Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΒΑ fantasy 07-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
kostasvc15
Μπος;
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Jan 22 2008, 01:15 ) *
Μ δινεις Μπος για jefferson(richard) και Ellis??? η ειμαι παραλογος????

Ο Boss δεν είναι του Κώστα!Παράλογος δεν θα ήσουν,χαζός όμως ναι αν έκανες αυτό το trade!
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Jan 21 2008, 23:50 ) *
Ο Boss δεν είναι του Κώστα!Παράλογος δεν θα ήσουν,χαζός όμως ναι αν έκανες αυτό το trade!

Μπερδευτικα...
Γιατι εσυ συμφωνεις να δωδω jefferson, martin για tinsley,delembert,maxiel???
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Jan 22 2008, 02:03 ) *
Μπερδευτικα...
Γιατι εσυ συμφωνεις να δωδω jefferson, martin για tinsley,delembert,maxiel???

Όχι δεν είπα αυτό!Αλλά δεν συμφωνώ ούτε σε αυτό που πρότεινες εσύ!
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Jan 22 2008, 00:04 ) *
Όχι δεν είπα αυτό!Αλλά δεν συμφωνώ ούτε σε αυτό που πρότεινες εσύ!

Mα αν εδινα jefferson (42) gia εναν με 34 και εναν με 32 ειναι πανω κατω το ιδιο με Μπος(41,5) για εναν με 35 και εναν με 31!
Anyway...ο Big AL πολυ δυσκολα φευγει...!!!
Gravedigger
QUOTE(B for Basketball @ Jan 22 2008, 02:07 ) *
Mα αν εδινα jefferson (42) gia εναν με 34 και εναν με 32 ειναι πανω κατω το ιδιο με Μπος(41,5) για εναν με 35 και εναν με 31!
Anyway...ο Big AL πολυ δυσκολα φευγει...!!!

Τέλως πάντων...Κατά την γνώμη μου είναι και οι 2 χαζές...Τώρα κάντε ότι θέλετε δεν μου πέφτει λόγος!
Ginobili
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 21 2008, 23:09 ) *
Μια φορα ρε γμτ να πιασουν ολοι οι παιχτες μου τα στανταρ τους γινεται...;Ειδικα τα 50αρια μου..Σε λιγο θα γινουν 40αρια...Ο αλλος πηρε σημερα 30 17 και 4 ταπες νομιζω απο τον Μινγκ.Εμενα ο Χαουαρντ δεν εχει πιασει πανω απο 52-55 απο τοτε που τον πηρα και κανει πολλα 40αρια....Τουλαχιστον πηγαν πολυ καλα ο Τσαντλερ και ο Ραντολφ μεχρι στιγμης,γυρω στο 45 ο καθενας υπολογιζω,ο πρωτος ισως και 50αρι...εκει κοντα στο 40 και ο Πολ.

Καλά πλάκα μας κάνεις...???? Πόποοο..!!! Τι γκρινιάρης είσαι εσύ..??? Μήπως θές να μας πείς ότι είσαι και γκαντέμης από πάνω?? icon_drunk.gif Έχεις και παράπονο από τον Χάουαρντ..?? w00t.gif Θα μας τρελλάνεις..?? Αν θες στον ανταλάσσω τώρα με τον Μίνγκ....στο καπάκι....αλλά δεν πρόκειται να δεχθείς...οπότε άσε τα κλάμματα. tongue.gif

Γιατί δεν λές και για το σκορ που μου έκανε απόψε ο Μπαρόν Ντέιβις? wink.gif Λες και εμείς τα πιάνουμε τα στάνταρ μας...απ'όλους μας τους παίκτες..κάθε μέρα... (55 σου έκανε ο Ράντολφ απόψε...)
kostasvc15
QUOTE(Gravedigger @ Jan 21 2008, 23:50 ) *

Owned! 19.gif
Βεβαια θα δεχομουν αν ειχα Μπος...

