Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γιώργος Μπαρτζώκας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
PanosIlio
QUOTE(Anaz @ Mar 5 2014, 17:48 ) *
H αντικατασταση των Χαινς, Παπ δεν ειναι καθολου αποτυχημενη imo. Μπορει οι Ντανστον-Λοτζεσκι ναι μην ειναι ισαξιοι, κοστιζουν ομως και ΠΟΛΥ λιγοτερα. Επομενως η αντιδραση του Μπαρτζωκα σε αυτες τις δυο μη ηθελημενημες κι απροσμενες απωλειες και με περιορισμενο μπατζετ στα χερια του, κρινεται σαφως πετυχημενη.


Οι Λοτζέσκι - Ντάνστον κοστίχουν πολύ λιγότερο από όσα θα έπαιρναν οι Παπανικολάου - Χάινς αν θα έμεναν. Δεν ξέρω όμως πόσα λιγότερα παίρνουν σε σχέση με τα περσινά συμβόλαια των δύο που έφυγαν. Δεν κοιτάω το πόσο θα κόστιζε να τους κρατάγαμε φέτος, κοιτάω το πόσο κόστισαν τα τελευταία 2 χρόνια, νομίζω πως η διαφορά δεν είναι και τόσο μεγάλη εκεί. Αλλά και από την οπτική που δίνεις το καταλαβαίνω πως το εννοείς και έτσι βλέποντάς το συμφωνώ.

QUOTE(rankin @ Mar 5 2014, 17:09 ) *
+αδέρφια μετανοείτε, ο καιρός γαρ εγγύς+


Αδερφέ rankin εγώ να μετανοήσω και να κάνω και 10 κωλοτούμπες μαζί, απλά αυτά βλέπω μέχρι στιγμής. Αν το καλοκαίρι θα έχω εκπληρώσει τους στόχους μου, δλδ πρωτάθλημα και παρουσία σε F4 πάσο, ακόμα και αν παίζουμε έτσι smiley.gif
redleg7
QUOTE (PanosIlio @ Mar 5 2014, 18:56 ) *
Οι Λοτζέσκι - Ντάνστον κοστίχουν πολύ λιγότερο από όσα θα έπαιρναν οι Παπανικολάου - Χάινς αν θα έμεναν. Δεν ξέρω όμως πόσα λιγότερα παίρνουν σε σχέση με τα περσινά συμβόλαια των δύο που έφυγαν

Δεν παιρνουν λιγοτερα.Και ο Λοτζεσκι εχει μεγαλυτερο συμβολαιο απ τον Παπανικολαου και ο Ντανστον παιρνει 500 χιλιαρικα ευρω την στιγμη που ο Χαινς επαιρνε περσι 250 χιλ δολλαρια.
North_gato
[quote name='yorgos' date='Mar 5 2014, 18:39 ' post='649824']
Ναι, αλλά για να την αντιγράψουν θα πρέπει να έχουν και το ανάλογο υλικό. Π.χ. στην άμυνα το πρόβλημα του Σπανούλη δεν είναι ούτε οι αλλαγές στο σκριν (που το κάνει μια χαρά), ούτε να πιέζει στο σουτ, αλλά το iso απέναντι σε πιο αθλητικους αντιπάλους που πάνε σχετικά κοντά και του παίρνουν το πρώτο βήμα. Επίσης στην επίθεση, ιδανικά τον μαρκάρεις με ευέλικτο ψηλό με πολύ γρήγορα πόδια. Δεν έχουν όλες οι ομάδες τέτοια εργαλεία. Κακώς θα πεις, αλλά δε φτιάχτηκαν όλες οι ομάδες έτσι. Η Φενέρ π.χ. δεν έχει τέτοιο παίκτη για την άμυνά της, η Μπάρτσα δεν έχει για την επίθεσή της.

/quote]

Θεωρητικα ναι μεν, αλλα συμφωνα με αυτην την λογικη ο Παναθηναικος εχει και την ιδεα-πατεντα για την εκμηδενιση του, αλλα και, κυριως αυτο, την πανευρωπαικη αποκλειστικοτητα στο να διαθετει το αναλογο υλικο. Η αληθεια, μαλλον βρισκεται καπου στη μεση, οτι δεν εχει γινει ισως το αυτονοητο στο να γινει μια παραπανω περιστροφη για να ξεφορτωθει αυτον τον παικτη, και γενικα αυτη η συνεχιζομενη κατασταση τον εχει μπλοκαρει ψυχολογικα, κυριως στον επιθετικο τομεα.
rankin
QUOTE(redleg7 @ Mar 5 2014, 18:42 ) *

Λίγο Ξανθόπουλος, αλλα οκ...
Προσευχή, νηστεία και μετάνοια είπαμε..
redleg7
QUOTE (rankin @ Mar 5 2014, 19:14 ) *
Λίγο Ξανθόπουλος, αλλα οκ...
Προσευχή, νηστεία και μετάνοια είπαμε..

Εδω διαφωνω.Στην συνεντευξη ο κοουτς αναφερει και προβληματα για καποια παιδια που πολυ απλα ο κοσμος δεν γνωριζει(κυριως στο προβλημα υγειας που αναφερθηκε ο κοουτς).Οκ ωραια και ευκολη ειναι η ισοπεδωση που εχει ο Ελληνας στο αιμα του αλλα συνηθως οταν κρινουμε και αναφερομαι φυσικα γενικα δεν γνωριζουμε ουτε το 1/10 οσων συμβαινουν.

Ουτε φυσικα γνωριζαμε και αυτο που ανεφερε για τον Μουν.
North_gato
QUOTE (yorgos @ Mar 5 2014, 18:39 ) *
Ναι, αλλά σε γενικές γραμμές χρειάζεσαι κάποια χρήματα για να προσελκύσεις π.χ. ένα ψηλό θηρίο που να παίζει πλάτη ή το νέο ανερχόμενο αστέρι που φεύγει από την Αδριατική λίγκα και το έχουν μυριστεί όλοι. Ο Πέκοβιτς π.χ. δε θα ερχόταν με τίποτε στο σημερινό Παναθηναϊκό, ένας παίκτης επιπέδου Σισκάουσκας το ίδιο, ακόμη κι ένας παίκτης με τα τότε δεδομένα του Σάτο (πολύ καλό πρωτάθλημα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας που έψαχνε το στεπαπ στην καριέρα του) δύσκολα θα έρθει σε μια ομάδα της οποίας το μπάτζετ αυτόματα δεν την καθιστά φαβορί για Φ4. Αν δεν πάει Φ4 ποιο είναι το στεπαπ, ότι θα παίξει στο φαντασμαγορικό ελληνικό πρωτάθλημα με κίνδυνο να χάσει το ένα του μάτι;


Να σου φερω ενα παραδειγμα για να δωσω να καταλαβεις τι εννοω υπερτιμολογημενο η υποτιμημενο παικτη. Ο Παπανικολαου στοιχιζε στον Ολυμπιακο 700.000 . Η Μπαρτσελονα ειτε για να καλυψει ενα κενο ειτε για να αποδυναμωσει τον Ολυμπιακο , περα απο τη ρητρα αποδεσμευσης, του δινει 1.500.000 Α εξαγοραζε και ολους τους υπολοιπους με την ιδια αναλογια θα ειχαμε τον Ολυμπιακο με αλλη φανελα με το διπλασιο μπατζετ. Οι δυνατοτητες-ικανοτητες ομως θα ηταν οι ιδιες.
yorgos
Ειδικά για τον Παπ το πρόβλημα είναι ότι χάνεις γηγενή. Και τους καλούς γηγενείς θα τους πληρώσεις υπεραξία είτε είσαι ΤΣΣΚΑ είτε είσαι Ολυμπιακός. Αλλά καταλαβαίνω πως το εννοείς.
North_gato
QUOTE (yorgos @ Mar 5 2014, 19:19 ) *
Ειδικά για τον Παπ το πρόβλημα είναι ότι χάνεις γηγενή. Και τους καλούς γηγενείς θα τους πληρώσεις υπεραξία είτε είσαι ΤΣΣΚΑ είτε είσαι Ολυμπιακός. Αλλά καταλαβαίνω πως το εννοείς.


Αυτο που λες ειναι ειναι σωστο, αλλα με τη σημερινη οικονομικη κατασταση ειναι δυσκολο να κρατησεις παικτη που το συμβολαιο του ληγει σε εξι μηνες και ο παικτης να μεινει στα ποσα που μπορουν να του προσφερουν οι πρωτοκλασατες ισπανικες, ιταλικες αλλα και τουρκικες ομαδες. Για να μην ξπαραγνωριζουμε και το γεγονος οτι απο τη στιγμη που για τον οποιοδηποτε λογο προσφερεις επιπλεον χρηματα σε καποιο παικτη, αυτοματα χαλανε και οι οικονομικες ισορροπιες μεσα στην ομαδα με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.
NKoulaf
QUOTE(Quincy @ Mar 5 2014, 12:55 ) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Εντάξει. Ας τη διαλύσουμε την ομάδα το καλοκαίρι, να φτιάξουμε κι εμείς μια ομάδα για να κερδίζουμε τον Παναθηναικό, και να παίζουμε do or die με τους Ερυθρους Αστερες για την πρόκριση στους 16 της EL. Ωραία ε;

Για τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναικός είναι η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα, γιατί μ'αυτό το σκεπτικό την έφτιαξε ο Πεδουλάκης. Για να κερδίζει τον βασικό ανταγωνιστή του σε πρώτη φάση, κι όπου τον βγάλει στην Ευρώπη στην 2η. Και μαγκιά του, τα πάει περίφημα. Ο Ολυμπιακός όμως δεν είναι έτσι, κι ούτε θα ήθελα να γίνει.



