καλησπερα παιδια...
πραγματοποιηθηκε χθες η πολυαναμενομενη και πολυσυζητημενη συναντηση των αταλαντων και κουλων της γ΄εσκας...ομολογω να πω οτι η συμμετοχη δεν ηταν αυτη που περιμεναμε, αλλα θα γινουν και αλλες τετοιες εκδηλωσεις μιας και αφενος περασαμε υπεροχα με πολυ γελιο, και αριστη,φιλικη ατμοσφαιρα ( γιαυτο και μας ονομαζω εδω στο φορουμ LOVE BOAT) και αφετερου δεν χορτασα..
η Ταβερνα που προτεινε ο κος Λυκος ηταν ποιοτικη και με αριστο service, αλλα με στεναχωρησαν που δεν ειχαν την αγαπημενη μου λαχανοσουπα...ετσι αναγκαστηκα και εκανα διαιτα με γλυκαδια, συκωτακια, λουκανικα, πατατες, παιδακια κτλ...
Αμφισβητω ανοιχτα την υποτιθεμενη νικη του TF LAGONISI στο τραπεζι και κατηγορω τους παρευρισκομενους για εμπαθεια και κακη κριση....Αλλωστε εγω ξεκινησα 20λεπτα πριν τον ΤΦ να τρωω και δε σταματησα, παρα μονο οταν σταματησε και αυτος..
Χαρηκα πολυ που γνωριστηκα με τα παιδια και επιμενω οτι χωρανε και αλλοι αταλαντοι στην παρεα μας...
Υ.Γ 1) Λυκο μαλλον διαιτα εκανες χθες..ομολογω να πω οτι οι νυχτερινες σου ικανοτητες ειναι εντυπωσιακες...οι μπασκετικες????
2) Πηγασος την επομενη θα κανονισουμε να παμε γλυφαδα, ωστε απο την αναβυσσο που ερχεσαι να κανεις ημερισια εκδρομη
3) MILOC BABIC..τελειωσε εισαι το προτυπο μου..γυμνασμενος,χωρις κοιλια, με παθος για μπασκετ..δεν το πιστευα οταν αφησες τα παιδακια και τις λιχουδιες για να πας προπονηση..εσυ φιλε μου δεν κανεις για αυτην την κατηγορια..Η επιτροπη "ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ & ΚΟΥΛΟΙ Α.Ε." σκεφτεται σοβαρα να σε απομακρυνει απο μελος της....θα μας χαλασεις ολους..
4) ΤΦ ΛΑΓΟΝΗΣΙ νομιζω οτι κανουμε ενα φοβερο διδυμο πανω στο τραπεζι και τιποτα δεν μπορει να μας σταματησει...και καταγγελουμε και τον κο Λυκο, που στο τελος πηγε να μας στερησει το γιαουρτι με μελι
5) 3 λαλουν, 3 χορευουν, 3 πλεκουν & 3 τραγουδουν μου αρεσει η νοοτροπια σου μιας και αν μικρος ακολουθεις τα σωστα βηματα των γ΄εσκαιτων..μπραβο παιδι μου σε 3 χρονακια θα εισαι ιδανικο προτυπο..
...επισης στειλε μου σε εμαιλ τις φωτο να τις προωθησω στην ΛΑΜΠΙΡΗ και την ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ...να βγουμε στα καναλια...αλλωστε ολοι ομορφοπαιδα ειμαστε απο τα λιγα...