QUOTE(Ginobili @ Jan 22 2008, 00:30 ) *
Καλά πλάκα μας κάνεις...???? Πόποοο..!!! Τι γκρινιάρης είσαι εσύ..??? Μήπως θές να μας πείς ότι είσαι και γκαντέμης από πάνω?? icon_drunk.gif Έχεις και παράπονο από τον Χάουαρντ..?? w00t.gif Θα μας τρελλάνεις..?? Αν θες στον ανταλάσσω τώρα με τον Μίνγκ....στο καπάκι....αλλά δεν πρόκειται να δεχθείς...οπότε άσε τα κλάμματα. tongue.gif

Γιατί δεν λές και για το σκορ που μου έκανε απόψε ο Μπαρόν Ντέιβις? wink.gif Λες και εμείς τα πιάνουμε τα στάνταρ μας...απ'όλους μας τους παίκτες..κάθε μέρα... (55 σου έκανε ο Ράντολφ απόψε...)

Εχεις δικιο,τελικα εξελιχθηκε καλα η μερα μου,ασχετα που ο Ντουαιτ εμεινε στο 37 rolleyes.gif ...αλλα οχι τοσο οσο του Γκρειβ Ντ. που πηρε τα κερατα του απο Ουειντ,Μπαρνς,Σμιθ και Τζονσον...Μονο ο Ουαλλας τον εριξε λιγο.
Gravedigger
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 22 2008, 15:40 ) *
...αλλα οχι τοσο οσο του Γκρειβ Ντ. που πηρε τα κερατα του απο Ουειντ,Μπαρνς,Σμιθ και Τζονσον...Μονο ο Ουαλλας τον εριξε λιγο.

Hehe!Επιτέλους μία πολύ καλή μέρα!383.75!Η αλήθεια είναι ότι κουφάθηκα λίγο μόλις το είδα αλλά να είναι καλά τα παλικάρια!Από τον Wallace δεν έχω παράπονο μου έχει δώσει τρελά score.Ευχάριστη έκπληξη ο Barnes που τον έβαλα βασικό λόγω 5 παιχνιδιών και μου έβγαζε 40άρια!Αν και προχθές δεν έπαιξε γιατί ξέχασαν να τον δηλώσουν! ohmy.gif blink.gif
Ginobili
Παιδιά...κλείνουν απόψε τα ρόστερ...αν έχετε την καλοσύνη σπεύσατε λίγο να δώσετε απαντήσεις στις προτάσεις...Ό,τι κίνηση είναι να κάνουμε...ας την κάνουμε...μια ώρα αρχήτερα,όχι με την ψυχή στο στόμα... ohmy.gif
kostasvc15
BFB καλη η προταση αλλα ο Νελσον ειναι τραυματιας smile.gif Αν επανελθει μπορει να δεχτω μεχρι τελος εβδομαδας.
Αυτη την week δεν παω καλα...ο τινλσει δεν παιζει οπως πριν (το ιδιο και ο Μο Ουιλλιαμς) και εχθες δεν επαιξε καθολου...
B for Basketball
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 25 2008, 13:28 ) *
BFB καλη η προταση αλλα ο Νελσον ειναι τραυματιας smile.gif Αν επανελθει μπορει να δεχτω μεχρι τελος εβδομαδας.
Αυτη την week δεν παω καλα...ο τινλσει δεν παιζει οπως πριν (το ιδιο και ο Μο Ουιλλιαμς) και εχθες δεν επαιξε καθολου...

Ε δωσε μου τον Χαμιλτον που τον εχει παγκο....Βαλε τον Νελσον Παγκο μεχρι να επανελθει...!! biggrin.gif biggrin.gif
Gravedigger
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 13 2008, 22:17 ) *
Ετσι και αλλιως δεν θα με επιανες...ειδικα απο τη στιγμη που πηρα και τον Λεμπρον.... wink.gif Δες το σκορ της εβδομαδας...φαντασου η επομενη με τον μπρον icon_drunk.gif

Κώστα το θυμάσαι αυτό??? 19.gif 19.gif 19.gif

(Πλάκα κάνω,μην παρεξηγηθείς! peace.gif )
kostasvc15
QUOTE(Gravedigger @ Jan 13 2008, 16:49 ) *
Με αυτήν την ομάδα ο Κώστας δεν πιάνεται.

Εσυ το θυμασαι αυτο; biggrin.gif
Μακαρι να ειχα τον Λεμπρον πισω....
Pierce
αυτη η εβδομαδα ειναι το βατερλό μου...
τραυαμτιστηκε και ο κονλει ,ειναι τραυματιας ο καρμελο και εχει χασει ηδη δυο παιχνιδια ενω ελεγαν οτι δεν θα χασει , εχει πατωσει και ολη η ομαδα εκτος του καμαν δεν θελει και πολυ....

