσε μέσα ο κόουτς. Έδιωξε τη περσινή επιλογάρα του τον Πάουελ και έφερε έναν καλύτερό του. Πολύ καλύτερό του. 1 στις δέκα επιλογές πραγματικά καλή και για επίπεδο Ολυμπιακού. Σαν παίχτης αλλά και συνολικά σαν νοοτροπία είναι μαχητής - νικητής.

Κάτι τελευταίο με τον Σλούκα. Συνεχίζει ο κόουτς Μπαρτζώκας να τον χρησιμοποιεί μόνο στη θέση του Σπανούλη και όταν είναι να αντικαταστήσει αυτόν. Σχεδόν ποτέ μαζί, μπαίνει ο Σλούκας μόνο για ξεκούραση του αρχηγού. Στα μεγάλα παιχνίδια ο Σπανούλης βαράει 35΄ οπότε μένουν για το Σλούκα τα ψιλά και για εμάς τους απέξω η εντύπωση "Τίποτα ο Σλούκας με τη Ρεάλ..." Σε μια χρονιά που ο Σλούκας έπρεπε να κάνει παπάδες και να εκτοξευτεί έμεινε πάλι σχετικά στάσιμος. Ούτε αυτός φαντάζομαι θα κλάψει χωρίς Μπαρτζώκα.

Κουράστηκα B, άντε και καλή ψήφο μάγκες.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.