77.gif 77.gif 77.gif
North_gato
QUOTE (NKoulaf @ Mar 5 2014, 19:42 ) *
77.gif 77.gif 77.gif


βασει των εως τωρα αποτελεσματων, Ο Ολυμπιακος εχει χασει στο εγχωριο πρωταθλημα και ειναι στην ιδια κατασταση στην ευρωπη με τον ανταγωνιστη του. Αρα ποιος ειναι πιο επιτυχημενος η αν θελεις να το πεις, λιγοτερο αποτυχημενος.?
NKoulaf
Το "είναι νωρίς ακόμη" παίζει ΄ως απάντηση, ή θα μου κρεμάνε κουδουνίστρες?
North_gato
QUOTE (NKoulaf @ Mar 5 2014, 20:26 ) *
Το "είναι νωρίς ακόμη" παίζει ΄ως απάντηση, ή θα μου κρεμάνε κουδουνίστρες?


Ως απαντηση ειναι λογικη. Ταμειο στο τελος.
Εγω τουλαχιστον αναφερομαι σε μεχρι τωρα ενδειξεις, μεχρι τωρα καταστασεις, και πολυ πιθανες καταληξεις .
Anaz
Δεν αξιολογω εναν παιχτη βαση των χρηματων που παιρνει. Ο ιδιος Χαινς επαιρνε 300χ και ο ιδιος παιρνει 1.3εκ.
Οταν ομως βγαινεις στην αγορα με περιορισμενο μπατζετ διαθεσιμο, ε προφανως οι επιλογες σου περιοριζονται, το ρισκο αυξανεται, και γενικα δεν μπορεις να εχεις τις ιδιες απαιτησεις. Χαινς ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ καθε μερα. Οταν λοιπον καλεισαι να αντικαταστησεις εναν τοπ παιχτη με 400χ διαθεσιμα, αν καταφερεις να βρεις καποιον εστω κοντινο σε αξια ειναι επιτυχια. Επομενως οι Λοτζεσκι-Ντανστον ΕΙΝΑΙ επιτυχιες.

Ο κοουτς λεει καποια πολυ σωστα, λεει και καποια λιγο οφσαιντ. Δεν μπορεις ας πουμε να λες αυτους εχουμε αυτους στηριζουμε, και να αλλαζεις τον Μπεγκιτς.Οπως επισης δεν δεχομαι σαν δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν παιχτες στην αγορα. Για καλυτερο του Κολινς συζηταμε, οχι του Λο.. Αnyway εγω δεν θα τον κατηγορησω που δεν τον αλλαξε.Δεν συμφωνω, αλλα ειναι επιλογη του κι εδω που τα λεμε ουτε κανα λαυρακι βρισκεις ευκολα τετοια εποχη και θα θελει και προσαρμογη.. Θα τον κατηγορησω αν επιμεινει σε αυτον -οπως περσι με τον Τζος-, εις βαρος των μικρων.

@Υorgos.. Ο Μπαρτζωκας εχει αναδειξει Ντανστον, Λοτζεσκι. Ποια λαυρακια εχει βγαλει ο Πεδουλακης και λες οτι τα εχει παει παρα πολυ καλα, τοποθετώντας τον πιο πανω? Τον Καρυ?
yorgos
Ο Γκιστ, ο Λάσμε, ο Ράιτ (από τα λίγα που έχει δείξει, αλλά νομίζω ενδεικτικά, θα αλλάξει αρκετά στον Παναθηναϊκό εκεί ακριβώς που πονούσε), ο Κάρι, είναι παίκτες που ήρθαν με πολύ λίγα χρήματα. Ο Λάσμε ήρθε από τον Ηλυσιακό της Ισπανίας, η προσφορά του Γκιστ στο νταμπλ ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά (και ήρθε ως ανταλλαγή με τον Πάνκο...απίστευτο ντιλ, ειδικά αν σκεφτείς ότιο Γκιστ έφυγε ως αποτυχημένος από τη Μάλαγα), ο Ράιτ ήρθε για ψίχουλα από τη Μπάμπεργκ ως παίκτης των 6π.μ.ο και παρότι δεν είναι τόσο καλός παίκτης όσο λέγεται, ο Πεδουλάκης θα στήσει μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού πάνω στις αρετές που έχει (να κρύψει τις αδυναμίες του είναι δύσκολο), ο Κάρι αποκάλυψη και επίσης εντυπωσιακή συνεισφορά στα πλέι οφ με Ολυμπιακό.

Στην προηγούμενη καριέρα του εφέρε απίστευτους παίκτες άσημους και πολλοί έκαναν καριέρα πολλαπλασιάζοντας το κασέ τους. Το ίδιο πάντως ισχύει για τον Μπαρτζώκα για την προ Ολυμπιακού καριέρα του, αν και ένα κλικ λιγότερο έχω την αίσθηση. Αλλά και οι δύο "ψωνίζουν" πολύ καλά. Ο Πεδουλάκης έχει και το ιδιάζον ότι τα καταφέρνει καλά και στη μέση της σαιζόν, για να μη σου πω καλύτερα απ' ό,τι στην αρχή.

Παρεμπιπτόντως η εμμονή του Πεδουλάκη στον Κάρι είναι εντυπωσιακή: τον ζήτησε ο Παναθηναϊκός της 1η Δεκέμβρη και η Μπάμπεργκ δεν τον παραχώρησε κι από τότε δεν έγινε κίνηση για κανέναν άλλον (ή έγινε και δεν το μάθαμε; ), μέχρι να επιμείνει ο ίδιος στην ομάδα του πριν λήξει η διορία για την αντικατάσταση παικτών στο τοπ-16.
Anaz
Για τον Ραιτ ειναι νωρις ακομα. Γκιστ, Λασμε ειχαν εμπειρια απο το υψηλο επιπεδο, ηταν ηδη παιχτες επιπεδου τοπ16. Ο Λασμε ειχε παιξει και σε μια Μακαμπι, κι ο Γκιστ στη Φενερ. Αναγνωριζω βεβαια το step up στον Παναθηναικο, αλλα ειναι νομιζω περισσοτερο θεμα καλυτερης διαχειρισης και ταιριαγματος, παρα..ανακαλύψης. Δεκτο ομως, απλα δεν το θεωρω συγκρισιμο των Ντανστον-Λοτζεσκι. Επισης μην ξεχνας οτι ο Πεδουλακης εχει κανει και περισσοτερες μεταγγραφες απο τον Μπαρτζωκα που ουσιαστικα στη διετια εχει κανει 5 καλοκαιρινες μεταγγραφες ξενων ολες κι ολες. Εκει που παιρνει κατω απο τη βαση βεβαια ειναι στις χειμερινες.
roko
Αναμεσα στα αλλα ο Γιωργος Μπαρτζωκας ειπε :

"... . Ο Ολυμπιακός δεν έχει πετάξει με ούτε ένα τσάρτερ σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για την κούραση και την αποκατάσταση. Ο κόσμος το 'χει καταλάβει και γι' αυτό τη στηρίζει. Δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες, ομάδες με 5πλάσια χρήματα δε θα το καταφέρουν. ..."

Οποιος καταλαβε καταλαβε...Συγχαρητηρια στους Αγγελοπουλους που στηριζουν τοσο πολυ αυτη την ομαδα με τις 2 σερι ευρωλιγκες.Οταν ελεγα εγω για μπαζετ για γελια καποιοι,τι καποιοι που σχεδον ολοι δηλαδη <<πεσατε να με φατε>> .
Ξεφτιλα για τους αφους αυτο για το τσαρτερ κατα τη γνωμη μου,τιποτα αλλο.
yorgos
Το ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού έχει πέσει κατακόρυφα είναι δεδομένο, δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς, ούτε οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι. Αλλά αν οι ίδιοι βαρέθηκαν να μπάινουν μέσα 25εκ κάθε χρόνο κι αποφάσισαν σε εποχές που κλείνει τουλάχιστον μια επιχείρησή τους να μπαίνουν μέσα "μόνο" 10 εκ τι πρέπει να γίνει; Να τους κατηγορήσουν όλοι ώστε να φύγουν και να γίνει διοίκηση Πρωτοδικείου με τον Κουντούρη πρόεδρο και τον Τσουκαλά ταμία; Υπάρχει άλλη λύση, κάποιοι επιχειρηματίες που να σπρώχνονται και περιμένουν στη γωνία να φύγουν οι Αφοι ώστε να βάλουν ίσαμε 50εκ να ούμε επειδή ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία;

Ελειμματική επιχείρηση είναι ο Ολυμπιακός, όπως και ο Παναθηναϊκός. Και που βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να τις χρηματοδοτούν, θαύμα είναι.
roko
QUOTE (yorgos @ Mar 5 2014, 22:53 ) *
Το ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού έχει πέσει κατακόρυφα είναι δεδομένο, δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς, ούτε οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι. Αλλά αν οι ίδιοι βαρέθηκαν να μπάινουν μέσα 25εκ κάθε χρόνο κι αποφάσισαν σε εποχές που κλείνει τουλάχιστον μια επιχείρησή τους να μπαίνουν μέσα "μόνο" 10 εκ τι πρέπει να γίνει; Να τους κατηγορήσουν όλοι ώστε να φύγουν και να γίνει διοίκηση Πρωτοδικείου με τον Κουντούρη πρόεδρο και τον Τσουκαλά ταμία; Υπάρχει άλλη λύση, κάποιοι επιχειρηματίες που να σπρώχνονται και περιμένουν στη γωνία να φύγουν οι Αφοι ώστε να βάλουν ίσαμε 50εκ να ούμε επειδή ο μπασκετικός Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία;

Ελειμματική επιχείρηση είναι ο Ολυμπιακός, όπως και ο Παναθηναϊκός. Και που βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι να τις χρηματοδοτούν, θαύμα είναι.