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να διωξω πακετο τον καμαν και τον μαριον. (στο πακετο μπαινει και ο ντανλιβι) περιμενω ΚΑΛΕΣ προτασεις....)
kostasvc15
QUOTE(pierce21 @ Jan 26 2008, 09:21 ) *
αυτη η εβδομαδα ειναι το βατερλό μου...
τραυαμτιστηκε και ο κονλει ,ειναι τραυματιας ο καρμελο και εχει χασει ηδη δυο παιχνιδια ενω ελεγαν οτι δεν θα χασει , εχει πατωσει και ολη η ομαδα εκτος του καμαν δεν θελει και πολυ....
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να διωξω πακετο τον καμαν και τον μαριον. (στο πακετο μπαινει και ο ντανλιβι) περιμενω ΚΑΛΕΣ προτασεις....)

Αν θες κανε μου προταση και ζητα μου οτι θες εκτος τα 2 50αρια μου....
Pierce
καληνυχτα σας τοτε smile.gif . δινω δυο παιχτες 45+ και εναν γυρω στο 35 και δεν θα σου ζητησω τον εναν απο τα δυο 50αρια; 33.gif
kostasvc15
QUOTE(pierce21 @ Jan 26 2008, 10:38 ) *
καληνυχτα σας τοτε smile.gif . δινω δυο παιχτες 45+ και εναν γυρω στο 35 και δεν θα σου ζητησω τον εναν απο τα δυο 50αρια; 33.gif

Χωρις να παρω και τους 3,εναν η δυο....εκτος αν θες ντε και καλα πακετο και τους 3.
Pierce
δεν φευγουν χωριστα .(στη καλυτερη να φυγει ο καμαν με τον ντανλιβι αλλα δεν το βλεπω)
jjc
Παιδια κατι παιχτηκε και σε μια ανταλλαγη οι παιχτες καταληξανε στο FA pool
αν ειναι δυνατον μην πειραξει κανεις τους Aldridge,Granger,Salmons,Wallace,Battier,horford

Μπορει να το κανονισει καποιος απο τους mods?
Pierce
μααααααλιστα, ουτε ο καμαν επαιξε χτες..... παιδια αν ειναι να τραυματιστει κανενας αλλος πειτε το μου να το παρατησω τελειως το φαντασυ. επιμενει κανεις αλλος οτι ειναι πιο ατυχος ως προς τους τραυματισμους απο οτι εγω;

ΥΓ: jjc πες μου που παει ο καθενας...(ή οποιος αλλος ηταν σε αυτο το trade...)
mojotzotzo
QUOTE(pierce21 @ Jan 27 2008, 11:52 ) *
ΥΓ: jjc πες μου που παει ο καθενας...(ή οποιος αλλος ηταν σε αυτο το trade...)

η ανταλλαγη επρεπε να ειναι ετσι:

01/26/08 08:49 AM ET - Arkoudiaraioi sends Battier, Shane - HOU (SF) to Team mojotzotzo
- Arkoudiaraioi sends Salmons, John - SAC (SG,SF) to Team mojotzotzo
- Team mojotzotzo sends Granger, Danny - IND (SF) to Huge Fellowship
- Team mojotzotzo sends Horford, Al - ATL (PF,C) to Huge Fellowship
- Huge Fellowship sends Aldridge, LaMarcus - POR (PF,C) to Arkoudiaraioi
- Huge Fellowship sends Wallace, Ben - CHI © to Team mojotzotzo
kostasvc15
Και εμενα ο Τινσλει ξαναχασε και αλλο παιχνιδι.Εκτος ειναι και ο Γκορντον...
B for Basketball
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 27 2008, 11:45 ) *
Και εμενα ο Τινσλει ξαναχασε και αλλο παιχνιδι.

