Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
gantalf
katestramene σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε.Όντως το παιχνίδι της χρονιάς τη Δευτέρα για όλους μας.Ελπίζω όλα να πάνε καλά (για μας) και να κερδίσουμε,για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε.
Όσο για τον antikeimeniko,είσαι κακομοίρης.Αν θες,σου λέω και ποιός είμαι,αλλά για πες μου,πότε ασχολήθηκα με τον Μαγκωνάκη?Έγώ για την ΑΕΚΤ μιλάω,αλλά εσυ τον χαβά σου.Και μη στεναχωριέσαι,οι διαιτητές δεν θα μας αδικήσουν,είναι Α1 ο ένας και Α2 ο άλλος.Και μη κάνεις το κόπο να έρθεις τη Δευτέρα,δεν έχει εισιτήρια έτσι κι αλλιώς.Τα πήραν οι ομάδες κι έχουν μείνει ελάχιστα για τις ανάγκες του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να έρθει στο γήπεδο.Το κλειστό της Εθνικής Αντίστασης είναι πολύ μικρό για τις ανάγκες ενός τέτοιου παιχνιδιού.
Sponge Bob
QUOTE(krepas @ Mar 9 2007, 01:02 PM) *
τεο ο μιμις επαιξε?σε ποιουσ πηρανε τα δελτια?

Έπαιξε ο Σαββίδης, αλλά φορτώθηκε με φάουλ και δεν ήταν πολύ μέσα στο παιχνίδι.
Δελτία πήραν από τον Αντωνουσάκη και Καλογερόγιαννη.

QUOTE(themis7 @ Mar 9 2007, 01:22 PM) *
παιδια καλημερα ! εισα χθες το πρωτο ημιχρονο του ΠΑΣ ΑΜΦΙΑΛΗ !! θελω να δωσω συγχαρητηρια στα παιδια του ΠΑΣ για την προσπαθεια που κανουν αν και τα προγνψστικα ηταν απο την αρχη τοθ πρωταθληματος εναντιον τους! αν μεινουν ετσι συσπειρωμενοι μπορει στο τελος και να τα καταφερουν! αν ειχαν εστω τον ενα ψηλο θα τα ειχαν καταφερει ! καλη επιτυχια και στις δυο ομαδες που ειναι γειτονισες και εχουμε παιξει πολλα φιλικα ! ελπιζω να παιζουμε και οι 3 του χρονου στην Β!

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Έτσι όπως τα λες είναι.
Τώρα το μόνο που απομένει είναι να παλέψουμε επόμενα 7 ματς και οτι βγεί. Ελπίζω να έχουμε και λίγο τύχη που μας έχει λείψει τον τελευταίο καιρό.
Sponge Bob
QUOTE(gantalf @ Mar 9 2007, 02:22 PM) *
katestramene σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε.Όντως το παιχνίδι της χρονιάς τη Δευτέρα για όλους μας.Ελπίζω όλα να πάνε καλά (για μας) και να κερδίσουμε,για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε.
Όσο για τον antikeimeniko,είσαι κακομοίρης.Αν θες,σου λέω και ποιός είμαι,αλλά για πες μου,πότε ασχολήθηκα με τον Μαγκωνάκη?Έγώ για την ΑΕΚΤ μιλάω,αλλά εσυ τον χαβά σου.Και μη στεναχωριέσαι,οι διαιτητές δεν θα μας αδικήσουν,είναι Α1 ο ένας και Α2 ο άλλος.Και μη κάνεις το κόπο να έρθεις τη Δευτέρα,δεν έχει εισιτήρια έτσι κι αλλιώς.Τα πήραν οι ομάδες κι έχουν μείνει ελάχιστα για τις ανάγκες του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να έρθει στο γήπεδο.Το κλειστό της Εθνικής Αντίστασης είναι πολύ μικρό για τις ανάγκες ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Αλήθεια, δεν υπάρχουν εισητήρια για αυτό το ματς? Κρίμα, γιατί φαντάζομαι πως πολύ κόσμος θα ήθελε να το δεί.
antikeimenikos
QUOTE(gantalf @ Mar 9 2007, 12:22 PM) *
[u]Όσο για τον antikeimeniko,είσαι κακομοίρης.Αν θες,σου λέω και ποιός είμαι,αλλά για πες μου,πότε ασχολήθηκα με τον Μαγκωνάκη[/u]?Έγώ για την ΑΕΚΤ μιλάω,αλλά εσυ τον χαβά σου.Και μη στεναχωριέσαι,οι διαιτητές δεν θα μας αδικήσουν,είναι Α1 ο ένας και Α2 ο άλλος.Και μη κάνεις το κόπο να έρθεις τη Δευτέρα,δεν έχει εισιτήρια έτσι κι αλλιώς.Τα πήραν οι ομάδες κι έχουν μείνει ελάχιστα για τις ανάγκες του υπόλοιπου κόσμου που θέλει να έρθει στο γήπεδο.Το κλειστό της Εθνικής Αντίστασης είναι πολύ μικρό για τις ανάγκες ενός τέτοιου παιχνιδιού.

Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι : το ότι σε προσφώνησα φίλο το παρεξήγησες και για αυτό και ο χαρακτηρισμός κακομοίρης.Ξέρω παρασύρθηκες δεν πειράζει.Σου παραθέτω λοιπον αυτούσιο το κείμενο σου που είναι και η απάντηση για το πότε ασχολήθηκες με τον ακατανόμαστο:

"kalhspera ki apo mena.egw eimai edw na milhsw gia a' eskana.paizw sthn aekt,me th petra tou skandalou,to magkonakh.de xerw gia tis diaithtikes tou ikanothtes,alla paiktika einai poly kalos paikths.aytos mas exei krathsei fetos ekei psila.tyxaia ekatsa prox8es kai eida to paixnidi kai de nomizw oti ta paidia pou xasane exasan exaitias tou dimitri.mallon o proponhths tous eftaige.yperbolikos.o dimitris ekane ena la8os se mia bolh pou mallon eprepe na metrhsei diplh,alla kata t'alla htan poly kalos.kai oi texnikes poines swstes"