Εγω σαν προεδρους τους κρινω.Σαν προεδροι λοιπον δεν βαζουν τα λεφτα που θα επρεπε για να ειναι η ομαδα στο επιπεδο που ονειρευομαστε σαν φιλαθλοι.Τα οικονομικα τους δεν τα ξερω ουτε πιστευω οσα λενε ως ελαφρυντικα για επιχειρηματιες τετοιου βεληνεκους,οταν πχ αφηνουν απληρωτους τους εργαζομενους..Ξερω οτι ο μεσος ανθρωπος δεν εχει να φαει και οτι οι πλουσιοι εγιναν πλουσιοτεροι αυτα τα χρονια των μνημονιων.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Mar 5 2014, 21:29 ) *
Για τον Ραιτ ειναι νωρις ακομα. Γκιστ, Λασμε ειχαν εμπειρια απο το υψηλο επιπεδο, ηταν ηδη παιχτες επιπεδου τοπ16. Ο Λασμε ειχε παιξει και σε μια Μακαμπι, κι ο Γκιστ στη Φενερ. Αναγνωριζω βεβαια το step up στον Παναθηναικο, αλλα ειναι νομιζω περισσοτερο θεμα καλυτερης διαχειρισης και ταιριαγματος, παρα..ανακαλύψης. Δεκτο ομως, απλα δεν το θεωρω συγκρισιμο των Ντανστον-Λοτζεσκι. Επισης μην ξεχνας οτι ο Πεδουλακης εχει κανει και περισσοτερες μεταγγραφες απο τον Μπαρτζωκα που ουσιαστικα στη διετια εχει κανει 5 καλοκαιρινες μεταγγραφες ξενων ολες κι ολες. Εκει που παιρνει κατω απο τη βαση βεβαια ειναι στις χειμερινες.


Ο Λασμε δεν ειχε παιξει φαιναλ φορ με την Παρτιζαν?
Ειδικα αυτος και ο Γκιστ ηταν γνωστοι παιχτες, θυμαμαι οτι ο Πεδουλακης επεμενε να περιμενει το Λασμε και αποδειχτηκε οτι πολυ καλα εκανε.
yorgos
Παιδιά γνωστός ήταν κι ο Ντάνστον, πρωτάθλημα Ιταλίας κόντεψε να πάρει, πρώτοι στην κανονική περίοδο τελειώσαν με τον ΝΤάνστον να είναι ο ένας εκ των δύο καλύτερων ψηλών του πρωταθλήματος. Το θέμα είναι ότι όταν παίρνεις παίκτες τέτοιων ομάδων -και ειδικά όταν δε φεύγουν ακριβώς ως θριαμβευτές και φαβορί για στεπαπ- αναλαμβάνεις ρίσκο. Κι επειδή έχει ρίσκο το ότι δεν ξέρεις αν θα σου παίξουν σε τέτοιο επίπεδο (πρωταθλητισμού πια, δε μιλάμε για μεσαίες ή μικρές ομάδες), είναι και φτηνοί γι' αυτά που προσφέρουν αν πιάσουν. O Λάσμε φαινόταν να το είχε χάσει το τραίνο βασικά λόγω τραυματισμών και η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα, από την Ομπραδόιρο τον ξέθαψε ο Πέδουλας, όταν πιο πριν μέχρι και Μακάμπι είχε παίξει.

spysta
@@δατη συνεντευξη απο τον Μπαρτζωκα ..
τα ειπε ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ και εδωσε απαντησεις για ολα (μεχρι και για περσινα θεματα)


-ο Σερμαντινι ,περυσι το καλοκαιρι, ηθελαν να μεινει κανονικα στο ροστερ αλλα ο μανατζερ ηταν ανενδοτος
-ο Περκινς ηταν Ο ΜΟΝΟΣ που ειπε ναι ερχομαι (απο τους αλλους εφαγαν ακυρο. δηλ Μακ Παργκο κτλ) εχοντας 3 μερες ολες κι ολες για να επιλεξουν
-ο Πετουει ηταν να μεινει εξω ολη τη χρονια και πανω στη φουρια για να δηλωσουν παικτη ,πηραν τον Μουν .. αλλα εν τελλει ο συνδιασμος κακης συμπεριφορας του Μουν και επανοδος του Μπρεντ (οι γιατροι μας δεν .. απλα ΔΕΝ) .. εστειλαν τον Μουν
-φετος πηγαν να σπασουν το συμβολαιο των Νελσον (με αυτον θα ημασταν σε αλλο επιπεδο τωρα) Κουκ .. αλλα ΔΕΝ τους πουλουσαν οι ομαδες τους. και ετσι κατεληξαν στον μοναδικο διαθεσιμο .. τον Κολλινς. 1 μερα διαθεσιμη ολη κι ολη.
-επειτα εψαξαν για 1 μηνα να βρουν αντικαταστατη του Κολλινς (στην ουσια αυτο ειπε) .. αλλα ΔΕΝ τους προταθηκε ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ !!κατι το οποιο λεω εδω και τοσο καιρο οταν βλεπεις ολοκληρη Φενερ να φερνει εναν Αμερικανο ρουκι και γενικα σε ολη την Ευρωπη να ΜΗΝ γινεται ΚΑΜΙΑ σοβαρη κινηση γκαρντ.
-παικτες μας που παιζουν με ενεση και οικογενειακα προβληματα τα οποια αγνοουν ΟΛΟΙ.


ΕΛΕΟΣ με τους Ελληνες παντογνωστες , τα χουμε ξαναπει .. οσοι ειναι μεσα στην ομαδα ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι ακριβως ισχυει και τι οχι σε διαφορα θεματα (αγωνιστικα,τεχνικα,μεταγραφικα,αγορας κτλ)
ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
Neondreamer
Εδώ κι ένα κομμάτι της συν. Τύπου.
http://lib.tilesport.tv/videos/13940/%CE%9...BA%CE%B1-5-3-14

Λαλίστατος και ευθυτενής ο κόουτς.

Για τον Μουν μάθαμε ό,τι υποψιάζονταν πολλοί ήδη από τις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο: διάθεση τουριστική.

Για τον ξένο γκαρντ: «Πέρσι όταν είχαμε τρεις μέρες για να πάρουμε παίκτη, υπήρχαν επτά γκαρντ στην αγορά. Οι έξι μάς είπαν «όχι». Ο μόνος που μπορούσε να έρθει ήταν ο Πέρκινς. Ο Πέρκινς έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις με την Μπεσίκτας στο Eurocup, εδώ δεν έπιασε. Είναι άλλες συνθήκες εδώ. Είχαμε τον νου μας στην αγορά, αλλά δεν υπήρχαν παίκτες που μπορούσαν να έρθουν. Είδαμε τον Νέλσον, τον Κουκ, αλλά κανείς δεν πωλούταν. Δείτε η Φενέρ ποιον πήρε. Δεν είχαμε κανέναν που να μπορούσε να παίξει σε αυτό το επίπεδο.»

ΥΓ. Ωραίος θα ήταν ο Κουκ για αυτόν τον Ολυμπιακό και τις δεδομένες συνθήκες που προέκυψαν.
yorgos
Γενικά πείθει ο κόουτς με τις απαντησεις του. Μεγάλη ένσταση στα των γκαρντ όμως, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι, πραγματικοί άσοι (ο Κόλινς δεν είναι) και αυτός ο "δείτε ποιον πήρε η Φενέρ" είναι παικταράς. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός -του οποίου η διοίκηση δεν τα σκορπάει κι έυκολα... μια αλλαγή όλη κι όλη κι αυτή επειδή ο ένας από τους...δύο άσους που έχει ουσιαστικά πέθανε ο άνθρωπος κι ο άλλος είναι ετοιμοθάνατος- να παίρνει το Ράιτ κι εσύ να φέρνεις τον Κόλινς, κι ο Ράιτ ψίχουλα κόστισε. Εκτός κι αν οι Αφοι του ζήτησαν επισταμένως τελείως ελεύθερο γκαρντ.

Αλλά γενικώς νομίζω ότι τα είπε αρκετά καλά. Και πάντα υπάρχουν θέματα που δε γνωρίζουμε, καλά καθόμαστε στις πολυθρόνες μας και σχολιάζουμε. Π.χ. ότι ο Μουν δεν εμφανιζόταν στα αεροδρόμια δεν το ξέραμε.

Για τον Μπέγκιτς δεν είπε κάτι, αλλά φαντάζομαι θα προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν πυρετωδώς.
Quincy
QUOTE(yorgos @ Mar 6 2014, 06:23 ) *
αυτός ο "δείτε ποιον πήρε η Φενέρ" είναι παικταράς.