E κανε accept στο trade....τι περιμενεις???? tongue.gif
Pierce
QUOTE(mojotzotzo @ Jan 27 2008, 13:27 ) *
η ανταλλαγη επρεπε να ειναι ετσι:

01/26/08 08:49 AM ET - Arkoudiaraioi sends Battier, Shane - HOU (SF) to Team mojotzotzo
- Arkoudiaraioi sends Salmons, John - SAC (SG,SF) to Team mojotzotzo
- Team mojotzotzo sends Granger, Danny - IND (SF) to Huge Fellowship
- Team mojotzotzo sends Horford, Al - ATL (PF,C) to Huge Fellowship
- Huge Fellowship sends Aldridge, LaMarcus - POR (PF,C) to Arkoudiaraioi
- Huge Fellowship sends Wallace, Ben - CHI © to Team mojotzotzo

done

δειτε και αν υπαρχει καποια ενσταση πειτε το. smile.gif
jjc
Τιποτα δεν με σωζει αυτην τη τραγικη εβδομαδα sad.gif
Λιγοι αγωνες, συνεχομενοι τραυματισμοι, ντεφορμαρισμα ολων σχεδον των παιχτων

Η ομαδα ειναι για κλαματα και λογικα ερχεται η τελευταια θεση

Αυτη η εβδομαδα παιρναει ετσο και περιμενουμε την επομενη μπας και...
Gravedigger
.....Και εγώ συνεχίζω την παράδoση της ομάδας μου!Wade άρρωστος,το ίδιο και ο Maggette,Wilcox τραυματίζεται και χάνει την προπόνηση...Ο μεν Joe Johnson είπε να το ρίξει λίγο έξω!Έλα ρε σακάτηδες! 41.gif
Pierce
να δω ποτε στην οργη θα ξαναπαιξει ο καρμελο και ο καμαν.
ελεος δυο βδομαδες παιζω με -2 παιχτες (τουλαχιστον) ειναι αδικια αυτο το πραγμα......
Wilkinson
Egw xwris KG kai Allen ti na pw???
sarounas
έτσι για να τονωθεί λίγο το ενδιαφέρον smile.gif
ανταλλάσω τον Κιντ όπως και τους Κιριλένκο Μπούζερ
μαζί ή και χωριστά τον καθένα
τί δίνετε;
Pierce
o kaman συνεχιζει να μην παιζει....
τουλαχιστον ο καρμελο ειναι παλικαρι και αν και ειναι τραυματιας, σημερα ειπε οτι θα μπει να παιξει. Αξιος!

μεσα σε 2 βδομαδες 600π γινανε καπνος....
καλα ρε τζινομπιλι βουντου εκανες και μου τραυματίστηκαν 4 μαζι ;
Gravedigger
Εμένα η ομάδα μου δεν υπάρχει αυτήν την βδομάδα.Maggette τραυματίας,οι άλλοι σέρνονται και ο Kostas ήδη έκανε μια διαφορά 200 πόντων.
Ginobili
QUOTE(pierce21 @ Feb 2 2008, 11:23 ) *
o kaman συνεχιζει να μην παιζει....
τουλαχιστον ο καρμελο ειναι παλικαρι και αν και ειναι τραυματιας, σημερα ειπε οτι θα μπει να παιξει. Αξιος!
μεσα σε 2 βδομαδες 600π γινανε καπνος....
καλα ρε τζινομπιλι βουντου εκανες και μου τραυματίστηκαν 4 μαζι ;

Είμαι πολύ άτυχος...πάλι με έριξε χθές ο Μπαρόν Ντέιβις....με ξενέρωσε!!!
Αλλά και αυτός ο Μπάτλερ...στα καλά καθούμενα!!!! Ξαφνικά!!! Που να το ξερα!!! Θα έιχα τον Μπλάτσε τώρα μέσα..και δεν θα έχανα τα 40αρια και τα 50αρια του... sad.gif

