QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 19 2008, 14:19 )
Ηρθε η ωρα να παρουμε εμεις οι 2-3 καλοι παιχτες την κατασταση στα χερια μας
και να οδηγησουμε την ομαδα εκει που της αξιζει να ειναι.
Ειναι κριμα να αδικουμε τους εαυτους μας ετσι καθε φορα,
αφου σιγουρα εχουμε καποιους παιχτες οι οποιοι αξιζουν να παιζουν ψηλοτερα.
Πιστευω οτι με μια νικη εστω και με μισο ποντο την παρασκευη,
θα αλλαξουν πολλα πραγματα στην ψυχολογια της ομαδας
και μετα ολα γινονται.
QUOTE(trifyllo @ Jan 21 2008, 21:04 )
Θα συμφωνήσω με το επιχείρημα της απειρίας και θα προσθέσω την καλή πρόθεση της πλειοψηφίας των παιχτών για το καλό της ομάδας. Όμως φίλε Βάιε, όταν τα "κάποια άλλα πράγματα στο μυαλό" μερικών είναι ο 3-ψηφιος(!!), αν είναι δυνατόν, αριθμός πόντων σε κάθε παιχνίδι, προφανώς και ενδιαφέρονται μόνο για την πάρτη τους.
Και γι'αυτούς, όμως, πιστεύω ότι αν τα "πράγματα" ήταν κάααπως διαφορετικά-κι αυτό πάει στις γενικότερες αποφάσεις που έγραφα χθες ότι πρέπει να παρθούν (όχι μόνο απ'τους παίχτες) - έχουν την υποδομή και την πρόθεση να γίνουν πιο ομαδικοί.
QUOTE(#13... @ Jan 21 2008, 20:20 )
Σκληρός αλλά σωστός στα περισσότερα...Μόνο σε ένα διαφωνώ: δε νομίζω ότι τα παιδιά της ομάδας παίζουν για την πάρτη τους, απλά δεν ξέρουν πώς ακριβώς να βοηθήσουν την ομάδα, άλλοι λόγω απειρίας, άλλοι γιατί απλά έχουν κάποια πράγματα λάθος στο μυαλό τους (ίσως στους τελευταίους ανήκω και εγώ γιατί άπειρος σίγουρα δεν είμαι). Αποτέλεσμα αυτών η αγωνιστική απειθαρχία που οδηγεί και σε τρικυμία στα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα.
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 19 2008, 03:02 )
Τι πανω απο ποιο ρε καραφλα?????????
Πανω απο το χερι μου και απο τα 9 μετρα το εβαλε,
ο παιχτης που κατα τα αλλα εσυ επρεπε να μαρκαρεις.
Παλι στο τελος χασαμε αφου 37 δευτερα πριν το τελος
το ματσακι ηταν Χ και επεσε η χειρομβοβιδα απο τα 9 μετρα και μετα αντιο ζωη.
Αν δεν μπορουμε να κερδισουμε κι αυτα τα ματσακια,
τοτε ισως να ειναι καλυτερα να πεσουμε.
QUOTE(nikefalin @ Jan 21 2008, 21:17 )
μάγκες, συμφωνώ στα πιο πολλά που λέτε...αλλά δεν θα ήταν καλύτερα αυτά τα εσωτερικά ζητήματα να βγείτε έξω όλοι μαζί, να τα πείτε μεταξύ σας , με τον προπονητή σας , με τη διοίκηση ....και όχι τόσο εδώ μέσα ?
Ρε παιδια, μηπως εχει δικιο ο ανθρωπος? Για ολα τα πραγματα υπαρχει ο καταλληλος τοπος και χρονος
Click to view attachment