Δεν το λέει για να υποτιμήσει τον παίκτη φυσικά. Παράδειγμα το φερε για να πει ότι δεν υπήρχαν επιλογές. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε ούτε επένδυση για το μέλλον, ούτε μεταγραφές-"στοιχήματα". Γκαρντ με σχετική εμπειρία που να κάνει κάποια πράγματα καλά ήθελε, και δεν νομίζω να βρέθηκε κανας τέτοιος. Κι εγώ θα θελα τον Χακετ...

Όχι ότι ο Κολλινς είναι τέτοιος βέβαια. Αλλά δεν θα μπορούσε να ρθει και κανένας (αρκετα) καλύτερος στη θέση του και με τα λεφτά του.

Ο Παναθηναικός κι ο Ραιτ τι σχέση έχουν; Σαν να λέμε μας πήρατε το κελεπούρι μέσα απ τα χέρια; laugh.gif
yorgos
QUOTE
Ο Παναθηναικός κι ο Ραιτ τι σχέση έχουν;
Στο ότι κι ο Παναθηναϊκός γκαρντ με λίγα χρήματα, εμπειρία από Ευρώπη (και μάλιστα Ελλάδα) έψαχνε και τον βρήκε στα λίγα χρήματα.
QUOTE
Αλλά δεν θα μπορούσε να ρθει και κανένας καλύτερος στη θέση του και με τα λεφτά του.
Ε εντάξει σε αυτό διαφωνώ. Εκτός ξαναλέω κι αν τα "λεφτά του" είναι το απόλυτο τίποτε. Αλλά Αμερικανάκια που να μπορούν να κατεβάσουν τη μπάλα και να παίξουν λίγη άμυνα που να παίζουν στην Ευρώπη και να θέλουν να έρθουν μπουσουλώντας στον Ολυμπιακό υπάρχουν μπόλικοι, ειδικά από το δεύτερο ράφι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Πόσο χειρότεροι θα είναι από τον Κόλλινς που είχε και κανένα μήνα αποχή από το μπάσκετ;

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Στην Ιταλία των τραγικών γηγενών και του πολύ σοφτ πρωταθλήματος όπου γενικά οι παίκτες είναι undersized, τον Κόλινς τον έβαζαν να παίζει άσος; Γιατί με τέτοιο κορμί και ύψος έχω τς αμφιβολίες μου.
QUOTE
Παράδειγμα το φερε για να πει ότι δεν υπήρχαν επιλογές
Παίκτης με τέτοιες ικανότητες ειναι πολύ καλή επιλογή για μένα. Μπορεί και να μην πιάσει στην Ευρώπη, αλλά ως επιλογή δε θα του την καταλογήσει κανείς του
Ζοτς, το παιδί έρχεται με φοβερές συστάσεις. Ο Κόλλινς ήρθε από μια κακή ιταλική ομάδα, αγύμναστος, με μέτριες ικανότητες και μάλλον ούτε καν άσος δεν είναι, αλλιώς δε δικαιολογείται να μην μπορεί να κάνει ένα κατέβασμα, μετά από τόσες προπονήσεις.
Quincy
QUOTE(yorgos @ Mar 6 2014, 06:02 ) *
Στο ότι κι ο Παναθηναϊκός γκαρντ με λίγα χρήματα, εμπειρία από Ευρώπη (και μάλιστα Ελλάδα) έψαχνε και τον βρήκε στα λίγα χρήματα.


Μωρέ βρήκε γκαρντ, αλλά και πάλι δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη. Βοήθημα στον ΔΔ ήθελε, αλλά πήρε την αλλαγή του Ούκιτς. Δεν έψαχνε τέτοιον ο Ολυμπιακός και δεν πιστεύω ότι έψαξαν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά.

QUOTE(yorgos @ Mar 6 2014, 06:02 ) *
Ε εντάξει σε αυτό διαφωνώ. Εκτός ξαναλέω κι αν τα "λεφτά του" είναι το απόλυτο τίποτε. Αλλά Αμερικανάκια που να μπορούν να κατεβάσουν τη μπάλα και να παίξουν λίγη άμυνα που να παίζουν στην Ευρώπη και να θέλουν να έρθουν μπουσουλώντας στον Ολυμπιακό υπάρχουν μπόλικοι, ειδικά από το δεύτερο ράφι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Πόσο χειρότεροι θα είναι από τον Κόλλινς που είχε και κανένα μήνα αποχή από το μπάσκετ;


Κοίταξε, καλά τα λες, όμως και πάλι είναι μεταγραφή του στυλ "κι αν σου κάτσει σου αλλάζει τη ζωή". Φυσικά και με την εικόνα του Κολλινς θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα πάει καλύτερα (να παίξει μπάσκετ δηλαδή), αλλά το πιο πιθανό είναι να ήταν κι εκείνος κακή προσθήκη. όχι τόσο κακή, αλλά σε παρόμοια επίπεδα.

Αυτό εννούμε όταν λέμε δεν υπήρχαν αξιόλογοι παίκτες, γενικά σ αυτήν την περίοδο.

QUOTE(yorgos @ Mar 6 2014, 06:02 ) *
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Στην Ιταλία των τραγικών γηγενών και του πολύ σοφτ πρωταθλήματος όπου γενικά οι παίκτες είναι undersized, τον Κόλινς τον έβαζαν να παίζει άσος; Γιατί με τέτοιο κορμί και ύψος έχω τς αμφιβολίες μου.
Παίκτης με τέτοιες ικανότητες ειναι πολύ καλή επιλογή για μένα. Μπορεί και να μην πιάσει στην Ευρώπη, αλλά ως επιλογή δε θα του την καταλογήσει κανείς του
Ζοτς, το παιδί έρχεται με φοβερές συστάσεις. Ο Κόλλινς ήρθε από μια κακή ιταλική ομάδα, αγύμναστος, με μέτριες ικανότητες και μάλλον ούτε καν άσος δεν είναι, αλλιώς δε δικαιολογείται να μην μπορεί να κάνει ένα κατέβασμα, μετά από τόσες προπονήσεις.


Συμφωνώ. Πολύ καλός παίκτης ο Τζακσον, κι αν πιάσει στην Ευρώπη μπορεί να αποτελεί τοπ επιλογή σε 1-2 χρόνια, κι εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα για του χρόνου. Όμως ούτε αυτό έχει ανάγκη η Φενερ στην παρούσα φάση, ούτε μπορεί να βασιστεί πάνω του για να την βοηθήσει άμεσα στην Ευρωλίγκα (στους επόμενους 6 αγώνες δηλαδή). Συμβιβάστηκε κι η Φενερ με τα δεδομένα της αγοράς, αλλά επειδή διαθέτει περισσότερα χρήματα πήρε τουλάχιστον ένα (ακομα) ταλαντουχο πιτσιρικά που θα τον έχει έτοιμο για του χρόνου ακόμη κι αν πατώσει φέτος.

Ο Κολλινς πείθει όλο και περισσότερους όχι ότι δεν είναι άσσος, αλλά ουτέ καν μπασκετμπολίστας.
leonkalf
Αφιερωμένη η συνέντευξη σε όλους τους ξερόλες (ολυμπιακούς και μη)!!!!

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δε τα ξέρει ο κόσμος όλος ..

Εγώ έτσι όπως τα είπε ο coach τα σκεφτόμουν ..

Πάμε γερά και να το απολαύσουμε όπως είπε ο coach. Είμαστε οι back2back πρωταθλητές ρε παιδιά! Ας σταματήσει η γκρίνια.. εκτός αν γίνεται για το γούρι...
kseplenhs
Παπαριές καμαρωτές είπε πάλι ο μπαρτζώκας,μια συνήθεια που εξελίσσεται σε λατρεία.Για τον κακό μουν που οτι έκανε συνέβη πριν τον αγώνα με την φενέρ αλλά παρόλα αυτά έπαιξε,για τον περονόσπορο που έπεσε ξαφνικά και ταυτόχρονα στους πατεράδες των παιχτών και για την πιο ηλίθια δικαιολογία όλων των εποχών πως για την επιλογή κόλλινς ευθύνεται το χρονικό περιθώριο.

Επομένως παραδέχεται πως ο κολλινς είναι φορ δε φεστιβαλς.Αρα και τον καίει.Πλάκα θα είχε να μεταφερθούν στον ίδιο τον κόλλινς όσα είπε ο προπονητής του για εκείνον.Το δυνατό γέλιο βέβαια είναι πως το ίδιο λάθος είχε κάνει πέρσι με τον πέρκινς.Εν τέλει έπαιξε ο κατσίβελης.Φέτος βλέπουμε την αγωνιώδη προσπάθεια να μην παίξει ποτέ ο κατσίβελης και ταυτόχρονα ο κόλλινς να μάθει να μπιστάει τη μπάλα.Άρα δεν μάθαμε τίποτα απο πέρσι.Εδω να μου πεις φτάσαμε τα 10 ματς και δεν έχει μάθει πως θα κερδίσει τον αργύρη,θα μάθει απο μια σεζόν?Δώστου 10 σεζόν τουλάχιστον...

Αυτό πως απο τότε που χάθηκε το πλεονέκτημα στην Α1 ο παπαπέτρου παίζει 25λεπτα με συγκλόνισε.Μάλλον 25λεπτα στο σύνολο όλων των αγώνων εννοεί.

Γενικά,σαν να βλέπω πληρωμένο ΑΡΔάκο να προσπαθεί να αβαντάρει τον προπονητή του ολυμπιακού μου φάνηκε η συνέντευξη παρά δηλώσεις του ίδιου του προπονητή του ολυμπιακού.Κατάντια...