Πίρς σου φάνηκαν μαζεμένοι οι τραυματισμοί...αλλά όλοι έχουμε τις ατυχίες μας.Κι εγώ μόλις είχα πάρει τον Κέβιν Μάρτιν...τραυματίστηκε για 3 μήνες.Με τον Τζινόμπιλι..είχα κενό 1.5 εβδομάδα.Ο Μακρέιντι...μου έσπασε να νεύρα κυριλοεκτικά!!!! Ο Γκράντ Χίλ πάλι...είχα ξεχάσει ότι αποτελεί την προσωποίηση της Γκαντεμιάς laugh.gif ....και είδα και έπαθα να τον ξεφορτοθώ κι αυτόν.
Πάντως μην ανησυχείς...αργά ή γρήγορα θα γυρίσουν οι δικοί σου..θα πάρεις πάλι τα πάνω σου.Στο τέλος 1ος θα βγείς.Αυτό τώρα ήταν περιστασιακό...
Pierce
ντερμπι θα ειναι ως το τελος,ακουσε με. απο τον bynum δεν περιμενω τπτ το σπουδαιο(ζητημα αν θα παιξει 6-7 ματς και σε αυτα θα προφηλαχτει για τα πλει οφ και ειδικα τωρα που ηρθε και ο ισπανος η κανονικη περιοδος τελειωσε για αυτον) Τωρα για τους υπολοιπους θα δουμε, αλλα νομιζω οτι απο τουδε και στο εξης θα βαδιζουμε χερακι χερακι(δεν ακουστηκε πολυ αντρικο αυτο, unsure.gif )
Wilkinson
QUOTE(pierce21 @ Feb 2 2008, 17:57 ) *
ντερμπι θα ειναι ως το τελος,ακουσε με. απο τον bynum δεν περιμενω τπτ το σπουδαιο(ζητημα αν θα παιξει 6-7 ματς και σε αυτα θα προφηλαχτει για τα πλει οφ και ειδικα τωρα που ηρθε και ο ισπανος η κανονικη περιοδος τελειωσε για αυτον) Τωρα για τους υπολοιπους θα δουμε, αλλα νομιζω οτι απο τουδε και στο εξης θα βαδιζουμε χερακι χερακι(δεν ακουστηκε πολυ αντρικο αυτο, unsure.gif )

Mou fenete oti ipologizete xwris ton ksenodoxo rolleyes.gif 69.gif icon_drunk.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Gravedigger
Ο Maggette είναι άρρωστος και δεν ακολούθησε την ομάδα στο road trip οπότε χάνει 7 αγώνες.Έχει χάσει ήδη τους 2 και σήμερα ο 3ος.Αλλά ο Wallace τι έπαθε και δεν παίζει?Αρχίσαμε τα ίδια σκατά με τις πρώτες βδομάδες...Αυτήν και την προηγούμενη οι παίχτες μου έχουν χάσει γύρω στους 10 αγώνες.
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Feb 3 2008, 02:22 ) *
Ο Maggette είναι άρρωστος και δεν ακολούθησε την ομάδα στο road trip οπότε χάνει 7 αγώνες.Έχει χάσει ήδη τους 2 και σήμερα ο 3ος.Αλλά ο Wallace τι έπαθε και δεν παίζει?Αρχίσαμε τα ίδια σκατά με τις πρώτες βδομάδες...Αυτήν και την προηγούμενη οι παίχτες μου έχουν χάσει γύρω στους 10 αγώνες.

Τόσον καιρό προσπαθώ να σε πείσω να μους τους δώσεις αυτούς τους 2....αλλά...τίποτα...yok...
sarounas
θέλει κανείς τον Blount; για κανένα guard 22-23;
έχει πολύ μικρό μ.ο. άλλα κοιτάξτε τί κάνει το τελευταίο διάστημα μιας που είναι και βασικός wink.gif
Pierce
please απαντηστε στα trade, jake και sarounas και σε οποιον αλλον κανω τωρα προταση laugh.gif
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Feb 4 2008, 18:02 ) *
please απαντηστε στα trade, jake και sarounas και σε οποιον αλλον κανω τωρα προταση laugh.gif

βρε pierce πως να δεχτώ τέτοιο trade blink.gif
εκτός του ότι θα μείνω με κενό στους περιφερειακούς αφού μόλις τώρα πήρα έναν 23άρι για να κλείσω την τρύπα icon_drunk.gif

μου ζητάς τους 3 μακράν καλύτερούς μου παίκτες για
τον Ουέμπερ που δεν έχει καν αγωνιστεί ακόμη
τον Μπάινουμ που θα είναι για καιρό ακόμη έξω
και τον Κάμαν που είναι επίσης τραυματισμένος
μόνο με τον Ντανλίβι θα μείνω τελευταίος στην βαθμολογία στο τέλος icon_drunk.gif
Pierce
το ηξερα οτι δεν ειχε πιθανοτητες να δεχτεις, δεν ξερω τι σκεφτομουν... icon_drunk.gif
εκανα νεο multitrade πιο λογικο αυτη τη φορα tongue.gif (εισαι μεσα)