Τώρα λοιπόν που μόνος σου απάντησες στον ευατό σου θέλω να σου πω ότι και οι τυφλοί είδαν σε εκείνο το παιχνίδι. Ο μόνος που δεν είδε είσαι εσύ.Αν όλοι όσοι είδαν και τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν είναι κακομοιρηδες να μας το πεις για να ξέρουμε bball.gif Για το τέλος σου έβαλα και μια μπάλα του μπάσκετ και σου εξηγώ τι είναι γιατί από οτι φαινεται η σχεση σου με το αθλημα ειναι πολυ μακρινη ή εθελοτυφλεις για να καλυψεις τους φιλους σου.
Περαστικα σου και αν δεν εχεις επιχειρηματα μην γραφεις τιποτα έτσι και αλλιως το post δεν ειναι υποχρεωτικο. Οσο για την Δευτερα δεν ειχα καμια ιδιαιτερη καψα να σε δω να παιζεις, μονο για διαμαρτυρια προτεινα να πανε τα παιδια .Επιφυλασσομαι για την επομενη φορα και μαθε οτι και οι διαιτητες Α1 και Α2 για να φτασουν εκει που ειναι οπως και καποιοι γνωστοι σου ονειρευονται εκαναν το ιδιο. Εκτος αν κατεβηκες απο τον Αρη και δεν το ξερεις.
katestramenos
Κρεπα..επαιξε ο Μιμης. Πηγαμε καλα στο πρωτο δεκαλεπτο αν και ημασταν πισω 5 ποντους αλλα βγηκαμε γρηγορα με φαουλ και μετα παγωμενοι στο 3 δεκαλεπτο βγηκαμε εκτος κλιματος. Χασαμε καμια 12αρια βολες ενω οι αντιπαλοι μας το πολυ 4. Μονο τις βολες να μην ειχαμε χασει θα κερδιζαμε ευκολα. Αν πηγαιναμε και καλυτερα ολοι στο δευτερο ημιχρονο θα ηταν αλλιως τωρα τα πραγματα. Ελπιδες υπαρχουν και εχουμε σκυλιασει ολοι. Παμε να πολεμησουμε ολα τα παιχνιδια και οτι γινει. Εσεις?Γιατι θα εισαι αρρωστος ρε στο μεταξυ μας?Που το ξερεις απο τωρα? σε κανα μηνα παιζουμε...
katestramenos
Γκανταλφ καλησπερα.
Ενω τις αποψεις του αντικειμενικου τις συμμεριζομαι εχω παραδεχτει μεχρι τωρα οτι και εσυ σε αυτα που λες εισαι σχεδον αντικειμενικος και σωστος.
Πριν λιγο ομως διαβασα την απαντηση σου!!!
Το να λες καποιον κακομοιρη εδω δεν ειναι προς τιμην σου . Απο το πληκτρολογιο ειμαστε ολοι γνωστες,μαγκες κτλ.
Οντως εχεις αναφερθει στον διαιτητη που αναφερετε και οι δυο σας ανωθεν(εγω απλα δε τον αναφερω γιατι δε θελω να ξανασχοληθω και δε θελω να δινω πατηματα) ως πετρα του σκανδαλου ,δε μπορει να ειναι τοσο κακος κτλ. Η αφορμη πιστευω για να ξεκινησεις να γραφεις απο τη προηγουμενη παρασκευη ηταν αυτος. Κανεις απο τους τελευταιους που εχουν συμμετασχει στο φορουμ αυτο δεν εχει ασχοληθει ουσιαστικα με την Α εσκανα παρα μονο οτι θα γινει ενα σπουδαιο ματς.(αεκτ - αρης νικαιας). Καθως επισης δεν εχω δει και αλλο παικτη της Α να συμμετεχει εδω μεσα...
Προσωπικα πιστευω οτι εισαι ΕΣΥ ο συγκεκριμενος ανθρωπος και παρουσιαζεσαι ως απλα ενας συμπαικτης του γιατι δεν θες να δωσεις στους υπολοιπους να καταλαβουν οτι σε καει, το τι γραφεται εδω μεσα και το οτι ασχολεισαι συνεχεια. Το επαναλαμβανω ειναι απλα η αποψη μου και να το διαβασουν ολοι καλα το κειμενο που τους ενδιαφερει.
Λοιπον κυριε ακατανομαστε οπως λεει και ο Πανουσης... Καταλαβες τα λαθη σου μπηκες εδω μεσα γιατι ξερεις για το ποστ αυτο ! Μπηκες λοιπον να δεις τι αποψη εχει ο κοσμος και διαμεσου του ανωνυμου Gandalf πηγες να καλυφτεις. Δε με νοιαζει τι εκανες τι κανεις και τι θα κανεις. Δεν ασχολουμαι πλεον και το ξαναλεω!
Ο λογος και αφορμη που γραφω ειναι το κακομοιρης που ανεφερες. Αν αυτα που υποστηριζω ισχυουν καταλαβαινεις απο μονος σου ποιος ειναι ο κακομοιρης...

Τωρα για το παιχνιδι της δευτερας σας ξαναευχομαι καλη επιτυχια και ο καλυτερος να κερδισεις. Δεν εχω προσωπικα με κανεναν και παντα θελω να βλεπω κατι καλο. Καλο θα ειναι το παιχνιδι αυτο και θα ηθελα να εχω εισητηριο αλλα αν δε βρω απλα θα ασχοληθω να μαθω τι εγινε. τιποτα παραπανω..

Θελω να συνεχισω λεγοντας οτι αν αυτα που ισχυριζομαι δεν ισχυουν δεν χρειαζεται να απαντησεις. Αν δεν εισαι εσυ ο συγκεκριμενος κυριος τοτε απλα σου ευχομαι καλη επιτυχια. Αν ομως πας να απαντησεις σε αυτα που γραφω τοτε ολο το φορουμ θα καταλαβει οτι αυτα που λεω δεν ειναι απλα ισχυρισμοι αλλα και Αληθεια.
Ειναι στο χερι σου να μας διαφωτισεις...