Ήρωας όποιος το πρώτο κορνέ βαλέτω...
rankin
Ο Μπαρτζώκας ειχε ενα ξεσπασμα, με πολύ βασιλοκαϊλα και Νικο Ξανθόπουλο μέσα, που δεν αρμόζει στην ομάδα ουτε στον ιδιο, ιδίως σε αυτή τη χρονική φάση ..
Δυσκολίες υπάρχουν, τις καταλαβαίνουμε, αλλα δε ξέρω τι προσπαθεί να κερδίσει με ολο αυτό..
Τη συμπάθεια μας; Να τον λυπηθεί ο Ξεπλένης, και αντι να του πετάξει κορνέδες, να τον χαϊδέψει στοργικά στο κεφάλι;
Για όνομα του θεού.. Επαγγελματίες ειστε που πληρώνονται αδρά! Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτά τα μεγέθη. Εισαι καλύτερος=κερδίζεις, είσαι χειρότερος = χάνεις.
Σκύβεις το κεφάλι και συνεχίζεις να δουλεύεις..

Τις ιδιες δικαιολογίες έλεγε και ο Πεδουλάκης οταν ειχε χάσει απο την Κουμπαν: "είμαστε κουρασμένοι, ταξιδεύουμε συνέχεια, μπλα μπλα μπλα μπλα"

Θα ήθελα να έβγαινε χθες ο Μπαρτζώκας και να λεγε, "έχουμε ατυχίες, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογία... Μέσα απο τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε όλα. Κοιτάζουμε μπροστά. Πιστέψτε σε μας".

Και δεν τα λέω αυτά γιατι δεν πιστεύω οτι ο Μπαρτζώκας έχει δίκιο.. Μπορεί να έχει και να παραέχει δίκιο, αλλά δεν βοηθάει σε τίποτα να το διατυμπανίζει.
Εκεί που ειναι αυτη τη στιγμή τα φώτα ειναι όλα στραμμένα πάνω του και με τις δικαιολογίες προσπαθεί να τα διώξει για λίγο απο πάνω του. Και το ξαναλέω, όλα τα δίκια του κόσμου να χει, μην περιμένει κανείς να τον λυπηθεί αν στο τέλος της χρονιάς έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα.
Ζει σε ενα σκληρό και ανταγωνιστικό περιβάλλον και πληρώνεται αδρά για αυτό. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί να πετύχει τους στόχους του και ισως και πάλι να μην τα καταφέρει, αλλά το άλλοθι, ακόμα και αν ειναι πραγματικότητα, δεν έσωσε ποτέ κανέναν.. Οχι για πάντα τουλάχιστον.

Πρέπει να ψαχτεί. Πρέπει να δουλέψει τόσο ατομικά όσο και με την ομάδα οσο περισσότερο μπορεί..
Θέλει παράταση χρόνου; Θα την έχει.. αλλά αργά ή γρήγορα θα πρέπει να δείξει οτι βρίσκει λύσεις στα προβλήματα της ομάδας, αλλιώς θα πρέπει να δοθεί ευκαιρία σε κάποιον άλλον για να το πετύχει.

Εκτός και αν το υλικό της ομάδας ειναι "λίγο" απο ποιότητα και εν τέλει, με τον Μπαρτζώκα φτάνουμε ταβάνι, οπότε κανείς δεν μπορεί να καταφέρει και κάτι παραπάνω.. Πιθανό ειναι και αυτό
leonkalf
Νικ, σωστά όλα αυτά που λες και ο κάθε προπονητής πρέπει να ψάχνεται και να δουλεύει όσο το δυνατόν περισσότερο. Πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο.
Και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Μπαρτζώκας το κάνει, αφού γι αυτόν (και κάθε άλλον προπονητή του βεληνεκούς του) είναι ευκαιρία ζωής αυτή η θέση.

Απλά, έκανε αυτό το ξέσπασμα και είπε ορισμένα πράγματα για κάποιους που δεν θεωρούνται αυτονόητα και έχουν βγει με τα πιστόλια να τον βάλουν στη γωνία. Και καλά έκανε για μένα. Για να μάθει ο πολύς κόσμος κάποια παραπάνω πράγματα, που άνθρωποι που ξέρουν από το χώρο του μπάσκετ τα γνωρίζουν αλλά η μάζα δε τα ξέρει και το μόνο που κάνει είναι εύκολα από το σπίτι, τον καναπέ, το πληκτρολόγιο, την εξέδρα να ρίχνει τα μπινελίκια και τα αναθέματα..

Δεν είναι εύκολο το έργο ενός coach, και εδώ στην Ελλάδα τα θεωρούμε ΟΛΑ απλά...

Εγώ αυτό πιστεύω, ότι με όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται ο Μπαρτζώκας κάπου μέσα του έβραζε και βγήκε και τα είπε.. Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η γκρίνια, η ασχετοσύνη περί μπάσκετ και τρόπου λειτουργίας μιας ομάδας και η κακοπροαίρετη κριτική δεν θα τα έλεγε.

Ελπίζω κάποιοι από όλους αυτούς που κράζουν τόσο εύκολα, να προβληματίστηκε λίγο και να έκατσε να σκεφτεί πέντε πραγματάκια.
mixalisgate7
QUOTE(kseplenhs @ Mar 6 2014, 11:19 ) *
Ήρωας όποιος το πρώτο κορνέ βαλέτω...


Χαχαχα κλαίω.
North_gato
QUOTE (leonkalf @ Mar 6 2014, 10:59 ) *
Αφιερωμένη η συνέντευξη σε όλους τους ξερόλες (ολυμπιακούς και μη)!!!!

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δε τα ξέρει ο κόσμος όλος ..

Εγώ έτσι όπως τα είπε ο coach τα σκεφτόμουν ..

Πάμε γερά και να το απολαύσουμε όπως είπε ο coach. Είμαστε οι back2back πρωταθλητές ρε παιδιά! Ας σταματήσει η γκρίνια.. εκτός αν γίνεται για το γούρι...


Δεν ειμαι ουτε ενθερμος υποστηρικτης του Μπαρτζωκα, ουτε και επικριτης του, αλλα μεσα στα πλαισια του διαλογου σε αυτο το forum, καταθετω τις αποψεις μου νομιζω με μετριοπαθεια, πιστευοντας και συμφωνωντας με αλλους που εχουν την ιδια γνωμη, πως εκ του τελικου απολογισμου οφειλουμε να κρινουμε το εργο του για αυτη τη χρονια. Τωρα ποια θα ειναι τα κριτηρια για το αν το εργο θα ειναι επιτυχημενο η οχι, σε καποιο απο τα προσφατα τοπικ, ακριβως δεν θυμαμαι σε ποιο, μια και μπαρτζωκας, μεταγραφες, Φενερ-Ολυμπιακος και ηδη το Ολυμπιακος-Αρμανι ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους, εχουν ηδη αναφερθει. Γεγονος ειναι οτι απο τη στιγμη που περσυ ο Ολυμπιακος κατεκτησε το ευρωπαικο ο πηχυς ειναι ψηλα, και ενδεχομενη αποτυχια φετος θα χρεωσει την προηγουμενη κατακτηση σε κεκτημενη ταχυτητα απο την ομαδα που θεμελιωσε ο Ιβκοβιτς. Πιθανον ο Μπαρτζωκας και λογικο ειναι να αισθανεται ηδη την πιεση απο την αποψη αυτη, και βλεποντας την , κατ εμε, οχι καλη πορεια της ομαδας να εκανε την εφ ολης της υλης συνεντευξη αυτη, η οποια σε μενα ηχησε ως απολογια και ως αγγελος κακων μηνυματων.
Το τι εγινε με τον Περκινς ειναι θεμα ληξαν και δεν βρισκω τον λογο να μνημονευεται φετος.
Το γιατι εφυγε Ο Σερμαντινι δεκτο σαν λογος, αν ειναι αληθες οτι ο μανατζερ του ζητουσε την μανα του και τον πατερα του. Μενει να δουμε,στην περιπτωση που παραμεινει στην ομαδα τι θα γινει με την ανανεωση, τοτε που θα υπαρχει χρονος.
Το γιατι χρυσοπληρωσαμε τον Μπεγκιτς, δεν εγινε γνωστο, οπως γιατι φευγει σαν αμπαλος και αχρηστος επισης δεν εγινε γνωστο, απο τη στιγμη που και τον ξεραμε και χρονος υπηρχε για να βρουμε βαρυ πενταρι.
Το οτι ο Μουν ηρθε για κρουαζιερα πες οτι δεν το ειχανε φανταστει.
Το απο ποτε εγινε γνωστο η εστω υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα ο Λο να βγει off για ολη την χρονια δεν το θυμαμαι.
Το οτι δεν εβρισκαν αλλον και ψωνισαν απο σβερκο με τον Κολλινς ειναι αξιοπεριεργο. Τους βγηκε μαπα το πεπονι αλλα παρ ολα αυτα παλι δεν βρηκαν στην αγορα παικτη. Αναρρωτιεμαι αν στην Α1 δεν υπαρχει καλυτερος του. Με την οικονομικη στενοτητα που υπαρχει εκατο χιλιαρικα να κουνουσαν θα τους δινανε play maker, πενταρι και δωρο ενα μασερ.
Ξαφνικα επεσε και επιδημια τραυματισμων. Λο, Σπανουλης Πετγουει εχουν η ειχαν τα γνωστα προβληματα τους. Αλλα μαθαμε και για δυο ακομα που επαιξαν με ενεση. Πιθανον Ο Πριντεζης και ο Περπερογλου. Στην Πατρα ο πρωτος επαιξε δεκα λεπτα και τα εφτυσε, ο δευτερος τριαντα. αν αναφερεται σε αυτους μηπως κακως χρησιμοποιηθηκαν για να προφυλαχτουν και να ξεκουραστουν και ας χαναμε το παιγνιδι? Ουτως η αλλως αντε να ερθουμε τριτοι στην κανονικη περιοδο και θα παιζαμε με μειονεκτημα εδρας με τον Πανιωνιο Σιγα τα αυγα. Θελουμενα λεγομαστε μεγαλη ομαδα.
Το οτι επεσε ξαφνικα επιδημια ασθενειων σε συγγενεις παικτων με προβληματιζει. Λιγο μου θυμιζει περιοδους γυμνασιου (νυν Λυκειου) και στρατου που ολο και καποιον ξεκαναμε, για να δικαιολογησουμε καμμια απουσια η να παρουμε καμμια αδεια αντιστοιχα. Απο την αλλη, αν ειναι αληθεια, σκεφτομαι την εποχη Ιωαννιδη με τα κουστουμια, τις μαυρες γατες και ολα τα σχετικα, αλλα καλου κακου συνιστω αγιασμο και ευχελαιο με παπα ανεγνωρισμενης αξιας, μητροπολιτη.
Συμπερασματικα, καλη μεν η συνεντευξη, αλλα ολα ειναι θεμα (κακης) τυχης. Επαναλαμβανω οτι εμενα μου εδωσε την εντυπωση οτι ουτε ο ιδιος αισιοδοξει για την συνεχεια, και στο μονο που συμφωνω απολυτα μαζι του ειναι πως στην αναμετρηση με την Αρμανι μας ενδιαφερει η νικη με μισο...διχτακι διαφορα
rankin
QUOTE(leonkalf @ Mar 6 2014, 12:44 ) *
Νικ, σωστά όλα αυτά που λες και ο κάθε προπονητής πρέπει να ψάχνεται και να δουλεύει όσο το δυνατόν περισσότερο. Πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο.
Και πιστεύω ακράδαντα ότι ο Μπαρτζώκας το κάνει, αφού γι αυτόν (και κάθε άλλον προπονητή του βεληνεκούς του) είναι ευκαιρία ζωής αυτή η θέση.