ο καμαν γυριζει λογικα αποψε...
εχεις και μια συμπαθεια και στον γουεμπερ ,παει και διπλα στον αγαπημενο σου μπαρον , θα κανει συμπαθητικα σκορ..(πολυ συμπαθεια επεσε σε αυτο το ποστ tongue.gif )
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Feb 4 2008, 18:26 ) *
το ηξερα οτι δεν ειχε πιθανοτητες να δεχτεις, δεν ξερω τι σκεφτομουν... icon_drunk.gif
εκανα νεο multitrade πιο λογικο αυτη τη φορα tongue.gif (εισαι μεσα)

ο καμαν γυριζει λογικα αποψε...
εχεις και μια συμπαθεια και στον γουεμπερ ,παει και διπλα στον αγαπημενο σου μπαρον , θα κανει συμπαθητικα σκορ..(πολυ συμπαθεια επεσε σε αυτο το ποστ tongue.gif )

καλή είναι η πρότασή σου τώρα αλλά
βρε pierce δεν σου το 'πα πριν ότι δεν μπορώ να δώσω περιφερειακό;
μένω ξεβράκωτος σε μία θέση tongue.gif θα μείνει κενό... icon_drunk.gif
Pierce
δινω και τον boykins μαζι! καινουρια προταση, υπεγραψε στην τιμημενη ομαδα του μιχαλακη

σαρουνας μου πληγωνεις την καρδια.... icon_drunk.gif
ποιον θες πες μου, τον βαρεθηκα τον καμαν δεν τον θελω αλλο(οπως και τον mike)

edit: τωρα με ξεβρακωνεις εσυ tongue.gif. θελω οπωσδηποτε ενα center, γιατι αν φυγει ο καμαν δεν εχω αλλον...
sarounas
QUOTE(pierce21 @ Feb 4 2008, 18:39 ) *
δινω και τον boykins μαζι! καινουρια προταση, υπεγραψε στην τιμημενη ομαδα του μιχαλακη

σαρουνας μου πληγωνεις την καρδια.... icon_drunk.gif
ποιον θες πες μου, τον βαρεθηκα τον καμαν δεν τον θελω αλλο(οπως και τον mike)

παικτάρα ο Μπόικινς αλλά δεν τον πιστεύουν πουθενά και ποτέ οι άθλιοι 68.gif
για κοίτα, αν σου αρέσει αυτό wink.gif

έγινε, για το παρακάτω ποστ wink.gif
καλορίζικοι να ναι και στους δυο μας
Pierce
edit2: αντι για κιριλενκο τον οκαφορ και κλεισαμε
edit: καλοριζικοι , χαιρομαι που κανουμε καλα trade εμεις οι δυο tongue.gif
josh να εισαι καλα, δεν προσφερες πολλα αλλα θα σε αγαπαω παντα biggrin.gif
καμαν σε ευχαριστω πολυ για οσα προσεφερες(απιστευτα πολλα)
jake
ρε παιδια καντε και σε μενα κανενα trade.οποιος θελει Camby ας κανει προταση(θα επιστρεψει συντομα απο το τραυματισμο το).Και για να διαφημισουμε λιγο και το προιον μας στο παιχνιδι με τους RAPTORS ο KOBE εκανε 77 παρακαλω...............................
Pierce
σου ειχα κανει καλη προταση για τον kobe, αλλα αργησες tongue.gif
B for Basketball
QUOTE(jake @ Feb 4 2008, 21:04 ) *
ρε παιδια καντε και σε μενα κανενα trade.οποιος θελει Camby ας κανει προταση(θα επιστρεψει συντομα απο το τραυματισμο το).Και για να διαφημισουμε λιγο και το προιον μας στο παιχνιδι με τους RAPTORS ο KOBE εκανε 77 παρακαλω...............................

Θελεις δυο 35αριδες η εναν 35αρι εναν 30ρι και εναν 24αρι???
Gravedigger
QUOTE(jake @ Feb 4 2008, 23:04 ) *

Τι πρόταση να σου κάνουμε εσένα???Εγώ σου έχω κάνει χιλιάδες προτάσεις και ποτέ δεν δέχεσαι! tongue.gif Τους παίχτες σου όπως κατάλαβες τους έχω ξεγραμμένους αφού δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρω να κάνω προσφορά που να σε ικανοποιεί.
B for Basketball
Σοβαρες προτασεις θελει το παιδι οχι σαπια μηλα!!

Αντε jake σου εκανα πολυ καλη προταση για τον Κομπε με μεγαλο ρισκο για μενα αλλα σιγουρα αποτελεσματα για σεναbiggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.