QUOTE(Jabar @ Mar 30 2008, 05:47 )
. Σε προκαλώ σε ένα παιχνίδι, εγώ θα κάτσω στο πάγκο της Εκάλης ,εσύ πάρε όποια ομάδα θες,20 στο κεφάλι θα φας.Εγώ είμαι τεράστιος και τον Αγγέλου κερδίζω.
Μεγαλα λογια λες κε JABAR...προσεχε μην ο κος Διεισδυση διαλεξει την δοκιμασμενη λυση του Γερακα και χασεις ακομα και με την ομαδα της Εκαλης
....
Και για να μην εχουμε διαμαρτυριες, αυτην τη φορα θα παιξουμε στα ανοιχτα γηπεδα του Αγ.Κοσμα και χωρις διατητές και με 8 μποφορ....
QUOTE(Jabar @ Mar 30 2008, 05:59 )
Ο YODA δυστυχώς έπεσε θύμα της πριονοκορδέλας, τα υπολλείματα του διασκορπίστηκαν στο διάστημα.
Μόνο ο λύκος ένα μοναχικό πλάσμα που δεν συμβιβάζεται ποτέ με την ήττα,που είχε δεχτεί στο πετσί του τη βία του Κρόνου με τους πλασματικούς +20, διατηρεί άσβεστη την ανάμνησή του.Ρεμάλια δεηθείτε στη ΔΥΝΑΜΗ
για τη ψυχή του yoda και για να μας στείλει το ΥΟDΑ JUNIOR.Αλλιώς βλέπω να δέχεστε αδιαμαρτύρητα της προκλήσεις του Γέρακα και κάποιος από τα Μελίσσια να παραδέχεται μέχρι και ανωτερότητα.ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ.
η αληθεια ειναι οτι ο Γερακας αφου επηρεαζει ESKA, FIBA, ULEB, UEFA, NBA, NCAA, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΕΛΓΙΟΥ, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ, ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ, ηταν ευκολο να επηρεασει και τους TERMINATORS του ΦΟΡΟΥΜ και να ζητησει την σιωπηρη τιμωρια του κο YODA...
ΔΥΝΑΜΗ Ο ΓΕΡΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
και τωρα που λειπει ο YODA, εμεις κανουμε παρτι και λεμε διαφορα....γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ιιιιιι......
QUOTE(Jabar @ Mar 30 2008, 08:49 )
Πράγματι το σκυλάκι είναι κορυφαίο με δεύτερο τον πειρατή.
κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψ...........................
ρε τζαμπαρ....τοσο κοπο εκανα να βρω την ΠΙΤΣΑ - YODA και συ την απαρνεισαι ετσι αβιαστα????'
κριμας το παιζεις και φαγας....αντε φαε καμια λαχανοσουπα!!!!