Απλά, έκανε αυτό το ξέσπασμα και είπε ορισμένα πράγματα για κάποιους που δεν θεωρούνται αυτονόητα και έχουν βγει με τα πιστόλια να τον βάλουν στη γωνία. Και καλά έκανε για μένα. Για να μάθει ο πολύς κόσμος κάποια παραπάνω πράγματα, που άνθρωποι που ξέρουν από το χώρο του μπάσκετ τα γνωρίζουν αλλά η μάζα δε τα ξέρει και το μόνο που κάνει είναι εύκολα από το σπίτι, τον καναπέ, το πληκτρολόγιο, την εξέδρα να ρίχνει τα μπινελίκια και τα αναθέματα..

Δεν είναι εύκολο το έργο ενός coach, και εδώ στην Ελλάδα τα θεωρούμε ΟΛΑ απλά...

Εγώ αυτό πιστεύω, ότι με όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται ο Μπαρτζώκας κάπου μέσα του έβραζε και βγήκε και τα είπε.. Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η γκρίνια, η ασχετοσύνη περί μπάσκετ και τρόπου λειτουργίας μιας ομάδας και η κακοπροαίρετη κριτική δεν θα τα έλεγε.

Ελπίζω κάποιοι από όλους αυτούς που κράζουν τόσο εύκολα, να προβληματίστηκε λίγο και να έκατσε να σκεφτεί πέντε πραγματάκια.

Με βάση την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να σου πω πως όσο αυξάνονται οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες, οι απο πάνω αποκτούν σχεδόν μηδενική ανοχή στα λάθη σου.

ταυτόχρονα το να αποφύγεις τα λάθη, ειναι σχεδόν αδύνατο γιατί στην τελική, άνθρωποι είμαστε, αλλά οπως είπα, μεγάλα καράβια-μεγάλες φουρτούνες και τα λάθη πλέον ειναι εύκολο να γίνουν αντιληπτά, γιατι μια στρατιά ανθρώπων έχει βάλει εναν μεγεθυντικό φακό πάνω απο το κεφάλι σου και παρατηρεί το κάθε σου βήμα.

Έρχονται στιγμές που οσο δίκιο και αν έχεις για τις συνθήκες που οδήγησαν σε ενα λάθος και οσο ανθρώπινα και αν ειναι αυτά που λες, κανείς ή σχεδόν κανείς, δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε δικαιολογία..
Όλοι στέκονται στην ουσία. Στο ότι έγινε λάθος και ότι η δουλειά σου ειναι να αποφεύγεις τα λάθη.

Ο Μπαρτζώκας, θεωρώντας ορθά οτι διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ειναι μόνο οι πρόεδροι αλλά και ο κόσμος, θέλησε να σταθεί σε αυτές τις συνθήκες που δημιουργούν εμπόδια στην δουλειά του..
Δεκτά ολα αυτά, αλλα οπως είπα και πριν, ολοι στέκονται στην ουσία και ελάχιστοι στέκονται στις συνθήκες και αυτό είναι νόμος.. (άδικος, αλλά νόμος)

Και ακόμα και αν όλοι δεχτούν τις δυσκολίες, η παρατήρηση στο μπλοκάκι υπάρχει. "Κοουτς Μπαρτζώκας 2013-2014: δυσκολίες στο top16, λάθος επιλογές παιχτών, αλλεπάλληλες ήττες απο τον Παναθηναικό"

Για μενα η ουσία ειναι μια.. Προχωράμε. Κοιτάζουμε μπροστά..
Ατυχίες, λάθος επιλογές... Ανθρώπινα όλα, αλλά δεν πρέπει και να στεκόμαστε σε αυτά. Προχωράμε.
Και έτσι θα πρέπει να σκέφτεται και ο προπονητής.
Ας βλέπει τα λάθη του, ας σκέφτεται τι πάει στραβά και πως μπορεί να το διορθώσει και ας κοιτάζει μπροστά..
Συγχωροχαρτια δε θα πάρει ποτέ. Έχει, δεν έχει δίκιο..
Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και εκεί πρέπει να επικεντρονόμαστε.
kseplenhs
Επίσης ειπωθηκε πως ο μπέγκιτς ήταν επιλογή χαμηλού ρίσκου επειδή έπαιζε στη ρεαλ.Το έχει ξαναναφέρει σαν επειχείρημα βέβαια.

Επομένως 2 πράγματα θα συμβαίνουν.Ή οτι ο μπέγκιτς επουδενί δεν είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου(όπως πολλοί κράζαμε το καλοκαίρι) ή οτι ο μπαρτζώκας δεν έχει ιδέα τι παίχτη πήρε και πως να τον αξιοποιήσει.

Πάντως αυτό το "επειδή έπαιζε στην ρεαλ" με ισοπεδώνει ακαριαία.Αλοιφή γίνομαι.Τότε να πάρει και η τσσκα τον μαντρί τον γκόλινς που είναι χαμηλού ρίσκου επειδή παίζει στον ολυμπιακό...
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Mar 6 2014, 13:25 ) *
Επίσης ειπωθηκε πως ο μπέγκιτς ήταν επιλογή χαμηλού ρίσκου επειδή έπαιζε στη ρεαλ.Το έχει ξαναναφέρει σαν επειχείρημα βέβαια.

Επομένως 2 πράγματα θα συμβαίνουν.Ή οτι ο μπέγκιτς επουδενί δεν είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου(όπως πολλοί κράζαμε το καλοκαίρι) ή οτι ο μπαρτζώκας δεν έχει ιδέα τι παίχτη πήρε και πως να τον αξιοποιήσει.

Πάντως αυτό το "επειδή έπαιζε στην ρεαλ" με ισοπεδώνει ακαριαία.Αλοιφή γίνομαι.Τότε να πάρει και η τσσκα τον μαντρί τον γκόλινς που είναι χαμηλού ρίσκου επειδή παίζει στον ολυμπιακό...

Αντε πιες κανα φραπεδάκι να ησυχάσουμε ρε συ

Μας έσκασες..
Φαγώθηκες με τον κοουτς tongue.gif

ΥΓ. Η ΤΣΣΚΑ πάντως, παραδοσιακά, ψωνίζει απο εμάς, συνεπώς μπορεί και να ψήνονται για μαρντικώλη.. Ποτέ δεν ξέρεις.
duncan21
Προπονεί 1.5 χρόνο σε υψηλό επίπεδο μια ομάδα ,με μπάτζετ 10 εκατομμυρίων και με 1 Ευρωλίγκα ήδη στο βιογραφικό του.Δημόσια διαπόμπευση προτείνω και μετά κρέμασμα δίπλα στα λάβαρα στο Σ.Ε.Φ για παραδειγματισμό.Τη δουλειά του την κρίνουν οι εργοδότες του,όχι εμείς.
North_gato
QUOTE (kseplenhs @ Mar 6 2014, 13:25 ) *
Επίσης ειπωθηκε πως ο μπέγκιτς ήταν επιλογή χαμηλού ρίσκου επειδή έπαιζε στη ρεαλ.Το έχει ξαναναφέρει σαν επειχείρημα βέβαια.