Κλεινω με τα εξης.
Δε θα ξαναγραψω στο φορουμ για τον εξης λογο. Ανοιγω τον υπολογιστη και αντι να διαβασω κατι ουσιαστικο
διαβαζω επιθεσεις και υπαινιγμούς για καθετι που γραφω. Προφανως το κανω και εγω δεν βγαζω την ουρα μου απεξω. Επειδη θελω να μην χανω τη ψυχραιμια μου και να χαλιεμαι απλα θα διαβαζω και η σιωπη μου θα ειναι η απαντηση για το καθετι. Αν θελει καποιος "φιλος" να τον πληροφορησω για κατι και μπορω ας γραψει και θα του απαντησω μεσω προσωπικου μηνυματος. Δε με νοιαζει να μπω στο τρυπακι " απανταω για να τη πω σε καποιον και μετα να περιμενω απαντηση του για να του τη ξαναβγω. "
Αυτα τα καναμε καποτε στο σχολειο. Εδω ουσια εχει η πληροφορηση οχι η ειρωνια και η μαγκια. Το εχω κανει και εγω το παραδεχομαι απλα δεν μπορω να ασχοληθω αλλο.

Σας ευχαριστω πολυ.

Φιλικα Κατεστραμενος
goos
Παιζω στη Αμφιαλη 6χρονια και πιστευω οτι ξερω πολυ καλυτερα τα πραγματα απο εσενα.Δεν μπορεις να λες οτι επαιρνε τηλεφωνα ανθρωπος απο εμας για να μην σας δωσουν τα δελτια.Στο ξαναλεω αν εχει παντελονια να σου πει το ονομα αυτου που σας επαιρνε τηλεφωνο και να τον κανεις ρομπα τον παραγοντα μας δημοσια αλλα στο ξαναειπα ,βλεπει φαντασματα ο φιλος.Ως την ωρα που αρχισε το παιχνιδι δεν ξεραμε καν ποιοι δεν παιζουν.Ειδα πριν λιγο σε dvd το πρωτο παιχνιδι μας και αν θεωρεις απωλειες μεγαλες τα 2 παιδια που δεν επαιξαν τι να πω;Δεν λεω παλευουν τα παιδια φιλοτιμα αλλα ως εκει.Οι διαιτητες λετε ηταν καλοι αλλα τα 2 τελευταια λεπτα σας αδικησαν οποτε διαμορφωσαν κ το αποτελεσμα.Μαλλον υπαρχει σχεδιο τελικα να ριξουν τον Πειραικο!!Επισης ο Πειραιικος ειναι καλυτερος απο την Αμφιαλη,αληθεια σε τι πραγμα;2 φορες δεν χασατε;Η εχει καλυτερο υλικο;Για τον Αετο που λετε ,μια χαρα ομαδα ειναι δεν ξερω αν επρεπε να ειναι εκει αλλα σηγουρα ειναι καλυτερη απο πολλες στην κατηγορια.Meta το παιχνιδι με εμας πηραν το δελτιο στον καλο τους τον ψηλο γιαυτο εχουν προβλημα τωρα.Και τελος οποιος ειναι μαγκας θα σωθει 7 παιχνιδακια εμειναν ,αρκετα για να κανεις νικες και να σωθεις οποτε δωστε απαντησεις στο παρκε και αφηστε τις γκρινιες και τα φαντασματα.Α' οταν μια ομαδα στο β' γυρο εχει ρεκορ 4νικες και 2 ηττες νομιζω οτι κατι λεει !
antikeimenikos
Αν ξερεις σε παρακαλω βοηθησε με goos .Ποιας ομαδας παραγοντας επιτεθηκε σε διαιτητη και δεν θυμαμαι καλα αν τον ξυλοκοπησε κιολας αλλα αν θες το μαθαινω και σε ενημερωνω και δεν τιμωρηθηκε με αφαιρεση βαθμων? Αν δεν ξερεις την απαντηση ρωτα στην ομαδα σου ολο και καποιος θα ξερει.
antikeimenikos
QUOTE(antikeimenikos @ Mar 9 2007, 03:26 PM) *
Αν ξερεις σε παρακαλω βοηθησε με goos .Ποιας ομαδας παραγοντας επιτεθηκε σε διαιτητη και δεν θυμαμαι καλα αν τον ξυλοκοπησε κιολας αλλα αν θες το μαθαινω και σε ενημερωνω και δεν τιμωρηθηκε με αφαιρεση βαθμων? Αν δεν ξερεις την απαντηση ρωτα στην ομαδα σου ολο και καποιος θα ξερει.

Μην κουραζεσαι Αμφιαλη λεγεται η ομαδα και ο παραγοντας απο τοτε ειναι συνεχεια στην εξεδρα, βαθμοι δεν αφαιρεθηκαν ποτέ.Εχεις δικιο λοιπον απο τα συμφραζομενα ολοι καταλαβαν οτι ποτε και κανεις δεν εχει παρει στην Εσκανα για να σωσει το τομαρι σας.Μπασκετικα δεν θελω να το συνεχισω γιατι εκρινες δυο παικτες απο ενα βιντεο. Εχω λοιπον αν ενδιαφερεσαι dvd που βαζει ο καθενας απο αυτους 12 ποντους και κατεβαζει 10 ριμπαουντ.Ο ψηλος σας πολυ καλος παικτης αλλα θα ειχε φαει τοσο ξυλο που θα περπαταγε με το ζορι και οταν λεμε ξυλο μπασκετικο για να παρει θεση και οχι κανονικό..Κανονικο δινετε μονο εσεις και δινετε το καλο παραδειγμα και στις αλλες ομαδες.
goos
Να εισαι σηγουρος οτι τον συκγεκριμενο παραγοντα τον αγαπανε πολυ στην εσκανα και αν επερνε τηλ εκει θα του εκαναν ολες τις χαρες biggrin.gif διαιτητη φιλε μου δεν βαρεσε.πηγε να βαρεσει και αυτο εγινε οταν το παιχνιδι ειχε ληξει και η ομαδες δεν ηταν καν μεσα στο γηπεδο.επισης φιλε μου δεν ηταν στον παγκο για να τιμωρηθει η ομαδα αλλα στην εξεδρα.δηλ αν εγω ειμαι στην εξεδρα και παω και χτυπησω διαιτητη ,επειδη παιζω στην Αμφιαλη θα πρεπει να τιμωρηθει η ομαδα;ωραια τα λες αλλα ας το τελειωουμε το θεμμα.7 αγωνιστικες μονο εμειναν.κανε 4 νικες και θα σωθεις .απλα πραγματα
antikeimenikos
QUOTE(goos @ Mar 9 2007, 03:45 PM) *
Να εισαι σηγουρος οτι τον συκγεκριμενο παραγοντα τον αγαπανε πολυ στην εσκανα και αν επερνε τηλ εκει θα του εκαναν ολες τις χαρες biggrin.gif διαιτητη φιλε μου δεν βαρεσε.πηγε να βαρεσει και αυτο εγινε οταν το παιχνιδι ειχε ληξει και η ομαδες δεν ηταν καν μεσα στο γηπεδο.επισης φιλε μου δεν ηταν στον παγκο για να τιμωρηθει η ομαδα αλλα στην εξεδρα.δηλ αν εγω ειμαι στην εξεδρα και παω και χτυπησω διαιτητη ,επειδη παιζω στην Αμφιαλη θα πρεπει να τιμωρηθει η ομαδα;ωραια τα λες αλλα ας το τελειωουμε το θεμμα.7 αγωνιστικες μονο εμειναν.κανε 4 νικες και θα σωθεις .απλα πραγματα

