Εχεις παρει τροπαιο στο Λονδινο με Μαντζαρη εξω λογω ΧΙΑΣΤΩΝ ! οι τραυματισμοι ειναι αναποφευκτο κομματι και περα απο
δικαιολογια στις ηττες ΠΡΕΠΕΙ να ανφερεται και στις επιτυχιες !
Την χρονια του 1997 που ειρωνευεσαι με ΒΑΟ κλπ στο τελος καναμε καποιο . . TRIPLE CROWN !!! (το πρωτο στην ελλαδα)
Το δικαιωμα μου (και οχι προβλημα που γραφεις) να κανω το ΠΡΟΦΑΝΕΣ που ειναι κριτικη δεν μπορει να μου το στερησει
ΚΑΝΕΙΣ οπως δεν μπορω να το στερησω ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!
ΦΥΣΙΚΑ και θελω τον τιτλο απεναντι σε εναν ΜΕΓΑΛΟ αντιπαλο που ειναι σε καμψη για πολλους λογους που εχουν αναφερθει
ο οποιος ειναι ΧΩΡΙΣ προπονητη και παρολα αυτα παλι ηττα με 50something στην επιθεση να εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ !!!
δικαιολογια στις ηττες ΠΡΕΠΕΙ να ανφερεται και στις επιτυχιες !
Την χρονια του 1997 που ειρωνευεσαι με ΒΑΟ κλπ στο τελος καναμε καποιο . . TRIPLE CROWN !!! (το πρωτο στην ελλαδα)
Το δικαιωμα μου (και οχι προβλημα που γραφεις) να κανω το ΠΡΟΦΑΝΕΣ που ειναι κριτικη δεν μπορει να μου το στερησει
ΚΑΝΕΙΣ οπως δεν μπορω να το στερησω ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!
ΦΥΣΙΚΑ και θελω τον τιτλο απεναντι σε εναν ΜΕΓΑΛΟ αντιπαλο που ειναι σε καμψη για πολλους λογους που εχουν αναφερθει
ο οποιος ειναι ΧΩΡΙΣ προπονητη και παρολα αυτα παλι ηττα με 50something στην επιθεση να εχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ !!!
Το οποιο Ευρωπαικο δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με τον μαραθωνιο των αγωνων που παιζουν πλεον στην Ευρωλιγκα.Ουτε εχει σχεση ως προς το επιπεδο των ομαδων σε καμια περιπτωση.
Επισης σε εκεινο το TRIPLE CROWN oπως αναφερεις ο Ιβκοβιτς ηταν ενα βημα να σουταρει τον Ριβερς και ειχε πολλα θεματακια για τα οποια του ασκηθηκε κριτικη.Ομως ΘΑ μου πεις εδω πριν παρει το φαιναλ 4 της Πολης η ομαδα με τον Ιβκοβιτς στον παγκο τον αποκαλουσαν καποιοι παππου και ¨υπνο¨ και γεροξεκουτη.Σε ολα τα υπολοιπα θα κολλησουμε?
Δικαιολογια ειναι να χασεις ενα παιχτη,δικαιολογια να χασεις 2.Παυει να ειναι δικαιολογια οταν παιζεις με αποδεκατισμενη ομαδα και χωρις τους ηγετες σου στα πιο δυσκολα.Να σου θυμισω ομαδς που παιξανε χωρις τους ηγετες τους και τα θαλασσωσαν?Αστο ειναι μεγαλη η λιστα.
Οπως ειπα η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη.Στην ισοπεδωση (αν και αυτη παλι ειναι δικη σου επιλογη )νομιζω οτι πρεπει να βαζουμε καποια πιο λογικα πλαισια για το καλο της ομαδας.
Το θεμα δεν ειναι να θες τον τιτλο απεναντι σε ενα μεγαλο αντιπαλο.Το θεμα ειναι να αρκεισαι μονο σε αυτο.
Απο την αλλη ομως διακρινω οτι δεν εχεις καποιο ονομα να αναφερεις που θα διαχειριστει καλυτερα την κατασταση.Ουτε αποδεχεσαι το προφανες.Οτι στα τελευταια λεπτα χασαμε αποκλειστικα λογω της θολουρας που επικρατει στο μυαλο καποιων και δεν εννοω του προπονητη(που ξαναλεω δεχομαι οτι κανει και αυτος τα λαθη του).