Επομένως 2 πράγματα θα συμβαίνουν.Ή οτι ο μπέγκιτς επουδενί δεν είναι επιλογή χαμηλού ρίσκου(όπως πολλοί κράζαμε το καλοκαίρι) ή οτι ο μπαρτζώκας δεν έχει ιδέα τι παίχτη πήρε και πως να τον αξιοποιήσει.

Πάντως αυτό το "επειδή έπαιζε στην ρεαλ" με ισοπεδώνει ακαριαία.Αλοιφή γίνομαι.Τότε να πάρει και η τσσκα τον μαντρί τον γκόλινς που είναι χαμηλού ρίσκου επειδή παίζει στον ολυμπιακό...


Εν μερει θα διαφωνησω μαζι σου ως προς τον Μπεγκιτς.
Το οτι παιζει στη Ρεαλ ειναι εν ενεργεια, σημαινει οτι πανευκολα βρισκεις υλικο για να τον αξιολογησεις, και μαλιστα απ αυτο το υλικο καταλαβαινεις τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει σε ενα πρωταθλημα (ευρωπαικο) του οποιου τις συνθηκες γνωριζεις. Επιπλεον τον εχεις αντιμετωπισει και με την ομαδα σου, αρα εχεις σαφη εικονα του. Απο αυτην την αποψη ειναι ειναι επιλογη χαμηλου ρισκου. Τωρα αν δεν ξερεις πως να τον χρησιμοποιεισεις αυτοματως γινεται επιλογη υψηλου ρισκου. Με δεδομενο το τελευταιο πολυ φοβαμαι οτι αυτο θα ισχυσει για ολες τις μεταγραφες.

Οσον αφορα τον Κολινς ...και την ΤΣΣΚα, καπου διαβασα οτι ο Τεοντοτιτς θα φυγει στο τελος της χρονιας, οποτε με λιγο σπρωξιμο, και πολυ τυχη, ισως ξεφορτωθουμε το κατσικι και βγαλουμε κανενα φραγκο.
leonkalf
QUOTE (North_gato @ Mar 6 2014, 13:07 ) *
Γεγονος ειναι οτι απο τη στιγμη που περσυ ο Ολυμπιακος κατεκτησε το ευρωπαικο ο πηχυς ειναι ψηλα, και ενδεχομενη αποτυχια φετος θα χρεωσει την προηγουμενη κατακτηση σε κεκτημενη ταχυτητα απο την ομαδα που θεμελιωσε ο Ιβκοβιτς. Πιθανον ο Μπαρτζωκας και λογικο ειναι να αισθανεται ηδη την πιεση απο την αποψη αυτη, και βλεποντας την , κατ εμε, οχι καλη πορεια της ομαδας να εκανε την εφ ολης της υλης συνεντευξη αυτη, η οποια σε μενα ηχησε ως απολογια και ως αγγελος κακων μηνυματων.

To ίδιο αισθανόταν και ο Ιβκοβιτς όταν πήρε το ευρωπαϊκό μετά την 5αετία Ιωαννίδη? Πολλοί θυμάμαι έλεγαν και τότε ότι το ευρωπαϊκό της Ρώμης ανήκει στον Ιωαννίδη επειδή αυτός έχτισε την ομάδα..

Ο κάθε προπονητής καταθέτει τις ιδέες του και το έργο του. Σίγουρα πριν τον εκάστοτε coach υπήρχε άλλος και ο επόμενος δεν διαλύει την ομάδα (αν είναι σόφρων) και φέρνει 10-12 καινούργιους παίκτες. Πόσο μάλλον όταν είναι επιτυχημένη..
North_gato
QUOTE (leonkalf @ Mar 6 2014, 13:59 ) *
To ίδιο αισθανόταν και ο Ιβκοβιτς όταν πήρε το ευρωπαϊκό μετά την 5αετία Ιωαννίδη? Πολλοί θυμάμαι έλεγαν και τότε ότι το ευρωπαϊκό της Ρώμης ανήκει στον Ιωαννίδη επειδή αυτός έχτισε την ομάδα..

Ο κάθε προπονητής καταθέτει τις ιδέες του και το έργο του. Σίγουρα πριν τον εκάστοτε coach υπήρχε άλλος και ο επόμενος δεν διαλύει την ομάδα (αν είναι σόφρων) και φέρνει 10-12 καινούργιους παίκτες. Πόσο μάλλον όταν είναι επιτυχημένη..



Η διαφορα ειναι οτι Ο Ιβκοβιτς ηταν ανεγνωρισμενης αξιας ενω ο Μπαρτζωκας ειναι ανερχομενος. Το κακο επισης ηταν ο Ιωαννιδης πηγε πολλες φορες στην πηγη αλλα νερο δεν ηπιε.
Αν φετος αποτυχει η αμφιβολια θα πλαναται αν η χρονια κριθει επιτυχημενη το περσυνο ευρωπαικο θα χρεωθει σε αυτον.
Διαφωνεις?
redleg7
Σαφως και χρεωνεται σ αυτον και φυσικα επαιξε τελειως διαφορετικο ειδος μπασκετ απο αυτο του Ντουντα.
Οπως χρεωνονται οι ηττες χρεωνεται και οτι εχει ρεκορ φετος 14-4 οπως χρεωνεται το 1-3 περσι στο τοπ 16 και κατι ηττες εντος εδρας απο Μακαμπι,Σιενα κλπ ετσι χρεωνεται οτι γυρισε την κατασταση(οχι μονος του φυσικα) και καταφερε να συμβαλλει αυτος και το επιτελειο του ωστε να φορμαριστει ο Ολυμπιακος ακριβως την στιγμη που επρεπε.Το επιτευγμα του δε ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι ευκολη ειναι η κατακτηση της κορυφης αλλα η διατηρηση αυτης σαφως δυσκολοτερη.Και ακομα δυσκολοτερη οταν δεν εχεις τον ενα πυλωνα της φροντ λαιν(Ντορσι) και τραυματια τον καλυτερο περιφερειακο αμυντικο σου(Μαντζαρης).
Κανενας προπονητης δεν μπορει να παιρνει τιτλο και να τον χρεωνεται οποιοσδηποτε αλλος.Η ομαδα περσι ειχε ΚΑΘΑΡΑ ταυτοτητα Μπαρτζωκα εκτος αν πιστευει κανεις πχ οτι με την ομαδα αυτη θα πηγαινε ο Πεδουλακης,ο Κατσικαρης και οποιοσδηποτε αλλος(τυχαια ονοματα παρεθεσα) και θα καταφερνε οτι εκεινος.
D-Wade
QUOTE(North_gato @ Mar 6 2014, 14:07 ) *
Η διαφορα ειναι οτι Ο Ιβκοβιτς ηταν ανεγνωρισμενης αξιας ενω ο Μπαρτζωκας ειναι ανερχομενος. Το κακο επισης ηταν ο Ιωαννιδης πηγε πολλες φορες στην πηγη αλλα νερο δεν ηπιε.
Αν φετος αποτυχει η αμφιβολια θα πλαναται αν η χρονια κριθει επιτυχημενη το περσυνο ευρωπαικο θα χρεωθει σε αυτον.
Διαφωνεις?

Ναι γιατί η φετινή ομάδα έχει αλλάξει.Είναι χειρότερη από την περσινη σεζόν. Ούτε Λο έχουμε ,ουτε Παπανικολαου ,ουτε Χαινς. . . .Ούτε και Αντιτς αλλά αυτόν μπορείς να πεις ότι δεν τον ήθελε ο Μπαρτζώκας.Ενώ οι προηγούμενοι 3 είναι ευθύνη άλλων
Air Kef
Ξεπλένη, άσχετα με τις αντιδιαμετρικές μας απόψεις, αν συνεχίσεις (κι εσύ και άλλοι πολλοί) να μιλάς σαν Δήμος Βερύκιος και όχι με τα κανονικά ονόματα του κάθε ανθρώπου στον οποίο αναφέρεσαι το 5ο σου φάουλ είναι θέμα ωρών.

Τα "μαντρί", "παπάρια" και άλλες ωραίες εκλάμψεις δεν εχουν θέση εδώ μέσα.


Στηρίζω Λεωνίδα. tongue.gif
redleg7
Δεν ωφελει στο να κανουμε συγκρισεις.Εγω δεν θεωρω την ομαδα χειροτερη ουτε και καλυτερη σε σχεση με περσι.Οι 2 που ηρθαν αναπληρωθηκαν σε πολυ ικανοποιητικο βαθμο.Ο δε Πετγουει οταν ειναι υγιης και παιζει με καθαρο μυαλο θεωρω οτι βοηθαει παρα πολυ (κυριως στο αμυντικο κομματι).Περσι την ιδια περιοδο ημασταν σε πολυ πιο δυσκολη φαση απ οτι φετος.Θεωρω μεγαλη την απουσια του Λο ομως υπηρξαν και αρκετα ματς που δεν επαιξε περσι ενω αυτο που μου κανει εντυπωση στην ομαδα ειναι οτι εχει μεταλλο.Και με την Μπαρτσελονα και με την Φενερ με -2 Αμερικανους πηγε και με την μια εχασε οριακα και γιναν χιλια μυρια για να χασει και στους Τουρκους πεταξες μια ωραια 95ρα.Η ομαδα εχει κερδισει ευκολα οσα ματς εχει παρει στο Τοπ 16 και με εξαιρεση το ματς του Μιλανου (ματς που γινεται μια φορα στα χιλια) εχασε οριακα και στο Οακα (αυτοκτονια) και στην Τουρκια(χωρις Σπανουλη και με τους περισσοτερους Αμερικανους σε κακη βραδια).Ας λρινουμε στην τελικη την ομαδα στο τελος της σεζον σε καθε περιπτωση οπου και θα μπορουμε να πουμε με πασα ασφαλεια αν ηταν καλυτερη,χειροτερη κλπ κλπ κλπ
kseplenhs
QUOTE(Air Kef @ Mar 6 2014, 14:18 ) *
Ξεπλένη, άσχετα με τις αντιδιαμετρικές μας απόψεις, αν συνεχίσεις (κι εσύ και άλλοι πολλοί) να μιλάς σαν Δήμος Βερύκιος και όχι με τα κανονικά ονόματα του κάθε ανθρώπου στον οποίο αναφέρεσαι το 5ο σου φάουλ είναι θέμα ωρών.