σου θυμιζω τον αγωνα του Ιωνικου που μπηκε οπαδος μεσα, χτυπησε τον εποπτη και τιμωρηθηκε η ομαδα και αφαιρεθηκαν και βαθμοι. Αυτα για να μαθαινεις.
goos
ελληνικα μιλαμε.το παιχνιδι οταν εγινε το περιστατικο ειχε τελειωσει.ειχαν φυγει η ομαδες.πιστευω ειναι κατανοητο αυτο.
antikeimenikos
καθε φορα που μιλας εκτειθεσαι ακομα περισσοτερο ακομα και οταν τελειωσει το παιχνιδι δεν μπορεις να χτυπησεις/απειλησεις κανεναν.Ο διαιτητης κανει συμπληρωματικη εκθεση και σε στελνει σπιτι σου και στην ομαδα αφαιρουνται βαθμοι.
Φιλε goos. Επειδη καταλαβαινω οτι δεν εχεις γνωση επι του θεματος δε σε παρεξηγω.Μονο παραδεξου οτι εισαι ασχετος με το θεμα για να μην ασχολουμαστε και εμεις αδικα μαζι σου.
petza12
Ειμαι πολυ υπηρεφανος για την ομαδα μου .Εχτες ο Πας εδειχνε συνεχεια πως οτι και γινοτανε δεν παραταγε με τιποτα το παιχνιδι.Δεν θελω να πω τιποτα για την διαιτησια.Τους βαρεθηκα.Προσωπικα πιστευω οτι εγινε ενα πολυ ωραιο παιχνιδι με συνεχεις εναλλαγες στο σκορ που κριθηκε στις λεπτομερειες,αλλα και εμεις παιξαμε με το μισο ροστερ μας.Αυτο με κανει να πιστευω πως στα επομενα παιχνιδια θα παμε πολυ καλα.Βαζω στοιχημα με οποιον θελει οτι ο ΠΑΣ θα κανει τουλαχιστον 5 νικες.Ολοι στην ομαδα εχουμε το πεισμα να μεινουμε στην κατηγορια και θα το αποδειξουμε.
Προσωπικα θελω να πω για την Αμφιαλη οτι ειναι μπασκετικη ομαδα με πολυ καλο ποιντ γκαρτν αλλα δεν εχει καθολου τεσσαρι.Και επισης να τονισω οτι υπηρχε πολυ καλο κλιμα στο παιχνιδι παροτι ντερπμυ και παροτι στον πρωτο αγωνα υπηρξε μια αναταραχη στο τελος και καποια επεισοδια.
Δεσμευομαι προσωπικα οτι η ομαδα μου θα παραμεινει στην κατηγορια shot.gif
goos
Ας τελειωσει εδω το θεμμα.το παιχνιδι τελειωσε νικησαμε και ειμαστε κοντα στον στοχο μας .Στο τελος 3 ομαδες θα πεσουν,οι 3 χειροτερες biggrin.gif
leonkalf
QUOTE(Sponge Bob @ Mar 9 2007, 12:41 PM) *
Και ποιός είναι υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή?

Ανέλαβε ο προπονητής που ήταν ως χθες στο εφηβικό τμήμα.
Είναι ξένος, από Γιουγκοσλαβία αν δεν κάνω λάθος, γύρω στα 55.
krepas
ε ρε περασι που εχει ο παςςςςςςςςςς!!!!αφου το ξερετε!παντα ειμασταν οι τυπικα ευνοοιμενοι και παντε εμας....ξερετε εσεις!!!λοιπον παμε γερα να σωθουμε και βλεπουμε μετα!!!
leonkalf
Τι βλέπεις για μετά??

Κάνω το post 667 του topic, για να μην μείνει πολύ ώρα στο δικό σου 667-1 (δε το γράφω καν.. tongue.gif )
krepas
biggrin.gif
leonkalf
Η 19η αγωνιστική της Β' κατηγορίας:

*ΜΕΓΑΡΑ–ΤΑΤΑΥΛΑ 88-52(44-28)
ΜΕΓΑΡΑ(Μάνταλος, Κουτσούκος): Μούρτος, Δεβεζόγλου 5(1), Σούρδης 8(2), Καραγιάννης 19(1), Ρουμπελάκης 8, Μαζιώτης 3(1), Παριανόπουλος 10(1), Λυτόπουλος 8 , Κακαλέτρης 10(1), Μερακλής 5(1), Δομπρογιάννης 12(4)

ΤΑΤΑΥΛΑ (Βρεττός, Πούγγουρας ): Καραπιπέρης 7, Ροδόπουλος 6, Τζιάνος 2, Οικονόμου 2, Πλούσσος 3, Γκόβας 27(6), Φουκαρίδης 5 .

