QUOTE(Quincy @ Jan 21 2014, 15:41 )
Θα συμφωνήσω με kseplenhs μόνο σε ότι αφορά τον Ντούντα, την ομάδα 5ετίας (και βαλε) που έφτιαξε και τους Αγγελόπουλους που δεν την διαχειρίστηκαν όπως θα ήθελα. Αλλά δεν είναι της παρούσης.
Αντιγράφω ένα κειμενάκι για τον Λυκούργο, το βασιλιά και νομοθέτη της αρχαίας Σπάρτης:
"Όταν οι νόμοι του έγιναν δεκτοί, έβαλε τους Σπαρτιάτες να ορκισθούν, ότι δεν θα τους αλλάξουν μέχρις ότου γυρίσει και έφυγε.
Δεν επέστρεψε ξανά, κάνοντας σίγουρο ότι οι νόμοι του δεν θα αλλάξουν. Πέθανε στους Δελφούς και σύμφωνα με άλλους στην Κρήτη και λέγεται ότι πριν πεθάνει ζήτησε να καεί το σώμα του και οι στάχτη του να σκορπιστεί στον άνεμο. Ο Λυκούργος έτσι δεν επέτρεψε ούτε το σώμα του να γυρίσει στην Σπάρτη."
Αν ο Ντουντα ηταν Λυκούργος, θα έπρεπε να βάλει τους Αγγελόπουλους να υπογράψουν οτι δεν θα του χαλάσουν το δημιούργημα, εκτός και αν μια μέρα επιστρέψει στο λιμάνι...
Στην πραγματικότητα βέβαια, ο μοναδικός τρόπος για να συνέβαινε αυτό θα ήταν να έμενε ο Ντουντα, και όχι να αυτο-εξοριζόταν.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, κανείς προπονητής δεν θα κρατούσε για πάντα το δημιούργημα του προκατόχου του, αλλά αργά και σταθερά, είτε για λόγους ανωτέρας βίας, είτε απο επιλογή, θα το προσάρμοζε στα μέτρα του και στις συνθήκες της στιγμής..
Για να τα θέσουμε διαφορετικά, αν ο Ντορσει ειχε μόνιμα περίοδο και αν ο Λο ειναι πήλινος, ειναι κάτι για το οποίο δεν φταίει ο κοουτς.
Η επιλογή του να περάσουμε απο τον Αντιτς στον Πετγουει, ειναι επιλογή του κόουτς, που επιθυμούσε να βάλει τη δική του πινελιά στην ομάδα (και να ανέβαζε την αθλητικότητα σε υψηλότερο επίπεδο), δεν γουσταρε τον Σκοπιανό, και για την ώρα, κακά τα ψέματα, αλλά δεν έχει δικαιωθεί και ιδιαίτερα για την επιλογή του αυτή.
Η απώλεια Χαινς ηταν μάλλον βέβαιη, αφου ο Καιλ μάλλον δεν ηθελε να μεινει άλλο στην ομάδα.
Το κακό ειναι οτι πήραμε τρεις, και εναν Κάιλ και οι τρεις μαζι δεν τον κάνουν...
Η πώληση Παπανικολάου χωράει πολύ κουβέντα, αφου δεν ξέρω αν και σε ποιο βαθμό θα μπορούσε να ασκήσει βέτο ο προπονητής.. Μάλλον δεν μπορούσε, και συνεπώς δεν φταίει, εκτός και αν ειπε: "πρόεδρε μη μασάς, πούλα τον και εγώ θα σου φέρω τον χαβανέζο Τζινόμπιλι και θα τρελάνουμε την ευρώπη".
Αυτά σχετικά με την αλλαγή προσώπων στην ομάδα.
Τακτικά απο την άλλη τον βρίσκω πολύ καλό προπονητή. Τον βρίσκω όμως πολύ κακό σε θέματα ψυχολογίας. Τα είπαμε αυτά.
QUOTE(redleg7 @ Jan 21 2014, 15:52 )
Ο Μπαρτζω εχει και μεγαλες επιτυχιες(βλ Τζαμον Γκορντον στο Μαρουσι)
Ολο για τον Γκορντον ακουμε.. Άλλο ονομα έχουμε;
Ενταξει, το έχουμε δει το έργο. Ο Μπαρτζώκας στις επιλογές ξένων πονάει, ότι και να λέμε εμείς.
Για να ξεκαθαρίζω τη θέση μου, δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα προπονητή στην ομάδα. Η ομάδα έχει προπονητή και μάλιστα καλό.
Δικό του θέμα ειναι να βελτιώνεται και αυτός. Δεν ειναι μονο οι παίχτες που πρέπει να ανεβάζουν επίπεδο.
Ας ηρεμήσει και ας δουλέψει με καθαρό κεφάλι