Τα "μαντρί", "παπάρια" και άλλες ωραίες εκλάμψεις δεν εχουν θέση εδώ μέσα.


Στηρίζω Λεωνίδα. tongue.gif



ε ρίχτο.Δεν χρειάζονται ούτε απειλές ούτε προειδοποιήσεις

Φυσικά,εξυπακούεται πως αν δεν υπήρχαν οι "αντιδιαμετρικές" απόψεις,δεν θα υπήρχαν και απειλές για foul-out...
North_gato
QUOTE (D-Wade @ Mar 6 2014, 14:16 ) *
Ναι γιατί η φετινή ομάδα έχει αλλάξει.Είναι χειρότερη από την περσινη σεζόν. Ούτε Λο έχουμε ,ουτε Παπανικολαου ,ουτε Χαινς. . . .Ούτε και Αντιτς αλλά αυτόν μπορείς να πεις ότι δεν τον ήθελε ο Μπαρτζώκας.Ενώ οι προηγούμενοι 3 είναι ευθύνη άλλων


Σε καθε ομαδα παικτες ερχονται και για διαφορους λογους παρερχονται. Ο Λο τραυματιστηκε μεσουσης της περιοδου και σαφως δεν αντικατασταθηκε. Ο Κολινς σαν αντικαταστατης του ειναι κατ εμε για τα πανηγυρια. Ο Παπανικολαου πηρε μεταγραφη, στη θεση του αποκτηθηκε ο Λοτζεσκυ, χειροτερος αμυντικα, καλυτερος επιθετικα, Ο Χαινς υπεγραψε αλλου, για τη θεση του , και με δεδομενη την αποτυχια των αντικαταστατων του Ντορσευ, αποκτηθηκαν τρεις. Ο Αντιτς ηταν μια παραξενη κατασταση, σε αλλα παιγνιδια δαγκωνε σιδερα, σε αλλα κοιμοταν οταν δεν ανανεωθηκε το συμβολαιο πολλοι αναρωτιοντουσαν που θα καταληξει, και μη μου πει κανεις οτι δεν ξαφνιαστηκε οταν εμαθε οτι οτι υπεγραψε στο ΝΒΑ.
Για να μην το πολυψειριζω, νομιζω οτι συνολικα το φετεινο ροστερ ειναι μαλλον καλυτερο απο το περσυνο, με εξαιρεση φυσικα την απροσμενη και ατυχη απωλεια του Λο. Εναποκειται στον προπονητη να αξιοποιησει ο τι εχει στα χερια του. ασ μην κλαιμε αιωνιως για παικτες που εφυγαν κανοντας διατριβη πανω στους λογους.
Φυσικα καποιος μπορει να διαφωνησει με την αποψη μου, αλλα το ζητημα ειναι κατα ποσο η υποκειμενικη αξιολογηση της ποιοτητας του ροστερ, ειναι δικαιολογια η αιωνιο αλλοθι.
Air Kef
5ο φάουλ για ξεπλένη.

5 χρόνια εδώ μέσα, αυτό έχεις καταλάβει; Τρομάζω με το πως μπορεί να σκέφτονται άλλοι.
leonkalf
QUOTE (North_gato @ Mar 6 2014, 14:07 ) *
Η διαφορα ειναι οτι Ο Ιβκοβιτς ηταν ανεγνωρισμενης αξιας ενω ο Μπαρτζωκας ειναι ανερχομενος. Το κακο επισης ηταν ο Ιωαννιδης πηγε πολλες φορες στην πηγη αλλα νερο δεν ηπιε.
Αν φετος αποτυχει η αμφιβολια θα πλαναται αν η χρονια κριθει επιτυχημενη το περσυνο ευρωπαικο θα χρεωθει σε αυτον.
Διαφωνεις?

Φαντάσου.. ο Ντούντα που ήταν μεγάλης αξίας τα άκουσε ότι είχε έτοιμη ομάδα και το ευρωπαικό ανήκε στον ξανθό. Για τον Μπαρτζώκα δε θα το έλεγαν..??

Δεν συμφωνώ με αυτό που λες.. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή! Δεν μπορεί να εξαρτηθεί το τι έγινε πέρσι με το τι θα γίνει φέτος..
Μπορεί ναι φέτος να αποτύχει.. ποιος μπορεί να το ξέρει. Και μπορεί του χρόνου να κάνει triple crown.. Δεν υπάρχει μια σταθερά.
Κάθε χρονιά είναι μια άλλη ιστορία, που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Σίγουρα όμως κάθε χρονιά, όταν ένας προπονητής μένει χρόνια, αποτελεί συνέχεια ως προς το μπάσκετ που παίζει, τη φιλοσοφία του και την εξέλιξη παικτών που έχει μαζί για αρκετά χρόνια.
North_gato
QUOTE (leonkalf @ Mar 6 2014, 15:00 ) *
Φαντάσου.. ο Ντούντα που ήταν μεγάλης αξίας τα άκουσε ότι είχε έτοιμη ομάδα και το ευρωπαικό ανήκε στον ξανθό. Για τον Μπαρτζώκα δε θα το έλεγαν..??

Δεν συμφωνώ με αυτό που λες.. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή! Δεν μπορεί να εξαρτηθεί το τι έγινε πέρσι με το τι θα γίνει φέτος..
Μπορεί ναι φέτος να αποτύχει.. ποιος μπορεί να το ξέρει. Και μπορεί του χρόνου να κάνει triple crown.. Δεν υπάρχει μια σταθερά.
Κάθε χρονιά είναι μια άλλη ιστορία, που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Σίγουρα όμως κάθε χρονιά, όταν ένας προπονητής μένει χρόνια, αποτελεί συνέχεια ως προς το μπάσκετ που παίζει, τη φιλοσοφία του και την εξέλιξη παικτών που έχει μαζί για αρκετά χρόνια.


Η εκφραση βαζω τις βασεις, χτιζω μια ομαδα, κεκτημενη ταχυτητα προυπαρχουν δεν τις σκεφτηκες ουτε εσυ, ουτε εγω. Η θα δεχτουμε οτι ειναι αστοχες η οτι εχουν καποια λογικης μεσα της... Και στην δευτερη περιπτωση, στη συγκριση-συνεχεια Ιωαννιδη_Ιβκοβιτς και Ιβκοβιτς-Μπαρζωκα ο Ιβκοβιτς ως προκατοχος του Μπαρζωκα πηρε το Triple Crown.
Και βεβαια συμφωνουμε οτι καθε χρονια ειναι διαφορετικη, και κανεις δεν μπορει επ απειρον να εχει τα ιδια καλα και θεαματικα αποτελεσματα, Εδω εκφερουμε γνωμες εως κρινουμε την μεχρι τωρα πορεια.

ΥΓ. Μην αποκαλεις τον κ. Ιωαννιδη ξανθο. Κυκλοφορει ενας mod που για πορομοια αιτια εδωσε φαουλ rolleyes.gif
yorgos
QUOTE
Σαφως και χρεωνεται σ αυτον και φυσικα επαιξε τελειως διαφορετικο ειδος μπασκετ απο αυτο του Ντουντα.
Οπως χρεωνονται οι ηττες χρεωνεται και οτι εχει ρεκορ φετος 14-4 οπως χρεωνεται το 1-3 περσι στο τοπ 16 και κατι ηττες εντος εδρας απο Μακαμπι,Σιενα κλπ ετσι χρεωνεται οτι γυρισε την κατασταση(οχι μονος του φυσικα) και καταφερε να συμβαλλει αυτος και το επιτελειο του ωστε να φορμαριστει ο Ολυμπιακος ακριβως την στιγμη που επρεπε.Το επιτευγμα του δε ειναι πολυ μεγαλυτερο γιατι ευκολη ειναι η κατακτηση της κορυφης αλλα η διατηρηση αυτης σαφως δυσκολοτερη.Και ακομα δυσκολοτερη οταν δεν εχεις τον ενα πυλωνα της φροντ λαιν(Ντορσι) και τραυματια τον καλυτερο περιφερειακο αμυντικο σου(Μαντζαρης).
Κανενας προπονητης δεν μπορει να παιρνει τιτλο και να τον χρεωνεται οποιοσδηποτε αλλος.Η ομαδα περσι ειχε ΚΑΘΑΡΑ ταυτοτητα Μπαρτζωκα εκτος αν πιστευει κανεις πχ οτι με την ομαδα αυτη θα πηγαινε ο Πεδουλακης,ο Κατσικαρης και οποιοσδηποτε αλλος(τυχαια ονοματα παρεθεσα) και θα καταφερνε οτι εκεινος.

+3 !
erwi grey
Kαλο παιδι αλλα μαλλον ηρθε η ωρα σιγα σιγα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.