*ΕΥΡΥΑΛΗ-ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗ 53-47(17-28)
ΕΥΡΥΑΛΗ (Βόβορας, Μαρσέλος ): Μανιάτης 3(1) , Σκαλίδης , Καμπούρης 21(4), Μήτσου 2, Δημητρίου, Παπαδόγιαννης , Μαστρογιάννης 4, Λυμπερογιάννης 3, Μπογατσιώτης 16(3), Σκαρίμπας 2, Βατιμπέλας 2

ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) : Ωστιν, Παπαχριστοδούλου 3(1), Αποστολόπουλος 7(1), Διαμαντής 13(1), Χρήστο 12 , Μπελίτσος 2, Θεοδώρου 10, Ίσσαρης

*ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ–ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ 86-78(39-25)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Βασιλόπουλος 7, Μπούτας 2, Λαζαράκος 13, Καλεμτζάκης 15, Κραψίτης 26, Τσιλιβάκος Δ.1, Μπέττας 9, Καούστος 6, Παπαδάκης 6

ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ (Μαυρογιάννης, Μαρουσόπουλος): Μπακογιάννης 11, Προσελέντης 15, Παρμαξίδης 6, Λεβέντης 1, Κοσκινάς 20, Νικόλτσος 10, Καραλουκάς, Αντωνάρας 1, Μέμεζας

*ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ–ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 57-53 (29-30)
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Περτέσης,Σκούφαλος): Κανελλάκης 1, Παπαγιαννίδης 3(1), Νικολόπουλος, Σταματόπουλος, Ντώνη, Τζώρτζης 5(1), Μιχάλης 19, Καρκανιάς 13(1), Τσιμπώνης 6, Μπαρμπαρόσος 3, Μπάγιας 7(1).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Γιαννικάκης) : Βίλιας 8, Μακρυδάκης 2, Καλφαγιάννης 20(2), Μητρόπουλος 3(1), Μουκοβίνας 2, Χαϊδεμένος 4, Κραββαρίτης 2, Κόντης 9, Κατσαρός 3

*ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ.- ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. 71-64(34-29)
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Περαντωνάκης): Τυροκόμος 3(1), Σκαμνάκης 12(1), Σοφιανόπουλος 23, Χαλκιαδάκης 4, Καρατζάς 5, Τσαρτσάνι , Κουμπής 1, Γαλαράς 19(3), Αντωνίου 2, Αναστασάκης 2

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός) : Μπρέγιαννης , Κούβακας 8, Μαγγιώρος , Αγγέλης , Γκούρας , Χνάρης 8, Μαρακάκης 10(2), Οικονόμου 15(1), Σουφλερός , Τρουλάκης 7(1), Γκιοβάσο 16(3)

*ΑΟΝΑ–ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 66-63 (27-34)
ΑΟΝΑ (Χαρεράς , Γκαναβίας): Κουνενής, Κουγιούφας 2, Λαγγουράνης 6, Λαγιόπουλος 26(2), Παπαδημητρίου 12, Μανωλιάδης 11(1), Ανδρίτσος 2, Λουλουδάκης ,Παπαδόπουλος 7.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 (Ρουμελιώτης , Ρεπαντάς): Λαυρέντζος 1,Μπάστας 2, Χριστόπουλος 8(1), Γιαννόπουλος 5, Δακουτρός 23(3), Μακρής 4, Σαραντινάκης 20(1)

*ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ–ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ 70-71(33-37)
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Παπαευθυμίου, Αλεξανδρόπουλος): Ιμπραημάκης 10, Κιουλάφας 9(1), Αντωνάκος 7(1), Σαββίδης 5, Γκιουλιστάνης 3, Μύλλερ 5(1), Ξενικάκης 13(2), Σταματόπουλος Δ. 3(1), Ζερβουλάκος 15(3) .

ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Ζαχαράκης) : Βουρλιωτάκης-Περδικάρης 2 , Κουκούρης 19(2), Πολυδωράκης 13, Αργυρόπουλος 8(1), Καρατσόλης 10(1), Φουντής , Κόϊκας , Ηλιαδάκης 6, Παλατιανός 6(1), Μούρτος 5(1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (19 ΑΓ.)
1.Αετός 33(14-5),
2. Μέγαρα 32(13-6)
- ΕΑ Νικαίας 32(13-6)
4. ΑΟΝΑ 31(12-7)
5. Αστέρας 30(12-6)
6. Ν.Σμύρνη 29(10-9)
- Ευρυάλη 29(10-9)
8.Ακαδημία 28(9-10)
9.ΓΑΣΕ 27(8-11)
10.Βουλιαγμένη 26(8-10)
11.Αμφιάλη 26(7-12)
12.Πειραϊκός ΑΣ 25(6-13)
- Δάφνη 25(7-12)
14.Ταταύλα 22(3-16)

*Η Δάφνη Αγ. Δημ. έχει ένα μηδενισμό

*Βουλιαγμένη κα Αστέρας Αγ. Δημ. έχουν αγώνα λιγότερο (Κυριακή 18/3 St Lawrence)
antikeimenikos
themi7 ησουν χθες στα Καμινια. Πως το ειδες το παιχνιδακι?
antikeimenikos
περασε μια ολοκληρη μερα και κανεις δεν καταδεχτηκε να γραψει κατι smile.gif
Το πρωταθλημα πλεον εχει φτασει στην τελευταια στροφη και αυτη η αγωνιστικη θα κρινει πολλα. Αν στο ντερμπι Η Δαφνη κερδισει την Αμφιαλη και ο Πας κανει την εκπληξη μεσα στη Νεα Σμυρνη τοτε θα γινει φοβερο μπλεξιμο στην ουρα της βαθμολογιας με τριπλη ισοβαθμια!!!

Υ.Σ. Δεν καταλαβα τελικα οποιος καταφερνει να τιναξει στον αερα ενα αδιαφορο παιχνιδι η επιβραβευση του μια αγωνιστικη μετα ειναι να σφυριξει το ντερμπι κορυφης? δεν εχουν καθολου χιουμορ αυτοι που οριζουν τα διαιτητικα διδυμα , εγω θα τον εβαζα να σφυριξει το Πας-Αμφιαλη smile.gif
themis7
στο γηπεδο αυτο μπαινουν πολλα τριποντα!! και αυτο δεν σας βοηθαει! οποιος ερχεται εκει και εχει καλο σουτ κανει παρτι ετσι δεν μπορειται να παιξεται σφιχτη αμυνα και να δωσετε βοηθεια στουσ ψηλους! αν επαιζε ο ψηλοσ σας πιστευω οτι θα κερδιζατε γιατι ο ψηλος της αμφιαλης εκανε την διαφορα μιας και ειναι και καλος παιχτης και δεν ειχατε καποιον να τον σπρωξει! αν συνεχισετε με το ιδιο παθος θα σωθειτε!!! για μενα αξιζετε συγχαρητηρια!!! μου αρεσει πολυ να βλεπω συσπειρωμενες ομαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
leonkalf
Σε προωρο αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας,
η Ακαδημία'89 κέρδισε 59-47 την Ευρυάλη στα Καμίνια.
Χ.Π
κανενα αποτελεσμα απο α' εσκανα ???
leonkalf
Ξέρω μόνο ότι ο Πορφύρας κέρδισε μέσα στο Ρέντη με 2π. διαφορά.
Στο τέλος ο Παπαστυλιανός του Ρέντη πήρε επιθετικό rebound από χαμένη βολή, σούταρε αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε χάνοντας την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.
Χ.Π
ποιος παπαστυλιανος αυτος που εχει περασει απο αμυντα ως παικτης αλλα και ως βοηθος προπονητη εφηβικου απο τον σπορτινγκ??? ή απλα συμπτωση edit:αντωνης ειναι αυτος που λεω
leonkalf
Δεν ξέρω αν έχει περάσει από τις ομάδες που αναφέρεις.
Ξέρω ότι ξεκίνησε από Κρόνο, μετά ήταν Αστέρα Αγ.Δημητρίου, από πέρσι Ρέντη και ασχολείται και με προπονητική σε μικρές ηλικίες (και λόγω ΤΕΦΑΑ).
bill 7
Η ΑΕΚΤ ΚΕΡΔΙΣΕ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ!!ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ Ο ΜΑΓΓΩΝΑΚΗΣ!!
leonkalf
Οπότε η αγωνία συνεχίζεται...

Όμως δεν κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα η ΑΕΚΤ, οπότε ο Άρης έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια και αν γίνει (ειδικά από τον Άρη) κάποιο στραβοπάτημα.

Κάποιοι από εδώ μέσα μάλλον τον μάτιασαν τον Μαγγωνάκη ... tongue.gif
Περαστικά του, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό.
scales84
QUOTE(gantalf @ Mar 4 2007, 08:02 PM) *
eipame file,apopseis einai aytes.egw den symfwnw...pou na deis emeis ti trabame ka8e deytera sthn a'.leonkalf eyxaristw gia thn ypodoxh.dyskolo paixnidi to abriano,oso ki an brisketai se ptwtikh poreia h glyfada.exei kalous paiktes alla an tous bgaleis ektos ry8mou kai tous eknevriseis,tote ola einai sto xeri mas.arkei na mas kanei to xatiri kai o porfyras kai na kerdisei ton arh.eseis leon pws to blepeis?dyskolh h b' fetos...

ti trabate re file kathe deytera;;;tha milisete kai tis aekt gia diaitisia;;;oi mises omades exoun parapona gia ta metaksi sas.egw paizw stin eleftheria kai akousa me ta aftia mou ton maggonaki sto paixnidi tou prwtou girou na leei ston zagkli dws mou kana foul den mporw na paiksw etsi..ka ti ekana;;;antiathlitiko stin epomeni fasi...oso gia ton 2o gyro...stathopoulos,tsilionis kai sto 32 ta foul ita 4 -25.an den einai pagkosmio rekor peite to mou..tespa tha thela na mou peite ti gnomi sas gia tin omada mou;;;pws mas blepete;;;
leonkalf
Καλώς μας ήρθες στην παρέα scales84. Καλές συζητήσεις να έχεις, απλά γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Η ομάδα σου είναι μια καλή ομάδα, αξιόμαχη που πιστεύω ότι θα το παλέψει ως το τέλος για να σωθεί. Έχει ελπίδες και θα πρέπει να τα δώσετε όλα ως το τέλος.
Διακρίνω μια έλλειψη λύσεων κάτω από το καλάθι που είναι το κύριο πρόβλημά σας. Είχατε απώλειες εκεί? Έφυγαν κάποιοι?

Φέτος σας έχω δει λίγο σε 2 παιχνίδια. Το παλεύατε αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η έλειψη ψυχραιμίας και ίσωσ εμπειρίας σας έκαναν να φύγετε ηττημένοι.

Δώσε χαιρετίσματα στον Κόλλια και στον Πατέλη από Λεωνίδα.
bball.gif
scales84
ΦΙΛΕ ΚΑΛΦ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΓΑΝ.ΠΗΡΑΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΟΟΥΤΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΕΓΩ,Ο ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ 3 ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΤΟ 86 2ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΠΗΑΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΡΑ.ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ....ΠΑΝΤΩ Σ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΚΙ ΕΓΩ....
krepas
ποτο ποτο ποτο ποτο!!!
scales84
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΡΕΠΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!
dizzy_fingers
Φίλτατε scales αλλά και όσοι υπόλοιποι το κάνετε, όταν σας ζητούμε να μη γράφετε με greeklish, δεν εννοούμε να αρχίσετε τα κεφαλαία biggrin.gif.

Πεζά ελληνικά. Αυτό ζητούμε (ούτε τόνους θέλουμε, ούτε ορθογραφία κοιτάμε). Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ κουραστικό σε μεγάλες δόσεις.
womanplayer
ξερει κανεις τι επαθε ο Μαγγωνακης?
krepas
τον γλωσσοφαγατε μπαγασιδες!!!!
womanplayer
QUOTE(krepas @ Mar 15 2007, 02:06 AM) *
τον γλωσσοφαγατε μπαγασιδες!!!!

τι του ειπαν δηλαδη ???( καμια φορα την τυχη σου την φτιαχνεισ μονοσ σου ...)
krepas
πλακιτσα μορε κανουμε εδω και αυτο!!!τιποτα παραπανω!!!δεν τον εχω δει να παιζει αλλα εχω ακουσει καλα λογια
scales84
Πάει για εγχείρηση.Μάλλον χιαστό από ότι κατάλαβα.είναι καλός διαιτητής γι αυτό έχουν κάθε δίκιο να του τα χώνουν αν έκανε αυτά που λένε.όσο για παίκτης καλός είναι αλλά υπερπροστατεύεται από τους συναδέλφους...
krepas
πως φενεται ο παιχτης που ειναι μεσα στα κολπα!!!γεια σου ρε σκειλς!!!
leonkalf
Στα υπόλοιπα σημερινά ματς (θυμίζω τη Δευτέρα η Ακαδημία κέρδισε 59-47 την Ευρυάλη),

ο Αστέρας κέρδισε 64-50 τον ΑΟΝΑ (σημαντική νίκη που αφήνει πίσω τον ΑΟΝΑ πλέον),
τα Μέγαρα κέρδισαν εύκολα στην Ελευσίνα το ΓΑΣΕ,
η Νίκαια πέρασε επίσης εύκολα από τα Ταταύλα,
ο Αετός έχασε στην έδρα του από τη Βουλιαγμένη,
η Δάφνη πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη στην Αμφιάλη
και η Ν.Σμύρνη κέρδισε 1π. τον Πειραϊκό.
goos
η δαφνη νικησε την αμφιαλη 10ποντους.ως το τελευταιο λεπτο η ομαδες ηταν ποντο ποντο και αν δεν ειχαμε στην τελευταια περιοδο 1 στις 13 βολες σηγουρα κατι θα γινοταν.η αμφιαλη δεν ειχε αρχη και τελος σε ολο το παιχνιδι και η δαφνη καλυτερη σε ολο το παιχνιδι νικησε δικαια.μπραβο τους που εδειξαν πως πρεπει να παιζουν οι ομαδες 41.gif
scales84
Όχι ρε μάγκες.1π έχασε ο ΠΑΣ πάλι.Κρίμα τα παιδιά και τώρα μάλλον δυσκολεύουν τα πραγμάτα ετσι δεν είναι;;
mambo1979
μαγκες ημαρτον με αυτον τον αονα. πολυ μυρωδιάς ο κόουτς πολύβιος. ομάδα με τέτοιο ρόστερ αλλά χωρίς ρόλους, άμυνα και μπάσκετ τουρλυμπούκι. είναι ντροπή για την προσπάθεια κυρίως του Μανωλιάδη, που είναι μακράν ο κορυφαίος της κατηγορίας. το παιδί αν δεν είχε πρόβλημα στα πόδια έπαιζε για πλάκα Α2.(είχε πάει άλλωστε αμύντα). κριμα για αονα. δεν ανεβαίνει.
αληθεύει ότι αετός καλλιθέας ψιλοαλητείες; δεν το λέω εγώ άκουσα νατο λένε για τον προπονητή του που έκανε χειρονομίες σε ματς με ευρυάλη; αν ξέρει κάποιος να πει.
leonkalf
H 20η αγωνιστική με αριθμούς :

Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. 69-68 (30-33)
ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) : Πελέκης , Παπαχριστοδούλου 5(1), Αποστολόπουλος , Διαμαντής 13(2) , Χρήστο 2, Μπελίτσος 2, Θεοδώρου 14(2), Ίσσαρης , Μπελίτσης , Γκούβελης , Ώστιν 14 , Τοπαλίδης 19(3)

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Παπαευθυμίου, Αλεξανδρόπουλος): Ιμπραημάκης 5, Μούρτζης, Αντωνάκος 3, Σαββίδης 19(1), Γκιουλιστάνης, Μύλλερ 13(1), Ξενικάκης 3, Σταματόπουλος Δ., Σταματόπουλος Γ., Αντωνουσάκης , Ζερβουλάκος 17(3), Κιουλάφας 8 .

*ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 64-70 (24-33)
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός) : Μπρέγιαννης 2, Κούβακας 8, Αγγέλης , Χνάρης 12(1), Μαρακάκης 6(1), Οικονόμου 14 , Γκιοβάσο 3(1), Μπουζιάνης 18(2), Σουφλερός

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Βασιλόπουλος 13 , Μπούτας 6, Λαζαράκος 14(3), Καλεμτζάκης 2, Κραψίτης 13, Τσιλιβάκος Α., Τσιλιβάκος Δ., Μπέττας 7(1), Καούστος 6, Παπαδάκης 8(1)

*ΓΑΣΕ – ΜΕΓΑΡΑ 52-91 (25-42)
ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ (Μαυρογιάννης, Μαρουσόπουλος): Μπακογιάννης 5 , Προσελέντης 11(1)Παρμαξίδης 5(1), Κοσκινάς 8(2), Νικόλτσος 1, Μέμεζας 8, Αντωνάρας 14 .

ΜΕΓΑΡΑ(Κουτσούκος, Νίκου): Δεβεζόγλου 8, Σούρδης 4(1), Καραγιάννης 21(1), Ρουμπελάκης 2, Αδράμης 2,Μούρτος 5(1) Μαζιώτης 13(3), Παριανόπουλος 4, Λυτόπουλος 7, Κακαλέτρης 3 , Μερακλής 22(3)

*ΤΑΤΑΥΛΑ – ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 50-82 (21-37)
ΤΑΤΑΥΛΑ (Βρεττός, Πούγγουρας ): Καραπιπέρης 20, Πλούσσος 1, Κορωναίος 6, Τζιάνος 2, Οικονόμου, Γκόβας 2, Φουκαρίδης 7, Μάγλος 10 , Γκανιάτσος 2 .

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Περτέσης ,Σκούφαλος): Κανελλάκης 3, Παπαγιαννίδης 2, Ζεμπερλίγγος 2, Χατζηνικολάου 3(1), Ντώνη 6(1), Τζώρτζης 13(3), Μιχάλης 18(1), Σταματόπουλος 4, Καρκανιάς 14(3), Τσιμπώνης 8, Μπαρμπαρόσος 4 , Μπάγιας 5(1).

*ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.- ΑΟΝΑ 64-50 (31-26)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Γιαννικάκης, Καραϊσκάκης) : Βίλιας 10(1), Μακρυδάκης 1, Καλφαγιάννης 7(1), Μητρόπουλος 2 , Μουκοβίνας 2, Χαϊδεμένος 14, Κόντης 13, Κραβαρίτης 3(1), Κατσαρός 12

ΑΟΝΑ (Χαρεράς , Γκαναβίας): Κουγιούφας 4(1), Λαγγουράνης 2, Παπαδημητρίου 16, Μανωλιάδης 13(1), Ανδρίτσος , Λουλουδάκης, Καίκας 9(1), Λαγιόπουλος , Παπαδόπουλος 6.

*ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 52-62 (26-33)
ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Ζαχαράκης) : Κουκούρης 4, Πολυδωράκης 16, Αργυρόπουλος 1, Καρατσόλης 9(1),Μούρτος , Φουντής , Κόϊκας 4, Ηλιαδάκης 10(1), Παλατιανός 8

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Περαντωνάκης): Σκαμνάκης , Σοφιανόπουλος 14(1), Χαλκιαδάκης 5(1), Καρατζάς 15, Κουμπής 5 ,Γαλαράς 13(1), Μπιλικαίδης 10(1), Αναστασάκης , Αντωνίου .

Σε αγώνα που έγινε την Δευτέρα :

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 - ΕΥΡΥΑΛΗ 59-47 (33-30)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 (Ρουμελιώτης , Ρεπαντάς): Λαυρέντζος 4, Μπάστας 4, Γιαννόπουλος 18, Δακουτρός 20(1), Μακρής 2 , Σαραντινάκης 4, Χριστόπουλος 7(1)

ΕΥΡΥΑΛΗ (Βόβορας, Μαρσέλος ): Γεωργούτσος 8, Μανιάτης 7(1), Μήτσου 2, Μπογατσιώτης , Σκαλίδης, Καμπούρης 11(2), Δημητρίου, Μαστρογιάννης, Λυμπερογιάννης 11(2), Σκαρίμπας 7, Βατιμπέλας 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (20 ΑΓ.)
1.Αετός 34(14-6),
- Μέγαρα 34(14-6)
- ΕΑ Νικαίας 34(14-6)
4. Αστέρας 32(13-6)
5. ΑΟΝΑ 32(12-8)
6. Ν.Σμύρνη 31(11-9)
7. Ακαδημία 30(10-10)
- Ευρυάλη 30(10-10)
9. Βουλιαγμένη 28(9-10)
10.ΓΑΣΕ 28(8-12)
11.Δάφνη 27(8-12)
- Αμφιάλη 27(7-13)
13.Πειραϊκός ΑΣ 26(6-14)
14.Ταταύλα 23(3-17)

*Βουλιαγμένη κα Αστέρας Αγ. Δημ. έχουν αγώνα λιγότερο (Κυριακή 18/3 St Lawrence 18:00)

Εύχομαι περαστικά στον Ιμπραϊμάκη του Πειραϊκού που απ'ότι έμαθα έσπασε τη μύτη του στο χθεσινό παιχνίδι στη Ν.Σμύρνη.

Μανώλη, υπομονή θα περάσει.
diama13
Συγχαρητηρια λεονκαλφ και στις υπολοιπες ομαδες που κερδισαν.... 41.gif 41.gif
περαστικα στο παιδι με την μυτη.... tongue.gif
leonkalf
Σήμερα έγινε το αναβληθέν παιχνίδι (είχε αναβληθεί 2 φορές λόγω μη προσέλευσης 2ου διαιτητή) Βουλιαγμένη-Αστέρας Αγ.Δημητρίου 71-65.

Η Βουλιαγμένη έκανε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα (και με την ανοχή του Αστέρα) και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε 41-23, αλλά στο β' ημίχρονο ο Αστέρας έκανε την αντεπίθεσή του (κάποια στιγμή θα έπαιζε το μπάσκετ που μπορεί) και το ματς πήγε στους 4π. διαφορά. Από κει και πέρα το ματς έγινε ντέρμπι και κρίθηκε σε λεπτομέρειες (οι οποίες είναι σημαντικές σε ένα παιχνίδι μπάσκετ και κάποιος το ήξερε κάλα!!)

Επειδή, γενικά, δεν ασχολούμαι με διαιτησία και κάνω πρώτα αυτοκριτική και το πως έπαιξε η ομάδα μου (αν είχαμε ξεκινήσει από την αρχή καλά, κανείς δε θα μπορούσε να μας στερήσει τη νίκη), δεν μπορώ όμως να μην πω ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο!! Αυτός που έκανε ότι έκανε ξέρει πολύ καλά γιατί και τι έκανε.
Δούλεψε καλά γι'αυτούς που τον παρακολουθούσαν απ'έξω... και είχαν συμφέρον από ήττα του Αστέρα.
Να ξέρετε ότι τα πάντα μαθαίνονται... και αυτό είναι χειρότερο από την ίδια την πράξη.
Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι πολυτιμότερο από οποιοδήποτε υλικό αγαθό (κατά τη γνώμη μου βέβαια, για κάποιους δεν είναι όπως φαίνεται...).

Για τον Αστέρα ενδεχόμενη νίκη θα τον έφερνε στην κορυφή, αλλά και τώρα είναι μέσα σε όλα. Λίγο προσοχή και πείσμα και όλα θα πάνε όπως θέλουν όλοι στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρει αυτό που θέλει.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση. Η Βουλιαγμένη είναι η μόνη ομάδα που πανηγύρισε με τέτοιο τρόπο τη νίκη απέναντί μας (έχουμε 7 ήττες ως τώρα). Έκαναν λες και κατέκτησαν κάτι, μια ομάδα ουσιαστικά αδιάφορη (έχουν ουσιαστικά σωθεί, δε νομίζω να κινδυνέψουν). Αυτό, συν κάτι που άκουσα από μέλος της διοίκησής τους με έβαλε σε υποψίες για το extra κίνητρο που είχαν να μας κερδίσουν! Φυσικά, τα παιδιά καλά έκαναν, κανείς δεν παίζει για να χάσει.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 71-65 (41-23)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Βασιλόπουλος 12, Λαζαράκος 24(3), Καλεμτζάκης 6(2), Κραψίτης 11(1), Τσιλιβάκος Δ. , Μπέττας 3, Καούστος 5, Παπαδάκης 10(2)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Γιαννικάκης, Kαραϊσκάκης) : Βίλιας 9, Μακρυδάκης, Σφυρής, Καλφαγιάννης 9(1), Μητρόπουλος 10(2), Μουκοβίνας 4, Χαϊδεμένος 9, Κόντης 8, Κατσαρός 16

Η βαθμολογία τώρα χωρίς εκκρεμότητες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (20 ΑΓ.)
1. Αετός 34(14-6),
- Μέγαρα 34(14-6)
- ΕΑ Νικαίας 34(14-6)
4. Αστέρας 33(13-7)
5. ΑΟΝΑ 32(12-8)
6. Ν.Σμύρνη 31(11-9)
7. Ακαδημία 30(10-10)
- Ευρυάλη 30(10-10)
- Βουλιαγμένη 30(10-10)
10.ΓΑΣΕ 28(8-12)
11.Δάφνη 27(8-12)
- Αμφιάλη 27(7-13)
13.Πειραϊκός ΑΣ 26(6-14)
14.Ταταύλα 23(3-17)

pointguard
paidia o papathanasiou paizei kala fetos! ton thumamai prin paei strato sthn ag. paraskevh ekane kalo protathlima sthn G ethikh!! fetos eiani sto perama A' eskana
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.